Elveszett fájlok és képek a telefon Android

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk visszaállítani az adatokat, vagy elveszett fájlok formázása után az Android okostelefon, amely nem rendelkezik egy SD kártya slot.
Android készülékek, mert a piac nagyon nagy, vannak modellek Android okostelefonok, amelyek nem támogatják az SD kártya adatait. Bár sok felhasználó ez hátrány is vannak számunkra a lehetőséget, hogy visszaszerezze az elveszett fájlokat, miután a formázás akkor is, ha nem vagyunk képesek, hogy elővigyázatosságból kiveszi adatok SD előtt játszunk mindenféle ROM számítóelemeket tehetünk, mint tulajdonosok okostelefonok adatok SD kártya.
Visszaállítani törölt képeket Android?
Tudnia kell, hogy belül minden Android készülék, legyen az SD kártya támogatás, akár nem, több partíciót. Még azok is, akik a saját eszköz nincs SD kártya nem tudja kivenni a kártyát használó adatokat menti, ahol képek, videók, filmek, zenék és letöltések, mégis van egy partíció a készülék a "UserData "úgy viselkedik, mint egy SD kártya vagy" külső memória. " Azok, akik a saját eszköz nincs SD kártya, és egy fájlkezelő is valószínűleg észre, hogy böngészés közben fájlokat, fájlkezelő programok által írtakat két helyszínen: Device (ahol lesznek rendszer fájlokat) és tárolása (hely, ahol ezek külső fájlok által létrehozott különböző alkalmazások vagy a felhasználó, mint a zene, a filmek, fotók, letöltések) vagy az Eszköz és sdcard, elhelyezkedés képviselheti egy ikon jelenik meg még egy SD-kártyát, miközben a készülék nem így van.
Nos, ez azért van, mert, ahogy azt fentebb már említettük, a belső memória a készülék több partíció éppen "UserData" kezelik külső tároló vagy felhasználó partíciót, ez olyan, mint én, hogy egy SD kártya, hogy nem tudja eltávolítani az eszközt.
Mivel ptem eltávolíthatja a partíció "UserData" a telefont, mielőtt formában és játszani mindenféle ROM, ott nagyon nagy az esélye, hogy elveszti fontos fájlokat ("UserData" tartalmazza a zene, filmek, videók, fotók szeretteinkkel ) alatt a "Factory Reset date", vagy ha azt szeretné, hogy villog az új ROM-UIM. Ha nem hibázott, bár a "Gyári beállítások visszaállítása date" beállításokat közvetlenül az operációs rendszer, és nem a helyreállítás, az, hogy hogyan kell eljárni, hogy visszaszerezze a fontos fájlokat elveszett után a "Gyári beállítások visszaállítása date"
Mielőtt elkezdenénk, akkor tudnia kell, hogy meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:
- Ahhoz, hogy egy Linux operációs rendszer, az Ubuntu vagy Linux Mint, akkor lehet telepíteni és futtatni egy virtuális gép, mint a VirtualBox vagy VMware Player vagy élni és lehet futtatni a CD-ről vagy pendrive-ról. Ha úgy dönt, hogy használja a Linux virtuális gépben, mint a VirtualBox vagy VMware Player, akkor telepíteni kell Guest Additions (ha használ VirtualBox), vagy a VMware Tools (ha a VMware Player), akkor USB virtuális gépen. Ha nem tudja, hogy ezt tettük az elmúlt egy tutorial Hogyan kell használni az USB eszközök, mint a webkamerák, TV tuner, Bluetooth, stb Virtualbox
- Smartphone vagy tabletta, amelynek meg szeretné visszaállítani az adatokat kell ROOT-at / a
- BusyBox, hogy telepítve van a készüléken, amelynek meg szeretné visszaállítani az adatokat (ha root vagy egy saját ROM-ot és nem a hivatalos, hogy jött a készüléket, akkor a legvalószínűbb telepítve BusyBox)
- Ahhoz, hogy adatkábel Android készüléket szeretné visszaállítani az adatokat kéznél, hogy képes csatlakozni a készülék számítógépen futó Ubuntu / Linux Mint az Ubuntu virtuális gépen futó Linux Mint alkalommal.
- szerszám VHD amely segít átalakítani partíció "UserData" egy VHD (Virtual Hard Disk), hogy lehet telepíteni a Windows vagy a Windows 7 8
- Egy adat-visszaállító szoftver a Windows, mint például: Recuva, iCare Adatmentés vagy Pandora Recovery
Step 1:
- Nyiss egy terminál Ubuntu vagy Linux Mint (attól függően, hogy mit döntött, hogy használja), és írja be a következő parancsokat egyesével Enter megnyomásával minden parancs után lépett:
sudo apt-get install android-tools-ADB-fastboot android-tools
sudo apt-get install pv
- Csatlakoztassa az Android készülék, hogy szeretnénk visszaállítani a fájlokat ADB módban a számítógép vagy a virtuális gépen futó Ubuntu vagy Linux Mint. CERI nem tudják, hogyan kell csatlakoztatni egy Android eszköz ADB hogyan magyarázza meg ezt az oktatóvideót elöl és más video tutorials általunk készített.
- Ismét nyit egy terminált és írd be a következő parancsokat egyesével Enter megnyomásával minden parancs után lépett:
aDB eszközök
ADB forward tcp: tcp 5555: 5555
aDB shell
/ System / xbin / -p 5555 azt busybox nc -e / system / xbin / busybox dd if = / dev / block / mmcblk0p12
Hagyja, hogy a terminál ablak, ahol fennáll a fenti parancsok nyitott, hozzon létre egy új mappát az asztalon, vagy nevezzük Otthon partíciót, amit akar (Úgy döntöttem, hogy nevezze el "nexus"), és nyitott egy új terminál futtatni ezeket a parancsokat:
ADB forward tcp: tcp 5555: 5555
cd nexus (böngészhet a terminál a "nexus" vagy "cd Desktop / nexus", ha úgy dönt, hogy a "kapcsolat" az asztalon)
nc 127.0.0.1 5555 | pv őket 0.5> mmcblk0p12.raw
Alapvetően az utolsó parancs át a "UserData" (mmcblk0p12.raw) az ő Netcat (NC) a "nexus", ahol vagyunk, mert mi csak lépjen át a terminál paranccsal fenti (cd kapcsolat vagy cd Desktop / kapcsolat). Mert én használt a parancsot "pv" (Pipe Viewer) mi lesz a haladás, a transzfer.
Túl hosszú ideig én szöveg: alakítsuk megoszlási lépésekkel "UserData" (mmcblk0p12.raw) egy VHD hogy akkor majd csatold a Windows vagy a Windows 7 8 visszaállítani az adatokat egy Recovery a szoftver fent említett találom a bemutató videót.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan mit kell tennie, hogy visszaszerezze a fontos fájlokat egy Android okostelefon vagy tablet támogatás nélkül az SD kártyát, ha a gyári beállítások visszaállítása dátum.


