Bootolható DVD készítése, amely több operációs rendszert tartalmaz: XP, Vista vagy 7 - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan több operációs rendszer egy bootolható DVD telepítésekor az operációs rendszer, hogy minden rendszer egy DVD-n.
Ahhoz, hogy egy DVD, amely tartalmazni fogja multiboot Windows XP és a Windows 7 vagy Windows XP és a Windows Vista, szükségünk van:
- ISO kép vagy CD Windows XP-vel
- ISO kép vagy DVD Windows Vista vagy 7 rendszerrel
- szoftver Mágikus ISO Maker
- Daemon Tools vagy Magic Disc
- WinRAR vagy 7Zip
Először létre kell hozni a boot menüt CAE lesz ISO képet, és akkor keletkezik, ha azt bootolni. Itt bemutatjuk lehetőségek, mint például:
"Nyomja meg az 1 billentyűt a Windows XP telepítéséhez"
"Nyomja meg a 2 gombot a Windows 7 telepítéséhez"
"Nyomja meg a 3 gombot a merevlemezről történő indításhoz"
"Nyomja meg a 4 gombot a visszavonáshoz (Újraindítás)"
Ez teszi nagyon egyszerű Wizard of Magic ISO Maker Eszközök menüben, kattintson a Legyen Multi-Boot parancsot. Eredményez egy képet. MBI (multiboot kép), akkor kell újra minden a Magic ISO Maker kicsit később. Most meg kell összeállítani (a Daemon Tools vagy Magic Disc vagy tudjuk kivonat a WinRAR vagy 7Zip) minden ISO képeket tartalmazó operációs rendszer Windows XP és a Windows Vista vagy 7, és azok tartalmát egy üres mappába. Után megy keresztül, ezeket a lépéseket, és menj vissza a Magic ISO Maker, és nyissa meg a képet. MBI már korábban létrehozott, a hozzáférés a Fájl menü, majd az Új, majd a bootolható CD / DVD parancsot. Minden, ami maradt, az, hogy adjunk a projekt mappába másoltam a tartalmát az ISO 2 a Windows XP és a Windows Vista vagy a 7 és mentse minden megy a Mentés másként. Válassza ki a nevet a ISO kép, a helyet, ahol meg akarjuk menteni ezt a képet, és kattintson a Mentés gombra. Dönthetünk úgy, hogy menteni a projektet, és a UIF képet.
Most már csak meg kell írni az ISO képet egy DVD, mert túl nagy, akkor nem fér el egy CD-n. Ha nem tudod, hogyan kell írni az ISO képet már tett egy tutorial arról, hogyan lehet egy bootolható CD-t (Ez ugyanúgy működik, abban az esetben, DVD-k)
Ennyi az egész, most már van egy DVD, amely lehetővé teszi számunkra, amikor indítani, telepíteni XP vagy a Windows Vista vagy 7. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz video tutorial!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
 



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Octavian - mondta

    Adriane Én kérdésünk van a híres Windows Enterprise 7 90 napos próbaverzió. Az oldal meghatározza, hogy a Microsoft TechNet letölthető márciusig április 29 2011. Ha az operációs rendszer letölthető előtt április 29 és próbálja aktiválást 29 április sikeres lesz? Kértem a tutorial készült erről a kínált rendszer 90 nap nem hiszem, hogy ezt a kérdést már tisztázta.
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

  2. AdrianGudus - mondta

    Malasuerte: Szép! to yahoo dolog megy ... reg32 vscript stb Sok szerencsét próbál lépést tartani a jó munka  

    Elfelejtette mondani a videó, aki inspirált, vagy hol tanultad a módszer / módszerek

    • Malasuerte - mondta

      AdrianGudus:
      Azt elfelejtettem mondani, a videó, aki inspirált, vagy hogyan tanultad meg a módszer / módszerek   

      😀 azok, akiknek a vscript a youtube-on és mi regedit 😛 először találtam valamit a google, hogy azt mondta, hogy problémákkal lehet a regiszterek .., majd elkezdtem rázni 😉

  3. Symbian - mondta

    Nagyon hasznos tutorialul.GJ.
    Most az a kérdés:
    1. Tudod, hogy több verzió WinXP? pl egy "tiszta", és egy módosított engem nLite? win7 és ugyanazon a DVD, figyelembe véve, hogy az XP `s ugyanaz a kép ...?
    2. Meg lehet csinálni ugyanezt a linux esetében is? pl. ubuntu & mint / opensus / etc egy dvd-n?
    köszönöm

    • AdrianGudus - mondta

      SymbianNagyon hasznos tutorialul.GJ.
      Most az a kérdés:
      1. Tudod, hogy több verzió WinXP? pl egy "tiszta", és egy módosított engem nLite? win7 és ugyanazon a DVD, figyelembe véve, hogy az XP `s ugyanaz a kép ...?
      2. Meg lehet csinálni ugyanezt a linux esetében is? pl. ubuntu & mint / opensus / etc egy dvd-n?
      köszönöm  

      Megpróbálja, és találja magát ilyen módon, és én erre a célra az időmet, és megpróbáltam, és azon kapta magát, hogy hogyan kell csinálni, amit mondtunk a videó bemutató fenti

  4. Iulian - mondta

    Körülbelül hány éves volt a srácok, akik postai úton? Életkoruk ... tudtam, hogy cserélni 500 PL504 vagy tranzisztor, öt ellenállás és kondenzátor .... most már többet tudni

    • AdrianGudus - mondta

      Iulian: Körülbelül hány éves volt a srácok, akik postai úton? Életkoruk ... tudtam, hogy cserélni 500 PL504 vagy tranzisztor, öt ellenállás és kondenzátor .... most már többet tudni  

      Legyen a tiéd ... hiába tudod, amit tudsz, ha nem mutatod meg másoknak, mit tudsz csinálni, ha nem tanítasz meg másokat arra, amit tudsz. Miért nem készít egy résszel rendelkező video-video oktatóanyagot az elektronika, a technikák területén…

  5. Iulian - mondta

    ... Az elektronika most mindent megváltoztat, ha a biztosíték leég ... és minden természetesnek tűnik

  6. RETEX - mondta

    Nagyon hasznos tutorial. Én érdekelt 2 Sokoldalú alapok:
    1. Hogyan adhatok hozzá egy Ubuntu ebben DVD
    1. Ez lehet, hogy egy multi boot USB stick?

