Hogyan készítsünk élő CD-t Windows 7 rendszerrel a WinBuilder és a Win7Pe használatával - oktatóvideó

Hi barátok, ma egy tutorial, hogy megtanulják, hogyan lehet, hogy egy élő CD Windows 7. Mi az a Live CD-t? A mini operációs rendszer fog futni egy CD-t vagy befolyásolja semmilyen módon az operációs rendszert a merevlemezen. Tudjuk használni a különböző helyzetekben, hogy visszaszerezze az adatokat a C meghajtón, ahol a meglévő operációs rendszer már nem csizmát. Tudjuk internetezhetnek, akkor csatlakozhat a hálózathoz, akkor a tartalék a bejegyzéseket az operációs rendszer vagy a meglévő alkalmazások a merevlemezen. Ehhez a Windows Live CD 7, mint a szoftver van szükségünk Win7PE és egy ISO image Windows 7 32 vagy 64 kicsit. Win7PE nem feltétlenül igényel telepítést, és meg kell futtatni egy másik partícióra eltérő operációs rendszer (C :). Van szükségünk, és WinRAR vagy 7Zip kivonat az ISO képet, amely a Windows operációs rendszer 7. Ha van egy ISO kép a Windows 7 meg lehet nézni a tudnivalókat Letöltés Windows 7. Ellenkező esetben a lépések nagyon egyszerű, csak meg kell adni az elérési utat a mappát, ahol a letöltött ISO image Windows 7 majd rákattintunk játék, vár csendben 10-15 perc erejéig a szkriptek szoftver Win7PE és a végén mi lesz kapott ISO képet, hogy meg kell, hogy a rendszerindító CD. Azon az oldalon, ahol a szoftver WinBuilder talál hasznos lehet létrehozni egy Windows XP vagy Windows Vista Live CD-LiveCD. Ez lenne az összes, abban a reményben, hogy ez a bemutató hasznos lesz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. MACKO - mondta

    ügyi Morea így ha bármi van szükségünk
    erősek

  2. hűvös

  3. tibyarad - mondta

    Köszönöm a bemutató
    Te nagyszerű munkát :)
    Büszke vagyok arra, hogy létezel!

  4. Super-világos és hasznos bemutató is. PTR a Windows XP, a lépések ugyanazok, vagy van-e különbség?

    • Blackarow - mondta

      JIX:
      Szuper explicit bemutató és hasznos is. Ptr egy Windows XP, a lépések ugyanazok, vagy van-e különbség?

      Az első 24 másodpercben megvan a válasz, csak te mondtad, hogy az oktatóanyag "szuper explicit".

  5. Dany2335 - mondta

    Vagy használja a Puppy Linux egy elosztó 128 !!! MB (.ISO kép) ...
    Nincs szükség telepítésre, de el kell égetni egy cd.Bafta!
    És a szuper csobbanás videotutorial.ro
    By the way, a kép egy Linux ISO ingyen megtalálható itt:http://puppylinux.org/main/Download%20Latest%20Release.htm mint látod, hogy van egy kép, mint a felület.
    Vagy ha érdekel valami más Puppy Linux megtalálható itt:
    http://www.puppylinux.org/
    Ismét szerencse.

  6. nene112 - mondta

    te és körülbelül Ubuntu live cd ?? ?????????

    • AdrianGudus - mondta

      nene112:
      te és körülbelül Ubuntu live cd ?? ?????????

      Mit lehet tenni az Ubuntu Live CD-? Bemutattam minden alkalommal Ubuntu indult, már Ubuntu Lucid Lynx bemutató, mavrick Meerkat. Ahhoz, hogy egy Ubuntu Live CD-, akkor csak le kell tölteni az ISO képet, és írd ki egy CD-Ubuntu.com indíts azt a lehetőséget, hogy megnézhesd élő vagy telepíteni. Írja fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: a legjobb és barátságos Linux, Ubuntu áttekintése, yes, és megtalálja a bemutató

  7. Robert - mondta

    Most 3 napokban történt valami, ami nem hagyja, hogy menjen minden, és meg kellett újratelepíteni a Windows, mert nem volt a visszaállítási pontot, vagy képet, és mi alapvetően mindent elveszített, és ez a bemutató megszabadultunk egy esetleges jövőbeli asemantor.Multumesc!

