Rufus, a legegyszerűbb módszer egy bootolható USB stick a Windows XP - bemutató videó

Hi barátok, bemutató ma fogunk beszélni egy hordozható alkalmazás (nincs szükség telepítésre) képesek működni, minden Windows-verzió 32 vagy 64 bit, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hozzon létre a gyors és a legegyszerűbb módon, egy USB stick boot windows XP, windows Vista, windows 7, 8 windows vagy Linux disztribúciók Hiren`s BootCD.
Mi is tett egy bemutató az elmúlt mintegy Hogyan kell telepíteni a Windows XP egy USB stick indítható De a leírt módszerrel, hogy a bemutató egy bonyolultabb nem is beszélve, hogy sok felhasználó kapott mindenféle hibák vagy nem végezte el a feladatot, hogy egy bootolható USB stick a Windows XP. Egy másik akadálya a régi módszereket, hogy egy bootolható USB stick Windows XP, hogy a végeredmény egy kicsit szokatlan. Hogyan kell használni, miután az USB meghajtót telepíteni a Windows XP fura, akkor fogad egy fekete képernyő fehér írásban, ahol van 2 lépések után választotta az első lépés után az első újraindítás kell indítani újra USB stick, és vegye fel 2 gyakorlatilag egy egész őrült, nagyon zavaró a nem műszaki emberek.
Nos Rufus teszi egy USB stick a Windows XP a legegyszerűbb módja, és a nagy előnye, hogy a végeredmény lesz egy kellemes. Alapvetően, amikor indul el a botot, hogy telepítse a Windows XP, mi megy át pontosan ugyanolyan varázsló, mint mi a telepítő CD-ről a Windows XP, nem te 2 lépés TELEPÍTŐVARÁZSLÓ nem furcsa.
Ne feledje, hogy meg kell állítani a BIOS-ban az a bot, ha szeretné telepíteni a Windows operációs rendszer egy USB stick. Ha nem tudja, hogy ezt, azt tanácsolom, hogy nézd meg a kollégám Cristi tutorial Néhány röviden összefoglaljuk a BIOS-beállítások
Én már találkoztam egy videó bemutató BSOD la USB stick csomagtartó egy virtuális gép mert én bot egy módosított ISO image Windows XP, amikor Integrált AHCI illesztőprogramok telepíteni a Windows XP az én ASUS netbook.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a tutorial, hogy pontosan lássa a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy hozzon létre egy bootolható USB stick a Windows XP.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Mit gondol Linux Mint? ez egy jobb alternatíva, mint az Ubuntu?

 2. georgekent - mondta

  Igen érdekes Adriane stik programelu hozataláért egy win xp, szuper könnyen fel felé az egyik usb_prep8 PeToUSB és parancssorban. Megpróbálok menni, hátha jön vissza egy megjegyzést.

 3. Szia barátok, akkor jön, hogy ez a program, hogy nem minden a munka ... Próbáltam a szél xp tökéletesen működik, de nem kompatibilis a szél 7 8 ha szeretné telepíteni és használni "win a Flash"
  Ha azt mondjuk, hogy úgy minden dolgát!
  App Nekem van egy régebbi alaplap nélkül usb optin, tudja valaki magyarázni nekem próbáltam a bootloader nevezetesen a "nyár", ahogy én meg a BIOS, hogy olvassa el a CD-t CD-t adok neki csillogó zár ... treba mellett usb alaplap oldalak nem működnek, így feltettem a lemezt külön USB meghajtók integrált az alaplapon ...

 4. Adrian Gudus - mondta

  som:
  Szia barátok, elérték, hogy a programok, hogy tegyenek meg mindent a munka ... Próbáltam szél xp tökéletesen működik, de nem kompatibilis a szél 7 8, ha szeretné telepíteni és használni "win flash" Ahhoz, hogy minden dolgát mondja!
  App Van egy régi alaplap nélkül usb Optina, tudja valaki magyarázni nekem, megpróbáltunk egy bootloader azaz "puff" én meg a BIOS cd útvonal olvasni a CD-t adok a csillagos zárak ... treba következő a USB- s alaplap nem funkcionálnak, így teszünk egy kellemes usb külön oldalakon nincs integrálva az alaplap ...

  Gondolom nem olvassa el figyelmesen a fenti szöveg bemutató (is szerepel a bemutató)
  Rufus létrehozhat egy bootolható USB stick minden Windows-verzió (XP, Vista, 7, 8) 32 vagy 64 kicsit, és még néhány Linux terjesztés.
  Amikor megvizsgáltuk a szoftver, megcsináltam a Windows 8, csináltam egy USB stick a Windows XP és a Windows minden egyes Windows 7 8 majd később telepítéséhez használni őket az én netbook

 5. MUSAC - mondta

  ptr gratulálok profi módon, hogy egy bemutató, hogy ne beszéljünk a személyes hozzájárulás megvalósításához,

 6. Catalin - mondta

  meghatározatlan hiba formázási hiba

 7. virus2009 - mondta

  Próbálja meg az elsődleges HDD boot, ha nem tudja kezelni hívni valakit, aki igazán tudja, hogyan kell csinálni minden oreratiunea.

