A Windows 10 licence eredeti, az 25 lei számára.

A Windows 10 licence eredeti, az 25 lei számára.
4.2 (20) 84%

A Windows 10 licence eredeti, az 25 lei számára
A Windows 10 licence eredeti, az 25 lei számára

Eredeti olcsó legális Windows licenc - viszlát kalóz operációs rendszer

A Windows megjelenése óta keményen feltörik. Ennek oka a meglehetősen magas ár és a szegénység.

Most, hogy csak a 25 lej nevetséges nevetséges ára van, teljesen öntudatlannak kell lennie egy másik kalóz Windows telepítésében.

Miért olyan olcsó a Windows 10, a kiskereskedelmi változat pedig olcsó.

A Windows 10-et véleményem szerint ingyen kell adni. Nincs értelme megpróbálni maximálisan kiszorítani az ügyfeleket; Jobb, ha mindenki nyitja meg a frissítéseket, mint a kalóz rendszerek, amelyekből nehéz adatokat gyűjteni.

Az igazság egy másik, a Microsoft a nyakát érzi az áramnak.

Ha megkérdezi a tisztviselőket, sok diplomáciai szót fog hallani, ami semmit sem jelent. Az igazság az, hogy a Microsoft azt akarja, hogy operációs rendszerét annyi felhasználó használja.

A Microsima szoftver az új operációs rendszerek, amelyek szolgáltatások kavalkádját és szilárd ökoszisztémákat tartalmaznak, és még az asztalon is veszélyeztetik a pozícióját.

A dolgok közvetlenül a szemünk alatt változnak.

A Microsoft már nem támaszkodik szoftver- vagy hardverértékesítésre. A szolgáltatások és az AI (mesterséges intelligencia) a jövő, és a jövőre néznek.

Pontosan ez a Google modell. Nem érdekli az operációs rendszer eladása, ez ingyenes, és csak az operációs rendszeren futó szolgáltatások. Csakúgy, mint a Google nem ad házat ingyen, nem számít fel bérleti díjat, hanem meg kell vásárolnunk tőle áramot, vizet, filmeket, zenét, levegőt ...

Az operációs rendszerek eltűnnek.

Nem olyan régen az operációs rendszerek eltűnnek a háttérben, és akkor már nem számít, milyen rendszere van, hanem az, hogy mely szolgáltatásokat fizeti előfizetéssel.

A feldolgozási teljesítmény online mozog. Még a játékokat is az adatközponti feldolgozási teljesítmény (felhő) segítségével fogják játszani.

A hardver lesz az egyetlen megkülönböztetési kritérium, értem a billentyűzet képernyőjét stb. Ellenkező esetben a PC, a telefon, a táblagép kizárólag terminálokká válnak, amelyek a felhő nélkül már nem működnek.

Hol tölthető le hivatalosan a Windows 10:

...

Windows 10 letöltés (töltse le az eszközt most)

...

Hol vásárolhatom meg a Windows 10 PRO Retail licencet az 25 lei számára?

...

Windows 10 Professional kiskereskedelmi kulcs (25 lei)

...

Kapcsolódó oktatóanyagok:

Hogyan lehet a Windows 10-et a nem kívánt alkalmazásoktól és szolgáltatásoktól tisztítani

Hogy tiszta, és felszabadulás tér Windows

Bemutató Memory Map, a lemez tisztább Android smart

Video bemutató - A Windows 10 licenc eredetije az 25 lei-hez

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Vasile - mondta

  Feladás az odahelyező linkről:
  "Nem javaslom, 2 licenceket vásároltam azon cég számára, ahol dolgozom. Nem sokkal megkaptam az aktiválási kódokat, de amikor engedélyezni akartam a kapcsolódó állomásokat, az nem működött. Felhívtam a Microsoftot és beszéltem egy szolgáltatóval, aki elmagyarázta nekem, hogy egyetlen Microsoft partner sem értékesít valódi licenceket, és nem szabad a piacon lennie. Ezek az engedélyek hallgatóknak vagy egyes nonprofit szervezeteknek szólnak, azonban aktiválásuk korlátozott időre szól (pl. Az 4 éves hallgatók számára). Megállapíthatja, hogy olyan valamit készít, amely 1 év alatt vagy egy hónap alatt meghaladhatja! Nincsen térd bunkó, ébredj fel jó emberekre !!! Az EMAG semmiféle feltételezést nem vállal, és szégyenteljes, hogy lehetővé teszi az együttműködő vállalatok számára, hogy lenyeljék az oly sok év alatt kialakított jó képet ... ”
  „A kapott licenc valójában nem a Microsoft Windows 10 PRO, RETAIL, 32 / 64 bit; A hallgatói kategóriába tartozik, az ilyen típusú licenceket meg lehet vásárolni olyan egyetemeken / iskolai intézményekben, amelyek szerződést kötöttek a Microsoft-nal, és nem viszonteladásra szolgálnak. A kulcs érvényes, bizonyos esetekben lehetséges, hogy már nem használható. A Microsoft licenckulcsokat ad ki egy Dreamspark nevű hallgatói programban, ezeket nem lehet külön-külön eladni, tehát a termék eladása és használata illegális. "

 2. Ionuţ - mondta

  Igen, Cristi. Sajnos Vasile-nak igaza van. Vettem is egyet, és úgy tűnik, hogy "Volume_MAK". Tehát… .nem kiskereskedelem, ahogy az az oldalon van írva, még az OEM sem. Megemlítem, hogy megvásároltam a RETAIL-ot. Nem, hogyan.

