Írásvédett USB meghajtó FIX (végső megoldás)

Hibaelhárítás “Az USB-meghajtó írásvédett!
Kedves barátaim, néhány évvel ezelőtt csináltam egy bemutató, ahol megoldottuk állít USB stick észlelt. A hozzászólások részben az, hogy a cikk Önnek írt sokan problémákról van néhány botokkal levelet védett, ami azt jelenti, botok, hogy nem tud írni, nem lehet, és nem törölheti a fájlokat, és minden a kísérlet, hogy megoldja a problémát nem sikerült.
Ma valójában körülbelül 2 napig próbáltam kijavítani egy írásvédett botot, és ma könnyen elmondhatom, hogy sikerült megoldanom ezt a problémát: "Az USB-meghajtót ÍRVA VÉDETT".
Próbáltam több tucat módszerek, hogy feltárja a botot:
1. Próbáltam DISKPART, A segédprogram a CMD.
2. Próbáltam HP USB Format eszköz.
3. Megpróbáltam megváltoztatni az értéket a "WriteProtect = 0" beállításjegyzékben
4. Próbáltam Acronis Disk Director
5. Próbáltam EASEUS Partition Master
6. Próbáltam MiniTool Partition Wizard
De mi a fenét nem próbáltam? Az eredmény ugyanaz volt, NEM!
Végül kipróbáltam az Ubuntut, és végül megoldottam az "USB-meghajtó írásvédett" problémáját.
Hogyan jött erre?
Kölcsön adtam az USB-eszközt egy ismerősének, és amikor visszakaptam, megvan a "Lemez írása védett" probléma, és nem tudtam fájlokat törölni, nem tudtam formázni a meghajtót, csak a fájlokat tudtam elolvasni.
Hogyan lehet megszabadulni az "USB-meghajtó írásvédett" -től?
1. Én megbökte Ubuntu a memóriakártyán (lehet egy USB stick) Rufus (Bemutatója a Windows, de ez ugyanúgy működik az Ubuntu).
2. Az USB-kártyáról indítottam az Ubuntu-t (vagy a botot) és elindítottam az Ubuntut "Try Ubuntu" üzemmódban (élő mód), így nem telepíti, hanem élőben fut (a Windows nem érinti).
3. Én el az USB stick, és én vissza.
4. Elkezdtünk GParted és én formázott FAT32.
5. SIKER, megragadtam "Az USB meghajtó írásvédett"

Írjon Védett FIX-et - video bemutatóKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. caisinDonici - mondta

  nagyon hasznos, de van egy másik problémám a billentyűzettel kapcsolatban, hogy úgy érzem, hogy a fogaimmal harapom meg, vagyis… amikor megnyomom az M billentyűt, 0 [nulla] J-jelenik meg 1, k-2, l-3, i-5, o- 6, u-4, nem tudom, mit tegyek még, lehet, hogy van valami billentyűkombináció, de nem tudom, kérem, segítsen, Win7-em van 32bit-en, asus x301A. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

  • Ovidiu CT - mondta

   Az Asus X301A nem rendelkezik numerikus billentyűzettel (mint a jobb oldali normál billentyűzetek), ezek a számbillentyűk a betűbillentyűzeten valósulnak meg (a J billentyű 1, a K gomb 2, az L gomb 3 ...). Használatuk (számok) a billentyűzet bal alsó sarkában található Fn (Funkció) gombbal történik (pl .: 1-re nyomja meg az Fn és J-t, 2-re nyomja meg az Fn-t és a K-t). A probléma akkor fordul elő, amikor a számítógép elindul, ha a BI Lock vagy a rendszer engedélyezi a Num Lock opciót. A rendszer úgy gondolja, hogy a billentyűzeten is a számgombok vannak a jobb oldalon, de ott nem léteznek, hanem a betűs billentyűkön ezeket (betűket) számokkal helyettesítik (mintha az Fn billentyűt lenyomnák).
   A megoldás letiltja a Num Lock, első billentyűzet (ez egy fontos Num Lock vagy a Num Lk valahol a jobb felső sarokban), majd Bios tweakuit ahányszor valamilyen szoftvert közvetlenül a rendszer.