  Ceia, amit mondasz, ez pontosan olyan, mintha 2 PC merevlemez 2 operációs rendszerek külön kell telepíteni minden, remélem, az ötlet több áramvonalas, így nem tudok.
  BAFTA.

  som:
  Szia barátok, elérték, hogy a programok, hogy tegyenek meg mindent a munka ... Próbáltam szél xp tökéletesen működik, de nem kompatibilis a szél 7 8, ha szeretné telepíteni és használni "win flash" Ahhoz, hogy minden dolgát mondja!
  App Van egy régi alaplap nélkül usb Optina, tudja valaki magyarázni nekem, megpróbáltunk egy bootloader azaz "puff" én meg a BIOS cd útvonal olvasni a CD-t adok a csillagos zárak ... treba következő a USB- s alaplap nem funkcionálnak, így teszünk egy kellemes usb külön oldalakon nincs integrálva az alaplap ...

 8. Mit gondol Linux Mint? ez egy jobb alternatíva, mint az Ubuntu? Adrian Gudus?

 9. Adrian Gudus - mondta

  ion:
  Mit gondol Linux Mint? ez egy jobb alternatíva, mint az Ubuntu? Adrian Gudus?

  Kifejeztem a véleményemet Linux Mint már itt van: http://linux.videotutorial.ro/ultimele/s-a-lansat-linux-mint-14-nadia-scurta-prezentare-video/

 10. Alin - mondta

  Nagyon jó ms lélek !!
  A kérdés, hogy veri meg egy ideig, van egy usb 16 GB Azt akarjuk, hogy XP rajta, 7, 8 vista (multi boot), ha kérem, segítsen nekem!
  Ms Advance!

 11. feküdt - mondta

  Helló,
  nagyon jó munkát tutorialul.Ca teljesítik, amíg a végén, hogy csinál egy bemutató és a "win villogni".
  Ez egy ajánlás, nem kötelezettség.
  Tekintettel feküdt

 12. Adrian Gudus - mondta

  Alin:
  Nagyon jó ms lélek !!
  A kérdés, hogy megver egy ideig, van egy usb 16 GB szeretnék fektetni elxp, 7, 8 vista (multi boot), ha tud kérem segítsen nekem !! MsAnticipat !!!

  Van már tutorial ebben a témában, a következő alkalommal használja a keresési mezőt, már több mint 1000 video tutorials.
  Írjon Box Keresés: "Hogyan több operációs rendszer a Windows és a Linux egy USB stick telepíteni", és nyomja meg az Entert.
  Vagy meg lehet nézni a bemutató „Hogyan készítsünk egy bootolható DVD, amely tartalmazni fogja a több operációs rendszer: XP, Vista vagy 7” kapott ISO kép akkor tedd egy USB stick

 13. Adrian Gudus - mondta

  feküdt:
  Helló,
  tutorialul.Ca nagyon jó munkát kell végezni egészen, hogy csinál egy bemutató és a "win flash".
  Ez egy ajánlás, nem kötelezettség.
  Tekintettel feküdt

  Már létezik bemutató és kb WinToFlash (valójában több) WinToFlash Csak kibír XP, mint már említettem, a bemutató, két lehetőség közül két telepítési lépések, furcsa és zavaros nem műszaki menüben.

 14. Avnick - mondta

  Kapacitás kibír. Hogyan lehet?

  Köszönöm.

 15. Bogdan - mondta

  Gratulálunk testvére !!! Nagyon, nagyon hasznos bemutató !!!
  Telepíti magam stik helyszínen, hogy csináltam egy virtuális gépet, majd vissza egy megjegyzést.
  Egy kérdés van: után tettem stik lehet mozgatni a fájlokat, hogy a ráírva egy mappába, és a fennmaradó szabad hely a stik?

 16. Bogdan - mondta

  Nyár ad nekem hiba (csomagtartó manageru) adom bootolni USB segítségével Virtual PC.
  boot hiba
  No boot device találtam, próbáld ki.

 17. Végül valami gondolok. De valami történik, és nem megyek. De Rufus elindítása megnyíló ablakban (a bemutató perce 6: 30), az első mező üres, és nincs alternatívája. Nem "Start" gomb nem aktív. De hol tévedek? Köszönöm.

 18. Adrian Gudus - mondta

  Avnick:
  Kapacitás kibír. Hogyan lehet?

  Köszönöm.

  Ha azt szeretnénk, hogy kibír XP vagy Ubuntu indítható, minimum 1 GB
  Ha azt szeretnénk, hogy kibír Vista rendszerindító, 7 vagy 8 lesz minimum 4 GB

 19. Adrian Gudus - mondta

  Ana:
  Végül, valamit a jelentését. De történik valami, és nem megyek. De Rufus dob megnyíló ablakban (percben bemutató kezdve 6: 30), az első mező üres, és nem alternatíva. Sem a "Start" gomb nem aktív. Most hol van a baj? Köszönöm.

  További részletek, milyen operációs rendszert használ? Be van jelentkezve a rendszergazda vagy a felhasználó korlátozott jogokkal? Mi van a kapacitás és a bot van formázva milyen formában?
  Milyen bottal meg? Lehet, hogy ez egy sokkal öltözött fel egy kicsit buton, hogy attól függően, hogy a helyzet, akkor engedélyezze vagy tiltsa le az írásvédettséget.

