Pandora Recovery és ICare Data Recovery, adat-helyreállító programok - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató körülbelül egy rendkívül érzékeny téma, nevezetesen a biztonsági és helyreállítási.
Mindig az, hogy a dolgok pontosan úgy, ahogy nu Úgy értem, hogy az adatokat egy helyen kell tartani (az összes tojás egy kosárban), innen az adatok elvesztése csak idő kérdése, mert azért nem vagyunk „rejtvények”, hogy kitaláljuk, mikor kell megváltoztatni hajtás.
Backup a legjobb megoldás, de senki sem teljes mentési meghajtó is, de az operációs rendszer és talán egyes helyeken túl fontos ahhoz, viszont a fennmaradó adatok maradnak sorsát.
Az elkerülhetetlen történt, és most?
Az első fontos dolog az, hogy nem járhat a partíciót vagy meghajtó problémák, akkor meg kell keresni a puha jó hasznosítás, ez a feladat igen nehéz, mert sok szoftver a piacon, és ez elég nehéz tesztelni több szoftver hasznosítás esetén a türelmet, hogy befejezze az adatvesztés.
Néhány nappal ezelőtt jártam ott magam, játszottam válaszfalakkal, operációs rendszerek és végül elvesztettem nagyon fontos adatokat. Próbáltam több szoftver és arra a következtetésre jutottak, hogy a iCare Data Recovery egy adat-visszaállító szoftver nagyon jó, az én helyzetemben. Azt akartam, hogy talpra álljanak, és az operációs rendszer fájlokat, nem csak dokumentumokat
Az adat helyreállítása meglehetősen nehéz feladat, szem előtt kell tartanunk, hogy az "adatvesztés" többféle: véletlen törlés, partíciós formázás, rendszerhibák, partíció törlése, raid mátrix hiba, vírusok stb.
Általában szabad szoftver, amely a piacon lévő tudja, hogyan kell visszaállítani csak a képek, zenék, filmek és dokumentumok, amikor a helyreállítás során fontos adatokat a rendszer vagy konfigurációs fájlok, nem is beszélve a helyreállítási RAID tömb, a munka lett és szoftver, amely képes erre számíthatunk az ujjait.
Ebben a leckében be két jó programok a hasznosítás, az első Pandora Recovery egy ingyenes program, hogy visszaszerezze a multimédiás fájlok és dokumentumok, a második iCare Adatmentés és azt lehet mondani, hogy az a szoftver, amely helyreállítja az szinte semmit minden persze, ha meghajtó működik, és a partíciót nem lett felülírva más adatokkal.
Remélem, hogy érdekesnek találja az oktatóprogramot, ha érdekli a téma, akkor további útmutatásokat követhet a "Tárolás, biztonsági mentés / visszaállítás", Itt érdekes útmutatásokat talál a különféle helyreállítási és biztonsági mentési eszközökkel.

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. ASUS - mondta

  Régebben GetData Recovery szoftver helyreállítja kiváló véletlenül törölt minden szektorban, még azután is, ezer mélyen talált egy partíció méret mia talált néhány fájlt, de elvesztették a nevét, de a nagy

 2. Ruben - mondta

  Super Cristi, köszönöm szépen ezt a tuorial.Am használt Pandora Recovery, fél évvel ezelőtt, hogy letölteni néhány adatot a HDD, de sajnos nem sikerült, mert ez volt a Törlés partíció formázása a normál (nem Quiq) és a döntő nou..In vesztes hagytam, mert nem volt, de jó tudni, hogy vannak más programok több szakmai, mint Pandora Recovery! Amint az adatok kapaszkodni sokat és tudja, hogy nem lehet visszaállítani, hogy valaha is megéri a beruházás $ 70 .pt ezt a kis programot.
  Danke!