    • AdrianGudus - mondta

      RETEXNagyon hasznos tutorial. Én érdekelt 2 Sokoldalú alapok: 1. Hogyan adhatok hozzá egy Ubuntu ebben DVD1. Ez lehet, hogy egy multi boot USB stick?  Idéz nekem

      Igen meg lehet csinálni, és a multiboot bot, és hamarosan csinálok egy bemutató róla.

  7. ORTEP - mondta

    Nagyon jó, gratulálok!
    Ha tud segíteni:
    hibaüzenetet ad, miután iso képeket töltöttem be XP-vel és w7-gyel: „Sajnáljuk, a MagicISO végzetes hibába ütközött, és be kell fejeznie;
    Hibaüzenet: Külső kivétel EEFFACCE ”
    Én dezinsalat revounistaler a programot, azt újratelepíti és ez ad nekem ugyanazt a hibát.
    Mit tehetek?
    köszönöm
    (I W7 32 bit)

  8. METRONIC - mondta

    nagyon összetett ... de nagyon hatékony ... legalábbis ezek a srácok megosztják tudásukat ... így nem hívlak titeket, hogy vajon mit "mérnökök" vesznek el tőlem sok pénzt !!! Gratulálunk !!!

  9. METRONIC - mondta

    és ami a "PL-500" dátummal rendelkező "apukát" illeti, ők még mindig testvérek, és FRUSTRATED lőtték őket ... az "elmúlt időkkel" a 3. évezredben vagyunk, hagyjon nekünk olcsó és kommunista varázslatát !!!

  10. Cili - mondta

    Jó napot kívánok. Sajnálom, hogy a téma, de van egy nagyon nagy probléma, és én tartozom el, aki tud nekem segíteni. Volt egy partíció titkosítható Kaspersky KryptoStorage és újratelepíti a Windows, és azt látom, hogy részben sérült lesz, és már nem látja Kaspersky KryptoStorage. Van egy projekt, dolgoztam egy hónapig, és a partíció. Tud valaki segíteni? ii RAMANDA nagyon hálás, az élet. Köszönöm.

  11. MultiBoot USB a modifiched - mondta

    Készíts egy oktatóanyagok usb stick több módosított operációs rendszer Linux, Windows változott nLite, vLite, RT Se7en Lite.

  12. Ludovik - mondta

    Köszönjük. erőfeszítés és timpu használt, hogy megmutassa nekünk valamit.
    Több oktatóprogramok és elvárják a bemutató minden operációs rendszerek, beleértve a Linux USB.
    Gratulálunk!

  13. SnakeDoc - mondta

    Hogyan szerezhetem meg az iso képet Windows XP-vel? ... Kérjük, olvassa el az oktatóanyagot;)

    • viorelpicu - mondta

      SnakeDoc: Hogyan jutok el a iso Windows XP? ... Bv a bemutató ;)  

      Nézze meg, hogy ezeknek a srácoknak a videotutorial.ro webhelyről van egy cikkük a blogon, a “Top 10 legjobb torrentoldal (Tracker)” címmel, és nézzék meg az Apex dc ++ ... és más hasonló videók oktatóanyagát, és talán van ötletetek. teljes föld ISO képeket is.Siker.

  14. tökfilkó - mondta

    Testvérek, ti ​​vagytok a legjobbak, adjon Isten sok egészséget és pénzt.

  15. viorelpicu - mondta

    Adrian Bravo, a bemutató több mint stele.Am 5 mindent megtett, hogy a kitettség, és elment super.Am feltelepítettem VMware Workstation és f.bine hogyan kell futtatni (mint ez egy nagyszerű program, hogy a méret a .. . 1gb)
    A kérdés vagy javaslat videotutorial.Am jövő ptr.un kapott egy barátom a DVD Win 7 végső, és nagyon meglepődtem, amikor megkaptam 2 telepítés során lehetőség: Nyerd meg a 7 32 7 bites vagy Win 64 biti.Cum egy ilyen integráció?
    Gratulálok.

  16. Nagyon érdekes és hasznos tutorial. Adriane Tineo Bravo és így tovább!

  17. paul - mondta

    Gratulálunk tutorial! Autounattended nem működnek a Windows

  18. gabriel - mondta

    Követtem a lépéseket pontosan a bemutató, és buteaza nem DVD-n.
    Megpróbáltam kétszer, de semmi.

  19. Oktav - mondta

    Adrian, hogy létrehozott egy windows csak 7 850mg

  20. sklipy - mondta

    Szia, szeretem ezt tutorialu. Megszabadulni több cd / dvd ;)) Én 2 javaslatokat a bemutató, ha lehet, és úgy gondolod, hogy érdemes csinálni, az első dolog érdekel magamról: PerfectDisk szoftver

  21. sklipy - mondta

    Szia, szeretem ezt tutorialu. Megszabadulni több cd / dvd ;)) Én 1 javaslatokat a bemutató, ha lehet, és úgy gondolod, hogy érdemes csinálni, az első dolog érdekel magamról: PerfectDisk szoftver neve. program egy csomó kérdést vele, és ez érdekes VB. Előre is köszönöm

  22. sklipy - mondta

    Elnézést a dupla post, véletlenül megnyomta a gombot (küldés hozzászólás)

  23. sailorriver - mondta

    Köszönöm tutorial.Il álló idő elérni, és bemutató kérjük multiboot.Toate marad a legjobb.

  24. Adrian \ Rusu - mondta

    Tizu, van egy probléma, a fájlokat és a teljes méretű 5,348 mb azt mondja, Dewar 952 mb miért?

    • AdrianGudus - mondta

      Adrian \ Rusu: Tizu, van egy probléma, a fájlokat és a teljes méretű 5,348 mb azt mondja, Dewar 952 mb miért?  

      Valószínűleg az Ön által használt képek sérültek vagy megváltoztak, próbáljon ki más ISO képeket ... vagy talán az Ön által használt Magic ISO repedt-rossz prosztata volt

  25. IRIS - mondta

    Mr. Cristi Javaslom, hogy tudna-e elkészíteni egy oktatóanyagot arról, hogyan küldhet vagy fogadhat faxot számítógépen keresztül ... köszönöm.

