A legjobb és a barátságos Linux, Ubuntu áttekintés - video bemutató

Ubuntu Linux már beszélt más video oktatóanyagokat, hogy mi van az oldalon jelenleg ismert Ubuntu operációs rendszer teljesen ingyenes és nyílt forráskódú.
A mai bemutató úgy döntöttem, hogy a bemutató elmagyarázza részletesen minden egyes funkció és a lehetőségeket kínáljuk ezt a csodálatos operációs rendszert.
Azt lehet mondani a kezdetektől körülbelül Ubuntu, hogy nagyon stabil, és nagyon testreszabható. Mit jelent a személyre szabható?
Nos, például lehetőségünk van arra, hogy az ikonokkal játszhassunk, ahogy akarjuk, kibővíthetjük őket, akár hatalmassá tehetjük őket, vagy csökkenthetjük őket, bárhová elhelyezhetjük, paneleken vagy az asztalon. Az Basic Ubuntu 2 műszerfallal rendelkezik, az egyik "felül" és egy "alul", mindegyikük a következő szerepekkel rendelkezik:

Felső panel - itt vannak a vezérlőpanel fő funkciói, a rendszerbe bejelentkezett felhasználó állapota, hálózati értesítések, óra, dátum, idő, ikonokat helyezhetünk el.

Alsó panel - itt jelennek meg a minimalizált vagy megnyitott alkalmazások, az asztali kapcsoló (virtuális munkaterületek), a kuka (kuka)

Mind a felső és az alsó panel állítható, vagy megszerezni a különböző funkciók saját belátásunk szerint, hogy hozzá funkciók vagy eltávolítani funkciókat könnyen meg tudja változtatni a szín és az átláthatóság. Szintén tudjuk eltávolítani az egyik a panelek és csak kibír az egyetlen követő feladatok levettem odaítélni egy panel. Tudjuk, ha azt akarjuk, hogy minden helyzetben panel mindkét oldalán az asztalon, fel és le, valamint jobbra és balra

Természetesen ez csak néhány a sok lehetőség, hogy van, nem jelenti azt, hogy az Ubuntu már beállítás rendkívüli képszerkesztő, és néhány jól ismert GIMP sikeresen helyettesíti Photoshop sok esetben, és a Munkatársunk Dan 4 egy sor video tutorials. Azok számára, akiknek szükségük van egy szövegszerkesztő és sokat dolgoznak adatbázisokkal, projektek, grafikonok, statisztikák, szövegszerkesztő Ubuntu Open Office már telepítve van és készen áll a munka, egy nagyszerű alternatívája a Microsoft Office. Ha nem tudod, hogyan kell használni az Open Office kollégánk Dan kezdett egy sor tutorials erről a csodálatos programiroda.
Tudnia kell, hogy az ubuntu nem felejtette el azokat, akik sokat kommunikálnak az IM (azonnali üzenetküldés) szoftveren keresztül, az Emphaty kész multiprotokollos szoftvert kínál nekünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyszerre különböző fiókokba jelentkezzünk be, például a Yahoo-ba, Google Talk, Jaber, ICQ, MSN és a lista folytatódik.
Ha függő vagy Express levelező kliens Mozilla Thunderbird Outlock itt, hogy az Ubuntu jön egy nagyon jó mail kliens, azaz Evolution Mail. Ha még mindig inkább a Mozilla Thunderbird telepítheti azt ez!
Ha Ön a filmek és a médiafájlok "lehívója", akkor tudd, hogy az Ubuntu szintén gondoskodik róluk, és 2 csodálatos szoftverrel érkezik: 2 lejátszóval, egy audióval és egy videóval. A filmekhez a "Movie Player", a zenékhez pedig a "Rhythmbox Music Player"
Lehet már tudni, mi mást lehet, hogy hiányzik?
De várjunk csak még nem fejeztem be! Sem azok, akik le torrentet ubuntu nem elfelejteni! Van egy nagyon szép és egyszerűen letölthető torrentek softulet már telepítve! Igen, hallottam torrent kliens telepítve (Windows-ists bag zsák =))), hogy hogyan telepítette az Ubuntu is rögtön letölthető torrentek!
Sokkal több lenne mondani erről a csodálatos operációs rendszerről, de sajnos nincs elég időm vagy helyem ahhoz, hogy megtegyem. Annak ellenére, hogy itt szeretnék abbahagyni ezt a bevezető szöveget, még hozzátenném, hogy az Ubuntu meglehetősen fejlett szoftverrel is rendelkezik, hogy nyomtatott képernyőket készítsen az általunk meghatározott asztali részekre vagy az egész asztalra, még felhasználhatjuk a nyomtatás ütemezéséhez pontosabban beállíthatjuk, hogy mennyi ideig nyomtassa a kiválasztott részt vagy az asztalon. Ne felejtsük el azokat, akik CD-ket akarnak égetni zenével, filmekkel, szoftverrel! A "Brasero Disc Burner" már telepítve van, és segítségükre áll:

- audio CD-k írása
- CD-k írása
- DVD-k írása adatokkal vagy filmekkel
- CD-k másolása
- ISO-képek írása (indítható CD-k)

Azoknak, akik szeretnék fotóit hasznosabban és kellemesebben kezelni, az Ubuntu az "F-Spot Photo Manager" programmal rendelkezik, ha nem tudja kezelni a nehezebb számításokat, akkor rendelkezik egy "Számológéppel". Nagyon érdekes és hasznos dolog, amelyet nem akarok elhagyni, az „Ubuntu One”, amelyet az Ubuntun a Karmic 9.10 verzióval valósítottak meg. Ez egy ingyenesen kínált 2 Gigabites online terület, amely lehetővé teszi fájlok tárolását és mappák létrehozását, a PC-n lévő fájlok szinkronizálását az "Ubuntu One" -on tárolt fájlokkal, vagy a fájlok megosztását barátaival és szeretteid. Kis pénzért cserébe növelheti tárhelyét. Az "Ubuntu One" előnyeinek használatához szükség van egy olyan fiókra, amelyet nagyon egyszerűen létrehozhat érvényes e-mail címmel.
Mindent összevetve, az Ubuntu minden, amire vágyhatott (véleményem szerint), de rengeteg türelemre és nyitottságra van szüksége az új dolgok elsajátításához. Személy szerint unatkozom a sok korlátozással és sok hiányossággal, amelyekkel a Windows szembesül. Linux alatt soha nem fog találkozni a nyakad körül ragasztott bannerekkel, kiegészítőkkel és nem kívánt eszköztárakkal.
A szoftver telepítése rendkívül egyszerű, egyszerűen elérve az "Ubuntu Software Center"

Igaz be a pix fogyasztott meghívjuk Önt, hogy kövesse végig a bemutató

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com
 
 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Cosmin - mondta

    A bemutató hirtelen leáll a 70 percig.

  2. Catalin - mondta

    Hogy az arc kedves tett egy bemutató létrehozásáról a Counter Strike Source szerver!

  3. Valóban, felülmúlja a Windows rendszeren, megvolt és aktiváltam azokat a csodálatos effektusokat, kivettem, mert nem tudtam megváltoztatni a 640-nél nagyobb felbontást! Hogyan történik ?????? és még az illesztőprogramot sem tudtam telepíteni a terminállal sudo… stb, si na mers! eu am nvdia!

    • Adrian - mondta

      Paul: Valóban, felülmúlja a Windows, lam volt, és megfordultam, a lenyűgöző hatás, lam, mit nuputeam deoare változtatni nagyobb felbontású 640 mi?? Nam sem vezető lehetett volna telepíteni sal terminalu sudo ... stb, és nem működik! I NVDIA!  

      Egy video-oktatóanyagban bemutattam a video-illesztőprogram telepítésének 3 módszerét. Ha a megfelelő illesztőprogramot telepítette, megváltoztathatja a felbontást. Ebben az oktatóanyagban megmutattam, hol változik a felbontás. Kattintson a "Rendszer", majd a "Beállítások" elemre, és válassza a "Megjelenítés" lehetőséget.

  4. Mircea - mondta

    Gratulálok Adrian!, Jó, a románok apránként felfedeznek más operációs rendszereket, olyan hatalmasak, mint az windowz, el kell mondani, hogy az ubuntu kiadta az ULTIMATE EDITION-t is, és UE-vel érkezett a 2.5-ös verzióra, én az UE 2.3 is stabilabb, a 9.4 platformon van strukturálva, mit mondhatok TELJES program, amelyek jobban teljesítenek, amit észrevettem, hogy képes használni a KDE-ből átvett programokat is, effektekről, mit mondhatnék, szuperek! legalább 8-10 linux disztribúciót megtanultam (túlzás nélkül), most "foltos vagyok", hogy megtanuljam a UNIX-ot (Open Solaris, BSD ... ..) Minden új vonz mint egy mágnes (őszintén szólva nem szeretem mennyezet). Jó egészséget kívánok az egész videotutorial.ro csapatnak, és hogy készítsen több video oktatóanyagot a linux-szal, mert ez egy SZUPER JÓ operációs rendszer Rom. mai vb.

  5. Hogyan telepítsem photoshop?
    van-e mód?

    • Mircea - mondta

      manu: Hogyan telepítsem photoshop?
      van-e mód?  

      Ha úgy érted, hogyan kell telepíteni photoshop Linux, hogy valami nem létezik, hanem van egy hasonló program, és az összes úgynevezett GIMP végző ott videotutorial.ro-3 4 utódja videotutoriale ebben a témában.

      • Ioneltaiefrunze - mondta

        Mircea:
        Ha úgy érted, hogyan kell telepíteni photoshop Linux, hogy valami nem létezik, hanem van egy hasonló program, és az összes úgynevezett GIMP végző ott videotutorial.ro-3 4 utódja videotutoriale ebben a témában.  

        Én személy szerint sikerült telepíteni és használni Adobe Photoshop CS2 (kattintson a névre a „bizonyíték” megtekintéséhez 😀). A próbaverziót azért használtam, mert nem csapkodok, de most már nincs licencem a használatára.
        Miért használják CS2 .. PTR PTR nincs hardveres vagy CS3 CS4, ha lenne egy erősebb PC l `Én biztosan incercat.Despre cs2 photoshop csak azt mondhatom, hogy ez egy kicsit uratel (amely felület, amely egy kis szürke a szoftverek emulált, hogy WineHqin többi viselkednek, mint a normál Windows-t.
        Most már lehet vitatkozni, és azt mondják, hogy a Photoshop Mircea megy linux, nem a maximális, hanem a nyílt forráskódú platform folyamatosan dezvoltare.Se tehet ugyanazokat a dolgokat Gimp, minden attól függ, a felhasználó képes megérteni, hogyan működik vele.
        Linux nem "bú-bú" .. egy kis türelemmel és bizalom, ő a dolgok frumoase.Luati `lassan, hogy azt mondja, mindent.
        Salve.

        • Mircea - mondta

          Ioneltaiefrunze:
          Én személy szerint sikerült telepíteni és használni Adobe Photoshop CS2 (Kattintson a név ptr., Hogy "bizonyíték"). L `Én próbaverzió PTR nem kalózok, de most már nem kell engedélyt` ptr tovább.
          Miért használják CS2 .. PTR PTR nincs hardveres vagy CS3 CS4, ha lenne egy erősebb PC l `Én biztosan incercat.Despre cs2 photoshop csak azt mondhatom, hogy ez egy kicsit uratel (amely felület, amely egy kis szürke a szoftverek emulált, hogy WineHqin többi viselkednek, mint a normál Windows-t.
          Most már lehet vitatkozni, és azt mondják, hogy a Photoshop Mircea megy linux, nem a maximális, hanem a nyílt forráskódú platform folyamatosan dezvoltare.Se tehet ugyanazokat a dolgokat Gimp, minden attól függ, a felhasználó képes megérteni, hogyan működik vele.
          Linux nem "bú-bú" .. egy kis türelemmel és bizalom, ő a dolgok frumoase.Luati `lassan, hogy azt mondja, mindent.
          Salve.  

          Sajnálom. hiba, nem tudom, az ember él megtanulják, hogyan! Őszintén szólva én még mindig fogja használni GIMP, mert ez ingyenes.

          • Ioneltaiefrunze - mondta

            Mircea:
            Sajnálom. hiba, nem tudom, az ember él megtanulják, hogyan! Őszintén szólva én még mindig fogja használni GIMP, mert ez ingyenes.  

            Rendben! Cat élő invatat.Eu valami grafikai tervezés, és megismerte 2% anyag valószínűleg ptr. Én vagyok a fajta élmény volt a puturos.Prima `a Photoshop, de ha már elmúlt megtudtam linux Gimp.Sunt sok útmutatók az interneten, ez a szoftver, és ez körülbelül olyan egyszerű, mint dolgozó Photoshop ő (talán könnyebben tudnék mondani.)
            Ha például a Windows-hoz Photoshop csinálni így Én egy egész napot az Ubuntu a Gimp nem, és plusz tartott ilyen gondolom, hogy sokkal barátságosabb felületet olyan meleg, véleményem szerint.
            Most már elmondhatom, hogy én nem nyissa ki az ablakot vagy a szoftver azt ptr bármi a világon, itt hangulata ubuntu primitoare.Il ajánlom.
            Minden a legjobb.

          • Mircea - mondta

            Ioneltaiefrunze:
            Rendben! Cat élő invatat.Eu valami grafikai tervezés, és megismerte 2% anyag valószínűleg ptr. Én vagyok a fajta élmény volt a puturos.Prima `a Photoshop, de ha már elmúlt megtudtam linux Gimp.Sunt sok útmutatók az interneten, ez a szoftver, és ez körülbelül olyan egyszerű, mint dolgozó Photoshop ő (talán könnyebben tudnék mondani.)
            Ha például a Windows-hoz Photoshop csinálni így Én egy egész napot az Ubuntu a Gimp nem, és plusz tartott ilyen gondolom, hogy sokkal barátságosabb felületet olyan meleg, véleményem szerint.
            Most már elmondhatom, hogy én nem nyissa ki az ablakot vagy a szoftver azt ptr bármi a világon, itt hangulata ubuntu primitoare.Il ajánlom.
            Minden a legjobb.  

            </blockqu
            Tudomásul veszem, hogy ez az, amiért úgy döntött, ez a név?, Linux valóban lenyűgöző, Adrian igaza volt, amikor azt mondja, hogy ha felfedezik (linux) beleszeret vele, Ionel próbáltam NimbleX?, Van egy Linux disztribúció, amit egy Roman hűvös, már 200 MB és egy csomó programot támaszkodnak Salckware és KDE felület annyira forró, ha fel azt a lemezt, amit nem hiszem, hogy ez igaz, én egyedi kapta Slax modulokat, és mentem a 500-600MB nem Pidgin de ha KDE is multi-platform messenger nevű Kopete és még olyan jó, mint Pidgin vagyok, igazán örülök, hogy a csapat videotutorial.ro videotutoriale tenni. linux. (Őszintén dicséretet, hogy az összes barátom)

          • Adrian - mondta

            Mircea:
              

            tette és teszi élő, ha tudok "feltörni" valaki véget itt ... oktatóanyagok a Linux ...

            Beszélő American: Csak a testemen!

          • Mircea - mondta

            Adrian:
            tette és teszi élő, ha tudok "feltörni" valaki véget itt ... oktatóanyagok a Linux ...Beszélő American: Csak a testemen!  

            Adrian itt mentem linux két éve, először én őszintén szörnyű nehéz, de mentem linux.ro (fórum), és egy kicsit, de mindannyian tanultak álmatlan éjszaka nem tudnak mindent, de tanultam, mint elfogadható PC. Hobi nekem, ne tedd az üzleti az interneten (nem tudom), ahelyett, hogy ül a net nem működik H2O motorok (víz), és megy elég jól, remélem, hogy ez a munka jobb. Most várom, hogy figyeli a következő videotutorial előforduló linux, mert meg kell tanulni egy csomó Linux programok, hogy nem tanítják őket magad.

          • Ioneltaiefrunze - mondta

            Mircea:
              

            Próbáltam sok disztribúcióban, élő CD az első, majd a segítségével Wubi, ami itt tutorial.Insa merevlemez telepítettem az Ubuntu és a vele ramas.Despre `KDE desktop alkalmazásokat tudja ptr. hogy `ve gomb szinte minden, ami telepített alapértelmezett Ubuntu Gnome-desktop, de lehet kézzel telepíteni KDE asztali .. és ha kijelentkezik (log off), akkor kap egy asztali másik, Úgy értem .. akkor és Gnome és a KDE.
            A Linux egy ideig, kb. 2 hónap, amíg aztán nem tudom, mi az, én próbáltam sok softu `s, nem fogom felsorolni őket, de mint egy ötlet, meg tudod csinálni mindent, amit csinál a Windows, több vagy kevesebb attól függően, hogy a felhasználó számára.
            Remélhetőleg a srácok tegye tutorials itt, így nem csak, hogy segítsünk egymásnak (pl. látogató).

          • Mircea - mondta

            Ioneltaiefrunze:
            Próbáltam sok disztribúcióban, élő CD az első, majd a segítségével Wubi, ami itt tutorial.Insa merevlemez telepítettem az Ubuntu és a vele ramas.Despre `KDE desktop alkalmazásokat tudja ptr. hogy `ve gomb szinte minden, ami telepített alapértelmezett Ubuntu Gnome-desktop, de lehet kézzel telepíteni KDE asztali .. és ha kijelentkezik (log off), akkor kap egy asztali másik, Úgy értem .. akkor és Gnome és a KDE.
            A Linux egy ideig, kb. 2 hónap, amíg aztán nem tudom, mi az, én próbáltam sok softu `s, nem fogom felsorolni őket, de mint egy ötlet, meg tudod csinálni mindent, amit csinál a Windows, több vagy kevesebb attól függően, hogy a felhasználó számára.
            Remélhetőleg a srácok tegye tutorials itt, így nem csak, hogy segítsünk egymásnak (pl. látogató).  

            Ubuntu egyszerű, ne használja a konzolt, szinte mindent, amit csinál a felületen, mit mondjak?, Sok futás a linux konzol, mert a konzol, de egy igazi barát, aki sohasem elárul téged. Őszintén szólva, és még mindig meg kell tanulni, de idővel felhalmozódnak információt.

      • Neagh - mondta

        Mircea: Ha úgy érted, hogyan kell telepíteni photoshop Linux, hogy valami nem létezik, hanem van egy hasonló program, és az összes úgynevezett GIMP végző ott videotutorial.ro-3 4 utódja videotutoriale ebben a témában.

        Telepítettem a linux kísérletet wine.In Photoshop CS2 kívül a menüben betűtípusokat, amelyek egyértelműek, egyébként minden rendben ment.

  6. Köszönöm, Gratulálok! Remény

  7. Bogdan - mondta

    nagyon jó Adrian, szeretem, de ezt mareeeeeeeeee lai és hosszabb megáll 24 min. majd adja meg visszajátszás, és adja meg, ahol balra, és a többi 20, 30 én és leáll, és lafel nem, de különben is, hogy minden rendben van, de nem láttam a végét az egész

  8. Bogdan - mondta

    nagyon jó Adrian, tetszik, de te csináltad akkorát, és körülbelül 24 perc múlva leáll. aztán adok neki egy visszajátszást, és odaadom, ahol abbahagyta, és további 20, 30 perc alatt újra megáll és én is így teszek, de ezen kívül minden rendben van, de nem láttam az egész végét, de mi történt Cristivel? nyaralni ment, kirúgták ……………… ..?

  9. csőr - mondta

    Adrian szuper nehéz. Gratulálok minden tekintetben.

  10. Szabó Linda - mondta

    Helló! Nagy problémám van ... Már nem tudom megadni a messenger címemet, de tudok e-mailt küldeni, miért?
    Új messenger címet is készítettem, és továbbra sem férek hozzá a listámról ... Nem tévedtem a jelszóval, vagy az azonosító egyszerűen nem érti, hogy miért vagyok letiltva. Ha teheti, kérem, segítsen a szükséges tippekkel Elnézést kérek, de kezdő vagyok, így az Ön számára könnyen érthető kifejezések nem ugyanazok nekem ... Köszönöm !!!