  8. Robert - mondta

    Úgy látszik, nem is megy minden 100% internet és értem azokat, akik router és ha igen, amit mondok az oktató akkor lehet, hogy állítsa vissza a router, vagy legalább sal húzza 10 másodpercig, majd tegye rá és ez fog menni.

  9. Marius - mondta

    Gratulálunk! Nagyon jó és hasznos útmutató, kérem, ha lehetséges, hogy csinál egy tutorial Autodata, ahol lehet kapni ingyen, és egy rövid prezentare.Bafta tovább növeli a munka !!!

    • Marius - mondta

      Marius:
      Gratulálunk! Nagyon jó és hasznos útmutató, kérem, ha lehetséges, hogy csinál egy tutorial Autodata, ahol lehet kapni ingyen, és egy rövid prezentare.Bafta tovább növeli a munka !!!

  10. tutorialu szuper !! nagyon hasznos.
    Köszönöm !!!

  11. je_bogdan - mondta

    Adrian azt szeretném kérdezni, ha menne a Windows XP telepítése kétszer ugyanaz, de különböző partíciókat ugyanazon kemény?
    Csinálnék jobb, ha én ezt vagy láttam, csak a második ??

  12. Hello.
    Hangos bemutató! Ne hagyja abba engem lenyűgözött minden alkalommal.
    Van egy kérdésem. Integrálni néhány vezetők ezen a CD-n vagy az egér adhat programokat? És ha igen, hogyan?
    Köszönet és további jó munkát.

    • AdrianGudus - mondta

      CJC:
      Hello.
      Hangos bemutató! Ne hagyja abba engem lenyűgözött minden alkalommal.
      Van egy kérdésem. Integrálni néhány vezetők ezen a CD-n vagy az egér adhat programokat? És ha igen, hogyan?
      Köszönet és további jó munkát.

      Igen felveheti programok formájában kiegészítőket és képes integrálni és a járművezetők. Hogyan kell csinálni, hogy adatait a website vagy alkalmazás kifejezetten Foum hivatalos kérelmet. Alkalmazás oldal megmutatta az oktató. Itt megtalálja az összes szükséges információt. Tanulni angolul!

  13. Lehet csinálni egy tutorial telepítése és bemutatása Arch Linux?

  14. Mr.T - mondta

    fogadtatás
    Van egy alaplap a Gigabyte-tól, és nem vagyok benne biztos, hogy le a sofőr is, mert azt hiszem, nem jó átalakítása (mellesleg tettem sorozat táblák) K8VM800M v1 aacel v1 a felújítás?
    köszönöm

    • AdrianGudus - mondta

      Mr.T:
      Üdvözlöm és egy alaplap a Gigabyte-tól, és nem vagyok benne biztos, hogy le a sofőr is, mert azt hiszem, nem jó átalakítása (mellesleg tettem sorozat táblák) K8VM800M v1 aacel v1 a felújítás? Köszönöm

      Az alapvető illesztőprogramok alaplap megtalálni ITT. A "Válasszon operációs rendszert" részben válassza ki, hogy mely operációs rendszerhez szeretné az illesztőprogramokat. Igen, hogy a "v1" az 1. verziót jelöli

  15. feküdt - mondta

    Helló,
    Ez a fajta ismertetők állnak legkeresettebb számunkra halandók rand.Nota 10. Csináltam egy PTR xp cd, és nem tud az interneten .Ptr xp van kevés vörös versenyzőknek kell bevezetni hálózati meghajtó PTR alaplap nuastra magyarázta a bemutató CD-t? Ha igen, hogyan kell csinálni?
    Köszönet előre.
    Üdvözlettel feküdt.

  16. feküdt - mondta

    Helló,
    Elfelejtettem azt mondani, hogy Adrian olyan ironikus válaszsal fog ugrani, mint a "megtanulni angolul". Kicsit öregek vagyunk az angol nyelv tanulásához, de hazafiak vagyunk, és szeretnénk tudni, hogy van olyan helyünk, mint a VIdeotutorial.ro, amely magyarul magyaráz minket.
    A jó egészség.

