Hogy visszaszerezze a licenc Windows aktiválásához 8 és 8.1

Hogy visszaszerezze a licenc Windows aktiválásához 8 és 8.1
4.4 (68) 88.24%

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet visszaállítani a licenc aktiválásához a Windows vagy a Windows 8 8.1 Pro és még Windows 7.
Mint azt bizonyára tudják, laptopok, ultrabooks értékesítik a Windows előre telepített. A gyártók nem kínálnak DVD az operációs rendszer olyan esetben, amikor az ügyfél akar egy reinstall, de ragaszkodik a Stapele abtipild egy licenc kulcs az operációs rendszer van telepítve a laptop a kérdésre. Ha azt szeretnénk, hogy csinál egy újratelepítés Windows telepíteni kell a Windows ugyanazon verzióját, hogy telepítve van a laptop, amikor megvette csak ebben a helyzetben licenc található abtipildul hátoldalán a laptop, akkor az operációs rendszer aktiválásakor újratelepíteni .
A legtöbb esetben a cégek csinálnak egy tartalék, és létrehoz egy rejtett partíció (Partition Recovery) a laptop egy biztonsági másolatot az operációs rendszer helyreállítható így visszatér a beállítások és az operációs rendszer gyári, mint amikor elkezdted a laptop első alkalommal .
Talán sokan már van egy DVD-t az operációs rendszer, és azt akarjuk használni az ellátás 50 GB-os partíció helyreállítást. Ha törli ezt a partíció helyreállító kaphat több tárhelyet a laptopon.
Sajnos a gyártók számára szállít laptop Windows 8 vagy 8.1 dolgok alig változott. Sok laptop nem abtipildul engedéllyel és ragasztott mögött laptop licenc kulcs jön beágyazott operációs rendszer (beágyazott) operációs rendszer. Ha törölt partíció hasznosítás, úgy, hogy nem a legtöbb nem-technikai felhasználók, maradt engedély nélkül a Windows operációs rendszer és a Windows 8 8.1
Benyújtotta az egyszerű trükk bemutató ma megkapjuk 8.1 engedély a Windows operációs rendszer kiegészítő szoftverek használata nélkül. Tehát miután megkaptam / visszanyert Windows licenc 8.1 Pro tudunk csendben törölni a helyreállítási partíciót, és mi is az operációs rendszer újratelepítése a avechiului rendszer licemta gombot, hogy aktiválja az új operációs rendszer van telepítve.
befejezésül Visszaszerezze a régi licenc kulcsot a Windows 8.1 előtt az operációs rendszer újratelepítése, és törölje a helyreállítási partíció a laptop!
Engedélyek és hogyan kell eljárni, mint egy operációs rendszert, majd beszélni egy másik tutorial. Addig is, kívánok kellemes megtekintésére!

PowerShell script kódot használják a bemutató:
Get-WindowsKey { ## funkció a Windows termékkulcs letöltését bármely számítógépről param ($ cél = ".") $ hklm = 2147483650 $ regPath = "Szoftver \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion" $ regValue = "DigitalProductId4" Foreach ($ célpont $ célokban) $ productKey = $ null $ win32os = $ null $ wmi = [WMIClass] "\\ $ Cél \ gyökér \ alapértelmezett: stdRegProv" $ data = $ wmi.GetBinaryValue ($ hklm, $ regPath, $ regValue) $ binArray = ($ data.uValue) [52..66] $, C, D, F, G, H, J, K, , "T", "V", "W", "X", "Y", "2" "3" "4" "6" "7" "8" "9" ## dekódolja a base24 kódolt bináris adatokat Ha ($ i = 24; $ i -ge 0; $ i--) { $ k = 0 A ($ j = 14; $ j -ge 0; $ j-) { $ k = $ k * 256 -bxor $ binArray [$ j] $ binArray [$ j] = [math] :: csonkolt ($ k / 24) $ k = $ k% 24 } $ productKey = $ charsArray [$ k] + $ productKey Ha (($ i% 5 -eq 0) és ($ i -ne 0)) { $ productKey = "-" + $ productKey } } $ win32os = Get-WmiObject Win32_OperatingSystem -computer $ target $ obj = Új objektum objektum $ obj | Add-Member Noteproperty Computer -érték $ target $ obj | Add-Member Noteproperty Caption -érték $ win32os.Caption $ obj | Add-Member Noteproperty CSDVersion -érték $ win32os.CSDVersion $ obj | Add-Member Noteproperty OSArch -érték $ win32os.OSArchitecture $ obj | Add-Member Noteproperty BuildNumber -érték $ win32os.BuildNumber $ obj | Add-MemberNoteproperty RegisteredTo -érték $ win32os.Regisztrált felhasználó $ obj | Hozzáadott noteproperty Termékazonosító értéke $ win32os.SerialNumber $ obj | Add-Tag Noteproperty ProductKey -érték $ termékkulcs $ obj } } Get-WindowsKey localhost



Kapcsolódó oktatóanyagok



Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Lamoche - mondta

  Legegyszerűbb módszer az, hogy licenta.Descarcati Bacup és telepíteni Advanced tokenek és Manager.Aici látni, hogy tettek egy kulcsot Továbbá az Bacup és visszaállítani mindössze egyetlen kattintással.