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Adrian Gudus - mondta

  A bemutató vonatkozik Android tabletta nélkül SD kártyahely

  • Robert - mondta

   Sal. Véletlenül törölt képeket lehet behajtani ugyanúgy?

  • Steli - mondta

   Nagyon jó tutorial! Egy kis pontosítás. A második terminál után adja a parancsot ADB shell, és nyomja meg az ő e. Így kell gyökeret. Utána: / system / xbin / nc -l -p busybox 5555 -e / system / xbin / busybox dd if = / dev / block / mmcblk0p12 (vagy mit mond neked a felhasználó megfelelő időben, könnyen megtalálja a DiscInfo, ahol megtalálja PlayStore). Belebotlottam néhány nappal egy időben, hogy mit nem tudtam csinálni a másolás elindításához adatokat a felhasználói adatokat. Tehát nagyon fontos parancsok: su.

 2. portál - mondta

  Ez az eljárás érvényes, és ha azt akarjuk, hogy a törölt SMS-t?

 3. Adrian Gudus - mondta

  portál: Ez az eljárás érvényes, és ha azt akarjuk, hogy a törölt SMS-t?

  Nem azért, mert SMS tárolása partíció "UserData"

 4. Adrian Gudus - mondta

  portál: Ez az eljárás érvényes, és ha azt akarjuk, hogy a törölt SMS-t?

  A jövőben ezt sms mentés, vannak még alkalmazások, amelyek automatikusan biztonsági sms és hívás naplók. Egyik kollégám jelen volt még a bemutató "kémkedés vagy tartalék hívásnapló és sms az Android telefonok", hogy megtalálja a jobb felső keresőmezőbe.

 5. Videotutorial.ro csapat Hello, van egy kérés .. Van egy iphone 4 s és tettem a feloldó kódot, de elfelejtettem. A tutorial, hogy mit tudok tenni? köszönöm

 6. Adrian helló Lenne egy kérdésem, Van-e mód, hogy én is véglegesen törli a fájlokat a telefonra (képek, videók vagy zene), hogy már nem lehet vissza mindig, szeretném eladni a telefont, és nem akarom, hogy többet képes helyreállítani a fájlokat az
  sok köszönet
  Gratulálunk útmutatók

 7. Cristi Van egy nagy kérdés, hogy akkor, amikor a videó szerkesztés adását és mit szeretne csinálni a leptop vagy számítógépes feltételezve, hogy mindkettő azonos alkatrészek, ugyanazt a teljesítményt és ugyanolyan szemüveg, és azt szeretné, hogy a véleményét, és miért Zimi

 8. Ő és egy másik dolog, és ha igen, leptop és számítógépes ugyanolyan szemüveg és ugyanazt a teljesítményt, ami jobb minőségű eredmény, mármint editatul és video átkódolás?

