Hogyan kell használni a Windows Vista és az engedéllyel 7 jogi közel fél év - videó bemutató

Hogyan kell használni a Windows Vista és az engedéllyel 7 jogi közel fél év - videó bemutató
4.2 (31) 84.52%

Ha már telepítette a Windows Vista vagy Windows 7 nagyon jól tudják, hogy nem kell engedélyt telepíteni a 2 operációs rendszereket. Telepítése Windows Vista 7 vagy engedély nélkül, ha telepíti ütés fogja használni 30 napig gond nélkül vagy korlátozás.

De mi a helyzet, miután lejárt a 30 nap próbaidőszak? Nyilvánvaló, hogy a válasz az egyik.
Vagyunk nagyon lelkiismeretes emberek, mint te egy boltban, hogy osztja OS, és vesz egy Windows-licenc minket.
De van még egy lehetőség! Ez törvényes? Én mondom, igen, ez legális!

Egy egyszerű parancssort a CMD (parancssor) aktiválhatja a 30 nap próbaverzió.
mindössze annyit kell tennie, hogy:

1 Kattintson a "Start" (vak gomb)
2 a keresési bar "Search" write: cmd
3 akkor megjeleníti a keresési eredményeket, kattintson a jobb gombbal a "cmd", és válassza a helyi menü "Futtatás rendszergazdaként"
4 a "CMD" write parancsot: slmgr-újraélesednek
Adja 5 Dam, akkor megjelenik egy ablak, ahol azt mondja, hogy a művelet sikeres volt, és hogy az "OK"
6 Dam Indítsa újra a számítógépet, és íme, még mindig 30 napon belül élvezhetjük Windows!

Adunk ezt a parancsot 3 alkalommal és összesen 120 nap ezzel fel tudjuk használni a Windows Vista 7 vagy teljesen legális. A tanácsom az, hogy ez a parancs utolsó napján lejár a Windows nem "kimerültség" ez a fölösleges funkciót hívott visszaállítása.
Én is adtam ezt a parancsot 2 nap mint nap, a lejártakor a Windows újraélesednek sikeresen!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Szuper jó emberek utolsó egy pokoli kalózkodás, ez a módszer segít abban, hogy a Windows 120 nap.
  Ha belegondolunk sokan nem tartják mindkét operációs rendszer után 2 hónap múlva újra kell telepítenie, ez a része a levelek nyitott visszafogja Microsoft kalózkodás (véleményem szerint).
  Néhányan azt gondolják, valószínűleg sokkal kényelmesebb, hogy a Windows XP, Vista vagy 7 a repedés kész torrentek óra, ez egy nagy hiba, mert az ablakokat, nagyon ritkán tiszta, a legtöbb alkalommal, hogy rajtuk keresztül mindenféle szar a legjobb esetben csak a hibákat.
  Használja bizalommal látható a bemutató mód, el kell ismernünk, hogy ez egy kis friss levegőt a számunkra rossz rómaiak.
  Gratulálunk, hogy Adrian a tutorial, nagyon hasznos.

  • Andrew - mondta

   Meg lehet adni újraélesítés után az időszak 30 nap, feltéve, hogy használja a CMD admin.
   Ha nem használják fel, mint admin 30 nap után a győzelem azt mondja, hogy meg kell emelni kiváltság, vagy valami.

 2. Cristi - mondta

  Adi, láttam, hogy 7 Windows Professional. Van egy kérdés, hogy jobb, mint a végső? Én még soha nem próbálta, hogy kibír professinal értem, én nem ... akkor is, ha a "Luoma" az enyém, volt nappal ezelőtt 3 7 Windows Ultimate telepítve van a számítógépre, de én nagyon csalódott benne.
  Ahogy egyes programok kapnak néhány hibát, mint ... a program nem jó. Ez az első alkalom, és én már telepítette tökéletesen működik.
  Hatása hibák baleset volt a program, mint valami bla, bla ...
  És BSPlayer, adott nekem egy hiba, hogy menjen be nem tudom, mi dolog, nem tudom, milyen hülye alkalmazkodni a videó Deam ok igen nem voltam túl elégedett a minősége a film, és én vagyok codec maga ajánlotta innen: ( ((ne írjon hivatkozások)))

 3. Lucian - mondta

  Gratulálok srácok ... te vagy a legnagyobb tari.Romanul mindig megtalálja a módját, hogy nekünk razbeasca.Saracia kezelni minden situatie.Bravo Adrian, te egy profi!

 4. Paul - mondta

  Van egy kérdés, lejár Acle 100si CEV nap rebagam felderítését windowsu és nem ugyanaz? Jelentést inttroduc, hogy a parancs, és tartsa meg, és 100 napot??

  • Adrian - mondta

   Paul: Van egy kérdésem, lejár Acle 100si CEV nap rebagam felderítését windowsu és nem ugyanaz? Jelentést inttroduc, hogy a parancs, és tartsa meg, és 100 napot??

   Nem nézett a bemutató, hogy a végén, így nem fogok válaszolni, én a bemutató, hogy mondja el, hogy itt a felülvizsgálat! A válasz a kérdésre a bemutató, nézd meg a végéig!

 5. Sorin - mondta

  hello! Adriane ajándék amit tett, köszönhetően, hogy mi nyitott elmék a criza.sa néhány boldog ünnepeket!

 6. Petre - mondta

  hello, van egy kérdés, hogy egy biztonsági másolatot, ha a számítógép a Windows telepítését követően 7 120 nappal azután, hogy már visszaállítani újra 120 nap. szépen, ha kérjük, válaszoljon nekem, ha tudsz, tisztelet, amit csinálsz .

  • Adrian - mondta

   valy: Én 90 érvényessége napok, és most 10 zileX (X (X (

   Kattintson a "Windows aktiválása most. ha a jobb egérgombbal a Sajátgép. Ön 10 nap, hogy aktiválja a 90 nap alatt! Meg akarja mondani, ott lesz. Részletek aktiválás adott egy megjegyzést, hogy a bemutató EZ

  • Adrian - mondta

   PetreSzia, van egy kérdés, hogy egy biztonsági másolatot, ha a számítógép a Windows telepítését követően 7 napon belül 120 szeretném visszaállítani a zile.va 120 újra, ha kedvesen válaszol nekem, ha tudsz, tiszteletben tartva a van.

   Sem te, sem mások látni, hogy nem értesz semmit! Ön 120 nap. De együtt 120 nap. Telepítse a Windows licenc, és ha nem teszed meg 30 nap áll rendelkezésre, ahol lehet használni. Most mondjuk a 30 nap lejárt, akkor adja meg az első újraélesíti és újra lesz 30 nappal halad ... és újraélesednek és újra lesz 30 nap. Megteheti ezt 3 alkalommal, vagy arra, hogy ahhoz, 3 De vigyázz: ha adsz zaklatott a másik után, anélkül, hogy megvárná, hogy adja át 30 A VIZSGÁLATI nap nem PAZAROLJUK mint kimerült a lehetőséget, hogy a parancs RIO DE 3. Állítsa vissza az csak utolsó napján 30 nap a Windows lejár.

   FENTI BEMUTATÓ olvasni és nézni Bemutató keresztül.

 7. valy - mondta

  Én 90 érvényessége napok, és most 10 zileX (X (X (

 8. Cristi - mondta

  Adriane, kérjük, válaszoljon nekem kérdést magamnak ...

  • Adrian - mondta

   CristiAdrian kérjük, válaszoljon nekem kérdést magamnak ...

   Egy egyszerű Google-keresés csak megtalálni a választ! Írtam a google, mint például: "Különbség az Ultimate és Professional változatban" Én meg, és megállapította, az eredményt! vagy lehet írni románul: különbségek végső és a szakmai, remegés be és környéke.

   olvas ITT

 9. Kiváló Adrian, gratulálunk ez a bemutató, azt hiszem, hogy sok ember boldog ez a megoldás még mindig prezentata.Succes!

 10. Cristi - mondta

  Jó, jó erőt Válaszolt is, nem várható semmilyen választ, így amíg az összes XP alapul 2012

 11. Liviu - mondta

  Meg tudná mondani, hol lehet, kérjük downland Windows Vista tiszta?

 12. Deaconuandrei - mondta

  Gyönyörű Adrian, de hasznos csak akkor, ha nincs pénz most. Cristi, az nem lát bemutató?

 13. Kaptam egy ablak, amely lehetővé tette 7 lam azonban köszönöm az információt!

 14. Köszönjük!

 15. ramon690692 - mondta

  gratulálok, szuper kemény bemutató, én nem gondoltam k nem olyan dolog, köszönöm k már mentett sok fejfájást a diplomát

 16. deaconuandrei - mondta

  Nagyon jó bemutató, hanem Krisztus minden bemutató?

 17. iohanion - mondta

  Nagyon tare.Am ablakok licenc 90 nap, és én is terjessze ki ezt a parancsot, nagyon jól (még 90 nap). Nem ellenkezett mind reinstalat.sunteti nagyon jó pc van egy feladat, és exceptie.FELICITARI.

 18. Bogdan - mondta

  de azok, akik xp mit? lehet egyesíteni még nem adja fel az XP, és akkor rendelje meg ", és én vagyok az egyik közülük!!

  • Adrian - mondta

   Bogdan: De azok, akik xp mit? lehet egyesíteni még nem adja fel az XP, és akkor rendelje meg ", és én vagyok az egyik közülük!!

   Ha XP, ez ... veszel egy engedély, vagy használja a kalózkodás ... ha volna ereje mi kitalálni, vagy mi a varázslat, hogy képes legyen ezt az XP, de sajnos nem tehetem meg! XP jó, de az elavult, nem tudja, hogy kell használni az új technológiákat, hogy még nem volt, egy operációs rendszer felülmúlta bár alapvetően jó, stabil, gyors, de sajnos nem szabad túllépni!

 19. crystache2001 - mondta

  Remélem, hogy nem, de ha ogrék, ezért kérjük, delete Cristi Adrian vagy scris.eu én még nem próbáltam az összes jos.le találtam magam net.sper menni!

  "" "" Operációs rendszer használatához 120 napokban a lépések a következők:
  1. Kattintson a "Start gomb -> Minden program -> Kellékek". Jobb klikk a "Command Prompt" és válassza a "Futtatás rendszergazdaként". Ha a program kérni fogja a jelszót, írja be, és továbbra is.
  - Egy másik lehetőség ez a lépés, hogy írja "cmd" szót a Keresés mezőbe a Start menüt, és nyomja meg a "Ctrl + Shift + Enter".
  2. Írja be a következő parancsot:

  slmgr-újraélesednek

  3. Látni fogja, egy üzenet kéri, hogy indítsa újra a számítógépet. Indítsa újra. Észre fogja venni, hogy a próbaidőt is visszaáll 30 nap.
  4. Használhatja ugyanazt a parancsot 3 alkalommal, így akkor a Windows nélkül 120 aktív néhány napig.
  Hogy továbbra is használni 360 nap, meg kell a következő lépéseket:

  5. Innen dolog lett egy kicsit. Nyissa regedit és megy:
  (Megnyitásához regedit írja be a "regedit" a keresési mezőbe Start menü)

  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ SL

  6. A jobb oldali panelen, módosítsa az értéket a "SkipRearm" a "1?.
  7. Most már használhatja a parancsot "slmgr-újraélesednek" a még mindig 8 alkalommal. Szóval van egy teljes nap 360 aktiválás nélkül a Windows 7.

