Hogy úgy döntünk, a videó kamerás megfigyelő rendszer

Hi barátok, ma azt fogja mondani, csak annyit kell tudni, hogy mikor szeretne vásárolni egy szobát, vagy egy videó megfigyelő rendszer.
A legfontosabb dolog, amit meg kell tudni, hogy a kamerák a két típus, az analóg kamerák és IP kamerák (tud csatlakozni az internethez vagy minden vezeték nélküli), az utóbbi sokkal korszerűbb és sokoldalúbb. Tehát lehet, hogy a pénz megy, nehogy válasszon egy szobában, akkor nem fogja tudni használni, ha hazaérsz.

Tudom ajánlani, hogy próbálja SKUT.ro online áruház kamerák ahol a fiúk megrendeléseket segíthet technikai tanácsokat termék kiválasztása, vagy egy komplex felügyeleti rendszert, és értékesítés utáni technikai támogatás, ha szüksége van.
Emellett más előnye, IP kamerák rögzítésére mozgó képek nagyon nagy felbontást 4K vagy 5K, ellentétben az analóg kamerák által korlátozott szabványok PAL vagy NTSC, PAL = 768 × 576 és NTSC = 720 × 480 vagy 640 480 ×.

Tárolás analóg kamerákat csak akkor lehet elvégezni egy speciális eszköz, amely az úgynevezett DVR, enélkül nem lehet felvenni semmit. IP-kamerák is tárolható SD kártya, a felhő a helyi fájlrendszer, FTP szerver (Pakisztán, Nigéria vagy ....) Egy NAS eszköz (talált, ahol nettó). Praktikus tárolási lehetőség korlátozott, csak a jelenlegi technológia és a képzelet.
IP kamerák működhet önállóan 100%, csak erő az elektromos hálózatról. Lehet csatlakozni a vezetékes vagy vezeték nélküli internet és tárolhat képeket és videókat közvetlenül az SD kártya. Tehát van egy nagyon okos készülék tudja, hogy gondoskodjon saját maga, és természetesen, ha megfelelően van beállítva.
Másik nagy előnye, IP kamerák, hogy azok akkor is elérhetők maradnak a mobiltelefon, így lehet tudni, bármikor, mit intempla az otthonunkban.
Ott IP kamerák Különleges, nem DOME 360, fel vannak szerelve a mennyezet a szoba közepén, és mivel a cél a magas teljesítmény lőni 360 fok után, egy szoftver kompozícióját, minden irányból, és az eredmény minden szögből a szobában lövés egy kamrát (youtube demo).
Néhány évvel ezelőtt bemutatott két oktató, hogyan működik az IP-kamera:
Beállítása a videó megfigyelő rendszer audio, a 1, telepítés és beállítás IP kamera
Felállítása felügyeleti rendszer, a 2, hangfelvétel és videó kezelése
Miután megnéztem ez a bemutató hívlak benneteket, hogy nézni őket, és a fenti két, először megmutatta, hogyan kell telepíteni és beállítani az IP-kamera és a második bevezettük szoftver felügyelet, amelyet működtet több szobák előtt egy számítógép.
Az előnye rendszerek IP kamerák az, hogy nem csak akkor kell, hogy kamerák egy helyen kezelheti sok szoba található több ezer kilométerre pontosan lenne egymás mellett.
Teljesítmény IP kamerák lehet tenni, hogy dugja adagoló integrált vagy a technika segítségével POE (Power over Ethernet), ha nem tesszük díjat eltekintve a hely, ahol lesz szerelve kamerával technológia (PoE) lehetővé teszi, hogy a közlekedés a villamos kábel net. az, hogy nem csak egy PoE switch vagy injektor (a készlet energia közlekedési kábelnet) PoE Adapter Kit TP-LINK TL-PoE200.
Egy másik funkció, amely nem lehet analogicele Motion Detection funkció, amely segít megjelölni bizonyos területeken a látómező a kamera, így képes felismerni és megismerhetik tevékenységek bizonyos területeken, például a boltozat a területen Motion Detection nagyon szükséges.
Indított riasztások néhány esemény rendkívül hasznos lehet, például szeretnénk kapni e-mailben a kép minden egyes alkalommal, amikor valaki belép a hálószoba ajtaját.
Ez a leírás része lehet egy sor szentelt a biztonság és a tulajdon locurintei ha persze van érdeklődés, hogy a megjegyzések rovatban.
Mi lenne, ha továbbra is?

