Hogyan készítsünk egy DVD vagy USB stick indítható Windows 7 Windows Vista, XP vagy 7 - video bemutató

Hi barátok, ma egy tutorial, hogy megtanulják, hogyan tehetünk egyszerűen egy bootolható DVD vagy USB stick Windows 7 operációs rendszer Windows XP, Vista vagy 7. Mindenki rendelkezik egy Netbook vagy notebook azt gondoltam, hogy ez a bemutató hasznos lenne, ha úgy dönt, hogy telepíti a Windows 7. Már CD-k és DVD-k elkezdték használni egyre kevésbé, helyüket által meghozott USB kulcsra, mert praktikus, könnyen kezelhető, hordozható és nagyon olcsó áron. Plus Netbook nincs optikai meghajtó, hogy egy CD-t vagy DVD-t, telepítheti a Windows 7 ezeket folosinfu nekünk egy bootolható USB stick Windows 7. A Microsoft Windows felhasználók egy ingyenes eszköz, úgynevezett 7 USB / DVD Download Tool lehetővé teszi számunkra, hogy hozzon létre egy bootolható botot vagy DVD indítható Windows 7. Következő egy varázsló, amely csak 4 lépések és az operációs rendszer minden Windows-verzió, tudjuk nagyon gyorsan és egyszerűen egy bootolható DVD vagy USB stick Windows 7. Azok a Windows XP operációs rendszer kell telepíteni:
A Microsoft .NET-keretrendszer v2
Microsoft Image Mastering API v2
Windows7-USB-DVD-tool
Ezek az eszközök letölthetők oldalak ITT
Ha a Windows Vista operációs rendszer és a Windows 7 nem csak akkor kell Windows7-USB-DVD-tool
Ahhoz, hogy egy bootolható USB stick Windows 7 kapacitású pendrive legyen legalább 4G. Miután a bot, akkor telepíteni a Windows 7, bármilyen eszközön, legyen az egy netbook, notebook vagy asztali számítógép. Ha nem tudja, hogyan kell elindítani egy USB stick hívlak kollégám nézni a bemutató nevű Cristi Néhány rövid magyarázatokat BIOS. Ha azt szeretnénk, hogy egy bootolható USB stick a Windows XP, Vista vagy 7 egy másik módszer, akkor az alkalmazás használata WinToFlash Cristi melyről kollégám volt egy bemutató vagy Windows XP stick vagy a módszerrel CMD oldalon (Command prompt)
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz video tutorial!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. bebe407 - mondta

  sokkal könnyebb ez a program felé cmd ... bravo lépést tartani a jó munka

 2. Andrew - mondta

  Köszönet Adrian bemutató nagyon hasznos és nagyon könnyen realizat.Sarbatori boldog és mindent, amit akar :).

 3. marian - mondta

  Adriane, látom, mint Dexter :). Egyébként jó tutorial, további jó munkát, és bravó Adriane elkezdted és érdekes oktatóanyagokat nem tetszik kristályok egy ideig, hogy hagyja, hogy a tanjeala (nincs bűncselekmény Cristi, és akkor már egy jó ideje). Egyébként általában erősek !!!

 4. matt - mondta

  akkor telepíteni az operációs rendszert egy külső merevlemezt?

 5. chris - mondta

  Salut..foarte ez tutorial..o néhány igazán hasznos könnyű használni :).
  Az egyetlen hátránya az, hogy lehet használni kizárólag Windows 7..pentru a többi operációs rendszer kell folyamodnia többi ablak soltutii.Oricum 7 a legjobb operációs rendszer eddigi kis hibák száma, bár volt kis baj vele, mert bizonyos componente.Eu telepítését javasoljuk, hogy mindazok számára, akik egy számítógép, amely lehetővé teszi telepítése az operációs rendszer.

 6. gabicristi81 - mondta

  Jó. Van egy kérdésem, kérjük Widows szép 7 4 mielőtt ezeket a lépéseket meg kell tennie az első mentési ablakok? Köszönöm

  • Bulgac - mondta

   gabicristi81: superwebcam

   Nem kell, hogy a mentési ablakok, vissza a botot, mert SCR törli az összes adatot meg kell őket úgy gondolja, hogy nem stick.daca fontos adatokat a botot, akkor lehet másolatot készíteni, illetve ha a bot új.

  • Bulgac - mondta

   gabicristi81: Nem kell, hogy a mentési ablakok, vissza a botot, mert SCR törli az összes adatot meg kell őket úgy gondolja, hogy nem stick.daca fontos adatokat a botot, akkor lehet másolatot készíteni, illetve ha a bot új

   Nem kell, hogy a mentési ablakok, vissza a botot, mert SCR törli az összes adatot meg kell őket úgy gondolja, hogy nem stick.daca fontos adatokat a botot, akkor lehet másolatot készíteni, illetve ha a bot új

 7. Tiberiu - mondta

  Láttam ezt az útmutatót és folyóirat Terra, de megértettem ott. Akkor jó munkát tettél egy bemutató videót!

 8. Xantes - mondta

  Amikor egy USB rendszerindító - Win XP - Win 7, könnyebb használni WinToFlash, tekintettel arra, hogy nem kell más 2 további összetevők: Microsoft .NET Framework és Microsoft Image Mastering API v2 v2? ! Win2Flash amely, ha már tett egy bemutató?!

 9. Stefan - mondta

  elnézést, hogy tegye ide, de megjegyezte, KÉRJÜK, hogy egy szép bemutató a víruskereső Norton Internet Security 2011
  Kérjük beállítás számos démonok és mikor adja meg a D partíciót tűnik számomra azok a rejtett fájlok pl újrahasznosítja vagy valami

 10. Privatemc - mondta

  Hello, szeretnék neki, ha lehet, amit akarok: szeretnék táskát telfon Internet PC segítségével blueutooth ha lehet így, kerestem a neten mindenféle, de csak PTR Symbian találtak, de a ptr ezt anélkül rendszer nem találja meg segíteni, kérem több?

 11. Dumitrel - mondta

  Nagyon jó tutorial, bv! Nem tudtam, hogy ez a program, de most már tudom. Néhány évvel ezelőtt volt egy win7 Starter su p USB WinToFlash mi gond nélkül. Láttam minden, amit hallok, bemutató és oktató és mintegy WinToFlash, ez nagyon jó.

  Minden a legjobb!

 12. cuibaru - mondta

  Adrian 10 vegye figyelembe ezt a tutorial.este nagyon hasznos, amit mi tanultunk acuma.chiar holnap szükség, hogy a Windows 7 egy barát egy netbook PC stick.multumesc ee!

 13. Rafael - mondta

  Nagyon kemény Adrian, a legjobb !!!

 14. Lucian Gabriel - mondta

  Szia, nem tudom, hogyan tudnám a Windows 7 megállítani már nem hallja ezt a hangot, amikor billentyűk 4 többször is?

