A telefon, mint a kamera, Perch

A telefon, mint a kamera, Perch

A telefon, mint a kamera, Perch

A múltban többször útmutatók kapcsolatos felügyeleti rendszerek, kamerák, NVR és még telefon használata IP broadcast kamera vagy webkamera.
Ma lesz egy szolgáltatás, amely a telefon-alkalmazás, amely őt az utóbbi, a valódi IP-kamera mozgásérzékelés. Különben is, Perch szolgáltatás, mint oly nevezik, segít videomagnó, amely tárolja a felhő, szerverek Perch. Minden ingyen van most, mert sügér béta fázisban van, és nyilvántartásait 7 nap.
Mit lehet használni Perch?
1. Ha van egy régebbi telefon, ami porosodik a fiókban. Tudunk segíteni a kamera.
2. Ha szükségünk felügyelet otthoni vagy irodai asztal rövid ideig.
3. Felügyeleti háziállat által hátrahagyott a nyak gombot.
4. Kémkedés néhány barátja egy bárban (hagyja a telefont az asztalra sügér)
5. Felügyeleti ház mozgásérzékelő (fogadó azonnali bejelentés).
Perch egy szabad pillanatot, mert béta fázisban van. Ha később, amikor szaglászik díjat, ha nem elégedett, meg lehet nézni IP Webcam bemutatóÉs akkor kap ugyanaz a dolog, kisebb tárolási felhő.
Néhány oktató szolgáltatások vagy alkalmazások ugyanabban a kategóriában:
1. Helyreállítása lopott telefon Cerberus (én ajánlást)
2. Használja DSLR által sugárzott webkamera jobb kilátás.
3. Mentés automatikusan vagy kém SMS, hívás történet a felhő.
Perch, felhő szolgáltatás
Perch, Android app



Video bemutató - A telefon, valamint a megfigyelő kamera Perchrel

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • Rájöttem, ha megmutatod nekem a kép felvétel króm. ha nem adja meg a lajstromozási Says: Ez a helyiség össze van kötve, de nem rögzít. Bekapcsolása felvétel beállításai

    Élő előnézet nem működik? feltétlenül kell regisztrálni ahhoz, hogy lássuk, mi rögzíteni?

  • Próbáltam két telefon és egy Android dobozt, és függetlenül attól, hogy kapcsolat háló (3g, lan vagy wifi), akkor adja fel, vagy jelentkezzen be írva, nincs hálózati kapcsolat. Mi lehet megpróbálok menni? Köszönöm.
    Láttam, hogy a szoba adhatunk asztali vagy laptop.

  • Helló tudok csinálni egy bemutató, hogyan szurkolnak a Galaxy android s4 5.0.1?
    Vannak útmutatók a neten, de miután gyökeret, amint az a videó azt jelentheti, hogy bizonyos alkalmazások, amelyek megkövetelik a root nem működik teljesen. Lehet, hogy ez az oka? Nem lett volna jobb a gyökere, vagy egyszerűen csak a galaxis android s4 5.0.1 nem működik teljesen igaz? Próbáltam enabler alkalmazások vagy alkalmazásokat, mint például move2sd cheatengine és ad nekem hiba.

  • ha lehetséges, egy oktatóanyagot írt ezekről az olcsóbb televíziókról, amelyek az intelligens d eexemplu philipsh PHH 4000/88 fájlt jelenítik meg. . beállítások stb / és hogyan válasszunk egy olcsóbb, nem intelligens tv-t. ha lehetséges

    • Nem feltétlenül! Az értesítés jön az e-mail fiók, amellyel regisztrált. DOB ugyanazt a címet lehet használni egy másik telefonon, de nem feltétlenül a forgatás.

  • cristi vagy adrian Van egy másik javaslatom egy bemutatóval kapcsolatban, nevezetesen, hogy készítsek egyiket oktatóvideónak, amely a különbség az e-televíziókban a cl vagy cl + kártya alapján, és iptv a különbség a kettő között. hogy kerestem a neten, és semmit sem találtam konkrétnak

    • Én is szülő vagyok ... vicc volt. Nem a gyerekeket értem. Az állatokat otthon egyedül hagytam.
      A vicc részletesen.
      Ez utalást mutatott a háziállatok paradox módon történő tenyésztésére, miközben ... a születési arány csökken! Vagyis a gyermekeket háziállatok váltották fel a társadalom által ösztönözött bizonytalanság és a rendszer által támogatott önzés miatt. Vagyis az állat nem igényel annyi figyelmet / felelősséget / elkülönített költségvetést, de valahol képes kielégíteni az anyai / apai ösztönöt. Gondolják-e az emberek, hogy túl sok visszahatás nélkül megszabadulhat az állatoktól?
      Japánban jelenleg, számos újonnan elfogadott háziállat, mint a gyermekek csecsemők.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.