Kémkedés vagy hívásnapló és sms backup Android telefonok

Ma fogok bemutatni egy Android alkalmazás, amely képes lejátszani a két szerep, egyrészt egy automatikus backup szoftver híváslista és SMS, másrészt úgy tűnhet, mint egy kém a kérelmet, ha a megfelelő konfigurációt. Az alkalmazás az Android és az úgynevezett SMS Backup + ingyenes, és elérhető a Google Play áruházban.
SMS + valójában egy puha Bakup automatikus mentés sms és híváslista. Ez az alkalmazás automatikusan csatlakozik a számla Gogoi és két mappát a Gmail, az egyik a szöveges üzenetek (SMS), a második pedig híváslista (hívásnapló).
Attól függően, hogy a beállítások az app SMS Backup +, akkor automatikusan elküldi gmail számlára minden országban és sms bármely bejövő híváslista, nem fogadott vagy kezdeményezett. Figyelem, nem rögzíti a beszélgetéseket, csak hogy egy híváslista lista, mint az egy van a telefonban.
Annak érdekében, hogy kémprogramokként használhassunk, hozzáférnünk kell az alkalmazás konfigurálása során megadott gmail-fiókhoz, ellenőriznünk kell az "e-mail megjelölése olvasottként" opciót is, így az SMS és a híváselőzmények nem jelennek meg a beérkező levelek mappájában, ebben az esetben ugyanazon az e-mail címen van (a kémjegyűvel) közös.
Ahhoz, hogy használni egy alkalmazás elegendő kezdeti beállítás, akkor az összes mentést automatikusan megtörténik.
Figyelem a configutare kezdeti kell hozzáférést biztosítani alkalmazás SMS Backup + Google fiókjába, ha valamilyen okból vissza szeretné vonni a hozzáférést, akkor ezt a Google fiók beállítások: Biztonság / Applications és csatlakozó helyszínek / kezelése hívógomb (a jobb oldalon), és itt gomb visszavonja a hozzáférést minden olyan alkalmazás, amely hozzáférést fiókjához.
SMS Backup + a Google Play Store (Android)Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. És azt mondja, hogy megy az összes verzió / Android telefonok, igaz?

 2. Liviu - mondta

  Ez nagyon hasznos, még akkor is, ha valaki ellopja a telefont.

 3. Edy:
  És azt mondja, hogy megy az összes verzió / Android telefonok, igaz?

  Azt hiszem, hogy megy az összes verzió teszteltem GB, ICS és JB

 4. LucianGL - mondta

  Ez egy olyan alkalmazás (valójában egy sor alkalmazások), hogy ha egyszer telepített és beállított, akkor teljesen láthatatlan, és közvetlen hozzáférést biztosít, hogy a telefon és a elolvashatja, stb Arra használják, csak speciális kémkedés. Rájöttem, hogy véletlenül én is csodálkoztam, hogy mire képes
  Szintén egy nagyon régi alkalmazás, amely képes tenni valamit valamivel azonos lopás tisztában van azzal, hogy most van a beépített antivírus
  egyébként jó, és a bemutatott Cristi, de a probléma az, hogy ezek az alkalmazások fogyasztja az akkumulátor elég gyors

  • Loredana Harsan - mondta

   Jó. Meg tudja mondani, kérem, hogyan tudom letölteni az alkalmazást, telepítse, hogy ellenőrizni kell, és különösen, hogyan, hogy úgy tűnik láthatatlan a másik készülék ??

 5. vég - mondta

  Cristi nem megy teljes képernyőn tutorialu kell menni a youtube-on, mint a sal lásd: a teljes képernyőn.
  Hogyan oldja meg a problémát

  • Vali - mondta

   Valószínűleg nem látja a youtube lejátszót alacsonyabb képernyőfelbontású mobil eszközökön. Ilyen eszköz nem a tulajdonom, de amit látok, a webhely témája bármilyen mérethez igazodik… bármennyire is korlátozom a böngészőt. Ezen az oldalon a lejátszó is alkalmazkodik, de kevésbé a beágyazott youtube lejátszó. Ha az eszköz felbontása túl alacsony, a youtube lejátszó levágja az éleit. Ezért a teljes képernyős gombra nem lehet kattintani.
   Valószínűleg csökkentenie kell a youtube lejátszót a beágyazási kódtól. A 708 × 398 túl nagy.

