Vissza véletlenül törölt képek és fájlok

Visszaállítani törölt fájlok és képek

Visszaállítani törölt képeket vagy fájlokat egy komoly probléma, különösen manapság, amikor bármilyen digitális dokumentumot tároló a merevlemezen, SSD, CD, DVD vagy USB stick. Előbb vagy utóbb mindannyiunknak azt a hibát, hogy véletlenül törölni fontos fájlokat. Szerencsére törölt adatokat a HDD, SSD, bot, nem véglegesen törölni, akkor még mindig megtalálható, hogy adathordozót, és lehet hasznosítani speciális szoftver adatmentés.
Recuva egy ingyenes program, hogy visszaszerezze fotókat törölt fájlok, szoftverek amiről beszéltünk egy másik alkalommal, de érdemes emlékeztetni a létezését, mert ez a program tényleg teszi a dolgát, és azt lehet mondani, meggyőződéssel, hogy menjen jobb, mint a múltban.
Ha Recuva nem tud segíteni a videotutorial.ro megtalálható más tutorials más szoftver helyreállítási:
Tutorials Biztonsági adatmentés, biztonsági, biztonságos törlés (több oldal)
Megígértem a videó; Felkészülés egy Android telefon értékesítési, amely nem lesz képes visszaállítani semmit:
Encryption android telefon vagy táblagép eladás előtt
Hogyan használható a helyreállítási programot Recuva képeket és fájlokat?
A telepítés után rendelkezésre áll az asztali indító parancsikon. Az indítás után a varázsló mód lesz, amely "kézzel" viszi Önt, amíg a helyreállítási folyamat befejeződik. Ezt a varázslót követően kiválaszthatja a helyreállítani kívánt fájlok pontos típusát (csak képek, csak videó stb.), Ezután kiválaszthatja a helyet (merevlemez, ssd, címke stb.) , ahonnan menteni szeretne. Mélységi szkennelési opcióval is rendelkezik, amely meghosszabbítja a szkennelési időt, de további adatokat talál a lehetséges helyreállításhoz. Végül kiválaszthatja a menteni kívánt fájlokat, és kész.
Milyen jó adat helyreállítási program Recuva?
Recuva mellett, ezekben a napokban próbáltam más helyreállítási programok, de egyik sem elérte a Recuva. Ez megtalálható fájlok visszaállítani, még meghajtók formázása; Amelyek segítenek a talpra adatokat a meghajtók formázása.
Letöltés Recuva (Szabad program visszaállítani törölt képek és fájlok)

Video bemutató - A törölt képek és fájlok helyreállítása

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. adik jelölt meg a törölt lemez nem töröltük. volna megtörölte írsz valamit a botot, amit meg kellett tennie, nincsenek gyors formázás formátum ellenőrizni. vagy játszani a radír
  Nem hiszem, hogy Recuva egy jó hasznosítás.

  tettél valamit ezek a fájlok titkosított vírus?

 2. cristi1973 - mondta

  PhotoRec nagyon jó program visszaállítást. Hogy működik a Windows és a Linux, és Hirens BootCD.
  Videotutoral Gratulálunk!

 3. Ciprus - mondta

  miam 2zile jó most törölt partíció 184GB véletlenül Recuva őszinte megpróbáltam, de nem volt képes, hogy visszaszerezze annyi hely kiválóan alkalmas egy stik helyett megpróbáltuk az alábbi programot
  EASEUS Partition Recovery 8.5 100% és visszanyert partíció zenei programok, beleértve a filmeket mappákban időt vett igénybe 4ore
  üdvözlőlapok a bemutatóhoz ………….

 4. Alexu - mondta

  Hello! És szeretnék egy költségvetési laptop vásárlási útmutatót (1500-2000 lej), ideális studenti.Sa jó irodai, multimédiás, üzleti, és talán egy kicsit a játék ocazional.Nu összpontosítani játék, de még mindig dedicata.Va legalább egy videokártya köszönet!

