A telefon, mint a kamera, Perch

A telefon, mint a kamera, Perch

A múltban többször útmutatók kapcsolatos felügyeleti rendszerek, kamerák, NVR és még telefon használata IP broadcast kamera vagy webkamera.
Ma lesz egy szolgáltatás, amely a telefon-alkalmazás, amely őt az utóbbi, a valódi IP-kamera mozgásérzékelés. Különben is, Perch szolgáltatás, mint oly nevezik, segít videomagnó, amely tárolja a felhő, szerverek Perch. Minden ingyen van most, mert sügér béta fázisban van, és nyilvántartásait 7 nap.
Mit lehet használni Perch?
1. Ha van egy régebbi telefon, ami porosodik a fiókban. Tudunk segíteni a kamera.
2. Ha szükségünk felügyelet otthoni vagy irodai asztal rövid ideig.
3. Felügyeleti háziállat által hátrahagyott a nyak gombot.
4. Kémkedés néhány barátja egy bárban (hagyja a telefont az asztalra sügér)
5. Felügyeleti ház mozgásérzékelő (fogadó azonnali bejelentés).
Perch egy szabad pillanatot, mert béta fázisban van. Ha később, amikor szaglászik díjat, ha nem elégedett, meg lehet nézni IP Webcam bemutatóÉs akkor kap ugyanaz a dolog, kisebb tárolási felhő.
Néhány oktató szolgáltatások vagy alkalmazások ugyanabban a kategóriában:
1. Helyreállítása lopott telefon Cerberus (én ajánlást)
2. Használja DSLR által sugárzott webkamera jobb kilátás.
3. Mentés automatikusan vagy kém SMS, hívás történet a felhő.
Perch, felhő szolgáltatás
Perch, Android app
Bemutató videó - telefon, mint a kamera, Perch


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. romeo - mondta

  De a telefon, hogy szeretnénk használni, mint egy webkamera, és meg kell feltétlenül kapcsolódik az internethez, nem.?

 2. Marius - mondta

  Rájöttem, ha megmutatod nekem a kép felvétel króm. ha nem adja meg a lajstromozási Says: Ez a helyiség össze van kötve, de nem rögzít. Bekapcsolása felvétel beállításai

  Élő előnézet nem működik? feltétlenül kell regisztrálni ahhoz, hogy lássuk, mi rögzíteni?

 3. marcghi - mondta

  Próbáltam két telefon és egy Android dobozt, és függetlenül attól, hogy kapcsolat háló (3g, lan vagy wifi), akkor adja fel, vagy jelentkezzen be írva, nincs hálózati kapcsolat. Mi lehet megpróbálok menni? Köszönöm.
  Láttam, hogy a szoba adhatunk asztali vagy laptop.

 4. Ionuţ - mondta

  Helló tudok csinálni egy bemutató, hogyan szurkolnak a Galaxy android s4 5.0.1?
  Vannak útmutatók a neten, de miután gyökeret, amint az a videó azt jelentheti, hogy bizonyos alkalmazások, amelyek megkövetelik a root nem működik teljesen. Lehet, hogy ez az oka? Nem lett volna jobb a gyökere, vagy egyszerűen csak a galaxis android s4 5.0.1 nem működik teljesen igaz? Próbáltam enabler alkalmazások vagy alkalmazásokat, mint például move2sd cheatengine és ad nekem hiba.

 5. Alin - mondta

  Cristi Hello!
  Tud ajánlani egy jó hálózati kártya asztali ???
  Sajnálom, hogy tegye ide!

  Sok köszönet!

 6. Calin - mondta

  CRIS egy bemutató, ha lehetséges, TV idén májusban iefitne, hogy az intelligens nus d eexemplu philipsh PHH 4000 / 88. . beállítások, stb /, és egy TV-aalegem olcsóbb nonsmart. ha tudsz

 7. Ervin Szondi - mondta

  Nem értettem, a bejelentés jön ugyanazon a telefonon forgatás?

  • Nem feltétlenül! Az értesítés jön az e-mail fiók, amellyel regisztrált. DOB ugyanazt a címet lehet használni egy másik telefonon, de nem feltétlenül a forgatás.

 8. Zicu - mondta

  Sry az off topic:

  Mit gondol erről SSD? A világ sír, de tényleg? Ön a területen lehet, hogy sima.
  http://www.emag.ro/solid-state-drive-ssd-patriot-blast-2-5-240gb-sata-iii-pbt240gs25ssdr/pd/DY7TDYBBM/

  Köszönöm.

 9. Calin - mondta

  Adrian Cristea vagy Van egy javaslatom egy bemutató nevezetesen, hogy az egyik egy tutorial, hogy a különbség a televízió kártya vagy cl cl + és IPTV különbség a kettő. ahogy kerestem a neten, és találtam semmi konkrét nam

 10. „3. Felügyeleti háziállat hátrahagyott kulcs nyakát. "
  Gyermekeink háziállat ???

