Hogyan kell használni az USB eszközök, mint a webkamerák, TV tuner, Bluetooth, stb VirtualBox - video bemutató

Hogyan kell használni az USB eszközök, mint a webkamerák, TV tuner, Bluetooth, stb VirtualBox - video bemutató
4.5 (6) 90%

Hi barátok, bemutató ma beszélni, hogyan tudjuk használni a különböző eszközök / USB eszközöket nem támogatja a operációs rendszer, hogy pontosan hogyan tudjuk használni az USB-eszközt (webkamera, nyomtató, bot Bluetooth, TV tuner) a VirtualBox . Biztos vagyok benne, hogy van a ház körül sok a webkamera régiekig, vagy bluetooth botot, amely sajnos nem használható a Windows Vista és a Windows 7 vagy ahol van, csak az illesztőprogramok a Windows XP. Nos, a segítségével VirtualBox akkor bármilyen USB eszközt bármilyen operációs rendszert, ha a PC valós általunk telepített operációs rendszer, amely már nem támogatja ezeket az USB eszközöket, függetlenül attól, hogy túl öreg, vagy egyszerűen nincs járművezetők.
Mindössze arra van szükség VirtualBox szoftver, CD-n vagy az ISO image az operációs rendszer, amely támogatja ezeket az eszközöket, és lehet kezdeni!
Meg kell majd telepíteni VirtualBox majd, hogy néhány beállítások VirtualBox és telepíteni OS VirtualBox. Ha tényleg meg akarjuk osztani (megosztani fájlokat) fájlokat a valós és a rendszer VirtualBox:
Hogy a részesedése a valós rendszer és a virtuális doboz, virtuális gép Ubuntu Linux
Hogyan részesedése közötti az operációs rendszer és a virtuális az igazi VirtualBox
VirtualBox virtualizációs szoftver, amellyel meg tudjuk csinálni sok mindent, tudjuk tesztelni a különböző szoftverek és hasznos sok esetben. Mi lehet még használni a 2D és 3D gyorsulás tényleges videokártya használata az operációs rendszer a VirtualBox így tudunk játszani, hogy nem működik, mint egy adott operációs rendszer.
Mint a fenti dolgozni, akkor kell telepíteni Guest Kiegészítések, ISO kép, hogy jön a VirtualBox akkor kell felszerelni és üzembe tartalmat. Így az operációs rendszer a virtuális környezet jobb kommunikáció az adott operációs rendszer, hogy növelje a funkcionalitás és képességek az operációs rendszer VirtualBox.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy a szükséges lépések az USB eszközt a virtuális környezetben, vagy éppen egy OS VirtualBox.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Asus - mondta

  Helló, egy nagyon jó bemutató, én nem igazán használja a virtuális dobozt, így szerencse, hogy más tutorials alább. Valahogy Adrian ellenőrizte a hang központ valami zaj, vagy kalibrálás echo hangzik hullámok, amikor vb, nem tetszik, amit használ a Realtek ez egy VIA chipset HD VT1708S hallja jól a mikrofont, ha vb Realtek függvénye, ahonnan azt jelenti, hogy bújt ptr háttér hang, de azt hiszem, hogy század nem tette meg, már tesztelt (RightSound - talán ez vroai ki őket, de nem volt sikere) .Sok Egészség contiuare

 2. anton - mondta

  Kemény .. ~ MS

 3. anton - mondta

  o

 4. Laurentiu - mondta

  Mi témát =)) Az első alkalommal, amikor hallom sunatu srác megijeszt :))

 5. SideBySide - mondta

  Kérjük, akkor nem tudok FluxBB bemutató, láttam, hogy te ... FluxBB körülbelül phpBB újabb és stabilabb

 6. bebe407 - mondta

  Arra számítunk, hogy sok ez a bemutató. Gratulálok, hogy a kemény munka.
  és ha Laurentiu-end nézni először hallotta a téma az úgynevezett

 7. Hi Adrian,
  Míg egy videotutorial "Tippek a vásárló egy webcam"? Szeretnék venni egy webkamerát, és nem tudom, milyen modell közül lehet választani. majd segítséget kérni, nem ismerik az alapvető jellemzői. Szükségem van egy web kamera, jó képminőséget, és nem, hogy a hatása a lassú mozgás, ahogy mozog a vákuum, mint láttuk valaki. Olvastam webcams de mindegyik mondja el véleményét, és nem tudom, kinek higgyek. Köszönöm.