 3. Gabriel - mondta

  Vettem egy licencet a Malwarebytes számára az Ebay-en, és miután egy új Windows-telepítést nem indítottam el bevezetni ezt a licencet

 4. Jól van, tavaly vettem az 10 eur-tal, most már hivatalba lépett az 2019 pro-vel, minden jól megy, a Microsoft-fiókkal együtt

 5. Még az engedélyt sem tudom használni.
  Felhívtam a támogatási telefonszámot is, a válasz az volt, hogy a licenc nem működik, mert a meglévő másolatot feltörik, és a működéshez új verziót kell letöltenem a telepítéshez. Ahelyett, hogy átvetném a szoftvertelepítésekkel és azok beállításaival, jobban szeretek ...
  Kétlem azonban, hogy ez magyarázatot ad arra a tényre, hogy az engedély nem használható.

 6. Videomata erről a jelenségről az engedélyekkel, amelyeket nem az emag lopott el, hanem az emag partnerei.
  https://www.youtube.com/watch?v=CWy99VMFsMM
  Valószínű, hogy idővel ezek a licencek deaktiválódnak, szerencsések lehetnek, és mások is megkaphatnak, ha felhívja az eladót ... vagy előfordulhat, hogy nem kapja meg őket. Ha azonban az ablakokat nem aktiválják, akkor a normál paraméterek alá esnek, nem változtathatja meg a háttérképet, és egy üzenet jelenik meg, hogy nincs aktiválva, különben így van.

 7. Iulian - mondta

  A cikk elkészítésekor az emag felvetette az 30 lei-ra. RO-ban élünk

 8. Antonia - mondta

  Ezek fantomlicencek, és nyilvánvalóan nem megbízhatók. Hagyja abba a hamis hírek hirdetését. Az egyetlen igazi licenc a zárt dobozban található. Ezek több száz lejbe kerültek.

 9. Adrian Gudus - mondta

  Edényekhez és serpenyőkhöz. Vettem egy ilyen RETAIL licencet, és az aktiválás után ez szintén RETAIL.
  Ha problémája van, ne hívja a microsoftot, hanem a vállalatot vagy az eMAG partnerét, ahonnan vásárolta. Az eMAG alkalmazáson belül megadja az összes információt az adott partnerről, aki eladta az engedélyt (regisztrációs szám, cím, telefonszám, e-mail cím)
  A megvásárolt licenc, az én esetemben, 12 hónapos garanciával rendelkezik, és adtam az 35 lei-t. Az első szakaszban rosszul helyeztem el és kapcsolatba léptem velük. Felajánlották, hogy támogassanak nekem távirányítón keresztül, és azt mondták nekem, hogy ha nem tudnak megoldani, plusz költség nélkül adnak nekem egy újat. Időközben rájöttem a hibára, és magam is megoldottam.
  Abszurd az, ha engedélyt adunk az 29 lei-nak, majd megszerezzük a microsoft-ot és kérünk támogatást.
  Amikor először hívja azt, ahonnan vásárolta. Logikus és levonható, hogy valahol valami szürke. Abszurdnak tűnik számomra az, hogy megadom az 29 lei-t, és engedélykérelmeket kérek, amelyek általában 600-800 lei-t fizetnek. Megértjük, hogy ilyen be van kapcsolva és ideges, ha valahol az 200-300 lejnél fizetett neki, de ha még két csomag cigarettát sem ad neki, számomra úgy tűnik, hogy túl sok a követelése. Mit veszítettél? Nem dohányzik már egy nap, ugye?
  És ha csak az 4 vagy az 6 hónapot tartja, véleményem szerint, mennyibe kerül, akkor nagyon elégedett vagyok.
  Valaki a társaságnál ugyanazt az eladótól vásárolta meg az eMAG-on, ahonnan vettem. A hatóságok által végzett ellenőrzés után nem volt gondja. A hatóságoknak nem kell bemutatniuk az engedélyt, a kulcsot, hanem csak a tökéletesen érvényes vásárlási számlát.
  Javaslatom: ha ilyen licenceket vesz igénybe, és ne használja őket, ne használja azokat a most telepített Windows rendszeren keresztül. Lehet, hogy megtört, előaktivált, módosított, és innen mindenféle probléma merül fel.
  Jól megy a hivatalos microsoft webhelyen, és letölt egy tiszta ISO-képet (ez mind legális), milyen nyelven szeretne, az 32 vagy az 64 bitre, telepítse szépen a tiszta eszközre (a Windows partíciójának C formázása, amelyben engedélyezte a mozgást) ), és csak ezután aktiválja a megvásárolt licencgel.
  Van egy laptopom Window 10 Home használatával az 64 biteken, OEM licenccel (előre telepítve volt az ablak), és az eMAG-ból vásárolt kulcsot használtam a Windows 10 Pro 64 bitekre történő frissítésre. Minden nagyon jól működött, és amikor rákattint a jobb gombbal a PC-re, szép nekem írt Window 10 Pro-t, aktiválva van, a Window Updates révén zökkenőmentesen frissíti.

