Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Grigor - mondta

  Nagyon érdekes és hasznos tutorial. Köszönöm.

 2. Andrew - mondta

  Egy nagyon jó tutorial. By the way, ha meg tudod csinálni a jövőben, és a "hogyan, hogy ki volt az online a facebook-on a listáról a barátok, amikor kijelentkezik elkaptuk PC, akkor láthatja, hogy ki és milyen idő eljött a reggel, és hogy milyen volt bejelentkezett "Tudom, hogy van néhány alkalmazás a Facebook-on. ETI csak, hogy tudja magyarázni folyó szépen.

  • Marius L. - mondta

   Nincs ilyen dolog. Alkalmazások, amelyek az említése csak ostobaság, hülyeség, hogy sok hiszékeny gyorsan fel a pofa.

   • Andrew - mondta

    Nem is tudom, talán vannak olyan alkalmazások, hogy elmondjam, ki volt online a listából, és mikor, és hogy az állam egyszerű elméletben (nem alkalmazások, mint a Ki nézett profilom a facebook-on az összes külföldi) tehet a totorial.

    • Marius L. - mondta

     Látom, makacsul ragaszkodnak, és kérjen néhány alkalmazás, amelyek nem léteznek, vagy ha vannak, csak hamis. Lehet, hogy, mivel vannak "alkalmazások, mint a Ki nézett profilom a facebook-on az összes külföldi", ami mindenki tudja, hogy egy szar. Keressen és lehet találni valamit. De sokkal valószínűbb, hogy ha letölt egy alkalmazást, amely azt ígéri, hogy amit akarsz, ha pricopsesti vírussal. Siker!

 3. Robert Dobrescu - mondta

  Hi Adrian! Facebook app elrejti Láthatatlan "X típusú"?

 4. Nem bízom az ilyen hosszabbítások mintha dolgoznak fb astiuia d ela közvetlenül a játék szerver, és nézd meg, hogyan kell olvasni az üzeneteket nem megy ezeket a kiterjesztéseket. mindig kidolgozása 100% plusz kiterjesztések, mint már volt ezeket a kiterjesztéseket nem működnek néha.

 5. robert - mondta

  Meg tudod csinálni egy tutorial, vagy bejelentését a szeptember végén a Microsoft ingyenes 15GB ad szabad teret onedrive. 30GB azaz összesen.

  PS Az üzenet hagyható jóvá, vagy nem, nem bűncselekmény. BAFTA-

 6. daniel - mondta

  Helló Adrian. kérlek felvilágosít engem, miért nem látom ezt videotutorial az Internet Explorer? tennie, hogy játszani néhány pontosabb ba. pontosabban, hogy visszahozza az betöltött és youtube.probabil köze van a jwplayer ?,, és ha igen, mi a teendő. (megjegyezve, hogy a Google Chrome játszani.

 7. zame77 - mondta

  Tisztelgünk! Nekem van egy probléma, és nem tudja megoldani. PC nem tudja elérni a webhely miután újratelepíteni a Windows telepítettem minden Ablakok 7 8 32 a kicsit, és semmi. Próbáltam nélkül víruskereső és vírusirtó, és semmi. Mit tehetek? Csak ezen az oldalon nem tudok hozzáférni egyébként jól működik.

  • Marius L. - mondta

   De ha ülsz a számítógép előtt is belépni az oldalra? Lehet, hogy ez a probléma, amit elérni kívánt "a PC oldalon."

  • robert - mondta

   Van már szülői felügyelet be? Megtiszteltetés számomra, hogy "digicare" van szülői felügyelet, vagy máshol, amelyben fel a honlap hiba, vagy betesz egy alkalmazás (kiterjesztés) a böngészőjében. Egy másik ötlet van.

 8. zame77 - mondta

  Nem, nem volt szülői felügyelet telepítve. Nem tudom az okát.

  • Próbáltam több böngészővel? Mi történik pontosan, amikor megpróbál belépni az oldalra? Milyen üzenetet kap? Nem felelős marad üres oldal?

 9. zame77 - mondta

  Igen, a probléma az összes böngésző, az oldal nem töltődik be, de megoldottam. Levettem a router, és minden visszatér a normális kerékvágásba. A router az RDS. (ZTE)

 10. zame77 - mondta

  Köszönöm mindenkinek a segítséget.

 11. Cristian - mondta

  Üdvözöllek! Először is szeretném megköszönni, hogy az erőfeszítés, megtanultam sok mindent tőled. Probléma történt, hogy szükség lesz a segítségre: volt egy beszélgetés egy személy ismerőseim listáján a Facebook chat, szeretném letölteni a beszélgetést. A probléma az, hogy a személy már nem volt a listán. Vannak megoldása? Előre is köszönöm!

 12. ViorelR - mondta

  Hogyan tudom eltávolítani facebook számla születési év, hónap, nap, nem akarom, hogy utoljára facebook, azt akarom, hogy törölje azokat, és nem csak azt, hogy elrejtse őket. Köszönöm.

 13. Clau - mondta

  Hatalmas kérés !!! Vádak hűtlenség pár
  Kérem, segítsen választ a kérdésre: mi számláló facebook messenger rögzített tevékenység, jelentkezzen be a kérelmet, mint egy Samsung telefon Android rendszer és az internet kapcsolat Telekom, egy olyan időszakban, néhány óra, amit chat-? Mármint én szemrehányást állapota „aktív most”, tekintettel arra, hogy aludt. Beszélve arról, hogy a jelszót facebook biztonságos és az Ön személyes hozzáférési kódját.
  Nagyon köszönöm!

  • Clau - mondta

   Visszatérve a fenti kérdés, úgy érzi, hogy a Facebook Messenger Android alkalmazás teszi adatforgalom „a saját”?

 14. Maffiózó - mondta

  Nagyon anteresant és segítőkész: "(

 15. turisticus - mondta

  Újabb chat az állapotát megtekintheti azokat, akik játszanak, és a játék ... letilthatja ezt? Úgy értem, ha én játszom valamit nem minden bimbózó, ha látom.
  Köszönjük!

 16. Lucia - mondta

  Hi ... Lenne egy kérdésem, de kérjük, vegye figyelembe, hogy én nem vagyok jó számítógépes f is, így szükséges útmutatást. Eddig láttam a fenti barátaival a Facebook, a listát a jobb, mikor volt az utolsó kapcsolat az egyes. Most néhány, ha csak az utolsó jel, mások nem. Mit tehetek? Van egy beállítás, amit meg kell csinálni?

 17. Liviu - mondta

  lehetséges, hogy küldjön egy levelet valakinek, és meg fogja mutatni az üzenetet küldte, de nem kapott ő valami telepítve, vagy vannak olyan beállítás, amely lehetővé teszi számukra, hogy mutassa meg, nyakkendő, hogy nem kapja meg az üzenetet? Lehetőség van erre?

 18. Cristina - mondta

  Jó, letilthatjuk az adott fiókot számomra, hogy azt mondja, hogy mennyi ideig, ha offline? Köszönjük!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.