  • ASUS - mondta

   JonHi Adrian,
   Míg a videotutorial "Tippek a vásárló egy webcam"? Szeretnék venni egy webkamerát, és nem tudom, milyen modell közül lehet választani. Nem kér segítséget találkozik alapvető jellemzőit. Nem is kell egy web kamera, jó képminőség, hogy ne hajtsa végre lassított, ahogy mozog a vákuum, mint láttuk valaki. Olvastam az interneten a webkamerák, de mindegyik mondja el véleményét, és nem tudom, ki hinni. Köszönöm.

   Get a webcam Logitech C270 HD Megapixel 3 2048 1536 ×, nagyon jó a világosság fotók és HD videó mellett van otechnologie RightSound mikrofon csatlakozó, mely a háttérzaj, és így tovább ptr RightLight fény beállítás .Sper színt, ahogy tetszik + Mozgásérzékelés

 8. stefan - mondta

  hello telepítve, és a virtuális box a samba külső HDD, és vasárnap távol voltam, és amikor visszatértem, már nem olvassa el a programot, mondván, hogy hiányzik a VirtualBox COM fájlt. Miért csinálja, hogy menjen, vagy com uninstall / eltávolítása a rendszerből, így tudok telepíteni dinou Köszönjük sal

 9. Gigel - mondta

  ez az egész dolog lehet tenni VMware ??????
  Köszönöm !!!!

 10. Xantes - mondta

  Nem tudtam csatlakoztatni a szkennert virtuális gép fut Win XP semmilyen körülmények között. Úgy tűnik, hogy a listán, de ez ad nekem egy hiba. Ez a szkenner telepítve van a kiszolgáló gép - Win 7. Másrészt én ugyanolyan típusú Blutooth USB adapter, amely fel van szerelve a fogadó gép - Win 7, de ez szintén nem használja a virtuális gép Poto?!

  De a legfontosabb dolog, hogy hasznosabb lenne, mint, hogyan lehet használni a fax modemet a kiszolgáló gép, a virtuális gép?! Ez az egyik leginkább problémás helyzetek egy virtuális gép. Azt találták teljesen sehol megoldja ezt a helyzetet! Gondolod, hogy van ilyen?!

  • AdrianGudus - mondta

   XantesAzt még nem sikerült csatlakoztatni a szkenner virtuális gép fut Win XP semmilyen körülmények között. Úgy tűnik, hogy a listán, de ez ad nekem egy hiba. Ez a szkenner telepítve van a kiszolgáló gép - Win 7. Másrészt én ugyanolyan típusú adapter Blutooth USB, amely fel van szerelve a fogadó gép - Win 7, de ez még nem Poto használja a virtuális gép ?! De a legfontosabb dolog az lenne, még nagyobb segítség lenne hogyan használhatja a fax modemet a kiszolgáló gép, a virtuális gép?! Ez az egyik leginkább problémás helyzetek egy virtuális gép. Azt találták teljesen sehol megoldja ezt a helyzetet! Gondolod, hogy van ilyen?!

   Ha görgetni bemutató, mindenképpen csak meg felbontású. Azt mondtam, mit kap erroarea ... de úgy tűnik, hogy alakult, azt is értem, mit gondolt mondtál? "Isten állok tanulni ezt? Domle itt és tudom .. és futott ... ", és dolgoztak ...

   • Xantes - mondta

    AdrianGudus:
    Ha nem görgethető bemutató, biztosan megoldása munkákkal. Azt mondta, mit kapnak erroarea ... de úgy tűnik, hogy futni, hitted jobban, és mit mondanál? "Isten állok tanulni ebből? Tudtam domle..ia itt és lépjünk ... ", és akkor futott ...

