Cerberus, lopásgátló application / hely ellenállás visszaállítás

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni Cerberus, egy Android app, amely kiváló védelmet betörés / hely / a bizonyítékok arra az esetre, ha a telefon elveszik, vagy ellopják, akkor is, ha a gyári beállítások visszaállítása a telefon vagy tabletta. Bonus Cerberus alkalmazás működhet valódi Keylogger ha akarod.
Cerberus alkalmazás nagyon jól megtervezett, és szinte lehetetlen megszabadulni tőle, ha nem kezd másik rom uiesti. A tulajdonos több ideje, hogy keresse meg a lopott telefont eszköz bizonyítékok összegyűjtésére ellen a tolvaj, és megtanulják az útvonal. Ígér nehéz időkben a tolvajok, meg kell tanulni a flash ROM uiasca ha akarnak maradni az üzleti életben.
Más hasonló alkalmazások nem tudnak ilyen védelmet, azonnal eltávolították megszűnik adatokat. Ez normális egy személy vesz egy lopott telefont alaphelyzetbe állítani vagy módosítani google fiókot, így ezek az alkalmazások teljesen használhatatlan. Cerberus más.
A Cerberus helymeghatározó és lopásgátló szoftvere megtalálható a Google Play Áruházban, de ez a verzió nem nyújt védelmet a „Gyári alapértelmezés” alaphelyzetbe állításán túl. A teljes védelem érdekében a .zip verziót helyreállítással kell telepíteni. Ez a verzió ragaszkodik a rendszer által védett területhez, és teljes törlés esetén sem törölhető.
Megértette, hogy meg kell gyökerezik telefon valamint egy egyéni helyreállítási.
Cerberus root végrehajtani bizonyos feladatokat távoli, úgy értem a távoli törlést a telefon memóriája és az SD kártya.
A webes felületen lehet fotózni a tolvaj, akkor hangot is rögzíthet, akkor lőni mindent távolról egy egyszerű weboldal.
Hogyan kell telepíteni?
1. Ellenőrizze, hogy a telefon gyökerezik és telepített egyéni fellendülés.
2. Írja be a Google Play áruházból és töltse le / telepítse Cerberus
3. Nyisd Cerberus és hozzon létre egy fiókot
4. Írja be a Cerberus és lépjen be a fiókot, hogy te
5. Győződjön meg arról, hogy a telefon látható a webes felületen Cerberus hely
6. Állítsa be a jelszót tárcsázó (az egyik, hogy megtalálja alkalmazás)
7. Uninstall Cerberus
8. Megy a honlap, és a Cerberus zip letöltési oldalt alkalmas a változata Android.
9. Menj a hasznosítás és villog a zip meg Cerberus
10. Kapcsolja be a telefont, és győződjön meg arról, hogy a telefon érzékeli a helyszínen Cerberus
11. Ellenőrizze a "cerberus ébredését" a tárcsázóban
11. Várja meg a tolvajt…
Cerberus Hivatalos oldal
Help oldal Cerberus
Zip Cerberus oldalak (A vaku helyreállítás) (ellenállni visszaállítás)
Cerberus a Play Store (Nem ellenállni visszaállítás)
UPDATE Augusztus 30 2014
ART végrehajtási mód, hogy nyomon mobil net 2G / 3G vagy 4G, Cerberus működik furcsa, ahelyett, hogy a wifi jól működik. Javasoljuk, csak Dalvik a béke. Valószínűleg rögzíti hamarosan, valószínűleg az első frissítés. Addig a legjobb, hogy tartsa Dalvik végrehajtási mód.Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Helló. Azt akarom, hogy add meg a beadvány hiányos .. és kérjük, hogy a tanult, és még mindig nem jelenik meg a valódi értékét a program ..
  A konfigurációs beállítások SIM-kártyát (ez a legfontosabb dolog, amit a program) megy 3 telefonszámokat, ha a tolvaj megváltoztatja a SIM-kártyát (az első eset, hogy valaki tesz) Cerberus 3 küldjön SMS-t, hogy a számok készlet Ön az új telefonszámát a SIM-kártyát helyezünk be forró ..
  Miután megtudta a tolvaj által megadott kártya telefonszámát, telefonon keresztül SMS-ben kommunikálhat, anélkül, hogy internetkapcsolatra lenne szükség (létezik egy SMS-parancsok listája), és anélkül, hogy a tolvaj látná, hogy SMS-t küld a telefonjára, és azt kéri. néhány dolgot megtenni .. PÉLDA: bekapcsolni a GPS-t, bekapcsolni a wifi-t vagy a 3 g-os kapcsolatot stb. (amit a WEB oldalon keresztül teszünk). VELE

