Az összes eredeti letölteni a Windows 7 és 8

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet letölteni ingyenes jogi hatósági és minden változata Windows és a Windows 7 8.
Azt hittem, hogy ezt bemutató laptop, ultrabooks, nélkül értékesített telepítő DVD, amely tartalmazza az operációs rendszert. Azonban cégek csinálnak egy rejtett partíciót a merevlemezen, hogy tegye a laptop egy kép vagy egy biztonsági másolatot az operációs rendszer, ahol tud adni visszaállítani az esetre, ha egy vírus, vagy rendszer újratelepítése. Sok felhasználó nem tudja ezt, és a végén elveszíti a helyreállítási partíciót (helyreállítás) vagy újrapartícionálása a merevlemez formázása vagy teljes.
Akkor is, ha elveszett partíció hasznosítás lehetősége van arra, hogy letölt szabad és jogi ISO képet tartalmazó operációs rendszert kellett vásárolni a laptop.
Az akvizíció a laptop jön a Windows vagy a Windows 7 8 jön engedélyt a meglévő operációs rendszer a laptop. A licenc vagy végére van beépítve a laptop BIOS azok számára, akik úgy döntenek, hogy vásárolnak egy laptop, vagy ultrabook Windows 8.
Ha valamilyen okból az engedély hátoldalán a laptop már nem látható ott egy módszert, amellyel meg tudjuk visszaállítani az operációs rendszer licenc, azzal a feltétellel, hogy a laptop még mindig tartalmaz az operációs rendszer van telepítve, hogy vásárláskor.
Hogyan lehet visszaállítani a Windows licenc a Windows 7 vagy 8 egy videó bemutató itt: Hogy visszaszerezze a licenc Windows aktiválásához 8 és 8.1
Feltételezve, hogy mindenki engedélyezett operációs rendszer viszont jelöljük valamit, kérjük, látogasson el az alábbi link a letöltéshez:
7 Windows Home Premium x86 SP1
SHA1 Hash value: 6071B4553FCF0EA53D589A846B5AE76743DD68FC
7 Windows Home Premium x64 SP1
SHA1 Hash value: 6C9058389C1E2E5122B7C933275F963EDF1C07B9
A Windows 7 Professional x86 SP1
SHA1 Hash value: D89937DF3A9BC2EC1A1486195FD308CD3DADE928
A Windows 7 Professional x64 SP1
SHA1 Hash value: 0BCFC54019EA175B1EE51F6D2B207A3D14DD2B58
Ultimate A Windows 7 x86 SP1
SHA1 Hash value: 65FCE0F445D9BF7E78E43F17E441E08C63722657
Ultimate A Windows 7 x64 SP1
SHA1 Hash value: 36AE90DEFBAD9D9539E649B193AE573B77A71C83
A Windows 8 vagy 8.1
Ha nem rendelkezik licenckulccsal és szeretné használni a Windows operációs rendszerek 7 említettük, akkor töltse le az ISO kívánt képet, és lehet telepíteni és tesztelni ingyenes 30 nap majd parancsot újraélesednek másik 3 alkalommal kap ismét sok 30 nap minden megrendelés újraélesednek. Mi ez, és hogyan működik újraélesednek parancs van egy videó bemutató itt: Hogyan kell használni a Windows Vista és az engedéllyel 7 jogi közel fél év
A letöltött ISO kívánt képeket az egyik, akkor lehet, hogy egy bootolható DVD Windows 7 vagy tudod, hogy egy bootolható USB stick a következő módon útmutatók:
Hogyan készítsünk egy DVD vagy USB stick indítható Windows 7 Windows Vista, XP vagy 7
Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick a Windows telepítésére 8
Hogyan készítsünk egy bootolható CD-t egy ISO kép nero
Akkor is, ha nem a saját licenc kulcs a Windows 7 vagy Windows 8 ingyenesen letölthető változatban Vállalat, azaz a Windows 8.1 Enterprise, a Windows 8 Enterprise, a Windows 7 Enterprise segítségével a 90 nappal azután, hogy tudja használni a parancsot élesedik a aktiválja a még 3 vagy 90 nap (Windows 7 Enterprise) és az egyik 90 nap újraélesednek parancs Windows 8 / 8.1
Hogy azt fogja jelenteni, 360 napig ingyenesen használható Windows Enterprise és 7 180 napig ingyen használható Windows 8 / 8.1
Letölteni a Windows Enterprise és a Windows 7 8 / 8.1 Enterprise szüksége van egy Microsoft-fiók:
Letöltés Windows 8.1 Enterprise, Windows Enterprise és a Windows 8 7 Enterprise
HashCalc


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (137)

  • Windows 8 Látom, hogy nem lehet letölteni. jelenleg nem tudunk csatlakozni. ellenőrizze internetkapcsolatát, és próbálja újra. Azt hittem, hogy visszautasította a romániai ip-t. Kipróbáltam a németországi, az amerikai, holland IP-ken is, és úgy gondolom, hogy van probléma.

