Mi a BSoD vagy a "kék képernyő", és hogyan lehet meghatározni ennek a súlyos problémának az okát - oktatóvideó

Helló barátaim, ebben a video oktatóanyagban a BSoD (a halál kék képernyője) vagy a "kék képernyő" nevű problémával foglalkozunk, ez a hiba valójában egy üres képernyő, fehér írással, amely hirtelen jelenik meg, ez az utolsó védelmi intézkedés, amelyet az operációs rendszer akkor veszi igénybe, amikor nagyon nehéz helyzetbe kerül, hogy sokkal plasztikusabb lehessen mondani, hogy a BSoD egyfajta számítógép szívroham.
Mi okozza, vagy végrehajt BSoD kék képernyő:
1. Hibás hardver (PC alkatrészek hibák), a RAM, a merevlemez vagy egyéb tartozékok, túlmelegedés alkatrészek (memória, CPU, chipset, stb), legtöbbször csak a memória és a merevlemez okozza a BSOD oldalakon.
2. Drivers problémák, vagy rosszul megírt vagy nem kompatibilisek, leggyakrabban az illesztőprogramok nem megfelelően vannak behelyezve.
3. Elegendő hely hiányában a rendszer partíción, partíció C: van, általában ahol szükség van legalább 5% szabad hely bármikor.
5. Szoftvert, amely nem működik megfelelően, vagy nem megfelelően van telepítve.
6. Malware: a vírusok, trójaiak, kémprogramok.
7. Games szakszerűtlenül beszerelt, vagy kalóz játékok (nem az összes), akkor telepíteni néhány vezetők, hogy ütközhetnek a vezetők, hogy már telepítette őket, gyakran utazott a telepítő varázsló által működtetett játékosok rohanás.
A legtöbb alkalommal alkalmi BSoD-k, ezekben az esetekben nem kell pánikba (még nem árt kevés figyelmet), ahol a valódi problémák BSoD a gyakori, ebben az esetben meg kell azonnal tegyen lépéseket.
Először is a BSoD után túl gyorsan kell újraindítanunk a problémát, általában az Windows úgy van beállítva, hogy önmagát újraindítsa, ez a probléma, mert nem vesszük észre, mi van a kék képernyőn írva (mi a hiba okozta a kék képernyőt), az oktatóanyagban megtudhatja, hogyan lehet megszakítani az automatikus újraindítást kék képernyő esetén, így elolvashatjuk, mi van ott.
Az oktatóanyagban van néhány tipp azoknak is, akiknek ez a rossz szerencséjük van (BSoD), elvileg ellenőriznünk kell a hibás működésű komponenseket, ha úgy találjuk, hogy nem a hardverből kell eltávolítani az illesztőprogramokat vagy a szoftvert, amelyet a lavina előtt telepítettünk. A kék képernyőkön ezt természetesen csak akkor tehetjük meg, ha csökkentett módban lépünk be az ablakokba.
Remélem ez a bemutató hasznos lesz, és szeretnénk olyan kevés BSoD oldalakat, ha egyáltalán lehetséges.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. sailorriver - mondta

    Ha van egy kis program, amely rögzíti az összes adatot a BSOD meg.

    • Vanessa - mondta

      sailorriver: Úgy tűnik, van egy kis program, amely rögzíti az összes adatot a BSOD meg.  

      .................................................
      BlueScreenView beolvassa az összes minidump létrehozott fájlokat alatt "kék képernyő", és információkat jelenít meg minden összeomlik egy táblázatban.
      Minden kék képernyő, BlueScreenView megjeleníti a minidump fájlnév, dátum / idő és egyéb információk jelennek meg a kék képernyő.
      ...kattintson ide hogy softuletul're beszél ... Az az oldal alján, hogy megtalálja és Letöltés BlueScreenView (Zip)
      .................................................

      • sailorriver - mondta

        Vanessa:
        .................................................
        BlueScreenView beolvassa az összes minidump létrehozott fájlokat alatt "kék képernyő", és információkat jelenít meg minden összeomlik egy táblázatban.
        Minden kék képernyő, BlueScreenView megjeleníti a minidump fájlnév, dátum / idő és egyéb információk jelennek meg a kék képernyő.
        ...kattintson ide hogy softuletul're beszél ... Az az oldal alján, hogy megtalálja és Letöltés BlueScreenView (Zip)
        .................................................  

        Köszönöm, ez egy információ azok számára, akik szeretnének valamit, az alkalmazott módszer az egyszerű tutorial.

  2. Nagyon érdekes és hasznos bemutató. Egy oktatóanyag vagy maca, hogy elmondjam, van-e olyan szolgáltatás, ahová beteszed a rendetlenség id-jét és szerkeszted, nem tudsz belépni, amíg az volt, és mikor? Van ilyen önéletrajz? Legalább add meg azt a linket, ahol online megtalálhatom a programot vagy szolgáltatást!

    • AdrianGudus - mondta

      BGDNagyon érdekes és hasznos útmutató. A tutorial vagy maca mondani nekem, ha vrun szolgáltatás, ahová a Messenger azonosító és montitorizeaza vidám lépett, mint egy állam, mikor ...? Vannak olyan cv? Datimi még hivatkoznak, hol találom a programot vagy szolgáltatást az interneten!  

      Nincs olyan dolog, és ha már jdemii alkalommal atetionat ne tegye ugyanezt a kérdést a 20 alkalommal (a bemutató, akkor már POSTATISZTEK és tegnap) nem akarja, hogy oltja?

      • AdrianGudus:
        Nincs olyan dolog, és ha már jdemii alkalommal atetionat ne tegye ugyanezt a kérdést a 20 alkalommal (a bemutató, akkor már POSTATISZTEK és tegnap) nem akarja, hogy oltja?  

        Nos, újra megkérdeztem, mert nem kaptam választ ...

  3. Bulgac - mondta

    Nagyon köszönöm. Nemrég volt az első kék képernyőm, a "BSoD", és el akarom mondani, hogy ellenőriztem a merevlemezt és a memóriát, ahogy mondtad, és ez nem mutatott nekem semmi rosszat. a C / partícióban, majdnem megtelt, a partíciónak csak 3 GB van hátra, el kell távolítanom néhány szoftvert, amely jelenleg haszontalan. És azt hiszem, megoldom ezt a problémát. Nagyon köszönöm a bemutatót, nagyon hasznos volt számomra.

  4. Vág Cristi vett pc folytatásban ismét i7 intel, vagy ha már csak megváltozott a processzor?

  5. Stefan - mondta

    Nagyon jó oktatóanyag, és a videokártya illesztőprogramjának problémája volt, és nem volt jó, és újratelepítenem kellett a Windows rendszert, mert nem volt biztonsági másolatom ... De mivel Cristi szerint a legjobb, ha bárhonnan készítünk biztonsági másolatot eshetőség… Ms oktatóanyagként

  6. Razvan - mondta

    Használj Linuxot, gyerekek. Egy kis munka lehet futtatni rajta, beleértve a legtöbb játék. Nincsenek problémák, és nincs meghajtó sokkal stabilabb, és a valós lehetősége vírusok terjedését a rendszerben. Hibás komponensek észlelése, hogy az operációs rendszer indításához.

    • cetterasu - mondta

      Razvan: A Linux, gyerekek. Egy kis munka lehet futtatni rajta, beleértve a legtöbb játék. Nincsenek problémák, és nincs meghajtó sokkal stabilabb, és a valós lehetősége vírusok terjedését a rendszerben. Hibás komponensek észlelése, hogy az operációs rendszer indításához.  

      Bravo !! Elvette a szavak egyenesen a szád, én készül írni ezt a javítást, látszólag semmi sincs hozzá csak el kell ismernem, hogy valóban pt. Sok leírást itt nagyon segítőkész, mindig lehet tanulni valami újat, csak, hogy a türelem a keresés,

  7. Ki tudja, mit kell tenni a rendszerem halálához (összeomlásához), amikor azt írja: Várjon ... a Windows elindul ... ”?

  8. ASUS - mondta

    Helló, Adrian Cristi vagy függő, ki a felelős, miért nem mindig az volt a probléma, a játék és Problémám leállításával a Windows 7 vállalkozás, illetve először ki megmondja a játékot. Van három játék az azonos gyűjtemény úgy értem, vannak három játékot, nevezetesen játék neve Medal of Honor Breakthrough és ami megy a játék, játszani hálózatba úgy, multiplayer játék, és azt követően, hogy kilép menni ülni lovas fekete képernyő után piu képernyő kék SYSTEM_ nem tudom, milyen rendszer mond valamit, és így nem mindig elkapja, de ha kedve. 2. Zárás csak nyomja meg a Leállítás 7 és piu kék képernyő minden olyan Sytem alábbi lerakó, BENNING fizikai memóriába, majd elindítja 5% 10% 15% -kal gyorsabb a 100% elérése után, hogy minden HDD-3 piiiuuuuuuuiiiiii van Jára kezdődik PIII megálló után uiiiiiiuu clacc crrrr és addig tart, amíg 1min indul, mindannyian vezetők, miután az eredeti DVD alaplap nem tudja, mit kell tennie, mohaa játékot, és leáll a Windows. Várt választ, ha tudja

  9. lukuhv - mondta

    miért szeretné, hogy a parancs * chksdk * a * cmd * spne hogy hozzáférjenek spuune akkor kell egy betét emelt szintű jogokkal, mert én szél Dinal előtelepített vagy?

    • AdrianGudus - mondta

      lukuhvMiért akar daucomanda chksdk * a * * * cmd spne hogy hozzáférjenek spuune van, hogy egy betét magasabb jogosultsággal, mert én bíboros is telepítve vagy a szél?  

      Kattintson a jobb gombbal a cmd, és válassza a Futtatás rendszergazdaként

  10. METRONIC - mondta

    BRAVO… CRISTI ... most, legalábbis amikor még mindig szembesülök ezzel a problémával, tudom, hogyan lehet megoldani ... szuper bemutató

  11. Costy - mondta

    Cristi ez a probléma akkor jelentkezik, ha a RAM nincs optimalizálva, így azok, akik megpróbálták medodele bemutatott bemutató és nem megy próbálja meg optimalizálni a RAM egy program, mint ramrush módon Cristi olyan jó tutorial szoftver optimalizálás ramrush köszönöm!

  12. Alin - mondta

    BGD nehéz plictisitor.Ceea, hogy mit kért a hackerek nincs helye ezen site.Cauta máshol, és hagyja a fiúk nem a treaba.Ne tanulni nem csak mi hasznos lopni crackuim és más helytelen. Jertek videotutorialul hasznos rog.Foarte, köszönöm.

  13. Gigi - mondta

    Gratulálok. tutorial.
    Az én w7 64 kicsit, akkor örök problémát okozta ntoskrnl.exe BSOD.

    • AdrianGudus - mondta

      Gigi: Gratulálok. tutorial.
      Az én w7 64 kicsit, akkor örök problémát okozta ntoskrnl.exe BSOD.  

      kilátás ITT vagy ITT (Kattintson a szó itt piros)

      • Nicu - mondta

        sal és én is ugyanaz a probléma, kék képernyő scren kérem, mondja meg, hogy hol találja a ntoskrnl.exe megemlíteni, hogy az, hogy nyersz 64 7 b

        • Alex - mondta

          Meg lehet próbálni, hogy megoldja a problémát bekerülni csökkentett módban, és futtassa a chkdsk parancsot cmd, amelyek vannak bemutató itt az oldalon.

  14. szuper hasznos, de tudna túrát készíteni az r tűzfalról? új, és nem tűnhet a megfelelő helyen ehhez a megjegyzéshez, de… ha nem illik rá, akkor jó.

  15. Oana - mondta

    Jó Krisztust, ahogy a program neve megnyitja a képet, látom, hogy szabja testre xp, mint én, és te is akarsz engem. Ha meg tudod mondani?
    Köszönet előre

    • AdrianGudus - mondta

      Oana: Bunacristi, mivel a program az úgynevezett nyitott kép, amit látsz, hogy testre xp és tetszik nekem, és azt szeretné, én is. Ha lehet mondani, és én?
      Köszönet előre  

      Ahol scoso vagy ha már levezethető, hogy XP?

  16. Oktav - mondta

    Ok nem világos RESTAR de elolvasása után a probléma, hogyan kell adni, hogy az újraindítás?

    • AdrianGudus - mondta

      OktavOk törölje, ha nem ezt restar de elolvasása után az e problemacum neki, hogy az újraindítás?  

      Nyomja meg az újraindítás gombot ... Dang Dang (Dooooh)

  17. sestras - mondta

    kaptak valamilyen c000135 hiba?
    ha volna?

  18. Mirela - mondta

    Köszönöm, hogy létezel, köszönöm az oktatóanyagokat, minden nap tanulok veled valami újat, és az utolsó bemutatóval… mit mondjak, pontosan ez a probléma, amellyel az utóbbi időben küzdöttem, újratelepítettem egy illesztőprogramot, amelyről gyanítottam Problémáim vannak, de megpróbálom ellenőrizni a merevlemezt és a ramot, ahogy ajánlja. Gratulálunk!

  19. Gigel - mondta

    és mégis van egy félreértés ::: ha a kék képernyő, mint bejutni cmd hogy Verica HDD vagy memória a vezérlőpanel ellenőrizni ???

    • AdrianGudus - mondta

      GigelÉs mégis van egy félreértés ::: ha a kék képernyő, mint bejutni cmd hogy Verica HDD vagy memória a vezérlőpanel ellenőrizni ???  

      Csak azt bizonyította, hogy nem szabad megfeledkezni a fej-farok bemutató !!!
      Azt mondták Csökkentett módban bemutató, nézd meg a bemutató fej-farok és tudja, mit kell tenni

  20. Oana - mondta

    Üdv újra, gondoltam xp k, amikor megnyitottuk a képen úgy néz ki, mint az, hogy a kék képernyő és írni Windows_xp_BSOD_Photo_viewr felett, arra a következtetésre jutottam ott, de úgy tűnik, nem k xp

    • AdrianGudus - mondta

      Oana: Hello újra, gondoltam k nyitott xp amikor azt a képet, amely megmutatja, hogy a képernyőt néz kék és scrieWindows_xp_BSOD_Photo_viewr említettük, levezettem de nyilvánvalóan nem k xp  

      Ez volt a kép neve ...