  • Ez a probléma megjelent nekem és mie.Solutia? Dai dupla kattintás a lejátszó.

  • Egyszerűen kattintson duplán a játékos!

 6. Vali - mondta

  Úgy látszik, az asztali problémákat. Youtube játékos túl nagy, és nem alkalmazkodik a téma az oldalon. A játékos van vágva a jobb, hol lenne a teljes képernyő gombra.

 7. FaqTak - mondta

  Vali:
  Úgy látszik, az asztali problémákat. Youtube játékos túl nagy, és nem alkalmazkodik a téma az oldalon. A játékos van vágva a jobb, hol lenne a teljes képernyő gombra.

  Nincs nagy probléma, meg kell dupla klikk és kész.

 8. vég:
  Cristi nem megy teljes képernyőn tutorialu kell menni a youtube-on, mint a sal lásd: a teljes képernyőn.
  Hogyan oldja meg a problémát

  Edy:
  Ez a probléma megjelent nekem és mie.Solutia? Dai dupla kattintás a lejátszó. :D

  FaqTakEz nem nagy probléma, meg kell dupla klikk és kész.

  Hagyja, hogy találtam egy egyszerű megoldást, átméretezés iframe beépítése.
  Úgy néz ki, mint én egy nem szabványos méret. Ez történik, ha mozog egy új témát, problémát, szerencsére az ön segítségével megoldani őket.
  Próbáld ki, hogy a megértés, ha ezekben a napokban a kis problémák merülnek fel, akkor egyszerűen tudassa velünk a megjegyzések rovatban, és megoldjuk őket.
  Tudom, hogy ez nem a végleges megjelenés a honlapon, akkor néhány változást ebben nem habozik, hogy jöjjön javaslatokat, amit szeretne a webhelyén, hogyan kell elhelyezni, és így tovább.

  Üdvözlettel megértését.
  Cristi

  • Rares - mondta

   Javaslatok: ne csökkentse az írást, jobb nagyobb, mint kisebb, lehetőleg sötét legyen, most, vagy ha az írást a ctrl + billentyűkombinációval növeli, az nem haladja meg a "képernyőt", és ez nagyon jó
   - az oldal hátterének olyannak kell lennie, hogy ne zavarja a szemet, jelenleg túl világos, hogy ne legyen fehér
   - A "Keresés az oldalon" nagyon jó ott, ahol elhelyezve van, anélkül kell látnia, hogy belépne

  • SpeaksMyMind - mondta

   Az új felület borzalmas! Hiányzik a régi felület több barátságos buta! RIP

 9. luciangl - mondta

  Ebben Puffin böngésző a lehetőséget teljes képernyős youtube.

 10. luciangl:
  Ebben Puffin böngésző a lehetőséget teljes képernyős youtube.

  Oldottam meg Luci egyébként kösz a srác.

 11. Helló, Cristi! Van egy kérdésem off-topic, de kérem raspunzi.Mi tettem Windows Starter 7, és azt akartam, hogy tette a játékot (FIFA 07) .L've telepítve, minden szép és jó .I felülírt repedés és pornit.Mi a hiba történt, mint azt mondják, nem volt "grafikus hardver", és volt neki activat.Un unokabátyám, aki tudja, számítógépek (különösen a játék) azt mondta, hogy azért, mert a DirectX helyén, mert nem instalat.Cer Ön szerint segíthet valahogy.
  Tisztelettel.

 12. Edy:
  Helló, Cristi! Van egy kérdésem off-topic, de kérem raspunzi.Mi tettem Windows Starter 7, és azt akartam, hogy tette a játékot (FIFA 07) .L've telepítve, minden szép és jó .I felülírt repedés és pornit.Mi a hiba történt, mint azt mondják, nem volt "grafikus hardver", és volt neki activat.Un unokabátyám, aki tudja, számítógépek (különösen a játék) azt mondta, hogy azért, mert a DirectX helyén, mert nem instalat.Cer Ön szerint segíthet valahogy.
  Tisztelettel.

  Próbálja meg telepíteni a DirectX és nézd meg, több bajt.
  Azonban tudni kell, hogy repedés helyszínek és néhány fájlt lehet elrontani a játékot, mert átírni néhány dolgot, és átírni, és mit ne.

