Hogyan készítsünk egy bootolható CD-t egy ISO kép nero -Videó bemutató

Ebben a videóban bemutató égetünk (égés) iso kép Nero és meg lehet tanulni, hogyan lehet egy bootolható CD függetlenül attól, hogy az operációs rendszer XP, Vista vagy Linux

Azt is megtanulják, hogyan kell felszerelni egy ISO kép használata démon eszközökkel és hogyan lehet összerakni egy játék, egy operációs rendszer, vagy bármi más ISO formátumban.

Mi fog készíteni, hogy milyen hamar egy sor videó tutorials formátumok (disk image) virtuális ISO, UIF, DAA, BIN, CUE, ami megnehezíti, hogy nem tudja, vagy nem tudja, hogyan kell kezelni őket.

Semmi, senki sem született tanított és az, hogy itt vagyunk, hogy kapsz egy kézzel, ha nehéz helyzetben vannak, és azon túl.

De több kérjük kövesse az alábbi videó tutorial.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Marian - mondta

  Srácok rock! ! !

  Sok köszönet ptr.toate útmutatók !!!

  Ez azt jelenti: PROGRESS

 2. admin - mondta

  Nagyon köszönöm, de jó lenne, hogy küldjön nekünk észrevételeit és javaslatait oktatóanyagok

 3. spanache GABRIEL - mondta

  M lenyűgözte !!!!!!!!!
  Mostanra van a legtöbb országban tartani az ASA

 4. Bubu - mondta

  szóval fenomenális vagy. biztosan román vagy? mert még soha nem láttam ennyi türelmet és szedret a számban. Több oktatóanyagot tisztelek ...

 5. róka ilie - mondta

  Azok számára, akik újak a PC-ben, olyanok vagytok, mint egy mennyei kéz ... ez azt a szellemet jelenti, hogy valakinek valóban segíteni akarunk, ez egy igazi regényt jelent ... köszönöm srácok, legyenek egészségesek és segítsenek nekünk továbbra is ... minden jót.

 6. Köszönöm a kedves szavakat, és mi csak örülni, hogy támogatjuk és üdvözöljük javaslatokat útmutatók és videó, hogy szeretné látni

 7. róka ilie - mondta

  Csináltam egy biztonsági másolatot az én-rendszer illesztőprogramok Driver Genius és megmentettünk egy fájltípust automatikus telepítő archive.Acum lehet csatolni őket, hogy egy módosított nLite ablakok automatikusan fut vele? Előre is köszönöm .

 8. admin - mondta

  Illés róka.
  Bravo're a helyes úton.
  Szóval lehet integrálni vezetők, de vigyázzon, hogy szöveges módban, és a 32 kicsit.

 9. róka ilie - mondta

  Egy másik kérdéssel zavarlak: Az illesztőprogram zsenialitása 4 formátumban menti az illesztőprogramokat: alapértelmezett, zip archívum, önkicsomagoló archívum és automatikus telepítő archívum. A 4 formátum közül melyiket illik csatolni a testreszabott operációs rendszerhez az nlite segítségével? Még egyszer köszönöm ... minden jót.

 10. admin - mondta

  Nehéz válaszolni a kérdésre egy mondatot, de alapvetően a vezetők nem lehet futtatható szöveget, és megpróbálja, és hátha alapértelmezett mentési szöveges formátumban.
  És nem mentési és vezetők, hogy jön a Windows telepítve van.

 11. adrian - mondta

  Kérjük, hogy a tutorial, hogy hogyan megy ps2 hozott torrentek játékok
  Előre is köszönöm
  és nem kitérőt kérem

 12. Először azt kellene játszani állomáson, de sajnos nincs velem, és nem Cristi de megpróbálok segíteni

 13. florin - mondta

  Szeretném tudni, hogy hogyan kell egy bootolható CD-t nero ablakok

 14. Vasiliu - mondta

  Azt hiszem, ez egy jó f helyén sokat segített sok szempontból örülök ezista vannak több országban, így lépést tartani a jó munka

 15. Te vagy a legjobb. Csak így tovább ...) ...)

 16. Sergiu - mondta

  Tegyük untreabarea itt ..
  Hogyan éget egy egész filmet felirat? .. Lehet ez?

 17. boby_admin - mondta

  A végtelenül egyszerű, Sergiu
  Nyitott nero tovább> Legyen a CD-vagy DVD> aztán felirat film, és dobd a mappában Nero és égesse el kész

 18. Sergiu - mondta

  NEM Nero, én ImgBurn és PowerISO megy ez?

 19. Adrian - mondta

  Igen, Sergiu szinte minden írónak van adat CD-je vagy Burn CD-je (bocsásson meg angolul, de nem ismerem a nyelvtant, és nem is tudom, hogyan kell írni, de beszélni tudok, tudom, hogy furcsa, de…)

 20. danezu - mondta

  Húztam termiant, mint a Vista után 1 most NET idő, és tényleg nem tudja, hogy egy CD butabil.Ms TÖBB

 21. az egyetlen hely a romániai foglalkozó Ön és oktató csinál magának egy nagy munka, és újra és szabad ezer témák

 22. TheBestDJ - mondta

  Igen, gyönyörű, amit csinálsz, de a nai dak nai 5 órán át marad egy kattintással valami hülyeségre, az még szebb lenne ... Például ez 3 4 perc alatt megtörténik, nem 9 alatt ... .. :))) )))))))))))))

 23. boby_admin - mondta

  Igen, bocsánatot kérni, és kérjük, megbocsátana megpróbáljuk gyorsabb

 24. Adrian - mondta

  A TheBestDJ, ha vak vagy vak, mert ennyi az egész… és nem látod, írj világosan, amikor belépsz az oldalra. Tanuljuk meg, hogyan kell… ha úgy gondolod, hogy túl okos vagy, akkor leállhatsz ide! Ha mitokondriális vagy és ismered mindet, kérlek, soha ne jöjj ide többet. Ez egy kezdő barátok számára készült oldal azok számára, akik tanulni akarnak, nem pedig olyan arrogáns embereknek, mint te vagy "okos" emberek, mint te, vagy "haladó" emberek, mint te. csináljuk meg 9 perc alatt, de rendben, és te 3-ban csinálod. Sietve hiányzik valahonnan a vonat?

 25. boby_admin - mondta

  Adriane Ez egy szabad ország, és mindenki tudja, hogy a véleményüket
  Nem bánom, olyan gyorsan, és most nem minden köteles felszállni helyszínen videotutorial.ro

  Köszönöm a jó DJ és elvárják magát hozzánk a megjegyzéseket, mint érdekes

 26. Adrian - mondta

  Nem az a tény, hogy elmondta, a véleménye engem zavart, hanem ironikus módon mondta, oly módon, hogy okosnak, mindentudónak akarna tűnni, mi kicsik és babrálunk. Nos, legalább "csak nézni akar" … És nincs túlzásba véve! 🙂 A TheBestDJ 3 perc alatt meg tudja mondani nekünk, hogyan készítsünk weboldalt, de anélkül, hogy megnéznénk az oktatóanyagokat 😉

 27. alex - mondta

  nagyon köszönöm! Srácok rock!

 28. Liviu - mondta

  nagyon erős, sokat segített, de kérdezni valamit szívemből: Kérjük, mondja meg, hogyan kell csinálni? volt az utolsó XP torrent 17 38 és nincsenek fájlok rar formátumban. hogyan lehet egy bootolható dvd lesz last17.trebuie vagy közvetlenül csomagold ki őket? Előre is köszönöm, és kérem, ne elkerülni a kérdés, hogy. szívesen

 29. boby_admin - mondta

  Nem fogok válaszolni a kérdésére, de kérlek nézd meg a bemutató, és tudni fogod a választ, egy ad https://www.videotutorial.ro/?p=619 de kérlek nézd meg a húgy nem látod, hogy nem ért semmit

 30. Liviu - mondta

  Szia, még mindig vagyok, ezt nem sikerült elkerülnem, ez semmi, de amúgy erős vagy. tartsd ugyanúgy.És egyébként van nero 8 nem 7

 31. Adrian - mondta

  liviu azt jelenti, hogy nem fordítottál elég figyelmet a bemutatóra! Nem az a fontos, hogy milyen nero van, hanem az, hogy miként állítsd össze ezeket az archívumokat ... hogyan állítsd össze, amit tartalmaznak, majd tedd a Burn in nero-ba !! Kérjük, nézze meg közelebbről, és sikerülni fog!

 32. dumi - mondta

  Helló srácok! Megpróbáltam másolatot készíteni egy windows után (nem eredeti) CD után, és a NERO EXPRES-ben a CD másolat ágon, 89% -nál ez mutat nekem néhány hibát. A másolás azonban folytatódik és véget ér (ezekkel a hibákkal) :( A befejezés után, amikor a CD-t behelyezi a meghajtóba, a szokásos módon viselkedik ,,, automatikusan megnyílik az asztalon ... stb. ,,,, MILYEN LEHET AZOK A HIBA? EZTŐL A CD-RŐL (NEM AZ EREDETI)… AMITŐL A MÁSOLATOT LÁTAM ,,,, TELEPÍTettem a WINDOWS-UL. LEHETSÉGES, HOGY NEM TELEPÍTEM A Windowson a CD-re (másolat) ezeket a hibákat? Próbáltam és a nero burning-rom / copy cd / ,, és 89% -nál végleg leáll. Megpróbáltam átmásolni a merevlemezre, de a másolás végén ugyanazt a hibát kaptam, és azt mondta nekem, hogy "a cd nem lemásolható, mi történik? mi lehet az oka? köszönöm!

 33. Adrian - mondta

  @dumi: próbál rearzi CD Windows, de a legkisebb sebesség van, nagyon gyakran azért, mert a hibák miatt a túlzott sebesség égő! Különösen, amikor valami finom égett, mint egy operációs rendszer kell, hogy legyen óvatos, és az írási sebességet, hogy a lehető legkisebb legyen, ha a legkisebb!

 34. dumi - mondta

  igen köszönöm adriane volt az oka…. Adtam a la4x-et, és hiba nélkül ment. kezdetben 8x-nál csináltam, ez nem volt nagy különbség, de ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 35. Adrian - mondta

  @dumi: Azt, hogy az! Örülünk, hogy már várnak május folos.te és egyéb oktatóanyagok itt videotutorial.ro

 36. Vlad - mondta

  Gratulálunk fiúk !!! Volt egy nagyon jó kezdeményezés, és méltó tiszteletet! De van egy félreértés ez a bemutató. Nem láttam sehol, hogy hozna létre egy bootolható CD-t, amit urmarit.Poate nem voltam elég óvatos. Kérem írjon nekem, és világosított fel. Sok köszönet!

 37. @Vlad:
  Ha éget egy képet egy kép XP vagy Vista akkor az automatikusan indítható CD vagy DVD.

 38. Adrian - mondta

  @Vlad: mit szeretnél? megmutatni a CD-t és kipróbálni? bemutatni, hogyan távolítsuk el a CD-t a tokból, és hogyan tegyük a meghajtóba? Nos, a bemutató 10 órán át tartott volna ... ha nem bízol bennünk, ne nézz, testvér! Vagy te is így gondolod ... nem tudod, mi az a bootolható CD .... Nem igazán értettem azt a fázist, hogy "mit sem akartam, hogy bárhonnan indítható CD-t hozzanak létre abból, amit néztem" látni? mit nem értettél légy egyértelműbb ... mit akartál, hogy mutassunk neked? milyen márka a CD? A rendszerindító CD egy normál CD, csak egy ISO kiterjesztésű fájl írásával ... ami általában bootolható képet jelent! Nem mutattuk meg neked, hogyan kell létrehozni az indítható képet ... de feltételeztük, hogy megvan, és CD-re akarod írni, de nem tudod, hogyan ... ez volt az ötlet! Például beír egy rackert, és torrentet vagy odc-t tölt le, és letölti a letöltött "Windows XP SP2.iso" nevű fájlt, és most CD-re akarja tenni, hogy megírja, ez egyébként nem történik meg, mintha feltett egy dalt vagy filmet ... de indítandó képpé kell tennie, és megmutattuk, hogyan kell ezt a képet kiírni!

 39. Achim Moga - mondta

  Sietek - nyugdíjas vagyok, gratulálni szeretnék neked - ilyen oktatóanyagok valóban nem románul vannak a neten most pénz nélkül senki sem csinál semmit - egykori rádió és amatőr vagyok, mondom, hogy értem voltam. mint a netnél, az amatőr rádió is csődbe ment, és már nem csinálok elektronikus pénzverést, de valójában bármit megtalálhat, ha van pénze. Jó gratuláció hogy az iskolámban nem tudtam angolt megtanulni, és csak a jó fiúkat

 40. ylye - mondta

  szia testvérek ... azt mondtátok, hogy tudunk javaslatokat adni a lehetséges új oktatóanyagokról ... nagyon örülnék, ha közzétennél egy oktatóanyagot a globális térképkészítőről (beállítás és a szoftverrel való együttműködés) ... nagyon hasznos lennél és Gondolom, nem csak én ... előre is köszönöm, és így tovább !!!

 41. Irinel - mondta

  bv vagytok a legjobbak

 42. Nicu Dumitrescu - mondta

  Helló! Csatlakozom azok sorába, akik értékelik és köszönik. Mr. Cristi, valaki egyszer készített nekem 2 DVD-t, amelyek a teljes "C" partíciót tartalmazták, beleértve a Norton Ghost alkalmazással telepített programokat is. Amikor összeomlik, vagy semmi sem működik, elég volt az első CD-t behelyezni a meghajtóba, újraindítani, és (piros vagy kék alapon) feltétlenül mindent újratelepíteni. Kérték a második CD-t, és végre minden rendben volt! A hátránya az volt, hogy túl sok pénzt követeltek ilyesmikért, és egy idő után különféle dolgok változtak a PC-n, ezek már nem voltak érvényesek. (Visszatértem a kezdeti konfigurációhoz, amely egy éves lehet ...) Elnézést kérek, hogy nem tudom, hogy hívják ezt a műveletet, de remélem, megértette, miről van szó, és nagyon jó lenne oktatóanyagot készíteni ezzel kapcsolatban. Nagy érdeklődéssel fogadom és követem munkáját. Voltak olyan programok, amelyeket évek óta helytelenül állítottam be ... Most minden rendben van! Jó egészséget és jó munkát!