  120 nappal a "slmgr-újraélesednek" az 3 idő előtt szerkeszteni a rendszerleíró adatbázis.
  +
  240 napon belül szerkesztése adatbázis.
  ||
  360 nap.

  Megjegyzés: Ez a csípés vonatkozik a Windows Vista. "" "" "" "" "

  Várakozás raspuns.sper Száva hasznos lehet.

  • Adrian - mondta

   crystache2001: Remélem, hogy nem, de ha ogrék, ezért kérjük, delete Cristi Adrian vagy scris.eu én még nem próbáltam az összes jos.le találtam magam net.sper menni! "" "" Ahhoz, hogy a rendszer 120 nap működési lépések a következők:
   1. Kattintson a "Start gomb -> Minden program -> Kellékek". Jobb klikk a "Command Prompt" és válassza a "Futtatás rendszergazdaként". Ha a program kérni fogja a jelszót, írja be, és továbbra is.
   - Egy másik lehetőség ez a lépés, hogy írja "cmd" szót a Keresés mezőbe a Start menüt, és nyomja meg a "Ctrl + Shift + Enter".
   2. Írja be a következő parancsot: slmgr-rearm3. Látni fogja, egy üzenet kéri, hogy indítsa újra a számítógépet. Indítsa újra. Észre fogja venni, hogy a próbaidőt is visszaáll 30 nap.
   4. Használhatja ugyanazt a parancsot 3 alkalommal, így akkor a Windows nélkül 120 aktív néhány napig.
   Hogy továbbra is használni 360 nap, meg kell a következő lépéseket: 5. Innen dolog lett egy kicsit. Nyissa regedit és megy:
   (Megnyitásához regedit írja be a "regedit" a Keresés megkezdése mezőbe Menü) HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ SL6. A jobb oldali panelen, módosítsa az értéket a "SkipRearm" a "1?.
   7. Most már használhatja a parancsot "slmgr-újraélesednek" a még mindig 8 alkalommal. Szóval van egy teljes 360 napok Windows 7 nélkül activare.120 nappal a "slmgr-újraélesednek" az 3 előtti időkben registry szerkesztés.
   +
   240 napon belül szerkesztése adatbázis.
   ||
   360 zile.Nota: Ez a csípés csak Windows Vista. "" "" "" "" "Várakozás raspuns.sper Sava hasznos lehet.

   Az első rész a megjegyzését CMD stb vagyok aratato spuso és bemutató prezentáció fenti szöveg a videó bemutató, nem értik, miért voltál írt is. Registry cucc jó, és én köszönöm szépen, de az egyik fenti tényleg nem értem, hogy miért van repetato és te ...

 20. Ozgean - mondta

  Nem értem, miért mondják, hogy az XP elavult. Igen, ez nagyon jó, amíg nem érdekel piszkos NET Framework Registry és azt rögzíteni, hogy nyissa meg apilcatie XP pote ... plusz 7 látod tele hibák vonatkoznak nyitni csirke azt mondja, hogy ez megfelelően telepített egy másik baleset és egyéb kellemetlenségek.
  Amit hallottam az amerikaiak a YouTube-on nincs helye ezen a Windows-dicséret 7 ők számítanak hulladéknak kell feldolgozni, hogy kövesse ...

  • Adrian - mondta

   Ozgean: Nem értem, miért mondják, hogy az XP elavult. Igen, ez nagyon jó, amíg nem érdekel piszkos NET Framework Registry és azt rögzíteni, hogy nyissa meg apilcatie XP pote ... plusz 7 látod tele hibák vonatkoznak nyitni csirke azt mondja, hogy ez megfelelően telepített egy másik baleset és egyéb kellemetlenségek.
   Amit hallottam az amerikaiak a YouTube-on nincs helye ezen a Windows-dicséret 7 ők számítanak hulladéknak kell feldolgozni, hogy kövesse ...

   és hogyan van az, hogy tudom használni, és nekem nincs gond vele? Amit mondasz, igaz a 7100 RC verziók nem végleges változatai! Ismétlem Én a Windows 7 spuso és vállalati, és minden nagyon jól megy neki használni anélkül erroare nélkül azt mondani, hogy "ez a szoftver telepítve Ez nem"!

 21. ADINA - mondta

  BUNA.MULTUMESC egész csapat mindent csinálsz DORI PT NOI.AS 2 Ha válaszolt a kérdésre:
  1 .... egy próba WINDOWS, HA CLOSE UPDATEURIILE, MAI lejárati ideje?
  2 .... A dátum módosítja a PC, láttam, hogy a változás és az érvényesség 90 az időkben jó vagy rossz :): (adott esetben, kérdések, ha tudom megváltoztatni DATA-MA befolyásolhatja más alkalmazásokat? ?
  Előre is köszönjük.

 22. ADINA - mondta

  buna.multumesc előre választ, és minden, amit itt csinálni, \. 've 2 kérdésekre:
  1 windows ... egy próba, ha bezárja updateuriile lejárhat?
  2 ... ha módosítja a számítógép dátum, láttuk a pozitív hatások és negatív érvényességét a Windows 90 napos próbaverzió, de nem változtatja meg a naptári napra tudok komolyan befolyásolhatja más alkalmazásokat?
  Köszönöm szépen, és szeretném, ha a legjobb, ha egy nagy csapat.

  • Adrian - mondta

   ADINA: Buna.multumesc előre választ, és minden, amit itt csinálni, \. 'Ve 2 kérdésekre: 1 windows ... egy próba, ha közel updateuriile lejárhat? 2 ... ha módosítja a számítógép dátum, láttuk a pozitív hatások és negatív érvényességét a Windows 90 napos próbaverzió, de nem változtatja meg a naptári napra tudok komolyan befolyásolhatja más alkalmazásokat? Köszönöm szépen, és szeretném, ha a legjobb, ha egy nagy csapat.

   Igen, még akkor is, ha abba őket lejár frissítéseket. "Az óra ketyeg / A számláló", amely nyomon követi a ezek a napok a Windows, ennek semmi köze a frissítéseket, vagy interneten!. És igen, ha megadod a dátum / idő előtt bizonyos alkalmazások nem működnek megfelelően, netezés akkor problémák újra, majd megvédeni mindenféle pop-up és tanúsítási script hiba (mert a nyilvánvaló idő és a nem megfelelő idő)

 23. crystache2001 - mondta

  Igen tudom, tudom, megismételte, hogy nézd meg oktató, de én csak azt, hogy másolja be a teljes articolul.oricum elnézést én hibám

 24. danfion2004 - mondta

  Érdeklődéssel követte minden, ami megjelenik ezen az oldalon nagyon hasznos, és köszönjük a csapatmunka! Aktiválásával kapcsolatos Windows-7 adhat végleges részleteket magán! Aki akarja, felveheti a kapcsolatot velem e-mailben, és segít neki, nagy öröm! (feltéve, ha írsz nekem a pontos verzió, amely Win.7)
  Ha dv.sau többi felhasználó érdekel telepítése és használata Mac OSX PC-Szeretném, hogy információt cseréljenek! Gratulálok pt.tutorialele eddig elért, és minden előtt!

 25. A Raptors - mondta

  Hi Van egy ajánlatom, és a tudnivalókat ablakok és illesztőprogramok 7 a vezetők, különösen tetszik, hogy én nem igazán találtam a net.va kérdezni szépen kaptam 7 ablakokat, de nem akarja, hogy tedd drivere.multumesc találja mult.Salut

  • Adrian - mondta

   A Raptors: Szia, van egy ajánlatom, és a tudnivalókat ablakok és illesztőprogramok 7 a vezetők, különösen tetszik, hogy én nem igazán találtam a net.va kérdezni szépen kaptam 7 ablakokat, de nem akarja, hogy azt, hogy az Nem találja drivere.multumesc mult.Salut

   7 tudnivalókat a Windows, hogy nem azért, mert telepíti a Windows Vista. Azonban van tudnivalókat optimalizálása Windows Vista, hogy a dobozban "Keresés videotutorial.ro ..." a jobb felső sarokban. Írsz: Windows Vista telepítés és optimalizálása, belépsz, és megtalálja a tutorial. Mivel mind a vezetők és a Windows Vista van valami értelmes 7 azaz ha aktiválja az automatikus frissítéseket vezetők nem keres egy van, ha a jól ismert, és vannak illesztőprogramok Windows 7 az összetevők.

 26. Dany - mondta

  ms super több

 27. Adina - mondta

  Igen, még akkor is, ha abba őket lejár frissítéseket. "Az óra ketyeg / A számláló", amely nyomon követi a ezek a napok a Windows, ennek semmi köze a frissítéseket, vagy interneten!. És igen, ha megadod a dátum / idő előtt bizonyos alkalmazások nem működnek megfelelően, netezés akkor problémák újra, majd megvédeni mindenféle pop-up és tanúsítási script hiba (mert a nyilvánvaló idő és a nem megfelelő idő)
  Szia, köszönöm raspuns.insa toturor szeretném nevében ... a számláló / óra ... nem lehet kikapcsolni? ... Kívül Tutorial Windows Vista, csak valahol szól, akik kulcsszerepet töltöttek licienta ... updateuriile állítsa le a Windows ... akkor mi lesz?
  és ez zavaró, de azt mondta, nincs határidő, hogy játszani ezt az órát, ha adsz neki csak egy ... 3 4 hónappal ezelőtt ... Azt hiszem, ez nem is olyan rossz ... vagy a?? ASA szerint a tárgyalás AR nem csak napok ...... 90 ne állítsa vissza a számítógép és a verzió .... AS Elégedett CAM .... 1 2 ... ANI.MULTUMESC.

  • Adrian - mondta

   AdinaIgen, még akkor is, ha abba őket lejár frissítéseket. "Az óra ketyeg / A számláló", amely nyomon követi a ezek a napok a Windows, ennek semmi köze a frissítéseket, vagy interneten!. És igen, ha megadod a dátum / idő előtt bizonyos alkalmazások nem működnek megfelelően, netezés akkor problémák újra, majd megvédeni mindenféle pop-up és tanúsítási script hiba (mert a nyilvánvaló idő és a nem megfelelő időben) jó, köszönöm raspuns.insa toturor szeretném nevében ... hogy counter / óra ... Nem lehet kikapcsolni? ... kívül Tutorial Windows Vista, csak valahol beszél azoknak, akik kulcsfontosságú A licienta ... csukd be a Windows-updateuriile ... Akkor miért?, és a kockázatot, hogy zavaró, de azt mondta, nincs időkorlát játszani az óra, már csak, hogy ez a ... 3 4 hónappal ezelőtt ... Azt hiszem, nem az, hogy a rossz, vagy a ...?? ASA szerint a FII AR NEM CSAK 90 TRIAL NAP ...... ne állítsa vissza a számítógép és a változatos YOU .... AS Elégedett CAM .... 1 2 ... ANI.MULTUMESC.

