Adatok helyreállítása a formázott lemezekről (hdd, ssd, usb stick, memóriakártya)

Adatokat állít elő a formázott lemezekről
Adatokat állít elő a formázott lemezekről

Mi a "Adatok helyreállítása a formázott lemezektől" bemutató?

A "Adatok helyreállítása a formázott lemezektől" című video oktatóanyag arról szól, hogy hogyan lehet visszaállítani az elveszett adatokat a formázott lemezektől, függetlenül attól, hogy formázott-e merevlemez-meghajtókat, SSD-ket, SD-kártyákat vagy USB-memóriakártyákat, helyreállítást megteheti, függetlenül a formázott tárolóeszköz típusától.

Mi a lemezformázás és hogyan működik?

A formázás az a folyamat, amellyel a lemez készen áll az adatok tárolására. A formázás fájlrendszerrel történik. A leggyakoribb az NTFS és a FAT.

A formázást lemezen is végezheti, amelyen vannak adatok. Ezután, ha a gyors formázási módszert alkalmazzák, a lemezektorokat, ahol a fájlokat darabokat tárolják, nem írják újra, és megjelölik az újraíráshoz. Tehát elméletileg a fájlok továbbra is ott vannak, még akkor is, ha lemezt formázunk.

Fájl helyreállítási programok.

A mai oktatóanyagban a formázott lemezről a fájlok helyreállításához az EaseUS Data Recovery / Ez az alkalmazás rendkívül jól működik, és viszonylag rövid idő alatt kezeli a lemezen lévő összes információ megtalálását, még a korábban törölt fájlokat is.

Figyelem!

Ha véletlenül formázta a lemezt, és újra be szeretné kérni az adatokat, akkor NO SOHA ne írj mást róla, vagyis nem tehet rá fájlokat többé.

Miért talál a formázott fájl helyreállítási szoftver további fájlokat?

Amikor vissza akarunk állítani az adatokat a lemezről, tisztában kell lennünk azzal, hogy az idők során több fájl is meg lett írva, akár a lemez kapacitása is többszöröse.

Ezért az adatok helyreállításakor előfordulhat, hogy például egy 8 GB lemezen a helyreállítási szoftver 10-et vagy akár 20-ot talál a GB adatból.

Az összes adat lehet, hogy nem teljes, vagyis a helyreállítási program a sérült fájlokat is megtalálja.

Töltse le a puha fájlok helyreállítását a formázott lemezekről

Töltse le az EaseUS adat-helyreállító varázslót

 • ingyenes verzió korlátozások = 500 - 2000 MB helyreállított adatok

Kapcsolódó oktatóanyagok:

Másolás SD kártya közvetlenül külső merevlemezre számítógép nélkül - nyaralás

Automatikus mentés SD kártya vagy USB-PC

Elveszett fájlok és képek a telefon Android

Video bemutató - Adatok helyreállítása a formázott lemezekről (ssd, usb stick, memóriakártya)

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Asztalos Marian - mondta

  az egyik botokkal ellátott merevlemezekkel jár, nincs memóriakártya. Kifejezetten formáztam egy sdxc kártyát az 64gb-ből sony A68-kel.
  És semmi nem lát.

 2. ion Tomescu - mondta

  Helló,
  A fájlokat 2 Gb-ig egészíti ki, az 2Gb-től felfelé csak akkor, ha a programot megvásárolja.

 3. György - mondta

  SEGÍTSÉG, aki jót tesz a bioszintben. A múlt héten eddig nem tudtam indulni a HDD-ről. A bios az 0 (nulla) mb-ról látott, és csak CD-ről vagy USB-ről tudtam indulni. Ma mélyebben behatoltam a bioszféraba és teszteltem. Végül meglátja a merevlemezomat, de azt mondja, hogy cserélnie kell. Miután elmondta, hogy ki kell cserélnie, engedi, hogy elinduljak, és még az 160 GB-ból is lát. A kérdés az, hogy kivel viselek magam, a biosomat vagy a HDD-t?

 4. Entiu - mondta

  Kedves Cristi úr, nincs ingyenes program? Meg akartam menteni egy külső merevlemezt. Majdnem 2 napot vártam a beolvasásra, és végül, nagy meglepetés, megkérdezték, amíg 200 lei! Előre köszönöm!

 5. JacktheFekete - mondta

  Üdvözlettel, van egy merevlemezem, ahol a víz bekerült. Halott. Cseréltem egy új HHD-t, de szeretném lekérni az adatokat a betegtől. Lehetséges?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.