 9. Köszönöm, hogy mit csinálsz mindent VIDEOTUTORIALEE. Sokkal egészség

 10. Adrian Gudus - mondta

  gigi: ITI MULTUMESCPENTRU mit csinálsz mindent EGÉSZSÉGÜGYI Plenty VIDEOTUTORIALEE

  Köszönöm, és te is!

 11. Cristian - mondta

  Nexus 4 oktató?

 12. Cristian: Oktatóanyagok Nexus 4?

  Most mi vagyunk a nászút, tudnunk kell, hogy mi (én és n4) jobb.
  Eddig minden fenti elvárások:
  Mozog is.
  Ne egyen sokat.
  Meg mindent, amire szüksége van, és még sok más.
  Hamarosan ez is fog neked megismerni az új hódítás.
  Addig, ha keres egy smartphone, és megtalálja azt a jó ár, ne habozz!

 13. Helló egy kicsit több ember kap a fájlt kell menteni a "get-user-id.js" from "ad.yieldmanager.com (ha Dari lapozzunk megjelenik a listán a Yahoo Messenger sal save vagy nyitott)

  Tudna adni egy megoldás .. Előre is köszönöm! Sajnálom, hogy nem kapcsolódik a témához

 14. Cristi Van egy nagy kérdés, hogy akkor, amikor a videó szerkesztés adását és mit szeretne csinálni a leptop vagy számítógépes feltételezve, hogy mindkettő azonos alkatrészek, ugyanazt a teljesítményt és ugyanolyan szemüveg, azt szeretné, hogy a véleményét, és Zimi és miért van, és még valami, és ha igen, leptop és számítógépes ugyanolyan szemüveg és ugyanazt a teljesítményt, ami jobb minőségű eredmény, mármint editatul és video átkódolás?

 15. sant erősen kifogásokat, de ha nem válaszol, akkor ki, Bízom benne, a tapasztalat az ember

 16. vagy tudsz adni Adi választ a fenti kérdésre

 17. Adrian Gudus - mondta

  Alin: Salutde míg több persoaneprimesc ezt a fájlt el kell menteni a "get-user-id.js" a "ad.yieldmanager.com (ha dari lapozzunk a listában yahoo messengerapare sal megnyitni vagy menteni)

  Akkor ad megoldást ..Multumesc várható !!! sajnálom, hogy nem kapcsolódik a témához

  Nézd meg itt: http://goo.gl/aogxXW

 18. Sajnálom, hogy nem kapcsolódik a témához, de azt bemutató videó jelenik meg:http://s9.postimg.org/8h9ktyga7/untitled.jpg Én reinstalled Flash Player, és hiába Adofe még mindig nem működik.
  Tud nekem segíteni !!!

 19. valentin - mondta

  nem tudja nézni a gyakorlatokat, nem nyitott ott. Szerezd meg a Flash Player, hogy a wordTube Media Player.
  klip a YouTube-on működik
  amely az oka? Köszönet előre.
  tökéletesen működött a mai napig.

 20. WEEE ... te nem .NICI VIDEOTUTORIALELE GO !!! ROG..FACETI valami fog !!!!!!!!

 21. vég: Sajnos nem kapcsolódik a témához, de azt bemutató videó jelenik meg:http://s9.postimg.org/8h9ktyga7/untitled.jpg Én reinstalled Adofe Flash Player és geabatot nem megy. Tud nekem segíteni !!!

  valentin: Nem vizionatutorialele a apare.Get én ne nyissa ki a Flash Player, hogy a wordTube Media Player. klip a YouTube-on fut az oka? Köszönet előre. functionatperfect utolsó a mai napig.

  Csináltam néhány változtatást a cache, töltsön néhány fájlt most az Amazon és mások Cloudfront a szerverünkről. A sebesség, nem a másik ...
  Próbáld meg törölni a gyorsítótárat ma, nem hagyja ki a teljes kincs böngészőt. Ha nem teszi, így nehéz cache kiürítéséhez lehet kapni az egészet.