  21. Vili - mondta

    Helló jó tutorialu nemrég megvolt van egy egyre növekvő probléma akartuk megoldani, amikor elhagyta calculatoru hogy az újraindítás, ha visszatér az újraindítás, és elhagyta a Jára volt stange Windows 7 próba, ha tud nekem segíteni ezzel a problémával

    • AdrianGudus - mondta

      ViliHelló jó tutorialu nemrég megvolt van egy egyre növekvő probléma akartuk megoldani, amikor elhagyta calculatoru hogy az újraindítás, ha visszatér az újraindítás, és elhagyta a Jára volt stange Windows 7 próba, ha tud segíteni a probléma azt  

      Kattintson a jobb gombbal a Számítógép választása elemre a Tulajdonságok helyi menüben, a megnyíló ablakban lépjen a Speciális rendszerbeállítások elemre, majd a Speciális fülön, majd az Indítás és helyreállítás mezőben kattintson a Beállítások elemre, és törölje az Automatikus újraindítás jelölőnégyzet jelölését. Adja meg újra az Alkalmaz, az Ok és az OK lehetőséget, és nézze meg, hogy mégis működik-e ... Kérjük, jöjjön vissza egy megjegyzéssel, ha a probléma megoldódott ...

  22. Oktav - mondta

    Azt leptop és nincs újraindítás gombot, így aztán nem hozta kérdés

    • F. Sorin - mondta

      Oktav: I leptop és nincs újraindítás gombot, így aztán nem hozta kérdés  

      Soft restart, hallod? Nyomja meg a gombokat: Ctrl + Alt + Delete

    • AdrianGudus - mondta

      Oktav: I leptop és nincs újraindítás gombot, így aztán nem hozta kérdés  

      És szerettem volna tudni, hol van a laptop? Léteznek látnok? A megadott adatok alapján valahogy? Ki a hibás, ha nem tudja, segítséget kérni és adni annyi részletet, mint én?

      • niyku - mondta

        AdrianGudus:
        És szerettem volna tudni, hol van a laptop? Léteznek látnok? A megadott adatok alapján valahogy? Ki a hibás, ha nem tudja, segítséget kérni és adni annyi részletet, mint én?  

        AdrianGudus:
        És szerettem volna tudni, hol van a laptop? Léteznek látnok? A megadott adatok alapján valahogy? Ki a hibás, ha nem tudja, segítséget kérni és adni annyi részletet, mint én?  

        AdrianGudus:
        És szerettem volna tudni, hol van a laptop? Léteznek látnok? A megadott adatok alapján valahogy? Ki a hibás, ha nem tudja, segítséget kérni és adni annyi részletet, mint én?  

        AdrianGudus:
        És szerettem volna tudni, hol van a laptop? Léteznek látnok? A megadott adatok alapján valahogy? Ki a hibás, ha nem tudja, segítséget kérni és adni annyi részletet, mint én?  

        Hibák Blue Screen (kék képernyő) kritikusak a hibákat, amelyek az összes Microsoft operációs rendszerek (Windows 95, a Windows 98, Windows ME, Windows XP, Windows Vista és Windows 7) előforduló leggyakrabban miatt inkompatibilitás hardver rendszer. Ezek oka lehet a hibás vagy nem kompatibilis RAM, összeegyeztethetetlen a járművezetők egy külső eszköz (mobiltelefon, kártyaolvasó, webkamera, stb ..) csatlakozik a számítógéphez, hibák korrupt DLL vagy alaplap probléma (alaplap). Főként, problémák nagy részét ütköző illesztőprogramok vagy összeférhetetlenség memóriát. Kék képernyő jelenik meg információ a hiba jellege, valamint a kódneve. Ezek az adatok nagyon hasznosak a hibák kijavítására és a probléma megoldásának. Közben BSOD rendszer mentett jelentést a fizikai memória, amely tartalmazza az összes részletet a hiba. Ez a jelentés menti formátumban minidump (.dmp fájl).
        Szinte minden alkalommal, amikor szembe kell néznie egy bogár (összeomlás) Blue Screen (BSOD - Blue Screen of Death), a nagyon rövid idő alatt a kék képernyő eltűnik, megakadályoz bennünket, hogy azonosítsa a hiba okát. Egy nagyon jó app, hogy olvassa el és elemzi a rönköt hiba (összeomlás memóriaképfájljainak), újraindítás után is BlueScreenView.
        BlueScreenView alkalmazás nem igényel telepítést (hordozható alkalmazás), és automatikusan ellenőrzi a rendszer keresi minidump fájlokat, és megjeleníti a fájl nevét, a pontos időpont, a képernyő és a kék képernyő hiba az adatok fájl tartalmát.

        Letöltés BlueScreenView v1.31
        -http: //www.snapfiles.com/downloads/bluescreenview/dlbluescreenview.html

  23. florin - mondta

    Volt ez a probléma, mint a PFOA perc bosszantott nem volt ideges rám nem volt hibás alaplap gyakran alapvető placaca

  24. dani - mondta

    Volt egy probléma a kék képernyő és használt RegDefense és megoldotta a problémát

  25. Jean - mondta

    Tisztelet és tisztelet a "Videotutorial" csapatnak!
    kérdés:
    A tutorial eltávolítása illesztőprogramok és szoftverek ajánlott be safe mode.
    Nekem van beiktatott Free Studio, és egy idő után eltávolította azt a Revo Uninstaller (de nem csökkentett módban), de én hagytam, amikor információhoz juthatnak Start-Minden program.
    Mi a leginkább megfelelő és biztonságos módon eltávolítani?

  26. bebe407 - mondta

    egy ötlet lehet egy tutorial winbubble? Azt hiszem, sokan szívesen

  27. emil - mondta

    Lenne egy kérdésem: hol lehet kapni a meghajtót alaplap KOB kt266a fdsx. Kerestem a google, és nem találtam. Kérem, küldjenek timi ajutatima vagy meghajtó az én id rendetlenség [e-mail védett]
    köszönöm
    És még egy dolog, amit nem tudom, hogyan kell szavazni előre oktatóanyagok ms

    • AdrianGudus - mondta

      emil: Lenne egy kérdésem: hol lehet kapni a meghajtót alaplap KOB kt266a fdsx. Kerestem a google, és nem találtam. Kérjük, küldje timi ajutatima vagy meghajtó az én id rendetlenség [e-mail védett]
      köszönöm
      És még egy dolog, amit nem tudom, hogyan kell szavazni előre oktatóanyagok ms  

      Várjon mail hosszú és nem érintkezik valaki e-mailben, segítségre van szüksége, nem mi! Itt vezetők ITT (Kattintson a szó itt piros)

  28. Silver13 - mondta

    Nagyon érdekes bemutató.
    Találkoztam ez a probléma a Windows 7 profi. Meg tudná mondani, hogy melyik W7 Home Premium, Professional és W7 W7 vállalkozás inkább alkalmas egy régebbi és gyengébb?

  29. costyn - mondta

    Tegnap volt egy kék képernyőm, amikor beléptem a Microsoftba, és le akartam tölteni az irodai otthoni és hallgatói 2010-es verziót. Figyelmeztetést kaptam a tűzfalról, hogy a 443-as port egy bizonyos ip-jének távvezérlője biztosított azaz az explorer.exe. Ennek letiltásával szenvedtem a bajt. 2 automatikus újraindítás után minden normalizálódott. Számomra a következtetések már régen megfogalmazódtak. Valaki fentebb azt tanácsolta, hogy váltsunk át linuxra, mert az nagyon biztonságos. Amikor a Google-on kerestem A "Linux biztonság" azonnal eltűnt az ötletemből, szinte az összes témát elolvasta.

  30. TzyTzy - mondta

    a virtuális dobozon elvégzett néhány tesztből azt vettem észre, hogy a win7 nagyon igényes, hogyan kell valami rossz hop kék képernyőt telepíteni, hogyan lehet helytelen programot indítani a boot indításkor , még az aero sem vonz engem arra, hogy hány probléma miatt kiváló az OS OS oktatóanyag

    • AdrianGudus - mondta

      TzyTzy: Az a néhány vizsgálat, amit tettem a virtuális box megfelelő betartása mellett, hogy nagyon válogatós win7, mint telepíteni valami baj hop kék képernyő, mint a program hogy egy rossz hop boot hiba, én komolyan Gade csere, de még nem a régi xp 7 win meggyőzni, hogy nem a légi jármű még vonz, hogy hány kérdést teszi excelent.bafta tutorialu incontinuare OS ...  

      Mi történt veled a virtuális doboz nem fontos, ez egy módja, amely a következtetések levonásához, ne hasonlítsuk össze egyáltalán a virtuális, hogy az igazi. ha tudnád, hogy a virtuális funkciókat, és valószínű, hogy megértse a maga korlátai. VirtualBox akkor olvasd el a dokumentációt?
      VirtualBox nem szabvány, amely összehasonlítani, ha valami nem megy, nem jelenti az ugyanaz fog történni, a valós és fordítva, ha nem tudod, hogy az igazi munka lehet, hogy a virtuális fog menni.

  31. Oktav - mondta

    Adrian egy tutorial BlueScreenView, ha azt mondod, hogy ez egy hasznos szoftver,
    és én a kék képernyő, és tette újraindítás újraindítás ablakok jól működik, és úgy gondolom, hogy ez a vezető vagy a szoftver, vagy lehet, és ragaszkodni

  32. djciupi - mondta

    nagyon köszönöm: X mióta ezt keresed looking…. nekem mindig így néz ki 🙁

  33. djciupi - mondta

    jön cv még írok CMD chkdsk mondja
    http://img266.imageshack.us/img266/4249/capturt.jpg
    CNV segíteni? kérem

    • AdrianGudus - mondta

      djciupi: Gyere cv még írok CMD chkdsk mondja

      CNV segíteni? kérem  

      Kattintson a jobb gombbal a cmd, és válassza a Futtatás rendszergazdaként
      Még meg kell ismételni a 20 idő? Már mondtam egyszer egy másik felhasználó egy kicsit magasabb, miért nem olvasta a véleményed!

  34. Andrew P - mondta

    Helló Cristi szerettem volna telepíteni a Windows PC és kb 7 2 perc IMIM kék képernyő hiba, hogy van, és hogy az adott kép hosszú, hogy hagyja abba, és hiszem ezek a számok multe.De amit úgy tűnik számomra, hogy eroare.Reply Kérem.

  35. Oktav - mondta

    Kérem, mondja nekem, hogy a windows MDF formátum 7 hogyan használják, vagy valahogy del alakítani ISO

  36. Mennyire klassz ez a "Problémák?" Fórum. Újabb klassz önéletrajz ezen az oldalon! Bravo, még mindig próbálkozom!

  37. Rares - mondta

    Kérem, mondja meg, hogy mi történik raspundeti.De időről időre, hogy zenét hallgatni a winamp, és én már nem dolgozik db hang nem indul újra a számítógép nem adja fel, (nem youtube nem hallható hang) I Windows XP, de adok újra hangokat, és amikor bezárja, vicces, hogy a helyzet orvoslására?
    By the way, távolítsa el az összes kérdést, hogy én már korábban, gratulálok, te egy csodálatos munka!

  38. stefan - mondta

    Bv jó bemutató

  39. Cristi M. - mondta

    Szia, gratulálok bemutató

  40. omega - mondta

    Észrevettük, hogy megvásárol egy új processzort i7 tudta, hogy szeretem, Mondd el a véleményed kérem, én nem úgy dönt, hogy a Phenom | | x4 i965-7 2600 vagy oktatók, a szokásos érdekes és hasznos, jó szerencsét.

    • Cristi M. - mondta

      omega: Észrevettük i7 tudta vásárolt egy új folyamat,, Mondd el a véleményed kérlek, én nem úgy dönt, hogy a Phenom | | x4 i965-7 2600 vagy oktatók, a szokásos érdekes és hasznos, jó szerencsét.  

      I7-920 és én nagyon ajánlom, hogy i7-2600, mert ez az alacsony ár és az Intel integrált grafikus processzort.
      Most őszintén sodromból, mint vártam.

      • omega - mondta

        Cristi M.:
        I7-920 és én nagyon ajánlom, hogy i7-2600, mert ez az alacsony ár és az Intel integrált grafikus processzort.
        Most őszintén sodromból, mint vártam.  

        MS, van, hogy figyelembe kell venni

  41. emil - mondta

    Bárcsak tudom, hogyan kell használni a window bilds kérjük, hogy a bemutató pls

  42. Stefan Andrei - mondta

    Theory egy elmélet, hanem a gyakorlatban is megöl minket, kék képernyő 95% arány miatt RAM, te! szép marad, és távolítsa el a video kártya bővítőhely tisztára fogkefével könnyen inbibat ipari alkohol lelkek voltak, csak tisztítás és kapcsolatokat a rami és videó kártya, let-3 5 percig, majd helyezze vissza őket .. kék képernyő ha nincs elég RAM és használt játékok, szoftverek, stb .. hogy több memóriát igényelnek, mert lóg. Alapvetően tiszta a hardver és látom, hogy megy, nem járunk a hdd, meghajtó, software, ha azok megfelelően instalate.Si valami mást biztos, hogy van elég paszta a CPU és a hűtő.

  43. Mario - mondta

    szuper szép bemutató köszönöm idézzem
    de mikor adom cmd írási hozzáférés megtagadva mivel nem rendelkezik megfelelő jogosultsággal, meg kell élni a segédprogram fut emelkedett módban

    • AdrianGudus - mondta

      Mario: Super bemutató frumosdar köszönöm idézzem adsz scrieaccess cmd tagadta mivel nem rendelkezik megfelelő jogosultsággal, meg kell élni a segédprogram fut emelkedett módban  

      Azt mondtam, 'SPE ezerszer előtt, hogy jobb gombbal cmd és válassza a Futtatás rendszergazdaként

  44. Vili - mondta

    Hello Én vissza az én problémám még nem jelentette be, amikor rezolvad és balra calculatoru indítani, és ha marad a második alkalom, hogy stange 7 Windows Enterprise próbaverzió vagy az alaplap

    • Vili - mondta

      ViliSzia Én megint az én problémám nem oldódott meg, és vegyük észre, amikor elhagyta calculatoru indítani, és ha marad a második alkalom, hogy stange 7 Windows Enterprise próbaverzió vagy az alaplap  

      • AdrianGudus - mondta

        Vili:
          

        Kattintson a jobb gombbal a Számítógép elemre, válassza a Tulajdonságok parancsot, a megnyíló ablakban lépjen a Speciális rendszerbeállítások elemre, majd a Speciális fülön, majd az Indítás és helyreállítás mezőben kattintson a Beállítások elemre, és törölje az Automatikus újraindítás jelölőnégyzetet, adja meg az OK, majd az Alkalmazás és az OK lehetőséget, hogy megtudja, hogy megoldódott-e. ...

  45. Mihai - mondta

    Nincs Windows Memory Diagnostics adminisztratív tools.ce tehet?

    • AdrianGudus - mondta

      Vili:
        

      Kattintson a jobb gombbal a Számítógép elemre, válassza a Tulajdonságok parancsot, a megnyíló ablakban lépjen a Speciális rendszerbeállítások elemre, majd a Speciális fülön, majd az Indítás és helyreállítás mezőben kattintson a Beállítások elemre, és törölje az Automatikus újraindítás jelölőnégyzetet, adja meg az OK, majd az Alkalmazás és az OK lehetőséget, hogy megtudja, hogy megoldódott-e. ...

