Hangfelvétel telefonszámon nonstop Echo

Hangfelvétel telefonszámon nonstop Echo

Egy ponton mind gondolkodtunk: "Milyen jó lenne visszamenni az időbe, mert nem hallottam, amit mondtál." Most van egy megoldás a feledékenységre, az Echo alkalmazás, amely lehetővé teszi a környezeti hang rögzítését a telefon mikrofonjáról a hurokba.
Echo alkalmazás ingyenes, és nagyon könnyen használható, ráadásul nagyon jól működik az alkalmazás, így ismeretlen.
Környezeti hangfelvétel készül a telefon mikrofonját, és persze fontos, hogy közel legyen a hangforrás, hogy van egy jó lemezt. Ne várják, hogy a telefon rögzíti a hangot néhány tíz méter, mert ez nem lehetséges műszakilag. Most már értem, a korlátok, lássuk, ki a legjobb alkalmazás Echo.
Why folyamatosan felvett hangot Echo?
Helyzetekben, amikor szükségünk van egy felvétel környezeti hangok:
1. Az iskolában, amikor a tanár tanított minket.
2. Amikor jegyzeteket munkahelyi
3. Ha van barátok hazugok
4. Ha dolgozunk SRI, DNS, stb
5. Ha azt akarjuk, hogy kémkedjen a barátok, család, stb
Hogyan kell használni Echo!
Az alkalmazás nagyon egyszerű; Csak elindítani, és készen áll, a felvételen csak. Ha meg akarjuk menteni a felvételt, nyomja meg a három lehetőség perc 1, 5 percig, vagy jelenlegi nyilvántartásba vétel időpontjában.
A beállítások tudunk kiosztani több vagy kevesebb memóriát, és módosíthatja a felvétel minősége. Attól függően, hogy a telefon és a rendelkezésre álló hely, akkor módosíthatja a beállításokat, miután végzett egy kis teszt előtt.
Az Echo végtelenségig rögzíti a hurokban, és véglegesen törli a hurok elejét "mint egy kígyó, amely megeszi".
Figyelem!
Regisztráció nem csak takarít. Meg kell menteni, ha úgy érzed, már hiányzott valami.
Echo alkalmazás (Play Áruház)
AIMP alkalmazás (gördülő WAV)
Echo alkalmazás (F-Droid)
Video bemutató - Hangfelvétel rögzítése a telefonon, az Echo használatával


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. flo13 - mondta

  Howdy. számomra az egyik érdekesnek és hasznosnak tűnik bizonyos esetekben. A Fain egy olyan alkalmazás is lenne, amely kikapcsolt telefon képernyőjén lő. vagy talán az, és nem tudom ... ..ha azt akarja mondani nekünk, kérem. (Kémkedem, gyerek akartam lenni 😀).

 2. régi - mondta

  Helló. Lemaradtam a technológiáról, de sokkal idősebb lettem. Ezért kérem, legyen türelmes velem.
  Vennem kellett egy okostelefont. Olcsó: Myria. És ha még mindig a zsebemben van, készítettem néhány fényképet. A probléma az, hogy nem tudom letölteni őket a számítógépemre. Tettem a kábelt, de ő "nem látja" az egységet. Mit nem tudom, mit kell tennem? Köszönöm.

  • ha tesz a android, ha a kábelt tel PC és adja meg a tömeges tárolási lehetőség, hogy úgy tűnik, ha nem adja meg, és a keresési beállítások PC kapcsolat, és hogy a háttértároló

 3. LucianGL - mondta

  Meg lehet próbálni az alkalmazás Secret Video Recorder Pro videofelvételt a képernyőt, vagy amíg meg nem jelenik navigálni, vagy más dolgokat a telefonon
  Kapcsolódva, mint a kérelem által benyújtott Cristi, azt ajánlom DaRecorder alkalmazás, amely néhány speciális funkciók, amely lehetővé teszi, hogy távolítsa el a legtöbbet a telefon mikrofonját
  Ha valaki egy nemi SmartWatch a Tizen Samsung Gear 2 (esetemben gyökerezik óra) lehet telepíteni és beállítani, hogy lőni videó vagy hangfelvétel lopakodó módban alkalmazásával Undercover
  Undercover alkalmazás kezdetben a tulajdonos, hogy hangokat, amikor a felvétel, de lehet eltávolítani ezeket a hangokat, és könnyen lehet használni az időt, hogy tegye a kamerát anélkül, hogy bárki megvalósításához.

 4. kalips - mondta

  Hello. Jó tutorial, ha kell valami. Cristi így és van egy kérdésem Onepluse One. Érdemes megvenni, amennyire én tudom, hogy van egy kis időt, és azt hiszem, Cut alkotnak véleményt róla. Azt gondoltam, a Meizu mx4 PRO úgy gondolja, a legjobb.

 5. Alin Lucian - mondta

  Cristi Hello!
  Néztem figyelmesen az Ön oktató router (ASUS).
  Szeretnék vásárolni, és én az egyik, de a DE és az internet legnagyobb 200MB / s, ez a sebesség nem tartja renteaza venni nekem egyet, mint a tiéd, de találtam egy másik ASUS RT-AC51U AC750, e buniciel ??
  És hálózati kártya lesz minden ASUS nevezetesen az ASUS PCE-AC56.
  Csak azt akarom, egy véleményt, és elnézést a hozzászólásomat itt.

  Sok szerencsét!

 6. Ez kell, ha az igazság fogyaszt olyan kevés RAM-mal, de BRB Amikor készen áll a tesztelésre. Egyébként ez nagyon egyszerű, és nem osztja sztereó felvétel, mint egy kis RAM, általában akkor, ha elmegyek rekord zárni, és hagyja, hogy valahol, nem fut más alkalmazás. dpadv gondolják rossz, kár vele, de vannak mások is írtak, és talán Találjon a RAM felvétel.

 7. DaRecorder fejlett fejletlen.

 8. Az echo fogyasztása> 10% / 3 óra
  Max memória 192mb / 16khz a Samsung N7000 a 1gb RAM, nyújtson zajos időről időre, és nem menti, amíg az utolsó, azonban anélkül, hogy bármilyen hiba, hogy a mentő.
  Van Rewind, BRB még tesztelni, hogy érdemes figyelmet.

 9. Teszteltem a Rewind-et is, 10 ′ 22 khz-en rendben működik, és ugyanazt fogyasztja, mint az Echo, csak hibája van, rezgését nem lehet eltávolítani, a hiba ““ között van.
  A magasabb frekvenciájú rezgés visszhangzik az okostelefon finomabb áramkörein, és idővel egyikük megrepedhet, és nem fogod tudni, hogy az okosnak néha milyen ütközésnek kell lennie ... nagy valószínűséggel rezgésekből vagy kanyarokból származik. ha szeretsz rajta ülni.
  Szerző Rewind egy nagyon szenvedélyes, írok felhívni rezgés, még mindig nincs válasz, így a bűn és a Rewind, keres egy másik, de úgy tűnik, hogy van abban a pillanatban.

  Ez jó, mint a kb.

 10. Andreea - mondta

  Szia, van egy kérdésem. Csináltam egy hangfelvétel a telefon (Android), és szeretnék tudni, hogyan lehet menteni a felvételt laptop, hallgat máskor.
  merci

 11. Cristina - mondta

  Helló! Elrejthető az alkalmazás?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.