Az összes eredeti letölteni a Windows 7 és 8

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet letölteni ingyenes jogi hatósági és minden változata Windows és a Windows 7 8.
Azt hittem, hogy ezt bemutató laptop, ultrabooks, nélkül értékesített telepítő DVD, amely tartalmazza az operációs rendszert. Azonban cégek csinálnak egy rejtett partíciót a merevlemezen, hogy tegye a laptop egy kép vagy egy biztonsági másolatot az operációs rendszer, ahol tud adni visszaállítani az esetre, ha egy vírus, vagy rendszer újratelepítése. Sok felhasználó nem tudja ezt, és a végén elveszíti a helyreállítási partíciót (helyreállítás) vagy újrapartícionálása a merevlemez formázása vagy teljes.
Akkor is, ha elveszett partíció hasznosítás lehetősége van arra, hogy letölt szabad és jogi ISO képet tartalmazó operációs rendszert kellett vásárolni a laptop.
Az akvizíció a laptop jön a Windows vagy a Windows 7 8 jön engedélyt a meglévő operációs rendszer a laptop. A licenc vagy végére van beépítve a laptop BIOS azok számára, akik úgy döntenek, hogy vásárolnak egy laptop, vagy ultrabook Windows 8.
Ha valamilyen okból az engedély hátoldalán a laptop már nem látható ott egy módszert, amellyel meg tudjuk visszaállítani az operációs rendszer licenc, azzal a feltétellel, hogy a laptop még mindig tartalmaz az operációs rendszer van telepítve, hogy vásárláskor.
Hogyan lehet visszaállítani a Windows licenc a Windows 7 vagy 8 egy videó bemutató itt: Hogy visszaszerezze a licenc Windows aktiválásához 8 és 8.1
Feltételezve, hogy mindenki engedélyezett operációs rendszer viszont jelöljük valamit, kérjük, látogasson el az alábbi link a letöltéshez:
7 Windows Home Premium x86 SP1
SHA1 Hash value: 6071B4553FCF0EA53D589A846B5AE76743DD68FC
7 Windows Home Premium x64 SP1
SHA1 Hash value: 6C9058389C1E2E5122B7C933275F963EDF1C07B9
A Windows 7 Professional x86 SP1
SHA1 Hash value: D89937DF3A9BC2EC1A1486195FD308CD3DADE928
A Windows 7 Professional x64 SP1
SHA1 Hash value: 0BCFC54019EA175B1EE51F6D2B207A3D14DD2B58
Ultimate A Windows 7 x86 SP1
SHA1 Hash value: 65FCE0F445D9BF7E78E43F17E441E08C63722657
Ultimate A Windows 7 x64 SP1
SHA1 Hash value: 36AE90DEFBAD9D9539E649B193AE573B77A71C83
A Windows 8 vagy 8.1
Ha nem rendelkezik licenckulccsal és szeretné használni a Windows operációs rendszerek 7 említettük, akkor töltse le az ISO kívánt képet, és lehet telepíteni és tesztelni ingyenes 30 nap majd parancsot újraélesednek másik 3 alkalommal kap ismét sok 30 nap minden megrendelés újraélesednek. Mi ez, és hogyan működik újraélesednek parancs van egy videó bemutató itt: Hogyan kell használni a Windows Vista és az engedéllyel 7 jogi közel fél év
A letöltött ISO kívánt képeket az egyik, akkor lehet, hogy egy bootolható DVD Windows 7 vagy tudod, hogy egy bootolható USB stick a következő módon útmutatók:
Hogyan készítsünk egy DVD vagy USB stick indítható Windows 7 Windows Vista, XP vagy 7
Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick a Windows telepítésére 8
Hogyan készítsünk egy bootolható CD-t egy ISO kép nero
Akkor is, ha nem a saját licenc kulcs a Windows 7 vagy Windows 8 ingyenesen letölthető változatban Vállalat, azaz a Windows 8.1 Enterprise, a Windows 8 Enterprise, a Windows 7 Enterprise segítségével a 90 nappal azután, hogy tudja használni a parancsot élesedik a aktiválja a még 3 vagy 90 nap (Windows 7 Enterprise) és az egyik 90 nap újraélesednek parancs Windows 8 / 8.1
Hogy azt fogja jelenteni, 360 napig ingyenesen használható Windows Enterprise és 7 180 napig ingyen használható Windows 8 / 8.1
Letölteni a Windows Enterprise és a Windows 7 8 / 8.1 Enterprise szüksége van egy Microsoft-fiók:
Letöltés Windows 8.1 Enterprise, Windows Enterprise és a Windows 8 7 Enterprise
HashCalcKapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. sebastian - mondta

  A Windows 8 látni, hogy nem lehet letölteni. Mi nem lehet csatlakozni most. ellenőrizze az internetkapcsolatot, és próbálja újra. Azt hittem, tagadja ip Romániából. Próbáltam az IP Németország, USA, Hollandia és ez így van. Azt hiszem, van egy probléma.

 2. Daniel max - mondta

  Hasznos tutorial. A kérdés az: ezek a verziók Windows-frissítések a mai napig?

  • Ha lenne egy DVD a Windows 7 vagy 8 kellett frissítéseket nap?
   A telepítés után lehet letölteni / telepíteni minden frissítést romániai kapcsolatok nagyon gyors. Azonban 7 látni, hogy a Windows sp1, így van, hogy a legfontosabb javításokat telepített kész.

   • LadyLilly - mondta

    Élvezze, hogy Románia nagy sebességgel, és gyorsan telepíteni semmit! Olasz internet révén Lehamete! Fizessen havi előfizetési 39,90 20 6 Gbts és ad nekem még 3 Gb sebességű Gbts a 3 3 PC és a ház volt a sebesség és 1G okostelefon! Tehát ez Olaszországban!

    • Állapítsa meg, hogy megértettem!
     A sebesség 20 20 Mbps vagy Gbps, kétlem, hogy 20 Gbps.
     Azt hiszem, 20 Mbps, és 40 euró havonta nagyon gyenge.
     Annak ellenére, hogy itt Romániában nem minden megy, ahogy kellene, a tény az, hogy marha. Azt hiszem, az első számú 1 a világ ár / sebesség.
     A kérdés!
     Hogyan kell betölteni a helyén videotutorial.ro az előfizetése, gyors, normál vagy nehéz?

 3. Linck a szövegből bemutató vagy frissíteni, ha integrálódik a frissítéseket ISO képek gyakran ezek a képek és letöltheti azokat, és több mint 2 év, vagy ha szükséges, és van ma, hogy lesz, és ha ez nem szenved változásokat? W7 vállalati integrált sp1? Arra kérem, hogy tisztázni kell, tudom, hogy a frissítéseket és integrálni sp egy nagyon hasznos tutorial. Láttam PC velük engedély nélkül egy képet a cd iso. Kapcsolatos azon partíciókat a Windows, mindenféle integrált programok, jó ötlet, hogy hozzon létre egy Windows partíció november 1 tiszta vagy után megváltozott igényeinknek. Azt bemutató, hogy szeretnék, amilyen gyorsan csak lehet, és gyakran hasznos bemutató a kérdéssel kapcsolatban.