 2. Andrew - mondta

  Mit tegyek, ha véletlenül törölt Android tablet?

 3. Octavian - mondta

  Milyen ubuntu sorozatokat használtál, mert több a 9, 10, a seri est.

 4. emil - mondta

  Cristi tudjuk, mi történt az USB valószínűleg usb és másolt valamit áramkimaradást követően, így ez történt velem

  • Nem tudom pontosan, mi történt, mert ragaszkodom valaki kölcsönkért, és visszaadta Amikor én voltam törve.
   Szóval én nem tört rám.

   • Roberto - mondta

    Nem csavart, de unatkozik :)).
    Van egy botom 2 partícióval, amelyet egy olyan cég védett, amelyik eladta a szart kereskedelmi és 8g számomra, azaz törölheti a hozzáadott formátumot.
    A kérdés, hogy hogyan csinálom ugyanazt a dolgot, és cuy, hogy 1 giga partíció néz ki, de azt hiszem, ez 4 giga, hogy reklámok Full HD video fájlokat és még sok más.
    Másolhatom őket a rendszerbe, így nem tudom törölni őket a partíció formázására, vagy hozzáadni hozzá valamit.
    Az ötlet az, szeretnék csinálni egy bottal win7 telepíteni rá, és rávenni, hogy nem tudja felvenni vagy törölni a fájlokat, hogy nem leszek képes, hogy a vírus ragaszkodni telepítéséhez használt, sem én nem lesz képes a formátum hozzá valamit, stb.
    Számomra hasznos lenne, ha ezt a dolgot nem lehet formázni hozzáadni vagy törölni

 5. Claudiu - mondta

  És én vagyok tulajdonosa a Sony Xperia U és én nagyon szeretem a csapatot, ha ott is videotutorial ezt a telefont 2015 valahogy botloaderu is kinyit, és telepítse a verisune a cyanonged lennék egy csodálatos módja .. módja Dome Cismaru még nem hallottam semmit Cristi kiadás botloaderului velünk, hogy azt mondod, mint a telepíteni kívánt cyanongenmod dumnevostra kérem ... Bárcsak több lélek folytatja suucces videotutorial csapat.

  • Claudiu - mondta

   És én vagyok tulajdonosa a Sony Xperia U és én nagyon szeretem a csapatot, ha ott is videotutorial ezt a telefont 2015 valahogy botloaderu is kinyit, és telepítse a verisune a cyanonged lennék egy csodálatos módja .. módja Dome Cismaru még nem hallottam semmit Cristi kiadás botloaderului velünk, hogy azt mondod, mint a telepíteni kívánt cyanongenmod dumnevostra kérem ... Bárcsak több lélek folytatja suucces videotutorial csapat. Kérjük, ne válaszolj nekem ezt a kérdést senki ??

 6. Calin - mondta

  Cristi ért egyet Rufus nem fog tenni minden indítható operációs rendszer stik. pl ha köze ubuntu és opensuse unebootin kell majd bontani, de a kép jön létre, és ezért összeomlik, amikor beindul a rendszer stik (vonatkozik a más Linux disztribúciók). Ezért meg kell imagiewhrite oldalakon. Így nem mondom meg tudod csinálni minden operációs rendszer Rufus. és lehet tenni ebben a műveletben, és a windows cmd, de ez bonyolultabb. mint volt hasonló probléma, és úgy oldottam meg a győzelmet. legalábbis a munkámat. és megy a app formázni bármilyen Linux Stik így

  • Adrian Gudus - mondta

   Érvelnek haszontalan! Vizsgáld meg a problémát, annál jobb!

   • Calin - mondta

    Azt mondta, az én esetemben. most attól függ, mi a stik és lezuhant rá. ez nem jelenti azt, hogy abban az esetben, ofCristi ment. de hogy a legtöbbet sikuri és memóriakártyák javítható beszélni csak linux

    • Adrian Gudus - mondta

     Nagyon jól tudod, mire gondolok! A Rufus bármilyen Linux vagy Windows operációs rendszert fel tud tenni botra. Úgy tesz, mintha nem tudná, milyen témában mond ellent Cristinek? Olvassa el a fenti megjegyzését, idézem: "... tehát ne mondd, hogy bármilyen rufus operációs rendszert meg tudsz csinálni ..." vagy "Cristi ellentmond neked a rufus-szal, nem működik, ha bármilyen indítható operációs rendszert tennél a botra."