    • Adrian - mondta

      Szabó Linda: Bunaziua! Van egy nagy probléma ... Nem tudok belépni a messenger címet, de az e-mail is, miért van ez?
      Csináltam egy új messenger-címet, és még mindig nem fér hozzá, hogy az én laptop ... Én rossz jelszót vagy a pénztárcáját azonosító nem értik, miért vannak tiltva, ha tudsz, kérem, segítsen nekem tanácsot szükség ... Elnézést kérek, de sintincepatoare olyan kifejezéseket, könnyen érthető, hogy ne csak nekem ... Köszönöm.!  

      Megpróbál-hoz uninstall Yahoo Messenger módszerrel látható ez a videó bemutató kattintva ITT majd újratelepíti Yahoo Messenger, ha nem tudom, hogyan, nézd EZ oktatóvideó (kattintson az „ITT” és „EZ” szavakra, hogy eljusson az oktatóanyagokhoz)

  11. Megállítja a perc tutorialu 90 valami olyan hirtelen

  12. bazsalikom - mondta

    Megpróbáltam telepíteni az Ubuntut a Wubi 9.10 de a telepítés során újraindítás után jelent meg, így: nincs gyökér fájlrendszer defined.please helyes ez a particionáló menüből. Miért lenne?

  13. bazsalikom - mondta

    Tehát valami kapcsolatos felosztásához kellett volna hagynia Aparri amikor én lenni egy ilyen 7 Ubuntu telepítés lépéseit!

  14. Értem ... Telepítettem az illesztőprogramot, és mindegyik módszerrel megpróbáltam telepíteni, de a probléma az, hogy nem tudom megváltoztatni a felbontást, azt mondja, hogy a videokártya nem éppen akkor működik ... és ha nem telepítek 800-nál nagyobbat 600-nál, akkor : (Nem tudom, mit tegyek, és biztosíthatlak benneteket, hogy a tábla valójában nem olyan régi, kb. Egy éve megvolt….

    • Adrian - mondta

      Paul: Nai ... Én isntalat vezető és érthető egyes módszerek sal instaleza próbált séta, de a probléma nem tudok változtatni a felbontást, mondván, hogy a videokártya nem működik ... és ha null nustiu numerge telepítéséhez 800 600 magasabb, így (Nam mit kell csinálni, és higgye el, hogy a tábla nem chear olyan öreg, van egy kicsivel több, mint egy éve ....  

      Mind Ön és bazsalikommal kap több segítséget az Ubuntu fórumon romania különösen nyílt fórum felhasználói Ubuntu Linux, a fórum olyan román román. Vannak nyitott téma már régóta a leggyakoribb telepítési problémák Wubi vagy valós. csak megy a fórumon, és a keresési kifejezések kapcsolatos problémákat.

      Kattints ITT hogy a fórumon, és keresni valamit a fórumhoz klikk ITT írja be a box "Keresés kulcsszóra" topic szavak a problémát, vagy Enter, és megtalálod szálak ...

  15. bazsalikom - mondta

    ok, kösz a segítséget

  16. Marius - mondta

    antampla mi, hogy csak a fele az oktató

    • Adrian - mondta

      Marius: Milyen antampla hogy ha csak a fele az oktató  

      Ez az Ön net belüli és privestele reggel, amikor a hálózat és az internet általában több büdös zsúfolt, vagy késő este, hogy menjek végig! RDS és én találkoztunk, és én vagyok a probléma néhány nap, de most látom, javítva. A probléma az, hogy bár még mindig RDS nem engedhetik meg maguknak értékesítési előfizetések Miután a hálózati struktúra, amelynek alapja nagyon zsúfolt, és mégis még mindig eladni ... növelése nélkül, vagy maradjon ki extra szervereket. Szinte minden az ország problémáinak RDS-sel, Bukarest ember hagyja a végei nagykereskedelmi végződtetési, mert az emberek elégedetlenek a válaszidő a böngészést és nagyon alacsony sebességnél csúcsidőben. Ez nem a honlapon, azt mondta, hogy, nekem megy a bemutató végén.

  17. Adrian - mondta

    A későbbi oktatóprogramokban mindenkit megtanítunk arra, hogyan telepíthetjük a Windows szoftvert a Linuxra, bár ezzel nem értek egyet, mert a Linux Linux, és ha Windows szoftvert akar használni, akkor nincs semmi dolga Linuxon, nincs értelme … Maradjon az ablakokon. A Linuxnak alternatívái vannak az összes olyan szoftverrel szemben is, amelyet régebben Windows rendszeren megszokott, egyesek jobbak, mint az ablakokon, mások hülyébbek, de ez nem számít, de az a tény, hogy embereknek készültek, ennek valóban van értelme (bár nem a művészetről szól. .a lélek bármibe beletehet), ingyen és önként, anélkül, hogy bárki igényt tartana tőled vagy pénzt kérne.

  18. Daniel - mondta

    Az oktatóanyagot csak a 68. percig láttam, mert ott állt meg, nem tudom, miért ... de nagyon elégedett voltam a leírással 🙂, valamint azzal a ténnyel, hogy oktatóanyagokat készít a LINUX-ról.
    Van tiszteletem, hogy!

    • Adrian - mondta

      Daniel: Láttam a bemutató csak 68 percig ott megállítani nem tudom, miért ... de én nagyon elégedett a leírás készült, és konzultáció, hogy a Linuxot.
      Van tiszteletem, hogy!  

      Írok az azonos felülvizsgálat, amíg unatkozni, ha szeretné ezt megtenni. ha igen, én is tiszteletben tartja és nem olvasott oldal kiküldetés kérdése vagy egyéb észrevételeket, amelyeket adott, hogy a tiéd, akkor felel meg, mint egy eszköz, hogy ugyanezt a dolgot, amíg megtanulod, hogy az alábbi linkre kattintva az összes legutóbbi felülvizsgálat a [1] Ez azt jelenti, hogy Ez a leírás már 2 oldalak megjegyzéseket és tudom, hogy az erkölcsi és gyönyörű a tisztelt vendégek, hogy olvassa el a bemutató még megjegyzéseket, hogy fel szeretnénk tölteni, majd kérni valamit, ami abban az esetben a probléma, hogy szeretnénk leírni nem található a felülvizsgálati megjegyzéseket és válaszok másoknak.

      Összefoglalva:

      Bár nem tudom, jól olvasni, vagy legyőzni valakit, és ez nem fog fájni, mint te, és a probléma, hogy van egy nagy száj, és karcolja a nyakad azt kérdezi magától: "Miért ne domleeeeeee adj választ a hozzászólást? "

      A gogule hogy mivel a papagájok nem írásban minden ugyanaz! ha lusta, és ez nehezen olvasható néhány vélemény az új, amit válaszol?

      Ennek ellenére, olvassa el a megjegyzéseket mielőtt elküldöd felülvizsgálat!

  19. Catalin - mondta

    Kérjük még DAK tudod, hogy egy bemutató, hogyan a Counter Strike Source szerver!

  20. Problémám van, amikor nézem oktatóanyagok összeomlik hirtelen, és nem adja tovább előre, ha valaki tud segíteni vreau.ma

    • Adrian - mondta

      ady: Írok ugyanazt felülvizsgálat, amíg unatkozni, ha szeretné ezt megtenni. ha igen, én is tiszteletben tartja és nem olvasott oldal kiküldetés kérdése vagy egyéb észrevételeket, amelyeket adott, hogy a tiéd, akkor felel meg, mint egy eszköz, hogy ugyanezt a dolgot, amíg megtanulod, hogy az alábbi linkre kattintva az összes legutóbbi felülvizsgálat a [1] Ez azt jelenti, hogy Ez a leírás már 2 oldalak megjegyzéseket és tudom, hogy az erkölcsi és gyönyörű a tisztelt vendégek, hogy olvassa el a bemutató még megjegyzéseket, hogy fel szeretnénk tölteni, majd kérni valamit, ami abban az esetben a probléma, hogy szeretnénk leírni nem található a felülvizsgálati megjegyzéseket és válaszok másoknak.

      Összefoglalva:

      Bár nem tudom, jól olvasni, vagy legyőzni valakit, és ez nem fog fájni, mint te, és a probléma, hogy van egy nagy száj, és karcolja a nyakad azt kérdezi magától: "Miért ne domleeeeeee adj választ a hozzászólást? "

      A gogule hogy mivel a papagájok nem írásban minden ugyanaz! ha lusta, és ez nehezen olvasható néhány vélemény az új, amit válaszol?

      Ennek ellenére, olvassa el a megjegyzéseket mielőtt elküldöd felülvizsgálat!

      Ismételje meg 100 időt jelenség ZAAAU!

      Ez az Ön net belüli és privestele reggel, amikor a hálózat és az internet általában több büdös zsúfolt, vagy késő este, hogy menjek végig! RDS és én találkoztunk, és én vagyok a probléma néhány nap, de most látom, javítva. A probléma az, hogy bár még mindig RDS nem engedhetik meg maguknak értékesítési előfizetések Miután a hálózati struktúra, amelynek alapja nagyon zsúfolt, és mégis még mindig eladni ... növelése nélkül, vagy maradjon ki extra szervereket. Szinte minden az ország problémáinak RDS-sel, Bukarest ember hagyja a végei nagykereskedelmi végződtetési, mert az emberek elégedetlenek a válaszidő a böngészést és nagyon alacsony sebességnél csúcsidőben. Ez nem a honlapon, azt mondta, hogy, nekem megy a bemutató végén.

      Írok az azonos felülvizsgálat, amíg unatkozni, ha szeretné ezt megtenni. ha igen, én is tiszteletben tartja és nem olvasott oldal kiküldetés kérdése vagy egyéb észrevételeket, amelyeket adott, hogy a tiéd, akkor felel meg, mint egy eszköz, hogy ugyanezt a dolgot, amíg megtanulod, hogy az alábbi linkre kattintva az összes legutóbbi felülvizsgálat a [1] Ez azt jelenti, hogy Ez a leírás már 2 oldalak megjegyzéseket és tudom, hogy az erkölcsi és gyönyörű a tisztelt vendégek, hogy olvassa el a bemutató még megjegyzéseket, hogy fel szeretnénk tölteni, majd kérni valamit, ami abban az esetben a probléma, hogy szeretnénk leírni nem található a felülvizsgálati megjegyzéseket és válaszok másoknak.

      Összefoglalva:

      Bár nem tudom, jól olvasni, vagy legyőzni valakit, és ez nem fog fájni, mint te, és a probléma, hogy van egy nagy száj, és karcolja a nyakad azt kérdezi magától: "Miért ne domleeeeeee adj választ a hozzászólást? "

      A gogule hogy mivel a papagájok nem írásban minden ugyanaz! ha lusta, és ez nehezen olvasható néhány vélemény az új, amit válaszol?

      Ennek ellenére, olvassa el a megjegyzéseket mielőtt elküldöd felülvizsgálat!

  21. Petre - mondta

    salut.am Vettem egy Windows Home Premium frissítés 7 táska sorozat is telepíteni minden rendben van, miután telepítette, hogy az aktív és nem aktív, kérjük, jó lenne, ha valaki tudna segíteni nekem egy köszönöm sfat.va

    • Adrian - mondta

      Petre: Salut.am Vettem egy Windows Home Premium frissítés 7 táska sorozat is telepíteni minden rendben van, miután telepítette, hogy az aktív és nem aktív, kérjük, jó lenne, ha valaki tudna segíteni nekem egy sfat.va köszönöm  

      Ilyen tanácsért hívja szépen a microsoft romaniát, és beszéljen velük románul. ha fizetett érte (azokért az ablakokért, amelyekről beszél), akkor kötelesek ingyenes támogatást nyújtani. A legjobban képesek felajánlani segítséget. keresse meg a dobozban vagy a CD-tokban a telefonszámot, vagy hívja a romtelecom ügyfélkapcsolatait, és kérje a vállalat microsoft romania telefonszámát, vagy keressen a neten a google microsoft romania webhelyén, a weboldalukon rendelkeznie kell kapcsolattartási gombbal vagy telefonokkal ...

    • Bogdan - mondta

      Petre:
      salut.am Vettem egy Windows Home Premium frissítés 7 táska sorozat is telepíteni minden rendben van, miután telepítette, hogy az aktív és nem aktív, kérjük, jó lenne, ha valaki tudna segíteni nekem egy köszönöm sfat.va

      Kaptam magam, számok:http://www.microsoft.com/Romania/Contact.aspx. és ha Mati segít a probléma, hogy a DVD-író! multtttt kérlek! 1

      • Adrian - mondta

        Bogdan: Kaptam magam, számok:http://www.microsoft.com/Romania/Contact.aspx.si ha Mati segít a probléma, hogy a DVD-író! multtttt kérlek! 1  

        Nem tudunk segíteni, nem gondolja, hogy változtatni kell rajta, tekintve, hogy nagyon régi és már javításon esett át? Mit akarsz még a szegény DVD-R-től ??? Még mindig túl sokáig tartott ... kész lemondani és megszokni azt a gondolatot, hogy meghalt. Nyugodj békében, és szerezz másikat !!

  22. Bogdan - mondta

    Nekem van egy probléma a laptop: nem tudok írhat DVD-ket, és mielőtt tudtam, én ragasztás 4 éve, és DVD-RW és CD-olvasási és kötés 2 éve már, de egy ponton nem olvasott semmit , Lam elment Olaszországba és arról, hogy olvasni és írni CD-k, nem tehetett semmit, és most már nem éget VRO hónapban Diuri DVD nélkül program is, próbáltam: CDBurnerXP, Nero több stb változatok. Mati lánya help please Kell egy kis imp dokumentumokat. DVD-CD-k, ha ez nem működik!

    • Neagh - mondta

      Bogdan:
      Nekem van egy probléma a laptop: nem tudok írhat DVD-ket, és mielőtt tudtam, én ragasztás 4 éve, és DVD-RW és CD-olvasási és kötés 2 éve már, de egy ponton nem olvasott semmit , Lam elment Olaszországba és arról, hogy olvasni és írni CD-k, nem tehetett semmit, és most már nem éget VRO hónapban Diuri DVD nélkül program is, próbáltam: CDBurnerXP, Nero több stb változatok. Mati lánya help please Kell egy kis imp dokumentumokat. DVD-CD-k, ha ez nem működik!

      LED lézer kimerült volt, néha a megoldás, hogy segítsen neki, egy nagyon kicsi trimmer szán onnan lehet könnyű, hogy növekszik egy kis feszültség, de a laptop dvd szerintem ez bonyolultabb. Összefoglalva, a jobb az optikai meghajtót.

  23. Bogdan - mondta

    Nos, ha én eau másik PC, amit eau: meghajtó vagy laptop, az én véleményem az, hogy vezetni, ha fáj eau DVD RWAR tudom megváltoztatni, így és a csempe, és a laptop nem változtathatja lemezek és DVD-k RWAR ez drága laptop

  24. farkas - mondta

    Szia Adrian nagyon jó oktatóanyag..Láttam, hogy egyre többen kezdtek kérdezni erről az operációs rendszerről, amelyet még egy ideje még bizalmatlanul néztek, és talán még mindig bizalmatlanul néznek. eddig nem kerültek be az oktatósorozatokba, az ubuntuval kapcsolatos kérdéseknek szentelt webhelyet "ubun2.com" -nak hívják. Kérdések Válaszok az Ubuntu-ra .. sok választ talál az operációs rendszerről. Azok számára, akiknek Windows-ja van, és szeretnék megtapasztalni az ubuntu felületet, az Human for Windows egy ingyenes téma, amely átalakíthatja a Windows-t Ubuntu -vá .. természetesen van egy Windows-téma is a linux számára .. Az XPGnome egy program Linux számára, amely átalakítja Linux operációs rendszer Windows XP rendszerben. Mivel a Linux ingyenes, ezen a programon és a Windows XP operációs rendszeren keresztül ingyenes, vagy legalább egy ismertebb linuxos felületet használunk.

  25. Nicusor - mondta

    Helló,
    Nekem van egy probléma, és nem tudom, mi a megoldás. Amikor megnézünk bármilyen videotutorial a helyszínen, egy időben kikapcsolja a bemutató (a film felénél) és függőleges téglalap gombot, miközben nézi, hogy menjen vissza, egészen a oo, oo. Megpróbáltam újra, és még mindig ugyanaz. Hiányzik egy program vagy codec a számítógépen? Köszönöm.

    • Adrian - mondta

      NicusorHelló,
      Nekem van egy probléma, és nem tudom, mi a megoldás. Amikor megnézünk bármilyen videotutorial a helyszínen, egy időben kikapcsolja a bemutató (a film felénél) és függőleges téglalap gombot, miközben nézi, hogy menjen vissza, egészen a oo, oo. Megpróbáltam újra, és még mindig ugyanaz. Hiányzik egy program vagy codec a számítógépen? Köszönöm.  

      Ez az Ön net belüli és privestele reggel, amikor a hálózat és az internet általában több büdös zsúfolt, vagy késő este, hogy menjek végig! RDS és én találkoztunk, és én vagyok a probléma néhány nap, de most látom, javítva. A probléma az, hogy bár még mindig RDS nem engedhetik meg maguknak értékesítési előfizetések Miután a hálózati struktúra, amelynek alapja nagyon zsúfolt, és mégis még mindig eladni ... növelése nélkül, vagy maradjon ki extra szervereket. Szinte minden az ország problémáinak RDS-sel, Bukarest ember hagyja a végei nagykereskedelmi végződtetési, mert az emberek elégedetlenek a válaszidő a böngészést és nagyon alacsony sebességnél csúcsidőben. Ez nem a honlapon, azt mondta, hogy, nekem megy a bemutató végén.

    • Mircea - mondta

      NicusorHelló,
      Van egy problémám, és nem tudom, mi a megoldás. Amikor bármilyen video-oktatót megnézek a webhelyen, egy bizonyos ponton az oktatóanyag leáll (a videó közepe táján), és a megtekintés alatt álló függőleges téglalap gomb oo, oo-ra tér vissza. Újra és újra megpróbáltam. Hiányzik egy számítógépes program vagy kodek? Köszönöm. A problémát az okozza, hogy a feliratkozott net miatt (az előfizetők túlterhelték) próbálja meg kora reggel megnézni a videó bemutatót.

  26. rendőrség - mondta

    Van egy kicsit nagy kérdés! megy Linux játékok, amelyek néhány játékok, amelyek megkövetelik a sok, és nem kell, hogy az. Várjuk kedves választ.

    • Adrian - mondta

      rendőrség: Van egy kicsit nagy kérdés! megy Linux játékok, amelyek néhány játékok, amelyek megkövetelik a sok, és nem kell, hogy az. Várjuk kedves választ.  

      A játékok sokat követelnek a hardver oldalon, nem a szoftverek terén, egy játékhoz jó videokártyára van szükség, sok rammal, jó processzorral ... Nem igazán értettem, mire gondoltál vagy kértél, vannak olyan játékok is, amelyek Linuxon futnak.

  27. Iulian - mondta

    Helló, Nekem van ugyanaz probléma csak figyeli a bemutató csak 25 percre megyek utána, hogy "újraindítás" a 00: 00 ... nush mit ő, azt kell mondanom, mint a Night 2 jól megy De ma reggel csak megy ... Ubuntut használok több mint egy éve, és nem volt probléma, mint hogy videotutorial, próbáltam Firefox és a Chrome, de semmi még mindig nem működik: (Azt is meg kell jelölni, hogy a nettó RDS .

    • Bogdan - mondta

      RDS, UPC, Airbites, Romtelecom, stb zsúfoltak és emellett

      Iulian:
      Helló, Nekem van ugyanaz probléma csak figyeli a bemutató csak 25 percre megyek utána, hogy "újraindítás" a 00: 00 ... nush mit ő, azt kell mondanom, mint a Night 2 jól megy De ma reggel csak megy ... Ubuntut használok több mint egy éve, és nem volt probléma, mint hogy videotutorial, próbáltam Firefox és a Chrome, de semmi még mindig nem működik: (Azt is meg kell jelölni, hogy a nettó RDS .