  17. dragonuroshu - mondta

    Van-e lehetőség, hogy csatlakozzon az internethez, ha használja a PPPoE kapcsolat típusát?

  18. Helló, Cristi Adrian VGA felbontásban 640 480cu lehet látni a színeket szürke, ami zöld, hogy egy szürke-zöld és piros keverve egy kis gyengébb szürke, lehetséges ez? De ha 1,3 megapixeles színes világosan látható felbontással 1280 1024 * tudja? Várt választ

  19. tibyarad - mondta

    Láttam egy szuper program managereaza időt töltött a számítógép.
    Találom nagyon érdekes hívják ManicTime.
    Ha veszel egy bemutató róla?

    • dragonuroshu - mondta

      tibyarad:
      Láttam egy szuper program managereaza időt töltött a számítógép.
      Találom nagyon érdekes hívják ManicTime.
      Ha veszel egy bemutató róla?

      "Időmenedzser" Értett valamit?

      • je_bogdan - mondta

        dragonuroshu"Managereaza egy ideje, hogy" Meg kell érteni valamit?

        úgy értette: "kezelje a számítógépen töltött időt"
        Kérjük, írja be a román, mert sokan nem szeretik az írás annyira nyilvánvaló hibákat

  20. je_bogdan96 - mondta

    Köszönöm válaszát!
    de ha telepített két xp windowsuri két különböző partíciókat esik, ha megnyitja a számítógép azt, hogy melyik operációs rendszer a csomagtartó?

  21. Mi dal elején a bemutató? Szeretem. Mi dal ez?
    PS: Gratulálunk bemutató, és sok sikert a jövőben. Azt sikerült megszereznie sokan ezekkel útmutatók jól magyaráznak.

  22. Smokie - mondta

    fogadtatás
    A-és újra szeretné telepíteni az operációs rendszer, de én a cd drivers
    A kérdésem az, ha letölt valamit a netről, miután telepítette az operációs rendszer? Kérem magyarázza el nekem szép
    köszönöm

    • AdrianGudus - mondta

      Smokie:
      Köszöntsd és szeretnék az operációs rendszer újratelepítése, de én a cd drivers
      A kérdésem az, ha letölt valamit a netről, miután telepítette az operációs rendszer? Kérjük? Hála a magyarázat

      Miért nem gondolod? Azt mondom, hogy az operációs rendszer telepítése előtt töltse le az illesztőprogramokat! Gondolta, hogy nagyon valószínű, hogy a hálózati kártyáját nem ismeri fel? Ha ez megtörténik, viszlát az illesztőprogramok ... el kell menni a szomszédokhoz, hogy engedélyt kérjenek tőlük, hogy az Ön számítógépét használják az illesztőprogramok letöltésére

  23. hidroxi - mondta

    Előtelepítési a legjobb környezet Knoppix Linux amely már elérte a változat
    v.6.2.1.
    E környezet PnP (amely felismeri és aktiválja:
    videokártyák
    Audio és
    hálózat), és lehet telepíteni flash player, és így Ön
    nézzen itt oktatóvideókat, videókat a youtube-on, online filmeket stb.
    Akkor is töltse le és filmeket a neten, ezek hossza korlátozott
    csak RAM a számítógépre telepített.
    Az ISO van 688 Mb.

  24. hidroxi - mondta

    Flash player telepítve a parancssorból helyett megjelenő linkeken keresztül az automatikus értesítések jelennek meg, ha azt szeretné, hogy egy videót a neten.
    PS
    Knoppix egy nagy parancs a sor (root terminál), így használhatja a terminál (parancssor hely) rendszergazdai jogokkal.

  25. hidroxi - mondta

    .
    Flash player telepítve a parancssorból helyett megjelenő linkeken keresztül az automatikus értesítések jelennek meg, ha azt szeretné, hogy egy videót a neten.
    PS
    Knoppix egy nagy parancs a sor (root terminál), így használhatja a terminál (parancssor hely) rendszergazdai jogokkal.