 3. adrian76 - mondta

  Ezek olyan szoftverek, amelyek megérdemli, hogy CD-re. Teszteltem és Tunt ok. I felépült régi fényképek, és egy USB partíció. Azt hittem, hogy nem távolítják, a törlés örökre. Megjegyzés 10 +

 4. Moxin - mondta

  Szakmai iCare Data Recovery szoftver bocsátották giveaway tudom mondani, hogy ez egyike azoknak a nagyszerű szoftver, bár zavaró látni, hogy az engedélyt bocsátanak az adott giveaway nem működik néhány nap után.

 5. MARYUS - mondta

  Hi! Miért nem Véda az útmutatók a Google Chrome? Egy ideje kapok egy hiba a klip: kiszolgáló nem található: rtmpte: // 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

  • MARYUS:
   Hi! Miért nem Véda az útmutatók a Google Chrome? Egy ideje kapok egy hiba a klip: kiszolgáló nem található: rtmpte: // 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

   Változás vagy üres böngésző cache, akkor ne használja a portot streaming 80 valószínűleg egy url újraírt böngészőt.
   Köztudott, hogy a Google Chrome a Google DNS szerverek gyorsabb betöltés oldalak cache, gyakran DNS gyorsítótár, amely króm lehet egy kicsit hibás vagy elavult.
   Próbáljon ki egy másik böngészőt, és biztosan működik.

 6. Azt formázott C partíciót decemberéig, hogy volt egy rejtett mappa néhány képpel (ezért elfelejtettem).
  mi van azokkal, képek és tudtam talpra mappát.
  eddig próbáltam több program, de nem sikerült.

 7. Liviu - mondta

  Salut! Van egy merevlemez, nem tudja, mi történt, de hirtelen nem ismeri fel a rendszer. Megpróbáltam kibír több számítógép, sem ismerni. ICare esély arra, hogy felismeri és képes visszaállítani az adatokat belőle?

  • Liviu - mondta

   Liviu:
   Salut! Van egy merevlemez, nem tudja, mi történt, de hirtelen nem ismeri fel a rendszer. Megpróbáltam kibír több számítógép, sem ismerni. ICare esély arra, hogy felismeri és képes visszaállítani az adatokat belőle?

   Én nem a iCare. HDD kap néhány furcsa hangokat a csomagtartó. A rendszer megpróbál elindulni nem sikerül, majd elindult a másik HDD-t. Próbáltam beolvasni iCare, de nem ismerte fel. Van valakinek valami ötlete, mi mást lehetne próbálni?

   • LiviuAzt még nem sikerült sem iCare. HDD kap néhány furcsa hangokat a csomagtartó. A rendszer megpróbál elindulni nem sikerül, majd elindult a másik HDD-t. Próbáltam beolvasni iCare, de nem ismerte fel. Van valakinek valami ötlete, mi mást lehetne próbálni?

    Ha a merevlemez hibás nem lehet visszaállítani az adatokat, hanem akkor hívja egy adat-visszaállítási szolgáltatást. Szakemberek lesz szerelje le a meghajtót, és a korongok olvasni egy másik eszközön.
    Fel kell ismernünk, hogy a szoftver nem egy limit, nem tudja kijavítani a hibákat hardvert.

    • Liviu - mondta

     Cristi-admin: Ha a merevlemez sérült nem lehet visszaállítani az adatokat, hanem akkor hívja egy adat-visszaállítási szolgáltatást. Szakemberek lesz szerelje le a meghajtót, és a korongok olvasni egy másik eszközön.
     Fel kell ismernünk, hogy a szoftver nem egy limit, nem tudja kijavítani a hibákat hardvert.

     Köszönjük! Valahogy nem tudom, mennyibe kerülne hasznosításra ilyen szakemberek? Tudni, hogyan gondolom erről a lehetőségről.

     • Liviu: Köszönjük! Valahogy nem tudom, mennyibe kerülne hasznosításra ilyen szakemberek? Tudni, hogyan gondolom erről a lehetőségről.

      Nem tudom megmondani, végezzen Google-keresést "adat-helyreállítás" segítségével, sok olyan céget talál, amely ezt a szolgáltatást nyújtja.