     • Calin - mondta

      Adrian Azt hittem, azt jelentette, usb stik mondtam 2 említi. és tegye meg openSUSE Rufus és mondd meg, ha próbálom meg elindítani, hogy stik tenni Rufus. és megpróbál több operációs rendszerek számára, hogy benne a lelket, hogy mások nem. próbálja tovább. egy dolog, és egy dolog, hogy őket dolgozni az indulását. opensuse olvasni, és egyértelműen azt mondja, hogy ha nem használja a szoftvert imagewrithe ha felírva. létrehoz egy hibás kép. és elmagyarázza, hogy ott nem tudom, mi intravénás kábítószer-használók. vb Azt hittem, az volt a baj, mint, hogy ne csak azt mondom neked ellent kristályok vagy Adrian. Mondd el, ha a vizsgálatok, majd fel kell dolgozni, és akkor indul el, bármely operációs rendszer telepíthető rufust. Tesztelem linux disztribúciók és néhány nem megy deadracu készült stik bootolható semmit. de hogy igazán jó Rufus jó megnyerni a linux disztribúciók, de ne menj elosztó vele. Mint unebootin nem fog tenni minden Linux bootolható. ismételni a vizsgálatot a több rendszer, hogy bootolható linux és Zimi, ha azt szeretné, hogy sikeresen vezetni a csomagtartó telepítheti

     • Roberto - mondta

      Az Oracle VM VirtualBox és a garantált mutatók

   • daniel kooll - mondta

    Azt akartam, amely védett formában 32gb fat4 USB stick Ubuntu ad nekem egy hiba hiba talált Libparted
    Input / output error írás közben a / dev / SDF

  • Catalin - mondta

   Ami egy bootolható botot Rufus csak egy változata több altele.Dacă nem megy vele próbál Universal-USB-Installer-1.9.5.9.

 7. Radu - mondta

  A diskpart (Windows) próbálta?

 8. florin - mondta

  Tisztelettel Mr. Cristi
  Nekem is van egy olyan problémám egy corsair ssd-vel, amelyet már egyetlen operációs rendszer sem lát. Nem használták túlságosan, győzelem volt. rajta, így az újratelepítéstől megjelent a probléma. Segíthet-e ebben az oktatóanyagban szereplő megoldása? Vagy talán adsz nekem egy ilyen ötletet. Már "halott" -ra kapcsoltam, de megismétlem, hogy egy éve nem használják a widdws-kel, valószínűleg az újratelepített ablakoknál hibás volt, vagy nem tudom pontosan, mi történt, mert soha többé nem látható egy űrlapot.

 9. Joseph Gajac - mondta

  Ez a módszer nem működik! error input / output error írás közben a / dev / SDE

 10. zame77 - mondta

  Libparted hibát talált!
  Nem írhatok a / dev / sde címre, mert csak olvasható.
  Még mindig nem tudom, hogy ez a bot.

 11. sapunell - mondta

  Helló mindenki! Cristi, nekem is van javaslatom egy oktatóanyagra, nevezetesen: hogy készítsek egy végleges oktatóanyagot arról, hogy miként oldhatjuk meg a problémát a Limited Collection (LIMITED) szolgáltatással a Windows 8.1 rendszeren, mert kipróbáltam az összes lehetőséget e föld után, de ... rohadtul nem működik … .Talán segít nekem ... hálás lennék ... ..Mint… … Ha még mindig eredeti ... nincs értelme ..
  Tudta, hogy tartozom ..

 12. Joseph Gajac - mondta

  Pontosan úgy, ahogy mondja…. zame77 Libparted Bug megtalálva! bemeneti / kimeneti hiba a / dev / sde beírás közben
  Megpróbáltam mindent astazi..dar semmit!

