IP Webcam, kapcsolja ki a telefont a kamera vagy webkamera - videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni a szoftverek Android telefonok, amit lehet bekapcsolni a telefont egy webkamera vagy felügyeleti alkalmazás úgynevezett IP Webcam, ingyenes és megtalálható Android Market.
Ip Webcam lehetővé teszi számunkra, hogy egy csomó dolog a kamerás telefon, a bemutató, akkor látni fogja, hogy számos olyan funkcióval működik ez az alkalmazás. On hivatalos honlapján IP Webcam Software talál további részleteket.
Mit csinálunk az IP Webcam:
Mi lehet átalakítani a telefon egy webkamera Skype, Facebook, Google Plus, stb.
Tudjuk használni a telefont, mint a kamera, akkor is elérhető a világ bármely pontján, hogy képes elérni az internetes telefon, hogy a port forwarding a vezeték nélküli router.
Amellett, hogy stream video és audio viszont így lehetett hallani mindent, ami a szobában, ahol hagytam a telefont "kém".
Jelszó Az alkalmazás menüjében a telefon funkcióinak, így csak nézni a patak, amely teszi a telefont. Azt hiszem, elfelejtettem mondani, az alkalmazás telepítve van a telefonon, és Popat bárhonnan elérhető, ha be IP Webcam alkalmazás nem működik a telefon, indítsa el a szervert a menü a telefon, és készen áll, az események a asztali böngésző , tabletta vagy más mobil.
Amellett, hogy egyszerűen patak video és audio, van néhány távoli parancsok, akkor állítsa be a fókuszt, tudjuk be-vagy kikapcsolja a telefont vaku, és mások, mint a screenshotok.
Hol tudok nézni a patak?
Ahol van egy böngésző, amely támogatja a JavaScript (99 100%% mobil és asztali). Meg lehet nézni élőben telefont, és egy videó lejátszó, VLC media player ajánlott.
Áramlat és a távoli menü is összkomfortos bármilyen böngésző, de gyengébb eszköz is elég szaggatott patak.
Ha úgy döntünk, hogy használni a telefont, mint a webkamera, telepítenie kell Webcam 7, Használhatja ezt az alkalmazást a másik IP-kamerák.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. A puha, hogy volt, de én már eltávolították magam, hogy csak volt hely, és most Lam tolta újra és még rendben szeretem, de Cristi azt mondtad hogy a tolvaj flash Neeem ptr volt, hogy használható IR (infravörös ), hogy a korsó hőhullámuk nem az, hogy annyira megijedt a tolvaj, és fut :)), ez egy kicsit valószínűtlen, hogy tárolja az adatokat, ha nem bírja a non-stop, hogy mi teszi a "dada", de ez valami jó tárolási és ez nem rossz softu`.

 2. Lehet csinálni egy bemutató a Microsoft Visual Basic
  Kérjük, szép!

 3. ddsutu - mondta

  hasznos ... köszönöm!

 4. tréfacsináló - mondta

  Nagyon klassz tesó, tutorial ms.

 5. istvan - mondta

  Gratulálok tutorial. Krisztus, milyen telefon van?

 6. Adrian - mondta

  Menj, és ingyenes vezeték nélküli? azaz csak az USB-kapcsolatot?

 7. KosminYoZ - mondta

  Nagyon érdekes app Csak így tovább

 8. KosminYoZ - mondta

  Akkor keresse meg applicati „Samsung Chat 335”? ?

 9. FaraVirusi - mondta

  Nagyon jó ez az alkalmazás, azt mondhatom, hogy kipróbáltam, hogy ha megy Videotile minősége a telefon sokkal jobb, mint a webkamera.

 10. Cristi Windows MIBI menni?

 11. ktalin.liviu - mondta

  nekem nem működik ... nem tudom elérni a böngésző címsorába a szoftver által generált ... Én vezeték nélküli hálózatot.

  • AdrianGudus - mondta

   ktalin.liviu:
   nekem nem működik ... nem tudom elérni a böngésző címsorába a szoftver által generált ... Én vezeték nélküli hálózatot.

   Annyit kell tennie, port forwarding a router port 8080. Arról, hogyan kell csinálni portforwarding bemutató már létezik. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: hogyan kell csinálni portforwarding, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

 12. Andrew - mondta

  Mit Cristi telefon?

  • Andrew:
   Mit Cristi telefon?

   Nekem van egy nagyon régi telefon, ez a HTC HD2. Kezdetben ő volt rajta a Windows Mobile, Android most már a "tánc", és tökéletesen működik, van egy eredeti változata Android, launcher az alapvető, egyszerű böngésző, mindent Nexus One és a Nexus S.
   Ha meg szeretné vásárolni a telefon, ne próbálja meg, hogy a HTC HD2 sokkal érdekesebb eszközök a piacon.
   HTC 2 HD2 éveim, amikor kiderült, volt egyfajta UFO 1 Ghz processzor, RAM 576, 512 ROM kapacitív képernyőt 800 × 480 4,3 az inch. Most ezek mind általánosak.