 43. Adrian - mondta

  @Nicu Dumitrescu: Ezt a CD-t tartalék CD-nek hívták, és van egy oktatóanyagunk arról, hogyan készítsünk biztonsági másolatot! Írja be a webhely jobb felső sarkában található mezőt az "Acronis true image" kereséséhez idézőjelek nélkül, és megtalálja az oktatóanyagot. Siker !!!

 44. aditzu - mondta

  sal srácok van egy petíciót nekem segíteni valamiben ... .vreau, hogy egy Windows XP Professional CD telepítésének másik PC és tudom, hogy a nero másolni vagy éget, de nem tudom, hogy azt mondják, hogy lehetőséget, hogy másolja hogy jó legyen a telepítés egy másik számítógépen, és szeretnék dak sami lehet mondani, hogy a program .... Hiren boot cd, amit törölni és formában, hogy mindent, így nehéz a CD másolja a windowsu xp ... annyi, és azt felelem ..multumesc

 45. DRAGOS - mondta

  köszönöm srácok, lépést tartani ezzel a csodálatos dologgal, amit csinálsz, szabad és professzionális, stb.

 46. Petronela - mondta

  Nagyon kedves tőled, remek ötlet, és örülök, hogy megtaláltalak ...
  Folytasd !!!

 47. aditzu - mondta

  sal srácok van egy petíciót nekem segíteni valamiben ... .vreau, hogy egy Windows XP Professional CD telepítésének másik PC és tudom, hogy a nero másolni vagy éget, de nem tudom, hogy azt mondják, hogy lehetőséget, hogy másolja hogy jó legyen a telepítés egy másik számítógépen, és szeretnék dak sami lehet mondani, hogy a program .... Hiren boot cd, amit törölni és formában, hogy mindent, így nehéz a CD másolja a windowsu xp ... annyi, és azt felelem ..multumesc

 48. Adrian - mondta

  @aditzu: miért zavar annyira? lásd k van egy bemutatónk egy ingyenes íróról, az imgburn nevű gyermek CD-ről, és vele együtt meg is írod !! Nagyon egyszerű, ha látni szeretné az oktatóanyagot, írja be a keresési imgburn ... a telepítés után futtassa a programot, helyezzen be CD-t a Windows-ban a pc-be, és az imgburn rendelkezik egy "Lemezkép másolása" gombbal válassza ki az elérési utat, ahová másolja az ISO-képet, amelyből egy a Windows-os CD-n ... majd vegye ki a CD-t, tegyen be egy üreset, adja hozzá a CD-ről másolt képet, és égesse el ... de győződjön meg róla, hogy a lehető legkisebb sebességet választotta az írásra!

 49. aditzu - mondta

  Lehet adrian csapat scuzama kértem nero, hogyan kell írni egy CD windowsu zimeo kérem?

 50. Adrian - mondta

  @aditzu: testvér, te vagy a csúcs :)) jóval fentebb van a bemutató, hogyan kell ezt csinálni, olyan nehéz? ránéztél? Tudom, hogy a nero melyik verziója van? hogy a funkciók eltérnek a nero egyes verzióitól, esetleg nincs is lehetőséged! Inkább szabad szoftverrel dolgozom, ha makacsul dolgozol a nero-val ... ennyi !! keresés ... Azt mondom, válassza a legegyszerűbb módot, nem tud angolul? keresse meg a copy CD opciót, helyezze be a CD-t, nyomja meg a copy CD-t, másolja át és másolja a szilra !! Olyan nehéz lenni? Nincs a fejemben a kép a pontos lépésekkel, mert egy ideje nem dolgozom a nero-val! de ha most előttem lenne, elmondanám ... és telepítem a kedvedért ... Sajnálom, de nem tudok!

 51. aditzu - mondta

  magyarázzuk el az adriane-t ... valaki adott nekem egy CD-t egy Windows XP-vel, én pedig lemásoltam a CD-ről, és egy mappába tettem ... most egy másik Windows CD-re akarom tenni, mert az a CD karcos volt ... tehát a probléma olyan, mint mappát, amelyet levontam a Windows-ról a cd-ről, van benne egy mappa és néhány fájl telepítéséhez szükséges beállítás ... és nem ismerem a dak-ot, amikor cd-t készítek, mindent át kell másolnom a megfelelő mappába, vagy csak a setup-ot kell tennem (Windows XP), vagy hogy a mappát, amiben benne van minden, a cd-re tegyem ... ... a probléma az, és érdekel, hogy közvetlenül a Windows-ra akarom indítani a Windows-t? nagyon köszönöm és remélem nem bánsz velem?

 52. Adrian - mondta

  @aditzu: a kezdetektől fogva hibázott ... felfedezte a CD-t és mindent, amit talált rajta, másolatokat és pasztákat adott egy mappába a PC-n? Ha hiába tudod k, akkor nero apukával égeted a tartalmat! Szüksége van a teljes ... ISO-képre, a CD-t nem így másoljuk! Így járunk el ... Telepítem a nero-t, de még mindig nem mondtad el, hogy milyen verziód van ... és tisztázom ... ha tudsz, írj nekem a [e-mail védett] talán le kellene állítanunk a csapatnézővel kapcsolatos újratervezési segítség telepítését

 53. Adrian - mondta

  @aditzu: Nézze meg itt, van egy bemutató a Black Suite-ról is, ahol bemutatják, és a CD másolása funkció is megmondja, hogyan kell használni !! kutatás, kutatás, kutatás, Állj, hogy ne ess le az égből! nézz ide = >> https://www.videotutorial.ro/?p=418#comment-3650

 54. aditzu - mondta

  több adrian, úgyhogy hadd értsem meg, hogy nem sikerült jól, ahogy másoltam és beillesztettem a windowsu másolását CD-ről PC-re ... ... szóval tévedtem, hogy csináltam, világos, így… ... a másodikban nero sorozatot használok 7 van hat, de szerintem hét jobb ... ... eddig jó .... Most hogyan készíthetek iso képet azzal, hogy milyen programmal van egy oktatóprogram ilyesmivel .... Van néhány programom, de nem tudom, hogy jók-e, és melyikük van ... Van ultraiso és mágikus iso-m? Szerencsém, hogy sok programom van, amelyeket valaki otthagyott, de nem tudom, hogyan kell használni őket? ez Adrian válasza

 55. Adrian - mondta

  @aditzu: Dolgoztam a power iso-val és a magic iso-val is, de őszintén szólva nem tudom, hogyan lehet ezt a mappát iso-képpé tenni ... de ... nézze meg az oktatóanyagot az nLite segítségével ... menjen át az nLite-en, csak a végére érve, amikor arra kéri, hogy égesse el, vagy készítsen ISO-képet a mappából ... tegye be az nLite-be, és ne változtasson semmit, adja meg a következőt ... kérem, és a végén válassza az ISO-kép eltávolítását, válassza ki az elérési utat… , a D-ben ... látod ... és akkor nero-val égeted el, hogyan? itt látható az oktatóanyagban! Gyerünk, nem nehéz ... Sok sikert!

 56. aditzu - mondta

  adrian Találtam egy másik lehetőséget ... létrehozta a képet, beégetem egy másik üres cd-re, nero-val, azzal a lehetőséggel, hogy bakup a nero-ból…

 57. Adrian - mondta

  @aditzu: Hát ember ... ha ISO képpé csinálod és megírod, hogy a fenti bemutatóban nincs oka annak, hogy ne legyen indítható !!!! Annak érdekében azonban, hogy ne sértse meg hiába a CD-t ... miután elkészítette az ISO képet, csatlakoztassa azt Daemon eszközökkel vagy Alkohollal, vagy milyen emulátorral rendelkezik ... és ha fut ... akkor megjelenik az a Windows kép az opciókkal ... akkor indítható és lehet- Halkan égeted el ... ha nem tudod, miről beszélsz, amikor azt mondom, hogy "mount", akkor nézd meg a bemutatót démon eszközökkel ... Gyakran használom az iso képek ellenőrzésére, amelyeket le fogok égetni, vagy ... a torrentekből letöltött ablakokat ... hasznos, de én Több Acohol-t használok ... de csak egy oktatóanyagunk van a Daemon-hoz ... írd fel a keresési démont, lépj be és találd meg az oktatóanyagot!

 58. aditzu - mondta

  botabil anya azt mondta, amikor utalt arra a tényre, hogy windowsu, hogy közvetlenül az újraindítás után, amikor telepíteni? köszönöm szépen Adrian és végigsöpör a doaua comenturi Megválaszolva

 59. Adrian - mondta

  @aditzu: Ember, nem értelek, még azt sem tudod, mit jelent az ISO kép vagy a Bootable CD, IGEN a bootolható CD azt jelenti, hogy újraindításkor futtathatod. Ha egyszerűen elégeti ... nem lesz indítható ... Tehát miután megtette ISO kép ardeo cu nero, mint a bemutatóban. Ennyire nehéz megérteni? Olyan hülyeségeket magyarázok, hogy nem érted, amit mondok! Körülbelül háromszor adtam meg neked a választ, és ugyanazt kérdezed, mi az, ami nem világos számodra, hogy nem értem?

 60. beb3_mykk - mondta

  super megy hibátlanul: D

 61. aditzu - mondta

  Lehet adrian gallyak úgy érteni, hogy iso nyitott dak windowsu a daimonu eszközök, mint a bemutató, és menj windowsu beépíteni, azt jelenti, hogy ez jó, és tudom rakni CD-n?

 62. Adrian - mondta

  @aditzu: igen, a CD-re is felteheted, de csak a démon használatával tudod megnézni, hogy a Windows rendben van-e, akkor indítható-e ... ez egy iso kép, hogy a CD-re telepítsd!

 63. Ovidiu - mondta

  Tehát nem tudom, miért nem tudom megnézni a videót ... Tehát van egy Windowsom a fájllistáról, és ISO formátumban van. .. CD-re tettem, így nem működött .. És Nush, hogyan kell csinálni., Indíthatóvá tesszük .. Plsss segítsen nekem

 64. György - mondta

  Haver, köszönöm, hogy segítettél nekünk hasznos dolgokat megtanulni, hogy amikor szükséged lesz rá, nem emlékszel arra, hogyan készítsünk indítható CD-t ... ... .ms sokat, sok sikert!

 65. Adrian - mondta

  @Ovidiu: Próbáld meg letölteni máshonnan, például torrentekből ... lehetséges, hogy hibás az ISO képed ... kérem ... helyesen tette, aki feltöltötte a WindowsU-t a fájllistára ... a legtöbb torrentnél van egy információs fájl is, amelyben azt mondja, hogyan kell folytatni a letöltött tartalmat ... ha nem tudja, hogyan nyissa meg azt az információs fájlt, amelynek ikonja a monitor és a torrent fájlokban gyakran előforduló kék pontban fehér "i" van, például a "Sajátgép" ikon lásd k van egy bemutatónk a "rohadt nfo" -val, írja fel a keresést a jobb átkozott nfo-ra és írja be

 66. Ovidiu - mondta

  Ms. Segítség ... Sikerült

 67. Ciprix - mondta

  ha veszek egy képet egy játék egy torrent ps2 ptr teheti bootolható CD bemutató, mint az a kép, és dolgozom a modding ps2 ?? tekintetben !!

 68. @Ciprix:
  Semmit sem tudok még körülbelül ps2 de égett DVD az Xbox és csinál egy bemutató róla.
  Biztos vagyok benne, ha lesz elérhető a ps2 fog kutatni, és az eredmények nyilvánosságra hozatala, hogy mindenki ismeri őket.
  Talán egy video tutorial segít felirata DVD az Xbox hogy én is hozzászólok hamarosan.

 69. marian testvériség - mondta

  Nagyon szép munka, amit csinál, ember, BRAVO !!!

 70. marian testvériség - mondta

  Salve, Nero 8 hogy az XP példányt (klón)?
  Üdvözlettel.

 71. Adrian - mondta

  @marian testvériség: Igen tehetünk! Minél tovább várunk!

 72. Rares - mondta

  ms tanácsot adj kaptam írási folyamat FAIELD

 73. florin - mondta

  Szinte semmit sem értettem, kivontad iso-ból, majd "megégetted" Neróval?

 74. Adrian - mondta

  @florin: Hol látod a kicsomagoló pajtást? megnézte az egész oktatóanyagot? Olvassa el a fenti megjegyzéseimet. 1000-szer mondtam több oktatóanyagban, ha van WinRAR-ja, akkor alapértelmezettként az ISO-képeket archívumként fogja látni! és valószínűleg az ISO képeden van a winrar ikon ... ez nem azt jelenti, hogy ki kell bontanod! ha nincs telepítve a winrar, látni fogja, hogy az ISO kép ikon másképp fog kinézni! Tedd úgy, ahogy van, és égesd meg nero-val ... ne csomagolj ki semmit, sokan elkövetik azt a hibát, hogy winrarral kicsomagolják az ISO-képet, majd sírnak, mint "domle én elégettem a képet, és nem indítható"

 75. ion carciumaru - mondta

  Gratulálunk a tananyagokat, amelyek több mint hasznos és szükséges számunkra incepatorii.Va köszönöm létezik.