  26. hidroxi - mondta

    Sajnos én dupla kattintással (véletlenül) a referencia, tehát úgy tűnik, két azonos megjegyzéseket.

  27. hidroxi - mondta

    Oké, bocs, adtam bat-n medence.

  28. daniel - mondta

    ami jobb, Widows 7 vagy Windows XP?

  29. TUDOR - mondta

    daniel:
    ami jobb, Widows 7 vagy Windows XP?

    Mit gondol?

  30. daniel - mondta

    Hát én nem tudom, melyik a legjobb? Van Vista és nem tudok játszani minden játék legújabb rajta !!!

  31. CRISTIAN - mondta

    Hello.
    Van egy intreabare: látok egy üzenetet, mint a "mentés folyamatban"
    Nem tudom, mi történt gombafelhők!
    7 windows64 beszélve arról, hogy én nemrég telepített.

    • AdrianGudus - mondta

      CRISTIAN:
      Hello.
      Van egy intreabare: látok egy üzenetet, mint a "mentés folyamatban"
      Nem tudom, mi történt gombafelhők!
      7 windows64 beszélve arról, hogy én nemrég telepített.

      Előfordul, hogy a Windows automatikusan biztonsági másolatot készít a C partícióról. További részletekért olvassa el a "Hogyan készítsen biztonsági másolatot a rendszerről a Biztonsági mentés és visszaállítás funkciót a Windows 7 rendszerben" című oktatóanyagot, amelyet a fekete szegély jobb felső sarkában található keresőmező segítségével talál. Írja oda, mit teszek idézőjelbe, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot

      • CRISTIAN - mondta

        AdrianGudus: Előfordul, hogy a Windows egy biztonsági másolatot a partíció C automatikusan. További részletekért lásd a bemutató "Hogyan készítsünk egy biztonsági másolatot a rendszer biztonsági mentés és visszaállítás funkciót a Windows 7", hogy megtalálja a keresőmezőbe a jobb felső sarokban a fekete szegéllyel. Írsz mit tettem idézőjelbe, belépsz, és megtalálja a bemutató

        Köszönjük!

  32. TUDOR - mondta

    Adrian gratulálok. bemutató, de meg tudja mondani nekünk, hogyan kell csatlakoztatni az internetre RDS nem próbáltam, és bár én tolta címét, jelszavát és IP router nem kapcsolódik a .Multumesc ahogy várható.

  33. Korábban ez a bemutató, így a kíváncsiság. Milyen dalt tettél meg? Jól hangzik .. Ki énekli, vagy ha találok?

  34. börtön - mondta

    Megtettem mindent, pontosan úgy, mint tutorial.il Egy zsák tele van a Windows XP számítógépre, és nem néz a kék, mint a képen semmi az asztalon.

  35. Mihai Rosca Bacila - mondta

    Ennek egy live cd, és használja a próba győzelem versuine próbalicenc lejárta után ... ..more megy nyerni cd?

    • AdrianGudus - mondta

      Mihai Rosca Bacila:
      Ennek egy live cd, és használja a próba győzelem versuine próbalicenc lejárta után ... ..more megy nyerni cd?

      Igen, csak néhány fájlra van szükség az eredeti Windows-képből, hogy életbe lépjen, így nem kell aggódnia, mint…

  36. fanica - mondta

    Én nem pontosan olyan, mint a bemutató, és megy, azt mondja, nem találja a kernel, akkor azt mondja, hogy rögzítse vindowsu.
    Facu élek CD az eredeti CD w7 bit x64
    Mit tehetek, hogy menjen?

    • MACKO - mondta

      fanica:
      Én nem pontosan olyan, mint a bemutató, és megy, azt mondja, nem találja a kernel, akkor azt mondja, hogy rögzítse vindowsu.
      Facu élek CD az eredeti CD w7 bit x64
      Mit tehetek, hogy menjen?

      És én történt, ahogy sitine em
      Próbáltam több DVD w7
      printrecare dvdcu w7 vállalkozás 64si 32x nem megy !!!!

      ötleteket javaslatokat ?????