  • Kedvesem, ez nem olyan torrentet. A Windows egyik legkevésbé eredeti.
   ISO kép nem tesz frissítések, bepillantás, mint szervizcsomagok (mely számos javítást)
   Frissítés nem tolta a Windows, mint a torrent oldalak.
   A telepítés után lehet letölteni a frissítéseket a Windows Update.
   Ugyanakkor a legtöbb frissítések kapcsolódó hardverek és szoftverek minden számítógépen.

   • Azt kérdeztem, nem tudom kifejezni nemtetszését, és AUDs azt tettem frissítéseket a Windows 7 frissen telepített i5 Sandy Bridge, de az Intel a 2 45 magok nm 131 frissítések, 130 bizonyosan tartott mintegy 2 óra mindkét conficuratii és a i5 van már, és mások, miután befejezte a 131 10 a connexin MB MB i5 és fél a másik, 600 fele sem idő ugyanaz volt. Abban w 8.1 vettem észre, hogy ez kevesebb, de megmarad. a tanulság számomra frissítések a problémát, mert ez tart majd, hogy a töredezettségmentesítés, ha ssd. Ne várják válaszoljon most, mert nem kértem semmit

    • Ez nem fog lassulni a munkahelyi számítógépén, frissítések lehet egyik napról a másikra.

     • Van egy laptop / pc enyém Ubuntu frissítések mindössze annyi? Csináltam valaki updatetul egy változata Android egy másik, és én kellemesen meglepett, hogy milyen gyorsan ment keresztül wi-fi, amit tettem. A Windows frissítések után ejtik a töredezettség-mentesítő futtatására, valamint jelenti valami más mellett. Ha lenne egy laptop a saját megpróbálok Ubuntu azonnal látni, hogyan működik. Hamarosan találkozunk!

 4. Van egy dvd-t a Vista Home Basic megéri, hogy Vista Home Basic javítani valamit? Azt cd kulcsfontosságú származási ECPs által 2006 így vettem. Ezért kérdezem.

  • Neked egy tesztet, és telepíti azt, és azokat minden frissítés után, hogy a vizsgálati, és nézd meg, hogy megfeleljen.
   Lehetőség van a mozgás nagyon jól!
   A Windows Vista már megbélyegzett miatt éretlen vezetők álltak rendelkezésre, akkor. Most a vezetők stabil, ki tudja ... ..

   • Alexander C - mondta

    Azt akarom mondani, hogy nekem megfelel nekem több Windows Vista, mint a Windows 7 mert én meg nagyon rendben van, mert ha a táska ablakok 7 a laptopomon az első napokban kezdenek mutatni a lag Aero, ez nem én vagyok történik Vista, de én halt meg vista hely után néhány hónappal, mert a vezetők, hogy vezettek a halál, csak a Windows helyek, hogy elégedett velem voltak: XP SP3, Vista Business, 8.1, szerver 2008 R2 adatközpont, abban a pillanatban hívjon Windows szerver Datacenter 2008 R2 de nincs ötlete, hogyan tudnám, hogy Adobe Flash megfelelő működéséhez? vagy aktiválni kell egy lehetőséget a windows vagy valami tipikus adobe flash szerver, ami mozog az ablakokat, mert a Windows ... 8.1 nem volt probléma vele ... Azt kell mondanom, hogy az épületek: 7127.winmain.090507-1820, előre is köszönöm

 5. És szerettem volna egy javaslatot bemutató, hogyan lehet egy partíció helyreállító (rejtett) a iso kép jelenik meg, amikor megnyitja mindig beépítésének PCU alkalommal bejutni a Windows windousl alkalommal normális. Tudom, hogy turoaile a bakup windousus és hogyan instalm a Windows kemény, de mindig a telepítés után kell mutatni az utat a csomagtartó. Tettem adj így őszintén nem tudom, hogyan lehet mindig telepíteni egy rejtett kemény.

  • axelluny - mondta

   Nagyon egyszerű is megoldható Acronis True Image vagy Comodo Backup.Mai mások, esetleg még az ATI windows-ul.Se köze Acronis Secure Zone partíció, ahol telepíti rezervă.Îţi másolatot egy script, ami jelenik meg a boot menü restaurare.O feltétele, hogy egy képet Acronis segédprogramot kell írni egy CD az, hogy birtokában licenţă.Cam amely fi.Aş van egy kérdés, hogy hogyan Linux telepítés egy SSD, mivel nem ajánlott particionáló és mert a kopás túl sok átíró ciklusait mappák vagy partíciókat.

   • @axelluny
    "Kaptam egy kérdésem, hogy hogyan tudom telepíteni linux egy adott SSD ... bla-bla-bla"
    Válasz:
    Solid State Drive (SSD): 14.04 optimalizálja azt Ubuntu, a Linux Mint Debian és 17
    https://sites.google.com/site/easylinuxtipsproject/ssd
    Csak te és én csodálkozz, hogy beragadt a keresés goagea!
    A kérdésem a következő: Mit Drem most, ha van linux + Windoze ingyenes 360 360 360 + ... nap?

    • axelluny - mondta

     Ott ragadtam, de én nem mulţumeşte.Părerile annyira megosztott, hogy nehéz neki helyes döntés. Egy régi felhasználói élmény jól venită.Deţin win7 engedély, de ez nem jelenti azt, hogy legyen tartalom és nem windows.Surprizele vizsgálati rendszerek és az alternatívák olyan különleges ... megéri az erőfeszítést.

     • Adrian Gudus - mondta

      Ha a büszke tulajdonosa egy Samsung vagy az Intel SSD, akkor nem kell aggódni. 14.04 Ubuntu változat jön-val támogatja a TRIM alapértelmezés szerint azoknak, akik az Intel vagy a Samsung SSD

   • nem érted. Nem így caut./ Adrian Cristea vagy drespre tudom, ha jól értettem, mit vb. ez olyan, mint ha van egy laptop PC, hogy készül saui rejtett jelenik meg, és a rendszer telepítéséhez windousu ott a végtelenségig nélkül programot. és tudom, hogy a programok és rengeteg oktató. facuto igen, én nem tudom, hogyan nem tudom, mit készített. és kértem egy tutorial az esetben véletlenül törölt ő oldalán lehet visszaállítani.

 6. Adrian - mondta

  Helló,
  Hogyan tudom kijavítani ezt a hibát, és hogy az én internet menni 2 számítógépek?
  "691 Hiba: A távoli kapcsolat megtagadva, mert a felhasználónév és jelszó kombinációt, amennyiben nem ismeri fel, vagy a kiválasztott hitelesítési protokoll nem perimtted a távoli hozzáférést biztosító kiszolgáló".
  Nem lehet csatlakozni az internetre 2 számítógépek ugyanakkor meg kell feladni egyiket megpróbáltam 2 router, az első számítógép, amit az Internetre kapcsolódni, írja felhasználónevét és jelszavát, és internet-kapcsolat, és a 2 század számítógép után írtam egy felhasználónevet és jelszót ad nekem hiba 691.
  Lehet, hogy egy videotutorial és magyarázza meg, hogyan lehet csatlakozni az internethez vezeték csatlakozik egy router a 2 század számítógép jelszó nélkül (vagyis a számítógép 2 első században, hogy egy rabszolga számítógép) .A akarjuk magyarázni, hogyan lehet az első számítógép beállításait , így tudok csatlakozni a vezetékes internet-hozzáféréssel a router a 2 század számítógép felhasználói név és jelszó nélkül írásban.
  Várakozás a tanácsadásra köszönhetően

  • Adrian Gudus - mondta

   Úgy tűnik, mintha te egy kicsit zavaros, és nem értik a szerepe a router. Ha van egy router, akkor csatlakoztassa a felhasználónevét és jelszavát is. Akkor nem kell tennie, RDS kapcsolat és PC csatlakozik hozzá! Ő tudni fogja, hogyan kell kezelni és megosztani az interneten automatikusan számítógép csatlakozik hozzá.
   Keresés a tutorial „Hogyan lehet a kapcsolat beállításait RDS és a vezeték nélküli internet router” a keresőmező segítségével jobb felső sarokban.