      </blockquo
      RDS, Romtelecom, UPC, airibites minden túlzsúfoltak finca eladni előfizetés 10 emberek megpróbálják kemény és megy éjjel vagy reggel a hét folyamán, hogy uichend mind otthon! és én is ugyanaz a probléma, én netul hét jól megy csak a reggeli és a késő este és a reggel és késő este uichend a 7,8, majd a bemutató 105 perc, hogy nem látja chear összes megáll, és hosszabb majd játszani, és kitalálni, hogy hol vagyok, így láttam, de sfirsitun nem láttam egyáltalán, és megkönnyebbült, amikor netu megy nehezen, a csökkent minőség hangminőséget és hiba, hogy Románia elismert nettó Európában ez a

      • Bogdan - mondta

        Bogdan: RDS, Romtelecom, UPC, airibites minden túlzsúfoltak finca eladni előfizetés 10 emberek megpróbálják kemény és megy éjjel vagy reggel a hét folyamán, hogy uichend mind otthon! és én is ugyanaz a probléma, én netul hét jól megy csak a reggeli és a késő este és a reggel és késő este uichend a 7,8, majd a bemutató 105 perc, hogy nem látja chear összes megáll, és hosszabb majd játszani, és kitalálni, hogy hol vagyok, így láttam, de sfirsitun nem láttam egyáltalán, és megkönnyebbült, amikor netu megy nehezen, a csökkent minőség hangminőséget és hiba, hogy Románia elismert nettó Európában ez a

        RDS, Romtelecom, UPC, airibites minden túlzsúfoltak finca eladni előfizetés 10 emberek megpróbálják kemény és megy éjjel vagy reggel a hét folyamán, hogy uichend mind otthon! és én is ugyanaz a probléma, én netul hét jól megy csak a reggeli és a késő este és a reggel és késő este uichend a 7,8, majd a bemutató 105 perc, hogy nem látja chear összes megáll, és hosszabb majd játszani, és kitalálni, hogy hol vagyok, így láttam, de sfirsitun nem láttam egyáltalán, és megkönnyebbült, amikor netu megy nehezen, a csökkent minőség hangminőséget és hiba, hogy Románia elismert nettó Európában, amely abban az esetben, hogy nem érti, amikor írtam a fenti, rákattintottam valamit, és kidugta máshol

  28. ionutz - mondta

    Hi Adrian nagyon jó linux bemutató és magyarázat, hogy minden oktató érdekes, és tanulni tőlük, de ha tudod, hogy a bemutató és couter-Stike Source 1.8 Köszönöm.

  29. rendőrség - mondta

    Azt akartam mondani, hogy az egyes operációs rendszerek esetében több, mint a többi. Úgy értem, a Vista kérjen több hardver, mint a Windows XP. Várakozás a válaszra.

  30. Tudom, hogy van egy tutorial Flashuirea Biousului BIOS, igen, ha be egy bemutató, ahol, hogy Flashuirea BIOS windows.Ca a laptop, és megpróbáltam nem primit.Multumesc

    • Adrian - mondta

      JUC: Tudom, hogy van egy tutorial Flashuirea Biousului a BIOS-ban, igen, ha fel tud mutatni egy bemutató, ahol, hogy Flashuirea BIOS windows.Ca a laptop, és megpróbáltam nem primit.Multumesc  

      nagyon kockázatos és veszélyes villogtatni a Windows BIOS-t, és ebben a bemutatóban elmagyarázták, hogy miért, még egyszer est

  31. Én most használ Kiwi Linux egy operációs rendszer szabott felhasználói Romániában alapul, Ubuntu Linux verziók is román.

  32. Antonio - mondta

    Szia sok hülyeséget csináltam, egy NTFS partíciót akartam készíteni egy különösnek az ubutu számára, és szélesre tettem, nem tudom mi történt A pc újraindult, hogy annyi 15 gigás partíció legyen, amennyit csak akartam Láttam, hogy túl sokáig tart betölteni, és rájöttem, hogy valami baj van, újraindítottam a PC-t, majd kinyílt, és már nem mutatja meg azt a partíciót segítsen nekem, a probléma az, hogy ha megadom az acronis lemezkönyvtárat, akkor más néven látja a partíciómat, mint az NTFS, és ha az explorernek adom, akkor megmutatja, hogy mi van bennem, tehát semmit sem töröltek, a kérdés az, hogy hogyan tudom a partíciómat pontosan így hozni hogy volt ?????? Próbáltam helyreállítani a partíciókat, de ez nem működik ... ... mit tehetek? Biztos vagyok benne, hogy van egy IN lehetőség a partíció visszahozására. VÁLASZT VÁROK.

    • dumitru32 - mondta

      AntonioSzia csináltam valami hülyeséget, azt akartam, hogy egy speciális az ubutu NTFS partíciót, és elszúrtam mindent, nem tudom, mi történt, hogy indítsa újra a számítógépet, hogy az, amiért 15 GB-os partíció, ahogy szerettem volna és láttam, hogy marad túl sokáig a terhelést, és rájöttem, hogy valami nincs rendben, én újraindította a számítógépet, majd nyitott partíció, ezért már nem mutatják, és volt egy csomó programot ott nagyon dühös, kérjük segíteni, a probléma az, hogy ha adok a Acronis Disk Director lát partíciót egy másik nevet, és ha írok, mint ntfs explorer látom, amit belül, így nem távolítható el semmit, a kérdés az, hogyan érhetem el, hogy partíció az eredeti pontosan például?? talpra partíciókat, de megpróbáltam lesz ......... tehetek? "Biztosan van annak a lehetősége, hogy hozza vissza partíció. vár választ kérek.  

      Ez, és nem értem, hogy mit tett. Hogy van valami program a partíció szánt Ubuntu, ha már formázva? Milyen Ubuntu partíció tettél a Wubi?

  33. Mircea - mondta

    Nos, most van egy probléma! Voltam egy barátom telepíti az windowz (Telepítettem egy tucatszor) a számítógépet kellett javítani (erea garancia) kezdtem PC I be a CD-t, és az egyetlen dolog, ami Úgy jelenik meg a képernyőn erea, (erorr operációs rendszer)! így megpróbáltam bejutni a Bios, semmi reagál a parancsot, az összes lány jött vissza, nem akar sem windowz nem linux, az én véleményem az, hogy a BIOS-nak nem ez a rendszer terhelése (nem tudom, hogy hívják de úgy tűnik, 1 MB), ha valaki ismer engem, hallgass meg engem, és ha nem az a téma. videotutorial jövőben. Üdvözlettel Mircea.

    • Bogdan - mondta

      Mircea:
      Nos, most van egy probléma! Voltam egy barátom telepíti az windowz (Telepítettem egy tucatszor) a számítógépet kellett javítani (erea garancia) kezdtem PC I be a CD-t, és az egyetlen dolog, ami Úgy jelenik meg a képernyőn erea, (erorr operációs rendszer)! így megpróbáltam bejutni a Bios, semmi reagál a parancsot, az összes lány jött vissza, nem akar sem windowz nem linux, az én véleményem az, hogy a BIOS-nak nem ez a rendszer terhelése (nem tudom, hogy hívják de úgy tűnik, 1 MB), ha valaki ismer engem, hallgass meg engem, és ha nem az a téma. videotutorial jövőben. Üdvözlettel Mircea.

      lehet az oka, hogy Astoria szolgáltatás nem tud csatlakozni az alaplap BIOS calumea! Mondjuk a barátod sal menjen vissza, és csatlakoztassa calumea ha azért, mert ennek!

  34. LiviuFlorin - mondta

    Szeretném megkérdezni, hogy lehet telepíteni az Ubuntut, és tartsa,
    és ha működik, bot telepítési módszer ugyanaz, mint látható a bemutató? Stick kell formázni másképp!? (Ext4, vagy az összes fat32).

    • Adrian - mondta

      LiviuFlorin: Szeretném megkérdezni, hogy lehet telepíteni az Ubuntut, és tartsa,
      és ha működik, bot telepítési módszer ugyanaz, mint látható a bemutató? Stick kell formázni másképp!? (Ext4, vagy az összes fat32).  

      Írja fel a jobb oldalon található "keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: a linux a botra, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot!

  35. mitza_sebi - mondta

    Hello .. a tutorial azt mondja, hogy most már támogatja a Pidgin hívások webcam .. nekem van ubuntu .. és én 9.04 ezt a lehetőséget a pidgin .. tudom ezt? .. Valaki segítsen nekem a választ?

    • dumitru32 - mondta

      mitza_sebiSzia .. a tutorial azt mondja, hogy most már támogatja a Pidgin hívások webcam .. nekem van ubuntu 9.04 .. és én ezt a lehetőséget a pidgin .. tudom ezt? .. Valaki segítsen nekem a választ?  

      Amennyire emlékszem, a bemutató azt mondták, hogy Pidgin támogatja nem csak a su webcam beszélgetés.

      • mitza_sebi - mondta

        dumitru32:
        Amennyire emlékszem, a bemutató azt mondták, hogy Pidgin támogatja nem csak a su webcam beszélgetés.  

        nézd meg újra figyelmesen a 28. perctől kezdve… ha mégis válaszolni szeretnél nekem..mondd meg, hogy tudod-e, mit tehetek, hogy legalább a pidgin-n láthassalak ... félretesszük a webet

    • Adrian - mondta

      mitza_sebiSzia .. a tutorial azt mondja, hogy most már támogatja a Pidgin hívások webcam .. nekem van ubuntu 9.04 .. és én ezt a lehetőséget a pidgin .. tudom ezt? .. Valaki segítsen nekem a választ?  

      9.04 Ubuntu egy régi verzió Pidgin, így előnyös funkciók webkamera és a hang telepítenie kell a legújabb verzióra.

      Kövesse az alábbi lépéseket:

      1 Bezár Pidgin, csak ne lépjen ki közel.
      Megy 2 Alkalmazások, majd a Kellékek és kattintson a Terminal
      3 2 vonalak terminál írja be a következő parancsot:

      sudo apt-key adv-recv-keys-keyserver keyserver.ubuntu.com \ 67265eb522bdd6b1c69e66ed7fb8bee0a1f196a8

      Adja meg a jelszót, szüksége lesz egy gondosan írás kint a terminál (a felhasználó jelszavát, amikor bejelentkezik a figyelmet, hogy nem fog megjelenni a jelszót gépelés közben miután fel a jelszó beírásakor

      akkor adja ezt a kódot:

      echo deb http://ppa.launchpad.net/pidgin-developers/ppa/ubuntu \ `lsb_release –rövid –kódnév` main | \
      sudo tee / etc / apt / sources.list.d / pidgin-ppa.list

      és újra be. Úgy értem, hogy megússza a másolás beillesztés parancsokat be őket terminál.

      Miután ezt megtette, minden. Bezár terminál menj fel a rendszer, majd Administration majd kattintson a Frissítés lehetőségre, majd kattintson a Check. Meg fogja kérdezni a jelszót, tedd ellenőrizze frissítések után ... várj találok néhány frissítést, kattintson a Frissítések telepítése. És íme, a legújabb verziója pidgin!

      Ha látni, ha dolgozott, és tudod, ha frissíteni vagy sem, mielőtt elkezdi csinálni ezeket a lépéseket, akkor nézd a pidgin milyen verziójú van, akkor adja fel a listát Súgó menü Névjegy parancsára. Elvégzése után a frissítés Körülbelül hogy vizsgálja meg újra, hogy ha van egy másik verzió ... látom, hogy képet a Névjegy ablak alig változott, ha a frissítés sikeresen befejeződött.

      • mitza_sebi - mondta

        Követtem minden lépést .. eltörtem ubuntu .. telepítettem újra, és igyekezett, hogy megrendeléseket, és azokat .. én csak megtörtént .. nem tudom .. actualizari instalari / dezinstalari .. nu lesz szinaptikus .. lehet javítani valahogy, vagy újra telepíteni?

        Adrian:
        9.04 Ubuntu egy régi verzió Pidgin, így előnyös funkciók webkamera és a hang telepítenie kell a legújabb verzióra.Kövesse az alábbi lépéseket:1 Bezár Pidgin, csak ne lépjen ki közel.
        Megy 2 Alkalmazások, majd a Kellékek és kattintson a Terminal
        3 2 vonalak terminál írja be a következő parancsot:
        sudo apt-key adv-recv-keys-keyserver keyserver.ubuntu.com \ 67265eb522bdd6b1c69e66ed7fb8bee0a1f196a8Adja meg a jelszót, szüksége lesz egy gondosan írás kint a terminál (a felhasználó jelszavát, amikor bejelentkezik a figyelmet, hogy nem fog megjelenni a jelszót gépelés közben miután fel a jelszó beírásakorakkor adja ezt a kódot:echo deb http://ppa.launchpad.net/pidgin-developers/ppa/ubuntu \ `Lsb_release-short-kódneve 'fő | \ sudo tee / etc / apt / sources.list.d / pidgin-ppa.listés újra be. Úgy értem, hogy megússza a másolás beillesztés parancsokat be őket terminál.Miután ezt megtette, minden. Bezár terminál menj fel a rendszer, majd Administration majd kattintson a Frissítés lehetőségre, majd kattintson a Check. Meg fogja kérdezni a jelszót, tedd ellenőrizze frissítések után ... várj találok néhány frissítést, kattintson a Frissítések telepítése. És íme, a legújabb verziója pidgin!Ha látni, ha dolgozott, és tudod, ha frissíteni vagy sem, mielőtt elkezdi csinálni ezeket a lépéseket, akkor nézd a pidgin milyen verziójú van, akkor adja fel a listát Súgó menü Névjegy parancsára. Elvégzése után a frissítés Körülbelül hogy vizsgálja meg újra, hogy ha van egy másik verzió ... látom, hogy képet a Névjegy ablak alig változott, ha a frissítés sikeresen befejeződött.  

        • Adrian - mondta

          mitza_sebi: Követtem minden lépést .. eltörtem ubuntu .. telepítettem újra, és igyekezett, hogy megrendeléseket, és azokat .. én csak megtörtént .. nem tudom .. actualizari instalari / dezinstalari .. nu go szinaptikus .. lehet javítani valahogy, vagy újra telepíteni?
            

          Szia, most láttam a kommentedet. nem tönkreteheti a Linuxot, mint abban, hogy rosszul adta meg a parancsokat: 2 nagy és széles parancs, csak az első kód után kell megadnia a jelszót ... Ha megértette az angolt, amikor az ubuntunál van, írjon a google Pidgin-be, írja be az első eredményt kattintson a "Letöltés" gombra és olvassa el az utasításokat, talán ott jobban meg fogja érteni, ha nem tudja kezelni az angol megjelenést EZ tutorial.

          • mitza_sebi - mondta

            Adrian:
            Szia, én most láttam meg véleményét. akkor nem szórakozz Linux minden bizonnyal nem sikerült 2 nagy megrendelések és megrendelések hívás későn, csak az első kódot kell rakni a jelszót ... Ha érti az angol nyelvet, ha írsz a Google Pidgin az Ubuntu, akkor adja meg az első rezultatdai kattintás "Letöltés", és olvassa el az utasításokat, lehet ott jobban megérteni, ha nem néz ki jól az angol EZ tutorial.  

            Én újratelepíti és végül sok egyébként .. ms

    • Neagh - mondta

      mitza_sebi:
      Hello .. a tutorial azt mondja, hogy most már támogatja a Pidgin hívások webcam .. nekem van ubuntu .. és én 9.04 ezt a lehetőséget a pidgin .. tudom ezt? .. Valaki segítsen nekem a választ?

      Pidgin támogatja az audio és videó, de csak a Karmic (9.10), illetve leginkább csak protokoll Gtalk és a Yahoo Jabber.Pentru kéne asteptam.Tipul foglalkozik ezzel a munkát, Maiku megígérte, hogy működni fog Minden protocoalele.Daca úgy gondoljuk, hogy ez elvitt körülbelül egy éve, hogy ez a két .. türelem és a dohány ..

  36. gabi - mondta

    Miért nem látom, csak a fele válaszolt bemutató köszönhetően

    • Adrian - mondta

      gabi: Decenu potvedeadoarjumatedetutorialraspuns thanks  

      Ez az Ön net belüli és privestele reggel, amikor a hálózat és az internet általában több büdös zsúfolt, vagy késő este, hogy menjek végig! RDS és én találkoztunk, és én vagyok a probléma néhány nap, de most látom, javítva. A probléma az, hogy bár még mindig RDS nem engedhetik meg maguknak értékesítési előfizetések Miután a hálózati struktúra, amelynek alapja nagyon zsúfolt, és mégis még mindig eladni ... növelése nélkül, vagy maradjon ki extra szervereket. Szinte minden az ország problémáinak RDS-sel, Bukarest ember hagyja a végei nagykereskedelmi végződtetési, mert az emberek elégedetlenek a válaszidő a böngészést és nagyon alacsony sebességnél csúcsidőben. Ez nem a honlapon, azt mondta, hogy, nekem megy a bemutató végén.

      Kérjük, a jövőben ne tegye ugyanezt a hozzászólást 2 alkalommal! Ahol azt látjuk, hogy tegye meg véleményét. várnak és kapnak választ. nem stand-óra a helyszínen!

  37. Fanyi, hogy egy, és hogyan kell vágni egy dalt a Nero - mondta

    sal. Lenne egy kérdésem. Hogyan lehet vágni, és rögzítse a dalt, hogy több 700mb akarod a cd formátum inrergistrez mp3?

  38. Van egy kérdés, amit szeretnék feltenni: Videokártya (amit szeretnénk, hogy) van 1 gb GDDR3 és My Stay DDR2.are számít, hogy.

    • Adrian - mondta

      vali: Van egy kérdés, amit szeretnék feltenni: Videokártya (amit szeretnénk, hogy) van 1 gb GDDR3 és My Stay DDR2.are számít, hogy.  

      Ennek semmi RAM az alaplapon RAM a videokártya! Akkor tedd minden probléma nélkül. Voltak problémák, ha teszel párna az alaplap ram ddr2 és szerette nem csak volt ddr3 helyekkel. de ha jön a RAM nem számít, milyen videokártya ram is, hogy mindaddig, amíg slot alaplap érte. PCI-E 16

  39. rendőrség - mondta

    Ha szeretnénk, hogy a videokártya a RAM 1GB DDR3 DDR2 nem alkalmas parametrikus és A gyakori hasonlít a DDR3 és DDR2 nem illik, mert ez a képesség ITRE összeférhetetlen.

  40. Apollo - mondta

    Jó estét kívánok. Gratulálok a munkát, ami akkor. Írtam rámutatni a probléma, hogy rájövök, hogy van, és ez az, hogy egy bizonyos ponton, miközben nézi a bemutató, és a sót az elején, és egy nagyon bosszantó, hogy nem látom a tutorial végén.
    Köszönöm. Tisztelettel, Apollo.

    • Mircea - mondta

      Apollo: Jó estét kívánok. Gratulálok a munkát, ami akkor. Írtam rámutatni a probléma, hogy rájövök, hogy van, és ez az, hogy egy bizonyos ponton, miközben nézi a bemutató, és a sót az elején, és egy nagyon bosszantó, hogy nem látom a tutorial végén.
      Köszönöm. Tisztelettel, Apollo.  

      Apollo!, Neve Isten, ez nem a hiba a videotutorial. ro a hiba kezelésének netul, próbálja kora reggel vagy késő este, mivel az infrastruktúra túlnőtt minőségű hang. Üdvözlettel Mircea.

    • Adrian - mondta

      Apollo: Jó estét kívánok. Gratulálok a munkát, ami akkor. Írtam rámutatni a probléma, hogy rájövök, hogy van, és ez az, hogy egy bizonyos ponton, miközben nézi a bemutató, és a sót az elején, és egy nagyon bosszantó, hogy nem látom a tutorial végén.
      Köszönöm. Tisztelettel, Apollo.  

      Olvassa el a "gabi" fenti megjegyzésemet

      Olvassa el a megjegyzéseket, mielőtt post!

  41. Nagyon jó tutorial. Nagyon jó ötlet linux videotutoriale De azt hiszem, túl hosszú. Én nem hiszem, hogy bárki is a türelem, hogy kövesse a videotutorial min 105 bármennyire érdekes is. Próbálja rövidíteni videotutorialele. Ne mondd, hogy rossz, vagy csak a kritikus, amíg unalmassá válik, így, bár a dolgok érdekesek.
    Azt hiszem, sokkal érdekesebb, ha van egy rövidebb üzemidő.
    Nekem nagyon tetszik ez a bemutató, akkor nézni öröm.
    Remélem, soha nem zavarta senki, ez csak egy vélemény.
    Várakozás a többi érdekes videotutoriale mindig lehet tanulni valamit.
    S'auzim csak jó

    • Adrian - mondta

      GPANagyon jó tutorial. Nagyon jó ötlet linux videotutoriale De azt hiszem, túl hosszú. Én nem hiszem, hogy bárki is a türelem, hogy kövesse a videotutorial min 105 bármennyire érdekes is. Próbálja rövidíteni videotutorialele. Ne mondd, hogy rossz, vagy csak a kritikus, amíg unalmassá válik, így, bár a dolgok érdekesek.
      Azt hiszem, sokkal érdekesebb, ha van egy rövidebb üzemidő.
      Nekem nagyon tetszik ez a bemutató, akkor nézni öröm.
      Remélem, soha nem zavarta senki, ez csak egy vélemény.
      Várakozás a többi érdekes videotutoriale mindig lehet tanulni valamit.
      S'auzim csak jó  

      Tudom, hogy nagyon hosszú, de őszintén szólva nem tudtam azt, hogy ez így van, és ténylegesen nem is néztem az órát, amikor elkezdtem, és amikor véget vessen jöttem én nem hiszem, beszéltem szinte 2 apucatu óra.

