A telefon, mint a kamera, Perch

A telefon, mint a kamera, Perch

A múltban többször útmutatók kapcsolatos felügyeleti rendszerek, kamerák, NVR és még telefon használata IP broadcast kamera vagy webkamera.
Ma lesz egy szolgáltatás, amely a telefon-alkalmazás, amely őt az utóbbi, a valódi IP-kamera mozgásérzékelés. Különben is, Perch szolgáltatás, mint oly nevezik, segít videomagnó, amely tárolja a felhő, szerverek Perch. Minden ingyen van most, mert sügér béta fázisban van, és nyilvántartásait 7 nap.
Mit lehet használni Perch?
1. Ha van egy régebbi telefon, ami porosodik a fiókban. Tudunk segíteni a kamera.
2. Ha szükségünk felügyelet otthoni vagy irodai asztal rövid ideig.
3. Felügyeleti háziállat által hátrahagyott a nyak gombot.
4. Kémkedés néhány barátja egy bárban (hagyja a telefont az asztalra sügér)
5. Felügyeleti ház mozgásérzékelő (fogadó azonnali bejelentés).
Perch egy szabad pillanatot, mert béta fázisban van. Ha később, amikor szaglászik díjat, ha nem elégedett, meg lehet nézni IP Webcam bemutatóÉs akkor kap ugyanaz a dolog, kisebb tárolási felhő.
Néhány oktató szolgáltatások vagy alkalmazások ugyanabban a kategóriában:
1. Helyreállítása lopott telefon Cerberus (én ajánlást)
2. Használja DSLR által sugárzott webkamera jobb kilátás.
3. Mentés automatikusan vagy kém SMS, hívás történet a felhő.
Perch, felhő szolgáltatás
Perch, Android app
Video bemutató - A telefon, valamint a megfigyelő kamera Perchrel


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. romeo - mondta

  De a telefon, hogy szeretnénk használni, mint egy webkamera, és meg kell feltétlenül kapcsolódik az internethez, nem.?

 2. Marius - mondta

  Rájöttem, ha megmutatod nekem a kép felvétel króm. ha nem adja meg a lajstromozási Says: Ez a helyiség össze van kötve, de nem rögzít. Bekapcsolása felvétel beállításai

  Élő előnézet nem működik? feltétlenül kell regisztrálni ahhoz, hogy lássuk, mi rögzíteni?

 3. marcghi - mondta

  Próbáltam két telefon és egy Android dobozt, és függetlenül attól, hogy kapcsolat háló (3g, lan vagy wifi), akkor adja fel, vagy jelentkezzen be írva, nincs hálózati kapcsolat. Mi lehet megpróbálok menni? Köszönöm.
  Láttam, hogy a szoba adhatunk asztali vagy laptop.

 4. Ionuţ - mondta

  Helló tudok csinálni egy bemutató, hogyan szurkolnak a Galaxy android s4 5.0.1?
  Vannak útmutatók a neten, de miután gyökeret, amint az a videó azt jelentheti, hogy bizonyos alkalmazások, amelyek megkövetelik a root nem működik teljesen. Lehet, hogy ez az oka? Nem lett volna jobb a gyökere, vagy egyszerűen csak a galaxis android s4 5.0.1 nem működik teljesen igaz? Próbáltam enabler alkalmazások vagy alkalmazásokat, mint például move2sd cheatengine és ad nekem hiba.

 5. Alin - mondta

  Cristi Hello!
  Tud ajánlani egy jó hálózati kártya asztali ???
  Sajnálom, hogy tegye ide!

  Sok köszönet!

 6. Calin - mondta

  CRIS egy bemutató, ha lehetséges, TV idén májusban iefitne, hogy az intelligens nus d eexemplu philipsh PHH 4000 / 88. . beállítások, stb /, és egy TV-aalegem olcsóbb nonsmart. ha tudsz

 7. Ervin Szondi - mondta

  Nem értettem, a bejelentés jön ugyanazon a telefonon forgatás?

  • Nem feltétlenül! Az értesítés jön az e-mail fiók, amellyel regisztrált. DOB ugyanazt a címet lehet használni egy másik telefonon, de nem feltétlenül a forgatás.

 8. Zicu - mondta

  Sry az off topic:

  Mit gondol erről SSD? A világ sír, de tényleg? Ön a területen lehet, hogy sima.
  http://www.emag.ro/solid-state-drive-ssd-patriot-blast-2-5-240gb-sata-iii-pbt240gs25ssdr/pd/DY7TDYBBM/

  Köszönöm.

 9. Calin - mondta

  Adrian Cristea vagy Van egy javaslatom egy bemutató nevezetesen, hogy az egyik egy tutorial, hogy a különbség a televízió kártya vagy cl cl + és IPTV különbség a kettő. ahogy kerestem a neten, és találtam semmi konkrét nam

 10. "3. Kisállat-felügyelet, hagyja otthonát a kulccsal a nyakában.
  Gyermekeink háziállat ???