 76. Iustin - mondta

  sal és IEU van egy kérdés, ha az ETSI olyan program, amellyel ellenőrizheti, hogy fuctioneaza optikai meghajtót, vagy hogyan ellenőrzik CD-t és DVD Próbáltam dvd és cd és éget ad nekem hiba pututsa nam köszönhetően

 77. Adrian - mondta

  @Iustin: Igen, és további részletek ... mit égetsz, hogyan égesz és mivel? Mit szeretnél írni, milyen írási opciót választasz, mennyi tartalmat akarsz írni, hány MB-ot akarsz CD-re / DVD-re tenni ... lehet, hogy nem jól csinálod ... mellékeljük a Zine részleteit és a kilenc lépést, amelyet követsz, amikor írni akarsz, milyen szoftver használja ...

 78. Iustin - mondta

  Igen használjon nero 7 demo és szeretné, hogy éget a különböző zenei fájlokat képekkel készült filmek egy Nokia e61i és kövesse a szokásos lépéseket nyitott nero megy ADATOK make DVD-n Nero Express hozza mappák és a következő, és éget gondosan cit lehetővé teszi számomra, dvd nem hozott, de az indítása után megy egy kicsit, és így a hiba, vagy a régi megy a legvégén igen, ha adok látni ezeket IEL nem ETSI semmi próbáltam több cD és DVD, de ne feledjük, hogy csináltam egy dvd csomagtartó és messze

 79. Adrian - mondta

  @Iustin: Igen, ez nekem nagyon vacaknak tűnik, úgy néz ki, mintha nekem ez vacak lenne, úgy néz ki, mintha nekem is vacak lenne, úgy néz ki, mintha nekem vacak lenne, úgy néz ki, mintha nekem vacak lenne, úgy néz ki, mintha nekem is vacak lenne, úgy néz ki, mintha nekem is vacak lenne, úgy néz ki, mintha nekem is vacak lenne. Nem tudom, mit mondjak ... és nem értem azokat, akik nero-t használnak ... Gyűlölni kezdtem, mert olyan modulokat tettem a torkodra, amelyeket soha nem fogsz használni !!! ráadásul egyik verzióról a másikra sok helyet foglal a telepítéshez ... a Nero legújabb verziója 2 G-t kért tőled telepítéshez ... nagyon furcsa! Javaslom, hogy használjon ingyenes és egyszerű égőt, amely rendelkezik az összes szükséges égési lehetőséggel! Nagyon sok ingyenes égő van, amely a nero mellett a munkáját is elvégzi! mint például a BurnAware, az ImgBurn és még sokan mások ... próbálkozzon egy másik íróval ... írja be a google alternatíváit a nero helyett, vagy a nero ingyenes alternatíváit ... adja meg az enter billentyűt, és ingyenes égőket talál! Lásd: k van egy bemutatónk egy ingyenes égőről Írja be a keresést a jobb oldali "ImgBurn" -re, és megtalálja!

 80. ion carciumaru - mondta

  Köszöntöm Önt stima.As Azt akarom tudni, ha tudod, hogy egy bootolható Windows bot, és ha igen, lehet, hogy egy bemutató egy ilyen alkalmazás.

 81. György - mondta

  salut.e kemény nero.se program, amely képes írni az ISO image ablakokat. Kest asta.am dolog az, hogy én fel egy windows xp cd Nero 3 sp7 prémium. A lényeg az, hogy amikor feltettem a CD lemezt a CD-ROM-ról telepíteni egy Windows PC, amit nem mutat semmit, hogy nem jelenik meg valami hasonló nyomjon meg egy gombot boot CD-ről ... semmi ilyesmi lesz ez .o mert a Windows a LAM készült (megtanultam, hogy ez a webhely) o, mert én Loat Microsoft ?? / köszönöm

 82. adrian_iasi - mondta

  Nem tudom, ha már van egy tutorial ebben a témában, de ha nem tetszik akkor tegye, hogyan kell írni a DVD mindkét oldalán. Utalok arra a lehetőségre, amivel egy különleges DVD egy kép, kép vagy néhány betű. Van egy dvd-rw azzal a lehetőséggel, az írás mindkét oldalán, LightScribe, de nem tudom, hogyan kell használni. Köszönjük!

 83. Marin Vasilika - mondta

  .. Mer te nem túl szűkös, de beszélünk egy furcsa .. nero .. de több mint a fele a démon beszéd videót, akkor szopni .. így tovább, mielőtt

 84. Ciprian - mondta

  Nagyon kifejezett bemutató! Több ezer köszönet! A hosszú fázis számomra nem tűnik rossz dolognak, ellenkezőleg, az avatatlanok számára még könnyebb megérteni a kifejezéseket és a programokat illetően stb.

 85. Sergiu - mondta

  Bravo fiúk erős, nagyon köszönöm!

 86. kereszt - mondta

  Köszönöm szépen !!! fff sehol találtam ilyen Mrd !!! CNV magyarázza a BEST !!! sikert a jövőben!

 87. biztosan megy, hogy egy bootolható CD ISO image dak van egy windows xp sp 3 544 az MB !! (Nero bineinteles..nero 7) ma reagált leggyorsabban! köszönöm

 88. vagy után van cd cd-rom bab monetz meg Daemon Tools, és indítsa újra a számítógépet, miután az adok-megy ?? aa ??

 89. Azt salutare..tot sunt..valy! Követtem a fenti lépéseket bemutató, hogy egy bootolható CD Windows XP sp3 (Letöltöttem ISO formátumban, és a nettó 544 MB), de nem cd dc indítható !! oare.ca amfacut pontosan a fenti bemutató megadja a PC újraindítása !! nem azt mondom, hogy a többi windows..adica cd nyomjon meg egy gombot boot CD-ről, vagy valami !! mi? bemutató kérjük a pontosabb róla!

 90. Adrian - mondta

  @valy: Meg kell állítani a BIOS 1st 1First készüléket vagy állítható CD-ROM-on, nem éghet az archívum kibontásához, akkor éget el! Valószínűleg az ISO képet, amit vett neked nem jó nem indítható ez történt velem! Szonda daemon tools ablak tűnik, hogy ha kibír a Windows, ha a daemon tools iso azt jelenti, hogy bootolható, ha éget a CD bootolható, akkor újraindul, és telepíteni a Windows

 91. megy frate..am próbált minden módon stiu..cand kapsz dupla kattintással, hogy adjon autorun tűnik számomra (Van Windows Vista), és azt mondja, hogy szívesen Windows XP Service Pack 3, és továbbra is azt követően, hogy továbbra kivont valamit, de nem megy egyszerre !! bemutató kérjük a pontosabb róla !! köszi srácok szikla !!

 92. Adrian - mondta

  @valy: Nem így telepíti a Windows haver !!! Hozd újraindítás és buteaza CD Windows !!! Ne kezdd telepítése a Windows felhasználói felület !!! tutorial arról, hogyan kell telepíteni a Windows XP van hely !!! Keresse a jobb !!! Nézd meg ezeket a tutorials 2 https://www.videotutorial.ro/?p=921 si https://www.videotutorial.ro/?p=425

 93. Tudtam végül készen arra, hogy egy CD-t a Windows (XP sp3) vettem egy másik képet, és elindult !! köszi srácok a rock !! I előfizetett magam neked !!

 94. george_1951 - mondta

  Tisztelt Uraim (és Hölgyeim - ha vannak) a “Videotutoriale.ro” csapatból
  Tévedésből fedeztem fel, és meglepetésem hatalmas volt (a szó pozitív értelmében). Sok hasznos dolgot tanultam, és még sokat kell tanulnom, de a webhelye hatalmas, és az időm meglehetősen korlátozott. Másrészt már nem vagyok "fiatal elme", ​​aki először mindent azonnal elkap. Ezért felteszek néhány konkrét kérdést (és néhány véleményt), abban a reményben, hogy segít nekem megtalálni a választ az engem zavaró kérdésekre:
  1. Gyakran vírus fogott el, kettő vagy több. Elvittem a számítógépemet egy "mesterhez", hogy teljesen kiürítse, majd újratelepítsem (az XP Professional segítségével). HASZNÁLHATOM EZT A MŰVELETET SENKI KÉRTÉKELÉSE NÉLKÜL? HOGYAN KEZDEM, HOGY NEM VAN SZAKMAI XP CD-t? MILYEN SZAKASZOK vannak (mint például az iskolában, mert kezdő vagyok)?
  2. Megtanultam, hála neked. Én egy honlapon. De mi köze van hozzá, hogy nem fedezték fel mindenki, amikor keres az interneten (akár a Google vagy a Yahoo)? A fizetendő díj valaki? Én a ködben.
  3. Hogyan adja meg a website oldalt homályos képek, zene, flash, stb. videók és minden akarnak?
  4. Csináltam egy Ning weboldalt, amely az összes ezeket a funkciókat (képek, videoklipek, mozgás stb.), De azt kell mondanom, hogy nem vagyok elégedett, mert nem mindenki talál meg minden kereső címem: fundaţiaoamenilorsinguri. Ekkor ning.com cím túl hosszú.
  5. Mert Krisztus az Úr, ha azt mondod, hogy az Opera a legjobb böngésző, miért használatára Mozilla Firefox? Mi a különbség a kettő között? Milyen extra előnyöket jelent a Mozilla?
  6. Ennek során egy tutorial rövidebbnek kell lennie, és ne hagyja a benyomásom, hogy csak felfedezni, hogy a téma. Úgy értem, videotutorialul Opera, amely sok megjegyzést, és sok Talpraesett és áttörések csak akkor, ha megvan kapcsolatot először a brawser. Olyan hatékonyan, közvetlenül arra a pontra, tiszta és biztonságos ötlet.

  Abban a reményben, hogy ez a felülvizsgálat választ találni, és kissé ideges, hogy nem marad a tiéd odaadó George_1951
  PS: Az Internet a Vodafone. Speed ​​kell 1Mb / s, de a város, ahol élek nem terjed 3G. Ennek eredménye az én nettó sebesség alig 53,6Kbps. Felhívjuk figyelmét, hogy.

 95. @george_1951:
  Köszönjük a visszajelzést.
  Válaszok:
  1. Lehet telepíteni a Windows, és egyedül, akkor nézd meg a bemutató, telepíti a Windows XP.
  2. nem kell fizetnie semmilyen díjat, csak a tartalom létrehozásához, és a Google indexeli a tartalmat, ha keres valamit, érdekes, és a felhasználók nem található, ha kell létrehozni oldaltérkép (site map) a keresők dolgát, http://www.xml-sitemaps.com/
  3. Tekintse meg legújabb oktató, különösen az, a wordpress.
  4. Mint a pont 2 kell létre tartalmat Texp inkább a multimédia tartalom nem indexelt olyan könnyű, az SMS, hogy a világnak is meg kell, hogy legyenek türelemmel, hogy csak néhány hónap, hogy megjelenik a Google indexében, Yahoo, Ask, MSN.
  5. figyeli oktató a két böngésző, és arra hívlak benneteket, hogy felfedezzék a különbségek nem mindig gyorsaság számít.
  6. Az oktató azt próbálja tenni magam a cipő egy újonc kell érteni mindenkinek, mindig igyekszem, hogy gyorsabb, de csak ritkán sikerül a szája néha engem, megígérem, hogy tömörebb.
  Ha volna a narancssárga előfizetés már EDGE lefedettséget a városokon kívül sebességgel 220 Kbps srácok a Vodafone GPRS csak a városon kívül.
  Köszönöm, és gyere vissza később.

 96. george_1951 - mondta

  Egy másik kellemes meglepetés az, hogy: a gyors választ.

  Én nem akarom, hogy kellemetlenül meglepte a naivitás és a tudatlanság a számítógépet. Én vagyok a kezdet.

  1. Miért említettem az internetem sebességét? Mert amikor például egy oktatóvideót vagy egy videót akarok megnézni, órákig kell várnom, amíg betöltődik. Például ahhoz, hogy megnézhessem az Operáról szóló videó bemutatót (mert több mint 50 perc), egy egész napos várakozásra volt szükségem. Ezért nagyon nehéz (nincs lehetőség ezeknek a leckéknek a rögzítésére) valami alapos elsajátítást és a tanultak alkalmazását. Maga a webhelye rendkívül nehezen nyitható meg. Most, amikor neked írok, küzdök tegnap óta (ez nem vicc!) Ahhoz, hogy megnézhessem a teljes video bemutatót a Wordpresről, és nem tudok) Természetesen nem a te hibád. Még nem találtam egy képletet arra, hogy alkalmazzam azt, amit tanítasz nekünk, hanem hogy újra és újra átnézzem és megjegyezzem, amit mondasz, de elfelejtem, mégis hibázok, majd vissza kell térnem és "sírnom" ismét egy napig a számítógép mellett.
  Van egy másik szempont: néha hang és a szavak nem hallottam tisztán. Ezek a fogalmak és a kezdeti időkre, hiányzik, vagy félreértik. Nem minden videotutorialele világos hang.

  2. Őszintén szólva, én, az Opera és a Mozilla nem veszik észre a különbséget. Én Mozilla mert hozzá DownloadHelper és így mindenkinek letöltött videót, vagy bármilyen dalt. Amikor láttam, hogy az Opera egy torrent. Ellenkező esetben nem veszik észre, hogy lenne a különbség;

  3 Telepítettem a legfrissebb I.Explorer és soha nem szabad megnyitni Mozilla. Eltávolítottam IE, és képes volt az új Mozilla. Mi az oka?

  Ott 4 ingyenes konverter, hogy átalakítja videó formátumokat nagyobb 5 perc alatt? Én vagyok az, aki alakítja, mint 5 perc maximum.

  5. Az XP telepítéséről szóló oktatóanyagban meg kell adni a BIOS-t, de nem mondjuk meg, hogyan kell csinálni. Mondjuk kiürítettem az egész számítógépet (mindent kitöröltem - mindent eltávolítottam). Az "üres doboz" állapotba hoztam. Mit tegyek, hogy újra felhasználjam. ISMÉTELEM, NEM VAN CD-T vagy DVD-t XP-vel. Hol kaphatom?

