Írásvédett USB meghajtó FIX (végső megoldás)

Írásvédett USB meghajtó FIX (végső megoldás)
5 (1) 100%

Megoldása error „USB meghajtó írásvédett!
Kedves barátaim, néhány évvel ezelőtt csináltam egy bemutató, ahol megoldottuk állít USB stick észlelt. A hozzászólások részben az, hogy a cikk Önnek írt sokan problémákról van néhány botokkal levelet védett, ami azt jelenti, botok, hogy nem tud írni, nem lehet, és nem törölheti a fájlokat, és minden a kísérlet, hogy megoldja a problémát nem sikerült.
Ma tulajdonképpen arról szól 2 nap megpróbálja kijavítani egy bottal írásvédett, és ma azt mondhatom, megkönnyebbülést, hogy sikerült megoldani ezt a problémát: „USB-meghajtó írásvédett”.
Próbáltam több tucat módszerek, hogy feltárja a botot:
1. Próbáltam DISKPART, A segédprogram a CMD.
2. Próbáltam HP USB Format eszköz.
3. Próbáltam megváltoztatja a registry érték „WriteProtect = 0”
4. Próbáltam Acronis Disk Director
5. Próbáltam EASEUS Partition Master
6. Próbáltam MiniTool Partition Wizard
De mi d ... u nem próbáltam? Az eredmény ugyanaz volt, semmi!
Végül megpróbáltam Ubuntu és végül megoldotta a problémát "USB meghajtó írásvédett"
Hogyan jött erre?
Én kölcsön egy USB stick tudás és amikor visszamentem volna ezt a problémát "A lemez írásvédett", és nem tudtam törölni fájlokat, nem tudtam formázni a botot, csak olvasni fájlokat.
Hogyan megszabadultak a "USB meghajtó írásvédett"?
1. Én megbökte Ubuntu a memóriakártyán (lehet egy USB stick) Rufus (Bemutatója a Windows, de ez ugyanúgy működik az Ubuntu).
2. Betöltöttem az USB kártya Ubuntu (vagy bot), és megkezdte az Ubuntu „Ubuntu kipróbálása” (Élő módban), így nincs telepítve, de él fut (Windows nem érinti).
3. Én el az USB stick, és én vissza.
4. Elkezdtünk GParted és én formázott FAT32.
5. SIKER I ACAP az "USB-meghajtó írásvédett"

Írja Védett FIX - videó bemutatóKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. caisinDonici - mondta

  nagyon hasznos, de van egy másik probléma a billentyűzet, így én is harapni a fogaim, úgy értem ... amikor írok 0 nyomja M [nulla] J-tűnik 1, k-2 vele 3 és 5-o- 6, 4 u, nustiu mit kell csinálni, lehet, hogy minden billentyűkombináció, de nem tudom, kérem, segítsen, én win7 a 32biti, asus x301A. Előre is köszönöm

  • Ovidiu CT - mondta

   Asus X301A nincs numerikus billentyűzet (standard billentyűzetek, a jobb oldalon), ezek hajtják végre a numerikus gombokat a billentyűzeten a betűk (J van 1 kulcs, kulcs K-nak 2, 3 van L gomb ...). Ezek használata (szám) készül az Fn gomb (Function) található a bal alsó sarokban a billentyűzet (pl 1 Fn és J és K 2 Fn ...). A probléma akkor jelentkezik, amikor a számítógép indításakor Num Lock opciója a BIOS vagy a rendszer. A billentyűzet is hitte, hogy a numerikus gombok a jobb oldalon, de ott van, de nincsenek gombok betűkkel, ők (betűk) pontja helyébe számok (például, ha az Fn gombot kell megnyomni).
   A megoldás letiltja a Num Lock, első billentyűzet (ez egy fontos Num Lock vagy a Num Lk valahol a jobb felső sarokban), majd Bios tweakuit ahányszor valamilyen szoftvert közvetlenül a rendszer.

