7 eredeti Windows letölthető próbaverziója 90 nap - videó bemutató

7 eredeti Windows letölthető próbaverziója 90 nap - videó bemutató
4.5 (40) 89%

Szia barátok, ebben a cikkben fogom bemutatni, hogyan kell letölteni 7 eredeti ablakokkal, eredeti azt mondani, hogy nem fogja letölteni a ki tudja, honnan fogjuk letölthető a Microsoft TechNet hivatalos honlapján.

Úgy tűnik, hogy a Microsoft tett minket egy ajándék, akkor töltse le az ingyenes Windows 7, ez egy Windows-verzióval 7 90 Enterprise napokig a tárgyalás során (Trial).

Sokan mennek a torrentek vagy agyak letölthető módosított változatai már híres Windows7, miért kellene csinálni, hogy amikor lehet letölteni a Windows 7 a legcsekélyebb erőfeszítés, még az ő anyjának.

90 napon belül eldöntheti, hogy erre az operációs rendszerre, ez a változat az, ami kapható lesz a végén ebben a hónapban, azaz épít 7600.

Gratulálunk a Microsoft a nyitottság mutatnak az utóbbi időben, reméljük, hogy ez az egész így ha lehet kivenni egy Windows-mentes, egy változata csekély azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy a pénz-rendszer működő, mondtuk, és még mindig azt állítják, hogy ez a megoldás lenne vékonyabb kalózkodás, és ők is már úgy gondolja ...

Azok számára, akik nem foglalkoznak a Windows telepítése 7, van egy tutorial telepíteni a Windows Vista által végzett kollégánk Adrian, hogyan kell telepíteni, teljesen ugyanaz, Telepítse a Windows Vista.

Mostantól még több figyelmet fordítanak erre az operációs rendszer, megpróbáljuk együtt megtalálni őket, és korlátozza nekik megoldani a problémákat, biztos vagyok benne, hogy sikeres legyen 7 ablakokat.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Cristian Cismaru

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. andreidfa - mondta

  Gyönyörű ablakok 7 de nem tudom, hogy mi történik, miután a 90 nap

 2. Mario - mondta

  Nagyon jó chear nem tudja, hol sal ieau az ablakok), érdemes kipróbálni, hogy hogyan jutottunk a verzió teljes} és más típusú ablak, de ez 7 beta szar véleményem szerint nem tudom, most már} Nagyon köszönöm, amit tesz minket zsenik Tartsa naprakészen minden} nem sokkal jobb egészséget Crist és az egész csapat, hogy az egészségügyi, mint furcsa páros oktató) bye

 3. Nagyon jó tutorial különösen nem szeretem több 7 win xp és vista mint 90 a Zila de miután csak sumplu nem indul a rendszert, és Sal inslocuim?

 4. Hát azt gondoltam, hogy vége letöltések Windows 7 most egy hónap akartam sal kioldódásának és nem megy! Azt mondja, hogy most nustiu és kezdődött? Nem lehet csinálni egy bemutató a mnai gyors windowsuri I 2000 sp4 a 512 ram és n proc, 1.8 AMD Athlon XP és megy néhány hihetetlen tökéletes képest XP!

 5. wolfwarine - mondta

  szia baieti..interesant téma Próbáltam próbaverzióját a Windows 7 vette a Microsoft az oldalon, de sajnos mentem nagyon greu..este annyira nem túl erőforrás-igényes mindenki számára sajnos

 6. ylye - mondta

  Köszönöm Cristi ... ha magyaráztál itmanager dolog Megpróbálhatnám 7 év tudom letölteni a Windows ... egyébként, magyarázatát és a beszédmód, mint csodálatos!

 7. Igen, ha felad útmutatók az oldalon?

 8. Cosmin - mondta

  Köszönöm, Cristi és Adrian, hogy lépést tarthasson az, ami új, és mi ajánlott!

 9. Augustin - mondta

  Multumin az útmutató. Miután az 90 nap teszel az eredeti kulcs nem fog működni., Vagy szükség van egy másik változata win7. Köszönöm

 10. manuIgen, ha felad útmutatók az oldalon?

  Most rájöttem folytatni a sorozatot, hogy hogyan lehet egy honlap lesz a reklám, de már tudja, hogy megkért, többször is.
  Ez a cikk arról, 7 ablakokat nem lehet halasztani, ez egy érdekes dolog, hogy én nem hiszem, majd amint halljuk, rájössz, ablakok 7 3 legálisan hónapokig nem kell letölteni, aki tudja, mi a Windows- s rossz torrenteket.
  Ígérem én következő bemutató lesz reklám az interneten, hogy ha időközben felmerül minden fontos esemény, amit nem lehet halasztani.
  Microsoft eltávolíthatja a szabad ablakok, ez azt jelenti, hogy amin újra, hogy a bemutató az online reklám.

 11. Mihai - mondta

  Most, ha letölteni és telepíteni át 3 hónap luna..tot igaz akkor? .. És akkor tegye a Windows Vista sp2 származó 7? köszönöm

 12. BHA da munkás megy vele :)) ms végül alakult, mint Miai mondta ilyet yo Mas nem lehet elfelejteni :)) Azt akartam sal vásárolnak közvetlenül a MS fiúk adnak PNM kb naspeti így körülbelül HTMGB és milyen elmagyarázni hülye emberek :)), ez egy jó munka szerencse

 13. viorelpicu - mondta

  Talán zárak rendszer

  alex:
  Nagyon jó tutorial különösen nem szeretem több 7 win xp és vista mint 90 a Zila de miután csak sumplu nem indul a rendszert, és Sal inslocuim?

 14. viorelpicu - mondta

  Biztos, hogy zárolja a rendszer ... de addig fogja találni mtoda a ... vásárlás (jó fiúk nem alszik)

  andreidfa:
  Gyönyörű ablakok 7 de nem tudom, hogy mi történik, miután a 90 nap valaki mondja meg?

 15. viorelpicu - mondta

  Cristal vagy ADRIAN,
  A 90 nap érvényes, ha a letöltés vagy a szerelési időt.
  Meddig érvényes "promóció"

 16. György - mondta

  Az oldal a vírus ... .. így azt mondom andivirusul AVG 9.0 !!! Tenni valamit, hogy lecsendesíteni az navigálni magam !! Addig ne menj! Egyébként várunk ötlet szuper OK !! apa

 17. Érdekes, de jobb eau nekem egy CD-kulcsot, és van egy (windows 7) az élet

 18. Me, I hallotta Teljes verzió jelenik meg, nos, akkor lesz érdemes telepíteni a Windows és 7 a PC, hogy ha elérünk, azok bug-gyűlölet a játékok, mint a Vista, látom, hogy léteznek.

 19. György: Az oldalán van a vírus ... .. így azt mondom andivirusul AVG 9.0 !!! Tenni valamit, hogy lecsendesíteni az navigálni magam !! Addig ne menj! Egyébként várunk ötlet szuper OK !! apa

  Nincs oldal vírus, vírusirtó szoftver egyszerűen ad hamis pozitív.
  Nem nyitott a téma, hogy nem tud sokat.
  Mi lenne az oka, hogy tegye a vírusok itt?
  Használd az agyad, vagy intraba egy barát, aki egy másik vírusirtó, ha ugyanaz a probléma, amikor meglátogatja videotutorial.ro

 20. Adrian - mondta

  Emberek, miért olyan nehéz olvasni a szöveget? Rögtön azután, hogy rákattintott letölteni a Windows kék írásban 7 meg fog jelenni a nyelv englezaaaa feltételeket. Ha szeretné használni a PC TANULNI ENGLEZAAA

  Nem beszélve arról, hogy már a bemutató azok számára, akik nem foglalkoznak a nyelv engleza.Tutorialul megtalálja a doboz "Search videotutorial.ro ..." a jobb felső sarokban. Írd oda: "How Fordítás és helyes kiejtést angol" hit Enter, és megtalálja a tutorial.

  Néztem, milyen szánalmas vagy! Imádni fogja ezt a helyzetet? amikor mindenki ismer egy égési angol nem tudom csak egy idegen nyelvet? Fratilooor milyen világban élsz? Egy ember, aki nem tudja, legalább egy idegen nyelv egy középszerű ember, korlátozott távlatokat! Tehát jó lenne, hogy tegye a kezét az angol urak, vagy akár nézte a bemutató fent javasolt.

  És most lássuk azt a helyet és az erőfeszítés lefordítani, amit mond, vagy mi volt lusta olvasni, mindent az orrod !!!

  Engedélyezte a terméket 10 nap. Belül 10 nap, ha nem aktív, akkor a rendszer leállítja egyszer EURO óránként, amíg aktiválódik. Bizonytalan, hogy hogyan aktiválható? Látogassa meg a GYIK-ot.

  FORDÍTÁS: 10 nap aktiválja a terméket. Ha nem aktiválja a rendszert 10 napon bezárja egy órát, amíg nem aktiválja azt.

  A 90 napos próbaverzió óránként kikapcsol, ha a ha a végére ért a 90 napos kipróbálási időtartamra.

  FORDÍTÁS: A próbaverzió a 90 napon bezárja minden alkalommal 1 90, amikor a nap már lejárt engedéllyel.

  A 90 napos kipróbálási kínálják korlátozott ideig és korlátozott mennyiségben. A letöltés elérhető lesz március 31, 2010, a készlet erejéig.

  FORDÍTÁS: Trial of 90 nap kínálnak egy korlátozott ideig, és korlátozott mennyiségben. Ez lesz letölthető márciusig 31 2010.

  BIG FIGYELEM: telepítése után a Windows 7 megy a "Sajátgép" jobb klikk, majd válassza a helyi menü funkció "Properties"
  A megjelenő ablakban lesz lejjebb azt írta: "10 nap activate.Activate Windows rendszert" (ez írva kék). Kattintson az ITT egy képernyő átlátni. Ez azt jelenti, hogy csak 10 napig licenc aktiválásához 90 napon fordítások ahogy fentebb már említettük.

  Kattintson a kék szöveg "10 nap activate.Activate Windows rendszert", és a megjelenő ablakban kattints az "Aktiválás Windows online most". Kattintson az ITT hogy egy print screen. O csatlakozni a szerverek Click ITT hogy egy print screen

  Egy ablak jelenik meg, ahol értesítést, hogy a licenc érvényes 90 nap. kettyenés ITT hogy egy print screen

  És ez minden, amit ezentúl jogi Windows 7 90 nap frissítések és mindent, amit akar. kettyenés ITT hogy egy print screen.

  Nehéz volt? Nehéz volt, hogy a másolás beillesztés szöveget angolul után közvetlenül megjelenő rákattint a "Letöltés 90 napos próbaverzió a Windows 7 Enterprise" az oldalon TechNet-et a Google Translate, ingyenes szolgáltatás, amely minden nyelv bármilyen nyelven? Nagyon kell, hogy valaki mindig az Ön számára? Könnyebb kérni ugye?

 21. Nem lenne szép, hogy egy rész, ahol javasolni oktató? > d

 22. Nem működik a Mozilla

 23. Üdv mindenkinek!
  Ön segített és másutt. Szeretném tudni, hogy hogyan lehet filmet nézni a DVD-lejátszó nem olvassa DIVX.
  Pontosabban: Filmfelvétel a honlapon, film látom jól a számítógépet (persze, ha én és minden szükséges codec), de szeretném látni ezt a filmet, miután írtam egy CD-lejátszó nem olvassa DIVX. Van-e bármilyen módon, hogy rögzíti a filmet a számítógépen, és milyen rendszer (?!) És akkor látni, hogy a DVD, amely beszélni?
  Köszönöm a megértést. Akkor olyan választ tőled több figyelmet.

 24. Cristi - mondta

  Nem javasoljuk, hogy a frissítés telepítése, ha egy év IT Professional vagy nem szakszerű irányítása vállalati hálózatok nem.

  Ez az, amit mondanak. Igen, lehet hazudni és még le is töltheti a végleges változat, de ... ez egy nagyon, de készült tesztek !!
  Anélkül, illesztőprogramok és szoftver is.

  Ez túl szép ahhoz, hogy teljes verzió

 25. Adrian - mondta

  som: Üdv mindenkinek!
  Ön segített és másutt. Szeretném tudni, hogy hogyan lehet filmet nézni a DVD-lejátszó nem olvassa DIVX.
  Pontosabban: Filmfelvétel a honlapon, film látom jól a számítógépet (persze, ha én és minden szükséges codec), de szeretném látni ezt a filmet, miután írtam egy CD-lejátszó nem olvassa DIVX. Van-e bármilyen módon, hogy rögzíti a filmet a számítógépen, és milyen rendszer (?!) És akkor látni, hogy a DVD, amely beszélni?
  Köszönöm a megértést. Akkor olyan választ tőled több figyelmet.

  Meg kell átalakítani, hogy a filmet! Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." fölött is: video átalakítás, akkor adja meg, és azt találjuk, hogy az útmutatók. Alakítja, olyan formában, hogy a DVD tudja

 26. Adrian - mondta

  som: Üdv mindenkinek!
  Ön segített és másutt. Szeretném tudni, hogy hogyan lehet filmet nézni a DVD-lejátszó nem olvassa DIVX.
  Pontosabban: Filmfelvétel a honlapon, film látom jól a számítógépet (persze, ha én és minden szükséges codec), de szeretném látni ezt a filmet, miután írtam egy CD-lejátszó nem olvassa DIVX. Van-e bármilyen módon, hogy rögzíti a filmet a számítógépen, és milyen rendszer (?!) És akkor látni, hogy a DVD, amely beszélni?
  Köszönöm a megértést. Akkor olyan választ tőled több figyelmet.

  Meg kell átalakítani, hogy a filmet! Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." fölött is: video átalakítás, akkor adja meg, és azt találjuk, hogy az útmutatók. Alakítja, olyan formában, hogy a DVD tudja

 27. saryta - mondta

  Mozilla érvénytelennek hogyan?

 28. saryta - mondta

  SCz on monzila

 29. Cristi: Nem javasoljuk, hogy a frissítés telepítése, ha egy év IT Professional vagy nem szakszerű kezelése vállalati networks.Asta nem mondják. Igen, lehet hazudni és még le is töltheti a végleges változat, de ... ez egy nagyon, de készült tesztek !!
  Nem járművezetők szerepel túl jó, hogy softuri.Era teljes verzió :)

  E változat szuper, mega, FULL extra.
  Ez olyan, mint a végső, nem erősebb változata, amit telepített a notebookon, és tettem szinte az összes vezetők.
  Azt tolta és vezeték nélküli média, mivel a telepítési rutin (Atheros 9xx), én tolta és aero első + járművezetők audió és videó, elhagyta néhány hogy Perpelea a 3 másodperc mozog jól átkozott .
  A vezetők, hogy nem kell találni őket az új Action Center.
  Mi fog tenni egy tutorial, hogy milyen gyorsan fog frissítéseket a Windows 7, addig élvezik ezt a tárgyalás 3 hétfő, május látjuk után.

 30. pop Ionel - mondta

  Igen érdekes, hogy nekem ment sal google chrome letöltése, minden probléma nélkül, anélkül, hogy szükség van az elégedettség az egész mikro plugin.mii csapatok videotutorial.ro

 31. Bogdan - mondta

  Igen neked adom a jogot, hogy nem, aki tudja, mi Lucu érdekes publcitatea ez, nem azt, hogy nem más, mint az arc a Windows 7 a 3 hónap ingyenes valami érdekes, vagy chear ahogy mondta eltávolíthatja Micosoft a Windows ingyen, hogy valami nehéz.
  Volt az ablakokat 7 de az indítás előtt, természetesen a FERS módosított megtekinthet minden megy Mrd hiba cserébe nem járt nettó összes megpróbáltam aktiválni a kártyám de avtivata amíg hívtam RDS és meau azt mondta, hogy ez Vresse módosított és nem támogatja a Windowsos (Windows 7 ez), most már a Windows Vista Ultimate, jó, de sok helyet, és nem kell egy laptop túl erős, és ő 110 GB összes merevlemezén, fül én nem igazán üresen Finca memory stick: zene (nekem több, más nustiu) filmek, képek, szoftver szett, stb és szeretnék táska xp (megkezdésére sokkal kevesebb memóriát, mint a Vista sua 7), de sajnos Kijelölhetnek olvasni, mint a DVD-t és CD-t sem kell a DVD-R, de van sal csere és ala és xp általában helyezni cd és dvd ritka gasesc.Mati segíteni?

 32. Ratzoiu - mondta

  Nagy-Hysteria 7 őket. A probléma az, hogy vannak emberek, akik olyan buta vagy gondatlan, hogy kéne nekik, és hol kap egy repedés. Ha kerestek egy kicsit a Google sok román szívesen.