  • Őszintén mondom, amit biztosan zavaros!
   Ha azt szeretnénk, hogy az egyik kapcsolat két vagy több számítógép / telefon / tabletta, akkor kell használni egy router.
   Kollégám Adrian hagyott egy linket egy tutorial, ami segít. Eltekintve attól, hogy a bemutató, vannak mások kapcsolatos hálózatépítés.

 7. Mircea P - mondta

  Köszönöm a bemutató!

 8. Dragos - mondta

  Van egy kérdésem. Szeretnék venni egy UPS ( http://www.emag.ro/ups-v-mark-500va-lcd-ups-500vp/pd/EJ4ZBBBBM/ ) És azt szeretném tudni, ha többet fizetnek naprakész. Ez 300 teljesítmény ups w ... Látom, hogy ő azt jelentette, hogy elméletileg fogyasztanak 300 momnetul w működik?

  Köszönet és elnézést a zavarásért

  • óvatos ezzel a szünetmentes tápegység hálózati 300 watt. adik kínálunk 300 watt fogyasztása nem tetszik ...
   Idősebb vagyok up, hogy ez igaz, 420 600 watt watt. My PC nem fogyaszt többet, mint 200 w de amikor egy őrült megragad a forrás és a pull up 600 w (azt hiszem, amúgy is tud többet, mint 420 w) tettem rá a védelmet. és így folyamatosan a készüléket közvetlenül a fali aljzatba, és tartsa up a monitoron, router, mobil töltő .. mint hogy aki nem eszik sokat.
   Tehát: ha használja a PC készülék nem tud fordulni ugyanaz.

   • axelluny - mondta

    Akkor meg mi értelme feszültség stabilizátor, ha nem elvinni bele? Úgy emlékszem régen be nem jelentett teljesítmény leállások számítógépek érzékeny adatokat (értékes), hogy képes ellátni saját forrásaiból 2 óra.

    • axelluny jól emlékszem. ez a lényeg UPS http://www.emag.ro/ups-apc-smart-1000va-670w-line-interactive-smt1000i/pd/E89G2BBBM/ amelynek kimenete 670 wattos PC tarthatja csendes forrás 600 watt.
     Csak nem gondolja, hogy egy 300 watt ups képes megtartani a fogyasztás watt 500 csak azért, mert ez az ő szerepe. Ha tehát minden volt 300 watt, és minden volt olcsó.
     egyébként .. Nem tudom pontosan, az összes, hogy lenne egy jó videotutorial ups az aktuális ajánlat. fogyasztás / teljesítmény / különbség V / A és W. Látom, hogy sok 700 V / A azt hiszem ala UPS Watt fogyasztás 700.

     • axelluny - mondta

      Azt hiszem, rohant egy kicsit concluziile.Ia szól, amit írtam neked egy kis eu.Care UPS az a pont, ha bekapcsolni a telefont vagy monitor? Az első munkám villanyszerelő és ellentétben tudja megkülönböztetni az aktív teljesítmény ( VA), és nem (V / a) valós teljesítmény-hatékony (W) .Da stabilizátor normális, hogy nem tud megbirkózni a számítógép respectiv.Oare miért van szükség bemutató?

 9. Catalin - mondta

  Akkor töltse le azt Softpedia és.

 10. Liviu Galati - mondta

  7 nem találja vállalati x86.am már csak nyerni x64.

  • X86 verzió már nem elérhető, kerestünk nekem, és ha nem tévedek vállalati verziója nem integrálták sp1 de integrálódni iso képet, és nincs munkája, az útmutató megtalálható R7Lite oldalon. Akkor használható bizalom változat x64 de azt ajánlom, Win 8.1 x64 vállalkozás. Ha szüksége van neaparta 7 A Windows Home Premium x86 segítségével újraélesednek vagy egy másik változat.

  • Még mindig megvan az ISO formátumban, mert már nem talált hivatalos.
   Vil akar adni neki?

 11. Helló, azt mondta az egyik a bemutató, hogy tettél egy bemutató, amely megmutatja, hogyan voltunk kap a licenc kulcsot egy új generációs BIOS laptopok ... .Mi volna licenc aktiválásához kulcsot ultil nyert Önt, hogy a bemutató, amely megmutatja, hogyan lehet a .eu általam próbált semmi baj azzal, hogy a bemutató, de azt elismerik, a kulcs ... nem törli vagy formázza helyreállítási .I volna egy laptop jött a Windows 8.1 64 bites kulcs acctipild.multumesc

 12. Bizonyos esetekben, laptopok UEFI gyártók beágyazni ütés diplomát "BIOS". Ha az eset az, és lehet, hogy még a gyógyulási esélyek. Nehéz megmondani, mert minden gyártó másként működik.
  Fogom bemutatni egy másik bemutató egy softulet aki "elfelejti", és a BIOS UEFI után engedéllyel, és ha van ilyen, megjeleníti, de az ilyen helyzetek meglehetősen ritkák, és több közös csak azok, akik vásároltak a A windows laptop vagy windows 8 8.1

 13. Anonymous - mondta

  Helló, amellett, hogy teljesen tárgyalt témákról, azt javaslom, egy kihívás ... azaz: Mire a vitatott videotutorial az OS ANONYMOUS !!! Nem a másik, de azt hiszem, ez rendkívül hasznos lehet azoknak, akik a terebilism vagy tudatlanságból használna OS letöltés + ANONYMOUS !!! Tiszteljük és becsüljük a munkáját rendkívül hasznos és hasznos.

 14. batranu47 - mondta

  Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, mások elhagyása valami hasznos. Azt élvezi ezt a kiváltságot, soha nem fogom mondani, hogy „nem tudom”, de „még nem tudom” Adrian modern társadalom alapja az önzés és a egocentrism hozzád hasonló emberek akartak, gratulálok.

 15. Tiby Schmalberger - mondta

  Jó, és segítségre van szükségem,

  Vettem egy laptop, hogy valaki a Windows 8.1. profi, de azt mondja, hogy az oem, ő telepítettem Windwos 7, és cheita a Windows 8.1 kaptam ezer, a kérdésem: lehet telepíteni a Windows 8.1 másik laptop is, ha oem, mi nem kap sok imagtini a Windows 8.1 de elfogadom őket, mit kell tenni? tudom telepíteni egy másik laptop, ablakok 8.1 friss, és aktiválja a kis kulcsot ??

  Köszönjük!

  • axelluny - mondta

   Nem, nem az, hogy a win8.1 poate.Serialul tartozó szigorúan soros laptop.Identificarea alapuló hardver jellemzők laptopului.Serialul "általában" csak akkor működik, az OEM Windows-verziók http://www.microsoft.com/Romania/Licentiere/OEM.aspx

  • A válasz nem bemutatott egy tutorial, hogy, és kifejtette, hogy ha a Windows telepít win7 lehet 8 8.1 és lehetővé windousu a PC laptop PC, amelynek csak Lapopie, amely érvényes az aktiválás bios. Microsft támogatást meg lehet hívni, és azt mondják, hogy miért és hogyan, de credca tehetünk semmit. Emellett olvashatóan és az aktiválási utasításokat, hogy jön a CD-DVD, amely BIOS aktiválás, és lehet használni a PC vagy lapaop NUMA kivéve a hangerő gombokat veszik. keresés a google jelentette OEM licenc és meglátod

 16. 9, amikor bemutatja az új Windows?