   Meg tudod csinálni egy tesztet, állítsa be az időt, hogy a PC szar nap Anu hónapban, így mit akarsz ... és látni fogja, hogy lesz probléma. Ha tesz egy licenckulcs csak akkor, ha onlineul most a hosszú aktiválása után Vista PACHUR repedések és megáll az automatikus frissítéseket, hogy a Microsoft új frissítést, és mindig ellenőrizze, hogy a licence valós, vagy használt egy crack. De az idő / méter próba nem te és nem a onlineul! Megmondom, hol "A számláló" Hogy nyomon követheti a nap 30 nem tudom! Visszaállítása 3 adhat, vagy nem látja, mi a probléma az, hogy soha nem tartott több, mint egy windows telepítés 120 nap? Nehéz nő meg! Tehát ismételje

   Telepítse a Windows és 30 nap kezdetét a tárgyalás, ha nem tesz a soros
   Várj ülsz ... és ha eljön a nap, 30 nap telt el, semmi sem, anélkül, hogy újraélesednek parancsot, hogy távolítsa el azt, vagy törj össze semmit akkor újra 30 nap, és így minél több 2 egymás után enni minden megrendelést 3 újra és újra meg lehet adni a újraélesednek 3 alkalommal.

   Nem beszélve arról, hogy azok, akik a Windows 7 Free Enterprise Microsoft honlapján 90 nap ezzel a módszerrel újraélesednek vagy 360 nap alatt!

 28. Cristi - mondta

  Mindketten bonyolult, ha vannak foltok, meg ilyesmi, hogy megszabadul a próbaidő, és minden ... kérlek adj valószínűleg félt ...
  Például a Windows Loader 7 3.010 szélsőséges változata kiváló ...

  • Adrian - mondta

   Cristi: Mindketten bonyolult, ha vannak foltok, meg ilyesmi, hogy megszabadul a próbaidő, és minden ... kérlek adj valószínűleg félt ...
   Például a Windows Loader 7 3.010 szélsőséges változata kiváló ...

   és aki garantálja, hogy ez a csomag tiszta? Miért bűnrészesek mindenféle repedések PACHUR és ha adsz egy egyszerű parancsot cmd, jogi, tiszta törés nélkül minden törvényt? Ez a román ... ha nem az ő, amíg meg nem hal, nem jó ... ha nem kalóz nero Ez utóbbi nem jó ... ha nem is az utolsó, aki csak használja photoshop eltávolítani a vörös szemet a kép nem jó. Az emberek beszűkült gondolkodásmód. Ha úgy gondolja, Pachu magaddal, ha megy a világ ailalta? tudod, hogy az egész élete ko telepítve van? Azt mondtam, a bemutató fogadni mernék, hogy több, mint egy nap 30 nem telepítette a Windows! Vagy újratelepíteni miért piszkosak, miért kockáztatni, miért indul, hogy a crack, amely tartalmazhat Ardamax, Radmin szerver vagy több száz "jó szándékú szoftver"? Miért illegális és kockázatos alternatíva, ha elérünk egy egyszerű, azaz egy egyszerű kódot "slmgr-újraélesednek" adott CMD, többet szeretne, és egyszerűbb?

 29. Ozgean - mondta

  Lehet, hogy amikor megkapom a videokártya és a DX 11 táskát, és én 7 ... jelenleg pocsék HD és 3650 10.1 4 a giga DDR ram az 800 2007 Még soha nem tesz egy fillért sem az én zsákmány, így nincs értelme. Tettem 7 sokáig, és ez nyomja a lemez, azt 11 néhány DX játékok és a játékok nem igazán megy, de XP megy DX 9 nem igazán kényszeríteni a GPU videokártyák. Régebben Visual Studio középen 8.0 7 on proieztului látod: Ez a szoftver nincs megfelelően telepítve STI! rájössz, hogy semmi sem volt mentve!? Én is nem törik le a bordák 2: fal: Pote a közeljövőben, amikor már VS 2010 és jelenleg a beta2 a srác megy 7 hogy némileg teljes verzió várhat addig vagyok, hogy az új és a szemét ...

 30. Dragos - mondta

  Kiváló munkát végez. Ritka valóban azok, akik több mint 120 OS nap. Köszönöm szépen.

 31. qostelq - mondta

  Köszönjük Adriane ezt "fűző", bár tudtam, hogy ez a dolog soha nem zavarta az Internet Finder parancs hasznos még nekem.
  Ha tartod a telepített operációs rendszer egy hónappal azt mondani, hogy én akartam évben DAPA 1 120 nap lenne az első számomra.

 32. ADINA - mondta

  Köszönet ezért adrian.e is (360 nap), mint deloc.in az üzemeltetési rendszer, vannak emberek, akik nem telepíthető a bplayer vagy winamp ... és akik fizetnek ilyen ceva.SO? 'S A rejtély számára emberek, és felejtsd el ... nem ... 2 3 éve, hidd el :))
  Kérjük azonban, ... ahol veszem profi Windows 30 próba nap, nekem azt tapasztaltam, a Microsoft vállalati mint vasrianta 90 nap, ez jó ... de tudom, hogy van egy határidő, amikor nem számít, hogy ez nyár újabb telepítése ... mint .... dfeci 30 hol, hogy a szakmai?
  és ha valahogy tudja és mondd meg, ha tudom, hogy aktívabb ip ugyanazon a számítógépen, és az RDS internet dinamikus IP? szeretném, ha valahogy be my ip aktív 3 például a Van olyan alkalmazás, ami összeköti 1 idő után, nem engedi kinyitni 2 az időt, ha manuálisan zsák, hogy aplicatioe különböző ip, különbözik az első, de? erre kell nyitni, és az első .
  Köszönöm szépen, és szeretném, ha Boldog Karácsonyt és jó egészséget, hogy Ön és a családja.

  • Adrian - mondta

   ADINA: Köszönöm, jól adrian.e így (360 nap), mint a deloc.in operációs rendszerek, vannak olyan emberek, akik nem telepíthető a bplayer vagy winamp ... és akik fizetnek ilyen ceva.SO? 'S rejtély ezek az emberek, és felejtsd el ... nem ... 2 3 éve, hidd el :)), de kérlek, ... ahol veszem profi Windows 30 próba nap, nekem azt tapasztaltam, a Microsoft vállalati, mint vasrianta 90 a napok, ez jó ... de tudom, hogy van egy határidő, hogy nem számít, ha ez frissen telepített ... nyáron parkban .... dfeci 30 hol, hogy a szakmai?, és ha valahogy, és én mondom, ha tudtam volna aktívabb ip ugyanazon a számítógépen, és az RDS internet dinamikus IP? szeretné, ha valahogy be my ip 3 pl. aktív, mert én vagyok az alkalmazás után connect 1 idő nem engedi kinyitni 2 az idő, ha manuálisan zsák, hogy aplicatioe különböző ip, különbözik az első, de? erre nyitott lenne az első. Köszönöm szépen, és szeretném, ha Boldog Karácsonyt és jó egészséget, hogy Ön és a családja.

   Sajnos a verziót, amit akar nem elérhető, ingyenesen letölthető, nem Windows Vista vagy XP 7 és nem.

   Ismerje meg, hogyan kell használni torrents!
   Azt ajánlom nézni EZEK bemutató (az 2 egymás felett ugyanazon az oldalon)
   majd EZ oktatói
   és talán EZ tutorial. Siker

   Az IPS-nem csak egy IP-címet a számítógépen, akkor jönne 2 2 IP pc, ha a hálózati kártya, de ez azt jelenti, hogy még mindig van egy net szolgáltató, és így 2 IP Linkek!

 33. ramon690692 - mondta

  adrian hello, mondd a programot feliratot tenni a filmet, hogy egy fájlt, ha ért engem, k szeretném látni filmek DVD-n, és nem tudom elolvasni DVD subtitrarile.am találtam egyet a neten, de Én nem foglalkozom vele, talán tudja, az egyik egyszerű ... kösz

 34. Bogdan - mondta

  Adrian igaz, hogy a Windows XP és a Windows Vista vagy a Windows 7 vissza így csak (azaz már nem gyártják xp és vista)? Azt akarom, és a válaszok mások

  • Adrian - mondta

   BogdanAdrian igaz, hogy a Windows XP és a Windows Vista vagy a Windows 7 vissza így csak (azaz már nem gyártják xp és vista)? Azt akarom, és a válaszok mások

   Nem igaz. Ne hallgass nonszensz támaszkodva úgynevezett "tudja"! Még most is, ha megy vásárolni a Microsoft Vista, vagy XP. majd ki a "forgalomból", és XP támogatja őt a nyáron, vagy jövő év őszén ... tudom, hogy van egy hír ... de ez nem hivatalos.

   • Bogdan - mondta

    hogy távolítsa el, és így csökken a következő évben nem fogjuk tudni használni XP vagy Vista?

    • Adrian - mondta

     Bogdan: Úgy lesz ki őszre jövőre, és nem fogjuk tudni használni XP vagy Vista?

     Mondtam valamit, Vista vagy nem lát jól olvasni? Azt mondta May (ez azt jelenti, hogy nincs semmi biztos), hogy el kell távolítani XP. Vista élni!

     A Windows-fogantyú, hogy még kevesebb és 7 vagy a Vista? Jól fel 7 Windows Vista Home Basic vagy Home Basic.

 35. Bogdan - mondta

  még van egy kérdése, Windows Ultimate és a Windows Vista Ultimate 7 foglalják el 20 GB, nincs ablak 7, hogy nem veszi annyira, és ha igen, szeretnék egy linket, kérjük Adrian a nyelv nem vagyok túl a teljesítmény, mint egy laptop, én vagyok A VRO 4 éve, és csak az összes 111 GB-os merevlemezt, és hagyja, hogy Sami a kilátás vagy 7 20 GB nem finca am, programok és a játékok és a zene, stb. és az utolsó játék nem megy jól

 36. Bogdan - mondta

  szalma nem tudom, hol sal sal eau, mint a végső microfost oldalon, kérlek adj egy linket, hogy hol sal eau!

  • Adrian - mondta

   Bogdan: Szalma nem tudom, hol sal sal eau, mint a végső microfost oldalon, kérlek adj egy linket, hogy hol sal eau!