 2. Andrew - mondta

  Mit tegyek, ha véletlenül törölt Android tablet?

 3. Octavian - mondta

  Száma ubuntu használ valódi, mert több esték 9, 10 ....

 4. emil - mondta

  Cristi tudjuk, mi történt az USB valószínűleg usb és másolt valamit áramkimaradást követően, így ez történt velem

  • Nem tudom pontosan, mi történt, mert ragaszkodom valaki kölcsönkért, és visszaadta Amikor én voltam törve.
   Szóval én nem tört rám.

   • Roberto - mondta

    Nem csavart, de unatkozik :)).
    Van egy botom 2 partícióval, amelyet egy olyan cég védett, amelyik eladta a szart kereskedelmi és 8g számomra, azaz törölheti a hozzáadott formátumot.
    A kérdés, hogy hogyan csinálom ugyanazt a dolgot, és cuy, hogy 1 giga partíció néz ki, de azt hiszem, ez 4 giga, hogy reklámok Full HD video fájlokat és még sok más.
    Másolhatom őket a rendszerbe, így nem tudom törölni őket a partíció formázására, vagy hozzáadni hozzá valamit.
    Az ötlet az, szeretnék csinálni egy bottal win7 telepíteni rá, és rávenni, hogy nem tudja felvenni vagy törölni a fájlokat, hogy nem leszek képes, hogy a vírus ragaszkodni telepítéséhez használt, sem én nem lesz képes a formátum hozzá valamit, stb.
    Számomra hasznos lenne, ha ezt a dolgot nem lehet formázni hozzáadni vagy törölni

 5. Claudiu - mondta

  És én vagyok tulajdonosa a Sony Xperia U és én nagyon szeretem a csapatot, ha ott is videotutorial ezt a telefont 2015 valahogy botloaderu is kinyit, és telepítse a verisune a cyanonged lennék egy csodálatos módja .. módja Dome Cismaru még nem hallottam semmit Cristi kiadás botloaderului velünk, hogy azt mondod, mint a telepíteni kívánt cyanongenmod dumnevostra kérem ... Bárcsak több lélek folytatja suucces videotutorial csapat.

  • Claudiu - mondta

   És én vagyok tulajdonosa a Sony Xperia U és én nagyon szeretem a csapatot, ha ott is videotutorial ezt a telefont 2015 valahogy botloaderu is kinyit, és telepítse a verisune a cyanonged lennék egy csodálatos módja .. módja Dome Cismaru még nem hallottam semmit Cristi kiadás botloaderului velünk, hogy azt mondod, mint a telepíteni kívánt cyanongenmod dumnevostra kérem ... Bárcsak több lélek folytatja suucces videotutorial csapat. Kérjük, ne válaszolj nekem ezt a kérdést senki ??

 6. Calin - mondta

  Cristi ért egyet Rufus nem fog tenni minden indítható operációs rendszer stik. pl ha köze ubuntu és opensuse unebootin kell majd bontani, de a kép jön létre, és ezért összeomlik, amikor beindul a rendszer stik (vonatkozik a más Linux disztribúciók). Ezért meg kell imagiewhrite oldalakon. Így nem mondom meg tudod csinálni minden operációs rendszer Rufus. és lehet tenni ebben a műveletben, és a windows cmd, de ez bonyolultabb. mint volt hasonló probléma, és úgy oldottam meg a győzelmet. legalábbis a munkámat. és megy a app formázni bármilyen Linux Stik így

  • Adrian Gudus - mondta

   Érvelnek haszontalan! Vizsgáld meg a problémát, annál jobb!