 2. Stefan - mondta

  Nagyon jó tutorial!
  Én ezt app hosszú ideig, fizettem font 14 mi engedélyezett életet, és biztosíthatom önöket, hogy ez megéri a pénzt.
  Ha lehet, szeretném befejezni a bemutató néhány információ:
  -of számlát lehet ellenőrizni a maximális 5 Android készülékek (amely lehet atibuite venni egyszerre)
  -a beállításokban a "SIM-ellenőrzés konfigurálása" szakaszban beállíthat 3 telefonszámot, amelyek riasztásokat fognak kapni (SMS formájában), ha a SIM-kártyát kicserélik (így megkapja a "tolvaj" új telefonszámát)
  - a telefonszám megtartása SMS-ben küldhetõ parancsokat, amelyeken keresztül a webes felületen található parancsokkal ellentétben (vagy inkább kiegészítve) aktiválhatjuk / deaktiválhatjuk a WiFi-t, a mobiladatokat és akár az adatbarangolást is. és jelentésük megtalálható a cerberusapp.com-Help- "Szöveges / SMS-ben elérhető parancsok" oldalon.)
  Abban a pillanatban csak azt akartam mondani, hogy annak ellenére, hogy az alkalmazás számos lehetőséget, de meg kell tapasztalni, amelyeket azok a tárgyalás során.
  PS Az alkalmazás használható eszközök nerootate de néhány parancs (screen capture, indítsa újra a készülék, stb), nem fog működni, és a parancsokat küldött SMS-ben, bár a legtöbb fut, akkor kap a telefon formájában normál SMS (látható) desconspirand így aplicatia.In gyökér eszközök SMS parancsok láthatók csak végre diszkréten nélkül a telefont észre semmit!

  • Én biztosan vásárolni az app magamnak, az egyik a kevés apps érdemes többet fizetnek, főleg, hogy egyszeri kifizetés (nem előfizetéses).
   Köszönöm, hogy compketari!

  • Costelina - mondta

   Hát igen, ez az a probléma gyökerét, hogy ennek az
   örülök, hogy tetszik a gyökér iak jobban okos és szép ajándék! ezzel nyitott Pandora szelencéjét

   • Costelina - mondta

    Úgy gondolom, hogy "valaki" valóban meg akarja ismerni az emberek identitását (bensőségességét)
    adjuk fel, adunk okostelefon, stb

 3. Stefan're hibás vagy nem root sms nem látható .. csak az alkalmazás könnyen eltávolítható, és a funkcionális lehetőségek

  • Stefan - mondta

   Én az első alkalommal, egy mobil alkalmazás nélkül gyökér (apk telepítve.) Ezután ugyanazt a telefont, a gyökér (flash app néz helyreállítás) vettem észre, ez a különbség, ha az SMS parancsokat.
   Természetesen fogják használni mindkét oldalon, amely tisztázni fogja a vizsgálat után az alkalmazás.
   Még én is kérni ilyen telefonok nem root rtimita SMS parancs (nyilván egy másik telefon), hogy mi történik, mert ez egy nagyon fontos részlet.

 4. Costelina - mondta

  Azt hiszem, az egyetlen biztonsági megoldás, ha meg tudja mondani a jövőben, így lehet, hogy önpusztító
  vagyis a telefon felismeri az ujjlenyomatokat, és ha valaki "illetéktelenül" szeretné elérni
  azonnal belép vagy a memória gyors titkosításába, vagy az "önmegsemmisítés" módjába, tehát
  nem használható bárki által, kivéve, ha gyökere volt megint.

  • Costelina - mondta

   és persze azt megelőzően el kell végezni szinkronizálás, azaz a tulajdonos, hogy képes, hogy visszaszerezze
   adatok és esetleg lezárja a számlát azonnal, mint ez történik a SIM-kártyák

   • Costelina - mondta

    nagyon jó, és Adrian bemutató az Apple telefonok

   • costelini Hát nem tartod az adatokat a felhő. ? Kérlek, ne beszélj ostobaságot itt nem történik meg, back-up program egy biztonsági program .. De te rossz helyen, ha írni szeretnél

    • Costelina - mondta

     android nincs biztonság, mi olyan nehéz ezt megérteni?

