PC Inspector File Recovery, véletlenül törölt adatok vagy formázott meghajtók helyreállítása - oktatóvideó

Hi Friends, bemutatása előtt bemutató ma szeretnék mondani, hogy videotutorial.ro fordult 500 oktatóanyagok, nyugodjon meg ne ess pánikba, azt tartsa meg írt, tudni fogja, mikor kell csinálni 1000.
Ma fogok bemutatni egy programot szoftver, hogy visszaszerezze elveszett adatok utáni egy véletlen törlés vagy formázás a meghajtót.
A helyreállító szoftvert PC Inspector File Recovery néven hívják, és mint minden "ellenőrt", egy kezdő felhasználó is meglehetősen nehéz megérteni, ne aggódjon, ennek a videó bemutatónak a megtekintése után sokkal tisztábban látja a dolgokat.
PC Inspector File Recovery egy nagyon jó szoftver helyreállítja az adatokat rögzített a probléma az a felület, nem túl felhasználóbarát, de ha van egy kis türelemmel fogod látni, hogy ez nem is olyan nehéz.
A szoftver Recovery teszi a dolgát jól, azt mondhatom, szuper jól, amikor a véletlenül törölt fájlokat (törlés + Lomtár ürítése) a helyreállítási formázás után majdnem olyan jó, itt van egy kis türelem mellett, Mivel a mély átkutat, mellesleg nagyon gyors víruskereső motor.
Eltekintve attól, amit bemutatott a bemutató, PC Inspector File Recovery visszaállítani partíciót tudja, hogy nem jelennek meg a My Computer hardver hibák miatt vagy azért, mert rossz manőverezés tette őket felhasználó (elválasztó műveletek készült gyenge) .
A nagy előnye ennek az adat-helyreállítási program, hogy a költségek nem szabad, hogy mindig programok kaliberű kereskedelmet.
A helyreállítás bármilyen eszközről elvégezhető: memóriakártya, USB-meghajtó, merevlemez, külső merevlemez, ssd, sd, ms, cf, Ön megnevezi….
Meg tudja állítani a fájlokat, deavantaj lenne egy kis javulás formázás után, fájlnevek megváltoznak itt.
Összességében ez egy nagyon jó szoftver, írhatna egy barátságosabb kezelőfelületet, de ennyi, jó és így, ne csináljunk orrot, az ajándék lovat ... főleg, hogy németek.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Bulgac - mondta

  Én nem hiszem, hogy lenne az, de azt mondod, boldog születésnapot, és még mindig suuces.
  A hasznos bemutató mindenki számára.

 2. omega - mondta

  MS, hasznos tutorial.

  • Démon - mondta

   Bulgac:
   Számomra nem megyek puha!
   Én nehezen probléma Véletlenül töröltem a vezető a hibát, és nem tudja, hogyan kell formázni meg!

 3. Cosmin - mondta

  szuper .. Nem hiszem, hogy vissza tudja állítani a régi vezetők, miután a Windows volt a notebook.
  gg az erőfeszítést egyébként

 4. Nagyon erős vagy, és ami a legjobb, hogy ingyenes ... Bravo, csak így tovább! Sok szerencsét!

 5. Al3xutzu - mondta

  Nagyon hasznos bemutató még BFT

 6. Dragos - mondta

  Jó bemutató, azt hiszem, ez a szoftver, hogy könnyen használható. Nagyon jó figyelmeztetés a végén, sokkal nagyobb mértékben, vagy HDD média megtörölte adatokat, akkor átírják, és nem valószínű, hogy vissza, ha még mindig használja a médiát.

 7. Huma Roma - mondta

  Miután újra a Windows XP-ben szeptember Elvesztettem 2010 messenger archívum, amely számomra az volt, valami nagyon értékes. Kérem, mondja meg, ha van egy tutorial kifejezetten az ilyen helyzetekben, vagy ha tudnak tenni valamit, hogy visszaszerezze az archívumban. Köszönet és gratulálok minden, amit csinál nekünk.

  • Huma Roma: Miután újra a Windows XP-ben szeptember Elvesztettem 2010 messenger archívum, amely számomra az volt, valami nagyon értékes. Kérem, mondja meg, ha van egy tutorial kifejezetten az ilyen helyzetekben, vagy ha tudnak tenni valamit, hogy visszaszerezze az archívumban. Köszönet és gratulálok minden, amit csinál nekünk.  