IP kamerák:
Egyszerű belső
IP kamera Edimax IC-3115W
Egyszerű Outdoor
Kamera NIP IP941W, vezeték nélküli, külső

Teljesítmény IP kamera Felbontás 2.048 x 1.536 kártya foglalat, PoE, IR hang.
Edimax IP kamera IR-113, PoE


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. ZALEX - mondta

  Én továbbra is hiszem, hogy ezek útmutatók elkötelezett locurintei-és vagyonbiztonság.

 2. Anderson - mondta

  Hello, és szívesen vissza Cristi végül útmutatók minket. Van egy Compro IP kamera IP70 amely megfelel mindent, amit mondott a bemutató mindent a szíved akar. Ez a belső szobába, és én egy egész belső tér a GD-370PRO GRANDTEC, ami nem igazán jó, de ő ellenállt a fagy-25 fok, és nem adja fel, és továbbra is alacsony lesz.
  A legjobb szobák azok IR Cut IP, azaz csökkenti a szürke színű a kép, vagyis ha egy fa zöld, ő fogja látni a szürke háttér. IR Cut - IR hogy abbahagyják a munkát, amikor a fény normális, mivel még mindig működik, de nem látunk.
  Egyébként elégedett vagyok Compro IP70 szoba mechanikus IR.

 3. Helló Cristi! Jó, hogy vissza, ahol volt 3 hónapban? Lekéstem az oktató által Önnek. Remélem, hogy nem hiányzol annyira.

 4. bogdan - mondta

  hello! Míg a bemutató egy jó kamera. car?

 5. Radu - mondta

  Hello. Isten hozott. Remélem, hogy hamarosan egy új bemutató rendszer konfigurációját, de a legfrissebb rendelkezésre álló technológiát, csak tudod, hogyan kell csinálni. Köszönöm

 6. Adrian - mondta

  Jó ... jó ... jó!

 7. fogadtatás
  Mi teszünk technika, hogy a kamera a ZyXEL IP?

 8. Ionut - mondta

  Hello!
  Tegnap valaki írt néhány szót az oldal és a Adrian
  Látom törölte ezt a megjegyzést, bár nagyon igaz, er
  Ez nagyon szomorú látni, hogy az igazságot supara.Pacat!

  • Én törölte a hozzászólást, mert nem volt a témával kapcsolatban az a bemutató, és minden más témában. Személyi következményekkel kell viselni máshol. A facebook-on, például.

   • Adrian Gudus - mondta

    Nekik van a bátorságuk, hogy elszámolni az én személyes Facebook vagy e-mail mert tudom, hogy nem lehet könnyen lehessen azonosítani. A bátorságot, hogy a közvélemény csak egy névtelenül, álnéven, csak így remélve, hogy valaki is jóváhagyja a beteg elhagyja a comment kedvező véleményeket őket.
    Saját fiók Facebook, Twitter már megjelent többször video tutorials. Egy egyszerű keresés a Google-on a "Adrian Gudus" gyorsan ad nekem.
    Tehát hogy bátorság, én továbbra is törölni megjegyzéseket, amelyek nem kapcsolódnak a bemutató, de csak a frusztrációk személy ellen, vagy egy másik

 9. Helló, egy laptop, mint puha (Conta Cam) és webkamerák szoba használata elég okos http://www.vexio.ro/camera-web-a4tech-pk-910h-usb-fullhd-microfon-incorporat_P48528 Mit gondolsz a Krisztus?

 10. Cristian - mondta

  Hello, és szívesen vissza Cristi, mégis tett egy igazán nagy áttörés oktató.
  Az ötlet nagyon jó kamera, de van, hogy mélyebben beléjük "nem csak, hogy megmutassa a tortát, és mi salivating utána." Szóval csak azt akartam, hogy példákat a szempontból a kamerák külső / belső javasoljuk, hogy tudja, hogy az IP és a hálózatok, amelyek jó (pl. nincs., Model), és azt mondják, egy külső konfiguráció 4 -5 kamerák (rögzítésére és nézni, és éjszaka, hogy távolítsa el és állatok) 4-5 belső szoba (és éjszaka meg megszüntetésére és állatok) kártya, vagy nincs kártya, hogy van valami jó szemüveg minden zsebek minden esetleg példát nagyon jó áron és nagyon bunen nem rosszak. Abból, amit én emlékszem, tett egy bemutató hosszú ideig az összes IP belső szobába, és jó volt.
  Végezetül meg kell jönnöd példákkal nem csak azt jelenti, hogy van néhány jó és néhány rossz, hogy nem tudni, hogy az ember a legjobb, vagy milyen jó mind a minőség és az ár, és ez a régi vagy az új technológia. Köszönöm

  • Ezután Szükségem van a véleményét, hogy tudja, milyen irányban, hogy a tutorial.
   Nem akarom untatni, meg kell adni a pontos információkat.
   Hányan telepített felügyeleti rendszer?
   Mennyire bonyolult?
   Hány szoba?
   Belül, kívül?
   Sok kérdés, hogy megpróbálok válaszolni olvasni meg észrevételeit.
   Ez teljesen normális, hogy közvetlenül a cél nem zavaros a dolog, hogy nem számít.