 15. Ciprian Moraru - mondta

  Nagyon jó tutorialu.Vreau javasolni egy leírást, hogyan kell csinálni több mint tette a Fiser 4Gb egy külső merevlemezt, de meg kell várni és a konzol PS3.
  Vagy mi "titkos" bujkál PS3 konzolt. Köszönöm

  • Adrian admin - mondta

   Ciprian MoraruNagyon jó tutorialu.Vreau javasolni egy leírást, hogyan kell csinálni több mint tette a Fiser 4Gb egy külső merevlemezt, de meg kell várni és a konzol PS3.
   Vagy mi a "titkos" rejtőzik PS3 konzolt. köszönöm

   Írja fel a keresési mezőbe a jobb: Hogyan fájlmásoláshoz nagyobb, mint 4 koncert egy bottal, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, hogy segíthet, amit már kifejtette van (igaz külső HDD-k)

   • Ciprian Moraru - mondta

    Adrian admin: Írja fel a keresési mezőbe a jobb: Hogyan fájlmásoláshoz nagyobb, mint 4 koncert egy bottal, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, hogy segíthet, amit már kifejtette van (igaz külső HDD-k) Idéz nekem

    Kösz a tippet, mentem át a bemutató az ő első megjelenése, de a probléma az, hogy PS3 lát egy botot vagy külső HDD NTFS formaat legalábbis számomra.

 16. Jully - mondta

  A Windows XP: Ha frissíti a mai napig, nem kell telepíteni ezeket a frissítéseket külön-külön (. NET Framework és KB3,5-v932716 2 ajánlott lista automatikusan megtörténik anélkül, hogy meg a Microsoft Update> Egyedi telepítés és ellenőrizze őket.) Hasonlóképpen, ha van egy módosított XP nLite valaki (torrentet), általában azok, akik megváltoztatták integrált ezeket a frissítéseket.

 17. cristian görögdinnye - mondta

  Azt szeretnénk, hogy egy videotuorial a programozott superwebcam

 18. Jó bemutató Köszönet és több

 19. Bulgac - mondta

  Zcuze én írt megjegyzést 2 alkalommal, nem értem, miért asa.Apropo egy bemutató érkezett nagyon super.BRAVO

 20. Ilie nicolae - mondta

  milyen program van szükség, hogy olvassa el jpg formátumú képeket, köszönöm !!!

  • Adrian admin - mondta

   Ilie nicolaeMilyen szoftver kell olvasni jpg formátumú képeket, köszönöm !!!

   Nem kell minden programot, amit a képeket, hogy .jpg formátumban. Minden Windows-verzió tudja látni alapértelmezés .jpg fotók dupla kattintással. Természetesen akkor is használ egy fotó menedzser amit oktatóanyagok itt az oldalon. Ahhoz, hogy megtalálja útmutatók írása a keresőmezőbe a jobb felső: fotó vezetője vagy vezető vagy menedzser kamera fotó, belépsz, és megtalálja oktató.

 21. Marius - mondta

  Üdvözlettel, AMI adj egy üzenetet (a kiválasztott fájl csomópont egy érvényes ISO fájlt.
  Kérjük, válasszon egy érvényes ISO fájlt, és próbálja újra.) Megpróbáltam ancarc amikor iso képet. tényleg tudja, hogyan kell lefordítani, de nem tudom, miért nem érvényesíti a kép (ISO) Próbáltam több ISO képek a Windows, de egyik sem merge.am még tett egy iso képet egy bootolható sd MagicISO, de még mindig nem működik . Mit tehetek ??? Köszönjük!

  • Marius - mondta

   Marius: Üdvözlet, AMI adj egy üzenetet (a kiválasztott fájl csomópont egy érvényes ISO fájlt.
   Kérjük, válasszon egy érvényes ISO fájlt, és próbálja újra.) Megpróbáltam ancarc amikor iso képet. tényleg tudja, hogyan kell lefordítani, de nem tudom, miért nem érvényesíti a kép (ISO) Próbáltam több ISO képek a Windows, de egyik sem merge.am még tett egy iso képet egy bootolható sd MagicISO, de még mindig nem működik . Mit tehetek ??? Köszönjük!

   AM megoldható :))

 22. Marius - mondta

  Minden akiknek problémájuk van (érvénytelen ISO fájl)
  Ez az a megoldás:
  Erőteljes nyitott az ISO fájlt (teljes verzió)
  Tovább a Fájl-> properties fájl
  Ellenőrizze UDF (ezt ellenőrizni kell)
  nyomjuk meg az OK
  Mentsd el a fájlt

 23. Salut! bemutató elég jó, de arra kérném, ha meg tudod csinálni egy bottal bootolható Windows (XP / 7) + egyéb alkalmazások (pl hirens boot), hogy ha egy bemutató és kb, bocs ha már és ha nem, remélem sikerül, sok sikert és egészséget

 24. Viorel - mondta

  Követtem a tutorial fej-farok és a nem pontosan. mind szép és jó, de 4 a 4 fázis (mikor bootolható USB) folyamatjelző eléri 99% és anroseste "állapot: nem tudtuk másolni a fájlokat. Kérjük, ellenőrizze az USB eszközt, és a kiválasztott ISO fájlt, és próbálja újra. "fordítja ugrás nem tudta másolni a fájlokat, ellenőrizze az USB-eszközt, és válassza ki az ISO fájlt, és próbálja újra - még mindig nem, ha problema__ anteleg? Én a Windows XP operációs rendszer és a telepített egész évben tutorial. USB tettem windows 7 de ancercat és a Windows XP, de nem adnak is! segíteni kérem.

  • Viorel - mondta

   Viorel: Néztem a bemutató fej-farok és mi pontosan. Ez mind szép és jó, de a szakaszában 4 4 (mikor indítható USB) folyamatjelző eléri 99% és anroseste "állapot: Nem tudtuk másolni a fájlokat. ellenőrizze az USB eszközt, és a kiválasztott ISO fájlt, és próbálja újra. "-nem ugrás lehetne lefordítani másolat fájlokat, ellenőrizze az USB-eszközt, és válassza ki az ISO fájlt, és próbálja újra -totusi nem anteleg mi a probléma ??? __ Én a Windows XP operációs rendszer és a telepített egész évben tutorial. Tettem Windows USB 7 de megpróbáltam a Windows XP, de csak ad AMI! kérem, segítsen.

   valaki segíteni ???

  • Viorel - mondta

   Viorel: Néztem a bemutató fej-farok és mi pontosan. Ez mind szép és jó, de a szakaszában 4 4 (mikor indítható USB) folyamatjelző eléri 99% és anroseste "állapot: Nem tudtuk másolni a fájlokat. ellenőrizze az USB eszközt, és a kiválasztott ISO fájlt, és próbálja újra. "-nem ugrás lehetne lefordítani másolat fájlokat, ellenőrizze az USB-eszközt, és válassza ki az ISO fájlt, és próbálja újra -totusi nem anteleg mi a probléma ??? __ Én a Windows XP operációs rendszer és a telepített egész évben tutorial. Tettem Windows USB 7 de megpróbáltam a Windows XP, de csak ad AMI! kérem, segítsen.