  26. pc1990 - mondta

    várjon bemutató multiboot stick

  27. kikileon - mondta

    Ön zseniális! Gratulálunk, amit csinálsz! Üdvözlettel, kikileon!

  28. marinescu77 - mondta

    Jó srácok jó tinetio Adrian treaba.Cristi és így tovább.

  29. ARAZVAN - mondta

    Felveheti programokat?
    Nem autostart

  30. alex - mondta

    érdekes és hasznos ... Hogyan készítsek száraz képet?

  31. Mihai Ionescu - mondta

    Szuper bemutató!

  32. rauta Entertainment - mondta

    de tényleg hozzá lehet adni programokat?

  33. Razvan Petru - mondta

    Kérjük meg tudná mondani, hogy meg tudja fogalmazni három operációs rendszer ezen a képen, hogy 7 Windows, a Windows Vista és Windows XP, és ha igen, hogyan tegye ezt. nagyon köszönöm

    • AdrianGudus - mondta

      Razvan Petru: Kérjük, meg tudná mondani, ha nem tud három operációs rendszer ezen a képen, hogy 7 Windows, a Windows Vista és Windows XP, és ha igen, hogyan tudom ezt megtenni. nagyon köszönöm  

      Menj el, de a kérdés: mi lesz éget a ISO kép? igen, hogyan voltál leküzdeni 4G DVD

  34. Robert - mondta

    Van egy utalás kérdésre, hogy miért nem lehet letölteni videókat, nem minden, amit keresek az sait interesaza tudom, hogy van egy stúdió változat, de addig, amíg konvertálni cmatasia Duraziv egy óra múlva, és nekem nincs idő, így állni vele, azt szeretné, hogy a választ, és köszönöm a megértés és a többiek már fel ezt a kérdést?

    • AdrianGudus - mondta

      Robert: Van egy utalás kérdésre, hogy miért nem lehet letölteni videókat, nem minden az, amit keresek az sait interesaza tudom, hogy van egy stúdió változat, de addig, amíg konvertálni cmatasia Duraziv egy óra múlva, és nekem nincs ideje Mindkét marad utána, azt szeretné, hogy a választ, és köszönöm a megértést is és mások is fel ezt a kérdést?  

      -Magyarázza spemii n 'alkalommal. Nem értünk egyet a letöltés oktató videó lemezek, szüksége van valamire? gyere ide, és nézd, a helyszín nyitva éjjel-nappal, az online 24 24 7 7 nap. A mi feladatunk, és mit akar az úgynevezett lopás, az eredeti tartalom általunk készített, amelyhez működik. Ez volt a legjobb, ha a helyén volt, fizetni? Jobb volt, ha nem, ha már a választás? Mivel a helyet a calclator ha fizetünk a befogadó helyet tartani őket itt a srácok, ne vegyen be egy, nem lopunk egy oldalon nem záródik.
      Mit szólnál, ha megkeresnéd őket - hallottál már a könyvjelzőről? Tudja, hogyan készítsen könyvjelzőt? ha nem, írja be a tetejét a jobb felső sarokban található keresőmezőbe: hogyan készíthet könyvjelzőt. Röviden: segítenek Önnek abban, hogy egyszerűen és gyorsan visszatérhessen a korábban meglátogatott oldalakra anélkül, hogy emlékeznie kellene rájuk, vagy be kellene írni a címet a címsorba, olyan, mintha könyvjelzőt helyeznénk egy oldalra, hogy megtudjuk, hol. Maradtál…

  35. AdrianGudus - mondta

    mind Robert, a bemutató, akkor a könyvjelzők közé ITT (Kattintson a szó itt a piros, hogy közvetlenül a bemutató videó), vagy még rövidebb ITT Sok szerencsét !!!

  36. TzyTzy - mondta

    nagyon jó oktatóanyag, de van egy rossz oldala is, amikor egy Windows telepítésével több restart ad, minden újraindításkor ki kell választani, hogy mit kell indítani ... az xp custom-hoz, ha egyszerű telepítést választottál, mint CD-t tenni és távozni, és amikor visszajön a telepítéshez, ez hátrány, akkor mellé kell ülnie ... de mint ötlet fokozat 10 +.

  37. Robert - mondta

    tudja, mi ez, de chear és könyvjelző, és a könyvjelző, de videotutorial.ro pl. youtube lehet letölteni a számítógépre, ha azt szeretné, hogy május vizonzi van tutorials ott, de én nem értem a képminőség, azt mondhatom, hogy ez itt a jó minőségű, és elégedett a minőséggel, és végül is 2 tervezi, hogy Camtasia Studio.

  38. Robert - mondta

    Lenne egy kérdésem nem lehet, hogy a YouTube-on, lenne egy ötletem Tudom útmutatók nagy, és tudod, hogy van-e vágni a videót, hogy magas színvonalú oktató és talán vitor fognak mások gondolni, és íme és ajándékozó cucc, ha adna nekem SMS euró 5 részemről komolyan, de én nem bízom, hogy a kártya vízum nincs internet az adatok biztonságát. apa

    • AdrianGudus - mondta

      Robert: Van egy kérdésem nem lehet, hogy a YouTube-on, lenne egy ötletem Tudom útmutatók nagy és tudom, hogy lehet vágni video, oktatóanyagokat, hogy jó minőségű, és talán gondold át újra, és íme vitor mások, és ajándékozó cucc, ha adna nekem SMS euro 5 engem komolyan, de én nem bízom, hogy a kártya vízum nincs internet az adatok biztonságát. apa  

      "Gondolsz még a többiekre ...", hogy a többiek melyik? akik nehezen keresnek egy keresőmezőben? akik azt akarják, hogy a kenyeret megrágják? ha annyira lusta, lusta és várja, hogy valaki megpuhítsa a szülés után, hogy egészséges legyen, akkor csak annyit kell tennie, hogy megvárja, és várja meg, amíg valaki "kielégíti". A bemutatók ingyenesek, és itt vannak az Ön számára Elhallgatnék, és köszönetet mondanék, hogy van hol tanulnom, hátha felteszek egy kis pénzt az ip-re, hogy megnyugodjon, és már nem tudja használni a "klasszikus" módszerét, nem érted, hogy ezek a videóink? eredeti tartalmunk?