 13. vég - mondta

  Véleményem az lenne, hogy távolítsam el a "TUTORIAL TUTORIALS" dolgot, amely semmiért nem áll be
  hogy az új felület videotutorial.ro ezen az oldalon nagyon elfoglalt.

 14. vég:
  Véleményem lenne eltávolítani dolog "oktatóanyagok INTAPLATOARE" a soraiban sem
  hogy az új felület videotutorial.ro ezen az oldalon nagyon elfoglalt.

  Megértem és tiszteletreméltó véleményét, de nem lehet csak úgy a döntés alapján egységes.
  Jó lenne látni, több vélemények, észrevételek számítunk.
  Ez a lejátszó véletlenszerűen kivont felett 1000 oktatóanyagok oktatóanyagok jó oktató, hogy nem találja meg, ha nem keres.

 15. Bogdan - mondta

  Szép tutorial. Tud valaki mondja meg, hogy hogyan program az úgynevezett widget segítségével megjeleníti azokat kapcsolási hordó? (Mármint a képet a telefonnal, a kezdőképernyőn widget jelenik meg a jobb alsó sarokban WIFI egyes parancsok, SYNC, stb), mint azt a neve, hogy?

 16. FaqTak - mondta

  vég:
  Véleményem lenne eltávolítani dolog "oktatóanyagok INTAPLATOARE" a soraiban sem
  hogy az új felület videotutorial.ro ezen az oldalon nagyon elfoglalt.

  Úgy vélem, hogy a játékos nagyon innovatív véletlenszerűen oktatóanyagok tudnék mondani.
  A felhasználók csak most fedezték fel videotutorial, en, és nem árt időről időre nézte és a korábbi oktató. Azt hiszem, jobb lenne, ha ez a játékos lenne egy linket, hogy az oldalon, így azok, akik nézni a bemutató vagy ismertetők olvashat véletlenszerűen és szöveges tutorial.

 17. Daniel - mondta

  Hackintosh amit mi asteptand.Cu unatkozni buta mobil alkalmazások később! Baga Cristi a hideg a végén, mint Microsoft.Cu annál rau.Apropos valamit a Windows 8 Blue?

 18. Daniel - mondta

  Valami Hackintosh? Vagy akár a változásokat, amelyek előfordulnak a Windows 8.Apropos, miért nem teszi videotutoriale a Windows?

  • Ionut - mondta

   Hagyja Hackintosh projekt, ami érdekel engem, miután befejezte a teendő, ablakok talán nem én vagyok a főnök lui.Si Cristi csoda, hogy csak vesz egy olyan rendszer, amit csináltunk most 4-5 nap?

 19. Ovidiu - mondta

  Sajnos nincs tartalék áll wi-fi, ha a telefon be van kapcsolva, bár ez az opció nincs bejelölve. Mit kell tennem, hogy a biztonsági mentést, és anélkül, hogy a wi-fi be van kapcsolva?

 20. folyó - mondta

  Szia ... Van egy kérdésem is ... hogyan rejthetném el ezt az alkalmazást a telefonon, hogy senki ne vegye észre, hogy létezik és működik a háttérben?

 21. hahaha - mondta

  Találom haszontalan alkalmazást. Nem tesz semmit, hogy mutassa meg az üzeneteket és telefonhívásokat, amelyek már, és láthatjuk őket rendesen. Ha meg tudja látni a üzenetek és a hívások más törölve lett. Vagy talán már felfedezték, hogyan.

 22. Liviu - mondta

  Szeretném nézni a lányomat. De szükségem van egy alkalmazás, hogy elrejtse sms beckupcu, ahogy mondta a videó végén .My segíteni? Köszönjük!

