A Windows XP telepítése AHCI konfigurációra vagy RAID tömbre - HD video oktatóanyag

Ebben a videóban bemutató változtatni fogunk a Windows XP Pro, hogy kell telepíteni egy RAID tömb vagy AHCI konfiguráció használata nélkül discketa Flopy erre a feladatra.

Általában egy illesztőprogram telepítése előtt az operációs rendszer telepítése történik Flopy, de vannak esetek, amikor nem tudjuk használni Flopy majd be kell vezetnünk a járművezetők vezetési telepítése Windows XP számukra betölteni, mielőtt a rendszer telepítése működik.

Pilóta AHCI van szükség abban az esetben, notebook termékek mostanában, ahol megvan a lehetősége egy meghajtó Flopy, a gyártók a hordozható számítógépek voltak az alap konfiguráció AHCI-aktivált és a Windows XP nem tartalmazza driver AHCI a chipset intel.

Ha a notebook letilthatja AHCI opciót, de akkor is van némi teljesítménycsökkenés, amikor az olvasás és írás a lemezre.

AHCI Ha van rá mód, hogy tiltsa meg, ha körülményesen keresztül RAID kötelező telepíteni a vezető előtt az operációs rendszer telepítése az operációs rendszer ismeri fel a RAID tömbben.

"

RAID ötvözi a fizikai merevlemezek egyetlen logikai egység segítségével a hardver vagy szoftver alkalmazás. Hardver megoldások tervezték E rendszerrel együtt, mint egy merevlemez nélkül az operációs rendszer tudja a fizikai architektúra. A szoftveres megoldások valósulnak meg az operációs rendszer, de a kérelmeket az a RAID építészet, mint egyetlen egység.

Három fő típusa RAID: tükrözés (Tükrözés), az adatok másolása több lemezt, csíkozáshibajavítás (Hibajavító) amennyiben ellenőrzés felesleges lemezek adatok tárolására kell kimutatni, és korrigálni a hibákat. Különböző RAID szinten használja egy vagy több, a fent felsorolt, attól függően, a rendszer követelményeinek. A fő cél a RAID építészet növekszik az adatok biztonságáról, fontos védi az üzleti kritikus információkat, mint az adatbázis adott megbízások ügyfelek; vagy a sebesség megnő, például egy olyan rendszer, amely továbbítja TV programok "on demand" több nézőt. (Váltott soros), az adatok megosztását több lemezt; és

- Idézett Wikipédia.

Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. OviDyus - mondta

    bravo jó munkát végez ... őszinte, hogy te legyél a legjobb Romániában ... szerencsés

  2. beb3_mykk - mondta

    FRUMOSSSSSS IGEN A 11. MEGJEGYZÉS SEMMILYEN SOROLÁSAI, 10. SZ.…. A BAFTA IS TARTJA MEG >>>>> SUPERRR >>> Rengeteg ember imádja és tiszteletben tartja ezt;

  3. Adrian - mondta

    @beb3_mykk: Kérem önöket, tegyünk közzé észrevételeket a szemnek kellemes, szép, és hagyjuk lágyabban a nemi jelekkel ">>>", hogy nem vagyunk vakok, és látjuk, mit írsz, és ha normálisan írsz kis betűkkel! Kérjük, hagyja abba a posztolást a Caps Lock aktív állapotában, és legyen írásban kissé rendezett, úgy viselkedik, mint egy 13 éves gyermek, őszintén szólva egykorú vagy! A legtöbb megjegyzésed mindenféle jelekkel van ellátva, nyomtatott formában írva ... tudni, hogy k akkor is találkozunk, ha normálisan írsz! Tedd félre ezt az írásmódot ... íme egy olyan oldal, amelyet nem a Mirc vagy a Messenger használ, és hidd el, hogy az írásmód idegesítő a szem számára!

  4. CORLEONE - mondta

    És még mindig van egy kérés (tegye, mit és hol), hogy van néhány oktató a dokumentumot szeretne olvasni az észrevételeket és POC rendetlenség, hogy adja meg a alteceva, ami azt jelenti, hogy azok, akik nem érdekli böngészés nus Sait csak kíváncsi, hogy miért fáj nekik! Véleményem: az nézze meg az oldalunkat és a poszt, ahol látni fogja, hogy ez az egyetlen módja, hogy lehet tanulni sokkal több, mint a pillanat, de mielőtt már hozzászólás beküldéséhez találja meg a választ!Sok szerencsét!

  5. tengeri - mondta

    Gratulálunk, amit teszel, jó totorialele, van egy vezető hiányzik lekérdezéseket? Azt kérdőjel? prémium Vista operációs Coprocessor.sitemu

  6. Florin Iacob - mondta

    Cun a 0 raid két merevlemez egyidejű

  7. a sfarsitt tudom telepíteni XP msi és én jó!

  8. Eugen - mondta

    salut.felicitari minden faceti.am tanácsot valamennyi és okos, mint azt gondolják, hogy atotstiutorii.daca miért és így tesznek ceva.ma jelent azok számára, akik jignit.respecta és akkor respectat.acest sait ez ingyenes, így ott is kellett nimik lor.ignoratii.merci.la számos honlapján totoriale előtt, és hosszú életet.

  9. A bemutató rendkívül binevenit.multumesc
    Cristi
    Várja meg, amíg más, hasonlóan jó.

  10. Nicu Dumitrescu - mondta

    Kiváló! Számomra ez a bemutató akkor jött, amikor nem tudtam, mit tegyek. Kétségbeesett voltam, hogy nem tudtam átírni az özvegyeket, hogy tesztelhessem az Acronis valódi képét - amit neked is megtudtam. végül egy CD-t a személyre szabott Windows rendszeremmel, amint tanácsot ad nekünk ezekben az oktatóanyagokban. Sőt, nagyszerű inspirációt kapott, amikor a bemutató vége felé az ASUS táblákra is hivatkozott! (Cristi úr, lehet, hogy itt vagyok a legidősebb, 70 éves vagyok, és ha nem az ASUS-ról beszélne, akkor nehezebben tudtam volna megtudni, mire van szükségem.) Tehát szívből köszönöm. Isten áldja meg egészségét és kemény munkáját.
    Üdvözlettel, ND

  11. kenőpénzt - mondta

    salz srácok .. szuper bemutató ... de lenne egy kérdésem ... van egy Windows 7-em ... mármint 7-es ... és nem tudok CD-ket készíteni nero-val ... tudnál nekem is segíteni:?

  12. Adrian - mondta

    @kenőpénzt: Adjon meg nekünk további részleteket ... milyen értelemben nem készíthet CD-ket? mi történik pontosan, ha ezt meg akarod tenni? Van nero telepítve, és nem működik, vagy hogyan? Ha jól tudom, a Nero nem Windows7-en fut !!!

  13. boby_admin - mondta

    @kenőpénzt:
    Mondd el, milyen formában van Windows-szoftver segítségével, és hol szerezted

  14. Adrian - mondta

    @kenőpénzt: Amint láthatja, nem értettem jól a kérdését, sem te, sem boby nem tévesztett meg minket mindkettőn =)) boby megértette, hogy letöltöttél egy windows7-et, és nem tudod, hogyan kell megégetni, és valami mást is értettem, mintha egy Windows7 operációs rendszer lenne telepítve, és nem írhat CD-ket nero-val ... szóval ... legyél kifejezettebb ... off off offf =))

  15. boby_admin - mondta


    Van egy lista a típusú notebook, amely telepíthető a Windows XP, és hisszük, hogy Isten nincs
    De hidd el, hogy működik mindenféle, így nem számít, milyen a cég laptop
    Néhány laptop modellek nem csak kell, hogy jöjjön a BIOS-ban, és kikapcsolása AHCI
    Nézd meg, hogy megy
    BAFTA

  16. kenőpénzt - mondta

    Van Windows 7 telepítve ... ... k op rendszer. és k program a nero-n van. Szeretnék CD-t készíteni, de nem tudom letölteni egy trackerről ,,, Nem tudom CD-ket égetni ... scz

  17. kenőpénzt - mondta

    és van még egy kérdésem ... amikor az illesztőprogramokat telepítem, mindez arabul jelenik meg számomra… és angolul van beállítva ... módosítható?

  18. boby_admin - mondta

    @kenőpénzt:
    Általában nem kell, hogy megvédje valami
    Tudja, hogy mit letölteni ablakok és hol van az
    Az a gyanúm, hogy mivel nem lehet windows 7, hogy a rendszer csak fel kell használni, mint egy másodlagos rendszer alapja a Windows XP vagy Windows Vista
    A Windows 7 gyönyörű már mindenféle dolgot, de ne felejtsük el, hogy ez BETA így nem hivatkozhat rá 100%
    Megtekintése Cristi ő egy videót a Windows 7 tutrial segítségével
    https://www.videotutorial.ro/?p=569

  19. Mérnök G.Iordache - mondta

    Elnézést az offtopicért! Ma a "Cotidianul" újság online kiadásában olvastam egy cikket a Pirate Bay okos srácai ellen indított perről. A "Kalóz-öböl, világszerte az internetezők által támogatott" cikkből idézek; "A bíróságon szerzői jogi vád alatt töltött egy hét után a világ legnagyobb torrentkövetőjének alapítói jó eséllyel tiszta lapot szerezhetnek. A televíziók támogatják őket, a világ számos online támogató csoportjával együtt. "
    Mr. Cristi, Sir Boby te a d-Munkatársaink támogatása a sok, és mi még jobban értékelik, hogy egy teljes make dezinteresati.Va gratulálok! és azt szeretné, hogy menjen előre, félelem nélkül. El kell képzelni, milyen hasznos sunteti.Ati látunk?, Valaki írja ide a 70 éve, én csak 60. Nem is beszélve a fiatalok tanulni, mit tenned, félelmetes!

  20. @Mérnök G.Iordache:
    Torrents nem lehet megállítani, mert a szerver, ahol az aktív tracker nem találtunk olyan fájlokat sértik a szerzői jogokat.
    Romániában más a fiúk, akik treck és fájlok, sérti a szerzői jogi, illetve nem minden nyomozó, de azt hiszem, a legtöbb román facacest csapok a szabadságukért.
    Trackerek (true) csak nyomon követni a rendelkezésre álló fájlok különböző felhasználók, és így Bittorrent technológia áldás mindannyiunk számára.
    Akkor is, ha mások is közel ideiglenesen tracker online, hogy a különböző országokban, és ezekre más törvények minden.
    Mr. Mérnök G.Iordache kívánok jó egészséget, és csodálom a képességét, hogy alkalmazkodni hozzá technikákat.
    Minden tiszteletet személyzet videotutorial.ro.

  21. salut.am, és van egy probléma: próbáltam telepíteni a szél. egy barátom, és elkezdtem másolni az ábrán ENTER folytatni a telepítést, majd azt mondja, hogy nem olvasta a merevlemezt és az egyetlen lehetőség van, az F3-quit, mit tehettem volna?
    Köszönöm.

  22. @par:
    Próbálkozott már normál telepítéssel, vagy a "RAID" vagy "AHCI" konfigurációval?
    Nem kaptunk semmilyen részletet.
    Milyen merevlemez van?
    Hány merevlemez van?
    Az IDE vagy SATA?
    Ön tesz a jumperek helyes, ha az IDE merevlemez?
    Mondja el, mi a merevlemez interfész, és ha próbáltam csinálni RAID vagy AHCI!

  23. Adrian - mondta

    @par: Adtál nekünk néhány részletet ... megpróbáltál újabb ablakot tenni? Milyen ablakokat próbált telepíteni? Milyen operációs rendszer van a számítógépén? Ennek sok oka lehet, vagy a Windows nem megfelelő, vagy túl nagy sebességgel égette el, vagy nem rendelkezik SATA illesztőprogramokkal ...

  24. aa és még egy dolog, az alaplap a biostar-tól származik, és felkerestem a webhelyüket, és letöltöttem az illesztőprogramokat: soros ata ahci és soros ata raid. de az mn nem működik, a telepített netframework azt mondja nekem, hogy "ehhez az apikációhoz net Framework 3.5 sp1 szükséges, vagy nagyobb ”.mit tegyek?

