Illesztőprogram telepítése, román nyelvű csomag és még sok más az Update on Windows 7 és a Vista - video bemutató segítségével

A nagy probléma után újra a Windows, hogy nincs vezető. A legtöbben valószínűleg elveszett a CD-meghajtók, mások is, de az alaplap, hogy a modell nem tartalmazza a járművezetők az új operációs rendszer a Windows Vista, és hogyan 7 vagy járművezetők kézi keresést egy folyamat olyan egyszerű és mindenki számára elérhető, azt hittem, hogy ez a videó bemutató.

A Windows Vista és a Windows 7 rendkívül fejlett opcióval rendelkezik. Mire gondolok? Nos, mondjuk, telepítettük a Windows Vista vagy a Windows 7 rendszert, és nincs meghajtónk. Nos, az operációs rendszerhez és az összetevőkhöz szükséges illesztőprogramok megtalálásának legjobb módja a Windows Updates funkció használata. Nyilvánvaló, hogy azokat, akik kalózablakokkal rendelkeznek, elkapják, és rájönnek, hogy kalózablakokat használnak, ám ennek „orvoslásaként” azt javasoljuk, hogy figyeljen Törlés Tutorial de ez nem az ötlet, de az a tény, hogy aktiválja az Automatikus frissítések ellenőrzése után frissítések, a Windows Vista és a Windows illesztőprogramok 7, és megnézzük, ha nincs telepítve.
Szintén ezzel mindannyian az Automatikus frissítések telepítéséhez a román nyelvet, és így a Windows román nyelv vagy nyelv akarunk.

Azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak az eredeti vagy a Windows Vista vagy a Windows Cristi 7 kollégám tett bemutató a Windows verzió 7 Enterprise amelyet a Microsoft ingyenesen letölthet, és 90 napig teljesen működőképes lesz, így problémamentesen és félelem nélkül fedezheti fel magát, ha automatikus frissítéseket használ az illesztőprogramok telepítéséhez vagy a román nyelvű felület. Ha kíváncsi arra, hogy mit fog kezdeni a Windows 7 Enterpries ezen verziójával a 90 nap letelte után, akkor válaszolok, erre is van megoldásunk. Azok számára, akik a 90 napos működés lejárta után szeretnék újrafelhasználni a Windows Enterpries programot, létrehoztunk egy oktatóanyagot a REARM funkcióról, amely funkció az informatikai rajongók által már nagyon jól ismert. Ez a funkció lehetővé teszi a próbaidő háromszoros újraaktiválását. a Windows Vista, Windows 3 vagy Windows 7 Enterpries bármely verziójának.

Senki nem tudja garantálni, hogy ezzel a módszerrel, hogy a Windows bemutató megtalálja a vezetők! Különösen, ha van egy alaplap nagyon régi, vagy nagyon új a vezetők nem egy adatbázis a Microsoft, és lehetséges, hogy a keresést frissítések nem járt eredménnyel a a vezetők.

Így lehetséges, hogy ha ezek a meghajtók találtak és telepített Automatikus frissítések nem csak vezetők, és így fel lehet hiba, vagy üzemzavar deviceuri amely az illesztőprogramok telepítéséhez.

De a legtöbb esetben ez a módszer az illesztőprogramok telepítéséhez működik nagyon kevés volt, aki nem érte el a megfelelő eredményt.
Egy másik nagyon fontos szempont, hogy az illesztőprogramok telepítését az Automatikus frissítések nem látja a hasznot az adott összetevő szoftvert, de a vezető és az. nagyon jól tudják, hogy ha kézzel telepíteni az illesztőprogramokat a CD-ről vagy a honlap mellett gyártó illesztőprogram van, hogy ellenőrizzék az alkatrész. Például van ATI Catalyst Control Center CCC azaz központ, ahol a videó kártyát alaposan, hogy a Realtek hangkártya Realtek HD Audio Manager. Nos, mint mondtam, akkor kap csak a vezető, és nem a tuning szoftverek, például a CCC (Catalyst Control Center) központ az ATI vagy Realtek HD Audio Manager központ Realtek hangkártya.

Ennek ellenére azt mondta, kérjük Önt, hogy kövesse végig ezt a bemutató videót

Azok számára, akik a Windows-vizsgálat egy hosszabb 90 nap, javasoljuk, hogy az alábbi video tutorials:Törlés Tutorial si bemutató a Windows verzió 7 Enterprise.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com
 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. dragonuroshu - mondta

    Ha a modell alaplap nincs illesztőprogramok Windows 7 hivatalos honlapja esélye windoes frissíteni a vezetők munkát találni? A hivatalos honlapon vannak illesztőprogramok Vista, de nem a Windows 7.

    • Adrian - mondta

      dragonuroshu: Ha a alaplap modell nem Windows illesztőprogramok 7pe hivatalos honlapja esélye windoes frissíteni a vezetők munkát találni? A hivatalos honlapon van illesztőprogramok Vista, de nem a Windows 7.  

      Igen, nagy esélyeid vannak, amint azt a bemutató szövegében a videó bemutató előtt mondtam. Megérdemel egy próbát! Nincs vesztenivalód. Próbálkozik, marad valami, válasz, valószínűleg megtalált sofőrök, azzal az elégedettséggel, hogy legalább megpróbálta, és tudja, hogy nem működik vagy működik, és nem próbálja meg választani mást, csak a kétséget és a kérdést: „működik? megtalálja?

  2. cretz - mondta

    Bravo fiúk, hála Adi, köszönöm videotutorial,
    [Ha nem túl nagy kérés, kérjük, hogy egy videotutorial a Microsoft Office Outlook?] Ms.

