Vissza fájlokat, mappákat, dokumentumokat, törölt vagy módosított segítségével Korábbi verziók - video bemutató

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet visszaállítani a zene, a filmek, fotók, mappák vagy korábbi verziói irodai dokumentumok korábbi változatait használó meglévő funkciót a Windows 7.
Biztos vagyok benne, nem sok alkalommal dokumentumokat hozhat létre, amelyek többszörös szerkesztéssel készült, hogy végre akar visszatérni egy korábbi változata a dokumentumot, mert az utolsó változtatás véletlenül törölt egy oldalt, egy bekezdés, egy asztal. Nos ez lehetséges útján Korábbi verziók.
Mi Korábbi verziók?
Korábbi verziók (vagy korábbi) egy olyan funkció a Windows operációs rendszer 7 másolatot készít a fájl minden alkalommal van egy rendszer-visszaállítási (pont resuarare). Ha létrehozása után egy visszaállítási pontot vissza a fájlt és szerkeszteni, akkor képes lesz visszatérni az állam fájlokat, hogy volt, amikor megteremti a visszaállítási pontot.
Korábbi verzió része, és szorosan kapcsolódik a Rendszer-visszaállítás, amely viszont része a modul védelem 7 a Windows operációs rendszert, a rendszer védelme.
A Rendszer-visszaállítás elvégezhető manuálisan vagy automatikusan, ha telepítsünk, hogy nagy fontos változások a működési ststemul, ha telepíti az új vezetők a hardver, ha telepíti a rendszer frissítéseket az Automatikus frissítések.
Segítségével a Korábbi verziók mappát vagy fájlt visszaállítás sérült vagy törölt véletlenül örökre megváltozott
Mikor és hogyan jönnek létre a korábbi verziók (korábbi verziók) fájlokat?
A korábbi verziók automatikusan menti részeként Rendszer-visszaállítás. Ha Modul System Protection be van kapcsolva, a Windows automatikusan létrehoz korábbi verziói a fájlok és mappák, amelyek módosították, mivel az utolsó rendszer-visszaállítás létre. Továbbá, a korábbi verziók készülnek, amikor, hogy egy biztonsági másolatot a Windows Backup.
Ha több dokumentum módosítására ugyanazon a napon, akkor mentse az állam egyetlen korábbi verziója a fájl / mappa, hogy létrehoz egy visszaállítási pontot (Rendszer-visszaállítás)
Miért nem egyes korábbi változatok a fájlok / mappák?
Lehet több oka van: a fájl / mappa nem sokat változott, és nem is egy mentést a rendszer-visszaállítás vagy Windows Backup, a Rendszer-visszaállítás ki van kapcsolva
Tudom visszaállítani a fájlokat / mappákat, véglegesen törölni vagy átnevezni?
Ha véletlenül törölt vagy átnevezett egy mappa vagy fájl, akkor vissza korábbi változatai a mappa vagy fájl, de tudniuk kell, hogy hol voltak.
Összefoglalva, azt tanácsoljuk, hogy ne tiltsa le a rendszer-visszaállítás a mai merevlemezek váltak hatékonyabbá, olcsóbbá és tágasabb, és nem lehet hivatkozni, mielőtt a régi ok dezacativara igénybe azt. Ha az idő a Windows XP rendszer visszaállítás kikapcsolása igénybe hivatkozva a földre merevlemez tárolókapacitása, mint ma már nem ez a helyzet. A merevlemez-meghajtók olcsóbbak az idő és a tárolási kapacitás jelentősen megnőtt. Még azt javasoljuk, hogy további tárhelyet a rendszer-visszaállítás amint az a bemutató, mert soha nem lehet tudni, hogyan Korábbi verziók megment több tucat órát fordított munka, hogy hozzon létre egy dokumentumot, ami büdös egy időben törölni vagy szerkeszteni hiba.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan működik a Windows Korábbi verziók 7 és hogyan lehet visszaállítani a korábbi verziói a fájlok vagy mappák szerkesztett, törölni vagy átnevezni.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Cosmin - mondta

  Üdvözlöm tudna csinálni egy tutorial arról DBAN (Darik Boot És Nuke)?

 2. Cristian - mondta

  Meg tudod csinálni egy tutorial a funkciója a Windows Vezérlőpult 7 beszédfelismerés?

 3. florin - mondta

  Szia, miért nem megy a törölt fájlokat az asztalon? Próbáltam mp3 és egy szöveges fájlt ...

 4. Adrian Gudus - mondta

  florin:
  Szia, miért nem megy a törölt fájlokat az asztalon? Próbáltam mp3 és egy szöveges fájlt ...

  Lehet vissza, ha nem törli őket, mielőtt csinál egy rendszer-visszaállítási. Azt hiszem, elég világos, hogy hogyan is működik ez hasznosítás, mind a szövegben és videó bemutató fenti tutorial.
  Akkor hozzon létre egy dokumentumot, majd módosítsa a 15000 alkalommal, ha van egy rendszer-visszaállítási létre, mielőtt minden módosításnál nem lesz képes beolvasni a dokumentumot esetén a véletlen törlés, és akkor már nem a korábbi verziók érte.