      Mihai: Én nem a Windows memória diagnosztika adminisztratív tools.ce tehet?  

      Használhatja Memtest86 ami történt bemutató, megtalálni írja a keresőmezőbe, jobb felső sarkában a fekete sáv: memtest86, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

  46. cimpeanu - mondta

    sal megnéztem a merevlemezt a Windows, és a következőket tartalmazzák:
    found.CHKDSK hibát nem tudja folytatni írásvédett módban.
    Én tud valaki segíteni?
    köszönöm szépen

    • AdrianGudus - mondta

      cimpeanu: Sal Megnéztem a merevlemezt a Windows, és a következőket tartalmazzák:
      found.CHKDSK hibát nem tudja folytatni írásvédett módban.
      Én tud valaki segíteni nekem? Köszönöm szépen  

      Milyen operációs rendszert használ? felhasználó jelentkezett be rendszergazdaként vagy olyan egyszerű, mint egy vendég? C. rész áll FAT32 vagy NTFS?
      Nem hiszem, és nem részletesen ki nem segít senki

      • cimpeanu - mondta

        AdrianGudus:
        Milyen operációs rendszert használ? felhasználó jelentkezett be rendszergazdaként vagy olyan egyszerű, mint egy vendég? C. rész áll FAT32 vagy NTFS?
        Nem hiszem, és nem részletesen ki nem segít senki  

        XP Professional 3 bejelentkezve rendszergazdaként paritás áll, hogy ntfs
        Mit is mondhatnék, bekapcsolom a számítógépet jelenik valami hasonló: elsõdlegesként ATAPI kompatibilis, akkor nem tudom, mit jelent, és újra kell indítani a számítógépet ma 2 alkalommal
        Remélem, segíteni nekem, köszönöm szépen

        • AdrianGudus - mondta

          cimpeanu:
          3 xp profesionallogat mint administratorparitita c ntfs formátum
          Mit is mondhatnék, a számítógép jelenik meg, amikor a fény valami ilyesmit: Primary Master meghajtó ATAPI kompatibilis, akkor nem tudom, miről van szó, és a számítógép újraindításához ma 2 alkalommal
          Remélem, segíteni nekem, köszönöm szépen  

          A probléma azért van, mert rosszul van beállítva jumper a merevlemezen, az egyik kell master és slave ...
          Ön 2 1 HDD, vagy egy? Ön flopy? Te és CD-ROM és DVD-ROM vagy DVD-ROM csak
          A kemény, a hálózati csatlakozó (molex) és széles (IDE), amely összeköti, hogy az alaplap, akkor 2 3 sor csapok (összesen 6 tűs) és 2 A aceipini egyesülnek egy fekete jumper vagy fehér (igen nem tudom, hogyan, hogy a jumper úgy, hogy mestere a HDD címke séma beállításait Master, Slave vagy Cable Select ... valami ilyesmi

          • cimpeanu - mondta

            AdrianGudus:
            A probléma azért van, mert rosszul van beállítva jumper a merevlemezen, az egyik kell master és slave ...
            Ön 2 1 HDD, vagy egy? Ön flopy? Te és CD-ROM és DVD-ROM vagy DVD-ROM csak
            A kemény, a hálózati csatlakozó (molex) és széles (IDE), amely összeköti, hogy az alaplap, akkor 2 3 sor csapok (összesen 6 tűs) és 2 A aceipini egyesülnek egy fekete jumper vagy fehér (igen nem tudom, hogyan, hogy a jumper úgy, hogy mestere a HDD címke séma beállításait Master, Slave vagy Cable Select ... valami ilyesmi
              

            Már csak egy kemény és egy dvd-rom, de én beléptem én pc, így vettem a gyári, de azóta már megváltozott DVD rum fel a rossz csapot serivice

          • cimpeanu - mondta

            cimpeanu:
            Én csak egyetlen DVD-ROM kóc, de jártam PC, így kaptam a gyárból, de meg lehet változtatni DVD-ROM, amikor feltettem a rossz csap serivice mit is mondhatnék én remélem, hogy megoldja a problémát Hamarosan jó napot, és köszönöm a segítséget  

            Szia másoltam, amit kék képernyő jelenik meg
            Most már tudod magyarázni, mit jelent: ATI2DVAG
            Elején kiírása a fizikai memória. Fizikai memória dump teljes.
            készülék magától vagy fehéríti hardver illesztőprogram programozási incorrectly.please nézze meg a hardver eszköz gyártó minden frissítéseket vezetők
            indítsa újra a computer.If scren ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket: Az eszközillesztő van stuch a infinte évben loop.this ussually jelzi problm a készülék magától vagy fehéríti eszközillesztő programozása hardver helytelenül.

          • AdrianGudus - mondta

            cimpeanu:
            Szia másolni amit ECSE kék képernyő jelenik meg
            Most már tudod magyarázni, mit jelent: ATI2DVAG
            Elején kiírása a fizikai memória. Fizikai memória dump teljes.
            készülék magától vagy fehéríti hardver illesztőprogram programozási incorrectly.please nézze meg a hardver eszköz gyártó minden frissítéseket vezetők
            indítsa újra a computer.If scren ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket: Az eszközillesztő van stuch a infinte évben loop.this ussually jelzi problm a készülék magától vagy fehéríti eszközillesztő programozása hardver helytelenül.  

            Győződjön meg arról, hogy a legújabb videokártya driver, nem a CD, hanem az AMD honlapján (legújabb driver, legújabb változat) Távolítsa el a régi illesztőprogramot, mielőtt telepíti az újat. El tudja távolítani a Revo bemutató rólad, és írásban megtalálod jobb felső keresőmező: revo be, és amely

  47. romica - mondta

    Szép bemutató .... Gratulálok ehhez az oktatóanyaghoz ... sok sikert más oktatóanyagokhoz

  48. Windows769 - mondta

    Hogyan lehet megoldani a problémát egy BSOD

    Szia, van egy kérést, ha tud segítsen nekem, hogyan lehet megszabadulni a kék képernyő, a helyzet a következő: Amikor belép a program Alkohol 120%, és ha rákattintok törlése varázsló törölni újraírható DVD, amit átírni történik a kék képernyő azonnal és segítsen nekem, hogyan lehet megszabadulni, hogy a kék képernyő: desktop írta:

    Tehnikai információk:
    *** STOP:0X000000C2(0X00000007,0X00000CD4,0X02100006,0X891926D8)

    Ez a kék képernyő a halál, és azt szeretném tudni, hogyan lehet megszabadulni ez a probléma, mert kipróbált és MemTest86 + és nincs memória hiba, és bravo hozzád többet oktató, hogy hasznos.

    • Windows769 - mondta

      Windows769: Hogyan lehet megoldani a problémát egy BSODSalut, van egy kérést, ha tud segítsen nekem, hogyan lehet megszabadulni a kék képernyő, a helyzet a következő: Amikor belép a program Alkohol 120%, és ha rákattintok törlése varázsló törlése újraírható DVD, hogy átírják a kék képernyő jelenik meg azonnal, és segítsen nekem, hogyan lehet megszabadulni, hogy a kék képernyő: desktop írta: Tehnikai adatok:
      *** STOP:0X000000C2(0X00000007,0X00000CD4,0X02100006,0X891926D8)Ez a kék képernyő a halál, és azt szeretném tudni, hogyan lehet megszabadulni ez a probléma, mert kipróbált és MemTest86 + és nincs memória hiba, és bravo hozzád többet oktató, hogy hasznos.  

      Igen megoldotta a problémát a program Alkohol 120% badul probléma volt, mert a program egy régebbi verzió, és amikor én letöltött egy újabb probléma megoldódott.

  49. 123andrei - mondta

    A CHKDSK ellenőrzi a fájlokat (1/3-as szakasz)
    File ellenőrzés befejeződött.
    CHKDSK ellenőrzi indexek (színpad 2 of 3) ...
    Törlése index belépés index $ resume.dat I30 fájl 48292.
    Törlése index belépés index $ resume.dat.old I30 fájl 48292.
    Törlése index belépés index $ VISSZA ~ 1.OLD I30 fájl 48292.
    Törlése index belépés index $ Dc104.zip I30 fájl 61359.
    Törlése index belépés index $ Dc105.exe I30 fájl 61359.
    Törlése index belépés index $ Dc106.exe I30 fájl 61359.
    Törlése index belépés index $ Dc107.lnk I30 fájl 61359.
    Törlése index belépés index $ Dc108.zip I30 fájl 61359.
    Törlése index belépés index $ Dc109.lnk I30 fájl 61359.
    Törlése index belépés index $ Dc110.zip I30 fájl 61359.
    Törlése index belépés index $ Dc111.wmv I30 fájl 61359.
    Törlése index belépés index $ Dc112.avi I30 fájl 61359.
    Törlése index belépés index $ Dc96.lnk I30 fájl 61359.
    Törlése index belépés index $ Dc97.lnk I30 fájl 61359.
    Törlése index belépés index $ OIScatalog.cag I30 fájl 138813.
    Törlése index belépés index $ OISC ~ 1.CAG I30 fájl 138813.
    Index ellenőrzés befejeződött.

    Feltárt hibák. CHKDSK nem tudja folytatni írásvédett módban.
    jó vagy veszik hardu spunetimi plyzz

    • webdan - mondta

      123andrei: CHKDSK ellenőrzi fájlok (színpad 1 of 3) ...
      File ellenőrzés befejeződött.
      CHKDSK ellenőrzi indexek (színpad 2 of 3) ...
      Törlése index belépés index $ resume.dat I30 fájl 48292.
      Törlése index belépés index $ resume.dat.old I30 fájl 48292.
      Törlése index belépés index $ VISSZA ~ 1.OLD I30 fájl 48292.
      Törlése index belépés index $ Dc104.zip I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc105.exe I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc106.exe I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc107.lnk I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc108.zip I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc109.lnk I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc110.zip I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc111.wmv I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc112.avi I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc96.lnk I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc97.lnk I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ OIScatalog.cag I30 fájl 138813.
      Törlése index belépés index $ OISC ~ 1.CAG I30 fájl 138813.
      Index ellenőrzés completed.Errors található. CHKDSK nem tudja folytatni írásvédett módban.
      jó vagy veszik hardu spunetimi plyzz  

      Lehet, hogy vannak rosszai, de mielőtt ellenőrizné a merevlemez HDD-t, kattintson a jobb gombbal a problémát okozó partícióra, válassza a „tulajdonságok” lehetőséget, majd lépjen az „Eszközök” oldalra. Itt megjelenik egy szegély. hibakeresés ", kattintson a" check now "gombra. Ha a" check-now "gombra kattint, egy új ablak jelenik meg két jelölőnégyzettel, az első be van jelölve, a másik pedig nincs bejelölve. , de úgy csinálsz, ahogy akarsz, majd nyomd meg a "Start" gombot. A Start gomb megnyomása után három folyamat indul el. Ha befejeződnek egy új ablak jelenik meg, amelyben értesítést kapsz hogy a befejezéshez újra kell indítania a számítógépet, és ellenőriznie kell, hogy továbbra is megjelenik-e a beírt hiba. Ha újraindította a számítógépet, és ugyanaz a hiba továbbra is előfordul, akkor jó ellenőrizni a rossz HD-t .

    • AdrianGudus - mondta

      123andrei: CHKDSK ellenőrzi fájlok (színpad 1 of 3) ...
      File ellenőrzés befejeződött.
      CHKDSK ellenőrzi indexek (színpad 2 of 3) ...
      Törlése index belépés index $ resume.dat I30 fájl 48292.
      Törlése index belépés index $ resume.dat.old I30 fájl 48292.
      Törlése index belépés index $ VISSZA ~ 1.OLD I30 fájl 48292.
      Törlése index belépés index $ Dc104.zip I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc105.exe I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc106.exe I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc107.lnk I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc108.zip I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc109.lnk I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc110.zip I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc111.wmv I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc112.avi I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc96.lnk I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ Dc97.lnk I30 fájl 61359.
      Törlése index belépés index $ OIScatalog.cag I30 fájl 138813.
      Törlése index belépés index $ OISC ~ 1.CAG I30 fájl 138813.
      Index ellenőrzés completed.Errors található. CHKDSK nem tudja folytatni írásvédett módban.
      jó vagy veszik hardu spunetimi plyzz  

      Meg tudja nézni a rossz HDD HDD Regenerator oldalak segédprogram, akkor menj fel a keresési mezőbe a jobb oldalon, és írni is: hdd regenerátor, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

  50. ionutz - mondta

    Szia, van egy probléma, hogy nem érted, valami windows xp játékok 0 sec után a nyitó játékot, de megadja kék képernyő a Windows Vista 7, vagy ugyanazt a játékot már nem probléma. Azt hiszem, ez a videokártya, különösen a videokártya-illesztőprogramok: Asus ah3450 512mb

  51. Sorin - mondta

    gyakorlat, hogy nem ebben a bemutató 7 Windows XP de egy kicsit más Asai?. Találom Felügyeleti eszközök pl winows xp, mit és hogyan kell xp II?

    • AdrianGudus - mondta

      Sorin: Az a gyakorlat, hogy te az a bemutató 7 Windows XP de egy kicsit más Asai?. Találom Felügyeleti eszközök pl winows xp, mit és hogyan kell xp II?  

      Ön ASA (Kattintson a szó ASA piros, és nem látható a videón)

  52. Sorin - mondta

    Meg tudnád mutatni, hogyan nyissam meg a "check disk" parancssort

    • AdrianGudus - mondta

      Sorin: Meg tudod mutatni, hogyan kell megnyitni a parancssort ", azaz check disk"  

      Kíváncsi vagyok, mit lehet tenni, hogy a Windows operációs rendszer, ha nincs CMD nem tudja, hogyan kell megnyitni?
      Azt, hogy ITT (Kattintson a szó itt piros)

  53. Sorin - mondta

    és milyen sorrendben adod megoldani a problémákat a lemezen?

  54. Oktav - mondta

    AdrianGudus tűnt számomra, mert NETIO.SYS ecren kék, hogyan tudom kijavítani ezt a hibát?

    • Oktav - mondta

      Oktav: AdrianGudus tűnt számomra, mert NETIO.SYS ecren kék, hogyan tudom kijavítani ezt a hibát?  

      Én a Windows Vista Ultimate

  55. Oktav - mondta

    AdrianGudus tűnt számomra, mert NETIO.SYS ecren kék, hogyan tudom kijavítani ezt a hibát a Windows Vista ultimatex86 sp2?