  • Alexander C - mondta

   suntenti mint az idióták 9 nincs Windows, a Microsoft egy határt ANI verziók között, csak a Windows szerver és 2008 2008 2-1 R2 év telt el a kiadás, mit gondol Microsoft Windows oldalakat Szállító? .. dev. microsoft.com ablakok csak mi van 8.1 + ablakok sehol sem az egész oldalon, ahány tesztverziókat a „windows-9 hogy” Vil Gondolom szerkesztett képek Photoshop és egyéb szoftver, alkalmazásokat a Start menü teszi a srác 7 de irányította metro, mit mondjon az iso rendszer install.wim szerkeszthető, ha úgy érzed, és ideje, hogy üljön fel vagyunk szerelve a kemény ...

   • C Alexandru jobb tájékoztatása azt látja, hogy vannak képek a Windows 9 megelőzése és beindít egy béta verzió hamarosan. jelenleg csak még nem megjelent a béta verzió van szó, mint CICA alkalommal sf alkalommal a tavaszi indít egy béta verzió. És adja ki a legújabb Microsoft versiuniu sávban. így jobban tagi száját, ha nem ismerünk, és a hivatalos képeket, ha láttad a Windows 9. és minden bizonnyal, hogy egy bemutatót alkalommal Krisztus vagy Adrián win 9, amikor a béta lesz hivatalosan is igaz, hogy az összes Windows-rendszerek és a Linux oktatóanyagok készült az ismert következik be, amikor az új verziók

    • Alexander C - mondta

     majd adj közvetlen linkeket MICROSOFT.COM ha azt mondják, hogy van valami, ami elindítja Szállító ....
     Azt, hogy hol találja magát minden microsoft'u valami ... és miért?! béta? Shaver akar itt meghalni? soha nem volt ablak béta, csak kódnév, előnézet, kapcsolatok, azt kérem, hogy ezt a kutatást legközelebb jobban megjegyzést.

     • Adrian Gudus - mondta

      Ön félretájékoztatták. Voltak béták. Bár bemutatunk egy tutorial, hogy a Windows 7 Beta! Megtalálható a keresőmező jobb felső

     • Alexander C - mondta

      A Windows 9 semmilyen módon .... Nem olyan nehéz, hogy illeszkedjen install.wim a Windows 8 / 8.1, miután elkezdte szerkeszteni (itt már szükség a tudás) utána szétszerelni futó virtuális és miunune megjelenik a „preview verzió” „windows 9 „megállapítást nyert, hogy a neten, egyik sem lafel az startmenümet nem szoftver Miért kell tennem, hogy így ... még mindig számíthat linkek” hivatalos „-tól Catalin ...

    • Alexander C - mondta

     @catalin elfelejtett valamit, ha azt állítják, hogy nem az összes, akkor hol van XP, Longhorn (ha még mondod egyáltalán), Vista, 8 Consummer előzetes, előzetes kapcsolatok, 8.1, 8 / 8.1 TO GO fontos információkat és tippeket, CentOS 6,7, 16,17 linux Mint, a Mac OS (hogy még ez az alapja egy ősi változata linux)? Fontos tudni, hogy nem csak singuru ubuntu linux, hogy van még rengeteg változatban is ...

     Tipp: 1. Jelen és linux, mert egyes oldalak is érdekesen néz ki ...
     2. És azt mutatják, hogyan kell beállítani a web szerver, amely a Windows Server 2008 features'urile R2 Datacenter, én iso ha (iso során az utolsó „teszt”, és arra figyelmeztet, hogy engedély nélkül, és nem nem lehet aktiválni, mert még érdekelne, hogyan lehet beállítani, hogy a „Web Server (IIS)”, hogy zökkenőmentesen, mert még mindig szeretnék telepíteni mindent utánam bonyolítja tovább ...
     3. Megmutatja, hogyan kell telepíteni a 0 apache ProFTPd, mysql, php egy Linux szerveren csak terminál (lehetőleg CentOS mert Ubuntu kiszolgáló szinte nincs biztonság az elejétől)
     4. Befejezés útmutatók ígért ...

     • @alexandru te buta elfelejtett itt „http://winsupersite.com/windows-8/threshold-be-called-windows-9-ship-april-2015” és itt elindul a béta verzió „http: / /www.techradar.com/news/software/operating-systems/windows-9-release-date-news-and-rumours-1029245 „, és akkor még nem hallottam a szivárgások a vállalaton belül? hogyan lehet tudni, hogy néz ki, és az iPhone 6 bevezetése előtt és így tovább. és hogy ezek a filmek előtt dob? jobb, ha csendben és tájékoztatja a szivárgást. látni fogja, hogy ha elindítja 30 mint mondják fog tenni vagy Krisztus, vagy Adrian bemutató látni fogja fog kinézni a neten.

     • Alexander C - mondta

      Mondtam, hogy „kuss”, és nem lehet összehasonlítani valamit, ami ingyenes, és a hivatalos vizsgálati vs. dovedid valamit, ami nem világos. ha az adatok kiszivárgott a Microsoft, hogy csak engedéllyel telepített Windows 8 volt hivatalos iOS verziók ingyenesek TEST Mit gondol, hogy sok volt az iOS béta 7 1 + nem lehet összehasonlítani egy eszközt vs. Egy rendszer, berendezés könnyű elképzelni, tekintettel arra, hogy az új design az Apple könnyű elképzelni fontolgatja generációról 4 (fém) a 5 (műanyag) egy új design és a régi generáció amely feltűnően hasonlított nehéz együtt, csak ecranu vastagsága eltérő [és természetesen feldolgozási teljesítmény ...] és ha volt egy szivárgás is kapsz szépen iso'u és a licencet, hogy mi is az, hogy nehéz, hogy ne egy virtuális gép és mi a hazugság beszélni véletlen oldalak a neten

     • még nem jelent meg csak iso kép fog kinézni. és megállapítja, hogy mi már off-topic. Gyakran az információkat, mielőtt azok megjelennek a hivatalos oldalon valamilyen módon meg kell adni a házat, ami történik, mielőtt hivatalosan is bejelentette, és összerakta egy operációs rendszer. és amit mondott, a fenti példa. Így végül is. Ragaszkodom Ön ötleteit az enyémmel.

 17. Hi Adrian, problémája van, vettem a helyszínen Microsoft VBScript, hogy megmutatta nekem a legfontosabb, hogy a rendszert a Windows 8.1 beágyazott, letöltöttem (8.1) OSGS14-WindowsSetupBox-32bitand64bit-angol-4141408, és azt mondja, miután bevezette a legfontosabb, hogy ez az üzenet: ezt nem lehet használni a termék kulcs telepítéséhez verziójú Windows 8.1 ... Csak ha megértjük semmit a Windows OEM kulcsot, és azt mondta, hogy nem tudja telepíteni a kiskereskedelmi változata ... !!!! Ennek oka, hogy OSGS14-WindowsSetupBox-32bitand64bit-angol-4141408 van a kiskereskedelmi verzió?! WindowsSetupBox-32bitand64bit 8.1 ott egyeztetni OEM kulcs ?! Azt szeretném kérdezni, ha megteheti, hogy a bemutató, amely megmutatja, hogyan kell talpra a BIOS UEFI kulcs engedély beágyazni bios.Multumesc én nagyon!