   Meg kell legyen óvatos, és mentse az archívumban több helyen. El sem hiszem el, ha azt mondom, mindent, amit már a számítógépen tárolt helyeken 7 net a különböző helyszíneken, és a másik két számítógép. A dolog, hogy én, aki tudja, hogy mi fontos adatokat.
   A régi román közmondás ezt mondja:Jobb biztonságban, mint rosszban "
   Gooogalitzi, gooogalitzi, gooogalitzi még hadd dreaq Cocoa messenger és a játékok.
   Ezek a srácok adtak mura a szájban. A tiszteletére.

 8. Octavian - mondta

  Nagyon hasznos! És a program szuper mokka!
  Gratulálunk bemutató!
  És ha "500" -ról beszélünk, Isten segítsen, adjon Isten hatalmat 5000, 50000 jelölésére ...
  Siker! Nézem neked!

 9. Jijel - mondta

  Kérdés: Hogyan töröljük az adatokat oly módon, hogy nem fogja tudni visszaállítani bármely módszerrel? Köszönöm a választ.

  • Gelu - mondta

   Jijel: Kérdés: Hogyan töröljük az adatokat, hogy ne kell visszatéríteni bármely módszerrel? Köszönöm a választ.  

   Lehet Win98 indítólemez, és néhány parancsot, és a HDD szűz, teljesen tiszta.

   • Jijel - mondta

    Gelu:
    Lehet Win98 indítólemez, és néhány parancsot, és a HDD szűz, teljesen tiszta.  

   • Darkfun - mondta

    Gelu:
    Lehet Win98 indítólemez, és néhány parancsot, és a HDD szűz, teljesen tiszta.  

    Keresés a Google-on "File Shredder". Rengeteg ingyenes lehetőség van.

 10. GABI - mondta

  Szuper, szuper, szuper bemutató, akkor a csapat magas hang, legalábbis én sokat tanultam tőled, és köszönöm ezt cale.Multa Az egész család szerencse és az egészség.

 11. Spuh - mondta

  Egyébként gyanítom, hogy a helyreállított fájlok csak annyit jelentenek, hogy a kezdeti fájlok kissé megsemmisültek, hogyan fejezhetem ki magam. Állapotuk nem kiváló, rosszabb ... nyilván igaz?

 12. bravo tot.meritati országok sokkal több, mint thanks

 13. Podo - mondta

  Boldog születésnapot és sok oktatóanyagot!

 14. Én 2 - mondta

  Jó, én meg archiválás rendetlenség, a hívások is vissza?

 15. cuibaru - mondta

  Gratulálunk videotutoriale legjobb helyen Romániában!

  • Mihai - mondta

   cuibaru: Gratulálok videotutoriale legjobb helyen Romániában!  

   Tudomásom szerint ez az egyetlen hely VIDEÓtutorials!
   Szívből szeretnék köszönetet mondani Cristi k, az adat-helyreállítással készítetted a tananyagokat. A sógorom játszott a számítógépen, és kettős rendszerindító operációs rendszert telepített az enyémmel, és sikerült egy olyan partícióba telepítenem, ahol minden kép megvan és videókat, sok képet beolvasunk régi képekből (fotópapír) és az eredetiket ... Isten tudja, hol vannak. Sorra vettem az összes helyreállítási programot és kipróbáltam őket, így szinte mindent helyreállítottam. és régi fájlok, amelyekről korábban nem tudtam, hogy léteztek, például egy 2007 körüli licencekkel és sorokkal rendelkező mappa, amelyet töröltem, amikor kipróbáltam a Deep Freeze programot. Egyébként azt merem javasolni, hogy készítsen oktatóanyagot a Deep Freeze-ről már kész), ez egy program az adatok "megőrzésére", hogy úgy mondjam, vagy inkább az egész pc-re. Ez egy kereskedelmi szoftver, de tudom, hogy van egy próbaverziója vagy ingyenes verziója is az otthoni felhasználók számára. gyakorlatilag, legalábbis az én esetemben ideális volt.Őszinte m még egyszer köszönöm és csak jó!