   Sajnáljuk, de nem tudjuk, hogy linkeket for Windows egy szabad operációs rendszer! Mi nem ösztönzik a kalózkodás, és nem csapkod. Lásd a válasz a fenti „ADINA” aggályok oktató ajánlotta. ő csak azt akartam egy linket, ahol letölthető a Windows. Az oktatóanyagok fenti 3 akikkel ajánlott felülvizsgálat segít is, ha kevésbé okos!

 37. Daniel - mondta

  Most már XP Pro az összes Windows 7 próbáltam, és szerettem volna, mint 120 (XP) nap, és én mindent megtettem a démonok vele ...
  Nagyon érdekes bemutató, de ha vesszük az engedélyt, hogy kiterjesszék a 30 nap, és azt feltételezik, hogy valakinek, hogy az engedély, ha van, mit tudunk mondani? Hogyan van, hogy a Windows ...? , A torrenteket?
  Nos, és ez még nem minden illegális, mint olyan aktiválási repedés, vagy valami ...
  Ha azt mondod, nem ösztönzik a kalózkodás, de nem mondom, hogy hol legálisan letölthető a Windows ... de, hogy egy bemutató, hogyan kell meghosszabbítani a tárgyalás ..
  hmm kicsit gyanús
  Végül, nem ösztönzik a kalózkodás bár nem rendelkezik engedéllyel a Windows, mint én nincs pénz, mit kell tenni, újak és fizetése £ 600, és nem engedhetem meg magamnak.
  Még mindig van egy kérdés ...
  Mi az extra 7 Windows XP vagy Vista csak?
  semmit, de ez a fajta kettős foglalkozik. Milyen előnyei XP felületes elemzi a véleménye?
  Nem hiszem, hogy a kritikus az oktató nem tetszik ez, de egyszerűen fel magamnak a kérdést ... Én Pro Logic szempontjából minden, amit csinál, és kész ezeken az oldalakon.
  Azon gondolkodom, inkább megy a Linux, és ha többet tehetne útmutatók ezen (korlátozott ideig áll rendelkezésre, tudom, tudom), hálás lennék.
  KÖSZÖNJÜK!

  • Adrian - mondta

   Daniel: Most a XP Pro az összes Windows 7 próbáltam, és szerettem volna, mint 120 (XP) nap, és én mindent megtettem a démonok vele ...
   Nagyon érdekes bemutató, de ha vesszük az engedélyt, hogy kiterjesszék a 30 nap, és azt feltételezik, hogy valakinek, hogy az engedély, ha van, mit tudunk mondani? Hogyan van, hogy a Windows ...? , A torrenteket?
   Nos, és ez még nem minden illegális, mint olyan aktiválási repedés, vagy valami ...
   Ha azt mondod, nem ösztönzik a kalózkodás, de nem mondom, hogy hol legálisan letölthető a Windows ... de, hogy egy bemutató, hogyan kell meghosszabbítani a tárgyalás ..
   hmm kicsit gyanús
   Végül, nem ösztönzik a kalózkodás bár nem rendelkezik engedéllyel a Windows, mint én nincs pénz, mit kell tenni, újak és fizetése £ 600, és nem engedhetem meg magamnak.
   Még mindig van egy kérdés ...
   Mi az extra 7 Windows XP vagy Vista csak?
   semmit, de ez a fajta kettős foglalkozik. Milyen előnyei XP felületes elemzi a véleménye?
   Nem hiszem, hogy a kritikus az oktató nem tetszik ez, de egyszerűen fel magamnak a kérdést ... Én Pro Logic szempontjából minden, amit csinál, és kész ezeken az oldalakon.
   Azon gondolkodom, inkább megy a Linux, és ha többet tehetne útmutatók ezen (korlátozott ideig áll rendelkezésre, tudom, tudom), hálás lennék.
   KÖSZÖNJÜK!

   Van egy darab kérdésem, honnan tudod, hogy nem kell a legális letöltését bemutató a Windows 7? Hányszor használta a doboz "keresés videotutorial.ro ..." a jobb felső sarokban?

   Get kattintson ITT mi az, hogy a bemutató? Plusz egyéb cikkeket írt 2 Nem a letöltés video ...

   Remélem, legközelebb jön, és kritika a kutatás és ellenőrizze először.

   Aki jön kérdezni, hogy hol van az, nem lehet tudni, hogy mit milyen számlák vagy részt promóciók! Mondd meg az ember iote Nene ingyenesen letölthető a neten Microsoft által? Mit fog jelentheti?

 38. Vegetál - mondta

  Me srácok, mi olyan nehéz menni a tracker és írni is ... van szükség mind az operációs rendszer, mivel lehetetlen megtalálni. Ezek az emberek azt mutatják, akkor Adiran unatkozott ... és válaszolni a kérdésekre, az ember ad egy ötletem, hogy mit csinálsz, és hagyja, hogy egy jobb fejlesztő és 99%-át általa kifejlesztett ...
  Ezek olyan gyerekes kérdéseket adj, ne engem.

 39. Eugen - mondta

  adrian tutorial.pt gratulálok szabadon windows jelenti microsoft windows 90 7 nap enterprise.cei útmutatók, hogy azt mondják, hogy az általuk végzett vizsgálatait minden jogi version.adica gratis.mai studiaza.tu! ! indoiesc.au Azt is mondta, hogy a Windows XP licenta.tu engedély az összes pc! cred.asa Nem kis szája glezne.tu játék pc nem látja senki, de úgy néz ki, mint ők kockáztatják milioane.crezi csinálni piraterie.niciodata.asa mivel moale.ok vedd el!

 40. Ti nem egy nagy munka ezen az oldalon, de szeretném, hogy a javaslatot, ha lehet. Húztam a neten ezekben a napokban, vagyis a szoftver driver, hogy megtaláltad a varázslatos számítógépes meghajtók és segít eltávolítja a frissített változatát, azt szeretném, hogy egy CD-t ezek a vezetők, mint az, amit kapunk, ha vásárol követése, hogy hol tartsa a vezetők, akkor segítsen nekem, hogy nekem néhány iránymutatást, hogyan kell csinálni, hogy a CD-t, tudom, hogy milyen programot, hogy én még soha nem tett egyetlen SIRS több program ugyanazon a CD-n, ha lehetséges még egy bemutató, hogy a többiek azt hiszik, hogy nem csak az érdekli eu.Multumesc várható.

  • Ioneltaiefrunze - mondta

   ady: .. Szeretnék, hogy a CD-t ezek a vezetők, mint az, amit kapunk, ha veszel calc Hová helyezze az összes driver ...

   Én személy szerint nem ajánlom ezt a szoftvert .. mit mond még sus.Referitor a CD a vezetők, meg tudod csinálni egy mappát, és nevet nekik: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 .... és így tovább ptr számos operációs rendszerek teszik. Ezután, meg bemutató az Everest a komponensek a pc.Odata tudod, melyik összetevője a számítógép, akkor futtassa a helyszínen `s hivatalos acestora.De Tehát ha van egy alaplap Asus" megy a saját honlapján, írja a dobozban Keresés onnan a nevét a kártyát, és meg fogja találni, többek között, "Download vezetők", és onnan letölthető illesztőprogramok PTR minden egyes operációs rendszer, amely azt tervezi, hogy használja őket, rendezze őket szépen mappákba sus.Daca hivatalos honlapján az alaplap nem talál illesztőprogramot ptr. Egy adott komponens, így megy a helyszínen ", és töltse le az alkatrészt.
   Ha kész, nem csak, hogy nyissa meg a kedvenc softu az írás CD-k és DVD-k (itt az oldalon van egy csomó oktató ebben a témában), és írja meg a "Adat CD" azokkal mappák (győzelem XP, Vista, win7 ... stb.)
   Úgy vélem, a legbiztonságosabb módszer, a szoftver, mint a Driver Magic nem mindig helyes driver letöltés.
   Boldog varrás.

 41. Van-e mód arra, hogy a csont venni a torrent, ha ez változott-e vagy sem?

 42. jártasok - mondta

  Honnan tudom, hogy ha a Windows-próba vagy aktív

  • jártasok: Honnan tudom, hogy a Windows próba vagy aktív

   Kattintson a jobb egérgombbal a Sajátgép, tulajdonságok, és megnyílik egy ablak, ahol látni fogja, ha ez engedélyezve van-e vagy sem.

 43. Cassio - mondta

  hello, szeretném megkérdezni, ha van egy tartalék Acronis és hónapokban lejár 3 a szél, és hogy a res 7 a mentés is igénybe vehet a 3 Lunn használni?

  • Adrian - mondta

   CassioSzia, szeretném megkérdezni, ha van egy tartalék Acronis és hónapokban lejár a 3 7 és használja a szél, hogy egy biztonsági res 3 Lunn lehet a kézi?

   Igen, de én nem értem, miért nem használja a bemutató módszer sokkal egyszerűbb és "hasznos"?

  • CassioSzia, szeretném megkérdezni, ha van egy tartalék Acronis és hónapokban lejár a 3 7 és használja a szél, hogy egy biztonsági res 3 Lunn lehet a kézi?

   Megér egy próbát
   Készítsen biztonsági másolatot, és adja neki a biztonsági mentés visszaállítása néhány nap, hogy kitaláljuk, a saját szemével, hogy működik (nem kell várni hónap, hogy lássa, hogy működik 3)
   Ez egy trükk használt teljesen legális, és ezzel egyidejűleg
   Próbáld ki, és meg tudod mondani nekünk, és ha dolgozott.

 44. Cassio - mondta

  Mondom mindezt én nem akarom elveszíteni ennyi időt Acronis prg vezetők, stb ... Én már telepítve van, és ha a rendszer nem működik, ahogy én akarom, hogy biztonsági és friss instalat.ms 5 perc múlva a szél több időt

 45. Hello! tud nekem segíteni az én problémám?! Letöltöttem Windows Professional 7 vége (így mondják) az oldalról onlyus.ro én beolvasott Microsoft Security Essential, és ez tiszta! A lényeg az, hogy ez áll a 2 alkatrészek! Végül már kivont, másoltam őket mind egy mappában nush hogyan lehet, hogy bootolható??: -? Ott van sok alkatrész is archiválni az összes ugyanazt a nevet! Kicsomagolás egyszerre (kapok néhány mappa csomagtartó, setux.exe stb), és ha elmondod k kicsomagolása másik már léteznek. Nekem is van egy úgynevezett zwtiso igen nem olvasott nekem! Ha tudok segíteni Önnek egy add id (nem jelenik meg ott), és még mutatni néhány képet, mint én! ms több!