 10. Adrian Gudus - mondta

  Licenc megvásárlása egy harmadik féltől, és a nyaka és a nyaka bejuttatása a Microsoftéhoz olyan, mintha egy autókazánt elkapna az 7 kezéből, és pánikba kerülne az irodájában vagy a szolgálatában lévőkkel. az autó gyártója. Nem adták el neked rosszul vagy zavartan, hanem harmadik félnek adták el.

 11. Ovidiu - mondta

  Az ebay Olaszországból vásárolok 2,3-et, 10 euróig minden licenc kiskereskedelembe kerül.

 12. Ionuţ - mondta

  Adrian: Egyetértek veled. De nem mondtam, hogy hívtam a Microsoft-ot. Úgy tűnik, rendben van, mint a Windows licenccel, és amikor a "slmgr -dli" parancsot írom, a "Volume_MAK" parancsot kapom. És ez körülbelül egy hónappal ezelőtt, Cristi oktatója előtt volt. Nincs fürdőszoba, nincs világ vége, senki sem hal meg, de ... mint ötlet. A jövőben, amikor ismét vásárolok, azonnal megvizsgálom, majd felhívom az eladót, és megmutatom neki az arcát. (nagyon jól tudod, hogy mit jelent a "Volume_MAK") ...

 13. Ionuţ - mondta

  És még egy dolog: amikor elad egy KISKERESKEDŐ terméket, és az ügyfél kap egy "Volume_MAK" -t ... Itt zavar. Miért eladja kiskereskedelemként? Mi ez a név? Egyébként ... nincs probléma, egyébként mennyei kéz vagyok. Bafta még sok más.

 14. luciangl - mondta

  Ahogy néhány jó évvel ezelőtt előre jeleztem, és nem hittem, hogy az okostelefon-felhasználók kinövnek a PC-felhasználók számára, így a jelenlegi ablakok is lesznek, amelyeket a jövőben a telefonnak nevezünk olyan eszköznek, amelyben tartalmazott "Windows" -ot, de a mobilszolgáltató összes személyes fiókját is. Nem megyek a részletekbe, további információkért….

 15. Adrian Guduş - mondta

  Az IONUT nem tudja, kitől vásárolt, de mint én, velem minden rendben. 35 lei, 12 hónap garancia, kiskereskedelmi licenc. Itt van a bizonyíték: https://drive.google.com/open?id=18G7X_6R3b1ZE2nMfa1PFpEJT3gJMGOg6
  A LICENSE HUB SRL-től vásároltam

 16. G.Antal - mondta

  Hello. Ha e-mailt küldesz nekem, akkor küldök neked egy dokumentumot a Microsoft-tól ezekhez a licencekhez. Felveheti azt az oldalra.

 17. Daniel - mondta

  Áprilisban is megvásároltam az engedélyt az e-mag-tól az 130 lei windows 10 otthoni kiskereskedelemben, az alaplapot cserélnem kellett egy újra és a windos aktiválási kód nem működött újra, és újabb licencet vásároltam egy másik cégtől minden Windows 10 home, és én már telepítettem az 3-et vagy a szélét, és látom, hogy a licenc megy, azt hiszem, vannak olyan cégek az emag-ban, akik licenceket árusítanak.

 18. Daniel - mondta

  Nu inteleg un lucru!….pe emag sunt licente retail pt windows 10 pro incepand de la pretul de 22 lei si pana la 93 lei acum la momentul cand scriu acest mesaj….si la toate scrie aproape acelasi lucru: “Microsoft Windows 10 PRO, RETAIL, 32/64 bit, All Languages, Licenta Electronica”….imi poate da cineva o explicatie in acest sens?

 19. Adrian Gudus - mondta

  Daniel, o explicație cu privire la ce? Pur și simplu, există diverse firme pe eMAG care vând licențe și fiecare alege să le vândă cu un preț. Fiecare vinde cu cât vrea. Dacă toți ar vinde la același preț, unde ar mai fi competiția și avantajul tău ca și client?
  De de le vând cu atât și de unde le au, chiar nu mă privește și nu mă interesează atât timp cât eu, cum am spus si în comentariile de mai sus, nu am niciun fel de problemă și nici nu plătesc un preț foarte mare.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.