 23. Sandu - mondta

  Telepítettem egy Samsung Galaxy Ace, de nem automatikusan át mentés
  az e-mail címen ... és kérdésem lenne, ha beszélgetés után mondjuk a wahsapp-on
  és törölje a párbeszéd egyes részeit, amelyek nem vesznek el?
  köszönöm…

 24. julian - mondta

  🙂 ... kémalkalmazás ... kíváncsi vagyok, hogyan tudom figyelemmel kísérni a lányomat, amikor fejből ismeri a telefont, az összes ikont ... és ha meglátja ezt az ikont, és azt mondja, hogy nincs szüksége biztonsági másolatra az SMS-ekhez ... mit tegyek? ha elrejtési funkciója volt ... valami ... ilyen volt, nagy gőz volt… igen, és van még „unreed jel”, ha mással használom a számlát ... esetleg a felügyelt személynél 🙂

 25. Nagy hazugság! Nem csinál semmit automatikusan ... Ha törli őket hívások vagy SMS-ek után, már senki sem látja őket! Jó volt, ha AUTOMATIKUSAN másolatot készített valahol egy aktában, valamiben.

 26. György - mondta

  Viszonylag jól működik, de van egy problémám, amelynek megoldásához a segítségét kérem. bár úgy van beállítva, hogy mindet másolja. Adtam neki "Visszaállítás", de hiába. El kellett távolítanom és újratelepítenem az alkalmazást, de 2 nap múlva újra leállt ....
  Van megoldás?

 27. Telepítettem, köszönöm a javaslatot. Lenne egy kérdésem a Samsung, értesítést, hogy hirtelen, néhány nap, vágtam összes üzenet (a történelem) korlátozása caetva hosszú sms legfeljebb 100 eltolódik egy címzett. Hatékonyan, mint néhány napig, amíg láttam, történelmi kereskedelmi beszélgetések amióta megvan a telefon (június 2012), és néhány nap múlva észrevettem, hogy törölt néhány hosszabb beszélgetések ff. Amikor letöltöttem a Gmail vettem észre, hogy 3 sms, hogy én régóta beszélgetés volt, csak 100 cserék. Nem tudom, hogyan tehetnek fellendülés történelem, ők maradtak a telefonon (vagy törölték)? Vannak mini SD olvassa az SD SMS és a helyszínen.

  köszönöm

 28. vily - mondta

  hogy kémkedjen a gyerekek, férjek, feleségek hiszem, a legtöbb esetben az alkalmazás Cerberus anti-lopás, amely amellett, hogy az sms és hívás is van helye a telefon, a történelmi helyen (vagyis megmutatja a hollétéről telefon utolsó idő), képeket, ha azt szeretné, ha azt szeretné, forgatás, akkor hallgassa a telefon mikrofonját zaj közeledik, hogy ha valaki akkor a telefon az asztalon hallgat rá beszélni anélkül, hogy őket, hogy tudnának róla .. persze akkor a program letölteni telefon abban az esetben is ellopták

 29. cristyna - mondta

  Van egy jó alkalmazásom sok krémhez ... de hogyan rejtsd el a tf-ben, mivel az android már nem engedi elrejteni az alkalmazásokat? Segítség ...

 30. Ionut - mondta

  Én szenvedtem 🙂 Mármint a barátom meghallgatta az összes beszélgetésemet és minden üzenetemet. Először azt hittem, hogy valamit betett az autómba, hogy meghallgassam. Amikor rájöttem, hogy hallgatnak rám, tesztet hajtottam végre a kocsi előtt, egy menőt hívtam, hogy botrányt gerjesszek, hogy meggyőzzem magamról, hogy autóban vagyok-e vagy sem. Végül bevallotta nekem, hogy hallgatási programot tett a telefonomra, de nem tudom, melyiket, mert begomboltam a telefont, hogy találjak egy ikont, ami extra, és nem találtam semmit, Le a kalappal :)))

 31. Iulia - mondta

  Jó! Volt egy élmény egy iohone 5S, úgy érzem, mintha valaki megkapja az összes bejövő SMS nekem a telefonban, hogy a személy. Meg lehet csinálni? Van-e bármilyen módon tudják, hogy ennek megelőzésére? Köszönjük!

 32. Georgiana - mondta

  Cristi nem értesz valamit: szeretném telepíteni az SMS Backup + app kémkedés De megértem, hogy én telepíteni a telefonról telefonra, vagy telefonon kémkedés ??? Kérjük, Răspundemi gyorsan. köszönöm

  • Mielőtt azt mondom, hogy kérdezzek valamit. Próbálja ki az a logika, mert ez természetes, amennyire csak lehetséges. Nem szedheti az, amire nekünk. Próbálja meg mindent a kétség, és sok kérdést feltenni magának. Így meg fogja érteni mindent jobban, és az információ örökre megszilárdítja a fejét.
   SMS Backup + alkalmazást telepíteni kell a kémkedést a telefonon, és akkor fogadhat hívásokat és SMS-lista a mail, amit meg kell tenni a alkalmazás beállításai (telefonon kémkedés).