  Nagyon köszönöm a türelmet és megértést,
  George_1951

 97. george_1951 - mondta

  Suplimenară vissza egy kérdés a fenti:
  Tudok másolni / menteni a XP, amit most használ egy CD / DVD-t, majd üres a teljes számítógépet, és kap ez beiktatott újra ugyanazt XP menteni? Mi a teendő?

  Tisztelettel George_1951

 98. @george_1951:
  Nem is, de meg tudod csinálni egy mentést, Acronis, és mentse el egy DVD, akkor vissza tudja állítani őket, miután befejezte, ahol szeretné formázni a merevlemezt.
  meg kell néznie néhány oktatóanyagot, és egy "helyreállítási lemezt" kell készítenie acronis-szal is.
  Kövesse az alábbi útmutatók megtanulni ezt.
  https://www.videotutorial.ro/?p=1008 ez Acronis True Image 11
  https://www.videotutorial.ro/?p=989 Ez a merevlemez particionálás
  https://www.videotutorial.ro/?p=325 Ez az új verzió Acronis
  https://www.videotutorial.ro/?p=320 ez a merevlemez klónozása
  https://www.videotutorial.ro/?p=315 ez a telepítés Acronis Disk Director for particionálás

  Van valami nézni, kívánok kellemes vizuális, és ne lépjünk, mivel csökken a dolgokat.
  Ezek után oktató lesz jártas partíciót és mentési képeket, és mindent tudsz ezeket a nagyon fontos műveletet.
  Azt javaslom, mostantól nem a rendszeres biztonsági mentés fontos adat, mert nagyon könnyű elveszíteni adatokat a merevlemezen egy másodpercnyi figyelmetlenség, vagy azt követően egy kellemetlen incidens.
  Élvezze.

 99. Adrian - mondta

  @george_1951: Ingyenes konverter minden olyan videó konverter, amely oktató jellegű az oldalon !!! A webhely jobb felső sarkában található kereséssel megtalálhatja !!! Ismét egy rendkívüli és ingyenes szoftver a MediaCoder, de elkapja az orrát !!! mert sok funkciója van !!! Cristi egyértelműen elmondta az oktatóanyagban, amikor belép a BIOS-ba, át kell mennie a speciális BIOS-funkciókhoz vagy a speciális BIOS-beállításokhoz, és a CD-ROM-ot 1. eszközre vagy 1 első eszközre kell állítania !!! hogy elindulhasson a Windows CD-ről (ezt a beállítást csak akkor végezze el, ha úgy látja, hogy a Windows CD nem indul !!!) A BIOS-ba való belépéshez indítsa újra a számítógépet, és a gomb megnyomása után azonnal nyomja meg a Del billentyűt az újraindításhoz nyomja meg és tartsa lenyomva a Del billentyűt, amíg be nem lép a Bios-ba !! Ami a netedet illeti ... nem értelek ... egy tisztességes nettó előfizetés nagyon kistestvérbe kerül ... ma mindenki megengedhet magának tisztességes sebességet az interneten !!! Tehát ne panaszkodj tovább, mert nem mi vagyunk a hibásak, mert gyenge a hálónk !!! ha szeretnél küzdeni azzal a hálózattal, amid van ... csak van, de nem tudunk segíteni ... tudod vagy nem tudod ... a szerver megváltozott és a webhely szuper jól mozog, az oldalak nagyon gyorsan betöltődnek, nincs probléma a video oktatóanyagok lejátszásával !!! szóval ez a te hibád, vagy kérlek ... a probléma a tiéd !!!

 100. george_1951 - mondta

  Kedves Adrian,
  Köszönöm a választ és a megértés.
  Tudom, hogy a probléma számomra. Soha nem mondtam, hogy nem is utalnak, hogy a probléma az lenne, hogy te. Azt nézd meg a pénzt, hogy itt, ahol élek (hegyi falu) lenne feltételek telepíteni egy tisztességes interneten. De vannak feltételei. Internet nem! Ezért fordult a Vodafone. Ha tudtam volna, hogy az Orange egy kicsit gyorsabban is jegyzett Orange.
  Van egy kérdés, és ígérem, hogy nem zavarja:
  MediaCoder valóban egy nagyszerű program. A kép minősége szuper.
  De mi a teendő, hogy mentse a filmet a dekóder számítani, hányszor kell még akar. ONLINE CSAK A MEDIA CODER AM sikerül, de nem tudom megmenteni. Nem találom sehol dekódolt videók. Dolgozik, mint ő csak online?
  Még egyszer köszönöm!
  A tiszteletre méltó
  George_1951

 101. @george_1951: MediaCoder egy ingyenes szoftver, amely letölthető a számítógépre, és Mann, amelyek segítségével, ha azt szeretné, akkor a munka online, vagy letölthető a számítógépre, és használja, ha azt szeretné, akar, és bármikor. Keresse meg a letöltés gombra, és töltse le!

 102. Ionut - mondta

  Jó DAK kérjük tudom, hogy a bemutató, hogy hogyan lehet égetni CD-n, vagy playstation dak egy bemutató hadd és kapcsolatot velem pls `m hosszú, és még szerencse

 103. Gratulálunk a kemény munkát, hogy ezeket a nagy oktató. Kérjük, ha meg tudod mondani nekem, hogyan kell írni a több kép ugyanazon a dvd iso (pl. DVD-filmek és egyéb fájlok), de elérheti azokat külön megnyitását.
  Köszönjük!

 104. nirod - mondta

  Szia, én vagyok északra siam kérelem paraidse.ultimate kiégés box Telepítettem a játékot, én is daemon tools ezt a képet, de arra kéri a CD-vagy DVD eredeti, mit javasol, mit tegyek? Említenem, hogy telepítette a játékot daemon tools , köszönöm, és kérem, mondja meg, mit tegyek.

 105. @nirod: Először is szeretném megkérdezni, ha tudod, hogyan kell telepíteni a játékot?
  Ha kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató https://www.videotutorial.ro/?p=485 nem utal a játékot szeretné telepíteni, de ez segíthet

 106. RESPECT! egy kezdő, ez az első megtekintéséhez a bemutató! azt mondták, hogy segített nekem semmi! Falak adta a szájába! Azt remélik, hogy megtalálják más hibaelhárítási a diff. problémája, hadd! RESPECT!

 107. TISZTELET! Kezdő vagyok benne a bemutató első látogatásakor! azt mondani, hogy segítettél nekem ... .Kicsit! szedret adott nekem! Remélem, hogy találok más megoldásokat a különbségre. problémák, amelyekkel szembesülök a PC területén! TISZTELET!

 108. costel1978 - mondta

  Nagyon jó oktató elkapni f Ami nagyon bine.am még decand anvatat nézi ezeket útmutatók és szeretném megköszönni, hogy AMI asta.puteti kérem mondja, hogy még több kép ugyanazon iso (cd-dvd) a dugványok a Nem volt, aki olyan csomó CD-k minden rendszer, hogy egy dvd-2 6 rendszerek és úgy dönt, hogy indul, ha Vrau köszönöm poate.va

 109. Cristian Tudor - mondta

  Hatalmas köszönet

 110. Liviu Voloaga - mondta

  Nene admin bemutató itt egy javaslat Plateaus összes cd boot:

  1.Bagi CD (Windows) a meghajtóba
  2.Deschide NERO (bármelyik verzió)
  3.Te és megy a NERO DISC COPY
  4.Surce meghajtó: CD-ROM
  5.Destination meghajtó: Add Image RECORDER
  6.Si válassza ki a partíciót, ahol a kép és a hit Mentés
  7.Acum veszít COPY
  8.Asteptati, hogy a kép
  9.Acum szükséges DEMON TOOLS
  10.Deschideti kép készült NERO
  11.Acum nyitott újra megy a NERO DISC COPY
  Sliver 12.La meghajtó: Válasszon Virtual CD készült DEMON TOOLS
  13.Destination meghajtó: Itt válassza ki a CD-ROM
  COPY 14.Dati le, és volt egy dupla CD-t a Windows

 111. m2ryu4 - mondta

  BRAVOOOOOOOOOO BROTHER MS MOOLT NEM TUDTAM, HOGYAN KELL BIZTOSÍTANI AZ ABLAKOKAT. .MS MULT;)

 112. Irina - mondta

  Helló. Problémám van egy bootolható CD készítésével iso képpel. A probléma az, hogy amikor legközelebb megnyitom a Nero 7.0 verziót, olyan hibát ad, mint a "LIGHTSCRIBE ERROR". kéri, hogy indítsam újra és próbálkozzak újra

 113. Adrian - mondta

  @Irina: Mi is bemutató, és egy másik nagyon jó író, és egyszerre szabad, ez ImgBurn, ami CD-t vagy az ISO képek nagyon könnyű és egyszerű! Írja fel a keresést a megfelelő ImgBurn nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató! Ami a problémát látott Nero Azt javaslom, hogy távolítsa el, majd telepítse újra, csak azért, hogy a bemutató a telepítés, beállítás, Nero, ha meg akarja nézni őt Nero írni a keresési beírt és nézni!

 114. Kendő! f az oktatóanyagok érdekes bemutatása! Ha megpróbálhatná az eldobható CD-ket más programokon is bemutatni, nem feltétlenül csak a nero! Vannak mások, akik mást használnak, mint a nero! Ezt azért mondom neked, mert a nero elég nagy program! Mármint a legújabb verziók! És nem mindenki tölti le a nero 8-at, 7-et vagy 9-et ... valami soros éghez, cd-kulcsot ... Még egyszer, ha teheti, és ha van ideje, mint ez a cva! Magyarázza el más programokon, hozzon létre egy indítható CD-t! jó napot előre, és így tovább! Eddig jó és következetes!

 115. gabylampard - mondta

  NINCS MEGJEGYZÉS ... ... SZÓTELEN ... ... KIEMELŐBB, HOGY MÁR VALAKIT TALÁLJON, HOGY EGY FEKETE A SZÁJÁBAN…… SZERENCSÉT ... A LEGerősebb.

 116. Bolha - mondta

  mit mondjak ... eltartott egy ideig, de hasznos volt: -s thnx

 117. Tinu - mondta

  Hello! Én és a két kérdést, hogy ha kérjük, válaszoljon nekem: D
  hogyan lehet egy CD Windows olvasni gyorsabb DVD-ROM-ot?
  az alsó vagy gyorsabb olvasni gyorsabban?

  Tudod hagy egy válasz e-mailt az oldalon: D

 118. Julian - mondta

  Azt akarom, hogy tegye az oldalon egy tutorial, hogyan kell telepíteni odc köszönetet vár választ

 119. doru95 - mondta

  Ma akarom égetni a DVD 7 windows több mint 2 gb megy végig ezt adja nero 9400

 120. Adrian - mondta

  @doru95: Függetlenül attól, hogy a használt szoftver keresni kép lemezre írni vagy rwite kép vagy éget ISO képet, így valószínűleg csak meg máshol, mint a Nero 7 keres, és van, és meg fogja találni!

 121. Ottó - mondta

  Gratulálunk minden, amit csinál!

 122. doru95 - mondta

  igen ms több

 123. doru95 - mondta

  igen megpróbáltam ragaszkodni a lap vidám cds adott nekem valamit, ami meghaladja 2gb a jogsegély a hibát, és fel kell használni, ha tudja, mit lamuritima UDF és én

 124. doru95 - mondta

  kész megoldani rájöttem Burn image to disk

 125. Shocky - mondta

  Ms sokat! Azt akarta égetni a DVD egy windows vista .. És pontosan tudtam, mit kell tennie a 4x vagy CD 8x .. Ahogy én több! És tudtam dvd .. De .. Most már tudom, tette m`ai nem neked köszönhetően! köszönöm

 126. ______ B S s T i ______ - mondta

  szép bemutató sokat keresett, így

 127. Stefanitza - mondta

  Van néhány játékot mostanában dp d net, és utána telepíteni azt mondja nekem, kérem, írja be cd / dvd.c tehetek?

 128. @Stefanitza:
  Én mondom ezt, mert nem megfelelően telepítve
  Ha nem tudod, hogyan kell telepíteni a játékot lehet követni a bemutató https://www.videotutorial.ro/?p=485
  Nem tehetünk sok bemutató minden játék, de elvileg minden telepíthető
  Ha megtanulod az alapvető szabályokat, akkor tudni fogja, hogyan kell telepíteni minden játék

 129. Nárcisz - mondta

  @florin:

  poi a fenti bemutató magyarázható? ah?

  Kövesse egészen

 130. dj keyn - mondta

  @ Voloaga Alan és én jó mah da mia ugyanazzal a módszerrel és más
  Tehát mondjuk, hogy van egy ISO image
  Nyissa meg a Neo-> Burn Image Disc-> Nyissa meg a megfelelő képet-> Válassza ki a legkisebb sebességet és-> Burn. Sokkal egyszerűbb és ugyanolyan hatékony.

 131. Covi - mondta

  Helló! Nekem is van egy problémám ... 2 iso képem van operációs rendszerekkel, pontosabban a Windows XP sp3-mal, és szeretném őket megírni (mindegyiket egy cd-n), de a cd bootolható. Nekem NERO 8-om van, és az interfész eltér a Nero 7-től, ráadásul a Nero 8-nak még több lehetősége van, és nem tudok sokat csinálni.

  Ha tudnál nekem segíteni, vagy hogy egy tutorial Nero 8 hálás lennék.

  Köszönjük! BAFTA annyi tutorials!