  3. Razvan - mondta

    Mia nem található draivar ati radeon 9250 lemez és a hivatalos honlapján, a hold nem meghajtók Windows 7
    tud nekem segíteni, és pls mn

    • Adrian - mondta

      Razvan: Nem található draivar ezer ATI Radeon 9250si a hivatalos honlapján Kos nem meghajtók Windows min 7ma is segíthet pls  

      A kártya régi modell és AGP passzív hűtés nem támogatja a Windows 7

  4. Windows Genuine Advantage - mondta

    Ön Adriane a téged ajánlani az új Windows Enterprise 7 azaz engedély nélküli tanít minket, hogy kalóz Windows-licenc 7 látni, ha az ablakokat 90 nap, amit, ha a Windows Genuine debeaba használja a virtuális dobozt használtam közvetlen nem lát tisztán bemutatja, hogyan kell telepíteni a Windows-nagyon kell tenni, így marad a töltelék valódi igen nem 90 nap, így marad a valódi varjú repülés, akkor ez rendben van windowsul.Multumesc!

    • Windows Genuine Advantage: Ön Adriane a téged ajánlani az új Windows Enterprise 7 azaz engedély nélküli tanít minket, hogy kalóz Windows-licenc 7 látni, ha az ablakokat 90 nap, amit, ha a Windows Genuine debeaba használja a virtuális dobozt használtam közvetlen nem lát tisztán bemutatja, hogyan kell telepíteni a Windows-nagyon kell tenni, így marad a töltelék valódi igen nem 90 nap, így marad a valódi varjú repülés, akkor ez rendben van windowsul.Multumesc!  


      Hé hé hé, uram, akik tanulni csapkod?
      Nézd Szépen kérlek dobja szavakat, mint egy őrült.
      Egy szoftver vagy az operációs rendszer a próbaidőszak 90 nap nem jelent a kalózkodás.
      Visszaállítása nem jelent a kalózkodás, van egy rend által a hozzátartozók a Microsoft.
      Ha nem érti, ne beszélj!
      Tudatlanság…

    • Augustin - mondta

      Windows Genuine Advantage: Ön Adriane a téged ajánlani az új Windows Enterprise 7 azaz engedély nélküli tanít minket, hogy kalóz Windows-licenc 7 látni, ha az ablakokat 90 nap, amit, ha a Windows Genuine debeaba használja a virtuális dobozt használtam közvetlen nem lát tisztán bemutatja, hogyan kell telepíteni a Windows-nagyon kell tenni, így marad a töltelék valódi igen nem 90 nap, így marad a valódi varjú repülés, akkor ez rendben van windowsul.Multumesc!  

      Windows Genuine Advantage Kívánom nem értik, hogy ha úgy döntesz, hogy egy bemutató, hogy hogyan lehet egy tiszta Windows-volna egy kis pénzt külső rögzítőeszközök hogy magadnak, és azokat nézed video tutorials minőségű több buna.Si Gratulálunk Adrian és videotutorial.ro egész csapatnak a munkát ők!

    • Adrian - mondta

      Windows Genuine Advantage: Ön Adriane a téged ajánlani az új Windows Enterprise 7 azaz engedély nélküli tanít minket, hogy kalóz Windows-licenc 7 látni, ha az ablakokat 90 nap, amit, ha a Windows Genuine debeaba használja a virtuális dobozt használtam közvetlen nem lát tisztán bemutatja, hogyan kell telepíteni a Windows-nagyon kell tenni, így marad a töltelék valódi igen nem 90 nap, így marad a valódi varjú repülés, akkor ez rendben van windowsul.Multumesc!  

      Mindaddig, amíg a Microsoft kínál a Windows letölthető 7 90 alatt nap INGYEN hogyan mondhatod, csapkodott? Amit csapkodott? Ha tanítani magát, hogyan kell Treg WGA akkor igen, ez azt jelenti, a kalózkodás, akkor megtanulod, hogy csapkod, de ez?

      A Windows bemutatásra került az oktatóprogramban a valódi rendszeremen, de nem tudtam megmutatni az illesztőprogramok vagy a nyelvi csomagok telepítésének módját, mert már telepítettem az illesztőprogramokat, és nem mutattam volna meg újra nekem automatikus frissítésekben. Ezért választottam a virtuális doboz használatát, az újonnan telepített ablakok szimulálására. Bemutattuk mind a Windows XP sp3, mind a Windows Vista telepítését, hogy megtalálja őket, mindössze annyit kell tennie, hogy a jobb felső sarokban a "keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe így írjon: "Windows XP sp3 telepítése" vagy "telepítés" és a Windows Vista Optimization ”mezőbe írja be, és megtalálja az oktatóanyagokat.

      Kérjük, a jövőben, hogy legyen óvatos, amit mondott, és ne felejtsd el a dolog! Ne kérdezze senki, hogy nézd meg a konzultáció, ha nem placenu nézni, ha nem tanulnak, hogy csapkod nézd egyszerű!

      Okos megjegyzést akartál hagyni, hogy megmutasd nekünk, hogy jó vagy, de ez nem sikerült, őszintén szólva semmit sem értettem a kommentedből, szerencsés kollégáimból és válaszaikból, különben nem értettem, mit akarsz valójában

  5. És a mormota fólia csomagolt csoki-n
    És mégis, miért a vista, miért a Windows 7? , milyen gyorsan ment a "régi xp-ről" a Vista-ra. Ha a Microsoft ingyenes vistát ajánlana nekem, nem fogadnám el !!!.

  6. F.Gigi - mondta

    Egy jó program DraiverMax draivere, akkor töltse le az ingyenes verziót 2 draivere naponta, és akkor lehetősége van arra, hogy frissítse draivarele idősebb.

  7. dragonuroshu - mondta

    Telepítettem ablakok VirtualBox 7 lényegre. A probléma az, hogy semmilyen körülmények között nem csatlakozik az internethez. Van egy vezeték nélküli kapcsolat PPPoE a hálózati kártya MAC.