   Én mindent megtettem, hogy évente bemutató. miért nem AMI engem ??? valaki segíteni ??? Előre is köszönöm!

 25. ddsutu - mondta

  A kiválasztott fájl csomópont egy érvényes ISO fájlt.
  Kérjük, válasszon egy érvényes ISO fájlt, és próbálja újra. Mi a teendő ...? Köszönjük!

  • Marius - mondta

   ddsutu: A kiválasztott fájl csomópont egy érvényes ISO fájlt.
   Kérjük, válasszon egy érvényes ISO fájlt, és próbálja újra. Mi a teendő ...? Köszönjük!

   Minden akiknek problémájuk van (érvénytelen ISO fájl)
   Ez az a megoldás:
   Erőteljes nyitott az ISO fájlt (teljes verzió)
   Tovább a Fájl-> properties fájl
   Ellenőrizze UDF (ezt ellenőrizni kell)
   nyomjuk meg az OK
   Mentsük el a fájlt. BAFTA!

   • ddsutu - mondta

    Köszönöm szépen Marius: Csak én nem értem: "Nyisd ki az ISO fájlt Nagy (teljes változat)." Konkrétan, ha van idő és jó, mit kell tenni ... A külön köszönet újra!

    • Marius - mondta

     ddsutu: Köszönöm szépen Marius! De én nem értem: "Nyisd ki az ISO fájlt Strong (teljes verzió)." Pontosabban, ha van ideje, és jó lesz, meg kell csinálni ... Külön köszönet még egyszer!

     Május Antai minden keres a licienta. PowerISO (megtalálható torrentet) van egy pár oktató, hogyan kell telepíteni, és hogyan kell használni uTorrent. Ha nem tudod írni a keresőmezőbe ezen az oldalon, és megtalálja oktató. Miután megkapta licienta aktiválhatja a programot. majd nyissa PowerISO> Kép> Kép tulajdonságai> Általános> Itt jelölje> UDF, majd kattintson az OK gombra. ez az, akkor menj dolgozni! Az ingyenes verzió nem tudsz csinálni semmit, BAFTA

    • Adrian admin - mondta

     ddsutu: Köszönöm szépen Marius! De én nem értem: "Nyisd ki az ISO fájlt Strong (teljes verzió)." Pontosabban, ha van ideje, és jó lesz, meg kell csinálni ... Külön köszönet még egyszer!

     Azt, hogy ITT (Kattintson a szó itt piros)

 26. ddsutu - mondta

  Köszönöm szépen Mr. Adrian! Tisztelem a munkát, amit nyújtson! Szeretném, ha boldog ünnepek és a karácsonyi gazdag, egészség és képes minden!

 27. eduard - mondta

  Vettem egy stik itassunk lam ezen a napon a 22 és a nagy pla hogy véget OS van, de próbáltam ady ötlet, és azt mondta, az első lépés az falida kép crezy ady mint ahogy ????? ?????????? Azt 7 ablakok, mint gondolod ????????????????? de tudtam, hogy jó tutorial adott jegyzet 10

  • Marius - mondta

   eduard: Vettem egy stik itassunk lam ezen a napon a 22 és a nagy pla hogy véget OS van, de próbáltam ady ötlet, és azt mondta, az első lépés az falida kép crezy ady mint ahogy ???? ??????????? Azt 7 ablakok, mint gondolod ????????????????? de tudtam, hogy jó tutorial adott jegyzet 10

   Lásd kommentár készült (Adrian-ADMIN. Ddsutu), oda, ahol meg van írva:> Ugye hogy itt (kattintson a szóra itt piros) szerencsét! történik 21 2010 december 01: 40

 28. Liviu Sbantu - mondta

  Kérjük, sok, hogy a film megértése és csatlakozik a Hotmail. Nem tudok lépni valakivel Olaszországban. Köszönöm szépen (ha tudassa velem) BAFTA

  • Adrian admin - mondta

   Liviu SbantuKönyörgöm, hogy egy filmet megértése és csatlakozik a Hotmail. Nem tudok lépni valakivel Olaszországban. Köszönöm szépen (ha tudassa velem) BAFTA

   Én semmit sem értett az "off-site" van. Nem voltál világos, ..., amit nem sikerül ... vagy Hotmail fiókkal bejelentkezni a Windows Live Messenger a meglévő Hotmail fiók?

 29. győztes - mondta

  Hello.
  Szeretnék egy verzióját telepíti MAC OSX egy netbook Windows 7 telepítve, és így a két rendszer operare.Stie valaki hogyan lehet, hogy egy bootolható USB MAC figyelembe véve a tényt, hogy én nem DVD-ROM notebook?
  köszönöm

 30. Andrew - mondta

  Salut! Hol találom az ISO képfájlt? Nem találják meg.

 31. hello, már én problémák fájlok érvénytelen ... és igen, ez egy iso Pirates, de kérem: van egy netbook Acer Aspire One 532h csont win7starter (engedélyezett), és egy descktop a win7 végső (kalóz

  • Adrian admin - mondta

   valiSzia, az volt a problémám érvénytelen fájlokat ... és igen, ez egy kalóz iso! De azt szeretném megkérdezni, hogy: Van egy Acer Aspire One netbook csont 532h win7starter (engedélyezett), valamint a descktop a végső win7 ( kalóz) ... minilaptop használja a szövegszerkesztés, internet és figyeli dvd, hdd nem puska), megérdemli, hogy a haza Edition minilaptop 7 nyer, vagy marad a jelenlegi?

   Ragaszkodjon az önindító, ez a verzió kifejezetten / optimalizált új alkatrészek, de gyenge teljesítmény ...

 32. Marius - mondta

  Hello. Az egyik kérdés, én erről az eszközről. Milyen írási sebesség DVD? Remélem, hogy egy kis, mert nem tud befolyásolni.

  Köszönet és gratulálok az elvégzett munkát.

  • Adrian admin - mondta

   MariusHi. Egy kérdés, amit despreacest eszköz. Milyen DVD írási sebesség? Remélem, hogy egy kis, mert nincs reglaj.Multumesc és gratulálok az elvégzett munkát.