 33. Ratzoiu - mondta

  BogdanIgen neked adom a jogot, hogy nem, aki tudja, mi Lucu érdekes publcitatea ez, nem azt, hogy nem más, mint az arc a Windows 7 a 3 hónap ingyenes valami érdekes, vagy chear ahogy mondta eltávolíthatja Micosoft a Windows ingyen, hogy valami nehéz .I volt a windows 7 de mielőtt elindítja ferek irányt változtatott, és mindent látni fog Mrd hiba helyett mentem netul egyáltalán nem, megpróbáltam aktiválni a kártyám volt avtivata, de a végén én az úgynevezett RDS és meau azt mondta, hogy ez Vresse módosított és nem támogatja a Windowsos (Windows 7 ez), most már a Windows Vista Ultimate, jó, de sok helyet, és nem kell egy laptop túl erős, és ő 110 GB összes merevlemezén, fül már nem igazán maradt üres birtok memory stick: zene (nekem több, más nustiu) filmek, képek, szoftver szett, stb és szeretnék táska xp (megkezdésére sokkal kevesebb memóriát, mint a Vista sua 7), de sajnos Kijelölhetnek olvasni, mint a DVD-t és CD-t sem kell a DVD-R, de van sal csere és ala és xp általában helyezni cd és dvd ritka gasesc.Mati segíteni?
  @ Bogdan. Haver ... nem egy bootolható botot Windows xp.e a legegyszerűbb módszer

 34. Adrian - mondta

  BogdanIgen neked adom a jogot, hogy nem, aki tudja, mi Lucu érdekes publcitatea ez, nem azt, hogy nem más, mint az arc a Windows 7 a 3 hónap ingyenes valami érdekes, vagy chear ahogy mondta eltávolíthatja Micosoft a Windows ingyen, hogy valami nehéz .I volt a windows 7 de mielőtt elindítja ferek irányt változtatott, és mindent látni fog Mrd hiba helyett mentem netul egyáltalán nem, megpróbáltam aktiválni a kártyám volt avtivata, de a végén én az úgynevezett RDS és meau azt mondta, hogy ez Vresse módosított és nem támogatja a Windowsos (Windows 7 ez), most már a Windows Vista Ultimate, jó, de sok helyet, és nem kell egy laptop túl erős, és ő 110 GB összes merevlemezén, fül már nem igazán maradt üres birtok memory stick: zene (nekem több, más nustiu) filmek, képek, szoftver szett, stb és szeretnék táska xp (megkezdésére sokkal kevesebb memóriát, mint a Vista sua 7), de sajnos Kijelölhetnek olvasni, mint a DVD-t és CD-t sem kell a DVD-R, de van sal csere és ala és xp általában helyezni cd és dvd ritka gasesc.Mati segíteni?

  Akkor éget a ISO kép a Windows azt szeretné, hogy a CD vagy a DVD nem számít égés mód ugyanaz, és a telepítés, hogy ön telepíteni CD-ről vagy DVD-ről. Ha nem tudod, hogyan kell írni egy bootolható CD-t írni fel a "Search videotutorial.ro ..." jobbra fent: "Hogyan bootolható CD ISO képfájlt a Nero" belépsz, és megtalálja a bemutató is sok Lehet telepíteni a Windows egy USB stick, hogy tesz egy bootolható windows, és te, ezért ha azt szeretnénk, hogy ragaszkodni a Windows bootolható, amellyel telepítheti a Windows 7, Windows XP vagy Windows Vista, írsz a dobozban Keresés: hogyan lehet egy bootolható bot, vagy csak kibír bootolható belépsz, és megtalálja oktató

 35. vanessa - mondta

  som: Üdv mindenkinek!
  Ön segített és másutt. Szeretném tudni, hogy hogyan lehet filmet nézni a DVD-lejátszó nem olvassa DIVX.
  Pontosabban: Filmfelvétel a honlapon, film látom jól a számítógépet (persze, ha én és minden szükséges codec), de szeretném látni ezt a filmet, miután írtam egy CD-lejátszó nem olvassa DIVX. Van-e bármilyen módon, hogy rögzíti a filmet a számítógépen, és milyen rendszer (?!) És akkor látni, hogy a DVD, amely beszélni?
  Köszönöm a megértést. Akkor olyan választ tőled több figyelmet.

  som: Üdv mindenkinek!
  Ön segített és másutt. Szeretném tudni, hogy hogyan lehet filmet nézni a DVD-lejátszó nem olvassa DIVX.
  Pontosabban: Filmfelvétel a honlapon, film látom jól a számítógépet (persze, ha én és minden szükséges codec), de szeretném látni ezt a filmet, miután írtam egy CD-lejátszó nem olvassa DIVX. Van-e bármilyen módon, hogy rögzíti a filmet a számítógépen, és milyen rendszer (?!) És akkor látni, hogy a DVD, amely beszélni?
  Köszönöm a megértést. Akkor olyan választ tőled több figyelmet.

  Cornel jó !!! Hogy egy DivX filmek DVD-lejátszó, amely nem tudja olvasni DIVX oldalak kell konvertálni VCD SVCD van.
  Ehhez szükség van a következő szoftverek (Total Video Converter) akkor írjuk be a film a Nero CD.
  Kövesse a videót és meg fogja érteni, hogy nem. kattintson ide

 36. Sorin - mondta

  Hi! A letöltött a számítógéphez, akkor telepíteni egy másik számítógépen is van ugyanaz az operációs rendszer, mint az enyém? Kösz.

 37. pop Ionel - mondta

  Feltelepítettem, és készen áll a hátsó Meglepetésem gyorsabb, mint Vista Home vindows edition.mii elégedettség antregii csapatok videotutorial.ro

 38. Adrian - mondta

  Sorin: Hi! Egyszer letöltött a számítógéphez, akkor telepíteni egy másik számítógépen is van ugyanaz az operációs rendszer, mint az enyém? Kösz.

  Akkor telepíteni amit akarsz számítógépekhez

 39. Sorin - mondta

  köszi

 40. vanessaKedves Cornel !!! Hogy egy DivX filmek DVD-lejátszó, amely nem tudja olvasni DIVX oldalak kell konvertálni VCD van SVCD.Pentru Ehhez szüksége van a következő szoftvereket (Total Video Converter) akkor írjuk be a film a Nero CD .Urmareste videó és meg fogod érteni, hogy nem. kattintson ide

  Köszönöm szépen a hatékonyságot. Alig várom, hogy milyen az átalakítás jön ki, ha szenved semmilyen változást. Azt szeretném, ha egy szép hétvégét.

 41. Ozgean - mondta

  Ami a játékot, hogy nem tud sokat WinXP

 42. Ana-Maria - mondta

  Nagyon szeretnék befejezni a incerc.Dar után 90 nap célszerű telepíteni a Windows volt újra ???

 43. Adrian - mondta

  Ana-MariaMég szeretnék incerc.Dar befejezése után a 90 napon célszerű telepíteni a Windows volt újra ???

  Ha uninstall és telepíteni a Windows 7 most nem normális, és logikus, hogy lejár után 90 nap próba kell tenni a többi ablak, esetleg az egy, amit már korábban? Vagy lehet, hogy a pénz és menj vásárolni egy Windows-licenc 7

 44. Costy - mondta

  FONTOS. Hogyan lehet eltávolítani a Windows 7.
  Cristi akart válaszolni.

 45. Adrian - mondta

  CostyFONTOS. Hogyan lehet eltávolítani a Windows 7.
  Cristi akart válaszolni.

  Egy újabb CD A Windows Vista vagy XP van telepítve, és ha eléri a formázott partíciót C, van tutorial, hogyan kell instaleza Windows XP vagy Windows Vista, akkor megtalálja a jobb felső box "keresés videotutorial.ro ..." írjon ott install Windows XP telepítő és optimalizálása sp3 vagy a Windows Vista.

 46. és mondjuk ... ha vesz egy engedély, amely érvényes lesz a licenc? deauna hogy korlátlan összes vagy csak mennyit évben?

 47. és elfelejtettem valamit: én acelash DDAC termék downloadt és xpirat a 90 nap ... és rebag az aktív Windows is 90 nap? vagy azt mondani, hogy az engedély eexpirata
  ?

 48. sorin00098 - mondta

  90 nappal a váltás után a Linux! Nem kell engedély, akkor már nem a fejfájás!

 49. stefan - mondta

  Azt akarom tudni, hogyan kell feltörni a programozott ezt a nagy messs jelszavát? ....? _

 50. neculau_constati - mondta

  Nem tudom, hogyan kell megtörni a jelszavakat és freau mes játékokat, hogy megtudja?

 51. Igen jó 90 nap balek zár, így jobb, ha rendelkeznek windowsu

 52. constantin Bratu - mondta

  Hallottam, hogy jó, de én mondani után 90 nap

 53. Stefan: ezen az oldalon nem tanulni trükköket csapkod, és ez nem is legális! Akkor agsi ezt Inala felöltözött, és kérdezni valamit, hogyan TEAI Simiti ha van ilyen program, és Tias feltörni a jelszót mes és mondjuk inprotane oly sok ember van, és törlöm őket, hogy Ön, mint TEAI Simiti? nai mondod, és bármilyen nagy hacker?

 54. tengeri - mondta

  sal Cristi és megpróbáltam letölteni a Microsoft Office 2003 millió, de nem tudja telepíteni, ha segíteni tud küldeni köszönhetően egy másik időpontra

 55. florin Voinea - mondta

  után 90 nap abban az esetben, szeretnék 7 ablakok, akkor telepítse újra a Windows XP?

 56. Adrian - mondta

  florin Voinea: Miután 90 nap abban az esetben, szeretnék 7 ablakok, akkor telepítse újra a Windows XP?

  Normál igen ... Miért nem? akkor tudja használni, 3 2 nap vagy óra, és ha nem tetszik, akkor nem tud a Windows XP vissza!

 57. hackeru - mondta

  adom a teljes repedés meg kell tennie, próbálja menni 100% min, aki azt akarja, hogy ez hozzá remus_boss12

 58. mit tudom ki repedések mah feledd én nem értem ezt a páratlan oldalon erre! Itt van, hogy megtanulják

 59. ha az operációs rendszer egy hamis, hogyan kap ki a Microsoft honlapján?

 60. VIC: Ha az operációs rendszer egy hamis, hogyan kap ki a Microsoft honlapján?

  Már törölte a fa.
  És megmondja, hogy pontosan mit akart utalni,.

 61. Tehát: használjon winxpsp2 nem regisztrált a Microsoft a k contrafacut.In bemutató, mondja egy k mementdat nincs értelme hazudik az operációs rendszert, hogy használjuk őket egyébként k hogy mi az én-rendszer folosim.intrebarea dak látta kioldódásának hadd k olyan operációs rendszert használ, amely nem eredeti.

 62. Adrian - mondta

  VIC: Tehát: használjon winxpsp2 nem regisztrált a Microsoft a k contrafacut.In bemutató, mondja egy k mementdat nincs értelme hazudik az operációs rendszert, hogy használjuk őket egyébként k mit rendszer folosim.intrebarea Mert láttam kioldódásának hadd k olyan operációs rendszert használ, amely nem eredeti.

  Bárki letöltheti a Windows 7 számít, hogy milyen operációs rendszert engedélyezett-e vagy sem.

 63. :-) Hűvös. Ez volt minden, amit tudni akartam. 10x

 64. marica - mondta

  de a Windows driverek azt 7 bemutatva hol és hol találunk? Úgy értem, hogy hang driver. video. a processzor driver. Ott Codec Pack a Windows 7 ptr?

 65. CelCuFrunza - mondta

  maricaDe a vezetők a Windows 7 ahol bemutatásra, vagy ahol megtalálja őket? Úgy értem, audio driver. video. A vezetőt a processzor. Van ptr csomag kodekek ablakok 7?

  Általában úgy tűnik, most, hogy az operációs rendszer "friss" az alkatrészgyártók (alaplap, videokártya, hangkártya, hangkártya stb ..) Kívánatos, hogy a hivatalos honlapján a megfelelő illesztőprogramok ez a rendszer (Windows 7)
  Most ott maradt hátra, hogy megtanulják, milyen összetevők a számítógépnek, hogy írjon le, és nézd minden oldalon driverul.Subliniez Mivel ez a művelet van szükség, mielőtt telepíti a rendszer hatékony, így hogyhogy készíteni minden szükséges eltelnie ahhoz, hogy az új rendszer (pl vezetők).
  A tutorial, hogy hogyan fog tanulni, milyen összetevők vannak a PC ezt és nem lenne sajnálom, hogy olvassa el, amit Adrian mond itt.
  Sok szerencsét!

 66. Cristynicu - mondta

  Pontosan azt tettem a lépéseket, amelyeket meg bevezetett bemutató ... .I hanem egy kérdés ... .Ha telepíteni ... .Hogyan a fene tegyünk? ... Azt .eu DVD-re, miután kibontotta a archív I dowloadat- egy k ..., és nem látok csizma el.desi más DVD I tb csizma ... igen, hogyan csináljam? ... éget archívum kibontása nélkül semmit? ... vagy hogyan ... meg tudja mondani a lépéseket? ....
  Remélem, hogy ez a TIME K válaszolni nekem ... valaki ... .sper .multumesc előre!

 67. Adrian - mondta

  Cristynicu: Pontosan azt tettem a lépéseket, amelyeket meg bevezetett bemutató ... .I hanem egy kérdés ... .Ha telepíteni ... .Hogyan a fene tegyünk? ... Azt .eu DVD-re, miután kivontuk archív hogy letöltheti k látni ... és nem a csizmámat el.desi más DVD I tb csizma ... igen, hogyan csináljam? ... éget archívum kibontása nélkül semmit? ... vagy hogyan ... meg tudja mondani a lépéseket? ....
  Remélem, hogy ez a TIME K válaszolni nekem ... valaki ... .sper .multumesc előre!

  Sokan elkövetik azt a hibát, amikor telepítés Winrar hagyja bejelölve társítani ISO képek és WinRAR automatikusan megjelenik az ISO képeket archívumok, akkor egyre több figyelmet, ha Winrar kér egy bizonyos ponton, hogy milyen típusú rekordok társítani kívánt ISO fájlokat ... majd törölje adja Next vagy Folytatás ... Van egy tutorial Winrar, ha nem tudja, hogyan kell "játszani körül" vele. Megállapította, hogy az archív, mert ... nem egy kivonat és égesse el a CD-n, ha nem tudja telepíteni a Windows 7 van tudnivalókat és optimalizálja a Windows Vista, a Windows telepítése 7 azonos telepítése Vista. Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." a helyes utat: telepítése és optimalizálja a Windows Vista, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, csak tette a optimalizálási beállítások állnak rendelkezésre a Windows Vista 7

 68. mytyktz - mondta

  mia, nem jár, de nem tudom, miért, de tudod CAMD körülbelül PREBET lejár lehet telepíteni?

 69. Cristi - mondta

  Vannak kiváló neki. Én aktiválva. A Windows betöltő neve extrém ... 7 3.010 változat. Megtalálható a torrent oldalak

 70. Cristi - mondta

  Elfelejtettem mondani, hogy miután csatlakozni az első választás használatra egy második meghajtó nekem nem (én beszélek crack)

 71. cápa - mondta

  Van egy kérdésem. hogyan lehet megváltoztatni a kurzor? Azt akarjuk, hogy arany

 72. vanessa - mondta

  cápa: Van egy kérdésem. hogyan lehet megváltoztatni a kurzor? Azt akarjuk, hogy arany

  1. nyílt vezérlőpult
  2. Kattintson duplán egér
  3. Kattintson a gombra mutatók ... A jobb felső 2-csípőbeleket
  4. Menj az egérrel ablakban testreszabásae és kék, a pipa, ahol azt mondja normál Select.... (Első opció)
  5. Most menj gomb Tallózás és kattintson rá ... egészen ... és válassza ki először panel ikon (3dgarro) bal felső és a Megnyitás gombra.
  6. sajtó alkalmaz si Ok ... ..with Ez az, hogy akkor is csak az aranyat.

 73. cápa - mondta

  köszönöm

 74. Andrei - mondta

  nagyon jó tutorialu csinál egy nagy munka ......

 75. Andrei - mondta

  és Cristi ... meg kell adni a lehetőséget, cracku ??? ala meg itt: ........................................ A telepítés adjam ???

 76. narancs - mondta

  Igen, próbáltam, hogy a Windows letölthető az MSDN 7 vállalkozás, és nem megy ütközés után szükségessé teszi, hogy mentse ... ..

 77. Adrian - mondta

  narancs: Igen, próbáltam, hogy a Windows letölthető az MSDN 7 vállalkozás, és nem megy ütközés után szükségessé teszi, hogy mentse ... ..

  Telepítse Java Runtime Environment, megtalálni a Google, telepítése után, akkor képes lesz arra, hogy töltse le a Windows 7

 78. angyal - mondta

  Azt akartam, hogy ez egy próba 7 90 ablakok le nap, és ahogy nem megy, nem tudom, miért nem megy a sok tutorials, mint te?

  És tudom, hogy fogod spoune én drága, nem, hogy távolítsa el, vagy, hogy betiltották

 79. Adrian - mondta

  angyalAzt akartam, hogy dausieujos ablakok tárgyalás 7 90 nap, és csak a tinenumia sil ment, én nustiu numimerge ezért sok útmutatók, mint te? Mispoune és csuka tart nusatentca eltávolítani, sauosa nekem betiltották

  Telepíteni a Java Runtime Environment ... vak, meg nem találja a Google, telepítése után, akkor képes lesz arra, hogy töltse le a Windows 7. Ha elolvassa a fenti én azt mondta, hogy újra !! Azt, hogy miért nem tetszik minket? mert nem érdekel !! Nem kell, hogy tegye, amit papagáj mutatni új bemutató, akkor tudnia kell, és megérteni, hogy miért így teszünk, nem különben. Vigyázz, hogy mit mondasz, a bemutató nem csak nézni, ha adunk kattintva!