    • Adrian - mondta

      dragonuroshu: Telepítettem ablakok VirtualBox 7 lényegre. A probléma az, hogy semmilyen körülmények között nem csatlakozik az internethez. Van egy vezeték nélküli kapcsolat PPPoE a hálózati kártya MAC.  

      Guest Additions telepítése?
      Nem kell semmilyen beállítást megadnia a virtuális rendszerben vagy a Virtuális mező beállításaiban, hogy legyen hálózata, vagy a valós beállításokhoz. Csak miután telepítette a virtuális operációs rendszert, kattintson az eszközre, majd a Guest Additions telepítése ... akkor automatikusan telepít egy iso képet a cd-ROM-ba a virtuális ablakokban ... az automatikus futtatású előugró ablak önmagában jelenik meg, telepítse azt vendég kiegészítések si voila, ai net.

      Győződjön meg arról, hogy a valódi rendszer tűzfala nem blokkolja Önt… adjon hozzá virtuális dobozt és virtuális hálózati kártyát kivételesen a tűzfalhoz, ha van ilyen.

  8. jég - mondta

    audióhoz a vezérlés / beállítás frissítése után használja a Realtek HD Audio Manager programot ... minden változatban megtalálható 86x (32bits) - 64x (64bits)

  9. Windows Genuine Advantage - mondta

    Igen ok, nem mondtam el rosszul, de szeretném, ha van még videó oktatóanyag, akkor a legjobb videó oktatóanyagok ilyen minőségűek, és ez azt jelenti, hogy valósra készítették, vagyis például hogyan telepítenek egy Windows rendszert valódi, azaz boot cd vagy dvd alatt nyomja meg az enter billentyűt Valaminek lennie kell. Még egyszer rosszul és csúnyán nemet mondok, igent mondtam, csak elmondtam. Köszönöm!

  10. adrian - mondta

    szia..Nekem is van egy problémám ... .. a Windows 7 Enterprise-nál, hogy 90 napos licenccel csináltad az oktatóanyagot ... nem hiszem, hogy lenne még 30 napom ... ..van 10 napom ... .dc?

    • Adrian - mondta

      adrianSzia .. Nekem van egy Windows-7 lekérdezések ..... tetted a vállalati engedély bemutató 90 napokban ... én nem vagyok ott még mindig van nap ..... én jelenik 30 10 nap .... dc?  

      tizu, egyáltalán nem büszke arra, hogy viselni a nevem! Elmagyaráztam ezt a bemutató videooooo! Igen, ő játszani a uitateeee! FREE futott, mert ha gördülni Pier nem én vagyok!

    • Adrian - mondta

      adrianSzia .. Nekem van egy Windows-7 lekérdezések ..... tetted a vállalati engedély bemutató 90 napokban ... én nem vagyok ott még mindig van nap ..... én jelenik 30 10 nap .... dc?  

      Itt, a bemutató azt elmagyarázni, hogy mit kérsz, fel a szöveges bemutató YouTube videó bemutató kattintás játszani és nézni!

  11. Laurentiu - mondta

    Szia Adi! Gratulálok videotutorial.
    Azt szeretném kérni, kedves, hogy tegye az oldalon a videotutorial, hogyan kell telepíteni a Windows 7 a Virtual Box. Ahogy mondta, már csak 7 windows illesztőprogramok és nem a szoftver, ez tökéletesen igaz.
    Én folsoesc 7 és a Windows Update éppen most telepítette az illesztőprogramokat.
    Adi Pretty kérjük, tegye a videotutorial a Windows telepítése 7 alkalmazás Virtual Box.
    Mercy sok, és további jó munkát!

  12. Liviu - mondta

    Jó. Szeretném megkérdezni dc. kompatibilis minden Nero. 7 windows?

  13. Rendőrség - mondta

    Van egy kis kérdés, ha bármilyen videotutorial nustiu de még mindig van egy kis kérdés. DDR3 videokártyák tovább DDR2? Úgy értem, hogy illeszkedjen a video kártya interfész DDR3 DDR2. Raspuns.Multumesc várnak!

  14. Daniel - mondta

    Telepítettem a frissítést a járművezetők és a hang srác játszott néhány megszakítása és megpróbáltam telepíteni az illesztőprogramokat a CD-t kapott a bolt, ahol vásárolni számítógépet, és tettem az egyik a video-és audio-illesztőprogramok Vista és nem fog autoplay- oldalon, és amikor beléptem, és én csak beiktatott az audio illesztőprogram rezlultat.
    Amikor feltettem, hogy CD-t xp autoplay mia kinyílt, de azt mondta, hogy ez furcsa, kompatibilis az operációs rendszerrel ki ezt a problémát nagyon elégedettek a hang win7

  15. Boddy - mondta

    Nekem is van egy kérdésem (talán hülye) ... a virtualbox csak arra szolgál, hogy megmutassa nekünk, hogyan kell különféle dolgokat csinálni a Windows 7 rendszeren, de rendesen telepíthető is ?? (azaz virtuális boxblabla nélkül), mert jelenleg a Windows 7 Essentials alkalmazást töltöm le és csak azért, hogy biztos legyek benne .. 🙂

    • Adrian - mondta

      Boddy: Van egy kérdésem (talán hülye) ... VirtualBox csak az Ön számára az új, hogy megmutassa, hogyan kell különböző dolgokat 7 ablakok, de lehet telepíteni rendesen? (Azaz nem virtuális boxblabla), mert abban a pillanatban tudom letölteni a Windows Essentials 7 egyetlen módja annak, hogy biztos ..   

      Mi a virtuális doboz, jelenleg nem tud lőni kívülről a PC egy kamera, és ez azt jelenti, hogy telepítése és eltávolítása minden a mi PC, ahol érkezik?

