Szuper megfizethető IP megfigyelő kamera

IP kamerák sokat fejlődött az elmúlt években. Most azt látjuk, IP kamerák összes fejlett funkciókat, a szuper tisztességes áron. Néhány évvel ezelőtt fizettünk egy kisebb vagyont a kamera hasonló tulajdonságokkal.
Barátaink Skut.roVan egy nagyon jó ajánlat Hikvision megfigyelő kamera Mini (skut.ro) PT bemutató.

Szuper megfizethető IP megfigyelő kamera

Kényelmi Hikvision Mini PT:
Érzékelő - 1/4 ”-os progresszív szkennelés CMOS / 1280 × 720
Cél - [e-mail védett] F2.0 látószög: 94 °
Pan & tilt - Pan: 0 ° - 355 °, Dőlés: -20 ° ~ 90 °
Mikrofon és hangszóró (audio out jack extra)
Infravörös LED az éjszakai látást
Vezeték nélküli WPS
Micro SD kártyahely
Slot RJ45 (nettó kábeles kapcsolat)
Input / Output riasztó
PIR érzékelő (jelen)
A kamera legerősebb funkciója a Pan & Tilt, vagyis balra és jobbra forog, és fel-le dől. Ennek a funkciónak köszönhetően a Hikvision Mini PT kamera számtalan esetben használható.
Egyik feladata, hogy vezethet az IP kamera sikeres a baba monitor; Hikvision Mini PT kettős audio, tudjuk látni, hallani és kölcsönhatásba audio gyermek a házban, vagy a filippínó dada.
Kimutatására szobában.
A fényképezőgép csatlakozik a routerhez, akkor használd app Hikvision SADPAmely lehetővé teszi számunkra, hogy változtassa meg a felhasználónevét és jelszavát a webes felületen.
Regisztráció.
Regisztráció lehet tenni az SD-kártyán. kézzel közvetlenül a webes felületen, ftp fiók, az orr vagy NVR. A kényelmesebb a használata a Micro SD kártya, mert van egy slot áll rendelkezésre a szobában.
A regisztrációhoz meg kell határoznia azokat a szabályokat, amelyek alapján kerül nyilvántartásba. Erre az is többféle kiváltó események:
Mozgásérzékelés
Dinamikus Analízis Motion
Crossing felderítése sor
Behatolásészlelő
Videó beavatkozás
Riasztók kapott különböző riasztási bemenet
Ezek az események kiváltó felvételt miss ha talált megsértése bizonyos határokat. Például, ha valaki elhalad előtte a készülék rögzíti.
Természetesen most már lehetséges, ha szükséges, bár nem ajánlott, mert ez feleslegesen fogyasztja térben. Jó regisztrálni csak szükség esetén.
Watching.
Néz felvételeket lehet tenni a webes felületen vagy egy mobiltelefon alkalmazás Android vagy iOS. Tételek vannak elrendezve szépen, mint egy naptár; Válassza ki a hónap / nap, majd nyomja meg a keresés és a bejegyzések jelennek meg az idővonalon alább.
Ha azt szeretnénk, hogy beszéljünk a mobil app, kérjük, írjon nekem a megjegyzések rovatban.


Video bemutató - Szuper hozzáférhető IP megfigyelő kamera


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Első Köszönöm a bemutató, nézni őket gondosan sokáig, de ezen a kamerát, azt hiszem, az ár elég magas.
  Itt egy szoba szinte ugyanolyan tulajdonságokkal, hanem arról, 60% -a az ár:
  .Szerkeszt ...... ....
  Vettem egy EMAG a 299.99 lej, de már nem ajánlat és gasito máshol

  • Andrei V. - mondta

   Adi, nem almát hasonlítunk körtével. Adtál minden chinezarie link nincs neve. Hikvision elkötelezett márka a felügyelet és ha azt szeretné, hogy vesz egy minőségi terméket, hogy Hikvision.
   Az egyetlen bolt hallottam felügyelete compari.ro ajánlat skut.ro, és az ár látszik a legjobban:
   "Http://camera-ip.compari.ro/hikvision/ds-2cd2q10fd-iw-p236871585/"

 2. Catalin B. - mondta

  Szia. Nekem van egy probléma Asus laptop meu.Un U32U. Néhány nappal ezelőtt esett le a videó port, de úgy tűnik, nem kell semmit. Szóval van a hibernálás egy ideig. Amikor meg akartam újra megnyitja azt folytatta, a LED-ek világítanak a ventilátor, de a képernyő nem világít, és a billentyűzet nem válaszol. Többszöri próbálkozás után azt vettem észre, hogy ő jön vissza, ha lenyomva tartja az alsó tenyér laptop. Mi lehet a probléma? A laptop nem tisztították sok év, és az elmúlt hónapokban, és a ventilátor kezdett, hogy zajok, mint egy helikopter.

 3. Daniel - mondta

  Forte tutorialul.Asteptam jó, hogy a bővítés a bemutató:
  "Felügyeleti rendszer kiépítése" alkatrészekkel
  művészet.

 4. Köszönöm a tutorial. Érdekelne a mobil app!

 5. gabriel - mondta

  Helló ! Évek óta követem az oldalt, és bár nem igazán vagyok kezdő, mindig van valami új tanulnivalóm, szerintem mindenkire érvényes. Mivel közeledik a fekete péntek, azt javaslom, hogy készítsen egy oktatóanyagot egy tisztességes laptop kiválasztásáról, azt hiszem, sokan szeretnénk az erkölcsileg használt laptopot valami jobbra cserélni, vagy akár megvennék az első laptopot. Köszönöm.

 6. Cristi - mondta

  Én C50 Tilt. Nagyon elégedett.

