A Windows 10 licence eredeti, az 25 lei számára.

A Windows 10 licence eredeti, az 25 lei számára
A Windows 10 licence eredeti, az 25 lei számára

Eredeti legális Windows licenc alacsony áron - viszlát kalóz operációs rendszerrel

A Windows megjelenése óta keményen feltörik. Ennek oka a meglehetősen magas ár és a szegénység.

Most, hogy csak a 25 lej nevetséges nevetséges ára van, teljesen öntudatlannak kell lennie egy másik kalóz Windows telepítésében.

Miért olyan olcsó a Windows 10, a kiskereskedelmi változat pedig olcsó.

A Windows 10-et véleményem szerint ingyen kell adni. Nincs értelme megpróbálni maximálisan kiszorítani az ügyfeleket; Jobb, ha mindenki nyitja meg a frissítéseket, mint a kalóz rendszerek, amelyekből nehéz adatokat gyűjteni.

Az igazság egy másik, a Microsoft a nyakát érzi az áramnak.

Ha megkérdezi a tisztviselőket, sok diplomáciai szót fog hallani, ami semmit sem jelent. Az igazság az, hogy a Microsoft azt akarja, hogy operációs rendszerét annyi felhasználó használja.

A Microsima szoftver az új operációs rendszerek, amelyek szolgáltatások kavalkádját és szilárd ökoszisztémákat tartalmaznak, és még az asztalon is veszélyeztetik a pozícióját.

A dolgok közvetlenül a szemünk alatt változnak.

A Microsoft már nem támaszkodik szoftver- vagy hardverértékesítésre. A szolgáltatások és az AI (mesterséges intelligencia) a jövő, és a jövőre néznek.

Pontosan ez a Google modell. Goagăl nem érdekli az operációs rendszer eladása, ingyenes, és csak az operációs rendszeren futó szolgáltatások. Csakúgy, mint a Google nem ad házat ingyen, nem számít fel bérleti díjat, de villanyt, vizet, filmeket, zenét, levegőt kell vásárolnunk tőle.

Az operációs rendszerek eltűnnek.

Nem olyan régen az operációs rendszerek eltűnnek a háttérben, és akkor már nem számít, milyen rendszere van, hanem az, hogy mely szolgáltatásokat fizeti előfizetéssel.

A feldolgozási teljesítmény online mozog. Még a játékokat is az adatközponti feldolgozási teljesítmény (felhő) segítségével fogják játszani.

A hardver lesz az egyetlen megkülönböztetési kritérium, értem a billentyűzet képernyőjét stb. Ellenkező esetben a PC, a telefon, a táblagép kizárólag terminálokká válnak, amelyek a felhő nélkül már nem működnek.

Hol tölthető le hivatalosan a Windows 10:

...

Windows 10 letöltés (töltse le az eszközt most)

...

Hol vásárolhatom meg a Windows 10 PRO Retail licencet az 25 lei számára?

...

Windows 10 Professional kiskereskedelmi kulcs (25 lei)

...

Kapcsolódó oktatóanyagok:

Hogyan lehet a Windows 10-et a nem kívánt alkalmazásoktól és szolgáltatásoktól tisztítani