    • Ha lenne egy DVD a Windows 7 vagy 8 kellett frissítéseket nap?
      A telepítés után lehet letölteni / telepíteni minden frissítést romániai kapcsolatok nagyon gyors. Azonban 7 látni, hogy a Windows sp1, így van, hogy a legfontosabb javításokat telepített kész.

      • Örüljetek, hogy Románia nagy sebességgel rendelkezik, és bármit gyorsan telepíthet! Az olasz Internet teszi Lehametét! Fizetek havi 39,90 euró előfizetést 20 Gbt-ért, és ez 6 Gb sebességet ad nekem, akár 3 Gbt-ot is, 3 pc-rel otthon, és 3 okostelefonnal, sebességgel és 1 G-vel! Tehát ez Olaszország!

        • Állapítsa meg, hogy megértettem!
          A sebesség 20 20 Mbps vagy Gbps, kétlem, hogy 20 Gbps.
          Azt hiszem, hogy 20 Mbps-ja van, és havonta 40 euróért nagyon gyenge.
          Annak ellenére, hogy itt Romániában nem minden megy, ahogy kellene, a tény az, hogy marha. Azt hiszem, az első számú 1 a világ ár / sebesség.
          A kérdés!
          Hogyan kell betölteni a helyén videotutorial.ro az előfizetése, gyors, normál vagy nehéz?

          • Cristian most láttam az üzenetemet és az üzenetedet :) Tehát nem Gbps :)) Rosszul írtam, kb. 20 mbps, és gondolom, hogy a sebesség 5, maximum 6 mbps, és a garantált minimum 3! Nos, miután beszélgettek velem, hogy ellenőriznek, hogy ez egy műszaki probléma, az a blah blah blah ... majdnem egy év elteltével az üzemeltető ezt mondta nekem valami ilyesmi: Asszonyom, mindaddig, amíg a környéken nincs optikai szál nem tudjuk biztosítani a 20 Mbit / s sebességet, így továbbíthatjuk Önnek a Telecom-on keresztül, és mivel a normál kábelnek nincs hatalma továbbadni, különben a háló leesik! Annak érdekében, hogy az internetet el tudjuk küldeni, a maximális sebesség 6Mbps és a minimum 3Mbps. Idegesen felrobbantottam. 1 Néhány csaló! 2 Vodafon operátor 8Mb-ot adott nekem - az Infostrada 7,8 Mbps és a FastWeb, amelyet a legerősebbnek tartanak, a legmenőbb! Miért mondom ezt, mert szállal vagy anélkül nekik eleget kell adniuk annak a csomagnak, amelyet elején adtak el nekem, azzal a garanciával, hogy problémamentesen 18Mbps-os garanciát fog adni, még 3 millió további, azonos típusú számítógéphez támogatva, megőrizve a annak 18Mbps mindenki számára! Tehát csalás a megfelelő dokumentumokkal! 2. Kérem, hogy mindenben szakemberek lehessenek, én most elkezdtem órákat venni tőled az oktatóprogramok youtube-on való figyelésével kapcsolatban, és nagyra értékeltem a munkádat, a hangzás és a magyarázat minőségét! Szükségem van a segítségére az Asus PC-hez. Starup javítás - ez a probléma - háromszor újraformáztam, és ez a probléma továbbra is fennáll! a műszaki részben a számítógéppel nem vagyok szakember, de megpróbálom egyedül megbirkózni anélkül, hogy minden alkalommal meg kellene javítanom! tavaly szeptemberben vagy októberben kijavították, és december 3-án vagy 16-én megtört - elindította az ablakokat, bezárta magát a RESTART-tól és így tovább ... most azt mondja, hogy oldjam meg ezt a problémát, kijavítottam a problémát, és ez valami hasonlót mond : Indítási javítás - A számítógép nem indult el --- Az indítási javítás ellenőrzi a rendszert, hogy nincs-e probléma ..... Tegyük fel, hogy ez a cím így szól: Ha problémát találnak, az Indítási javítás ezeket automatikusan kijavítja. A számítógép többször újraindulhat a ez a folyamat. ---------------- A személyes fájlokban vagy az adatokban nincs változás. Ez több percig is eltarthat. ------------- lefelé a sávban, amely jelzi, hogy megpróbálja megoldani a problémámat, és az alábbiakban megpróbálom javítást végezni .... ugyanaz a történet megismétlődik, újból ad poi-t, és a CMD.exe belépéséhez Nem tudom, mit tegyek és hogyan kell csinálni. a merevlemezről származó adatok nem érdekelnek, és semmit sem akarok helyreállítani. Csak azt akarja javítani, mint az elején volt. Köszönöm Várom a választ, ha ez még ma este is lehetséges! A Speed ​​Romániában a 17. és a 4. hely a világon! őszintén szólva az Opera számomra a keresőmotorok közül a leggyorsabb!