   Azt porpun, hogy veszel egy DVD-/ + RW (újraírható), amely nem kerül több mint ezer régi 20 és nézze meg, mi IESA .... ha a "késztermék" a megfelelő ember, ha van hiba ... nem Azt hiszem, kell valaki, aki ezt a helyet, mert akkor találja magát, hogyan működik, akkor csak meg kell csinálni ... és azt szeretném válaszolni, hogy mindenkinek a lakópark ... (abból, amit javasolt te) a 20 ezer ROL alig vesz kenyeret és 2 2 vak tabletták ... ne vigyük túlzásba, és ne mondd, hogy egy vagyont

   • Marius - mondta

    Adrian admin:
    Azt volt a porpun veszel egy DVD - / + RW (újraírható), amelyek nem drágább, mint 20 ezer ROL és amit lát, és IESA ... .Ha "végtermék" egy kielégítőnek, ha nincs hiba ... azt hiszem, kell valaki, aki erre a helyre, mert meg lehet tanulni egyedül, hogyan működik, csak azt, ... és mi, mint válaszolni a döntetlen is a lakópark ... (amit tanácsos így van) a 20 ezer ROL alig vásárolni kenyeret és 2 2 vak pirula ... nem eltúlozni, és nem mondja, hogy egy vagyont

    Ez nem a pénzről szól. Nagyon Hölgyem és újraírható DVD és ok.Ok normális. A kérdés csak így ki tiszta kíváncsiság. Köszönöm a választ, és egy jó nap.

 33. Andrew - mondta

  Hello. Hol vagy hogyan lehet egy iso képet. Kérem, segítsen nekem!
  !

  • Marius - mondta

   AndrewHello. Hol vagy hogyan lehet egy iso képet. Kérem, segítsen nekem!
   !

   Ez nem bonyolult. Ehhez használhatja Nero, Daemon Tools, Disk Magic, Teljesítmény Iso vagy kereshet itt az oldalon egy tutorial róla. Nézd meg itt:

   • ommatol94 - mondta

    Jó, ha tud kérem segítsen! ... .Ha Fény számítógépet. A Windows Vista tűnik számomra, hogy a berakodás bar (sárga), de úgy látja, a köd és így is marad, hosszú és nehéz .... ha tesz egy botot a számítógép előtt elkezdek ... simán fog menni. ha eltávolítja a botot. ha át a színpadot loading bar tudom kiverni, hogy a Windows volt ..mentionez
    telepítve van a stick .... és nem tudom telepíteni a DVD ... ugyanaz a probléma .......

    Ki tud nekem segíteni ??? !!! ... Esteem.

    KÖSZÖNJÜK!

    Marius: Ez nem bonyolult. Ehhez használhatja Nero, Daemon Tools, Disk Magic, Teljesítmény Iso vagy kereshet itt az oldalon egy tutorial róla. Nézd meg itt:

    Marius: Ez nem bonyolult. Ehhez használhatja Nero, Daemon Tools, Disk Magic, Teljesítmény Iso vagy kereshet itt az oldalon egy tutorial róla. Nézd meg itt:

 34. Andrew - mondta

  Helló, domnu'Marius.Eu új multi termeni.Vreti calc.si nem érti mondjam, hogy a cím bemutatója iso nero gasit.Am én még mindig nem értem, hogy mit tettem, hogy iso.Va kép Kérjük, ha akarja, én ajutati.Multumesc várható.

 35. Gepeto - mondta

  Isten segítségével óta küzdöttem, hogy ezt a dolgot ptr barátnője Deam egyfajta leptop vagy nem tudom, mi az, hogy, mint egy mini-leptop és CD-RW bíboros is, hogy tudom újratelepíteni Windowsu de én aja mint te, mint te a bemutató, és egy bootolható botot Windows 8 a 7GB Ultimate és próbáltam újratelepíteni windowsu le róla, és elment sikeresen.
  Nagyon köszönöm a segítséget, nem tudom, mit csinálnék nélküled ezen az oldalon többet Videotutorial.ro a legjobb weboldal.

 36. viorelpicu - mondta

  Követtem a lépéseket a bemutató pontosan, de azt követően, hogy blokk formázás Avira autorun védelem PC-ului.Am le a fix kis programot, ahol a letöltött, használtam egy képet Win 7 90 napon tárgyalás vállalkozás, amely Technet már telepítve van a számítógépén meu.Cu Bár a program nem, és a formázás USB stick őket én formázás inainte.Care lehet a probléma? (I Avira Premium Security Suite tárgyalás 2010 30 nap)

  • Xantes - mondta

   viorelpicuKövettem a lépéseket a bemutató pontosan, de azt követően, hogy blokk formázás Avira autorun védelem PC-ului.Am le a fix kis programot, ahol a letöltött, használtam egy képet Win 7 90 napon tárgyalás vállalkozás a Technet hogy én telepítve a számítógépen meu.Cu Bár a program nem, és a formázás USB stick őket én formázás inainte.Care lehet a probléma? (I Avira Premium Security Suite tárgyalás 2010 30 nap)

   Nem számít Avira blokkok, mint a "autorun a" USB stick, mert a számítógép, amit használ, van egy vírusirtó telepítve, akkor nem is az operációs rendszer! Ez egyrészt. Másrészt, hogy ellenőrizze, hogy a bot helyesen betöltve egy bootolható operációs rendszer, ideiglenesen tiltsa le az Avira, hogy a funkcionális blokk "az autorun".

   • viorelpicu - mondta

    Xantes:

    Xantes:

    Xantes Köszönöm a tanácsot, de még mindig nem reusit.Iata mit tettem: Eltávolítottam Avira, én ragaszkodni a program felett minden rendben, de amikor megpróbáltam telepíteni a PC blokk az első terhelést (bár a szürke-fekete folyamatban) .M megharagudott és azt újjá bot, de ezúttal WinToFlash és minden ment uns.Asa ébredtem 3 operációs rendszerek PC-re, ami már 2: sp3 xp, megnyeri a vállalkozás 7 és a különböző partíciókat telepítve a botot a harmadik partitie.Dupa letöröltem sikeres tapasztalatok bottal

 37. Darkfun - mondta

  Azok számára, akik szeretnék írni bármilyen iso ... Clicky

 38. Elnézést, de ahol pt.comentariu hogy egy ISO image Windows XP, ami működik hozott usb. Próbáltam a Windows torrentet, az ablakok az SD és nem működik. Azt facuto persze iso képet, különben megnéztem a lehetőséget, hogy hozzon létre UDF ISO fájlt, és minden megy. Szeretném letölteni egy ISO image Windows XP, és nem tudom, hol. Köszönöm mindenkinek!

  • AdrianGudus - mondta

   vyo: Elnézést, de ahol pt.comentariu hogy egy ISO image Windows XP, ami működik hozott usb. Próbáltam a Windows torrentet, az ablakok az SD és nem működik. Azt facuto persze iso képet, különben megnéztem a lehetőséget, hogy hozzon létre UDF ISO fájlt, és minden megy. Szeretném letölteni egy ISO image Windows XP, és nem tudom, hol. Köszönöm mindenkinek!

   Nem ad részletes módjára vagy szoftver, amit használnak, hogy az ISO képet bot. Azonban azt javasoljuk, hogy használja WinToFlash. Azt bemutató róla, amely megtalálható beírja a keresőmezőbe jobbra fent: WinToFlash, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

 39. elnézést, de igyekeztem próbáltam még parancsokat CMD (https://www.videotutorial.ro/?p=1145) WinToFlash ... a WinToFlash nekem, csak menj 7 és a Windows Vista. ha azt akarom, hogy Windows XP Windows XP, amely egyébként megy lam vett, és egy bootolható Windows-sidiu a lam telepített több PCI és megy anélkül probleme.specific a Lam extraháljuk PowerISO (teljes verzió), és megnézem az UDF. köszönöm szépen!