  37. MACKO - mondta

    És én történt, ahogy sitine em
    Próbáltam több DVD w7
    printrecare dvdcu w7 vállalkozás 64si 32x nem megy !!!!

    ötleteket javaslatokat ?????

    • TUDOR - mondta

      MACKO:
      És én történt, ahogy sitine em
      Próbáltam több DVD w7
      printrecare dvdcu w7 vállalkozás 64si 32x nem megy !!!!

      ötleteket javaslatokat ?????

      Ha ENTERPRISE letölthető Microsoft hivatalos honlapján amint egy bemutató itt lehetetlen nem mearga.Personal próbáltam mindkét változat x32 és x64 mert a CPU és támogatja mind megy kevesebb internet kapcsolat helyi hálózaton RDS.Daca itt valaki sikerült kapcsolódni az RDS és a UPC mondani, tettem, hogy Adrian kérdést, hogy hogyan kell csinálni GUDUS és nem válaszolt-e vagy sem, hogy az út!

      • fanica - mondta

        TUDOR: Ha ENTERPRISE letölthető Microsoft hivatalos honlapján amint egy bemutató itt lehetetlen nem mearga.Personal próbáltam mindkét változat x32 és x64 mert a processzor támogatja a kisebb és megy az internet hálózat helyi RDS.Daca itt valaki sikerült kapcsolódni az RDS és a UPC mondani, tettem, hogy Adrian kérdést, hogy hogyan kell csinálni GUDUS és nem válaszolt-e vagy sem, hogy az út!

        Abureli, miért csak letölteni, hogy én fizettem a vindows eredeti bemutató, majd azt mondják, hogy megy minden változatát !!!

        • TUDOR - mondta

          fanica: ABUREL, miért csak letölteni, hogy én fizettem a vindows eredeti bemutató, majd azt mondják, hogy megy minden változatát !!!

          Steam vagy sem, de az útválasztón keresztül egy másik hálózathoz csatlakoztatott laptopon kipróbáltam, nem adom meg a nevét, nem hirdetem, és a hálózati kapcsolat is nagyon jól működik. És valami más, mint az Opera, beállíthatja innen: komponensek ”IE8 és flash lejátszó neki ... Próbáld ki, sok sikert és boldog húsvétot !!!

          • fanica - mondta

            TUDOR: ABUREL vagy sem, de nézd kipróbáltam egy laptop csatlakozik a másik hálózaton keresztül a router nem adja a nevét nem hirdet és a hálózati kapcsolat megy nagyon bine.Si még valami külső Operaház épülete, , alkatrészek "IE8 és pt.el flash player ... Próbálkozz, szerencsét és boldog húsvéti !!!

            Nem azt mondom, ne menjen hálózat vagy netu, de megy cd is, így csizma, terhelés, majd ad nekem egy pár hibát, hogy nem találja a kernel és azt mondja, hogy leviszi a PC.

  38. János - mondta

    Hogyan készítsünk egy bootolható botot Windows 7 LIVE?

  39. János - mondta

    hogyan lehet a Windows 7 live-t bottal bootolhatóvá tenni?? kérem, mondja meg nekem is ... :(

  40. pedro - mondta

    kérem? tutorialvideo létre lehet vele hozni?

    Windows Ultimate Edition USB 7 2.0.

    Azt próbálja meg azt a botot, de ad nekem hiba boot

  41. pedro - mondta

    egy bemutató Windows Ultimate Edition USB 7 2.0. lehet tenni?
    köszönöm

    • pedro:
      egy bemutató Windows Ultimate Edition USB 7 2.0. lehet tenni? köszönöm

      Nem szabad küldeni azonos megjegyzést 5 különböző időpontokban oktató, egy elég volt, látjuk őket.

  42. Dinu Gheorghe - mondta

    és az egészség. Próbáltam élő "CD-t" készíteni USB-n az oktatóanyag utasításainak betartásával, és sikerült. USB-ről indultam, és jól működik, csak nehezebben töltődik be, nem tudom, hogy a régi rendszer miatt (2,4G celeron és mem.512Mb) de könnyen fut, és az internetkapcsolatom nem működik. egy kicsit tovább tartott, de elégedett vagyok. A kép olyan, mint a cd-n, csak a két fájl rendelkezik a használható indításhoz.