 16. vali - mondta

  Én nem vagyok egy probléma merül fel partíció
  2 válaszfalak nem ismertem őket csoda dc?
  ha tud segítsen nekem kérlek erre

 17. elena - mondta

  van, hogy az egészségügyi, és 5000. Köszönöm, és ptr ez a bemutató.

 18. Gino Corelli - mondta

  Cristi hogyan szeretett volna menni, vagy a telefon, hogy olvassa el a kártya nyers térképeket megnéztem a két kérdést, és olvastam, és mentse, amikor keres speciális végére elhelyezkedéséből adódóan állandó forgó kör gurul így mondja ala és egyre autós és forog így incontinu és alatt mondja adatkapcsolat újra miért?

 19. pc1990 - mondta

  ha neki gyorsan formátumban, vagy visszaállítani az adatokat revelion nem tapad

 20. simi - mondta

  Én egy kérdésre, akkor a Microsoft. NET Framework 3.0 számítógép internet nélkül, mert szeretné telepíteni azt kedvesen internet.Va lehetőséget sürgősen kell a válasz.
  Szükségem van egy program, Sony Vegas Pro 9.PLEASE!

  • AdrianGudus - mondta

   simi: Lenne egy kérdésem magam, akkor a Microsoft. NET Framework 3.0 számítógép internet nélkül, mert szeretné telepíteni azt kedvesen internet.Va lehetőséget sürgősen kell a válasz.
   Szükségem van egy program, Sony Vegas Pro 9.PLEASE!  

   Elmész egy számítógép internet-és letöltési. 3.0 Net Framework (írj a 3.0 Net Framework, akkor adjuk meg és megtalálod), akkor töltse le, tedd egy CD-t vagy bottal megy a PC, amely nem a nettó és telepíti azt.

   • simi - mondta

    AdrianGudus:
    Elmész egy számítógép internet-és letöltési. 3.0 Net Framework (írj a 3.0 Net Framework, akkor adjuk meg és megtalálod), akkor töltse le, tedd egy CD-t vagy bottal megy a PC, amely nem a nettó és telepíti azt.  

    Igen, így volt, és így csak kibír, és amikor jöttem, hogy telepítse azt megkérdezi net.Adica vesz componentele.De miért akarok telepíteni anélkül, hogy telepíteni alkatrészek (közvetlen telepítés). "Megpróbálom és CD . Ms. odata.Astept ismét raspuns.pls

    • AdrianGudus - mondta

     simi:
     Igen amfacut így csak kibír, és amikor jöttem, hogy telepítse azt megkérdezi net.Adica vesz componentele.De miért akarok telepíteni anélkül, hogy telepíteni alkatrészek (közvetlen telepítés). "Megpróbálom és CD. Ms odata.Astept ismét raspuns.pls  

     Nézd nélküli telepítő net framework 3.0 ITT 32 bites verzió (nincs net kell telepíteni, kattintson a szóra itt piros)

     • simi - mondta

      AdrianGudus:
      Nézd nélküli telepítő net framework 3.0 ITT 32 bites verzió (nincs net kell telepíteni, kattintson a szóra itt piros)  

      Thanks végül reusit.Tineti fel a jó!

 21. Feticu Valeriu - mondta

  Tudd, hogy én vagyok ilyen útmutatók hasznos. (De Gif Yahoo rendetlenség még mindig nem sikerült. 'S nem mozog Sinner)

 22. bpm_22 - mondta

  Cristi bókokat mindent, amit teszel.

 23. kikileon - mondta

  Írtam, ragyogó! Gratulálunk! minden tiszteletem, kikileon

 24. Cornel Palade - mondta

  Nagyon jó a kezdeményezés, hogy megtanítsa nekünk és mi laikusok járni ezeket a programokat és a modern eszközök. továbbra is erős, és szívből gratulálok, amit csinálni ezekkel oktató. Könyörgöm, hogyan lehet telepíteni Android Fly Touch 2.2 2 2.1 Android ARM-11GMHZ 1 10.1 hüvelykes Tablet. sok szerencsét és Isten adjon jó egészséget!