  56. pc1990 - mondta

    És találkoztam ezzel a problémával, elolvastam a megjegyzéseket, azt követte a bemutató fej-farok, és ültem és arra gondoltam, miért MAM mia hiba tűnt nekem, hogy azért, mert én még nem telepített illesztőprogramokat 2 hét, én még nem telepített játékok és amikor az anya úgy gondolta, hogy kaptam egy kék képernyő hiba.

    Végül rájöttem, hogy eltávolítottam a "Revo Uninstaller" programot, az úgynevezett Skype-ot, mindent átnéztem, kijelöltem az összes négyzetet a revo menüben és az összes négyzetet a regiszterekben.

    Több mint egy óra múlva tűnik számomra a kék képernyő, így arra kérem, távolítsa el a Revo, hogy legyen óvatos, hogy mit választ, csak válassza ki, mit fog kinézni fekete, sem a rendszerleíró adatbázis.

  57. Oktav - mondta

    Adrian ok nem ír nekem, hogyan lehet megoldani a hiba netio.sys, meg tudja mondani, hogyan kell beírni ezeket netio.sys Windows Vista Ultimate

  58. paul - mondta

    Én nem terem, hogy ellenőrizze HDD hozzáférés megtagadva mivel nem rendelkezik megfelelő jogosultsággal nvoke ezt segédprogram fut emelkedett mód és van egy kérdés, amit vettem egy PC Intel core Miryam mondta i3 és k csak nyerni 7 menni nem lehet telepíteni win xp cd írás támogatást a videokártya win 7

    • paul - mondta

      paul: Ne hagyj
      ellenőrizni HDD hozzáférés megtagadva mivel nem rendelkezik megfelelő jogosultsággal nvoke ezt segédprogram fut emelkedett mód és van egy kérdés, amit vettem egy PC Intel core Miryam mondta i3 és k csak nyerni 7 go nem telepíthető win xp on cd írás támogatást a videokártya win 7  Idéz nekem

  59. Andrew - mondta

    Szia cristi, mit akartam kérdezni tőled, nemrég telepítettem egy rendszerre (1,6 GHz-es kétmagos processzor, 2 GB DDR2 RAM (a második 2 GB-os kártya, amelyet a Windows telepítése előtt tettem fel, egyetlen HDD, DVD- RW LG), telepítettem a Windows 1 Home Premium 7 biteket, mindent megtettem, amit az oktatóanyagban mondtál, nem találtam problémát (HDD-re és RAM-ra gondolok), néhány problémám volt a Windows32 hangjával, a hangszórók nem hallhatók nagyon jól nem hallható tisztán a yahoo mikrofonja (skype-on kivételesen hallható volt), de nekem a hanggal voltak a legnagyobb problémáim (hangkártya Realtek ALC 7 @ Intel 888 GB ICH82801 - High Definition Audio Controller [A-7] típus PCI) az alaplapi szoftver valahonnan a netről származik (mert nem találtam meg a weboldalukon), most a hang nagyon jól működik, nincsenek problémáim, de amikor a pc kissé kényszerül, megjelenik a kék képernyő, és újra kell indítanom nem Megértem, hol van a probléma, hogy a szoftver vagy a 1. RAM-kártya (bár nem gondolom, mert teszteltem és azt mondtam, hogy nincsenek problémáim), még n u megérted, hol van a probléma, ha tudsz segíteni nekem ... várom a lehető leghamarabb a választ. Előre is köszönöm

  60. nicmaxxus - mondta

    fogadtatás
    Nekem van egy probléma a BSOD
    Így adja 2 db
    1.pc működik ok
    2.pc ad kék képernyő

    pc2 maradni, hdd rendben tettem pc1, és működik rendben van, kivéve, hogy a BIOS-ban hdd lát engem, de nem adja meg a győzelem ad nekem boot disk error hiba

    Tettem PC hardver 2 a pc1 (ami rendben) Láttam belépni a BIOS ad ablakok és hirtelen ad nekem kék képernyő (stop: 0x0000007e (0x0000005,0xf75fc756,0xf78c3430) csökkentett módban a Windows menni szoktam csak kap Igen akarok kék képernyő

    Tettem a pc1 Stay (ami rendben van), az pc2 és minden ugyanaz bluescreen
    hardver pc2 ha fel minden PC 2 nem látom a BIOS egyáltalán
    Ennyit én nem tudom, hogy jól elmagyaráztam, de remélem, hogy valaki megérti
    köszönöm ha valaki tud segítsen nekem

  61. MICHAEL IL Fenomeno - mondta

    Szia, nekem is van egy kérdésem, játszottam egy játékot (Assassin's Creed Brotherhood), és megjelent egy kék képernyő, és így írt

    atizcqa6.dll - A bf088cb6 bázis címe a bf062000 címen
    dátumbélyeg 48b8b61e
    Elején dump physicall memória
    Fizikai memória dump teljes
    Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával vagy a műszaki támogató csoport furher segítség

    Abból, amit az?

  62. Pimpi - mondta

    Hello! Gratulálunk tutorial! Nem tudom, mi okozza ezt a BlueScreen, hogy elérjék ezt az oldalt. Bravo! Most van egy kérdésem: valahogy javítani BlueScreen újraindítja a számítógépet, mert a hardver C muuuuul túlságosan tele! A vagyis nem formázta a számítógép, mint ez az egyetlen változat, amit tudok. Ez nem az a számítógép, így tudom, hogy a hardver részleteket, csak tudom, hogy azért, mert a merevlemez C született BSOD, ami nagyon tele hosszú ideig, de a felhasználó még nem tett semmilyen intézkedést. Köszönöm előre is minden segítséget (tanácsadás). Legyen szép napod!

  63. george_1951 - mondta

    Tud valaki mondani nekem, hogy miért a fehér képernyő a számítógépen? Im az első szakaszban voltak kis kék zászló alatt minden ikon ecarn, majd 2 nappal újraindítása képernyő kifehéredik, mint a mész kap. Ikonok látható és dolgozni vele, de teljesen csúnya, és nem tudom, ha a számítógép teljesítményét nem befolyásolja. Most 4 / 5 a képernyő fehér, és csak 1 / 5 normális. Próbáltam propretiers de nem válaszol. Köszönöm.

  64. Pimpi - mondta

    Üdv újra. Úgy értem, csak, hogy: nagyon jó munkát végzett ezen az oldalon! Én megszabadultak a kék képernyő ismét segítséget létre a Live CD Windwos XP, miután a bemutató ezen az oldalon. Igazából sikerült kijavítani a hibát, hogy a Windows CD, mert nincs több belé. Így a tapasztalatok BlueScreen, súlyos állapotban, a megoldás: WINDOWS XP LIVE CD-t! Sok szerencsét, és köszönöm!

  65. dani3l - mondta

    Helló. Van egy problémám, volt egy kék képernyőm, de nem tudom, mi az oka, lehet, hogy valaki tudja, hogyan kell elmondani nekem a napló megfejtésével.

    ==================================================
    Dump Fájl: 052011-33415-01.dmp
    Crash idő: 20.05.2011 17: 31: 55 PM
    Bug Check karakterlánc: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
    Bug Check Code: 0x1000008e
    Paraméter 1: 0xc0000046
    Paraméter 2: 0x82c8c990
    Paraméter 3: 0xd0ccb470
    Paraméter 4: 0x00000000
    Okozott a vezető: Ntkrnlpa.exe
    Az okozott Cím: Ntkrnlpa.exe + 81990
    Fájl leírása: NT Kernel & System
    Termék neve: Microsoft ® Windows ® operációs rendszer
    Cég: Microsoft Corporation
    Fájl verzió: 6.1.7601.17592 (win7sp1_gdr.110408-1631)
    Processzor: 32-bit
    Számítógép neve:
    Teljes elérési út: C: \ Windows \ Minidump52011-33415-01.dmp
    Processzorok száma: 2
    Major Version: 15
    Kisebb Version: 7601
    Dump Fájlméret: 159.528
    ==================================================

    Köszönjük!

  66. Gigi - mondta
  67. Valy - mondta

    Cristi 32bit használ operációs rendszer 4gb ram?

  68. ghost99 - mondta

    Ugyanez volt a probléma, és nem engedték, hogy telepíteni egy másik ablakot, amíg én vágott mindent nehéz programot killdisk leadott egy dvd bootolható.. Is köszönhető, hogy mindenféle szar, hogy már letöltötte és telepítette rá az idő múlásával. True működés alacsony formátum kerülni nekem 23 óra, és talán még jobb is, de aztán nem volt semmi probléma .. Lehet, hogy az adminisztrátor fogja mondani valamit arról, hogy az ingyenes program, hogy ez a munka nagyon szép ..

  69. Gelu - mondta

    Helló, az első itteni bejegyzésem ... ... néhány héten keresztül kékképernyős problémáim is vannak ... Sok kék képernyős üzenetet kapok, köztük NTFS.SYS, INTELPPM.SYS, SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL és talán leggyakrabban nt .ntoskrnl.exe

    Mindent kipróbáltam.. Mindent megtisztítottam ... .. azonban észrevettem, amikor eltávolítok egy RAM-kártyát (2x2 GB-ot telepítve)... Kék képernyőt ritkábban kapok ... sokkal ritkábban!
    Segítség ....

  70. ghost99 - mondta

    "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL"

    Én is ezt a problémát, amikor megpróbáltam telepíteni xp minden sp3 egy barátja intel ... végül sikerült telepíteni, csak miután felváltotta a videokártya az NVIDIA gforce4. A telepítés után tettem a régi kártya vissza, és nem volt probléma. Egyesek azt mondják, hogy ez lesz, hogy a BIOS nem frissül, de nem hiszem, hogy .. Mások azt mondják, hogy a por komponens, de ez relativ.Eu nem tudom, mit mondanak a BSOD, de azt hiszem, van egy ezer és egy okból, és néha csak nekik szerencsét ... Ami vezetők, én történt, még akkor is telepíteni hivatalos driver, hogy kék, de screeen telepítési problémák könnyen megoldható, amíg eszébe jut, hogy hozzon létre egy rendszer-visszaállítási pontot, mielőtt telepíti a programot pc ... Ez valahogy segít csökkentett módban indul, és ad egy rendszer-visszaállítás ..

  71. ghost99 - mondta

    Ah, elfelejtettem meghatározni azt a tényt, hogy a videokártyán, amellyel megkaptam a hibát, az AGP-vel kapcsolatos hiba volt, amely a RUN "dxdiag" -jánál az AGP fülkijelzőjét "nem érhető el", így felvázolt vagy egyszerűen inkompatibilis volt. Az inkompatibilitás problémája azonban magától kizárt, amíg az AGP foglalathoz készített kártyát a nyílásba helyezi, ezért azt javasolnám, hogy ellenőrizzem, van-e lehetősége arra, hogyan telepítse a Windows-okat egy másik számítógépre azzal a videokártyával. Nem látom, hogy változik ... Ez azért van, mert a RAM nem sül meg olyan könnyen, mint amilyennek látszik.

  72. ghost99 - mondta

    Ebből az alkalomból kérést is teszek: érdekelne egy fej-fasz oktatóanyag is egy bios frissítéssel, ha nincs floppyod. Valójában nem találtam semmi meggyőző dolgot, és ez jól illene hozzám. Remélem a jövőben, hogy az adminisztrátorok elkészítenek egyet ... Előre is köszönöm

  73. Szia, egy ideje problémám volt, kinyitottam a pc-t, és a monitor készenléti állapotban maradt, fekete volt 😐 nem mutatott semmit .. miután megtisztítottam, elvette és működött .. de nem nyílt jól és megjelent kék képernyő, de nem pontosan úgy írt, mint az oktatóanyagban, valamit írt a lemezre ... nem mindig teszi ezt ..> kérem, segítsen nekem ... a cmd-ből próbáltam írni a chkdsk-t, és azt mondja, hogy a hozzáférés megtagadva, és valami más .. nem mutatja > cristi kérem segítsen nekem 😐

  74. Dragos - mondta

    Üdvözlöm. Nekem van egy probléma ezzel a kék képernyő. Ha szeretné telepíteni a Windows XP vagy 2 Sp3 rendszerindítás után a cd kb 3 4 percig, és amikor én kap, hogy megosszák a pályán ez a hiba. Van egy Acer számítógép hozta azon kívül, hogy vegye figyelembe, hogy a merevlemez SATA. Kérjük ajutatima. köszönöm

    • Dragos - mondta

      Dragos:
      Üdvözlöm. Nekem van egy probléma ezzel a kék képernyő. Ha szeretné telepíteni a Windows XP vagy 2 Sp3 rendszerindítás után a cd kb 3 4 percig, és amikor én kap, hogy megosszák a pályán ez a hiba. Van egy Acer számítógép hozta azon kívül, hogy vegye figyelembe, hogy a merevlemez SATA. Kérjük ajutatima. köszönöm

      Én megoldotta a problémát ..

  75. létrehozott - mondta

    sall. Nekem is problémám van ezzel a kék képernyővel. a probléma körülbelül 2 évvel ezelőtt jelent meg, amikor ilyen hibát adott nekem, ritkán gondolkodom 2 vagy 3 hibával 2 év alatt. amíg nem is régen fifa játék közben :))… a számítógép összeomlott és újraindultam. de már nem kapcsolt be (nem léphettem be az asztalra, mert ezt a hibát okoztam). Végül újratelepítettem az ablakokat és mindent formattáltam, és néhány óra tökéletes működés után ismét lenyűgözte a kék képernyőt ... .si Körülbelül hatszor telepítettem a Windows-ot, és semmi ...
    Ha lehet kapni bármilyen tanácsot köszönöm multt pwp.

  76. adrian - mondta

    és én is ugyanaz a probléma, de chiestia, hogy csak egy játék, történetesen kék SREN találkozón.
    Megnéztem a rami Memtest86 + USB telepítő stik és LAST lam vizsgálat, amíg mia írta finis nem nyomja ESC vagy ENTER eror vissza befejezni valamit.

    A probléma az, hogy most már ugyanaz a probléma, egy év, vagy 1 2 most majd újra megjelent.

    kap a játék, de nem mindig, de a legtöbb alkalommal, amikor Cabal Online játék.

    eroareaeste azt.

    chiestia szól 2 éve volt más, a PC-n, mert tettem valamit upgarde PC HDD 1 1 Rami processzor videokártya Power DVD RW SATA.
    hasznos lehet.

    http://imageshack.us/photo/my-images/641/21102011306.jpg/

    Ez a hiba.

    Köszönöm a várakozási időt, hogy véleményt.