 40. rizeacgm - mondta

  hogy tetszik nekem, és mondd, ha az összes pálca lehet bootolható? a gépemen mellett az USB stick cserélhető lemezre, és írni néhány tutorials levelet cserélhető USB stick-et a törvény. Néztem az összes oktató mintegy bottal bootolható követtem minden lépést, de nem megy. Ez a hiba a botot, és valamilyen típusú stick?

 41. Vasi - mondta

  Van egy laptop, amely a DVD-író, de egyszerűbb és gyorsabb ii telepíteni a Windows a botot, és pt. Nem kell ezt a győzelmet a Flash vagy más programok nem tapadnak bootolható!
  1.Formatati memória kibír FAT32 (alapértelmezett).
  2.Montati virtuális kép a Windows.
  3.Dupa telepítette a Windows és talajvízbe, ablakok és lapok egyszerűen mozgatni a memóriakártyára!
  Körülbelül 25-30 min.o, hogy egy bootolható pendrive!

  Senki nem mondta nekem, hogy hogyan kell ezt csinálni, de én fedezte fel véletlenül után küzdöttem, hogy egy bootolható botot, pt. telepíteni a Windows Starter netbook egy ismerősének!

  Kérdezzen meg egy admin, hogy megpróbálja, hogy egy ilyen bootolható pendrive, vagy a szülésznő, hogy lássák, hogy nem viccel, ezért támogatom én nyilatkozatokat csatolni néhány képet, remélem, hogy hasznos lehet!
  Állítsa egy kattintás a képre a nagy és vágták az asztalon a PNG formátumban, és feltöltötte megosztása Image.org.
  ps lehet bootolható pendrive bármely operációs rendszer XP-ről Windows SP2 7.

 42. Nagyon tanulságos tutorials.
  Van egy ajánlatom. Nemrég össze két kép a Windows 7 (x86 és x64) egy kép, amit adtunk a Windows képeket 7 vállalkozás. Most van egy kép, amely tartalmazza az összes ablak 7 7 Windows verziók mindkét rendszer egyetlen lemezen. De a kép jelentősen nőtt, már 5 gb. Azt szeretnénk, hogy egy bootolható botot, és nem tudom, hogyan. Próbáltam MagicISO de észrevettem, hogy formázza a bot írása előtt a képet 32 magzat, ami egy hiba után kezdődik telepítését, mert a fájl install.wim több mint 5 gb. Próbáltam a program flash 7 nyerni, de ugyanaz a hiba, mert formaterea minden zsír.
  Szeretném tudni, hogy hogyan lehet megoldani ezt a dilemmát. Köszönöm.

  • AdrianGudus - mondta

   Dan:
   Nagyon tanulságos tutorials.
   Van egy ajánlatom. Nemrég össze két kép a Windows 7 (x86 és x64) egy kép, amit adtunk a Windows képeket 7 vállalkozás. Most van egy kép, amely tartalmazza az összes ablak 7 7 Windows verziók mindkét rendszer egyetlen lemezen. De a kép jelentősen nőtt, már 5 gb. Azt szeretnénk, hogy egy bootolható botot, és nem tudom, hogyan. Próbáltam MagicISO de észrevettem, hogy formázza a bot írása előtt a képet 32 magzat, ami egy hiba után kezdődik telepítését, mert a fájl install.wim több mint 5 gb. Próbáltam a program flash 7 nyerni, de ugyanaz a hiba, mert formaterea minden zsír.
   Szeretném tudni, hogy hogyan lehet megoldani ezt a dilemmát. Köszönöm.

   Vagy NTFS formázás készíthetsz bootolható USB stick segítségével a parancssorban (Command Prompt)
   Tekintettel arra, hogy FAT32 partíció formátum lehetővé teszi, csak Tranfer akár 4G hirtelen, könnyű megérteni, hogy miért erroarea kapni.
   Írja fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick, amely fel a Windows Vista vagy Windows7, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

   • AdrianGudus: Vagy NTFS formázás készíthetsz bootolható USB stick segítségével a parancssorban (Command Prompt)
    Tekintettel arra, hogy FAT32 partíció formátum lehetővé teszi, csak Tranfer akár 4G hirtelen, könnyű megérteni, hogy miért erroarea kapni.
    Írja fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick, amely fel a Windows Vista vagy Windows7, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

    Köszönöm a tanácsot. Egyébként időközben találtam egy megoldást. Néztem a bemutató, és hogy én és alkalmazzák. Egy másik életben.
    Köszönöm.

 43. Andrei - mondta

  Ziua.AM sikerült jó DVD windows7 tettem calc. A w7.Dar most, miután 2 hónapos használat, írásomat jelenik meg a képernyőn, ha nyitott calc.ca nem igaz ... nem ingenuine ... mi a teendő?

  • AdrianGudus - mondta

   Andrei:
   Ziua.AM sikerült jó DVD windows7 tettem calc. A w7.Dar most, miután 2 hónapos használat, írásomat jelenik meg a képernyőn, ha nyitott calc.ca nem igaz ... nem ingenuine ... mi a teendő?

   Vagy vesz egy engedélyt a szabad változat 90 nap után lehet alkalmazni újraélesítés trükk
   Letöltés bemutató, hogyan és hol van ingyenesen letölthető a Windows 7 ITT
   Bemutató újraélesítés trükk megvan ITT
   Kattints a szavak pirossal írva ITT

 44. liv tér - mondta

  bemutató rendben van, de március érdekelt bemutató, hogyan tegye a merevlemezen, és indítsuk el az operációs rendszer, a notebook rá. Azt hiszem, hogy lenne valami érdekes világ.

 45. Andrei - mondta

  Nagyon köszönöm pt.ajutor.Asa fog csinálni, mennyire szeretném, ha minden jó invatat.Va.

 46. CyPpA - mondta

  Ha a Windows 7 hozott egy microSD kártyát 4gb, mit szólnál egy séta?

 47. Dumitru - mondta

  Adriane hello, hogy egy link néhány túlmenően az xp szoftver oldalakon.

 48. György - mondta

  Jó. dmonu "Adrian én Totz iatzi látható lépéseknek a bemutató a" másolás megkezdéséhez "ott csak formázott, de nem másolni az ISO képet USB sh azt mondja, hogy válasszon az ISO képet újra.
  Kérjük ajutatzi meg!

 49. wero - mondta

  Láttam egy tutorial, hogyan lehet egy DVD-t a Windows 7 bootabl Nero Burning ROM segítségével képet. Iso Windows-7.
  A használt operációs rendszer volt SP2.Din Sajnos WIN XP mód mers..pentru nem indul újra a DVD-t nem ismerte fel egy bootolható (gyanús) Létezik-e olyan jelentősége, hogy én ezt a műtétet egy XP?

