Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick telepíteni a Windows 8 - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató látni fogja, hogyan lehet egy USB stick Windows 8, ezt használjuk WinToFlash és Demon Tools szabad szoftver.
Nemrég bemutattuk a szoftver, a Microsoft, hogy nem ugyanaz volt, 7 Windows USB / DVD Download Tool hogy csináltam egy video tutorial. Sajnos 7 Windows USB / DVD Download Tool nem működik jól, amikor a Windows 8, még a Windows 7 problémák léphetnek fel.
WinToFlash egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan fel WIndows 8 egy USB stick, munka kábel megy hiba nélkül, vagy egyéb problémák.
Ahhoz, hogy WIndows 8 bot Win Flash szükségünk van egy virtuális meghajtót, mert ez az általunk használt Demon Tools egy ingyenes szoftver (Lite verzió), amely nem hiányozhat bármely PC-n.
Ha azt szeretnénk, hogy egy bootolható USB stick Windows 8, szükségünk van egy Windows-8 persze kiderül, ingyenes Preview Release verziója a Microsoft webhelyén, akkor az alábbi linkre.
Úgy döntöttem, hogy elkészítem ezt a videót, mert a Windows 8-at szerettem volna telepíteni a botra, és nem sikerült, ez azért van, mert a Windows 7 USB / DVD letöltő eszközt használtam, amikor a botról indítva észrevettem, hogy nem működik, a képernyőn az „Operációs rendszer nem található” vagy „Hiányzó operációs rendszer” üzenet nem jelenik meg pontosan. Úgy döntöttem, hogy átalakítom a botot, és ezúttal a Win To Flash programot használtam, és ez sikerült is.
Se pare ca Windows XNUMX USB/DVD download tool are ceva probleme pe care nu aveam rabdarea necesara sa le rezolv in momentul acela. In ziua de azi nu mai avem timplu necesar uneori, ca sa rezolvam erorile. Proiectul Windows XNUMX USB/DVD download tool a fost oarecum abandonat deoarece Microsoft se pare ca a folosit cod open source pentru acest program, lucru imoral tinand cont ca Microsoft vinde Windows-ul.
Azonban WinToFlash menj és nagyon jól. Legyen óvatos letöltése közben, ne tegye meg az első változat egy programot, ami tele lesz felduzzasztott, használja az alábbi linket, vagy kettő. Vigyázz magadra és a Demon Tools, tele vannak bloatware szoftver, meg kell értenünk, hogy az, de ingyenes.

Töltse le a Windows 8 Release Preview - ingyen
Letöltés Demon Tools Lite - ingyenes
Letöltés WinToFlash - ingyenes

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Andrew - mondta

  Van egy Kingston Data Traveler USB memória windows101 4GB 7 64 a kicsit, és azt akarom, hogy tudja, hogyan kell formázni a Windows után, hogy winsows 8 őt.

 2. Andrew:
  Van egy Kingston Data Traveler USB memória windows101 4GB 7 64 a kicsit, és azt akarom, hogy tudja, hogyan kell formázni a Windows után, hogy winsows 8 őt.

  A mentés után a bot, hogy a formázás (fat32), és akkor fel windows rá 8. És WinToFlash formázás, de jobb, ha velük minden rendben.

 3. KodeJust - mondta

  Andrew:
  Van egy Kingston Data Traveler USB memória windows101 4GB 7 64 a kicsit, és azt akarom, hogy tudja, hogyan kell formázni a Windows után, hogy winsows 8 őt.

  Célszerű lenne a formátumot, és törölje obtiunea fat32 gyorsan. A művelet lesz aprximativ 10 15-perc. Obtiunea kikapcsolásával gyors és látható módon a bemutató lesz probléma. Siker.

 4. Én csak azt teszem WinToFlash botokat indítható Windows 7 és tökéletesen működik, minden gond nélkül, van egy kis botot valójában egy microSD kártyaolvasó és a kártya kapott egy-, és megy szupergyors 4GB 7 Windows-telepítést. Én csak ezt a szoftvert használt alkatrészek, nincs más szoftver, ez borotva ment először.