 132. Adrian - mondta

  @Covi: a funkciók azonosak, az interfész és az elrendezés különbözik, keresse meg a nero égő szobát és onnan minden ugyanaz !!! kattintson a Start gombra, majd a Minden program, majd a Nero tartsa rajta az egeret, és megjelennek a lehetőségek ... Megjelenik a Nero égő szoba, a Nero Express ... stb. Kattintson a Ner égő szobára, és a többi lépés ugyanaz! Siker ... mit jelentene, ha oktatóanyagot készítenénk a nero minden változatához? ha figyelembe vesszük, hogy ennek a nero-nak több tucat verziója van ... az oldal csak a nero-t bemutató oktatóanyagokkal lenne tele, ez nem lehetséges !!!

 133. Covi - mondta

  Thanks Adrian!. Jött ki! Minden jót!

 134. Ciprian - mondta

  Nagyon jó tutorialu! bv

 135. Iustin - mondta

  hi all Próbálok éget bootolható DVD nero prémium windows7nu szeretne egy millió éget egy CD-én megírt DVD nem adom, hogy lehet ennek az oka? multam

 136. Adrian - mondta

  @Iustin: Valószínűleg csak CD-RW-vel rendelkezik, és nem DVD-RW-vel, így csak CD-vel és nem DVD-vel játszhat ...

 137. MARCEL - mondta

  Salut.De egy barátom megtudtam rólad, és az oktató valóban nagyon érdekes. Azt hiszem, elég tisztességes sok tanult valamit tőled engem is beleértve, és mindezt ingyen. Bravo és gratulálok.

 138. Nelutza - mondta

  Helló…
  Te vagy a legerősebb, ugyanúgy célozd meg ... .Sokat segítettél nekem, a pc-nket futtattad a húrral ... köszönöm és jó egészséget ...

 139. vLAdwTZ - mondta

  foaaaarte taaaaaaaare :)
  ms szép ;)

 140. Larry - mondta

  ms mult: * tine'o tot aja = d>

 141. Cristi - mondta

  Megpróbálom látni dak megy;

 142. Florin Silviu - mondta

  Igen, tudjuk, hogy ez sokkal jobb, mint a virtuális szoftver virtuális szerelhető Deamon Tools, Alcohol 120% Clone CD, Clone DVD, CD-író XP.

 143. Nagyon köszönöm!

 144. th3_on3 - mondta

  nirod: Szia, én vagyok északra siam kérelem paraidse.ultimate kiégés box Telepítettem a játékot, én is daemon tools ezt a képet, de arra kéri a CD-vagy DVD eredeti, mit javasol, mit tegyek? Említenem, hogy telepítette a játékot daemon eszközök, köszönöm, és kérem, mondja meg, mit tegyek.

  tedd a repedést abba a mappába, ahová a játékot telepítetted;) .. bft ...

 145. Ahol én és kapok egy Windows XP sp3

 146. Gonosz - mondta

  Hi Michael Tegnap elmentem a sp2.Exista sp3 Microsoft honlapján egy része fenn ilyen update.Bagi Google, a Microsoft, és válassza a találat Microsoft hivatalos honlapján, majd A főoldalon keresés gombot, windows xp sp3, és küld egy másik oldalra, ahol többek között a kapcsolat van, és egy gomb, gomb download.Apasand letölthető iso Windows sp3 de frissíteni a Windows a számítógépről, anélkül, hogy le imaginea.In feltételeit a termékkulcs iso Nem tudom, mit mondjak, nem emlékszem, hogy láttam olyan kódot is.

 147. Mihai: Hol és kapok egy windows xp sp3 de legyen virtuális ISO képfájlt tudok írni a dvd

  YOU CRIMINAL ember google hallott róla? Ez a PRT bármit is kér

 148. 🙂 a tornyok után

 149. marius_lg - mondta

  Van egy jó kérdés, ha tud segítsen nekem csináltam egy bootolható DVD bootolható, de úgy nézek ki, mint adok knd indítsa újra a számítógépet telepíteni a Windows nem jelenik meg nimik f11 nyomja neki a boot a mi, hanem Sajnos nem néz nimik és én is viszont a PC kérem, segítsen nekem, köszönöm

 150. kókuszdió - mondta

  Nekem van egy probléma: vettem LastXp v17 a neten, és azt akarom, hogy ez bootolható lehet olvasni BIOSU millió, és szeretnék feltenni egy kérdést: ha a következő ez a videó bemutató fog működni? Előre is köszönöm!
  PS: LastXp van 3.84 GB, ezért tette a DVD: teszi ugyanúgy, mint a CD-n?

 151. kókuszdió: Nekem van egy probléma: vettem LastXp v17 a neten, és azt akarom, hogy ez bootolható lehet olvasni BIOSU millió, és szeretnék feltenni egy kérdést: ha a következő ez a videó bemutató fog működni? Előre is köszönöm!
  PS: LastXp van 3.84 GB, ezért tette a DVD: teszi ugyanúgy, mint a CD-n?

  Mindent elkövetnek a tutorial biztosított a képen, hogy jó, legyen óvatos a windows, hogy megváltozott, nem javasoljuk az ilyen megoldásokat.

 152. kókuszdió - mondta

  Köszönjük. idő és PT. segítsen!

 153. Iustin - mondta

  helló nustiu mi történik ez ad nekem hibát, amikor én akarok dvd bootabilde ahol hiba jöhet Nero és IMIC született

 154. Razvan - mondta

  Nagyon klassz bemutató, de megtanultam, hogy több dolgot. És van egy kérdésem: mit hoz sp3 javítása?

 155. Adrian - mondta

  RazvanNagyon klassz bemutató, de megtanultam, hogy több dolgot. És van egy kérdésem: mit hoz sp3 javítása?

  Ahhoz, hogy megtalálja a megjelenés EZ oktatói

 156. Razvan - mondta

  Datimi nekem egy linket, ahol tudok Service Pack 3 találkoztam Sal integráljuk a Windows. És köszönet mindenkinek, aki ad nekem választ.

 157. ylye - mondta

  Razvan: Datimi nekem egy linket, ahol tudok Service Pack 3 találkoztam Sal integráljuk a Windows. És köszönet mindenkinek, aki ad nekem választ.

  Razvan, a 3. szervizcsomag szabadon és egyszerűen letölthető a microsoft webhelyéről ... legalábbis onnan biztos lesz benne, hogy az eredeti… sok szerencsét kívánok!

 158. Adrian - mondta

  Razvan: Datimi nekem egy linket, ahol tudok Service Pack 3 találkoztam Sal integráljuk a Windows. És köszönet mindenkinek, aki ad nekem választ.

  Ha kinyitod a szemed, keményebb, és megnézte a bemutatót, ahol feladtam és a link, látom, hogy egy bizonyos ponton a tutorialban sp2 a Windows Vista és a Microsoft Enter pontosan a Windows Vista Service Pack írta 2 a kék a Windows XP Service Pack 3. Ha fut a bemutató videót, hogy túl okos a problémát, ha megnézi a bemutató már sp3 építettek, amikor a PC-táv és patakok, de mi a teendő, ha túl lusta keresni egy teljesen ttorial vagy olvassa el a szöveget? Kinek a hibája ez?

 159. webdan - mondta

  Razvan:
  Datimi nekem egy linket, ahol tudok Service Pack 3 találkoztam Sal integráljuk a Windows. És köszönet mindenkinek, aki ad nekem választ.

  3 szervizcsomag telepítése csak akkor tegye az összes drivert a számítógépről, különben nem fogja telepíteni egészen greu.Nu terelni 3 a szervizcsomagot a Windows pack még nem illesztőprogramok integrált számítógép-alkatrészek! !

 160. Razvan - mondta

  Bai várjunk csak megkérdeztem egy véleményt mam nem hiszem okos! Webdan, kösz a tanácsot, a sal gróf.

 161. Razvan - mondta

  Akarok, és azt mondom, hogy a valódi igények sami windows 7.

 162. Adrian - mondta

  Razvan: Azt akarom, és azt mondom, hogy a valódi igények sami windows 7.

  1GHz és 2G processzor RAM minimum, ha szeretné futtatni egy tisztességes video kártya és 512 bit 128MB

 163. Mihai - mondta

  Szia cristi, azt is szeretném tudni, van-e olyan program, amely a videókat "AMV" -vé konvertálja, és ahogy hívják, nekem van ilyenem, de csak animált videókat alakít át. gratulálok ahhoz, amit csinálsz, és remélem, tudsz segíteni nekem

 164. Razvan - mondta

  Mi az aktiváló hatások windows xp bécsi kiadás 2009? Vagy milyen?

 165. Razvan - mondta

  Tudja valaki, hogy miért nem jeleníti meg a képet a yahoo messenger ??? SEGÍTSÉG sürgősen, mert nem tudom, miért jelenik meg a kép, amikor kiválasztom ...

 166. Adrian - mondta

  Razvan: Tudja valaki, hogy miért yahoo messenger megjelenítési kép neve? HELP sürgős hívást nem tudom, miért a kép jelenik meg, amikor kiválasztom ...

  A szervereikről nincs mit tenned ... most, hogy tudod ... jobban fogsz aludni? Dao rohadt kép ... ezért nem tudsz beszélni a babáddal, mert nincs avatárod? =)) Istenem, amit az emberek ... meggyógyulnak

 167. árnyék - mondta

  Salut!
  Nekem van egy probléma maaare. Én felhasználó vista, és azt akarom, hogy újra a Windows, de elvesztettem a DVD bootolható. Próbáltam írni Nero 9 a DVD, hogy ez bootolható, nem. Fogalmam sincs, hol tévedek. Azt hajtogatta, mint 2 gb képeket nem lehet helyezni egy összeállítás iso.

  tudsz segíteni nekem? va roooog? valahogy sürgős ...

 168. Andreea - mondta

  Már a valódi segítséget. köszönöm szépen

 169. Yacayo - mondta

  Őszintén szólva feltételezem, hogy a vb mindenki nevében mondom, hogy KÖSZÖNÖM ... de van egy kérdésem ... ha például az a kép, amelyet dvd-n vagy cd-n "égetünk", nem indítható, ez azt jelenti, hogy az általunk készített cd nem lesz indító ..mondom bn vagy tévedek?

  • Adrian - mondta

   Yacayo: Őszintén szólva azt feltételezik, hogy vb mindenkinek, ha azt mondom, köszönöm ... de ... ha van kérdése például, a kép, hogy "égnek" a CD vagy a DVD nem bootolható CD azt jelenti, nem kell csizma .. milliárd, vagy azt mondják, hogy tévedek?  

   Igen, igazad van, nehogy hiába égesd el az ISO-képet ... annak ellenőrzéséhez telepítsd a Daemon Tools-szal, amelyről ismertetőnk van (írd be a jobb oldali "keresés a videotutorial.ro-on ..." mezőbe: démon útdíjak és enter), és ha nem jelenik meg az ablak ... az az automatikus futtatás azt jelenti, hogy a kép nem jó ... vagy azt is használhatja, hogy tesztelje, hogy a kép elindítható-e a körülöttünk lévő virtuális doboz segítségével, és ugyanúgy megtalálhatja az oktatóanyagot, mint a Daemon Tools

 170. Yacayo - mondta

  Virtuális doboz u ala jól hangzik rosszul ... ms szép: *

 171. tubyka - mondta

  ms még nagyon hasznos

 172. aduagama nagyon keményen messenger listán kérem

 173. gvasile - mondta

  Pt. indítható DVD készítéséhez nem indítható DVD-ről Vista-ra a vLite és a szükséges NLite XP ... ..Siker

 174. Remus_TM - mondta

  Köszönhetően elsősorban az oktató, amit csinál. Sz én nagyon hasznos.
  Én szembe nekem a következő probléma, és remélem, hogy valaki segíteni nekem. Kaptam egy DVD-t a Windows telepítő készlet 7 (másolás) és a S / N érte. A probléma az, hogy amikor elindítja a Windows XP CD-t nyit autorun (már 2 lehetőséget: az egyik ellenőrzésére kompatibilitás és telepítse a Windows 7 egy), de amikor telepíteni a Windows DVD-ről 7 bootand a BIOS nem látja fájlokat csomagtartó bár láttam, hogy DVD jelen. Tudja valaki, hogyan kell átírni a DVD oly módon, hogy a gépet, és telepítése win7?

 175. Oktav - mondta

  Ilyen kérdést be lehet tenni úgy, hogy a nero 7 inverze az ISO bármely programjában ??? ……….

 176. andrystefan - mondta

  szuper jó. MZ

 177. tökfilkó - mondta

  Van egy kérdésem, meg tudnád mondani, hogyan kell csinálni, miután telepítettem egy ablakot, és úgy csinálom, ahogy szeretném, mármint azt adom ki, amire nincs szükségem, és milyen programokat teszek be, hogyan készítsek CD-t bootolható vagy dvd, hogy a következő telepítéshez használhassam, és egyszerre telepíthessem a kívánt programokkal (víruskereső, irodai, médialejátszók, eszközök stb.)? tisztelettel ... gaby.

  • Adrian - mondta

   tökfilkó: Lenne egy kérdésem, meg tudná mondani, hogyan kell csinálni, telepítése után a Windows-, és én a magam módján, Adika kitalálni, hogy mit kéne és táska a programokat szeretem magam a bootolható CD-t vagy DVD-t, hogy tudod használni, hogy a következő telepítési és telepíteni a programot újra, hogy szeretnék (vírusirtó, office, médialejátszók, eszközök, stb)? tekintetében ... Gaby.  

   Írja be a jobb felső sarokban található "keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe: nlite, írja be, és megtalálja az oktatóanyagokat

 178. Nanotek - mondta

  Ez nero 9?

 179. Nanotek - mondta

  Van Nero Essentials 7 de én építettem Nero Burning ROM. Mit tehetek?