 80. Adrian - mondta

  narancsVan java telepítve ... mi a fene nem érti, nem megy tesó ...

  Mit haver? Annyira ideges? ha nekem ment restu ment túl Cristi jártak ki a hibás? Hogy egy és a Windows újratelepítése, és meghatározhatja, hogy mit kapsz ... igen erroare errorii üzenetet itt, és talán segíthet .. szart sem volt a helyzet, ha azt szeretnénk, hogy egyre többet beszéltek lehet segíteni.

 81. narancs - mondta

  sajnálom idegek
  Jelölje be ezt a hibát
  http://img141.imageshack.us/img141/2558/screenshot001wd.jpg

 82. Claudiu - mondta

  Nekem van egy probléma ezzel a Windows Messenger 7. Használom Messenger változatát 8.1. nem volt gond az első, de előfordul, hogy ha rákattint a zsák a levelek automatikus be dschide már nem browserul.Am én is eltávolította a Revo messenger, de a probléma továbbra is fennáll. Azt hiszem, hogy ez probléma lenne a Windows-7, de előfordulhat XP. Valami ötlet, hogy hogyan tudom megoldani a problémát?

 83. Adrian - mondta

  ClaudiuVan egy probléma ezzel a Windows Messenger 7. 8.1 a Messenger változata. nem volt semmi probléma az első, de előfordul, hogy ha rákattint a teafilter automatikusan adja meg az e-mail nekem már nem dschide browserul.Am még eltávolított Messenger Revo de a probléma továbbra is fennáll. Úgy vélem, hogy ez probléma lenne a Windows-7 de előfordulhat XP.Aveti ötlet, hogyan lehet megoldani a problémát?

  Az probléma, látszik, hogy a Windows a "zavaros", és nem tudja, hogy ki vagy melyik böngésző alapértelmezés ... így az alábbi lépéseket

  1 Kattintson a "Start"
  2 Kattintson a "Control Panel"
  3 Kattintson a "Programok"
  4 kattintson a "Default Programs"
  5 Kattintson a "Set programok hozzáférhetőségének és a számítógép alapértelmezett"
  6 Kattintson a nyílra a "Custom"
  7 A "Válasszon alapértelmezett böngésző" böngésző tick mit szeretne állítani, hogy a jobb és jelölje meg kell vizsgálni és az "engedélyezés a hozzáférést ehhez a böngésző" adni "OK", és ennyi az egész.

  VIGYÁZAT: Mielőtt ezt mindezen műveletek közel böngésző / böngésző (ha több is van) és a Yahoo Messenger

 84. Claudiu - mondta

  Köszönet Adrian segítségért. Ön a legtöbb hasznos oldal Romániában véleményem. Sokkal további sikereket.

 85. robtsvas01 - mondta

  Mondd kérlek win7 .iso képet 90 nap bootolható? Értelmetlen, hogy azt a DVD-n?

 86. angyalAzt akartam, hogy dausieujos ablakok tárgyalás 7 90 nap, és csak a tinenumia sil ment, én nustiu numimerge ezért sok útmutatók, mint te? Mispoune és csuka tart nusatentca eltávolítani, sauosa nekem betiltották

  Nem tudom, hogy hol van az ideg, hogy állapítsa meg.
  Te az a benyomásom, hogy megpróbáljuk becsapni a világot?
  Menjünk, mert a dolgok jobbra, ha nem, és meg vannak győződve arról, mint azt, hogy mindent jól.
  Lehet, hogy te is rohant, és biztonságos, mutatja, hogy hogyan írja, vagy lehet, hogy a hiány.
  Nem vagyunk lehetetlenné válik az Ön számára!

 87. robtsvas01 - mondta

  Mondd, kérjük e bootab`ila image Windows 7 ez, vagy sem?

  Azoknak, akik nem megy, és megpróbál bejelentkezni download`ul relogati a 2 3-szor LiveID a Windows ...

 88. Adrian - mondta

  robtsvas01: Mondd, kérjük e bootab`ila image Windows 7 ez, vagy sem? Download`ul akik nem megy, és megpróbál bejelentkezni relogati a 2 3-szor LiveID a Windows ...

  Igen Nene e bootabilaaaa ... ha nem egy indító CD, írja fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: hogyan lehet egy bootolható CD-t vagy bootolható CD-t, belépsz, és megtalálja a bemutató

 89. angyal - mondta

  http://www.microsoft.com/windows/windows-7/

  nézd meg, hova küldtem ahelyett, hogy küldjön nekem, hogy nem a fiókomat a Microsoft, hogy mit csinálok ezt?

 90. robtsvas01 - mondta

  Adrian inebunii nem mentem, ez csak annyira bonyolult ?!

  ms válaszidő

 91. florin - mondta

  Hi! Szeretném tudni, hogy ez a verzió a Windows 7 megy romana.Nu dugva és a nyelv egy másik, igen, jobban anyanyelvükön ... talán azért, mert a régi iskolában történt több hála és nyelv rusa.Multe voastra.SUCCES elismerését a munkát!

 92. Adrian - mondta

  florinHi! Szeretném tudni, hogy ez a verzió a Windows 7 megy romana.Nu dugva és a nyelv egy másik, igen, jobban anyanyelvükön ... talán azért, mert a régi iskolában készült több rusa.Multe nyelv köszönhetően és elismerését a munka voastra.SUCCES!

  Minden windowsurile támogatja a román nyelv!

 93. Adtam magamnak le a tárgyalást május 90 23.10 nap, és most, amikor írok, azaz május 04.11 megállított és védjen valódi Etiket, és érvényesíti a másolatát 7 nyerni !!!! Tehát elmúlt időszakban a 90 nap !!! tenni a 90 nap kellett a parancsot kell begépelni a cmd, és most látom, hogy meg kell nyerni Etiket asztali másolat érvényesítésére 7 90 nap !!! tudok tisztázni, aki valójában egy kísérleti időszak alatt? minden jót, és tartsa minden olyan erősek !!! !!!!!

 94. Lucian - mondta

  Van egy HP laptop 9420 NX OS Win Xp Home.Am próbáltam telepíteni egy másik operációs rendszer, például Win XP Professional, de nem teszi lehetővé, nem ismerve fel, hogy jön az eredeti változata fabrica.Imi az üzenethez a kapcsolatot a rendszergazda .Most szeretnék telepíteni a Windows rajta 7 egy tiszta telepítés, frissítse verzió Xp.Cum nem tudja, hogy nekem ezt nélkülem korlátozza a hozzáférést bármely operációs rendszer telepíthető?.Multumesc.

 95. MARYAN - mondta

  I f PLCE mennyi az oktató, de szeretném tudni, hogy hogyan kell telepíteni a Windows. Megteheti ezt egy bemutató? Marian

 96. Adrian - mondta

  MARYAN: I f PLCE mennyi az oktató, de szeretném tudni, hogy hogyan kell telepíteni a Windows. Megteheti ezt egy bemutató? Marian

  Ez hosszú tudnivalókat a Windows XP és a Windows Vista, mint mi a bemutató. Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." a helyes utat: Telepítse a Windows XP SP 3 vagy telepítési és optimalizálja a Windows Vista, akkor adjuk meg, és megtalálja oktató

 97. Laura - mondta

  Jó.
  Szeretném kipróbálni windows7, de ahogy mondta, és győződjön meg arról, hogy van a járművezetők. ezt a rendszert. Elmentem pg. Gyártó (Asus), de pt. Alapvető én fórumon én nem találtam semmilyen új driver. sem vista. windows7. Asus alaplap I K8U-X, AMD Socket 754, Uli M lapkakészlet úgy 1689.Daca ki az új vezetők is eltarthat fejemben le windows7? Mi lenne a megoldás?

 98. Razvan - mondta

  Nem tudom, ha bármilyen illesztőprogramok Windows Vista 7 támogatást?

 99. Lucian - mondta

  Tettem magamnak egy kérdést ... vagy ez már meghaladja a szintet a készítmény? Ahogy látom ezzel a nagy programozók ...

 100. Lucian: Már fel magam egy kérdés ... vagy már meghaladja a szintet a készítmény? Ahogy látom ezzel a nagy programozók ...

  Ne kérj bocsánatot, mi szintű felkészülés vége.

 101. Adrian - mondta

  Lucian: Már fel magam egy kérdés ... vagy már meghaladja a szintet a készítmény? Ahogy látom ezzel a nagy programozók ...

  Akartam válaszolni, de jön egy ilyen megjegyzések, hogy ne! Csak ezt a kutatást a Google nem az egyetlen helyszínen, hogy köze hozzá! Adok csak egy tipp: "hard format" Restu jól vagy ... mint te "beszédes", ugye?

  • Lucian - mondta

   Adrian:
   Akartam válaszolni, de hogy jön az ilyen megjegyzéseket, hogy ne! Csak nem a kutatás a Google-on, nem mi vagyunk az egyetlen hely, amely az IT! Csak adjon egy kicsit: "formázza kemény" restu csinálsz ... mint te "beszédes", nem igaz?

   Elnézést, ha megsértettem bárki, de várunk mihamarabb tőled ... én formázott a merevlemezt, de amikor megpróbáltam telepíteni XP Professional indítható, így a telepítés után újabb fájlok másolását a Windows, kaptam az üzenetet administratorul.Si kapcsolatba is próbáltam kb 3 ori.Multumesc választ ...

   • Adrian - mondta

    Lucian:
    Elnézést, ha megsértettem bárki, de várunk mihamarabb tőled ... én formázott a merevlemezt, de amikor megpróbáltam telepíteni XP Professional indítható, így a telepítés után újabb fájlok másolását a Windows, kaptam az üzenetet administratorul.Si kapcsolatba is próbáltam kb 3 ori.Multumesc választ ...

    Oké, így megértjük. Mert te apologized'll megmondja, hogy mit kell tennie. De a jövőben nem érti, hogy mi marad a helyszínen éjjel-nappal, hogy válaszoljon minden lehetetlen, mert egy napon hozzászóláshoz 100, és sajnos mások, akik tudják, ne vegyenek részt! Így van, hogy legyen türelemmel. Emellett a helyszínen, mi mindannyian gyerekek, barátnő, házastárs, barátok, a személyes élet.

    Most vissza a kérdésre

    Meg kell formázni a partíciót rendszerindító CD-ről, vagy egy Linux live CD (és tudja, hogyan kell formázni NTFS), vagy Acronis Disk Director, amit a bemutató, és meg lehet nézni kattintva ITT Ez Acronis lehetővé teszi, hogy egy bootolható CD-t, amely akkor indul el, és formázza a merevlemez szükségessége nélkül a Windows vagy más operációs rendszer van telepítve a partíción. Meg kell csinálni a Acronis bootolható CD-t, a boot, és formázza a partíciót C vagy esetleg törölje (ez tovább tart). Miért azzal, hogy a CD? neki az összes fájlt kell lennie, mert Acronis szoftvert kezdeni! és az ilyen hardver nem használható Formázás közben, így tudom, hogy a C- nem lesz képes formázni sosem járás közben megteremti a Windows, mint a CD-n él, mert a fájlok használatban vannak, ha azt szeretné, hogy formázza meg, amíg te a Windows. ez olyan, mint a módosítani kívánt a kereket egy autó, miközben az utcán. Ez teljesen lehetetlen, hogy nem lehet telepíteni az operációs rendszert akarunk, csak van, hogy okos! ez nagyon fontos, hogy formázza a merevlemezt egy CD, CD bootand leginkább ajánlatos Acronis Disk Director vagy ha talál jó és a Partition Magic. Meg lehet formázni a Windows partíciót ki minden C amint mondtam, a fájlok használatban vannak a szoftver megosztjuk futni, futni a Windows, és így tovább. Ha kérdése van, hívjon

    • Lucian - mondta

     Adrian:
     Oké, így megértjük. Mert te apologized'll megmondja, hogy mit kell tennie. De a jövőben nem érti, hogy mi marad a helyszínen éjjel-nappal, hogy válaszoljon minden lehetetlen, mert egy napon hozzászóláshoz 100, és sajnos mások, akik tudják, ne vegyenek részt! Így van, hogy legyen türelemmel. Emellett a helyszínen, mi mindannyian gyerekek, barátnő, házastárs, barátok, a személyes élet. Most vissza a kérdésreMeg kell formázni a partíciót rendszerindító CD-ről, vagy egy Linux live CD (és tudja, hogyan kell formázni NTFS), vagy Acronis Disk Director, amit a bemutató, és meg lehet nézni kattintva ITT Ez Acronis lehetővé teszi, hogy egy bootolható CD-t, amely akkor indul el, és formázza a merevlemez szükségessége nélkül a Windows vagy más operációs rendszer van telepítve a partíción. Meg kell csinálni a Acronis bootolható CD-t, a boot, és formázza a partíciót C vagy esetleg törölje (ez tovább tart). Miért azzal, hogy a CD? neki az összes fájlt kell lennie, mert Acronis szoftvert kezdeni! és az ilyen hardver nem használható Formázás közben, így tudom, hogy a C- nem lesz képes formázni sosem járás közben megteremti a Windows, mint a CD-n él, mert a fájlok használatban vannak, ha azt szeretné, hogy formázza meg, amíg te a Windows. ez olyan, mint a módosítani kívánt a kereket egy autó, miközben az utcán. Ez teljesen lehetetlen, hogy nem lehet telepíteni az operációs rendszert akarunk, csak van, hogy okos! ez nagyon fontos, hogy formázza a merevlemezt egy CD, CD bootand leginkább ajánlatos Acronis Disk Director vagy ha talál jó és a Partition Magic. Meg lehet formázni a Windows partíciót ki minden C amint mondtam, a fájlok használatban vannak a szoftver megosztjuk futni, futni a Windows, és így tovább. Ha kérdése van, hívjon

     Köszönöm szépen Adrian és megkérdezem még egyszer bocsánatot azért, amit mondott a rendszergazdák az ezen az oldalon ... igazad van, van más személyes kérdés, hogy néha nekünk figyelmen kívül hagyni néhány kevésbé fontos ...
     Más hírek a merevlemezt megosztjuk Norton Partition Magic.Totdeauna ezelőtt, amikor volt probléma a Windows, vírusok vagy más szerencsétlenség letelepítés használt DVD, amit én rögtön vettem a laptop .Voi próbálja meg, mint te spus.Sper hogy reusesc.Chestia bosszant az, hogy nem tudod valami új laptop.Am vizsgálatot végzett a Microsoft honlapján kompatibilitás, és úgy tűnik, hogy az egyetlen probléma az lenne, ATI Radeon videokártya meghajtók, amelyek X1600 laptop, ez a Windows 7.
     Köszönet újra ...

 102. webdan - mondta

  Lucian:
  Van egy HP laptop 9420 NX OS Win Xp Home.Am próbáltam telepíteni egy másik operációs rendszer, például Win XP Professional, de nem teszi lehetővé, nem ismerve fel, hogy jön az eredeti változata fabrica.Imi az üzenethez a kapcsolatot a rendszergazda .Most szeretnék telepíteni a Windows rajta 7 egy tiszta telepítés, frissítse verzió Xp.Cum nem tudja, hogy nekem ezt nélkülem korlátozza a hozzáférést bármely operációs rendszer telepíthető?.Multumesc.

  Nos, ha jön Hp NX 9420 kell telepíteni a Windows XP, itt a lista az operációs rendszer a laptop: Microsoft Windows 2000
  Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
  Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
  Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)
  Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)
  Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
  Microsoft Windows XP Home Edition
  Microsoft Windows XP Professional
  Megpróbálja telepíteni a hét, de nem kockáztatta meg, hogy töltse le a vezetők, Internet.Daca még mindig nem akar telepíteni XP, én nem próbálja frissíteni a BIOS-t, ha nem, akkor próbálja meg frissíteni a meghajtókat tesz raid (felismerni a HDD) "nLite", ha nincs raid vezetők, hogy ne menj vissza, és mondd el nekik, hogy nincs ötlet, hogy a laptop ...

 103. webdan - mondta

  webdanNos, ha ez Hp NX 9420 kell telepíteni a Windows XP, itt a lista az operációs rendszer a laptop: Microsoft Windows 2000
  Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
  Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
  Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)
  Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)
  Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
  Microsoft Windows XP Home Edition
  Microsoft Windows XP Professional
  Megpróbálja telepíteni a hét, de nem kockáztatta meg, hogy töltse le a vezetők a temei.M Internet.Revin néztem a probléma, mint a tiéd, és a kevésbé kellemes az, hogy ezekben az esetekben is, ha sikerül egy újabb operációs rendszer a laptop (operációs rendszer eltérő az egyik, hogy az eredetileg telepített) nem tudja aktiválni az engedélyt a laptop integrált az alaplapon kell programozni a kellemes telepítheti a különböző operációs rendszerek laptop.Reprogramarea csak a gyártó, az Ön esetében: hogy küldje el a laptop, a HP-Compaq.Altfel nem, amikor megpróbáltam mentem egész nap all "sakálok" (hackerek és jaxorei), és senki nem tudott tenni valamit, mert kellemes, szép pricina.Este mint a vezeték nélküli lemez, csak egy speciális csatlakozó, mely az alaplap, és ellátja saját akkumulátor és az akkumulátor akkor is, ha el kell távolítani degeaba.Placuta reprogramata.Se átütemezett csak HP-Compaq gép néhány speciális eszköz, amely respectiva.Chiar kellemes átütemezett, és a BIOS-frissítés használhatatlan.