  77. ASUS - mondta

    Srácok, van egy probléma, hogy nem tudom, hogyan kell megjavítani, és nem tudom, mit állok, egyszer így 7 győzelem wlcome kezdődik fordulatszámon CPU hűtő mondani állsz repülni nézek 60 processzor fok a rendszer Ides Process Explorer 75 60% CPU és% összekapcsolható összeszerelés, és blokkolja azt adok hűvösebb leáll újraindítása Turing rendesen járni, mert elrepül belép ablakok. Segítség! ne törölje újra nyerni

  78. Dragosve - mondta

    Üdvözlöm. Megvan a következő probléma, van egy Acer laptop, és én 5930g kék képernyő után megjelenik a következő műtét, én modare BIOS és minden ment a normál csak 2 nap dolgoztam én laptop elkezdett kék képernyő jelenik meg, és mit nem intaleg nem kompatibilis? Én mondom modare a BIOS-szal virtualizáció a processzor, mert kell tesztelni próbáltam a Windows Live és tökéletesen működnek, de ha azt akarom, hogy telepíteni néhány óra autóútra windousul normál calc kék képernyő jelenik meg, a telepítés után, amit tettem RAM-teszt és nincs probléma idem hdd, és szeretném tudni, hogy van-e más út, mint hogy kibír veichiul bios, köszönöm.

  79. iuliancatana - mondta

    Miután írtam "chkdsk" a cmd kezdett teljes képernyős írás és végül ír nekem: "talált hibákat. CHKDSK nem tudja folytatni írásvédett módban "
    Azt hiszem, nincs probléma a merevlemez?

    • AdrianGudus - mondta

      iuliancatana:
      Miután írtam "chkdsk" a cmd kezdett teljes képernyős írás és végül ír nekem: "talált hibákat. CHKDSK nem tudja folytatni írásvédett módban "
      Azt hiszem, nincs probléma a merevlemez?

      Nem kell, hogy ezt a parancsot csökkentett módban. A számítógép újraindítása, és nyomja meg a megjelenő menüből F8, és válassza a Csökkentett mód fel / le nyilakkal, majd nyomja meg az Enter billentyűt. Várjon a csomagtartó a Windows és a CMD redschizi és adja meg a chkdsk parancs.

  80. probléma:
    Hozzáférés megtagadva mivel nem rendelkezik megfelelő jogosultsággal.
    Meg kell élni a segédprogram fut emelkedett módban.

    Tudja valaki, hogy miért?
    ms

    • Mihai - mondta

      kim:
      probléma:
      Hozzáférés megtagadva mivel nem rendelkezik megfelelő jogosultsággal.
      Meg kell élni a segédprogram fut emelkedett módban.

      Tudja valaki, hogy miért? Ms

      reszelő ismert valakit arra, hogy nekem azt mondja:

      • statica00 - mondta

        adja meg a startnál, akkor az összes programot, majd tartozék és jobb klikk a cmd.exe, majd a Futtatás rendszergazdaként, majd futtathatja a parancsot cmd.

  81. Julian - mondta

    Tudom használni csak a Windows BlueScreen 7

  82. Matthew I.Gabriela - mondta

    az egér lefagy a képernyőn, nem lehet túl nehéz, hogy menjen le nyíl mozog kiszámíthatatlanul nem tudja ellenőrizni, hogy lefagy, és megáll minden, és zárja be a készülék. ha elmegyek egy kicsit, majd később, mint egy ablak néha lefagy, amikor azt mondom, hogy egyszerre nyomja a ctrl alt és a shift, de a legtöbb alkalommal nem tudok a nyíl van kattanást hallott egység ha ez az ablak jelenik meg. Kérjük, tanácsot. hosszú zárak munka csak mikor adja meg a játékot, illetve alkalmazzák. Köszönöm

  83. Kérem, segítsen nekem, hogy van egy könyvjelzőt Mozilla, és adok neki BSoD fel nustu u, és mit kell csinálni, én nem telepítette a vírusirtó de ezt nem teszi meg most, azt hiszem, hogy ez a vírus cauzaunui Ez semnu könyv, valami ötleted?

  84. Ionut - mondta

    nekem igen bluescreen mikor telepíteni a hangkártya driver, hogyan lehet, hogy tudok telepíteni hang driver?? várható várakozás borotvált ms

  85. Szépen elmagyarázta kezdőknek! De meg kell mondanom, hogy a kék képernyő a halál néha fordul elő, mert USB eszközök (pl. PC-t egy botot, és módosítása némi feszültség, és ez okozza BSOD, általában akkor, ha USB-stick A Card Reader).
    A BSoD akkor is előfordul, ha a körülbelül 8 éves gyerekek megtudják a "regedit" vagy a rejtett fájlokat a Windows rendszerben. Elkezdi az ottani dolgok törlését, a nyilvántartások szerkesztését stb.… Mi a teendő ... Ez a rendszer újraindulása után kék képernyőt okozhat, és nagy fehéren írva: Végzetes rendszerhiba. Ez akkor is megjelenik, ha a feladatkezelő bezárva zár le bizonyos fontos folyamatokat a Windows rendszerben.

  86. Sanda Popoiu - mondta

    Mi van, ha a CMD, hogy a színpadon a chkdsk történik, hibákat találtak. CHKDSK nem tudja folytatni írásvédett módban?

  87. yahm97 - mondta

    ghost99:
    "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL"

    Én is ezt a problémát, amikor megpróbáltam telepíteni xp minden sp3 egy barátja intel ... végül sikerült telepíteni, csak miután felváltotta a videokártya az NVIDIA gforce4. A telepítés után tettem a régi kártya vissza, és nem volt probléma. Egyesek azt mondják, hogy ez lesz, hogy a BIOS nem frissül, de nem hiszem, hogy .. Mások azt mondják, hogy a por komponens, de ez relativ.Eu nem tudom, mit mondanak a BSOD, de azt hiszem, van egy ezer és egy okból, és néha csak nekik szerencsét ... Ami vezetők, én történt, még akkor is telepíteni hivatalos driver, hogy kék, de screeen telepítési problémák könnyen megoldható, amíg eszébe jut, hogy hozzon létre egy rendszer-visszaállítási pontot, mielőtt telepíti a programot pc ... Ez valahogy segít csökkentett módban indul, és ad egy rendszer-visszaállítás ..

    Hello Videotutorial.ro azok számára, akik szeretnék segítséget nyújtani, kérjük, játszani, és én segíthetek a megoldást a problémára:

    Nos, mondjuk, egy nap, amikor szerettem volna telepíteni, jobb telepíteni a Windows XP operációs rendszer nem engedi sp3 segged ki az operációs rendszer a CD-ről, mert amikor a hajtás elindul olvastam, hogy CD-t séklet túl kemény, akkor meghal, lenne egy másik probléma, nevezetesen, hogy ha a számítógép haldoklik a sebesség az optikai meghajtó, indítsa újra a számítógépet, és ő adta nekem a kék képernyő meg voltak BSOD: STOP: SYSTEM végzetes hibák C00021A {}; akkor majd azt követően a hiba megjelent nekem, én is indítsa újra a számítógépet, és adott nekem az egyik, majd valami jött utolsó ismert jó konfiguráció, és látta, valahol a másodpercek is ketyegett, hogy én majd adja meg a Windows XP a merevlemezen, mivel nem lenne probléma, de van egy másik probléma már nem tudom, mit mondjak Azt hiszem, ez lesz a hiba az optikai meghajtó, a optikai meghajtó egy Asus DRW-24B1ST a legújabb firmware frissítés Firmware nevezetesen v1.03, és nem tudom, mit kell tenni a számítógépes Plateaus, mert nem akarom, hogy boot CD Windows XP sp3, mert ha tesz egy CD-t a windows 7 venni, mert ez több, mint egy CD-és DVD is, az, hogy ebben az időben indítást DVD a Windows 7 szedése nem csak fordulatszám optikai meghajtó túl kemény, és betöltött egészen a telepítés befejezéséhez és azt Windows XP, de nem működik, és nustiu sp3 miért kérem? ajutatima és nekem, ha tudsz, adj még egy ötlet, hogy mi lenne fia, mint én, így sok ötlet a fejemben, és én nem tudom, de hogy képes megoldani a problémát menne tökéletes merevlemez sikerült formázni program teljes Low Level Format, Szóval ellenőrizze, hogy lenne, mert a por Mivel a vírusok a merevlemezre, mert a sofőrök összeegyeztethetetlen V. rossz fej más vezetők, talán ne legyen rossz, és azért, mert a programok megfelelően behelyezve, vagy azért, mert a játékok telepítésekor nem lehet ellenőrizni, hogy telepítse a Microsoft DirectX nustiu, akik nem tudják, hogyan, akkor, és mert okozhatja ezt a problémát, kérem, segítsen nekem ki szépen kérlek, mert megpróbálja használni ezek közül Én nézni, de azt hiszem, nem voltak fiai, és az Hővezető paszta volt a hatalom forrása a számítógépet. ezért kérjük, újra játszani, és én, hogy segítsen nekem, amennyit csak lehet, vagy ha tud nekem segíteni egy jobb megoldást is ad nekem egy ötletet konkrét és valószínű volt, hogy a jobb, kérem? , és sok gratulálok https://www.videotutorial.ro, A jó munkát végez, én azt a tanácsot, lehet kapott e-mail: [e-mail védett]

  88. yahm97 - mondta

    Hello Videotutorial.ro azok számára, akik szeretnék segítséget nyújtani, kérjük, játszani, és én segíthetek a megoldást a problémára:

    Nos, mondjuk, egy nap, amikor szerettem volna telepíteni, jobb telepíteni a Windows XP operációs rendszer nem engedi sp3 segged ki az operációs rendszer a CD-ről, mert amikor a hajtás elindul olvastam, hogy CD-t séklet túl kemény, akkor meghal, lenne egy másik probléma, nevezetesen, hogy ha a számítógép haldoklik a sebesség az optikai meghajtó, indítsa újra a számítógépet, és ő adta nekem a kék képernyő meg voltak BSOD: STOP: SYSTEM végzetes hibák C00021A {}; akkor majd azt követően a hiba megjelent nekem, én is indítsa újra a számítógépet, és adott nekem az egyik, majd valami jött utolsó ismert jó konfiguráció, és látta, valahol a másodpercek is ketyegett, hogy én majd adja meg a Windows XP a merevlemezen, mivel nem lenne probléma, de van egy másik probléma már nem tudom, mit mondjak Azt hiszem, ez lesz a hiba az optikai meghajtó, a optikai meghajtó egy Asus DRW-24B1ST a legújabb firmware frissítés Firmware nevezetesen v1.03, és nem tudom, mit kell tenni a számítógépes Plateaus, mert nem akarom, hogy boot CD Windows XP sp3, mert ha tesz egy CD-t a windows 7 venni, mert ez több, mint egy CD-és DVD is, az, hogy ebben az időben indítást DVD a Windows 7 szedése nem csak fordulatszám optikai meghajtó túl kemény, és betöltött egészen a telepítés befejezéséhez és azt Windows XP, de nem működik, és nustiu sp3 miért kérem? ajutatima és nekem, ha tudsz, adj még egy ötlet, hogy mi lenne fia, mint én, így sok ötlet a fejemben, és én nem tudom, de hogy képes megoldani a problémát menne tökéletes merevlemez sikerült formázni program teljes Low Level Format, Szóval ellenőrizze, hogy lenne, mert a por Mivel a vírusok a merevlemezre, mert a sofőrök összeegyeztethetetlen V. rossz fej más vezetők, talán ne legyen rossz, és azért, mert a programok megfelelően behelyezve, vagy azért, mert a játékok telepítésekor nem lehet ellenőrizni, hogy telepítse a Microsoft DirectX nustiu, akik nem tudják, hogyan, akkor, és mert okozhatja ezt a problémát, kérem, segítsen nekem ki szépen kérlek, mert megpróbálja használni ezek közül Én nézni, de azt hiszem, nem voltak fiai, és az Hővezető paszta volt a hatalom forrása a számítógépet. ezért kérjük, újra játszani, és én, hogy segítsen nekem, amennyit csak lehet, vagy ha tud nekem segíteni egy jobb megoldást is ad nekem egy ötletet konkrét és valószínű volt, hogy a jobb, kérem? , és sok gratulálok https://www.videotutorial.ro, A jó munkát végez, én azt a tanácsot, lehet kapott e-mail: [e-mail védett]

  89. fogadtatás
    Itt van, amit mond nekem ... amikor "chkdsk" -t adok
    Hozzáférés megtagadva mivel nem rendelkezik megfelelő jogosultsággal
    hivatkozni a segédprogram fut high módban

  90. Nisipeanuni - mondta

    Helló Tudja valaki, hogy miért, és hogy ubuntu windows 7 telepítési hiba, ha többet tesz 2 GB RAM, alaplap támogatja 3 Gb? A 2Gb két csomag telepítése XP simán megy a 2,5 GB memóriával memtest ellenőrzött

  91. vipstyle - mondta

    A rendszer problémát talált, és a Windows leállt károsodásának megelőzése érdekében
    a számítógéphez.

    A probléma úgy tűnik, hogy okozott a GMT file: hal.dll

    Ha először látja ezt a leállítási hiba képernyőt,
    indítsa újra a számítógépet. Ha ez a képernyő jelenik meg, kövesse
    Az alábbi lépéseket:

    Ügyeljünk arra, hogy az új hardver vagy szoftver megfelelően van behelyezve.
    Ha ez egy új telepítés, kérje a hardver vagy szoftver gyártójának
    minden Windows frissítést, amire szüksége lehet.

    Ha a problémák továbbra is fennállnak, tiltsa le vagy távolítsa el minden újonnan telepített hardver
    vagy szoftver. Disable BIOS memória lehetőség, mint a cache, vagy árnyékot.
    Ha kell, hogy csökkentett módban, hogy távolítsa el vagy tiltsa alkatrészek, indítsa újra a
    a számítógépet, nyomja F8 válassza ki a Speciális indítási beállítások közül, majd
    Csökkentett mód.

    Technikai információk:

    *** STOP: 0x00000124 (0x0000000000000000, 0xfffffa80035dc038, 0x00000000f2000030,
    0x000000000c000e0f)

    *** hal.dll - 0xfffff8000281ea3b cím a 0xfffff8000280c000 DateStamp címen
    0x4ce7c669

    86 memtest RAM tesztelt OK
    hard ok

    hogyan megszabadulni a hiba válaszoljon

  92. eduard - mondta

    Én is tisztelgett a hibaüzenet jelenik meg kék, és nem tudom megoldani a km-k I nehezen Windows nélkül rajta (tehát k nem csökkentett módban) Próbáltam különböző módon változtak összes elemet az alaplapon (kártya video, Rami, processzor) és még mindig semmi, tud valaki segíteni nekem mn? BIOS valamit?
    PC:
    MSI 1.4
    2gb futott
    Intel Celeron dual 300gh
    Videókártya: ATI Radeon 256 mb
    Előre is köszönöm

  93. György - mondta

    Helló, megjelent a kék képernyő, és azt írja: "stop 0x00000124". Hogyan tudom megoldani a Windows újratelepítése nélkül?