 11. Üdvözöljük!

 12. Cristi, a bányászat, hogy megy ez?

 13. poldac - mondta

  Te voltál a seregben?

 14. Valóban, az IP kamerák jobbak, mint az analóg, de ugyanabban az időben, vannak drágább, azonban az alacsonyabb árak, akkor vándorolnak IP kamerák miatt megnövekedett teljesítményt.
  Az Ön engedélyével teszek néhány megjegyzést:
  - Képek tárolása az analóg kamerák elvégezhető a számítógépen keresztül video capture kártya - alapvetően egy számítógépet egy DVR capture kártya lesz;
  - Szoba és analóg (tulajdonképpen készített képeket a DVR) megtekinthető bárhol van internet-hozzáférés, mind a számítógépek és tablettát és okostelefon (Android és iPhone)
  - Mozgásérzékelés funkció (mozgásérzékelés) jelen van minden a DVR, amely ma forgalomban; Emellett ez a funkció, DVR vannak ellátva funkciókkal Blind videó és videó vesztés. Akkor is küldhet e-mailt és / vagy küldje a képeket a FTP esetén észlelt eseményeket.
  Ne feledje, hogy az elmúlt időszakban HVR gyártók elkezdték termelő helyek (kombinációja DVR és NVR) - így a rögzített képek egy IP kamera rögzíteni DVR - IP kamerák csatlakozni egy hálózati kapcsoló DVR.
  Én is nemrég láttam a vállalat firmware Dahua DVR az NVR konvertálni.

  Köszönöm videotutoriale és ... a "szeme rajtad."

 15. Szia Cristi, örülök, hogy ellenáll a további és nagyon értékes új témát, tekintettel arra, hogy nekünk, mint a rómaiak, mint bárki irigylem néhány gyümölcsöt, az én tanácsom az, hogy figyelmen kívül hagyja azokat a papa valami más, mint az élelmiszer!
  Nekem van egy kérdése, és szeretné, hogy értékes tanácsot:
  Elmagyarázom, a tájház, a saját lucuinta a 114 nm-es (9,55m / 12,00m) rendezett egy négyzetméternyi 1300 szeretnék segíteni azzal a gondolattal, hogy megvásárolta a DVR teljesítményt 6 8 csatornás (minimum 6) videomegfigyelés, egy erős és olcsó, valamint a kamera, amit külső (belső, nem kell egyáltalán)
  is kívül élő kerületén, mintegy 250 méter otthonról, saját telek szőlő, amelynek lopnak évente, rácsos ba, ba szőlő, ba horganyzott huzal, tettem valami jót a könyv, az új és jobb anyagok időtálló, mint a regény kísértés indokolatlan, és mint tudjuk a tolvajok divatos, vehetek fel éves veszteség között 5 600-lei, arra gondoltam, hogy egy DVR 6 5 csatorna található a telken (udvar) és a kamera a pole 4 méter magas, a szélén a hátsó udvarban, közvetlenül harcolni a telek, élénk, van lehetőség, hogy megoldja a problémát, ebben a tekintetben, vagy nem? középpontjában a földön kívül a bíróság, ott fáj, várva a választ, kérném szépen, ha tudsz küldeni nekem és a linkeket a minden egyes termékre, köszönöm, hogy minden, amit csinál, tudom, hogy sokat tanultam a saját honlapján, ha eltelt a comment zavarlak kedves változtassa meg, még egyszer köszönöm.

  • 250 távoli méter elég nehéz.
   A helyedben én bármit megtennék, csak hogy egy pár IP kamerák rekordot SD csak a mozgásérzékelés, nagy felbontású kamera, hogy diszkrét, és elég, mert vannak olyan esetek, amikor amellett növényeket loptak és a szobák.
   Én is kerület (via) gyenge elektromos kábelt, hogy ne ölje meg a tolvaj, csak add vissza, mert beszél villanyszerelő. Jogilag, amit tehetünk, hogy Ön kijelenti, hogy növekedni fog a jövőben élő szarvasmarha és hogy nem közelítik meg a kerítés menekülni.
   Tudod, hogy egy kis fény és érzékelők jelzésére otthon, amikor mozog a szőlő.
   Kibaszott seregélyek ...