  • Próbálja meg szétszerelni a botot, mint én.
   A bekapcsolás után az Ubuntu Live módban:
   1. Jobb klikk a botot, kidobása
   2. Válassza le a "fizikai" botot
   3. Il életbe
   4. Kezdje GParted, győződjön meg róla, látni, és elkezdi formázni azt.
   Ha minden kötél szakad el lehet hardver hiba.
   A bemutató azt állította, hogy az én stick nem dolgozik a Windows, a többi elment, más operációs rendszert.
   Ha a botot nem működik minden operációs rendszer (hogy rajta állományokat törölni, stb), akkor lehet, hogy a hardver hiba.

   • Roberto - mondta

    az ubuntu az Oracle VM VirtualBox-ban futtathatja? vagy fel kell tennem a botra?
    És feloldottam egy 64 GB-os botot is, amely már nem működött formázva. Formázás után a rendszerben a nagy meglepetés a 126gb lool :)) és problémamentesen működik :)) Szerintem a gyár blokkolta, azaz 64gb-ra korlátozódott. A bot Németországból származik, és most úgy néz ki, hogy ez a használt hely 98.242.560 93.6 136.230.989.824 bájt, azaz 126 MB hasznos hely "szabad" | 3 126 64 64 bájt, azaz 100 GB. dec. 26-szor formázva, és semmi sem maradt a kapacitásnál 64 GB-os szuperül keményen :)) 64 GB feletti fájlokat tettem el, abban a hitben, hogy hibával mutatja a kapacitást, de valójában továbbra is XNUMX GB-ot, de XNUMX GB-ot sikeresen feltettek az elkre, és szabad hely maradt XNUMX GB-os idem hiba nélkül lemásolták vagy törölték a fájl sérülésének jeleit, akkor mi nem világos ezzel a memóriával? A gyártó XNUMX GB-ra korlátozta, annak ellenére, hogy nagyobb volt? Nem gondolok más lehetőségre, mert ha a memória XNUMX volt, akkor nem lehetett fizikailag megduplázni :)), és nem avatkoztam bele, hogy újabb belső memóriát adjak hozzá ... Nem is tudom, van-e szabad helye :))

  • Catalin - mondta

   Próbálja ki és esetleg előtt Formatter2.9.1.8A és oldhatja fel IObitUnlocker.

 13. Gyermekkor - mondta

  Érzésem szerint a bemutató butaforie. A rajtnál nem láttam bármelyik pillanatban GParted csak olvasható kibír, de a botot nem osztott, azaz nem partíció rajta. Nos uram szerzője a bemutató Mintha azt mondta volna, hogy el tudja olvasni az adatokat a régi időkben ragaszkodni, hogy az első kiadás a GParted partíció kellene, hogy a régi fat32 különösen azért, mert az első dob készült bottal szerelt. Ilyen körülmények között úgy gondolom, egyetértenek abban, hogy ez a videó segítségével készült el a funkcionális stick, akikkel korábban borotvált partíciót. Kíváncsi lennék, hogy tudja, hogy hány tudtak tenni valamit egy bottal mondta, csak olvasható (amely red dot beszélgettek, és nem mondja el, hogyan menekült meg) ezzel a módszerrel. És én összes módszert kipróbálta a fent felsorolt ​​nem életképes vagy nem életképes téve, hogy vannak olyan modellek, amelyek lehetővé teszik üres területre irthatjuk feszültségek hogy bizonyos területeken a chip, de a legtöbb esetben eredményezheti a kompromisszum botot.

  • "CopilRau" úr, azt mondtam az oktatóanyagban, hogy ezt a hibát nem lehet olyan egyszerűen újrateremteni, és amit ott csináltam, az a felére csökken. Ez azért van, mert több módszert kipróbáltam, és az utolsó bevált. Ha sikerült, akkor nyilvánvaló, hogy ő rögzítette a botomat.
   Olyan ez, mint amikor leesik egy épület, és elmenekült csodával határos módon. Természetesen nem akarjuk megmutatni barátaidnak én történt ugrott újra.
   Ami a botommal történt, nem éppen olyan "hiba", amelyet megismételhet, mert nem tudom pontosan, hogyan történt.
   Remélem, most megértette a "Rossz Gyereket".