 2. Marius Nechifor - mondta

  Helló Cristi Adrian. Lehet csinálni egy bemutató Tasker app az Android. Kerestem az oldalon, és én nem találtam semmi ilyesmit. Köszönöm szépen

 3. Bejan Silviu - mondta

  Salut.E egyszerűen aida64 persze, hogy kulcsfontosságú kell aida64 activat.Bafta

 4. Doru - mondta

  Hello. Követtem a fenti utasításokat, de hibát ad:
  Import-Module: Fájl F: \ Desktop \ AflaWinKey.ps1 az nem lehet betölteni, mert a script fut le van tiltva
  További információkért lásd a about_Execution_Policies http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=135170.

  Az egyik megoldás?

  • És én is ugyanaz a probléma. Tud valaki segíteni?

   • Alex - mondta

    Mind én és a többi a webhely látogatói megmutattuk sokszor, hogy megoldja ezt a problémát. Ha alaposan szemügyre a megjegyzések rovatban talált. O azt mondják, hogy megint. Fut "Set-ExecutionPolicy RemoteSigned" (idézőjelek nélkül) a parancsfájl futtatása előtt.

    • Andreea - mondta

     Még mindig nem merge.Deci első futás Set-végrehajtás ... aztán restl szakaszában a videót ... és még mindig nem működik

   • Calin - mondta

    set-executionpolicy RemoteSigned írni, hogy, majd adja meg, és adja meg. és próbálja újra. Dolgoztam

 5. alex - mondta

  Hello. Ha már nem érti, mi van írva, hogy Bolet, tehetnek valamit visszaállítani licienta.
  Beszélve arról, hogy a Windows nem a gyártó által megadott.

  • Octavian - mondta

   Nem lehet, mert formázott az ablakokat fel a gyártó, és most valószínűleg egy másik Windows-verzió, explicit amikor kérdéseket, hogy volt a Windows (Vista, XP, 7,8 ...), és milyen ablakok most ...

  • Adrian Gudus - mondta

   Sajnos nem lehet tenni semmit.

   • ABCD - mondta

    Nem lehet visszaállítani és szoftver ProduKey?

    • Adrian Gudus - mondta

     Egyes esetekben, UEFI laptopok gyártók fel ágyazni az engedély "BIOS". Ha az Ön esetében is, és lehet, hogy még mindig van esélye, hogy visszaszerezze. Nehéz megmondani, mert minden gyártó másképp működik.
     Fogom bemutatni egy másik bemutató a softulet, hogy a "look" és UEFI BIOS után, engedélyt, és ha létezik, akkor megjeleníti de az ilyen helyzetek nagyon ritkák, és gyakrabban csak azok, akik vásároltak a A Windows laptop vagy Windows 8 8.1

     • Silviu - mondta

      hi, tavaly vettem Win8 laptop előre telepített, de miután telepítettem Win1 7 hónapban, és tenni, hogy mi volt, hogy ez tiszta Hard Partition Recovery ... úgyhogy nem kell, lehet kapni ezt a kulcsot?

  • Costi - mondta

   uitete ház leptop ott látni egy engedély

 6. Radu - mondta

  Szuper, köszi!

 7. Misu - mondta

  Hi Adrian, nem működik Windows 8 módszer, mint azután, hogy ki a megrendelés előtt
  , Set-ExecutionPolicy RemoteSigned, a PowerShell aztán követte a lépéseket leírt tutorial.

  • Adrian Gudus - mondta

   Az is. Néha adta ezt a parancsot a legutóbbi parancs megszerzéséhez szükséges jogokat.
   Doru azt javaslom, hogy a fenti sorrendben (és mások, akik problémákkal fut az elsőrendű), majd az egyik a kézikönyvben találhatók

 8. Hi Adrian, vettem egy Toshiba Qosmio laptop a Windows telepítve van, és csak 8.1 actipild Windows 8 Keya így engedély nélkül. Azt lehet mondani, én laptop, mint 2 nap, újratelepíteni, én próbáltam a lépéseket, a te és én találkoztam ezt a hibát, és nem én, miért nem:

  Import-Module: fájl C: \ Users \\ Desktop \ Reco
  tiltva van a rendszerben. További információkért lásd: Abou
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=135170.
  Sor: char 1: 1
  + Import-Module C: \ Users \ RemusDumitru \ Desktop \ RecoveryK
  + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
  + CategoryInfo: SecurityError: (:) [Impor
  + FullyQualifiedErrorId: UnauthorizedAccess, Micros
  Get-WindowsKey: A "Get-WindowsKey" nem elis
  működőképes programot. Ellenőrizze a helyesírást a nevét, vagy ha
  újra.
  Sor: char 1: 62
  + Import-Module C: \ Users \ RemusDumitru \ Desktop \ RecoveryK
  +
  + CategoryInfo: ObjectNotFound: (Get-Wind
  + FullyQualifiedErrorId: CommandNotFoundException

  köszönöm

 9. Velem nem működik win 8.0, 64 kicsit.
  Miután ezt a lépéseket a bemutató, van írva alul piros:

  Import-Module: fájl C: \ Users \ spec2 \ Desktop \ RecoveryKey.ps1 miatt nem lehet betölteni a parancsfájlok futtatását van tiltva thi
  s rendszer. További információkért lásd a about_Execution_Policies http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=135170.
  Sor: char 1: 1
  + Import-Module C: \ Users \ spec2 \ Desktop \ RecoveryKey.ps1; Get-WindowsKey
  + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
  + CategoryInfo: SecurityError: (:) [Import-Module] PSSecurityException
  + FullyQualifiedErrorId: UnauthorizedAccess, Microsoft.PowerShell.Commands.ImportModuleCommand
  Get-WindowsKey: A "Get-WindowsKey" nem ismeri fel a nevét a parancsmagnak, funkció, script fájlt, vagy operabl
  e programot. Ellenőrizze a helyesírást a nevét, vagy ha az út szerepelt, ellenőrizze, hogy az elérési út helyes, és próbálkozzon újra.
  Sor: char 1: 55
  + Import-Module C: \ Users \ spec2 \ Desktop \ RecoveryKey.ps1; Get-WindowsKey
  + ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
  + CategoryInfo: ObjectNotFound: (Get-WindowsKey: String) [], CommandNotFoundException
  + FullyQualifiedErrorId: CommandNotFoundException

 10. Adrian Gudus - mondta

  Remus Dite és Laurentiu:
  Mielőtt küldje el a bemutató, hogy a parancs: "Set-ExecutionPolicy RemoteSigned", majd nyomja meg az "Y", és az Enter gombot, és csak azután végre a parancsot említett bemutató

 11. Köszönöm, hogy működött.

 12. Daniel - mondta

  szia, meg tudod csinálni egy tutorial arról ezt az alkalmazást? :

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waze

 13. Simi G - mondta

  Meg tudod csinálni egy tutorial Viber?

 14. blue3bearo - mondta

  Tudnál írni, hogy hogyan lehet menteni a forgatókönyvet, pontosan azért, mert nem, és azt hiszem, hogy miért nem veszi a forgatókönyvet, hogy olvassa el azt.
  Köszönöm.

 15. blue3bearo - mondta

  Tudnál írni, hogy hogyan lehet menteni a forgatókönyvet pontosan látható, mert nem, és azt hiszem, hogy miért nem veszi a forgatókönyvet, hogy olvassa el azt.
  Köszönöm.

  • Alex - mondta

   Várj egy percet. Hogy sikerült? Ebben exact.Dgeaba bemutató megmutatta írsz nekünk itt. Tudod, hogy azt mondja: "egy kép többet ér 1000 szavak." Tisztább, így nem hiszem, hogy lehet magyarázni.

  • blue3bearo - mondta

   Sikerült 7 az ablakok ... Mielőtt ad parancsot bemutató, hogy a parancs "Set-ExecutionPolicy RemoteSigned", majd nyomja meg az Enter "Y" és Enter újra, és csak ezután végrehajtja a parancsot a kézikönyvben találhatók ...
   Köszönjük!

 16. virus2009 - mondta

  Emberek, akkor nem kell semmilyen grafikus felület futtatásához szkriptek vagy lágy, mint, hogy ha nem tudja elérni a grafikus mód van? Mindegy, hogy a szokásos módon, vagy safemode mint sokan tudják, hogy feladja?

  Ha akkor vissza formázott partíciót működik anélkül, hogy a Windows, pástétom és törölje bejegyzés, ahol a termék kulcs van mentve, rezulattul a "nulla".

  Ki Cool, így továbbra is anélkül grafikus módban.

 17. Itt egy Windows-szoftver, amely nem függ attól, hogy működik-e vagy sem: Lazesoft Recover My Password

  A Windows boot és a Genius, mint ahogy azt sok hasznos funkcióval szoftver hibakeresés.

  Tedd a CD, kibír xboot, stb ....

 18. Misu - mondta

  Azaz, sok program, amely képes visszaállítani engedély ablakokat, de óvatosnak kell lennünk,
  a részeként vissza, a másik pedig elvesztettük.