  • Én is a szülő ... ez vicc volt. Úgy értettem, nincs gyerek. Úgy értettem, az állatok, akik otthon maradnak egyedül.
   A vicc részletesen.
   Ez utalás volt a paradox tenyésztése háziállatok, míg a születési ráta esik ...! Úgy értem, a gyerekek váltották pet, a bizonytalanság, hogy inspirálja societetea és elősegíti az önzés rendszer. Azt mondja egy állat, nem igényel sok figyelmet / felelősség / elkülönített költségvetést, de valahol, ki tudja elégíteni az anyai ösztön / minta. Az emberek azt hiszik az állatok, akkor dobja ki anélkül, hogy túl sok következményekkel jár?
   Japánban jelenleg, számos újonnan elfogadott háziállat, mint a gyermekek csecsemők.

   • Örömmel látja, hogy valaki azt gondolja. Továbbá azt, és újszerű. Gratulálok.
    Amit leírt tesz minket minden folyik, hogy hol és milyen gyorsan emberiség tart. Előbb vagy utóbb ....

 11. összekötő tiszt - mondta

  A civilizált világ születési ráta csökken, mert az emberek megijeszti a valóság és a bizonytalan jövő! A normális ember nem a gyerekek, amíg a vállalat nem adnak sprijin.asta Ezért a világ tele van nevezetesen európa pakisztáni, indiai, marokkói, kínai etc.raspunsul megtalálható egy kicsit magasabb a hozzászólást!

  • Ez azt jelenti, hogy legyünk büszkék csökkenő születésszám; beleértve minket, végül a civilizált világban. Még elnökünk ....
   Lehet, hogy a polgárok Pakisztán, India, Marokkó, stb, akik jelentős támogatást az államtól, a gyerekek meg magának, hogy öntsük egy.

  • Ha a rendszer azt mutatja, ez a bizonytalanság nem jelenti azt, hogy a valóság ugyanaz. Mint mondta Cristi, ázsiaiak nem hiszem, hogy az elsősegély, éppen ellenkezőleg, egy kicsit rövid a „fizetés”. Mai társadalomban mosás világ agy az ötlet, hogy nem jó szülő, ha nem ad a BMW és a ház 2 szinten gyermekek, mint mi, amíg meg valamit ajánlani, hogy soha nem vagy úgy találja, hogy normális hogy a gyermek 50 év (ha lehet), hogy aztán ülj anyag, de nem not're önző szülő így a gyermek csak az idős kor energia nélkül? ... .. lehet jó szülő akkor is, ha anyagi te csak abban, amit kínálnak. De ez az intézkedési képest, ahogyan az egyes egyensúlyt, ami erkölcsös és erkölcstelen, majd választani. Következmények lőni őket minden választás

 12. Alex - mondta

  Jó ziua.In Először is szeretnék gratulálni az összes információt impartasite.Faceti kiváló munkát és calitatr ... A 2 ik helyen, körülbelül ez a bemutató, szoktuk hasonló alkalmazás, nagyon örültem, és én hogy mások is szeretik tudni azt. Ez az az oldal, a „http://www.salient-eye.com”, és megtalálható a Play Store Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mantishrimp.salienteye

 13. Popescu Georghe - mondta

  Ne menj a Samsung Galaxy S plus és Xiaomi Redmire 2 jegyzeteket. Cera nem aktiválja a videót!

 14. vici - mondta

  Salut.As szeretném tudni, ha valamit lehet tenni egy kamera DLink DCS5222LB, hogy hibát csináltam firmawe frissítése WiFi, bár készült asa.Acum szoba vörös fény aprins.Am megpróbálta visszaállítani, de nem történik nimic.Merci Fain

 15. vici - mondta

  Oldottam egy e-mailt küldött a D-link, és küldtek az eljárás újratelepíteni a kamerát.

 16. Szia, én nem látom, hol tárolt videók, vagy mit kell tennem, hogy megmenti őket valahol. Kis segítség?

 17. Alex - mondta

  Hi guys, Perch nem működik, akkor ajánlani valami jó? Találtam néhány hasonló program, de csak korlátozott számú óra ingyenes. Köszönöm.

 18. Daniel - mondta

  Bravo Cristi. Szeretnék látni. Lehetséges e-mailben?

 19. Twvi - mondta

  Hogyan veszem figyelembe, hogy nem azt mondja, hogy nincs hálója, de segítettem a pls-nek

 20. Twvi - mondta

  Hogyan veszem figyelembe, hogy nem azt mondja, hogy nincs hálója, de segítettem a pls-nek

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.