 25. Darkfun - mondta

  A bemutató nagyon jó ... de komoly problémákkal küzdőknek a getdataback alkalmazást ajánlom az ntf fájlokhoz. A formátum + új telepítés után is ... szinte mindent helyrehoz.

 26. Sergiu - mondta

  Helló,
  Miért nem fordulhat elő, ha kezdő PC Inspector vezetők?
  Én csak akkor jelenik meg Fix disk # 1 (149 GB), tehát összesíti az összes partíciómat ...

 27. Hercule - mondta

  bátyám ancercat telepíteni Inspector File Recovery és megy frate.mam volt a címe deskide dawnload antradevar RUN ha megadod a fájlt, hogy telepítse megy AMI jelenik meg, és azt mondja, ez a fájl eroare.aveam kell helyreállítani leam törölt néhány képet, amikor feltettem a windows és formázott formázott partíció NTFS.am 4 május partitii.am ancercat egy év easeux, de ez egy másik változata a Dami testvére demo.daca egy másik program, ahol lehet letölteni azokat sal UAE fotografii.sa tudja Néztem az oktató oktató árokba, ahol anvatat használni konstruktív PC.ami dolgokat, mint hogy ha a dolgok nem bune.recunosc az oktató én még mindig nem tudom, hogy a Windows, hanem azért, mert az oktató is anvatat és a munka asta.ati köszönöm CRISTI.O jó napot.

  • Hercule:
   bátyám ancercat telepíteni Inspector File Recovery és megy frate.mam volt a címe deskide dawnload antradevar RUN ha megadod a fájlt, hogy telepítse megy AMI jelenik meg, és azt mondja, ez a fájl eroare.aveam kell helyreállítani leam törölt néhány képet, amikor feltettem a windows és formázott formázott partíció NTFS.am 4 május partitii.am ancercat egy év easeux, de ez egy másik változata a Dami testvére demo.daca egy másik program, ahol lehet letölteni azokat sal UAE fotografii.sa tudja Néztem az oktató oktató árokba, ahol anvatat használni konstruktív PC.ami dolgokat, mint hogy ha a dolgok nem bune.recunosc az oktató én még mindig nem tudom, hogy a Windows, hanem azért, mert az oktató is anvatat és a munka asta.ati köszönöm CRISTI.O jó napot.

   Próbálja Recuva, azt látjuk, hogy van egy bemutató vele, adj neki egy keresést, és megtalálja a tutorial.

 28. Hercule - mondta

  Köszönjük, hogy feltelepítettem CCleaner és útközben jó programul.ati multumesc.am vissza, amit már törölt formázás után partitiilor.o jó nap volt és a siker.

 29. rivelinio - mondta

  salutare.am és másolja a problema.am 7gb különböző programok stick.dupa alkalommal tettem egy bottal felkutatása és észrevette, hogy az összes programot, beleértve dossziék lett INK.aceste programokat mi volt nyomon őket, de van kitörölte az acolo.intrebarea: visszaszerezheti, amit elvesztettem? tinta fájlként a botot, hogy visszatérjen a normális? astep válasz dvs.multumesc

  • rivelinio - mondta

   rivelinio:
   salutare.am és másolja a problema.am 7gb különböző programok stick.dupa alkalommal tettem egy bottal felkutatása és észrevette, hogy az összes programot, beleértve dossziék lett INK.aceste programokat mi volt nyomon őket, de van kitörölte az acolo.intrebarea: visszaszerezheti, amit elvesztettem? tinta fájlként a botot, hogy visszatérjen a normális? astep válasz dvs.multumesc

   Elfelejtettem, hogy konkrétan: Windows 7

 30. Emil - mondta

  Hiányzik szoftver nem tért vissza a fájlt, hogy a fél világ lásd a képeket, fájlokat. Doki nem ment nyitott a lista folytatódik!

 31. ajutor.m köszönjük, hogy segített nekem, hogy ne öljön meg, és a szüleim, hogy kölcsönadja nekem, nem mindenki tudtam, hogy a 400 a lei.iti köszönet.

  Nos, nagyon jól ment! (Mondom ezt, mert láttam, hogy vannak olyan emberek, akik panaszkodnak!)

 32. szia azt szeretném megkérdezni, hogy PC Inspector visszaszerez adat formázás után windows xp köszönöm mindenkinek annyira tinetio a legmenőbb hely!