      Elnézést kérek, és én, hogy egy másik alkalommal rövidebb.

      • Apollo - mondta

        Ez le a nyitott bemutató, ha van türelme akkor láthatjuk, hogy azért, mert nem fog unatkozni. Megtanulod a dolgokat, hogyan kell használni a Linux operációs rendszer. Az információt, hogy soha nem lehet tudni, mi az életed hasznos lesz. Én alig sikerült több kísérlet nézni 98 min.
        Meg kellett tennem a Linux a múltban, és azt akarom mondani, hogy én ki, mint egy macska naptár, valójában én nem tudok semmit, és én nagyon baj, hogy a számítógép előtt, és nem tudja használni azt.
        Minden jó, Apollo.

        • Adrian - mondta

          ApolloLe a nyílt bemutató, ha van türelme akkor láthatjuk, hogy azért, mert nem unatkozik. Megtanulod a dolgokat, hogyan kell használni a Linux operációs rendszer. Az információt, hogy soha nem lehet tudni, mi az életed hasznos lesz. Én alig sikerült több kísérlet nézni 98 min.
          Meg kellett tennem a Linux a múltban, és azt akarom mondani, hogy én ki, mint egy macska naptár, valójában én nem tudok semmit, és én nagyon baj, hogy a számítógép előtt, és nem tudja használni azt.
          Minden jó, Apollo.  

          Elkezdtünk egy sor tutorials Linux Ezeken kívül vannak még 3, ez az én 4 epizód a sorozat tutorials szentelt Linux.

          Célszerű lenne elkezdeni mindet nézni az "1. epizódtól" a mostaniig, hogy jobban megérthesse, miről van szó, és folytassa a sorozatot, amint hozzáadják őket.

          Ez a bemutató sorozat kezdődött Linux EZ epizód követte EZ epizód folytatódott EZ epizód, és azzal "végződött", amellyel közzétette a megjegyzést.

          Azt mondtam, hogy "kész" (idézőjelben), mert még többen jönnek !!

  42. CODRIN - mondta

    Nos letöltött ubuntu 9.10 menni, ha azt szeretné, webkamera, és beszélni
    A bemutató nagy. várnak többet Ubuntu

  43. Nekem van egy probléma, amikor megpróbálom nézni oktató. Úgy néz ki, mint a video streaming jutott a végére, és nézni a klip egy időben, és hogy megáll az elején, és azt követően, ami mozog streaming f lent.si, hogy minden oktató, néhány nem is megy nézni a közepén egy doboz egy felkiáltójel. de most már Vista és az XP-ben ugyanazt a dolgot csak nagyon ritkán. ma mentünk varumeu és ő nem ugyanaz lucru.m tracing segíthet valakinek, hogy megoldja a problema.am flash player.

    • Adrian - mondta

      ady: Nekem van egy probléma, amikor megpróbálom nézni oktató. Úgy néz ki, mint a video streaming jutott a végére, és nézni a klip egy időben, és hogy megáll az elején, és azt követően, ami mozog streaming f lent.si, hogy minden oktató, néhány nem is megy nézni a közepén egy doboz egy felkiáltójel. de most már Vista és az XP-ben ugyanazt a dolgot csak nagyon ritkán. ma mentünk varumeu sila ő ugyanazt lucru.m tracing segíthet valakinek, hogy megoldja a problema.am flash player.  

      Add fel a "Linkek", majd onnan kattintson a "szavazás", és az alján lesz egy játékos, és megpróbálta követni őt oda! Kérjük, olvassa el, mi van írva a piros és újra, hogy bemutató.

  44. Bogdan - mondta

    Lenne egy kérdésem: az ubuntu akkor tegye windows témák: MIAR rám klasszikus téma a Windows XP, de nem van telepítve, és nem tudja, hol az Egyesült Arab Emírségek, és ha Sami Adrian mondhatnám, hogy hol UAE klasszikus téma a Windows XP vagy a Windows vagy 98 200, az egyik a kék sáv és a zöld START Butin a hűvös, de nustiu hol UAE, kerestem a különböző helyszíneken, és semmi!
    Találtam egyet a Windows 7 gyönyörű, de unatkozó anya és találtam gyönyörű témák ihlették 2 Vista Aero, és 3 2 is bemutató, amit láttam, és nagyon sikeres! BRAVO, te tettél!

    • Cata - mondta

      Bogdan: Lenne egy kérdésem: az ubuntu akkor tegye windows témák: MIAR rám klasszikus téma a Windows XP, de nincs telepítve, és nem tudja, hol az Egyesült Arab Emírségek, és ha Adrian mondhatnám, hogy hol sami eau klasszikus téma a Windows XP vagy a Windows vagy 98 200, az egyik a kék sáv és a zöld START Butin a hűvös, de nustiu hol UAE, kerestem a különböző helyszíneken, és semmi!
      Találtam egyet a Windows 7 gyönyörű, de unatkozó anya és találtam gyönyörű témák ihlették 2 Vista Aero, és 3 2 is bemutató, amit láttam, és nagyon sikeres! BRAVO, te tettél!  

      Tudod, hogy a windows ubuntu téma, még találnak xp itt.
      Ez a téma átalakítja a felület Interface xp ubuntu.

  45. ionutz - mondta

    Nekem van egy probléma, olyan bemutató, amely azt mutatja meg strimingul maximális terhelés és maximális 5 10 perc megtekintése után arra kéri adok Replay háló ClikNet spunetimi hogy miért van az, hogy ez a probléma. Köszönjük!

    • Mircea - mondta

      ionutz: Nekem van egy probléma, olyan bemutató, amely azt mutatja meg strimingul maximális terhelés és maximális 5 10 perc megtekintése után arra kéri adok Replay háló ClikNet spunetimi hogy miért van az, hogy ez a probléma. Köszönjük!  

      Miatt ClickNet infrastrustura gyenge, és több mint zsúfolt, próbálja dimineara korai vagy késő este.

    • Adrian - mondta

      ionutzIgen fel a "Linkek", majd onnan kattintson a "szavazás", és az alján lesz egy játékos, és megpróbálta követni őt oda! Kérjük, olvassa el, mi van írva a piros és újra, hogy bemutató.

      Add fel a "Linkek", majd onnan kattintson a "szavazás", és az alján lesz egy játékos, és megpróbálta követni őt oda! Kérjük, olvassa el, mi van írva a piros és újra, hogy bemutató.

      Olvassa el a megjegyzéseket, mielőtt post!

      Azt mondta a felülvizsgálat azt mondtam 2 megjegyzéseket fenti, akkor nem is olyan nehéz, hogy olvassa el a más megjegyzése?

      Tényleg úgy érzi, hogy valakit azért hoznak ide, hogy mindkettőtöknek ugyanazt ismételje? és akkor, ha nem válaszolunk, akkor nagy a szád "domle le me, miért nem válaszolsz a megjegyzéseimre ??". Ezért van a fenti válasz valaki más számára, akinek ugyanez a problémája lehet, de ha lusta vagy olvasni, akkor ez nem a mi hibánk!

  46. rendőrség - mondta

    Van lekérdezések programok és játékok futó ubuntu. Észrevettem néhány videót, hogy menjen az ubuntu játékok, mint a Call Of Duty 6, GTA Vice City, Enemy teritory SIA mások (igaz?). Programok és ablakok futó ubuntu? Mellesleg megfigyelt játékok igényelnek nagyobb kapacitást a Vista, mint az XP. Ubuntu igényel annyira, mint Vista vagy XP? Várakozás a választ! Erősek! BRAVO!

    • Mircea - mondta

      rendőrség: Van lekérdezések programok és játékok futó ubuntu. Észrevettem néhány videót, hogy menjen az ubuntu játékok, mint a Call Of Duty 6, GTA Vice City, Enemy teritory SIA mások (igaz?). Programok és ablakok futó ubuntu? Mellesleg megfigyelt játékok igényelnek nagyobb kapacitást a Vista, mint az XP. Ubuntu igényel annyira, mint Vista vagy XP? Várakozás a választ! Erősek! BRAVO!  

      Nos, ha játékokat akarsz az Ubuntura, le kell töltened az Ubuntu 9.04 Ultimate Edition 2.3 verziót (NEM a 2.4 vagy a 2.5 nem olyan stabilak a 9.10 felépítésén), DVD-re írod, 2100 MB (2,1 GB) és "Dobd" egy merevlemezre, miután elvégezted a telepítést, menj fel a bal oldalon az Applications (Alkalmazások) elemre, menj le a System Utilities (Rendszereszközök), majd az ULTIMATIX-ra, ott találsz programokat, de mellesleg a Games-t is! Hány éves vagy? FIGYELEM !!!, miután nagyon rövid időn belül elvégezte a telepítést, megjelenik az Updates Administrator, elvégzi a frissítéseket, majd végrehajtja a fentieket, és 3-4 Messenger multiplatform közül is választhat!

  47. rendőrség - mondta

    Köszönök mindent. Um, és megkérdezte, hogy vagyok. Én 16 éve.

  48. bazsalikom - mondta

    Telepítettem az ubuntu 9.10-et. Sajnálat nélkül adtam fel ... számomra amatőrök munkája tűnik

    • Ioneltaiefrunze - mondta

      bazsalikom: Én már telepített ubuntu 9.10.am neki sokkal sajnálja ... én vagyok a dilettáns munka facutade  

      Én az otthoni felhasználók, úgy értem a dolgokat asa.Nu meu.Folosesc PC ubuntu9.04 minden hónapban, és őszintén szólva én nem l `schimba.As szeretném tudni, hogy mi volt a dolog, ami azt gondolja, hogy 'mit amit írtál fentebb.
      Köszönet előre.

    • Neagh - mondta

      bazsalikom:
      Én már telepített ubuntu 9.10.am neki sokkal sajnálja ... én vagyok a dilettáns munka facutade

      Nem lehet mondani, linux / ubuntu, de ez a tökéletes dolog, hogy hagyja a programozók, hogy véleményt ..
      Azok, akik fogalmam sincs, hogy írjon két sornyi kódot, és kategorizálja azokat dilettánsok mások tartózkodni .. annyira szép.
      Tiszteld az okosabb, mint te, akkor is, ha az, amit csinálnak, nem teljesen, amit szeretném, ha ..
      Esetleg valami jobbat, elveszíti a szabad időt és éjszakák írás programok moka, hogy ez mindenki számára, és ezt követően kifejtik, amit mások ...
      Nem rájött, hogy a Micro $ oft serege programozók költeni nem is álmodott vagyunk itt, és ha a Linux csak lelkes dilettáns, mint mondják, aki veszít időt, vagy nem .., és már nem fizet és ezért szeretném, ha még felismerni kiváló érdeme, azaz, aki nem tudja ..
      Visszavonom a posta, és bocsánatot kérni a nyilvánosság, ha végre a funkciója video / audio protokoll pidgin yahoo .. és bizonyítani, hogy tényleg az, hogy te vagy dilettáns és szakmai ..

      • Adrian - mondta

        Neagh:
        Nem lehet mondani, linux / ubuntu, de ez a tökéletes dolog, hogy hagyja a programozók, hogy véleményt ..
        Azok, akik fogalmam sincs, hogy írjon két sornyi kódot, és kategorizálja azokat dilettánsok mások tartózkodni .. annyira szép.
        Tiszteld az okosabb, mint te, akkor is, ha az, amit csinálnak, nem teljesen, amit akarsz csészék ..
        Esetleg valami jobbat, elveszíti a szabad időt és éjszakák írás programok moka, hogy ez mindenki számára, és ezt követően kifejtik, amit mások ...
        Nem rájött, hogy a Micro $ oft serege programozók költeni nem is álmodott vagyunk itt, és ha a Linux csak lelkes dilettáns, mint mondják, aki veszít időt, vagy nem .., és már nem fizet és ezért szeretném, ha még felismerni kiváló érdeme, azaz, aki nem tudja ..
        Visszavonom a posta, és bocsánatot kérni a nyilvánosság, ha végre a funkciója video / audio protokoll pidgin yahoo .. és bizonyítani, hogy tényleg az, hogy te vagy dilettáns és szakmai ..  

        Köszönöm Neagh, nagyon jó pont, nem megérdemlik, hogy tisztázza a muglik és azok, akik nem fogadják el a jó önkéntes daruinta és készült a szenvedély, és nem a napi korlátok, illetve a szükséges pénzt!

  49. Mircea - mondta

    Mindazok számára, akik használni akarják a Linux Ubuntu 9.04-et, használhatja a legújabb verziót. Az ULTIMATE EDITION 2.3 sokkal erősebb, de stabilabb programokat is tartalmaz ...! extra horror, nem lehet összehasonlítani. Nem javaslom az UE letöltését és telepítését. Az 2.4 és 2.5 az Ubuntu 9.10 felépítésén található, és még mindig vannak hibái, legalább a következő 4-6 hónapban, addig használja az UE 2.3-at, és nem fog csalódni! FIGYELEM!!!!! egyedül a merevlemezre (minden merevlemezre) kell telepíteni, nem virtuális gépekkel vagy Wbi-vel, nincs PC-m, nagy teljesítményű, de rendben van!

  50. oktató, hogy a srácok nagy nagyon sokat tanultam, így adnék magamnak egy bemutató javaslatot. tuturial láttam, hogy te a 7 windows xp vista és még a Linux, de nekem van cam elhanyagolt a mac. Hallottam az új operációs rendszer valóban tare.Un bemutató előadás annak vagy egy másik gép a mac, amely a legújabb kell nagyon klumea.

    • Adrian - mondta

      ady: Oktatóanyagok, hogy a srácok nagy nagyon sokat tanultam a lucruriasa hogy adna nekem egy bemutató javaslatot. Tuturial láttam, hogy te a 7 windows xp vista és még a Linux, de nekem van cam elhanyagolt a mac. Hallottam az új operációs rendszer valóban tare.Un bemutató előadás annak vagy egy másik gép a mac, amely a legújabb kell nagyon klumea.  

      Sajnos nem tudunk útmutatók for Mac, mert rendkívül költséges, és ez a rendszer fut, csak az Apple rendszerek, nem közönséges PC-n! Ha valaki deigns, hogy adományt, vagy, hogy egyedül a helyszínen egy laptop vagy PC Apple Mac, amely neki mi oktató vele a legnagyobb öröm! Ha a Windows megtalálja már a helyszínen Microssoft torrentet vagy tárgyalás, akkor kap a Linux ingyenes a Mac munka eltérő komponensek Apple rendszerek egy speciális firmware Mac, és ez lehetetlenné teszi, hogy telepítse a Mac a PC szokásos. Mac nem kínál próba verzió!

      • Neagh - mondta

        Adrian: Sajnos nem tudunk útmutatók for Mac, mert rendkívül költséges, és ez a rendszer fut, csak az Apple rendszerek, nem közönséges PC-n! Ha valaki deigns, hogy adományt, vagy, hogy egyedül a helyszínen egy laptop vagy PC Apple Mac, amely neki mi oktató vele a legnagyobb öröm! Ha a Windows megtalálja már a helyszínen Microssoft torrentet vagy tárgyalás, akkor kap a Linux ingyenes a Mac munka eltérő komponensek Apple rendszerek egy speciális firmware Mac, és ez lehetetlenné teszi, hogy telepítse a Mac a PC szokásos. Mac nem kínál próba verzió!

        Alapvetően mac verzió PC-re, az úgynevezett Hackintosh,
        és elment az egész biztonsági firmware.
        Valójában úgy vélik, hogy az Apple szándékosan teszik forgalomban / létezését a verziók csak keresni popularitate.Nici nem semmilyen módon segítse azokat, akik foglalkoznak a "'s meggyőződése MacOS futtatni a PC-ken", de ne keverjük össze őket ..
        Megpróbálja telepíteni, MacOSX IAtkos verzió, szüksége van egy processzor SSE2 utasításokat, és pontosan tudja, milyen hardver van, így kiválaszthatjuk a megfelelő illesztőprogramok telepítése és javítások .. Nehéz, de nem lehetetlen.
        Vegyes tényként, hogy ugyanazon a merevlemezen hármas rendszerindítást sikerült végrehajtanom, a mac / linux / xp-t azzal a dvd-vel, amelyről beszéltem. Személyes véleményként azonban sokkal szegényesebb, mint a linux a testreszabás és a beállítások szempontjából. A Windows világából valakinek ez ..Wau..a linuxos és a KDE4 rendes felhasználók számára .. kevésbé érdekli őket. És ha hiába tesz be egy illesztőprogramot, a rendszere egyáltalán nem indul el, vagy elindul, és nincs billentyűzete / egere ... mondjuk egy esetet ..

        • Adrian - mondta

          Neagh:
          Alapvetően mac verzió PC-re, az úgynevezett Hackintosh,
          és elment az egész biztonsági firmware.
          Valójában úgy vélik, hogy az Apple szándékosan teszik forgalomban / létezését a verziók csak keresni popularitate.Nici nem semmilyen módon segítse azokat, akik foglalkoznak a "'s meggyőződése MacOS futtatni a PC-ken", de ne keverjük össze őket ..
          Megpróbálja telepíteni, MacOSX IAtkos verzió, szüksége van egy processzor SSE2 utasításokat, és pontosan tudja, milyen hardver van, így kiválaszthatjuk a megfelelő illesztőprogramok telepítése és javítások .. Nehéz, de nem lehetetlen.
          Vegyes tényként egy triple bootot sikerült kezelnem ugyanazon a merevlemezen, a mac / linux / xp-t a DVD-vel, amelyről beszéltem, azonban személyes véleményként sokkal rosszabb, mint a linux a testreszabás és a beállítások szempontjából. ..Wau..a linuxos és a KDE4 rendszeres felhasználók számára .. Ráadásul ha van valamilyen speciális hardvered, akkor az soha nem fog működni az Ön számára, a linuxban sokan vannak, akik fordított mérnöki tevékenységet folytatnak és képesek illesztőprogramokat készíteni, Mac esetében pedig kevésbé érdekli. És ha hiába tesz be egy illesztőprogramot, az egyáltalán nem indítja el a rendszert, vagy elindul, és nincs billentyűzete / egere .. mondjuk egy esetet ..  

          Igazad van, és tudtam, hogy ezeket a dolgokat sikerült telepíteni iDeneb változatban 3, Kalyway, IPC de elég súlyt, és egyszerre illegális használni ezeket a disztribúció. Mac korlátozott a kereskedelmi operációs rendszer. Nem ezt a tutorial támogatást és nem ismétlem, nem ösztönzi a kalózkodás és a hack. Lehet, hogy valaki adományoz valamit, vagy támogatója helyszínen néhány érme, vagy egy Mac laptop vele. Látom, sok azt állítja, de nem érkezik ajánlat (remélem, hogy nem a "támadás" ismét ... általában)

          • Neagh - mondta

            Adrian: Igazad van, és tudtam, hogy ezeket a dolgokat sikerült telepíteni iDeneb változatban 3, Kalyway, IPC de elég súlyt, és egyszerre illegális használni ezeket a disztribúció. Mac korlátozott a kereskedelmi operációs rendszer. Nem ezt a tutorial támogatást és nem ismétlem, nem ösztönzi a kalózkodás és a hack. Lehet, hogy valaki adományoz valamit, vagy támogatója helyszínen néhány érme, vagy egy Mac laptop vele. Látom, sok azt állítja, de nem érkezik ajánlat (remélem, hogy nem a "támadás" ismét ... általában)

            Biztosítani kell, hogy nem azért, mert írt nimeni.Am támadást kell különböztetni "bemutató nem, mert ez illegális / macosx gép nem", és "nem lehet hatékony, mert a számítógép nem működik" ...
            Másik hír, azt hiszem, nem lehet összehasonlítani a kalózkodás a Windows és MacOsx.Mergind a téma ötlet, ha még tolerálni rengeteg kalózkodás M $, el tudjuk fogadni, mint az Apple ...
            Az én véleményem az, hogy őszinte fennáll a veszélye ki a vállalatok, és több vezérlési mit számíthat az ujjait, senki sem vásárolt szoftver, és nem annyira rossz lesz, de azért, mert a megélhetési költségek
            általános ..
            Arra a következtetésre jutunk így: telepíthet viszonylag egyszerű, MacOSX rendszeres PC, de az oldal nem támogatja programokat, amelyek elősegítik videotutorial.ro kalózkodás, de több tucat oktató angol más területek, ahol az érdeklődők inspiráló ..
            Visszatérve a gondolat, hogy miután arra a következtetésre jutott, hogy a gomb
            amely nem engedi meg túl sok (testreszabási), az ötlet az volt, hogy nem tönkretenni, és egyszerű dolgok egyszerűsítve, hogy a maximális (Install \ uninstall ..) egy bosszantóan egyszerű, csak menj hittem, hogy kifejezetten a fogyatékos .. sajnálom azokat, akik azt "már nem néz vissza .."