 20. Franklin - mondta

  Kérjük, hogy a tutorial, hogy hogyan telepíthető a Windows rendszer 64 kicsit próbáltam ma, és sikerült az új PC, nem tudom, milyen alapon szólva, minden esetben okok buta és béna, nem tudja, hogyan kell csinálni telepítéséhez Windows 7 64 bites végső. Kaptam ezt az üzenetet, amikor ki kell választani a partíciót telepíteni a rendszert. "A Windows nem telepíthető erre a merevlemez kiválasztott Az MBR partíciós tábla évben. EFI rendszer, a Windows lehet telepíteni csak a GTP lemez. "

 21. Adrian Gudus - mondta

  Franklin:
  Kérjük, hogy a tutorial, hogy hogyan telepíthető a Windows rendszer 64 kicsit próbáltam ma, és sikerült az új PC, nem tudom, milyen alapon szólva, minden esetben okok buta és béna, nem tudja, hogyan kell csinálni telepítéséhez Windows 7 64 bites végső. Kaptam ezt az üzenetet, amikor ki kell választani a partíciót telepíteni a rendszert. "A Windows nem telepíthető erre a merevlemez kiválasztott Az MBR partíciós tábla évben. EFI rendszer, a Windows lehet telepíteni csak a GTP lemez. "

  Keresés EFI Boot BIOS beállítást, ha vezetni a BIOS boot sorrendben, és törölje azt. Egy másik lehetőség az lenne, hogy konvertálni partíciót az MBR partíciós tábla GUID
  Ön tudja alakítani GTP és Lemezkezelés de meg kell törölni a meglévő partíciókat, hogy a merevlemezt (minden), vagy lehet tenni a parancssorból egy bootolható DVD-bites Windows 7 64

 22. virus2009 - mondta

  Készítsen partíciókat Gparted, majd telepítse OS megmarkolta x7 64.

  Franklin:
  Kérjük, hogy a tutorial, hogy hogyan telepíthető a Windows rendszer 64 kicsit próbáltam ma, és sikerült az új PC, nem tudom, milyen alapon szólva, minden esetben okok buta és béna, nem tudja, hogyan kell csinálni telepítéséhez Windows 7 64 bites végső. Kaptam ezt az üzenetet, amikor ki kell választani a partíciót telepíteni a rendszert. "A Windows nem telepíthető erre a merevlemez kiválasztott Az MBR partíciós tábla évben. EFI rendszer, a Windows lehet telepíteni csak a GTP lemez. "

 23. Adrian Gudus: További részletek, milyen operációs rendszert használ? Be van jelentkezve a rendszergazda vagy a felhasználó korlátozott jogokkal? Mi van a kapacitás és a bot van formázva milyen formában?
  Milyen bottal meg? Lehet, hogy ez egy sokkal öltözött fel egy kicsit buton, hogy attól függően, hogy a helyzet, akkor engedélyezze vagy tiltsa le az írásvédettséget.


  Windows XP, 32 bit 4G stick (PNY) egyszerűen lehetővé teszi írásban feltétel nélkül, még soha nem használt. Most már csak hagyni mindent rajta. Belépés? Ha meg a "Felhasználói fiókok", mondja, hogy én vagyok a rendszergazda. De azt látom, hogy nem. Uff, én nem vagyok azok között, akik nem számítógép-tudomány az iskolában. Fogás itt olvasni.

 24. ionescuadrian - mondta

  Van videotutorial, hogyan kell menteni a teljes weboldalak? Most, több 2013.

 25. Adrian Gudus - mondta

  Ana: Windows XP, 32 kicsit, ragaszkodni 4G (PNY) egyszerűen lehetővé teszi az írás feltétel nélkül, amit eddig használtam. Most már csak törölni mindent rajta. Bejelentkezve? Ha nézni a "Felhasználói fiókok", mondja kezelője. De nekem úgy tűnik, hogy nem. Uff, nem vagyok azoknak, akik nem a számítástechnika az iskolában. Catch itt valami.

  Probléma, ha hajlamosak azt gondolni, hogy a futás az faptl Rufus jobb klikk, és a Futtatás (ezt meg kell tenni csak Windows Vista, 7 és 8) a Windows XP csak a gyors dupla kattintással Rufus.

  • Adrian Gudus: Probléma, ha hajlamosak azt gondolni, hogy a futás az faptl Rufus jobb klikk, és a Futtatás (ezt meg kell tenni csak Windows Vista, 7 és 8) a Windows XP csak a gyors dupla kattintással Rufus.


   Adrian Gudus: Probléma, ha hajlamosak azt gondolni, hogy a futás az faptl Rufus jobb klikk, és a Futtatás (ezt meg kell tenni csak Windows Vista, 7 és 8) a Windows XP csak a gyors dupla kattintással Rufus.


   Igen, tudom. Most pedig megpróbálja dupla kattintással. Köszönöm.