  25. Adrian - mondta

    @par: A 3.5-ös hálózati keretrendszer telepítéséhez addig küzdöttem, amíg sikerült telepítenem a netframework-t ... a 3.5-ös keretrendszer telepítéséhez a netframework 2 szükséges, majd a netframework 2 telepítéséhez a net framewok 1 kellett ... Nem tudom, hogyan oldottam meg végül ... én sem értettem, mi ez ... próbáld meg feltenni a netframework 3.5-et, és csak akkor 2-t ... valószínűleg a Windows egy kicsit régebbi, nem aktiváltad az automatikus frissítéseket ... Azt hiszem, megoldja, ha aktiválod az automatikus frissítéseket és telepítse a megtalált frissítéseket

  26. Nagyon köszönöm a tanácsot ... Végül bólintottam. Kihagytam az ahci és raid konfigurációt a bioszból.
    Van egy kérdésem .. Azt szeretnénk, hogy egy alaplap, és azt szeretném tudni, ha elmondom, ha nem vagyok szabad csinálni overclok a processzor és a memória? Nagyon köszönöm.

  27. Adrian - mondta

    @par: Nem tudom, hogy az alaplapnak milyen mértékben kell támogatnia a túlhúzást ... inkább a processzornak és a RAM-nak kell támogatnia az overclockolást, és nagyon jó forrásod van a túlhúzásra! Korábban már beszéltünk róla, olvassa el az Everest észrevételeit, az nVidia videokártyájának túlhúzásának módjáról, rengeteg oktatóanyag található, az oldal jobb oldalán van néhány szűrő ... kék színnel írt kategóriák ... kattintson az elején lévő pluszra Overclock kategória, és vannak útmutatók a tuningolásról!

  28. Andreea - mondta

    Szeretnék egy honlap vagy egy program, hogy megy valaki a számítógépet, és telepítse valamit, ha tudod, pls :)

  29. @Andreea:
    Mindenki azt akarja, de én nem a pokol soha nem fogja be valamit, ami törvénytelen és erkölcstelen, hogy bekerüljön valaki számítógépet az ő tudta nélkül.
    Videotutorial.ro tanítani az embereket, hogyan lehet jobban, hogyan lehetne javítani a PC-ismeretek, nem én, én tervezem, hogy: crack, hack, kém, és ilyesmi.
    Amikor érdekes programokat fedezünk fel, amelyek legálisak is, akkor azokat ugyanúgy mutatjuk be, mint az "All in one keylogger" -t, amely egy jogi program.

  30. Adrian - mondta

    @Andreea: Használhatja a TeamViewer vagy a Logmein alkalmazást, amelyekről van egy oktatóanyagunk, írja le a keresést a jobb oldalon a "logmein" enter enter webhelyünkön, és megtalálja az oktatóanyagot. Bár a TeamViewer egyszerűbb és könnyebben használható, nem kell semmit sem tennie semmi fiók, futtathatja telepítés nélkül ... talán a jövőben mi is foglalkozunk vele ..

  31. Adrian - mondta

    @admin_cristi: Cristi nem riasztja el ... olvassa el figyelmesen ... a lány egy távoli programot szeretett volna, hogy segítsen valakinek telepíteni valamit, ha valaki nem tudja, hogyan kell telepíteni egy programot, mondjuk ... olvassa el figyelmesen!

  32. radu_admin - mondta

    Köszönöm szépen. További segítség a laptop, hogy kaptam
    És mindenki azt mondja, csak megy VISTA.L ajándéka volt hozott SOTIE.LA Amerikában A HP.PAVILION PV5.1233SE neki, hogy nem
    MEGTÖRTETEM, HOGY LÁTAM, HOGY AZ XP NEM MŰKÖDIK A TELEPÍTÉSBEN. MOST MEGOLDÁSAM NEKED MEGKÖZÖTT. Te vagy a legjobb…. KÖSZÖNÖM

  33. radu_admin - mondta

    Érdekes lenne tutorial, hogyan kell integrálni nemi programok: Témák, IE8, WMP11, WinRar, etc.Eu őszinte küzdöttem egy hét, és próbálja megtanulni, a segítséged nélkül nem tudtam igazán nimic.Macar a hozni ilyen tanácsot. Én nem találtam az egész csapat nimic.Multumesc Anticipat.Felicitari videotutoriale.ro

  34. Adrian - mondta

    @radu_admin: Írja be az nLite jobb felső sarkában található keresést, majd nyomja meg az Enter billentyűt, és nézze meg az oktatóanyagot, vagy olvassa el a megjegyzéseimet az oktatóanyagból! Minden! Van néhány tipp ott! (Lásd: k van egy másik oktatóanyag az nLite-lel, ezen kívül van még egy ... az elfelejtetthez)

  35. Catalin - mondta

    hi! tudod, hogy jó munkát, így a srácok tartani a asa.am és van egy kérés: Van egy laptop vett Romtelecom (fujitu Siemens ESPRIMO Mobile) és jött a Windows Vista Home Basic előtelepített probléma Véleményem az, hogy megpróbáltam telepíteni xp rajta, és nem működik? hogyan lehet segíteni? Kérem mult.contactati velem e-mail:[e-mail védett] Köszönjük!

  36. radu_admin - mondta

    @ Adrian: Köszönöm szépen! Úgy tettem, ahogy mondtad, és képes volt integrálására,
    Grez programok a sok munka, de meritat.Am május
    Tanultam valamit voi.Acum küzdelmet, hogy egy XP gus-
    My tüll, hogy hogyan is megy, és hogy megy ez
    Üdvözlettel

  37. Adrian - mondta

    @radu_admin: Örülök, hogy tudtam segíteni neked, és hogy valakinek sikere volt ... köszönöm nekem is, és hidd el, vagy talán rájöttél, hogy nem tudtam elmondani neked szóról-szóra, hogy hogyan kell megnyomni ... segítenie kell magadon !!! és megkérnélek ... bár egyszer megkértem, ne használd a radu és az admin után ... mert itt csak 2 admin Cristi és Boby van, és nem akarunk zavart kelteni ... egyszerű radut vagy bármi mást teszel, de nem radu admin ... kérem szép és ms megértő

  38. radu77 - mondta

    ok.scuze ha csináltam baj nem volt szándékos

  39. viorelpicu - mondta

    Remek bemutató, de szükséged van egy poggyászra is, nagyapám, én is azok közé tartozom, akiknek nincs. Mit segített nekem ez a bemutató? Van egy ismerősöm, akinek van laptopja, és aki szereti a 2 hölgyet a boltban ... xp-t akar látóhely, és mindenki azt mondta neki, hogy ez nem lehetséges. Azt tanácsoltam, hogy menjen egy MŰVESMesterhez, és most xp van a laptopján. Jó munkát, bravo Cristi. Van egy gyenge számítógépem, és nem éri meg.

  40. viorelpicu - mondta

    @radu_admin: Mire van szükséged a Windows-ba integrált programokra? Nézd meg, mit mond az ADRIAN, integrálod őket, dolgozol, meghosszabbodik a Windows telepítése, és egy év múlva az integrált programok nagyrészt elavultak. telepítse a programokat, ráadásul egyeseket feladhat, és másokat is hozzáadhat. A legjobb az, amit a CRISTI mond: MENTÉS, MENTÉS ... Remélem, nem bánja a véleményemet.

  41. Olvastam néhány műszaki laptopuri.Am látta a videokártya írni a nevét lemezt (van, GeForce, stb), és a videó memória, shared.La mások, láttuk, hogy miután a videokártya nevét írta 256 mb videomemória vagy mb 512 azt jelenti, hogy az adatok dedicati.Ce pontosan? A videó kártyára és akkor nem eszik más források azt azokra Rami G 1 2 vagy meglévő?

  42. Gigel - mondta

    Vettem egy Gigabyte GA-eg45m-ds2h, és szeretné tudni, hogyan lehet winXp_ahci_raid mivel nem találja az illesztőprogramot az Intel helyszínen gigabyte.com.tw ich9r / ich10r SATA RAID Driver (előtelepítése meghajtó) 32 kicsit. Hogyan készíthetek? Megértésüket köszönjük!

  43. @Gigel:
    Látni, hogy mi van egy tutorial ezt a munkát (még tetején, hogy az), csinálsz vele, de én nem értem, amit igazán akar AHCI, mindegy.
    Lehet, hogy nem, és csak ich9R ich9, R jelentése RAID.
    Egyébként is megragad minden kártyát, amely southbrige, mintha ez a Gigabyte-tól, és mindent jól, de ich9R vagy ich10R jelentősége R a srác a másik végén nem támogatja AHCI és RAID.
    El kell mondanom, hogy nem lehet elvárni, látványos teljesítményt AHCI konfiguráció, az lenne a legjobb, ha létrehoz egy RAID konfiguráció a sebességet át egy RAID tömb látványos, hogy 0 RAID (csíkozás) kell Kapsz 2 merevlemezek azonos kapacitású (lehetőleg azonos).
    Én hamarosan egy új bemutató, amely megmutatja, hogy hozzon létre egy RAID konfiguráció a host vezérlő az alaplapon egy dedikált hardveres vezérlő költsége körülbelül tojáslikőr, és nem érdemlik meg ilyen vezérlőt az asztalra.
    Alapvetően, ha az alaplap len southbrige az ilyen helyeket, és tehetünk RAID 0 1: ICH7R, ICH8R, ICH9R, ICH10R kell feltétlenül R a végén, hogy egyébként nem megy RAID vagy AHCI.
    RESPECT
    videotutorial.ro

  44. haosss - mondta

    srácok azt hittem, hogy találok megoldást ezzel a bemutatóval ...
    Betehetem a másikba a Windows ge programokat: winamp, utorrent stb.
    Ugyanazt a kérdést tettem fel ugyanazon a webhelyen ... és Adrian ... de ő ide küldött ... .. Megpróbáltam feltenni az .exe programot a telepítő készletbe, és nem működik. Kipróbáltam a szövegtípust is, de almát vagy asha-t nem. lehetséges vagy nem ????
    Őszintén meguntam, hogy megkérdezlek téged ... és nem csak én vagyok az ... az uTORRENT-lel kapcsolatos oktatóanyag megjegyzései szerintem .... corleone és mások folyamatosan kérdeznek téged ... de ne válaszolj, adj bárról bárra….
    holnap van a Windows 7 licencelésének utolsó napja: ((és nagyon szeretném megváltoztatni ...
    PLEASE!!!!!! !!

  45. DAN Mihaiu - mondta

    Curespect üdvözöllek és még egyszer köszönöm minden, amit csinál. Van egy kérdésem ez a bemutató. Nem találtunk szabad PowerISO. Mire használható, hanem integrálni AHCI járművezetők XP? Köszönöm szépen.

  46. Adrian - mondta

    @DAN Mihaiu: Nincs szüksége Power Iso-ra, használja az oktató módszert !!! menjen végig a képen az nLite-en keresztül, és integrálja az illesztőprogramokat, kövesse a varázslót, és a végén úgy dönt, hogy elkészíti iso képét, amelyet aztán CD-re ír. Nyilvánvaló, hogy nem is követte az oktatóanyagot, hogy lássa, miről van szó, hanem így tette közzé, hogy munkába állhasson. Nem is nézzük meg az oktatóanyagokat, hanem megkérdezzük tőlük, hogy milyen dolog, milyen dolog ... Kedves tisztelet irántunk ...

  47. Adrian - mondta

    @Adrian: Az oktatóanyagban csak megmutatták, hogyan lehet ezt megtenni a Power ISO igénye nélkül ... Az nLite egy ingyenes szoftver!

  48. DAN Mihaiu - mondta

    Kedves Adrian, nagyon sajnálom, hogy a kérdés zaklatott így tare.Imi contrazic.Am is lehetővé teszi, hogy ne csak követi a bemutató legalább egyszer 4 alkalommal, de közel vannak 50 év valószínűleg úgy is van cap.Am alig sikerült az AHCI driver integráció, és ott egy impotmolit.Am travelmate5310 Acer, Intel Celeron M 520.Probabil cuprocesor nem találtam a megfelelő driver, de kerestem és producer, hogy nem képes integrálni azt (nem olvasnak semmit). elnézést kérek, ha zavart, de valójában néztem tutorialul.Mult folyamatos siker, és az egész csapat.

  49. Adrian - mondta

    @DAN Mihaiu: Elnézést kérek, amiért feltételeztem, hogy nem is nézte meg az oktatóanyagot, nem tudom, mit mondjak ... az illesztőprogramoknak, ahogy mondta, és a bemutatóban szereplő cristinek szöveges formátumban kell lennie, az illesztőprogramok 2 futtatható gélek (valójában az kattintson duplán az önkivonatra, ahol be vannak programozva), és írja be azt a szöveget, amelyet a telepítéshez kézzel kell megadnia…

  50. DAN Mihaiu - mondta

    Nem kell dolgozni komplexitás scuzati.Inteleg jól az ideje, hogy ez hatalmas pasiuni.Pentru megérdemli mindezt hála noastra.Am végre sikerült, hogy a rendszerindító lemez (most telepítése XP). I nagyon elégedett azzal, amit én realizt, és azt hiszem, hogy anélkül, hogy a bemutató nem lenne képes niciodata.Mii Köszönöm, és gratulálok, hogy mit csinálsz nagyszerű! Nagyon szépen köszönöm!