          • Adrian - mondta

            Neagh:
            Biztosítani kell, hogy nem azért, mert írt nimeni.Am támadást kell különböztetni "bemutató nem, mert ez illegális / macosx gép nem", és "nem lehet hatékony, mert a számítógép nem működik" ...
            Másik hír, azt hiszem, nem lehet összehasonlítani a kalózkodás a Windows és MacOsx.Mergind a téma ötlet, ha még tolerálni rengeteg kalózkodás M $, el tudjuk fogadni, mint az Apple ...
            Az én véleményem az, hogy őszinte fennáll a veszélye ki a vállalatok, és több vezérlési mit számíthat az ujjait, senki sem vásárolt szoftver, és nem annyira rossz lesz, de azért, mert a megélhetési költségek
            általános ..
            Arra a következtetésre jutunk így: telepíthet viszonylag egyszerű, MacOSX rendszeres PC, de az oldal nem támogatja programokat, amelyek elősegítik videotutorial.ro kalózkodás, de több tucat oktató angol más területek, ahol az érdeklődők inspiráló ..
            Visszatérve a gondolat, hogy miután arra a következtetésre jutott, hogy a gomb
            amely nem engedi meg túl sok (testreszabási), az ötlet az volt, hogy nem tönkretenni, és egyszerű dolgok egyszerűsítve, hogy a maximális (Install \ uninstall ..) egy bosszantóan egyszerű, csak menj hittem, hogy kifejezetten a fogyatékos .. sajnálom azokat, akik azt "már nem néz vissza .."  

            Igazad van, ugyanez történik a Windows, akkor lehet, hogy néhány speciális beállítások, de van sok kattintást, csak hagyja, hogy megtekinthesse a dolgok egyszerűbb és gyakoribb.

            Hiszem, hogy az egyszerűség, vagy menjen indobitocirea dolgok túl egyszerű ember kevesebb, és mi nem hagyja abba a nem egér és billentyűzet nélkül, ujj retarzii fog járni, mint egy nagyon vékony, falra szerelhető kijelzővel és mikor mi lesz írni fogja használni beszédfelismerés.

            Már van olyan szoftver, amelybe beilleszt egy szöveget, és az "beszél" helyetted, csak ülsz és hallgatsz. Az embereket ösztönözni kell, nem pedig beidegződni!

  51. bazsalikom - mondta

    nem bűncselekmény, ok? vélemények tisztellek nem sértem, nem zárva! ez az én benyomásom, kérjük tisztelt! amellett Microsoft produkciók Ez az én véleményem, amellett nem próbálja állapotát mult.sa soha nem lesz az Isten, hogy tévedek!

    • Mircea - mondta

      bazsalikom: Nem bűncselekmény, rendben? Vélemények tisztellek nem sértem, nem zárva! Ez az én benyomásom, kérjük tisztelt! Productions Microsoft emellett azt hiszem, ez az állapot azt hiszem kísérletet mult.sa soha nem lesz az Isten, hogy tévedek!  

      bazsalikom, senki sem sértett meg (ne értelmezz), és ne felejtsd el, hogy MINDENKI, aki ismeri a linuxot, tudja és az windowz-t, összehasonlíthatják a két rendszert és tudják értékelni a köztük lévő különbséget, míg aki csak az windowz-t ismeri z . sory, nem értem, hogyan tudna ilyen értékelést készíteni. Keres rákeres és letölti az ULTIMATE EDITION 2.3 alkalmazást, a telepítés elvégzése után rájön, hogy a LINUX és a bácsi bil programja között valóban hatalmas különbség van! Ismétlem magam (a szükséges bocsánatkérésekkel, remélem nem unatkozom): Mit csinál a windoz, a LINUX, de mit a LINUX, SOHA nem ablakol.

  52. bazsalikom - mondta

    barátom, nézd meg a fenti megjegyzéseket. és tájékoztatásul megtudhatod, hogy volt egy hálózatom 3 szerverrel, amelyek 3 hálózati csomópontból álltak, amelyre a fedora 8 volt telepítve. Nagy problémáim voltak a nyomtatókkal és a multifunkcionális készülékekkel addig, amíg fel nem adtam és fel nem telepítettem a windos szervert. Van némi tapasztalatom a PC-k terén, egyesek megtanulhatják a szorzótáblát, amikor az ms-dos-ban kezdtem ... de ez egy másik kérdés, és nem fogom a múltamat bemutatni ebben .

    • Mircea - mondta

      bazsalikom: Haver, nézd a megjegyzéseket, a sus.si az adatait., Volt, hogy én is létrehozott egy hálózati szerverek 3 3 csomópont, amely beépített fedora 8.am volt nagy probléma a közös nyomtatók és MFP-k hálózathoz, amíg feladtam, és beépített szélenergia kiszolgálóra. "ve némi tapasztalatot a PC-k, egyesek tanulni, szorzótábla, amikor kezdeményez az MS-DOS ... de ez egy másik dolog, és én fogok kérkedik múltamat tekintve IT.  

      Ez azt jelenti, hogy mi vagyunk az egyetlen-out!, Én 50 év, ha úgy érezte, jicnit de elnézést kérek a nevében Adrian. Szép estét

  53. Lucian - mondta

    Lenne egy kérdésem: van-e olyan segédprogram Ubuntu típusú Eszközkezelő, hogy mutassa meg, ha megfelelően telepített összes alkatrészt?
    Telepítettem HARDiNFO, és mi táblák is vagyok, de nem tudom, ha telepítette.
    Hogyan látja, ha telepítve van a PCI kártya, stb

    • Adrian - mondta

      Lucian: Lenne egy kérdésem: van-e olyan segédprogram Ubuntu típusú Eszközkezelő, hogy mutassa meg, ha megfelelően telepített összes alkatrészt?
      Telepítettem HARDiNFO, és mi táblák is vagyok, de nem tudom, hogy telepítve van tot.Cum nézet, ha telepítve van a PCI kártya, stb  

      Egy másik bemutató, hogy az ATI és az nVidia meghajtók telepítése Linux azt mondtam, hogy nem kell illesztőprogramokat. Kérjük, nézd meg! Drivers jön készlet Linux kernel, akkor nem kell aggódni, hogy szüksége lesz, mint mondtam, hogy bemutató vezetők több külső deviceuri, nyomtató, videokártya (akkor is, ha a külső eszköz nem az egyetlen komponens, amely szükséges meghajtó, de nem kötelező, ha nem akarsz játszani compiz hatások), webkamera, TV tuner. Csak akkor, ha valami megy, csak akkor, ha telepíti a vezető, ha úgy találja, és az, ami miatt a készülék is támogatja a Linux, de leginkább azt mondtam, hogy nem kell vezetők!

    • Ioneltaiefrunze - mondta

      Lucian: Lenne egy kérdésem: van-e olyan segédprogram Ubuntu típusú Eszközkezelő, hogy mutassa meg, ha megfelelően telepített összes alkatrészt?
      Telepítettem HARDiNFO, és mi táblák is vagyok, de nem tudom, hogy telepítve van tot.Cum nézet, ha telepítve van a PCI kártya, stb  

      Körbejárta az interneten rábukkantam ezt webhely. Ha tud egy kicsit angolul, akkor rájön az ott elhangzottakra. Tehát alapvetően ez egy "illesztőprogram-ellenőrző". Meg kell nyitnia a rettegett terminált a parancs végrehajtásához:

      lspci-n

      Az "Enter" gomb megnyomása után olyan eredményt kap, mint:

      00: 00.0 0600: 1039: 0645 (rev 02)
      00:01.0 0604: 1039:0001
      00:02.0 0601: 1039:0961
      00:02.1 0c05: 1039:0016
      00: 02.2 0c03: 1039: 7001 (rev 07)
      00: 02.3 0c03: 1039: 7001 (rev 07)
      00: 02.5 0101: 1039: 5513 (rev d0)
      00: 02.7 0401: 1039: 7012 (rev a0)
      00: 0a.0 0200: 10ec: 8139 (rev 10)
      01: 00.0 0300: 10de: 0326 (rev a1)

      Másolja ezeket a kódokat, írja be őket a webhely azon mezőjébe, és kattintson a "Check" gombra. Az ablakban információkat talál az alkatrészekről, az illesztőprogramról és arról, hogy működnek-e rendesen vagy sem.

      Megjegyzés:

      * Ez az adatbázis használja a PCI térképét Debian kernel-2.6.31-1 686.
      * Az eredmény nem garantálja, hogy a hardver tökéletesen működik.
      * Ez az adatbázis csak ellenőrzi a PCI eszközök ebben az időben. X vezetők, ISA, USB, IEEE1394 vagy bármilyen más eszközök ki a fókusz.

      Remélem, hogy újra felélessze a pic.Succes magad.

      • Neagh - mondta

        Ioneltaiefrunze: Körbejárta az interneten, rábukkantam ezt site.Daca nitica tud angolul, rájössz, milyen nagyszerű acolo.Asa mondja, a "vezető hitelesítő". kell nyitni több rettegett terminál, végrehajtani a parancsot: megnyomása után az "Enter" lesz eredménye, mint a : Kids ezeket a kódokat, adja meg őket ebben a rovatban az oldalon, és kattintson a "Check" gombra. megjelenő ablakban talál információt összetevők, a járművezetők és normálisan működnek-e vagy sem.
        Megjegyzés:Remélem, hogy újra felélessze a pic.Succes magad.

        Kipróbálom ezt a dolgot is ... lássuk, mit gondol az a webhely a grafikus kártyámról ... telepítve van-e vagy sem.
        Egyelőre a Lucid Lynx alkalmazásban, amikor megpróbálok szinaptikus grafikus kártyán keresztül telepíteni, az leveszi az egész X szerveremet .. és ha manuálisan telepítem az illesztőprogramot, akkor telepíti, rendben működik, amíg újra nem indul, amikor a képernyő fekete marad. Tehát most az alapértelmezett illesztőprogramokkal működik "nv "És az a webhely valószínűleg akkor is telepítve fogja látni, ha valójában nem is…

    • Adrian - mondta

      Lucian: Lenne egy kérdésem: van-e olyan segédprogram Ubuntu típusú Eszközkezelő, hogy mutassa meg, ha megfelelően telepített összes alkatrészt?
      Telepítettem HARDiNFO, és mi táblák is vagyok, de nem tudom, hogy telepítve van tot.Cum nézet, ha telepítve van a PCI kártya, stb  

      Legyen Találtam valamit, ha már rendelkezik Windows Device Manager telepítése Linux íme, de van, így tudjuk telepíteni. Hogyan?

      Kattintson a Rendszer, majd az Adminisztráció, majd a Synaptic Package Manager elemre, és a „gnome-device-manager” keresési típusban kattintson duplán az eredményre a telepítéshez való kiválasztáshoz, majd kattintson az Alkalmaz gombra

  54. Lucian - mondta

    Néztem őket, és várom a következő, de miután telepítettem (minden, hogy a hang és a külső alkatrészek I) azt hittem, hogy van egyfajta segédprogram az Eszközkezelő tisztán látni, mi telepítve, és mit nem.
    Például, ha most csatlakozik a webkamera (Van így tudom tesztelni) nem egy vezérlő része valahol, de van illesztőprogramokat?

    Sok szerencsét.

    • Adrian - mondta

      Lucian: Láttam őket, és várja a következő, de miután telepítettem (minden, hogy a hang és a külső alkatrészek I) azt hittem, hogy van egyfajta segédprogram az Eszközkezelő tisztán látni üzembe helyezése és mit nem.
      Például, ha most csatlakozik a webkamera (Van így tudom tesztelni) nem egy vezérlő része valahol, de van illesztőprogramokat? Sok szerencsét.  

      Nem, hacsak nem telepíti a Windows-illesztő a webkamerát tartalmazó menedzser, amely lehetővé teszi, hogy indítsa el a WebUI, hogy a képek, vagy lő semmit nem lehet tenni a webkamera! Ha látod az Eszközkezelőben vagy illesztőprogram web kamera, ha nem kell semmilyen szoftvert kell használni a webkamerát? bár esetek találkozott a Windows telepítő webcam driver nem működik a messenger és más alkalmazások is működnek a webcam! Így a funkció úgy tűnik felesleges itt arról, amíg van egy működő eszköz vagy szoftver, vagy használhatja.

      A Linux nem Cheese (úgy találja, hogy a Synaptic vagy Ubuntu Software Center) a vezetője a webkamera, vannak mások, de fogunk beszélni, hogy oktató, hogy jöjjön!

    • Neagh - mondta

      Lucian:
      Néztem őket, és várom a következő, de miután telepítettem (minden, hogy a hang és a külső alkatrészek I) azt hittem, hogy van egyfajta segédprogram az Eszközkezelő tisztán látni, mi telepítve, és mit nem.
      Például, ha most csatlakozik a webkamera (Van így tudom tesztelni) nem egy vezérlő része valahol, de van illesztőprogramokat?
      Sok szerencsét.

      Egyfajta device manager ott Mandriva.In * Mint azt tudom, hogy Buntu eu.Dar eszköz lehet tesztelni a telek akkor írja lspci eszköz video / audio / network / és lsusb USB-eszközök (webkamera)
      , Hogy ha nem vagy betöltve kernel meghajtók, akkor ellenőrzik a készüléket lsmod.Vezi területek felsorolt ​​lspci / lsusb és keresse a hasonlóságot neve után, a kijelző felsorolja lsmod.lsmod modules / drivers betöltve a kernel, a rossz ez nem túl intuitív modul neve ..
      Ha a két lspci / lsusb parancs megmutatja az eszközt, akkor jó úton jársz, ha "látod", akkor biztosan megtalálsz rá illesztőprogramokat.
      Azonban a Linux nem lehet hibáztatni a hiányzó vezetők, de a hardver gyártók nem meghajtót írni linux és kizárólag windowz.
      Például I = írtam nekik egy e-mailt a A4tech linux vezetők, és én válaszolt száraz, nem támogatják a Linux .. most vagy a jövőben ..
      Ugyanakkor megjelent egy univerzális driver webkamera, GSPC ami most benne van a kernel, írt egy francia fordított enginering ..
      Tehát az ötlet az, hogy ha egy eszköz széles körben elterjedt, van valaki okos ahhoz, hogy meghajtót írni neked, de ritkaság el.Daca nyomtató vagy TV tuner .. és senki nem érdekelt, hogy írjon illesztőprogramot az adott eszköz .. minden Lehet, hogy nem tudja használni a linux .. Természetesen a vezető gyártó írás sokkal jobb lenne, de most ez a helyzet.

  55. Lucian - mondta

    Őszintén tette a győzelmet, amikor segíteni valaki telepíteni (és nem volt CD-meghajtó) telepítése nyerni, és aztán néztem az Eszközkezelőben, hogy mi nincs telepítve.
    Ha van olyan eszköz kérdőjel, hogy ha megpróbáljuk, hogy mit keresek eszközt és a vezető. Ha láttam egy póz, és az Everest, hogy nagyon világosan, mit összetevőt.

    Kész így nem tudom, hogy jó-e vagy sem, hanem mapot arról panaszkodik, hogy nem működik.
    Csak jobb.

  56. danfion2004 - mondta

    Minden tiszteletem ennek a VIDEOTUTORIAL csapatnak a munkája iránt! Örülök, hogy meglátom, hogy más felhasználókat is érdekel a Mac OS X! Írtam egy rövid megjegyzést néhány évvel ezelőtt azzal az ötlettel, hogy talán megtalálhatom a Mac OSX iránt érdeklődő felhasználókat PC-n. Olvastam a neten, hogy nincsenek korlátozások a Mac OS X PC-re történő telepítésére, a legnehezebb kérdés az illesztőprogramok kompatibilitása az egyes összetevők számára, amelyek mindegyike megtalálható a számítógépén. Nemrégiben telepítettem a PC-re a legújabb "Snow Leopard" verziót. "(De két hónapig tartott tesztek és dokumentációk! És végül néhány befektetés). Mint minden operációs rendszernek van jó és rossz egyaránt! Azok számára, akik érdeklődnek a témával kapcsolatos információcsere iránt, kapcsolatba léphetnek ul innen a gmail-en vagy a yahoo-n ... És végül hadd kívánjak BOLDOG ÜNNEPEKET !!! A legjobbakat!

    • Mircea - mondta

      danfion2004: Mindannyian tudjuk, hogy ez a csapat a munka VIDEOTUTORIAL vagyok kellemesen meglepett, hogy más felhasználók érdekli a Mac OS X-et! Rövid megjegyzést írtam néhány évvel ezelőtt az ötletet, hogy az érdekelt a felhasználók megtalálják a PC.Din sok Mac OSX Olvastam a neten nincsenek korlátozások telepítéséhez Mac OS X a számítógépen, a legnehezebb probléma a vezetők kompatibilitás pt.componentele hogy minden PC sau.Eu Nemrég telepítettem a PC-s verzió "Snow Leopard "(de elvitt két hónapos tesztelés és dokumentáció! valamit, és végül és befektetés). Mint minden operációs rendszer egyaránt jó és rossz! levelet, mert érdekli az információk megosztása a témáról a kapcsolatot azonosító itt van egy Gmail vagy a Yahoo .... És végül, kívánok Boldog Karácsonyt! Minden jót!  

      Öntött Kellemes ünnepeket és jó egészséget!

      danfion2004: Mindannyian tudjuk, hogy ez a csapat a munka VIDEOTUTORIAL vagyok kellemesen meglepett, hogy más felhasználók érdekli a Mac OS X-et! Rövid megjegyzést írtam néhány évvel ezelőtt az ötletet, hogy az érdekelt a felhasználók megtalálják a PC.Din sok Mac OSX Olvastam a neten nincsenek korlátozások telepítéséhez Mac OS X a számítógépen, a legnehezebb probléma a vezetők kompatibilitás pt.componentele hogy minden PC sau.Eu Nemrég telepítettem a PC-s verzió "Snow Leopard "(de elvitt két hónapos tesztelés és dokumentáció! valamit, és végül és befektetés). Mint minden operációs rendszer egyaránt jó és rossz! levelet, mert érdekli az információk megosztása a témáról a kapcsolatot azonosító itt van egy Gmail vagy a Yahoo .... És végül, kívánok Boldog Karácsonyt! Minden jót!  

      Kellemes ünnepeket és jó egészséget!

  57. Ioneltaiefrunze - mondta

    10.4 Ubuntu Lucid Lynx van korai szakaszban, teszt, alfa béta, azt hiszem, csak azért numaratoare.La és az eredmények az oldalon.
    Lásd a végén a "Megjegyzés" részt
    Egyébként érdekes dolognak tartom ezt a dolgot a "csekket vezetőkkel" ... talán a fiúk fejlődnek az út során.

  58. sieigi - mondta

    és az úton MAC OS Leopard megy a PC, de nem tudom, hogy én nem tudom, hogy telepítve van az összes PC-nem megy. Tudom, hogy el tudja olvasni ezt az oldalt, ha a számítógép kompatibilis

    http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page

    és láttam videókat a YouTube-on a Mac PC-re telepített.