 50. Előfeltételek - mondta

  Nagyon szép és hasznos vidio ms

 51. kaoss_fast - mondta

  fogadtatás
  Van egy kis probléma ezzel a bottal boot bil
  Az első fázisban a lépéseket, hogy vigye ki vannak téve videotutorial nem minden reagál ugyanúgy Pentre
  vagyis nekem nem tehetek 1000 k iso képek nem fogad el semmilyen
  ok, hogy azt mondta, és hogy elérje csúcspontját: Sikerült végül létre, hogy a bot boot bil. de a bevezetése, kéri a lemezt dos ????
  miért ???
  legyen az egyes beállításokat a BIOS, hogy agyag kihagyott ???
  Köszönöm szépen
  aa javaslatot dak lehet videotutorial a IAKOS v.7

 52. Constantin - mondta

  Szia barátok! Próbáltam létrehozni egy bootolható stik a két program leírt videotutoriale (Windows USB \ eszközt, és Win DVD Flash) .I iso image Windows 7 szoktam égni egy DVD-t. dvd.Windows tökéletesen működik USB \ DVD Szerszám azt mondja, hogy nem érvényes ISO image, és megkérdezi, hogy nézd alta.Cu Win vaku nem stik-megy, de az első üzembe helyezéskor az üzenet jelenik meg, hogy hiányzik stik rakodó Szóval folyamodott leírt módszer itt a magyarázat Vasi, kedden február 1 2011.Am formázva FAT 32 stik helyén, azt betöltve az ISO képet egy virtuális meghajtót, akkor egyszerűen másolja a mappákat meghajtó CPC stik.Merge szinte tökéletes! Én meg a BIOS, mint az első lehetőség USB Floppy.

 53. Costy - mondta

  Hello ... csinál egy nagyon jó munkát.
  Kérjük tehet egy bemutató és EasyBoot ...
  köszönöm

  • AdrianGudus - mondta

   Costy:
   Hello ... csinál egy nagyon jó munkát.
   Kérjük tehet egy bemutató és EasyBoot ...
   köszönöm

   Talán azt jelenti EasyBCD? Már van a bemutató, használja a keresési mezőt a jobb felső találni fekete szegéllyel. Írás: EasyBCD, belépsz, és megtalálja a tutorial.

 54. Costy - mondta

  Utalok rá

 55. Costy - mondta
 56. Petryk - mondta

  Salutare.am a probléma a memory stick helyezett az USB, ha ad nekem a "cserélhető hajtás", de amikor azt mondom, hogy neki hely neki, ha ő bagat.ma segíthet?

 57. Dreghy ™ - mondta

  Hello, van egy probléma
  Mentünk végig a bemutató, azt tette a botot bootolható 7 tettem ablakok, és ha telepíti a Windows, akkor engem választ partiatia telepíti ez ad nekem hibát, és azt mondja, hogy ellenőrizze "setup log ".
  Próbáltam formázni partíciót, törölheti őket, és nem őket, és mindent, amit tett, azt kellett telepíteni a windows és DVD-n.
  Meg tudja mondani, hogy mi az oka, hogy a hiba kapni?
  Köszönjük!
  Gratulálunk bemutató!

 58. zümmög - mondta

  Te egy zseni !!! érdemelsz egy sört tartály

 59. Marian - mondta

  nagyon cool!

 60. győztes - mondta

  De hol találni nagyon jó tutorial archívumban xp?
  Köszönöm !!

 61. Marius - mondta

  Hello. ISO képet, hogy mi forrásból kell már elindulhat? Vagy ez teszi egy boot?

  • Marius:
   Hello. ISO képet, hogy mi forrásból kell már elindulhat? Vagy ez teszi egy boot?

   ISO-k kell, miután egy rendszerindító lemez, különben nem fog működni iso képek Fanal operációs rendszerekkel ok.
   Ha az iso kép után a lemez Windows kivont, semmit csinálni vele.

   • Marius - mondta

    Cristi-admin: ISO image után kell egy rendszerindító lemezt, különben nem fog működni iso képek Fanal operációs rendszerekkel ok.
    Ha az iso kép után a lemez Windows kivont, semmit csinálni vele.

    Van egy mappát a Windows telepítése 7. Hogyan írhatok egy bootolható ISO vele?

    • MariusVan egy mappát a Windows telepítése 7. Hogyan írhatok egy bootolható ISO vele?

     Nem lehet használni, hogy a könyvtárat, az ISO image az operációs rendszer által készített CD / DVD eredeti.

 62. győztes - mondta

  Láttam antrebat ha tudod használni a memóriakártyát! Próbáltam nem mész számíthat stik.

 63. ommatol94 - mondta

  Jó, ha tud kérem segítsen! ... .Ha Fény számítógépet. A Windows Vista tűnik számomra, hogy a berakodás bar (sárga), de úgy látja, a köd és így is marad, hosszú és nehéz .... ha tesz egy botot a számítógép előtt elkezdek ... simán fog menni. ha eltávolítja a botot. ha át a színpadot loading bar tudom kiverni, hogy a Windows volt ..mentionez
  telepítve van a stick .... és nem tudom telepíteni a DVD ... ugyanaz a probléma .......

  Ki tud nekem segíteni ??? !!! ... Esteem.

  KÖSZÖNJÜK!

 64. John lejtők - mondta

  miért nem engedi letölteni?

 65. domi - mondta

  Szuper szuper erős ország vagytok további jó mati segített enerm sok nagyon szépen köszönöm, és remélem, hogy megtalálják a jövőben. Még egyszer köszönöm szépen tot.Bafta.

 66. Mircea Enescu - mondta

  Ti rock és a videotutorialele az enyém aur.In létrehozásával egy bootolható botot nemrég használtam a "A Bootable USB" a Lenovo e325 nélkül OS el.E egy nagyon könnyen használható, és én mint videotutorial róla jönne, hogy sok.

 67. Az oktatóprogramok nagy! Tanultam egy csomó dolgot a te, de én megbotlik valami, amit egy netbook Sony nyerni 7 Home Premium előtelepítve termék kulcs a hátán, de nem CD Windows bootolható vagy iso képet, hogy került a botot. Bosszant, hogy egy csomó kosz, a nyak nem használja (VAIO Care, VAIO Update, VAIO ...) !!! A Programok telepítése és törlése őrült, tele van !!! Azt akarom formázni a partíciót, és tegye a győzelem 7 kopasz ... csak amit akarok tanultam XP.
  Ez egy helyreállítási partíció és Biztonsági mentés és visszaállítás lehetőséget a "Hozzon létre egy rendszer repair disk" (ami azt hiszem lenne egy cd \ dvd rendszerindító Windows), de nem tudja használni, mert a netbook rendelkezik dvd és azt mondja: "A Windows nem találja a cd \ dvd-író. Ha még egy
  győződjön meg róla, hogy csatlakozik-e a számítógéphez. " Próbáltam Daemon Tools de ...
  Hogyan kivonat bootolható win, hogy őt a stik? Hol vannak a vezetők? Előre telepített Windows operációs rendszer van optimalizálva sony? Ha formázni a partíciót, és tegye win7 engedélyezett és helyezze a kulcsot a túloldalon CPC menne?