 22. Daniel (Jr.) - mondta

  Egy program, amely megoldja adatmentés az Android telefonok, hogy lehet letölteni ingyen a következő 24 órát itt találhatók:
  http://ro.giveawayoftheday.com/android-data-recovery/

 23. Hi, követni fogja egy darabig, és emiatt tettem bátorsága kérdezni. Hogyan lehet visszaállítani a véletlenül törölt néhány kép a iphone4? Próbáltam néhány program, de eredmény nélkül. A 3 napok, amikor wiped've soha nem végzett semmilyen képet nem írja felül az iPhone hardver. Köszönöm a választ.

 24. Costel - mondta

  Vodafone volt egy jó ziua.am 875 és először volt egy leptop sikerült letölteni adatkábelt a telefonból poze.de leptop most nem a számítógéppel adatkábellel nem, hogy nem ugyanaz kirakodás műveleteket, és miért? majd multumesc.sperand kell válaszolni.

  • Adrian Gudus - mondta

   Van Vs írja be a készülék gyártója és dedcarci illesztőit deviceul vagy szoftvert letölteni és telepíteni illesztőprogramokat. A Windows laptop volt talán 7 vagy 8 és vett fel a Windows automatikus frissítések, ami azt jelenti összekötő laptop üzemeltetett rendszer automatikusan megkeresi és telepíti automatikusan (ha megtalálja) meghajtók csatlakoztatott eszköz.

   • stefan - mondta

    Hello! Sikerült törölni a Kapcsolatok alkalmazásban Android 4.5.1.xa 4.1.2 mindent, amit a memóriában, sajnos. Ezért minden kapcsolat törölve. Megpróbáltam utolérni Wondershare Dr.Fone Android, de nem talált kapcsolatot. Nem lenne képes, hogy visszaszerezze kapcsolatok, vagy már nem lehetséges?

 25. Cristina - mondta

  Szia, Nekem van egy probléma ..mi állítsa vissza a telefont, és nagy szükség van egy telefonszámot, hogy szoktam, hogy néhány hónappal ezelőtt, én lehet, hogy megtalálják a telefonszám? Merci ..

 26. florin - mondta

  fogadtatás
  Megváltoztattam ROM a telefonra (Samsung I9100), csináltam egy mentést Wodershare, de nem veszi figyelembe, hogy ez a program nem került mentésre és Memo információkat.
  Bármilyen ötlet, ha ezt a módszert lehet menteni a fájlokat a Memo? Ha a kiválasztott törölje telepítése előtt új rom, akkor képes visszaállítani az adatokat?
  köszönöm

 27. claudia - mondta

  Hi! Van egy kérdés, amit lehetett újra Cuper néhány sterde SMS rendszeres telefon nélkül OS, elég idős? (Sony Ericson k330: D) ef sarac..dar ad dk nem vonatkozik az olyan dk kérje a rendőrség visszaállítani az? Lehetőség van egy ilyen cél?

  • Azt hiszem, nem azért, mert az Android operációs rendszer, mint a fejlett, hogy Linux alapú. És így is végre a fenti lépéseket. Azt látta, hogy a gyökér és a busybox. Operations / alkalmazások, amelyeket nem lehet tenni / telepíteni a telefon "nincs operációs rendszer" mondják. És bár hogy van egy operációs rendszert, de kevésbé fejlett. Ez az én logika. Létezhet olyan módszer, amely nem tudja,

 28. wodally - mondta

  A Windows laptop volt talán 7 vagy 8 és vett fel a Windows automatikus frissítések, ami azt jelenti összekötő laptop üzemeltetett rendszer automatikusan megkeresi és telepíti automatikusan (ha megtalálja) meghajtók csatlakoztatott eszköz.

 29. János - mondta

  Helló szeretnék beszélni négyszemközt Adrian ha lehet, kérjük, adja meg az e-mail

 30. Szia, kivonás után partíció / file (2.5gigs) kiterjesztése * .RAW. Miután a VHD fájl átalakítása és formázását quik fat32 nem tartalmaz információt után törölni „reset alapértelmezett tényezők” alkalmazásával [Email protected] Recovery.
  Elképzelhető, hogy a másik partíció információkat tartalmazó telefon / felhasználói adatfájlok? (Fotók, címjegyzék, stb)

 31. Szia Adrian ... Elvesztettem hiba néhány kép nagyon kedves és gyötörj már 2 nap letölteni őket ... MAM le a színpadról az Android Terminal Emulator bevezettük érdekében az Ön és azt írja, hogy találtak Directorys ... Samsung GALAXY S4 i9500 ... merci jó segítséget ...