 14. Laurentiu - mondta

  Helló srácok. Nem látom az oktatóanyagokat a nyalókával ellátott nexus 4-en. Néhány régebbi munka nem, a nem működőek pedig megkérik, hogy telepítsek flash lejátszót. Telepítettem, és azt mondja, hogy a telefon nem kompatibilis. Próbáltam az általad bemutatott verzió a delfin böngészővel és semmi. Ez azt mutatja nekem, hogy tölt, és egyáltalán nem indul el, a telefon nagyon közel van a vezeték nélküli hálózathoz (a net működik, ahogy a számítógép is működik). A youtube-on is ugyanezt teszi, és a legtöbb oktatóanyag nem működik. a Chrome-ból előre telepített flash-lejátszóval lenne probléma? Lehet, hogy problémát jelent az android legújabb verziója (ezért a telefont nem tudom, hogy nem volt, hogy volt ez a kit kat-on)? Lehet, hogy a telefon hibája? Nem telepítettem rá semmit, csak egy Google-fiókot. Ha telepítem a cyanogenmod-ot, megszabadulhatok a problémától? Nagyon sajnálom, hogy a nyalóka legalább a napirenden túl sok pattogatott kukoricát, kört ... .. Láttam a bemutatót, amikor visszatértem egy régebbi androidhoz, de őszintén szólva még inkább kipróbálnám Cristi, a cianogén moddal rendelkező ajánlását. Előre is köszönöm a választ. Tudom, hogy nincs link ehhez az oktatóanyaghoz, és sajnálom, hogy ide írtam, de nem hiszem, hogy van ideje elolvasni az összes video-oktatóanyag összes megjegyzését.

  • Oktatóprogramok idősebb és csak megy flash streaming.
   Jelenleg teszteljük a HTML5 (útmutatók számunkra) ha véget ér a tesztelési időszak, akkor adja át az összes HTML5.
   Vannak technikai dolgok, amelyek gátolják az exkluzív HTML5. Böngészők még nem állnak készen, és nem akarjuk tönkretenni a felhasználói élményt.
   Nagyra betöltése oktatóanyagok vaku és ezért szeretnénk intmple és n HTML5 sajnos HTML5 hosszabb vissza. RTSP és RTMP támogatása gyakorlatilag nem létezik, video és audio codec támogatás böngészők korlátozott.
   Ez a formátum háborút, és mi fogott közepén közötti Adobe, Google, az Apple, a Microsoft nem adja fel, hogy zárja be.
   Nem lenne sokkal mondani, és higgyük el, mint mi frusztrált, több csalódott, mint te.
   Remélhetőleg a dolgok világos lesz hamarosan, és streaming könnyen megoldható bármilyen böngésző a piacon.
   Addig használhatja Puffin Browser Android és iOS (iPhone és iPad)Amely lehetővé teszi, hogy a Flash tartalmakat a telefon vagy tablet.

   • Adrian Gudus - mondta

    Figyelem Mr. Lawrence. Akkor tegye meg véleményét csendes megfelelő helyen a bemutató elmagyarázza a problémát közelebb a témához. Az Ön megjegyzései látni őket minden egy helyen, központosított. Nem kell, hogy menjen minden bemutató részben olvasható, és válaszolni rájuk. Mi választ egy helyen, a fennmaradó komponensek és modulok az oldalon foglalkozik az automatikus forgalomba a megfelelő helyre. Nincs több gond. Elmondhatja, és az első videó bemutató a 2008!

 15. gabi - mondta

  Tudom, hogy ez a téma, de kérjük, hogy a videó, installáció android 5.0 .Succes további Pc

  • Lolipop nem hozott előnyt, akik használják a PC-n, előnyök állnak a mobil.
   A PC olyan jó KitKat vagy ICS.
   Különben Lolipop nem portolták jó telefon, de a PC?
   Ez egy újonnan megjelent OS is. át kell mennie egy kis időt, hogy a fejlesztők időt beállítani, hogy megfelelő, különben nem fog menni jól egyáltalán.