  • Az oktatóanyag szövegében szereplő linkek frissülnek vagy frissülnek, ha a frissítéseket beépítik az iso képekbe, vagy ezek a képek, és letöltheti azokat 2 év alatt, vagy amikor szüksége van rá, és amiben ma vannak, és akkor már nem szenvednek változtatások? A W7 vállalkozásnak nincs integrált sp1? Kérem, hogy tisztázza, tudom, hogyan lehet frissítéseket készíteni és integrálni az sp-t, ez egy nagyon hasznos oktatóanyag. Láttam azokat a PC-ket is, amelyekre engedély van, de CD nélkül, iso képpel. Az ablakos partíciókhoz kapcsolódóan mindenféle integrált programmal rendelkeznek, jó ötlet egy partíció létrehozása tiszta vagy módosított ablakokkal, igényeink szerint. A lehető legrövidebb időn belül szeretném az oktatóanyagot és az ehhez kapcsolódó minden hasznos oktatást.

    • Kedvesem, ez nem olyan torrentet. A Windows egyik legkevésbé eredeti.
      ISO kép nem tesz frissítések, bepillantás, mint szervizcsomagok (mely számos javítást)
      Frissítés nem tolta a Windows, mint a torrent oldalak.
      A telepítés után lehet letölteni a frissítéseket a Windows Update.
      Ugyanakkor a legtöbb frissítések kapcsolódó hardverek és szoftverek minden számítógépen.

      • Azt kérdeztem, nem tudom kifejezni nemtetszését, és AUDs azt tettem frissítéseket a Windows 7 frissen telepített i5 Sandy Bridge, de az Intel a 2 45 magok nm 131 frissítések, 130 bizonyosan tartott mintegy 2 óra mindkét conficuratii és a i5 van már, és mások, miután befejezte a 131 10 a connexin MB MB i5 és fél a másik, 600 fele sem idő ugyanaz volt. Abban w 8.1 vettem észre, hogy ez kevesebb, de megmarad. a tanulság számomra frissítések a problémát, mert ez tart majd, hogy a töredezettségmentesítés, ha ssd. Ne várják válaszoljon most, mert nem kértem semmit

          • Nincs saját laptopom / laptopom, az Ubuntu-n a frissítések ugyan sok időt vesznek igénybe? Frissítettem valakit az android egyik verziójáról a másikra, és kellemesen meglepett voltam, milyen gyorsan ment, wi-fi segítségével csináltam. A Windows rendszeren a frissítések után újabb töredezettségmentesítést adok a lehető legjobban futtatni, ami némi extra időt jelent. Ha csak laptopom lenne, azonnal megpróbálnám az Ubuntut, hogy megnézzem, hogyan működik. Találkozunk! :)

  • Van egy dvd-t a Vista Home Basic megéri, hogy Vista Home Basic javítani valamit? Azt cd kulcsfontosságú származási ECPs által 2006 így vettem. Ezért kérdezem.

    • Neked egy tesztet, és telepíti azt, és azokat minden frissítés után, hogy a vizsgálati, és nézd meg, hogy megfeleljen.
      Lehetőség van a mozgás nagyon jól!
      A Windows Vista-t megbélyegezték az akkor még rendelkezésre álló éretlen illesztőprogramok miatt. Most, hogy a sofőrök stabilak, ki tudja .....