Hogy tiszta, és felszabadulás tér Windows

Bemutató Memory Map, a lemez tisztább Android smart

Video bemutató - Eredeti Windows 10 licenc, 25 lej

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Vasile - mondta

  Feladás az odahelyező linkről:
  "Nem ajánlom, 2 licencet vettem a céghez, ahol dolgozom. Rövidesen megkaptam az aktiválási kódokat, de amikor licencet szerettem volna adni a kapcsolódó állomásokra, az nem működött. Felhívtam a Microsoftot, és beszéltem egy operátorral, aki elmagyarázta nekem, hogy egyetlen Microsoft partner sem értékesített valódi licenceket, és ezeknek nem kellene létezniük a piacon. Ezeket a licenceket diákoknak vagy bizonyos nonprofit szervezeteknek szánják, azonban aktiválásuk korlátozott időre szól (pl. 4 év diákok számára), úgy fogja találni, hogy olyasmit veszel, amely lejár majd 1 év vagy egy hónap múlva! Ilyen NINCS, ébressze fel az embereket !!! Az EMAG nem feltételez semmit, és kár, hogy lehetővé teszik az együttműködő vállalatok számára, hogy rontják a sok év alatt kialakult jó képet… "
  „A kapott licenc valójában nem Microsoft Windows 10 PRO, RETAIL, 32/64 bit; a hallgatók kategóriájába tartozik, ez a fajta licenc olyan egyetemeken / iskolákban vásárolható meg, amelyek szerződést kötöttek a Microsofttal, és nem csak viszonteladásra szolgálnak. A kulcs érvényes, lehet, hogy valamikor nem használható. A Microsoft kiad egy licenckulcsot a Dreamspark nevű hallgatói programban, amelyet nem lehet külön-külön értékesíteni, ezért törvénytelen a termék értékesítése vagy használata. "

 2. Ionuţ - mondta

  Igen, Cristi. Sajnos Vasile-nak igaza van. Vettem is egyet, és "Volume_MAK" néven jelenik meg. Tehát nu .not Retail, ahogy azt az oldalon írták, még az OEM sem. Megemlítem, hogy vettem egy RETAIL-t. No comment.

 3. Gabriel - mondta

  Vettem egy licencet a Malwarebytes számára az Ebay-en, és miután egy új Windows-telepítést nem indítottam el bevezetni ezt a licencet

 4. Jól van, tavaly vettem az 10 eur-tal, most már hivatalba lépett az 2019 pro-vel, minden jól megy, a Microsoft-fiókkal együtt

 5. Még az engedélyt sem tudom használni.
  Felhívtam a telefonszámot is támogatásért, a válasz az volt, hogy a licenc nem működhet, mert a meglévő példány kalóz, és a működéshez új verziót kell letöltenem az újratelepítéshez. A szoftver telepítéseinek és beállításainak újrakezdése helyett inkább kihagynám őket ...
  Kétlem azonban, hogy ez magyarázatot ad arra a tényre, hogy az engedély nem használható.

 6. Videomata erről a jelenségről az engedélyekkel, amelyeket nem az emag lopott el, hanem az emag partnerei.
  https://www.youtube.com/watch?v=CWy99VMFsMM
  Valószínű, hogy ezek a licencek egy idő után kikapcsolnak, lehet, hogy szerencsés vagy, ha másokat fogad, ha felhívja az eladót ... vagy nem kapja meg őket. Egyébként, még akkor is, ha az ablakok nincsenek aktiválva, a normál paraméterekben megy, a háttérképet nem lehet megváltoztatni, és megjelenik egy üzenet, hogy nincs aktiválva, különben kb.

 7. Iulian - mondta

  A cikk elkészítésekor az emag felvetette az 30 lei-ra. RO-ban élünk

 8. Antonia - mondta

  Ezek fantomlicencek, és nyilvánvalóan nem megbízhatók. Hagyja abba a hamis hírek hirdetését. Az egyetlen igazi licenc a zárt dobozban található. Ezek több száz lejbe kerültek.