    • Paul - mondta

      hallani testvére megpróbálta telepíteni egy változata videokártya driver, és akkor nem jelenik meg

      • György - mondta

        Van Nvidia GeForce 9400GT azt újratelepíti a Windows és a levegő ma adta képernyővédők aabstru mi.a anue pontosan mit kell csinálni? (Kérem, segítsen nekem ezt a hibát én őrült) ..

  94. Liviu - mondta

    Helló ... 2 napig dak filmet próbálok nézni, amelyet a számítógép visszaállít. Ekkor megjelenik a kék képernyő .... Szépen elvégeztem a teszteket, mint az oktatóanyagban.. Semmi gond .... Megnyitottam a PC-t, és észrevettem 2 duzzadt kondenzátort. … .Ez az oka ????

  95. Hello, van egy nagyon furcsa probléma:
    Minden az oktatóanyag szerint jött ki, egy dolgot leszámítva: amikor belépek a Vezérlőpultba - Felügyeleti eszközök, nem látom a Windows Memóriadiagnosztikát, csak Komponensszolgáltatásokkal, Számítógép-kezeléssel, Adatforrásokkal (ODBC), Eseményhamisítóval, Helyi biztonsági irányelvekkel, Teljesítménnyel rendelkezem és szolgáltatások.
    Szeretném elmondani, hogy miért Windows Memory Diagnostic, és hogyan találom meg a tesztelést.
    Csak információ, ha van ilyen, egy Windows XP Professional operációs rendszer Service Pack verzió 2002 2.

    Előre is köszönjük.

  96. Szia, fél évig kék sziklám volt ... ... .. küzdöttem a számítógépemmel ...
    Ma kivettem a videokártyát, és hogy lássam a csodát, már nem kaptam meg a kék képernyőt ...
    Eddig 3 HDD-t cseréltem ... látom, hogy nem szenvedsz, mint én, és HDD-vel küzdesz:)…

  97. Sorin, Alex - mondta

    Helló Cristi! Nekem van egy probléma a kék képernyő! Nap mindig úgy tűnik nekem, és sokszor akkor, amikor ki a játék, különösen, ha az Alt + F4 sorrendben. Mit gondol, lehet a probléma?: -?

  98. Figyelj Nekem van egy probléma, amikor a számítógép, hogy valamit a játékból Adik mesenger stb stb ad nekem egy hiba írási hiba: A Windows hozzáfér dizpozitivul útvonalat, vagy megadott fájl nem rendelkezik a megfelelő engedélyekkel, hogy az elemek elérhető. 'S Hogyan igen időnként ad

  99. ajutatima és én egy probléma: ha adok-szerese a PC-s játékok, vagy messenger ad nekem egy eraoare. írja hiba: A Windows nem tud hozzáférni az elérési útvonalban vagy a megadott dizpozitivul. nincs megfelelő jogosultsága a tételt. Kérjük ajutatima néhány tanácsot

  100. Eltávolító SZERETNE AdrianGuudus

  101. AdrianGudus - mondta

    ady:
    ajutatima és én egy probléma: ha adok-szerese a PC-s játékok messengerpe alkalommal ad nekem egy eraoare. írja hiba: A Windows nem tud hozzáférni az elérési útvonalban vagy a megadott dizpozitivul. nincs megfelelő jogosultsága elementul.Va ajutatima néhány tanácsot kérek. akar parrying Adrian

    Nagy valószínűséggel nem rendelkezik rendszergazdai jogosultságokkal, akkor Belépve mint Vendég vagy a felhasználó korlátozott jogokkal (ami azt jelenti, hogy nem módosítja az operációs rendszer, és nem tudja használni bizonyos alkalmazások), vagy szoftver, amit távolítani megfelelően, és már csak hivatkozásokat (parancsikonokat programok az asztalon)

    • SSI EU SALUT.AM probléma BSOD.FOLOSESC Windows File 8.APARE kék SE RESTARTEAZA.AM Vátoztassa meg a célállomást kiírása és az összes SE-MA TE ROG.SUNT RESTARTEAZA.AJUTA iratkozzon fel ezen a pályán SIT.VA CONSTANT.MULTUMESC

      • bebe - mondta

        Legvalószínűbb, hogy egy hardver probléma, a Windows ugorhat 8 kér túl sokat, hogy ne vezessen a komponens arc, akkor ellenőrizze az állapotát a CPU kezdve paszta, majd folytassa a HDD-re vagy rami (szép ütés, lemezek más Solt), és ha ez nem itt, ellenőrizze szoftvert, de valószínűleg ez a hardver, próbáld ki a többi ablak és alacsonyabb, és mit mutat tüneteket! Remélem, már segített!

  102. és valahogy erősít ez, vagy meg tudod csinálni a videót, kérjük megoldani a problémát sokkal

  103. Sami Adrian Terog dak tehetünk, hogy erősít ez a videó Daka terog Még mindig muult.Si név valamit, hogy velem az én nevem Adrian :)

  104. vagy felveheti az id sami [e-mail védett]

  105. AdrianGudus - mondta

    ady:
    ajutatima és én egy probléma: ha adok-szerese a PC-s játékok messengerpe alkalommal ad nekem egy eraoare. írja hiba: A Windows nem tud hozzáférni az elérési útvonalban vagy a megadott dizpozitivul. nincs megfelelő jogosultsága elementul.Va ajutatima néhány tanácsot kérek. akar parrying Adrian

    A számítógép a tiéd?
    Milyen operációs rendszert használ, a Windows XP, Vista vagy Windows a Windows 7 8?
    Ha a számítógép nem a tiéd, meg kell beszélni, hogy a tulajdonos, hogy az Ön rendszergazdai jogokkal a felhasználói fiók.
    korlátozottan jogokkal nem tudsz semmit.

  106. Adrian Gudus terog sami dak tud nekem egy videót, és orvosolja a problémát

  107. Szóval hívj mg nimik sem Cmd, sem nimik, sem hozzáférés a mozilához a ... címen. terog fami egy videót a probléma megoldására

  108. Windows nem férnek hozzá dizpozitivul utat vagy fájlt. Nincs megfelelő jogosultsága a termék. "S Hogyan teszem eljön az idő, amikor

  109. Daka törölje az ütemezett feladatot, hogy tettem oda YourFile nush Frissítse a írási teljesítmény a felhasználó bejelentkezésekor. Terog dak adhat az id acc [e-mail védett] tud nekem segíteni, vagy beszéljen a HTMGB

  110. Igen, a számítógép az enyém, és én Windows Xp

  111. A számítógép az enyém, és igen, a Windows XP

  112. Terog segítsen nekem valamit a fenti probléma

  113. Iulian - mondta

    Cristi, elég gyakran kapok egy kék képernyőt a Windows 7-en ... akár bekapcsoláskor, akár játékokban: |. A windwos xp-n egyetlen egyszer sem láttam. A chipset miatt van? régi lesz és nem fogja támogatni a windwos 7-et?

  114. Ki tud segíteni nekem, ha találkozom valamivel a yaho játékokon stb., Úgy tűnik számomra, hogy ki kell választanom, mit nyitjak az adika segítségével: Megnyitás…. .Kérem, segítsen, és van Windows 7-es, szeretnék egy videót vagy valami olyat, amit kérek

  115. kék képernyő a halál - mondta

    Én salut.eu px.si a Windows Memory Diagnostic windows xp nem írható sami hogy hol??

  116. AdrianGudus - mondta

    kék képernyő a halál:
    Én salut.eu px.si a Windows Memory Diagnostic windows xp nem írható sami hogy hol??

    A Windows XP egy régi operációs rendszer nem jön integrált vele. Ha továbbra is szeretné használni a Windows Memory Diagnostic Windows XP kell eljárni, mint ebben a cikkben:
    http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/kcs/document?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&docid=DSN_5FE00A7EEC571A0EE040AE0AB7E1587C&isLegacy=true

  117. Helló
    Van egy törekvő 10.1 ″ -os laptopom, amelyre telepítettem egy Windows indítót. Az utóbbi időben ez a kék képernyő jelenik meg számomra (főleg, ha belépek az FB-be). A felmerülő hiba a "win32k.sys". Van olyan program, amely kijavíthatja ezt a hibát?

  118. és én rabolta mio asemnea problomea és a videokártya :( :(

  119. hogyan lehet megoldani a problémákat. exe. A PC és kapsz valamit, akkor csak plzz segítségével

  120. paul_bogdan93 - mondta

    Oké, és hogyan, ha a calculatoru nem csak elindul, és újraindítja a kép jelenik meg, így nem tudok járni ezeket a beállításokat, hogy megmondja,

  121. paul_bogdan93 - mondta

    Kapok egy BSOD-t, és ez azt mondja nekem, hogy a C000021a végzetes rendszerhiba ... meg tudod mondani, miért tűnik nekem? javítás helyreáll ... .... Nem tudom, mit tegyek ... ..ii hardisku készen áll?

  122. Helló, az áramellátásom kialudt, ez a kék képernyő megjelent, és nem tudok belépni sem hogyan, sem csökkentett módban, sem hogyan ... mit tegyek? köszönöm.

  123. Szükségem lenne néhány tanácsra ebben a témában ... Gyakran megtalálom a kék képernyőt, és a probléma az ntfs.sys 88c579b4 cím 88c19000 címen található, a 4a5bbf45 databélyegző.
    Úgy néz ki, mint a memória és a merevlemez nincs probléma tettem tesztek video tutorial.
    Azt lehet mondani, hogy lehet a probléma, és hogyan tudom megoldani?
    Megemlítem, hogy időről időre a monitoron lévő kép hirtelen leáll, de azonnal helyreáll ... lehet ez a hiba és a kék képernyőjű videokártya?

    Előre is köszönöm!

  124. Én indítsák újra a problémákat, és én ecranu kékes, és azt mondja raspppoe.sys

  125. IonutC - mondta

    Szia, van egy Toshiba laptop eredeti Windows7, megpróbáltam kinyitni, és nincs terhelés a Windows, én UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME kék képernyő STOP hiba: 0x000000ED (0xFFFFFA80056898C0, 0XFFFFFFFFC0000185, 0X0000000000000000, 0X0000000000000000) tud valaki segíteni? Tudom visszaszerez adat rajta? hdd hibás? a Windows újratelepítését? Előre is köszönjük.

  126. Írtam cmd .chkdsk nem old meg semmit.

  127. Sebastian - mondta

    Szia, nekem is van egy problémám, ugyanaz van, mint a PC-n lévő oktatóanyagban ... telepítettem az XP-t, telepítettem a videokártyát, minden rendben van, egész nap működik, és hirtelen megjelenik egy kék képernyő ... őszintén szólva ma kipróbáltam a Rami-t ma este Kivettem 1 ramot működött nem adott több hibát betettem és a másik ram vissza bekapcsoltam a bekapcsolt pc-t azonnal kialudtam kivettem bekapcsoltam az ággal hogy rami vagyok, előre is köszönöm Várom a lehető leghamarabb a választ, vagy ha lehetséges, az id crseba88-on Olaszországban vagyok, és itt nem ismerek senkit, aki csatlakozna hozzám, talán tudna segíteni

  128. Alina-Dana - mondta

    Hello! Megpróbáltam, amit mondtál a bemutató, de a mellékhatások megnézem lemez jelenik meg: talált hibákat. CHKDSK nem tudja folytatni írásvédett módban. Mit tegyek most?

  129. kék screen1 - mondta

    salut.toti azok, akiknek problémái vannak kék képernyő. cserélje RAM.

  130. kék screen1 - mondta

    salut.toti azok, akiknek problémái vannak kék képernyő. cserélje RAM kék képernyő leggyakrabban miatt hibás RAM.

  131. Cristi - mondta

    Én a Windows XP Windows Felügyeleti eszközök meory neve megjelenik diagnózis

  132. Mihai - mondta

    ad kiváló bemutató .. bár van csak a dolog. Van ez a probléma több, mint néhány hónap, de én nem tartom magam kapott változott néhányszor használtam Windows meghajtó csak eredeti alkatrészeket jött RAM és HDD cd.test több tucat alkalommal, és még mindig a probléma asta.nu egy gyenge pc. i5-2500.12 gb ram és így departe.nu várjon opiini, vagy valaki, hogy szerintem nekem, és én csak annyit, hogy lehet, hogy valaki az egyik fel.eu történt, hogy megtalálta a gyógymódot. garage.glumeam nevezett Amazon vagy a PC-n.

  133. Mihaitza - mondta

    Salz Adrian! Windows XP-m van, és amikor megadom a Parancssorot, úgy tűnik, hogy 4 KB-mal rendelkezem rossz szektorokban! Meg tudnád mondani, hogy hol van az a 4 KB a rossz szektorokban, és hogyan lehet ezeket megoldani ??? Vagy adjon egy oktatóanyagot

  134. Cosmin - mondta

    Én Sall kék képernyő jelenik meg PC újraindul Nekem van Windows xp kék képernyő de3,00Ghz processzor rami a 2 GB RAM I 2 párna minden 1Gb nehéz 160Gb kipróbáltam SATA merevlemez egy másik merevlemezre, de nem, ha tudok segíteni, hogy legyen a segítségemre. Nagyon köszönöm

  135. ady:
    ajutatima és én egy probléma: ha adok-szerese a PC-s játékok messengerpe alkalommal ad nekem egy eraoare. írja hiba: A Windows nem tud hozzáférni az elérési útvonalban vagy a megadott dizpozitivul. nincs megfelelő jogosultsága elementul.Va ajutatima néhány tanácsot kérek. akar parrying Adrian

    Tegyen egy kellemes minden kos, és van-e gond, ha nem azt jelenti, hogy telepítette a vezető, vagy szoftver okozta ezt.
    Ha a vezető vagy a szoftver, akkor meg csökkentett módban (a POST alatt F8-k), akkor válassza a lehetőséget, hogy adja meg a rendszer sofőr nélkül be-és tisztítsa meg.

  136. Vladutz - mondta

    Szia ... köszönöm a bemutatót, de a cmd.exe fájlnál, amikor a chkdsk-t írom, a következõ szöveg áll: Ezt a segédprogramot emelt módban kell meghívnod.

  137. Agyar - mondta

    Stefan Andrei: Elmélet, gyakorlat elmélet, amely megöl minket, kék képernyő 95% arány miatt RAM, te! szép marad, és távolítsa el a video kártya bővítőhely tisztára fogkefével könnyen inbibat ipari alkohol lelkek voltak, csak tisztítás és kapcsolatokat a rami és videó kártya, let-3 5 percig, majd helyezze vissza őket .. kék képernyő ha nincs elég RAM és használt játékok, szoftverek, stb .. hogy több memóriát igényelnek, mert lóg. Alapvetően tiszta a hardver és látom, hogy megy, nem járunk a hdd, meghajtó, software, ha azok megfelelően instalate.Si valami mást biztos, hogy van elég paszta a CPU és a hűtő.