 33. Georgiana - mondta

  Cristi plusz telepített SMS mentés és nem támasztják automatikusan. Megnéztem, hogy az automatikus, de nem sikerült. Ha adok mentés készül, de amikor látta, hogy a videó azt mondta automatikus minden alkalommal. Mit tehetek ???

 34. MARIAN - mondta

  Krisztus AM telepített SMS Backup +, így a CAT és lánya enyém, de látom, csak üzenetek és hívások szomorú vagyok csak rossz EU.UNDE, mit tehetek, hogy kém TEL.FIICEI.ASTEPT VÁLASZ

 35. Mario - mondta

  sal. Cristi hogyan tudom letölteni a szoftvert, de van két beszámoló csak az egyik személy a gmail fiók, hogyan jab és a számlámon, hogy szeretnék használni

 36. Mario - mondta

  kell tenni a beállításokat, mielőtt tel cél tudok döf, és a számlámon, hogy hogyan láttalak két beszámoló (az egyik tel cél, és amelyik kell jönnie sms, ami az enyém nekem úgy tűnik csak contu neki a Gmailt tel cél, és nem döf, és a számlámon.

  ms.o jó nap

 37. Az alkalmazás nem található a Google Playen !!!! Akarom. Azt egyébként kifogásolható, használja azt, és mi a legjobb .. hogyan találja meg

 38. Danut Cormos - mondta

  Amint lehet törölni a telefonról?

 39. Stephen harapós - mondta

  Hogyan juthatok szöveges üzeneteket feleségem telefonulu és előfizetési történik az én nevemben

 40. AlexandruDan - mondta

  Hello! Bevallom, elolvastam a bemutató, tudod, pirított egy ani.Am próbáltam keylogarul, ff jó iPhone spy.Pt 4, milyen programok léteznek.? M hosszú, visszatérve a munkahelyen most

 41. AlexandruDan - mondta

  Nap spyware kérem az iphone4.Ms előre!

 42. A kérdés - mondta

  Cristi apa Lenne egy kérdésem:
  -Ez Valahogy rejteni a telefon app még nem lehet látni, hogy ezt a munkát?

 43. Claudia - mondta

  Szia, mondd, kérlek, ha valaki nem fér hozzá fizikai módon a telefonomhoz, akkor csak a számomat tudja, meghallgathatja-e a hívásaimat? És nincs a közelben, azzal a berendezéssel, amelyet le kell hallgatnod ... Köszönöm.

  • A telefon lehet elfogott bárhol van berendezések.
   Akkor lehet a bukaresti és a elfogja hogy lehet Brassóban vagy New Yorkban.
   Azonban berendezés, amely nem tart senki; Ezek a speciális berendezés, amely az általuk használt speciális intézményekben.

 44. János - mondta

  Azt is kérem, segítsen nekem információt? Igazából írtam comentari de mint látod törölve

 45. Alexandra - mondta

  Helló, én segítségre van szüksége az én dvs.Sotul, 7 éve volt, amikor elhagyta az országból megcsalt, megbocsátottam neki mondani, hogy nem fog újra megtörténni, de tegnap este láttam egy gyanús üzenetet, de nem ismeri fel .Peste iar.Ce alkalmazás indul hetente ajánlanak? nyílt vita vele próbáltam sokszor, de csak azt, degeaba.Vreau minciuni.Multumesc aflu.Nu várható.