 19. Fanel - mondta

  Helló videotutoriale, hogy nagyon jó és hasznos. Hogy a jövőben lehet videotutorial Windows 8.1. Hogy lehet fordulni 8.1 nyerni anélkül, hogy bejelentkezéskor, hanem a metró dolgozni, és e-mail Thanks

 20. ViorelR. - mondta

  sem azt, hogy Set-végrehajtás előre egy Acer nem működik, adok én egy hiba, mint az előtt. Leptop azon vettem egy hete, és én még nem változtatott meg, és minden keres, hogy milyen az adott aktiválási kódot.

 21. ViorelR. - mondta

  elfelejtettem mondani, azt win8.1 ezt leptop

 22. ViorelR. - mondta

  Érdekes, én próbáltam többször is, anélkül, hogy helyezze be a token az elején, és azt látom, hogy most már elment, és írt ezer aktiváló kulcs. Köszönöm, hogy ez a bemutató.

 23. ViorelR. - mondta

  Próbáltam néhányszor, és ő mutatja a sorozat, köszönhetően információk

 24. ViorelR. - mondta

  újraindítás után, és néhány próbálkozás ment első, I Win 8.1, hogy én nem is volt Execution Set. Kösz, fiúk útmutatók.

 25. Misu - mondta

  Script kód:

  Set WshHej = CreateObject ("WScript.Shell")
  Key = "HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \"
  DigitalID = WshShell.RegRead (key & "DigitalProductID")

  ProductName = "Termék megnevezése:" & WshShell.RegRead (kulcs és "ProductName") & vbNewLine
  ProductID = "Termék ID:" & WshShell.RegRead (kulcs és "ProductID") & vbNewLine
  ProductKey = "Telepített Key:" & ConvertToKey (DigitalID)
  ProductID = ProductID & TermékNév & productKey

  Ha vbYes = MsgBox (ProductID & vblf & vblf & "Mentse a fájlt?" VbYesNo + vbQuestion, a "Windows Key Information"), akkor
  Save ProductID
  végén, ha

  ConvertToKey funkció (kulcs)
  Const KeyOffset = 52
  isWin8 = (Key (66) \ 6) És 1
  Key (66) = (Key (66) És & HF7) vagy ((isWin8 És 2) * 4)
  i = 24
  Chars = "BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789"
  Do
  Ass = 0
  X = 14
  Do
  Ass = ass * 256
  Ass = Key (X + KeyOffset) + szamár
  Key (X + KeyOffset) = (Court \ 24)
  Ass ass mode = 24
  X = X-1
  Míg Hurok X> = 0
  i = i-1
  KeyOutput = Mid (karakterek, Clean + 1, 1) & KeyOutput
  Utolsó = Court
  Hurok Míg i> = 0
  Ha (isWin8 = 1) Majd
  keypart1 = Mid (KeyOutput, 2, Last)
  be = "N"
  KeyOutput = Csere (KeyOutput, keypart1, keypart1 & betét, 2, 1, 0)
  Utolsó ha KeyOutput = = 0 Ezután helyezze & KeyOutput
  Ha véget
  a = Mid (KeyOutput, 1, 5)
  b = Mid (KeyOutput, 6, 5)
  c = Mid (KeyOutput, 11, 5)
  d = Mid (KeyOutput, 16, 5)
  e = Mid (KeyOutput, 21, 5)
  ConvertToKey = a & "-" & b & "-" & c & "-" & d & "-" & e
  end Function

  Save funkció (Data)
  Const ForWRITING = 2
  Const asASCII = 0
  Dim FSO, f, fname ts
  fname = "A Windows Key.txt"
  Set FSO = CreateObject ("scripting.filesystemobject")
  fso.CreateTextFile fname
  F = fso.GetFile (fname)
  F = f.OpenAsTextStream (ForWRITING, asASCII)
  f.Writeline dátuma
  f.close
  end Function

  A szkript a fájl másolás jegyzettömb,
  SaveAs
  A fájl neve: denumire.vbs
  Fájl típusa: Minden fájl
  Mentése.

 26. Misu - mondta
 27. Misu - mondta
 28. SammyVassy - mondta

  Hello ... Van egy kérdésem, ha daua telepíteni az operációs rendszer egy HDD lerövidíti az életét?

 29. Cristi M. - mondta

  Helló @Adrian

  Ha tud kérem tegye egy jegyzettömböt webhelykódjával be, mert adnak a közvetlen másolás / beillesztés kód szükséges mezőket és vesztes érvénytelenné válik. köszönöm

 30. InternetExploder - mondta

  Én egy get-win8key segédprogram használatát.

 31. florin - mondta

  fogadtatás
  Van egy program, az angol Profu {}, ami fut Windows XP, hogyan tudom megtenni, hogy futtatható Windows 8.1
  Szükségem volt rá. Köszönöm.