      Bemutató a Virtual Box, logikai 7 menj fel igazi Windows, nem ezt akartuk?

  16. Boddy - mondta

    igen igen, de csak azt kérdeztük ... igen és még egy kérdést 🙂 lehet-e a Windows 7 Essentials-t az ilyen dvd-n a Burn Imago to Disc paranccsal végrehajtani? Mivel nem vagyok informatikus (valójában senki sem), és többet akarok tanulni 🙂

    • Boddy - mondta

      Boddy: Igen, de csak csodálkozó ... és még mindig ad egy kérdés a Windows 7 Essentials lehet elérni Imago Burn Disc a DVD-t, 'én? Mivel nem mester számítógép (valójában senki sem), és szeretnék többet   Idéz nekem

      scuzama a dupla post, de `ve össze 7 Windows Ultimate és I` ve tett egy nagyon rossz véleménye, mert ha fel telepíti illesztőprogram automatikusan, és az nagyon rossz, és nem hagyom, hogy tegye a fő hajtóereje (a CD ), akkor nem lehet, hogy nagyobb, mint a 85 Hz monitor (hacsak nem bűnrészesek mindenféle EDID stb.) és sok program, hogy nem működik (tudom, tudom, hogy te 7 bemutató a Windows, de nem engedi telepíteni win7ultimate program, ami fura) ... remélem, hogy a szokásos Windows Essentials 7 hogy úgy mondjam, hogy én és telepítse mindent 0 a 100%

      • Ylye - mondta

        Boddy:
        scuzama a dupla post, de `ve össze 7 Windows Ultimate és I` ve tett egy nagyon rossz véleménye, mert ha fel telepíti illesztőprogram automatikusan, és az nagyon rossz, és nem hagyom, hogy tegye a fő hajtóereje (a CD ), akkor nem lehet, hogy nagyobb, mint a 85 Hz monitor (hacsak nem bűnrészesek mindenféle EDID stb.) és sok program, hogy nem működik (tudom, tudom, hogy te 7 bemutató a Windows, de nem engedi telepíteni win7ultimate program, ami fura) ... remélem, hogy a szokásos Windows Essentials 7 hogy úgy mondjam, hogy én és telepítse mindent 0 a 100%  

        A Windows 7 alapvető dvd-re írásának módját illetően… bármelyik operációs rendszer ugyanúgy éget a CD / DVD-n;
        Ami az illesztőprogramokat illeti ... függetlenül attól, hogy milyen Windows 7-et telepített, mindig telepítheti az illesztőprogramokat, függetlenül attól, hogy CD-n vannak-e, vagy manuálisan töltheti le és telepítheti őket ... biztos abban, hogy a CD-ről telepíteni kívánt illesztőprogramok kompatibilisek a telepített operációs rendszerrel? ... Nem hiszem el!

  17. marian kötőanyag - mondta

    Cristi imádkoznak, és sokat Adrian, hogy a bemutató a programról prime95 (hangsúlyozta PC) és a program RivaTuner (ptr. felügyelete a PC)
    Azt multumesc.vreau tudni, hogy valami jó, vagy már elavult ..

  18. marian kötőanyag - mondta

    ptr kártyák. a srácok a videotutorial.ro csinál egy nagyon jó munkát .. köszönöm itt Hamburgban ..

  19. Cosmin - mondta

    Mit kell tennem, mivel nem tudom aktiválni a 90 nap, és nem upgra nem. Telepítettem windows 7 enterprinse.
    amikor aktiválom a 90 napot, akkor a „80072f8f hibakódot kapom

  20. david - mondta

    Adrian Van egy CD intrebare.driverele az alaplap, videokártya, és mások is telepíthető Windows XP menjen dolgozni, hogy ne update.te kérjük, ha tud válaszolni nekem ezt a kérdést. az első helyen szeretnék gratulálni Önnek, hogy mit csinál a legjobban, és kívánok sok sikert!

    • Adrian - mondta

      davidAdrian Van egy CD intrebare.driverele az alaplap, videokártya, és mások is telepíthető Windows XP megy, hogy megy update.te ne kérdezd meg, hogy válaszolni nekem ezt a kérdést . először is szeretnék gratulálni Önnek, hogy mit csinál a legjobban, és kívánok sok sikert!  

      Nem kétséges, hogy a Windows CD-meghajtók 7 Azt nem tudom, hogy mikor megvette a PC kint 7 ablak (valószínűleg, hogy azokat a kilátás, ha a számítógép nem nagyon régi!) XP illesztőprogramok XP azok a Vista azok számára, a Windows Vista és a Windows 7 7 van, akkor nem lehet telepíteni a Windows XP illesztőprogramok 7

  21. Ionut - mondta

    Helló, nekem is segít valaki, van Windows Vista, és amikor elindítom, túl sok folyamatot nyit meg, azt mondhatom, hogy még lassabb a pc mindenféle alkalommal megnyílik, amire tényleg nincs szükségem, a start> msconfig programmal csináltam a dolgokat, de még mindig megnyílik sok. kérem, ha van olyan bemutató, amely bemutatja, hogyan kell csinálni, nem találtam meg.

    • Adrian - mondta

      Ionut: szia, valaki nekem is segít, van Windows Vista, és amikor elindítom, túl sok folyamatot nyit meg, azt mondhatom, hogy még lassabb a pc mindenféle alkalommal megnyílik, amire valójában nincs is szükségem, a start> msconfig programmal csináltam a dolgot, de mégis sokakat nyitni. kérem, ha van olyan bemutató, amely bemutatja, hogyan kell csinálni, nem találtam meg.  

      Írja fel a jobb oldali "Keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: telepítse és optimalizálja a Windows Vista programot, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot. Itt megmutattam, hogyan kell telepíteni a Windows Vista-t, majd mutattam néhány apró trükköt az optimalizáláshoz ...