  • Catalin - mondta

   Még nem alakult ki a PC verzió az Android 5. Android 4.4.2 x86 e max. Még mindig sok problémát programok csak akkor jelenik magassága és a Flash a böngészőkben.

 16. Costelina - mondta

  hello guys
  a könnyebb navigálás az alján, amely nem butobul otthon?
  Olvastam néhány vélemény a ezt a cikket flash player
  Ki tudja (ha a felhasználók, akik nagyon jól tudják, hogy mikor fogja be, ha nem hoz semmit hasznos)
  desktop (nem számít, milyen OS), amikor elkezd egy vidoclip a youtube-on, ha azt tervezi, hogy néz ez
  Teljes képernyős kiajánlott játszani a HD; Ha a hardver fog őrülni gyenge adunci
  kép vagy hang nem szinkronizálódik egy idő után a terhelés és a számok állnak, ezért
  mit kell tenni:
  jobb játékos egy mechanikus kerék (milyen beállítások) kattintva, hogy a kerék, és törölje a HD és némi alacsonyabb értékek (480p 360p), majd tegye a videót szünet 3-4 másodperc
  majd játszani, és akkor tedd teljes képernyőn gond nélkül

 17. Stefan`S - mondta

  Hey all!
  Van egy prezentáció stick filmuletze 4 egy nagy cég. Meg tudja olvasni mindent, de nem tud írni / formátumban!
  Követtem lépésről lépésre bemutató.
  —— Libparted Bug Found!
  Nem tudok írni a /dev/sde címre, .......———
  Sajnos, az én esetemben, a bemutatott módszer nem működik!
  Köszönjük a fáradtságot!

  • Roberto - mondta

   :)) ez a probléma van egy bottal van 2 partíciók egyik védett szar video hirdetések és 2 az 8g maradt használni.
   Még nem tudtam törölni formátumokat és kinyitni az 1 partíciót szar hirdetéseikkel.

 18. Andrew - mondta

  Nagyon hasznos oktatóanyag, nem meglepő, hogy a Windows nem "tudta" hogyan kell rögzíteni a botot, de meglepődtem, hogy a 4,5 és 6 lépés nem működött, de az ubuntu sikerült. Nekem is volt egy évvel ezelőtt egy 4 GB-os bottal ez a probléma, de a probléma kissé súlyosabb volt, nyilvánvalóan a szoftverét érintette, mert néhány kép másolása közben kivettem a számítógépből. Ezt követően újra csatlakoztattam egy másik számítógéphez, és amikor megpróbáltam törölni a bot tartalmát, az "USB DRIVE IS WRITE PROTECTED" hibát kaptam. Azt hittem, hogy a Windows a hibás, és megpróbáltam néhány linux disztribúcióból formázni (ubuntu, linux mint), de még mindig nem sikerült, így visszatértem a windowshoz, és elkezdtem a netet nézni. Találtam egy programot (ChipCenius), amellyel megtudtam az eszköz azonosítóját és PID-jét, amellyel aztán megtaláltam egy kompatibilis szoftvert, amelyet aztán néhány perc alatt felvillantottam a boton és tadam úgy ment, mint az első nap. De ezt a módszert nem ajánlom a végső megoldásig, és azzal a kockázattal járhatok, hogy véglegesen megsérül a botod, ha nem villogsz, amire szükséged van.
  Lépést tartani az összes tutorial így van!

 19. Vasy - mondta

  Nincs média a megadott eszközt. Így hát előfordul USB Stick lehet tenni valamit?