  • Alex - mondta

   Írja fel a keresési mezőbe a jobb felső „Hogyan dolgozunk minden régebbi szoftver Windows 7”.

  • Vali - mondta

   A komplement. Tudom, van a Windows XP Mode 8 vagy 8.1. Ha profi vagy vállalati verziója a Windows 8.1 és 64 bit be van kapcsolva, akkor a „Hyper-V”, mint virtualizációs megoldás. jönnek Programok és szolgáltatások vezérlőpult - a bal oldalon lesz valami hasonló „Add or Remove Windows Components” kullancs ott hiper. Hyper V nem jön alapértelmezés szerint, ezért meg kell tenni, amit mondtam korán. Azonban meg kell vizsgálni néhány dolgot, ha azt szeretné, hogy a Hyper-V:
   1. hogy még pro vagy vállalati Windows-verzió 8
   2. hogy egy kicsit OS 64
   3. A processzor van hardveres virtualizációs képességeit, és még aktiválva. Egyes biosuri, ezek a funkciók alapértelmezés szerint ki úgy van, hogy menjen be a BIOS-t és aktiválja őket. Ez az Intel VT-x vagy AMD-V.
   4. Van még 4 GB RAM valós számítógépen. Valószínűleg menne és GB 2 nem tudom, mit mondjak ...

   Alternatívaként használhatja VirtualBox, VMware Player vagy a VMware Workstation. Ha egy srác túlságosan technikai, ez talán a legjobban használni a VirtualBox vagy vmware ... helyett hiper V. Ebben az esetben nem feltétlenül szükséges a Windows operációs rendszer 8 64 vagy bit processzor hardveres virtualizáció támogatás virtualizáljuk a Windows XP 32 egy kicsit.

   Abban az esetben, úgy dönt, hogy a VMware és problémád van a hang szakította félbe a virtuális gép Windows XP, ezt a fix "http://www.lilchips.com/vmaudiofixtray.htm"

 32. djares21 - mondta

  Nincs értelme, hogy bonyolultabb dolog

  • santa ' - mondta

   Young, beszélő bemutató használt-n win7 nem megy Adriane ... .iti adni Key csak BBBBBBBBBBBBBB; Tudom, a cím: _script az win8 csak egy minta: a győzelem 7 nem működik ... ciao

   • Alex - mondta

    Ha problémája adódik, nem jelenti azt, hogy minden Windows-felhasználó 7 lesz ráakad ezt a problémát. Én vezetem ezt a parancsot Windows 7 Enterprise, és csak kevéssel ment tökéletesen, mielőtt meg kellett adni a parancsot: "Set-ExecutionPolicy RemoteSigned" Írta: Misu az előző hozzászólást, mert a Windows jön az alapvető funkcióval megállt gördülő sripturilor sgur intézkedés, és így lehetővé teszi a parancs funkciót. Egyébként én követte a lépéseket látható a bemutató, és minden simán ment. Legközelebb, ha ilyen kijelentéseket, hogy amennyiben egy általános probléma, és nem az, hogy találkozik csak te, és, hogy minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megtalálja őket a megoldást. Remélem nem haragszol. Ha van egy probléma, akkor tegye, és megpróbálunk segíteni.

 33. david - mondta

  csak menj már használta a parancsot: "Set-ExecutionPolicy RemoteSigned" az előírás. ms

 34. Cristina - mondta

  Próbáltam én (a win 8), és természetesen működik szkriptek leálltak. Tudomásul veszem, hogy kellett használni első, hogy az @David szerepel, de ... és kérem, ne nevess ki ptr'm nem jó ... mi a funkciója, hogy képes visszatérni a későbbi beállítások alapértelmezésben? Mert én inkább szkripteket kell függeszteni, miután ... nyilvánvaló okokból. Sok köszönet előre!

 35. Szia, a fenti szkript vagy rossz én csak menni valahová?

  Import-Module: A helyzeti paramétere nem található Ez az érvelés elfogadja "Dite \ Desktop \ RecoveryKey.ps1".
  Sor: char 1: 1
  + Import-Module C: \ Users \ Remus Dite \ Desktop \ RecoveryKey.ps1; Get-WindowsKey
  + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
  + CategoryInfo: InvalidArgument: (:) [Import-Module] ParameterBindingException
  + FullyQualifiedErrorId: PositionalParameterNotFound, Microsoft.PowerShell.Commands.ImportModuleCommand

  Get-WindowsKey: A "Get-WindowsKey" nem ismeri fel a nevét a parancsmagnak, funkció, script fájlt, vagy
  működőképes programot. Ellenőrizze a helyesírást a nevét, vagy ha az út szerepelt, ellenőrizze, hogy az elérési út helyes, és próbálja
  újra.
  Sor: char 1: 61
  + Import-Module C: \ Users \ Remus Dite \ Desktop \ RecoveryKey.ps1; Get-WindowsKey
  + ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
  + CategoryInfo: ObjectNotFound: (Get-WindowsKey: String) [], CommandNotFoundException
  + FullyQualifiedErrorId: CommandNotFoundException