 33. Marian - mondta

  Szia, van egy LG plazma 42 1 rr pc 80 GB-os merevlemez épült, felvettük gyermek TV megjelenések, és nem / tudja, hogyan kell menteni (védve vannak az LG és a Samsung plazma). Előre is köszönöm!

 34. kocsi - mondta

  szuper puha, én vissza az összes adatot egy USB stick.
  Gratulálok és köszönöm a tippeket, akkor szakemberek, és a mentorálás, hanem kapcsolódik az új szoftverfrissítés.

 35. aura - mondta

  Boldog születésnapot! Segítségre van szükségem! Töröltem néhány videót a lomtárból, és most szükségem van rájuk. Láttam a fenti oktatóanyagot, letöltöttem a pc inspector helyreállítást, megnyitottam, a Törölt fájlok helyreállítása lehetőséget választottam, de a Válasszon meghajtókat ablakban a Helyi meghajtó alatt nem látok illesztőprogram nevet (teljesen üres), és ha a fizikai meghajtón kapok egy „fix disk # 1” -et (149,05 GB). Rákattintok, és 2 gomb van megjelölve - Keresse meg a logikai meghajtókat és a Helyreállítás - Nem tudom, hogyan. Nem látok semmilyen fájlt, semmit. Mi történik? Vista van a laptopomon. Köszönöm .

 36. Andrew - mondta

  Régebben a program magam, elkapom, mi voltam kíváncsi kifejezetten OS törlik a formázás után, a probléma az, hogy az összes fájl egy másik nevet. Tehetek valamit, hogy az új operációs rendszer? Azt hiszem, ez kell hogy legyen a program decodatul fájlokat. Köszönöm

 37. ioana - mondta

  ha újratelepíti a Windows, és mielőtt a C, D és most csak a C helyre tudja állítani fényképeket D? reszelő kérem, hogy legyen szíves, mert elvesztette a fényképek az első hónapban az élet a fiú 2 Köszönöm meu.va

  • AdrianGudus - mondta

   ioana:
   ha újratelepíti a Windows, és mielőtt aveamC, D, és most csak a C-Vissza Fotók D? reszelő kérem, hogy legyen szíves, mert elvesztettem fotók 2 első hónapjaiban az élet az én fiam . köszönöm

   Senki sem tudja pontosan megmondani, hogy helyrehozza-e az összeset vagy a semmit. Tőled függ. Nagyon fontos, amint azt az oktatóanyag is említi, hogy amikor töröl valamit, akkor ne írja át azt a helyet más fájlok helyére helyezésével, mert megnehezíti vagy akár lehetetlenné is teszi a helyreállítást. Más szóval, ha amit most C-ben írtak, azt a "helyet" írták, ahol egykor a D partíció volt, akkor minden esélye megvan arra, hogy mindent helyreállítson. A rossz rész az, hogy nincs módja tudni, vagy hogy ellenőrizze, hogy a merevlemez melyik részére írják az adatokat, vagy a telepítés megtörténik (mert azt mondta, hogy újratelepítette a rendszert)
   Meg lehet próbálni a bemutató szoftvert, akkor veszít semmit. Mi is video tutorials az oldalon, és más egyéb fejlett visszaszerzés szoftver. Ahhoz, hogy megtalálja bemutató írjon ki a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Pandora Recovery és Icare Adatmentés, adat visszaszerzés szoftver, nyomja meg az Enter és meg fogja találni a bemutató (az első eredmény)
   Van egy bemutatónk a Recuváról vagy az O&O helyreállításról is. A recuva oktatóanyag megtalálásához írja be a keresőmezőbe: recuva és nyomja meg az Enter billentyűt. Az O&O helyreállítási oktatóanyag megkereséséhez írja be a keresőmezőbe: Hogyan lehet helyreállítani az adatokat az o & o helyreállító szoftverrel, nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja.
   meg kell próbálni mindent, nem lehet elvárni, hogy valaki kapsz választ magam, mert valami lehetetlen, amikor a reuperare. Majd megtudja, ha tudod visszaállítani, vagy nem, ha nem próbálja a módszer, hogy mi vagy mások be őket.
   Ha mégis megpróbálja ezeket a módszereket, és nem állít helyre semmit. Van egy másik megoldás, de nagyon drága. Menjen a merevlemezzel egy adat-helyreállító céghez, és ezek a vállalatok professzionálisabb módon kezdik a helyreállítást, de megismétlem, hogy ez a dolog sokba kerül, mert teljes mértékben kihasználja a felhasználók érzelmi és szellemi kötődését a képekhez, filmekhez és dokumentumokhoz fontos, és ha valóban törődnek velük, akkor hajlandó lesz bármilyen árat fizetni - ha valóban érdekeltek ezek a képek, és nagyon szeretné őket visszaszerezni "