    Ha ismersz olyan jól, még akkor is, ez azt majd kérje megszólítás ?? !! Ha nem azért említem, hogy én tettem, amit ajánlott a bemutató, nem futottam végig ??? !!!
    Ha van megoldás, ha mi követtük el utasítást, azt már felajánlotta, mint egy alternatíva a bemutató, de úgy néz ki, mint te!

    És, hogy mutassa meg, hogy nem ezek a konzultáció, mint te okos, csak akkor fog semmilyen úgy gondolja, hogy nem tartja jelzések lépéseket, hogy fedezze a hiányosságokat, kérdése van a helyzetekre, amelyek nem tudod! Ennek bizonyítéka, akkor egy szót sem szólt, hogy a problémát a fax modemet a számítógéphez. Miért?! A költői kérdés, nyilván ... mert egyszerűen nem tudom, mert a másik viszont mi érdekli közzétesszük a bemutató, és a megjelenése megjegyzéseket, hogy megtaláljuk valódi hibák vagy inchpuite azok, akik igazán akar tanulni, de úgy érzi, a veleszületett fizikai kell megalázzák őket a hozzáállás és a nyelvet!

  • XantesAzt még nem sikerült csatlakoztatni a szkenner virtuális gép fut Win XP semmilyen körülmények között. Úgy tűnik, hogy a listán, de ez ad nekem egy hiba. Ez a szkenner telepítve van a kiszolgáló gép - Win 7. Másrészt én ugyanolyan típusú adapter Blutooth USB, amely fel van szerelve a fogadó gép - Win 7, de ez még nem Poto használja a virtuális gép ?! De a legfontosabb dolog az lenne, még nagyobb segítség lenne hogyan használhatja a fax modemet a kiszolgáló gép, a virtuális gép?! Ez az egyik leginkább problémás helyzetek egy virtuális gép. Azt találták teljesen sehol megoldja ezt a helyzetet! Gondolod, hogy van ilyen?!

   Ha a modem PCI Nem hiszem, hogy használható, nem hiszem, hogy a VirtualBox támogatja az ilyen típusú készülék, hogy ez volt az USB-mehet.

  • webdan - mondta

   XantesAzt még nem sikerült csatlakoztatni a szkenner virtuális gép fut Win XP semmilyen körülmények között. Úgy tűnik, hogy a listán, de ez ad nekem egy hiba. Ez a szkenner telepítve van a kiszolgáló gép - Win 7. Másrészt én ugyanolyan típusú adapter Blutooth USB, amely fel van szerelve a fogadó gép - Win 7, de ez még nem Poto használja a virtuális gép ?! De a legfontosabb dolog az lenne, még nagyobb segítség lenne hogyan használhatja a fax modemet a kiszolgáló gép, a virtuális gép?! Ez az egyik leginkább problémás helyzetek egy virtuális gép. Azt találták teljesen sehol megoldja ezt a helyzetet! Gondolod, hogy van ilyen?!

   Xantes, úgyhogy ezt a helyet WinFax (remélem, hogy menjen telepített Windows 7 megpróbáltam letölteni a neten, de nem találtam a verzió ok): Tegyük fel, hogy telepített WinFax Windows 7 helyén, Megyek a futtatható, és én meg a kompatibilitást futtatni a Windows kell telepíteni xp.Adică kattintson jobb gombbal a futtatható-> Tulajdonságok-> Kompatibilitás-> jelölje be a négyzetet "Futtatás a kompatibilitási üzemmódban: "és válassza a legördülő windows xp (SP2 vagy SP3). Ismét sikerült letölteni a szoftvert, de megpróbálja, így remélem, funcţioneze.Succes ...