    • Albert - mondta

      Ionut: szia, valaki nekem is segít, van Windows Vista, és amikor elindítom, túl sok folyamatot nyit meg, azt mondhatom, hogy még lassabb a pc mindenféle alkalommal megnyílik, amire valójában nincs is szükségem, a start> msconfig programmal csináltam a dolgot, de mégis sokakat nyitni. kérem, ha van olyan bemutató, amely bemutatja, hogyan kell csinálni, nem találtam meg.  Idéz nekem

      Nem vagyok szakértő, de megpróbálok segíteni:
      Ugyanez volt a probléma, mint már csak 45 50-folyamat, így tudom, hogy te, hogy ez nagyon nehéz, ha ellenőrizték PC.Ai vírusok?
      Ha a vírus nem lehetséges, mert a rendszer nem lenne képes, ha nem eredeti, és ez tudjuk, hogyan, hogy néhány probleme.Nu hiszem, nagy segítség lenne tulajdonítanak, mint én nem tudom megmondani.
      Remélem, hogy segítsen másoknak jobb, mint én.
      Sok szerencsét!

  22. Ionut - mondta

    Nincs vírus a PC u 2 éve így mindig 60 65 folyamatok és ablakok az eredeti Mások nem tudom, mi van az, hogy minden alkalommal, amikor megpróbálták rendezni ezt, és mi soha nem lépett

    • Adrian - mondta

      IonutA vírusok nem azért, mert én vagyok PC-u 2 éve így mindig 60 65 folyamatok és ablakok az eredeti Mások nem tudom, mi van az, hogy minden alkalommal, amikor próbáltam megoldani ezt a problémát, és azt sikerült soha nem lépett  

      Akkor megnézte a bemutató, azt fentebb már említettük? A munkád, ha marad neki capos.

  23. Ionut - mondta

    Most nézd meg próbálja megérteni, hogy miért van megmagyarázni

  24. Ionut - mondta

    Követtem a bemutató, és tette ecsact ahogy a videó beállításokat. és azt akarom mondani, hogy a ecsact mint azelőtt semmi nem változott nem tudom, mi történik azt mondani, hogy a folyamat során 60 65 50 la55 előestéjén így világít minden nagy különbség lafel keményen Lafe távon a kemény. Mivel én PC, ez az egyetlen probléma van pa.

  25. Ionut - mondta

    szia szeretnék telepíteni a Windows 7 de eredeti, és jelenleg vista vista mentés tettem, és tegye a CD-lam és most szeretném telepíteni a Windows 7 situ ha drivarele a beckapul telepíthető a Vista találtam a CD drivarele Vista biztonsági mentés

    • Adrian - mondta

      IonutSzia szeretnék telepíteni a Windows 7 de eredeti, és jelenleg vista vista mentés tettem, és tegye a CD-lam és most szeretném telepíteni a Windows 7 situ ha drivarele a beckapul telepíthető a Vista rájöttem drivarele CD Vista biztonsági mentés  

      Nem, meg kell telepíteni illesztőprogramok Windows 7 és ne a hivatalos honlapján az alaplapja vagy telepítse módszerrel látható a bemutató

  26. Sorin - mondta

    szíves mondja meg hogyan találom meg a név hivatalos honlapján, a táblák? szeretné, hogy a vezető, hogy csatlakozni internet.am telepíteni a laptop márka SAMSUNG NP modell R-519 7 vállalat ablakok, és nem csatlakozik a net. Kérjük ajutatima.mersi

    • Adrian - mondta

      szíves mondja meg hogyan találom meg a név hivatalos honlapján, a táblák? szeretné, hogy a vezető, hogy csatlakozni internet.am telepíteni a laptop márka SAMSUNG NP modell R-519 7 vállalat ablakok, és nem csatlakozik a net. Kérjük ajutatima.mersi  

      ha a modell Samsung, hogyan lehet az alaplap hivatalos weboldalának nevezni? Írja be a google-ba: samsung, lépjen be az oldalukra ... és ott meg kell találnia a laptop modelljét ... lásd még a letöltések és támogatás, illetve termékek és törvények Laptop részben ... TANULJ ANGOL !!!

  27. BOGADN - mondta

    Szia! Kérdésem van a 90 nap aktiválására vonatkozóan. Amikor megpróbáltam megtenni ezt a "csicsitát", nem sikerült és miért? Ez azért van, mert van védelem az aktiválási funkció előtt? (mint például a pajzs, amint ott van az oktatóanyagban a változtatás sttings funkció mellett), és adjon hibát az órával és annak beállításával kapcsolatban? bármilyen konkrét ok, egy javaslat, egy kis segítség kérem ... köszönöm!

  28. Daniel - mondta

    Azok számára, akik nem találja a megfelelő illesztőprogramot a hardver kompatibilis 7 hogy én akarok telepíteni Vista vagy anélkül Service Pack majd dömpingelt minden lehetséges és lehetetlen, hogy elavult illesztőprogramok és puha másik.
    Majd csatlakoztassa a 7 Windows CD és válassza a frissítést, és megadni az összes beállítást és a járművezetők teljesen működőképes, és meg lehet nyerni 7 tesz egy frissítést, és csak a probléma!
    Win 7 véleményem szerint jobb, mint a Vista, de egy kicsit gyengébb, mint az XP nem sokkal, nagyon kevés, amikor kiáll packuri szolgáltatás lesz olyan jó, mint XP!
    Siker!