    [Kész] feldolgozása befejeződött script: Másolás USB-eszköz BCD csizmadia
    [Óra] Projekt idő: perc 35, 40 688 másodperc és ezredmásodperc

  43. Gabi - mondta

    Tudod, hogy az USB helyett CD, és egy állandó gyorsítótár? Ha így lenne tökéletes csak és megtanulják, hogyan

  44. danyell85 - mondta

    Minden tisztelet mindent, amit csinálsz. Szeretném megemlíteni, hogy a Windows 7 rendszeren már nem működik, CSAK 10 NAP, a "visszahúzás" paranccsal :(. A WINDOWS XP-SP3 segítségével VIDEÓTANÍTÓT TEGYEN.

  45. DoubleG - mondta

    HELLÓ! Tehát Windows-t csináltam abból, hogy XP-vel (SP3), héttel, VISTA-val és SLAX-szal éljek. KIVÉTELVE A SLAX -OT, AMELYBEN MŰKÖDIK AZ AUDIO VEZETŐK, SENKI sem képes észlelni az audiótáblát, még akkor sem, ha módosítottam az eredmények képét ÜVEG CSAK A FÁJLHASZNÁLAT ESETÉBEN, AMELYBEN A HÁLÓAK A Windows "TISZTÁNAK"? TISZTA ÉS EGYSZERŰ, MÉG NEM ADJA NEKIK A LINUX OSZTÁLYOT ??? A LINUX SLAX-RÓL SEMMIT NEM TUDOK, HOGYAN SOKKALAK TÖBBET ... HOGYAN KÉSZÍTEM A MODULOKAT. VALAMINT A VEZETŐK. KÜLÖNBÖZŐ HANGKÁRTYÁK .. A HANG CSAK A SZLAKRA VAN. HA VALAKINEK VANSIKEREN INTEGRÁLTAM AZ AUDIO VEZETŐKET A WINDOWS XP LIVE-ban, ÉS MINDIG DOLGOZOM AZ AUDIO ÚTOT, KÉRJÜK, HOGY MEG Mondd nekem "képletet". ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

  46. Claudiu - mondta

    szia ne menj adok neki egy játékot a win7pe-ben eléri a 3. számot és hibát ad

  47. admin - mondta

    Hogyan készítsünk egy bootolható stik 7 a Windows Live?

  48. admin - mondta

    danyell85

    Minden tekintetben minden, amit csinál. Szeretném megemlíteni, hogy már nem megy a Windows 7 10 napig csak parancs "újraélesednek" :(. Lehet, hogy egy Windows XP-SP3 VIDIOTUTORIAL!

    Vannak már ..

    • admin:
      danyell85

      Minden tekintetben minden, amit csinál. Szeretném megemlíteni, hogy már nem megy a Windows 7 10 napig csak parancs "újraélesednek" :(. Lehet, hogy egy Windows XP-SP3 VIDIOTUTORIAL!

      Vannak már ..

      Mr. admin, 10 ezek a napok, legfeljebb maximum aktiválás, ha aktiválja a Windows 7 látni fogja, hogy lesz még 90 napig (vagy ha más választása, mint 30 Enterprise).
      Vezérlőpult / Rendszer / itt látni fogja az aktiváló linkre.
      Siker.

  49. danu10000 - mondta

    orcat jó lenne csinálni egy mini bootolható live, gyakorlat azt mutatja, hogy a program megfelelően működik.
    Próbáltam sokszor több változatát wind.7 valahányszor megálltam néhány erori.deci milyen jó lehet csinálni a szél Orce 7 akarok.

  50. Radu - mondta

    tökéletesen megy, meg kell, hogy valamivel több, az akarat és soha ne add fel! Tettem számtalanszor, és még dak találkoztam problémák, mint a fentiek, már megoldódott! Sikeres mindenkinek!