     • Costelina - mondta

      mit értesz azon, hogy a nyílt forráskódú?
      nyílt forráskódú nyílt forráskódú a nevedet
      ez egy használt és az arc, és tetszik ez a hely, és postai úton, ha azt mondod, tévedtem

 5. Vinatoriu - mondta

  Jó estét kívánok.
  Mr. Cristi Nemrég vettem egy Samsung Galaxy okostelefon azaz a neo 3 jegyzetek és azt akarom mondani, hogy nem tud telefonálni mondani. [Felhívás teljes vagy érvénytelen MMI-kód] Azt kell hinnünk, hogy a telefon ellopták, és a telefont egy dobozban, amikor megvettem lam eurót fizetett 250 most tudni akarom, hogy tehetnek valamit futtatni után információkat Internet Phone blokkolt az IMEI, amit tehetünk ebben az esetben. Köszönet tehát sok segítséget tanácsot dumneavoasta március

 6. Viorel - mondta

  Így az alkalmazás nem távolítható el a rendszer segítségével a gyári beállítások visszaállítása, de elvesztette a fiók adatait, annak érdekében, hogy az alkalmazás tiszta, mint most lett telepítve, amely nélkül az adatok nem található a webes felületen keresztül, és természetesen nem SMS-parancsok nem működik. Kövesse a lépéseket a bemutató, hogy megbizonyosodjon arról, hogy telepíti helyesen, akkor adja magát a gyári beállítások visszaállítása, és próbálja megtalálni.

 7. Két éve használom az alkalmazást. Kétszer állítottam vissza a telefonomat (elveszett). Nem értem, hogyan lehet nagy összegeket adni egy eszközért, és nem védeni… 3 euróval, mintha.

 8. Octavian - mondta

  Cristi Észrevettem a standard változat és rejtett zip archívum verzió van néhány különbség, hogy a?

  • Azt hiszem, ez elég egyértelmű. Standard egy változata, amely megmutatja az apps fiókot telepítés után azonnal, vagy ha a reset telefon, bár lehet láthatatlan, mint a lehetséges alaphelyzetbe a telefon, hogy látható az alkalmazás fiókba.
   Stealth verzió láthatatlan telepítés után, vagy újraindítás, ez a verzió is felébredt formátum kódot tárcsázó vagy webes felületen oldalon Cerberus.

 9. Arra szeretnék kérni, hogy egyre több olyan alkalmazás kérje a root használatát, hogy hatékonyabbá tegyenek néhány oktatóanyagot a telefon rootolásához, mégpedig egy oktatóanyagban, amely például a samsung xyz modellekkel együtt forog…. és így tovább, több kategóriának kellene lennie az alacsony költségvetésű telefonoknak, mint például az allview lenovo stb., mert azokat is jól értékesítik, főleg a lenovo készülékeket. akkor is, ha több oktatóanyagot készít erről a témáról, hogy minél több telefont és táblagépet tartalmazzon. mert például én és még sok más nem találtam gyökeret egyes modelleknél. lehet, hogy te vagy cristi vagy adrian, ha nagyobb tapasztalattal rendelkezel, találsz valamit. vagy ha nem, amikor bizonyos modellek számára úgy tűnik, hogy oktatóanyagokat készítenek a root számára. és nemcsak alkalmazásokhoz, hanem bizonyos, a táblagéphez vagy a telefonhoz telepített programok törléséhez is hasznos, mivel ismert. kérem, készítsen oktatóanyagokat, mintha biztosan nem csak én kérdezném, és mások is

 10. Julian G. - mondta

  Helló,

  Kerestem az oldalon, de nem találta, amit keresett, a probléma a következő.

  Van internetem a Romtelecom-tól, szintén router van tőlük. Ebből az útválasztóból húztam egy hálózati kábelt és csatlakoztattam egy másik útválasztóhoz (egy Sweex), de itt belefutottam a konfigurációs problémába, nem tudom, hogyan állítsam be, elolvastam, hogy le kell vonnom a DTHC jelölését, Ellenőriztem, de még mindig nem akar… Van valami SEGÍTSÉG?

  • Csinálok egy tutorial a kapcsolatot két router között.
   Van néhány nagyon fontos dolog, hogy meg kell, hogy kövesse függően a kapcsolat típusát. Számos típusú kapcsolatok akkor fejtse ki részletesen.