  29. Juarez - mondta

    Beszél azok számára, akik nem tudják, mi az geniune egyfajta hitelesség Adik operációs rendszer, ha azt feltételezzük, hogy a kalóz Windows frissítést, ha tesszük az embereket a Microsoft és a WGA ellenőrizze, hogy minden Windows-összetevők a helyén A legtöbb kiváló helyszínek összes ablak Strega meg a WGA, ha megtalálták a softu ad figyelmeztetést már kirabolták, és ő vásárolni a többi ablak. Az is nagyon intelingent crackz még 7 csak nyersz Windows aktiválásához. Láttam, hogy valaki megpróbálta megnyerni 7 végső virtuális box Már frissítette az órát egy évvel korábban, és hagytam, hogy körülbelül három órán át, és nem a vízjel, vagy indítsa újra a 2 a 2 órán keresztül, majd az Enter Microsoft ellenőrizni auteticitea, és azt mondta, hogy eredeti Microsoft szoftvert nem tudtam hinni a szememnek tele frissítést aktív volt, és azt mondta, hogy ő és a valódi!
    Szóval ne haragudj rám, nem én nem utal kifejezetten az egyén, hanem azoknak, akik úgy gondolják, hogy az egyetlen olyan Videotutorial kalózok és a kalózkodás!
    Minden látható itt az oldalon az vagy ingyenes, sharware próba.
    Jó munkát srácok, hogy videotutorial.ro további jó munkát!

  30. Juarez - mondta

    Kérem, bocsásson meg román!

  31. cristisort - mondta

    a megoldás a Windows 7-re a 0646 hibára? (néhány frissítést nem lehet telepíteni)>

  32. Mihai - mondta

    a Windows 7 Enterprise lb romana nem működik automatikus frissítésekkel: | Telepítenem kell egy programot, hogy megtaláljam a lb romot a pc-ben 😀 a program neve Vistalizator van 2 lehetőséged lb angol vagy lb romana 15 másodpercet vesz igénybe a telepítéshez> akkor kéri, hogy indítsd újra> újraindítás után megvan lb romana a program 880kb: D: D

    • Adrian - mondta

      a Windows 7 Enterprise lb romana nem működik automatikus frissítésekkel: | Telepítenem kell egy programot, hogy megtaláljam a lb romot a pc-ben, a program neve Vistalizator, van 2 lehetőséged lb angol vagy lb román, 15 másodpercre van szükség a telepítéshez> akkor kéri, hogy indítsd újra> újraindítás után van lb romanaprogramunk 880 kb: D: D  

      biztos vagy ebben? Windows 7 Enterprise-t használtam az oktatóanyagban !!! Ezt még meg is határoztam, ha ránézett a hátsó végére, és nem gurult, valószínűleg a füléhez ért ...

  33. sasha-097 - mondta

    yum letöltött illesztőprogramok az alaplap és archiválása, és nem tudja, mit kell tennie, hogy őket egy CD vagy egy stik így telepíteni ajutatima szép kérlek

    • Adrian - mondta

      Egyszerűen kivonat őket a WinRAR vagy 7Zip. Ha nem tudod, hogyan kell használni Winrar, van egy tutorial, amit követni ITT (Kattintson a szó itt a piros, hogy a bemutató), Chicken on a stick vagy CD mappák és mikor telepíteni kívánt illesztőprogram, tegye a CD-meghajtó vagy hozzáférési bot bot vagy CD-t, menjen a mappát a kérdéses, és akkor egy fájlt a setup.exe egyéb fájlok minden mappában. minden egyes járművezetőnek mappát tartalmaz setup.exe duplán kattintson rá, és kövesse az egyszerű varázsló, hogy telepítse a szoftvert.

      • daniel - mondta

        hi adrian, először is szeretnék gratulálni videotutorial Kérdése van, hogyan távolítsa el a videó-illesztőprogramok (ha szükség program / szoftver kell távolítani), vagy csak az eszközkezelő, vagy telepítheti az illesztőprogramot, az én esetemben NVIDIA GeForce 7300 / 7200GS, oldalon NVDIA és `telepítve egy meglévő vezető pc?

  34. Ionut - mondta

    Nekem van egy probléma, az új eredeti 7 a kirakatok három nap, hogy aktiválja, ha belépnek a termékkulcsot, és azt mondja, hogy üljön néhány percig azután, hogy több mint várható im ad-hiba, mit tehetek?

    • Adrian - mondta

      Ionut: Van egy probléma az új, eredeti 7 a kirakatok három nap, hogy aktiválja, ha belépnek a termékkulcsot, és azt mondja, hogy üljön néhány percig azután, hogy több mint várható im ad-hiba, mit tehetek?  

      Microsoft Románia a hívást, és segítséget kérni. Csak fizetett, nem? Nézze ITT Kattintson az ITT pirosan írt szóra. A Google-nél "nehéz", nem?

  35. justynel - mondta

    hello adrian Szeretnék neked is feltenni egy kérdést, az alaplapomon 7 + 1 kimenet van, de a kezemre miért van szükségem, mivel a Windows XP-n az xp hangvezérlője mind a 7 + 1 csatornát meghallgathatja nem egyenlő visszhang nélkül, de ha telepítem a Windows 7 Enterprise-t és az illesztőprogramot a vista vagy a 7-hez, akkor a csatornákat már nem hallják, ugyanazokat hallják hülyeségek Van megoldás a problémára, vagy hogyan tudom beszerezni az xp illesztőprogramot a Windows 7-hez kérlek. köszönöm

  36. costelpescar - mondta

    A tutorial bun.Mulţumesc.

  37. Marius - mondta

    van-e módja annak, hogy telepítse Realtek HD Audio Manager a Windows 7?

    • dragonuroshu - mondta

      Marius: Van-e bármilyen módon, hogy telepítse Realtek HD Audio Manager a Windows 7?  