  PS: Én nem szeretem Nero Express

  • Adrian - mondta

   Nanotek: Van Nero Essentials 7 de én építettem Nero Burning ROM. Mit tegyek? PS: Én nem szeretem Nero Express  

   A tucatnyi INGYENES CD-író szoftver bármelyikével kiírhatja ... néhány oktatóanyagunk van: cd író xp, imgburn, amelyet a jobb felső sarokban található "keresés a videotutorial.ro-on ..." mezővel talál, írja oda a nevet egyikükbe írja be, és megtalálja az oktatóanyagot, használhatja a burnaware-t, az infra-felvevőt is, ezek mind ingyenesek, és lehetőségük van kép lemezre vagy iso kép írására.

 180. bhue ejti káposzta :)) uh már elégettél egy "vajon" képet. amikor újabb oktatóanyagot kell készítenie, előzetesen dokumentálja magát, és megtanulja jobban kifejezni magát. elvileg az ötlet jó, ha másoknak csak megmutatja másoknak, a magyarázatok és kifejezések nem megfelelőek. 😉

 181. yorgus - mondta

  Hi Próbáltam a keresőt, hogy megtalálja a példa cuminstalez WIND kaptam, sajnálom nam cikket találtam megfelelő kritériumok miért? /

  • Adrian - mondta

   yorgusHi Próbáltam a keresőt, hogy megtalálja a példa cuminstalez WIND kaptam, sajnálom nam cikket találtam megfelelő kritériumok miért? /  

   Ha azt írtad, hogy a fenti megjegyzésben a "cuminstall windos and…" normális, hogy nem talált semmit, tanulj meg különválasztani szavakat és írj helyesen, ha valamit akarsz találni, a keresőmotor nem emberi értelmezni vagy kitalálni, hogy mi tényleg komolyan gondoltad !!! Ha helyesen írsz, megtalálod.

   Ha szeretne megtanulni írni, így telepíteni XP: Windows XP telepítés sp3
   Ha szeretne tanulni telepíteni Vista írja: A Windows Vista telepítése és optimalizálás

 182. bogdan - mondta

  Követtem a bemutató, és kaptam egy út ablakok bootolható cd. A dolog, mint ül, mi van a képen. Amellett, kit operációs rendszer talán valami extra fájlokat.
  Készítettem egy képet a Windows XP-ről, egy képet, amelyet nem indítható CD-ről készítettem. Aztán megégettem azt a képet, amint azt az admin fentebb leírta. Az első rendszerindító eszköznél természetesen beállítottam az optikai meghajtót, és ez nagyon és nagyon jól várja az indítást.
  Ahhoz, hogy a Windows XP boot CD-t, hogy milyen további lépéseket kell tennie, vagy hol tévedtem?

 183. bogdan - mondta

  Nem bootolható Windows készletből sikerült elkészítenem egy cd boot windows xp-t nero-val. A bemutató kezdőknek itt van (KÉRJÜK, SZÉPEN LINKEK NÉLKÜL) képekkel és minden beállítással.
  Kár, hogy nincs több CD-m velem, mert most képet szeretnék készíteni ebből az indítható CD-ről, hogy meg legyen a bootolható kép is. Valószínűleg ezért nem kaptam indítható CD-t. Most arra gondolok, hogy ha egy boot CD után készítek egy képet, akkor az úgy fog megjelenni, ahogy az admin mondja.

 184. Alin - mondta

  sal, hogy lehet letölteni és videó magyarázatok felett? segítsen nekem legyen szíves a mn cn, hogy ha tudsz

  • Adrian - mondta

   Alin: Sal, hogyan lehet letölteni és videó magyarázatok felett? segítsen nekem legyen szíves a mn cn, hogy ha tudsz  

   Nem vagyunk, és soha nem egyeztetett a letöltés videó útmutatók ezen az oldalon, ha valaki letölti valami ezen az oldalon, akaratunk ellenére, hogy azt ellopják.
   Miért próbálja ellopni tőlünk? Igyekszünk segíteni, és segíteni mindenkinek.
   Nem kell félni, nem fog bezárni videotutorial.ro soha, soha nem fog számíthatnak fel díjat belépő ezen az oldalon.
   Bárki beléphet bárki, bármikor nézni minden tutorial videotutorial.ro.
   Resepectati munkánkat, és tiszteletben tartjuk, mint te biztosítva a legjobb minőségű adatok könnyen emészthető formában.
   Befejezés újonnan gondolkodásmód kommunizmus, amikor az emberek hajlamosak félni és burdusasca hűtőszekrény, akkor már nem talál ételt a boltban a következő napon.
   Azok nap telt el, van, hogy sokkal nyugodtabb most.
   Ne aggódj, videotutorial.ro lesz nyitva, amíg az emberek szüksége van ránk.
   Mi nem adjuk honlapon!
   Nem zárja be az oldalon!
   Mi nem számol!
   Lesz non-stop nyitva!
   Meg lehet nézni video tutorials bármikor!

 185. Mihai Dima - mondta

  Letöltöttem egy windows iso formátumot a Microsoft hivatalos honlapján, és nem, hogy egy CD-t, és amikor 544mb bootabil.imaginea nyitott a démon eszközökkel, hogy adjon nekem egy ablakot a másik után, és továbbra is a Telepítés gombra. Azt szeretném megkérdezni, hogy valamilyen módon kitermelt frissítési fájlokat, vagy hogyan lehet egy bootolható CD-t is?

  • Adrian - mondta

   Mihai Dima: Letöltöttem egy windows iso formátumot a Microsoft hivatalos honlapján, és nem, hogy egy CD-t, és amikor 544mb bootabil.imaginea nyitott a démon eszközökkel, hogy adjon nekem egy ablakot a másik után, és továbbra is az Install Now . szeretném megkérdezni, hogy valamilyen módon kitermelt frissítési fájlokat, vagy hogyan lehet egy bootolható CD-t is?  

   Ez nem egy Windows kép. A Windows nem ingyenes, ez egy kereskedelmi operációs rendszer, amit kapott, szervizcsomagnak vagy SP-nek hívják az operációs rendszer frissítéseinek csomagját, semmi köze nincs hozzájuk Windows nélkül ... gyakorlatilag van néhány fejlesztés és javítás- az operációs rendszer esetében ez nem Windows. Az SP-vel kapcsolatos további részletekért írja be a jobb felső sarokban található "Keresés a videotutorial.ro-n ..." mezőt: telepítse az sp2-t, írja be az Enter-t, és megtalálja az oktatóanyagot.

 186. ionutz - mondta

  Köszönöm szépen! Én kap egy XP SP3 volt ISO képet, és nem tudom, hogy az bootolható. Még egyszer köszönöm!

  • Francisc - mondta

   Köszönöm szépen! Én kap egy XP SP3 volt ISO képet, és nem tudom, hogy az bootolható. Még egyszer köszönöm!  Idéz nekem

   Ha "megkapta" az XP SP 3-at, akkor néhány meglepetés érheti. Attól függ, honnan szerezted. Ne panaszkodjon, hogy itt-ott nem működik. Ha jól áll az "SP", akkor nem okozhat nagyobb problémát egyetlen alkalmazás sem.

 187. Andreea - mondta

  jó tutorial ... de annyira povesteeeee lungaaaaaaaaaaa .............

  • Francisc - mondta

   jó tutorial ... de annyira povesteeeee lungaaaaaaaaaaa .............  Idéz nekem

   És szerinted hogyan kellene elmesélni a "történetet", hogy mindenki megértse? Nyitottak vagyunk a javaslatokra.

 188. Szia Bobby Van egy kérdésem kapcsán Daemon Daemon Tools.Am letölthető a játék, de nem tudok íme fisierul.cue cel.bin.Ti nem annyira, ha kérem, mondja meg, mit tehetek én szerelmem játék, de nem tudom telepíteni

 189. Denis - mondta

  fogadtatás
  Dobtam egy játék uTorrent, és a mappát, ahol azt mondják,
  Telepítés:
  1.) Csomagold
  2.) Szerelje fel és telepítse
  3.) Lejátszás
  az egyetlen fájlokat, hogy a program megkérdezi, hogy mi deschizi.nu őket észre, mit jelent kicsomagolni. össze a kép, de nem tudtam, mit is kell telepíteni, csak azt kérdezi, hogy milyen fájlokat megnyitni őket.

  • Adrian - mondta

   fogadtatás
   Dobtam egy játék uTorrent, és a mappát, ahol azt mondják,
   Telepítés:
   1.) Csomagold
   2.) Szerelje fel és telepítse
   3.) Lejátszás
   az egyetlen fájlokat, hogy a program megkérdezi, hogy mi deschizi.nu őket észre, mit jelent kicsomagolni. össze a kép, de nem tudtam, mit is kell telepíteni, csak azt kérdezi, hogy milyen fájlokat megnyitni őket.  

   A kicsomagolás azt jelenti, hogy kicsomagoljuk / kicsomagoljuk / eltávolítjuk ... telepítsünk egy olyan csomagolót, mint például a 7Zip vagy a winrar, amelyekről bemutatónk van. Írja be a jobb oldali "Keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: winrar, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot.

 190. Razvan - mondta

  szia kérem, mondja el, miért nem látok semmi video oktatóanyagokat kezdődik, és összeomlik kevesebb clipu miért?

  • Ylye - mondta

   szia kérem, mondja el, miért nem látok semmi video oktatóanyagokat kezdődik, és összeomlik kevesebb clipu miért?  

   Razvan ... próbálj meg játszani, majd állítsd szünetre, amíg az egész oktatóanyag be nem töltődik, és csak végre játssz újra ...!

 191. Ovidiu - mondta

  szia nekem is van egy problémám: tudja valaki, hogy ez egy verbális fordító program? és mellesleg gratulálok boby, sokat tanultam tőled ... így tovább. hello és előre is köszönöm ...

 192. Razvan - mondta

  Próbáltam ahogy mondta, hogy tegye upa szünetet, és betölti, vagy játszani, de még így nem tudom, miért nem indul :(.

 193. florin - mondta

  fürdőszoba testvérek akárcsak a CD-t tudok indítani Ablakok dw van a neten, és iso amikor kinyitom sal Ami cd nero show, és mit kell csinálni, onnan nustiu őt cd kérem ajutatima

 194. Laurentiu - mondta

  nagyon erős videó segített nekem a Windows 7 elkészítésében, nagyszerű ember vagy ... tartsd így ... ... nagyon hasznos voltál nekem ... ...;) Tisztelt !!

 195. kár - mondta

  nem működik minden változat neroooooooooo van a net .... nem működik

  • Albert - mondta

   nem működik minden változat neroooooooooo van a net .... nem működik  

   Próbálja ki az üveget ... vagy van néhány oktatóprogram a nero-hoz hasonló más programokkal ...

 196. Ovidiu - mondta

  Tudja valaki, ha a program a kapott üzeneteket, de mutatni az asztalon?

 197. Kockázat - mondta

  Köszönöm, ez nagyon jó tutorial.
  Ha a jövőben is, hogy egy másik bemutató elmagyarázza Corel Draw és a Dreamweaver honlapján tökéletes lenne.

 198. Vasile - mondta

  Van ablakok net.cum 7 licentiat.nu hogy egy iso képet a windowsu hogy am.ca majd, hogy egy bootolható CD-t? Merci

 199. Petrisor - mondta

  hello I és IO probléma
  Én reinstalled a Windows, és megy suunetu
  és nem tudom, hogyan kell csinálni a Nero
  tudja valaki magyarázni nekem lépésről OAS bemutató felett: d
  köszönöm

 200. Nicu200_x - mondta

  nagyon jó munka ugyan, de ha tesz egy videó itt, hogy megnézzük integrálása meghajtók SATA / SCSI Windows XP kit SP2 / SP3, majd végezze el bootolható ISO képfájl és másolja a CD-n vagy DVD-n. . lenne egy videót, ami igazán figyelemre méltó lenne nagyon köszönöm

 201. Lukas - mondta

  Bobby, testvér, sokáig keresek egy oktatóanyagot, amely bemutatja, hogyan készítsek egy indítható CD-t !!! Tartozom neked, hogy ezer évig élj :)

 202. Botean - mondta

  adrian kerestem és kerestem, hogy kell egy bootolható CD-t a Windows 7 vele, hogy tudom használni a Windows újratelepítését windowsului.am 7 licentiat.si én gasit.te kérjük, ha tud kapcsolni nekem tutorial.am TRM írásban a keresőmezőbe, és minden, amit találtam, hogy kell egy bootolható CD-t a Windows 7.sau minden a Windows, hogy azt hiszem, olyan procedeul.merci

  • Adrian - mondta

   adrian kerestem és kerestem, hogy kell egy bootolható CD-t a Windows 7 vele, hogy tudom használni a Windows újratelepítését windowsului.am 7 licentiat.si én gasit.te kérjük, ha tud kapcsolni nekem tutorial.am TRM írásban a keresőmezőbe, és minden, amit találtam, hogy kell egy bootolható CD-t a Windows 7.sau minden a Windows, hogy azt hiszem, olyan procedeul.merci  

   Haver, viccelsz? csak írt a bemutató itt bemutató keres, go to top, fekete írás címe: "Hogyan készítsünk egy bootolható CD-t egy ISO kép nero video tutorial" alá, és a bemutató szöveg ő videolejátszó a Lejátszás gombot középen, mint a YouTube-on is, hogy játszani. Nem látja, hogy olvasni? Ülök és csoda, hogy szörfözhet az interneten, ha olyan vakok, és nem valami annyira nyilvánvaló, hogy ez a helyes a szemed alatt

   • Rares - mondta

    Adrian:
    Haver, viccelsz? csak írt a bemutató itt bemutató keres, go to top, fekete írás címe: "Hogyan készítsünk egy bootolható CD-t egy ISO kép nero video tutorial" alá, és a bemutató szöveg ő videolejátszó a Lejátszás gombot középen, mint a YouTube-on is, hogy játszani. Nem látja, hogy olvasni? Ülök és csoda, hogy szörfözhet az interneten, ha olyan vakok, és nem valami annyira nyilvánvaló, hogy ez a helyes a szemed alatt  

    Még én is, akiknek problémái vannak vedrerea elég nagy, nincs gond.
    Miért nem CD-t, a PC-m csak a CD-ket olvasni, de nem CD-t (DVD-k nem olvasás, tudom, de egy PC-n, amely a gyenge PC teljesítményét nem semmit sem, hogy üljön ki a rendetlenség, nem azért, mert nem olvassa DVD mondtam gyenge vagyok PC vagy több elágazó vagy végtelen memória mindannyian nagyon elégedettek, mint én), hogy miért?