 18. Simona - mondta

  Ahogy múlik az idő, az írástudatlanság és agramatismul érzem gyakrabban minden fórumon vagy weboldalakon! Én össze vissza, amikor a 4 5-oszlopok és Cristi nimic.Pana nem érti, vagy confuzi.Nu Adrian téma, de a magyarázó! Amikor kiküldetés itt, még javítsa ki a nyelvtani dpddv, érzékelni a világot.

  • Andrei - mondta

   Nem hiszem, hogy azért, mert nem érti a nyelvtan. Sok leírást az oldalon. Ha az összes arról, hogy érti, és írjon a magyarázat.

  • PalAlexander - mondta

   Uni tudja, hogyan kell beszélni a helyes és szép, de egyébként semmit nem tettek semmit az életük például akkor azt mondják, hogy tiszteletben tartják a fenti, de foglalkozik a technika (I) Miután tenni valamit az életben, hogy Adrian Cristi látlak új kezelni jobban

   • I érdes (digitális), mondtam ezerszer, hogy úgy döntöttünk, hogy nem beszél nyelvtanilag helyes 100%. Mi gondoskodunk a szenvedéllyel és az illem. Nem veszi senki nem támadja meg senki, nem helyes senkit.
    Mégis meg kell tartani a realizmus, hogy lehetetlen nem baj.
    Nem baj, mint az, aki nem csinál semmit, hogy, csak nézd meg a mások munkáját ülve, kéz a zsebben.
    Nem találtunk semmilyen trükk, hogy keresse meg a mások hibáit, de ha te egy frusztrált és hiányzik az igazi konfrontáció vagy összecsapások mindig veszít. Persze, hogy a frusztráció nélkül győzelmeket összecsapásoknak életben, úgy néz ki, az új területeken a harc a neten, ahol esély témákról magasabb lehet.
    Frusztráció elme, nyerni a harcot, ha megállapítja, valahol hiba, és akkor mindenkinek megmutassa, okos ő. Ez pontosan így én nézd meg a Taj Mahal (tartva arányban), akkor általában talál valami hibát, de azt teljesen durva kritizálni a munkáját.
    Gyakran a barátok, hogy a helyszínen már észre, hogy egyes hibákat, és mi már figyelmeztette a józan ész, amit valaha készült műveletlen, írástudatlan vagy mit nem. Ez a józan ész, a diplomácia és az osztályt. Ellentétben a trollok, hogy istállót vödör rosszindulat és megmutassák befejezetlen sarkok, feltételezhető, hogy nyer valamit ...
    Ha látsz egy férfi ronda vagy fogyatékos, akkor nem kap, hogy kiabálni neki: "csúnya" vagy "nézd fogyatékos" azzal az ürüggyel, hogy elmondja az igazat, csak kapcsolja be a fejét, és kész. Ez nem tanul az iskolában.

  • Costelina - mondta

   Simona más időt szeretne korrigálni valaki csak nyomja meg a gombot RESPOND
   és akkor azt mondják, hogy (az Alexander C) határértékek, amit mond;
   egyébként nézd mi jön ki

 19. Vettem egy netbook Windows Starter 7 román. Ez szükséges a formázás és újratelepítés, de csak nem tudom, mit kell tenni. Kaphatok tanácsot?

  • Azt nem tudom, mit kell csinálni, vagy hogyan kell csinálni egy formátumot és újratelepíteni?
   Ez egyszerű.
   Írás a keresőmezőbe, akár a fekete sáv, minden Érdekelne. Ha jobban megnézed, akkor megtanulják, hogyan kell csinálni útmutatók formázás, particionálás és bármilyen operációs rendszert telepítene. Ezek oktatóprogramok a román nyelv és tiszták és jól magyarázható.
   Ha nem találja, vagy nem kezelni, tegye meg itt és a rendelkezésre álló idő segít.
   bátorság

 20. Adrian, nem látom hol írt RTM Windows-8.1 9600 Premium? Azt mondta, az összes verzió letölthető és 7 8. Hol van az a kapcsolat Premium vagy Windows a Windows 8.1 8 9600

  • Abból, amit tudom, hogy csak a Windows két változatát 8 / 8.1-Pro vagy Enterprise. Mi hivatkozik Enterprise Windows-verziók 7, 8 és 8.1 késő szöveges link pro változat a Windows 8 / 8.1 alatt a kapcsolat a Windows 7 Végső x64. Miután linkre kattintva kap egy Microsoft frissítési oldalt, ahol lehet választani a Windows vagy 8 8.1. Kattintson a "Windows telepítése 8 vagy 8.1" (attól függően, hogy melyik verziót akarod). Ez letölt egy programot, ami fut. A nyitó program meg fogja kérdezni a licenc kulcsot kell megadnia. Pontosan úgy, ahogy azt az oktató. Talán érthető, hogy jó kérdés.

  • Adrian Gudus - mondta

   Premium a Windows 8.1 ott! Ön 3 nagy és széles változatban. A Windows 8.1 Pro, a Windows RT és a Windows 8.1 8.1 Enterprise.
   Mi a különbség a Pro és a Windows RT 8.1 beszélt egy cikket blog.videotutorial.ro Megtalálható a keresőmező segítségével a blogunkon

 21. Francis - mondta

  Úgy néz ki, hogy van egy félig-Doctor minket. Sarah elképzelés valószínűleg újra kell írni az összes ékezetes és csak akkor használja a műszaki szavak és magasztos, figyelembe véve, hogy videotutorial van egy telek útmutatók, amelyek ismertetik lépésről lépésre, hogyan kell eljárni egy adott szoftver stb Simona itt nem a tudományos egyetemi vagy nem veszünk órákat. Azzal, hogy ezt mondtam. Internet az interneten, minden levelet, amit akar, akkor liebertatea kifejezés.

  • Hagyja őt „szőke” Amikor teszik szelfi nyelvtana a mai napig

  • @francisc mondom nem tudom, mi Simona átnéz november „nonszensz” és „írástudatlan”, ha ő mindent tud és nem csak ülni kullancsok könyvek (digitális), így nem a papucs kép a szociális oldalak: )) már egy okos került adrian Cristea vagy kusza, mint mondják ők oktató. látni őket az emberek, mint hogy mennyire kritikus csinálnak útmutatók megérteni az embereket. Cristi adrian nekem végig mióta oktatóprogramok sokat segített megérteni sokat hardver programok stb napi megjelenés, ha vannak új útmutatók és nézni őket akkor is, ha nem a szükséges ideig még tanulni információkat. ismét azt mondta többször Cristi adrian kártyák munka és az időt áldozni az információt kérő és végezze oktató, hogy először meg kell tanulni a leckét, akkor azt mondják, összefoglaló bemutató.

   • Costelina - mondta

    név van írva betűkkel mondván, hogy a tengeri május és tiszteletben

    tekintetében és a román nyelvet!

    és ha ismételni mindent mániákusan valakinek azt jelenti, hogy van egy komplex

    pont

    • mondta professzor írni nagybetűkkel. Mr. psphiolog Costelinii C és magasabb. ezek a gyerekek jöttek a vakáció.