    • Neagh - mondta

      sieigi:
      és az úton MAC OS Leopard megy a PC, de nem tudom, hogy én nem tudom, hogy telepítve van az összes PC-nem megy. Tudom, hogy el tudja olvasni ezt az oldalt, ha a számítógép kompatibilis
      http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page
      és láttam videókat a YouTube-on a Mac PC-re telepített.

      Alapvető feltétel, hogy a processzor rendelkezzen SSE2 utasításokkal. Ha a telepítés után úgy látja, hogy nincs hangja, akkor a hálózata nem működik, vagy nem működik videó. Más kérdés, mivel szerencséje van a hardverrel .. Egyébként ezek nélkül is eléggé működik hogyan lehet kitalálni, miről szól ez a mák, más szavakkal felkelti a kíváncsiságot ...

  59. sieigi - mondta

    Ha van egy számla van, hogy filelist.ro torrent LEOPARD Hozzászólások mások, akik azt mondják, hogy mennek, és van is egy coment, mint hogy

    istalare lépéseket:
    azt csizma a CD-ről.
    HDD a következőképp: válasszon Disk Utility a menüből, majd jobb klikk a merevlemezen, válassza ki a partíciót. létrehoz egy Mac OS Extended Journaled partíciót, válassza MBR és nem GUID (futok fdisk, majd később nem támogatja a GUID). az Alkalmaz gombra.
    kész szoros Disk Utility.
    folytassa a telepítést a partíció készült. jelenjen meg telepíteni a végleges befejezéshez.
    Újraindítás után a rendszer elindul, a kemény (a villogó kurzor jelenik meg)
    Csomagtartó-ból CD egyre
    Apache f8 miután boot a CD-ről (csak ha engem kérdezel)
    majd írjuk
    -S és adja be.

    Most fordul a merevlemez partíciós, hogy a telepítő nem tudja, hogyan kell csinálni, és nem indul el a kemény Daia
    szöveges mód képernyője.
    ír
    / Sbin / mount-uw /
    fdisk-e / dev / rdisk1 disk1-hol van a Master HDD vagy sata0
    hogy y megkérdezik
    A p - print megjeleníti a partícióimat az 1. lemezen (az én esetemben)
    f 1 - aktiválja az 1. lemez 1. partícióját
    u - frissíti a partíciós táblát
    w - w írja a partíciós táblát
    q - kilépés
    újraindítás
    Most már indítani CD nélkül.
    ennyi az egész

    Más szóval, ha telepíti a GUID, és nem MBR, ha fel vista meg kell futtatni a Diskpart parancssor-vezérelt, majd törölje az összes lemezt partitiiile akkor drasztikusan átalakítja GPT MBR telepíteni vista újra.
    bye.

  60. traian45 - mondta

    véleményét, ha lehetséges: vannak jelentős különbségek Ubuntu a Wubi sebesség és a normál telepítés? Köszönöm és minden, Boldog Karácsonyt!

    • Mircea - mondta

      traian45: A vélemény, ha lehetséges: vannak jelentős különbségek Ubuntu a Wubi sebesség és a normál telepítés? Köszönöm és minden, Boldog Karácsonyt!  

      Igen persze, most, és milyen autót van, processzor, RAM, és nem utolsó sorban az interneten. Boldog Karácsonyt

    • Adrian - mondta

      traian45: A vélemény, ha lehetséges: vannak jelentős különbségek Ubuntu a Wubi sebesség és a normál telepítés? Köszönöm és minden, Boldog Karácsonyt!  

      Igen, ez a különbség, én meg ezt a bemutató a Wubi. Akkor nézett rá?
      Ha telepíti a Wubi tulajdonképpen azt mondja, az angol, mint lemez teljesítményét (a merevlemezen) csökkennek, és alvás funkció nem aktív, a Linux, ha teszel a Wubi

      Azt ajánlom EZ bemutató, ami meg vakarja a fejét, és egy tipp a jövőre nézve: Tanulj angolul!

    • Neagh - mondta

      traian45:
      véleményét, ha lehetséges: vannak jelentős különbségek Ubuntu a Wubi sebesség és a normál telepítés? Köszönöm és minden, Boldog Karácsonyt!

      Valahogy van értelme, hogy más környezetben, mint a normál, hogy mozog incet.Daca használat VirtualBox mondani, hogy a Linux rendszer mellett igényeket és követelményeket a gépen, amelyik a VB igaz? Default kérésre dupla forrásokat. Tűzijáték ezekkel emulátor jók nem csak a kísérletekhez használt zilnic.Am olvastam valahol, hogy a virtuális gép futhat egy másik operációs rendszer gyorsabb, mint ha azt is telepítve van a HDD, de figyelembe véve a logika szerint kevesebb probabil.Pe Másrészt úgy tűnik, értelmetlen, hogy a HDD képes futtatni a Windows a Linux .. vagy fordítva .. amúgy telepíthető linux egy windows lemezt nem kell félni, nem veszít semmit, csak, hogy ha úgy dönt, hogy kilép MBR linux helyreállítható, így megszabadulni a grub ..

  61. traian45 - mondta

    ADRIAN-nak: NE DOLGOZZON már, MERT NEM VAGY HOSSZABBBAN ... MINDEN HOGYAN KERESNEK AZ ANGOLOK, FELTÉTLENEM, HOGY KÉRDÉSEMBEN JÓNAK TENNEM, TALÁN JOBBAN IS VAGYOK NEKED! A MÓDOK A KÜLÖNBÖZŐ BESZÉD RÉSZEI. Mit kell tenned veled ... KIHÍVOTT!

    • Adrian - mondta

      traian45: Adrian: Ne légy kemény fickó, te nem ... az angol Mafalda tekinthető mester elég jól, talán még jobban, mint te! Végül, nehogy ezzel nyelvtani hibákat, és tudom, hogy FŐNÉV és igék a szófajok DISTINCTE.CE neked ... amit okozott!  

      Láttam, mennyire tudsz angolul =)) nem is lett volna képes elolvasni, mit mond az ablakon, miután végre Wubi.

      Valójában olvasol, de ha nem tudsz angolul, mit tegyek? én vagyok a hibás ez csak egy tanács volt, hogy megtanulja a jövőben, vigyázzon a szókincsével, hogy megkímélje a "kíntól", ha ellátogat hozzánk vagy elolvassa a szöveget, mert rengeteg pénzt kap!

      Ha megtámadják úgyhogy egyértelmű, úgy érzi, a harapás sapkát, azaz, csak nem tudom, kicsit angolul

  62. traian45 - mondta

    Figyelj, kínos vagy, hogy ne mondj hülyeséget ... valamit kérdeztem tőled. Válaszolnia kellett, nem pedig a nagy dolgot tenni ...

    • traian45: Ba hallom, te szánalmas, nem rossz ... úgy értem kértem ceva.trebuia válaszolni, nem táncoltat ... Menj .....  

      Kérjük, ne szép, hogy nem engedik az ilyen nyelv videotutorial.ro, nincs út, vagy sarok kunyhó sörrel a kezében.
      traian45, a bemutató elég világosan kijelentette, hogy a kis hátránya, hogy a Wubi Ubuntu, nyilvánvalóan nem voltál óvatos, akkor nem bánt, és megbántani.
      A látogatók nem nézel alaposan elég ezekben a video oktatóanyagokat, statisztikák azt mondják, hogy az átlagos tartózkodási idő a helyszínen alatt 10 perc, már nagyon kevés oktatóanyagok 10 perc tehát megállapíthatjuk, hogy a látogató nem vigyázunk, akkor jön, és kérje a dolgokat, hogy már kifejtette, a tutorial.
      Mi válaszolunk minden kérdésre nagy öröm, de amikor kérdéseket, amelyek már választ a bemutató videó, azt hiszem, ezek a útmutatók alamizsnát.
      A jövőben próbáld teljes egészében követni az oktatóanyagot, hidd el, hogy ezekben az oktatóanyagokban hasznos információk találhatók, számunkra könnyebb lenne oktatókat készíteni sietve "jap-jap" és gyorsabban befejezni, nem, ezt nem csináljuk, hanem szeretnénk kifejezett és hasznos oktatóanyagokat készítünk.
      Nyugodj meg, nem reagál a hozzászólás idegek nem itt vitatkozni, azért vagyunk itt, hogy tanuljanak, ne felejtsük el, hogy.

  63. traian45 - mondta

    cristi, élni, de ez ugrásra késztetett… kérdeztem valamit; választ akartam, és ennyi! ok, elnézést kérek ....

  64. nykos - mondta

    Lehet telepíteni ugyanazon a számítógépen két Linux disztribúció (pl. Mandriva és Ubuntu, én, akit nagyon szeretek két disztribúció), és ha útmutatók Mandriva ahogy az ubuntu

    köszönöm

    • Mircea - mondta

      nykos: Lehet telepíteni ugyanazon a számítógépen két Linux disztribúció (pl. Mandriva és Ubuntu, én, akit nagyon szeretek két disztribúció), és ha útmutatók Mandriva, mint te a ubuntumersi  

      Igen, lehet telepíteni két Linux-disztribúció, mi Mandriva az első tette a videotutorial itt videotutorial.ro

    • Adrian - mondta

      nykos: Lehet telepíteni ugyanazon a számítógépen két Linux disztribúció (pl. Mandriva és Ubuntu, én, akit nagyon szeretek két disztribúció), és ha útmutatók Mandriva, mint te a ubuntumersi  (Idéz me)

      Írja fel a jobb oldali "keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: Mandriva, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot

  65. nykos - mondta

    Én nem mondom, hogy nem csinál egy tutorial Mandriva, csak kíváncsi, ha tudja, hogy több oktató, mint azok az Ubuntu

    Elnézést kérek, ha nem értem, és ha meg tudja mondani, hogyan kell telepíteni a két helyes hamarosan kapok egy laptop, csak szánni Linux

    • Adrian - mondta

      nykos: Én nem mondtam, hogy nem csinál egy tutorial Mandriva, csak kíváncsi, ha tudja, hogy több oktató, mint azok, UbuntuImi bocsánatot kérni, ha nem értettem, és ha meg tudja mondani, hogyan kell telepíteni a két megfelelően hamarosan kapok egy laptop, hogy ajánlom csak a Linux  (Idéz me)

      Veszel egy HDD 2 hogy ez az első partíción, és tegye a Linux partíciót csirke 2 más Linux. Azt ajánlom nézni EZ bemutató. A Mandriva az Ubuntuhoz hasonlóan van telepítve, ha nem azonos az Ubuntuval. Ahelyett, hogy a partíciók manuális végrehajtását választaná telepítéskor, a "Telepítés egymás mellé, választás közöttük az indításkor" lehetőséget választja, ha ez angol nyelvű, akkor ez az opció úgy hangzik, hogy "Telepítés egymás mellett ..."

  66. Köszönöm a oktatóanyagok Ubuntu, különösen. Ez az operációs rendszer elképesztő! Azt akartam kérdezni, - nem kell Ubuntu Antivirus, ha igen, melyek ezek? Még egyszer köszönöm!

    • Mircea2301 - mondta

      BenKöszönöm a oktatóanyagok Ubuntu, különösen. Ez az operációs rendszer elképesztő! Azt akartam kérdezni, - nem kell Ubuntu Antivirus, ha igen, melyek ezek? Még egyszer köszönöm!  

      hello to all, amelyek nem rendelkeznek antivírus linux.

    • Neagh - mondta

      Ben:
      Köszönöm a oktatóanyagok Ubuntu, különösen. Ez az operációs rendszer elképesztő! Azt akartam kérdezni, - nem kell Ubuntu Antivirus, ha igen, melyek ezek? Még egyszer köszönöm!

      Nincs szükség antivírus, hanem az igazságosság elve azt jelenti, hogy még mindig léteznek a linux víruskereső, ClamAV hívják, és lehet telepíteni az apt-get, vagy synaptic.Eu telepítettem, így kedvéért művészet és persze nem nem talált semmit ..

  67. Nicu - mondta

    nélkül VirtualBox tudom telepíteni az Ubuntut a Windows se7en? Tegyük fel, hogy egy mappát a partíciót?

    • Adrian - mondta

      Nicu: Nem VirtualBox tudom telepíteni az Ubuntut a Windows se7en? Tegyük fel, hogy egy mappát a partíciót?  

      Nézze meg a wubi oktatóanyagot !!! Írja fel a jobb oldalon található "keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: wubi, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot! Olvassa el az előadás szövegét a wubi oktatóanyagból is.

  68. Nicu - mondta

    Köszönöm. Még ma este próbálok csinálni, nyilván elolvasása után a bemutató.

  69. Hogyan tudom visszaállítani root jelszót az Ubuntu?

  70. Kiömlik - mondta

    Hogyan találja meg a root jelszót próbáltam továbbítása változatai a Linux jelszót, és ez nem működik, nem mindenki tudja?

    • Neagh - mondta

      Kiömlik:
      Hogyan találja meg a root jelszót próbáltam továbbítása változatai a Linux jelszót, és ez nem működik, nem mindenki tudja?

      Az * Ubuntuban a telepítés során még a telepítéshez tartozó jelszó használatával sem tud bejelentkezni rootként. Ha továbbra is rootként szeretne hozzáférni, nyissa meg a konzolt / terminált, és írjon idézőjelek nélkül a "sudo passwd root" szót. o telepítéskor a rendszer kéri az új UNIX jelszót. Miután kétszer beírta az új jelszót, root felhasználóként jelentkezhet be a "su" (szuperfelhasználó) paranccsal. De vigyázzon, rootként csak a konzolon jelentkezhet be Ahhoz, hogy rootként jelentkezhessünk be az asztalon, egy sort módosítani kell a gdm vagy a kdm konfigurációs fájlban. root-nak kell lennie DE-ben. Ha egy fájlt root-ként kíván szerkeszteni, írja be a "sudo gedit" szót a konzolba, vagy nyissa meg a nautilus-t a jobb oldali "sudo nautilus" -val, hogy törölje / átnevezhesse a fájlokat a rendszerből.

      9

      • Kiömlik - mondta

        Neagh:
        Ubuntu telepítés nem root-ként, még egy jelszót instalare.Pentru továbbra is root, nyissa meg a konzolt / terminál és írni "sudo passwd root" idézőjelek nélkül ... akkor miért tetted jelszó a telepítés, akkor a következő üzenet jelenik új jelszó igénylése UNIX.Dupa tegye az új jelszót kétszer, akkor jelentkezzünk be root felhasználóként a következő paranccsal: "su" (super user). óvatos, akkor be root nem csak konzol és desktop.Pentru hogy akkor be root asztalon megváltozott egy sort a konfigurációs fájlt, miután caz.In gdm-et vagy kdm kdm változás AllowRootLogin = FALSE ... = True, logikus ugye? De őszintén nem kell root DE.Daca szeretne szerkeszteni egy fájlt root-ként írja be a konzol "sudo gedit", vagy nyissa Nautilus root "sudo nautilus", így törölni / átnevezni fájlokat a rendszer .. 9  

        Nagyon köszönöm, de nem megy bocsánatot nem jó jelszó

        • Neagh - mondta

          Nagyon köszönöm, de nem megy bocsánatot nem jó jelszó

          Azt hiszem, nem értetted ... a "sudo root passwd" konzol parancsának végrehajtása után az ÚJ jelszót kéri tőled, tehát nem a régit, vagy azt, amelyet a rendszer szerinted jelenleg birtokolna ...
          Tehát, ha úgy tűnik: Adja meg az új UNIX jelszót, akkor tegye, amit tesz a root jelszavát múlva .. ismételt és kész
          Mivel most bemutatod őt, nincs módja azt mondani, ,, hogy nem jó ...

  71. győztes - mondta

    Nélküled voltunk már a Windows, gratulálok a csodálatos munka és elkötelezettség. Mindannyian tudjuk, Victor.

  72. ZeroCool - mondta

    Igen tutorialu bravo nagyon jó: D.

  73. hol lai le?

    • Adrian - mondta

      Neo: Hol lai le?  

      A ubuntu.ro, írj a Google: ubuntu, adja meg, majd kattintson az első eredmény, van egy nagy narancssárga gomb a saját oldalon, hogy azt mondja letöltése

  74. Calin - mondta

    nagyon hosszú bemutató, bár igen, ez különösen hasznos azok számára, akik az első helyre ubuntu, és nem tudják, hogyan kell használni, vagy milyen jelentősége van
    Azt win7 és ubuntu és ha nem használja webcamu üljön neki több, mint játék, amit nem játszott egyáltalán nem gamer különben is azt mondta, hogy az összes program csaknem úgy, mint a Windows, ha tudja, látszó talán néhány más néven ad elég ugyanaz. tinetio így annyi útmutatók ubuntu linux linux, de más distribituii mint egyre több ember használ Linuxot

    • Neagh - mondta

      nagyon hosszú bemutató, bár igen, ez különösen hasznos azok számára, akik az első helyre ubuntu, és nem tudják, hogyan kell használni, vagy milyen jelentősége van
      Én win7 és az Ubuntu, és amikor nem használja webcamu ül rajta, mint engem, nem játszik semmilyen játékot gamer egyébként nem mondható el, hogy szinte az összes programot, hogy a kereső is windous, ha tudjuk, valami egy kicsit más nevet ad ugyanaz. tinetio így annyi útmutatók Ubuntu Linux és más Linux distribituii egyre több ember használja linux  

      .

      A webkamera tökéletesen működik az ubuntuban, a fényképezőgép típusától függ, van A4tech-em és a kernelben vannak illesztőprogramok, a probléma az, hogy egyelőre a pidgin / empátia nem rendelkezik videotámogatással a yahoo számára. csak videóhoz, GYACHI, ez az azonnali üzenetküldő csak a yahoo számára. Sajnos csak videotámogatással rendelkezik. audio csak a chat-szobában. Egyébként tesztelheti, és fényképezhet a sajtprogrammal. Telepíti a konzolról az "apt-get install cheese" vagy a synaptic segítségével. Ez valahogy egyenértékű a Windows Amcap-tal.

      • h hfklkjfklgk, fd - mondta

        .... És végül, még jó egy olyan operációs rendszer, amely által igazi szakemberek Microsoft: Windows XP!

        . Webcam tökéletesen működik ubuntu függ a helyiség típusú A4tech és illesztőprogramok a kernel, a probléma még pidgin / empátia nincs video támogatást mindazoknak, akik bíznak Yahoo.But használja a Skype video-és audio megy, vagy csak a videó, GYACHI, ez egy azonnali üzenetküldő csak yahoo.din sajnos csak videó támogatás. hang csak chat room.Oricum ki lehet próbálni, és akkor a képeket a program telepítve cheese.Il console "apt-get install sajt" vagy valami azonos synaptic.E AMCAP Windows-t.  

        • Mircea2301 - mondta

          .... És végül, még jó egy olyan operációs rendszer, amely által igazi szakemberek Microsoft: Windows XP!
            

          Kupon és vélemények! (Mi a nevet, ahol megtalálta az orrod?) =))

          • ando - mondta

            Kupon és vélemények! (Mi a nevet, ahol megtalálta az orrod?) =))  

            tisztázni kell: az otthoni felhasználók számára az ablakok hosszú éveken át meghatározott lehetőségek maradnak. Azok számára, akik egy kicsit többet akarnak (lelkes hobbisták vagy plasztikusabban mondva: "alde gica-contra"), úgy tűnik, hogy a linux az, ami amit használnak.

          • Neagh - mondta

            tettek egy nyilatkozatot: Az otthoni felhasználók, a Windows varamane határozott opció ani.pt még mindig sok ember, akik szeretnének egy kicsit (hobby rajongó tudja, műanyag vagy azt mondta, "szeret Gica-counter"), úgy tűnik, hogy a Linux, amit használunk.

            Most ezt mondják ... de ha valahogy találna egy módszert, amellyel még akkor is, ha megvásárolja a Windows licencet, használhatja azt, és hallgatólagosan mind, a játékosokat és a pro-windows-arii programokat, amelyek most felvetik Szlávok, milyen jó és csodálatos ... tehát ha mindannyian KÖTELEZŐEK lennének 200–400 dollárt fizetni megvan ... nos, akkor szeretném látni, hogy hányan fogják megdicsérni ... és azt is, hogy hányan panaszkodnak olyan linuxra, mint most ... például "no apple counteru" vagy egyéb dolgok ...