 46. Hello! Nekem van egy probléma a Windows program 7. Az XP indításakor a program (amely a vezető internetes cég jegyzett) elindul, akkor azt mondom, hogy-én sikeresen bejelentkezett, és adja meg a lefele a jobb, de 7 ablak összetörik, amikor elindítja a számítógépet, és kell, hogy ez rendben van, és amikor megáll, így nem, és ez nagyon bosszantó, hogy meg kell adni 2 shutdown idő, hogy hagyja abba, mert a hibák a program. Megpróbáltam megváltoztatni, és én meg XP kompatibilitás sp2 majd sp3, és nem ad semmilyen hibát, de a program nem indul el indításkor meg kell kezdeni, még úgy néz ki, mint a. Nem tudok kilépni a programból, ha szükséges. Remélem tud nekem segíteni!

 47. Lucian - mondta

  Szia barátok ... Nekem van egy probléma, akkor ajutati.Am feltelepítettem Call of Duty Modern Warfare 2 az én laptop a Windows 7 Ultimate.Problema játék felülete, hogy ahelyett, afisesze nekem jobb oldali menüből, megmutatom néhány nyomai helyett feltárja litere.Practic semmi a menüben, és akkor gondolom, mint én is menni, vagy ki, akkor meg optiunile.Care esetleg a gond? videokártya ATI X1600 a 256 DDR.Multumesc előre ...

 48. Marius - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma / Kérjük lejátszás (lehet visszaállítani az adatokat a merevlemezről miután véletlenül formázott Windows telepítettem windosul újra). Lehet, hogy valami, amit csak partíció adat visszaszerzés (c). ((((((((((((((((((((((((Merry Christmas!))))))))))))))))))))))) )

 49. LiviuFlorin - mondta

  Szeretném, hogy egy kiegészítés.
  Ha sikeres 120 nap (visszaállítás után a 3 alkalommal) tudja, hogy a következő változtatást a rendszerleíró adatbázisban:
  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ SL
  Én találtam helyett \ SL bejegyzés \ SoftwareProtectionPlatform
  Most a jobb oldali ablakban SkipRearm keresse meg, és módosítsa az értéket 1.
  Újraindítás után újra lehet kezdeni módszer slmgr / újraélesednek újabb 3 idő, és így már jogrendszer majdnem egy évig.

  • alex - mondta

   LiviuFlorin: Szeretném, hogy egy kiegészítés.
   Ha sikeres 120 nap (visszaállítás után a 3 alkalommal) tudja, hogy a következő változtatást a rendszerleíró adatbázisban:
   HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ SL
   Én találtam helyett \ SL bejegyzés \ SoftwareProtectionPlatform
   Most a jobb oldali ablakban SkipRearm keresse meg, és módosítsa az értéket 1.
   Újraindítás után újra lehet kezdeni módszer slmgr / újraélesednek újabb 3 idő, és így már jogrendszer majdnem egy évig.

   Hogyan tudom megváltoztatni az értéket 1 skiprearm lu?

 50. bogdan - mondta

  Mindent megtettem, amit jól látható a fenti videó .. hogy kapott eredmények érkeztek 3 extra napot
  dc? ps kellett aktiválás cica 1 nap, és én megváltoztatta a dátumot
  de nem változott nimik

 51. alex - mondta

  szia Adrian, nem bűncselekmény, de ha az engedély aktív 30 3 napot és azt jelenti, 90 120 nap nem. PS nem bánod, hogy javítani. K?

  • alexSzia Adrian, nem bűncselekmény, de ha az engedély aktív 30 3 napot és azt jelenti, 90 120 nap nem. PS nem bánod, hogy javítani. K?


   Ha szeretne javítani valakinek, győződjön meg róla, 100% van.
   Kapcsolja be a "újraélesítését" az után a Windows 30 nap, befejezésül:
   30 nap + újraélesednek 3 30 oldalak sok napon = 120 nap, hogy tudod használni a Windows.

  • Adrian - mondta

   alexSzia Adrian, nem bűncselekmény, de ha az engedély aktív 30 3 napot és azt jelenti, 90 120 nap nem. PS nem bánod, hogy javítani. K?

   Ön 30 nap otthon nem csinál semmit, és még mindig 3 30 hányszor?

 52. florin - mondta

  tudni, hogy jó vagy, sokat tanultam tőled minden olyan mozdulatlan tinetio.

 53. adrian - mondta

  adj összeomlik, amikor belépek ..... Hiba: Hozzáférés megtagadva oxc004f025: Szükség van a kért intézkedés ........ dc elevanted kiváltságokat? .. ast választ a lehető leghamarabb ..... pls ...

  • Adrian - mondta

   adrian: Adj összeomlik, amikor belépek ..... Hiba: Hozzáférés megtagadva oxc004f025: Szükség van a kért intézkedés ........ dc elevanted kiváltságokat? .. Ast választ a lehető leghamarabb ..... pls ...

   Tizu hogy a legtöbb felejtjük el a bemutató nem ad visszatekerés és olvassa el a szöveget prezentáció és a bemutató előtt !! Nem érkezett meg valamit, megnézed látni, hogy fogsz kimenni

 54. adrian - mondta

  Igen, olvastam, és én pontosan .... adtam nézni pontosan, mint te, mielőtt ..... és ad nekem, hogy hiba .... mondom meg, mit tegyek .... pls .... vár választ

 55. Mihai - mondta

  HELLO HOGYAN termelő tevékenység KAY kérem, segítsen nekem, én csak 10 szép napok KÉRJÜK KÖSZÖNJÜK

 56. ADINA - mondta

  BUNA.AM a dilemma ... ..l telepíteni a Windows 7 90 ENTERPRISE NAPOK ... és elkezdtem „játék” az óra ... ..ASA a Windows Saját teszt lejárt, és aktívan ... majd visszatér 10 napjaiban AKTIVÁCIÓS és így ... .DILEMA E ... Miért nem tudtam elérni a parancsot „slmgr -REARM” több mint 3 alkalommal elfogadni mellett újraindítás után minden rendben volt ... és azt hiszem, én adtam nagyságrendileg legalább 5 minden parancs után újraindítás vagy + DATA + „JÁTÉK” VAGY 5 óra lejáratukig ... .Accept de miután a harmadik alkalommal újraindul aZ 2 2 óra? VAGY HA parancs működik végtelenül MEU.GLUMESC ... vagy nem? :) Egyébként te „a legjobb le”, és itt egyáltalán nem vicc !!! előre is köszönöm!

 57. ADINA - mondta

  Még egy kis dilemmája volt ... jól értem ezt 90 vagy változó napos próba lejár júniusban 1? Azaz, hogy telepítse a Windows VÁLLALAT 7 1 MA júniusában EX .... már semmi köze hozzá? ? Vagy ha csak a régi verziót, hogy miután június 1, hogy egy másik ... Ha még soha nem használt egyáltalán??, mert őszintén szólva nem értem, fázis 1 EXIPRA június .... Nagyon köszönöm PT HELP .

  • Sabin - mondta

   ADINA: Dilemma, MÉG egy kicsit ... jól értem ezt 90 vagy változó napos próba lejár június 1? Azaz, hogy telepítse a Windows VÁLLALAT 7 1 MA júniusában EX .... már semmi köze hozzá? ? Vagy ha csak a régi verziót, hogy miután június 1, hogy egy másik ... Ha még soha nem használt egyáltalán??, mert őszintén szólva nem értem, fázis EXIPRA LA 1 június .... Nagyon köszönöm PT HELP. Idéz nekem

   szia tudsz csendben marad, amíg az utolsó nap június 1 a urmatoru erre a cmd, és hogy slgmr-újraélesednek parancs

 58. Sabin - mondta

  szia láttam video tutorial aktiválja a Windows 7 30 volt a nap, és nap van hátra 5 Iara Én reinstalled a Windows, és most azt mondja, a Windows aktiválva van nem mutat kifejezés, tényleg megtörtént így Sivric válaszolni, ha lehet Előre is köszönöm

  • Adrian - mondta

   SabinSzia Láttam video tutorial aktiválja a Windows 7 30 Elegem napokon hátralévő 5 Iara Én reinstalled a Windows, és most azt mondja, a Windows aktiválása nem mutat bármikor miért Sivric úgy történt, hogy válaszoljon, ha lehetséges, Előre is köszönöm

   Ez normális, ha újratelepítése történik, ha nem tesz meg egy gombot van aktív nap, vagy 30 90 ha már winows 7 Enterprise

 59. Meg lehet csinálni általam sokszor ...

 60. Justyn - mondta

  szuper videotutorial ... b ....... látok sok boldogtalan .. romanu minden arrogáns szokás után adunk ingyen esélyt használható, mégis 120 nap ... romanu minden arrogáns és boldogtalan ac ...................: )) :)) BV a megjegyzés, hogy Ön a helyszínen 100000000000000000

 61. Lejárta után 120 akkoriban sem léphet be a regedit parancsot cmd, és keresse meg:
  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ SL
  a jobb oldali panelen, módosítsa az értéket a "SkipRearm" a "1"
  ASI fogja használni ismét parancsot "slmgr-újraélesednek" a még mindig 8 idő, ezért 240 nap aktiválás nélkül

 62. Ionesco - mondta

  Köszönjük! Működik! Rossz, mert nem adott hely után slmgr, és nem ismeri fel a parancsot. Most 30 nap alatt! Ez működött, de megtartja az újraindítás engedély nélkül ..

  • Ionesco - mondta

   Ionesco: Köszönöm! Működik! Rossz, mert nem adott hely után slmgr, és nem ismeri fel a parancsot. Most 30 nap alatt! Ez működött, de megtartja az újraindítás engedély nélkül ..

   Szavaztam, de nem jelenik meg ...

 63. Sorin - mondta

  Kérem, mondja meg kiterjesztés újraélesednek a tárgyalása 7 90 windowus nap. multumesc.sunteti jó fog csókolni

  • Adrian - mondta

   Sorin: Kérem, mondja meg kiterjesztés újraélesednek a tárgyalása 7 90 windowus nap. Multumesc.sunteti jó fog csókolni

   Úgy tűnik, hogy még nem is nézett a bemutató, hogy a végén, ne kérdezd, ha elfelejtené. A legtöbb elfelejtette az út mentén, és beszélni után.

 64. Sorin - mondta

  Adriane elnézést, igen én 9o napos próbaverzió IO 30 nem, ezért megkérdeztem köszönöm.

 65. Petre - mondta

  Hello. Lenne egy kérdésem. Miért spue ez a megjegyzés a újraélesít winului, mint a legtöbben újra létesít winu legalább egyszer egy hónapban? Úgy értem, miért tenne ilyet bárki? Azt hiszem, 6 hónapja, a telepítés 7 végső győzelem, aktiválódik 7 loader és konkrét munkát először mióta telepítette, a 6 hónap, úgyhogy kénytelen voltam újra telepítése 2 minden alkalommal ... de én lesz az ubuntu, mert ez mindig kiválasztja a legjobb

 66. Daniel - mondta

  Működik a Windows Server 2008?
  Köszönjük!

 67. starchim01 - mondta

  Vásárlás Microsoft Windows termék 7 32 bites Home Premium VUP DVD (Version Upgrade License) meghosszabbítja az engedélyt, hogy Vista már telepítve van?