  • gigi - mondta

   Szia Adi, megoldotta azokat a képeket, elvesztett valamit, én csak véletlenül egy lg g2 és ... mondom ugyanezt terminálemulátorral "nincs ilyen fájl vagy könyvtár" Kérem, mondja meg, hogy hogyan oldották meg a problémát. Köszönet előre

 32. Elnézést, hogy ismét zavarom .... Scire adva, hogy végre a "Nincs ilyen fájl vagy könyvtár"

 33. Alex - mondta

  Van-e lehetőség, hogy visszanyerje az adatokat és a Nokia Symbian 5800 ..adica számára?

 34. Paul Olaru - mondta

  Szia Adrian, Elnézést kért, mert kapcsolódik a témához. Lehet látom törölték google keresések? Azt mondta, hogy keresést végeztek egy tabletta iphone, nem tudom, sokat az interneten, és sajnos én suspuciune feleségem megcsal engem, és kétségbe vagyok esve. Köszönjük!

 35. oroszlán - mondta

  Jó. Due videotutorialului Sikerült a fájl kiterjesztését .RAW. Úgy tűnik, hogy a program nem létezik többé VhdTool letölthető. Ebben az esetben mit lehetne alakítani partíciót .RAW a .vhd?

 36. Gabi - mondta

  Van egy HTC One mini telefon nem indul el, és azt akarom, hogy visszaszerezze az utolsó lövés. Ptr nem indul került víz. Fényképezés Delta hajó és fogtam egy nagyobb hullám másik hajóval mentek előttünk, és mi felborult. Én egy ideig a vízben ptr nem tudtam menni, alá került a hajó. Abbahagytam a forgatás, amikor megkaptam a parton, de a telefon megállt egy után. Szeretnék néhány tanácsot helyreállítási ptr film

  • Tedd egy zsák rizs, és hagyja ott bármilyen 2 hét. Lehet, hogy szerencsés, hogy ki a nedvességet, és ez is csatlakozik a számítógéphez. A képernyő nem hiszem, hogy működni fog, de legalább elindítani, így a "vak", képes elérni a belső memóriát.

 37. Szia, én próbáltam a bemutató fölött, de ha kapok a lépést a Terminal Emulator nem találom a fájlt "Nincs ilyen fájl vagy könyvtár" .. ezért adtam Factory Reset dátum a hibát, és volt fontos képeket a memóriában interna.Putin segítséget kérek?

 38. karina - mondta

  Van egy galaxis s4 és én elkövettem azt a hibát újraindítás fabrica.as valahogy tudott lépni, hogy lásd, mi a teendő? Köszönöm, Karina

 39. Marius Catalin - mondta

  Hi Adrian / Cristi Hogyan változtassuk meg a felbontást ubuntu bosszant engem, látom, hogy ez nem működik, mint 648 vagy a pc, és én maximálisan 1600X1200 Hogyan lehet engedélyezni a portokat nem megy, vagy nem tudom? Futtatja a VM Player? és új ismertetők mi már látható Virtual Box ??? végül a legjobb Vm Player ???
  Nincs beállítás Videó Virtual Box hibák kijavításához nem mi? mintha láttam nem néz ki sokkal felállított
  Ezért néz ki, mint s beépített? nem fog megváltozni, felbontás
  adj egy operációs rendszer, ami működik az összes, vagy Virtual Box a hibás?
  Otthagytam korábbi észrevételeit néhány oktató és nem tudom, ha válaszol nekem, volt, amit csak a root a Darktremor megy stb
  Miért nem lehet hozzáadni az emberek szerkeszteni, mit írt?

 40. Marius Catalin - mondta

  Hello újra Adrian / Cristi tegye a gépet, hogy a Google a meghajtó valahol, és az operációs rendszer is

 41. Marius Catalin - mondta

  Szia Adrian / Cristi vagy Alex vagy hosztolt ezt a blogot
  Van egy olyan kérdés, alig sikerült a terminál emulátor, hogy nem tudtam én indítvány elfogadható, noroccu Linux Mint ez csak azt mutatja nekem × 640 480
  és nem az ls parancs mergge ... amit soha nem látni, hogy a cikkben POSTATISZTEK
  Végül egy Allview a4you
  Van olyan szoftver, hogy ezeket a műveleteket anélkül, hogy bennünket, azokat kézzel ???
  A androidnu nincs olyan szoftver, hogy név szerint partíciók használata nélkül terminálemulátorral ???
  válaszolj nekem, és látnak engem, mint én nem volt válasz a kérdésre előtt, és azt látom, hogy amit kértek sialtii "nincs ilyen könyvtár", hogy a hiba a terminál emulátor az Android

 42. gabriela1 - mondta

  Szia, van egy samsung s4 és én véletlenül törölt összes képet, amely arra mentett telefonului.Exista véletlenül akkor vissza? Köszönöm.