    28 május 2013
    / Van egy kényesebb problémám is ... Az ötlet az, hogy megtisztítottam a cuoolert, és utána, amikor megpróbál belépni a szélvédőbe, kapok egy kék képernyőt és egy számkódot, de az általános idézési hibánál kevesebbel írt kóddal. kicsi… (feltettem a pasztát a processzorra, és nem mentem semmire) ... Kérjük, küldje el nekem az e-mail címet. ( [e-mail védett])

    De én nem akarom, hogy a CD-windous újra .. mert nem akarom adatokat az asztalon, és elveszti

  138. Helló Cristian kék ecranu probléma származik memóriából ps?

  139. Kék ecramul probléma, grind 6 hónapot Lam vezetett, hogy helyrehozza, de nem talált hibát, bár furcsa a ps kevesebb, mint egy éve, vásárlás ms lam várható.

  140. Cata - mondta

    Ez a program ellenőrzésére összetevők?
    fut a live cd?

  141. Ierdna - mondta

    Helló Én egy chkdsk, és adott nekem '4 kb rossz szektorok, hogy megoldja ezt, és ha valami komoly?
    Igen, és van egy másik problémám, amikor játszom, vagy amikor a számítógép megnyílik, eléri a „Windows indítását”, majd elkészül a fekete képernyő és megjelenik a „Nincs jel” ... Mit tehetek ebben az esetben? Segíts nekem 🙂

  142. Alin Malaelea - mondta

    ==================================================
    Dump Fájl: 071113-23712-01.dmp
    Crash idő: 7 / 11 / 2013 2: 22: 29 AM
    Bug Check karakterlánc: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
    Bug Check Code: 0x000000d1
    Paraméter 1: `00000000 00008000
    Paraméter 2: `00000000 00000002
    Paraméter 3: `00000000 00000008
    Paraméter 4: `00000000 00008000
    Okozott a vezető: CLASSPNP.SYS
    Az okozott Cím: CLASSPNP.SYS + 1816
    Fájl Leírás:
    Termék megnevezése:
    Cég:
    Fájl verzió:
    Processzor: x64
    Crash Cím: Ntoskrnl.exe + 80640
    Stack 1 Cím:
    Stack 2 Cím:
    Stack 3 Cím:
    Számítógép neve:
    Teljes elérési út: C: \ Windows \ Minidump71113-23712-01.dmp
    Processzorok száma: 3
    Major Version: 15
    Kisebb Version: 7601
    Dump Fájlméret: 270,992
    Fájl Dump idő: 7 / 11 / 2013 2: 45: 37 AM
    =================================================
    Már stresszes vagyok, segítségét kérem ”?

  143. Yancu - mondta

    Előző este telepítettem a kmplayer-t, majd eltávolítottam ... és ma megkaptam a kék képernyőt .... Ellenőriztem mindazt, amit az oktatóanyagban mondtál ... cmd-ben és memóriákban, és minden rendben van ... bementem csökkentett módba, de Nem távolíthatok el semmit a kezelőpanelről / programokról és funkciókról ... Hogyan távolíthatok el valamit a vezérlőpulton belül?

  144. Yancu - mondta

    úgy tűnik, hogy a hibát az egér okozta (nem vagyok 100% -ig biztos benne) ... de mivel kivettem az egér USB-jét a laptopomból, a hiba nem jelenik meg ... Várok még néhány napot, hogy biztos lehessek benne, és visszajövök;)

  145. Yancu - mondta

    úgy tűnik, tévedtem ... .Remélem, hogy segítesz a megoldásban

  146. Dragos - mondta

    Én ezt a BSOD. Úgy tűnt, kedden és csütörtökön, közvetlenül azután, hogy kiderült Róma II Total War (piratat.). Azt gondolják, hogy a túlmelegedés, de nem tudom. Szeretnék egy gyors választ, kérem.
    Ez volt az utolsó:
    Dump Fájl: 090613-19812-01.dmp
    Crash idő: 9 / 6 / 2013 6: 47: 58 PM
    Bug Check karakterlánc: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
    Bug Check Code: 0x0000003b
    Paraméter 1: 00000000 `c0000005
    Paraméter 2: fffff800 `02c935fe
    Paraméter 3: fffff880 `09211e00
    Paraméter 4: `00000000 00000000
    Okozott a vezető: Ntoskrnl.exe
    Okozott cím szerint: Ntoskrnl.exe + 6f880
    Fájl leírása: NT Kernel & System
    Termék neve: Microsoft ® Windows ® operációs rendszer
    Cég: Microsoft Corporation
    Fájl verzió: 6.1.7600.17273 (win7_gdr.130318-1532)
    Processzor: x64
    Crash Cím: Ntoskrnl.exe + 6f880
    Stack 1 Cím:
    Stack 2 Cím:
    Stack 3 Cím:
    Számítógép neve:
    Teljes elérési út: C: \ Windows \ Minidump90613-19812-01.dmp
    Processzorok száma: 4
    Major Version: 15
    Kisebb Version: 7600
    Dump Fájlméret: 290,760
    Fájl Dump idő: 9 / 6 / 2013 7: 27: 42 PM
    Azt akarom tudni, hogy mi a teendő, hogy ha valóban szükség van, hogy a Windows valuta. Én eltávolítja. játék, és nem volt ideje, hogy ha ez megtörténik. Én beolvasott a számítógép és nincs vírus. Nem is tudom, mit mondjak a vezetők, ha tudod, olyan jó program, de a szabad, nem próba, kérlek ... Csak laptop egy hónap, és nincs kemény s rossz. (Chkdsk)

    • Sergio - mondta

      ady: Ajutatima és én egy probléma: ha adok-szerese a PC-s játékok messengerpe alkalommal ad nekem egy eraoare. Írja hiba: A Windows nem tud hozzáférni az elérési útvonalban vagy a megadott dizpozitivul. Nincs megfelelő jogosultsága a tételt. Kérjük ajutatima néhány tanácsot. akar parrying Adrian

      Újra a Windows 100%

      Dragos: Megvan ez a BSoD. Kedden és csütörtökön jelent meg előttem, közvetlenül azután, hogy lezártam a Róma II totális háborút (kalózkodva). Azt hittem, hogy túlmelegszik, de nem tudom. Gyors választ szeretnék kérni. Ez volt az utolsó: Dump File: 090613-19812-01.dmp összeomlási idő: 9. 6:2013:6 Hibakereső karakterlánc: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Hibakeresési kód: 47x58b 0. paraméter: 0000003`c1 00000000. paraméter: fffff0000005` 2c800fe 02. paraméter: fffff935`3e880 09211. paraméter: 00`4 Az illesztőprogram okozta: ntoskrnl.exe Cím okozta: ntoskrnl.exe + 00000000f00000000 Fájlleírás: NT kernel és rendszer Terméknév: Microsoft® Windows® Operációs Rendszer Vállalat: Microsoft Corporation File Változat: 6 (win880_gdr.6.1.7600.17273-7) Processzor: x130318 összeomlási cím: ntoskrnl.exe + 1532f64 6. veremcím: veremcím 880: veremcím 1: számítógép neve: teljes elérési út: C: \ Windows \ Minidump2-3- 90613.dmp processzorok száma: 19812 fő verzió: 01 kisebb verzió: 4 kiírási fájlméret: 15 7600 kiírási fájl ideje: 290,760. 9:6:2013 Szeretném tudni, mit tegyek, ha módosítanom kell a Windows rendszert . Csalódott vagyok. a játékot, és nem volt időm megnézni, hogy megismétlődik-e. Átnéztem a számítógépemet, és nincs vírusom. Nem tudom, mit mondjak az illesztőprogramokról, ha tudsz egy jó programot, de kérlek, ingyenes, nem próbaidőszak (Chkdsk)

      A Windows Reinstallllllll 100%

      • Dragos - mondta

        Biztos? Úgy értem, ma körülbelül 6 órát játszottam egymás után a FIFA 2013-at (a High-on), és nem volt semmi problémám. A BSoD csak akkor tűnt fel nekem, miután több mint 2 órán át játszottam a Róma II-vel, és akkor jelent meg, amikor bezártam. Alig láttam az asztalt, és bezárult, megjelent a BSoD. Ha ez harmadszor történik meg, újratelepítem a Windows rendszert. Addig nem. És miért mondod 100% -ban? Mondjon néhány okot, legalábbis ...

  147. Mihai - mondta

    Magyarázza el Windows XP-re is !!!! > :( Mi a fene .. nincs mindannyiunk 7 ... Vagy készítsen "zárójelet" a bemutató során, és röviden magyarázza el !!!!

    • Adrian Gudus - mondta

      Hol megjegyezni, hogy ez a bemutató körül kell lennie 7 windows? Mit mondott a bemutató vonatkozik az élet általában, és a Windows XP vagy 7 8.

  148. de cere: Probléma van a webhely biztonsági tanúsítvánnyal.
    Google

  149. marian - mondta

    sal ... .ha van skype azonosítója, hagyja itt, hogy többet tudjak magyarázni és jobban megérteni 🙂

  150. catalyn21 - mondta

    Én és a yo a kék képernyő probléma indításakor torrentek letölthető filmek, játékok, stb.
    miután a Reebot elmondta nekem, és kiválaszthatja a megfelelő Boot eszközt, vagy helyezzen be indító adathordozót a Boot device elembe, és nyomja meg a gombot ... Ki kell kapcsolnom a laptopomat, hogy normál paraméterekkel induljak, vagyis visszatérjek a normálishoz ....

  151. Florian - mondta

    Hello, van egy kék képernyő a PC és a Ramar két lépcsőben azaz ellenőrzési rendszer ellenőrzi a merevlemez és a memória. Azt akarom tudni, hogy pontosan hol is látom, milyen eredményeket alakult, amikor ellenőrzi a memória számomra egy újraindítás után, és nézd meg a memóriát a szokásos Windows és aztán semmi!

  152. Telepítettem az Internet Explorer 11 a frissítéseket a HP laptop a Windows és az eredeti francia.
    Ha bezárja, és indítsa el nem ad nekem!
    Hogyan tudom megjavítani?

  153. SAFS - mondta

    Én nem mutat semmit X alatt: 00000050
    De ez sokkal alacsonyabb "összeomlást" mutat nekem ... kerestem a Google-on, de nem találom ...

  154. DSN-Tuning - mondta

    Nekem van egy probléma a kék képernyő hiba, miután bezárta a PC, és azt akarta, hogy nyissa meg újra. De nem volt más választásom, nyissa meg a főképernyőn, hanem a sáv marad megragadt féltöltöttség http://imageshack.com/a/img607/6420/sqx8.jpg . Valami ötlet, hogy mi lehet az?

  155. Ionut - mondta

    Helló, nekem is problémám van a számítógéppel, és őszintén szólva nem tudom, mit kezdjek vele. Teljesen tönkrement .... már nem nyílik, egy kicsit betöltődik, majd visszaáll. Megpróbáltam csökkentett módba lépni, és nem tudom visszaállítani. Megpróbáltam újratelepíteni a Windows-ot, megpróbálta, és megjelent a kék képernyő http://postimg.org/image/o8rox1a63/ Azt hiszem, ez valami a merevlemezen van, de nem tudom, mit tegyek ... Hogyan tovább?

  156. Adrian - mondta

    Hi követtem minden lépést a bemutató sajnos adta meg a számítógép memória probléma után tettem ezt a tesztet a Windows Memory diacontic Most mit kell csinálni, amit tudom, hogy ki a kemény: Rami processzor vagy ..? mind a köd természetesen új vagy tudsz nekem segíteni kérlek, így nem értem, hogy változtatni az összes pc :))

  157. Marius - mondta

    Nekem is van egy problémám, ez kék képernyőt ad, és lefagy, ezért mivel lefagy, már nem tudok végső feladatot adni, és azt hittem, hogy a merevlemezről írta, hogy elromlott, és ezért vettem egy újat, Újra telepítettem a szélt, és 2 óra múlva ismét a kék képernyő, és néha összeomlik, mert már nem tudok semmit csinálni. Kérem, segítsen nekem, hogy hozzáadjam az Ownagee-hez, hálás leszel,

  158. Jordánia - mondta

    Azt hiszem, ez attól függ, hogy melyik rendszert .. Az én véleményem .. tudom, mint én kaptam kék képernyő .. de mikor p4 sok .. és rájöttem, hogy ha elegendő memória van a Windows vírusok ezt ..

  159. Hétfő este telepített Windows Ultimate sp 7 ezer 1.Pana ma tökéletesen ment ma, amikor iam megjelent elment 5 perc újraindításához, és a képernyő még nem kezdődött el, és nem az asztali nem újraindult incarca.Cand ezer kék képernyő jelenik meg, amely indul WinXP Norn porneste.In nem indul el csökkentett módban, azonban a képernyő még mindig nem merge.Stiti merge.Pe egy másik monitor lenne a probléma?

  160. Tudja, hogyan kell megoldani ezt a hibát 0x000000EA

  161. Nindzsa - mondta

    Számomra ez a hiba jelent meg (például a CPU elérte 100%) tisztított Systeme ing semmi baj.
    Amikor a CPU eléri 100% azonnal megjelenik, majd indítsa újra (hogyan lehet megoldani ezt a problémát a CPU?
    A CPU egy őrült néha ő is egyszerű játékok és programok.

  162. Raul - mondta

    Szia! A számítógépem nagyon jól működik ... És már évek óta rendelkezem vele, de attól az időponttól kezdve, amikor bizonyos webhelyeket látogat meg, mint például a youtube, a grooveshark, a facebook. stb., megkapom ezt a "kék képernyő" hibát, és visszaáll. Itt említem, hogy minden alkatrész és illesztőprogram rendben van ... semmi gond. SEGÍTS !!!

  163. Madalina Niculae - mondta

    !! Segítsen nekem kék képernyő, és bár én adtam az egyik telepíteni az illesztőprogramokat újra, ne menj oda, és a kód 8231B9EO, O COOOOOO6.CE tehetek?

    • ez a probléma nem csak a helytelenül telepített illesztőprogram miatt jelentkezik. Lehet, hogy vírusai vagy hibás alkatrészei vannak. Olvassa el az oktatóanyag feletti szöveget is. Írja be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe: "Mi az Offline Devirus (indításkor), és hogyan használjuk a Windows Defender Offline eszközt?"