      • Azt akarom mondani, hogy jobban elégedett vagyok a Windows VISTA-val, mint a Windows 7-rel, mert sokkal jobbnak tűnik, mert ha az első napokból a Windows 7-et felteszem a laptopomra, az elkezdi lemaradni az AERO felületen, ez nem felel meg nekem ez a nézeten történik, de a nézetem néhány hónap múlva meghalt az általa meghajtó illesztőprogramok miatt; az egyetlen ablak, amely elégedett volt: XP SP3, Vista Business, 8.1, szerver 2008 R2 adatközpont, jelenleg a Windows Server 2008 R2 Datacenter központban vagyok, de van ötleted, mit tehetek, hogy az Adobe Flash megfelelően működjön? vagy aktiválnom kell egy beállítást a Windows-ban, vagy ez valami jellemző az Adobe Flash-re olyan Windows szerver esetén, amely úgy mozog, mert a Windows 8.1-ben nem voltak velem problémák ... Szeretném megemlíteni, hogy a build: 7127.winmain alkalmazást használom. 090507-1820, előre köszönöm

  • És szerettem volna egy javaslatot bemutató, hogyan lehet egy partíció helyreállító (rejtett) a iso kép jelenik meg, amikor megnyitja mindig beépítésének PCU alkalommal bejutni a Windows windousl alkalommal normális. Tudom, hogy turoaile a bakup windousus és hogyan instalm a Windows kemény, de mindig a telepítés után kell mutatni az utat a csomagtartó. Tettem adj így őszintén nem tudom, hogyan lehet mindig telepíteni egy rejtett kemény.

    • Nagyon egyszerű is megoldható Acronis True Image vagy Comodo Backup.Mai mások, esetleg még az ATI windows-ul.Se köze Acronis Secure Zone partíció, ahol telepíti rezervă.Îţi másolatot egy script, ami jelenik meg a boot menü restaurare.O feltétele, hogy egy képet Acronis segédprogramot kell írni egy CD az, hogy birtokában licenţă.Cam amely fi.Aş van egy kérdés, hogy hogyan Linux telepítés egy SSD, mivel nem ajánlott particionáló és mert a kopás túl sok átíró ciklusait mappák vagy partíciókat.

      • @axelluny
        "Azt is feltenném egy kérdésem, hogyan lehet egy linuxot telepíteni egy SSD-re, figyelembe véve ... bla, bla, bla"
        Válasz:
        Solid State Drive (SSD): 14.04 optimalizálja azt Ubuntu, a Linux Mint Debian és 17
        https://sites.google.com/site/easylinuxtipsproject/ssd
        Csak te és én csodálkozz, hogy beragadt a keresés goagea!
        A kérdésem: Most van szüksége Linuxra, ha a Windows ingyenes 360 + 360 + 360 ... nap?

        • Nem beragadtam, de ez nem elégít ki.A vélemények annyira megoszlanak, hogy nekik nehéz meghozni a helyes döntést. Örömmel üdvözöljük a régi felhasználó tapasztalatait. Win7 licencem van, de ez nem azt jelenti, hogy elégedettnek kell lennem, és nem kell kipróbálnom a Windows rendszerek alternatíváit. A meglepetések nagyszerűek, ezért ... megéri az erőfeszítés.

          • Ha a büszke tulajdonosa egy Samsung vagy az Intel SSD, akkor nem kell aggódni. 14.04 Ubuntu változat jön-val támogatja a TRIM alapértelmezés szerint azoknak, akik az Intel vagy a Samsung SSD

      • nem érted. Nem valami ilyesmit keresem. / Cristi vagy adrian tudja, miről beszél, ha érti. olyan, mint ha van egy laptopja vagy számítógépe, amelyben rejtett részt készítenek, amely rendszerként jelenik meg, és innen vég nélkül telepítheti, program nélkül. mint ahogy ismerem a programokat, és rengeteg oktatóprogram van. Megtettem, de nem tudom, hogy nem tudom, mit csináltam. és bekértek egy bemutatóhoz, hogy véletlenül törölje azt a részét, amelyet újra tudok készíteni.

