Vissza véletlenül törölt képek és fájlok

Visszaállítani törölt fájlok és képek

Visszaállítani törölt képeket vagy fájlokat egy komoly probléma, különösen manapság, amikor bármilyen digitális dokumentumot tároló a merevlemezen, SSD, CD, DVD vagy USB stick. Előbb vagy utóbb mindannyiunknak azt a hibát, hogy véletlenül törölni fontos fájlokat. Szerencsére törölt adatokat a HDD, SSD, bot, nem véglegesen törölni, akkor még mindig megtalálható, hogy adathordozót, és lehet hasznosítani speciális szoftver adatmentés.
Recuva egy ingyenes program, hogy visszaszerezze fotókat törölt fájlok, szoftverek amiről beszéltünk egy másik alkalommal, de érdemes emlékeztetni a létezését, mert ez a program tényleg teszi a dolgát, és azt lehet mondani, meggyőződéssel, hogy menjen jobb, mint a múltban.
Ha Recuva nem tud segíteni a videotutorial.ro megtalálható más tutorials más szoftver helyreállítási:
Tutorials Biztonsági adatmentés, biztonsági, biztonságos törlés (több oldal)
Megígértem a videó; Felkészülés egy Android telefon értékesítési, amely nem lesz képes visszaállítani semmit:
Encryption android telefon vagy táblagép eladás előtt
Hogyan használható a helyreállítási programot Recuva képeket és fájlokat?
A telepítés után indít parancsikont az asztalra. Az indítás után akkor varázsló módban, ami fogja viselni „kéz”, amíg a végén a helyreállítási folyamat. A varázsló, akkor válassza ki pontosan az a fajta kívánt fájlokat visszaállítani (csak a képek, csak videók, stb), akkor a kívánt helyre (merevlemez, SSD, etick hely stb) ahonnan el szeretné menteni. Arra is van lehetőség, hogy felismerje a mély (mély scan), hogy még sokáig beolvasási idő, de meg fogja találni több információt egy esetleges helyreállítás. Végül, akkor válassza ki a fájlokat menteni, és kész.
Milyen jó adat helyreállítási program Recuva?
Recuva mellett, ezekben a napokban próbáltam más helyreállítási programok, de egyik sem elérte a Recuva. Ez megtalálható fájlok visszaállítani, még meghajtók formázása; Amelyek segítenek a talpra adatokat a meghajtók formázása.
Letöltés Recuva (Szabad program visszaállítani törölt képek és fájlok)

Video Tutorial - Törölt fájlok és képek

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. adik jelölt meg a törölt lemez nem töröltük. volna megtörölte írsz valamit a botot, amit meg kellett tennie, nincsenek gyors formázás formátum ellenőrizni. vagy játszani a radír
  Nem hiszem, hogy Recuva egy jó hasznosítás.

  tettél valamit ezek a fájlok titkosított vírus?

 2. cristi1973 - mondta

  PhotoRec nagyon jó program visszaállítást. Hogy működik a Windows és a Linux, és Hirens BootCD.
  Videotutoral Gratulálunk!

 3. Ciprus - mondta

  miam 2zile jó most törölt partíció 184GB véletlenül Recuva őszinte megpróbáltam, de nem volt képes, hogy visszaszerezze annyi hely kiválóan alkalmas egy stik helyett megpróbáltuk az alábbi programot
  EASEUS Partition Recovery 8.5 100% és visszanyert partíció zenei programok, beleértve a filmeket mappákban időt vett igénybe 4ore
  gratulálok bemutató .............

 4. Alexu - mondta

  Hello! És szeretnék egy költségvetési laptop vásárlási útmutatót (1500-2000 lej), ideális studenti.Sa jó irodai, multimédiás, üzleti, és talán egy kicsit a játék ocazional.Nu összpontosítani játék, de még mindig dedicata.Va legalább egy videokártya köszönet!

 5. Ionica Popescu - mondta

  Cristian 73 éve, és én nem igazán tudom, hogyan lehet megváltoztatni optica.Am pt.dvd egység telepítve pro win.10 a prog.insider, de akkor nem működik a DVD-t, bár volt, mielőtt nyerni. 7 és dolgozott perfect.Introduc végső lemezt a meghajtóba, akkor hallani, hogyan működik, de nem tudom, hogy mi a disc.Am egy csomó lemezt, beleértve az unokáimmal vagy emlékeket, hogy azok már nem vizionez.Nici lejátszó VLC vagy a Windows, és nem bs player nem játssza discul.Va köszönöm f.mult.

 6. Daros - mondta

  Néhány héttel ezelőtt javasolta egy hölgy Recuva véletlenül törölt botot készített képeket az utolsó ünnep. Nagyon örült, hogy képes, hogy visszaszerezze a botot. Nem tudom, mi köze kis segédprogram nagy HDD-partíciót, de ha ragad „Le a kalappal!”.

 7. Daniel Zuzuka - mondta

  n munkák és Linux (Mind 17,3)?
  vagy ... .Mi jó felépülési programját ott-a Linux?
  köszönöm

 8. constantin - mondta

  Hello mindenkinek, Cristi én felér egy javaslatot, hogy ma már ingyenes domain és ingyenes tárhely tudna kezdeni egy sor tutorials, hogyan lehet létrehozni egy weboldal, hogyan kell kezelni a cPanel, a telepítés és az ajánlás bővítmény wordpres például pluginu-on videotutorial ország, amely használni fogja őket. és a követelmények listáját továbbra is, vagy használja Putty, stb

 9. Cristina - mondta

  Hello, van egy probléma, amit törölt képeket anélkül, hogy a telefon az iPhone 6plus albumokba létrehoztunk néhány új pozíciókat mellett a klasszikus „roll film”, és ma takarítottam a fotót a tekercs filmet, és ezután akartam üríteni kosaramban vagy törölt fotók és képek a többi album. Hogyan lehet visszaállítani őket. köszönöm

 10. Ander - mondta

  Szia Cristi, átfutott az agyamon egy ötlet, van valaki az adott tartomány az ország jó internet, ii ff megromlik néha ping-400ms 999 játékok.
  Van-e bármilyen módon, hogy az Ön internetes számítógépet az otthoni munkája jobb, net elég jó. Van valami, hogy a hazai nettó keresztül a router távolról egy másik számítógépre?