 16. Super tutorial. Cristi, Isten hozott!

  • Örülök, hogy visszajött, és köszönöm a meleg megjegyzéseket.
   Azt gondoltam, hogy ne hagyj ki körülbelül három hónap ....
   Viccelsz természetesen megpróbálom, hogy ne hagyjon "motivált-e vagy sem"

   • György - mondta

    mondja el, mit tett 3 hónapban? legjobb bemutató továbbra is szükség van.

    • Lekéstem 3 hónapig, de én majdnem befejezte a munkát kezdtem, hogy egy év alatt.
     Tudok hozzá, hogy ezt a munkát lehet tenni többször az életben.
     Címkék:
     Tovább tart
     Minden embernek meg kell tennie, legalább egyszer az életben
     Fogyaszt fizikailag és mentálisan
     És a szülők és a nagyszülők tette
     Ha még mindig nem veszik észre ....
     Zsolt.
     Adrian nem válaszol, ő tudja, mi az.

 17. Paul75 - mondta

  Salut.Am írva abban a reményben, hogy valaki ad nekem egy programot raspuns.Ruland TOR, én megnyílik egy böngésző névtelenül, belépő rá egy másik id egy másik ország, amely megadja millió automatikusan vagy kiválasztásával, egy vagy a net, ahol látni fogja már rám, látom, hogy letölt valamit, vagy nu.Merci több

 18. Marius - mondta

  Ez lett veszélyes világban, és azt akarjuk, hogy ellenőrizzék túl sokat?

  • Azt akarta tudni, hogy minden rendben van, tudjuk, hogy mindig védett.
   A jelenlegi technológia lehetővé teszi bárki számára, hogy a felügyeleti rendszer tisztességes áron.
   Mi az a korszak a kommunikáció, szeretnénk tudni mindent!

 19. Krisztus, hogy ha kevesebb időt, hogy válaszoljon a kérdésemre a fenti ... tulajdonképpen a véleménye a szobákról használják, azaz a beruházások 6 szobák, model.Merci tovább!

  • Megértem, hogy szeretnénk, hogy egy néhány pénzt, a lényeg az, hogy nem kell az autonómia. Mindez mérnöki nagyban függ majd, és ez nem jó.
   A számítógép használható több webkamerák nélkül problémái.
   Webcam webkamera és így tovább.
   Talán néha lehet használni egy webkamerát felügyeleti, de nem komoly konfigurációt.
   Nem is beszélve arról, működésének 24 / 7 a web kamera nem áll készen.

   • GIGI - mondta

    Én nem is használja 6 Cristi vett korábban webkamerát egy laptop, valamint a használt szoftver Érintés, az egyetlen probléma az volt, amikor Leam konfigurálható szoftver, mert ők mind egyformák, el kellett választani mikrofonok minden, hogy adott nekem baj, egyébként minden megvan a maga feladata, filmezés egy másik kamera teszi más FTP feltölteni a képeket, érzékenység lam adta minden szükség, Apropoo 2 a fajta kamera telepítve az eresz alatt külső és elment a tökéletes téli különösen egyikük forgatás nonstop, én érdeke, hogy reklámozzák a webkamera, de belül azokban az években nagyon örültem 3 mia nem meglepő sem, és kék fények láttam éjjel, mert azt mondom, nagyon jó! SIKER! !

 20. marius512 - mondta

  Azt hiszem, megtettem otthonában.
  Jobb lenne, ha továbbra is a sor felvásárlások: PC Mini PC, router, webkamera.
  Jelenleg Érdekelne vásárol egy dual sim telefon, és 3G a 900 Mhz, ami kiadja RDS és a Cosmote, amelyek A2DP. Köszönjük az információt.

  • Te találtad ki!

   • marius512 - mondta

    Mikor jön, hogy vegye fel a díjat: D

    • Sajnos buzgó nem kézzelfogható díjat valószínűleg soha nem fog nyújtani. A díjak érkeznek hozzánk, mint oktató.
     Az információ a legértékesebb eszköz, hogy bárki.
     A tudás és a tapasztalat az igazi gazdagság az ember.
     Amint látod, olyan vagyok, mint egy öregember. Azt hiszem, öregszem ...