 68. Ma letöltöttem a Microsoft Win7 helyben aktiválás után elérhetővé az interneten otthonról 90 nap anélkül, hogy további parancsot. Nem értem, mint egy ajándék a húsvéti tőlük, vagy kövesse őket valami? Számunkra talán :))

 69. Daniel - mondta

  Amikor engedélyezi a Microsoft Win 7 természetesen a nap, hogy azt mondom, majd 90 jár le, ha lehet használni azokat 90 nap újraélesednek.

  • Ylye - mondta

   Amikor engedélyezi a Microsoft Win 7 természetesen a nap, hogy azt mondom, majd 90 jár le, ha lehet használni azokat 90 nap újraélesednek.

   Igen Daniel, ha csak 2 3-nap a 90, akkor újraélesedni és május kiterjesztett 90 ... és így tovább, amíg nem kap egy 270 nap alatt!

  • Amikor engedélyezi a Microsoft Win 7 természetesen a nap, hogy azt mondom, majd 90 jár le, ha lehet használni azokat 90 nap újraélesednek.

   Várj, azt hittem, a napok 90 próba vannak érvényben újraélesednek. Ha 90 napos próbaverzió + nullázása alkalommal 3 90 nap, ez azt jelenti, 360 nap.
   Nos, mivel ő találta fel a Microsoft adta mokka egy operációs rendszert egy évre. Hmm, van valami a közepén, vagy gyanítjuk, hogy a félelem a linux ...

   • Valentin - mondta

    Visszaállítás kínál 30 napig csak nincs 90 90 nap aktiválni a Windows-Uli után lai telepítése után 90 nap telt el, de használható újraélesedni ad 30 90 nem.

    • Razvan - mondta

     Valentin: Visszaállítása opció lehetővé 30 napig csak nincs 90 90 nap aktiválni a Windows-Uli után lai telepítése után 90 nap telt el, de használható újraélesedni ad 30 90 nem.

     Nem tudom, hol van a gondolat, hogy igen, akkor halott rossz!

 70. nagyon tare.ms a mesterséges

 71. Adrian - mondta

  Ki feledékeny, és nem tudja, hány oldalak újraélesednek pontot, kattintson a Start gombra és a Futtatás vagy Keresés mezőbe írja be: slmgr.vbs-DLV, és nyomja meg az Enter

 72. Valentin - mondta

  Van egy szokatlan kérdés, hogy telepítse a Mac OS X az én pc?

 73. Hogyan csomagtartó a laptop operációs rendszer a botot, és a botok is ajánlott a számítógép felismeri a kívánt operációs rendszert, és a bemutató ele.as video.ne igazi folos.multumesc

 74. Rájöttem tutorialul.nu néztem elég ... ez interesant.nu kell, hogy tegye, amit scris.bafta.faceti jó dolog ezen az oldalon

 75. Razvan - mondta

  Van egy kérdésem a Windows Enterprise 7 90 napos próbaverzió. Tudomásul veszem, hogy letölthető a Microsoft decemberig 31 2010, és most jön a kérdés. Ha szeretné telepíteni a rendszert, miután ezen a napon fog működni nekem? Szeretnék választ ASAP.

 76. Valentin - mondta

  Razvan kérem, mondja meg, hol tévedek.

  • Adrian - mondta

   Valentin: Razvan kérem, mondja meg, hol tévedek.

   Rossz, windows 7 Enterprise kínál 10 napos aktiválási időszak, amely alatt aktiválhatja a 90 nap. A 30 nap állnak más változatai Vista vagy Windows 7 Home, Professional vagy Ultimate. Tehát az Enterprise változat 90 10 napokon, melynek során meg kell, hogy aktiválja a 90 nap. Mi is van egy tutorial, hogyan kell letölteni és hol kell letölteni a Windows 7 Enterprise változat mentes a hivatalos honlapján Technet, meg lehet nézni a bemutató kattintva ITT

   • Adrian:
    Rossz, windows 7 Enterprise kínál 10 napos aktiválási időszak, amely alatt aktiválhatja a 90 nap. A 30 nap állnak más változatai Vista vagy Windows 7 Home, Professional vagy Ultimate. Tehát az Enterprise változat 90 10 napokon, melynek során meg kell, hogy aktiválja a 90 nap. Mi is van egy tutorial, hogyan kell letölteni és hol kell letölteni a Windows 7 Enterprise változat mentes a hivatalos honlapján Technet, meg lehet nézni a bemutató kattintva ITT

    A trükk az, hogy többet keresnek 10 7 napos próbaverzió a Windows Enterprise Próbalicenc aktiválása 90 nap alig fejeződik be, amikor a működési periódust

  • Razvan - mondta

   Valentin: Razvan kérem, mondja meg, hol tévedek.

   Azt hiszem, Adrian válaszolt jobban.

 77. Valentin - mondta

  Láttam Adrian sajnálom, hogy kihagytam a bemutató következő alkalommal, amikor jobban tájékoztassák a vetés, hogy beszéljen.
  Köszönöm igazságosabb.

 78. florin - mondta

  Adrian és én Mondd kérlek hogy nem tiszta ... Mit csináljak a vállalati aktivációs 10 nap (miután 90 nap még 10 aktiválás?)? ... 90 nap lejárta után a újraélesíti lesz három azaz 90 szer vagy háromszor 270 30 90 jelent?

 79. marian - mondta

  sal van egy ezer brobleme eltűnt DVD és CD virtuális maicompiuter tudom, ki vagy, hogyan kell visszaállítani vissza kérlek fff szép HELLP

  my id hamada_mary cm hosszú, kérem, segítsen

 80. Én Vista és jobb van szükségem, hogy egy bárban, több dolgok, és nem tudom, hogyan, hogy tegye vissza
  plz segítsen nekem

 81. Nekem van egy probléma: a Windows 7 vállalati m használt 90 nap, és azt akarta sal Iara kiterjesztése funkció REARM.Totul ment rendben, én újra a kért, de nem aktiválódik Mia! Mutatja nekem, hogy az első napon 10 90 nem .. újra engedélyezheti Microsoft belép az oldalt! Segítsen nekem választ végéig zile.Acestai 10 üzenet. "10 nap activare.Activati ​​A Windows most" köszönöm

  • Razvan - mondta

   Nelu: Nekem van egy probléma: a Windows 7 vállalati m használt 90 nap, és azt akarta sal Iara kiterjesztése funkció REARM.Totul ment rendben, én újra a kért, de nem aktiválódik Mia! Mutatja nekem, hogy az első nap 10 és nem 90 .. újra engedélyezheti Microsoft belép az oldalt! Segítsen nekem választ végéig zile.Acestai 10 üzenet. "10 nap activare.Activati ​​A Windows most" köszönöm

   Igen után újraélesednek hogy 10 napig is a tiszta telepítés, most csak annyit kell tennie, hogy aktiválja újra, mint te, ha telepítve van, és 90 nap.
   Sok szerencsét!

 82. Adrian volt a szöveg?

 83. ami txtul?

 84. most kaptam 10 nap a virtuális gép
  és ha újraélesednek-ez egész nap ad nekem 10

  • Razvan - mondta

   Emy: Nos, én csak adtam 10 nap a virtuális gép
   és ha újraélesednek-ez egész nap ad nekem 10

   Aktiválódik, és látni fogja, hogy lesz megint 90 nap. Úgy értem, miután adok neked 10 újraélesítését nappal újra, így aktiválni, majd aktiválja, és akkor lesz 90 nap.

  • Adrian - mondta

   Emy: Nos, én csak adtam 10 nap a virtuális gép
   és ha újraélesednek-ez egész nap ad nekem 10

   Már nagyon világos ez a bemutató, ha nézett fej farok, és nem fut. Azt mondtam, 10 nap, hogy aktiválja a 90 nap. Tehát miután újraélesednek és írni 10 nap rákattint a linket a Windows aktiválása most, majd kattintson a Windows aktiválása az interneten.

 85. Alexandru - mondta

  Én Lobster probléma, 7 Windows Ultimate, Mia meg valódi dolog, megpróbáltam, amit mondtam bemutató, de a Windows nem működik teljesen. A kódex nyitva van, de nem tudom
  -Open mappába (nyitott, de továbbra is a fehér és megmutatja nekem betöltése)
  Aces nem kezelőpanel, számítógép, ne nyissa ki semmit, nem tudok jobb klikk minden asztalon, még a programok, mint a számítógépen, de nem minden csak akkor jelenik meg nyitott és kezelheti.
  Nem tudom letölteni az internetről
  -Mint megyek és a víruskereső internet.
  Azt mondom, nem több hozzáférést memóriát nem sikerült, én meg sok hiba a Windows Intézőben. Antivirus jelezte ING vírusok, így azt hiszem!
  Kérem, segítsen nekem a lehető leghamarabb!!

 86. Cassio - mondta

  Nekem van egy nagy kérdése: Pontosan azt tettem, amit mondott Adrian már telepítve szél desc 7, de van egy nagy probléma, amikor be szél ad online most, azt mondja, hogy keressen egy másik módja annak, hogy aktiválja a telefont, stb, kérem, mondja meg tudja hogyan kell csinálni, hogy aktiválja

  • Adrian - mondta

   Cassio: Van egy nagy kérdése: Pontosan azt tettem, amit mondott Adrian már telepítve szél desc 7, de van egy nagy probléma, amikor be szél ad online most, azt mondja, hogy keressen egy másik módja annak, hogy aktiválja a telefont, stb, kérem, mondja, és meg, hogyan kell csinálni, hogy aktiválja

   Valószínűleg internet kapcsolat, és nem a Microsoft aktiválási szervereket. Azt tette a kapcsolatot a net? Ön hálózati kártyák telepítése? Próbálta már letiltani a tűzfalat a Windows? Ha megnyitja az Internet Explorer és a böngészés, akkor net? Ha ez az úgynevezett "Windows aktiválása online most" nincs értelme, hogy szükség van internet kapcsolat nem? Azt mondtam, és adott egyértelmű figyelmeztetést a bemutató "windows vista telepítés" a fenti szöveg bemutató, mint: mielőtt bármilyen operációs rendszert telepítene, győződjön meg arról, hogy a járművezetők a rendelkezésre az összetevők, mivel ezek a rendszer által támogatott műveletet akarja telepíteni!