 46. Silviu - mondta

  Ne kérdezd a lélek, és már nem utódja, akkor meg több kárt okoznak, csaló fogja becsapni mindig, akkor is, ha nem ismeri fel ezt, ez így történik a legtöbb párok, sok unatkozik szeretett és ezzel az új kapcsolat titkos, de soha nem ismerné be csak akkor, ha árkot fogott és nem hosszabb változata hazugság, sokan nem lát jó és szép ECAC szerette
  Nem tud ajánlani neki a figyelmet, amit akar, vagy talán ez a természete, hogy máshol, gyakran nem veszik észre, milyen tulajdonságokat szeretett és át túl gyorsan át az életen, megölte a problémák a mindennapi
  Próbáljon több figyelmet, és ha tényleg nem akarja elveszíteni, hogy a változás az életedben, és felhívja a atantia, amennyire csak lehet, látni fogja, hogy az eredmény pedig egy másik.
  Keresés és úgy vélik, a pozitív gondolatok rossz és te csak rosszabb

 47. Gabi - mondta

  E-mail felvételeket kapok hívásokról és szöveges üzenetekről. Tudok szöveges üzeneteket olvasni e-mailből, de hogyan hallgathatom meg a hívásokat>? Nincs melléklet, valami ... Csak az időtartamot, a hívót és a telefonszámot mutatja. Nem tudsz hallgatni? Köszönöm

 48. Cris - mondta

  Helló,
  Meg lehet telepíteni egy iphone sms mentés 6 ez?
  köszönöm

 49. Carl Johnson - mondta

  Salut! Próbáltam ezt, hogy a bejövő üzeneteket a telefonon, amely összeköti, hogy ugyanazt a G-Mail fiók össze van kötve, hogy a telefon, de nem tudtam kapni az e-mail üzeneteket küldtek a telefont. (I contect adott fiókkal a telefonon, a SmsBackup + és a G-Mail). Tud nekem segíteni néhány további tipp, hogy tetszik?

 50. Carl Johnson - mondta

  Hello! Próbáltam ezt, hogy a bejövő üzeneteket a telefonon, amely összeköti, hogy ugyanazt a G-Mail fiók össze van kötve, hogy a telefon, de nem tudtam kapni az e-mail üzeneteket küldtek a telefont. (I contect adott fiókkal a telefonon, a SmsBackup + és a G-Mail). Tud nekem segíteni néhány további tipp, hogy tetszik?

 51. Babayaga2016 - mondta

  Helló ... Szükségem van egy szakemberre, hogy telepítsem a hívások és szöveges üzenetek lehallgatási programját ... viber és whatsApp ... Úgy érzem, hogy a barátnőm flörtöl valakivel.

 52. Babayaga2016 - mondta

  Cristian Cismaru úr, szükségem van a segítségére ... hogyan léphessek kapcsolatba magánál.

 53. Jó estét Mr. Cristian Feltelepítettem a programot, de e-mailt, aki tesz egy kém? köszönöm

 54. bogdan - mondta

  Lehet telepíteni a Windows Phone?

 55. Szükségem van a segítségedre legsimább lehet annak comvonbirea hallgatni, és nem férnek hozzá mesajele.de a telefonu kérem, ha valaki tud segíteni.

 56. Erika - mondta

  Szia, tudom, hogy meg kell telepíteni az alkalmazást a telefonon, kémkedéssel gmail cím lehet az enyém, ugye?

 57. nyugalom - mondta

  Ne töröljön biztonsági másolatot a törölt üzenetekről és hívásokról akkor sem, ha nem törölték őket, miközben kipipálták az autobackot 30 perc alatt

 58. nyugalom - mondta

  Ne töröljön biztonsági másolatot a törölt üzenetekről és hívásokról akkor sem, ha mégsem töröltek, még akkor is, ha az autobackot az 30 perc alatt ellenőriztem.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha van Android 6 vagy újabb, akkor valószínűleg nem adta meg a szükséges jogokat az alkalmazáshoz. Ebben az esetben az alkalmazás nem rendelkezik olvasási sms-ekkel, hívásokkal, így nem tud biztonsági másolatot készíteni.

 59. nyugalom - mondta

  Megadtam neki az összes szükséges engedélyt ... de azt hiszem, tévedek valahol. Például: a biztonsági mentés csak a telefon e-mail címére történik. és csak akkor, ha csatlakozik (a céltelefonon), vagy egy másik gmail-fiókhoz, amely nem kapcsolódik a céltelefonhoz? (biztonsági másolatot készítenek, de hosszú késéssel)

Trackbacks

 1. […] Kém vagy biztonsági másolat az Android telefonok hívásnaplójához és SMS-jéhez […]

Speak Your Mind

*