          • ando - mondta

            Lehetséges, de nem feltétlenül, hogy a különbség a kiskereskedelmi

            Most azt mondja, .. de ha valahogy megtalálja a módját, amely akár csak ha vásárolni Windows-licenc, akkor használja, így minden játékos, és a pro - windows-területek most áll szláv, mi a jó és a nagy is ... tehát ha mindent kellene fizetnie $ 200 400-pt. annak, ... nos, akkor azt akarom, hogy én olvastam a dicséretet neki ... és azt is, hogy olvassa el a hosszabb linuxca panaszkodnak most .. az "alma nem counteru" saualte hogy ...  

  75. Calin - mondta

    Neagh pontosan mit jelent, de olyan világosan fejezte ki, nem minden hálók mennek Linuxszal fel a pillanatot, és én vagyok a A4tech és Skype látja zöld microfonu WebUI igen ok, hogy nem a weben, de hogy menjen minden SITEM szomszéd, hogy nem igényel illesztőprogram és minden operációs cv. Azonban, ha a gyártók ezeknek a járművezetők gondold át újra, és a Linux, hogy egy nagyobb léptékű, hogy Linuxu Romániában, és nem csak mindenhol, de különösen, ha a játék azok számára, akik a játékosok játék alternatív Linux és így Deprez ( credca függ a modell adott web Carel akkor talán nem minden modell a kategóriában, hogy vezetők)

  76. Liviu - mondta

    hello! használata bármilyen 2 hónapok kiwilinux telepítése Wubi, és úgy döntöttem, hogy telepítse a fő-rendszer, de szeretném tudni, hogy egy dolog: ha van egy tartalék (készült Acronis) a Windows egy partíció után a Linux telepítése szeretnék visszaállítása Windows backup Acronis CD hosszabb?

    • Adrian - mondta

      hello! használata bármilyen 2 hónapok kiwilinux telepítése Wubi, és úgy döntöttem, hogy telepítse a fő-rendszer, de szeretném tudni, hogy egy dolog: ha van egy tartalék (készült Acronis) a Windows egy partíció után a Linux telepítése szeretnék visszaállítása Windows backup Acronis CD hosszabb?  

      igen, de vissza kell állítania az NTFS formátumú partíciót, különben nem lesz képes visszaállítani, mert a Linux nem használja az NTFS-t és az EXT4-et, bootoljon egy particionáló segédprogrammal ... Az acronis lemezkönyvtár lehetőséget kínál arra, hogy létrehozzon egy cd-indítást, vagy varázslatprotíció stb. Linux volt az NTFS-ben, majd készítsen biztonsági másolatot.

    • Neagh - mondta

      hello! használata bármilyen 2 hónapok kiwilinux telepítése Wubi, és úgy döntöttem, hogy telepítse a fő-rendszer, de szeretném tudni, hogy egy dolog: ha van egy tartalék (készült Acronis) a Windows egy partíció után a Linux telepítése szeretnék visszaállítása Windows backup Acronis CD hosszabb?

      Nem tudom a Acronis, azt használja PT. Image (backup) Norton Ghost tűnik rapid.Dar, ha van egy telepített Windows FAT partíció / NTFS, hogy egy kép a partíciót, majd telepítse valami mást ext3 linux / 4, amikor én az összes visszaállítási kép partíció volt, kövér / ntfs beavatkozás nélkül a részemről, de a lényeg ez lesz Norton Ghost mások nem is tudom, hogy logikus lenne, hogy ugyanaz ..

  77. Liviu - mondta

    Nagyon köszönöm! Most munkához :)

  78. Liviu - mondta

    vissza egy másik kérdés: Telepítettem linux a partíción osztották az összes Windows-40GB jelent, de elfelejtettem csinálni home partíció /. van egy probléma, vagy nem számít, ha az egész Linux partíció?

    • Neagh - mondta

      vissza egy másik kérdés: Telepítettem linux a partíción osztották az összes Windows-40GB jelent, de elfelejtettem csinálni home partíció /. van egy probléma, vagy nem számít, ha az egész Linux partíció?

      A partíció / otthon személyes beállításait és adatait, ha úgy dönt, hogy tartsa itt őket .. Az előnye, hogy külön / home partíció, nyilván, ha azt szeretné, hogy újra a rendszert, és ön dont kell állítani az egyéni beállításokat, persze, ha áttelepítés dönt, hogy nem formázza a partíciót / home ..

  79. Paul - mondta

    Gratulálunk! szép köszönöm, hogy te a bemutató értünk

  80. Nicola M - mondta

    Flelicitari! A bemutató sokkal keresett valamit távolról linux értetődő. Gyakran kövesse az oktató, ritkán azok, akik kap megmagyarázni linux :). Remélem, a jövőben, hogy elmélyítsék és megbízások a közös kapocs.

  81. Razvan - mondta

    Most láttam a videó bemutatót is, amely lenyűgöző, és keserű ízt hagyott bennem, ha nem tudom használni a yahoo-t. webkamerával. és mikrofon. de le tudom tölteni az átugrást, pb. mivel nem sokan mennek az átugrással, most az ubuntut is csatlakoztattam ... de mit kezdjek a torrentekkel, mivel nincs ez a lehetőség, amit a video bemutatóban mondtál ... Megnéztem az alkalmazásokat / és az internetet, és nem az volt. régebbi vagy újabb verzió?

    • Neagh - mondta

      videotutorialul most láttam lenyűgöző, és hagyott egy keserű ízű, ha tudod használni a Yahoo. a web cam. és a mikrofon. de a skip potdescarca, pb. Nem túl sok séta Skip, telepítettem ubuntu u most ... de mi köze van a torrentet, hogy én nem mondom, ahol ez az opció videotutorial ... néztem alkalmazások / internet, és nem volt. ez egy régebbi verziója, vagy újabb.?

      Hello!
      A yahoo-val, a webkamerával és a mikrofonnal kapcsolatos probléma nem a linux / * buntuval kapcsolatos, hanem a protokoll tulajdonosával, aki nem hozza nyilvánosságra a forráskódját annak érdekében, hogy nyilvánvalóan megakadályozza a terméken kívüli kliens használatának kísérletét. általuk .. és hallgatólagosan tegye a nyakába a hirdetéseket és a szükséges villanást, amellyel ez az alapértelmezett fújtató jön ...
      Egyébként attól tartva, hogy mások a protokollt használják, a yahoo, időről időre folyamatosan változtatott rajta valamit ... ami végül inkompatibilitásokhoz vezetett ügyfelei között, különböző sorozatokban ... pl. ha a 8.xxx és a 9.xxx verzió közötti átvitel vagy webkamera nem működött, nem beszélve más alkalmazásokról.

      Pt. torrentet, ha nem találtak az interneten a program menüjében, meg tudja nyitni, és keresni a szoftver menedzser, szinaptikus, illetve a dedikált szoftver hívott rTorrent center.Parca Ubuntu és Kubuntu, hogy mást. : D.ktorrent .. és mennek uTorrent, Windows verzió, emulált borral.

  82. Razvan - mondta

    Azt akarom mondani neked, hogy ha ezt így tartom a fájlban azzal a dallal, amelyet meg akarok hallgatni, akkor nem hallom ,,, !!! ?? miért.? hogy a video bemutatóban azt mondtad, hogy működik.? !!! és nincsenek a táblákon a beállítások, mint neked,…

    • Neagh - mondta

      Azt akarom mondani, hogy ha én is azt fájlt a dal, amit szeretnék ascultnu hallja,,! ? miért.? videotutorial ahogy mondtad el.?! és nem vagyok beállításával plcatii ahogy van a ...

      Tudta, hogy ellenőrizze, ha hallja a dalt a zenelejátszó? Lehet, hogy nem rendelkezik a szükséges codec telepítve az adott fájltípust, csak zenelejátszó kínál, hogy töltse le és telepítse a szükséges codec-ek.

  83. ütköző - mondta

    Aki szereti, hogy telepítse és használja sanatos.xp helyszínen minden hibái, még mindig jó a legtöbb f

    • Mircea2301 - mondta

      Aki szereti, hogy telepítse és használja sanatos.xp helyszínen minden hibái, még mindig jó a legtöbb f

      Kupon és vélemények!, És dokumentálja a legjobban:http://www.whylinuxisbetter.net/index_ro.php?lang=ro

      • Adrian - mondta

        Kupon és vélemények!, És dokumentálja a legjobban:http://www.whylinuxisbetter.net/index_ro.php?lang=ro &nbsp;

        Én azt hiszem, Linux és Linux felhasználók számára ... de ott is meg kell határozni flashplayer "szívás" ölni ... ha az egeret, és a klip a YouTube-on a teljes képernyőn, a kép mozog csípések ... visszajátszás ... in keretek ... nem is beszélve, hogy amikor a Flash Player-t ami egy következetes cache youtube lejátszó gombok használhatatlanná válik ... ha rákattint a szünet vagy minimálisra ... kijutni a teljes, át a második legjobb, ha rákattintott, amikor a történik megtörni, vagy minimalizálni. A Games ismét kijött dühöngő játékok Linux és hol fel, hogy szabad, és a Steam hamarosan elérhető lesz a Linux, a helyzet megváltozott a játék, annál jobb! Helyes lenne mondani, és mi nem megy jól a Linux, ahol nem lesz probléma, stb. Én Ubuntu ... a Firefox és a Pidgin 5 lap van megnyitva, és ezek a 2 2G RAM RAM tartani az alkalmazások 1,8G elfogadhatatlan, mivel a böngésző, és Pidgin oldalon, hogy tartsa a RAM 1,8G fogyasztás, és ez miatt flash! Windows XP 7 vagy más módon felállni ugyanolyan alicatii megnyithatja ugyanazt fülek RAM van 800M a 1,8G Linuxon. Bármennyire is szeretem a Linux soha nem próbálja meggyőzni valakit, hogy menjen a Linux, mert tudják, hogy még mindig sok problémát és komoly. Linux egy alternatív operációs rendszer, nem tökéletes! Nincs operációs rendszer sem tökéletes!

        • Neagh - mondta

          Én azt hiszem, Linux és Linux felhasználók számára ... de ott is meg kell határozni flashplayer "szívás" ölni ... ha az egeret, és a klip a YouTube-on a teljes képernyőn, a kép mozog csípések ... visszajátszás ... in keretek ... nem is beszélve, hogy amikor a Flash Player-t ami egy következetes cache youtube lejátszó gombok használhatatlanná válik ... ha rákattint a szünet vagy minimálisra ... kijutni a teljes, át a második legjobb, ha rákattintott, amikor a történik megtörni, vagy minimalizálni. A Games ismét kijött dühöngő játékok Linux és hol fel, hogy szabad, és a Steam hamarosan elérhető lesz a Linux, a helyzet megváltozott a játék, annál jobb! Helyes lenne mondani, és mi nem megy jól a Linux, ahol nem lesz probléma, stb. Én Ubuntu ... a Firefox és a Pidgin 5 lap van megnyitva, és ezek a 2 2G RAM RAM tartani az alkalmazások 1,8G elfogadhatatlan, mivel a böngésző, és Pidgin oldalon, hogy tartsa a RAM 1,8G fogyasztás, és ez miatt flash! Windows XP 7 vagy más módon felállni ugyanolyan alicatii megnyithatja ugyanazt fülek RAM van 800M a 1,8G Linuxon. Bármennyire is szeretem a Linux soha nem próbálja meggyőzni valakit, hogy menjen a Linux, mert tudják, hogy még mindig sok problémát és komoly. Linux egy alternatív operációs rendszer, nem tökéletes! Nincs operációs rendszer sem tökéletes!

          Ön még nem értik, hogyan consum.Uite, vett egy screenshot az én asztalon, én nyitott Pidgin, Opera fülek 5 beleértve 1944MB youtube.Din 1443 szabad vagyok, így fogyaszt körülbelül 500MB.Am hatások kapcsolva, akkor fogyaszt túl sok CPU egyébként ez a Celeron, és azt mondom, a kérdés, hogy a teljes képernyőt.
          Különböző tényként létezik egy olyan program is, amely a Flash-használat nélkül "játssza le" a videókat a youtube-on, a Minitube szinaptikusan telepíthető.
          http: //s279.photobucket.com/albums/kk156/neaghi/Linux/?action=view¤t=imagine4.png

        • vali - mondta

          Én azt hiszem, Linux és Linux felhasználók számára ... de ott is meg kell határozni flashplayer "szívás" ölni ... ha az egeret, és a klip a YouTube-on a teljes képernyőn, a kép mozog csípések ... visszajátszás ... in keretek ... nem is beszélve, hogy amikor a Flash Player-t ami egy következetes cache youtube lejátszó gombok használhatatlanná válik ... ha rákattint a szünet vagy minimálisra ... kijutni a teljes, át a második legjobb, ha rákattintott, amikor a történik megtörni, vagy minimalizálni. A Games ismét kijött dühöngő játékok Linux és hol fel, hogy szabad, és a Steam hamarosan elérhető lesz a Linux, a helyzet megváltozott a játék, annál jobb! Helyes lenne mondani, és mi nem megy jól a Linux, ahol nem lesz probléma, stb. Én Ubuntu ... a Firefox és a Pidgin 5 lap van megnyitva, és ezek a 2 2G RAM RAM tartani az alkalmazások 1,8G elfogadhatatlan, mivel a böngésző, és Pidgin oldalon, hogy tartsa a RAM 1,8G fogyasztás, és ez miatt flash! Windows XP 7 vagy más módon felállni ugyanolyan alicatii megnyithatja ugyanazt fülek RAM van 800M a 1,8G Linuxon. Bármennyire is szeretem a Linux soha nem próbálja meggyőzni valakit, hogy menjen a Linux, mert tudják, hogy még mindig sok problémát és komoly. Linux egy alternatív operációs rendszer, nem tökéletes! Nincs operációs rendszer sem tökéletes!  

          Kapcsolatban Ubuntu 10.04, nincs probléma szempontjából RAM. A Firefox nyitott (fut a flash video) + + pidgin zenelejátszó = maximális 400 500 2 forgalmasabb MB GB. Mi zavar engem: a vaku a Firefox és videó lejátszó (VLC, gnome lejátszó, totem, stb) Én mindig feltölt a processzor 100 teljes képernyőn és a kép általában a szaggatott, megszakadt. Video driver telepítve.
          Ubuntu 9.04 ez nem történik meg.

  84. Mircea2301 - mondta

    A Firefox valóban sokat fogyaszt, az opera sokkal gyorsabban mozog, mint a Firefox, ami a játékokat illeti., Mit mondhatnék?, Nem játszom, de mivel linuxra váltottam, nem érdekelnek a vírusok, nem töredezem tovább, nem Minden egyes telepített program után újraindítom, és nem utolsósorban a linux telepítése után közvetlenül elindulhat dolgozni, míg az windowz ... maradjon és várjon, amíg a programok működnek, és minden telepítés után újra és újra újra kell indítania a programot ... .. indítsd újra, mit mondhatnék, vírusok miatt kifogytam az windowz-ból és őszintén a megvásárolni kívánt licencek miatt (nem vagyok túlárazva) azok, akik azt mondják, hogy minden fizetett licencük naprakész, minden programhoz szerintem túloznak, ne engedd, hogy Keményebben katalógusozom…. Eleinte nehéz volt átállnom a linuxra, nem tudtam semmit, senki sem tanított meg, bárkit is kérdeztem, vállat vont vagy válaszolt a kérdésre, ha hacker akarok lenni (persze viccesen, mert tudta, hogy nem természeténél fogva ilyen gyakorlatokhoz folyamodni). Most őszintén szólva nem hagyom el a linuxot, nagyon szeretem, és idővel felhalmoztam némi tudást a linux világából, igaz, hogy tudod a linuxot, sokat kell olvasnod, de ez számomra nem akadály, kérlek, vannak emberek akik azt hiszik, hogy mindet ismerem, ez a véleményük, nem próbálom megváltoztatni őket, de ... Óriási hibát követek el, ha úgy gondolom, hogy mindet ismerem. Most azon dolgozom, hogy a KNOPPIX 6.2 legújabb terjesztése őszintén verhetetlen. Sajnálom, hogy nem tudok ilyen gyakran belépni a videotutorial.ro oldalra, ez azért van, mert minden nap elárasztanak a dolgok, a ház mellett, remélem, nem bánja, mert feltettem az oldal címét, de minden barát nekem, amikor a pc-ről kérdez. bizonyos dolgokat, irányítom őket a videotutorial.ro webhelyre, nyugdíjba megyek, és megígérem, hogy meglátogatom Önt az oldalon, de…. itt az ideje, és nincs sok. Tisztelettel Mircea.

  85. ütköző - mondta

    mircea, elkészíthetsz egy XP-képet, amivel csak akarsz ... szóval ez nem releváns a "vita" Windows vs Linux alatt

  86. Mihai Preda - mondta

    Most hallottam a Linux Ubuntu, és semmit sem tudok róla. Én mindig megnézem, hogy mit oktatóanyagok videotutoriale.ro jelenik meg többé. Remélem, hogy nyereséges legyen ubuntu linux. Kíváncsi vagyok, hogy mit útmutatók is megjelentek ubuntu linux. ne haragudj rám. várom, hogy többet tudjon Linux Ubuntu. Üdvözlettel és tisztelettel Michael

    • Liviu - mondta

      Mihai Preda: Most hallottam a Linux Ubuntu, és semmit sem tudok róla. Én mindig megnézem, hogy mit oktatóanyagok videotutoriale.ro jelenik meg többé. Remélem, hogy nyereséges legyen ubuntu linux. Kíváncsi vagyok, hogy mit útmutatók is megjelentek ubuntu linux. ne haragudj rám. várom, hogy többet tudjon Linux Ubuntu. Üdvözlettel és tisztelettel Michael  

      nem vár más oktatóprogramok jobb letöltésével és próbáltak élni 2 cd.vei elveszíti óra unalom és valami szép

  87. Ruslan - mondta

    Nekem van a legújabb Ubuntu. ha minimalizálni az ablakok teljesen eltűnik, akkor is, ha nem nyitom azok jelennek meg az alsó sáv. Tudna segíteni?

    • Ugyanaz a problémám van, és nem tudom, mit tegyek. Ha van ötleted…

      Ruslan: Nekem van a legújabb Ubuntu. amikor minimalizálása ablak eltűnik, akkor is, ha nem nyit Én megjelenik az alsó sáv. Tudna segíteni?  

      • Adrian admin - mondta

        th: Én ugyanaz a probléma, és nem tudom, mit tegyek. Ha bármilyen ötlete ...  Idéz nekem

        Ubuntu alapértelmezésben aktiválja 4 virtuális asztali. Biztos, hogy te vagy az asztalon 1? Ez alapértelmezés szerint van beállítva, hogy indítsanak asztali alkalmazások 1 is beállítható, hogy az asztali alkalmazásokat, hogy hol van. További részletek a bemutató Önt:
        A legjobb és a barátságos Linux Ubuntu áttekintés. Megtalálható a keresési mezőbe a jobb oldalon a fekete sáv, írja oda: a legjobb és barátságos Linux, Ubuntu áttekintése, írja be és keresse meg a bemutató. A lehetséges magyarázatok a probléma kezdődik 15 perc (nem fáj, hogy nézd meg, hogy fej-farok!)

  88. egy nagy fasz !!!!!!!, hogy még néhány évet eltöltsek az ubuntuval és általában a linuxszal kapcsolatban, hogy barátságosak. Még a világhoz hasonló játékost sem találhatsz, legalábbis kvalitatív, mint a windows. te vagy alde gica contra , téged megfestett a Microsoft. és még egy dolog "- mondták a szakemberek: ne gúnyolódjatok többé a román nyelvvel! sok hibát kövessetek el !!!!!!!!!!!!!!

    • Neagh - mondta

      Igor: Nagy Fass! Át valami év mondani Ubuntu Linux és általában amelyek prietenoase.nici még találni egy játékos, hogy a világ, legalábbis minőségileg, mint a windowsului.voi szeret téged Gica Ellenkezőleg, ha már fel a kiindulópont microsoft.si másik dolog, "szakemberek lu'peste: Állítsa harci játék román!, hogy egy csomó hibát!!