     • marius512 - mondta

      😀 Jó, és így. Csak tippek vásárlására.
      Csak vicceltem Remélem rájöttem csak azután, hogy elhagyta a választ, a tér és helyette jött emoticon: D

 21. Hello. Cristi tudna csinálni egy videotutorial többet POE? Megértem, hogy pontosan hogyan kell használni. hogyan kell csatlakozni ... látom, hogy van több bemenet, kimenet. Köszönöm.

  • megfigyelő kamerák - mondta

   POE áll a Power Over Ethernet, ha nem olvassa el a teljes cikket. Más szóval van hatalmuk és a jel ugyanazon a hálózati kábelt. Szóval mit nem értesz? Hogyan tegyük a dugót a kamera ip? A biztonsági kamerák kapcsolódó cikket, itt-ott húzza haj. Nem azt mondom, hogy szerkesztési hibákat.

 22. Körülbelül Raspberry Pi valamit? fel lehet használni a videó megfigyelő ...

  • Ionut - mondta

   ez a modell ... .editat menni ......
   de nem maga a rendszer regisztrációs
   használják érzékelő, kommunikáció stb ...

 23. IP kamera - mondta

  Jó estét kívánok. Nagyon jó cikk. Ön megérintette a PoE, ami nagyon fontos.

 24. Olyan sok modell és így sok honlapok mindenféle kamerák ... nehéz eldönteni!

 25. könyökcsont - mondta

  Jó, van egy kérdés, dolgozom egy boltban, van valami furcsa alvilági fff bünteti a számunkra, ha vb köztünk, és minden nap, hogy tegyen valamit ochiibpe szobák, cun hívjon minket és mi csak azt szeretném tudni, és azt cearta.vreau Tisztában vagyok azzal, hogyan néznek ki? jegyez fel, ha nem nézi? tudás és november 1 lucru.avem romtelecom.mersiiiiii modem!

 26. könyökcsont - mondta

  és egy másik dolog, az egyetlen, aki szerelt kamera, ahogy mondta, és mindent hall vb.e legális?

 27. Légkondicionálás - mondta

  Azt hiszem, nagyon fontos, hogy az infravörös kamerák és lő több oldalról.

 28. Tudom használni android tablet PTR megtekinteni a felvételeket a fényképezőgép SD? Azt szeretnénk, hogy 2 kamerák különböző szögekből I szüksége különleges installáció PTR?

  • Igen, ez lehetséges, és még mindig nagyon kényelmes.
   Használom 4500 IVMS kérelmet az iratok megtekintése történt egyes nap, óra.
   Megteheti ezt bárhol a világon, ha van internet kapcsolat, és ha van port forwarding a router csatlakozik a kamera.

 29. ANTEO - mondta

  Nagyra értékelem az erőfeszítést, hogy ezt az információt. Talán nem ártana egy folytatást standerdelor kompatibilitás (Pelco, ...)

 30. Marius - mondta

  Hello .. HD kamerák DVR CVI nyugodtan dolgozhat? Abból, amit láttam, és HDCVI a DVR.

 31. Nino - mondta

  Salutare Cristi. Vin cu o mare rugaminte la fogak si anume sa ma ajuti te rog sa configurez un router ca sa pot vedea camerele pe internet si telefon. Routerul este un TP-LINK TL-WR841N IAR DVR-ul un Q-See QT426.
  Am incercat si eu, a setarile de la DVR i-am genny statikus IP, port http 8080 IAR port szerveren 6036. La router am INTRAT a sectiunea DMZ, am introdus ip-ul DVR-ului si am bifat lehetővé, dar tot nu merge. Unde vagyok gresit? sau ce trebuia sa mai fac?
  Koszonom mult si Maxim tekintetében pentru ceea ce faci.

  • Trebuie sa faci a router un virtuális szerver (port forwarding) cu ip-ul camerei (192.168 ....) Pe Portul 80.
   N-ar fi Rău sa rezervi ip-ul pe ellátás kamera IL acum a DHCP, Ca Sa nu ti se schimbe pe viitor.

 32. Dragos Touch - mondta

  Tudna ajánlani nekem egy autót kamera DVR.