  51. DAN Mihaiu - mondta

    Én dolgoztam több mint 20 óra már a mine.Satisfactia jól sikerült eltávolítani fáradtság acumulata.Nu fiatal (fizikailag), de a lelkesedés és remény pasiuneea tartsa meg közel egyszer dumneavoastra.Inca kor kártyákat, és több ezer Köszönjük!

  52. Adrian - mondta

    @DAN Mihaiu: Nagyon szépen beszélsz velünk, és még egyszer elnézést kérek azért, ahogy válaszoltam neked, de mi is dolgozunk, és ha fiatalok is vagyunk, ez a munka, bár ez nem egy lapát, komolyabb, mert szellemi, vigyáznod kell, hogy ossza meg a webhelyen, a való életben, és személyes problémáival, barátaival, családjával, igényeivel ... Nagyon szerettem volna az ön számára keresni a sofőröket, de úgy látom, hogy végül sikerült, és nagyon boldog vagyok, és gratulálok türelméhez és az ambíció és a gyönyörű szavak, valamint az a tény, hogy megért minket, ez egy nagyszerű dolog, sokan azt mondanák: "mi vagy arrogáns !!" nem ... nem vagyunk, de néha elveszítem a türelmemet. Köszönöm, és remélem, hogy nem marad ideges, és térjen vissza oldalunkra! Üdvözlettel!

  53. Wolfyz - mondta

    nLite működik a mojopac '?

  54. @Wolfyz:

    Igen minden program megy Mojopac
    Ha azt hallom, amint a Mojopac hiszem sajtos
    Mojopac a legjobb, és megy minden program

  55. @boby-admin: Omu fixálta a Mojopac-ot, jobb, ha spambe helyezi, kétszer is figyelmeztették, de látom, hogy nem áll le, spambe helyezi vagy pénzt ad !!! MA DISPERA ... MOJOPAC SUS MOJOPAC-ban JOS-ban 😐

  56. Sacal_ul - mondta

    üdvözlet
    Van egy kérdés, hogy miért nem mutatott változata i386 Dosnet.inf változás és txtsetup.sif fájlt. Azt hiszem, ez egy olyan módszer, és más programok nem járnak a beiktatása vezetők.
    Jelen és más módszerekkel.

  57. Adrian - mondta

    @Sacal_ul: Mert Ön megmutatta nekünk, egyszerű és te nem bűntársai túl sok !!! Könnyebb csinálni, és könnyebben érthető

  58. Sacal_ul - mondta

    Javítson ki, amit kitéve nincs szüksége (mint aki nem akarja használni), hogy jó ismerete terén. De ébredt kíváncsiság

  59. Adrian - mondta

    @Sacal_ul: Igen, többet tudunk a bootolható pálcáról, írjon a kereséshez a jobb felső sarokban, az indítható pálcika mezőbe igen írja be, és megtalálhatja, további oktatóanyagok vannak a bottal kapcsolatban, hogyan tegyük az ablakokat a pálcára, hogyan tegyük a linuxot a pálcára

  60. Marius - mondta

    minta

  61. Nicola - mondta

    Lenne egy kérdésem?
    Van egy laptop, és azt a Windows Vista Premium operációs rendszerrel, és szeretném telepíteni a Windows XP
    telepítés xp ez ad nekem hibát, és azt mondja, hogy ellenőrizze, hogy hdd daneggiat
    de normálisan működik
    köszönöm

  62. Adrian - mondta

    @Nicola: Állj fel az Ön és más telepítési módszer finomabb, kérem nézze meg a bemutató türelemmel és nem hátra, ha meg akarunk érteni valamit

    https://www.videotutorial.ro/?p=921 (Kattintson erre a linkre és nézze meg a bemutató!)

  63. alex - mondta

    kérjük, hogy a bemutató, hogyan kell letölteni dezaza sata driver msi laptop

  64. ionutz - mondta

    Kérjük meg tudná mondani, milyen szép és yo Windows XP laptop? kell speciális ablakok a laptop?

  65. Adrian - mondta

    @ionutz: Nos ... az oktatóanyagban nagyon világosan elmagyarázták, hogyan és mit kell tenni !! Csak az oktatóanyagban válassza ki az alaplapját ... keresse meg az alaplap illesztőprogramjait, vagy tiltsa le a BIOS AHCI-ről, Cristi egyértelműen elmagyarázta az oktatóanyagban, hogyan kell ezt csinálni !!! ismét elfelejtve nagyobb odafigyeléssel és görgetés nélkül !!!

  66. Adrian - mondta

    @alex: A csak az azonos módon, hogy írj a Google belép MSI és MSI hivatalosan is belép az oldalra, meg az Everest, hogy milyen modell alaplap van, és a Search Site MSI, van oktatóanyag Everest Írja fel a keresést a Jobb everest nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató!

  67. Fulvia - mondta

    Hello, van egy nagy kérés. Nem tudom, hogyan lehet megtalálni, vagy ha, hogy egy kis ablakot, hogy a ASUS laptop csak 512 mb és én kemény, mint én, hogy a Windows-pc.Ati tudott segíteni nekem valamit, lehet keresni egy nevet hogy vedd fel? köszönöm szépen

  68. Marius - mondta

    Van egy Acer laptop és telepíteni windowsul.am ide, és így mentem ramas.dupa befejezte a Windows telepítése laptop nem világít és HDD LED stinge.crezi mint az a tény, hogy nem teszi lehetővé a BIOS-ban AHCI vagy Tévedtem én ceva.ms több

    • Kérjük adja meg részleteket, nem értettem semmit, a 2.5 sorok írtál.
      Nehéz diagnosztizálni, ha van a laptop, fegyverek.
      Kérlek, gyere vissza, több jelentős részleteket, például:
      Milyen winodw telepített?
      Hány éves a notebook?
      Mi az a konfiguráció?
      , stb, stb, stb
      Koncentrátum és adjon további részleteket lásd a, írtam, mint te.

  69. Marius - mondta

    valaki tud segítsen nekem, amit korábban írtam? sokkal sürgős kérem! köszönhetően

  70. Szórakozás Lain - mondta

    Helló,
    videotutorialele és továbbra is ragadt nézte, ahogy a tárgy és a konkrét explicatii.Sunt kevés hely az interneten, ahol megtalálja a magyarázatot, bune.peste internet úgy tűnik, hogy információt találni, de ha elemezni szorosan rájössz, hogy bizonytalan és nem segít sokat . köszönöm ezerszer minden azt mutatta, hogy eltávolítja számítógépek kizárólagos uralom szakemberek increzuti.Asa önző és mi egyszerű halandók rendes asszimilálni calculatoare.Maniera pontos és gyakorlati körülbelül elmagyarázni nagyon jó (ptr. egyes valószínűleg unalmas) A tanácsom az, hogy ezt a módszert ptru így tesz különbözik a többitől.
    Különösen szívesen ptr.toti ptr. Krisztus.

  71. Adrian - mondta

    Szórakozás LainHelló,
    videotutorialele és továbbra is ragadt nézte, ahogy a tárgy és a konkrét explicatii.Sunt kevés hely az interneten, ahol megtalálja a magyarázatot, bune.peste internet úgy tűnik, hogy információt találni, de ha elemezni szorosan rájössz, hogy bizonytalan és nem segít sokat . köszönöm ezerszer minden azt mutatta, hogy eltávolítja számítógépek kizárólagos uralom szakemberek increzuti.Asa önző és mi egyszerű halandók rendes asszimilálni calculatoare.Maniera pontos és gyakorlati körülbelül elmagyarázni nagyon jó (ptr. egyes valószínűleg unalmas) A tanácsom az, hogy ezt a módszert ptru így tesz más altii.Un különösen örvendetes ptr.toti ptr. Krisztus.

    Köszönöm a szép dicsérő szavakat, és nagyon örülünk, hogy tudunk segíteni az embereknek! Ha csak az van egy oldal bármely területén videotutorial.ro Románia nem éheznek, és job! Mi vár!

  72. dan peaici - mondta

    Hello!
    Jó munkát csinál!

    Szeretném a véleményét egy olyan helyzetben, ahol sok biztonságban.

    Van egy nagy laptop vista verő nyak (laptop erős előadások: 2dualcore, memória-2 3G). Azt akarjuk, hogy felszerel XP. Tudomásul veszem, hogy a megoldások:
    A. tiltsa AHCI a BIOS-ban, és a telepítés OS közvetlenül a CD létesítmény;
    b nLite segít integrálni SATA meghajtó a CD, és nem változtat semmit a BIOS-ban.

    Kérdések:
    1. ha (a) a teljesítmény elvész AHCI kikapcsolása? (NEM AKARJA külső hdd);
    2. ha (a) a teljesítmény elvész AHCI kikapcsolása? (Weather külső HDD);

    3. módon kapcsolódik a (b) esetben szeretném kipróbálni VirtualBox telepítése XP nLite kép készült a SATA driver, de .. de tiltva AHCI igazi autó?

    Minden jót!

  73. Stephany - mondta

    Helló!
    Egy kis segítség, kérjük, ha tudod: D. Van egy laptop Kapu MP6954 utat. Szóval, milyen meghajtót kellene. Egy kis Linc szépen kérlek ahogy ragadtam. Én nem tudom, mi a cég kell keresni

  74. MITRU - mondta

    Hogyan kell letölteni VIDEOTUTORIALELE Miért ne helyezzen letöltés gombra, így lehet letölteni, és ÚJ NEAR hasznos Köszönöm

  75. Adrian - mondta

    MITRU: HOGYAN DESCARCAVIDEOTUTORIALELEDE nem köthet letöltés gombra, így lehet letölteni, és NOINEAR hasznos lehet Előre is köszönöm

    Oktatóanyagok letöltése tilos. Mi vagyunk azok, akik fizetnek a szerverért, és te csak nézed őket, minden ingyenes, senki nem fog pénzt kérni, mindenki számára nyitva áll a nap bármely szakában, éjjel sem, nem lenne jobb fizetni érte? Akkor akarsz jót tenni, ez nem elég ...

    Miért sok helyet a számítógépen, ha mindannyian fizetni őket mászni szerver Vendég Miért nézed őket? Mit kell tennem, hogy köszönetet mondani a rómaiak, az emberek? uram szeretne egy villa? egy autó egy udvarban? egy medence? és biztos vagyok benne, hogy nem olyan fáradt. Van kis józan ész, hogy a mások munkáját, hogy szégyellni egyszerűen azért, mert gondolom, hogy a letöltés tutorials! Mit jelent, ha megnézi az oldalon?

  76. Adrian - mondta

    MITRU: HOGYAN DESCARCAVIDEOTUTORIALELEDE nem köthet letöltés gombra, így lehet letölteni, és NOINEAR hasznos lehet Előre is köszönöm

    Letöltöd, egy másik letölti és a pokolba kerül a webhely, az egyes csoportok számára kiosztott sáv, majd itt kiabál: "A domle nem megy végig nézni az oktatóanyagot ... a domle nem töltődik be", ami nincs betöltve a hozzád hasonlóak miatt , ruhák, éhesek, önzők, akik mindenre vágynak, azt akarják, hogy a számítógépükön legyenek ... hogy rendkívül nehéz megnyitni a Google-t és írni a videotutorial.ro-t ... sok munka egy böngésző megnyitása, cím megírása ...

  77. Markkus - mondta

    Van egy kérdés, amely nem kitalálni, hogyan lehet magamnak egy bootolható SD kártya leptop windousu.Am ACER ONE, és én hol én kap egy botot, vagy egy külső merevlemezre tud nekem segíteni? Köszönöm szépen!

  78. vanessa - mondta

    Stephany: Kapu út MP6954

    Hello! kattintson ide majd menj balra, és nézd, kék írás Driver Downloads nézett Sound, a Videoletöltések, Network Letöltések, stb

  79. Adrian - mondta

    Markkus: Van egy kérdés, amely nem kitalálni, hogyan lehet magamnak egy bootolható SD kártya leptop windousu.Am ACER ONE, és én hol én kap egy botot, vagy egy külső merevlemezre segíthet ? Köszönöm szépen!