 26. nick - mondta

  Hol találom illesztőprogramok AHCI és RAID Dell Inspiron laptop a Windows XP N 5040

 27. tubyka - mondta

  error Nem sikerült megnyitni médiahasználati lehet, hogy ez egy másik folyamat Tudja valaki, hogyan kell menni innen Próbáltam több USB és nem reusec

 28. Gepeto - mondta

  Sikerült telepíteni a programelu végső 7 nyerni egy leptop

 29. durva - mondta

  Hello mindenkinek, én szeretnék egy tutorial, hogyan kell tenni több operációs rendszert, és telepíti őket láttam a bemutató csak azt írta volt az angol és én nem egészen értem tot.si dolgoztam ... WinAIO Maker Professional 1.3 köszönöm szépen

 30. Adrian Gudus - mondta

  durva:
  Hello mindenkinek, én szeretnék egy tutorial, hogyan kell tenni több operációs rendszert, és telepíti őket láttam a bemutató csak azt írta volt az angol és én nem egészen értem tot.si dolgoztam ... WinAIO Maker Professional 1.3 köszönöm szépen

  Olvassa el a választ fent megadott Alin. Legközelebb Kérjük, olvassa el a megjegyzéseket, mielőtt érvénybe ugyanezt a kérdést. Ez használhatatlan!

 31. Catalin - mondta

  Csak a bot? Van egy microSD kártyával próbáltam csinálni, de nézd mit mondok megy:
  Hiba: nem meghatározható hiba formázást.
  További információért, kérjük, ellenőrizze a log

 32. Corleone - mondta

  Catalin:
  Csak a bot? Van egy microSD kártyával próbáltam csinálni, de nézd mit mondok megy:
  Hiba: nem meghatározható hiba formázást.
  További információért, kérjük, ellenőrizze a log

  Használja WinToFlash, nézz ide: https://www.videotutorial.ro/?p=2737 .A Hiba, amit kapott: formázás a microSD casrdul rossz. Ha nem tudja formázni a kártyát, természetesen nem hasznosíthatók, Windows formátum ez tönkreteszi a kártyát, és azt hiszem, szükségem van rá. Csak tedd a microSD kártyát a kártyaolvasó, és helyezze be egy USB port a számítógépen, és használja WinToFlash erre WinToFlash azt formázza.

 33. Misu - mondta

  A telepítő nem találja a Végfelhasználói licencszerződés (EULA)
  A telepítés nem leszokni Continue.To F3 sajtó.
  Mi lehet?.

 34. Misu - mondta

  Rájöttem 2 egy WD HDD és a Samsung, ha deculpez egy menetben.

 35. Flavius - mondta

  Ragaszkodom 8 gb és szeretnék táskát neki a következő operációs rendszerek Windows XP, a Windows és a Windows 7 8 mint azt, hogyan tette a bemutató https://www.videotutorial.ro/?p=5547.Am WinSetupFromUSB próbálkoztak, de miután zsák a Windows 8 7 törölje a Windows, és továbbra is csak a Windows XP 8.

 36. Adrian Gudus - mondta

  Flavius:
  Én 8 gb stick és szeretné ballonozni a következő operációs rendszerek Windows XP, a Windows és a Windows 7 8, mint te a bemutató WinSetupFromUSB próbáltam, de miután táska törölje Ablakok 8 7, és továbbra is csak a Windows XP 8.

  Hamarosan csinálni és ez a bemutató videó

 37. NicuBoss9987 - mondta

  hello!
  nem engedi telepíteni egy ponton azt mondja nem tudja érzékelni wundows előző verziót, és nem tudja ellenőrizni, ha ezek képzett telepíteni ezt a frissítést ... mit tehetek ????
  A telepítés Nem lehet mondani, kilép Continue.To sajtó F3 ...

 38. megbízhatatlan ember - mondta

  Hiba: nem meghatározható hiba alakzatban.
  További információért, kérjük, ellenőrizze a naplót.

  CHKDSK ellenőrzése indexek (szakaszában 2 3) ...
  Hiba a index $ I30 fájl 77.
  Hiba a index $ I30 fájl 77.
  Hiba a index $ I30 fájl 77.
  Hiba a index $ I30 fájl 77.
  Hiba a index $ I30 fájl 6201.
  Hiba a index $ I30 fájl 6201.
  Hiba a index $ I30 fájl 7043.
  Hiba a index $ I30 fájl 7043.
  Hiba a index $ I30 fájl 7045.
  Hiba a index $ I30 fájl 7045.
  Hiba a index $ I30 fájl 7100.
  Hiba a index $ I30 fájl 7100.
  8330 index bejegyzés feldolgozva.

  ahol rossz ?!

 39. Dorin - mondta

  Megpróbáltam telepíteni az USB rufussa valóban egy egyszerű módszer, de egy időben, mint a bemutató egyébként úgy vélem, hogy a kék képernyő PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA.Am memtest86 fut, és azt hittem, hogy a ram, de nimic.Am újra és ugyanaz; tud nekem segíteni? Köszönöm

 40. Üdvözlöm. Nekem van egy probléma .. Követtem ezeket a lépéseket, és indítsa újra, amikor kapom az üzenetet: nyomjon meg egy gombot boot USB ... Én nyomja meg, és automatikusan újraindul, megpróbáltam a kulcsokat n-szer mindig újraindul. BIOS-beállítások csináltam kerül az USB-eszközt az első. Mi lenne a megoldás?