     • Costelina - mondta

      szia calin
      Szeretem, ha nem értünk egyet, ha mindegyikhez egy szempontból, hogy az egyetlen módja annak,
      tanulni; mert ha veszünk minden olyan előre gyártott emberiség nem feltétlenül kikezdhetetlen
      és semmit sem lehet kitalált és most voltunk egy erdőben néhány íjat és nyilakat
      Imádkozom az ötlet
      Nem szeretem a sértéseket all ingyen
      szervusztok

 22. A youtube videót a felhasználó jelentésében nem?

 23. Augustin - mondta

  Kérjük, hogy minden címet a Microsoft.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ki kérdezi? Microsoft, hogy foglalkozzon, hogy pontosan mit? Minden kapcsolat a kézikönyvben van a bemutató szövegben felett piros. Lehet kapni a jobb linkre kattintva, és válassza a helyi menü funkció "Hivatkozás címének másolása"

 24. Csabaxb - mondta

  Helló, én letöltött Enterprise 8.1 90 nap. Kösz a linket.
  Több oktató.

 25. Marius - mondta

  Van egy intrebare.Stiu hogy kevés kapcsolat videó ... ..Cand telepíteni windows bizonyos szakaszában arra kéri, hogy hozzon létre, törölhet vagy kiosztani hány GB partíció, ahol respectiva.De tudni, hogy hány gb osztja partíciót a Windows és más segítsen kérem ????

  • Marius L. - mondta

   A partíciók száma és képességek is választott. Attól függ, hogy a teljes kapacitása a merevlemez partíciós ... operációs rendszer is, melynek kapacitása igazítani a méretei program, amit telepíteni fogja. Ha TB HDD 1, 100 GB elég lehet az operációs rendszer partíció. A többiek megosztani, amit akar, attól függően, hogy hány partíciót szeretne (pl. Egy partíciót játékok, az egyik a filmek és a zene, stb.) Minden HDD partíció függően ő igényeinek.

 26. Alin Lucian - mondta

  Kedves Adrian,
  Én a Windows 8 frissítsek 8.1, e ablakok eredeti, de azt, hogy törli a teljes merevlemez és partíció rejtett Recovery én ... én találtam ki a licenc kódot, de azt hiszem, semmit, amikor bevezetni ptr letöltheti nyerni 8, I azt mondja, ez nem igaz. Miért van az, mit csináltam rosszul ???

  Köszönöm a választ!

  • Costelina - mondta

   nem tudja eltávolítani az összes HDD, mivel ezt a munkát a Windows van telepítve a merevlemezen
   ez olyan, mint én, hogy domn'e önmegsemmisítő -Te azt mondják, hogy szeretne egy tiszta hdd megy, így ===
   törölheti az összes mindent, beleértve a rejtett partíciót, és csak hasznosítás, ha fel a PC
   boot a bot, vagy DVD-t a WVista itt és a telepítési lépéseket, hogy elérje a távoli
   Érdekelne jelentesz válaszfalak; és ott csinál, amit akar
   ha azt mondod, nyílt PC és tegye stick vagy DVD telepíteni a Windows, és adja ki az ablakokat, (azaz pontosan úgy, ahogy a szoftver telepítéséhez például), így képes lesz arra, hogy telepítse a Windows
   (Azaz több mint mint mondják), de a telepítő varázsló kihagyja a része válaszfalakkal, mert
   helyzet semmit sem tehet (ha a Windows telepítése közvetlenül a Windows, ő hozza néhány fájlt a merevlemezen, hogy hajlandó eltávolítani őket, deaia nem engedi partíció) Remélem te nem zavaros
   de ilyen az élet ezekkel PC
   legjobb telepíteni, miután kap a számítógép boot után stick vagy DVD
   Lásd a bemutató "néhány rövid magyarázatot a BIOS"

   • Costelina - mondta

    mondani, hogyan csinálom neked
    Gondolom, most, amikor telepítette a Windows Vista vagy W7 vagy w8 (w xp = nem)
    Azt szerezni egy bottal 4gb, nézek bemutató, hogyan kell egy bootolható botot Windows vagy w 7 8
    (Az eljárás ugyanaz)
    miután megcsináltam adnék újraindítás, és adja meg a beállítás menü legvalószínűbb F2
    Igyekszem IDE vagy AHCI beállítást, ahol azt írja,
    Azt fel set AHCI Windows w 7 8, és tudja, hogyan kell használni ezt a funkciót (mozog nagyon gyorsan), hogy mentse a beállításokat, majd indítsa újra F10
    aztán jönnek a gyorsabb boot menüben (f12 vagy lehet egy másik fontos, hogy meg kell tudni)
    és én úgy dönt, hogy ragaszkodni első betöltő eszköznek
    akkor tudja, mit kell tenni

    • Alin Lucian - mondta

     Helló Costelina,
     Én tökéletesen megértette, de a probléma az, hogy nem tudom letölteni a Windows 8. Szükségem van a Licenc kulcs! Láttam az előző tutorial "Hogyan lehet megtalálni a kódot:" Tudom, de amikor én be letölteni a Windows 8 tie kép azt mondja, hogy ez nem egy engedély használható! A Windows engedéllyel, és ha ennek Recovery előtelepített egy csomó programot, amit nem kell.
     Mit akarok csinálni valamit, mint:
     1.Vreau találni licenckulcsához Windows.
     2. Szeretnék törölni egy rejtett, ahol a helyreállítás.
     3.Vreau particionálni a merevlemezt, mint szeretnék (az oldal csak a C-500GB) akarok 3 partíciókat.
     Miért nem tudja ezt, mert én KEY-UL Windows aktiválásához, és mindent törölni után Partition.
     Most VB azok Acer, nem tudok segíteni absolult semmit, azt mondták nekem, hogy hívja a Microsoft, hívtam, és ők, és azt mondta, hogy a KEY-UL Bios, és nem tudok segíteni ptr nem kap a kapcsolatot a cég, hogy vettem laptop ... hívtam vissza, és lógott nekem mondani, hogy semmi köze, és hogy nem tudtam segíteni egyáltalán.
     Van-e lehetőség, hogy amit írtam fent ???

     • Costelina - mondta

      Nos, mi van, ha a kulcs a BIOS nem látja, vagy nem mutatja meg?
      Adrian segíthet vagy Cristi

     • Costelina - mondta

      De várjunk nem kellett volna, hogy a licenc kód a Windows a laptop fedelét?
      csak akkor fizet, ha egyszer, mintha már telepítve van a laptop, amikor megvette

     • Alin Lucian - mondta

      Van a kód laptop, nem integrálódik a Bios, és nem tudja, hogyan kell megtalálni. Azt mondták, hogy az emberek a Acer Bios titkosítja, és nem csinál semmit! Cristi Adrian vagy tudja olvasni ezeket az üzeneteket, ha valahogy jelenleg is megoldást találni, talán adj választ, így sprer :))

 27. Igyekszem, hogy a végső 7 W x64 hiábavaló és ad nekem egy hiba, megpróbáltam CD és STIK .. semmi ...: ((és szeretné 64: ((tudok segíteni!

  • Pontosan mit látsz a hiba? Milyen programokat használtál írásához CD / USB? Pálca gyanítják, hogy van legalább 4 GB CD és DVD valójában. Mert én azt javasolnám, ragaszkodom Rufus. Van egy nagyon könnyen használható tudnivalókat itt az oldalon. Megtalálható a keresőmező segítségével a jobb felső sarokban.