 9. Adrian Gudus - mondta

  Edényekhez és serpenyőkhöz. Vettem egy ilyen RETAIL licencet, és az aktiválás után ez szintén RETAIL.
  Ha problémája van, ne hívja a microsoftot, hanem a vállalatot vagy az eMAG partnerét, ahonnan vásárolta. Az eMAG alkalmazáson belül megadja az összes információt az adott partnerről, aki eladta az engedélyt (regisztrációs szám, cím, telefonszám, e-mail cím)
  A megvásárolt licenc, az én esetemben, 12 hónapos garanciával rendelkezik, és adtam az 35 lei-t. Az első szakaszban rosszul helyeztem el és kapcsolatba léptem velük. Felajánlották, hogy támogassanak nekem távirányítón keresztül, és azt mondták nekem, hogy ha nem tudnak megoldani, plusz költség nélkül adnak nekem egy újat. Időközben rájöttem a hibára, és magam is megoldottam.
  Abszurd az, ha engedélyt adunk az 29 lei-nak, majd megszerezzük a microsoft-ot és kérünk támogatást.
  Amikor először hívja azt, ahonnan vásárolta. Logikus és levonható, hogy valahol valami szürke. Abszurdnak tűnik számomra az, hogy megadom az 29 lei-t, és engedélykérelmeket kérek, amelyek általában 600-800 lei-t fizetnek. Megértjük, hogy ilyen be van kapcsolva és ideges, ha valahol az 200-300 lejnél fizetett neki, de ha még két csomag cigarettát sem ad neki, számomra úgy tűnik, hogy túl sok a követelése. Mit veszítettél? Nem dohányzik már egy nap, ugye?
  És ha csak az 4 vagy az 6 hónapot tartja, véleményem szerint, mennyibe kerül, akkor nagyon elégedett vagyok.
  Valaki a társaságnál ugyanazt az eladótól vásárolta meg az eMAG-on, ahonnan vettem. A hatóságok által végzett ellenőrzés után nem volt gondja. A hatóságoknak nem kell bemutatniuk az engedélyt, a kulcsot, hanem csak a tökéletesen érvényes vásárlási számlát.
  Javaslatom: ha ilyen licenceket vesz igénybe, és ne használja őket, ne használja azokat a most telepített Windows rendszeren keresztül. Lehet, hogy megtört, előaktivált, módosított, és innen mindenféle probléma merül fel.
  Jól megy a hivatalos microsoft webhelyen, és letölt egy tiszta ISO-képet (ez mind legális), milyen nyelven szeretne, az 32 vagy az 64 bitre, telepítse szépen a tiszta eszközre (a Windows partíciójának C formázása, amelyben engedélyezte a mozgást) ), és csak ezután aktiválja a megvásárolt licencgel.
  Van egy laptopom Window 10 Home használatával az 64 biteken, OEM licenccel (előre telepítve volt az ablak), és az eMAG-ból vásárolt kulcsot használtam a Windows 10 Pro 64 bitekre történő frissítésre. Minden nagyon jól működött, és amikor rákattint a jobb gombbal a PC-re, szép nekem írt Window 10 Pro-t, aktiválva van, a Window Updates révén zökkenőmentesen frissíti.

 10. Adrian Gudus - mondta

  Licenc megvásárlása egy harmadik féltől, és a nyaka és a nyaka bejuttatása a Microsoftéhoz olyan, mintha egy autókazánt elkapna az 7 kezéből, és pánikba kerülne az irodájában vagy a szolgálatában lévőkkel. az autó gyártója. Nem adták el neked rosszul vagy zavartan, hanem harmadik félnek adták el.

 11. Ovidiu - mondta

  Az ebay Olaszországból vásárolok 2,3-et, 10 euróig minden licenc kiskereskedelembe kerül.

 12. Ionuţ - mondta

  Adrian: Egyetértek veled. De nem mondtam, hogy felhívtam a Microsoftot. Csak úgy néz ki, hogy rendben van, mint a Windows licenc, és hogy az "slmgr -dli" parancs írásakor a "Volume_MAK" jelenik meg nekem. Ez körülbelül egy hónappal ezelőtt, Cristi bemutatója előtt. Ez nem fürdő, nem a világ vége, senki sem hal meg, hanem mint ötlet. A jövőben, ha többet vásárolok, AZONNAL megnézem, majd felhívom az eladót, és megmutatom az arcát. (nagyon jól tudja, mit jelent a „Volume_MAK”)…

 13. Ionuţ - mondta

  És még egy dolog: amikor elad egy Kiskereskedelmi terméket, és az ügyfél kap egy "Volume_MAK" -ot ... Itt zavar. Miért adják el Kiskereskedelemként? Ezt hogy hívják? Egyébként probléma nem probléma, én egyébként a mennyei kéz vagyok. Sok szerencsét.