 11. Van egy kis probléma a virtualbox usb lát ez ad nekem hiba (Nem sikerült csatolni az USB-eszközt a virtuális gép Ismeretlen eszköz Windwos xp) ii a leptop

  • AdrianGudus - mondta

   dan: Van egy kis probléma a virtualbox usb lát ez ad nekem hiba (Nem sikerült csatolni az USB-eszközt a virtuális gép Ismeretlen eszköz Windwos xp) ii a leptop

   Ha nem görgethető farok bemutató, és nézni, ahogy megtudja, mi a teendő, ha adsz, hogy a hiba

 12. Xantes - mondta

  Cristi-admin:
  Ha a modem PCI Nem hiszem, hogy használható, nem hiszem, hogy a VirtualBox támogatja az ilyen típusú készülék, hogy ez volt az USB-mehet.

  Köszönöm - elsőA hatalmas különbség a jóság! Fax modem az egyik, hogy jött a laptop működik, mint egy virtuális gép host PC-n. Ennek ellenére, van-e megoldás erre a helyzetre?! És lehet, hogy vajon mire van szükségem és fax modem, hogy? Egyszerűen azért, mert a Symantec WinFax nem működik Win 7, de csak a Win XP és Win változatát WinFax a 7 ott.

 13. Albert - mondta

  Adrian ... szép tutorial ahol tapéta, hogy?

 14. Xantes:
  Köszönöm - elsőA hatalmas különbség a jóság! Fax modem az egyik, hogy jött a laptop működik, mint egy virtuális gép host PC-n. Ennek ellenére, van-e megoldás erre a helyzetre?! És lehet, hogy vajon mire van szükségem és fax modem, hogy? Egyszerűen azért, mert a Symantec WinFax nem működik Win 7, de csak a Win XP és Win változatát WinFax a 7 ott.

  Van egy bemutató a "XP Mode" tudod oldani bármit így a virtualizáció.

  Zsolt.
  Kérjük, fejezze be a harcot, mi a fene nem gyerekek.

 15. sal minden tesz engem annyira adtunk újraindítási hiba leptop és minden, ami van. Néztem az elejétől a végéig ott nem tudom mi lehet

 16. Mihai - mondta

  Ha már telepítve van a Windows virtuális és antivírus ??

 17. Razvan - mondta

  Hello. Egy nagyon jó bemutató, de van egy kis probléma. Vettem egy digitalizáló kártya EasyCAP Somagic SM-USB 007. Ez tökéletesen ment az XP. Most próbálom használni a VirtualBox az Ubuntu, amelynek nincs driver ezt. Én hozzá USB szűrő, én aktiválta lépéseit követve a bemutató, de én ne csatlakoztassa az USB eszköz. Van-e különbség a művelet Ubuntu?

  • AdrianGudus - mondta

   RazvanHi. Egy nagyon jó bemutató, de van egy kis probléma. Vettem egy digitalizáló kártya EasyCAP Somagic SM-USB 007. Ez tökéletesen ment az XP. Most próbálom használni a VirtualBox az Ubuntu, amelynek nincs driver ezt. Én hozzá USB szűrő, én aktiválta lépéseit követve a bemutató, de én ne csatlakoztassa az USB eszköz. Van-e különbség a művelet Ubuntu?

   Majd én egy cikket linux.videotutorial.ro vagy küldj egy videót bemutató itt, mert ha a valós rendszer Ubuntu, akkor van egy kis beállítás történt az aktuális operációs rendszer, mint USBS menni virtuális rendszer.
   Ha jól értem, akkor az Ubuntu, mint egy valódi rendszer, és hogy a VirtualBox a Windows?

   • Razvan - mondta

    AdrianGudus:
    Majd én egy cikket linux.videotutorial.ro vagy küldj egy videót bemutató itt, mert ha a valós rendszer Ubuntu, akkor van egy kis beállítás történt az aktuális operációs rendszer, mint USBS menni virtuális rendszer.
    Ha jól értem, akkor az Ubuntu, mint egy valódi rendszer, és hogy a VirtualBox a Windows?

    Valódi rendszer Ubuntu (tökéletesen működik júliusban 2009, a premier az operációs rendszer a számítógép), valamint a virtuális rendszer Windows XP (még nincs Linux meghajtót).