 28. Van egy inntrebare: így mondjuk letöltöttem a Windows 7 végső 32biti (x86), aztán fel a képet a DVD-t, akkor nem adnak és adnak f12 újraindítani ott ala menüben? Vagy hogy dupla kattintás a képre ?? Ja, és egy másik dolog, hogy töltse le a Windows oldalak aktiválódnak minden ?? Segítség!

  • Igen, miután fel a képet a dvd bejutni, hogy menüt (boot menü) gombot F12. Írja fel a keresési mezőbe a jobb oldalon: "telepítése és optimalizálása Windows Vista" Windows telepítési 7 lépések ugyanazok. Verziójú Windows letölti linket a fenti szövegben bemutató jogi és tiszta. Anélkül crak oldalakon nincs vírus. Nem aktiválódnak. Ahhoz, hogy őket, akkor kell egy engedélyt. A Windows 7 30 nappal lehet engedély nélkül használhatók. Ezután calaculatorul újraindul az óránkénti. Enterprise változatok is használható 90 napig.

 29. Régebben "Windows7-USB-DVD-tool" itt videotutoriale.ro: „A kiválasztott fájl nem érvényes ISO fájlt. Kérjük, válasszon egy Valdi ISO fájlt, és próbálja újra „és adok ellenőrzés HashCalc mondja:” A hozzáférés megtagadva a megadott fájlt! „Megpróbáltam változatokra 32 és mentek, de ha adok ellenőrző ugyanazt a hibát, mint 64, matricák s 8G

 30. Andrew - mondta

  Van több kérdés, és remélem valaki segíteni:
  1.am látta, hogy vannak olyan "dolog", ha a jobb egérgombbal a Sajátgép, majd tulajdonságok azt mondja: Acer, Asus, Dell, HP, stb fiacskám mik ezek, ahogy nevezik őket ??? (én nem kaptam semmit Miért ??)
  Volt egy engedély 2.Daca első telepített Windows, majd a második, harmadik, negyedik stb telepítés megkérdezi, hogy van, amikor belépek a termék kulcs még mindig ugyanaz, mint az első telepítés liceenta ??
  3.Pentru minden változata a Windows 7 (Ultimate Enterprise, Home Basic, etilacetát), sp (sp2, sp3 stb) van egy másik engedély ??? Kérem, segítsen valaki, aki tudja,

  • Adrian Gudus - mondta

   1. Ez a dolog az úgynevezett OEM márka laptop gyártó helyezi a „lábnyom”, mint te, hogy emlékszik, hogy ki a laptop (Dell, Asus, Acer, stb)
   2. Függetlenül attól, hogy a létesítmények száma ugyanaz marad engedélyt mindaddig, amíg a Windows-verzió vissza minden volt, amikor megvásárolta a laptop.
   3. Ha már a laptop és telepíteni egy Windows 7 7 Végső Végső SP1 hanem azt is beépítve, akkor a licenc ugyanaz marad, de 7 Végső Windows licenc nem lesz ugyanaz a Windows Home, Starter, stb SP1 csak egy szervizcsomag (a csomag tartalmazza fejlesztések, optimalizáció, javítások biztonsági rések rendszer)

 31. Alexandru - mondta

  Magam néhány kérdést, akkor egy engedély több telepített Windows ??? És akkor ugyanazt a licencet több számítógépen ??

  • Alex - mondta

   A válaszok kell "Igen" és "Nem"
   "Ha aktiválni a Windows újra ugyanazon a számítógépen, akkor nem vesz egy új termék kulcs."
   Nem lehet, hogy ugyanazt a Windows-termékkulcsot aktiválni a Windows 7 több számítógépen a Microsoft szoftverlicenc-szerződés lehetővé teszi. Általában a licencfeltételek lehetővé teszik a termék kulcs használatát egyetlen számítógépen.

   Ha a telepítőlemezt vagy az USB flash meghajtót kell telepíteni a Windows 7 egy második számítógép, meg kell vásárolnia egy további példányt az azonos változat a Windows 7, hogy egy új termék kulcs. "
   forrás: http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows7/activating-windows-7-frequently-asked-questions

 32. Vasile - mondta

  Szia, elnézést, Mr. Adrian a Windows 8.1 tud segíteni, hogy van a Pro? Köszönjük!

  • Nem Adrian, de én megpróbál segíteni. Pontosan mi a probléma a Windows 8.1 Pro? Mint egy kis keveredés, Adrian bemutató egy Windows 8.1 Enterprise ha nem tévedek. Ismét tárhatsz ezt a problémát, és megpróbálunk segíteni mindenkinek.

   • Vasile - mondta

    Szia, néztem ezen az oldalon bemutató előadás egy mikrofon SAMSON C01U, és én nagyon akartam, hogy vele és szeretem mikrofon, most vagyok, és én letöltött és a Windows 8.1 Enterprise, de nem tudom, miért nem mond le a mikrofont, szeretem sokat énekelni, és én felvételt Adobe Audition, de a Windows-8.1 nem dolgozik, és nem értik, miért Windows 7 minden megy rendben, Adrian, vagy Cristi amennyiben úgy Kérjük, ellenőrizze, hogy a mikrofont, így minden problémát, köszönöm egészségügyi és reméljük, hogy segítsen nekem!

 33. ragyog - mondta

  Kérjük, a videó bemutató, hogyan kell aktiválni a licenc a Windows laptop mögött. Próbáltam én nem aktiválta, mint egy aktivátor. Köszönöm előre.

 34. Remus Dite - mondta

  Szervusz, míg bemutató ígért sokat, hogy mi már megmutatja, hogyan lehet softulet "elfelejti" a UEFI BIOS után engedélyt? !!!

 35. Vlad Ovidiu Mutulescu - mondta

  Ha letölt egy Windows-verzió, de van egy engedély, tudom használni a Windows 30 nap?

 36. Aurelian - mondta

  Telepítettem windows eltérő előre telepített ... hülye ... lehet .mare telepíteni a régit? ... ..unde Találni? ...... Köszönöm ....

 37. Brothers ... Én nagy hír ... Emlékszel, hogyan lehet letölteni az eredeti képeket is felajánlotta, szabadon letölthető
  Link: -> (http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media).
  Ez nagyon egyszerű ... és alapvetően adja meg a futtatható letöltés "Futtatás rendszergazdaként" után van lehetőség van: kiválaszt lesz utánad, és hogy létrehoz egy iso és img kész.
  SPOR le lehet tölteni!

 38. Mirela - mondta

  Hello! Azt fel ezt a kérdést, ha nem kapcsolódik a témához szeretnék áthelyezni a memória, hogy én a D partíció partíció C. De hogyan tovább? Nem találtunk semmilyen bemutató erre pb.

  • Mit jelent az áthelyezni kívánt memóriát.
   Mit akar lenni partíció D. dokumentumok, asztali, letöltés, képek, filmek vagy akár az egész operációs rendszer?
   Azt hiszem, azt jelentette, hogy nem RAM tároló.
   A kérdés pontosan kell elvégezni adhatsz méltó választ.