    Írja fel a jobb oldalon található "keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: bootolható bot vagy ablakok a boton, és írja be. a bot és a kártyák ugyanúgy bootolhatók

  80. Gabonezu - mondta

    szívesen és tisztelet, amit csinálsz, de hogy az a lényeg ..
    1.am egy Acer Aspire 6920G (vettem a Win Vista Home Premium) vásárolt tavaly novemberi nou.Ideia megpróbáltam telepíteni XP Pro I "hit" dolog "AHCI" és Ahogy nem volt a fejem körül (kérjük, vegye figyelembe, hogy többet tud a PC-hez) telepíteni XP az IDE config, és szeretném, ha tud segítsen nekem telepíteni xp pro az AHCI.
    2.Config laptop:
    Intel Core Duo 2 T5750,2.00Ghz
    motherboad: Acer Aspire 6920, alaplapi lapkakészlet: Intel (R) Express lapkakészlet PM965
    memória: 3 Gbyte
    Video: ATI Mobility Radeon HD 3650 512MB 128bits
    HDD: Hitachi HTS542525K9SA00 250GB

    Nagyon sok kérdésem van, és remélem, hogy segítenek nekem ... jó egészséget és nagyra értékelem a gesztust ...

  81. Adrian - mondta

    Gabonezu: Welcome és tisztelet, amit csinálsz, de hogy az a lényeg ..
    1.am egy Acer Aspire 6920G (vettem a Win Vista Home Premium) vásárolt tavaly novemberi nou.Ideia megpróbáltam telepíteni XP Pro I "hit" dolog "AHCI" és Ahogy nem volt a fejem körül (kérjük, vegye figyelembe, hogy többet tud a PC-hez) telepíteni XP az IDE config, és szeretném, ha tud segítsen nekem telepíteni xp pro az AHCI.
    2.Config Laptop Intel Core Duo 2 T5750,2.00Ghz motherboad: Acer Aspire 6920, alaplapi lapkakészlet: Intel (R) PM965 Express Chipset Memória: 3 GByte Video: ATI Mobility Radeon HD 3650 512MB 128bits HDD: Hitachi HTS542525K9SA00250GBam sok kérdés, és remélem, hogy segíteni te .. jó egészséget, és nagyra értékelem, hogy ...

    Nos, megnézted a fenti videót? Kattintson a képre a bemutató előadásának végén, majd adja meg a Play-t és nézze meg a videót, ott elhangzott, hogy mit és hogyan kell csinálni !! Sokan összekeverik ezt a képet egy képpel anélkül, hogy tudnák, hogy valójában egy videó… kattintson a képre, majd játsszon !!!

  82. nyugalom - mondta

    Hello. Gratulálunk. amit csinálsz. Nekem van egy laptop, amely a port E-SATA csatlakozó. Tudomásul veszem, hogy csatlakoztathat egy külső merevlemezt ... Azt akarom tudni, hogy ez a külső merevlemezt is tettem windows, én csak dolgozni ezzel a külső HDD (a már nem használja a belső egy). Belső HDD laptop 5400 rpm, és azt gondoltam, ha külső HDD ... vásárol legalább egy megy gyorsabban 7200 a laptop. A második lehetőség az, hogy megváltoztatjuk a belső merevlemez a laptop, az egyik nagyobb sebességű (legalább 7200), de megértettem, hogy icalzeste nehezebb ... ha belső HDD csere laptop egy nagyobb az elváltozás, vagy kisebb?

  83. webdan - mondta

    nyugalom:
    Hello. Gratulálunk. amit csinálsz. Nekem van egy laptop, amely a port E-SATA csatlakozó. Tudomásul veszem, hogy csatlakoztathat egy külső merevlemezt ... Azt akarom tudni, hogy ez a külső merevlemezt is tettem windows, én csak dolgozni ezzel a külső HDD (a már nem használja a belső egy). Belső HDD laptop 5400 rpm, és azt gondoltam, ha külső HDD ... vásárol legalább egy megy gyorsabban 7200 a laptop. A második lehetőség az, hogy megváltoztatjuk a belső merevlemez a laptop, az egyik nagyobb sebességű (legalább 7200), de megértettem, hogy icalzeste nehezebb ... ha belső HDD csere laptop egy nagyobb az elváltozás, vagy kisebb?

    Először is tudnia kell, hogy fontos az adatok rendezése a hdd-n. A Windows megfelelő működéséhez nem feltétlenül van szüksége extra nagy teljesítményű hdd-re, körültekintően kell eljárnia, amikor az adatokat a hdd-n rendezi: legyen a lehető legszabadabb, a lehető legtisztább (vírusok nélkül és az ideiglenes fájlok rendszeres tisztítása), és ne töltsön be sok multimédia fájlt. Nos, ha valóban frissíteni szeretné a HDD-t, akkor meg kell őriznie a típust a laptop által támogatott hdd (IDE, SATA, SATA2), de a legfontosabb a hdd tárolókapacitása és a hdd "cache" memóriája. A CACHE memóriának a lehető legnagyobbnak kell lennie. jobban működnek az ablakaid?
    Hát először is azt ajánlom, hogy hagyja el a Windows a belső merevlemezre, és ha szeretné, hogy egy külső merevlemezt, és akkor meg tudod csinálni időről időre mentse a belső HDD Külső HDD belső liber.Care lenni, mint ő hátránya a Windows telepítve van egy külső hdd?
    - a külső aljzat dugójának kopása időben (csatlakoztatás / szétkapcsolás)
    - a külső hdd leválasztása működés közben (a hiányos írásbeli információk rosszat okoznak)
    A helyedben lennék hogy a Windows belső HDD és külső HDD is használni, hogy mentse a fontos dokumentumok, multimédia adattárolás stb

  84. nyugalom - mondta

    a külső, ha az E-SATA porton keresztül csatlakoztatom, gyorsabban fog működni, mint a belső… gyorsabban összeomlik a Windows? ha a belsőt megváltoztatom legalább 7200 értékkel, látja a különbségeket? A belső HDD ez az ST9500325AS ... a laptop asus n50vn-fp115c. Csak sokkal gyorsabban akarom csinálni, mint amilyen. Nem érdekelne, hogy több akkumulátort fogyaszt-e ... ha más frissítésekhez tud vezetni ...

  85. adrian28 - mondta

    sal Cristi és szeretném tudni, mit csinálnak jól, ha valaki telepíteni xp asus intel altu NMU altu, aki tudja, mit kell tennie 30 XP vagy mit nem! Nem megy, hogy sok egyszerre? küldje el

  86. RaileanuCATALIN - mondta

    Hello! Van egy Fujitsu Siemens laptop. Vettem a Windows Vista Basic telepítve. és azt akarom, hogy táskát XP, de ad egy hiba. Megpróbáltam, amit tettél. és van egy kérdés: érdemes letölteni a meghajtóprogram a alaplap?
    Adtam neki, mint te
    Infine után tettem ezt. Én bgat butabin CD-t a laptop, és 78% mergea.poti nem jelenik meg kérem, segítsen nekem?

  87. Geanina - mondta

    Nekem is van egy problémám, amiben tudtok segíteni ... Megvan a trójai vírus, rendben van, kitisztítottam, de kapok egy ablakot, amelyben az INTERNET EXPLORER problémát talált, és bezárni kell. és nem tehetek semmit, gyorsan összeomlik

  88. Geanina - mondta

    a leptop és nincs cd

  89. Geanina - mondta

    sal írta VAM remélem, nem zavaró, de szeretném, hogy segítsen nekem a BET, ha lehetséges. "ve egy kis leptop nem cd, de kaptam a vírust trójai megtisztított lam, és most azt mondja, hogy az Internet Explorer egy intilnt problémát, és be kell zárni, f zárak lehetővé teszik a gyors hívás, hogy segítséget semmit, ha Mati. köszönöm

  90. Mihai - mondta

    Megvan minden vista, és belépett a BIOS letiltása AHCI. A probléma az, hogy nincs lehetőség letiltásához AHCI oldalon. mit kell tennie, hogy telepítse XP magam. Köszönöm.

    • Adrian - mondta

      Mihai: Megvan a vista, és belépett a BIOS letiltása AHCI. A probléma az, hogy nincs lehetőség letiltásához AHCI oldalon. mit kell tennie, hogy telepítse XP magam. Köszönöm.  

      Biztosítja, hogy játsszon a tutorial rész, hogy mit alaplap van, megy a helyszínen, hogy prodycatorului vezetők és integrálni őket a Windows habarcs jelzett ez a bemutató.

  91. ClaudiuMarian - mondta

    Üdvözlöm. Szuper munkát a tutorial.
    Nekem van egy nagy probléma, és nem igazán találtam hasznos: Én 5536g Acer Aspire (AMD Athlin 64 X2 QL65), és nyomja meg a bekapcsolási idő, amikor az út nem fénylik, vagy LED monitor, sem a HDD-t, ha akkor indul (valójában nem indul.) Hagyhatom, és egy nap, és még mindig nem indul el. Minden hallja a CPU hűtő és LED a laptop ki van kapcsolva. Jó itt: Nyomja meg ugyanazt a gombot (ON-OFF) (gazdaság le 5 sec, és ki a laptop), majd nyomja meg újra, majd HDD indítási, mintha mi sem történt volna. Említettem már, hogy eddig én még nem próbáltam a változatot, hogy bemutatta a fenti, és hogy én meg HDD IDE és nem AHCI, mert nem tudom, hogy ez rendszerindító AHCI.Acum megpróbálja táskáját ismét XP-vezetők, hogy (nagyon nehéz rájöttem.) Előre is köszönöm, és remélem, meg tudná találni a megoldást, hogy az én problémám.

    • ClaudiuMarian: Hello. Szuper munkát a tutorial.
      Nekem van egy nagy probléma, és nem igazán találtam hasznos: Én 5536g Acer Aspire (AMD Athlin 64 X2 QL65), és nyomja meg a bekapcsolási idő, amikor az út nem fénylik, vagy LED monitor, sem a HDD-t, ha akkor indul (valójában nem indul.) Hagyhatom, és egy nap, és még mindig nem indul el. Minden hallja a CPU hűtő és LED a laptop ki van kapcsolva. Jó itt: Nyomja meg ugyanazt a gombot (ON-OFF) (gazdaság le 5 sec, és ki a laptop), majd nyomja meg újra, majd indítsa HDD casi mivel semmi sem történt volna. Említettem már, hogy eddig én még nem próbáltam a változatot, hogy bemutatta a fenti, és hogy én meg HDD IDE és nem AHCI, mert nem tudom, hogy ez rendszerindító AHCI.Acum megpróbálja táskáját ismét XP-vezetők, hogy (nagyon nehéz rájöttem.) Előre is köszönöm, és remélem, meg tudná találni a megoldást, hogy az én problémám.  


      Megadhatja a BIOS?
      Úgy látja, amit a képernyőn?
      Amit tettél tavaly munkaidő (program telepítve, illesztőprogramok telepítése)?
      Folyton hideg?

  92. ClaudiuMarian - mondta

    Nem hűtöttem. Nem érkezett semmi telepítve, csak egy driver CD-vel és egy linuxos verzióval. Beléphetek a bioszba, de a beállítások korlátozottnak tűnnek a rendelkezésemre álló asztallal összehasonlítva (ez egy phoenix Technologies 1.11-es verzió, az asztali gépen pedig díjazási biosz van). A probléma az, hogy ilyen volt, mióta elhozta nekem. A képernyőn nem látsz semmit, csak kapcsolja be a laptop LED-jét, és hallja a processzor hűtőjét. Mindkét. Azt hiszem, ez egy bios beállítás lesz, de nem tudom megadni a bios beállításokat, mert korlátozottak (azaz leírja a rendszeremet - az első szekvenciát; a második szekvenciát - biztonságot (jelszavak hdd-re, bios-ra stb.); A harmadik - annak kiválasztása, hogy indítja-e az AHCI vagy az IDE programot, és csendes-e a rendszerindítás (engedélyezés - letiltás) stb. Mutasd meg nekem.

  93. ClaudiuMarian - mondta

    Telepítettem, hogy miután telepítettem linux 7 szél és az, hogy nem igazán megy a vezető én leszálltam, és tettem egy XP. Profi

  94. cristib42 - mondta

    Üdvözlettel az összes munka, sokat segített, és én oameni.am a számítógép hibáját májusi vechi.gasesc ptr vezetők csak CD floppy.cum integrálható a Windows? Köszönöm

    • Adrian - mondta

      cristib42: Köszönöm az összes munka, sokat segített, és én oameni.am a számítógép hibáját májusi vechi.gasesc ptr vezetők csak CD floppy.cum integrálható a Windows? Köszönöm  

      Nos, hogy játszanak a videotutorial és privestel a bemutató, hogy hogyan kell integrálni vezetők! Fel a szöveg a videó bemutatót, hogy játszani.