 5. Ionica Popescu - mondta

  Cristian 73 éve, és én nem igazán tudom, hogyan lehet megváltoztatni optica.Am pt.dvd egység telepítve pro win.10 a prog.insider, de akkor nem működik a DVD-t, bár volt, mielőtt nyerni. 7 és dolgozott perfect.Introduc végső lemezt a meghajtóba, akkor hallani, hogyan működik, de nem tudom, hogy mi a disc.Am egy csomó lemezt, beleértve az unokáimmal vagy emlékeket, hogy azok már nem vizionez.Nici lejátszó VLC vagy a Windows, és nem bs player nem játssza discul.Va köszönöm f.mult.

 6. Daros - mondta

  Néhány hete ajánlottam a Recuvát egy hölgynek, aki véletlenül törölte a botot a legutóbbi vakáció alatt készült képekkel. Nagyon örült, hogy sikerült mindent helyrehoznia, ami a boton volt. Nem tudom, mit csinál a kis segédprogram nagy HDD partíciókhoz, de a "Le a kalappal!" Botokhoz.

 7. Daniel Zuzuka - mondta

  n munkák és Linux (Mind 17,3)?
  vagy…. milyen jó helyreállítási program van a Linuxban?
  köszönöm

 8. constantin - mondta

  Hello mindenkinek, Cristi én felér egy javaslatot, hogy ma már ingyenes domain és ingyenes tárhely tudna kezdeni egy sor tutorials, hogyan lehet létrehozni egy weboldal, hogyan kell kezelni a cPanel, a telepítés és az ajánlás bővítmény wordpres például pluginu-on videotutorial ország, amely használni fogja őket. és a követelmények listáját továbbra is, vagy használja Putty, stb

 9. Cristina - mondta

  Jó estét, nekem is van egy problémám, véletlenül töröltem a fotóimat az iPhone 6plus telefonról, az albumokban a klasszikus „filmtekercs” mellett néhány új pozíciót hoztam létre, ma pedig a filmtekercs album képei közt takarítottam, és utána ki akartam üríteni a kosarat képekkel, mi vagy ster és a többi album képeivel. Hogyan tudom visszaszerezni őket. Köszönöm

 10. Ander - mondta

  Szia Cristi, átfutott az agyamon egy ötlet, van valaki az adott tartomány az ország jó internet, ii ff megromlik néha ping-400ms 999 játékok.
  Van-e bármilyen módon, hogy az Ön internetes számítógépet az otthoni munkája jobb, net elég jó. Van valami, hogy a hazai nettó keresztül a router távolról egy másik számítógépre?

 11. Cristi.Salut lehet mondani, hogy te egy guru ez nekem, sokat tanultam az oktató, akkor folytassa sokkal tetszett különösen, és kb SSD .de által 2012 I ssd vettem egy bemutató következő edzés == === OS SSD .Mi zavar? .Explica el, mit életemben e-MMC oldalak tabletta laptop stb, mivel nincs kontroller -e berendezés, sokkal tartósabb, mint a nAND oldalak SSD? SLC-MLC? Anteleg az e-MMC eszköz van ítélve az időben? Én nem találtam sehol informatii.Multumesc várható.

 12. sajnálom én írt itt

 13. LucianGL - mondta

  Ander az Ön esetében exista.Doar nem az adott személy változtatni a szolgáltatónak.

 14. Razvan - mondta

  Szia, tudod, hogyan lehet talpra Mozilla Firefox történelem. Véletlenül törölt történelem egy órával ezelőtt, és most már csak találtam egy oldalt, amely arra törekedett előtt. Ezzel a programmal csináltam ..