 5. Florin78 - mondta

  Cristi egy bemutató WinToFlash: https://www.videotutorial.ro/?p=2737 és nem azt mondják, hogy az első boot usb restart kell adnia a BIOS, és módosítsa a HDD rendszerindítási elérési utat. Igaz, ebben az esetben, és ha mi is létrehozhatunk a bootolható bot win xp sp3? és írt egy probléma Camtasia ha mondani valamit. Köszönöm

 6. lucyana - mondta

  Próbáltam a programot a Microsoft és nem volt probléma .. Én is telepítve van nyerni vele (win8)

 7. Andrew - mondta

  Cristi-admin: A mentés után a bot, hogy a formázás (fat32), és akkor fel windows rá 8. És WinToFlash formázás, de jobb, ha velük minden rendben.

  És foglalási egység mérete byte vagy adjanak 4096 alapértelmezett kiosztás méret?

 8. calincalin - mondta
 9. Szia Cristi, nagyon jó bemutató! Javaslatom van egy oktatóanyagra, pontosabban egy oktatóanyag készítésére a "Windows 8 To Go" -ról. Véleményem szerint nagyon hasznos lenne. Viszlát és további oktatóanyagok 🙂

 10. Érted, mit szeretne DAEMON bonyolult, ha PowerISO! I. 2006, mert rájöttem, hogy használható és telepíthető, és az írás .. miért tér és a démon ImgBurn / CD Burner XP / Nero, stb, ha lehet egy programot 2 1?

 11. A véleményem áll a következő programokat:
  Rufus vagy WiNToBootic.Sunt egyszerű programok nélkül daemon tools más complicatii.Asta inenteles, ha úgy dönt, hogy nem használja a saját utiitarul a Microsoft által létrehozott úgynevezett Windows 7 usb dvd eszköz.
  Tekintetben.

 12. névtelen - mondta

  Jully:
  Érted, mit szeretne DAEMON bonyolult, ha PowerISO! I. 2006, mert rájöttem, hogy használható és telepíthető, és az írás .. miért tér és a démon ImgBurn / CD Burner XP / Nero, stb, ha lehet egy programot 2 1?

  Ez szokás kérdése. Mindenki azt használja, amit akar. Tegyen oktatókat is, és mondjon példát arra, hogy ... bla, bla, bla, és jövök, és elmondom, miért használja ezt, és nem használja a "virtualCD" -t, hogy kisebb és jobb, és ... Üres szavak. A világ tele van kritikusokkal, olyan emberekkel, mint Cristi, Adrian ... RITKA, nagyon RITKA.

 13. PalAlexander - mondta

  Letöltöttem a Windows épít 8 9200 akartam telepíteni wmware lejátszó és van, hogy lépést Adja meg a hely, ahol meg kell mutatni, amit én megpróbáltam ragaszkodni a hivatalos sorozat Microsoft Windows 8 Release Preview (TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF ), és mentem, hogy mit csinál?

 14. KodeJust - mondta

  Jully:
  Érted, mit szeretne DAEMON bonyolult, ha PowerISO! I. 2006, mert rájöttem, hogy használható és telepíthető, és az írás .. miért tér és a démon ImgBurn / CD Burner XP / Nero, stb, ha lehet egy programot 2 1?

  Krisztus használt Daemon Tools Lite, mert ez ingyenes, nem lenne jó a teljesítmény Iso, és gyere ide és dicsekedni Energiagazdálkodási Iso (nagy dolog). És tudom használni teljesítmény ISO kulcsot, de a különböző oldalak a neten, és nincs pénz erre, és ha volt nem adnék pénzt liciente, valamint a Windows. Ha még mindig dicsekedni Energiagazdálkodási Iso, hogy egy fotót, és megmutatom az adott 29.95 $ per licienta, de lefogadom, hogy fontos oldalak a neten!

 15. PalAlexander:
  Letöltöttem a Windows épít 8 9200 akartam telepíteni wmware játékos és van, hogy a lépés, ahol meg kell indroducserialul próbáltam ragaszkodni a hivatalos sorozat Microsoft Windows 8 Release Preview (TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF) és mentem, hogy mit csinál?