  95. cristib42 - mondta

    Bocs, láttam, hogy a füle, se farka 10 bemutató, ahol találtam a vezetők floppy, ha kapok, hogy bevezesse a n-lite citeşte.este nem az MSI veche.îmi lemez annyira sajnálom, de van karika a várható salvare.mulţumiri

  96. Ovidiu - mondta

    Hello!
    Van egy Samsung HDD HD252HJ a 250GB SATA2 és optikai meghajtó SATA Samsung SH-S223Q! Van integrált RAID meghajtóprogram a chipset-alapú alaplap (Abit A-N68SV) által meghatározott módon, hogy a bemutató videót! A problémám az, hogy amikor a beállítást a BIOS-ban IDE környezetben helyette AHCI vagy RAID, eltűnök a BIOS DVD író és HDD, így nem lehet elindítani a DVD-RW! Van-e megoldás? Előre is köszönöm! (A továbbiakban: firmware a DVD-RW a nap)

    • Ovidiu - mondta

      Ovidiu:
      Hello!
      Van egy Samsung HDD HD252HJ a 250GB SATA2 és optikai meghajtó SATA Samsung SH-S223Q! Van integrált RAID meghajtóprogram a chipset-alapú alaplap (Abit A-N68SV) által meghatározott módon, hogy a bemutató videót! A problémám az, hogy amikor a beállítást a BIOS-ban IDE környezetben helyette AHCI vagy RAID, eltűnök a BIOS DVD író és HDD, így nem lehet elindítani a DVD-RW! Van-e megoldás? Előre is köszönöm! (A továbbiakban: firmware a DVD-RW a nap)

      Minden tanácsot szívesen!

  97. Szia ... A fenti bemutatóban megmutatta, hogyan lehet megtalálni az illesztőprogramokat egy Gigabyte kártyán ... másokban nem olyan könnyű megtalálni ... Például van egy acer aspire 5920G, és csak a setup.exe formátumban találok SATA illesztőprogramokat.

    Tudna ebben segíteni? hadd mondja meg valaki, hogyan kell csinálni, és mit kell pontosan keresni .... adj ki egy rendetlenségi azonosítót .... tybyshorr ... köszönöm

  98. Gabi_operator db - mondta

    Szívből köszönöm bemutató és szeretném megemlíteni, hogy kaptam egy laptopot Olaszországból Compaq Presario CQ60 cd nélkül, az illesztőprogramokkal hiányzott a Vista, amit tettem sikerült eltávolítanom a sata illesztőprogramokat a netről, és csináltam egy indítható CD-t nlite-vel, ami működött !!! De egy nagyon nagy problémával szembesültem a bioszon, semmilyen lehetőségem nem volt. Az AHCI SATA semmit sem mondott .és meg akarom pontosítani, hogy a VINDOWSU XP-t a sofőrökkel igen SATA-val telepítettem a N LITE-vel készült épített CD-vel, de „ A BIG FF PROBLÉMA: A CD-ROM MEGHATÁROZÁSÁBAN BEHELYZETT XP XP BOOTABLE CD-vel A WINDOWS KEZDETT FOLYTATNI ÉS MIKOR TÖRÖLTEM A CD-T TISZT TISZTELTEM ÉS CSAK ÚJRA INDÍTOTTAM... MB A SATA TÁROLÁSI KEZELŐK ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRET TÖLTÖTT LETÖLTÉSEKET, HOGY TELEPÍTENEK, ÉS TÁVOLTAM A CD-T A CD-ROM MEGHajtóról !!! A futást 2% -osan tesztelték, és kinéztem, nekem nem volt tiszta és egyszerű AHCI a BIOS-ban. TOVÁBBI VÁLTOZATOKAT MEGHANGOLTAM, HOGY CSENDESEN MEGHALADJAM, HOGY A CD-T MEGHATÁROZOTTAM ÉS MÁSOLTAM KÖZVETLENÜLT ABLAKOKBAN, DE BESZÁLLÁSBAN, MIKOR TÁVOLTAM A CD-T AZ EGYSÉGBŐL, ÉS FELHASZNÁLTAM A A BIOS AHCI KERESSEN VEZETŐTÁROLÓ-VEZETŐT, MERT A KITT A WINDOWS XP-ban TÁROLJA ÖN SATA- ÉS AHCI-VEZETŐIT !!!

  99. Gabi_operator db - mondta

    Cristi Azt szeretném megkérdezni, hogy én teljesen dicaieri BIOS RAID vagy AHCI SATA Chesi ilyesmi. Talán nem, de nincs is olyan hülye, de hidd el, hogy én tanultam windowsu alkalommal, és nagyon kicsi 10 kevés értelme lehetőségeket, és igyekezett egy bootolható CD-t és ad xp kék képernyő. megemlíteni, hogy a driveru megyek, de én is kíváncsi, ha az anyja bios AHCI? 's bemutató köszönöm, vegye figyelembe 10 *****

  100. axelluny - mondta

    Mr. GABI válaszolnék, és azt mondják, hogy ptr meghatározott típusú laptop (HP Compaq Presario Laptop CQ60-400EQ Athlon QL-65 2.1GHz, 3GB, 320GB, 8200M GeForce G, Free DOS) nem kell sata ezért volt bios.Un opció sp3 xp laptop megy először egy kis jelzés, hogy lehetséges, hogy problémája van a hang (Sound Blaster Pro kompatibilis hangkártya 3D 16 bit). A szerencse keresése Sound Driver vizsgálat után ptr Everest. Más hírek ef lehetséges xp cd image használt sérült vagy zgariat.poti meg honlapján a Compaq és a HP illesztőprogramok frissített BIOS (HP Compaq beágyazott) ptr respectiv.Precizez modell Ugyanez volt a laptop modell, de nem adott duhul.Anumiti a rendszerleíró adatbázis, amely megadja kék képernyő marad, és nem tudja használni ugyanazt a rendszert, mert az kék képernyő mereu.Poti változatossá kis munka egy Linux live, majd lépni egy XP sp3 . kereshet, csak egy kész integrat.ptr AMD SATA támogatás (HP AMD SATA AHCI Controller Driver 3.1.1547.124 REV D (sp43839)) IS Softpedia, ha ragaszkodsz ptr sata meghajtók

  101. Marius - mondta

    Helló, nekem is van egy problémám, van egy Toshiba tecra s3 laptopom, és a BIOS-ban Raid tömbre váltottam JBOD-ról 1RAID-0-ra, és megjelenik a „behelyezem a rendszerlemezt a meghajtóba Bármely kulcsot készen áll ... marad. Köszönöm

  102. Marius - mondta

    Én nem is válaszol nekem bárki véleményt, hogy ez jó vagy rossz nekem köszönd.

  103. axelluny - mondta

    Sokkal jobb lett volna, ha nem vagy annyira fukar a modellre vonatkozó információkkal (a 3. sorozatban 129,130,161,208 129 1 2). Feltételeztem, hogy nálad van a 0-es modell, és azt mondom, próbáld meg frissíteni a bios-t az itteni illesztőprogramokból " http://support20080521143954.toshiba-tro.de/tedd-files10/XNUMX/bios-XNUMX.zipette a merevlemez megpróbálja kijavítani a változtatást, de el is menti az… általában az fXNUMX megnyomásával. kapcsolat a témával itt. Ezt gondolom ... remélem, hogy senkit nem fogok idegesíteni

  104. Oktav - mondta

    Az rossz, hogy nLite nem telepíthető kilátás ....
    nLite támogatja a Windows 2000, XP x86 / x64 és 2003 x86 / x64 minden nyelven.
    Szüksége van. 2.0 NET Framework ahhoz, hogy fusson ... Ellenőrizd, hogy van már, talán a néhány CD-k letöltése előtt, ha a kapcsolat lassú.

    • axelluny - mondta

      Az rossz, hogy nLite nem telepíthető kilátás ....
      nLite támogatja a Windows 2000, XP x86 / x64 és 2003 x86 / x64in minden nyelven.
      Szüksége van. 2.0 NET Framework ahhoz, hogy fusson ... Ellenőrizd, hogy van már, talán a néhány CD-k letöltése előtt, ha a kapcsolat lassú.  

      TRY vLite

  105. Petrica - mondta

    Kaphatok egy kérdés, amit olvasni a konzultáció, és én vagyok vazut.Daca telepíthető a Windows XP és a zsák, hogy a PC a Windows Vista, hogy menjen?

  106. Petrica - mondta

    Mam említett mojopac.

  107. Horia - mondta

    hello,
    Ez a bemutató tökéletes módon, de a kedvesség uram tudok segíteni a probléma, hogy én szembe:
    Vettem egy HP laptop 4520s:
    Processzor típus: Intel® CoreTM i3
    Processzor Technológia: 32 nm
    Processzor modell: 330M
    CPU frekvencia: 2130 MHz
    Felbontás: x 1366 768
    Egységek olvasási / írási DVD RW
    Képernyő méret: inch 15.6
    Memória Típus: DDR3
    Memória kapacitás: GB 3
    Merevlemez kapacitása: 320 GB
    Súly: Kg 2.39
    Fordulatszám: rpm 7200

    Szeretnék telepíteni Win XP, miért a járművezetők kell adni, hogy nem tudjuk, milyen modell alaplap?
    Kérjük, jó, ha tud nekem segíteni egy inf erről a témáról
    köszönöm

  108. Petrut - mondta

    A bemutató nagyon hasznos, de van egy laptop és egy HP Pavilion dv6 1215sl és megy telepíteni
    Én amd processzor atlhon x2 64, ATI Radeon HD windows folesc 4650 7 most én nem szeretem a Vista és az XP nem alma táska bootolható CD loading felismerni HDD, és tegye ott ad nekem a kék hiba sérült fájlt sával az vagy genu dátum CV szíves tud nekem segíteni min érdekében egy e-mail választ adja meg. Köszi!

  109. Nekem is van problémám, jegyzetfüzetem is van, és nem sikerül bedugnom a Windows-ot, mert annak nem csak usb-je van, és nem tudom kezelni a bootolható steku ,,,, problémát jelent, ha a laptopon kare-en készítettem steku-t, nincs szél. Az xp-nek a Vista vagy a másik verziója van? Szeretnék felvenni a book book win xp fájlt. És elfelejtettem tudatni veled, hogy a booku jegyzetek formázva vannak.

  110. Lucian - mondta

    Helló, én építettem őket SATA RAID illesztőprogramot az alaplap CD-win xp sp3 minden tökéletesen ment, de amikor ezt a végső kép cd ad nekem hiba használtam nero, ultra iso ugyanaz tünetek, ha meg tudná ajuta.ms több

  111. Nekem is van laptopom, és csak a Windows 7-et tudom telepíteni ... .. hogyan kell telepíteni a Windows XP-t ... kérem, segítsen nekem sokat.

  112. Adina - mondta

    Sziasztok. Szeretném felhívni a figyelmét kényesebb helyzetbe. Van egy HP 4510s laptopom, és IDE módban telepítettem az XP SP3-at, most AHCI módba szeretném vinni a rendszer újratelepítése nélkül. A kérdés az, hogy van-e esélyem? Úgy értem például, hogy az acronis true image segítségével biztonsági másolatot készítünk integrált sata illesztőprogrammal, vagy nem tudom ... majd visszaállítom, miután az AHCI-n lévő bios-t például erre a biztonsági másolatra cseréltem ...
    vagy esetleg más nyilvántartási megoldás ... stb ... pls
    Köszönet azoknak, akik segítenek nekem, és azt hiszem, ez a helyzet megoldódik a jövőben hasznos altora.oricum, hogy munkát minunata.CU illetve ADINA.

  113. leonard - mondta

    Hello! Ez teljesen kötelező, hogy a merevlemezek RAID, ha megteszem back-up a külső merevlemezek? Szeretné, hogy a PC egy SSD, hogy telepítse a Windows és 2 meghajtók (2 * 500gb) a filmek, játékok, zene stb.