 39. Iohann - mondta

  Azt hiszem, azt szeretnénk, hogy növelje a partíció c / nincs hely ... Acronis Disk Director, bemutató szerintem ez itt p oldalon

 40. LadyLilly - mondta

  Jó reggelt! Köszönet minden tutorialurile Ön által készített! Ők szinte példányban! Kezdek én leírását újonc így; Asus leptop Windows 7 régen volt egy probléma, és a fiam telepítettem a Windows 8 őszinte legyek nem vagyok jó PC mint az feltétlenül szükséges, és használja Fb játék. Nem tölteléket a technikai oldala nem tudtuk. Most őszintén nem emlékszem, ha a PC-64 vagy 32 volt bit. ok! Én egy hete blokkolt honlapján IE és nem zárja be vagy egyáltalán nem tudta használni az egeret, hogy lezárja az ESC nem válaszolt, így én kénytelen zárt. Kezdve meglepetés megnyitja és a Windows lefagy és redischidea kikapcsol és így a végtelenségig órákon át. Tehát Kerestem a youtube-on oktató tudom telepíteni csak a Windows, nem tudta, hogyan kell csinálni, és nem is, hogyan lehet megtudni, ha 64 vagy mi ablakot kellett telepítettünk Windous7 végső eredetit a Microsoft oldalon, de ad nekem erroare a kulcs nem érvényes kulcs a win7 Home premium végső ablakokat. Mit kell tennem? kell telepíteni mindent újra, és hogy a Windows 7 licenza otthoni használata eredeti, vagy van egy univerzális kulcs és azt hiszem, iso képet. Azt találtam bemutató után tettem mindent bú-könyvelő, miután telepítette win7 végső PC acumimi tudom telepíteni frissítéseket 182 frissítéseket. És még egy utolsó kérdés (van aranyom) a technika

 41. Petre - mondta

  Gratulálunk bemutató!
  Nem adtam fel a tutorialaul, és most szükség, hogy töltse le a Windows Home Premium 7 64 kicsit. Azt letöltött Softpedia és mondja meg, hogy van jó és van a vírus, vagy egyéb problémák. Várakozás tud válaszolni, amilyen gyorsan, köszönöm!

 42. Alfred Rossenberg - mondta

  Down Windows XP hasonló megoldás létezik? Van engedély laptop, de semmi nem kell telepíteni! Megpróbáltam telepíteni a CD, és figyelembe véve az engedélyt ragadt a laptop, hogy hiba!

 43. Szívesen fogadok Sami Cristi linket, ahol letölthető windowsurile híd, mi nem számítunk anteles fenti linkek válasz

 44. DANIEL77 - mondta

  MI ellopták a Windows DVD-8, mit tehetek, én is faszi?

  • DANIEL77 - mondta

   AMELY Windows operációs rendszer licenc 8 .Mi tehetek?

   • Costelina - mondta

    ha van egy Microsoft-fiókkal kell feltétlenül változtassa meg jelszavát; különösen akkor, ha volt bejelentkezve a Windows
    Microsoft-fiók és a metró felület (MUI)

 45. Daniel - mondta

  Hi, Van egy Acer Aspire 5738ZG (Tudom, hogy ez a fajta régi), hogy a Windows Home Premium előtelepítve 7 (CD, így mi nem), majd telepítettem a Windows 8, mert kaptam egy trójai vírus, és nem tudjuk újratelepíteni W 7. Tanultam, hogy le tudom tölteni azt a honlapján Microsoft termékkel kulcsot, de azt mondta, hogy a kulcs nem volt érvényes. Felvettem a kapcsolatot az emberek a Microsoft, és azt mondta, hogy vegye fel a kapcsolatot azokkal az Acer és az Acer már nem nyújt támogatást az én laptop. Mit tehetek ebben az esetben?

 46. Relu - mondta

  Nem megyek linkeket!

 47. Gelu - mondta

  Köszöntöm Mr. Cristi! Van egy petíciót van, kérlek szépen tud nekem segíteni a kapcsolatot a Windows Professional x7 SP86 1, mert láttam, hogy a Microsoft már nem számíthat arra, hogy descarcam.Iti köszönöm a válaszát.

  • Pivniceru Robert Ionut - mondta

   Mi alternatív „legális”, ahol lehet letölteni a Windows 7 untoched.Asta mint egyedüli megoldás (jogi értelemben), bár én még nem próbáltam, hogy ha letölt egy Windows-7 untoched után torrent ..cred olyan, mintha telepíteni gond nélkül cd az eredeti kulcsot a PC / leaptop ... de én lemond, és tartsa május 2 10 hónap, hogy eltávolítja a Windows és ad neki „upgrade ajánlat a” Windows 7,8 és 8.1 vásárolt (eredeti).

 48. CODRIN - mondta

  Szia, van egy hp laptop g62 hozott Németországból néhány nappal ezelőtt letöltött egy programot hozza a gyári alapértékekre kártyát a kamera, azt hiszem, a hiba már kiválasztott partíció a Windows
  és Snap
  Azt 5 dvd tükörképe, de nem működik, akkor kap be a Recovery CD maneger sajnos azt mondja németül
  Tudna nekem segíteni? ms több

 49. Daniel Radu - mondta

  De a linkek már nem érvényes

 50. Rodica traitoiu - mondta

  Van egy Samsung laptop NP300V5A-S01RO 2 hét, és már nem a Windows-frissítések konkrétan az utolsó volt 10.06.2015.Mentionez győzünk 7 Home Premium licencet. Szél Jelenleg nem frissítem a Figyelt jelenik meg.
  Én lefoglalt kérésére Microsoft Windows 10, ebben a helyzetben, akkor megkapja a frissítést 10 nyerni?
  Köszönjük!

 51. Andy - mondta

  Van egy Windows-licenc 8.1 PRO. Azt akarom tudni, hogy tudok fordulni, hogy ECAT Windows-verzió 8.1 tudta meg! Várakozás a válaszra!

  • IT & C - mondta

   amelyet engedélyezett, akkor adjon nekem információt engedélyt és TEVO segítséget, hanem az operációs rendszer.

   • Nem akarom, hogy tegye közzé a Windows licenc. Ha akarom tudni, szál, amely képes aktiválni a Windows 8.1 bemutató beszélt Adrian Windows 8.1 PRO licenc

 52. CRISTI - mondta

  Szia én is szeretnék egy linket 7 PRO PT a Windows nem találja sok köszönet F

 53. Cristy - mondta

  Hi Adrian,
  Ha megváltoztatja a processzor, a Windows újratelepítését? Azt 7 Windows Ultimate X64.

 54. Laurentiu Gabriel - mondta

  Cristi Hello, I am követője videotutorial.ro. Magam kell egy kis segítség tőletek, ha tud segíteni nekem van egy Toshiba Satellite C55-A-1RV és szeretnék ragaszkodni ablakok 7 eredeti Kerestem a net, de már csak a kalózkodás nem segített semmit . Szeretném, ha meg tudod csinálni nekem, hogy egy Windows 7 eredeti, hogy felemeljük pc, hogy a PCU a legújabb hal, megpróbáltam a Windows 8, de nem olyan, mint bármely 10 nem olyan briliáns, kérem jó, ha tud segítsen nekem!

 55. Ana Maria - mondta

  Hmm Megpróbálhatnám de félek :))) tudunk beszélni FB kevés? Anna Otaku vannak ..

 56. cristian - mondta

  Van valakinek egy Pinnacle 12 és 14 teljesen. A program kompatibilis a Windows 10 mit tegyünk a munkához program

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.