 7. Andu - mondta

  Szeretném látni és bemutató alkalmazásokat okostelefonokra. Nagyon hasznos, ha a helyiség felügyeleti Fülöp-dada

 8. Monica - mondta

  Helló,
  Szeretnék egy ötletem választotta a Samsung TV Smart vagy nem intelligens, 80-81 átlós cm, most fekete pénteken. Köszönöm.

 9. John Ylä - mondta

  Szia, elolvastam, és csatlakozott a konzultáció nem találtam, mint egy hát facebook, de nem túl 10 win mérkőzés bemutató pt.win8. Tisztelettel.

 10. Érdekes bemutató. Én is volt alkalmam látni egy vevőnek. Ez sok problémát. Úgy tűnik Fail Live View. Jelzése esetén riasztás nem tudja, hogyan kell megállítani. Azt utasítás. Van támogatását is skut.ro, mint lehetséges, hogy ezek az úgynevezett seriosii nem támogatja Hikvision ha veszel egy másik online áruház helyén. Van valami beépülőt telepíteni, de megállt böngészőt. Próbáltam mind / és de nem működik már. Azt hiszem DLink, azt hiszem, sokkal komolyabb. A bemutató volt egy nagy reklám, de a valóság mást mutat teljesen.

 11. Dorin - mondta

  Vettem magamnak ezt a szobát alapú bemutató gyermekfelügyelet.
  A videón kiváló CMOS-érzékelő teszi a dolgát éjjel-nappal automatikus váltás, mert különben tartja a beállításokat, csatlakoztassa a s6 jól szinte nem telik el. VLC bővítmény csak PC kétmagos tabletta merge.Pe nagy késéssel és megy. Be kell nagy teljesítményű készülék. Én montat.o mennyezet és nem tudom, de jó, hogy kapcsolja be a képet, mert felborulása telefon
  Audió por vagy sem adok célból teszi egy megmagyarázhatatlan Hara, a fiúk segíthet nekem tutorial.ro.
  Amikor csatlakozik a vezeték nélküli router azonnal menjen tovább, mert küzdöttem m.am külső dinamikus ip a dns RDS és én setat.o Hikvision most menj, látni fogom változtatni ip, ip egyébként fel újra minden időt. Sok program beállításait Hikvision nem működik, és nem tartják változások, mint átállás az éjszakát. Nem tudom, mi a másik szobában, ha ez csak azért, mert még nem volt. Ha a probléma a hang azt hiszem, egy visszatérő, nush'll látni.

  • A hang próbál változtatni a codec, a beállításokat.

   • Dorin - mondta

    Próbáltam minden codec, és begerjedhet tekintettel arra, hogy nem vagyok a szobában.
    Valami ötlet, kérem, hogyan felborulását képre, és hogyan kell csinálni, hogy továbbra is csak a beállítás nap, hogy ne váltson nappali / éjszakai mert miután virrasztást gyermek szenzor nem tudja, mit tegyen, és közben kapcsolási zajt felébred a gyerek, vagy legalább abba, hogy a hang! Köszönöm!

   • Dorin - mondta

    Kész megoldani minden problémát. A következtetés kiváló kamera, minden tekintetben. Hikvision Európában található az oldalon az összes közmű. Ott találtam a szoftver Windows címmel december 2015 android programot. L.am telepített és bűvészkedni az összes beállítást, hiba nélkül, hogy az Ön és látni a szabad plugin.

 12. corduneanu ion - mondta

  Hikvision DS-kamera 2cd2t52-18, hogyan kell beállítani a kerekek, a vonal intrusing (kerülete állítva be a riasztás?

 13. Marginean gh - mondta

  Hello. Sricam saját szoba IP.totul jól megy csak akkor aktiválódik ad nekem f Mozgásérzékelés több figyelmeztető jelzés nélkül halad valaki előtt ei.Oare probléma beállításait vagy érzékelő meghibásodás miscare.astept választ, ha lehetséges. köszönöm

 14. Cornelia - mondta

  Jó, ha van egy megfigyelő kamera, tudod mindent, ami folyik. De ez a csúcsról drágábbnak tűnik, nem gondolod? Ezek olcsóbbak és a tanultakat könnyebb beállítani / használni. Nem kell szupersztikus, hogy kezelje őket.

 15. Florian Potâng - mondta

  Jó estét Cristi. Ha nem bánja, kérdeznék: kaptam egy DIGOO kamerát, és nincs semmi
  a dobozában, és nem tudom, hogyan használhatom. A jóakarat, amely jellemzi magát (amikor figyellek), mondja meg, hogyan kell csinálni. Tisztelettel és tisztelettel.

 16. Attila - mondta

  Van egy Alienware 51M R2 laptopom Intel Core i9-10900K processzorral, akár 5.30 GHz, 17.3 ", Full HD, 300Hz, 32 GB, 2 TB SSD, NVIDIA Ge Force RTX 2080 SUPER 8 GB, Windows 10 Pro, Lunar Light, sok program igen nem megy, mert 2 évig volt szolgálatom, ami lejárt, természetesen Angliában, mit tennél ?? A román szolgálatok már nem garantálnak nekem semmit, még azoknak sem, akik Romániában vásárolják a termékeket, a kormány mindig azzal dicsekszik, hogy milyen jók vagyunk ... a dolgokban, vajon miben vagyok ??? Melyik országban állunk előttünk sok országban, vagy jó áron értékesített rossz termékekben? Cristian megkérdezem mit tegyél ??? Itt nem önre, Cristianra gondolok, hanem általában a román piacon dömpingelt áron értékesített kétes termékekre, anélkül, hogy egyáltalán tudnám e termékek javítását. Köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.