 43. Gabriela - mondta

  Szia, van egy Samsung s4 véletlenül törölte az összes képet a memória visszanyerhető .További ????

 44. kocsi - mondta

  Hello, van egy LG Chocolate, véletlenül törölt egy üzenetet, hogy van egy bankszámlaszámot, megpróbáltam Recuva de nem ismeri fel partíciókat, mint a telefon. Én nem írtam egy másik üzenetet is hordoz. mi van?

 45. És én pontosan ugyanazt a hibát. Sajnos a telefon nem rendelkezik egy adott márka, amikor kerestem az interneten találtam, mint a Star N9500 ... dolog, amit tehetek az összes lépést a bemutató egy telefon, mint az enyém? Ez engem bezárása ...

 46. Ionut Maria - mondta


  Én és én segítségre van szüksége. Van egy Samsung Alpha SM G850F, dekódolt hálózat és I gyakori probléma vele. Például, ebben a pillanatban, én már nem ismeri fel a folografiile Galéria (csak a Picasa). Ha bejutni a galériába azt mondja, hogy bár én nem találom őket képeket a belső memória (Ez a típusú telefon nincs kártya). Ugyanez történik a dalokat: ha azt akarom, hogy én meg egy dalt a belső memória a telefon, mint egy csengőhangot nem lehet, mert azt mondja: "rossz fájl típusát, válassza újra", és hogy az összes dalt, kivétel nélkül.

  Köszönöm.

 47. Andreea - mondta

  Jó estét, volt egy kérdés, képes visszaállítani az adatokat a galaxis s4 után gyári adatok visszaállítása ... mint az SMS, fényképek, üzenetek whatsapp..tel nem gyökerezik

 48. Marian Nasui - mondta

  Helló! Van egy nagy rugaminte.Am és volt egy HTC One X, hogy én már tárolt összes telefonszámot, képek, videók, stb A telefon minden meglehetősen összefüggéstelen vagy darabokra tört, de egyes részei még mindig egész, menthetem dalokat tartalmazó telefonszámokat, fotók, videók, majd töltse le őket valahogy? Várakozás a válaszra, köszönjük!

 49. Laura - mondta

  Jó. Hogyan lehet visszaállítani a névjegyeket iPhone szoftver 3g hogy eltört, és én iCloud? Azt is világít, a telefon az Apple logó, és nem indul el. Tényleg kell segíteni kérem napirend

 50. robert - mondta

  hello, én magam s4 formázott egy gyárban, ez igaz rám? Van sok fotó lányom az életem, és hogyan szeretnék recuperez.merci várható.

 51. Jó, szeretnék törölni néhány hang a telefon Vodafone Smart Mini (875). köszönöm

 52. ADB eszközök parancsot adsz a telefon nem jelenik meg a listában, bár követtem minden utasítást kapott

 53. Kérjük, hogy a videotutorial a telefonok, amelyek sd kártyát, de a fellendülés lesz a memóriában köszönhetően tel

 54. György - mondta

  Ettem rosszul baj adtam nagy. Én gyökeret vert a tel samsung y i formázva a kártya mindent rajta. Én bolond a loc.Am Találtam egy programot, majd megoldja 100% siker DiskDigger

 55. György - mondta

  DiskDigger

 56. Julian - mondta


  Van egy Samsung lap tabletta 4 és úgy tűnt, egy mappában képekkel galéria AutoBackup; Tudom törölni kul ???? Köszönjük!

 57. létfontosságú - mondta

  hi, i ster billentyűzet és hogyan lehet visszaállítani fájljaimhoz

 58. létfontosságú - mondta

  telefon hívják LG L70

 59. valentin - mondta

  "Nincs ilyen fájl vagy könyvtár" miután megkapta ezt a levelet a parancsot a emulátor, tud segíteni?

 60. Alex - mondta

  Jó estét Sir Adrian csináltam egy hard reset gyári a859 Lenovo és nem vissza fájlokat, akkor segítsen nekem felárat? Köszönöm. Szép estét. Alex, [Email protected]

 61. emilia - mondta

  Jó barátok minden szívem, hogy kedvemre és én is segíteni valaki? Van egy Samsung s6 és adott gyári beállítások visszaállítása, vagy törölni mindent és azt el kell hagyni egy nagyon fontos emlékeztető nekem ... vagy törölt képeket a fiammal. Ő már nem él: (((és én azokat az emlékeket vele ... tud valaki segíteni ???? Tudna letölteni őket teljes szívemből. Tudok kapcsolatba telefonszámot 0768 ....... Köszönöm, hogy időt adni.