 87. CheGuevara - mondta

  Én lökött után ismét 90 nap, skimbat Windows most tökéletesen működik, pontosan k az első, azt hiszem 90 nap vált 270 nap, az állandó 9 hónap szuper nehéz, ha megy , tisztelet

 88. Andrew - mondta

  Én újraélesednek parancsot használom Windows Ultimate 7 64 kicsit adtam, hogy a bemutató a PC-Uli előtt, hogy lássa, hogy működik, de úgy tűnik, hogy nem működik, azt mondja, a következő dolog: "smlrg-reaarm" nem ismeri fel belső vagy külső parancsként üzemképes év A program vagy batch file.Ma tud valaki segíteni

 89. Malware Város - mondta

  miután három újraélesednek oldalakat 7 írja be a Windows Start => run => regedit.exe kattints rá shi után ezt az utat HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows NT / CurrentVersion / SoftwareProtectionPlatform pont ott keresi shi shi skiprearm megváltoztatja az értéket 1 shi miután május adsz parancsot slmgr -rearm óta 8 alkalommal, vagy hogy egy bat fájl jegyzettömb ezt a parancsot [Email protected] le
  ....... REG ADD "HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ SL" / f / v SkipRearm / t REG_DWORD / d 1
  Slmgr-újraélesednek ....... Sok szerencsét!

 90. costelpescar - mondta

  Interesant.Mulţumesc.

 91. Celyn - mondta

  igen tényleg működik nagyon köszönöm

 92. 123andrei - mondta

  ahogy terjed az engedélyt, hogy a Windows XP vagy a Windows feladat
  plyzz

  • ylye - mondta

   123andrei: Hogyan lehet bővíteni az engedély, mint a Windows XP vagy a Windows feladat
   plyzz

   Andrew windows xp nincs más törvényes módon kiterjeszteni az engedélyt, mint megvettem a boltban, szóval ... sok szerencsét vásárlást!

  • tégla - mondta

   123andrei: Hogyan lehet bővíteni az engedély, mint a Windows XP vagy a Windows feladat
   plyzz

   Megvettem, de nem Windows !: D hadd foglalkozzon a rendetlenség, és, hogy az egyik, hogy neked :) kell segíteni a fiatalok, és nem ???

 93. starchim01 - mondta

  Hogy érvényes OEM licenc? De VUP licenc típusa? Értsd RETAIL licenc típusa expiră.Mă nem beszél a Windows 7.

 94. Nekem van egy probléma figyeli oktató. Szerezd meg a Flash Player, hogy a wordTube Media Player.Am tette frissítse a Flash Player, és még mindig nem látom a klipeket. Segítségre van szüksége! Köszönjük!

 95. Nicu - mondta

  Helló, én pontosan adtam bemutató újraindítás licienta érvényes és mit kell látni engem 90 nap során valószínűleg pontosan akkor történik, amikor a Windows telepítését 7 amikor tartomány engedély

 96. Nagyon jó tutorial

 97. Wahaby - mondta

  Ha telepíti és aktiválja az Enterprise W 7 90 napig, majd, hogy egy kép a hajtás, hogy az operációs rendszer, amely felváltotta a lejárat előtt, nem mindig tartsa meg 90 nap?

 98. paul - mondta

  fürdőszoba testvérek, hogy a újraélesíti Kest kiar jó, tényleg, azt használja tavaly július 29, akkor telepítve van a Windows 7 December 29 megkért, hogy aktiválja újra, és most azt kell A 29 idén márciusban, de azt mondja, majd szuper jól, én soha nem táskát biztonságos alkalmazás, illetve a teljes pSIN 90 nap.

 99. Catalin - mondta

  Én egy nap az én PC-n vagy Windows Intal a 5

 100. Malasuerte - mondta

  Tudom, hogy egy jobb út

 101. Andy - mondta

  Ajutatima kérlek, telepítettem az Enterprise Windows7 miután lejárt a 90 napokban próbálja ki a "Reset" Pontosan azt tettem, hogy a bemutató, de kaptam ezt a hibát: http://img98.imageshack.us/i/rearm.jpg/ Mi a teendő?? HELP!

 102. David - mondta

  Helló Van egy kérdésem .. Még mindig nap 21 licenc a Windows Vista, a parancs-slmgr újraélesednek készült lejárta után engedély vagy talán az 21 licenteti nap. Úgy értem, ha én 21 nap, és hogy a bla bla bla cmd slmgr-újraélesednek és az írás ad nekem 30 nap alatt? vagy ez csak a vége licenteti?

 103. neluioan - mondta

  Reset funkció nem működik Windows 7 ultimate.nu lehetővé teszi számomra, hogy aktiválja újra: win.7 első időszakban 30 napokban, hogy miért?

 104. Petrisor Christmas - mondta

  A Microsoft Windows 7 jó?? számítógépre telepített megy?

 105. Petrisor Christmas - mondta

  Szeretném megváltoztatni a WinXP

 106. Paul - mondta

  KEST hogy újraélesednek, fürdőszoba testvérek mennek, tényleg, én tavaly, telepítettem a Windows 7 29 július idén március 29 270 nap tettem, amikor azt tapasztaltam, hogy tudod, és én, én monitor fekete lett, bla, bla, de találtam egy 7 Loader a honlapon, és most tökéletesen működik, akkor őszintén mondom, nem is beszélve jól Bft mindenkinek.

 107. Mihai - mondta

  bravo nagyon hatékony tutorialu
  egyszerű és könnyű.

 108. benea26 - mondta

  tényleg nem működik a Win XP
  nagyon hasznos

 109. danyell85 - mondta

  Üdvözöljük és tisztelet, amit facetii. Mit tegyek, ha én adtam a parancsot újraélesednek előtt 1 nap fut a Windows? Most már csak 10 nap * 3 = 30 :( nap. Meg lehet csinálni valamit?

 110. Julian - mondta

  de ha mindannyian napos próbaverzió 90, hogyan működik?

 111. yonel1000 - mondta

  Köszönöm mia hasznos de ugrani kapok egy eredeti cd kulcsot szeretne kapcsolatba lépni velem, hogy Kre ionutzm97: D, hogy Önnek örömet és ingyenes: D és jó pra tutorialu

 112. Neagu - mondta

  Próbáltam slmgr-újraélesednek, de működik, nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, ESDC igen, köszönöm.

 113. Daniel - mondta

  Nekem van egy hasonló probléma, de a Toshiba Satelite L755-128 (i5-2.3Ghz CPU, HDD 650Gb, 4Gb RAM, nVidia GeForce video 525M 1GB / 128biti)
  Vettem, amikor nem volt szabad dos. Telepítettem Win 7 neki, és elment az OK gombra. De a rohanás elfelejtettem partíció. Elkezdtem telepíteni a drivert a Toshiba honlapján. Néhány telepített fél. adott nekem nincs hiba, de nem úgy tűnik számomra, hogy telepítve van (pl. Bluetooth). Én formázott hdd, és elkezdtem áttelepítés és particionált ment ok lépésig, ha bővül a Windows file lock és adott hiba. néha blokk (hiba) a legvégén Saul instaling frissítéseket A telepítés befejezése előtt az első újraindítás, és csináld magad. Néztem, hogy mi volt az, és nem lát sata hdd meghajtó, vagy valami ... Beléptem a BIOS-t és én költözött AHCI a kompatibilitás és próbálni, és ez működött. Minden szép és jó. Mentem a BIOS újra telepítettem AHCI SATA driver lemez, és amikor csak ellenőrzi a rendszer partíció. 600Gb maradék hiányzik. Bementem eszközkezelő, és látom, ... meglepő, de nem volt rendelve levelet. Odaadtam a betű, és láttam, hogy minden 600 Gb simán. Telepítettem a vezetők és minden ment (beleértve a bluetooth), de volt egy hiba. Megkezdése után kb. 10 15-min, nagyon keményen dolgoznak. nem tudott egy kis 10 min (képeket nem láttam.) "Gondolkodás" sokat. Miután nem volt probléma. Azt mondtam, valami nem megfelelően települjön ablakok és elkezdtem újra a rendszert (ettem ***).
  Most már majdnem ugyanaz a probléma újra. zár csak az utolsó lépés befejezése telepítést. nem 0x80ff0000 újraindul, és összeomlik. BIOS összeegyeztethetőségét egyébként nem működik. nem bővül kép
  Kérjük ajutor.Multumesc egy kicsit.
  és válaszokat várnak [Email protected]! (Mail / messenger). Mivel könnyebb lesz. köszönöm

  PS I használt, beleértve a Windows win 7 venni a helyszínen ma ugyanazt az eredményt

 114. Daniel - mondta

  és újabb HDD nem látja egyáltalán. Én újra és boot manager hiányzik ctrl + alt + delete újraindításához még be a BIOS többé nem hardver probléma? nem fedezet? Megvan, mint nem 20 nap. és az aktív és a "Nem számít, milyen Garancia" Remélem, hogy megoldja az így vagy úgy. Visszajövök a további részleteket.

 115. Extassy - mondta

  Sziasztok, megpróbáltam ezt a parancsot, és megy, már használatban 4 érdekében nem történt semmi a Windows. Én egy Windows 7 Enterprise, letölthető a hivatalos honlapján! Próbaidő 90 napok, ez a Windows Én 180 nap alatt! Tettem a 4 idő ez a parancs "slmgr-újraélesednek", és csak megy, még mindig 90 nap "próba", én is hozzászólok lejárta után, és a 90 nap, és megmondja, ha megy.

  • valaki - mondta

   Extassy:
   Sziasztok, megpróbáltam ezt a parancsot, és megy, már használatban 4 érdekében nem történt semmi a Windows. Én egy Windows 7 Enterprise, letölthető a hivatalos honlapján! Próbaidő 90 napok, ez a Windows Én 180 nap alatt! Tettem a 4 idő ez a parancs "slmgr-újraélesednek", és csak megy, még mindig 90 nap "próba", én is hozzászólok lejárta után, és a 90 nap, és megmondja, ha megy.

   Ön gyakran nem tudják, hogyan kell számolni a perceket, amikor hazudnak,). 90 × 3 = 270 (hogy a század 4 újraélesednek).

 116. Lucian - mondta

  és azt szeretném tudni, hogy ha meg tudod változtatni Lincent egy Windows XP nélkül reinstala.va köszönöm sp3

 117. Florin.Chit - mondta

  Sziasztok, próbáltam ma visszaállítása a Windows Ultimate 7 (64 bit), és adott nekem nemcsak 3 nap. Úgy tűnik, hogy ez a funkció nem működik újraélesednek, legalábbis a Windows 7 Ultimate. Orcum hasznos volt, mielőtt ezt a munkát, és remélem, hogy talán a Windows 7 Enterprise. A változat telepítése után a 90 napig, hogy ha működik. További sikereket és gratulálunk fiúk tutorial.ro csapatának a profesinalismul.

 118. Miclea - mondta

  Szia, van egy kérdés, ha úgy néz ki, mint aprape lejárt a tárgyalás 30 nap, hogy a naptári hónapja minden alkalommal, mennyi ideig fog futni a Windows?
  Nem bánom egyáltalán, ha a számítógép megmutatja a helyes hónapban
  Én jobban érdekli a munkám a Windows.
  Köszönöm. Várakozás a választ.