      Meglátogatja az alaplap gyártójának webhelyét, és onnan kapja meg a Windows Vista hangillesztő programját, ha a Windows 7-hez nem elérhető. Ezután az illesztőprogram telepítése előtt kattintson a jobb egérgombbal, és a kompatibilitás fül tulajdonságain kattintson a "futtatás rendszergazdaként" elemre, és válassza ki, hogy kompatibilis legyen-e a Windows Vista rendszerrel. Tehát, ha az illesztőprogramot a Vista-ra vitte, ha a Windows 7 illesztőprogramja, akkor rendesen telepíti

  38. Catalin - mondta

    foglalnak el több forrás, ha fel windows román 7 mint én maradna angolul?

  39. Catalin - mondta

    amely több erőforrás, ha fel WinXP 7 román, mint én maradna angolul?

  40. 123andrei - mondta

    Sall a video tutorial, hogy szeretnék, hogy a Windows 7 vagyok gamer mondom 7 WinXP vagy Windows XP jobb a játék
    és mégis cv Intel (R) Pentium (R) dual cpu E2200 @ 2,20ghz 2,20ghz
    2,00 GB RAM és GeForce RAM memória mérete gs 8400 512 7 miae jól megy WinXP sami adom választ id andrey_albert_93
    plyyzz

  41. Oktav - mondta

    Adrian így már a Windows Home Premium engedélyezett 7 nem frissíti még be, és így nem nyelvi csomag, mert nem engedélyezett.

  42. Elena - mondta

    Hello my name is Elena, és egyenesen computerului.De újonc a napokban kinyitom Sajátgép Helyi lemez C I vörös és amikor rákattintok látom a következő betűket: NTFS.Cand ad a Properties mondja, valami Szeretem a helyet, de én még nem telepítette semmit, az utóbbi időben, hogy érdekel sokat mondani, hogy a Windows spatiu.Tin Vista.Va a raspuns.Please kérem, segítsen!

  43. Jok3r - mondta

    Nekem van egy probléma 7 ablakok vezető video.Imi mutat sárga háromszög (!) Ha bemegy eszközkezelő.

  44. Szia, nem zavar a windoes 7 90 nappal azután, hogy semmis a 90 napok és újratelepítését, vagy vesz egy engedély 90 nap alatt? És elvesztette az összes adatot a PC-ről a megszűnése 90 nap alatt?
    Várakozás a választ, köszönöm szépen!

  45. daniel - mondta

    Szia, én ebben a hónapban indított 15 kérdés videotutorial csapat kapcsán a videokártya, szeretném, ha lehetséges, a raspuns.Multumesc.

  46. Liviu - mondta

    Hi Boys
    Egyszerű és lényegretörő:
    Laptop made in Germany
    -Windows Home Premium 7 preinstalalat német
    Nincs ideje, hogy németül tanulni

    • dragonuroshu - mondta

      Liviu:
      Hi Boys
      Egyszerű és lényegretörő:
      Laptop made in Germany
      -Windows Home Premium 7 preinstalalat német
      Nincs ideje, hogy németül tanulni

      És nem újra a Windows? Vagy ha ez telepítve van vésve? Szerencséd, hogy nem kell a laptop a Windows előtelepített Kína

  47. Catalin - mondta

    Szia! Megpróbáltam telepíteni az illesztőprogramokat ezzel a módszerrel, és ment az internethez (Marvell) és a Video-hoz (nVidia), de nem találtam a hanghoz !! (Audio Deck) Mi a teendő? Az eredeti CD nem kompatibilis a Win 7 rendszerrel, kivéve az xp-t és a Vista-t ... 😐

  48. Danii - mondta

    Nem találtunk semmilyen driveru hang és a CD nem történik. Meg tudom csinálni?

  49. Danii - mondta

    Én tényleg nem akarok telepíteni XP vagy Vista .. szeretem, és én vagyok 7 és a hang.

  50. Tzighe - mondta

    Hello Nekem van egy probléma, windous7, de a cseh és angol nyelven adtak, hogy nem megy minden cseh íródott tehetek én sürgős ajutatima marius_suditu

  51. Eugen - mondta

    Hello ... Nekem van egy probléma a filmnézés, rajzfilmek a neten (azaz, ha azt akarom, hogy filmet nézni a kis képernyőn, hogy ha azt akarom, hogy az egész képet .. vagy laptop, vagy film megy mögött futó nettó nyitott oldal ) .... Én nyertem 7 .. a Google chrome, mozilla ... Régen mindegy do ...

    • AdrianGudus - mondta

      Eugen:
      Hello ... Nekem van egy probléma a filmnézés, rajzfilmek a neten (azaz, ha azt akarom, hogy filmet nézni a kis képernyőn, hogy ha azt akarom, hogy az egész képet .. vagy laptop, vagy film megy mögött futó nettó nyitott oldal ) .... Én nyertem 7 .. a Google chrome, mozilla ... Régen mindegy do ...

      Látogasson el egy videót a YouTube-on vagy a video tutorial itt, jobb klikk a képet, és válassza a helyi menü funkció beállítások ablakban megjelenő majd törölje engedélyezése hardveres gyorsítást, és kattintson a Bezárás gombra. Miután ezt, zárja be, majd nyissa meg újra a böngészőt vagy újra ad egy laptop.