 62. emilia - mondta

  „Codreanuemma” teljes szívvel kérem, segítsen nekem, fotók visszaállíthatók a fiammal csak memória, hogy mi lehet vele ... 0768 ......

  • Adrian Gudus - mondta

   Próbálja ki a Google fiókkal, akkor használják a telefont, mielőtt adsz gyári beállításokat. Nagyon is lehetséges, hogy a gyerekek volna (backup) az elkészült fényképeket a telefonján, a Google fiók korábban használt gyári visszaállítás

 63. Jó! Van egy Samsung Galaxy On 5, véletlenül törölte a mappát az összes képet a családi nyaralás! Tud valaki segíteni őket vissza! ??? Én nagyon ideges, hogy hibát kövessek! köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha a képek is menti az SD kártyán van egy nagyon jó esély a regenerálódásra. Kártyaolvasó használatával, csatolja a PC vagy laptop és használja Recuva hogy megpróbálja visszaállítani őket, vagy legalábbis egy részük. Írja fel a keresési mezőbe a jobb felső „Recuva” (idézőjelek nélkül), majd nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálod a bemutató szoftver Recuva.

 64. bogdan - mondta

  Hi Adrian,

  Egy kicsit kétségbeesett. A Nokia 930 frissítés után leállt. A megoldás az volt, egy reset.
  Én mentett onedrive képeket, de filmek nooooo
  Filmek lányom első lépést, és mindenféle emlékek megismételhetetlen. Kérjük, ha bármilyen megoldást letölteni filmeket elmondani.
  Merge itt leírt módszer?

 65. Hello.
  A Blackberry (nem az enyém) android találtam egy képet compromitatoare.in ő adatai találtam egy képet törölni beszélgetések Whattsup decemberben. Ez valószínűleg felfedezni, hogy milyen szám / szám küldték neked?

 66. Telepítettem BusyBox alkalmazást, de amikor kinyitottam írni az üzenetet: „Volt egy probléma megnyitásáról shell root hozzáféréssel. Ez akár okozza superuserként / vagy a készülék által supersu Azaz inproperly gyökerezik. (...) "
  Hogyan előrelépni?

  • Adrian Gudus - mondta

   Root csináltál? Nem elég, ha csak telepíteni BusyBox

   • Amalia - mondta

    Helló Adrian.rugaminte da.mi lélek e.mail.din címet kérem, segítsen nekem rongykorong szanálás és contracost.vrand media.am törölt fényképek és videók, valamint mefua muzica.de jelennek betöltött SD tel mobil.deocamdata összesen memorie.dar amikor akarok galéria megnyitásához semmi
    És írok inexistent.te kérjük írjon felesége [Email protected]. köszi
    Írjon Adrian Gudus de.buna hit vagy bárki, aki tud nekem segíteni, hogy visszaszerezze pierdut.multumesc.ROG olvastam reménytelen.

 67. alex - mondta

  szia bármennyire igyekszem nem tudom letölteni az adatokat van egy lenovo hangulattal p1a42 néhány parancs használhatatlan, bár kihagytam néhány lépésre DLL nem indul

 68. Marius Constantin - mondta

  Salut! Eltűnt néhány kép és videók véletlen törlésének? Ez adja meg a következő helyzetet:
  Azt is csatlakozik a telefont a számítógéphez, hogy lehet törölni a különböző mappák hátrahagyott véletlenül eltávolítani néhány alkalmazást és azt el kell hagyni az összes kép és videó mappában (DCIM 5GB). Nagyon sajnálom őket, nem volt több száz kép a tenger és más helyeken járt mind a memóriában. Azt gyökerezik telefont idején.
  Telepítettem több alkalmazásokat a Google Playen (lemez ásó, Undeleter), akik segítettek egy másik telefonról törölt képeket. Ezen a telefonon (Vodafone Smart Ultra 6) nem vissza még egy képet, én csatlakozik a PC és a helyreállítási program android dátum. Vajon a kernel védelem nem szerelhető RW mappa rendszert, próbáltam több módszer, de visszatér az E, azt hiszem ez az, amiért nem adnak hozzáférést letölteni képeket.
  Telepítettem egy másik Rom (CyanogenMod 12.1), de még mindig nem lehet visszaállítani semmit.
  A módszer a bemutató próbáltam, mert én talál ez túl bonyolult.
  Gondolod van rá esély, hogy visszaszerezze őket?
  Köszönjük!