   • keverőgép - mondta

    AdrianGudus: Majd én egy cikket linux.videotutorial.ro vagy küldj egy videót bemutató itt, mert ha a valós rendszer Ubuntu, akkor van egy kis beállítás történt az aktuális operációs rendszer, mint USBS menni virtuális rendszer.
    Ha jól értem, akkor az Ubuntu, mint egy valódi rendszer, és hogy a VirtualBox a Windows?

    Adrian és én sokat várnak a cikket, vagy bemutató, azt mondta, hogy neki egy post. Ugyanez a probléma van, és szeretem Razvan, én vagyok a Linux Mint és nem tud csatlakozni az USB eszközöket a Windows Virtual Box. Ha nincs ideje írni a cikket, vagy bemutató, kérjük, írja le nekem a lépéseket követni őket, hogy megoldja a problémát. Köszönöm.

 18. Razvan - mondta

  Hello. Megtaláltam a leírást, itt: https://help.ubuntu.com/community/VirtualBox/USB. Remélem, hogy menjen ...

 19. Razvan - mondta

  Hello. Követtem a beállításokat ott, most dolgozni az USB eszközöket, de azt a képet. Még egy dolog, hogy nem?

 20. Oktav - mondta

  akkor lehetséges, hogy egy virtuális Windows XP rendszerindító stick Windows XP

 21. Oktav - mondta

  Adrian VirtualBox hogyan beállított oservat amikor elkezdem windows xp virtuális ablakban azonnal megnyílik a magasabb

  • zenész - mondta

   Oktav:
   Adrian VirtualBox hogyan beállított oservat amikor elkezdem windows xp virtuális ablakban azonnal megnyílik a magasabb

   adja VirtualBox virtuális gép elindítása (XP), írja be a gép-switch teljes képernyős és XP megjeleníti a teljes képernyős és zárja majd xp (normál start), de hagyja, hogy a teljes képernyős, majd amikor elkezdi a virtualbox xp CPC nyílik fullscreen.

 22. Andrew - mondta

  Van egy probléma, hogy használja a mobil telefon Tre xp pc
  és ha használ XP nem tudja lejátszani semmit
  Szóval 7 ablakok és nem mentem a telefon, mint adsz mindent, amit ad nekem erroarea újra a pc, és én már nem Apre valódi USB eszköz
  Próbáltam más USB- és mennek, mint gamepad stb
  Ha tudod, hogy mit lehetett volna sunetimi kérem

 23. clonycs - mondta

  szia. Mi a4tech pk5 webkamera. Szerettem volna telepíteni a virtuális operációs rendszer, de nem functioneaza.SPER én választ kap. KÖSZÖNÖM ...

 24. pc1990 - mondta

  Sajnos, ez nem megy a virtuális mikrofont.

  • pc1990 - mondta

   pc1990:
   Sajnos, ez nem megy a virtuális mikrofont.

   Elfelejtettem megemlíteni, hogy a valódi rendszer Ubuntu 11.04 és ahogy említettük "tettek egy kis beállítást az aktuális operációs rendszer USB-eszközök megy a virtuális rendszer." Pontosan milyen beállításokat kell?

 25. A francba, hogy én sújtott Virtual Box,, VIDEOTUTORIALUL Krisztus tette liszt, de ez a régi! Meg tudod csinálni egy újabb verzióra? PA! És nagyon várt!

  • AdrianGudus - mondta

   AZRAM:
   LANAIBACAM-AMCHINUITCUVIRTUALBOX VIDEOTUTORIALULCAREL-AFACUTCRISTIEFAIN ,, ,,, DAREVECHI !!! POTISAFACIUNULCUOVERSIUNEMAINOUA ???? PA !!! simultamanticipat !!

   Az útmutató által lefolytatott Adrian Cristi nem! (Minden mondani a nevét elején a tutorial, ide fut a bemutató ... akkor ez normális, hogy te nem tér el)
   Mi látható a videó bemutató tökéletesen megy, és folytassa azonosan legújabb verzióját VirtualBox!