 41. Köszönöm, hogy ez a bemutató, de az összes útmutatók rendelkezésre a helyszínen. Értékelem az erőfeszítést.
  Hasznos lenne, hogy továbbra is ezt, és Rufus, és a bemutató, hogy hogyan lehet a CD / DVD bootolható vele, és én is érdekelt a mentési cd / bot egy ismert biztonsági szoftver (Macrium, NYUGALOM, kevrier, stb.)
  Köszönöm

 42. VladAndrei - mondta

  Amikor újra a számítógépet, hogy válassza ki, ahol a csomagtartó írok nyomjon meg egy gombot, hogy folytassa és majd megmutatja nekem BOOTMGR.Stie hiányzik valaki?

 43. Marius - mondta

  VladAndrei:
  Amikor újraindítja a PC válassza ki, ahol a csomagtartó írok nyomjon meg egy gombot a folytatáshoz, és nézd apoiimi BOOTMGR.Stie hiányzik valaki?

  Boot manager nem jó átírt vagy cserélni (ha boot.ini)!

 44. ionut85 - mondta

  Adok a csomagtartó a bot nem működik ... Azt mondják, valami ilyesmi, nem látok semmilyen képet ... .Mi lehet, hogy minden lépést úgy vélem, hogy ez a probléma BIOS

 45. ionut85 - mondta

  Azt próbálja meg más ablakok kibír ...... nem hozott jó primu ablakok (nem én még nem próbáltam)

  • ionut85 - mondta

   Azt állítják, hogy most 2 óra, hogy egy másik fát elindítani a Windows ad nekem egy hiba ... .bootmrg hiányoznak az
   Mit tegyek, színlelés

 46. Csináltam egy bootolható botot Windows XP rufus mint tutorial..Pe a számítógépen csinálja ... Próbáltam ugyanolyan botot a Windows XP egy laptop acer BIOS ..iar után választotta ki az USB eszközt fenyők .. ha adok én usb olvasni után megjelenik fekete vonal ..de miért nem olvasnak után fennmaradó stick..imaginea fekete ... a választ erre a [PROBLÉMÁK ha poate..Mersi

 47. george_69 - mondta

  Mi köszönt, és gratulálok, hogy megadta a leginkább nyitott ránk, ezek atehnici! Kapcsolódó téma, találtam a neten XBOOT program, amely létrehoz egy többes indítású USB stick, például, tettem 7 különböző rendszerek a Windows XP gb.Poate 8 kibír találsz egy kis időt. egy tutorial erről program.Stimă és tisztelet! George-ot.

 48. György - mondta

  Tettem egy bottal × 8 7 ablakok 64gb a szakmai és az I. és telepített pc.felicitări ptr.tutorial!

 49. constantin útvonal - mondta

  Köszöntelek uraim írni és Olaszország követi az én nevemben Constantin Path szeretnék mondani az elején, hogy a
  Értékelem, amit köze van, hogy a beteg azt, hogy minden bemutató Szeretem dolgokat szakmailag.
  Tudd meg, hogy én már hasznos sok eredetet május elején, amikor elkezdtem nyitott az első oldalt az interneten. Most minden, amit megtettem, és mindent megtesz azok számára, akik most kezdenek használni
  PC multumesc.Este a helyszínen nem is mondanám, de Miar mint azt gondolni, hogy van mit javítani.
  Ha tudtam volna, hogy a megjegyzés, hogy a 1 10 megjegyzés ..... adok? Véve tudomásul én személyesen már hagylak, hogy azt az összes ugyanaz a hang Spaziale üres, és azt helyezte volna, de én puso di Nem rossz Roman% de azt látom, hogy még jobb és több szakmai, hogy jöjjön valami új és érdekes, ebben domeniu.CC

 50. pufpuf12 - mondta

  hello! Próbáltam én Rufus programot egy külső merevlemezt, de nem láttam őt
  win8 használja x64
  Köszönjük!

 51. Eugen - mondta

  Hello. Ms tutorial.
  Ha ragaszkodunk GB 1 és 400 mb, és a Windows imént botot, és egyéb fájlokat (szoftver készletek, zene, videó stb.) Kevesebb buteaza WinXP dp kibír minden fájlt hozzáadni?

  Köszönjük!

 52. cristian - mondta

  Nem megy ... nem minden, és mi pontosan buteaza videó k ... ragaszkodom 32 gb és sok ablak xp.iso formatu

  • Silviu - mondta

   Próbálja ki a rendszerfájl DEFAULT Fat32 és a többi, kivéve a "bootolható lemez", ahol ki kell választani: ISO!

 53. oroszlán - mondta

  Helló kérem, segítsen nekem van egy Toshiba laptop nb100 mini sorozat, és nem hogy bootolható, windows xp laptop szenved, és DC / DVD-RW. Vettem 3 különféle ISO-k Windows XP (untuched, tiszta és a frissítéseket 3 sp2013 változata, amely dirivelele SATA). Mindent megtettem, amit lépésről lépésre bemutató videó filmre, megpróbáltam a régi módon, a régi bemutató, hogy CMD. Amikor nem rufus programot akartunk elindulni nekem semmi, nem ismerem fel tűnik, mintha neki semmi csomagtartó, amely után a régi módszer CMD ismeri fel a botot, de én még mindig megy telepítés üzenet "Revmove lemezt vagy más média nyomjon meg egy gombot, hogy újraindítsa "Hol van a probléma? esetleg segíteni nekem, kérem, ha örömmel, hogy az Ön csapata viwer és csináld magad. Köszönjük, hogy várják a választ!