     • Ratzoiu - mondta

      Liviu: Köszönjük! Valahogy nem tudom, mennyibe kerülne hasznosításra ilyen szakemberek? Tudni, hogyan gondolom erről a lehetőségről.

      400 kerülni valahol lej plusz-mínusz valamit, attól függően, hogy a választott műszaki megoldásra. Ha a probléma hardveres, akkor többe kerül, mert a munka fáradságos hasznosítás és boom berendezést úgy kell engedni, és tálakat is tolta egy gép, amely beolvassa a mágneses nyomok hulladékot, ha már formázva.
      Akkor senki nem garantálja, hogy az adatok vissza, anélkül, hogy megsérült.
      Ezért is mondogatom itt: hát, hát, hát.
      Ha a merevlemezen lévő kezdődik és a BIOS még mindig látható, éget egy CD-Active rendszerindító lemez, indítsa el a merevlemez-meghajtót, és ellenőrzi, hogy ezzel. Ha ez nem működik, akkor futtassa a helyreállítási központban, ha megengedheti magának az adatok olyan fontos ahhoz, hogy megérje a beruházás.
      Ha ez zenetár pornache és a forgatás esküvők, jobb vásárolni egy másik kemény.

     • Liviu - mondta

      RatzoiuEz 400 költség valahol lej plusz-mínusz valamit, attól függően, hogy a választott műszaki megoldásra. Ha a probléma hardveres, akkor többe kerül, mert a munka fáradságos hasznosítás és boom berendezést úgy kell engedni, és tálakat is tolta egy gép, amely beolvassa a mágneses nyomok hulladékot, ha már formázva.
      Akkor senki nem garantálja, hogy az adatok vissza, anélkül, hogy megsérült.
      Ezért is mondogatom itt: hát, hát, hát.
      Ha a merevlemezen lévő kezdődik és a BIOS még mindig látható, éget egy CD-Active rendszerindító lemez, indítsa el a merevlemez-meghajtót, és ellenőrzi, hogy ezzel. Ha ez nem működik, akkor futtassa a helyreállítási központban, ha megengedheti magának az adatok olyan fontos ahhoz, hogy megérje a beruházás.
      Ha ez zenetár pornache és a forgatás esküvők, jobb vásárolni egy másik kemény.

      Köszönöm a tippeket! Első lépésként a HDD elindul, hallatszik valami, de mindig ugyanazokat a szimmetrikus hangokat adja egyesével ... Mintha megpróbálna tenni valamit, de nem sikerül, és megpróbálja újra. Az elismerést sehol nem ismerik el. Sem a bioban, sem a programokban, mert sokat próbáltam. Nincs formázva, mert minden olyan azonnal történt. Minden jól ment, aztán hirtelen lezuhant, és az újraindítás után készen állt. Most van egy 80 GB-os HDD-m, amelyet hetente biztonsági másolattal készítek el, csak így tanulok. Valószínűleg, ha félreteszek pénzt, és nem költenek mást, visszaveszem. Nem sürgős, csak nagyon sok olyan kép van, amely érzelmi hatású, és nincs honnan máshonnan visszakeresnem. Még egyszer köszönöm a segítséget help

 8. bugman - mondta

  Lustaság néztem közelebbről, hogy ha ez egy tutorial TestDisk http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Azt javasoljuk, hogy a nagyon jó és hogyan kell használni megtalálni a YouTube-on oktató.

 9. O&O DiskRecovery, ajánlom, ha tudsz róla oktatóanyagot készíteni

 10. Mario - mondta

  Jó estét tisztító szoftver, amit említett HDD Kerestem az oldalon, és nem találtak semmi konkrétumot.
  Szép köszönöm

 11. AdrianGudus - mondta

  Mario:
  Jó estét tisztító szoftver, amit említett HDD Kerestem az oldalon, és nem találtak semmi konkrétumot.
  Szép köszönöm

  Azt hangsúlyozta eléggé, vagy nem tudom, hogy néz ki. Ha keres valamit, nem csak összpontosítani egy kifejezés keresési kifejezések közötti váltás, vagy használjon más szóval, amelyek leírják, hogy mit keres.
  Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: Radír, biztonságos adattörlés nélkül vissza kell fizetni, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 12. Mario - mondta

  Igen igazad van köszönöm kilép túl könnyen.