  52. Adrian - mondta

    Én a Windows 7 Enterprise N román nyelven vett fejlesztést és tökéletesen működik

  53. madalin - mondta

    Telepítettem a Windows Home Premium 7, és azt akarom, hogy segítsen nekem: (, én telepíteni webkamera, és megy, és próbálja meg, hogy web messenger nem működik, mit kell csinálni vele: (? Hogyan megy a weben az ablakok fenti? már próbáltam a kamerát szerelni és az összes semmiért, kérem, segítsen nekem: (Processzor: AMD Athlon (tm) Processor LE-1640 2.61 GHz, RAM: 1 GB, a rendszer 32 bites üzemmódban, és ebben az esetben nem megyek: (? kerestük az oktatóprogramok és nem találja azt: (

  54. florin - mondta

    florin üdvözöljék a Cernavoda
    Kérjük, ha van valami ötleted, hogyan is telepíthető a telefonra sonyericsson román nyelv vizaz u5i
    Várok választ a levél, mintha nustiu is találtam ezt az oldalt a
    Én köszönöm, és sok szerencsét mindent, amit akar

  55. Iulică - mondta

    Sall
    Nekem van Windows Ultimate és bár 7 megjelent nekem a sarokban: Windows7 épít 7601 Ezt a példányt a Windows nem eredeti.
    És ha én pedig a PC egy ablak, ha tesz egy téma 5 5 perc és én, hogy a kép fekete, a megjelenő ablakban, ha bemegy egy játékot 5 5 percben belépek a játék a bárban, és ott hogy: ((
    Adok neki egy X-et, ha megadom, a Windows Validation feliratot írja, és a betöltés után arra késztet, hogy megvásároljam a Windows7-et ...
    Mit kell tennem, hogy megvédje az egyetlen ablakot??

  56. Dány - mondta

    Azt akarom, hogy telepíteni a Windows 7 Végső Drive telepítésekor automatikusan rájuk?

  57. Adrian telepítettem Windows Ultimate 7 sp1 és amikor feltettem termék Key, adok és adok 0 0, valamint el nem karakter azt mondja, nem tudom, mit tegyek?

  58. cristian - mondta

    Szia, egy laptopom van, amely Win7 64-et futtat. A dedikált videokártya hd 5650-es. A kártya illesztőprogramja frissül .. a probléma az, hogy hiányzik a CCC - Catalyst Control Center interfész!
    Ott előfordul, hogy, van valami ötleted?
    Köszönjük!

  59. Hello!
    Természetesen, találtam ezt a fajta oktatás, mint számítógép-használat.
    Az üzenetben írt találják, hogy sokan vannak, akik kaptak egy számítógépet rokonok.
    Az internetezés nem jelent nagy problémát, sok fiókkal rendelkezünk mindenféle webhelyen ... facebook, olvassuk a sajtót, levelezünk messengeren, e-maileket küldünk és fogadunk stb., Stb.
    De a munka a számítógép egy másik ételt.
    Azt akarom tudni, hogy tudom, hogy ha van egy windows van?
    Nem engedhetem meg magamnak, hogy megvásárolja a munkaprogramot.
    És én meg a számítógép angolul.
    A kockázatot, ha követi a tippeket, hogy megtudja, én vagyok kalóz.
    Nincs, csak megtanulta, hogyan kell a net navichez
    Hogyan adhatom meg, vagy indítsa újra a számítógépet, hogy a felület legyen minden román?
    Ehhez meg kell vásárolni valamit? HOGYAN? Hol? Mennyi?
    Honnan tudom, hogy nem vagyok csaló?
    A repect Dan Ciresnescu

  60. florin2360 - mondta

    Kérem, segítsen nekem, és én vagyok WINOWS7 ULTIMATE LAS újra egy bootolható CD AM MIT KELL TENNI KÖSZÖNJÜK

  61. Mattyas - mondta

    Tisztelgek nekem segíteni? nem sok yum tesz 7 végső ablakok és ne tegye a hálózati kártyák 3com EtherLink xl 10 / 100 PCI komplett PC Management (3c905c-TX) és az NVIDIA GeForce MX-440 128mb és hangkártya Sound Blaster Live Kérjük kx 5.1 nagyon jó, ha tud segítsen nekem add on rendetlenség datimi [e-mail védett] yum most is xp, de én nem szeretem

  62. Nagyon hasznos ez a videó bemutató. Követtem a lépcsőn, és most román. Köszönöm.

  63. Stefan - mondta

    Salut!
    Egy számítógép rendelkezik: alaplap, hangkártya, videokártya stb. Mi a szoftver / illesztőprogramok telepítési sorrendje (ezeket a kifejezéseket nem ismerem jól) a pc-alkatrészek számára? Van egy PC-m XP-vel (eredeti), és nlite-vel "vékonyítottam", és szeretném telepíteni a pc-re, de nem tudom a következő lépést: a szoftver / illesztőprogramok telepítésének sorrendjét, ha ez számít.

    • Először telepítse az alaplap driver, a videó, a hang, az antivírus. Ne telepítse a víruskereső előtt illesztőprogramot hálózatok, amelyek összeférhetetlenek.

Trackbacks

  1. […] A Windows Update révén nagyon jól fejlesztett illesztőprogramok közül, amelyekről ebben a videó bemutatóban részletesebben is beszéltem, legalábbis abból, amit eddig észrevettem. Azt kell azonban mondanom, hogy a kezelési mód […]

  2. […] Arról, hogy miként adhatunk románul a Windows 7 vagy a Windows Vista programot, és itt megnézheti: Változtassa meg a román nyelvű Windows 7-et angolról. Abban a reményben, hogy ez az oktatóanyag hasznos lesz az Ön számára, és hogy ezentúl jobban meg fogja érteni […].

  3. […] De ennek két éle van, ha mondhatom. Mikor jó hagyni, hogy automatikusan keresse meg az illesztőprogramokat és telepítse őket? Ha van olyan eszközünk, amelyhez már nincsenek illesztőprogramjaink vagy meghajtó CD-jünk, […]

  4. […] Vagy az Enterprise ezt sokkal könnyebben megteheti, amint azt egy korábbi bemutatónkban bemutattuk: Telepítse az illesztőprogramokat, a román nyelvű nyelvcsomagot és még sok minden mást a Windows 7-es frissítésen és a Vista rendszeren keresztül. , Basic, Premium vagy Professional, nem tudunk […]

Speak Your Mind

*