 38. Catalin - mondta

  kérem, mondja meg, hogy a "Local Driver" -nél ez nem ad semmit, és a "Pshycal Drive" -nál van egy formázott hdd-m ... ... meg kell jelennie a helyi illesztőprogramnál .... tudna valaki segíteni?
  Volt egy 300 GB-os merevlemezem, és véletlenül formáztam ...

 39. Catalin - mondta

  Helló ! Néhány napja van egy problémám is, néhány fájlt töröltem az asztalon lévő ablakokból, nem tudom, hogy adtam "rejtett fájlokat mutatni", és nem tudtam, hogy mik vannak, 2-3 fájllal több volt "színesen törölve", így Megadtam nekik a shift + delete parancsot, és most 5 percenként összeomlik a pc-m, és kb. 5 percig marad, amiben nem tudom mozgatni az egeret, és nem tehetek mást. Kérem, segítsen

 40. Cornelia - mondta

  ASI lesz egy jó kérdés rog.Am törölt Yahoo Messenger beszélgetés, és szeretnék, hogy már nem lehet recuperate.Cum képes erre? Köszönöm

 41. YOMIS - mondta

  Problémáim voltak a számítógéppel (elaltattam, és nem ébredt fel), és egy illesztőprogramot töröltek. Megpróbáltam használni ezt a programot, de nem találtam meg.

 42. Néhány napja két képet töröltem a destop-ról. Shift + Delete. Kipróbáltam ezt a programot, és még kettőt az oktatóanyagokból. talál nekem más képeket, de a kettőt nem, tud valaki segíteni tanácsokkal, kérlek, frum köszönöm.

 43. démon - mondta

  Helló Szeretnék kérdezni valamit, ha csinálsz egy tutorial, hogyan kell telepíteni a szoftvert mély marás és hogyan működik kerestem a neten, és találtam egy bemutató erről program.Va köszönhetően további sikeres.

 44. Cristian Simescu - mondta

  Lehetséges, hogy visszaszerezze nagyobb méretű filmeket? EX 1GB? Kérjük, válaszát a lehető leghamarabb.

 45. Cristian Simescu: Lehet, hogy visszaszerezze nagyobb méretű filmeket? EX 1GB? Kérjük, válaszát a lehető leghamarabb.

  Ezzel a szoftverrel akkor vissza semmit, de az eredményeket nem lehet garantálni. Adatmentés dolog összefüggésben, például ha valami van írva a törölt adatokat, nem valószínű, hogy vissza minden fájlt lehet.

 46. Cristian - mondta

  Szia Cristi, toturialul segített visszaállítani a képeket és az emlékek már véletlenül törölt a program tökéletesen működött, az adatok helyreállítása.
  Vannak mesterek, további sikereket és sok teljesítményekre.

 47. Sorin Marinescu - mondta

  fogadtatás

  Azt hiszem, véletlenül törölt képeket a tudatlanság vagy a BlackBerry PlayBook. Kérjük ajutama annyira, hogy visszaszerezze, vannak képek az én lányok megbolondul, és úgy érzem, nem resuit őket, megpróbáltam frissíteni dp ötletekbõl, és futottam őket. Ez semmit. Könyörgöm ajutama

  Sorin Marinescu

 48. Jó. Én újratelepíti a Windows, és nem látom a meghajtót. Hogyan tovább?

 49. Próbálok egy ideig, hogy visszaszerezze azt a mappát törölt véletlenül képek 2 hónapja, így használható a legtöbb program, mind adj képek az interneten vagy más számítógépes őrült képek nem törlődnek, kérjük, küldjön nekem fejtse ki részletesen, hogyan kell használni PC Inspector Efient RECOVERY! lenne, nagyon hálás, ms!