  • webdan: webdanNos, ha ez Hp NX 9420 kell telepíteni a Windows XP, itt a lista az operációs rendszer a laptop: Microsoft Windows 2000
   Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
   Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
   Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)
   Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)
   Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
   Microsoft Windows XP Home Edition
   Microsoft Windows XP Professional
   Megpróbálja telepíteni hét helyszínen, de azt kockáztatja, nem tölt le minden járművezetők Internet.Revin on temei.M szembesültem a probléma, mint a tiéd, és a kevésbé kellemes az, hogy ezekben az esetekben is, ha sikerül egy újabb operációs rendszer a laptop (operációs rendszer eltér az, amelyik eredetileg telepítve) nem sikerül saját domain engedélyt, mert a laptop integrált az alaplapon kellemes történő elhalasztásának telepíteni a különböző operációs rendszerek laptop.Reprogramarea az csak a gyártó, az Ön esetében: hogy küldje el a laptop a HP-Compaq.Altfel központja nem, amikor megpróbáltam mentem egész nap minden "sakál" (hackerek és jaxorei), és senki nem sikerült csinálni valamit, mert ott pricina.Este kellemes, szép lemezszerû vezeték csak egy speciális dugó, hogy a dugók az alaplap, és mellékelt saját akkumulátorral, és az akkumulátor akkor is, ha el kell távolítani minden degeaba.Placuta reprogramata.Se ütemezni csak HP-Compaq gép néhány speciális eszköz, amely respectiva.Chiar ütemezni kellemes és frissítse a BIOS-t felesleges.

   (Idéz me)

   Valószínűleg utalva TPM, nincs munka, akkor kell telepíteni minden Windows operációs rendszer gond nélkül.
   Meg kell telepíteni a Windows-t bios, én is arról, hogy a BIOS számos olyan beállítása, hogy szükség van a figyelmet.
   Amit fentebb már említettük, nem teljesen pontos, a számítógép, amely a Windows telepítve van, nem nem tudja telepíteni az új Windows.
   Ha kell tennie egy BIOS-frissítést.
   Bármi lehet megoldani a számítógép kell csinálni, amit akar, nem, mit akar.

  • Lucian - mondta

   webdan: webdanNos, ha ez Hp NX 9420 kell telepíteni a Windows XP, itt a lista az operációs rendszer a laptop: Microsoft Windows 2000
   Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
   Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
   Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)
   Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)
   Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
   Microsoft Windows XP Home Edition
   Microsoft Windows XP Professional
   Megpróbálja telepíteni hét helyszínen, de azt kockáztatja, nem tölt le minden járművezetők Internet.Revin on temei.M szembesültem a probléma, mint a tiéd, és a kevésbé kellemes az, hogy ezekben az esetekben is, ha sikerül egy újabb operációs rendszer a laptop (operációs rendszer eltér az, amelyik eredetileg telepítve) nem sikerül saját domain engedélyt, mert a laptop integrált az alaplapon kellemes történő elhalasztásának telepíteni a különböző operációs rendszerek laptop.Reprogramarea az csak a gyártó, az Ön esetében: hogy küldje el a laptop a HP-Compaq.Altfel központja nem, amikor megpróbáltam mentem egész nap minden "sakál" (hackerek és jaxorei), és senki nem sikerült csinálni valamit, mert ott pricina.Este kellemes, szép lemezszerû vezeték csak egy speciális dugó, hogy a dugók az alaplap, és mellékelt saját akkumulátorral, és az akkumulátor akkor is, ha el kell távolítani minden degeaba.Placuta reprogramata.Se ütemezni csak HP-Compaq gép néhány speciális eszköz, amely respectiva.Chiar ütemezni kellemes és frissítse a BIOS-t felesleges.

   Köszönöm a sok ...

 104. Kapok egy hiba után válassza ki az oldal nyelvet technet.microsoft.com hogyan választotta ki a 32 Bitzi KND kattintott icnarca nem megy, hogy nekem eraoare oldalon. Az Internet Explorer használata böngésző

 105. vali - mondta

  Van-e mód, hogy optimalizálja lejátszása flash videók oldalak, mint a YouTube, trilulilu stb? Ha adsz meg teljes képernyőn látható szaggatott. A Windows XP ez nem történik meg, kivéve, ha a videó nagyon nagy felbontással, vagy volt HD. Szaggatott és weboldalakat válnak a böngészőben ha így scroll. Én esett a hatások az átláthatóság és az aero (mielőtt még rosszabb volt), de még mindig nem játszik, ahogy akarom ...
  (Alaplap GA-81945GZME-RH Intel Celeron processzor gh 2,66 - 256 kb cache, 2gb ram, Nvidia 7100 GS). Valószínűleg ez a konfiguráció xp minden jobb ...

  • Adrian - mondta

   vali: Van-e lehetőség, hogy optimalizálja a lejátszás flash videók oldalak, mint a YouTube-on, stb. Trilulilu? Ha adok teljes képernyőn látható szaggatott. A Windows XP nem ez történik, kivéve, ha van egy nagyon nagy felbontású videó vagy a HD korszak. Szaggatott és weboldalak válnak a böngészőben, amikor görgetés adni. Feladtam és Aero átláthatóság hatásokat (mielőtt még rosszabb volt), de még mindig nem játszik, mint szeretnék ...
   (Alaplap GA-81945GZME-RH Intel Celeron processzor gh 2,66 - 256 kb cache, 2gb ram, Nvidia 7100 GS). Valószínűleg ez a konfiguráció xp minden jobb ...

   Biztos vagy benne, hogy a legújabb videokártya driver (nem úgy értem, az egyik, a CD-n)? Lásd, hogy van egy tutorial, hogyan kell letölteni a driver nVidia videokártya. Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." a helyes utat: update videokártya driver, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

 106. Marius - mondta

  Én és én folyton kíváncsi. Ha telepíti a Windows 7 90 napon belül Sami lehet telepíteni a Windows XP SP 3 újra?

  • Adrian - mondta

   Marius: Én, és én is kíváncsi. Ha telepíti a Windows 7 90 napon belül Sami lehet telepíteni a Windows XP SP 3 újra?

   Igen normális, amennyit csak tudsz, hogy miért nem? Soha nem tesz senkit semmilyen OS nyakán, hogy nem lehet eltávolítani !! Minden operációs rendszer a múlt lehet telepíteni vagy eltávolítani!

 107. Marius - mondta

  Elfelejtettem da köszönöm a jó munkát, és hála neked én fáradt multe.ma anvatat még adni sami pénzt használó Windows világot, de most tudok venni, és nem csak az erős cucces CEMA és oktatóanyagok

 108. vali - mondta

  Azt nettó RDS, de nem egészen értem valamit ... Ha adsz a számítógépet, és kattintson a „hálózat”, azt mutatják, néhány számítógép más emberek (ez történik akkor is, ha megszakad a RDS, az éppen elég hálózati kábel csatlakoztatva). Azonban, ha megpróbál csatlakozni az egyiket nem. Mik ezek? Miért? Van olyan aggodalom biztonságát a számítógépet?

 109. Igen ... ez az utolsó vezető Letöltöttem mielőtt telepíti a Windows 7

  • Adrian - mondta

   valiIgen ... ez az utolsó vezető Letöltöttem mielőtt telepíti a Windows 7

   A lemez meglehetősen gyenge Windows 7 !!! Ha nem tévedek akkor passzív hűtés nem aktív (adik nincs ventilátor (ventilátor hűtő) rajta) Ezzel a válság videokártyák szuper áron, jobb, ha magad néhány dollárt, és kapsz egy új videokártyát , nagyon olcsó most ebben az időben, mint a többi komponens. Miért nem kérdezed meg őket, hogy a Windows 7 tányér tiéd!

 110. Marius - mondta

  nagyon szépen köszönöm, és sok szerencsét továbbra vaurmaresc évben nagy örömmel

 111. Lucian - mondta

  Adrian sikerült formázni a merevlemezt, telepítettem Windows-Acronis.Apoi 7, friss példányt most update.Pana nem nagyon elégedett program.Singura probléma vezető video.Nu plakk képes megjeleníteni videó Aero mód hiánya miatt vezetőire corespunzator.Placa azon már csak 8 bites színes kijelző felbontása 1400 x 1050.Rezolutia jó lenne 17 hüvelykes képernyő, de ez nem zavar megy 32 színmélység biti.Stii, hogy hol található illesztőprogram az én videokártya ATI Radeon X 1600? Ha telepíti a driver Vista kellett esélye, hogy menjen?
  Örülök, hogy tettem menni anélkül, hogy az eredeti rendszer fabrica.Iti köszönöm Adrian tízszeres ...

  • Adrian - mondta

   LucianAdrian sikerült formázni a merevlemezt, telepítettem Windows-Acronis.Apoi 7, friss példányt most update.Pana nem nagyon elégedett program.Singura probléma vezető video.Nu plakk képes megjeleníteni videó Aero mód hiánya miatt vezető vívmányok corespunzator.Placa már csak 8 bites színes kijelzők felbontása 1400 x 1050.Rezolutia jó lenne 17 hüvelykes képernyő, de ez nem zavar megy 32 a színmélység hol találok biti.Stii illesztőprogramok a videokártya ATI Radeon X 1600? Ha telepíti a driver Vista kellett esélye, hogy menjen?
   Örülök, hogy tettem menni anélkül, hogy az eredeti rendszer fabrica.Iti köszönöm Adrian tízszeres ...

   Gratulálok, örülök neked! És remélem, hogy ma van, hogy több beteg, és enyhébb velünk.

   keres ITT Tudod kap driver Windows 7

   • Lucian - mondta

    Már próbáltam tegnap este, miután telepítette a Windows 7 és elmentem a honlapon, hogy Ön letöltse a videokártya driver, de mi nem megy descarcat.Alesesem vezető x32 Windows Vista Enterprise, de én letöltöttem én Ehelyett mers.In telepítve van, de nem reggel beléptünk a HP honlapján, és ott talált x32 illesztőprogramok Windows Vista vezetők részére minden összetevő, nemcsak video.Acum tábla jól megy a felbontás 1650 x1440 (széles képernyő ) és 32 culoare.Merge kicsit most és Aero mód a Norton Internet Security programului.Am 2010.Deocamdata jól megy, és boldog ... már nagyon ajutor.Daca Problémám, kérem voi.Sunteti profesionisti.M én meggondolatlanul a concluzii.Scuze ...

    Adrian: Gratulálok, örülök neked! És remélem, hogy ma van, hogy több beteg, és enyhébb a noi.Uite ITT Tudod kap driver Windows 7 (Idéz me)

 112. Razvan - mondta

  Van egy kérdésem fit illesztőprogramok Windows Vista 7? Kérem válaszoljon Sami.

  • Lucian - mondta

   Razvan: Van egy kérdésem fit illesztőprogramok Windows Vista 7? Kérem válaszoljon Sami.

   Telepítettem a Windows laptopomon Hp 7 és telepítette az illesztőprogramokat Vista.Merge perfect.Acum függ a rendszer konfigurációs ... Nem általánosítani próbál mearga.Dar kell mearga.Bafta!

   • Razvan - mondta

    Lucian:
    Telepítettem a Windows laptopomon Hp 7 és telepítette az illesztőprogramokat Vista.Merge perfect.Acum függ a rendszer konfigurációs ... Nem általánosítani próbál mearga.Dar kell mearga.Bafta!

    Ez az, amit tudok, mert én letöltött illesztőprogramokat 7, de nem biztos, ha illeszkedik, és megvan az eredeti CD-t illesztőprogramok PC a Windows Vista.

 113. marian - mondta

  f nultumesc sok amit csinálsz ezen az oldalon ezt a munkát nekünk megjegyezni 10.am felhalmozódott d vs. Nagyon sokat, és hála neked, a PC jól működik f telepíteni a Windows-t 10 perc maximum, mert ha egyszer .inc útmutatók köszönöm az erőfeszítést és áldozatot, amit teszik. a többiek. Nem fogom elfelejteni, hogy szinte minden tudok, ettől Tisztelt ÚTMUTATÓ

 114. Costy - mondta

  hello! Van egy olyan probléma, húztam le a net nod32, telepítése után az újraindítás, és kaptam iam leptopu van vírus, és nem tudja, hogyan kérjük a tartalék, hogy szép, hogy nekem, és azt mondják, hogy a biztonsági mentés S. MI nyitott, de működik kemény. Kérjük ajutatima

  • Adrian - mondta

   Costy: Hi! Van egy olyan probléma, húztam le a net nod32, telepítése után az újraindítás, és kaptam iam leptopu van vírus, és nem tudja, hogyan kérjük a tartalék, hogy szép, hogy nekem, és azt mondják, hogy a biztonsági mentés S. MI nyitott, de működik kemény. Kérjük ajutatima

   Ne maradj ki NOD32 életedben a legrosszabb és lusta vírusölő.
   Kérjük, nézd EZ bemutató, hogy devirusa (kattintson a "ez", hogy arra az oldalra, bemutató)

 115. cápa - mondta

  Adrian antivírus vitatkozni a vékony, miután több tesztek IKARIUS AV.

 116. Megértettem jól gb szinte 2.5 4-szer nagyobb, mint az XP.

 117. Helló. Elnézést a zavarásért eleje óta, de így, és van néhány kérdésem Lagat a Windows 7. Volt telepítve ez a rendszer 5 hónapban, és nagyon elégedett voltam vele, letöltöttem a Microsoft weboldaláról licencelt hogy mikor, érvényes június 2012, minden rendben ment, amíg tettem a pokol és én PC (egy Acer laptop 5620G), minden jól ment csak k látok egy üzenetet, hogy azt mondta nekem, hogy ez a változat csak tesztelésre, és már lejárt. Vettem egyéb engedélyek a Microsoft és semmi az üzenet, amit úgy tűnik körülbelül minden 2-3 perc és az asztali fekete volt. Most van egy xp Utolsó v.22

  Intreberea van, akkor le kell töltened egy másik változata. A Windows 7?
  Melyik lenne ideális, hogy nem probléma a licenc?
  Hogyan tudom kikapcsolni a Windows Genuine Advantage?
  Telepíthető a Windows egy bottal 7 8 Gb? (Ne legyen indítható, de fut rajta, és ha igen, hogyan?)

  Kérem, küldjenek nekem egy e-mail választ.

  Köszönet előre.

 118. Razvan - mondta

  Én sie probléma. Letöltöttem Windows verzió 90 7 nap, és amikor instalato nem volt nagy meglepetés, hogy megmutatja az összes ablakot 7 hatások, hűvös is, mint például az átláthatóság, stb Miért lehet magyarázni nekem? Kérem! Várakozás a válaszra.

  • Adrian - mondta

   RazvanVan egy probléma, amit sie. Letöltöttem Windows verzió 90 7 nap, és amikor instalato nem volt nagy meglepetés, hogy megmutatja az összes ablakot 7 hatások, hűvös is, mint például az átláthatóság, stb Miért lehet magyarázni nekem? Kérem! Várakozás a válaszra.

   Meg kell telepíteni a video driver a grafikát, mi? Ha volt a logikus gondolkodás, az ember, aki felelős a grafikus kijelző és a számítógép? A válasz a videokártya, ha nem videokártya illesztőprogram automatikusan ő tudja, hogyan kell "kommunikálni" megfelelően az operációs rendszert, és nem tudja, hogyan kell értelmezni, illetve nem teheti grafikus rendszer adnak neki? Find Graphics Driver Internet és aktiválja az automatikus frissítést a Windows 7, és meg fogjuk találni azt automatikusan.

   • Razvan - mondta

    Adrian:
    Telepíteni kell a videokártya driver, mert grafika mi? Ha volt logikusan gondolkozol, aki felelős a kijelző és grafikák számítógépen? A válasz videokártya, ha nem videokártya-illesztőprogramok automatikusan tudja, hogyan kell "kommunikálnak" megfelelően az operációs rendszer és nem fogja tudni, hogy értelmezze, illetve nem teheti grafikus rendszer adja csinálnak? Graphics Driver Keresés az interneten vagy aktiváló automatikus frissítéseket a Windows 7 és azt fogja találni, akkor automatikusan az Ön számára.

    És ez lenne a gondolat, de elfelejtettem teszteltem konkrét windows egy virtuális merevlemez 7. Legyen és emiatt vagy nincs beépítve a próbaverziója ms?

    • Adrian - mondta

     Razvan:
     És ez lenne a gondolat, de elfelejtettem teszteltem konkrét windows egy virtuális merevlemez 7. Legyen és emiatt vagy nincs beépítve a próbaverziója ms?