   • Calin - mondta

    Azt mondta, az én esetemben. most attól függ, mi a stik és lezuhant rá. ez nem jelenti azt, hogy abban az esetben, ofCristi ment. de hogy a legtöbbet sikuri és memóriakártyák javítható beszélni csak linux

    • Adrian Gudus - mondta

     Tudod, hogy mit gondolok! Rufus kérheti bármilyen Linux vagy Windows operációs rendszer egy bottal. Nem emlékszem, mit téma ellentmond Krisztus? Olvassa el a fenti megjegyzés szerint, idézem: „... így nem mondom, amit tehetünk bármilyen operációs rendszert Rufus ...” vagy »Cristi ért egyet Rufus nem fog tenni minden indítható operációs rendszer STIK.«

     • Calin - mondta

      Adrian Azt hittem, azt jelentette, usb stik mondtam 2 említi. és tegye meg openSUSE Rufus és mondd meg, ha próbálom meg elindítani, hogy stik tenni Rufus. és megpróbál több operációs rendszerek számára, hogy benne a lelket, hogy mások nem. próbálja tovább. egy dolog, és egy dolog, hogy őket dolgozni az indulását. opensuse olvasni, és egyértelműen azt mondja, hogy ha nem használja a szoftvert imagewrithe ha felírva. létrehoz egy hibás kép. és elmagyarázza, hogy ott nem tudom, mi intravénás kábítószer-használók. vb Azt hittem, az volt a baj, mint, hogy ne csak azt mondom neked ellent kristályok vagy Adrian. Mondd el, ha a vizsgálatok, majd fel kell dolgozni, és akkor indul el, bármely operációs rendszer telepíthető rufust. Tesztelem linux disztribúciók és néhány nem megy deadracu készült stik bootolható semmit. de hogy igazán jó Rufus jó megnyerni a linux disztribúciók, de ne menj elosztó vele. Mint unebootin nem fog tenni minden Linux bootolható. ismételni a vizsgálatot a több rendszer, hogy bootolható linux és Zimi, ha azt szeretné, hogy sikeresen vezetni a csomagtartó telepítheti

     • Roberto - mondta

      Az Oracle VM VirtualBox és a garantált mutatók

   • daniel kooll - mondta

    Azt akartam, amely védett formában 32gb fat4 USB stick Ubuntu ad nekem egy hiba hiba talált Libparted
    Input / output error írás közben a / dev / SDF

  • Catalin - mondta

   Ami egy bootolható botot Rufus csak egy változata több altele.Dacă nem megy vele próbál Universal-USB-Installer-1.9.5.9.

 7. Radu - mondta

  A diskpart (Windows) próbálta?

 8. florin - mondta

  Tisztelettel Mr. Cristi
  Van egy probléma, egy SSD Corsair már nem lát semmilyen operációs rendszer. Ezt nem nagyon használják, volt nyerni. neki úgy tűnt, a letelepedési kérdés. Ez segíthet valahogy a megoldást a bemutató? Vagy RG rám, meg tudja adni nekem egy ötletet menet. Már van áttért „halott”, de megint nem volt láb dugva még egy év widdws ez talán még a reinslare Windows frmatat téves vagy nem vette észre, hogy pontosan mi történt nem látott ub nic formában.

 9. Joseph Gajac - mondta

  Ez a módszer nem működik! error input / output error írás közben a / dev / SDE

 10. zame77 - mondta

  Libparted hibát talált!
  Nem lehet írni a / dev / SDE, megnyitni, mert csak olvasható.
  Még mindig nem tudom, hogy ez a bot.

 11. sapunell - mondta

  Hello mindenkinek! Cristi, van egy javaslat a bemutató, nevezetesen: hogy csinál egy végső tutorial arról, hogyan tudjuk megoldani a problémát Colexiunea Limited (korlátozott) Windows 8.1 mert megpróbáltam minden variáció után ezen a földön, de rohadt ... nem megy ... .Can akkor segítsen nekem ... Én lennék barátok, köszönöm ... ..so ... ... S. MI router've kapott semmit: (... Van egy Acer laptop E-15-511 79 C8.1F a Windows előre telepített, és nem akar változtatni a Windows, hogy ... ha minden eredeti ... nincs értelme ..
  Tudta, hogy tartozom ..

 12. Joseph Gajac - mondta

  Csakúgy, mint mondani .... zame77 Libparted hibát talált! input / output error írás közben a / dev / SDE
  Megpróbáltam mindent astazi..dar semmit!