  PS C: \ Windows \ system32>

 36. Tiberiu - mondta

  Kezdek megköszönni Önnek f sok hangulatjelet te sok, akik szeretnék megtanulni, hogyan valamit.
  Hivatkozva a legfontosabb hasznosítási találtam olyan alkalmazás, amely látszólag tartja könnyebb licenc kulcs
  de., akik bizonyulhat jobb, jön; EKeyfinder

 37. Köszönöm, Adrian, magyarázatot. Ugyanakkor azt mondja, hogy a szkriptek futtatásához vannak tiltva ebben a rendszerben. Mit tehetek? Hogyan teszi számukra ?? Megpróbáltam kétszer. Elmentem Options IE és az aktivált script hibakeresés, de még mindig nem működik. Adtam újraindul, és minden megy.
  Köszönöm válaszát.

  • Adrian Gudus - mondta

   Azt fenti válaszok a más felhasználók vagy a válasz a megjegyzéseket az előző oldalra kattintva érhet el a "kell vásárolni online << legidősebb" pirossal írt alá utolsó megjegyzés az oldalon

   • Köszönöm, megoldódott. Ez egyszerű set-executionpolicy RemoteSigned. Miután megkapta az engedélyt kulcs, hazajöttem korlátozott. Nagyon köszönöm, és köszönöm nevében mindazoknak, akik szükségük az ilyen információk, különösen akkor nekünk szabad.
    Isten áldja meg minden az Ön és munkatársai, akik segítenek minket annyira.

 38. Liviu - mondta

  kösz a segítséget

 39. florin - mondta

  Azt mondta, hogy az írások nem engedélyezett el kell végezni ezt a PC

 40. Előfordult már az egyszerű script a Microsoft "Windows biztonsági másolat Windows termékkulcs 8 (VBScript)"

  https://gallery.technet.microsoft.com/scriptcenter/Backup-Windows-product-key-1a200645

  • Andrew - mondta

   Miért nem megy? Letöltöttem, odaadta a kulcsot, és az utolsó karakter hasonlóak azokhoz, amelyek tettem a kulcsot néz ki az utóbbi időben.

 41. ViorelHD - mondta

  Szuper, folytatta 7 Win Végső, de csak az első végrehajtó mit Alex. Köszönöm a bemutató.

 42. Adrian Sandu - mondta

  Szia, én próbáltam, hogy visszaszerezze a kulcsot, azt mondta, hogy itt, de a probléma az, hogy ha adsz, hogy végre nem merge.imi apareceva piros, csináltam egy képernyő, és tegye prinst alább, így láthatja a .Sper tud nekem segíteni, köszönöm.

  http://snag.gy/zaoyu.jpg

 43. dumi - mondta

  hello, van-e lehetőség, hogy visszaszerezze a kulcsot közvetlenül a BIOS, ahol minden afost formázva a számítógépen, beleértve a partíciót?

 44. Hello ... .I van egy barátom Windows 8 pro és szeretném tudni, hogy ha elmegyek telepítése és használata Windows licenc, ha ő?

 45. adrian - mondta

  Mondd, és nekem, ha lehet tanulni ezzel a módszerrel, és számos ablakból a tárgyalás 8 90 napon levették helyszínen a Microsoft, mert próbáltam, de ez nem működik, köszönhetően

  • Alex - mondta

   Próbáltam Windows 7 Enterprise (version 90 nap), és elment. Hogy megy? Több részlettel. Talán megállt szkriptet ebben az esetben meg kell folososti első parancs "Set-ExecutionPolicy RemoteSigned" (idézőjelek nélkül)

 46. Alex - mondta

  Hi guys! Nem tudom, hogy miért nem megy néhány oktató. Például, ez a fenti nem megyek, én hirdetés csak egy nagy bemutató, ahol lennie kell, és ha lezárja a fehér rész üresen marad.

  • Manapság már optimalizálása videotutorial.ro. Másztunk több összetevője felhő, azt meghúzni biztonság, takarítás, és én faut optimalizált cache. Mégis tettem élő műveletek megszakítása nélkül.
   Lehet, hogy néhány változtatást hajtott végre a cache és bonyolódhatunk egyes böngészők. Csak meg kell adni urefresh oldalon, vagy a legrosszabb esetben cache kiürítéséhez az elmúlt két napban.

 47. Marian - mondta

  Van egy Lenovo laptop ablakos 505 G8.1 ég bing preinstalat.am particionálni a merevlemezt, és az eredmény egy katasztrófa. Kiirtották mindent beleértve a rejtett partíció. Szerencsére találtam a sorozat engedély előírással, hogy a particionálás. A kérdésem az, melyik változat a Windows telepítéséhez engedéllyel 8.1, hogy van?