  • Helló,
    Hogyan tudom kijavítani ezt a hibát, és hogy az én internet menni 2 számítógépek?
    "691. számú hiba: A távoli kapcsolatot elutasítottuk, mert a megadott felhasználónév és jelszó kombinációt nem ismeri fel, vagy a kiválasztott hitelesítési protokoll nincs engedélyezve a távoli elérési kiszolgálón."
    Nem tudok csatlakozni az internethez 2 számítógéppel egyidejűleg el kell adnom egyiküket, kipróbáltam 2 útválasztót, az első számítógépet, amellyel kapcsolódok a hálózathoz, felírom a felhasználót és a jelszót, és van internetkapcsolatom, és a második számítógéppel a felhasználónév és a jelszó írása után 2-es hibát ad.
    Elkészíthet egy video oktatóanyagot, és elmagyarázhatja, hogyan lehet csatlakozni az internethez a CABLE-n keresztül egy útválasztóhoz csatlakoztatva a 2. számítógéphez jelszó nélkül (azaz a 2. számítógép az első számítógép rabszolgája lehet). , így a router útján a CABLE-n keresztül csatlakozhatok az internethez a 2. számítógéppel, a felhasználó és a jelszó megadása nélkül.
    Várakozás a tanácsadásra köszönhetően

    • Úgy tűnik, mintha te egy kicsit zavaros, és nem értik a szerepe a router. Ha van egy router, akkor csatlakoztassa a felhasználónevét és jelszavát is. Akkor nem kell tennie, RDS kapcsolat és PC csatlakozik hozzá! Ő tudni fogja, hogyan kell kezelni és megosztani az interneten automatikusan számítógép csatlakozik hozzá.
      A jobb felső sarokban található keresőmező segítségével keresse meg a "Hogyan készítsünk RDS-kapcsolatot és a vezeték nélküli internet-beállításokat egy útválasztón" című útmutatónkat.

    • Őszintén mondom, amit biztosan zavaros!
      Ha azt szeretnénk, hogy az egyik kapcsolat két vagy több számítógép / telefon / tabletta, akkor kell használni egy router.
      Kollégám Adrian hagyott egy linket egy tutorial, ami segít. Eltekintve attól, hogy a bemutató, vannak mások kapcsolatos hálózatépítés.

    • vigyázzon erre a növekedésre, hogy 300 watt teljesítményű legyen. Adik adhat neked 300 wattot, nem az, hogy fogyaszt ...
      Idősebb vagyok up, hogy ez igaz, 420 600 watt watt. My PC nem fogyaszt többet, mint 200 w de amikor egy őrült megragad a forrás és a pull up 600 w (azt hiszem, amúgy is tud többet, mint 420 w) tettem rá a védelmet. és így folyamatosan a készüléket közvetlenül a fali aljzatba, és tartsa up a monitoron, router, mobil töltő .. mint hogy aki nem eszik sokat.
      Tehát: ha használja a PC készülék nem tud fordulni ugyanaz.

      • Akkor meg mi értelme feszültség stabilizátor, ha nem elvinni bele? Úgy emlékszem régen be nem jelentett teljesítmény leállások számítógépek érzékeny adatokat (értékes), hogy képes ellátni saját forrásaiból 2 óra.

        • jól emlékszel axellunyra. ez a felfutások célja :) Azt mondtam, hogy a pc egységeknél (pontosabban a forrásoknál) előfordulhat, hogy nem haladja meg a 300 watt / ups teljesítményt. a forrás több forrást vonhat maga után. például erről: http://www.emag.ro/ups-apc-smart-1000va-670w-line-interactive-smt1000i/pd/E89G2BBBM/ amelynek kimenete 670 wattos PC tarthatja csendes forrás 600 watt.
          Csak nem gondolja, hogy egy 300 watt ups képes megtartani a fogyasztás watt 500 csak azért, mert ez az ő szerepe. Ha tehát minden volt 300 watt, és minden volt olcsó.
          egyébként .. Nem ismerem őket pontosan, ezért jó lenne egy video bemutató a jelenlegi ajánlat felől. fogyasztás / teljesítmény / különbség a V / A és a W között. mint sokan, amikor látom a 700 V / A-t, azt hiszem, megtartja ezt a növekedést 700 Watt fogyasztás mellett.

          • Azt hiszem, egy kicsit sietve a következtetésekkel olvasott. Kicsit többet olvastam, amit írtam. Mi értelme az UPS-nek, ha telefonokat vagy monitort szállít? Az első munkám villanyszerelő volt, és veled ellentétben tudom megkülönböztetni az aktív tápellátást ( VA), és nem a (W / A) a tényleges effektív teljesítmény (W). Normális, hogy ez a stabilizátor nem bánja meg az adott számítógéppel.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.