 13. iulicristi - mondta

  Sziasztok, az adat-helyreállítással is problémám van, eddig egyetlen programmal sem sikerült, a dolog a következőképpen "áll": 2 partícióm volt C-n kívül (ahol az operációs rendszer volt) .. vagyis D és E, és a formázás után be akartam illeszteni a Windows 7-et, de amikor a partíciókat telepítettem, csak a C-t formázni engedtem, a D és az E-t pedig töröltem, és nem Ismét 2 partíciót készítek, egy D-t és egy E-t, és csak egy partíciót készítettem, ez pedig a D. Amikor beléptem az ablakokba, és megpróbáltam helyreállítani a fájlokat, a régi partíció nem ismert fel. Mivel nem rendelkeztem ilyen nevű partícióval, hogyan kaphatok olyan nevű partíciót, amelyet jelenleg nem ismerek fel? Szeretném helyreállítani az E partícióról azokat az adatokat, amelyek most nincsenek, pedig tettem még egy HDD-t, és közvetlenül az F-re ugrott, amikor a számozásukra került sor, szóval valami furcsa az E partícióval :))

 14. LucianGL - mondta

  Helló, jó Icare Data Recovery szoftver, egyszerű és intuitív, és eficient.Acum hogy vágott a közepébe: Ki tudja, a szoftver, legalább olyan jó, mint az előző említette, hogy tud nekem segíteni, hogy formázza a kártya írásvédett? Engem nem érdekel, más módszerekkel (szalag, pin lock, Registry szerkesztés ...), csak puha. "Szól a microSDHC Class 8.Nu 4GB a számítógép a hibát, hogy a nyilatkozat is megismétlem, hogy én csak érdekel szoftver formátumban erőltesse a kártyát

  • adrian76 - mondta

   LucianGL:
   Helló, jó Icare Data Recovery szoftver, egyszerű és intuitív, és eficient.Acum hogy vágott a közepébe: Ki tudja, a szoftver, legalább olyan jó, mint az előző említette, hogy tud nekem segíteni, hogy formázza a kártya írásvédett? Engem nem érdekel, más módszerekkel (szalag, pin lock, Registry szerkesztés ...), csak puha. "Szól a microSDHC Class 8.Nu 4GB a számítógép a hibát, hogy a nyilatkozat is megismétlem, hogy én csak érdekel szoftver formátumban erőltesse a kártyát

   HPUSBDisk próbálta?

 15. LucianGL - mondta

  az én esetemben kapcsolatos formázása a kártya, a probléma nem a szoftver, hogy formázza a kártyát, hanem rájöttem voltak problémák tehnice.discutiile kopott német cégek szakosodott adat-helyreállítást és beleértve formatare.ca eredmény kellett cserélni cardul.tot a legjobb magyarázat microSD kártya formázás szoftver olyan program SDFormatter.nu mondom, de egy nagyon jó cég is gyárt kártya (Németországban). akit remélem hasznos lesz szükség

 16. stefanallx - mondta

  Hello! Van néhány txt fájlokat, és nem adom 70 dollár azokat a fájlokat, fontos, FF, de nem engedhetem meg magamnak! Van valakinek egy másik, vagy a crack! várt választ itt!

 17. annabella - mondta

  Helló ! Tévedésből a világ lakosságának körülbelül 99% -a azt mondja, hogy tévedésből tettem ... tehát zárójelben formáztam a külső HDD-t, helyreálltam az ICare 480 G-vel, utána a Power Data helyreállítást használtam, mindkettő jó, ezt azért mondom, mert 480 G-ot állítottunk vissza mindkét programmal. A probléma a következő, a helyreállítás után több száz van Több száz fájl kiterjesztése különböző kiterjesztésű fájlokra, amelyek nem nyithatók meg egyetlen programmal sem, és mindegyiket egyenként kell kibontanom, mert nem tudom. Tehát ma reggel befejeztem a program helyreállítását, ezért elmondom neked hogy nem tudom, mit tegyek most ennyi fájllal, és hogyan kell csinálni velük. Tudod csinálni egy oktatóanyagot erről a problémáról, az adatok helyreállítása után, mit csinálunk, mit csinálunk, milyen programokat használunk sok fájl megnyitásához, nekem ez talán másoknak okoz problémát.Köszönöm!