 14. luciangl - mondta

  Ahogy azt néhány évvel ezelőtt megjósoltam itt, és nem hittem abban, hogy az okostelefon-használók felülmúlják a PC-használókat, ugyanígy lesz a jelenlegi ablak is, amely a jövőben telefonnak hívjuk azt az eszközt, amelyben "windows" -ja is volt, de mobil alapon minden személyes szolgáltatói fiók is volt. Nem részletezem, további információkért.

 15. Adrian Guduş - mondta

  Az IONUT nem tudja, kitől vásárolt, de mint én, velem minden rendben. 35 lei, 12 hónap garancia, kiskereskedelmi licenc. Itt van a bizonyíték: https://drive.google.com/open?id=18G7X_6R3b1ZE2nMfa1PFpEJT3gJMGOg6
  A LICENSE HUB SRL-től vásároltam

 16. G.Antal - mondta

  Hello. Ha e-mailt küldesz nekem, akkor küldök neked egy dokumentumot a Microsoft-tól ezekhez a licencekhez. Felveheti azt az oldalra.

 17. Daniel - mondta

  Áprilisban is megvásároltam az engedélyt az e-mag-tól az 130 lei windows 10 otthoni kiskereskedelemben, az alaplapot cserélnem kellett egy újra és a windos aktiválási kód nem működött újra, és újabb licencet vásároltam egy másik cégtől minden Windows 10 home, és én már telepítettem az 3-et vagy a szélét, és látom, hogy a licenc megy, azt hiszem, vannak olyan cégek az emag-ban, akik licenceket árusítanak.

 18. Daniel - mondta

  Nem értek semmit! , Kiskereskedelem, 10/22 bites, minden nyelv, elektronikus licenc ”… tudna valaki magyarázatot adni ezzel kapcsolatban?

 19. Adrian Gudus - mondta

  Daniel, mi magyarázat? Az eMAG-ban egyszerűen különféle vállalatok forgalmaznak licenceket, és mindegyik úgy dönt, hogy áron eladja azokat. Mindenki annyit ad el, amennyit akar. Ha mindegyik ugyanazon az áron fog eladni, hol lenne a versenytársa és előnye vevőként?
  Mivel annyit értékesítek és ha vannak, akkor ez tényleg nem érint engem, és nem érdekel mindaddig, amíg én, amint azt a fenti megjegyzésekben mondtam, nincs probléma, és nem fizetök nagyon magas árat.

 20. Daniel - mondta

  Ezt értette Adrian! Amit nem értettem, az az, hogy miért ugyanaz a vállalat pontosan ugyanazt az engedélyt (legalább a leírásból) más áron adja el. Például Vettem egy licencet az égbolton az 22 lei-val, és az összes égbolt az interneten (akkoriban mindegyiküket) eladta, legalábbis elméletileg ugyanazt az engedélyt az 35,70-rel az eMAG-on.

 21. győztes - mondta

  Először letöltöttem a win 10-et, ingyenes volt. Többre telepítettem .... Ez tovább folytatódik. A laptop mellett vagyok, amiben most vagyok, Pontosan azt mutatja meg, mint te
  mit jelent a "RETAIL chanel" ???
  igen RÉSZVÉTELI KULCS ???
  ugyanaz, mint az enyém
  A botot több számítógépre telepítve a laptop… problémamentesen működik.
  Hogyan magyarázod ezt?
  Érdemes újabb Win 10-et vinni az 25 lei-hez, a fenti megjegyzések után?
  Nem mind repedeznek?

 22. fkjdxyz - mondta

  Van egy kérdésem is: rendben van-e a nem aktivált Windows 10 használata? Letöltöttem a Microsoft webhelyéről, de nem rendelkezem az eredeti licenc pénzzel.

 23. Eugen - mondta

  „Ha licencet vásárol egy harmadik féltől, és torkot és panorámát készít a Microsoft számára, az olyan, mint ha egy 7 másodperces autókazánt vesz, és panorámát készít a márkakereskedés számára. autógyártó szerviz. Nem törtek vagy bajban adták el neked, egy harmadik fél eladta neked.