 119. ANDREI - mondta

  A nagyon multtt tareeeee .... thanks ...: x: x: X

 120. IoNNuT2011 - mondta

  Ez a funkció a Windows Ultimate 7 32 bytes azok számára, akik ezt írta: "slmgr-újraélesednek" nem fog menni, mert én írtam, így a "slmgr-újraélesednek" nélkül ghilimele.Apropo Adi időszak elmentem Ezt 30 nap A 3 hónappal az, és nem fogok adni minden újraindítás, és nem tudtam ki.

 121. SorinMNX - mondta

  Hi Van egy kérdésem magam, amikor én beiktatott Windows licenc 7 táska közvetlenül kell telepíteni után a Windows? vagy véglegesen?

  • Valentin - mondta

   SorinMNX:
   Hi Van egy kérdésem magam, amikor én beiktatott Windows licenc 7 táska közvetlenül kell telepíteni után a Windows? vagy véglegesen?

   Helló SorinMNX ha az engedély nem érvényes, nem kell telepíteni a Windowst. Licenc aktív marad mindaddig, amíg nem telepítette a szoftvert, amely károsíthatja az operációs rendszert.

 122. Hogy be cmd Daka engedély lejárt, a Windows Vista Home Basic .... nik nem tud kijutni az internetre ......: ((vagy nem tudja elérni cmd
  Kérjük ajutatima: ((

 123. Ionut - mondta

  Én nem kap semmit, és én vagyok Wind 7 utolsó! Dc?

 124. Thanks ... megyek ;) bv

 125. Extassy - mondta

  Üdv újra. Miután egy 6 használni parancsot ad nekem a következő figyelmeztetést: http://imageshack.us/photo/my-images/502/rearmd.jpg

 126. Hello, van egy kérdésem: az írás után "slmgr-újraélesednek" Azt mondják, hogy "slmgr-újraélesednek év nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, opernable menetrend vagy a batch file". Mi a teendő?

 127. fogadtatás
  A Windows újraélesednek megy 8?

 128. Adrian Gudus - mondta

  Denisov:
  fogadtatás
  A Windows újraélesednek megy 8?

  YES. Proof itt: http://www.screenr.com/8Cv8

 129. Ez ad nekem egy hiba, hogy azt mondja, így
  ERROR: 0xC004F025 Hozzáférés megtagadva: a kért művelethez emelt szintű jogosultsággal

 130. ghita_49 - mondta

  Milyen betöltő. A Windows 8 ajánlani?

 131. győztes - mondta

  - Hogyan lehet visszaállítani a licenc kulcs a győzelemhez. 7, ha azt akarjuk, hogy újra a Windows?
  - Minden, amit találtam eddig csak akkor működik, a Windows XP
  köszönöm

 132. cristipana - mondta

  Nagyon könnyű azt 8 45 nap, és én remélem, hogy menni, még szerencse.

 133. Cosmin - mondta

  Jobb keresni a soros és a jó repedés az interneten, mint dastea szövődmény!

 134. Nem adom, hogy menjen be a cmd knd ..: (

 135. cleanu - mondta

  újraélesednek parancs nem működik. fiúk fogták. Tudja valaki, hogy egy másik trükk, hogy 7 windows?

 136. Mario - mondta

  Amikor megy a szoftver telepítését változtatni themese hogy uninstall programokat, de ha kapok a képernyő elsötétül, és hívtam a Windows Activation ablak, hogy tudod.
  Remélem, hogy a bemutató, hogy hogyan juthatunk Microsoft Genuine Advantage fizetés nélkül, vagy, hogy a Windows CD csomagot.

 137. Harry - mondta

  Nem, nem megyek 7.Citez windows parancs azt mondja: "slmgr` year `nem ismeri fel belső vagy külső parancsként üzemképes vagy batch file" kérlek tanácsot!

  • Sebastian - mondta

   El kell menni a copy-paste, és functiona..nici Én eredetileg nem ment
   BTW: Tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni az ablakot, amikor a "Futtatás rendszergazdaként" (ami szintén megjelenik a videót, és azt mondja, hogy ő elfelejtette, hogy kapcsolja ki)?

 138. Hello!
  Ha 90 nap telt el, és én még nem aktiválta a fekete képernyő, és azt mondja, hogy még nem telt el érvényesítés lehet tenni?

 139. Ovidiu - mondta

  Miután így a 3 felfegyverez idő és lejár ez az időszak lehet telepíteni a Windows, és nem, és ez a újraélesednek 3 idő

 140. robert - mondta

  W8 sikeresen megy, akkor 1 ingyenes w8 évben. Jó szórakozást!

 141. Marius - mondta

  Newbie kérdés: Ha megadja ezt a licencet nyerni ingyenesen letölthető 7 kell adni újraélesítését 30 nap alatt?

 142. Cristian - mondta

  Azt, hogy a kemény, most már sajnálom, vettem O 3.os 2 7.32 / 64 bites és Vista 64 biti.Sunteti a legmelegebb, és én el O :))))

 143. richard - mondta

  Sajnos, úgy látom, hogy a próbaidő esett mindössze 30 3 nap.

 144. Marius - mondta

  A lényeg az, hogy tudom használni (win 7) A 46 nap anélkül, hogy a sorrendben. Mi lenne a megoldás?

 145. Super hangosan sokat segített

 146. Cristinel - mondta

  Hé, miért nem megy játékok windows windows 7 mint 8 menj!

 147. Adtam cmd slmgr-Rearm, és nem tudtam a választ, belső vagy külső parancsként, futtatható, vagy bármilyen program, amely lehet a probléma?

 148. Adrano - mondta

  a videotutorial hasonló, de más programok is? próba alkalmazás. Tudom, hogy tudsz eltávolításával minden nyomot az a C és a regedit, vagy használja RunAsDate alkalmazás trükkök a kérelmet, és azt mondja, hogy egy nap, így a vizsgálat továbbra is használható.

 149. haver - mondta

  D kemény, mint magyarázó AMI comentru videó ala D ala D, mint néhányan közülünk vagy X uni változás winxp hét lol xo dátum 2 nem egészen értem, mi ez a számomra, hogy WinXP x meghal minden 2 év))

 150. Ciprian - mondta

  Egy tipp a Windows rajongók, vagy 7 8. Én ezt a parancsot többször mind a számítógépen, és a bizalmasa ...

 151. Ő Zoro.M - mondta

  Lenne egy kérdésem. Hallottam egy barátomtól, hogy van egy ilyen parancsot Windows 8.1. Igaz,? Fogtam a Windows a Microsoft telek és egy próba 90 nap. Vajon lehet futtatni egy parancsot, hogy aktiválja a licenc itt?

  Azt hallottam, hogy tudtam csinálni a sütni-up, és ha fel a licencet lesz, ahonnan én sütni-up, de nem igazán olyannyira tapasztalt ilyet csinálni, és hallottam, hogy amikor fel bakeup- Azt állítja vissza a program és az adatok azon a napon. Az a helyzet, hogy én dolgozom néhány projektek időben fogok telepíteni néhány programot, és a projektek, mint a játékok fejlesztés, grafikai tervezés, stb és nem szeretem, amikor sütni-up, hogy felébredjen nélkül néhány projekt tárolt vagy még folyamatban van.

  Milyen tanácsot tudna adni nekem? Most már 69 nap próba.

  És még egy dolog, volt 7 ablakok, és nem engedély és beléptem én egy 2 éve valaha bármit rajta, mint a beszerelés, változtatni témák OS, csinál projektek, játék, stb . Az egyetlen különbség a licencelt volt, hogy nem tudtam egy képet az asztalon, és nyissa meg, amikor megjelenik egy ikon, amely azt mondja, hogy őket engedély, de adott neki X vagy egyszerűen törölni, és adja meg gond nélkül a rendszer működik.

  Nehéz nem?

 152. Ionut - mondta

  Szia, Cristi és velem tud nekem segíteni, hogy 8.1 Windows Enterprise,
  Én lejár 2 nap én adott írtam CMD -rearm slmgr parancsot, majd megmutatja nekem egy hiba, mint ez
  (hiba: Hozzáférés megtagadva oxc004f025: A kért)

  Mit tehetek?

  Köszi előre !!

 153. György - mondta

  Lejárt után megpróbáltam a 120 nap és ad nekem egy hiba, de most mi a teendő?

 154. Ionut - mondta

  Próbáltam Sal után járt le 30 nap, és én nem megyek következő hiba lép fel (Hiba: Hozzáférés megtagadva 0xC004F025: A kért az intézkedés szükséges emelt szintű), hogyan lehet megoldani a problémát?

 155. ghrorghe petra - mondta

  Régebben slmgr -rearm mentem keresni WGA kemény voltam, és a registry, hogy megszünteti, telepítettem kb 971033, de még mindig úgy tűnt, hogy sikerült genuine.Pe húzni .Amincercat eltávolítani wat és egyéb tevékenységek, és amikor elkezdték a komoly üzenetet, ami nem teszi lehetővé. Azt hiszem, a régi módszereket a Michrosoft alkalmazta

 156. óriási ... nagyon köszönöm

 157. óriási ... köszönöm sokat !!!

 158. Dragos - mondta

  Szeretnék megvásárolni egy Windows 10 licencet, de nem tudom, hol. Javasoltam, hogy mykey helyet kapjak, de számomra egy kicsit drága. Costa valahol az 300 lei. Segíthet-e valaki más olcsóbb forrásokkal?

más referenciák

 1. [...] Először is meg kellene egy mentést. Nem letölthető sp1, mint a hivatalos Microsoft honlapján. Ne használjon kalóz Windows alatti van egy kiskapu, hogy elkerüljék a kalózkodás. https://www.videotutorial.ro/?p=2484 [...]

 2. [...] Nem szükséges, ha a liceenta a házban akkor használja, azt is lehet használni a Windows Enterprise 7 jogi egy évig nem liceenta. Természetesen lehet választani bármikor Linux, de azt hiszem, [...]

 3. [...] Visszaélesedik parancsot, amely már van egy bemutató videó, amely meg lehet nézni, kattintson a "Hogyan kell használni a Windows Vista 7 és engedély nélküli jogi lassan fél éve." Ha még mindig kétségei vannak a működését, a Windows-visszaélesedik parancsot 8, azt ajánlom, [...]

 4. [...] Itt egy jogi kiskaput, amellyel kiterjesztjük a 90 3 vagy több napos parancs segítségével RARMA Ez az első olyan sorozat tutorials szentelt az új operációs rendszer a Windows 8, de [...]

 5. [...] A Windows Vista 7 és engedély nélküli jogi közel fél évben - bemutató [...]

 6. [...] Újraélesednek parancs. Mi az, és hogyan működik újraélesednek parancs egy videó bemutató itt: Hogyan kell használni a Windows Vista 7 és engedély nélküli jogi közel fél év után letöltött egy ISO kép akarsz, tudod, hogy egy bootolható DVD-t a Windows, vagy akár 7 [ ...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.