  39. Robert - mondta

    Lenne egy kérdésem (ban ip) Mi ez, hogy megértsük azt, és megértem, hogy értelmetlen, hogy még mindig kérdés a letöltés, és nem youtube, de én világosan ban ip minden. apa

    • AdrianGudus - mondta

      Robert: Van egy kérdésem (ban ip) Mi ez, hogy megértsük azt, és tudom, hogy még mindig fel nem rostsa letölthető, és nincs pénz a youtube, de én világosan ip minden. apa  

      Korlátozása videotutorial.ro ACCS, akkor nem fogja tudni, hogy az oldalt.

      • bebe - mondta

        helló Adriane
        Kína számomra, hogy egy dvd 2 nap MBI, és nem, én megpróbáltam 30 idő és ad nekem ugyanazt a hibát.
        úgy dönt, hogy telepíti bármit ablak én döntöm el írni no-emuláció típusú
        tud nekem segíteni tanácsot

        • AdrianGudus - mondta

          bebeHi Adriane
          Kína számomra, hogy egy dvd 2 nap MBI, és nem, én megpróbáltam 30 idő és ad nekem ugyanazt a hibát.
          úgy dönt, hogy telepíti bármit ablak én döntöm el írni no-emuláció típusú
          tud nekem segíteni tanácsot  

          Tűnhet bemutató a figyelmet a fej-farok nélkül hátra, biztos dolog ... egy lépés ugrás ...

          • MACKO - mondta

            AdrianGudus:
            Tűnhet bemutató a figyelmet a fej-farok nélkül hátra, biztos dolog ... egy lépés ugrás ...  

            és én ugyanaz a probléma
            Bár én néztem többször tutoriwlu

  40. Robert - mondta

    Köszönjük, hogy tisztázta. apa

  41. gabyta - mondta

    Adrian köszönöm az erőfeszítéseket, amelyeket az egyéb előre EX nem tudja, mint én, hogy, és nagyon hasznos, de ha igazán tog nap, hogyan lehet, hogy egy kép, amely egy botable Windows XP Home, így értem én A Windows a megírt CD típusú floder nem tudom, hogy ez a munka indítható.

    Köszönök mindent, és minden tisztelet tőlem

  42. ady.l - mondta

    jó bemutató, köszönöm.
    tehet, és tartsa a két rendszer?

  43. Marius - mondta

    Nos, és ha szeretné telepíteni több rendszer egy dvd windows xp korábban módosítani mondasz, ha 7 xp?

  44. gabozz - mondta
  45. gabozz - mondta

    Ki akarja, hogy a képet a usb multiuse talán rt7lite:
    1] rt7 áthaladnak a sok képet, és válassza az USB bootolható [ha nem töltődik multiOS.iso igazi win iso verziót próbálja 2]
    2] át a módosított képet, és válassza a közvetlen windows7 USB rendszerindító miután befejezte a bootolható USB USB a tartalmának törléséhez helyettük a sok képtartalom
    (Még nem próbáltam, de lehet, hogy jó)

  46. djciupi - mondta
    • AdrianGudus - mondta

      djciupi: Miért nem nézek kép jelenik meg
        

      Az oktatóanyagban azt mondtam, hogy a MagicISO alkalmazás kereskedelmi és meg kell vásárolnia. A próbaverziónak van használati korlátja, 300 MB-nál nagyobb ISO-képekkel nem lehet "cselekedni", és a "megjelenő üzenet egyértelműen ezt mondja"

  47. Marius - mondta

    Érdekes ez videotutorial, ha nem bánod, engem érdekel a kiindulási IRLS videotutorial hogyan lehet egy többes indítású USB stick, mint ahogy ez a videotutorial (Hogyan készítsünk egy bootolható DVD, amely tartalmazni fogja több operációs rendszer: XP, Vista vagy 7 - video bemutató) Köszönöm, te vagy a legjobb

  48. SurvivorX - mondta

    Ajánlatok a tutorial VBOOT olyan alkalmazás, amit letöltött PUTUTO de tudom, hogy a valódi rendszer felmászik egy kemény VDI [VIRTUAL]

  49. ghitza - mondta

    Megpróbáltam pontosan úgy csinálni, mint te, de megpróbáltam 2 rendszerrel 64 bites ... az egyik 7 másik xp ... és végül, amikor megpróbálom telepíteni a virtuális gépet, az xp a következő hibát mondja el nekem: INF fájl txtsetup.sif sérült vagy hiányzik, 14. állapot. Meg tudná mondani, hogy ez mit jelent? vagy hol tévedek!?
    Előre is köszönöm

  50. Raducu - mondta

    Srácok remek munkát további jó munkát! És azt akarom, hogy megtudja, hogyan tegye mias több operációs rendszer egy usb, ha lehetséges, hogy nem a bemutató ebben a témában! Sok szerencsét a jövőben!

  51. Liviu - mondta

    Szia nagyon érdekes bemutató, de nem talál egy mágikus ISO Cracu! bűn

  52. Alex - mondta

    Ha valaki meg tudja mondani nekem, és megkérdezik, hogyan, hogy xp 2 unux86 és unux64 oldalak ugyanazon stik.
    Ugyanezzel a módszerrel, mint itt megy

    • MACKO - mondta

      Alex: Ha valaki meg tudja mondani nekem, és megkérdezik, hogyan, hogy xp 2 unux86 és unux64 oldalak ugyanazon stik.
      Ugyanezzel a módszerrel, mint itt megy  

      és én ugyanazt a kérdést, és nem talál utat választ

  53. Oktav - mondta

    Adrian de hogyan lehet elérni egy bootolható botot több operációs rendszer? /? /? Mia szerette stik A Windows nagyon könnyen telepíthető anélkül, hogy a hibák nem olyan nagyon jó, köszönöm.

  54. Igor Mardari - mondta

    7 miért az ablakok nem csak minden fájlt és i4 386,
    és ha azt szeretnénk csinálni többes indítású Vista vagy Ubuntu nem tudja, milyen fájlokat, hogy?

  55. broascadilie - mondta

    Üdvözlet mindenkinek ... .. Van egy kérdésem ... Lehet, hogy a kérdésem gyerekesebben hangzik, de amikor fájlokat választunk az XP képből, MIÉRT NEM TÖRTÉNIK MINDEN FÁJL? Mivel kíváncsi voltam erre, és nem sikerült ... Kérem a részletes választ ...: D

    Koszonom

    Jó napot!