  • AdrianGudus - mondta

   Mona:
   Az oktatóprogramok nagy! Tanultam egy csomó dolgot a te, de én megbotlik valami, amit egy netbook Sony nyerni 7 Home Premium előtelepítve termék kulcs a hátán, de nem CD Windows bootolható vagy iso képet, hogy került a botot. Bosszant, hogy egy csomó kosz, a nyak nem használja (VAIO Care, VAIO Update, VAIO ...) !!! A Programok telepítése és törlése őrült, tele van !!! Azt akarom formázni a partíciót, és tegye a győzelem 7 kopasz ... csak amit akarok tanultam XP.
   Ez egy partíció helyreállító egy lehetőséget biztonsági mentés és visszaállítás az úgynevezett "létrehozása rendszer javítás lemez" (ami azt hiszem lenne egy CD \ DVD bootolható Windows), de nem tudja használni, mert a netbook van ellátva DVD és én azt mondja: "a Windows nem találja a cD \ DVD-író. Ha egy
   győződjön meg róla, hogy csatlakozik-e a számítógéphez. " Próbáltam Daemon Tools de ...
   Hogyan kivonat bootolható win, hogy őt a stik? Hol vannak a vezetők? Előre telepített Windows operációs rendszer van optimalizálva sony? Ha formázni a partíciót, és tegye win7 engedélyezett és helyezze a kulcsot a túloldalon CPC menne?

   Itt az oldalon van tutorial arról, hogyan kell bontania az illesztőprogramok már telepítve operációs rendszer is megtalálható illesztőprogramokat a laptop a hivatalos honlapján a gyártó.
   Akkor hozz létre egy bootolható USB stick, hogy tegye a Windows 7. A Windows 7 ingyenes és legális letölteni, és megtalálja a bemutató ebben a témában
   A Windows előre telepített oldalak nem optimalizált Windows-helyek gyakori. Ha újratelepíti a Windows Home Premium és 7 szükséges illesztőprogramokat fog futni ugyanaz, mint a meglévőt.
   Ami az engedély, nem tudom, mit mondjak, mert sokféle, lásd a képet: http://i.zdnet.com/blogs/license-and-media-matrix.png?tag=content;siu-container

   Oktatóanyagok megtalálni a keresőmező jobb felső, írsz:
   Hogyan hát minden vezetők Double Driver, belépsz, és megtalálja a bemutató
   Ahhoz, hogy egy bootolható botot Windows 7 keresés: Hogyan DVD vagy USB stick indítható Windows 7 Windows Vista, XP vagy 7, belépsz, és megtalálja a bemutató
   bemutató letöltés Windows 7: 7 eredeti Windows letölthető próbaverzió 90 nap, akkor meg, és megtalálja a bemutató

  • Marius - mondta

   Mona:
   Az oktatóprogramok nagy! Tanultam egy csomó dolgot a te, de én megbotlik valami, amit egy netbook Sony nyerni 7 Home Premium előtelepítve termék kulcs a hátán, de nem CD Windows bootolható vagy iso képet, hogy került a botot. Bosszant, hogy egy csomó kosz, a nyak nem használja (VAIO Care, VAIO Update, VAIO ...) !!! A Programok telepítése és törlése őrült, tele van !!! Azt akarom formázni a partíciót, és tegye a győzelem 7 kopasz ... csak amit akarok tanultam XP.
   Ez egy partíció helyreállító egy lehetőséget biztonsági mentés és visszaállítás az úgynevezett "létrehozása rendszer javítás lemez" (ami azt hiszem lenne egy CD \ DVD bootolható Windows), de nem tudja használni, mert a netbook van ellátva DVD és én azt mondja: "a Windows nem találja a cD \ DVD-író. Ha egy
   győződjön meg róla, hogy csatlakozik-e a számítógéphez. " Próbáltam Daemon Tools de ...
   Hogyan kivonat bootolható win, hogy őt a stik? Hol vannak a vezetők? Előre telepített Windows operációs rendszer van optimalizálva sony? Ha formázni a partíciót, és tegye win7 engedélyezett és helyezze a kulcsot a túloldalon CPC menne?

   Ez a kulcs megy, amíg windows7 telepíteni ugyanazt a verziót. Tehát, ha már Home Premium előre telepítve, telepítse Home Premium, hanem a tiszta (Nincs vaio). Illesztőprogramok és akkor automatikusan vagy manuálisan telepítése után a Windows a helyszínen producatorului.Despre hogyan bootolható usb meg több módszer az oldalon. Spor.

 68. Mona - mondta

  Köszönöm a tippeket ... Közben én hülye. Adtam visszanyerő rendszer, és törölni a partíciót D, hogy már mindent, és kaptam egy partíciót C Nem tudom, ha én is vissza semmit ... nem is képzeltem, mint a D partícióra megérinteni ... mi ezt? Közben néztem Acronis Recovery és bemutató ... Köszönöm! Jó munkát!

 69. Salutare.Am egy nagyon egyszerű kérdés: ha van egy bootolható ISO képet egy operációs rendszer, és azt szeretnék, hogy a CD / DVD bootolható, akkor könnyebb egyszerűen éget nero használata helyett ezek a módszerek?! köszönöm

 70. Emilian - mondta

  Van egy félreértés :) Azt szeretnénk, hogy egy bootolható USB XP de őszintén nézni a szél mindenütt, de nem látni, hogy a program wind7dvd3 meg tudja mondani nekem?

 71. AdrianGudus - mondta

  Emilian:
  Van egy félreértés :) Azt szeretnénk, hogy egy bootolható USB XP de őszintén nézni a szél mindenütt, de nem látni, hogy a program wind7dvd3 meg tudja mondani nekem?

  Nem értem, mit jelent a „win7dvd3” beszélni, nuam oktatóvideót mondott semmit valamit ...