 15. Ionica Popescu - mondta

  Mr. Cismaru látja a munkát, mint egy választ tanácsot csak azoknak, akik tudni udvarolt mindenféle beceneveket és elfelejtik, hogy mi, akik valóban szükségünk van egy technikai tanácsot és nincs olyan sok tudás calculoatoare, nem tudunk várni, hogy nekünk egy raspuns.Va pt.intelegere és köszönöm adj választ a DVD-ROM-ot win.10 amelyek már nem működnek, így a munka előtt win.7 végső frissítés

  • A probléma bonyolultabb. Számos tényező vesz részt a játékban. Talán ezért kerülte el Cristi a választ, vagy nem látta a megjegyzést. Ha azt állítja, hogy a Windows 7 rendszeren a DVD ROM működött, a Windows 10-nél pedig nem először jut eszembe az az ötlet, hogy talán a DVD ROM-ot nem támogatja a Windows 10. Ha van laptopja, akkor hasznos lenne elmondani nekünk a modellt. Ha van asztala, mondja el nekünk a gyártó nevét és a DVD-ROM modelljét. Ennek megismeréséhez használhatja a Speccy-t. Olyan program, amely elemzi a számítógépet, és információt nyújt a komponenseiről. A webhelyen található egy oktatóanyag erről a szoftverről. Megtalálja, ha beírja a jobb felső sarokban található keresőmezőbe: "Speccy" (idézőjelek nélkül)
   Egy másik kérdés Megértem, hogy a VLC vagy egy másik játékos nem látja a lemezt, de úgy tűnik, a My Computer?

 16. Az Ionica Popescu számára úgy tűnik, hogy ez egy zsák ablak. Én is szenvedtem valami ilyesmit, amit a Windows 10 újratelepítésével oldottak meg. 2 számítógépem van, és egy azután, hogy a Windows 10-et tiszta (formázással) telepítettem a telepítés végén a dvd-rom használhatatlan volt. Megjelent a Windows-ban, még a lemezterületet is megmutatta, de amikor beléptem, nem láttam, mi van a lemezen. Újra telepítettem a Windows 10-et és a meglepetés - a DVD működőképessé vált.

 17. Ionica Popescu - mondta

  Dektop számítógép és Speccy azt mondom: DT puha BD virtuális CD-olvasó teljesítmény-ful Fellépő véletlen hozzáférésű támogatás Removab-CD, CD-RW, CD-ROM, DVD-ROM-befűzött, hamis állapota OK.
  Partícióban G mondja, hogy vezessenek be egy lemezt a meghajtóba, és helyette játszani megjelenik a VLC nem tudta megnyitni a MRL.
  VLC van jelen My.computer a fájlokat a C, de a Microsoft DVD lejátszó indítása, de C nem jelenik meg, ha a lemez intoduce sem valami jön, amikor kattintson játszani.
  Talán végül a DV-nagy DVD-ul.Va fog működni Köszönöm.

 18. Nicu G. - mondta

  Helló, én vissza, és azt el kell hagyni néhány kép után partíció már vissza, de sok nem lehet megnyitni, úgy tűnik, hogy a fájl sérült, vagy túl nagy, mit tehetek ebben az esetben, hála egy lehetséges választ.

 19. Köszönj, meg tudja adni nekem egy szoftvert, hogy véglegesen törli az összes adatot, nem lehet soha behajtandó?

 20. János - mondta

  Pt Adi Parted Magic feltétlenül törölje az összes adatot a merevlemezről, és újra energiával, és már nem lehet hasznosítható fájlok

 21. Alfred Einholcz - mondta

  Tegnap szerettem volna újratelepíteni a Windows 10-et egy SSD-re, de akaratlanul is formattam egy 1 TB-os merevlemezt 🙁 és sok mindent elvesztettem, ami a számítógépemen volt ... nem létezik valamiféle visszaállítás az egész partícióra? 🙁 Kipróbáltam a Recuvát, de a mappákban nem látszik, hogy mit és hogyan, 70000 XNUMX fájlból nehéz volt megtalálni, hogy mit állítsak vissza

 22. Gabriela Tatomir - mondta

  Jó, azt el kell hagyni a képeket samsung accidenatl tudom letölteni Recuva, de látja a telefont. Meg tudom csinálni kérem, köszönöm: 0

 23. marinescu77 - mondta

  Célja hosszú ideig, és a legjobban BRAVO

 24. jó, tudom visszaállítani, miután visszaállítottam a gyárat, hozzászólásokat whatspp vagy telegram, köszönöm

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.