     Úgy döntöttem, én megértem, hogy telepített virtuális. Oké, attól függően, hogy a videokártya és a támogató technológiák lehetővé teszik "3D gyorsítás". Nem azt, amit a virtuális gépet használja, ha használja a Virtual Box, akkor indítsa el balra, hogy egy kattintás a Windows telepítve van, és a jogot, hogy válassza ki a virtuális gépet, hogy a lehetőségek a lap "Részletek". Menj a "Display" fülre, majd kattintson a "Video" checkbox "Enable 3D gyorsítás". Ismét lesz hatással a virtuális, ha a videokártya támogatja a valami, 3D gyorsulás.

     • Razvan - mondta

      Adrian:
      Megértem, hogy úgy döntött, hogy telepítse a virtuális. Ok, attól függően, hogy a teljesítményét a videokártya és a támogatott technológiák lehetővé teszik "3D gyorsítás". Ne mondd, hogy a virtuális gép, ha használja Virtual Box, akkor indítsa el, majd balra egy kattintással a Windows telepítve van, és a jogot, hogy válasszon egy virtuális gépet, hogy a beállításokat a lap "Részletek". Menj a "Display" fülre, majd kattintson a "Video" tick box "Enable 3D gyorsítás". Ismétlem, hogy Ön a virtuális hatását csak akkor, ha a videokártya támogatja úgy, gyorsulás 3D.

      Köszönöm. Megnéztem "gyorsuló 3d", de még mindig nem 7 hatások ablakok és társasjátékok úgy vélik, hogy a támogatás (ATI Radeon x1550 512 mb), nem volt hiba. Igen folosec VirtualBox.

     • Adrian - mondta

      Razvan:
      Köszönöm. Megnéztem "gyorsuló 3d", de még mindig nem 7 hatások ablakok és társasjátékok úgy vélik, hogy a támogatás (ATI Radeon x1550 512 mb), nem volt hiba. Igen folosec VirtualBox.

      Sem nekem nem megy. Sajnos élvezheti hatását csak akkor, ha telepíti a Windows 7 tiszta, de ha tettem virtuális linux, majd telepítettem a compiz tudtam játszani szuper híres kocka 3D és minden eredményt, amelynek Compiz.

 119. Razvan - mondta

  Tehát, ha azt szeretnénk, hogy jól néz ki 7 ablakok mindazokkal hatások, amelyek átlátszó ablakokkal és a tálca, hogy bemutassák a mini képek a nyitott ablakok stb telepíteni kell az "élő"? Elnézést, de ragaszkodom hozzá, hogy át 7, és nem biztos, hogy a verzió már az, finala.Si a szavakat, amelyeket én letöltött 9o napos próba, amely úgy tűnik, hogy nekem, hogy telepítés nélkül hatásai . Köszönöm a tanácsot.

  • Adrian - mondta

   Razvan: Tehát, ha azt szeretnénk, hogy jól néz ki 7 ablakok mindazokkal hatások, amelyek átlátszó ablakokkal és a tálca, hogy bemutassák a mini képek a nyitott ablakok stb telepíteni kell az "élő"? Elnézést, de ragaszkodom hozzá, hogy át 7, és nem biztos, hogy a verzió már az, finala.Si a szavakat, amelyeket én letöltött 9o napos próba, amely úgy tűnik, hogy nekem, hogy telepítés nélkül hatásai . Köszönöm a tanácsot.

   Igen, meg kell telepíteni a valóságos, mint te oti élvezze hatások és az összes funkciót. Azt javasoljuk, hogy telepítse a Microsoft verziót venni a honlapon, akkor garantálja, hogy még a hivatalos és extra tiszta, és pontosan ez az a változat, hogy a piacon mindössze néhány nappal azután 90 kell tenni az engedélyt, ha azt szeretné, hogy használ ... és veszel egy engedély vagy "csinálsz ... tudod, hogyan." Telepítése az egyik a torrenteket akarsz kockáztatni több!

   • Razvan - mondta

    Adrian:
    Igen telepíteni kell azt oti valódi, ahogy élvezik a hatások és az összes funkciót. Azt javasoljuk, hogy telepítse a verziót venni a Microsoft oldalon, legalább garantálni már hivatalos, tiszta és ráadásul éppen ez a változat, amely a piacon csak 90 nap van, hogy az engedélyt, ha azt szeretné, hogy használja ... és veszel egy engedély vagy "csinálsz ... tudod, hogyan." Telepítése egy torrents're kockáztatva több!

    Oké, köszönöm. És azt szeretném kérdezni valamit, azt látjuk, hogy van tapasztalata 7, valahogy tudta, ha illik illesztőprogramok Windows Vista 7? Ms ismét tanácsot!

    • Adrian - mondta

     Razvan:
     Oké, köszönöm. És azt szeretném kérdezni valamit, azt látjuk, hogy van tapasztalata 7, valahogy tudta, ha illik illesztőprogramok Windows Vista 7? Ms ismét tanácsot!

     Megint mások Vista Drivers még nem látható, hogy megtaláljuk, és ha úgy találja, hogy komponens meghajtó Windows 7 az, aki kap, és telepíti azt. Nem tudom, miért mindenki fél a futás, vagy kubikos vezetők, de ez egy nagyon egyszerű, van, hogy egy kicsit okosabb, és azt szeretnék, akkor everest amit egy video tutorial, amely segítségével megtudja, milyen alaplap alapján, a komponens, és könnyebb lesz az "útvonal" a neten a vezetők

 120. Dumitru Munteanu - mondta

  hello guys! Tegnap este néztem útmutatók néhány a srácok, hogy micrisoft és bemutatott egy programot xp mód azok számára, akik törte meg a Windows XP vagy e mststo. Azt hiszem, akkor kell fceti és egy pls !! Az első alkalommal, amikor megy le vitual PC és ad nekik egy ingyenes verziója a Windows XP Mode !! Köszöntöm szia és sok szerencsét !!

 121. luxus - mondta

  Először is köszönöm, hogy ez a bemutató Letöltöttem nagyon jól megy, és azt akarom mondani, hogy azt tapasztaltam, hogy a Windows újratelepítését dak és formázza a C: Jára ad neki 90 zile.Va egyszer köszönet és további jó munkát !!!

  • Lucian - mondta

   normális, mint tudjuk újratelepíteni újra tartó 90 nap egyszerűen azért, mert a merevlemez, törlése után mindent előző telepítés ... de nem igazán, hogy mentse a practic.Trebuie amit használ, és nem túl jó.

   luxus: Először is köszönöm, hogy ez a bemutató Letöltöttem nagyon jól megy, és azt akarom mondani, hogy azt tapasztaltam, hogy a Windows újratelepítését dak és formázza a C: Jára ad neki 90 zile.Va Köszönet újra és folyamatosan így !!!

 122. Razvan - mondta

  Ez jól megy ez a rendszer windows 7: 1.80 GHz-es Intel dual-core, 2 GB RAM?

  • Adrian - mondta

   Razvan: Ez jól megy ez a rendszer windows 7: 1.80 GHz-es Intel dual-core, 2 GB RAM?

   Miért nem telepíti azt látni? Aki keres, windows 7 leírások, írj a: Windows ystem követelmények vagy előírások 7 7 ablakok, belépsz, és megtalálja, hogy mi a rendszer követelményeinek is. 1G szükség minimális processzor, tehát elvileg meg tudná őt CIK. Most látod, és ...

 123. Traian - mondta

  bravoo mosule nem én jól, mrs shi MLT fffff No [szerencse] $ [egészség] ,,,,, pontosan mi trebe'explicati több olyasmi, mint egy jó tanár ,,,,,,,,,,,,, nyakkendő bravoo salll

 124. adrian - mondta

  Bravo, további jó munkát, kérem, mondja meg ezer és kristály BOBI stb ... Követtem a lépéseket a bemutató -Hogyan, hogy egy ingyenes domain, de ha összetörik nem jönnek intoduce címet

 125. Giani - mondta

  Salut.As akar, és kérem, hogy egy szép tutorial, hogy volt látható, amikor egy CD-t vagy DVD nem fecem összes CD / DVD.Adica mondani, hogy mi teszi a film és a memória, de nincs más film és az első film, amit szeretnék csinálni egy másik alkalommal, hogy aldoilea.Va róga ajutatima.Multumes.

 126. CDBurnerXP lehet vele és bemutató.

 127. Razvan - mondta

  ahol megtalálható, és én draivar az ATI Radeon grafikus kártyák Windows 9250 7 nem találja sehol a ajutatm plssss és köszönöm min

  • Adrian - mondta

   Razvan: ATI Radeon 9250

   Sajnos a videó kártya nagyon régi !!! és nincsenek illesztőprogramok Windows Vista 7 egyenletesebb, mint a Windows XP 32 vagy 64 kicsit! A tanácsom az, telepítése után a Windows 7 bemegy a vezérlőpulton, majd adja meg a Rendszer és biztonság, majd a Windows-frissítések és kattintson a Frissítések keresése, várom, hogy söpör frissítéseket, majd kattintson a Nézet detailes vagy többet látna detailes és azt mondják, hogy a talált egy listát, hátha van valami ... ATI illesztőprogramok jelölőnégyzetet, majd kattintson az OK (az alján az ablak OK gombot a jobb oldalon), majd kattintson a frissítések telepítése

  • mr.satanika - mondta

   Sal: Van egy videó pl fel.am megállapította a következő vezető és megy fb.Vista_ATI_Radeon_XDDM_6.14.10.6606_for_WIN7.cauta nettó p telepíteni és megy ok.ai pontot gyengébb a játék grafikus, de MERGE.sper ajute.n talál egy másik driverpana -n prezent.am kerestem CAPI. e singuruk és functioneaza.Bafta

  • marian - mondta

   Letöltés Driver max (a google), és találkozunk!

   Razvan: Hol találok és draivar 9250pt ATI Radeon grafikus kártyák Windows 7 nem találják sehol ajutatm plssss és köszönöm mn

   • Marius - mondta

    marian:
    Letöltés Driver max (a google), és találkozunk!

    Az AMD és az jön, hogy megtudja, ott kapsz vagyok nem varimiu van udul Dami tányéron

 128. Iustin - mondta

  Üdvözlöm Adrian a 30 napokban megy újraélesednek?

  • Adrian - mondta

   Iustin: Welcome Adrian a 30 napokban megy újraélesednek?

   Igen, ez fog menni, de te nem 30 90 napig minden újraélesednek parancs !! Azt tette egyértelművé bemutató hogy megy újraélesítését újraélesednek bármely változatát Vista vagy nyer 7, vagy nem tudom, mi az esetleges verzió? Adik legyen bármi is fog menni, ez otthon, ez a Home Premium, alapvető, Professional, Ultimate, Enterprise, ha azt mondanám, minden verzió nem világos?

 129. Marius - mondta

  Miért állna meg a felét bemutató?

 130. Marius - mondta

  Kérlek, bocsáss meg én csak folyamatosan csodálkozó akarta küldeni, de én nem tudom, mi Anca egyszer dc megbocsát, ha tudok válaszolni?

 131. Dragos - mondta

  Ti nagy volt. Van egy kérdés, a nagy különbség ENTREPRISE és ULTIMATE?

  • ylye - mondta

   Dragos: Srácok szikla. Van egy kérdés, a nagy különbség ENTREPRISE és ULTIMATE?

   Dragos nem kérdezni ezt a linket, de nem javasoljuk, hogy írja be a google ezt: végső különbségek és vállalkozás- ... Azt lehet mondani, hogy a változatok közötti 2 nincsenek jelentős különbségek árokba, szinte nem létező ... sok sikert!

 132. szia !!!! Letöltöttem a Windows Enterprise 7 64 bit (saját microsoft) azt mutatta, hogy pontosan hogyan kristályok bemutató telepítettem és érvényességét 10 nap !!! Miért nem 90 ????? Van egy pár nap, hogy lejárat, és ha adsz neki a parancsot slmgr -rearm, még ad nekem 30 10 napos nap az élet ???? És különben is, hogy most nem az én téma másoltam, és azt mondják bővítheti 360 napig, amíg a következő sorrendben !!! Nyissuk meg a Registry Editor (Start-> Run> írja be regedit, és kattintson az OK gombra), és kövesd az utat HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ SL. A bemenetek között a jobb oldalon az ablak, látszó SkipRearm értékének megváltoztatása a 1. Ez a módosítás lehetővé teszi, hogy ne használja a parancs slmgr -rearm mindig 8 alkalommal. Ha annyira sikeres és mondja meg, hogy adok a parancs hozott 30 nap !!!! bay bay

  • Adrian - mondta

   par: Hello !!!! Letöltöttem a Windows Enterprise 7 64 bit (saját microsoft) azt mutatta, hogy pontosan hogyan kristályok bemutató telepítettem és érvényességét 10 nap !!! Miért nem 90 ????? Van egy pár nap, hogy lejárat, és ha adsz neki a parancsot slmgr -rearm, még ad nekem 30 10 napos nap az élet ???? És különben is, hogy most nem az én téma másoltam, és azt mondják bővítheti 360 napig, amíg a következő sorrendben !!! Nyissuk meg a Registry Editor (Start-> Run> írja be regedit, és kattintson az OK gombra), és kövesd az utat HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ SL. A bemenetek között a jobb oldalon az ablak, látszó SkipRearm értékének megváltoztatása a 1. Ez a módosítás lehetővé teszi, hogy ne használja a parancs slmgr -rearm mindig 8 alkalommal. Ha annyira sikeres és mondja meg, hogy adok a parancs hozott 30 nap !!!! bay bay

   Ha olvasták az összes megjegyzést, most már képes Windows 7 !!!

   Mint látható ez alatt az utolsó megjegyzés az én ezt írja:

   [Oldal 8 származó 8] [<< Első <<] [...] [<<] [4] [5] [6] [7] [8]

   Ez azt jelenti, hogy ez a leírás 9 oldal tele megjegyzéseket, úgy 1 megjegyzések oldalon a bemutató hagytam egy megjegyzést, amelyben elmagyaráztam mik azok a napok, és hogyan aktiválhatja a 10 90 napok

   Kattints ITT és olvassa el az utolsó megjegyzést az oldalon !!!

   Olvassa el a véleménye, mielőtt érvénybe !!!

 133. Dragos - mondta

  Adrian Nagyon köszönöm, ment a dolog aktiválására 90 napig. Ez nagyon egyszerű, de azt vettem észre. Alin mondta Adrian, és adja meg, ahol kezelni. VIDEOTUTORIAL LIVE!

 134. Láttam !!! Nem voltam ott, mert írtam törlődik 10 90 nap helyett, ez összezavart !!!! Én találtam, és most minden megy rendben !!!! ms sok !!!

 135. Marius - mondta

  hajó imádkozni, ha tudna Sami választ, vagy azt anvatati, hogyan kell telepíteni Daemon Tools Windows 7 nem tudok telepíteni Rengeteget kipróbáltam, de egyik sem telepíti kérem, mint más programok nem igazán tudják, hogyan kell használni, és nem lehet köszönöm, hogy telepíteni játékokat

  • Lucian - mondta

   Marius: A hajó imádkozni, ha tudna Sami választ, vagy azt anvatati, hogyan kell telepíteni Daemon Tools Windows 7 nem tudok telepíteni Rengeteget kipróbáltam, de egyik sem telepíti kérem, mint más programok nem igazán tudják, hogyan kell használni, és nem köszönöm telepíthető játékok

   Alig W7.Eu telepítettem Daemon Magic Disc és menj super.Am W7 Ultimate.Are a lehetőség, mint a Daemon és emellett az is gratuit.Da Google.Bafta keresést!

 136. Marius - mondta

  köszi csiszol megoldottuk jól anteles a ajutoruj te és én kérdezem, ha meg tudná mondani, számi és a helyiség web cam, hogy nem megy a Skype Yahu nem tetszik a hely van egy cammera lehet eftina bizalom webkamera Ha lehet kapni nagyon hálás vagyok teák segítenek

 137. Magda - mondta

  kifejezés után lejár 90 nap, mi? visszatér az operációs rendszer, amit azelőtt ?? k Tudom, hogy nevetséges, amit mondanak, hanem újonc k ezért kérem, segítsen nekem, és hadd magyarázzam meg pontosabban. és van még egy kérdés: DAK telepíteni W7 kell telepíteni minden programot újra?

  • Adrian - mondta

   Magda: Miután a kifejezés lejár 90 nap, mi? visszatér az operációs rendszer, amit azelőtt ?? k Tudom, hogy nevetséges, amit mondanak, hanem újonc k ezért kérem, segítsen nekem, és hadd magyarázzam meg pontosabban. és van még egy kérdés: DAK telepíteni W7 kell telepíteni minden programot újra? (Idéz me)

   Amikor a 90 napon lejár járjunk el a EZ bemutató (kattintson a szóra EZT).
   És igen, ha a Windows programok 7 újra kell telepíteni az illesztőprogramokat stb Ha nem tudja telepíteni a Windows 7 aggodalmak EZ bemutató telepítésével és optimalizálása a Windows Vista, de ugyanúgy működik Windows 7

 138. Cristi - mondta

  sal, tudok magamon segíteni, van egy videokártya és nVidia GF 7600GS nem tudom, ha megtalálják illesztőprogramok win7 x86, kerestem, és nem találtam a nvidia.com 7 származó 8 sorozat, mint felfelé, találtam valamit a google de nem tudom, ha jó ... :) ms

  • Adrian - mondta

   Cristi: Sal, tudok magamon segíteni, van egy videokártya és nVidia GF 7600GS nem tudom, ha megtalálják illesztőprogramok win7 x86, kerestem, és nem találtam a nvidia.com 7 származó 8 sorozat, mint a Google-on találtam valamit, de nem tudom, ha jó ... :) ms

   Azt sem tudom, hogy néz ki. Mintha ez nem?
   Vedd fel a termék típusa: GeForce majd Termék sorozat: GeForce sorozat 7

   választani az operációs rendszer a vezető számára az összes operációs rendszer. Hazug.