   • Julian G. - mondta

    Remek, várom. Az én némiképp ellentmondó LAN Static IP beállítások, nem engedi fel ugyanazt a C osztályú IP. Például én 192.168.1.x Romtelecom és a Sweex router I 192.168.16.x, nos, nem baj, én meg bemutató, és remélem, hogy megoldja.

 11. György - mondta

  Cristi akarok kérdezni valamit, ha nem bánod: Gyakran hallani az emberek azt mondják, mindenféle telefont, ha veszel Újak meg kell formázni 12 órát, mások azt mondják, hogy nem kell, hogy jöjjön a gyárból formázott. Tehát mi az igazság?

  • Ön a telefont tölteni, amíg az akkumulátor fel van töltve és kész. Ha hagyjuk, hogy továbbra is fennállnak, nem teher.
   A régi elemek Ni-Mh típusú és Ni-Cd volt formázás.
   Azonban minden akkumulátor egy szabály, nem kell letölteni több mint 80%. Ahogy letölt több elem, a töltés-kisütés ciklussal csökken.
   Példa.
   Ha letölt egy elem van 80 1000% a ciklus, ha akkor csak le kell tölteni 100 500% ciklusok, vagyis felére csökkenti az élet.

 12. Cristi, az enyém, és én szeretném, ha a NEXUS 4, szeretném tudni, hogy jobb teljesítményt és jobb tartomány CM 11? Várjuk a választ.

 13. adrian - mondta

  jó estét
  jó tutorial
  Tisztában voltam ilyen szoftvert, mert szükségem van rá
  Megmagyarázom, miért, és szükségem van néhány kiegészítésre azoktól, akik már intenzíven használják… vagyis biztosak vannak benne, hogy mit fognak mondani!
  1. megérteni az engedély az élet, és megteremti a számla tudom irányítani 5 sims? 5 ezeket sims lehet szerelni 5 telefonok egyszerre?
  2. Szeretnék venni egy engedély csak megfigyelésre 3 telefon: az enyém, ágyasa és gyerek!
  felügyeleti így! azaz Szeretném látni az útvonalat a térképen, ahol a séta idő és dátum, Tudok képeket / videókat a telefon, SMS, híváslista, valamint a beérkező adatok Kérjük, erősítse meg, ha ez a szoftver mindent tud!
  ha igen, akkor ez egy jó üzlet, főleg, hogy ezek a szoftverek általában 30 dollár feletti vagy annál magasabb árba kerülnek.
  alapvetően mindkettőjüknek adok egy szuper okostelefont, amely "fertőzött" ezzel a szoftverrel, és egyetlen licenc alapján a laptop előtt rendszeresen összefoglalhatom ezeknek a telefonoknak a történetét: ki beszélt, ki hívott, sms tartalmat , útvonal a térképen, milyen képeket készített, mit filmezett…
  ????
  akkor, ha be lehet állítani a riasztásokat, például értesítést kell küldeni egy sim-en, amikor a másik kettő, vagy az egyik elindul, vagy hívást kezdeményez, sms-t ... valami hasonlót
  ms erőfeszítést!

 14. Adrian Gudus - mondta

  Elkaptam az ingyenes app tavaly karácsonyra, ezek számára ingyenes korlátozott ideig

 15. florin - mondta

  Nagyon jó az app store lopás vagy játék keretét modul azok számára, akik gyökér. Meg lehet rejtett, hogy nem látja a tolvaj, és vezérelhető SMS-ben. Azt is lehet törölni a telefon fénykép tolvaj, stb És plusz ez ingyenes.

 16. florin - mondta

  Miért ad parancsot, hogy a központra, ahol im telefon térképet, és megjeleníti az üzenet: "Hiba kommunikál a készülékkel. Segítség?

  • Adrian Gudus - mondta

   Nézze meg a bemutató nélkül visszatekerés. Már említettük, a bemutató meg kell csinálni ebben a helyzetben

  • Adja meg a fórum a részleteket, én még nem találkoztam ezzel a problémával, de talán mások Cerberus fórum és voltak megállapítása és megoldása.
   Tisztában vagyunk azzal, hogy nem lehet tesztelni az alkalmazást az összes eszköz és az összes környezetben több ezer változó.
   Ezért vannak támogató fórumok, megoldani mindent egy helyen.
   Volt egy kis probléma a ART futtatási környezet (tettem egy frissítést tutprial), ez valószínűleg azért, mert az app van optimalizálva Dalvik. Miután leesett az ART minden nagyon jól működött.