    • Hello. Ha sikerült csinálni egy live cd és én tud küldeni nekem a linket, ahol lehet letölteni sal?. Próbáltam többször, és nem megy egyáltalán. 153 ad nekem hiba, zárt és antivirusu és firwell. Tudom, hogy ez a feladat, de ha én tettem, és hagyjuk ezt a bejegyzést a linket azoknak, akik nem éltek egyáltalán. Köszönöm a megértést. Ps: Sikerült élni XP cd és szél. 7?. Van egy vacsora.

      Radu: Tökéletesen megy, meg kell, hogy valamivel több, az akarat és soha ne add fel! Tettem számtalanszor, és még dak találkoztam problémák, mint a fentiek, már megoldódott! Sikeres mindenkinek!

  51. disznó- - mondta

    Nem értem, hogy miért oktatóanyagok szoftver nem működik. Megpróbáltam sok ablak helyek, beleértve az eredeti helyén a Microsoft, a 2 4 különböző számítógépek és a különböző operációs rendszerek és szoftveres hibák esetén hibákat. Ne engedj el, és azt hiszem, a vesztesek, már 2 olyan napok, amikor nem ad végét. Kiábrándító!

    • AdrianGudus - mondta

      disznó-:
      Nem értem, hogy miért oktatóanyagok szoftver nem működik. Megpróbáltam sok ablak helyek, beleértve az eredeti helyén a Microsoft, a 2 4 különböző számítógépek és a különböző operációs rendszerek és szoftveres hibák esetén hibákat. Ne engedj el, és azt hiszem, a vesztesek, már 2 olyan napok, amikor nem ad végét. Kiábrándító!

      Hogy menjek? Ez normális, hogy lazítson intmpinati hiba amíg útmutatók és ne felejtsük el, a fej-farok, nem olvassa el a fenti szöveg bemutató, ne olvassa el a figyelmeztetéseket.
      Megáll antivírus és tűzfal ha nem ilyeneket érzékeny. Már említettem a bemutató, és egyéb biztonsági szoftvereket útmutatók, amelyek megakadályozza szkriptek, hogy az a fajta bemutató szoftvert használ egyes feladatok ellátására.

  52. disznó- - mondta

    Követtem a lépéseket farok fejét, és dolgozott a Windows rendszer nélkül antivírus vagy egyéb biztonsági és semmi.

  53. Daniel - mondta

    Nem volt egyetlen egy másik partícióra a merevlemezt C mert kicsi fáj GB 20, mit tehetnék, ahogy megy a program úgy tűnik, hogy nekem a hibát bemutató, ahol Sall áthelyezni egy másik partíciót, hogy én

  54. Lycà - mondta

    Tettem a CD működik tökéletesen tudjuk megnyitni a kérdést, és messenger scype? Ha igen, hogyan?
    Ön kemény és nagyon kifejezett elismerés, amit.
    köszönöm

  55. keresztény - mondta

    Mellesleg lehet, hogy egy élő USB stick Windows CMD 7 a Vista vagy 7.

  56. Ady1908 - mondta

    Eredeti ablakom van, és követtem az oktatóanyag lépéseit, ez nem okozott hibát az élő CD létrehozása közben. A virtuális dobozban indultam vele, de nem tudom beállítani az internetkapcsolatomat, ez ezt a hibát adja: "http://imageshack.us/photo/my-images/692/unledqnff.png/"
    Talán segíthet nekem néhány tanácsot.

  57. boby - mondta

    Hello. Tud valaki mondani, hogy hol lehet letölteni a Windows 7 winbuilder?. Nem találom, hogy a webhely, hogy ne töltse le a Windows telepítő készlet 7. köszönöm

  58. boby - mondta

    Jó estét kívánok. Megpróbáltam magam a livecd de sajnos nem megy minden ablakot. Volt egy rugaminte akiknek sikerült csinálni, hogy XP és Windows 7 építő tud adni nekem, hogy a hatalom kit már elvégzett iso. Tudni, hogy nem kér valamit, ha én nem próbáltam. Azt mondják, csak hely, ahol tudok letölteni Builder és win xp tette 7. Köszönjük a megértést.

  59. Andrei - mondta

    Van egy két oldalának KÉRDÉS c :/ és d :/ vagy két oldalsó ablakok szerelés a Windows-partíció van az egyik, hogy a C :/ d :/

  60. annabella - mondta

    Hello! Miért néz ki, a kiszolgáló nem található ,? Videó hagyni?