  114. admin007 - mondta

    Sziasztok élén az alapítók az ezen az oldalon!
    E

  115. admin007 - mondta

    Üdv mindenkinek!
    elérni ezen az oldalon egy ideje, és kellemesen meglepett, hogy milyen sok hasznos dolgot tanultam. Ennek következtében a beavatkozás itt annak köszönhető, hogy az egyik oka, és ez a vegye figyelembe 10 team (tíz) videotutorial.ro
    KÖSZÖNÖM

  116. bravo a bemutató
    Sajnos nem talál illesztőprogramot xp, nekem van egy HP Pavilion dv6-1039el

  117. nyugalom - mondta

    Én a következő alaplap:
    HTS542525K9SA00 Hitachi ATA Device (232 GB, IDE) x2, és nem talál driver.
    Kérem, segítsen nekem néhány tanácsot!
    Köszönjük!

    • Adrian - mondta

      nyugalom: Én a következő alaplap:
      HTS542525K9SA00 Hitachi ATA Device (232 GB, IDE) x2, és nem talál driver.
      Kérem, segítsen nekem néhány tanácsot!
      Köszönjük!  

      Adtál nekünk egy kemény nevet nem alaplap! Nem tudunk segíteni!

  118. nyugalom - mondta

    Quanta 30CB k 79.2 hiszem, hogy ez

  119. Én, és neki van egy pc probléma Asus k8n 3 gb ram, hdd sata 250, 3dvd-RW, Nvidia GForce 7200 256 mb és az egész rendszer összeomlik, és formáz, ahogy megy, akkor megy Azonnal zárak, tud valaki segíteni?

  120. aura - mondta

    Jó estét! Van két Nokia telefonok N70 és N73 OS Windows XP Home Edition a számítógépen azonnal képes észlelni, de a Windows Vista a laptop nem ismeri fel annak ellenére, telepítettem az eredeti CD-t a telefonok. Azt is tisztázni, mi folyik itt? Köszönöm, Aura

  121. aura - mondta

    Szia! Van Windows XP-m román felülettel, a csomagban 2 CD van; az egyik angol sp2-ben, a másikban pedig a „román változat lb-ben” felirat. újratelepíteni? - az angol, ugye? Követtem egy oktatóprogramot a telepítéssel. ablakok és pt. eleinte nem tudok bejutni a cmosba. Az indításkor lévő számítógépem megjeleníti a 'Award bios setup segédprogram' ablakot, amelyben egy menü található. Amire be kell írnom eljutni a cmos-hoz? Ahogy Cristy mondta, azt hiszem, a videó bemutatóban be kell állítanunk az optimális bioszterhelést ... Nem tudom, hogyan. Nem látok sehol. Kérem, segítsen !! Aura

    • Adrian - mondta

      aura: Hi! Nekem van Windows xp interface a román-lb csomag 2 CD, egy angol és egy sp2 hogy azt mondja, "lb román nyelvű." Először fel pt. telepítse újra? - az egyik angolul, ugye? Láttam egy bemutató példány. ablakok és PT. kezdett bejutni cmos fail. A számítógép a pornireafiseaza ablak "Award BIOS Setup Utility" a menüben. Be kell menni. eléri a cmos? Hogy Cristy mondta, azt hiszem, videotutorial, meg kell állítani a BIOS optimális terhelés ... én nem tudom, hogyan. Még csak nem is jelennek meg cmos. Kérem, segítsen! Aura  

      Adja meg a BIOS-t a Del vagy Delete gombbal az Instert gomb alatt. Indítsa újra a számítógépet, és tartsa lenyomva a Del vagy a Delete billentyűt (egyes billentyűzeteknél a Delet másoknak hívják, csak a Del), amíg a BIOS meg nem jelenik. Néhány alaplapon van egy gyors indítási menü is, amely elérhető, újraindítható és az F12 billentyűt lenyomva tartja. Megjelenik egy mini menü, amelyből választhatja a CD-ről való indítást a nyilakkal (nyilak a billentyűzeten ... fel, le, balra, jobbra) és nyomja meg az Enter billentyűt

  122. Giorgio - mondta

    Helló, én követtem a bemutató óvatosan, ez nagyon jó, és Nemrég vettem egy PC, azt akartam, hogy XP Professional és hogy és partíció az hard.La egyszer adott nekem ez a hiba Már UNN screen.Eu kék cd SATA meghajtók sp2 de nem keményen dolgozik, hogy tiltsa le a BIOS vagy járművezetők és én keresem, hogy egy új CD-t? Van egy Acer Aspire 5732Z, és nem találja a megfelelő illesztőprogramot, hogy megtalálta az alaplap u there!? Várnak választ, hogy meg tudom csinálni, így most én vagyok megragadt, és nem megy bele c / a semmit a kapcsolatot a rendszergazda azt mondja nekem, hogy nem vagyok szabad, hogy bármit rajta.! Köszönöm, és nagyon jó tutorial.

    All-around előadó
    Legyen szó e-mailezésről, böngészésről az interneten, fényképek / videók élvezetéről vagy mindezekről egyszerre, az Aspire 5732Z csúcsmárkás processzora egyszerre több számítási feladatot is kezel. Az integrált grafika lenyűgöző látványt nyújt a 15.6 hüvelykes HD szélesvásznon - tökéletes méret több nyitott ablak megtekintéséhez, hogy megfeleljen a multitasking vagy szórakoztatási igényeinek. A nagy kapacitású merevlemez-meghajtó könnyedén tárolja az összes fájlt és digitális adathordozót, a több az 1-ben kártyaolvasóval pedig könnyedén megoszthatja és továbbíthatja a fájlokat. És a DVD-Super Multi meghajtóval bárhol, bármikor élvezheti a kívánt multimédiát.
    Gyors kapcsolat
    Szállj fel a vezeték nélküli internet a beépített Wi-Fi ® vagy használja a vezetékes Fast Ethernet. Kapcsolattartás a bárhol az egész világon egy kellemes élmény az Acer Crystal Eye webkamera. Élvezze a szemtől-szembeni videó beszélgetéseket, kivéve az utazási időt, és ingyenes internetes hívások!

    Intuitív használat
    A teljes méretű billentyűzet nagy gombokkal a kényelmes gépelés, míg a média gombok teljes ellenőrzést a digitális szórakoztatás. A touchpad zár megakadályozza a véletlen kurzor, és a WLAN gomb azonnal hook az év Wi-Fi ® hotspot.

    AS5732Z-443G25Mn
    AS5732Z-433G25Mn
    AS5732Z-443G32Mn
    AS5732Z-443G32Mn
    AS5732Z-444G32Mn

    AS5732Z-443G25Mn Eredeti Windows® 7 Home Premium, Intel® Pentium® T4400 processzor (2.2 GHz, 800 MHz FSB), 15.6 ″ HD Acer CineCrystal ™ LCD, Megosztott grafika (nincs külső videomemória), 3 GB memória, 250 GB HDD, DVD-Super Multi DL meghajtó, Multi-in-1 kártyaolvasó, Acer Nplify ™ 802.11b / g / n, Acer Crystal Eye webkamera, 6 cellás Li-ion akkumulátor, 3 tűs 65 W hálózati adapter Cikkszám: LX.PMZ02.021

    Operációs rendszer Eredeti Windows ® Home Premium 7

    Intel® Pentium® processzor és chipset processzor (1 MB L2 gyorsítótár), támogatja az Intel® 64 architektúrát
    Mobile Intel ® GM45 / GL40 Express lapkakészlet

    Memória Dual-channel SDRAM támogatás DDR3
    • Akár 2 GB DDR3 1066 MHz memória, 4 GB-ig bővíthető
    Dual-channel SDRAM támogatás DDR2
    • Akár 2 GB DDR2 667 MHz memória, 4 GB-ig bővíthető

    HDD 160 / 250 / 320 / 500 GB vagy nagyobb merevlemez *
    (* Konfigurációtól függően a modell)

    Tárolás 8X DVD-Super Multi duplarétegű meghajtó
    Multi-in-1 kártyaolvasó, Secure Digital ™ (SD), MultiMediaCard (MMC), Memory Stick ™ (MS), Memory Stick PRO ™ (MS PRO), xD-Picture Card ™ (xD)

    Kijelző 15.6 ″ HD 1366 x 768 pixel felbontás, nagy fényerejű (220 nit)
    16: 9 képarány
    16.7 millió szín

    Grafikus Mobile Intel ® GM45 / GL40 3D Express lapkakészlet integrált grafikával, Intel ® Graphics Media Accelerator 4500M (Intel ® GMA 4500M akár 1759 MB Intel ® Dynamic Video Memory Technology 5.0 (64 MB dedikált videó memória, akár 1695 MB megosztott rendszermemória), Microsoft ® DirectX ® 10 vagy
    Mobile Intel ® Express lapkakészlet integrált 40D GL3 grafikával, Intel ® Graphics Media Accelerator 4500M (Intel ® GMA 4500M) akár 1759 MB Intel ® Dynamic Video Memory Technology 5.0 (64 MB dedikált videó memória, akár 1695 MB megosztott rendszermemória *), Microsoft ® DirectX ® 10 vagy
    (* A rendszermemória méretétől)
    Két független kijelző támogatása
    16.7 millió szín
    MEPG-2/DVD gyorsulás, dekódolás
    WMV9 (VC-1) és a H.264 (AVC) dekódolás

    Multimédia Két beépített sztereó hangszóró
    MS-Sound kompatibilis
    High-definition audio támogatás

    Kommunikáció Acer Crystal Eye webkamera, továbbfejlesztett Acer PrimaLite ™ technológia
    WLAN *
    Acer InviLink ™ Nplify ™ 802.11b / g / Draft-N Wi-Fi CERTIFIED ™
    Támogatása SignalUp ™ vezeték nélküli technológia
    (* Konfigurációtól függően modell)
    LAN: 10 / 100 Mbps Fast Ethernet, Wake-on-LAN

    I / O interfész 1 Multi-in-egyben kártyaolvasó (SD ™, MMC, MS, MS PRO, xD)
    2 2.0 x USB port
    1x Külső kijelző (VGA) port
    1x Fejhallgató / hangszóró / vonal-kimenet csatlakozó S / PDIF támogatással
    1x mikrofon csatlakozó
    1x Ethernet (RJ-45) port
    1x DC-in csatlakozó a hálózati adapter

    Biztonság Kensington zár
    BIOS felhasználói, rendszergazda és merevlemez jelszó

    Tápegység és akkumulátor Termékbiztonság Az akkumulátor számára tanúsított elektromos készülékek és anyagok (PSE)
    48.8 W (6-cellás) lítium ion akkumulátor
    Akár 2.5 óra üzemidő
    • 2.5 óra töltődés-off
    • 3.5 órás töltés használat közben
    65W AC adapter
    Energy Star ®

    Billentyűzet és speciális kezelőszervek 99- / 100- / 103-gombos, teljes méretű billentyűzet fordított „T” kurzorelrendezéssel
    Touchpad mutatóeszköz
    10 funkcióbillentyű, négy kurzor gomb, két Windows ® gomb, független numerikus billentyűzet, nemzetközi nyelv támogatás
    Gyorsindító gombok: touchpad tiltás, WLAN
    Media gombok (billentyűzetre nyomtatva): lejátszás / szünet, megállítás, előző, következő

    Súly és méretek: 372.3 (W) x 246.5 (D) x 26.8 / 39.6 (H) mm (14.4 x 10.8 x 1.1 / 1.5 hüvelyk)
    2.7 kg (6.0 lbs.) A 6-cellás akkumulátorral

    Minőségi és megbízhatósági tesztek Hőmérséklet és páratartalom teszt
    Leejtésteszt
    Akusztikai teszt
    Súly-és nyomásteszt
    Leöntésteszt
    Ütés-és rázkódásteszt
    Elektrosztatikus kisüléssel szembeni immunitás teszt
    MTBF (Mean Time Between Failure) teszt
    Zsanérélettartam-teszt
    Billentyűzet-teszt

    Szoftver Acer Crystal Eye *
    Acer eRecovery menedzser
    Acer Crystal Eye
    (Csak webkamerával szerelt modellekhez)
    Acer GridVista ™
    Acer Launch Manager
    McAfee Internet Security Suite 2009 60 napos próbaverzió
    Adobe Flash ® Player
    Adobe ® Reader ®
    Google Eszköztár ™
    NTI Media Maker ™
    Norton ™ Online Backup
    Microsoft ® Works az Office Home and Student 2007 Trial (Service Pack 1)
    Acer Arcade ™ Deluxe Acer CinemaVision ™ és az Acer ClearVision ™ technológia *
    (* Konfigurációtól függően a modell)

    Beállítások Memória bővítő modulok
    Tartalék akkumulátor
    Tartalék hálózati adapter

  123. Adrian admin - mondta

    Ha nem Disable BIOS kemény! De csak, hogy tiltsa le az AHCI BIIOS

  124. Giorgio - mondta

    Szia Adrian, sikerült telepíteni XP / magát acer aspire A bemutató nagyon bun.Acum i / I telepítette az illesztőprogramokat, de sajnos nem teheti meg, hogy wireles / a PC-ről, mint volt az első alkalom, valójában nem találom egyáltalán Próbáltam az első alkalom, és én letöltött a vezetőt acer.ro és most nimik l / kerestem a járművezetők zseni nagyon jó, de ez / találtam / telepítettem nimik, nem találja a posta le, és indítsa el megkeresi az elérhető hálózatokat! Meg tudná mondani, mit tehetek, vagy hogyan kell csinálni kell kezelni annak érdekében, hogy futni és hálózatok keressen újra wi / fi? Köszönöm.