 54. Nagyon hasznos információkat.

  Köszönjük!

 55. névtelen - mondta

  Tudod te is, hogy nem a bal és én egy oldal, ahol lehet letölteni egy ISO image Windows XP (nem számít, milyen sp), de jó, mert én le a múlt héten iso image Windows XP és 2 vírusok, hogy én mentett jelszavak stb és egy letöltő mind az .exe és nem tudja letölteni semmit a net csak a torrent, és kellett egy tiszta iso képet, nem volt rajta csak a Windows.

 56. oroszlán - mondta

  Pontosan ez az, amit tettem! lépés program rufus és semmi csak Windows 7 kikísért, hogy bootolható Windows XP szoktam nLite hogy tolta vezetők AHCI és SATA győződjön meg róla, tettem stiku és megadta megy a rufus, hogy ők végzik a munkájukat, és nem Mege! Álltam a BIOS a boot után rákattintottam usb f12 én lépett az USB menüben, és semmi sem adta windowsu folytatta rendesen, mintha semmi sem indította, megpróbáltam 3 változatát Windows XP! Tehát nem jó tutorial! valami azt mondja,

 57. Florinpicaso - mondta

  Csináltam több bootolható pálcikák Rufus.Totul volt OK.Am tartani egyetlen nyerni rajta, a többit pedig formázva FAT32.Pe már nem ismeri fel a kocsi MP3 játékos .I fel néhány fájlt és mp3 azt mondják, vannak olyan fájlok vannak !!!. igyekeztünk több formázás és NTFS próbálják ki először, majd FAT32 és minden degeaba.Aveti ötlet, hogyan tudnám használni őket az autó, hogy MP3? Köszönjük!

  • Florinpicaso - mondta

   Közben problema.Le Már megoldotta formázott Rufus Fat32.Initial csinálok formázó segédprogram Windows.

 58. Cataclismo - mondta

  Bajban vagyok. Futottam Rufus, tettem beállításokat, megnéztem, hogy ellenőrizze botot és hazajöttem. Aztán adtam Cancel és mikor már nem lát kibír. Tudom javítani?

  • Salut.Da megoldani problema.Dai jobb egérgombbal a Sajátgép ... menj eszközkezelő és válassza tau.Dai stick jobb klikk, és válassza ki a "Change letterf és utak", vagy valami asta.Si majd nyomja meg a Hozzáadás gombra, és válassza ki a litera.Dupaia 're ok, és úgy nézel ki a számítógépet, és meg fogja mutatni a botot. BAFTA!

 59. Miután ezt usb szél. 7 ezzel a programmal, il lehet használni a döfés és egyéb prog. neki <I usb 8GB.vreau zsák 7 végső WinXP rajta, de használat után, és neki, hogy tegye szoftver rajta, nem szeretnék elrontani il USB memória túl nagy a szél. 7, és különösen a fol. csak neki.

 60. Moraru - mondta

  Én mindent megtettem a lépéseket, de ha azt akarom, hogy telepíteni azt mondja, hogy lemaradtam a végfelhasználói licencszerződést, és kattintson a F3 SETTINGS kilépéshez ..
  MIÉRT?

 61. Brutus - mondta

  Helló, én is Rufus azt, hogy egy bootolható USB jelforrást egy iso win xp sp3.
  De csak akkor, amikor azt kívánja formázni a partíciót telepítés közben az üzenetet kapom:
  "A számítógép nem rendelkezik elegendő memóriával a művelet végrehajtásához, vagy a Windows XP CD-ROM tartalmazhatnak sérült fájl
  A telepítés nem kilép a beállításból nyomja meg continue.To F3. "
  Mi lehet ez?

 62. George Cocos - mondta

  Helló
  Van egy usb stick, hogy megvettem kapott HP laptop, amely a helyreállítását windosului 7 (de ne használja-ptr. Ahogy elhaladtunk a Windows 8).
  Azt szeretnénk, hogy élvezze ezt a botot ptr. rendszeres személyes adatok használatát. A probléma az, hogy ez a bot, így windosul és Ubuntu Linux, látja, hogy a CD-ROM-on.
  Próbáltam formázni a Windows, és nincs beszéd, és azt mondják, hogy a Linux védett.
  Kérem, segítsen nekem sok. A név egy puha módon.
  Köszönet előre

 63. Van egy Asus notebook EEEPC 900, és tettem egy hordozható USB Windows XP követve a bemutató.

  Mit is mondhatnék ... USB boot, nyomja meg az Esc indul, akkor az én mágikus kék képernyő jelenik meg a Windows XP Professional Setup..apas Enter telepíteni a Windows, majd azt mondom: A telepítő nem találja a vége felhasználói licencszerződés.

  A telepítés nem folytatható. A kilépéshez nyomja meg F3.

  Azt kell mondanom, megpróbáltam változat 2 1.3.3 és 1.3.0 nevezetesen Rufus. Csak nem mind.
  Hogyan megszabadulni ez a probléma?

 64. győztes - mondta

  hello!
  Van egy kérdésem!
  ha adsz nekem a keresztség stik necru képernyő és egy fehér vonal Miga ... nem csinál semmit tovább!
  Ahogy megoldani?