 139. Adrian - mondta

  Megtalálni illesztőprogramok ITT Plusz, ami történt, és bemutató arról, hogyan kell frissíteni a videokártya driver ... néztél, néztél rá? Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: update videokártya driver belépsz, és megtalálja, vagy írjon nvidia belépsz, és megtalálja

 140. Razvan - mondta

  Van egy probléma a Windows 7, a játékokat nem lehet beállítani a felbontást 1024 768 × látni teljes képernyő helyett megjelenik a közepén egy négyzet. Szeretnék választ leggyorsabban! Köszönöm.

  • Adrian - mondta

   Razvan: Van egy probléma ablakok 7, a játékokat nem lehet beállítani a felbontást 1024 768 × látni teljes képernyő helyett megjelenik a közepén egy négyzet. Szeretnék választ leggyorsabban! Köszönöm.

   Videokártya driver van telepítve? Ha nem, telepítse!

   • Razvan - mondta

    Adrian:
    Videokártya driver van telepítve? Ha nem, telepítse!

    A fürdőszobákban telepítettem Douar nem hoz 9500 gt vezető nélkül, de szeretnék játékot őket a felbontás (1024 * 768) xp megy, hogy a teljes képernyőt csak 7 nem akarja, ez VRO beállítás van, hogy GRT tenni?

 141. Razvan - mondta

  A fürdőszobákban telepítettem Douar nem hoz 9500 gt vezető nélkül, de szeretnék játékot őket a felbontás (1024 * 768) xp megy, hogy a teljes képernyőt csak 7 nem akarja, ez VRO beállítás van, hogy GRT tenni?

 142. Razvan - mondta

  Van egy probléma a Windows 7 a játékok, mint Varsó kód stb nem lehet beállítani indítvány 1024 768 ×, mert úgy látszik, egyik tér közepén a képernyőn. Tud valaki segíteni? Sami kérem válaszoljon! Azt nvidia gt 9500.

 143. Mihai - mondta

  helló Van egy kérdés, hogy is mondjam 7 windows cd?

  • Mihai: Jó napot ointrebare hogyan tegye 7 windows cd?


   Ez egyszerű, éget a ISO kép egy DVD-t.
   Mi is van egy tutorial, hogy.
   Írd és a kereső az oldal ", hogyan kell írni az ISO image to disk".
   Siker.

 144. Denis - mondta

  Távolítsa el a Windows 7?

 145. Alyn - mondta

  Inteleg.:(..fak nem minden, amit ..instalez Adonai acela..shi..imi hogy ablak jelenik meg download..ii give salveze..si ..nu ahová menni: | ..dau ok. .és én letöltés menedzser ablak ..de nem lefelé. nik

 146. alex - mondta

  a különbség az Ultimate és Enterprise

 147. alex - mondta

  a különbség az Ultimate és Enterprise a Windows 7 zicetimi nekem kérem ??

  • Francisc - mondta

   alex: A különbség a végső és a vállalati Windows-7 zicetimi nekem kérem ?? Idéz nekem

   Itt vannak a legfontosabb különbségeket a Windows verziók 7:

   Jellemzők: verziók: Starter / Home Premium / Professional végső

   64 bites verzió: Nem / Igen / Igen / Igen
   Támogatott RAM (64 bit): - / 16 GB / 192 GB / GB 192
   Processzorok támogatása: 1 / 1 / 2 / 2
   Biztonsági mentés és visszaállítás központ: Nem biztonsági hálózat / nincs hálózati backup / igen / igen
   Többmonitoros: Nem / Igen / Igen / Igen
   Változás háttérkép: Nem / Igen / Igen / Igen
   Windows Mobility Center: Nem / Igen / Igen / Igen
   Aero hatások: Nem / Igen / Igen / Igen
   Multi-Touch: Nem / Igen / Igen / Igen
   A Windows Media Center: Nem / Igen / Igen / Igen
   Encryption File System: Nem / Nem / Igen / Igen
   Távoli asztal: Nem / Nem / Igen / Igen
   XP Mode: Nem / Nem / Igen / Igen
   A kijelzés nyelvének megváltoztatása: Nem / Nem / Nem / Igen
   Boot from virtuális merevlemezen: Nem / Nem / Nem / Igen

   Remélem descurici olvasol.

   Az elv ugyanaz, mint a Vista. Ha azt szeretnénk, hogy az összes funkciót, válassza az Ultimate verzió. Ha nem akar felébredni korlátozásokkal több vagy kevesebb logikai lehetetlenségét változás Wallpaper neme kerüljék a Starter változat. Ha szeretne egy változatát jelenti, hogy van egy választás között Home Premium és a Professional.

 148. Boddy - mondta

  Szóval 2 m`ai ... fogok válaszolni a kérdésekre, ha van ideje: p
  1.Eu mi`am tolta néhány héttel ezelőtt az Ultimate a Windows 7 x86, de VAM mondtam, hogy a probléma a vezetők (nagyon rossz) példa videokártya, videokártya a Windows auto`instalata tettem közvetlenül 50% Digital Vibrac, Charente (ami nem normális, az alapértelmezett 0%, de ha fel 0% me lát fehér / fekete), nem enged táska DRIVEREK Princip (CD) (hadd jegyezzem, Nvidia GT 9500 1 gb), és egyéb problémák ... ha én vagyok a 7 Widows magamnak akár mindent 0 100% jobb ?: D (win7essential)
  2.eu amikor formázni a táskám csak C`ul ablakok (ahol windows`ul telepített programok stb), és D`ul hogy engem (én csak több mint 150 GB filmek és játékok, és még EVEN úgy érzem, újra letöltheti) .. ha elmegyek partíció D ráhúzzuk egy normális windows`ul menj jobbra ?: D
  Remélem érted amit írtam, mert fáradt és nem igazán tudja, hogyan kell kifejezni magam
  Béke \ /

 149. alex - mondta

  Asta.Vreau nem értem, de nem akarja, hogy ha a különbség Ultimate és Enterprise?

  • Adrian - mondta

   alexNU asta.Vreau értem, de nem akarom, hogy ha a különbség Ultimate és Enterprise?

   Senki nincs, mint hogy Enterpries mint elérhető és ingyenesen letölthető, amíg március és után, hogy a pápa, meg kell vásárolni egy változata a boltban. Most boldog vagy?

 150. alex - mondta

  Most rájöttem, köszönöm: D

 151. alex - mondta

  De azt mondja meg, mi a víruskereső ablak Miata javasoljuk 7: D

  • Francisc - mondta

   alexDe azt mondja meg, mi a víruskereső ablak Miata javasoljuk 7: D Idéz nekem

   ingyenes:
   Avira, Avast! AVG, Comodo Internet Security stb
   Licensed fizetett:
   Symantec (Norton), a Kaspersky, Avira, McAfee stb
   A választás az Öné

 152. alex - mondta

  ok kösz

 153. Bulgac - mondta

  hol lehet kapni a Windows 7 élet?

 154. Mihai - mondta

  menni carrfeour van 7 11 millió ablakban a dvd és a Windows Vista 7 az e 24 millió

 155. Razvan - mondta

  Ez jól működik a Windows 7 2 rendelkező gb ram, de szeretnék jól megy a játék? Azt x7 végső Windows-86 32 kicsit, szeretnék sal telepíteni. Mi drviver menne jobb NVIDIA Windows gt 9500 7?

  • Razvan - mondta

   Razvan: Ez jól működik a Windows 7 2 rendelkező gb ram, de szeretnék jól megy a játék? Azt x7 végső Windows-86 32 kicsit, szeretnék sal telepíteni. Mi drviver menne jobb NVIDIA Windows gt 9500 7? Hadd gyors választ. Köszönöm.

  • Adrian - mondta

   Razvan: Ez jól működik a Windows 7 2 rendelkező gb ram, de szeretnék jól megy a játék? Azt x7 végső Windows-86 32 kicsit, szeretnék sal telepíteni. Mi drviver menne jobb NVIDIA Windows gt 9500 7?

   A rendszer nem csak attól tart mindent a PC RAM és a CPU és a videokártya nem csak RAM, megtalálja az oldalon nagyon egyszerű Microsoft Windows rendszerkövetelmények 7, kedves írj a Google 7 Rendszerkövetelmények Windows. Hogy a versenyzők ... hogy érted azt "a járművezetők jobban?" Azt hiszed, hogy lehet, hogy a vezető azt akarja, vagy az izom? Ha megy csak XP driver XP és XP illesztőprogramok ha inkább fuss csak Vista driver Vista driver a Vista és a csirke, és így tovább. Menj játszani nVidia honlapján, válassza ki a modell a videokártya, az operációs rendszer, és töltse le a legfrissebb illesztőprogramokat, minden azt mutatta, hogy itt ... CRIE jobb felső box "Search videotutorial.ro ..." update videokártya, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

   Vagy nézd meg EZ oktatói

   • Razvan - mondta

    Adrian:
    Minden attól függ, a rendszer nem csak egy számítógép RAM és a processzor és a videokártya nem csak RAM, megtalálja az oldalon nagyon egyszerű rendszer követelményei Microsoft Windows 7, írsz szépen google rendszerigény Windows 7. Ahogy vezetők ... mit jelent ", ahol a járművezetők jobban megy?" Azt hiszem, akkor tegye az izom vagy mi járművezetők akar ??? Ha megy csak egy XP driver XP és XP driver csirke, ha futni csak Vista driver Vista és Vista illesztőprogram csirke, és így tovább. Menj játszani a nVidia oldalon, válassza ki a modellt a videó kártya, az operációs rendszer, és töltse le a legfrissebb illesztőprogramot, volt minden, ami megjelent itt ... CRIE jobb a dobozban "Keresés videotutorial.ro ..." update videokártya, belépsz és megtalálja a tutorial.Vagy nézd meg EZ oktatói

    Scuzama ha nem megfelelően kifejezett mam, én már használhatja a weboldal verzió és nvidia 191 196 tűnt, hogy megpróbálta lam és van néhány probléma (nem igazán súlyos), és azt akartam kérdezni, hogy melyikük menne jobban 7. Néztem a követelmények 7 ablakok és tartsa a poligon Mivel 1.80 GHz kétmagos CPU-én és NVIDIA GeForce GT 9500 1 2 + gb GB RAM, mint mondta. Tudtam volna problémái játékok? Köszönöm a választ.

 156. Van egy egyszerű kérdés, ha valaki tud válaszolni nekem.
  A Windows ezen verziója 7 telepíthető több számítógépre és amikor csak akarja, és miután elhaladtak a 90 nap, és én egy újratelepítése az új 90 .Multumesc várható.

  • Adrian - mondta

   ady: Van egy egyszerű kérdés, ha valaki tud válaszolni nekem.
   Ez a változat a Windows 7 lehet telepíteni több számítógépre, és amikor csak akar, és miután elhaladtak a 90 nap és én egy újratelepítés újra 90.Multumesc várható.

   Igen feltett kérdések mindegyikére rád. Ön is érdekelt Reset funkció elemet, ha nem kell telepíteni a Windows után 90 nap lejár. Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: újraélesednek, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, hogy azt mondtam, a fenti

   • Adrian:
    Igen minden feltett kérdésekre az Ön által. Lehet, hogy érdekel újraélesítés funkció, ha használja, nem kell telepíteni a Windows után 90 nap lejártával. Írja fel a dobozban "Keresés videotutorial.ro ..." Right: újraélesednek, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, amely azt fentebb már említettük

    ismeri a parancsot, hogy én vagyok a inrebat 7 telepítse másik Calc nem valaki, akarok, és én nem tudom, hogy miután körülbelül cacao.Oricum 2 hónapban minden operációs rendszer "fáradt", és nem megy a gyorsan, mint korábban azonban nem több, mint egy operációs rendszer telepítése 2 hónapban, így kértem is, ha már megpróbálta, és nem tudom, és meg kell experimentz.
    Én nagyon hálás lenne, ha meg tudná válaszolni nekem.

    • Adrian - mondta

     ady:
     parancs tudom kérnem tőled, mert azt akarom, mint 7 telepíteni egy másik Calc nem valaki akarok, és nem tudom, cacao.Oricum körül 2 hónapon belül bármilyen operációs rendszer "fáradt", és nem megy a inainteeu gyors, mint az OS telepítése egyébként nem több, mint 2 hónap és ezért kértem, tudhattam volna, hogy megpróbáltad, és nem kéne experimentz is.
     Én nagyon hálás lenne, ha meg tudná válaszolni nekem.

     Melyik részét nem te inteleso, azt kell tennie, hogy a rajz valamit? Azt fentebb már említettük, hogy a válasz igen, hogy minden kérdésre !!!!! (Igen, mindet feltett kérdésekre az Ön számára.) Én vagyok a választ, hogy miért ???

 157. cezar_bt - mondta

  hogyan meghosszabbítja a tárgyalás windows7.
  Ez egy tutorial itt, és nem tudom?!

  • Adrian - mondta

   cezar_btHogyan lehet meghosszabbítani a tárgyalás windows7.
   Ez egy tutorial itt, és nem tudom?!

   Igen, írj a modul "Keresés videotutorial.ro ..." Right: újraélesednek, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

 158. Catalin - mondta

  Csak testvére ms több tiszteletet, ha keres WINDOWS 7 lam a torrenteket a sár 3 néha csak tisztellek benneteket, és megmutatta, hogyan kell egy jó atintivirus ... több BFT MS

  • Adrian - mondta

   Catalin: Ms testvére, mint én csak a tekintetben, hogy mikor keres WINDOWS 7 lam a torrenteket a sár 3 néha csak tisztellek benneteket, és megmutatta, hogyan kell egy jó atintivirus ... több BFT MS

   Azt javasoljuk, hogy néz, és bemutató újraélesednek ha minden megvan ablakot 7 sem tudom mondani, hogy mi ez tutorilul kereshet, és figyelje meg. Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: újraélesednek, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.
   Mint antivírus Avira vagy Avast azt javasoljuk 5 ami ezek bemutató, megtalálod a jobb sarokban di box, írja oda: Avira vagy Avast 5 belépsz, és megtalálja oktató

 159. Razvan - mondta

  Van egy probléma, telepített két dual boot Windows operációs rendszerek, útközben megálltam egyikük volt telepítve a lejtőn separat.Problema, hogy amikor bekapcsolja a számítógépet az én dual boot menü, bár én formázott így az, hogy partíció. Hogyan megszabadulni a menü? (Ennek fő folosec xp) Szeretem magam sürgősen VÁLASZAI kérem.

  • Adrian - mondta

   Razvan: Van egy probléma, telepített két dual boot Windows operációs rendszerek, útközben megálltam egyikük volt telepítve a lejtőn separat.Problema, hogy amikor bekapcsolja a számítógépet az én dual boot menü, bár én partíció formázva, hogy így van. Hogyan megszabadulni a menü? (Ennek fő folosec xp) Szeretem magam sürgősen VÁLASZAI kérem.

   nézd meg alaposan EZ bemutató (kattintson a "ez a" piros)

   Kérem, tekintse meg a farok fejét ... Nem fogok válaszolni, ha kérdezni valamit már említettük, a bemutató videó

   • Razvan - mondta

    Adrian:
    nézd meg alaposan EZ bemutató (kattintson a "Ez a" piros)Kérem, tekintse meg a farok fejét ... Nem fogok válaszolni, ha kérdezni valamit már említettük, a bemutató videó

    Köszönöm, hogy útmutatást, megoldottam a problémát.

 160. - Nem szeretem a w7, ha szeretné telepíteni az új szoftver teljes képernyő feketére, ha töröl egy fájlt ... úgy tűnik oo dolog, amely megmutatja, hogyan kell eltávolítani fokozatosan, különösen 2 de mások ....

 161. Ionut - mondta

  Van egy kérdés, amit letöltött a Windows PC 7 2 hónapban, és most szeretnék telepíteni a Windows, hogyan napod vagy 30 90.

 162. Ionut - mondta

  ha Letöltöttem a Windows PC 7 2 hónapban, és most szeretnék telepíteni a Windows, hogyan napod vagy 30 90 te?

 163. Uncle Cristi Adrian hol letölteni w7 Home Premium vállalkozás mellett ez nem ...? irgalom

  • Adrian - mondta

   Uncle Cristi Adrian hol letölteni w7 Home Premium vállalkozás mellett ez nem ...? irgalom

   7 windows nem szabad, hogy egy kereskedelmi operációs rendszer, találja letölteni, ha azt akarjuk, szép és megy megvenni. A vállalkozás egy változata, amely nem sokkal azután, nem fogja használni, ez csak a letöltési felhasználó számára, hogy egy ötletet 7 ablakokat.