  • Adrian Gudus - mondta

   Meg kell telepíteni a Windows ugyanazon verzióját 8.1 Ön korábban.

  • Alex - mondta

   Sajnos nem lehet használni a Windows licenc 8.1 Bing másik változata a Windows. És azt is, sajnos nem kínálnak letölthető a Microsoft Windows 8.1 Bing. A Windows ezen verziója csak intregatorii OEM és előtelepített bizonyos termékek csak.

 48. Marian - mondta

  Köszönöm a választ.

 49. Mihai - mondta

  sal. Particionáljam a „RecoveryImage”, de a Windows telepítve van. lehet visszaállítani a licenc kulcsot? és ha igen, hogyan? Köszönjük!

  • Ha lenne a PC-licenc (jogi), akkor telepítse az azonos Windows telepítés után aktiválni a telefont. A felugró kódot meg kell adni, hogy az a telefon vagy az üzenetrögzítő kísérője. Miután megkapta az aktivációs kulcs kódja os és kész. 2 néhány percet vesz igénybe.

  • Adrian Gudus - mondta

   Elméletileg meg kell, akkor indítsa újra a számítógépet, és ha jobban megnézed, mielőtt a Windows, az üzenet jelenik meg valahol a képernyő alján vagy Helyreállítási mód „sajtó F2 belépni hasznosítás”.
   Ha nem látja ezt az üzenetet, akkor lépjen be a BIOS és csendes dezavtivezi gyors boot vagy rendszerindító nyomja F10 hogy mentse a beállításokat, és indítsa újra. Most látnunk kell az üzeneteket előtt megjelent a laptop, hogy belépjen az operációs rendszer.
   Ha minden mást nem azt jelenti, hogy partíció helyreállító szoftver telepítése használta a gyártó, aki megpróbálta azt, ahogy nevezték, és telepíti a szoftvert. Access szoftver és ha úgy látja, hogy a helyreállítási partíció, akkor vissza, mi volt abban a partíciót.
   Milyen szoftvert használnak, vagy amelyek segítségével lehet visszaállítani a rendszert a visszaállító partíció található a kézi vagy laptop a hivatalos honlapján a gyártó a használati utasításban, hogy letölthető .pdf formátumban

 50. Cosmin - mondta

  Bemutató nagyon jó, de nekem ez nem működött először. Működött csak azt a parancsot adta: "Set-ExecutionPolicy RemoteSigned", majd nyomja meg az Enter "Y" és Enter újra, és csak ezután végrehajtja a parancsot a kézikönyvben találhatók, de törölni előtt gondosan gilimelele. Köszönöm a bemutató adatokat.

 51. Magicman - mondta

  Üdvözlöm a lépéseket követtem pontosan az első alkalommal jártam ott én teszi PowerShell tiltani után ment, hogy én 8.1 Windows alapvető és adott nekem pontosan aceelasi termék kulcs, hogy tud segíteni nekem, kérem?

 52. medúza - mondta

  Hello. Hogyan visszaállítani az adatokat engedély? A laptop előtelepítve a Windows 8, a licenc kell a BIOS-ban. Hogyan találok adatokat és telepítse újra a Windows?
  multumec

 53. Virgil - mondta

  Sikerült kb 10 kísérleteket. "Set-ExecutionPolicy korlátozott" (idézőjelek nélkül) obligatoriu.am megosztjuk lemez, amint megvettem a laptopot, és én elveszett partíció recovery.lenovo g50-70.am 53 év (ez az út, ellenőrzés)

 54. Ionel - mondta

  Ezt a szkriptet ad nekem a Product Key: xxx a Microsoft Script ad nekem telepített kulcs: XXY jelenti a másik.

  A kérdésem a következő. Keiul meghatározva ez az eredeti forgatókönyvet? Azt leptop egy Sony Vaio kapott 8 a Windows előre telepített. és most kaptam egy Windows .NET 8 véletlenszerűen és instalat.Si Key, meglát különböző forgatókönyvet a Microsoft?

 55. vldarad - mondta

  Mint mondtam Ionel és én egyáltalán megjelentek különböző kódokat kell használni PowerShell szkript, és ???
  Összefoglalva Adrian kérem, mondja meg, melyik a legjobb, vagy valamelyik használatával generált script PowerShell?
  Köszönöm ...