 20. Marian Iuhas - mondta

  Hello!
  Kérjük Önöket, hogy adjon nekem tanácsot a következő probléma:
  Van egy 32 G-os Samsung micro SD kártyám, 10-es osztályú, amelyről törölhetem, formázhatom, bármilyen információt írhatok 10 - 12 G-ról. Többet bármit is írnék, a mappák megjelennek, de üresek. Csak próbáltam filmeket mappák nélkül elhelyezni. megkapja, amint azt 10–12 G-ról mondtam, akkor amit később teszek, látja, ahogyan beteszik, elfoglalja a [32 G] memóriáját, de nem nyitható meg - a tévé, amelyen filmet nézek, megmutatja, hogy a fájlok sérültek, és a laptop lejátszó nem nyitja meg őket. és 2-3 perc múlva hibát ad nekem.
  Próbáltam használni egy másik adapterrel. amincercat használni egy másik Kártya felolvasása. azt
  hasonlóképpen viselkedik.
  Én a lépéseket a tutorial amit jelzett a formázás egy botot, amely írásvédett fájlokat. Most nem arról van [Én soha nem használtam Linux Ubuntu, vagy arra gyanakszik, hogy a aceelasi dolog], de az előzőt. frmatat, hogy hosszabb ideig, de a művelet zökkenőmentesen zajlott.
  talán rossz ??? de jó
  Én nem használtam intenzíven, és amelynek legnagyobb 2 éve megvan.
  Én és egyéb memóriakártyákon, hogy viselkedjenek rendesen.
  várja a tanácsot! Előre is köszönöm !!!

 21. salut.am 16 gb botot, és próbáltam mindkét irányban ensemble (cmd és ubuntu gparted), és én nem mondom a gparted reusit.imi a fájlrendszer / ismeretlen, és nem partitionez.exista úgy, ahogy átírta szoftver / drivers, stb egy bot? köszönöm, és kérem, segítsen nekem a mail ha tudsz valamit.

 22. Florin Mocanu - mondta

  Hello, néztem nagy érdeklődéssel néhányat a konzultáció, hogy nagyon érdekes, de én jön egy probléma, van egy bottal, hogy én formázott sok szempontból nem tudom, a PC elolvassa azt, és semmilyen más eszköz lehet tedd fájlokat gond nélkül, dar..eu használattal PTR zenét, így összes számot, ezen a botot, nem olvastam normális! Én a vezetőnek egy FM modulátor után elkezd egy dalt , hogy a dal ismétlődik a végtelenségig, amíg nem változtatja más módon nem urmatoarea..ce tehetünk, hogy erősít ez probléma? lennie az én pc, én w7 rajta, de volt, hogy cilinder n, mint problémákat!

  • Costelina - mondta

   Zene másolása bottal PC (ha még nem)
   bot formázott zsír 32
   copy zene stick nélkül mappák (jelölje ki az összes oldalak mp3 jobb klikk másolás majd a meghajtó jobb klikk paste)

 23. George Eduard - mondta

  sal hogyan megszabadultak, hogy a buborék? Én úgy tűnik, hogy nekem, mint egy piros pont megszabadulni tőle?

 24. hello,
  sem pedig ubuntu sem adnak neki, irány a botot, formázott fat16si látni, hogy nem adja át a 32
  Szerintem az egyetlen megoldás a formátum helyett a "zúzott"
  file:///home/ubuntu/Pictures/Screenshot%20from%202015-04-06%2018:12:20.png
  javaslatokat, ha van: d

 25. Jiglau BOGDÁN - mondta

  FORMAT-ban számítógépem IF DAI SAR nem működik, különösen ha a hajtás immunizált BitDefender immunizációs program IMUNIZED VAGY MÁS hogy nem fog AUTORUN.INFO szerkesztett CASE LÉTREHoZÁSA el üzenetét "írásvédett USB Drive"

  Szóval ajánlom DIN Disk Management-PROBLÉMÁK, és akkor nem formázza A Sajátgép.
  LÉPÉSEK
  1.SALVAEAZATI képeket PC
  2.DESCHIDE Disk Management diskmgmt.msc COAMAQNDA TASTANAD Fuss és lemez formátum onnan FAT32 DAI.
  3FORMATARE FAT32 A Sajátgép
  WENT nekem.
  SIGNED JIGLEA_BOGDAN

 26. Cristi - mondta

  Tudom használni a virtuális gép helyett élő módban?

 27. György - mondta

  fogadtatás

  Próbáltam Linux bottal Kingston 3.0 dt100 g3
  Ismersz megoldás?
  köszönöm

 28. György - mondta

  és megy
  Elfelejtettem, hogy töltse

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.