   Ha szeretne egy szabad operációs rendszer és a nyílt forráskódú és nem kérni egyet, ha licenc vagy kérdezze meg, hogy van egy engedély telepíteni, használni Ubuntu Linux. Rájöttem néhány video oktatóanyagokat róla. Mielőtt kap egy ötlet aggodalmak EZ bemutató (kattintson ezt a szót piros)

 164. Vettem előre telepítve a laptop, de én és a helyreállítási CD újratelepítését sony.ro sony.usa elküldte a mennybe vagy a helyreállítási CD telepítéséhez w7 haza, és tegye a sorozat, és nem volt ideje, hogy a Sony. ajtó fog küldeni ...

 165. NeoGeo - mondta

  igen tökéletes. Jó előadás volt ez az operációs rendszer és most telepíteni egy dekstop, van egy kérdés ... Van egy utilizatorcare van PRB akkumulátor, vb akik pala laptop egy bizonyos idő elteltével igen idő? Azt remercat, körülbelül három hónap zuhannak autonómiáját, és egy hónap után, kész !!! OK
  Vettem még egy akkumulátort és szemmel figyelt !!!!
  Az első heti után 5.6 5 viselni ... Loading kirakodása ... 21% !!!!!
  Op helyszínen vett le, és tegye vista ... hogy 3 hónappal ezelőtt !!!
  Már 30 a be- és kirakodás, és elkopnak ciklus maradt ugyanazon a szinten !!!
  Következtetés ... .Jó pala, de nem laptop !!!!!!
  Érintettek ... .Acer, Msi.Dell és Sony !!!!

 166. és egyszer ki ezer I reinstalled% terhelés 80 100% -os terhelés és a rendszert azonnal mindenféle hibák, csak próbálok a neten beállítások nélkül, instabil w7 ef ...

 167. viorelpicu - mondta

  Krisztus feltámadt, Boldog karácsonyt minden ... és egy ajándék Microsoft kiterjesztett letöltési idő a Windows vállalkozás 7 31-2010-december
  Nem, nem vicc, ellenőrizze Technet

 168. bogdan Stanescu - mondta

  Van egy kérdésem. Elkezdtem rajzolni ablakok a 7 300 vállalkozás mb de abbahagytam, mert én nagyon meghúzza adott törölni utána mentem, hogy törölje a partíciót D felhívtuk de sehol mappa ablakok. amikor néztem a memória partíció D GB vettem észre, hogy hiányzik 3 nem lehet visszaállítani őket májusban. mit kell tenni? Húztam windows mikor pontosan követni a lépéseit bemutató néztem minden PC, és nem találja a mappát a Windows

 169. Razvan - mondta

  Van egy probléma, nem tudom, ha ez azt mondani, hogy ez komoly, de közben én is játszottam, vagy inkább, amikor elhagyta a játékot primist egy BSOD cdd.dll azt, hogy kötődik a fájlt, kaptam MANTION BSOD számítóelemeket lehet, amíg legalább, de nem vette észre, mi a probléma, amíg ez a BSOD, tud nekem segíteni, és mondja meg, hogyan lehet megoldani ezt a problémát?

  • Francisc - mondta

   Van egy probléma, nem tudom, ha ez azt mondani, hogy ez komoly, de közben én is játszottam, vagy inkább, amikor elhagyta a játékot primist egy BSOD cdd.dll azt, hogy kötődik a fájlt, kaptam MANTION BSOD számítóelemeket lehet, amíg legalább, de nem vette észre, mi a probléma, amíg ez a BSOD, tud nekem segíteni, és mondja meg, hogyan lehet megoldani ezt a problémát? Idéz nekem

   Mi windows van? Valahogy a Windows 7? Arról van szó, cdd.dll - Canonical Display Driver MS. Mivel nem pontos adatokat csak akkor lehet kitalálni a könyvekben:
   - SO összeférhetetlenség a játék;
   - Van egy hardver probléma;
   - Fájl korrupt, hibás kit.
   lásd itt http://www.processlibrary.com/directory/files/cdd/317698 (Remélem, hogy nem sérti a rendszergazdák)

   • Razvan - mondta

    Mi windows van? Valahogy a Windows 7? Arról van szó, cdd.dll - Canonical Display Driver MS. Mivel nem pontos adatokat csak akkor lehet kitalálni a könyvekben:
    - SO összeférhetetlenség a játék;
    - Van egy hardver probléma;
    - Fájl korrupt, hibás kit.
    lásd itt http://www.processlibrary.com/directory/files/cdd/317698 (Remélem, hogy nem sérti a rendszergazdák)

    Igen elnézést elfelejtettem, hogy tartsa az ablakokat 7 vállalkozás vette a Microsoft. Hogyan oldja meg a problémát, én még memória tesztet kétszer, és nem érzékeli RAM VRO probléma. Mi lenne megoldása?

    • Francisc - mondta

     Igen elnézést elfelejtettem, hogy tartsa az ablakokat 7 vállalkozás vette a Microsoft. Hogyan oldja meg a problémát, én még memória tesztet kétszer, és nem érzékeli RAM VRO probléma. Mi lenne megoldása? Idéz nekem

     Nos, nem ellenőrzi a honlapon, hogy én adtam neked, és olvassa el, mit mond az ajánlások. Ha nem tud angolul használja a "Google Tramslate" (másol be a mondatokat, és lefordítani őket). Ott is lehet vezetők. Nézze meg, mit információkat kap, és milyen fix vizsgálat után. Mit gondolsz, miért én kockáztattam ideges adminisztrátorok az oldal így a kapcsolatot, hogy egy. Nos, hogy segítsen a problémát. Innen kívülről tudta, mit pobleme van. Adtam néhány lehetőség / okok és információs eszközök / megoldásokat. Sőt, itt, nem tudok személyesen. Mások jönnek más javaslatokkal.
     Tedd, amit mondok, vagy várni más választ a kérdésére.

     • Razvan - mondta

      Hát nem vizsgál az oldalon, hogy adtam neked, és olvassa el, mit mond áttétel. Ha nem tud angolul használja a "Google Tramslate" (másol tészta a mondatokat, és lefordítani őket). Ott is lehet a járművezetők. Lásd, hogy milyen információkat kap, és rögzítse azt a vizsgálatot követően. Miért gondolod, hogy én kockáztattam, hogy felborul a rendszergazdák a webhely így a kapcsolat ala. Nos, hogy segítsen a probléma. Innen a külső ahol pobleme tudni, mi van. Adtam néhány lehetőség / okok és információs eszközök / megoldások. Sőt, itt, nem tudok személyesen. Mások jöhet más javaslatokkal.
      Tedd, amit mondok, vagy várni más választ a kérdésére.

      Abban draverul gondolatom, és én beiktatott egy újabb változat a videokártya driver után takarítottam a régi meghajtó csökkentett módban egy meghajtó tisztító. És kapcsolódik a program, amit ajánlott nekem, én is használtam, és én már elrontottam a registry-ben, és el kellett újratelepíteni windowsu. Vagy talán még nem használt magam igaz?! Nem tudom, mit mondjak neki, hogy adjon neked egy átkutat ez a program, hogy is mondjam én nem használtam magam is. Egyébként köszönöm a segítséget, vissza fogok jönni, ha nem oldotta meg a problémát. És azt mondta, valamit a fájl sérülése vagy hibás készlet, vettem az operációs rendszer a Microsoft, amint az a bemutató kapott.

 170. cristisort - mondta

  salut.intampin a probléma a Windows 7, nevezetesen: nem lehet telepíteni a frissítéseket 4
  megjelenő felirat tájékoztatják arról, hogy a Windows Update ütközött egy ismeretlen probléma történt volna hiba + 646. Azt retried többször telepíteni a frissítéseket kézzel, de még mindig nem merge.Cel a kellemetlen az, hogy amikor megáll várni pc frissítések telepítésével és Apopi van inchide.ms

 171. Vicentiu - mondta

  Van egy kérésem: ne csináld útmutatók számítógépek Windows XP. Azt allergia XP. Cristi, ha voltak ablakok 7, te adtad xp?

  • Albert - mondta

   Van egy kérésem: ne csináld útmutatók számítógépek Windows XP. Azt allergia XP. Cristi, ha voltak ablakok 7, te adtad xp?

   Cristi ablakai 7 most. \ Amikor bemutató ablakok xp.Te valószínűleg figyelte a bemutató létrehozásának dátuma? Október 20, 2009

  • vali - mondta

   Van egy kérésem: ne csináld útmutatók számítógépek Windows XP. Azt allergia XP. Cristi, ha voltak ablakok 7, te adtad xp?

   Statisztikai szempontból XP még mindig dominál (legalább egy ideig). Tehát ez nem lehet figyelmen kívül hagyni. És alkalmas arra nagyon jól az alacsony vagy közepes szintű számítógépek. Azt mondanám, hogy a fény az operációs rendszer az adott pillanatban.

   • Adrian - mondta

    Statisztikai szempontból XP még mindig dominál (legalább egy ideig). Tehát ez nem lehet figyelmen kívül hagyni. És alkalmas arra nagyon jól az alacsony vagy közepes szintű számítógépek. Azt mondanám, hogy a fény az operációs rendszer az adott pillanatban.

    Rossz, csak tegye a Linux-gép, és látni fogja a diference !!!

    • vali - mondta

     Rossz, csak tegye a Linux-gép, és látni fogja a diference !!!

     Tettem ubuntu 10.04. De amikor egy filmet teljes képernyőn, CPU terhelés 99-100 mindig, nem számít, milyen a film fut játékos (VLC, MPlayer, játékos Gnome). Előfordul, hogy a kép is van egy pár a másodperc tört része megszakítás. Xp minden sokkal könnyebb ... loading 20-30. Az igaz, hogy én és a feldolgozó Kopasz (GHz Intel Celeron 2,66, 7100 Nvidia GS, és amellett, hogy a ... .A monitor 22 hüvelykes). Menj keményebb és böngészést a Firefox ... különösen, amikor már a helyszínekről, flash bannerek. (Én kénytelen használni Adblock Plus).
     Sok véleményt, hogy azt mondják, hogy az Ubuntu egyszerű 10.04. Hajlok arra, hogy egyetértek velük. De ez az operációs rendszer nem fold jobb minden PC.
     A Windows 7 park és menjen egy kicsit könnyebb, mint az Ubuntu.

     • Adrian - mondta

      Tettem ubuntu 10.04. De amikor egy filmet teljes képernyőn, CPU terhelés 99-100 mindig, nem számít, milyen a film fut játékos (VLC, MPlayer, Gnome lejátszó). Előfordul, hogy a kép is van egy pár a másodperc tört része megszakítás. Xp minden sokkal könnyebb ... loading 20-30. Az igaz, hogy én és a feldolgozó Kopasz (GHz Intel Celeron 2,66, 7100 Nvidia GS, és amellett, hogy a ... .A monitor 22 hüvelykes). Menj keményebb és böngészést a Firefox ... különösen, amikor már a helyszínekről, flash bannerek. (Én kénytelen használni Adblock Plus).
      Sok véleményt, hogy azt mondják, hogy az Ubuntu egyszerű 10.04. Hajlok arra, hogy egyetértek velük. De ez az operációs rendszer nem fold jobb minden PC.
      A Windows 7 park és menjen egy kicsit könnyebb, mint az Ubuntu.

      Te is video driver telepítve?

 172. vali - mondta

  da ...

 173. Mihai - mondta

  Van egy kis probléma, tud valaki segíteni?
  A problémám a telepítés után jól megy, és azután 1 nap már nem megy jól, és ez normális buteaza szívesen el nem éri a zár, majd indítsa újra vissza normal.De hogy blokkolja? És akkor újraindul?

 174. dan Lázár - mondta

  Már telepítve van, azt mondhatom Dust mer ke: | altele.inainte első hiba, és volt egy win7 végső kalóz minden rendben volt, nem volt kevesebb hibát de a CIK eredeti k! Gondol k hamarosan adni neki, és térjen vissza a kalóz!

 175. Razvan - mondta

  Hi all, szeretnék neki, ha tudok jutati problémája finomabb, így számos alkalommal találkozott egy kék képernyő, és nem tudom, hogy lehet az oka, szeretném megemlíteni, hogy én jelenik kilépés után után hogy egyes játékokat játszani intenzívebb (30 perc egy óra), de nyitott mereu.Dupa minidump fájlt Blue Screen Viwer szoftver azt találtuk, hogy a fájlok okozhatnak autó összetörik a cdd.dll és win32k.sys.Va Kérjük meg tudja mondani, hogyan tudom megoldani ezt a problémát, és mit kell tenni?

 176. gleccsermászó - mondta

  ms, mint a bátyád ... .tutorialele voltak, és nagyon hasznos ... Nagyon jó vagyok készítés

 177. costelpescar - mondta

  Rövid, világos és obiect.Mulţumesc.

 178. Mario - mondta

  All.Am Sal és van egy probléma az USB portokat laptop.Din 4 én nem alma sem windowsurile tettem, hogy én és az összes mere.Ce Szerintem nem lehet kérni sokkal ajutatima fi.Va.

  • Adrian admin - mondta

   MarioSal all.Am és van egy probléma az USB portokat laptop.Din 4 én nem alma sem windowsurile tettem, hogy én és az összes mere.Ce Szerintem nem lehet kérni sokkal ajutatima fi.Va.

   Chipset driver telepítése és a többi vezetők már telepítve van?

 179. Mario - mondta

  Szia Adrian telepítettem az összes illesztőprogramot tettem, hogy én és a degeaba.Se windowsurile bármi lehet laptop vagy nustiu mit kell cred.Merci próbál segíteni.

  • Adrian admin - mondta

   MarioHi Adrian telepítettem az összes illesztőprogramot tettem, hogy én és a degeaba.Se windowsurile bármi lehet laptop vagy nustiu mit kell cred.Merci próbál segíteni.

   Mit teszel az USBs közületek rájött, hogy megy? Akkor még több USB eszközt, hogy menjen? Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép ikonra, és válassza a kezelése a helyi menüben funkciót, majd a megjelenő ablakban a Device Manager megy, és nem a nyomtatási kép és a post itt tinypic.com és adja meg a kapcsolat 4 században. Ha nem tudod a nyomtatási képernyőn, írja a keresőmezőbe, hogy a jobb oldalon a fekete él: hogyan lehet a nyomtatási képernyőn, nyomja meg és meg fogja találni a tutorial.

 180. Mario - mondta

  Szia Adrian printu tettem én lai dat.Da helyszínen, hogy megpróbáltunk több USB-eszköz alapján a kamera, egér, hangszórók mp3 táska mp3 de ha tudom elhagyni merge.Imi id így Vb bine.Merci több

 181. Marius - mondta

  Sall! Elnézést, hogy valaki tudja, hogyan lehet felismerni a leptop pályán, vagy ellopták ???
  van valami, vagy csak vásárolt egy cég, ahol lai tehet ???

  • Vanessa - mondta

   Marius: Sall! Elnézést, hogy valaki tudja, hogyan lehet felismerni a leptop pályán, vagy ellopták ???
   van valami, vagy csak vásárolt egy cég, ahol lai tehet ???
   ................................................
   Az egyik leghatékonyabb alkalmazások, amelyek segítenek megtalálni a lopott laptop az egyszerű módja zsákmány
   ...kattintson ide... Prey egy ingyenes alkalmazás.
   ................................................

 182. Marius - mondta

  elnézést Van egy kis kérdés? van egy videó bemutató: -autentificarea fotók valódiak, így miután rájött, hogy ha az eredeti vagy
  programe.ce szenvednek egy bizonyos változás van hozzáadva, amely original_?
  Előre is köszönöm!

 183. Michael Paul - mondta

  Az oldal egy tutorial, hogyan kell aduagam programokat egy bootolható CD-t umreaza használni őket a Windows nou.Era tett Mr. Cristi.Am használta a kereső, de én gasit.Va kérem, segítsen nekem.

 184. Delia - mondta

  Van egy mini laptop Windows 7 starter. A probléma az, hogy a D partíció helyreállító megjelenik piros 93% -os érték, ha figyelembe vesszük a program O & O Defrag és után töredezettségmentesítés a fel..e normális?! Kérjük, ha azt szeretné, hogy válaszoljon. Köszönöm.

 185. eduard - mondta

  Azt kell egy CD-t a Windows 7?

 186. Viorel - mondta

  Sall. Ki anvata, hogy hol lehet letölteni az eredeti Windows XP Professional.
  A gyártó jogszerűen ??? Kérem!

 187. Mihai - mondta

  Van egy kérdés, hogy hogyan lehet letölteni windows xp ??????

 188. marian - mondta

  Köszöntelek, szeretném elmondani, hogyan kell futtatni Windows 7 bevezetni internetkapcsolat (RDS) (szélessávú), és hogyan lehet eltávolítani eredeti Windows 7.

 189. vízmosás - mondta

  f jó ötlet ... sok lisztet.
  és azt használni ...