  • Próbálja meg szétszerelni a botot, mint én.
   A bekapcsolás után az Ubuntu Live módban:
   1. Jobb klikk a botot, kidobása
   2. Bontása stick „fizikai”
   3. Il életbe
   4. Kezdje GParted, győződjön meg róla, látni, és elkezdi formázni azt.
   Ha minden kötél szakad el lehet hardver hiba.
   A bemutató azt állította, hogy az én stick nem dolgozik a Windows, a többi elment, más operációs rendszert.
   Ha a botot nem működik minden operációs rendszer (hogy rajta állományokat törölni, stb), akkor lehet, hogy a hardver hiba.

   • Roberto - mondta

    az ubuntu az Oracle VM VirtualBox-ban futtathatja? vagy fel kell tennem a botra?
    És kinyitottam egy 64 gb palackot, amely már nem formázódik. Formázása után nagy meglepetés szerver úgy néz 126gb lool :)), és működik gond nélkül :)) Azt hiszem, hogy blokkolta a gyár arra korlátozódik, hogy 64gb. Az üveg Németországból származik, és most úgy néz ki, hogy ez a hely 98.242.560 bájtot használ, azaz 93.6MB tér "szabad" | 136.230.989.824 byte, azaz 126GB. December 3 vagy méret nem maradt 126GB supoer kapacitású merevlemez :)) tettem fájlok 64GB feltételezhető, hogy azt a képességét mutatja hiba, de valójában 64GB már minden, de tegye a elk 100 GB szabad hely sikeres és hiba nélkül maradt 26GB idem megy fájlok sérülése nélkül másolhatók vagy törölhetők, így ez a memória nem tisztázott? Az 64GB korlátozta a gyártót, még ha nagyobb volt is? Egy másik lehetőség, ha nem hisznek, mert a memória volt 64 nem volt módja, hogy fizikailag dupla :)), és én intervenity hozzáteszi másik belső memória ... Nem tudom, ha ez a szabad add :))

  • Catalin - mondta

   Próbálja ki és esetleg előtt Formatter2.9.1.8A és oldhatja fel IObitUnlocker.

 13. Gyermekkor - mondta

  Érzésem szerint a bemutató butaforie. A rajtnál nem láttam bármelyik pillanatban GParted csak olvasható kibír, de a botot nem osztott, azaz nem partíció rajta. Nos uram szerzője a bemutató Mintha azt mondta volna, hogy el tudja olvasni az adatokat a régi időkben ragaszkodni, hogy az első kiadás a GParted partíció kellene, hogy a régi fat32 különösen azért, mert az első dob készült bottal szerelt. Ilyen körülmények között úgy gondolom, egyetértenek abban, hogy ez a videó segítségével készült el a funkcionális stick, akikkel korábban borotvált partíciót. Kíváncsi lennék, hogy tudja, hogy hány tudtak tenni valamit egy bottal mondta, csak olvasható (amely red dot beszélgettek, és nem mondja el, hogyan menekült meg) ezzel a módszerrel. És én összes módszert kipróbálta a fent felsorolt ​​nem életképes vagy nem életképes téve, hogy vannak olyan modellek, amelyek lehetővé teszik üres területre irthatjuk feszültségek hogy bizonyos területeken a chip, de a legtöbb esetben eredményezheti a kompromisszum botot.

  • Mr. „gyermekkor”, azt mondta bemutató ezt a hibát nem lehet újra olyan könnyen, és mit csináltam ott van a fele. Ennek oka, hogy megpróbáltuk számos módszer és utoljára dolgozott. Ha ez működött egyértelmű, hogy javítani botom.
   Olyan ez, mint amikor leesik egy épület, és elmenekült csodával határos módon. Természetesen nem akarjuk megmutatni barátaidnak én történt ugrott újra.
   Mi történt a bot nem volt éppen „felforr”, hogy megismételheti, mert nem tudják pontosan, mi történt.
   Remélem, megérti „gyermekkor”.