 18. Cristea Codrut - mondta

  Tudja valaki, hogyan lehet visszaállítani a törölt videó mappát? Köszönöm

 19. Lucian - mondta

  Hello! Kérem, segítsen nekem. Amíg én a neten már sok ablak kritikus hiba megjelent, és elkezdte olvasni a laptop HDD egyedül megvédeni nekem egy jó ablakok és a kritikus hiba, majd újraindítja magát. Az újraindítás után azt tapasztaltam, hogy, kivéve a partíciót a Windows és a Microsoft Office, az összes többi partíció 3 asztali alkalmazások eltűntek, helyüket én bootsqm.dat fájl. Annak ellenére, hogy mentek ott nem szeretem a külsőm eltávolítják minden partíción tér és szabad hely, és a víruskeresés történik minden mappa és fájl. Emlékszem, kaptam egy levelet a spam, UPS zip fájlt, amely egy exe fájl végrehajtása után néhány perccel kezdte megvédeni a Windows hibák és szkennelés HDD. Hogyan állítható vissza a partíciót, hogy látható legyen? Mi a megoldás, hogy megoldja ezt a problémát? 250 GB partíciók három filmek, fényképek, zenék, számítógépes programok kár lenne elveszíteni őket. Köszönöm.

 20. Adrian Gudus - mondta

  Lucian:
  Hello! Kérem, segítsen nekem. Amíg én a neten van aparutmulte windows kritikus hibát, és elkezdte olvasni a laptop HDD egyedül megvédeni nekem egy jó ablakok és a kritikus hiba, majd újraindítja magát. Az újraindítás után azt tapasztaltam, hogy, kivéve a partíciót a Windows és a Microsoft Office, az összes többi partíció 3 asztali alkalmazások eltűntek, helyüket én bootsqm.dat fájl. Annak ellenére, hogy mentek ott nem szeretem a külsőm eltávolítják minden partíción tér és szabad hely, és a víruskeresés történik minden mappa és fájl. Emlékszem, kaptam egy levelet a spam, UPS zip fájlt, amely egy exe fájl végrehajtása után néhány perccel kezdte megvédeni a Windows hibák és szkennelés HDD. Hogyan állítható vissza a partíciót, hogy látható legyen? Mi a megoldás, hogy megoldja ezt a problémát? 250 GB partíciók három filmek, fényképek, zenék, számítógépes programok kár lenne elveszíteni őket. Köszönöm.

  Komolyan vírus. Miért végrehajtását és futtatni Önhöz e-mailben prostioarele főleg ha azt nézzük, neveket kétséges?
  Van egy keresést a Dr.Web CureIt, SUPERAntiSpyware és Malwarebytes. Az első két felsorolt ​​már bemutató itt az oldalon. Úgy találják, írásbeli kérelmet című keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv.

  • Lucian - mondta

   Én egy víruskeresési és Malwarebytes nem talált semmit. Azt sikerült partíció tartalmát, hogy újra látható, miután elolvasta online kapcsolatban bootsqm.dat és UPS vírus. Bementünk Mappa beállításai / Nézet, majd ellenőrizze kijelző egységek, a rejtett fájlokat és mappákat. De még mindig nem vagyok normális, mert tartottam bejelölve, ellenőrzése nekem mutatja a rejtett fájlokat és mappákat a Windows és mappák után acceses színe halvány partíciókat. Egy vizsgálat, amit javasoltam. Köszönöm.