 17. Bogdan - mondta

  Nekem van egy probléma, amikor vaku ábra szerint E: aláírás hitelesítés sikertelen
  Követtem minden lépést helyesen

 18. ActiveNews - mondta

  Az Application Note 10. A költségek nagyon kicsi képest, amit tud nyújtani, ha veszít telefonu. Egy kell.

 19. Marius - mondta

  Van egy kérdés, és nem kapcsolódnak ilyen szakasz
  A 2008 kapott a PC-ig 2-3 hónapja nem volt probléma a DVD megvásárolt. Fennsíkok használják
  A probléma az, hogy a DVD-zárolja azokat az optikai meghajtóba (csak az újak és a régiek megyek minden), a kérdésem az, ha tudja, milyen DVD RW sami sami vegyen meg újra.
  Az enyém DVD-RW asus 2014L1, p-ata, dl, fény írnok 20x ret
  Köszönöm

  • Lehetséges, hogy az optikai meghajtó sérült vagy piszkos a belső (a lézer lencse).
   Is, valamint a DVD-ket, hogy lehet írni úgy, hogy a készülék nem értik jól.
   A legjobb, ha úgy gondolja, a frissítést, hogy vesz egy bluray meghajtót. Tudják olvasni több formátumot.

 20. Marius - mondta

  Köszönöm Plateaus raspunsus az ebben a rövid idő alatt
  Azért választottuk ezt a listát http://www.emag.ro/unitati-optice-externe/c?ref=category_center-5_5-other
  Azt akarom tudni, hogy minden, az áruk és a betűk egy én választhatja Plateaus egyet, és ha van egy probléma, ha bootolni, ha meg kell változtatni a beállításokon, hogy szeretnék megtartani a régebbi optikai meghajtót fiinca már nem működik?

 21. Silviu - mondta

  Valami mást kell bemutatni ... amivel biztosan nem leszel elégedett ....
  Miután megvettem az alkalmazást .. és flash-en telepítettem ... 2… 3 naponta a következő üzenetet kaptam, amikor bejelentkeztem a fiókba (webhelyre), amely figyelmeztet, hogy a következő (alább részletezett) funkciókat letiltották ... és nem fognak feloldható ... és ha nem vagyok elégedett, megkaphatom a pénzemet (15 lej vissza) ... nem tűnik helyesnek számomra ... ha megpróbálja a Google keresését a "cerberus funkciók zárolva" kifejezésre, akkor biztosan többet talál ...

  Hangfelvétel
  Hívás / SMS log
  Video Capture
  Screenshot Capture
  Fiókját letiltottuk az Általános Szerződési Feltételek megsértése miatt. Nem lesz feloldva, ha nem elégedett, visszatérítést kaphat, és találhat egy másik alkalmazást, amely jobban megfelel az Ön igényeinek. Ha érdekel, küldjön egy e-mailt a következő címre: sup ... @ cerberusapp.com a felhasználónevével és a Google megrendelési szám / PayPal tranzakció azonosítója vásárlás.

  • Ha visszaélés, ez normális, hogy teszel valami korlátozás.
   Ez egy lopásgátló alkalmazás, nem iránti kérelem nyomon követésére / kémkedés / fakitermelés. Persze, akkor és ellenőrizze időről időre, de korlátozás.
   Tisztában van a fejlesztő, amely ráadásul biztosítja a felhasználói alkalmazás és tárolási szolgáltatást. Mivel a normális, minden felhasználó kontingens és a források kimerülnek, lépjen korlátai.
   Ez talán nehéz megérteni, hogy mi történik, mert meg kellett küzdenie a felhő tároló.
   Szerver erőforrások nem korlátlanok, ezért korlátok van szükség.
   És a Google, a Yahoo, a Facebook, Twitter, stb vannak korlátok szolgáltatásaikat, ahogy még nem érte el korábban.
   És videotutorial.ro bántalmazott többször, csak az, hogy megoldjuk a problémát más módon. Sajnos Cerberus mérnökök szembe különböző jellegű problémák.

   Olvassa el a feltételeket, mielőtt fejest ugrik.

 22. Helló Cristi. Néztem ezt videotutorial a végére, és telepítettem a két program a telefont Samsung S3, de hogyan tudom elrejteni a két alkalmazás, és továbbra is tartós a visszaállítás után?. A telefonom irányítva. Köszönöm a megértést.