  56. Claudiu - mondta

    Helló. rendben van, minden az oktatóanyag szerint ment, de indításkor azt mondja nekem, hogy a lemez nem indítható. Pontosan követtem a lépéseket, mint az oktatóanyagban ... de nem tudom, mi lehet ez.

  57. mostwanted - mondta

    érdekes bemutató, de hogyan, hogy adjunk több XP vagy a Win XP és a Linux?

    • MACKO - mondta

      mostwanted: Érdekes bemutató, de hogyan, hogy adjunk több XP vagy a Win XP és a Linux?  

      Szeretnék magam a DVD több telephellyel xp
      utolsó xp
      32x 64x

      • MACKO - mondta

        MACKO:
        Szeretnék magam a DVD több telephellyel xp
        utolsó xp
        32x 64x  

        jobb lenne, ha egy bemutató, és több helyszínen a dvd xp többes indítású

  58. Mihai-Daniel - mondta

    férfi multi boot image most már, hogyan tedd a botot? Valami ötlet?

  59. Mihai-Daniel - mondta

    baiatu több számítóelemekre xp ..dupa hiszem logika nem ugyanaz, mint ha tesz vista vagy nyer win7 7 csirke helyett egy másik változata XP

  60. Adita - mondta

    http://www.shareimage.eu/pictures/372577752c5cc3dabef7e4d4502fd152.jpg végül nem megoldás erre a problémára, anélkül, hogy megvásárol egy licencet a program? talált valamit a neten?

  61. ionutz - mondta

    waaw már látható, hogy van egy gomb a lap tetején írási Torrent? fantasztikus (nem lehet gyermek)

  62. Jonatán - mondta

    szép tutorial! Azt szeretném tudni, hogyan érhetem el, hogy egy bootolható DVD (vagy kettő, stb.) XP operációs rendszer az összes programot, sofőrök, stb telepítése az enyém, vagyis a partíció C

  63. EdwardT - mondta

    Nagyon klassz, gratulálok és multumiri.Tineti a jó munkát, mert sok szükség vonatkozó tanácsokat. Egy olyan világban, az úgynevezett tőke, ahol minden árulnak és vásárolnak, akkor boldog kivétel a szabály alól, hogy erősíti a szabályt. Ismét gratulálok az ötleteket és a tartalom.

  64. Catalin - mondta

    Hi all, szólok főleg Adrian, megértem, hogy dolgozott ez a bemutató, hogy segítsen, nem akarja, hogy távolítsa el a szemét Tudom, milyen érzés, hogy a munka, de nem hiszem, hogy jobb volt, hogy megmutassa, hogyan kell kezelni a Bűvész éget nagyobb képek a mega 300? Nem tudom, mit ad nekem választ, de azt akarom, hogy köszönöm, és én mondom, olyan volt, mint egy fél órát, hogy "crackuiesc" Bűvész! KÖSZÖNJÜK! Remélem válaszol kielégítő módon!

    • max67 - mondta

      Catalin:
      Hi all, szólok főleg Adrian, megértem, hogy dolgozott ez a bemutató, hogy segítsen, nem akarja, hogy távolítsa el a szemét Tudom, milyen érzés, hogy a munka, de nem hiszem, hogy jobb volt, hogy megmutassa, hogyan kell kezelni a Bűvész éget nagyobb képek a mega 300? Nem tudom, mit ad nekem választ, de azt akarom, hogy köszönöm, és én mondom, olyan volt, mint egy fél órát, hogy "crackuiesc" Bűvész! KÖSZÖNJÜK! Remélem válaszol kielégítő módon!

      Regisztrálja azt.

    • AdrianGudus - mondta

      Catalin:
      Hi all, szólok főleg Adrian, megértem, hogy dolgozott ez a bemutató, hogy segítsen, nem akarja, hogy távolítsa el a szemét Tudom, milyen érzés, hogy a munka, de nem hiszem, hogy jobb volt, hogy megmutassa, hogyan kell kezelni a Bűvész éget nagyobb képek a mega 300? Nem tudom, mit ad nekem választ, de azt akarom, hogy köszönöm, és én mondom, olyan volt, mint egy fél órát, hogy "crackuiesc" Bűvész! KÖSZÖNJÜK! Remélem válaszol kielégítő módon!

      Az én szerepem itt nem az, hogy megmutassam, hogyan kell feltörni vagy feltörni a szoftvert! Nem írhat 300 MB-nál nagyobb képeket, mert a szoftvere nincs licencelve, és próbaverziót használ. Meg kell vásárolnia a szoftver licencét. Mindenki megteheti, ahogy te…
      Tanítás, hogy kalóz és a crack-meg kapok egyenesen a Slammer kétségtelenül.
      Ha te lennél az én helyemben nem hiszem, azt kockáztatja!

  65. Kelon - mondta

    Nagyon jó tutorialul.Felicitari.As még képes arra, hogy a többes indítású dvd több operációs rendszerek és egyéb programok iso image? Például azt szeretnénk, hogy a DVD-n: Acronis, Partition Magic, a Windows XP LiveCD, Windows XP, Windows 7.Care lépésként? tutorial azt láttuk, hogy csatolja ISO képek mágia iso és másolja a mappát impreuna.Asa kéne csinálni minden ISO kép, hogy szeretnék bevezetni a dvd? Előre is köszönöm.

  66. John Sabou - mondta

    Szia Nekem van egy usb stik 4 koncert után botabil Ahhoz, hogy őt, mint a számítógép már csak 945 mb hogyan lehet eltávolítani programokat instalate.Multumesc

  67. Petrisor - mondta

    Szuper tutorial.
    Mi vonatkozik az összes lépést, tegye be az Oracle VM VirtualBox check megy ok. De miután leégett a DVD és a boot után meglát. Lehet, hogy nem fogadott valamit ...?

    • Costy - mondta

      Petrisor:
      Szuper tutorial.
      Mi vonatkozik az összes lépést, tegye be az Oracle VM VirtualBox check megy ok. De miután leégett a DVD és a boot után meglát. Lehet, hogy nem fogadott valamit ...?

      Helló, meg kell írni, mint egy kép a Nero vagy UltraISO

      • hajsütés - mondta

        CostySzia, én írtam a kép Nero vagy UltraISO

        Ugyanaz a problémám van, annak ellenére, hogy a képet írtam, de nero ... miért is?