 13. Eugen - mondta

  Abban az esetben, ha nem rendelkezik wi-fi telefon beállítható úgy, hogy továbbítja a jelet és a mobil internet?

 14. nashu - mondta

  Tudomásul veszem, hogy a telefon csak maradjon otthon, és hogy kövesse egy másik helyen, egy bwroser fordítva nem? Például, van otthon maradni, és tegye a másik kém telefon helyre, ahol van Wi-fi, de nem router.sper hogy megért engem.

 15. Claudiu - mondta

  Hé, te mondtad, hogy már az összes web kamera alkalmazás, illetve én nem ... mi teendő ebben az esetben? Ha nem ... a kamerás telefon alkalmazás megy VLC tettem ahogy írva. Minden skype, de nem értem. Köszönöm.

 16. hello,
  Van ötlete, amire szükségem van, hogy csatlakoztassa a puha 2 Android készülékek Bluetooth és nézd meg valós időben
  egy szobában? Szeretnék valami felügyeleti rendszert anélkül, hogy csatlakozik a net.
  köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Sajnos a Bluetooth sebesség és tartomány nagyon kicsi, hogy bárki is zavarta egy alkalmazás, amit akarsz. Még ha ez megtörténik, meg kell, hogy jelentkezzen be a másik eszközt.
   Abból, amit értem / következtetni szeretne kémkedni a szomszéd, a smartphone kezdett az engedélye nélkül szükséges.
   Bármi is az oka, hogy ez nem lehetséges, és nem hiszem, hogy hamarosan lehetővé, hogy a korábban említett okok miatt ez comentaariu.

 17. Helló,
  Köszönöm szépen a választ. A célom, békésebb, és ez, hogy néz a baba, amikor alszik, és én vagyok a másik szobában, vagy a kocsijában, és én az udvaron. Tudom, hogy az eszközök "intermated" amúgy kém az egyik, de nem a kicsit. Egy kellemes napot.

 18. Traian - mondta

  Szia Én nagyon elégedett a útmutatók, és sokszor megütöttem őket (TNX), van egy kérdés, valahogy vegye ki a fényképezőgépet néhány laptop és egy USB kábel beállítani valahogy?

 19. Mihai - mondta

  Helló, Hogyan hozzáférhet a kamera, ha van egy domain és Apache szerver?
  Helyi minden rendben van, de azt akarom, hogy képes legyen látni az online elérésével címem hasonló területen meu.ro
  Én a következő helyzetet:
  Számítógépen fut a különböző szolgáltatások (Apache szerver, mail szerver, stb), és kap a domain, mint a dinamikus DNS (adja mentes RDS). Nem tudok kapcsolni elérni a kamera segítségével IP kamerák én változott a port 8080 8282 a port forwarding a router képes, és nem ütköznek az Apache szerver. Ők? Ki tudja, milyen beállításokat kell tenni, hogy hozzáférjen a kamera, mint domeniul-meu.ro:8282 vagy domeniul-meu.ro/camera. köszönöm

 20. Kaptam IP kamera, de amikor be a böngésző URL ablak, hogy nem mutatják meg videotutorialul csak információt, hogy a vizsgálati időszak alatt. Lemaradtam valamiről? Lemaradtam valamiről?

 21. Sebastian - mondta

  Ugyanaz a probléma, mint ion, én is.
  Bemutattuk ip többször is, de én nem ablak jelenik meg, hogy ....

 22. ragyog - mondta

  Cristi Hello ... Van egy kérdésem ... Menj a telefon, mint egy webkamerát a Facebookon, OR ASK.FM, például ... vagy csak a számítógép?, Letöltött alkalmazások, mint a Messenger, a Skype és más ...

  • Meg kell menni, mint egy normális webkamerát. Rajtunk múlik, hogy minden, akárcsak a beállításokat.
   A böngésző igényel webcam operációs rendszert, és a rendszer nem felel meg és a telefon-tekintik a webkamera.

 23. Mihai - mondta

  salut..pot, hogy ez a web kamera csak az ingyenes vezeték nélküli hálózatot vagy más mobil adatkapcsolat?

 24. bobo - mondta

  Hogyan port forwarding ajutatima

 25. Silviu - mondta

  Hello.
  Kérem, küldjenek tudom, miért nem kapcsolja be a másodlagos kamera az elsődleges kamera. Ez egy tabletta, hogy az Asus használja a lányom.

 26. Silviu - mondta

  dintr`un webkamera nem tud android telefon?