  Mit gondolsz, miért volt a baj?

 16. Nicu banditu - mondta

  Én egy bottal, de windows xp telepítése Windows Hard stick, gyorsan megy a dvd.

 17. polferis - mondta

  PalAlexander:
  Letöltöttem a Windows épít 8 9200 akartam telepíteni wmware játékos és van, hogy a lépés, ahol meg kell indroducserialul próbáltam ragaszkodni a hivatalos sorozat Microsoft Windows 8 Release Preview (TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF) és mentem, hogy mit csinál?

  Helyezze el a megfelelő sorozatot, megtalálja a neten! De a telepítés után nem tudja aktiválni ... A KMS szerver még nem aktív.

 18. polferis - mondta

  Florin78:
  Cristi egy bemutató WinToFlash:https://www.videotutorial.ro/?p=2737 és nem azt mondják, hogy az első boot usb restart kell adnia a BIOS, és módosítsa a HDD rendszerindítási elérési utat. Igaz, ebben az esetben, és ha mi is létrehozhatunk a bootolható bot win xp sp3? és írt egy probléma Camtasia ha mondani valamit. Köszönöm

  Egyszerű, az első újraindítás után távolítsa el a botot, nem lép be BIOS-ba…

 19. sailorriver - mondta

  "Windows 8 USB Installer Maker" -t használtam, a program rendben van, írja az ISO képet közvetlenül a botra.

 20. LiviuFlorin - mondta

  Nyerj 8 64 a kicsit nem tudtam telepíteni a botot, de egy kicsit sikerült 32. Azt hiszem, kell, hogy a rendszer fut 64bit hogy tudom telepíteni a botot a 64 kicsit ..?

 21. RafaelRafito - mondta

  Nagyon jó bemutató, köszönöm Cristi!
  Én Teljesítmény ISO fel a Windows 8 stick nincs más eszköz rá.
  Tartsa tiszteletben, amit csinálsz.

 22. zame77 - mondta

  Mr. Cristi CIBOX egy bot két partíció (így vettem), és nem tudom törölni a partíciót kisebb. Én azonban indítani a boot partíciót látja, csak a kis-és nem működik. Hogy csak egyetlen partíciót, akkor a gépet meg?

 23. Üdvözlettel!
  Célunk, hogy a hosszú idő, és így érkeztem 8 ablakok. Van egy új rendszer konfigurálása te, azaz MB H61ICAFE: I3 2100-3,1Gb: 8G RAM: WD HDD video GT430 500G + Maxtor 80G.
  Amikor telepített verzió jelent meg a Windows 8 32 kicsit, és minden rendben volt.
  8 Win + Win XP. Ma csináltam egy botot win8 / 64biti. De kaptam az üzenetet, hogy a telepítés nem telepíthető a MBR, de a GPT. Őszintén szólva én még nem hallottam a GPT. Varog ha felvilágosít nekem, hogyan tudok csinálni egy konverzió GPT és MBR, ha ezt kellene tennem.
  Köszönöm a segítségét.

 24. Szia mindenkinek,

  Azok számára, akik a Daemon Tools alternatíváját szeretnék, használjuk a - gBurner Virtual Drive 3.2 szoftvert. Egy egyszerű, könnyen használható és végül INGYENES program.
  http://www.gburner.com/online-help/virtual-drive.htm

 25. virus2009 - mondta

  Megy tökéletesen hasznosságát. Criati valószínűleg van egy probléma a rendszerben.

  lucyana:
  Próbáltam a programot a Microsoft és nem volt probléma .. Én is telepítve van nyerni vele (win8)

 26. Deejay - mondta

  Salut.Daca ahelyett, hogy a hatalom iso daemon tools, el? "M azt hiszik, hogy az egész programot, hogy felmászik a ISO kép, és nem csak, így ilyen van, hogy ott?

 27. Mihai - mondta

  Ez lehet, hogy egy bootolható stick, hogy win xp és win win7 8?