 203. Titi - mondta

  Köszönet, hogy fiatal tutorial. Nekünk az idősebb emberek, akik kevesebb tudást de menedéket manipulálni a számítógép nagy segítség. Hogy egészséges és mindig tanított minket! Tisztelettel!

 204. Gabi - mondta

  Egy nagyon jó oldal sokat segít, mert úgy találtam, hogy
  Tinetio így tovább

 205. nárcisz - mondta

  Hey nice site további jó munkát fiúk soha nem veszítették el a reményt, hogy valaha is megtalálja rómaiak olyan józan ész és türelem megmagyarázni mindent a tálcára, hogy egy szuper videó és mi szebb az, hogy a videókat a flash, hogy mások nem igényelnek felvételt más siteuri.Bravo ez az egyetlen hely, amely megadja a rómaiak megfelelő egész interneten = D

 206. Nincs szó, hogyan köszönjem meg, eltört cd cd után, és amikor én a módszerrel sikerült!
  Bravo és köszönöm szépen!
  Csak így tovább a jó munkát!

 207. Robert - mondta

  szia ... ezek az oktatóanyagok kiválóak, sokat figyeltem nagy odafigyeléssel, de most nekem is van egy problémám. Indítani akartam egy dvd-t Windows 7-el, és 16-szoros sebességet adtam neki, van-e ilyen? A telepítés valamilyen módon érinteni fogja Önt? Várom a választ.

 208. Seby - mondta

  Egy másik nagyon hasznos útmutató a tudatlanok számára a leginkább "virágzó" webhely, amelyet eddig láttam a világot segítő oktatóanyagokkal.

 209. tengeri - mondta

  Suuper segítség, meg kell tennie a tanár, ha nem is tudom, hogyan magyarázzam. Thanks muult tényleg segített!

 210. ricky - mondta

  ms foartemulte sokat tanultam kemény ms tn inkább: P

 211. pufica12 - mondta

  Suuuuper csak azért, hogy lássam, nekem is sikerül-e ... nagyon egyszerű, köszönöm szépen

 212. Radden - mondta

  Szia, nekem is van egy problémám, minden addig működik, amíg ki nem égetem, miután kiválasztom, hová mentse a képet ... várom a segítséget .. előre

 213. nagyon nagyszerű bemutató ... .Nagyon hasznos voltam, tartsd csak öcsém ..

 214. Danyel - mondta

  Kolléganő úr ... csak így tovább

 215. szép bemutató ... de mondd meg, hogyan kell csinálni a nero 8-on, hogy őszintén szólva nem sikerült ...

 216. Ciprian - mondta

  Fain tutorial. Eltávolított kkt mint a kutyám megette egy bootolható Windows CD.

 217. Buna.La nekem windows nincs kép csomag iso.l van Mr. Microsoft Net dp és 5 mappákat, a beállítás és tömörített autorun.l annyira húztam p virtuális cd-rom. Mégis még mindig nem működik. "s nem bn?

  • Adrian - mondta

   mary: Buna.La nekem windows nincs kép csomag iso.l van Mr. Microsoft Net dp és 5 mappákat, a beállítás és tömörített autorun.l annyira húztam p virtuális cd-rom. de még mindig nem működik. "s nem bn?  

   Amit a Microsofttól vettél, az valójában az .ISO kép volt, de mivel a winrar helytelenül van beállítva, társítsd hozzá az ISO képeket, és így az ISO képek is megjelennek a winrar ikonnal, de valójában azok .ISO Tehát nem kellett kivonnia / csomagolja ki a Microsoft webhelyéről vett archívumot! Mégsem értem, mit akarsz csinálni? Nem is mondta el nekünk. Ha bootolható DVD-t szeretne készíteni, egyszerűen nyissa meg a nero alkalmazást, kövesse az oktatóanyag lépéseit, és amikor az ISO-képet választja az írásra, válassza a Microsoft által letöltött fájlt. Arról, hogy miként állítsuk be a winrar-t úgy, hogy az ne már archívumként lássa az ISO-képeket, bemutattam egy bemutatóban. Az oktatóanyag megtalálásához írja be a fekete margó jobb felső sarkában található keresőmezőbe: "Hogyan integrálhatom a szoftvert a Windows XP telepítő készletbe" (idézőjelek nélkül), és írja be

 218. nagyon nehéz
  Én nem hiszem, hogy annyira egyszerű
  Köszönöm !!

 219. Dany-Hp2 - mondta

  Köszönöm szépen!

 220. Nagyon köszönöm az fffffff-nek, mivel egy oktatóanyagot keresek a bootolható CD ms sok thx>: D megalapozásához

 221. Giorgio - mondta

  Helló, Nemrég kaptam egy Acer Aspire 5372Z, megpróbáltam megváltoztatni a Windows Vista az XP, így tudom, hogy azok, és inkább azt tapasztaltam hard.In partíció a probléma megszüntetésére instalare.Eu van egy windows xp sata meghajtók és nimik.Astept választ, és egy lehetséges megoldás, és mit tehetek én fac.ID the_doctor_pusy Köszönöm.

  • Giorgio - mondta

   Giorgio: Hello, Nemrég kaptam egy Acer Aspire 5372Z, megpróbáltam megváltoztatni a Windows Vista az XP, így tudom, hogy azok, és inkább azt tapasztaltam hard.In partíció a probléma megszüntetésére instalare.Eu am a windows xp sata meghajtók és nimik.Astept választ, és egy lehetséges megoldás, és mit tehetek én fac.ID the_doctor_pusy Köszönöm.  Idéz nekem

  • Adrian admin - mondta

   Giorgio: Hello, Nemrég kaptam egy Acer Aspire 5372Z, megpróbáltam megváltoztatni a Windows Vista az XP, így tudom, hogy azok, és inkább azt tapasztaltam hard.In partíció a probléma megszüntetésére instalare.Eu am a windows xp sata meghajtók és nimik.Astept választ, és egy lehetséges megoldás, és mit tehetek én fac.ID the_doctor_pusy Köszönöm.  

   Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: AHCI, nyomd meg az Entert, és talál egy tutorial. Nem feltétlenül kell tennie, ami ott elhangzott kirakodás vezetők, ha nem akarja szabni a Windows CD, de rendkívül fontos, hogy nézd meg, hogy fej-farok, amely elmagyarázta, mi a teendő, ha laptopok. Te a BIOS-ban SATA vagy AHCI módban a BIOS-ban lehet letiltani. Hogy csinálod ezt? Magyarázata a bemutató, amit már korábban is említettük a kereséshez. Ismét, nézd meg a bemutató és a fej-farok rossz lenne olvasni, és észrevételeit, hogy a bemutató!

 222. Nagyon kedves fiú, hogy miért az emberek sokszor még a legkisebb cunostintze tekintve PC. Megbecsülés és tisztelet, és képes vagyok megcsinálni a CD a Windows 7
  MS minden tekintetben

 223. Marius - mondta

  Hello. Van egy xp a 1.05 gb, és szeretné tudni, hogy lehet indítani a CD 2 uri.Daca is kérem, mondja meg, hogyan kell fac.Daca nem sapuneti én választásom, de de- csomagtartójában egy dvd.Multumesc

  És nagyon jó tutorial

 224. stefan - mondta

  trb, hogy túlságosan fejbe verjék ... őszintén hallgassa meg, mit mond az ember .... Bob boby ... de ez valami túl egyszerű, de ha vannak olyanok .... :))

 225. Seby - mondta

  Nagyon köszönöm! Kerestem a google, és én szakítottunk néhány CD rájöttem video tau.Este folos.Bafta továbbra is magas!

 226. Spik3 - mondta

  Köszönjük! A bemutató segített

 227. Mario sorin - mondta

  Vettem egy csomag windowns XP Home licentiatservice 2 instalat.cum hogy telepítőkészlet telepítettünk szolgáltatás pack3? Előre is köszönöm,

  • Adrian admin - mondta

   Mario sorin: Vettem egy csomag windowns XP Home licentiatservice 2 instalat.cum hogy telepítőkészlet telepítettünk szolgáltatás pack3? Előre is köszönöm,  Idéz nekem

   Írsz a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: nLite, akkor adjuk meg és meg fogja találni oktató 2 nLite. Segítségével, akkor képes integrálni jogosítvány, szoftver vagy szervizcsomagok a Windows XP

   Vagy nézze meg ezt a rövid bemutató 2 RÉSZ 1 si RÉSZ 2 (kattintson a pirosra írt „1. RÉSZ” és „2. RÉSZ” szavakra)

  • Francisc - mondta

   Mario sorin: Vettem egy csomag windowns XP Home licentiatservice 2 instalat.cum hogy telepítőkészlet telepítettünk szolgáltatás pack3? Előre is köszönöm,  

   A rendszer letöltésével / telepítésével itt frissítheti: "http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Windows-XP-SP3.shtml"

 228. jó munkát

 229. György - mondta

  Köszöntelek titeket különösen boby gratulálok a nagyon jó tutorialu sikerült nekem, számomra, hogy egy boot sp3 köszönöm.

 230. felix_paf - mondta

  mise srácok tényleg van egy nagyon jó író a BurnAware Free nagyon jó, és szeretném a véleményét mise jelenik meg, vagy a bemutató megéri egyszerű a használata, és hatékonyabb, mint más programok

  • Darkfun - mondta

   felix_paf: Van srácok nagyon Szászbuda égő mise a BurnAware Free nagyon jó, és szeretném a véleményét mise jelenik meg, vagy a bemutató megéri egyszerű a használata, és hatékonyabb, mint más programok  

   Nem segít a softu ??? egymilliárd CD-író szoftver létezik ... ha a fiúk maradnának oktatóanyagot készíteni az egyes szoftverekről .. nincs több életük. Oktatóanyagokat készítenek kényesebb dolgokról .. olyan dolgokról, amelyeket egy rendes felhasználó számára nehezebb megérteni. Minden programhoz tartozik egy Súgó fájl .. tényleg olyan nehéz ott olvasni, hogy mit és hogyan ??
   Találom, nevetséges, hogy minden bánat kérni bemutató programot. (Általában)

 231. Milutz94 - mondta

  Tehát alapvetően segített minket!

 232. David - mondta

  Nero nem használ?

 233. marian - mondta

  Szia, nekem is van egy problémám, ugyanazt tettem, mint te, és elmentem a bioszhoz, és úgy döntöttem, hogy a CD-ről indulok, és nem észleltem a szelet (a szél "Windows Dark Edition" volt), így segíthet hozzá [e-mail védett] . Thanks :)

 234. babanu_96 - mondta

  Szia, van egy igény, hogy érhetem el, hogy a CD-t vagy DVD kép botabil és BACK-TRACK 3, és nem nyitott, hogyan tudok csinálni, köszönöm előre

 235. yuki2009 - mondta

  Működő nitro pdf?

 236. katalin - mondta

  Tudja, hogy bootolható DVD a fájlt?
  Például van egy csomó programot, és azt szeretnénk, hogy egy bootolható dvd velük.
  Azt gondolod, hogy?
  És ha igen, hogyan?

 237. Mihai - mondta

  Nagyon hasznos filmuletu! Köszönöm, én is tört törekedjünk, hogy a dvd után a fejem :)) Szerencsém volt, mint a két DVD-n.

 238. Florina - mondta

  Helló, barátom nemrégiben kapott egy Samsung laptopot, amelyre telepítve van a Windows 7. 1 - Hogyan lehet a Windows 7-et a számítógépéről poweriso képpé alakítani? 2 - Hogyan készíthetek indítható CD-t laptophoz a Windows 7 iso képével? köszönöm 😛

 239. Cristian Iordache - mondta

  köszönet bemutató

 240. Marius - mondta

  Hello a nevem Marius nagyon kedves legyen szíves mondja meg nekem, hogy hogyan csinál az egér, ha rákattintok a kis kört a Cristi

 241. sklipy - mondta

  Nem lesz meg az a kis kör Marius, Ez a kör az adott rögzítő szoftverből származik: Camtasia stúdió, camstiudio ... stb. Remélem jól megírtam a nevüket.

 242. Mircea Malacka - mondta

  Wreau maradt meg egy leírást, hogyan lehet csatlakoztatni a Windows 7 letölthető a net egy cd / dvd

  • AdrianGudus - mondta

   Mircea Malacka:
   Wreau maradt meg egy leírást, hogyan lehet csatlakoztatni a Windows 7 letölthető a net egy cd / dvd

   Nem szabad csatlakoztatni, de meg kell égetnie ... készítsen egy indítható DVD-t (mert a Windows 7 nem fér el a DVD-n) , megtalálta volna a videó bemutatót.

 243. örvény - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma:
  Követtem mindent videotutorial és az eredmény:

  A DVD üresnek tűnik! Tudna segíteni MAA?

  • bogdan - mondta

   örvény:
   Hello! Nekem van egy probléma:
   Követtem mindent videotutorial és az eredmény:


   A DVD üresnek tűnik! Tudna segíteni MAA?

   CD nem DVD-n!

 244. Catalin - mondta

  My ymail [e-mail védett], Tehát, ha tudod, hogy engem felvenni a listára, vagy küldj egy e-mailt.
  Van egy régi laptop, menjen kemény, de még mindig megy xp.Vreau újra, és nem tudja, hogyan kell csinálni, hogy NE újra és 2 XPEURI számítógépen.
  Van egy tutorial az én problémám?
  Köszönhetően, a várakozás a válaszra.