  125. seba18bv - mondta

    hello unlaptop Acer Aspire 5310 és nem tudja telepíteni a Vista, mint megpróbáltam telepíteni xp, 7 da hozzá az id adhat seba.sebastian8, ha tud segítsen nekem

  126. stelian - mondta

    Hé Van egy Toshiba laptop windows500 l163d-7 Home Premium előtelepített

  127. stelian - mondta

    Kívánom, és a Windows XP, de nem tudja telepíteni a Toshiba Satellite laptop l500d-163 port no.pslt9e-016016ge ha ajutatima

  128. Adrian admin - mondta

    Ha már telepítette a Windows 7 rendszert, akkor az XP telepítéséhez olyan szoftvert kell használnia, amely tudja, hogyan lehet a rendszerindítástól kezdve formázni / particionálni. Ilyen például az Acronis Disk Director, amelyről itt van egy oktatóanyagunk a webhelyen, és megtalálja a jobb felső sarokban található keresőmezővel. Az oktatóanyagban említett ISO-képpel kell indítania, majd meg kell formáznia a C-t és törölnie kell a 100M-os partíciót. Csak akkor tudja telepíteni a Windows XP-t. Ha nincs ISO képe az Acronis Disk Director alkalmazással, használhat Windows Vista rendszert, és amikor a partíciókhoz ér, törölje a C és a 100M partíciót, távolítsa el a Vista CD-t, helyezze be a Windows XP CD-t, és telepíteni tudja. Ha még az alábbi lépések végrehajtásával sem tudja telepíteni az XP-t, kapcsolja ki az AHCI-t az oktatóanyagban említettek szerint. Óvatosan nézze meg görgetés nélkül, mert megmondták, hová kell belépnie a BIOS-ba az AHCI kikapcsolásához. Vagy követheti az oktatóanyagot "néhány rövid magyarázattal a BIOS-ról", amelyeket a jobb felső sarokban található keresőmezővel is megtalálhat.

  129. Petrica - mondta

    Szeretném látni, hogy újra bemutató, aki képes hallgatni a mobil

  130. alex - mondta

    jó. Acer Aspire notebook 5310, de a Windows Vista telepítve. Megpróbáltam inslatez XP, de ad nekem hiba, hogy azt mondta a bemutató (nem ismeri fel a HDD). Mindenhol kerestem ilyen előtelepített illesztőprogramok notebook, és nem találja őket sehol. bármilyen alaplap még nem agsit. Én valaki tud segítsen nekem :)

  131. Szia, van egy Toshiba laptop Windows l500d-163 7 homepremium telepített, és szeretné telepíteni a xp.am próbáltam, de nem tudja, hová vigye driverele.sse loading windows xp kemény (nem volt meghajtó csatlakoztatva). "Ve telepített compatibilty.doresc Windows XP telepítése az AHCI illesztőprogramokat, hogy ata.mutumesc várható.

    • Adrian admin: Ha már telepítette a Windows 7 így telepíteni XP kell használni a szoftvert, amely tudja, hogyan kell formázni / partíciót a boot. Egy példa lenne Acronis Disk Director, amelyek bemutató itt az oldalon, és megtalálja a keresési mezőbe a jobb felső sarokban. Meg kell indítani az ISO image, ami elhangzott, hogy a bemutató, akkor meg kell formázni a C partíciót és stergetiacea 100M. Csak akkor tegye a Windows XP. Ha van egy ISO képet Acronis Disk Director, akkor a Windows Vista, és el nem éri a C partíciót, és törölni partíciót 100M, vegye ki a CD-t a Vista, bottal a Windows XP CD-t, és telepítheti. Ha nem tesz lépéseket, hogy nem lehet telepíteni XP tiltsa le a AHCI mint mondta a tutorial. Privitil óvatosan anélkül, hogy lépjünk mondani, hogy hol, hogy belépjen a BIOS AHCI dezactvati. Vagy tudod követni bemutató a "egy rövid magyarázatot arról, BIOS", amely megtalálható a jobb felső keresőmezőbe.  

      danSzia, van egy Toshiba laptop ablakok l500d-163 7 homepremium telepített, és szeretné telepíteni a xp.am próbáltam, de nem tudja, hová vigye driverele.sse loading windows xp kemény (nem volt vezető csatolva). I compatibilty.doresc telepített Windows XP telepítése az AHCI illesztőprogramokat, hogy ata.mutumesc várható.  

  132. ANIDORIN - mondta

    Helló ZIC kifogja ezt napközben, hogy üdvözölje, hogy nem csak egy jó HELLO!

    ANIDORIN A NEVEM, ÉS CSAK AKAROK Dicséretet és gratulációt hozni a krízishez. MEGJELENNI, HOGY A VIZSGÁLAT A 10. MEGJEGYZÉS TUDNIVALÓJÁKBAN SZEMPONTOSAN VAN, MÉG MEGTALÁLHATÓ MÓDOSÍTÁSI MÓDRA is. NAGYON JÓ, EZ ÓRÁK A SZÁMÍTÁS, ÉS EGY DON CARLEONE, VAGY HOGY MINT MEGYE VALAMBÓL MOLDOVÁBAN HITEK, HISZEM, hogy ROMÁNIA ÉSZAKI TERÜLETE, AMELYET SZERETNI SZÁMÍTANI A RÉGI RENDSZERBEN. MS DOS stb. MINDEN TISZTELETT ÉS EZT A HÁLATOT, MERT LÁTHATÓ, HOGY TUDJA. NEM CSAK MEGTÉNKELEM, Hanem LUACIAN HOGYAN MONDJA A SZERENCSÉT, KÉRJEN VALAMIT: MIKOR MÁSIK TANÍTÓKAT ÍRJA A NEVÉT NEM SENKINEK, KRISZTUSNAK, HOGY A KÜLÖNBSÉG NAGY K?
    Megjegyzés tíz CREISTI egyébként, azt hiszem, én is foglalkozik valaha, mert nem itt, Romániában és a barátaim Ma több kifejezetten a Billentyűk és jelek WAY ..

  133. parula66 - mondta

    és nehézségekbe ütközött telepítésével XP Acer Aspire One
    és megtette:
    1. Kellett újratelepíteni XP és a CD telepítő nem AHCI illesztőprogramok
    2. lustaságból beállítottam a BIOS-t "AHCI mode> Disable" és folytattam a telepítést.
    3. telepítése után XP, Intel SATA meghajtó nem hajlandó telepíteni (vezérlő nem működik AHCI módban)
    4. mint ilyen, az Eszközkezelőben elmentem az XP alapértelmezés szerint beállított tároló-illesztőprogramjához, és kicseréltem az AHCI-illesztőprogramra, amelyet telepítéskor a floppy lemezen kellett volna "felajánlanom". : illesztőprogram frissítése> nem, ezúttal nem> telepítés listáról vagy adott helyről> ne keressen. a telepítéshez választom az illesztőprogramot> lemezem van> iaAHCI.inf
    5. Választottam "Enable" és "AHCI mód" a BIOS-ban, és csomagtartó ezúttal soha nem ért véget hirtelen egy kék képernyő.
    6. Miután 2 visszaállítja a név helyes AHCI vezérlő megjelent a "Device Manager".

    • parula66 - mondta

      parula66És találkoztam nehézségek telepítése XP Acer Aspire One
      és megtette:
      1. Kellett újratelepíteni XP és a CD telepítő nem AHCI illesztőprogramok
      2. lustaságból beállítottam a BIOS-t "AHCI mode> Disable" és folytattam a telepítést.
      3. telepítése után XP, Intel SATA meghajtó nem hajlandó telepíteni (vezérlő nem működik AHCI módban)
      4. mint ilyen, az Eszközkezelőben elmentem az XP alapértelmezés szerint beállított tároló-illesztőprogramjához, és kicseréltem az AHCI-illesztőprogramra, amelyet telepítéskor a floppy lemezen kellett volna "felajánlanom". : illesztőprogram frissítése> nem, ezúttal nem> telepítés listáról vagy adott helyről> ne keressen. a telepítéshez választom az illesztőprogramot> lemezem van> iaAHCI.inf
      5. Választottam "Enable" és "AHCI mód" a BIOS-ban, és csomagtartó ezúttal soha nem ért véget hirtelen egy kék képernyő.
      6. Miután 2 visszaállítja a név helyes AHCI vezérlő megjelent a "Device Manager".  

      és itt találtam dreiverele
      Nem tudom, engedélyezhetem-e a link feltöltését
      Ha páratlan admin ok sal törölje

      sok szerencsét

  134. mircea05 - mondta

    Hello. Minden tiszteletem az ilyen konzultáció. lekérdezések, ha van egy alaplap, amely nem tartalmazza R a végén nem telepíthető XP egy laptop BIOS beállítás AHCI módban beszélve arról, hogy csináltam egy bootolható botot AHCI vezetők. Northbridge: Intel Cantiga GM45 / Southbridge: Intel 82801 ICH9M. Köszönöm.

  135. Szia, van egy kérdés, hogy a Windows XP telepítése több mint egy 7 törölni az xp iso image?
    Várakozás a választ. Előre is köszönöm

  136. pyratess - mondta

    hello van egy acer aspire intel 5742g i3 ati512 4gb és szeretném, hogy segítsen nekem kap a xp
    SATA RAID Driver nem található
    pyratu_86 id ha valaki tud segíteni

  137. paul - mondta

    salut.ma segítheti az xp egy HP Mini netbok 110-3100? Megemlítem, hogy tudom, hogy a módszertan (PowerISO, nLite, WinToFlash,), a probléma nem találni a járművezetők az alaplap.
    konfiguráció:
    termelő azt mondja N455 Processzor Intel® Atom ™ processzor, Intel® Chipset chipset NM10 + ICH8m
    7 most windows, amely megjelenik az Eszközkezelőben az IDE ATA / ATAPI vezérlők --- Intel (R) ICH7R / DC SATA AHCI Controller CPU-Z - Hewlett-Packardmodel ALAPLAP 148, HOST Bridge chipkészlet Intel Atom, déli híd INTEL NM10, nem néz HOL ???
    Igen, lehet eggyé LINCK (esetleg hol IAU) Várja meg a szakmai választ.
    KÖSZÖNÖM

  138. paul - mondta

    salut.ma segítheti az xp egy HP Mini netbok 110-3100? Megemlítem, hogy tudom, hogy a módszertan (PowerISO, nLite, WinToFlash,), a probléma nem találni a járművezetők az alaplap.
    konfiguráció:
    termelő azt mondja N455 Processzor Intel® Atom ™ processzor, Intel® Chipset chipset NM10 + ICH8m
    7 most windows, amely megjelenik az Eszközkezelőben az IDE ATA / ATAPI vezérlők --- Intel (R) ICH7R / DC SATA AHCI Controller CPU-Z - Hewlett-Packardmodel ALAPLAP 148, HOST Bridge chipkészlet Intel Atom, déli híd INTEL NM10, nem néz HOL ???
    Igen, lehet eggyé LINCK (esetleg hol IAU) Várja meg a szakmai választ.
    KÖSZÖNÖM
    MES ID [e-mail védett]

  139. Cristichelu - mondta

    -Mi tisztelgett tisztelettel, a tutorialu figyelte nagy érdeklődéssel, aztán követte az eljárást, ahogy mondod, de miután a vezetők létesítmény laptopu vagyok megragadt a probléma valahol vicces, de nem néz ki jól, és a ráncok és a barátok nekem.
    -Ez lepetop k50c webkamera Asus lát fejjel lefelé, és nem tudom, mit tegyek, én újratelepítése a vezetője, és még mindig semmi, köszönöm szép, ha támogattak egy választ tud, vagy ahol a fordított normál szobahőmérsékleten, mert az általuk használt sok Camfrog. Köszönöm.