 33. Stefan - mondta

  Helló,
  Nemrég valaki „egy jóindulatú” próbált adni nekem éget a házat, ezért úgy döntöttem, hogy vásárolok egy rendszer felügyelet, az elképzelés az, hogy találtunk egy oldalon csomagok, pl 2 fényképezőgép kit-57 SONY (SONY chipset KIT szoba 2 és 4 DVR hangcsatorna). Érdekel, ha ezen a rendszeren keresztül a DVR menteni a képeket egy másik helyen, ahol található Demic otthon rendszer (távoli)? És hogyan kell csinálni (további részletek)?
  Nem akarom reklámozni, de a rendszer azt találtuk, az alábbi linken.

  Előre is köszönöm!
  Stefan

  • Attól függ, hogy a DVR. Ha a készlet olcsó, nem hiszem, hogy tudod menteni egy másik helyre.
   Tipp:
   Ha aggódj indítvány. DVR rendszer alacsony felbontású, és meg fogod érteni nehéz képek.
   Inkább IP kamerák.

 34. Stefan - mondta

  A kamerák vezeték nélküli életképes alternatíva? Úgy értem tudok csatlakozni a kamera egy távoli számítógépen, és mentse el, hogy nyilvántartást nélkül DVR? MCI

  • Mennék, amikor csak lehetséges kábelt. Hol van a „kritikus helyzet”, és megy a vezeték nélküli. A vezeték nélküli konfigurációk is gondot okozhat interferenciát, stb

 35. Stefan - mondta

  Cristi Helló, és köszönöm PTR választ,
  Szóval kellene és vezeték nélküli IP kamera, és ebben az esetben meg tudod mondani, hogy miért kell felvennie / tárolja a képeket a számítógépen?
  Tudna ajánlani valami megfizethető vezeték nélküli IP kamera?
  Előre is köszönöm!

 36. Mircea - mondta

  Hi Cristi, lamurestema a problémát, a tulajdonában egy otthoni megfigyelő rendszer, követheti, mi történik otthon, bárhol, ahol van telefon és internet
  Van egy lehetőség a Start VOIP amit használni? Azt lehet mondani, hogy néhány távoli közösségekben, ahol árkot telepített kamerák otthon, de nem tudom, hogyan kell beállítani, tud nekem segíteni nagyon köszönöm! jó nap!

 37. cristiansv - mondta

  Hi Dimi. Szeretnék telepíteni egy kamera rendszer, vagy suparaveghere két helyszínen. A ház alatt garázs. Én 220 garázs hálózat. Az építőiparban, én nem energiaipar. Amit ajánlani kapok? Valaki azt mondta, hogy egy hamis biztonsági kamera jó. Nem hiszem. Várta a választ. Előre is köszönöm!

 38. Daniel R. - mondta

  30 nap küzdök számomra, hogy válasszuk ki a megfelelő helyiség, felügyelnie kell 30 méter hosszú éjszaka 2 formátumú fényképezőgépek, a külső, csak olyat találtam, az IP és megapixel 1 waierless üzemi hőmérséklete -20 oklevelek és lövöldöznek mozog SD kártya körüli, vagy 8 9 millió.
  Ha az ár szünetek ebben a teremben után warranty're befejezte, azt hiszem választani. eftine szobák több, ha nem sikerül.
  A bemutató amit csinált még lehetőség benne, de tudom, hogy az. ezen kívül nem kényelmes, pt. távolságok waierless nem éri meg az árát.
  Kívül fele áron, szeretném megvenni a honlapról tesz engem szkeptikus, de az alacsony árak, meg tudod mondani nekünk többet erről az oldalról, mert ez nem igaz macska.
  ...... Kiirtották link ... ..

 39. adrenalintm - mondta

  Tud ajánlani egy biztonsági kamera külső IP 360 fok 720q vagy 1080p, infra, akkor kártyahely, hurok vagy érzékelő (inregristreze úgy érzi, hogy mozog), nem a vezeték nélküli, akkumulátor és egy Poe valami?

  • adrenalintm - mondta

   Mi a helyzet AVTech AVM542?
   Szükségem ház gyenge fényviszonyok mellett is maximális és szükségem van 10 méter

 40. Cristian B. - mondta

  Cristiane Hello, van egy rugaminnte, ha ad tanácsot.
  Tartózkodó egy bérház első emeletén, sarokban, és azt akarom, hogy vesz egy kamerát, hogy ő mennyezetre szerelt az erkélyen lőni távolabb, így esetleg optikai zoom, mozgatás szögben olyan széles és szükségszerűen forgatás éjjel, és legyen és vezeték nélküli. Túl sok ég, és remélem, hogy így legyen, amennyire csak nem keres túl megtalálják, vagy akik találni azokat az egészet. Van egy autó, amit parkolni az épület előtt, és találtam egy összegyűrt szinte hetente. Köszönöm a választ.