  68. Costy - mondta

    Köszönöm jelzések tökéletesen működik.
    Most nem szeretnék újonc lenni, de kérlek, mondd meg nekem, hogyan tegyem be a menübe (pl. 5. Nyomd meg az 5 billentyűt a PQMagic belépéséhez), hogy be tudjam tenni a menübe, hogy összetettebb bootolhatóvá tegyem ... vagy mindkettő ..
    Előre is köszönöm ... nagyon jó munkát végez

  69. Costy - mondta

    Régebben a Microsoft Virtual PC 2007 (ez ingyenes nem kell engedély.), És tökéletesen működött .. Győződjön meg róla, hogy a virtuális PC-t manuálisan a RAM (hogy több mint 512), különben a Win7 csizma. ( igényel sok memóriát) különben könnyen használható, és szintén ingyenes VirtualPC2007

  70. polferis - mondta

    Mi tisztelgett! Van egy hatalmas kérés, ha tud segítsen nekem is hozzá egy ISO kép (Clonezilla) HBCD menüt. Tudom, hogy képes integrálni HBCD Megszokott amelyet beépítettek Hiren, de hogyan? Próbáltam többféleképpen mágiával ISO, de nem tudja ... Bevallom nem vagyok, de ha adsz nekem útmutatást kaptam. Írtam e-mailt a Hiren, és azt mondta: "edit HBCD \ menüt custom.lst a jegyzetfüzetbe, és tedd a fájlokat a customizer." Elsősorban az adott menü custom.lst és Clonezilla, de hogyan tudom hozzá a maradék (kép)? Kérem, tud nekem segíteni? Köszönjük!

  71. Remus - mondta

    Salut.Vreau mondom követte a lépést a több dvd, de a végén adom nyitóképet nyílik 7 nyerni nélkülem addig menüben próbáltam több tucat alkalommal, és egyformán ugyanaz problema.Vreau meghatározza, hogy Win XP-ben módosított nLite de hozzá AHCI driver, és nem hiszem, hogy itt valami baj van valahol influiente.Am?, de megpróbálom, és kérdés persista.Ma segíthet a választ? Minden művelet végrehajtása után ezek videotutorial ..

  72. Adelin - mondta

    az MNE nem működik, ha kibír PC Sal nem mondani, mint, hogy a betöltött mboot cv

  73. robert - mondta

    Helló! Van egy kérdésem: hogyan tehetek két Windows XP-t egy dvd-re? szóval nincs win 7 és xp, és nincs win vista és xp. Két windows xp sp2-t és windows sp3-t akarok tenni ... .. Megpróbáltam, hogy te is ru menj ptr. hogy amikor a második ablakot átmásolom, akkor "meg akarja cserélni ...?" mit tegyek, ha igent mondok, akkor kicserélem a fájlokat ... nem? és nem hiszem, hogy működni fog ... segítsen, kérem. Köszönöm

  74. myhay - mondta

    hol lehet kapni egy iso képet Windows Vista 7 vagy szabadok?

  75. Andrew CTA - mondta

    lehet 1 több xp bootolható DVD-oldalak?

  76. Catalin - mondta

    Ez nagyon kedves tőled, ha csinál egy tutorial, hogyan kell egy bootolható dvd több segédprogramok (pl. iroda, vírusirtó, stb), és az egyszerű menü, acesta.Respect

  77. Segítség - mondta

    Tegyük fel, hogy megpróbálja doboz virtuális kép deastea, és válassza a telepítés XP, és ha telepíteni mindent, és az én PC XP? (CA AM 7, és nem nem akarja elveszíteni FIISIERE) Előre is köszönöm.

  78. Nagyon érdekes, mint mindig, jól sikerült, és ez tutorial.Poate nekem segíteni egy hasonló probléma, és nem: azt szeretnénk, hogy az ugyanazon a DVD mind Windows 7 32 64 és a biti.Are valaki ötlet?

  79. polferis - mondta

    Hello! Van egy kérdésem, ha azt szeretnénk, hogy a többes indítású DVD Vista és a Windows 7, mint mi, mi a fájlokat / mappákat kell másolni? Kerestem a Google, de már kitisztult minden. Tud valaki segíteni nekem, Adrian is jelzi, hogy valami? Köszönöm.

  80. Megpróbáltam pontosan ahogy az a bemutató, és azt mondja nekem, amikor a fájl mentéséhez adunk a nagy és mafikus iso fáradt baromság már inregistrat.e

    • AdrianGudus - mondta

      Bodi:
      Megpróbáltam pontosan ahogy az a bemutató, és azt mondja nekem, amikor a fájl mentéséhez adunk a nagy és mafikus iso fáradt baromság már inregistrat.e

      Az így kapott kép nem haladhatja meg a DVD kapacitásának barátom. Ha a DVD-4 GB, vagy úgy, ami az ISO-lemezkép, amit mutatott a bemutató, nem haladhatja meg a 4 GB. Ez az, amit mond, hogy postai úton, hogy van egy nagyon nagy kép nem fér ki DVD-n.

  81. Igen, végül is, és nem volt túl nagy, mint u mondanak. voltak 3 koncertek, és így ez nem volt probléma. végül nem tudja, és ha megy, hogy az utolsó telepítés, mert én még nem próbáltam inca.ms és kifogásokat A comm baj, mielőtt valamit.

  82. max67 - mondta

    Tutorial mint mindig, hogy excelent.As valamivel nagyobb hűség kérésére asemanator.Am iso image Ablakok 7 AIO (x32, x64.) Érdekelne, ha valaki tudja megmondani, hogyan lehet létrehozni egy boot menü mint például:
    „Windows 7 x32 esetén nyomja meg az 1 gombot
    Windows 7 x64 esetén nyomja meg a 2 ”gombot,
    asa.Ideea nem feltétlenül imádkozni, ha van rá esély, hogy ha indítani a DVD választhat a x32 és x64 (nagyon hasznos, különösen, ha a DVD reparatii.Multumesc várható.

    • polferis - mondta

      max67:
      Tutorial mint mindig, hogy excelent.As valamivel nagyobb hűség kérésére asemanator.Am iso image Ablakok 7 AIO (x32, x64.) Érdekelne, ha valaki tudja megmondani, hogyan lehet létrehozni egy boot menü , mint a "A Windows 7 32 x1 nyomja a Windows sajtó 7 64 x2"
      asa.Ideea nem feltétlenül imádkozni, ha van rá esély, hogy ha indítani a DVD választhat a x32 és x64 (nagyon hasznos, különösen, ha a DVD reparatii.Multumesc várható.