  • Costelina - mondta

   Láttam már ezt a bemutató
   szalma shell script nem működik hatalommal?
   ha nem tudja kezelni telepíti AIDA (Everest) aktív engedélyek és megmutatja az összes részletet

 56. Neeem - mondta

  de ha írsz mindent afel és piros szövegben, amelyek

 57. Doru - mondta

  Helló,
  Tud valaki mondani nekem, hogy miért nem megyek ki a titkosított kulcs PowerShell. Próbáltam egy kis program „pkey” Azt találtuk, másik kulcsfontosságú 8.1 telepített demo verziót, és képes volt aktiválni a Windows-t.
  Én nem valami jobb?. És köszönöm várt választ

 58. Viorel - mondta

  hello, aki tud nekem segíteni, és nekem, hogy visszaszerezze után licenckulcs Windows Tablet 8.1, ahol meg kell tennem ezt a műveletet a tablet bemutató megmutatta, hogy mit Miata? vagy hogy egy másik számítógépen, ahol már a Windows 7. tablettát próbáltam, amikor nem megyek ujjal copy paste. Saját tabletta ptr. egér. köszönöm

 59. Viorel - mondta

  Ki tud segíteni, és köszön letölteni licenc kulcsot a Windows Tablet 8.1 hol van erre a műveletre a tabletta, amely azt mutatta, Miata bemutató? vagy meg tudod csinálni minden Windows-számítógépen képzése a házat, ahol 7. Megpróbáltam ezt a tablettát, és nem Bletea nem másolja illessze az egérnek csak töltő. köszönöm

 60. Illés október - mondta

  - Vettem 2008 egy laptop Lenovo Computer Warehouse T61, 6465 típusú 57U a 32 Busness Vista operációs rendszerrel előtelepített Mb.
  - Mert matrica Prod. Key-t nem védett felszíni lágyító után 7 év használat, nem tudnak olvasni a karaktereket a 4 25.
  - Találtam Product Key operációs rendszer Win Vista előtelepített, de Prod.Key teljesen eltér az említett matricán beillesztett hátoldalán a laptop. Találtunk Prod Key rendszer és egy alapértelmezett (alapértelmezett), melyet eltér kötésű laptop. Talán a legfontosabb produckt telepítés előtti használja más, mint a matrica. Azok a boltban, a szolgáltatás Depanero - Lenovo, stb kaptam csak a „madár” az egyik a másikra
  KÉRDÉS: Ha újra kell telepíteni Win Vista után rejtett partíció, akkor lesz szükség, hogy a legfontosabb ragasztott laptop? Ha nem, miért nem fogadta el, ragaszkodni ott? És ha megkérdezed, mi a teendő? Én is fizetnek kiskereskedelmi engedélyt, miután kifizettem egy előtelepített OEM? Tudsz küldeni egyéni e-mail válasz? Kérem. Ez multumese O. Elias, nyugdíjas ..- nek MEC

 61. Pieporus Dacicus - mondta

  Követtem az utasításokat, pontosan, de nem tudtam megtalálni a kulcsot a Windows 8.1 márka laptop "Acer". Karakterláncok piros színnel jelennek meg, amelyek különböző "Sikertelen" nincs más út? Köszönet előre.

 62. valentin - mondta

  Hello, van probléma, azt visszatette a régit feladta, ebben az esetben, mert vissza Windows-licenc?
  Volt telepítve 8.1 nyerni a Bing hátoldalán nem csak egy matrica sorszámú x553ma-bing-sx561b.
  Lehetőség van telepíteni egy győzelem, mint a gyári és megy?

 63. adrian73 - mondta

  Jó estét próbáltam csinálni, ahogy mondják. De nem megy
  PS C: \ User \ Adrian> menni, és nem tudja kitörölni, amin látható

 64. Cipiland - mondta

  Köszönjük!
  Ez tökéletesen működött, de csak azután, hogy azt a parancsot adta Set-ExecutionPolicy RemoteSigned.
  Minden a legjobb!

 65. daniel - mondta

  Sikerült visszaállítani kulcsok ptr a Windows 8.1 (64) és a Windows termékkulcs OEM BIOS: A .... Lazesoft a Windows Key Finder. Leptop vásárolta a rendszer telepítése után egy évvel már újra ... készpénzzel sikerült a legfontosabb Windows8.1 ... és én azt a BIOS-ba ... és mi ... Mindegy bravo, hogy azok, akik a tőlük telhető legjobbat, hogy segítsen nekünk PC

 66. hozacosmin - mondta

  Salut!
  Volt egy probléma a merevlemez és a megváltozott {a szavak, hogy azt mondta, van egy másik azt mondta, hogy az élet 0%}
  Még mindig kaphatok Productkey-t a régi merevlemezről?
  Köszönjük!

más referenciák

 1. [...] Arról, hogyan kell visszaállítani a Windows licenc 7 vagy Windows 8 van egy videó bemutató itt: Hogyan visszaállítani a licenc Windows aktiválásához 8 és 8.1 Feltételezve mindenki engedélyezett operációs rendszer viszont jegyezni valamit, akkor [... ]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.