 26. Razvan - mondta

  keverőgépAdrian és én sokat várnak a cikket, vagy bemutató, azt mondta, hogy neki egy post. Ugyanez a probléma van, és szeretem Razvan, én vagyok a Linux Mint és nem tud csatlakozni az USB eszközöket a Windows Virtual Box. Ha nincs ideje írni a cikket, vagy bemutató, kérjük, írja le nekem a lépéseket követni őket, hogy megoldja a problémát. Köszönöm.

  Megyek az összes USB és soros eszközök, továbbá a digitalizáló kártya, hogy a képet. Mindössze annyit kell tennie, hogy add meg a felhasználói csoport vboxusers.

 27. Alin - mondta

  Szuper kemény, csinál egy nagy munka, nem indul el, mint az USB portok virtualbox, amíg meg nem láttam ezt a tutorial. Mersi mindkét szűkös

 28. Ionut gerenda - mondta

  Helló Hadrianus I és feltelepítettem VirtualBox és felállításával A sunetu dinwos őt, és azt mondta, hogy "szaggatott", így azt mondták, azea a poayr 2, 27, 68 másodperc ... Kis hum! Mit tehettem volna?

  • AdrianGudus - mondta

   Ionut gerenda:
   Szia Adrian, telepítettem VirtualBox, és én vagyok a telepítés sunetu dinwos őt, és azt mondta, hogy "szaggatott", így azt mondta poayr azea 2, 27, 68 másodperc ... egy kicsit Buzz! Mit tehettem volna?

   Hogy fordítsanak több virtuális erőforrást (több RAM), és meg kell kérni a szoftver fut a valódi rendszeren futtatásakor virtuális operációs rendszer. Ez minden, amit tehetünk.

 29. cimpeanu - mondta

  Nem látom a virtuális tv tunner Aver TV box, ha a telepítés azt mondja: "eszköz nem áll készen"
  tud valaki segíteni nekem, látom, ott tv Tunner bye ms

 30. Razvan - mondta

  cimpeanu:
  Nem imivede virtuális tv tunner Aver TV box, ha a telepítés azt mondja: "eszköz nem áll készen" tud valaki segíteni Úgy látom, tv Tunner bye ms

  E PCI vagy USB?

 31. Gabyyy - mondta

  Szia, én vagyok a helyzet ugyanaz, mint a bemutató. Én a Windows XP és a Windows 7 a 64bit a Virtual Box.
  Követtem a bemutató pontosan, de amikor csatlakoztatom a készüléket (stick) Én erroarea jelennek meg a képen. http://i50.tinypic.com/15yja82.jpg
  Mit gondolsz, ez a probléma?

  • pop Florin - mondta

   fogadtatás
   Confort ad nekem egy hiba
   Adtam igazi számítógép újraindítása, és semmi
   Tud valaki segíteni?
   köszönöm

 32. Cretu Ion - mondta

  Minden rendben van. Örülök, hogy sok kollégához kapcsolódnak, akik segítenek és segítenek valakinek.
  Van egy kérésem: Van egy virtuális XP gép Win10 / 64 bitben, de nem látja a vendég TV-tunert, és nem tudja telepíteni a Bt 878 kártyát az 2000 TV futtatásához. Hogyan használhatom ezt az analóg rádiót a WIN 10-ban?
  Köszönöm szépen!

más referenciák

 1. [...] A Windows, legyen az XP, Vista vagy Ubuntu Linux 7 vagy az összes. Tettünk egy bemutató az elmúlt mintegy USB-eszközök VirtualBox, de amikor az igazi rendszer a Windows. Ha a Windows-a dolgok egyszerűbb és a [...]

 2. [...] A virtuális gép. Ha nem ezt, mi történt a múltban egy bemutató, hogyan kell használni az USB eszközök, mint a webkamera, TV Tuner, Bluetooth, stb Virtualbox - okostelefon vagy tablet kívánt visszaállítani az adatokat kell gyökér / a - a [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.