 21. STEFAN - mondta

  Régebben iCare Data Recovery Software Professional 10 puha feledje, hogy én 99% vissza szinte az összes fájlt, hogy a kemény formátumú tekintik gondatlan. Szeretném hozzátenni, hogy egyes fájlok mentése más néven, mint mondtam a tutorialu fent, de lehet átnevezni nem törlődik

  • Problémám van: tévedésből töröltem egy partíciót, és most telepítettem az Icare adat-helyreállítást, és megnyertem az első opciót (LOST PARTITION RECOVERY), és néhány óra múlva bejelentette, hogy helyreállította a partícióval kapcsolatos összes információt. A probléma az, hogy megkérdezi tőlem, hová akarom menteni őket, és nincs sehol, mert van 400 GB információ, és a legnagyobb partíció, amely még mindig van, csak 100 GB ... gondoltam, hogy az Icare "visszatette a Sajátgépbe" az egész partíció törölve. Mit tehetek?

   • Adrian Gudus - mondta

    Az oktatóanyagban bemutatott szoftvernek nem a partíció helyreállítása a szerepe, hanem a partíció fájljai. Ha van még egy kis türelme, manapság elkészítek egy oktatóanyagot egy olyan alkalmazásról, amely helyre tudja állítani a partíció állapotát, és "jobban visszateszi a Sajátgépbe", hogy jobban megérthető legyen.

 22. alina n - mondta

  Szia! Nagyon szükségem van segítségre! 2 év munkámat vesztettem ...
  Pontosabban, egy kolléga belőle (multinacionálisan dolgozom) 2 évig minden munkámat egy C mappába mentette (csak egy partícióm volt). Az eredeti mappa az asztalon volt. Ezután valamilyen okból létrehoztam egy parancsikont az asztalomon. Említettem, hogy ezt nem tudtam, és nem is jöttem rá! Aztán egy másik kolléga telepítette a Windows 7-et és az Office 2010-et az xp és a 2007 helyett. Mondtam neki, hogy mentse el az asztalról mindent, és mindent törölhet. Nyilvánvaló, hogy az újratelepítés után mindketten rájöttünk, hogy ez nem mappa, hanem parancsikon, és mindent elvesztettünk. Másfél napig próbálta helyreállítani az adatokat, de nem sikerült. Nem tudom, mit használt, de dolgozott a cég helyreállító szoftverével is. Kérlek segíts…. Annyit fizetek, amennyire szükségem van ... Minden munkám attól a mappától függ!

  • Adrian Gudus - mondta

   Kelletlenül mondani, hogy sokat nem lehet visszaállítani, mert a Windows újratelepítése felülírja a meglévő adatokat a partíció!
   Úgy tűnik, hogy az "informatikusának" nincs sok keresnivalója a céhben, mindaddig, amíg nem tesz különbséget egy mappa és egy parancsikon között.
   Lehet menni, hogy egy erre szakosodott cég, hogy visszaszerezze adatokat a merevlemez, de kétlem, hogy old meg semmit, mert mint mondtam az elején a megjegyzés, hogy tette a nagy hibát, hogy átírják partíció, ahol fájl elveszett.
   A sikeres behajtás esetén inspiráció, ha nem írok semmit a partíció / terület, ahol voltak a fájlok.

 23. Gabriel - mondta

  Helyreállítottam néhány képet, zenét, videót stb. Egy SD-kártyáról az Icare adat-helyreállításával, de a helyreállítás után azt tapasztaltam, hogy nem tudom megnyitni ezeket a képeket, zenéket stb.
  Miért?
  vagy mit tehetek, hogy nyissa meg őket?

 24. florin - mondta

  Hello, van egy probléma, mint minden, amit írt itt: az egyik a két merevlemez volt a gépemen elromlott, ami azt jelenti, hogy nem a fizikai munkát. Azt mondták, hogy az egyetlen megoldás, hogy visszaszerezze az adatok (képek, hogy az), hogy vizsgálja meg egy cég, aki szét, majd össze ismét egy másik tálban cilindru.Poate valaki adjon nekem egy másik lehetőség?