 5. Apollo - mondta

  Hello! Ez egy jó tutorial. Hogyan tudjuk végrehajtani ezt a funkciót, vagy "Korábbi verziók" Windows 8 Enterprinse értékelése? Köszönöm.

 6. Cosmin: Darik Boot és Nuke

  Hogyan törlése és Wipe Data biztonságosan DBAN
  http://www.youtube.com/watch?v=lwCCim2V_Jw

 7. Legolas - mondta

  GBO ment a TV, nem megy ... ott valami „000wbhost.com” az egész program alapvetően nem csinál semmit ... :(

 8. Calin - mondta

  Tudja valaki, hogy olyan programot, amely ablakok 7 vissza automatizált rendszert, és elküldi őket, hogy egy másik számítógépen hálózatba Windows 7 itt ???

 9. Dan Huzum - mondta

  Kérjük, hogy a bemutató a programról: Advanced SystemCare Free.Va köszönöm.

 10. Adrian Gudus - mondta

  Calin:
  Tudja valaki, hogy olyan programot, amely ablakok 7 vissza automatizált rendszert, és elküldi őket, hogy egy másik számítógépen hálózatba Windows 7 itt ???

  7 Windows backup szoftver képes erre

 11. Tatian - mondta

  Hogyan tudom visszaállítani egy fotót kártyát eltávolították az asztalról, és a kosár?

 12. Tatian - mondta

  Tatian:
  Hogyan tudom visszaállítani egy fotót kártyát eltávolították az asztalról, és a kosár?

 13. ALINA - mondta

  Én vissza néhány képet én törölte a hardu, hogy segítségével a Python, ez igaz, hogy azokat felülírja és a képek nem vissza minden, de aki számított annyira, hogy nekem vissza, azt ajánlom, egyébként ..... ellenőrizze, minden törlés előtt (tapasztalatból :)))))

 14. Marius - mondta

  Hello! Van egy sajátos probléma: van egy fájl védett Ingyenes elrejtése mappa, a fájl egy külső merevlemezt. A számítógép, amelyen én már telepítette a programot ment ... nem javítható, így felébredtem a meglepetéstől, amikor csatlakozik a merevlemez, amely a kérdéses fájlt egy másik számítógépre, azt már nem is használják ugyanazt a programot úgy tűnik, védelem ... van esély? Megemlíteni, hogy mielőtt kérdezi a kérdést, elfelejtettem, milyen gondosan tudtam volna gondosan archiválja itt tűnt a legmegfelelőbb, hogy tegye ... Azt hiszem, értem: nem tudom, hogyan jut el a fájlt. Sajnálom, már ha van egy videotutorial, és láttam, hogy nem ... A köszönet és a legjobb ...

 15. nárcisz - mondta

  Köszönöm teljes szívemből, hogy megmentettél !!

 16. Adina Tătar - mondta

  Hi, hogyan lehet visszaállítani fotók
  és videók samsung
  galaxy gt-lite trend s7390

 17. HA MI AM újratelepíti a Windows 7 letölteni a dokumentumot PDF?

 18. Ovidiu - mondta

  Érdekes bemutató! Köztudott volt, ezt a funkciót, de nem tudom pontosan, mikor portok ravaszt verziókezelési fájlokat. Amíg néhány hónappal ezelőtt én aktiválta ezt a funkciót, és akkor is, ha nem kell letölteni valamit, tudtam annak fontosságát.
  Vettem SSD rendszer és a meglepetés: a számítógép csupán néhány másodperccel gyorsabb. Kerestem útmutatók és fórumok a témában arra a következtetésre jutottak, hogy a rendszer kikapcsolt állapotban kell lennie ,, helyreállítása "az összes partíciót, mert a számítógépes rendszer működésének megkezdéséhez másodperceken belül. Egyesek (1-2 perc) szolgáltatást (ha engedélyezve van), amikor az operációs rendszer logója megjelenik a bejelentkezési menü. Megpróbáltam beállítani a rendszer-visszaállítás késleltetett indítás (majd eltávolítottuk ezt a beállítást Task Scheduler), hogy az operációs rendszer indításához, de nincs eredménye.
  Szeretném, hogy pontokat én a fájlokat, de nem használja a számítógépet (ha tétlen), és nem lehet kénytelen ülni ,, perc "minden egyes alkalommal az operációs rendszer. Vannak megoldások?

 19. Megváltoztattam a számítógép nevét, hogy megnyerjem az 10-ot, újraindítottam a kérés szerint, vissza tudok térni a régi névhez? ms. várható

Trackbacks

 1. [...] Úgy volt és van a sistemulde működését. Ha kellett, hogy megfertőzi mindig Rendszer-visszaállítás és az előző változatok ki, akkor nem lehet visszaállítani a titkosított fájlokat. Rendszer-visszaállítás és az előző változatok aktivált maradt [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.