      Használja az "ei.cfg_removal tool" alkalmazást, vagy manuálisan törölje a ei.cfg fájlt, amely a Windows 7 rendszerű kép "források" mappájában található. Választhatja a Windows 7 bármelyik verziójának telepítését (indító, otthoni, végső, 32 / 64bit)

  83. polferis - mondta

    Szia Adrian! Kivételes bemutató lenne arról, hogyan lehet iso képet készíteni a Windows 7 mappából. Ezt már sokszor kipróbáltam, többféleképpen, de nem működik. Találtam valamit egy webhelyen, például egy kis iso képpel (544 kB) meg lehet csinálni, ez a "7emptyDVD" -ről szól. Sikerült egy mappát indítóként elkészítenem, amelynek Windows 7-es verziója Magic ISO volt, de a Virtuális mezőben található teszt azt mondja nekem, hogy "az install.wim nem létezik", de van. A 7zip fájlkezelővel ellenőrizve! Vettem egy újabb install.wim képet a netről, ugyanaz. Szóval, lehet, hogy kérne segítséget? Köszönöm.

  84. Itt vagyok egy másik probléma, én multiboot dvd, megy minden multi boot menü csak akkor, és csak a Windows XP is telepíthető végéig. 7 A Windows másolja a fájlt, majd ad nekem egy hiba
    "A Windows nem tudta alkalmazni a felügyelet nélküli válaszfájl beállításait." A Windows különböző verzióit kipróbáltam, de eredménytelenül.

    • b0di:
      Itt vagyok egy másik probléma, én multiboot dvd, megy minden, és sok boot.problema menüt, hogy lehet telepíteni a Windows XP csak addig, amíg a végén. 7 A Windows másolja a fájlt, majd ad nekem egy hiba "A Windows nem vonatkozik A válasz felügyelet nélküli file'ssetting. "Megpróbáltunk különböző Windows-verziók, de hiába.

  85. marian45 - mondta

    d_le köszönhetően

  86. Mario sorin - mondta

    8,5gb tehet DVD több operációs rendszerrel [w7] 32 64-bit + xp?

  87. Johanes - mondta

    Helló. Tudom, hogy nem utalok az engem érdeklő témára, ez teljesen más, szeretném tudni, hogy melyik programmal csinálod ezeket az oktatóanyagokat. Nagyon világosak (videó) és a lejátszó várhatóan jó…

  88. ionutbt - mondta

    lehet, hogy egy bootolható DVD Magic ISO Windows Developer Preview a Windows 8 7? dak adni válassza ki a fájlokat? ((
    és egy másik apró probléma ... amikor a win 7-et telepítem a dvd multiboot-ról, amikor először újraindítottam (a telepítés során), akkor fontolóra vettem az első opciómat ahelyett, hogy továbbléptem volna a telepítésre ... .. akkor el kellett-e távolítanom a dvd-t?
    : ((kérem, segítsen nekem ...

    • polferis - mondta

      ionutbt:
      lehet, hogy egy bootolható DVD mágikus iso Windows Developer Preview a Windows 8 7? Dak adni select fájlokat? (
      és még mindig van egy kis probléma .... 7 nyernek, ha telepíteni multiboot dvd, amikor megadta az első újraindítás (a telepítés során) Úgy vélem, az első lehetőség nem megy a telepíteni dvd ..... kell mennem abban az időben? (Pls segítsen nekem ...

      Nem tudod a 8 7 Win DVD.
      Telepítésekor Win 7 után az első újraindítás eltávolíthatja a DVD.

  89. [X] lucybzz - mondta

    jó!

    Meg tudná mondani, hogy hol tudom letölteni a képeket a windows?
    amikor beírom a magiciso-t, és átadom az eszközöknek / Make-multi boot image> Add hozzá, pontosan bejelöltem, mint az oktatóanyagban, és amikor a NEXT-t adom, akkor azt mondja, hogy „a CD / DVD nem botolható”

    Azt hiszem, jó képet kapok a Windows XP

    Előre is köszönöm!

  90. Howdy. Megnéztem ezt az oktatóanyagot, amivel kijöttem, amit csináltál, de szeretnék egy DVD-t készíteni az összes vista verzióval, amely egy imag.dvd-n és a Windows 7 és XP összes verzióján van. A problémám az, hogy nem tudom, milyen fájlokat a másoláshoz.. Megemlítem, hogy a multi boot indításakor 1) nyomom meg az 1 billentyűt az összes win Vista telepítéséhez, 2) az összes win 7 telepítéséhez és 3) az xp telepítéséhez, 4) a hdd-ről történő indításhoz és 5) feladni mindent elmentettem. Innentől kezdve nem tudom, mit tegyek, amit először kinyitok, és mit másolok sokba a fájlba, és mit választok utána sorra az egyes képekből. ???? Innentől elakadtam 🙂 Köszönöm várom a választ !!
    Pate mindenki elégedett!

  91. Barbosa - mondta

    Az oktatóanyag 75% -a jó, de kihagyta annak meghatározását, hogy a Win mely verziói működtek még jobban, ha a Win Xp tartalmát átmásolják a Win 7-re, és megkérdezik, hogy szeretné-e átfedni az "autorun.inf" fájlokat és a "setup.exe" mit csinálsz? Ha elfogadja ezt az oktatóanyagot, akkor semmis. Remélem, nem tévedtél ... .. kipróbáltam az „n” verziókat, ugyanaz, amit mutatunk, ha indítani szeretnénk ... .. hiányzik vagy sérült az xyz fájl A win mindkét változatát megvettem.
    Összefoglalva hol van hiba?

    • a fán vagy, a fán pedig a levegőben vagy. ha még mindig nem tudod, hogyan halj meg, ne add fel ezeket a dolgokat !! hogy a fenébe működött nekem nu és nem neked!

  92. Mihay - mondta

    nagyszerű bemutató teszteltem a képet, és menj

  93. Bravos! szuper munka!

  94. bogdan - mondta

    Kíváncsi vagyok, ha tényleg megy telepíteni a Windows 7 adrian tn, ezért előfordul, hogy nekem, hogy betöltött a Windows 7, de át a beállítások és fájlok lesznek összeomlik, és nem megy tovább.