 25. Costelina - mondta

  Nos, egy másik megoldás nem csak egy szolgáltatást (vagyis akkor már rajta volt a fontos neked, és ha igen, nem megy vele egyáltalán hogy őt egy workshop)
  máskor mászni fontos fájlokat a szerveren

 26. Helló Cristi.am probléma egy micro sd kártya formátumú osztály 32 nem tudom az összes incecat csinálni ext partíciót 2,3,4, vagy egy hosszabb, de mielőtt formázza az első partíció ClockWorkMod mert próbáltam és a harag és a partíciós eszköz elvégzése után ext kaptam hiba történt, elfelejtettem mennyi a fájlok biztonsági mentését utalvány Android, és nem olvastam az összes adta partitia.imi hiba

 27. Stela ruxandar - mondta

  Szia, szeretném tudni, hogy a ICAR mozilla lehet visszaállítani?

 28. Cristian Morar - mondta

  Telepítettem egy új operációs rendszer, azaz az Ubuntu, először megkérdezte, készek arra, hogy cserélje ki a fájlokat, ahol a windowsu. Beleegyeztem, mert nem volt az egyik windowsu 3 2 partíciókat adatok és fényképek. A telepítés után vettem észre, hogy csak egy partíciót, a másik kettő nem. Mit tehetek? Szépen kérlek adj egy megoldás gyorsan. Előre is köszönöm.

 29. vaiculet gabriel - mondta

  Uram, adjon Isten sok egészséget, őszintén szólva, ha nem mutatja meg nekem ezt a videós oktatóanyagot, nem hiszem, hogy bármit is visszanyerünk egy lejtőn. több mint 100 gb kép és emlék. még egyszer több milliárd köszönet és természetesen, hogy ilyen lépéseket mutasson nekünk. jó napot, és mivel nagy ünnep közeleg, mostantól mondom, még ha korán van is "Boldog húsvét"

 30. Ruxi - mondta

  Helló Szeretném látni a bemutató egy program, amit én látok, ha egy vírus. Galagonya, hogy elmondja a szivárgás történt velem Telepítettem a Windows 7 után néztem az interneten nézte u oldalon, akkor a vírus figyelmeztetett, hogy a vírus a vírus jól megy majd törölje sal Bár adtam steraga, így mit tehettem volna? Megpróbáltam dezistalez víruskereső, hanem során nem érvénytelen a Panula Revo unistaler sem ellenőrzik a vírus akkor is, ha létezik

  • Alex - mondta

   Nem igazán értettem, mire gondolt, de ha egy víruskeresőt szeretne eltávolítani, írja be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe: „Hogyan lehet megoldani néhány problémát, amelyek a víruskereső eltávolításakor merültek fel”. Ha nem, ne rohanjon és fogalmazzon meg újra.

 31. A félreértés az enyém, míg én törölte a partíciót újratelepíteni nyerni akkor Leam újjá formátumban. Telepítettem nyerni nyerni 7 10 upgra aztán rájöttem, hogy letöröltem körül 16 giga képek emlékeit. Régebben iCare programot jókora megjegyzést nem csak annyi képet pedig csak a fele vagy kép megjelenik giga kép törlődik 16 hiszem visszanyert körül 10 giga

 32. Helyre tudom állítani a régi DeviceName-t ezekkel a programokkal?
  Megváltoztattam, és előre akarok menni a régihez

 33. Buna.Am és volt egy problema.Am 32 Gb micro SD kártya. A telefon én nagyon multe.La poze.Nu egy alkalommal láttam a telefonul.L vettem a telefont, és bevezetett egy kártyaolvasó, miután bevezette PC.Insa nem vede.Ce tehetek, hogy visszaszerezze a fotóimat rajta? Köszönjük!

Trackbacks

 1. […] Windows 7 vagy Windows 8 - adat-helyreállító szoftver Windows-hoz, például: Recuva, iCare Data Recovery vagy Pandora Recovery 1. lépés: - nyisson meg egy terminált az Ubuntu vagy a Linux Mint rendszerében (attól függően, hogy mit választott [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.