  164. Razvan Ciuhan - mondta

    Hello, Blue Screen of Death után azonnal jelentkezik a betöltő képernyőn, említik az OS volt telepítve, mint a bemutató a MiniTool Partition Wizard és Corel, minden szép és jó, amíg kinyitottam a PC-én fut operációs rendszer telepítését, illesztőprogramok, programok és Végül kiterjesztett PW MiniTool partíció (D) vissza a GO 5 telepítéséhez használt operációs rendszer, majd megkért, hogy újraindítás után, hogy a betöltő képernyőn jelenik meg, és rögtön egy pillanatra bluescreen majd indítsa újra, én a Windows 7 Végső de biztos vagyok benne, így ez nem lehet hibáztatni. Volt két helyszínen minden 1 360 MO és az egyik MO ki a rendszer fenntartott, nem tehetek optikai meghajtó és USB port nem működik?

  165. Helló Nekem van egy probléma calculatoru megpróbálja telepíteni a játékot, vagy az Internet Explorer kap védem a kézírás nergu elmosódott kék és újraindul, amint én kijavítani ????

    • Lehet, hogy vírusai vannak. Próbálkozzon a rendszerindítással. Ha nem tudja, hogyan írjon fent a "boot scan" keresőmezőbe, és további oktatóanyagokat talál erről a témáról. Csak IE vagy más böngészőkben jelenik meg a probléma?

  166. Marius - mondta

    szia, kék a képernyőnk ... de már nem tudok olvasni .. és ha újra telepítem a Windows-t ... most telepítem, és még mindig betöltődik, semmi sem jelenik meg 🙂 tudnál segíteni, hol kezdjem?

    • Először is mindent, ha nem kell a telepítés (web kamera, botok, vezérlők, kártya olvasó, capture kártya, hangkártya, TV tuner), és maradt csak az egér és a billentyűzet.
      Ha minden baj próbál változtatni a Windows CD.
      Ha még mindig problémái meg kell gondolni, hogy változtatja meg a merevlemez vagy RAM.
      A diagnózis nem egyszerű, de ez jó, hogy hívja valaki (ellenőrizze RAM és a merevlemez), ami jó, ha adsz neki a fejét.

  167. hello nekem ad nekem BlueScreen amikor belépek egy játék (bármilyen) és írni bad_system_config_info. Mit tegyek?

  168. musatoiu Damian - mondta

    Hello Nekem van egy ATI Radeon HD Alak x4870 a 2 2 512 bitek GB dual band dravari problémája van a videokártyával tettem egy utolsó frissítése semmit sem vehetünk szemért da da atikmdag.sys error de most hiba kijavításának atikmpad.sys ad nekem a kék error screnn apával találtam a neten, mint pad szembefordult nem találja az alma nem változik atikmdag.sys

  169. Helló,

    Tegnap játszottam CS: GO, a játékot játszottam simán.
    Egy idő után ott ezt a BlueScreen és újraindul, majd észre, hogy a laptop felmelegszik és eléri 100% CPU. Mi lenne megoldani?

  170. crisztian - mondta

    Helló, problémám van a laptopommal, szeretnék telepíteni a win xp-t, bluescreannek tűnik, mindig más CD-ket cseréltem, egy másik win xp-t, és 2 c és d játékom is van c-n, Win-t és a d-re telepített programokat, zenei programokat, képeket… amikor elkezdtem telepíteni, nem csak formattáltam, ez problémát jelent, megfertőződhet, vagy sok zeném van, és nem akartam elveszíteni, megpróbáltam elindítani a botot, de amikor újraindítottam, és fut A stick nem marad a fekete képernyőn. Pontosan úgy csinálom, mint a bootolható pálcikák készítésének ismertetése a Win XP-vel kérem, hogyan tudom telepíteni a Win XP vagy SP7 szoftvert a Win7-ből vagy a Stik-ről anélkül, hogy CD-t vagy CD-t kérnék tőlem, de ne adja meg azt a bluescrean hibát, amely nekem mindig megjelenik, amikor települ, kérem, válaszoljon e-mailben egy kicsit a neten köszönöm

    • Alex - mondta

      Ha a Windows XP-t a botra szeretné helyezni, írja be a jobb felső sarokban található "Rufus" keresőmezőbe
      Alkalmazása amint az a másik bemutató.

  171. Liviu - mondta

    Helló, nekem is van egy problémám a kék képernyővel, amely megmutatja, hogy „driver_irql_not_less_or_equal (tcpip.sys) konkrétan azt mutatja, hogy a Windows 8-asom van a hp dual core laptopon. Kérem, segítsen, ha tud. Hol tölthetem le az illesztőprogramot és hogyan telepíthetem, ha bizonyos programokra van szükség, stb

  172. Robert stelczner - mondta

    hello! Megvan a probléma, mint, hogy én nagyon hálás lenne, ha tudna nekem segíteni, még néhány tanácsot. megkapjanak minden a szépség egy kék képernyő. Szeretném megemlíteni, hogy mielőtt a poszt tettem mindent, amit mondott az oktató, hogy megszüntesse azt. jó. 2 hétre elfogadható számítógép-konfiguráció. Haswell I5 4460, 8 gb ram, hdd terra 1, 1 5 DDR videokártya 128gb bit. jó. Írok így MEMORY_MANAGEMENT kék képernyő. OK. Elmentem comp ahol vettem az ETA 2 pontosan u srácok megváltozott a munkám maradsz (mindkét lemezt). jó. menj megy a kék képernyő. vissza őket. Megváltoztattam a lemez baza.bun. menj mész kék képernyő változott a processzor. semmi kék képernyő. akkor ajánlom a hűtő jobb processzor mert azt mondják, hogy azt mondják, több mint fűtött. Vettem kék képernyő. Megváltoztattam a SATA kábelek vagy mint mondtam, hogy. kék képernyő. Kérjük, hidd el nekem nincs türelmem. Otthagytam a videokártya teljesítménye és hdd változott, hogy úgy mondjam. defiecare alkalommal is beszélve, hogy számítógépes tőle szopás én asztali képet, mert tartottak tesztek, ahol nem Erros írta CPU / memória nincs hiba / hdd nincs Erros / grafikus kártya Erros nem található. Nem tudom, hol bírta tovább, és így nekik fejfájást május. és az utolsó választ kapsz tőlük, hogy: én i5 Haswell processzor nem kompatibilis a Windows 4460 7 és hogy nincs más választásom, és el kellett halasztania az én ablakok 8. Nem tudom elhinni. Kérjük, ha bármilyen ötleted van hálás lennék. köszönöm

    • A forrás lehet bűnös, de a járművezetők.
      Ha a forrás régi, akkor esetleg nem biztosít stabil feszültségű komponens és így a probléma.
      És a Windows illesztőprogramok használni is lehet az oka ezeknek a problémákat.
      Ha beállítja a BIOS borítani profilok, tiltsa le azokat. Gyakran néhány alaplap egy gombot, hogy automatikusan borítani lát, nem nyomja (ha van).
      Van, hogy mindent megszüntetése, de nem teszed őket vásárolni, kölcsönözni egy barátja a forrás, és ne próbálja újratelepíteni, és csupán hivatalos vezetők.
      Ha újratelepíti mindent feladni extra (merevlemez, kártyaolvasó, mikrofon, vezérlők, stb, stb) instalaeaza csak a legszükségesebb és néhány vizsgálatra, mielőtt apusci telepíteni vagy más szoftverre.

  173. pirvoiu valentin - mondta

    Helló. ha kék képernyőt kapok, és amikor hozzáférek a "mentési módhoz"? mit tehetek?

  174. köszönés, felém fordul, de ha nem indul el (én butaság telepítettem aktív volt killdisk után telepítettem nem tudja kinyitni azt semmilyen módon védem valamit, de még mindig nem nyílt, meg tudom csinálni ebben az esetben?).

    • Alex - mondta

      Próbáld ki, hogy csökkentett módban (amikor bekapcsolja a számítógépet le F8), és próbálja meg eltávolítani a programot.

  175. Eugen Radu - mondta

    Salut! Én magam BSOD problémák csak akkor, amikor a kormány mögött elhelyezett. http://support.logitech.com/product/formula-force-ex Találkozom utolsó win7 puha ..
    http://postimg.org/image/d36texi6t/
    http://postimg.org/image/divmxlip5/
    http://postimg.org/image/k0m9b8bk5/
    http://postimg.org/image/c6lnpu3r9/

    Észrevettem, hogy ő adja nekem azt a hidclass.sys-t .. Azt hittem, "egytől fejig" adja a sofőrt a kormánynál az egérrel .. szintén logitech ..

  176. Marian - mondta

    Nagyon segítőkészek voltak !! tiszteletem uram !! Nagyon szerencsés vagyok, úgy tűnik, hogy cheap megúsztam olcsón, az első két lépés a teljes tisztítás, és van egy kérdésem is, mit ajánlasz a számítógépemnek, úgy értem, tudsz ajánlani egy jó víruskeresőt? és mi mást lehetne tenni ennek elkerülése és a PC úgymond erősebbé tétele érdekében ...
    Köszönöm szépen !! Figyeljük meg ismét !!

  177. Aurelian - mondta

    hello, én kék képernyő jelenik meg, ha a PC (ha a böngésző segítségével, skype, játékok) telepíteni különböző programok néztem mindenhol, de nem tudtam, hogy ez, én nemrég telepített BlueScreenView és sikerült látni a hibákat, azt mondhatom, aki a probléma hardver / szoftver?
    Itt vannak a hibák Azt hiszem, láthatjuk: file: /// C: /Program%20Files/NirSoft/BlueScreenView/report.html

  178. Andrew - mondta

    És ha én byte rossz területeken lehet tenni?

  179. Andrew - mondta

    Veszem összeomlás hulladéklerakók (BSOD oldalak, mint sokan mondják, és hogyan adsz nevet a bemutató) kis és gyakran nem is tudja, ha szokatlan aggódni. Kaptam egy nap 2 időközzel 4 5-óráig. Több mint 3 2 nap kaptam összeomlás hulladéklerakók minden időközzel 4-5 órát. Meg kell aggódni? Ajánlat a számítógépet, ha elkezd a programot, amely árt vagy bármilyen időben? Az utolsó baleset lerakó vették telepítésekor Counter-Strike térképen 1.6 a szerverről .. valószínűleg fájni letöltését számítógépes fájlokat? Köszönöm!

  180. Liviu - mondta

    Szia Cristian ... nagy kérésem van rád .. van egy asus laptopom ... és körülbelül 2 hónapja kék képernyőt ad nekem, különféle dolgokkal ... a memóriakezelés ba oldala nem tudom mit, IRQ valami ilyesmi vagy rendszerszolgáltatás…. A memtest 86-al ellenőriztem az ágat .. tökéletesek, a hdd kiválóan működik. a videokártya remekül működik ... és megkarcoltam a laptopot, és megállapítottam, hogy problémái vannak a dxdiag-val ... ott is kijavították .. Nem vittem le az illesztőprogramokat a netről különböző oldalakról ... Van egy DVD-m az eredeti laptop illesztőprogramokkal, amelyeket ő maga telepít be ... és automatikusan csak az autót adom ... ma kicseréltem az új ablakokat, amelyeket két másik laptopon használok .. hogy az ablakokat ... .. az illesztőprogramok telepítése után elindítottam Frissítem a Windows-ot, és hibát adott a frissítés miatt, mert valami nem volt telepítve ceva ez ezekből a frissítésekből származik ??? . Igen, kérem, mondjon véleményt !!!

  181. Liviu - mondta

    Azt elfelejtettem mondani, hogy én tisztítani a hűtőborda, elhelyezni az ezüst paszta ..

  182. eric - mondta

    Wed ad nekem egyszer 20 perc Bluescreen
    Mit kell tenni?

  183. Savu Teofil - mondta

    Helló, én problémám az, hogy pc_ul indításakor és kezeljék elsődleges Windows kék képernyő hiba betöltése és nagyon gyorsan eltűnik,

  184. Teodora - mondta

    Szia, ez a BSoD megjelent nekem, amikor filmet néztem. Mivel féltem, hogy kihúzom a számítógép csatlakozóját. Vajon történik valami, ha kinyitom a számítógépet? Kérem, segítsen, mert nem tudom, hogy bekapcsoláskor történik-e valami. nyisd ki ...

  185. MurariuFlorin - mondta

    Salut.Am ezzel a problémával, és azt ecranu albastru.Dar nem tudok csökkentett módban, vagy visszaállítja altaparte.Se intru-na.La végül megjelenik a kék, amikor megnyitni scren.Ceas tehetne?

  186. Niculici Razvan - mondta

    Miért a számítógép ad nekem a kép vagy ingheaza ii fekete képernyő vagy BSOD? Nem tudom, mit refornatatdar titim ad a 3 hibákat.

  187. Gabriel - mondta

    Szia, nem látom a videót az oldalon ...

    Van egy probléma, asus i7; 850M GTX grafikus kártya ad nekem a kék képernyő a hurok nem engedi bejutni a LAM telepítésével a Windows 10 2 hónappal ezelőtt variáns 8.1

    Azt hiszem, ez a probléma a helyet a C partíciót, ahol telepítette a Windows, mint tettem nagy játékok felett 13 eredeti folyam, és nem nekem nincs elég hely
    Ha bármilyen javaslata, hogyan kell csinálni, hogy helyet szabadítson fel, akkor mondja meg, kérem, hogy nem tartalmazza a Windows vagy csökkentett módban
    Mia adta számos hibát, beleértve 1 unbootable rendszerindító kötet; Kritikus folyamat 2 Diede; 3 BAD SYSTEM CONFIG INFO

  188. Spink - mondta

    Szia, nekem is van egy lenovo b51-80, és van egy kis / nagy problémám. Mindent tökéletesen futtat, nincs problémája, kivéve egyet, pontosabban, amikor becsukom a fedelet, és "hibernálni kell", majd fel kell emelnie a fedelet, egy kicsit marad, "kék képernyőt" ad nekem, majd újraindul, mi van tehet ebben a helyzetben?! Nagyon nem értem ennek a problémának az okát.

  189. cumiku - mondta

    Köszönöm a videót

  190. Hogyan érzékeli, ha az egyik összetevője a PC probléma vagy haldokló ??

  191. ajutatima és én egy probléma: ha adok-szerese a PC-s játékok, vagy messenger ad nekem egy eraoare. írja hiba: A Windows nem tud hozzáférni az elérési útvonalban vagy a megadott dizpozitivul. nincs megfelelő jogosultsága a tételt. Kérjük ajutatima néhány tanácsot. akar parrying Adrian

Trackbacks

  1. […] 'Méret': '0x0'}; Először azonosítsa a hibát, a megoldások csak ezután találhatók meg. Mi a BSoD vagy a "kék képernyő", és hogyan lehet meghatározni a probléma okát? Videó oktatóanyagok… Válaszoljon a következővel: […]

  2. […] A GTX860M szuperstabil beállítások mellett 15% volt. A szondák során kaptam néhány kék képernyőt is, amelyek szinte normálisak a túlhúzásnál. Letöltési linkek: Az MSI Afterburner hivatalos letöltése a Gpu-Z […]

Speak Your Mind

*