 14. Laurentiu - mondta

  Helló baieti.Nu láthatja a oktatóanyagok 4 a nexus néhány régebbi lollipop.Unele ott, és azok, akik nem mennek kérdezi, hogy telepítse a Flash player.Am adta telepíteni, és azt mondja, hogy megpróbált tel compatibil.Am bemutatva a böngésző verziót nimic.Imi delfinek és azt mutatják, hogy a terhelés és nem indul el egyáltalán, a telefont közel a vezeték nélküli (nettó fog működni számítógép) .és a youtube-on nem ugyanaz, és a legtöbb oktató merg.Am nem érteni volt néhány probléma az előre telepített Flash Player chrome? Ez lehet a probléma, mivel az utolsó verzió az Android (így nem tudom, hogyan kerültem a telefon volt a Kit Kat)? Lehet, hogy a te hibád? Én nem telepítette-e rajta valamit, mint telepíteni CyanogenMod google.Daca figyelembe lehet megszabadulni a probléma? Én kétségbeesés legalább napirendre rossz nyalóka túl sok virág, kör ... ..hogy láttam a bemutató a visszatérés a régi android, de őszintén szólva jobban próbálok Cristi ajánlását, hogy a cyanogenmod.Multumesc előre raspuns.Stiu nem Lépjen kapcsolatba a bemutató, és nekem sajnálom, hogy itt közzétett, de azt hiszem, nincs időd elolvasni az összes észrevételek az összes videotutorialele.

  • Oktatóprogramok idősebb és csak megy flash streaming.
   Jelenleg teszteljük a HTML5 (útmutatók számunkra) ha véget ér a tesztelési időszak, akkor adja át az összes HTML5.
   Vannak technikai dolgok, amelyek gátolják az exkluzív HTML5. Böngészők még nem állnak készen, és nem akarjuk tönkretenni a felhasználói élményt.
   Nagyra betöltése oktatóanyagok vaku és ezért szeretnénk intmple és n HTML5 sajnos HTML5 hosszabb vissza. RTSP és RTMP támogatása gyakorlatilag nem létezik, video és audio codec támogatás böngészők korlátozott.
   Ez a formátum háborút, és mi fogott közepén közötti Adobe, Google, az Apple, a Microsoft nem adja fel, hogy zárja be.
   Nem lenne sokkal mondani, és higgyük el, mint mi frusztrált, több csalódott, mint te.
   Remélhetőleg a dolgok világos lesz hamarosan, és streaming könnyen megoldható bármilyen böngésző a piacon.
   Addig használhatja Puffin Browser Android és iOS (iPhone és iPad)Amely lehetővé teszi, hogy a Flash tartalmakat a telefon vagy tablet.

   • Adrian Gudus - mondta

    Figyelem Mr. Lawrence. Akkor tegye meg véleményét csendes megfelelő helyen a bemutató elmagyarázza a problémát közelebb a témához. Az Ön megjegyzései látni őket minden egy helyen, központosított. Nem kell, hogy menjen minden bemutató részben olvasható, és válaszolni rájuk. Mi választ egy helyen, a fennmaradó komponensek és modulok az oldalon foglalkozik az automatikus forgalomba a megfelelő helyre. Nincs több gond. Elmondhatja, és az első videó bemutató a 2008!

 15. gabi - mondta

  Tudom, hogy ez a téma, de kérjük, hogy a videó, installáció android 5.0 .Succes további Pc

  • Lolipop nem hozott előnyt, akik használják a PC-n, előnyök állnak a mobil.
   A PC olyan jó KitKat vagy ICS.
   Különben Lolipop nem portolták jó telefon, de a PC?
   Ez egy újonnan megjelent OS is. át kell mennie egy kis időt, hogy a fejlesztők időt beállítani, hogy megfelelő, különben nem fog menni jól egyáltalán.