  61. annabella:
    Hello! Miért néz ki, a kiszolgáló nem található ,? Videó hagyni?

    Volt egy kis probléma a fájl, most megoldódott.
    Enjoy!

  62. D.Remus - mondta

    Salut! Pontosan azt tettem, ahogy írva bemutató, de nem akarja, hogy fokozzák 5 ad nekem erroare: hiba szerelés forrás! (Install.wim!). Aztán egy másik üzenet buid megállt parancsfájlutasítás és bezárul.
    Mit kell még tenni? Követtem a szabályokat, az win7 mappa mappa win7 partíció D és D van minden, de egy másik folder.Se megoldani ezt erroare olyan módon, hogy sikeresen át?
    Köszönjük!

  63. bogdan - mondta

    D.remus ugyanaz a probléma, mint én magam.
    - hiba a szerelési forrásnál! (Install.wim!)
    -stopped script parancsot, és bezárul

  64. D. Remus - mondta

    Steku formátumok NTSC és telepíti a magzatban nem telepíthető, ha több mint 4gb.

  65. bogdan - mondta

    windows live cd 7, akik szeretnének belépni a piratebay.se

  66. bogdan - mondta

    windows live cd 7 pontosan ezt a nevet keresést.

  67. Cosmin - mondta

    Salut! Tudja valaki, hogy hogyan lehet, hogy egy botot a Windows Live 7 12.04 az ubuntu?
    Köszönet előre.

  68. pop coman - mondta

    Mentett egy csomó liszt

  69. Andrew - mondta

    Pontosan úgy tettem, mint a bemutatóban, csak az internetem nem működik. Egy laptopon megnyílik a PENetwork, automatikusan megkapom az ip címet, alkalmazom és rendben vagyok, és nem működik. Egy másik laptopon kinyit egy ablakot, és azt mondja, hogy nem talál "kártyát", és két lehetőségem van: Keresés és Bezárás, keresek, és semmi sem történik. Ha tudnál segíteni, hálás lennék. KÖSZ.

  70. György - mondta

    Hello, szeretnék kérdezni, ha tudod, hogy azok jönnek 2 3 telepített programok közvetlenül, ami azt jelenti, hozott egy CD és egy winamp és a Yahoo a Google Chrome. és indítsa el ezeket a programokat telepíteni. Lehetséges ez? megbecsül

  71. tétel - mondta

    A CD nagyon könnyen elkészíthető. Van egy másik problémám ... Még a fejem közepén sem tudok bejutni az ablakokba. Nem működik egyetlen operációs rendszer telepítése sem. Legalább a Windows 7-en ez azt mutatja, hogy "a telepítés elindul", és zárva marad. A Windows 7 Live CD-vel csak az Asztal hátterét kapom meg, és ennyi. Elakad. Sok programmal próbáltam kijavítani az MBR-t, de sikertelenül. Használtam a Hiren boot CD-jét, HDD regenerátorát is - ez csak az IDE-n működik (nekem nem működik, mert csak AHCI van a laptopomon, és a BIOS-ban nem tudom beállítani IDE-re). Az Ultimate Boot CD-t is használtam. ul, de csak annyit szeretnék, hogy helyreállítsam az adataimat a HDD-ről. Külső HDD-t kapok. A Windows XP Live használatával belép az asztalomra, de az UDP kábelhálózat a laptopok között nem működik. adatokat továbbíthat egyik laptopról a másikra, és alacsony szintű formátumot ad neki. Van valami tanács?

  72. florin - mondta

    helló, aki egy élő-cd-with-windows-7 VRO szép nulla adott nekem az én nem megy, hogy neki, hogy nekem a hibákat adnak nem tudom, miért lam mozgott, és a D, de minden hiába, vagy hogy tetszik datimil és én ms nagyon…[e-mail védett]

  73. Florin M - mondta

    Hello. Próbáltam egy live CD Windows XP jobb feldolgozása után az összes lépést, de nem találja iso kép iso mappába.

  74. Szuper rendben MS .. MS ...!.

Speak Your Mind

*