 28. Telepítettem a Windows 7 ultimate 32 bites iso-t a Windows 7 USB / DVD programmal, és nem volt problémám a telepítésével, írok Önnek erről a Windows 7 USB / DVD-vel készült operációs rendszerről, de készítettem egyet Windows Vista iso-val is, mind Windows 7 USB / DVD-vel <amúgy megvan a másik 😀

 29. Liviu - mondta

  Helló! .Nagy problémám van, amellyel majdnem egy hete szembesülök, és nem tudok rájönni. Windows 7 operációs rendszerként működik, és a Windows 8-at szeretném botra tenni, mert a dvd r nem működik olvassa el a dvd-ket, olvassa csak az eredetiket. és ezt az usb-t nem tudom elkészíteni, sok programmal próbáltam, és nem működik indíthatóan. kérem, segítsen nekem !!!!! yo_liviu11 az én azonosítóm ... .Nagy segítségem van unokaöcsémben.köszönöm

 30. Thanks Cristi feltöltés, szuper szép és könnyű botat a stik, én resuit minden probléma nélkül

 31. Alex - mondta

  Jó reggelt, (reggel van most, amikor írok
  Lenne egy kérdésem, ragaszkodunk 8GB (Hama 6MB / sec, 00090891)
  Azt szeretnénk, hogy a bot bootolható Windows 8 inkább én înţelesu csinálni, mint én, hogy a DVD a Windows 8 a kérdésem a következő:
  Ez jó bot, ha végre a következő videotutorialu felett? Ha nem, miért nem jó?
  A másik dolog, stick formátumot és a Windows FAT32 akik szeretnék, hogy azt a botot ISO formátumban 3.33GB.
  Köszönet és válaszra vár SÜRGŐS

  • Alex
   Stick jó, és adja tutorialul.Daca lesz probléma a rendszerrel mérete ragaszkodni NTFS formátumú

   • Alex - mondta

    Követtem minden lépést tettem, de miután újra F12 nyomja a boot menü, és válassza a (USB HDD), de csizmát, és elmondhatom, hogy tudom beállítani az USB HDD frist eszközt a BIOS-ban.
    Kérjük szíves, segítsen nekem!

 32. Adrian Gudus - mondta

  Alex:
  Követtem minden lépést tettem, de miután újra F12 nyomja a boot menü, és válassza a (USB HDD), de csizmát, és elmondhatom, hogy tudom beállítani az USB HDD frist eszközt a BIOS-ban.
  Kérjük szíves, segítsen nekem!

  Holnap írok egy megoldást az esetben, ha egy USB stick vagy válik nebootabil. Dolog történt velem, több alkalommal, több pendrive

  • Alex - mondta

   Szépen kérlek, hadd tudja, mit kell csinálni, és hogyan, hogy ha rendszerindító újraindítás nélkül.

 33. Adrian Gudus - mondta

  Alex:
  Szépen kérlek, hadd tudja, mit kell csinálni, és hogyan, hogy ha rendszerindító újraindítás nélkül.

  Nem kötelességünk tájékoztatni. Éppen ezért bármely weboldal az oldalsáv jobb vagy bal felső sarkában található "feliratkozás" mező, vagy hogy mi a "FELIRATKOZÁS", mint aki naprakész akar lenni a közzétett új cikkekkel. Írja be személyes e-mail címét a "SUBSCRIPTION" mezőbe, majd kattintson a piros "Send" gombra. E-mail fiókjába kap tőlünk egy e-mailt, amelyben kap egy linket, amelyre kattintania kell (hozzáférés) az előfizetés megerősítéséhez. E-mailes feliratkozás webhelyünkre és általában más oldalakra ingyenes és nem kerül semmibe. Amikor új oktatóvideókat teszünk közzé, e-mailben értesítjük

  Most egy kérdésem: miért nem újraindítás? unprieten te magad mondtad, hogy nem jobb, hogy visszaáll?

  • Alex - mondta

   Abonamentu, amit tudok, de azt hiszem, sok oktató a napon ...
   Mit szólnál újraindítás senki nem mondta nekem, én csak gondoltam, hogy talán az első alkalom, bottal
   Végül segíthet nekem ma, hogy tudja, ha máshol.