  • Catalin - mondta

   Még nem alakult ki a PC verzió az Android 5. Android 4.4.2 x86 e max. Még mindig sok problémát programok csak akkor jelenik magassága és a Flash a böngészőkben.

 16. Costelina - mondta

  hello guys
  a könnyebb navigálás az alján, amely nem butobul otthon?
  Olvastam néhány vélemény a ezt a cikket flash player
  Ki tudja (ha a felhasználók, akik nagyon jól tudják, hogy mikor fogja be, ha nem hoz semmit hasznos)
  desktop (nem számít, milyen OS), amikor elkezd egy vidoclip a youtube-on, ha azt tervezi, hogy néz ez
  Teljes képernyős kiajánlott játszani a HD; Ha a hardver fog őrülni gyenge adunci
  kép vagy hang nem szinkronizálódik egy idő után a terhelés és a számok állnak, ezért
  mit kell tenni:
  jobb játékos egy mechanikus kerék (milyen beállítások) kattintva, hogy a kerék, és törölje a HD és némi alacsonyabb értékek (480p 360p), majd tegye a videót szünet 3-4 másodperc
  majd játszani, és akkor tedd teljes képernyőn gond nélkül

 17. Stefan`S - mondta

  Hey all!
  Van egy prezentáció stick filmuletze 4 egy nagy cég. Meg tudja olvasni mindent, de nem tud írni / formátumban!
  Követtem lépésről lépésre bemutató.
  - Libparted Bug talált!
  Nem lehet írni a /dev/sde,....---
  Sajnos, az én esetemben, a bemutatott módszer nem működik!
  Köszönjük a fáradtságot!

  • Roberto - mondta

   :)) ez a probléma van egy bottal van 2 partíciók egyik védett szar video hirdetések és 2 az 8g maradt használni.
   Még nem tudtam törölni formátumokat és kinyitni az 1 partíciót szar hirdetéseikkel.

 18. Andrew - mondta

  Nagyon hasznos bemutató, akkor nem meglepő, hogy a Windows nem „tudott”, hogyan kell megjavítani botot, de nem vagyok meglepve, hogy átmegy 4,5 és 6 nem működnek, de ubuntu sikerült. Azt is volt ez a probléma tavaly egy bottal 4 gb de a probléma az volt, egy kicsit komolyabb, nyilvánvalóan befolyásolta a program, mert eltávolították a számítógépet, miközben másol néhány képet. Aztán újra csatlakozik egy másik számítógépen, és amikor megpróbálta törölni az USB stick kaptam a hiba „USB DRIVE ÍRÁSVÉDETT”. Azt hittem, hogy a te hibád ablakok és próbált formázni és bizonyos Linux disztribúció (Ubuntu, Linux Mint), de még mindig nem úgyhogy vissza az ablakokat, és elkezdte keresni a neten. Találtam egy kis program (ChipCenius), amellyel találtam ID vagy PID eszköz, amely akkor szoktam találni kompatibilis szoftver, amely aztán villogni megjelenésű bot percben és mint a nap ment tadam. De én nem ajánlom ezt a módszert csak a legvégső esetben, és a kockázatot, hogy károsítja a botot állandóan ha nincs flash-look dolog.
  Lépést tartani az összes tutorial így van!

 19. Vasy - mondta

  Nincs média a megadott eszközt. Így hát előfordul USB Stick lehet tenni valamit?