    • Cristichelu - mondta

      Cristichelu:
      -Mi tisztelgett tisztelettel, a tutorialu figyelte nagy érdeklődéssel, aztán követte az eljárást, ahogy mondod, de mégis driverelelaptopu a felállításával Én megragadt a probléma valahol vicces, de nem néz ki jól, és a ráncok és a barátok Én.
      -Ez lepetop k50c webkamera Asus lát fejjel lefelé, és nem tudom, mit tegyek, én újratelepítése a vezetője, és még mindig semmi, köszönöm szép, ha támogattak egy választ tud, vagy ahol a fordított normál szobahőmérsékleten, mert az általuk használt sok Camfrog. Köszönöm.

      Próbáltam több válasz is teljesen egyedül, hogy ti tud segíteni kérem szépen, nagyon szép kérlek, ajutatima.

  140. Petre - mondta

    Hi Követtem a bemutató óvatosan értettem mindent, de egy dolog, amit tehetünk, és ezért kérem a segítségét egy pc asus k8u-x soket 754 és szeretné telepíteni a Windows XP nem elég erőforrás, nem win7 találja a megfelelő illesztőprogramot SATA RAID Driver én need've néztem mindenhol, de azt hiszem, elég kultúrát találni, hogy könyörögni, ha tudok segíteni, még egy lépéssel Thanks Regards Peter

  141. Rares - mondta

    Próbáltam keresni a járművezetők egy notebook, a Packard Bell (cég) Notebook EASYNOTE típusú) (MX51-sorozat alaplap), nem tudtam gasesc.Pentru telepíteni a Windows XP.

  142. hajsütés - mondta

    Helló,
    Van 2 egyforma pálcám, egyenként 4 Gb-os, szeretném tudni, hogyan tudom őket raidbe rakni? (Először is tudsz razziázni flash memóriákkal?) Ha lehetséges, jobb teljesítményre szeretném közvetlenül a flash-re telepíteni teljesítmény. Szerintem gyorsabban kell indítania az ablakokat, mint a HDD. elméletileg legalább olyan teljesítményre van szükségem, mint az SSD-k (számomra túl drága - és megbízhatatlan)

  143. Dany - mondta

    hogy a tutorial legegyszerűbb módja, ha a Windows hálózaton keresztül (hálózati)

  144. sailorriver - mondta

    Tudom, hogy ez egy olyan téma telt el, de én is foglalkozik azzal a kéréssel a tutorial telepíteni Win hálózaton keresztül (PXE opció). Köszönöm.

  145. sailorriver - mondta

    A probléma a következő: szeretnék telepíteni a hálózati győzelem laptop.Am elérte a szintet, ahol a laptop a kérdést próbálta elérni az optikai meghajtót, ahol osztom SO (PC), írja a parancsot "net use y: \ \ xxx.xxx.xxx.xxx \ E (xxx ..... a szerver IP, vagy a PC-és E-optikai egység ezt a parancsot üzenetet kapom "A Munkaállomás szolgáltatás nem indult el." Megnéztük Munkaállomás szolgáltatás és automatikusan, nem tudom, hogy merre menjen a laptop, hogy hozzáférjen az optikai meghajtó Pc.Are Van ötlete, miért ezt az üzenetet kapom (elnézést, hogy ragaszkodik a problémát.) köszönöm.

  146. derek33 - mondta

    Van egy barátom, akinek van egy Sony Vaio VPCF12Z1E / B1 modellje, és szeretnék segíteni neki az XP SP3 telepítésében. F6 floppy lemezzel stb. Találkozik, és nem is tudja, hogyan. , nagyon jól sikerült, gratulálok. A probléma az, hogy az alaplap modelljét szintén a Sony gyártója, a Vaio stb. Írja, de nem ad kódolt modellt számokból és betűkből, néztem a Sandra sci-soft-ot, és olyan általános nevet ad, mint a Sony nem engedélyezett Vaio terméke. ezeket a sony-ból nem hinném, hogy gigabájt kártyákat raknak, stb., a processzor az Intel i2 stb. A lemezvezérlő rám mutat az Intel (R) 3. sorozatú 7-os SATA AHCI vezérlőre. A sony.uk oldalon megtaláltam ennek a modellnek az illesztőprogramjait, az XP részben pedig megtaláltam a sata illesztőprogramot, letöltöttem, kibontottam, végül láttam, hogy ugyanaz a port 5 ahci vezérlő volt a SATA 6 számára, létrehoztam egy iso-t és I integrálta a meghajtót, azt hiszem, jól sikerült. Megállapítottam, hogy néhány kép már integrált SATA-val készült, találtam egyet 6 integrált illesztőprogrammal, de most nem tudom, nem írt előtelepítést vagy bármit onnan, ahonnan vettem, biztos akartam lenni abban, hogy feltettem, amire szükségem volt. csak ahci, hogy az integrált vezérlő? Be kellett-e telepíteniük bármilyen chipset-illesztőprogramot?
    Ellenőrizték néhány beállítást a BIOS-ban? Tehát nincs több gomb F6 nimik nem megy egyedül, mint egy bootolható CD-t egy nehéz téma? Hogyan találom meg a pontos modell alaplap? Köszönöm.

  147. Van egy ASUS K51AE, és nem találja a megfelelő illesztőprogramot SATA.
    Az asus oldalon nincs rajtaütés vagy falu.
    Szépen kérlek Cristi
    Ms várható.

  148. Daniel - mondta

    Hello, van egy Compaq Presario notebook CQ56-115x Próbáltam több módszer, hogy XP-t, de megy, mint a Win 7, meg egy pár nap, miközben integrálja SATA meghajtók Windows, de nem találtam semmit ehhez a típushoz. Ha tudsz segíteni hálás lesz.

  149. daniel - mondta

    hello, nem találom a HP honlapján, hogy a járművezetők a alaplap van egy hp 620 az, és azt akarom, hogy az én win xp ez a laptop egy szép köszönöm

  150. Nicu - mondta

    Hello. Kaptam egy új LP asus tegnap este, és nincs operációs rendszer is. Mint tudod mondani tudom telepíteni egyet kérem. nincs CD-ROM

  151. Stefan Rotaru - mondta

    Kedves Cristi,
    Én lennék nagyon hálás, ha meg tudná mondani, hogyan kell tennie, hogy telepíteni XP egy Dell Inspiron 15 3521. Ebben a leckében videót azt mondta, hogy nincs laptop, hogy lehet telepíteni.
    Magabiztosan várják
    Stefan

  152. Stefan Rotaru:
    Kedves Cristi,
    Én lennék nagyon hálás, ha meg tudná mondani, hogyan kell tennie, hogy telepíteni XP egy Dell Inspiron 15 3521. Ebben a leckében videót azt mondta, hogy nincs laptop, hogy lehet telepíteni.
    Magabiztosan várják
    Stefan

    Nem értem, mire vagyok képes, hogy segítsen, biztosan tudok jönni, hogy telepíteni az operációs rendszert.
    Nem mondott semmit, nem jellemezné a probléma felmerült, stb, stb?
    Nem tudtam gyógyítani, ha nem tudja, mi fáj?

  153. Szia Nekem van egy Compaq Presario CQ56, nem pedig gázok bármilyen színű viselet achi.Ma fontos vezetők segíteni? Hálás lennék, én vagyok egy idegen országban, és senki nem tud nekem segíteni.
    Megbecsülését.
    [Url = http://postimage.org/] [img] http://s24.postimg.org/gvqhmwiad/presario.jpg [/ img] [/ url]
    [Url = http://postimage.org/index.php?lang=german] hochladen Fénykép [/ url]
    http://postimg.org/image/ucng5rslt/

  154. helló Lenne egy kérésem hozzád van egy hp 635 egy kétmagos AMD, és nem tudok tenni a Windows XP tetszik ajutama

    • N3xus.bat - mondta

      DanyHi Volna egy kérésem hozzád van egy hp 635 egy kétmagos AMD, és nem tudok tenni a Windows XP tetszik ajutama

      1. Bemész Bios, apasaind kulcs F10

      2. Menj nyilakkal balra, jobbra, a billentyűzet
      -ig System Configuration és nyomja a gombot belép

      3. Megy a fel, le, a billentyűzeten, amíg
      van, amikor azt mondja Sata Native Mode , és a gombok balra, jobbra,
      Válassza ki, hogyan Letiltása, Önnek a lelet Engedélyezése majd
      gombnyomás F10 megerősítést.

      4. Most meg kell menteni konfigurációs majd kilép Bios
      Menj nyilakkal balra, jobbra, a Fájlok és nyomja meg az Enter, ami után a kulcsok
      fel, le, válassza ki a Változtatások mentése és kilépés majd nyomja meg a belép és nyomja meg az F10
      A kilépéshez Bios.

      Ettől a pillanattól kezdve Sata Native ModeVan állítva Bios - Letiltása, Ön képes lesz arra, hogy telepítse a Windows XP számítógépre.

  155. Nagyon jó bemutató! Mit csinálsz, ha az ASUS honlapján ott illesztőprogramok XP. alaplap?
    http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=U82U
    Van egy nemrég vásárolt laptopom, és úgy tűnik, hogy tényleg nem tudom feltenni az XP-t erre a laptopra ...

  156. Costi - mondta

    AMX laptop Acer Aspire 5738z és windous xp telepítés ad nekem egy kék képernyő erpare write önéletrajzát 0000x, és nem tudom, mi lehet? datmi a reszelő id mes costi_number_1

  157. Justin - mondta

    Van egy barátom, aki 64.0 mb ritka, és a Windows XP Pro SP3

  158. nem lehet telepíteni semmilyen hasznos, mint a dell windows xp optilex 755
    Úgy értem, 7 végső ablakok és Sall cserélni azt telepíteni XP, de foglalkozom vele:
    amikor im mondjuk nyomjon meg egy gombot a Boot után megnyomja vrifica im kék képernyő jelenik meg AHCI konfiguráció tettünk, és még mindig nem működik, mit tegyek?

  159. mario36 - mondta

    Köszönjük, hogy ezeket a csodálatos nagy, hogy részletes információkat olyan jól .. Nélküled nem bírom deloc.Am sikerült, hogy egy módosított Windows XP usb stick !!! Sok szerencsét a jövőben!

  160. Sorin B. - mondta

    Sziasztok van egy acer aspire 4810T-m, nem tudom telepíteni az xp-t, az a kék képernyő miatt van... az a baj, hogy milyen sata drivert tudok beletenni egy xp-be, ha nem előre telepíthető? a hivatalos honlapjukon nem látom az előre telepített vagy raid drivereket... szóval? egyszerűen megjelennek azok a szörnyűségek, amelyekre minden férfinak szüksége van, mit tegyek? Egyszerűen azt az AHCI illesztőprogramot veszem, hogy Intel SATA AHCI Driver 8.8.0.1009 27.7 MB 2009/07/0 ? és egyszerűen nlite-be tettem? és működni fog nekem? így végre fel tudom majd telepíteni erre a notebookra? vagy kellene valamit tenni, hogy ezen kívül még egy drivert rakjunk?

    Köszönjük, és küldje el a kérdést a fentiekkel kapcsolatban, ha szükséges, adok további részleteket.

    Sorin B.

    • Costelina - mondta

      telepítése előtt az operációs rendszer, amit kellett a notebook? Az összes Win XP?
      mennyi RAM-ja van? - ha legalább 1 GB-os, akkor telepítheti a Win 7-et, hogy ne kelljen aggódnia a win xp miatt
      ha a kék képernyő jelenik meg a telepítéskor vagy rendszerindító előtt?
      Most van valami telepítve? Windows vagy Linux
      Elfelejtetted a BIOS? Ha így van, IDE és AHCI ott talált?
      Windows XP aktiválni kell IDE beállítás
      A Windows 7, 8, 8.1, 10 minden AHCI engedélyezni kell a BIOS-ban
      Szeretném telepíteni a Linux disztribúciót, mert rengeteg, amelyek kifejezetten a készülék gyenge rám
      és ha telepítve Linux tudja, amit meg kell tennie, hogy hozzászokjanak az eszköz anélkül, hogy túl sok fejfájást

  161. peptanar Mihai - mondta

    jók a miohai és kaptam egy pár kérdést, telepítettem a Windows Vista és szeretné telepíteni a Windows XP, hogyan kell csinálni, amit kell, hogy a programok telepítésére. köszönöm

Trackbacks

  1. […] Használhat 2 TB-nál nagyobb kapacitású merevlemezt - A Windows XP nem rendelkezik natív támogatással az AHCI (Advanced Host Controller Interface) és az NCQ (Native Command Queuing) számára, de ez a probléma […]

Speak Your Mind

*