 50. Andrei - mondta

  kérjük, köszönjön nekem, hogyan oldjam meg a problémát:
  Én 8 ablakok és szerda én újratelepíti a Windows, van két partíció, és véletlenül formázott az egész merevlemezt, és újratelepíteni a Windows. ASI szeretnek recuperet minden volt az adott partíción

  Én el db ispector de nem látok semmi logikai meghajtót, és a psyhical nimik látja a 300 GB rögzített lemez
  Mit tegyek??

 51. Andreea Marilena - mondta

  Jó, van egy kicsit nagy probléma. Nemrég kaptam egy új egységet, és én eltávolította az összes régi fényképeket stik. ha nekik az új táska, én meg más nevek, egyfajta kínai betűk, és nem tudtam megnyitni őket. Tettem a régi meghajtót és a matricákat, és mi is még csak 700 mb egy gb 4 teljes képet. A fenti telepített és nem is megy nagyon rosszul, hogy az egység, amit meg kell említenem, hogy bármely 8-9 éve. Van-e mód, hogy rögzítse a képeket?

 52. Andreea Marilena - mondta

  Nem fogom programot, a zárak

 53. ki tud segíteni nekem, és megreformáltam a pc-t, és már nincsenek képeim, és a többi az, hogyan tudom helyreállítani őket? kérlek, maradj adósságban .. 🙁

 54. Szia, itt szenvedtem: Átalakítottam a PC-t, vagyis visszaállítottam ... és elfelejtettem a képeket pálcára menteni, és most nem tudom helyreállítani őket.

  • Ha nem működik a jelen oktatóprogramban szereplő programmal, akkor más oktatóanyagok is vannak a „helyreállító szoftverrel”. Keresés az "adat-helyreállítás" webhelyen

 55. Jokero - mondta

  Azt fogják mondani, hogy mi történt velem, és ez az én tűnt, hogy történik, például egy bot FAT32 és patritiile összes PC vannak NTFS, ha hiba történt, és mi az a bot átnevezni a mappákat és kínai betűk Nem lehet hozzáférni automatikusan formázza és telepíteni a programot, hogy visszaszerezze, de lehet egyesíteni tudja jobban, én Patito fehér stik 32 28 gb ami valójában gyártanak philiphine.

 56. Jokero - mondta

  de van egy olyan program, hogy vissza mindent, mint stik nem hiszem, nem Asai különösen akkor, ha már formázva.

 57. Florina-Jasmine Niculescu - mondta

  Munka közben a Word dokumentumokat, laptop kijött a foglalatból, és bezárta nincs akkumulátor, csak akkor működik, dugva, nem értem, hogy mentse a dokumentumot. L = am visszaállítását, de a dokumentum néz ki, mint mielőtt teljes adatokat benne. Tudom visszaállítani dolgoztam, de én mentettem?

 58. Pls i segítségre van szüksége plsss - mondta

  Szia, Tud nekem segíteni a probléma?

  Egy fiú, akiről nem mondom el a nevét, adott egy fájlt a skype-on, ő pedig festéket írt. Tintát ütöttem vele .. hogy azt mondtam neki, hogy festékre van szükségem ... és ő adta nekem, amikor adott beillesztésére semmi sem nyílna meg..és hirtelen azt látom, hogy minden programban a végén írja Ink. Egy Ex: skype.lnk - google.lnk - yahoo messenger.lnk Stb .. Találtam egy programot, és írt nekem. –Paint nem tudja elolvasni ezt a fájlt.
  Ez nem érvényes bitképfájl, vagy formátuma jelenleg nem támogatott -

  Nem tudom, hogy mit tudok tenni valaki segíteni? Azért írtam ezt a másik oldalon, mint hogy mindent, ami benne, mint a tiéd, de senki sem válaszolt.

  Kérem, segítsen. köszönöm

 59. Rózsa - mondta

  Jó napot,
  Szerettem volna használni az adatmentési programot, PC Inspector-t, de sajnos,
  Nem látom a merevlemezt.
  Mi az oka?
  Várható szörnyekkel,
  Rózsa

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.