 72. Salutare.Am egy nagyon egyszerű kérdés: ha van egy bootolható ISO képet egy operációs rendszer, és azt szeretnék, hogy a CD / DVD bootolható, akkor könnyebb egyszerűen éget nero, de hogy ezeket a módszereket?
  És még egy kérdés, kérjük: iso kép indításához szükséges? Úgy értem van egy iso képet a rendszert, és nem kell hozzá valamit, ha egy égési CD boot a CD? Köszönöm

 73. AdrianGudus - mondta

  LPS:
  Salutare.Am egy nagyon egyszerű kérdés: ha van egy bootolható ISO képet egy operációs rendszer, és azt szeretnék, hogy a CD / DVD bootolható, akkor könnyebb egyszerűen éget nero, de hogy ezeket a módszereket?
  És még egy kérdés, kérjük: iso kép indításához szükséges? Úgy értem van egy iso képet a rendszert, és nem kell hozzá valamit, ha egy égési CD boot a CD? Köszönöm

  Az ismertetett módszer a bemutató csak akkor hasznos, akik szeretnék telepíteni az operációs rendszert egy USB stick. Azok netbookok kis és nincs optikai meghajtó, így nem égnek a CD / DVD-k, és még kevésbé, nem tudja telepíteni a Windows-t a CD / DVD
  Ilyen esetekben hasznos tutorial. Készíts egy bootolható botot Windows és telepítheti azt az OS netbook, laptop és asztali PC-k még. Lehet, hogy nem rendelkezik optikai meghajtóval, vagy törött.
  És igen, nincs bootolható image. Az ingatlan a csomagtartó, vagy sem, ez hogyan történik az ISO képet.
  Én korábban egy ISO image Windows, én leégett egy CD képet a helyes utat, és semmi, a CD nem indul, mert a kép készült / generált rossz.

 74. Sall ... Nekem van egy probléma ... iso képet, majd válassza mikor kell adni a következő ad nekem ezt a hibát: A kiválasztott fájl nem érvényes ISO fájlt ...

 75. emi - mondta

  Adrian miért nem megy letöltési linket. Kérjük, tegyen valamit, mert kell a szoftvert is. Köszönöm.

 76. Ovidiu - mondta

  Legyen ba férfi, és azok a programok ... Nekem van egy netbook .. , és egy héten zavarja u telepíteni a Windows rajta ... WinToFlash Próbáltam más programok és semmi ... a BIOS-ban beállítva, hogy boot usb először ... ragaszkodom bootolható, de ha u megnyitja a netbook nem jelenti automatikusan buteaza kibír ... Azt kell mondanom, hogy nincs windows telepítve ... nem indul egyáltalán ...

  Én Win XP, és nem tudom letölteni a szoftvert kell ... úgy érzem, mintha dobott netbook window u ... Segítsen nekem ragggg

 77. Csináltam egy DVD-t, miután tette a táskát, tudom telepíteni az új Windows?

 78. Calin daniel - mondta

  nagyszerű bemutató tényleg segített kösz a segítséget Sall

 79. Köszönöm, hogy ez a bemutató !!! Excelelnta csinál egy nagy munka !!!

 80. Alecsxxxxxx - mondta

  Tud valaki segíteni, hogyan kell letölteni a fájlokat, hogy nustiu. szerszám oldalak

 81. névtelen - mondta

  IMG mondja nekem nem megy érvényes ISO

 82. dieday - mondta

  jó nekem ad nekem egy hiba, amikor égő DVD ad nekem ezt a hibát: "A égési folyamat nem sikerült.Próbálkozzon ellenőrizze a DVD-meghajtó, és a kiválasztott ISO fájlt, és próbálja újra.

 83. Mihai - mondta

  Ez így nem mehet, és összeomlik ez, nem találnak erős vagy pedig megpróbáltuk a WinToFlash és ad nekem egy botot eraore.am Kingston 2gb

 84. megy, hogy egy usb csomagtartó győzelem 8 ügyes, mint a bemutató?

 85. Karl - mondta

  Találtam egy módja némileg simpla.Pur egyszerűen kivonat tartalmát az ISO kép és copy-paste, hogy azt egy bottal gol.Am megcsinálta több számítógép és működött, és nem kell semmit telepíteni problema.Nu nincs operációs rendszer, és nem máshol, hogy kiáll a képtartalom ISO.Aceasta módszer egyaránt előnye az egyszerűség, és az az előnye, Poteau használható bármilyen operációs rendszer (Ubuntu, a Windows, android, stb) fázis tartalék CPC bemutató nyilvánvalóan továbbra is érvényes ebben az esetben.

 86. gigolo_dan - mondta

  Csináltam egy bootolható USB Windows 7, tette az összes fájlt a botot, de ha egy új mappát és táska őket ott, hogy ne hagyjuk őket szétszórva TÖBB csizma? vagy azt kell megtartsa őket létre?
  és egyéb kérdések: ha zsákot és semmi mást, csak Windows által indítható (pl szoftverek, illesztőprogramok, stb) TÖBB boot ugyanazt a kérdést? vagy elhagyták a bot, mint a Windows által indítható? Feltételezem, hogy nem olyan, mint bárki, hogy egy bottal 16, 32, 64 GB indítható Windows, mint ha 3-4 GB!

  • Alex - mondta

   Mivel a bot indítható marad kellene lépni az operációs rendszer fájlokat, mint ők. Nem kell, hogy azokat bármely mappát. Akkor inkább hozzá mappák személyes adatok, zene, kép stb. Mellett az operációs rendszer fájlokat.

 87. Adrian - mondta

  szia írok, így hozzá iso image „a kívánt fájlokat nem érvényes ISO file.Please ki egy érvényes ISO fájlt, és próbálja újra”: ((((

 88. Razvan - mondta

  Azt, hogy biztos, hogy megy az XP?

 89. Sergiu - mondta

  Helló, ahol lehet letölteni a 7 windows ???

Trackbacks

 1. [...] Ez az üzenet már említettük a Twitter által Cheta Manuel. Cheta Said Manuel: Hogyan olvasása DVD vagy USB stick indítható Windows Windows on 7 http://wibi.us/fcAH0r (Via @wibiya) [...]

 2. [...] 8 Windows Developer Preview tud egy USB stick a szoftver látható a bemutató https://www.videotutorial.ro/?p=5263 Vagy akkor éget a ISO kép a Windows Developer Preview DVD 8, hogy ez a bemutató [...]

 3. [...] Néhány évvel ezelőtt bevezetett szoftvert a Microsoft, amely nem ugyanaz, ez volt 7 Windows USB / DVD Download Tool, hogy csináltam egy videó bemutató. Sajnos 7 Windows USB / DVD Download Tool nem működik [...]

 4. [...] 7 Enterprise. A következő lépés az, hogy egy bootolható USB stick használatával WinToFlash vagy 7 Windows USB / DVD Download Tool később keresse meg a mappát "források" gombot a botot bootolható azonosítani [...]

 5. [...] A DVD indítható Windows 7 vagy lehet, hogy egy USB-stick indítható nézni ezeket tutorials: Hogyan készítsünk egy DVD vagy USB stick indítható Windows 7 Windows Vista, XP vagy 7 Hogyan pendrive bootolható Windows telepítése 8 Hogyan bootolható CD egy [...]

 6. [...] Az ISO image Windows 10 Pro, akkor lehet, hogy egy USB-stick bootolható Rufus vagy Windows 7 USB / DVD Download Tool vagy tudod, hogy a DVD boot később telepíteni a Windows operációs rendszer [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.