 65. Sorin - mondta

  Elkezdtem írni a képen botot Rufus és az írás megszakadt közepén patak, amikor a bot nem indul, ha az eszközök kap mondja: „device status: Ez az eszköz nem indítható el. (Code 10). „Mit tehetek, hogy bottal és funkcionális, próbáltam minden módszer megtalálható az interneten a” pendrive hibakód 10 "

 66. Andrey - mondta

  Hello! Letöltöttem Rufus, és azt akarom, hogy zsák másik Windows (most fut Windows Ultimate 7 x32 eredeti genu), és én letöltött a Windows XP professsional x32 2013 Black Edition, és szeretném tudni, ha ez olyan jó.

 67. Alexandru - mondta

  Jó estét, tudok segíteni magamon, és valaki egy javaslatot, tanácsot. Ma reggel azon kapom magam, küzd, hogy egy bootolható botot használó rufus, nem mondom megy el, akkor indítható, lát, de ha a telepítés pikk.
  Azt hiszem, megpróbáltuk körülbelül 4 verziók (XP SP3), mind épek, ők szoftverek telepítésével, vagy valami, és még azt is megpróbálta egy Windows-verziót, amely integrált és sata járművezetők.
  Megkaptam a hiba, így:
  "A számítógép nem rendelkezik elegendő memóriával a művelet végrehajtásához, vagy a Windows XP CD-ROM tartalmazhatnak sérült fájl
  A telepítés nem kilép a beállításból nyomja meg continue.To F3. "

  és:
  "A telepítő nem találja a Végfelhasználói licencszerződést.
  A telepítés nem folytatható. A kilépéshez nyomja meg F3. "

  Ii tényleg nem tudom, mi a teendő, ha valaki tud segíteni. Köszönöm.

 68. Denisa - mondta

  Kérem, mutassa meg, hogyan kell az ISO image a Windows, hogy gyötörj néhány nap, és nem tudom. Nekem van Windows a CD ahol szálljon le, és hogyan kell csinálni? kérem

 69. bogdan m - mondta

  szia én véletlenül törölni PROGRAMU zenét vagy filmeket USB stik és érvénytelen csak használni a kendőt, hogy semmit, de null segítségével mp3 meg kell, hogy töltse le és nedves

 70. bogdan m - mondta

  Tudok segíteni, kérem, ha tudok válaszolni Este hogy holnapra, amelyek vezető és hagyja a verseny este, és megy köszönöm rádió

 71. Marius - mondta

  Őszintén hiszem, hogy a legegyszerűbb eljárás könyv ügyes bot különösen WinToFlash interfész, amely lefordítva román Dacian http://wintoflash.com/home/en/

 72. Jó estét, tudok segíteni magamon, és valaki egy javaslatot, tanácsot. Ma reggel azon kapom magam, küzd, hogy egy bootolható botot használó rufus, nem mondom megy el, akkor indítható, lát, de ha a telepítés pikk.
  Azt hiszem, megpróbáltuk körülbelül 4 verziók (XP SP3), mind épek, ők szoftverek telepítésével, vagy valami, és még azt is megpróbálta egy Windows-verziót, amely integrált és sata járművezetők.
  Megkaptam a hiba, így:
  "A telepítő nem találja a végfelhasználói licencszerződés.
  A telepítés nem folytatható. A kilépéshez nyomja meg F3. "
  Datimi tanácsot vagy javaslatot a köszöntést

  • Alex - mondta

   Próbálja meg telepíteni egy Windows 7. Talán OS telek amit megtett minden volt baj az első pillantásra pareauu tiszta. Azt 7 a Windows fut elég jól a PC-n a processzor és a RAM 1GB 1,9 Ghz. Mi megpróbálja telepíteni xp? Asztali vagy laptop?

  • Alin - mondta

   1. NINCS SP3 XP. Akkor néhány kalózkodás és azért nem megy.
   2. Stick lehetnek problémák. Jobb tedd egy CD-t.
   PS
   Ha nem tudja kezelni írja ide, és kapsz egy linket, hogy hol kap XP eredeti, módosítatlan.

   • Alex - mondta

    Van sp3 Windows XP. 3 szervizcsomag verziója előre telepítve. Egyetértek veled, hogy több mint valószínű, hogy volt valami, de értem a kalóz XP SP 3 név logikus, és hívják így, mert ez már a szervizcsomag telepítését követően

   • UnTip - mondta

    Azt kérem magam ablakok

    • Alex - mondta

     Írja fel a jobb felső keresőmező "Milyen jogi ingyenesen letölthető a Windows 8.1 Enterprise" vagy "eredeti Windows-7 letölthető próbaverzió 90 nap." Ebben a leckében elfelejtette a megjegyzések rovatban és a hozzáférést a hivatkozás maradt az utolsó megjegyzés. Ezután keresés és bemutató "Hogyan kell alkalmazni a Windows Vista 7 és engedély nélküli jogi közel fél év alatt." Ez a módszer működik változatai 7 8.1 és 90. Így lesz 360 nap, ahol használhatja a Wndows jogi, meg tudom csinálni frissítéseket. Miután fogy az idő lehet újratelepíteni.