  • Én is szülő vagyok ... ez vicc volt. Nem gyerekekre gondoltam. Azokra az állatokra gondoltam, akik egyedül maradtak otthon.
   A vicc részletesen.
   Hivatkozás volt a háziállatok paradox tenyésztésére, miközben a születési arány csökken! Vagyis a gyermekeket háziállatok váltották fel, a társadalom bizonytalansága és a rendszer által előidézett önzés miatt. Vagyis egy állat nem igényel annyi figyelmet / felelősséget / elkülönített költségvetést, de valahol kielégítheti az anyai / apai ösztönöket. Gondolják az emberek, hogy túl sok visszhang nélkül lehet megszabadulni az állatoktól?
   Japánban jelenleg, számos újonnan elfogadott háziállat, mint a gyermekek csecsemők.

   • Örömmel látja, hogy valaki azt gondolja. Továbbá azt, és újszerű. Gratulálok.
    Amit leírtál, mindannyiunkat el kell gondolkodnunk azon, hogy merre és milyen gyorsan halad az emberiség. Előbb-utóbb….

 11. összekötő tiszt - mondta

  A civilizált világ születési ráta csökken, mert az emberek megijeszti a valóság és a bizonytalan jövő! A normális ember nem a gyerekek, amíg a vállalat nem adnak sprijin.asta Ezért a világ tele van nevezetesen európa pakisztáni, indiai, marokkói, kínai etc.raspunsul megtalálható egy kicsit magasabb a hozzászólást!

  • Ez azt jelenti, hogy büszkék kell lennünk a születési arány csökkenésére; végre a civilizált világ részei vagyunk. Még az elnökünk is.
   Lehet, hogy a polgárok Pakisztán, India, Marokkó, stb, akik jelentős támogatást az államtól, a gyerekek meg magának, hogy öntsük egy.

  • Ha a rendszer rendelkezik ezzel a bizonytalansággal, akkor ez nem azt jelenti, hogy a valóságban ugyanaz. Ahogy Cristi szokta mondani, az ázsiai emberek nem gondolják, hogy segélyben részesülnek, éppen ellenkezőleg, kissé ostobák a "fizetés" szempontjából. A mai társadalom azzal a gondolattal mossa le a világot, hogy Ön nem jó szülő, ha nem ajánlja fel a gyermeknek a BMW-t és a 2 emeletes házat, mivel ilyenek addig nem csinálják, amíg nincs mit kínálniuk, vagyis soha, vagy talán nem tűnik normálisnak 50 éves korodban gyereket csinálsz (ha teheted), mert akkor talán anyagod van, de nem vagy önző szülő, aki csak az energiátlan öregséged éveit adja gyermekednek? ... .. Nagyon jó szülő lehetsz akkor is, ha anyagi abban, amit kínál, korlátozott. De a cselekvés joga mindenkihez viszonyul, hogy mindenki egyensúlyba hozza azt, ami erkölcsi és erkölcstelen, majd választhat. A következmények a választás szerint vonzzák őket

 12. Alex - mondta

  Helló. Először is szeretnék gratulálni az összes megosztott információhoz. Kiváló és minőségi munkát végezzen ... Másodszor, ehhez a bemutatóhoz kapcsolódóan egy hasonló alkalmazást használtam, amellyel nagyon elégedett voltam. azt szeretné, ha mások is tudnának róla. Ez a "http://www.salient-eye.com" alkalmazás oldala, és megtalálható az Android Play Play Áruházban is https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mantishrimp.salienteye

 13. Popescu Georghe - mondta

  Ne menj a Samsung Galaxy S plus és Xiaomi Redmire 2 jegyzeteket. Cera nem aktiválja a videót!

 14. vici - mondta

  Salut.As szeretném tudni, ha valamit lehet tenni egy kamera DLink DCS5222LB, hogy hibát csináltam firmawe frissítése WiFi, bár készült asa.Acum szoba vörös fény aprins.Am megpróbálta visszaállítani, de nem történik nimic.Merci Fain

 15. vici - mondta

  Oldottam egy e-mailt küldött a D-link, és küldtek az eljárás újratelepíteni a kamerát.

 16. Szia, én nem látom, hol tárolt videók, vagy mit kell tennem, hogy megmenti őket valahol. Kis segítség?

 17. Alex - mondta

  Hi guys, Perch nem működik, akkor ajánlani valami jó? Találtam néhány hasonló program, de csak korlátozott számú óra ingyenes. Köszönöm.

 18. Daniel - mondta

  Bravo Cristi. Szeretnék látni. Lehetséges e-mailben?

 19. Twvi - mondta

  Hogyan veszem figyelembe, hogy nem azt mondja, hogy nincs hálója, de segítettem a pls-nek

 20. Twvi - mondta

  Hogyan veszem figyelembe, hogy nem azt mondja, hogy nincs hálója, de segítettem a pls-nek

 21. Costel - mondta

  Helló, nincs több alkalmazás?

Speak Your Mind

*