  Két fillér hasonlata. Összehasonlítjuk a fizikailag viselhető használt autót (hardvert) a szoftverekkel, amelyek legfeljebb morálisan viselhetők. Egyrészt. Másodszor, a férfi "új" licencet nem használt termékként vásárolt. Ha elmegyek a BMW márkakereskedésbe, és veszek egy új autót 10000 XNUMX euróért, ahogy a kereskedő akarja, akkor mindig zajos lehet a BMW gyáraiban, ha az autó nem hajlandó elindulni vagy rosszul megy. Ezért van garancia.

  És az ár szempontjából is. Véleménye szerint ha egy hamis gépelés megcsalt engem a 25-lel, akkor rendben van, mert nem nagy összeg? Mennyire megengedett a csalás megtévesztése nélküli lázadás?

 24. Ionut - mondta

  A következő dolog, ami történik. Ezek az emberek illegális licenceket árusítanak neked egy összegért. Megveszi őket, de nem vagy legális. A jogellenesség az, hogy megsérti a Microsoft használati feltételeit, amely egyértelműen kijelenti, hogy ezeket a tömeges licenceket nem lehet forgalmazni vagy felhasználni azon a társaságon kívül, amelyre kiadták.

  A Microsoft nem ad karácsonyi engedményeket vagy fekete pénteket, hanem a Windows 10-et olyan licencekkel adja el, amelyek körülbelül 600 lei körül kezdik a otthoni verziót és 1100 a pro verziótól (a pontos árakat lásd a microsoft.ro oldalon). Bármi, amit ezen az értéken vásárol, jogellenes. Még vannak OEM licencek, de ezek nem törvényesek, mert ha már megvásárolta őket kiskereskedelemben, az azt jelenti, hogy megsértették a Microsoft Általános Szerződési Feltételeit, mivel azokat a Microsoft kedvezményes áron adja el a számítógépgyártóknak vagy a számítógépeket összeszerelő cégeknek (szerviz- és kizárólag új számítógéppel (vagy felújított / felújított) kerülnek értékesítésre, de továbbra is OEM licencekként adják el őket, amint azt a Microsoft feltételeinek megsértésével mondtam.

 25. Constantin Baiculescu - mondta

  Cristian Cismaru és Adrian Gudus köszönöm a releváns információkat. Mindkettőn követlek a Youtube-on, ami nagy örömömre szolgál, ha eladok / tanulmányozom az érdeklődésem.
  Örülnék, hogy konjugációt / testvéri testületet készítünk saját böngészőnk létrehozására, hogy a jövőben már ne lehessen manipulálva a gonosz entitások. És te, Cristi, nem válaszoltál a kérdésemre a Google Photos segítségével, ptr.ca, eltávolíthatom azt. , de amit javaslom választani.
  Helló, Cristi, Costi vagyok, és még egy új oktatóprogram érkezik, csak jól hallunk.

 26. cristian - mondta

  Cristian, már nincs ilyen, megpróbáltam.

 27. Marian - mondta

  Helló,
  Természetesen azok az olcsó licencek, amelyeket a "bolt sarkában" árulnak, hamisak. Gondoljon arra, hogy ha valaki eladna egy kulcsot az X utcai X lakáshoz, az a lakás az Ön tulajdonába kerül? NEM!
  Vásárol keie-t, nem vásárol jogosultságot a Windows licenc birtoklására / használatára!

 28. Ennyi ... vége a trükknek!
  Törölheti a cikket. 😀

 29. Ionel - mondta

  Kivettem egyet a pro-licenta.ro oldalról, felhívtam a Microsoftot, és rendben van, és csak 99 lejt adtam.

 30. Iulian - mondta

  2 licencet kaptam a pro-licenta.ro-tól, egyenként 99 lejjel, és van garancia is, felvették őket a Microsoft-fiókba.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.