 34. Adrian Gudus - mondta

  Alex:
  Abonamentu, amit tudok, de azt hiszem, sok oktató a napon ...
  Mit szólnál újraindítás senki nem mondta nekem, én csak gondoltam, hogy talán az első alkalom, bottal
  Végül segíthet nekem ma, hogy tudja, ha máshol.

  Szoktunk tegye 1, 2 maximum útmutatók egyszer. így nem túl sok e-mailt tőlünk.

 35. Alex - mondta

  Adrian Gudus: Szoktunk tegye 1, 2 maximum útmutatók egyszer. így nem túl sok e-mailt tőlünk.


  Adrian Gudus: Szoktunk tegye 1, 2 maximum útmutatók egyszer. így nem túl sok e-mailt tőlünk.


  Végül is segíteni

 36. Marius - mondta

  fogadtatás
  Windows CE megy, hogy lehet, hogy a képek és meg kell nyitnia azt daemon tools

 37. Boglya - mondta

  A jó és érdekes bemutató! Köszönöm, igaza van! LIKE az összes nagy munka, a befizetés!

 38. Boglya - mondta

  Helló srácok, nekem is van egy kérdésem a Windows 8-ról, telepítettem, aktiváltam, rendben működik, csak akkor, amikor a Metro-Ui felületről megnyomom a "windows" gombot az asztalom megjelenítéséhez, megjelenik az asztalon, csak a háttérképem nem töltődik be, a Metro-Ui felületről a szín megmarad, és az ikonok egyetlen része sem jelenik meg, a megjelenéshez mindig frissítenem kell! néhány tanács ... köszönöm!

 39. Nem tudom telepíteni a Windows 8 32 vállalati 2 3 bit.Astept percig, majd ad nekem egy hiba, és újra kell indítani a számítógépet.

 40. Nagyon hasznos ez a bemutató. Szép munka

  Köszönöm szépen!

 41. Cosmin - mondta

  Szia, van egy laptop konfiguráció Intel (R) Pentium (R) CPU [e-mail védett] 2.20GHz. 4.00 GB RAM, nem tudom telepíteni a windows 8 64 bithiba ad nekem .a az oka?

 42. Milyen hibát látsz pontosan? Milyen feltételek mellett? Igen részleteket.

 43. Marian - mondta

  Helló Cristi csinál egy tutorial arról, hogyan kell telepíteni a Windows rendszert egy laptop, egy régi uefi.metoda telepített Windows nem működik.

 44. adrian - mondta

  hello, ha mégis bottal bootolható Windows rajta lehet tartani, hogy ott, és telepítse újra a Windows, amikor csak szüksége?

 45. szia nekem van egy kérdés Cristi kérdés az, hogy hogyan osa is indítható a Windows XP gb stick 4

  • Ahhoz, hogy egy bootolható USB Windows XP használata Rufus. Találkozunk a helyszínen bemutató. Megtaláltad a keresőmező használatával.

 46. Marius - mondta

  Cristi linkek nem fognak küldeni nekem máshol, hogy mit tegyek kérem, mondja meg

Trackbacks

 1. […] Más oktatóanyagok is vannak, amelyek segítenek nekik. Például a Windows 8 pálcára helyezéséhez használhatom a WinToFlash oktatóanyagot, amelyet Cristi kollégám készített. Indítható DVD készítéséhez Windows rendszerrel is […]

 2. […] USB MacOS rendszerrel Windows rendszeren. Tudnia kell, hogy ez a művelet nem olyan egyszerű, mint a Windows előkészítése és telepítése USB-meghajtóra. A Mac OS X egy másik fájlrendszert is használ annak érdekében, hogy a telepítési botot a Windows rendszeren […]

 3. […] Oktatóanyagok: Hogyan készítsünk indítható DVD-t vagy USB-meghajtót Windows 7 rendszerrel Windows Vista, XP vagy 7 használatával Hogyan készítsünk indítható USB-sticket a Windows 8 telepítéséhez ha nincs […] kulcsa

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.