 11. Cristi.Salut lehet mondani, hogy te egy guru ez nekem, sokat tanultam az oktató, akkor folytassa sokkal tetszett különösen, és kb SSD .de által 2012 I ssd vettem egy bemutató következő edzés == === OS SSD .Mi zavar? .Explica el, mit életemben e-MMC oldalak tabletta laptop stb, mivel nincs kontroller -e berendezés, sokkal tartósabb, mint a nAND oldalak SSD? SLC-MLC? Anteleg az e-MMC eszköz van ítélve az időben? Én nem találtam sehol informatii.Multumesc várható.

 12. sajnálom én írt itt

 13. LucianGL - mondta

  Ander az Ön esetében exista.Doar nem az adott személy változtatni a szolgáltatónak.

 14. Razvan - mondta

  Szia, tudod, hogyan lehet talpra Mozilla Firefox történelem. Véletlenül törölt történelem egy órával ezelőtt, és most már csak találtam egy oldalt, amely arra törekedett előtt. Ezzel a programmal csináltam ..

 15. Ionica Popescu - mondta

  Mr. Cismaru látja a munkát, mint egy választ tanácsot csak azoknak, akik tudni udvarolt mindenféle beceneveket és elfelejtik, hogy mi, akik valóban szükségünk van egy technikai tanácsot és nincs olyan sok tudás calculoatoare, nem tudunk várni, hogy nekünk egy raspuns.Va pt.intelegere és köszönöm adj választ a DVD-ROM-ot win.10 amelyek már nem működnek, így a munka előtt win.7 végső frissítés

  • A probléma sokkal bonyolultabb. A tét több tényező vesz részt. Talán ezért Cristi kerülni a választ, vagy nem látja a megjegyzést. Ha azt mondják, hogy a Windows 7 DVD-ROM és a Windows 10 ment oda jut először a fejem a gondolat, hogy talán a DVD-ROM CPC nem támogatja a Windows 10. Ha laptop hasznos lenne modellezni közösség. Ha asztali megnevezni az gyártóját és modelljét DVD ROM -ului.Pentru találni erre a célra Speccy. Egy program foglalkozik számítógépes analízis és ad tájékoztatást a komponenseket. Van helyben bemutató erről a szoftvert. Megtalálható beírja a keresőmezőbe a jobb felső „Speccy” (idézőjelek nélkül)
   Egy másik kérdés Megértem, hogy a VLC vagy egy másik játékos nem látja a lemezt, de úgy tűnik, a My Computer?

 16. Mert Ionica Popescu -ez tűnik, mint egy zsák windowsului.Am történt velem, hogy megoldhatóak egy új 10.Detin 2 újratelepítése Windows számítógépek, és az egyik, miután telepítette a Windows tiszta 10 (formázása) végén a telepítő DVD Windows neutilizabil.Aparea rum volt még megmutatja az elfoglalt lemezterületet, de elérni azt nem tudtam, hogy mi van a disc.Am a Windows újratelepítését 10 és a meglepetés-DVD lesz működőképes.

 17. Ionica Popescu - mondta

  Dektop számítógép és Speccy azt mondom: DT puha BD virtuális CD-olvasó teljesítmény-ful Fellépő véletlen hozzáférésű támogatás Removab-CD, CD-RW, CD-ROM, DVD-ROM-befűzött, hamis állapota OK.
  Partícióban G mondja, hogy vezessenek be egy lemezt a meghajtóba, és helyette játszani megjelenik a VLC nem tudta megnyitni a MRL.
  VLC van jelen My.computer a fájlokat a C, de a Microsoft DVD lejátszó indítása, de C nem jelenik meg, ha a lemez intoduce sem valami jön, amikor kattintson játszani.
  Talán végül a DV-nagy DVD-ul.Va fog működni Köszönöm.

 18. Nicu G. - mondta

  Helló, én vissza, és azt el kell hagyni néhány kép után partíció már vissza, de sok nem lehet megnyitni, úgy tűnik, hogy a fájl sérült, vagy túl nagy, mit tehetek ebben az esetben, hála egy lehetséges választ.

 19. Köszönj, meg tudja adni nekem egy szoftvert, hogy véglegesen törli az összes adatot, nem lehet soha behajtandó?

 20. János - mondta

  Pt Adi Parted Magic feltétlenül törölje az összes adatot a merevlemezről, és újra energiával, és már nem lehet hasznosítható fájlok

 21. Alfred Einholcz - mondta

  Tegnap akartam telepíteni a Windows-10 egy SSD, de véletlenül adta a méret a kemény 1TB

 22. Gabriela Tatomir - mondta

  Jó, azt el kell hagyni a képeket samsung accidenatl tudom letölteni Recuva, de látja a telefont. Meg tudom csinálni kérem, köszönöm: 0

 23. marinescu77 - mondta

  Célja hosszú ideig, és a legjobban BRAVO

 24. jó, tudom visszaállítani, miután visszaállítottam a gyárat, hozzászólásokat whatspp vagy telegram, köszönöm

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.