      A kritika, amikor objektív, és viszonylag tapasztalt embertől származik, szóval ki tudja, mit mond, örömmel fogadja. De a te esetedben jobb, ha látod a tiédet, ahogy mondják ... talán még mindig szeretnéd a részletekhez..milyen linuxos lejátszót próbáltál ki, és ez nem a Windows szintjén van? mit jelent számodra a "mint a világ"? Hallottál már a VLC-ről? vagy SMplayer? "Zavarod" valahogy, hogy nincs szükségük kodekre és ismerik az összes multimédiás formátumot? Élvezi a BSplayer programot és a kodekeket, amelyek nélkül haszontalan? de audio lejátszóként kipróbáltad az Audacious-t? hogy lássuk, hogyan veri a Winamp a grafikus hangszínszabályzó hatékonyságát?
      Igen, könnyű párhuzamosan állni mindezzel, de értékítéletet mondani ... Sokkal őszintébb volt azt mondani, hogy bizonyos problémák vannak bizonyos hardverelemekkel (mivel a Micro $ gyakran valahogy arra kényszeríti az alkatrészgyártókat, hogy ne támogassák más operációs rendszereket ..), hogy nem minden játék működik, mert szükségük van a DirectX-re, amely gyakran szabadalmaztatott Micro $ .. és valószínűleg azért, mert a kamera és a hang nem működik a Yahoo-ban, ez annak is köszönhető, hogy a Yahoo nem teszi nyilvánossá a protokollt, hogy ne más IM kliensek is használhatók…
      Végül tehát a Linuxnak nincsenek problémái, de a szoftver- és hardvergyártók nem támogatják. És az általa elért szint és így tovább .. (hasonlítsa össze a compiz-fusion hatásait a dicsőséges Windows-ban lévőkkel ... majd lásd a hasadékokat ...)
      És ez még mindig tisztességes dolog ... ha kettős rendszerindítóval rendelkezik a Windows / linux rendszerrel, és újratelepíti a Win rendszert, akkor ez törli az MBR-t, és csak az marad operációs rendszerként. Ha a Linux újratelepítése után az MBR-t vizsgálja, és bármelyik megtalált operációs rendszer a menübe helyezi hogy kiválaszthassa, hogy mit akar indítani…
      Ok, így valaki említettük .. mielőtt aranyos Tájékozódjon. Vásárlás a Windows licenc .. és azt követően beszélt ..

    • Liviu - mondta

      Igor: Nagy Fass! Át valami év mondani Ubuntu Linux és általában amelyek prietenoase.nici még találni egy játékos, hogy a világ, legalábbis minőségileg, mint a windowsului.voi szeret téged Gica Ellenkezőleg, ha már fel a kiindulópont microsoft.si másik dolog, "szakemberek lu'peste: Állítsa harci játék román!, hogy egy csomó hibát!!  

      több "rossz", de mit jelent számodra a calumea és a minőségi játékos ???? hogy 700 színben meg tudd változtatni a kezelőfelületet ?? vagy megpróbáltál köszvényt hallgatni, és ez ismeretlen fájlt adott neked ??? mi a winamp az amarokhoz vagy a ritmusmboxhoz képest? balra és jobbra is látunk, nemcsak elöl. tiszteletben kell tartanod mások munkáját, függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy sem. nagyon érdekes lenne egy olyan anyagot látni, amelyet hibátlanul készítettél, és amely nem gúnyolja a román nyelvet, hasonlóan, mint itt a kedvenc lejátszódról az ablakokban, de annak ablakaiban akár engedéllyel. munka és "sok siker" 🙂

  89. Mircea2301 - mondta

    Igor!, Értsd meg, hogy a név Dacic ezeket a földeket, és nem jött át az ázsiai sztyeppéken 1100 dc. Hogyan ETE mások ezt a munkát, akkor nevezd egy felkapaszkodott cart ezen a földön, nem Romanesca nyelvtani leckéket, hogy a linux-lejátszó, mint a winamp windowz (ha hallgat filozófus!) Megértem, hogy Az összes program windowz fizetett eddig, többek között engedély. OS? ha tényleg van, hogy minden rossz, és kifizette a nap, ez azt jelenti, hogy te egy operációs rendszer, akinek az engedélyét fizeti a román állam, így nem csinál mást, mint stick-zazzanie (talán ez a munka!) Aaaaa!, sajnálom Most intelesss! Ön unokaöccse Bill bácsi, megértjük!

  90. Stefan - mondta

    egy szar! nem működik XP!

  91. Ionela - mondta

    Linux egy nagy káosz! XP, XP, XP!

    • Mircea2301 - mondta

      IonelaLinux egy nagy káosz! XP, XP, XP!  

      ! Hát úgy legyen, vagy talán "felszerelve" a szemellenzőt? Valóban, csak a nyitott érthető Linux.

  92. Robert - mondta

    A tutorial, hogyan internetbeállítások nincs?

    • Adrian admin - mondta

      Robert: A tutorial, hogyan lehet internetes beállítások nem?  

      Milyen internet a szolgáltató, milyen operációs rendszer? Arról, hogyan lehet a kapcsolatot a RDS Linux, és hogyan, hogy PPPoE (az RDS) indításkor bemutató már van. Csak használja a keresési mezőt a jobb felső fekete sávot. Írsz RDS vagy PPPoE, akkor adjuk meg és meg fogja találni oktató, vagy írjon: hogyan lehet az internet, hogyan rakja ubuntu vagy RDS kapcsolat indításkor, akkor adjuk meg, és meg fogja találni

      • Robert - mondta

        Adrian admin:
        Milyen internet a szolgáltató, milyen operációs rendszer? Arról, hogyan lehet a kapcsolatot a RDS Linux, és hogyan, hogy PPPoE (az RDS) indításkor bemutató már van. Csak használja a keresési mezőt a jobb felső fekete sávot. Írsz RDS vagy PPPoE, akkor adjuk meg és meg fogja találni oktató, vagy írjon: hogyan lehet az internet, hogyan rakja ubuntu vagy RDS kapcsolat indításkor, akkor adjuk meg, és meg fogja találni  

        Mi RDS, deaia am és megkérdezte D környéken egy cég, netul optikai, IP kell táska és a Linux tényleg nem kitalálni, töltöttem egy egész napot, hogy ez, és nem Rájöttem: | és remélem tud nekem segíteni :)

        • Robert - mondta

          Robert:
          Mi RDS, deaia am és megkérdezte D környéken egy cég, netul optikai, IP-ULSI kell tartanunk, hogy a Linux nem igazán rájönni, töltöttem egy egész napot, hogy ez, és nem Rájöttem: | és remélem tud nekem segíteni :)  

          Linux operációs rendszer

        • Adrian admin - mondta

          Robert: Van RDS, deaia am és megkérdezte D környéken egy cég, netul optikai, IP kell táska és a Linux tényleg nem kitalálni, töltöttem egy egész napot, hogy ez, és nem Rájöttem: | és remélem, tudok segíteni :)  Idéz nekem

          Elvileg a kerület biztosít IP szolgáltatók és be kell jegyezni a DNS NIC beállításokat. Ubuntu, kattintson a jobb egérgombbal a Network Manager ikonra a jobb felső panel (közel a hang vezetője, hangerőszabályzó gomb), majd kattintson a Szerkesztés gombra Connections, vezetékes tab megy egy ablak asztal, hogy megjelenik a hálózati vezérlő (valami eth0 mint Auto vagy Auto eth1), válassza ki a hálózati kártyát, kattintson a bal oldali (Auto eth0), majd kattintson a Szerkesztés gombra ...
          A megnyíló ablakban jelölje Automatikus kapcsolódás IPv4 fülön kattintson a Beállítások gombra, és válassza a kézi módszer. Egy akkor járni Címek táblában. Kattintson a Hozzáadás gombra, és adja meg az IP-adta a szolgáltató, és tegye DNS szerverek DNS szolgáltató adta
          Nem kell feltétlenül fel 2 DNS, úgy érzem, mintha az őket mind ugyanabban a dobozban csak vesszővel elválasztva. Például
          DNS szerverek: 132.243.126, 143.354.667
          Vagy egyszerűen fogalmazva tér között, anélkül, hogy vessző
          Gyermekek egy lapon meg a Windows hálózati kártya beállításait és a gyermekek a Linux, ahol mondta ... majd kattintson az Apply. Kattintson a bal ezúttal a Network Manager ikonra a jobb felső panel (közel hang menedzser, hangerő gomb), majd kattintson a Auto eth0, indítsa újra a számítógépet, vagy

          • Robert - mondta

            Adrian admin:
            Elvileg a kerület biztosít IP szolgáltatók és be kell jegyezni a DNS NIC beállításokat. Ubuntu, kattintson a jobb egérgombbal a Network Manager ikonra a jobb felső panel (közel a hang vezetője, hangerőszabályzó gomb), majd kattintson a Szerkesztés gombra Connections, vezetékes tab megy egy ablak asztal, hogy megjelenik a hálózati vezérlő (valami eth0 mint Auto vagy Auto eth1), válassza ki a hálózati kártyát, kattintson a bal oldali (Auto eth0), majd kattintson a Szerkesztés gombra ...
            A megnyíló ablakban jelölje Automatikus kapcsolódás IPv4 fülön kattintson a Beállítások gombra, és válassza a kézi módszer. Egy akkor járni Címek táblában. Kattintson a Hozzáadás gombra, és adja meg az IP-adta a szolgáltató, és tegye DNS szerverek DNS szolgáltató adta
            Nem kell feltétlenül fel 2 DNS, úgy érzem, mintha az őket mind ugyanabban a dobozban csak vesszővel elválasztva. Például
            DNS szerverek: 132.243.126, 143.354.667
            Vagy egyszerűen fogalmazva tér között, anélkül, hogy vessző
            Gyermekek egy lapon meg a Windows hálózati kártya beállításait és a gyermekek a Linux, ahol mondta ... majd kattintson az Apply. Kattintson a bal ezúttal a Network Manager ikonra a jobb felső panel (közel hang menedzser, hangerő gomb), majd kattintson a Auto eth0, indítsa újra a számítógépet, vagy
              

            Köszönöm a segítséget, sok sikert minden, amit csinál :)

  93. Robert - mondta

    Ez megy a Linux-rendszert és RAM + AMD Sempron 2800 512?

  94. Florian - mondta

    Szia ... Nekem is problémám van az ubuntu 10-tel ... a 64 pt amd verziójával, amelyet ma telepítettem ... a 32-es verzióval volt a probléma ... összeomlik ... nem mindig ... de összeomlik, tiszta marad és egyszerű .. Nekem van egy hp laptopom ... amd turion 64 × 2 2200… 2gb RAM-mal és az integrált radeon x1250 videokártyával .. Új vagyok a linuxban ... és nem sokat tudok .. telepítés után .. muszáj volt 2-3 kényszerített megállást adok, mert a bejelentkezés után csak a funadl kép maradt, és ennyi ... most néha elakad ... és nem igazán értem, miért .. kinyitottam a rendszermonitort ... az erőforrás-felhasználás rendben van .. egy kis mlt rakodáskor ... de csak ezt. Van megoldásod? Mc. szépen várt

  95. Stefan - mondta

    Cristi, közvetlenül a bemutató Ubuntu virtuális?

  96. Anabelle - mondta

    Én linux távolítani az új verzió microsoft.o legyen jó!

    • Mircea2301 - mondta

      Anabelle: Én linux távolítani az új verzió microsoft.o legyen jó!

      Ufffff !!! Waw .... Hallom! így van?

      • Anabelle - mondta

        Mircea2301: Ufffff! Varsó .... Hallom! Tényleg?  

        Nos, ha nem tud mindent, ami új, amit csinálsz?

        • tégla - mondta

          Anabelle:
          Nos, ha nem tud mindent, ami új, amit csinálsz?  

          Anabelle nagyon! adj egy linket, ahol lehet kapni ezt a változatát a Linux eltávolított Microsoft. Jelenleg fedora 14 de ha Eesti legtapasztaltabb (azt hiszem, forgatás megkülönböztetni webhelyek kürt) adhat nekünk részleteket. Milyen nevet jelent ez app verzió?

        • Mircea2301 - mondta

          Anabelle:
          Nos, ha nem tud mindent, ami új, amit csinálsz?

          Oh, oh, oh, offfff!, Azt mondta, a neve megjelent a Linux-disztribúció, windowz! Hallom, Linux által windowz!, Ha, ha, ha, hi, hi, hi! (I vicc, nem veszem rossz néven, nem ranchinos) darrrr, amit mondtam, hogy tényleg vicces! És ha lenne, ahogy mondod, azt jelenti, hogy "Bill bácsi" az egész rendszer, hogy csúszik! By the way, én olvastam egy statisztikát a 2004, amely kimondja, hogy abban az időben (2004) globális szinten az embereknek a száma, akik vándoroltak a linux windowz erea by: 800 000 000, mert aggódni. A Microsoft, nem gondolod? Ne gondoljátok, hogy ezek a 800 millió kifizetését a Microsoft licenc, engedélyt kell fizetni évente, az úton, akkor licemta PT. Windo operációs rendszert, hogy a munka? vagy nem kell?

          • Anabelle - mondta

            Mircea2301:
            Oh, oh, oh, offfff!, Azt mondta, a neve megjelent a Linux-disztribúció, windowz! Hallom, Linux által windowz!, Ha, ha, ha, hi, hi, hi! (I vicc, nem veszem rossz néven, nem ranchinos) darrrr, amit mondtam, hogy tényleg vicces! És ha lenne, ahogy mondod, azt jelenti, hogy "Bill bácsi" az egész rendszer, hogy csúszik! By the way, én olvastam egy statisztikát a 2004, amely kimondja, hogy abban az időben (2004) globális szinten az embereknek a száma, akik vándoroltak a linux windowz erea by: 800 000 000, mert aggódni. A Microsoft, nem gondolod? Ne gondoljátok, hogy ezek a 800 millió kifizetését a Microsoft licenc, engedélyt kell fizetni évente, az úton, akkor licemta PT. Windo operációs rendszert, hogy a munka? vagy nem kell?  

            ülj mint XP marad preferatul.eu viccelek nem megvan, azt mondtam, én még mindig nem adja fel kettős boot.dar xp.ia látod, nem lapos, miért nem megy?

          • Mircea2301 - mondta

            Anabelle:
            ülj mint XP marad preferatul.eu viccelek nem megvan, azt mondtam, én még mindig nem adja fel kettős boot.dar xp.ia látod, nem lapos, miért nem megy?  

            Ana, nem akarok elkapni, mert szerintem (belle) bajból származik! szóval …… .. Köszönöm NEM.

          • Darius - mondta

            Mircea2301Ana, nem akarod, hogy elkapjanak, mert azt hiszem, (Belle) származik baj! így ........ Köszönöm NO.  

            és te szánalmas és tégla

          • oloeo - mondta

            Mircea2301Ana, nem akarod, hogy elkapjanak, mert azt hiszem, (Belle) származik baj! így ........ Köszönöm NO.

            Az, mirceo, Dusu tutaj

  97. Nicu Munteanu - mondta

    Szuper Ezek az útmutatók. De amikor egy tutorial konfigurálása e-mail és web szerver Ubuntu?

  98. Anabelle - mondta

    Igen, én!
    A Linux egy erős f: WINDOWS XP!!!! :)))))))) Nézek rád, mint a Linux ASTA.AM megölni magam dual boot SI-SI (XP és Ubuntu 9.04.DAR végre tudom, miért nem megy az Ubuntu?

    • tégla - mondta

      anabelleIgen, én!
      Linux erős f: WINDOWS XP!!!! ))))))) Nézek rád, mint Linux ASTA.AM megölni magam dual boot SI-SI (XP és Ubuntu 9.04.DAR végre tudom miért nem megy az Ubuntu?  

      igen tudjuk !! legalább tudom !! :))) A szürkeállomány nem segít abban (hogy abban az esetben van valami a koponyádban), hogy megértsd a rendszert és annak működését. A linux nem azoknak szól (mint te), akiknek fogalmuk sincs, mit jelent az operációs rendszer, mit lehet vele kezdeni (nem hi5-re gondolok = hülye hülyeség, rendetlenség, labdajátékok és bármilyen más, és te képeket készítsen a webkamerával, nagymamája földfala megrepedt és alátámasztja) a linux egy olyan rendszer, amely szereti gondolkodni és dolgozni akarja az agyát, nem pedig manélával. A linux egy nagy teljesítményű rendszer, biztonságos kémprogramok, vírusok és minden olyan baromság nélkül, amely miatt a Windows XP rendszer 3 havonta összeomlik (esetünkben még gyakrabban is), végezetül ... hiányzik neked és az antilinux kommentjeidnek, mert nem tudod miről beszélsz! :))

  99. nicu m - mondta

    Hello. Valahogy ez a bemutató is a videókat bármilyen formátumban?

    • tégla - mondta

      nicu m: Szia. Valahogy ez a bemutató is a videókat bármilyen formátumban?  

      DA poate.nu kapsz használat után ezeket aici.faci elfog deecran.descarci CamStudio, ha a Windows és a Linux használata esetén Kazam vagy recordmydesktop. indul egyikük, megy előre, és bemutató után abbahagyja elfog érdekel, és hogy tutorialul.mesajul nem írt, így van, hogy köze van, amit mondott PTCA egyéb módon nem jutunk a A kommunisták srácok: DDD

  100. Mircea2301 - mondta

    Nem, de lehet viviona amikor csak akarja.

  101. Sergiu - mondta

    Hogyan blokkolni bizonyos internetes sitiuri
    Ubuntu Linux alatt

  102. americanu - mondta

    Telepítettem ubuntu 10.04 hallani és látni után egy kemény újraindítás fázis Ami azt mondja, hogy csak akkor működik =)) Még mindig bunX minden 11.10 ubuntu: X

  103. Andrew - mondta

    1.Un barátom tévedett Linux. Azt hittem, hogy a fejlett, amikor felfedezte, hogy telepíthető az Ubuntu Minecraft, elcsodálkozott, és azt mondta, "nem tudtam telepíteni Minecraft Ubuntu,

    2.Vreau helyett XP Ubuntu érintése nélkül az NTFS partíció D ami által a család, hogy van.

    Kérem, adjon nekem választ csak NR.2

  104. AdrianGudus - mondta

    Andrew:
    1.Un barátom tévedett Linux. Azt hittem, hogy a fejlett, amikor felfedezte, hogy telepíthető az Ubuntu Minecraft, elcsodálkozott, és azt mondta, "nem tudtam telepíteni Minecraft Ubuntu,

    2.Vreau helyett XP Ubuntu érintése nélkül az NTFS partíció D ami által a család, hogy van.

    Rogvreau adsz nekem csak válaszolj NR.2

    Írja be a Keresés mezőbe az oldalsáv, jobb oldalon: hogyan partíció megfelelően Ubuntu, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

  105. Ovidiu Gólya - mondta

    Tettem ubuntu, és nem találtam driveru internet (wireles internet, és én vagyok a fajta reciver Stick]
    Mit ajánl egy kos és proc 2gb 2ghz Windows 3.9 7

  106. marian - mondta

    Helló kaptam a kérdést, hogy hogyan tudom telepíteni az unbutu Shoutcast és mivel mi keresni a neten, de senki nem segített, segít nekem, ha én is Üdvözlettel 11 04-desktop telepített unbut válaszolt, vagy várjon My idiul [e-mail védett]

  107. egy kérdés
    Nem akarom, hogy több spam
    Call of Duty megy Linux 2?

  108. oleomac - mondta

    Azt akarom, hogy újra XP és dobja ubuntu.Cum csinálni?

  109. Jó ziua.Va ha tud valaki kérem, segítsen: (már nem sok tapasztalattal rendelkezik a területen), feltelepítettem az Ubuntut netbook 10.10 és nem a letölthető szoftver, mint a VLC, vakmerő, vagy más, aláírom jelenik meg, és azt mondja, hogy be kellene tiltani A telepített csomagok, amelyek nem megbízható, de nem teszi lehetővé, hogy telepíteni, ehelyett sikerült letölteni az Opera. Előre is köszönjük.

  110. Bocs, elfelejtettem mondani, ubuntu volt telepítve Olaszországban, ahogy kellett javítani garanciális (ha van ilyen kapcsolat)

Trackbacks

  1. […] Az operációs rendszerről itt megtekinthető egy általános román videobemutató https://www.videotutorial.ro/?p=2490 (Javaslom, hogy figyelmesen olvassa el az oktatóanyag feletti szöveget […]

  2. […] Az operációs rendszerről itt megtekinthető egy általános román videobemutató https://www.videotutorial.ro/?p=2490 (Javaslom, hogy figyelmesen olvassa el az oktatóanyag feletti szöveget […]

Speak Your Mind

*