    • Vali - mondta

     Beírhatja az oldalon:
     http://msdn.microsoft.com/subscriptions/downloads/

     Használhatja keresőmezőbe ... vagy a betűrendes index, hogy megtalálja, amit keres. Te tényleg lehet letölteni az iso. De rákattint a linkre "részletek", megtalálja a kódot sha-1 őt. Ezzel a kóddal lehet találni, hogy a kép iso torrentet vagy a különböző helyszíneken tévútra.
     Használhatja "digesec tördelés segédprogram", hogy erősítse meg a hitelességét az iso letöltés után.

     Ez az üzenet azoknak, akik szemmel látni és akarat, hogy megértsük.

   • Spitzy - mondta

    Helló, hogy hol találja a Windows XP, az eredeti módosítatlan? Előre is köszönöm!

    • mitikus - mondta

     Olvasd el figyelmesen, mit mondott @Vali fölött az üzenetet.
     Azt kérdezte az Ön számára.
     Itt egy SHA-1 Windows XP Professional (VL) ISO CD Image (angol)
     SHA1: a86fc914b3d487bd975e3a046cc3baa2dea17330
     Ha nem tudja kezelni találni XP mail: [Email protected]
     és adok egyet.

 73. bogdan - mondta

  Telepítettem egy PC Windows XP SP 3 áll: CPU 1,5 GHz AMD, 512 RAM DDR1, hdd 40 GB idős házaspár 10 éve bottal KINGMAX írási sebesség 16-20 MB (azaz egy olcsónak 25 lej a 8 GB) másolni fájlokat gyorsan és telepíti gyorsabban, mint a CD-t, próbáltam ezt, mielőtt a WinToFlash novicorp de másolt 4 óra. Összefoglalva Rufus a főnök a Windows XP

 74. György - mondta

  Salut! Tudna segíteni nekem néhány információt? Övék a Windows operációs rendszer leptop x 7 64, de van néhány program, amelyek csak a Windows XP x32. Mit tehetek, így tudom használni a két operációs rendszer, és az lenne az optimális módszerek Windows telepítése XPx32? Köszönöm, hogy időt!

 75. Követtem minden lépést, és amikor megpróbáltam másolni az ISO ragaszkodni, ez ad nekem "Hiba a particionálás drive" .Tin azt mondani, hogy ez a bot (Gb Kingston 4) már formázva a klasszikus módszerrel, kattintson a jobb egérgombbal és formában, most mi azt, hogy eltűnjön ez a hiba, hogy tudom másolni az ISO bottal? Kérem, adjon választ sürgető gyötrelem, majdnem egy hétig táska Windows XP bottal és üdvözölje mindenféle probléma, úgy tűnik, hogy sajnos még a Rufus.Multumesc.

  • Horhe - mondta

   Jobb tedd CD. Abból, amit olvastam eddig láttam, hogy panaszkodott megy fel néhány nem tapad. Miért van szükség XP Musa? Tegyen egy Linux (Puppy Linux live CD)

 76. dell 1501 - mondta

  Köszönjük! volt egyszerű és hatékony. legkönnyebben, hogy bootolható botot Rufus Én nyerni 7 ugyanazt a programot. Szüksége van az ISO képet, és a többit csináld magad :))) ez nagyon jó

 77. ionel27ro - mondta

  Van egy ISO image ablakokkal rendelkező 7 6,17 GO. Milyen értéket kellene tettem Cluster méret? .Astept Ennek raspuns.Multumesc előre sürgős segítséget

 78. kemény - mondta

  Sokat beszélnek egy percre 3 bemutató up ... az embert olyan túlzó reklám ... de nem jön vissza, meg a rövid és a konzultáció számos más részén.

 79. Capra Alexander Cornelius - mondta

  Telepítettem a Windows bot 8gb 8.1 64 bites iso image annyit kell tennie, hogy az ablakokat 8.1 pro laptop? Kérjük ajutatima
  mik a lépések?

 80. Gabon - mondta

  üdvözlöm,
  Mivel eredetileg hozzárendelt bot után szoktam rufus?
  azaz
  Csináltam egy bootolható USB stick Rufus (Régebben egy SD kártya 16GB) telepítettem windows ..
  befejeztem I formátumú (kártya)
  de most már nem látja a kamera SD kártya
  Előre is köszönöm a segítséget

 81. Miki - mondta

  Azt úgy tűnik, hogy bármelyik gomb megnyomásával dolog, vagy bármi hívják .. ?? Miért?

  • Alex - mondta

   „Nyomjon meg egy gombot boot CD-ről” (vagy USB, attól függően, hogy mit használ). Meg kell adnunk a BIOS beállítva, hogy boot USB vagy CD. Részletek az Advanced BIOS funkciókat.

Trackbacks

 1. [...] A legtöbb könnyen, hogy bootolható botot Rufus. Letöltési link: http://rufus.akeo.ie/ Bemutató: https://videotutorial.ro/rufus-cea-ma... Utorial-video / én win xp és nyerj 7 ugyanazt a programot. Be kell pihenni ISO image, és [...]

 2. [...] Bootolható CD ISO image Hiren azon BootCD vagy hogy egy bootolható USB stick segítségével Rufus után tettem az ISO-képfájlt Hiren a BootCD stick vagy CD be kell állítani a BIOS [...]

 3. [...] Az ISO image Windows 10 Pro, akkor lehet, hogy egy bootolható USB stick Rufus 7 vagy Windows USB / DVD Download Tool vagy lehet, hogy egy bootolható DVD vele, mert akkor [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.