 20. Marian Iuhas - mondta

  Hello!
  Kérjük Önöket, hogy adjon nekem tanácsot a következő probléma:
  Van egy micro SD kártya Samsung G 32, 10 osztály, törölheti, formázhatjuk, írhat semmilyen információt 10 - G. 12 mindennél jobban írok, de üres mappák jelennek meg. Próbáltam csak győződjön filmek nélkül mappákat. kap, mint mondtam 10 -12 G, majd később fel amit lát, mint kerülne foglal memóriát [a 32 G] kapcsolódó, de nem lehet megnyitni - TV azt mutatja, hogy látom filmek sérültek, és A játékos nem nyílik laptop. után 2-3 min ad nekem egy hiba.
  Próbáltam használni egy másik adapterrel. amincercat használni egy másik Kártya felolvasása. azt
  hasonlóképpen viselkedik.
  Én a lépéseket a tutorial amit jelzett a formázás egy botot, amely írásvédett fájlokat. Most nem arról van [Én soha nem használtam Linux Ubuntu, vagy arra gyanakszik, hogy a aceelasi dolog], de az előzőt. frmatat, hogy hosszabb ideig, de a művelet zökkenőmentesen zajlott.
  talán rossz ??? de jó
  Én nem használtam intenzíven, és amelynek legnagyobb 2 éve megvan.
  Én és egyéb memóriakártyákon, hogy viselkedjenek rendesen.
  várja a tanácsot! Előre is köszönöm !!!

 21. salut.am 16 gb botot, és próbáltam mindkét irányban ensemble (cmd és ubuntu gparted), és én nem mondom a gparted reusit.imi a fájlrendszer / ismeretlen, és nem partitionez.exista úgy, ahogy átírta szoftver / drivers, stb egy bot? köszönöm, és kérem, segítsen nekem a mail ha tudsz valamit.

 22. Florin Mocanu - mondta

  Hello, néztem nagy érdeklődéssel néhányat a konzultáció, hogy nagyon érdekes, de én jön egy probléma, van egy bottal, hogy én formázott sok szempontból nem tudom, a PC elolvassa azt, és semmilyen más eszköz lehet tedd fájlokat gond nélkül, dar..eu használattal PTR zenét, így összes számot, ezen a botot, nem olvastam normális! Én a vezetőnek egy FM modulátor után elkezd egy dalt , hogy a dal ismétlődik a végtelenségig, amíg nem változtatja más módon nem urmatoarea..ce tehetünk, hogy erősít ez probléma? lennie az én pc, én w7 rajta, de volt, hogy cilinder n, mint problémákat!

  • Costelina - mondta

   Zene másolása bottal PC (ha még nem)
   bot formázott zsír 32
   copy zene stick nélkül mappák (jelölje ki az összes oldalak mp3 jobb klikk másolás majd a meghajtó jobb klikk paste)

 23. George Eduard - mondta

  sal hogyan megszabadultak, hogy a buborék? Én úgy tűnik, hogy nekem, mint egy piros pont megszabadulni tőle?

 24. hello,
  sem pedig ubuntu sem adnak neki, irány a botot, formázott fat16si látni, hogy nem adja át a 32
  Azt hiszem, az egyetlen megoldás van kialakítva, hanem a „köszörülés”
  file:///home/ubuntu/Pictures/Screenshot%20from%202015-04-06%2018:12:20.png
  javaslatokat, ha van: d

 25. Jiglau BOGDÁN - mondta

  FORMAT-ban számítógépem IF DAI SAR nem működik, különösen ha a hajtás immunizált BitDefender immunizációs program IMUNIZED VAGY MÁS hogy nem fog AUTORUN.INFO szerkesztett CASE LÉTREHoZÁSA el üzenetét "írásvédett USB Drive"

  Szóval ajánlom DIN Disk Management-PROBLÉMÁK, és akkor nem formázza A Sajátgép.
  LÉPÉSEK
  1.SALVAEAZATI képeket PC
  2.DESCHIDE Disk Management diskmgmt.msc COAMAQNDA TASTANAD Fuss és lemez formátum onnan FAT32 DAI.
  3FORMATARE FAT32 A Sajátgép
  WENT nekem.
  SIGNED JIGLEA_BOGDAN

 26. Cristi - mondta

  Tudom használni a virtuális gép helyett élő módban?

 27. György - mondta

  fogadtatás

  Próbáltam Linux bottal Kingston 3.0 dt100 g3
  Ismersz megoldás?
  köszönöm

 28. György - mondta

  és megy
  Elfelejtettem, hogy töltse

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.