  95. Ionut - mondta

    Sardu de mit gondolsz? Kipróbáltam nagyon könnyű folosit.e szuper!

  96. Nicu - mondta

    Nagy, tökéletesen működik! Örülök, hogy fel oktató valóban segít, hogy a dolgok, hogy ha csak álmodnak. Gratulálunk!

  97. adrian - mondta

    nem, hogy többes indítású dvd a Windows XP, a média és a Acronis Sardu.
    Hol tévedek?

    • adrian:
      elmulasztják dvdmultiboot a Windows XP, a média és a Acronis Sardu.
      Hol tévedek?

      Készítsd el a DVD-t a SARDU-val, és ott több lehetőséged van, további programokat is hozzáadhatsz, például egy XP-t illesztőprogram-csomaggal adtam hozzá a Windows XP Professional kategóriához, de az indítókép nevét megváltoztattam "XP Professional telepítése" "Vagy attól függ, hogy mit szeretne hozzáadni, de meg kell változtatnia a nevet a SARDU kérésére. Több programot kipróbáltam, és mindegyik működött!

  98. Costel - mondta

    Hozzáadtam néhány ablakot is, és amikor elmentettem azt az mbi kiterjesztéssel, nem engedte megmondani, hogy> a hozzáadott fájlok túl nagyok, de a 4 GB-ot sem haladják meg.
    Mit kell tennem?
    Meg kell sürgősen, ha tud segítsen nekem köszönhetően

  99. florin - mondta

    szép bemutató, tettem a képet, most van egy kérdés, amit lehet, hogy ezt a képet egy bootolható bottal? a Rufus vagy egy másik program?

  100. Ombladon - mondta

    Helló, szeretném tudni, hogyan adhatok három ablak oldalak, azt mondják, hogy találtam egy vista lite, amely kb. 700 mb és helyem Vista, de a mappák és fájlok szinte azonos a nevét, és nem tudom, hogy adhat. Tökéletes bemutató azt mondják, hogy én mentem először a Windows 2 oldalakon. Köszönöm.

  101. fanel88 - mondta

    kérhetnek és az Ubuntu (linux) bármilyen Windows vagy csak válasz várakozási windowsuri

  102. György - mondta

    szia! ... de ha 2 windows xp-t szeretnék DVD-re vagy annál többre tenni .. amikor a Windows tartalmát másolja, akkor a fájlok átfedik egymást ... Lehetséges? vagy csak más ablakokba megy

  103. Ha azt szeretnénk, hogy és 7 8.1, és hogyan? ugyanaz a kép, és nem lehet másolni!

  104. Ionut - mondta

    tud ajánlani egy programot, hogy többet írni ISO DVD

    • Alex - mondta

      Tudtommal nem tudsz írni több ISO DVD ISO, amely már egy virtuális CD-t és akkor nem írok többet a CD. Ha többet szeretne operációs rendszer egy DVD készül, amint az a bemutató fölött. Ha más tartalmat e ISOs megoldás az lenne, hogy bontsa ki a WinRAR 7Zip vagy más csomagolja ki, majd alakítani egy ISO image,

  105. Filip - mondta

    Helló, amellett, akkor fel 2 és linux?

  106. kókuszdió - mondta

    hogyan lehet ubuntu és ubuntu és gnome táska, és a szél. 86 és 64 bites XP? A probléma az, ha azt mondja nekem, hogy vannak ismétlődések ubuntu, hogy neked nyomja, ugrál és hagyja, hogy gyermekei legyenek? vagy nyomja le az első verzió

  107. gyógyfürdő - mondta

    Nem mondod, hogy még nem próbáltam, de a vágott, hogy nem működik

  108. Costy - mondta

    Interesant..Ambele operációs rendszerek telepítése egy elsődleges partíció ??

  109. Razvan - mondta

    Szia ! : 3 Problémám van. Van Windows xplast v 22 4.40 gb-s és 4.38-as dvd-vel, hogyan lehet megkeresztelni .. lehet bootolni egy dvd-n és egy sidiu en dvd1-en, és kérni a dvd 2-t ... mint a játékokban. : /

  110. Liviu Alexandru - mondta

    Itt az a legfontosabb mágikus ISO

    Név: ideiglenes licenc

    Key: tX__0PMV_CyqBQqT1BF61wIGk5o6AUfQAO0AVtVSW_TfgnyCMk85YG_3NzvPvcSQ&gjtnKCyUiQxp&R&WJZIeyVCnAiS0oyVmR4Jr2zcOJD2TbyBeclPK_i2P6jmPDbe6W25kRKZIZYLmMfn7dvOLE9D1PkDxJ7fXvnYxLuSBE4

  111. Liviu Alexandru - mondta

    Helló uram nekem van egy xp Adrian Gudus sp2 egy sp2 xp sata vezetők testre egy kis netbook
    mit tegyek a fájlok másolását ??

  112. Alexandru - mondta

    hello, nem mindenki tudja, hogyan lehet, hogy egy bootolható botot 12 gb két kép DVD (tartani a boot?), van egy dvd, és az egyik 8,5 4,7

    köszönöm

  113. Nagyon hasznos ugyan, de van egy kérdés, ha nem ugyanaz a dolog ugyanaz a vers. Csak Windows eltérnek kissé HitPark 32 64 kicsit? Köszönjük!

  114. Rad Cosmin - mondta

    lehetséges egy videó Windows10 / Windows7 / Windows xp 32/64 bites multiboot rendszerrel?

Trackbacks

  1. […] Ezt a bejegyzést Cheta Manuel, VIDEOTUTORIAL.RO. A VIDEOTUTORIAL.RO azt mondta: Hogyan készítsünk egy indítható DVD-t, amely több operációs rendszert tartalmaz | Videotutorial.ro http://t.co/0oMAMPZ [...]

  2. […] Több operációs rendszer egyetlen DVD-re történő felvétele érdekében a múltban elkészítettünk egy oktatóanyagot a többbootos DVD készítéséről. Ennek ellenére meghívom Önt, hogy nézze meg a videó bemutatót! Ne felejtsd el, ha bármilyen javaslatod van, […]

Speak Your Mind

*