 27. Sára - mondta

  Nem vagyok a mobiltelefonok és nem használhatja fel, mint az. suna..Am ..nu egy új telefon volt a házamban, mint ..és van egy képe volt a lányom, hogy ... vidio lelőtte a veje dolgozik IT..va kérem, segítsen nekem, hogy tisztázza, mi?. vidio .mentionez ilyesmi ... .Ez tisztességes telefon első ablakot megfigyelni, hogy azt hiszem, van telepítve ... .Nem egy volt hozzáférése a telefon ... Hol tudom megnézni, hogy mi történt, illetve, hogy a létesítmény vedd fel a telefont? Kérjük Ki tud adni nekem javaslatokat, hogy adjon nekem egy iMail címet [Email protected]... Köszönet

  • 1 változata.
   Valószínűleg a telefon ugyanazt a Google fiók a lánya vagy fia-szerű.
   Képek és videók szinkronizálva.
   2 változata.
   Valószínűleg nem valami forgatás nem emlékszel, be telefonon vagy a micro SD kártya video / kép rajta.

 28. Anamaria - mondta

  Jó!
  Azt akarom, hogy valahogy csatlakoztatni a telefont, a tabletta Asus Samsung s5 lányaim nézni őket egy másik camera.cum teendő? Van wifi otthon ...
  Lehetőség van, hogy vesz egy wifi stick és látni őket, amikor hagyjuk őket egyedül, és nem hagyja őket otthon ... például alszik az autóban, és menni a bankba ... Köszönöm !!

 29. hello! Van egy Philips telefon ...... w3500 web cam csatlakoztatható kábel őt látni egy olyan terület a kertemben? ... Nem ..pt üveg az directie.multumesc!

 30. bogdan - mondta

  Bárcsak, hogy egy telefon utáni megfigyelő kamerát és egy másik telefon, hogy mi történik ............. ez az egész dolog távolságból 4 m ....... mehet át bluetooth ?????

 31. victor Stoicescu - mondta

  szuper!
  wirless ház tökéletes!
  port forw ... nem ... tökéletes kezdete
  probléma: a hang után eltűnik 1 perc reactivare..revine;
  A telefon lekapcsolása generál egy másik IP-címet, pt.conectare kell tennie a fejét.
  Nem tudom, hogy hol tévedek.
  meghatározhat egy fix ip webkameraként tel? vagy hogyan kell eljárni helyesen pt. Link web cam fix wirless router tel
  Köszönöm szépen,
  győztes

  • victorstoicescu - mondta

   És akkor olyan választ vissza, kérlek!
   szuper!
   wirless ház tökéletes!
   port forw ... nem ... tökéletes kezdete
   probléma: a hang után eltűnik 1 perc reactivare..revine;
   A telefon lekapcsolása generál egy másik IP-címet, pt.conectare kell tennie a fejét.
   Nem tudom, hogy hol tévedek.
   meghatározhat egy fix ip webkameraként tel? vagy hogyan kell eljárni helyesen pt. Link web cam fix wirless router tel
   Köszönöm szépen,
   győztes

   • Adrian Gudus - mondta

    Szüksége van egy statikus IP elérni a kamerát a hálózaton kívüli (ha éppen nem otthon), és amelyek segítségével DynDNS. Írja fel a keresési mezőbe a jobb felső „Két ingyenes DynDNS beállítani az IP-címeket dinamikusan Sestakova vagy egyéb” Enter és megtalálod bemutató.

    • victorstoicescu - mondta

     Nagyon köszönöm a választ.
     Van statikus IP Telekom, ez a probléma.
     Mert lehet, hogy valami egyszerű, de én nem.
     Statikus IP 109.99.224.105 származó TELEKOM router HG658, valóban van egy tel.cu ip kamera kapcsolat, ez ad nekem „http: // 168.192.1.2: 8080„csatlakoztatni a házat, de ezen kívül nem hiszem merge.Ma port előre nem megfelelően történt; de elment a fenti problémák .Az idő megváltoztatta a router, hogy hibás volt, és elvette cap.Acum nem sikerül semmilyen cum.Daca lehetséges, Inkább kap segítséget TeamViewer, ami ... sör természetesen.
     Köszönöm Sőt,
     győztes

 32. Salut!

  Az alkalmazás használatához mobil adatkapcsolat?
  Ha igen, hogyan és mit fogyasztói adatok azt regisztrálni 24H?

  Köszönjük!

Trackbacks

 1. [...] A Yahoo Messenger, Google Hangout, Skype, stb Azok számára, akiknek nincs kamera, azt ajánlom, ez a bemutató, ahol látni fogja, hogyan lehet használni a web kamera helyett. Ez az, hogy egy DSLR helyett WebCam? Egyszerűen azért, mert a legjobb, és nem kell [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.