 23. MARCEL - mondta

  Helló,
  Megvettem az engedélyt. Cerberus és szeretné integrálni a rendszerbe.
  Mi CyanogenMod 4.4.4 a S3 (I9300). Nem értem, mi a bemutató letöltés:
  Cerberus-4.4.zip
  vagy
  cerberus_disguised-4.4.zip.
  Kérem, segítsen nekem.
  Üdvözlettel, Marcel.

  • Amiből megértem, mind a zip (.zip, mind az álcázott-4.4.zip) csak a ROM-integrációra vonatkoznak, hogy az álcázott ZIP-nek az az előnye, hogy az alkalmazáskezelőben a "System Framework" -be rejti magát. Ez a flashable alkalmazás rejtett változata, amint az a cerberus webhely leírásában szerepel. Összefoglalva tehát, mindkét cipzár jó a flash-megfeledkezéshez

 24. alex - mondta

  SAL I. és ezt az alkalmazást, és abból, amit látok csak az interneten menni, mi? Ami, ha nem lopnak telefonu és az etnikumok, hogyan lehet megtalálni?

 25. Mihaela - mondta

  Helló! Nekem is van egy problémám ... Nekem van egy Samsung Galaxy S5 készülékem, és azt tapasztaltam, hogy telepítve van erre az alkalmazásra, és valaki utánam kémkedik, hozzáfér a szöveges üzeneteimhez és a hívásaimhoz. A kérdés az, hogy hogyan tudok megszabadulni tőle?!

  • Adrian Gudus - mondta

   Elhangzott, ez a bemutató, telepítse újra a hivatalos rom a roduce és megszabadultak tőle (nem tévesztendő össze visszaállítja a telefont a gyári dolog, hogy lehet tenni a telefon beállításait)
   Nehéz, hogy dolgozza ki a teljes eljárás újratelepíteni állomány ROM a készüléken.
   Nekem van a készülék, és sok részlet, és fontos szempont, hogy be kell tartani. A legjobb, ha menni vele a GSM szolgáltatás, hogy elmagyarázza a helyzetet, és kérje meg őket, hogy újra az állomány ROM és nem állítja vissza a gyári beállításokat, mert lehet csinálni is.

 26. Nini - mondta

  Helló,
  akkor az a közös, mobil alkalmazást kívánja telepíteni?

 27. Silvia - mondta

  Hogyan tudom megnézni a készített képeket Cerberus az interneten?

 28. Csak gondolkozz! - mondta

  Az alkalmazás szabályozható a pc_ul nélkül szerver! Szerintem okos!

 29. Cosmin - mondta

  És azt szeretném tudni, hogy ez alkalmazás fizetés teljes verzió. Köszönöm

 30. cristina75 - mondta

  hogyan tudom visszaállítani a hangfelvételt, hogy mi volt, de nem hallottam idején? Köszönöm

 31. Viorel - mondta

  Van egy kérdésem, hogy nincs kapcsolatban maga az alkalmazás, nevezetesen: Van mód gps, mini gps, valami külső azonban elég kicsi ahhoz, hogy csatolható vagy helyezünk be (talán egy fedél / sapka Beépített GPS), és ha a telefon elveszik / ellopják, akkor lehet elhelyezni webes felületen keresztül, a GPS 100%, ha az Internet nem kell elhelyezni.

 32. Adrian - mondta

  Salut! Látom, hogy voltak változások szempontjából Segítség letöltési Cerberus gyökerezik és CWM van egy telefon telepítve, de hogyan elrejteni, mert az oldal nem található Cerberus ZIP változata. Köszönöm!

 33. Alex - mondta

  Én nem gyökér Sony Xperia z2. Meg tudod csinálni egy tutorial? Köszönöm!

 34. Hi, I spy barátom, van egy másik alkalmazás, amely híres volt Brazíliában! Nuprea tudom, mit tegyek, de már telepített kérem Helyszín Kulcs pontosan mit akar? El sem tudom mondani!

 35. Doru - mondta

  Helló Cristi, akkor lehet, hogy egy bemutató Titánium Backup ha úgy néz ki, nagyon fontos. Úgy vélem, hogy egy nagyon hatékony eszköz, csak ezt az alkalmazást sikerült átalakítani Cerberus a pályázati rendszer.

 36. Nem találtam a telefonom 5.1.1-es verzióját, de a "www.cerberusapp megváltozott link" mindent megváltoztattak

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.