  • Hogyan nem lehet jobb!
   Most én kívül vagyok, és egy NVR térfigyelő kamerák, amelyek akár néhány oktató.
   Segíthet útmutatók, hogy felteszik az elkövetkező időszakban.

 41. Cristian B. - mondta

  Sikerült közzé valaki eddig, és láttam, hogy nem?

 42. Marius C. - mondta

  Helló Cristi ugyanaz a probléma van, és én vezetek minden évben, miután tartó téli gumik egy beteg jön, és harap meg az oldalon többször is, hogy nem folosite.Deja ez a harmadik télen ötödik gumi arunc.Am Jártam a rendőrséget, és azt mondta, hogy felmászik egy video.De szobában, hogy hálás lennék, ha ajánlani egy biztonsági kamera IP legjobb élek calitate.Menţionez 4 emeleten, és a parkolás látta elég jól megvilágított.
  Is a saját országban boltban egy négyzet alakú udvart, ahol akarnak 1400 6 8-videó megfigyelő camere.Aştept várom a választ tőled.

 43. Sorin - mondta

  Confort probléma volt, megtaláltam az elején a tükör és ablaktörlő lapátok hajlított többször felmerült, majd felébresztette, és megvakarta egyik nap szándékosan szúrt a bal első gumiabroncsot. Én elmentem a rendőrségre, és azt mondták nekem, ugyanaz a dolog, vagy a fényképezőgépet a blokkot, hogy megverte őt, de az üveg, a másik oldalon, ahol hagytam az autómat, vagy helyezze a fényképezőgépet, azt agsit és én cumaparat modell A vicovation két kamerával első és hátsó / ... ..editat .... / túl sokba de másnap láttam, ki volt ... és volt autó

 44. Alexandru - mondta

  Hello egy kis időt gondolkodni vásárol egy kit suprveghere.Nu Nem tudom, mit veszek, nekem nincs ezzel a technikával, de azt lehet mondani, hogy a várakozásokat a kit akar egy minőségi supraveghere.As A nagyobb szoba láttunk szobák full hd 800 ahd TVL 1200tvl stb ... .ideea, hogy szeretném a 10 15 méterre tudtam azonosítani a személy, tudok csatlakozni az online és a más településen is megtekintheti a képeket kamerák által felvett valós időben. Szükségem 8 kamerák rekord csak akkor, ha a mozgás deteceaza és arra gondolok, hogy a PC megtekintheti a képeket a kamerákból 8 3000 live.Am költségvetést és köszönöm ron.Va választ.

 45. Aurel - mondta

  Hello mindenkinek,
  Lenne egy kérdésem, akarunk figyelni parkoló, műszakilag lehetséges tenni anélkül NVR IP kamera?
  Meg lehet tárolni adatokat a felhő, vagy szervereken kívül? (NVR nélkül, hogy?)
  Mi Wi-Fi és 1 TB külső merevlemez.
  Zárja ki az SD-kártyát, a kamera falra szerelve szándékozó szomszédok, így nem könnyű hozzáférést. Plusz ez, van több mozgás a parkolóban, és azt hittem, hogy a kártya adatait fogja átírni a nap.
  köszönöm

 46. Gabi - mondta

  Én Salut.Am és intrebare.Cum tudtam felügyeli a terület, ahol nincs internet, és a jelenlegi vagy az akkumulátor szoba és egy internet-kapcsolat?

  • Telepíthet egy IP kamera wirless egy autó akkumulátor, áramköri stabilizare.Din Sajnos, azt hiszem, a hangulat, töltse fel az akkumulátort rendszeresen.
   A másik megoldás az lenne, egy napelem, de túl drága, és vonzza a tolvajok.
   Van mozgástér aktiválás és folisite az erdőben, a felügyelet „vadállatok”.

 47. Gabi - mondta

  Értem, de hogyan tudok kapcsolódni az Internethez.

 48. florin - mondta

  Salut!
  Új vagyok itt, és nem tudom, túl sokat ezekről a rendszerekről.
  Kérem, segítsen nekem tanácsot, hogy vesz egy videó rendszer, amely a 4 szobák, hogy felügyelje a ház és udvar. Érdekel, hogy kilátás éjjel, látom őket a távolból mobil üzeneteket fogadni és abban az esetben, mozgás a területen.
  Piaci kínálat olyan nagylelkű, hogy ha nem jó, akkor nincs értelme.
  Rugaminte egy kis szánalmat zsebemben.
  Köszönöm a segítséget!