 190. Andrey - mondta

  Nagyon jó !! ajánl

 191. Andrey - mondta

  gg jó

 192. Claudiu - mondta

  Nem tudom letölteni a lehetőség, hogy úgy tűnik, hogy nem adja fel a bíróság előtt.

 193. Catalin - mondta

  Tineo minden olyan nagyon jó

 194. György - mondta

  Hi, egy barátom megkapta a laptop a Windows Home Premium 7 meghatározott olasz. Azt akarja, hogy megváltoztassa az angol, és nagyon ajánlom, hogy telepítse a kalóz Windows aktiválva van, és egyébként teszi frissítéseket, így a különbség nem lenne érzékelhető. Az ő esetében van még egy másik megoldás, vagy telepíteni az új rendszer? Ebben az esetben az átmenet a valódi származó kalóz okozhat némi problémát?

  • AdrianGudus - mondta

   GyörgyHi, egy barátom megkapta a laptop a Windows Home Premium 7 meghatározott olasz. Azt akarja, hogy megváltoztassa az angol, és nagyon ajánlom, hogy telepítse a kalóz Windows aktiválva van, és egyébként teszi frissítéseket, így a különbség nem lenne érzékelhető. Az ő esetében van még egy másik megoldás, vagy telepíteni az új rendszer? Ebben az esetben az átmenet a valódi származó kalóz okozhat némi problémát?

   Javasoljuk a barátod, hogy a honlapunkon, és ha ez van itt az oldalon, írható fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: "Illesztőprogramok telepítése, a nyelvi csomagok román nyelvi és a Windows Update és a Vista 7" igen Adja meg, és talál egy video tutorial, ami segít neki a problémát.

   • György - mondta

    AdrianGudus: Tájékoztassa ismerősét honlapunkon és egyszer megérkezett itt az oldalon, akkor írj fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: "Illesztőprogramok telepítése, a nyelvi csomagok nyelv román és még sokan mások a frissítés a Windows 7 és vista" da be, és talál egy videót bemutató, amely segít neki problémát.

    Nos, ha a változat a Home Premium nem telepíthető egy másik nyelvi csomag, csak az Ultimate és Enterprise lehet, ezért meg kell telepíteni egy W7 Ultimate még. És kérem, ezt W7 valódi átmenet a W7 csapkodott, kárt okozhat a puha szinten?

 195. Raul Marian - mondta

  Jó néhány napig u akar újratelepíteni a Windows, és nem kínozni késő ma nem tudom, nem tudom, de a probléma az, hogy a boot cd táska betöltése fájlokat a Windows, a fehér sáv alján után 2- Én 3 perc egy üzenet jelenik Nem fájlba ... dll, amit soha nem jelent meg, és a Windows instlat oldalak próbáltam többször is, és így úgy tűnt, hogy csak nekem egyszer egy floppy lemez táska, amit Én még nem kaptam a lemezt, és a lemezt üzenet jelent meg, hogy az összes dll dolog, és néhány fájlt azután, hogy azt mondtam, hogy telepíteni a Windows 7 ismerte az alma és a közvetlenül a Windows telepítése 7 gondolom, hogy legalább nem formázható C valahogy és telepítése után xp MAM gondolt egy vírus, vagy hiba, ha kapok lépni 3 nem úgy tűnik, hogy adott partíció formátum (hihetetlenül) a partícióra én sem nem előre setings. Kérem Önt, hogy mivel a probléma, hogy a tutorealele órát, és próbáltam több és tartsa bootolható Windows dolog, amit sikerült elindulni, de még mindig nem tudja telepíteni a Windows u kérem, segítsen az Telepítettem egy kicsit kétségbeesett hiánya Windows DLL és, hogy nem is tudjuk, hogy ez túl van rám, kérem, segítsen nekem valahogy hardu formátumban, vagy megoldani a problémát, telepítése Windows XP vagy hét. Köszönöm, és remélem, hogy segítséget bármilyen ([Email protected]) Vagy azonosítóját. Köszönöm.

  • Viorel - mondta

   Raul Marian
   Jó néhány napig u szeretné újratelepíteni a Windows és a ...

   Próbáld ki, és csinál egy átkutat a merevlemez = hdtune =, talán beduri rajta, hacsak nem beduri, vegye, és ellenőrizze a CD, hogy a Windows, akkor e A karcos csíptek, talán nem számadatai égő cd Aredia vívmányok egység a CD-t, a hosszabb átfutási idő. BAFTA és nyomon követni, hogy mit tettél.

  • AdrianGudus - mondta

   Raul Marian:
   Jó néhány napig u akar újratelepíteni a Windows, és nem kínozni késő ma nem tudom, nem tudom, de a probléma az, hogy a boot cd táska betölti a fájlokat a fehér sáv alatt windowsin utáni 2 3 percben, amikor megjelenik egy üzenet, Nem fájlba ... dll, amit soha nem jelent meg, és a Windows instlat oldalak próbáltam többször is, és így úgy tűnt, hogy csak nekem egyszer egy floppy lemezre táskát, amit kellett kaptam egy sinus lemezt üzenet jelent meg, hogy az összes lemezt dll dolog, és néhány fájlt azután, hogy azt mondtam, hogy telepíteni a Windows 7 ismerte az alma és a közvetlenül a Windows telepítése 7 gondolom, hogy legalább nem formázható c nem képes kezelni valahogy és telepíteni xp, akkor az A. Sauer vírusok mam jutott valami, ha kapok lépni 3 nem úgy tűnik, hogy adott partíció formátum (hihetetlenül) a partícióra én sem nem előre setings. Kérem Önt, hogy mivel a probléma, hogy a tutorealele órát, és próbáltam több és tartsa bootolható Windows dolog, amit sikerült elindulni, de még mindig nem tudja telepíteni a Windows u kérem, segítsen az Telepítettem egy kicsit kétségbeesett hiánya Windows DLL és, hogy nem is tudjuk, hogy ez túl van rám, kérem, segítsen nekem valahogy hardu formátumban, vagy megoldani a problémát, telepítése Windows XP vagy hét. Köszönöm, és remélem, ajutatipt bármilyen ([Email protected]) Vagy azonosítóját. Köszönöm.

   Nem engedi mail, nem érintkezik senkit videotutorial.ro. Ha problémája van akkor mehet intreaba.videotutorial.ro vagy tegyen fel kérdést itt, és megkapod a választ itt.

   Most kapcsolódik a problémát, töltse le az ingyenes Ubuntu Linux ubuntu.ro vagy ubuntu.com, éget a ISO kép egy CD indítottunk, hogy a CD Élő mód, és formázza a partíciókat garantált szóváltás ingyenes. Ha törli a partíciót, akkor hagyja szabad területet a merevlemezen, és akkor újraelosztása / visszaállítás partíció boot során a Windows CD-t.

 196. Ionut - mondta

  Nem található a távoli szerver

  Ellenőrizze a címet írta, hogy a helyesen, vagy megpróbál keres az oldalon.

  miért nem tudok jönni?
  http://technet.microsoft.com

 197. Mihai - mondta

  Nagyon jó tutorialul.Eu ablakot mielőtt letölteni torrentet és helyszínek is ismert vírusok ba, ba volt FFFF megváltoztatása ... E bn már megnyitotta ezt a "kaput", hogy tőlük, és érdemes kihasználni minden e.
  Ezzel kapcsolatban Mozilla.Eu tudom letölteni vele, és mentem, nem volt baj.

 198. zambila29 - mondta

  Szia, én próbáltam csinálni pontosan olyan, mint te, de nem sikerült, és kaptam egy üzenetet, hogy 10 napnak kell aktiválni egyébként nem zárja calculatorul.Ce érhető 7 letöltése windows?
  Ms szép és SCz zavarni!

 199. Ovidiu - mondta

  Vettem magamnak egy új központi egységet, és nem az operációs rendszer. Amikor üzembe látok egy fekete képernyő, amely azt mondja, hogy helyezze be a telepítő CD-t. Van egy CD-t a Windows 95 (eredeti). W95 szükség az első, majd W7?

  • AdrianGudus - mondta

   Ovidiu:
   Vettem magamnak egy új központi egységet, és nem az operációs rendszer. Amikor üzembe látok egy fekete képernyő, amely azt mondja, hogy helyezze be a telepítő CD-t. Van egy CD-t a Windows 95 (eredeti). W95 szükség az első, majd W7?

   Nem, ha nem tud közvetlenül a Windows 7 de szükség van egy DVD a Windows 7. És elmész egy barát vagy rokon, töltsd le az ISO image, írja fel egy DVD-t és tudja kezelni. Arról, hogyan kell telepíteni a Windows Vista vagy a bemutató 7 már létezik az oldalon. Írás a keresőmezőbe a jobb felső sarokban a fekete sáv: telepítés és optimalizálása a Windows Vista, belépsz, és megtalálja a bemutató (7 ablakok vannak telepítve, amint ott, és mit lehet alkalmazni a Windows 7)

 200. mirela - mondta

  Azt pontosan követte a bemutató rendben volt, letöltöttem a Windows 7 változat 90 napos próba, én mentette az asztalon és a D ... és most csinálni? Nem jelenik meg semmi ... sem fut ... nem semmi, és nyomkövetés nem indult újra, semmi sem történt összes ablakot nem eredeti vagyok ... mi a következő lépés? Tettem egy biztonsági bot nem tudja dk igaza van, hogy azt mondják, hogy nincs elég hely ... kérem, segítsen !!! Nem tudom, mit kell csinálni !! Kezdő. ms több!

 201. Sergiu - mondta

  Elfelejtettem a jelszavam Windows 7 aki tud segítsen nekem

  • AdrianGudus - mondta

   Sergiu:
   Elfelejtettem a jelszavam Windows 7 aki tud segítsen nekem

   Abban a reményben, hogy igazat mond, és nem ellopni egy laptopot, azt javaslom, írja a keresőmezőbe a jobb felső sarokban a fekete él: Csatlakozzon a Windows-7 ismerete nélkül a rendszergazda jelszavát, és anélkül, hogy a szoftver segítségével, akkor adjuk meg, és megtalálni bemutató

 202. hé hogyan add el a dobozban
  "A Windows 7
  érvényes engedéllyel Windows épít 90 7 nap *** "
  tud nekem segíteni

 203. Robert - mondta

  és szeretnék egy windows xp, amit használ;)), ha tudna is feltölt, és ISO képet egy tracker nekem valamit: -?

 204. iulain - mondta

  Hello!
  Kérem, segítsen nekem, és nekem a következő probléma:
  Dolgozom, amikor a számítógép egy Windows kalóz 7 (felkészítve speciális programok).
  Még mindig szeretnék csinálni valamit, hogy a jogi gondolkodás és jött a következő megoldást: a szomszéd számítógép asztal engedéllyel 7 windws (telepített DVD még mindig.)
  Jól jönne dvd'ul 7're ide a bunkó telepíteni a Windows én pc'ul're itt bunkó, és a próbaidőszak 30 napot (a meghosszabbítási lehetőséggel 60 még)? (Minden legális)
  A másik dolog, ha ez legális használt windows'ului telepített irodai és tedd dvd'ul szomszéd és telepíteni, és néhány próba programok (windows 30 nap áll rendelkezésre álló programok 30 nap), és a biztonsági mentés Acronis egyáltalán, 29 nap után újratelepíteni mindent Acronis visszaállítja a próbaidő a Windows és a programok, és elérhető lesz 1 nap?
  Gratulálunk ezt jól site.Numai!

 205. Vasile - mondta

  Hello, van egy hatalmas kérés, hogy azok, akiknek sikerült letölteni a Windows 7 eredeti, még nem sikerült letölteni nem tudom, miért nem kapta meg, kérjük, sokat, ha tud segítsen nekem ezzel a Windows 7, azt hiszem, sok lau letöltött, köszönöm, és sok szerencsét, és nagy sikert aratott!

 206. vlad - mondta

  most már nem windows windows vállalkozás 8 7 vállalkozás !!

 207. Marius - mondta

  Végül sikerült megtalálni a próbaverzió 90 napig Softpedia és a készlet is kb. 2,4 Gb. A helyzet az, hogy próbaverzió, és én 2010 2011 vagy egy változata 2011 telepített, és megállapította, 120 éjjel-ajánlott frissítéseket, kivéve, ha az opcionális + NETFramework frissítést. + Töltse le a frissítést átvette 20 perc alatt. Mindannyian tudjuk, hogy ez jobb, telepíteni a Windows-verzió az adatbázis 7 közelmúltban, mint telepíteni több tucat frissítéseket, majd látni, hogy gond van a Windows és a keményebb lépéseket. Windows 2011 vizsgálat rendben volt, de most már megéri, ha nincs telepítve a nettó vagy a számítógép szerény 1 GB RAM-mal.

 208. Octavian - mondta

  Helló Cristi Hogyan tudok lemásolni egy Windows-7 Professional a Microsoft erre a linkre http://msdn.microsoft.com/subscriptions/downloads/hh442898#searchTerm=Windows%207%20Professional&ProductFamilyId=0&Languages=en&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0,
  Próbáltam többször is, és senki nem kap tud segíteni ?!

 209. Szia, azt akarom, hogy töltse le és én windous Enterprise 7 90 nap néztem a bemutató fölött, de most, mikor követi a bemutató lépéseket, ez nem csak, mint a bemutató.
  Technet write ,, '' bejutni az oldalukat, és ez nem változott, mint a tutotial. Vajon aveasta már nem érvényes felajánlott lehetőséggel Microsoft ingyenesen letölthető a Windows?
  Tud valaki segíteni nekem, kérlek ...

 210. Töltse le a Windows vagy a Windows 8 7 vállalkozás elérheti a link enerprise ezt Technet altartománya, ahol megtalálható az összes Microsoft szoftver oldalak, amelyek részt vettek ov ersion tárgyalás vagy enerprise.

 211. Enterprise 7 32 bites Windows hivatalosan nem kapható letölthető verzió csak 64 kicsit. Linck letöltés vagy a megoldás jó elkövetkező

 212. Michael Petculescu - mondta

  Segítségre van szükségem. A minap akartam letölteni a Windows 7 Enterprise, de nem ment, ahogy szerettem volna. TechNet felület megváltozott, így kiválasztottuk a Windows 7 Enterprise, de nem úgy tűnik, hogy válasszon a 32 és 64 bit (én leptop nem támogatja 64 bit). Elkezdtem letölteni és észrevettem, hogy a letöltött Windows-7 64 kicsit .Hogyan lehet letölteni ablakok 32 kicsit?

 213. Szeretem a Windows 7

 214. Cristi - mondta

  Követjük nagy örömmel urak és gratulálunk minden, amit csinál, jöttem ide a kérdésekre, de most már egy legrosszabb.
  Sikerült vásárolni Windows licienta 7, CD nem minden.
  Van egy comp Windows 8.1 és 7 szeretné telepíteni win ott ... .a természetesen a szükséges BIOS beállításokat.
  Ha másolatot nyerni 8.1 most visszatérhet a jelenlegi Windows bármikor ..
  Úgy értem, ha tesz vissza UEFI beállításai és telepíteni a másolatot.
  És szerelési 7 nyerni, amikor formázni partíciót, méret partíció C ahogy ott marad kevesen 8.1 nyerni.
  Most csak azt mondom: Ti vagytok a legjobbak, és kérje.
  Köszönöm szépen.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha egy biztonsági másolatot a Windows 8.1 és mentse el egy másik partícióra, vagy egy külső merevlemezt, akkor vissza (restore backup), amikor a Windows 8.1
   Ha a Windows telepítése 7 formázni a C meghajtót, semmi sem marad az operációs rendszer, amely elé került.

   • Cristi - mondta

    Nos tudom, hogy fut C semmit, de továbbra is ezek a rejtett részeket fogom hagyni őket tette, csináltam egy biztonsági mentést egy külső merevlemezt.
    8.1 visszatérhet a Windows, ha törli, hogy ez volt a probléma, formázni az összes partíciót majd, hogy csak két, C és D lehet nyerni a tartalék van 1 TB nagy elhagyni egy partíciót.
    Adrian szép köszönöm.

   • Cristi - mondta

    De ezek a rejtett partíciót formázni ...? Ne adjon hiba vagy a telepítés után, attól tartok, hogy a telepítés nem marad ablak nélküli formátumú partíció C és menet csak a jó ... !!!
    Csináltam egy biztonsági mentést egy bottal és egy másik Én a Windows helyreállítási.
    Azt hittem, a két rejtett partíció vo segíteni nyerni vissza 8.1 ott voltak, és a legfontosabb, hogy törölni ..
    Köszönöm szépen Adrian.

más referenciák

 1. [...] Azok, akik nem engedhetik meg maguknak az eredeti Windows vagy Vista vagy Windows 7 kollégám Cristi készült egy bemutató a Windows verzió 7 Enterprise kínálnak ingyenesen letölthető azok a Microsoft, és akkor lesz működőképes tele [... ]

 2. [...] A Windows 7. Ha van egy ISO kép a Windows 7 meg lehet nézni a bemutató letöltésére a Windows 7. Ellenkező esetben a lépések nagyon egyszerű, csak meg kell adni az elérési utat a mappát, ahol a letöltött [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.