 245. Catalin - mondta

  My idul [e-mail védett]
  Ki tud nekem segíteni, kérjük adja éget a CD-t, hogy a bemutató, válassza ki a CD-t korábban, így Nero vége procesul.Apoi gol.De, hogy nézek ki?
  Ez történik, ha megpróbálok írni az ISO a CD-t.
  Várakozás a válaszra,

  • Mircea - mondta

   Catalin:
   My idul [e-mail védett]
   Ki tud nekem segíteni, kérjük adja éget a CD-t, hogy a bemutató, válassza ki a CD-t korábban, így Nero vége procesul.Apoi gol.De, hogy nézek ki?
   Ez történik, ha megpróbálok írni az ISO a CD-t.
   Várakozás a válaszra,

   ugyanaz történik velem… megoldod a problémát?
   </blockquo

 246. Nicu - mondta

  Azt nem tudom,, de ez nagyon fontos.
  Most van, hogy magamnak egy bootolható CD-t.
  Köszönöm szépen.

 247. Ionut - mondta

  érdekes!

 248. Ionut - mondta

  CD-TÁMOGATÁSom van egy PC-ről, és meg van karcolva, hogyan lehet helyreállítani azt, ami rajta van? MÉG NEM MŰKÖDIK (GONDOLTAM, HOGY KARCSOLNAK, NEM OLVASD A VÉGREHAJTÁSÁBAN… ÉS MÁSOLÁSA VALAMIT MEGOLDHAT ...…)

 249. Ionut - mondta

  Lehet tenni XPURI többes indítású?

 250. Streen - mondta

  Azok számára, akik össze vannak zavarodva, CD / DVD bootolható lehet tenni oly módon, egy egész. Iso fájlt. a jobb klikk a képre, válassza a Megnyitás és válassza Nero Burning ROM, válassza az alacsony sebesség és hit éget. Jó bemutató hasznos. Sok szerencsét!

 251. Sok a. Te egy nagy segítség. Csak így tovább a jó munkát.

 252. Ms nagyon tájékozott! Gratulálunk, amit további sikeres!

 253. Csak akkor fog égetni windows xp 7, xp?

 254. Georgekent - mondta

  Helló Adrian.Fa és a videotutorial a Mp3splt-gtk elosztó programot osztott hangsávok ubuntu gnome 11.04 ha kedves reusesc.Multumesc nem sok.

 255. Szerény tanács tőlem, ha megengeded nekem..nem használhatod tovább a "DVD-u", CD-u "elemeket .. mert nem működik ..

 256. Marius - mondta

  Hello, van egy kérdés, hogyan lehet egy CD-t a Windows letöltött botabil net 3 ötlet az, hogy levéltárak NUJ mi legyen velük, hogy tud nekem segíteni? hozzá marius_condrat2009
  Tündér…

 257. LORALD - mondta

  szuper világosabbá nem tudott, bravó! "újra nagy ajutor.MULTUMESC!

 258. lehet, hogy a bemutató Astroburn

 259. Andrew - mondta

  Szia, tudnék segíteni magamban, és kérlek, mondd meg, hol kaphatom ezt a nero-t, csak a nero rossz verzióit találtam ...

 260. névtelen - mondta

  tudjuk égetni valamit? még a házban? :))
  Köszönöm, nagyon hasznos, most van egy bootolható CD-t windows minden B-)

 261. Eduard18 - mondta

  Sok szerencsét nekem, hogy rábukkantam egy ilyen oldalra, nem gondoltam volna, hogy bárki ilyen jól meg tudja magyarázni (akár dumálni), hogy hogyan működik az egyes programok, azok tulajdonságai (borzasztó, hogy nincs linkje azokhoz a programokhoz, amelyeket olyan oktatóprogramokban használ, mint a Nero) , IsoPower ... Kicsit zavar, hogy megkeressem őket: D) ​​de amúgy is SUPER erős vagy, nagyon köszönöm szépen, most csak CD-ket kell kérnem a Win-vel :) :) EZT IS! Egy nagyszerű

 262. florin - mondta

  Már DVD iso image Windows 7, és azt szeretnék, hogy nem több CD is

 263. AdrianGudus - mondta

  florin:
  Már DVD iso image Windows 7, és azt szeretnék, hogy nem több CD is

  Nem, hogy egy indítható Windows 7 szüksége van egy DVD, egy operációs rendszer nem működik az az elv, hogy az egyes játékok égett a CD például CD és CD 1 2.
  A DVD ára csak 1 oroszlán és tíz készpénzben, vagy a legrosszabb esetben 1 50 oroszlán és a pénzt.

 264. Ghita - mondta

  Helló,
  Van egy WinRAR-archívumom, amelyet Windows 7 csontokkal töltöttem le. Nem tudom, hogyan lehet vele indítható DVD-t készíteni? Nekem van Nero 7 és ImgBurn. De….
  .

 265. Helló, nem akarok gonosz lenni, de testvér, álmos vagyok, hogyan keresed a szavakat, jobban meg tudom érteni a kollégádtól, megértem, hogy magyarázkodsz, csajszi, úgymond, de ebben a videó bemutatóban nem találtad meg a szavaidat és a dadogást, kérlek, légy magabiztosabb abban, hogy mintha nem is tudnád, hogy ez jó-e vagy sem, és egy kérés, miért nem mutatod meg, és vége annak, hogy valóban sikerült CD-t vagy DVD-t írnod, majd visszahelyezned a pc-be, hogy megnézhesd, valóban sikerült-e minket a végén elhagynod szem a napon ... különben tisztelje kollégáját

 266. Adrian - mondta

  Megpróbáltam, amit mondtál a rendszerindító CD a Windows és indítsa újra a számítógépet miután én megváltozott a BIOS boot a CD-ROM-on, és meg kell nyomnia az ENTER nekem a CD-U nem működik, visszaadja az összes windous a régi.

 267. AdrianGudus - mondta

  Adrian:
  Megpróbáltam, amit mondtál a rendszerindító CD Windows és indítsa újra a számítógépet, amely megváltoztatta az én BIOS boot a CD-ROM-on, és meg kell nyomni az ENTER billentyűt, hogy a CD-u nem megy vissza a windous a régi.

  Lehetséges, hogy az ISO képet, amit a saját, nem jó. Használja a VirtualBox vagy VMware Player (ami már oktatóanyagok saját) ISO image tesztelni, és nézd meg, hogy telepíteni a Windows rajta VirtualBox vagy VMware Player

  • mrcatalin1995 - mondta

   Szívesen, jó f vagy én tutoralul, de a probléma ugyanaz, mint Adrian, de lehet egy link Virtualbox vagy VMWare Player telepítése + beállítás, és nézd meg, hogy a gépet az ISO? ? hasznos lenne.

 268. Adrian Gudus - mondta

  mrcatalin1995:
  Szívesen, jó f vagy én tutoralul, de a probléma ugyanaz, mint Adrian, de lehet egy kapcsolat VirtualboxsauVMWare Player telepítése + beállítás, és nézd meg, hogy a gépet az ISO? ? hasznos lenne.

  Bármely webhelyen található egy keresőmező, amely megkeresheti azt, ami érdekli. Írja be a jobb felső sarokban található KERESÉS mezőt: "vmware player presentation" vagy "virtualbox installation" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagokat.

 269. Razvy - mondta

  Lenne egy kérdésem, ha tudsz, én iso képet és berakni egy kanyart, és megy, amikor adsz telepíteni újraindul, és tesz engem válassza a Windows XP vagy Windows XP telepítő a jobb? És gratulálok most tettem bemutató és én bootolható DVD-!

 270. alecsx - mondta

  Üdvözlöm. Nekem van egy mappa WIN98 és azt szeretnénk, hogy egy bootolható CD-t. Gondolod, hogy ez lehetséges, hogy egy ISO kép (PowerISO), hogy ezt a mappát után tedd egy CD-t Nero? Köszönöm a választ!

 271. Liviu - mondta

  Soha nem tudnék írni egy CD éget kép, csak a segítségével a DT, én szerelt lemezkép másolása, így mindig sikerült

  gratulálok az oktató, tanultam tőled valamit

 272. Claudiu - mondta

  nagyon hasznos
  nagy

 273. Srácok Nekem van egy probléma, ha 1 ezer meg mindent, amit nem tudom, miért tettem egy linket összeomlik, hogy mit is nagyon köszönöm! http://imageshack.us/f/196/j4vq.png/

 274. Ionut - mondta

  Ugyanazt tettem, mint te a video bemutatóban, de miután behelyeztem a cd-t és megnyomtam az F12 billentyűt, amelyet kiválasztottam, hogy elinduljak a CD-ről, elindulnak a már telepített normál ablakok. Szerintem ez a módszer nem jó ?? Nem tudom, kérdezem ??

 275. te vagy a legjobb brava 10 megjegyzés

 276. Viorel - mondta

  Ionut: ha a kép nem indítható vagy nem indítható, ahogy kilép a Windows vagy Linux bootolható.
  Itt volt, megmutatták, hogyan kell írni az ISO. Ehhez a Nero bootolható CD-t vagy DVD-t a Windows Single-kit mappa, ez egy másik történet.

 277. Claudia - mondta

  Hello! Nemrég telepített Windows 8, és nem tudja, hol van az. Hogyan tesz a DVD-n? Hogyan szedjem? Említettem már, hogy már telepítve, így nem kell letölteni. Kérem, segítsen nekem!

 278. Florian - mondta

  bravó

 279. Andrew - mondta

  Szia, kérjük, mondja meg, milyen verziójú Nero használ?

 280. Köszönöm barátom, nagyszerű segítő voltam, kérem .. elrontottam a "power iso" -val, hogy a szar csak 300 MB-ot korlátozott, de az imgburn-nel sikerült 😀

 281. Mihai - mondta

  Sall Van egy windows xp iso kép sp3 és szeretném tudni, hogy csinál egy BRT cd húzva közvetlenül CD-re Nero?

  • Kövesse gondosan a tutorial, hogy mutassa meg, pontosan mit kell tennie. Sajnos nem értem a kérdést. Legyen konkrétabb.

 282. adrian - mondta

  Elfelejtettem egy bottal a készüléket, miközben a zenekar
  A me lehet az adatokat helyreállítani a stick

 283. Hello !!!! Nemrég készült egy bootolható dvd Nero, de nem tudom, miért nem buteaza pl a CD Windows és buteaza, én mindent megtettem a lépéseket megfelelően, mint a video tutorial. ps: Én néztem a videót 4 alkalommal, hogy megbizonyosodjon arról, jól tettem.

  • davidescu - mondta

   Általában bootolható DVD-k és laptopok nagyon messzire conteza CD plusz DVD +/- karcolódik, vagy nem gyári hibás lehet feleletválasztós vagy kompromisszumot ii nero prog vagy függő, aki egy PC követelmények és Lenne egy kérésem nem vesz torrentek windowsuri romlik, és gyengül az ISO formátumban, és ha igen, nem garantál semmit, saját felelősségére és a legjobb lenne engedéllyel megvenni is éri meg a pénzt.

 284. Stefan - mondta

  Hé ha nem kapok azokat a fájlokat autorun-beállítás és i386?

Trackbacks

 1. […] Nem tudod, hogyan hozhatsz létre bootolható képet, itt van egy video bemutató erről a […]

 2. […] A mindössze 32 KB méretű ISO-kép egyszerű használata, amelyet le kell töltenünk és egy indítható CD-t kell készítenünk. Miután megvan az indítható CD, csatlakoztatnunk kell a számítógéphez és a merevlemezhez […]

 3. […] ViewsYahoo Messenger letöltés telepítése és beállítása - oktatóvideó - 150,438 139,181 megtekintésHogyan készíthetünk bootolható CD-t iso képből nero -video oktatóanyaggal - XNUMX XNUMX […]

 4. […] Univerzális USB-telepítő az oktatóanyagnak megfelelően, vagy égesse le a letöltött ISO-képet. Bootable CD burning tutorial in Windows Bootable CD burning tutorial in Linux - győződjön meg róla, hogy rendelkezünk az SSD-t tartalmazó számítógéppel, […]

 5. […] A jövőbeni oktatóanyagok Ezután a winpe_x86.iso által létrehozott képpel indítandó CD-t vagy bootolható USB-meghajtót kell készítenünk, amelyet a következő oktatóprogramokban fogunk használni. Ennek ellenére […]

 6. […] Indítható DVD készítéséhez Windows 8 operációs rendszerrel használhatom Boby kollégánk útmutatását arról, hogyan lehet indító CD-t készíteni iso képből a nero használatával. Ha a Vista, a Windows 7 vagy a Windows 8 rendszert már telepítette fő rendszerként, akkor tovább léphet [ ...]

 7. […] A konzol letölthető az alkalmazás hivatalos weboldaláról, és írható CD-re írható, vagy indítható USB-meghajtó készíthető vele. Ennek ellenére meghívjuk Önt, hogy nézze meg a […]

 8. […] Vagy akár egy indítható ISO Gparted Live CD-képet is használhat, amelyet letölthet és CD-re írhat. Töltse le a GParted Live CD-t Alapvetően a GParted használatával fogjuk adni a pálcának a […] tulajdonságát.

 9. […] ISO a Hiren BootCD-jével, amelyet mi kerestünk meg, és más oktatóanyagok során Rendszerindító CD-t kell készítenünk az ISO Hiren BootCD képével, vagy egy indítható USB-meghajtót kell készítenünk a Rufus segítségével […]

 10. […] Készíthet egy indítható USB-meghajtót a Rufus vagy a Windows 7 USB / DVD letöltő eszközzel, vagy készíthet vele egy indítható DVD-t, majd telepítheti a Windows operációs rendszert […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.