  • Sorin - mondta

   @Florin: Belső szoba mehet WIFI. Me nem megy kívül wifi több okból: rossz a kapcsolat minősége a video streaming, hanem okokból securitate.nu aicea fejlődését.
   Outdoor (udvar, különösen, ha nagy) mennék egy NVR a 2 4-kültéri kamerák (attól függően, hogy hány csatornát akarsz), a kábeles kapcsolatot.

   . NVR (néz ki, mint egy video lejátszó) kötődik az interneten, és elérheti a valós idejű közvetítés vagy a fő szoba (élő) vagy felvétel (NVR rögzíthet akár lépni parancs vagy folyamatosan).
   Továbbá, az összes DVR vagy NVR a mobil alkalmazások.

   NVR szobák nagyon jó 720P.

   Egy bejegyzés az NVR elég funkciók 240 van lej + szoba (a 200 darab).
   Connection szoba - NVR / DVR javasoljuk FTP / UTP POE.

 49. Hello. Kell egy kis segítség, ha tudsz. Meg kell vigyázni egy ingatlan, ahol senki sem lakik, a legnagyobb probléma az, gyakori a feszültség ingadozásai és megszakítások meg. Variant generátor ki a kérdést, mert ez lenne a harmadik, amely nélkül maradnak.

 50. Valentin - mondta

  Hello. Van egy DVR - a doboz is mondta: AVerMedia AVerDiGi 4CH Real Time MPEG4 EB sorozatú DVR. Mi kamerák kell vásárolni, hogy a legjobb képeket a DVR-hez? Ha nem tudja, akkor a DVR és kamerákat vásárolni, hogy a lehető legjobb képek megfizethető áron? Nagyon köszönöm a segítséget.

 51. Dorel - mondta

  Mit tud mondani a rendszer kamerák EX-SDI, HD-SDI? Jelent meg a piacon Romániában? Ezek a szobák közvetlenül csatlakoztatható TV / monitor / tabletta nélkül DVR?

 52. Akarjuk, hogy a honlap partner.Our http://www.acesee.com . Mi vagyunk a kínai gyártó a biztonsági berendezések, mint az IP kamerák, autó műszerfal bütykök, wifi készletek és intelligens mozgás sensors.We accept paypal minta order.More informaltion, e-mail:[Email protected]

 53. Flavia - mondta

  Kaptam egy biztonsági kamera a neten zielel múltban. A kérdésem az, lehet hozzáférni kívülről? Úgy értem, hogy menjen a sorban, és látni, hogy valaki akkor nem vagyunk otthon? Vettem a helyszínen supermisto.ro, azt mondják, nem, de ... akkor rájössz, sárgarépa, különösen készítek egy hosszabb nyaralás.
  köszönöm

 54. Carmen - mondta

  Most, hogy én találtam ,, kérem, engedjék meg, hogy egy ajánlást IP kamera (azt hiszem, hogy jobban illeszkedik, amire szükségem van) egy parkoló az épület mellett, megfigyelés autó? Nem tudom, hogyan kell csinálni a hatalom a kamera, mert én élek másik oldalán parkoló és szobaberendezés volna tenni a blokk előtt. Sok köszönet!

 55. Ciprian - mondta

  Jó estét

  Élek a blokkban, és egy kis felügyeleti helyet akarok felállítani az ajtó fölé, és láttam, hogy van egy kamera, amely a keresőben rögzül.
  Azt akarom, hogy a fényképezőgép bekapcsolódjon (nem az elemeken), és a képek a Cloud vagy a kiszolgálón tárolódnak ... vagyis ne telepítsen egy DVR-t.
  köszönöm

 56. Remus - mondta

  Helló,

  Érdekelne, hogy egy szobában kívül, powered by napelem, a SIM-kártya és az, hogy nem lenne előnyös, ha mozgásérzékelő lőni csak akkor, ha mozgás menteni a energie.Camera, akkumulátor és a panel ne legyen egy olyan területen, esőnek, de ellenáll a hőmérséklet - 25 fok, télen egy vidéki házban.

  Segíthet nekem egy változatban?

  Köszönöm.

Trackbacks

 1. [...] A múltban többször útmutatók kapcsolódó felügyeleti rendszerek, biztonsági kamerák, NVR és még használni az állomás IP kamerás telefon, vagy webkamera. [...]

 2. […] Hogyan válasszuk ki a videokamerát a megfigyelő rendszerhez […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.