 69. Morena - mondta

  Adtam restar gyári szeretnék tölteni az üzeneteket inportant nekem

 70. AliRox - mondta

  Helló, valaki? Kapcsolatban, hogy a szám annak érdekében, hogy megtudja, hol emulátor userdata, ha adok neki a ls -l parancs írta te ... .. mondom ott.
  Azt, hogy hol a megálló, amikor megkapják a / platform egyetlen fájlt: 13540000.dwmmc0, hogy ne adja meg a OMAP azért van, mert van egy automatikus és nem én fut végig!
  Ha aláírom: find -name userdata, találok / knox_data / userdata. Ez ugyanaz a partíciót, amelyre beszél?

  • Adrian Gudus - mondta

   Da

  • Steli - mondta

   Hagyja, hogy a emulátor, sem képes vagyok vele valamit. DiskInfo telefonra telepített. Megtalálható itt PlayStore és ingyenes. Néhány részlet a belső memóriát, és mondd meg, hogy ez a felhasználói adatokat. Amikor én mmcblk0p25 Lenovo a7010.

 71. nyugalom - mondta

  Hi, azt kell segíteni nem tudom, hogy mi történt egy mappát a képek és videó, amit találtam a 5filmulete benne több tucat, akik sem a törölt képek nem törölte őket keresték Recuva de nem túl -I volt a tel, de tudva, hogy én letöltöttem a laptop Adtunk törlődik, és a gyári alapértékekre (HTC) a lehet valamit tenni?

 72. Oldman - mondta

  Emlékezz pt. jövő.
  A fontos adatokat több helyen. Ideális 3 (I kivéve 5). Soha nem vesztett semmit, mert vannak számítógépek Ro.

 73. dragos - mondta

  Hi Adrian!

  Van egy kérdésem: Véletlenül törölt minden video fájlokat (összes lányommal, amelynek érzelmi értéke) a telefonon, amikor a gomb Cheetach fájlkezelő Mobile. Próbáltam mindenféle alkalmazásokat kilábalás játék bolt, de csak annyit kérek routing telefon ... .. én pánikba esett, és nekem kelljen hangosan viták feleségem és én folyamodott extrém megoldást telepíteni DR. PHONE TOOLKIT számítógép és a csatlakoztatott telefon ... read .softul zár be a telefont 90% és védelme az üzenetem, hogy nem tud a root-eze. Megjegyezve, hogy ez a szoftver nyílt dr.phone zárva többször telefonon az elemzés során, nem áll szándékomban ezt azt hiszem, hogy valahol az adatok cache ... .zic és eu..nespecialist lény.
  A kétségbeesés hívtam a helyreállítási központok azt mondták nekem, hogy én is vissza, de meg kell, hogy vonjuk ki a telefon memóriája és a telefon használhatatlanná válik ......

  Általános részletek: Allview V2 Viper S
  Android 6

  Az Ön véleménye szerint képes visszaállítani az adatokat?
  Köszönöm a választ!

  • Adrian Gudus - mondta

   Nehéz megmondani. Ha lenne micro SD-kártya a telefonban, a legvalószínűbb, azokat a filmeket mentett Micro SD kártyán. Vegye ki a kártyát, és behajt egy PC vagy laptop és kísérelje meg helyreállítani rajta Recuva (bemutattuk itt az oldalon, megtalálja a keresőmező segítségével a jobb felső ott Recuva írás és az Enter megnyomásával)
   Ha a Recuva, semmit nem sikerül, próbáljon meg más fejlett visszaszerzés szoftver, amely szintén már bemutatott helyszínen vagy a Pandora Recovery iCare Adatmentés

 74. pop Ion - mondta

  Tettem „gyári beállítások visszaállítása” Samsung Galaxy S7 Edge és elvesztette telefonos kapcsolatot honnan Agenda.Cum kaphat én cContactele? Phone nem gyökerezik.

  • Adrian Gudus - mondta

   Add ugyanazt a fiókot a Samsung vagy a Google telefon előtt volt gyári reset (gyári beállítások visszaállítása)

 75. pop Ion - mondta

  Samsung fiók megmentette a kapcsolatok nem csak képek és egyéb multimédiás fájlokat.

 76. David - mondta

  Van egy Samsung S3. Nem indul el. Csak töltse fel az akkumulátort. SO!
  Van egy lehetőség, hogy visszaszerezze ez? Naptár, képek ...?
  Köszönjük!

 77. Helló, a törölt jegyzetek még helyrehozhatók egy huawei p smart 2019-ből ???

Trackbacks

 1. [...] Az elveszett képek és fájlok helyreállítása az Android telefon memóriájából [...]

 2. [...] Az elveszett képek és fájlok helyreállítása az Android telefon memóriájából [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.