Hogyan lehet visszaállítani az adat-visszaállító szoftver a cég egy & o - HD videó bemutató

Ebben a videóban bemutató fogjuk bemutatni két helyreállítási szoftver német cég O & O Software ezek: O & O Format Recovery és O & O Media Recovery.

O & O Media Recovery lehet visszaállítani a kijelölt fájlokat igény, például felvétel törlése és szeretné visszaállítani a kijelölt fájlokat a törölt, Media Recovery ezt megteheti multimédiás fájlok (filmek, képek, zene).

O & O Format Recovery segít megtalálni és visszaállítani partíció az egész, jó, ha véletlenül formázott partíciót, vagy ha a kihagyott átméretezés.

Ez a két szoftver segít visszaállítani az adatokat minden a maga módján, minden jó idézni a terhesség, hamarosan lesz egy harmadik soft kilábalás cég A & O, ez O & O Adatmentés és ez lesz dedikált bemutató egész, de ez lesz a másik tutorial.

Azt szeretném, ha egy kellemes és tartsa meg informaz hogy van helyben egy bemutató szoftver Recuva is egy adat-visszaállító szoftver véletlenül elveszett, ez történik kollégánk Boby.

Tutorial Recuva (ingyenes lágy helyreállítás) által lefolytatott Bogdan Pelu

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. jemavi - mondta

  Cristi Szia, gratulálok a bemutató megint bebizonyították inspirált.

  @Cristi Mielőtt megkérdeznéd Kerestem a google, de küldött nekem mindenféle linkeket és nem ért semmit.

  ha akar, és nincs, aki zavarja, hogy mondja meg a programot, hogy az adatok törlése a harweder (nem tudom, ha én helyesen írta) nem lehet behajtani, még egyszer.

 2. Gyony - mondta

  Hi Van egy kérdésem Cristi, akkor a kézikönyvben találhatók, vagy sem voltam elég óvatos, ha valamit mondani róla elnézést kérek, ha hdd hibás lehet visszaállítani az adatokat belőle ezzel a szoftverrel ? Tegyük fel, hogy van két HDD, egy séta, és üzembe helyezése a szoftver képes visszaállítani az adatokat a hiba ?, nem igazán tudom elképzelni, hogy az r lehet, de tudod lehet bine.Multumesc

 3. Adrian - mondta

  @jemavi: Meg lehet, sok szoftver, amely ezt a munkát, és az egyikük ingyenes és Radír, és sokan vannak, mint szoftver, hogy minden szabad, és TuneUp Utilities ezt az opciót (Fájl Shreder)!

 4. Andrew - mondta

  Akkor visszaállítani fájlokat, ha megpróbálta, miután a törölt fájlokat, majd hengerelt Evidence Eliminator ???

 5. Andrew - mondta

  PS: cam ..gresit egy kicsit ezt a bemutatót ...: D..dupa futtatása után a felépülés méret, partíció szoftver TI_A Bemutatott 322 fájlt talált ... de vajon scapat..si Abbahagynád gondoltam, hogy te nem vagy ELSŐ nimik..era behajtani;) ... áttekinti a bemutató végén egy kicsit

 6. @Gyony: Ha egy kemény hibás nem lehet visszaállítani tőle semmit, ha rendkívül fontos adatokat akkor is vissza, de kerülni szépen, ez az, ahol a nagy cégek, amelyek nagyon fontos adatokat az otthoni felhasználók számára nem éri meg.

 7. @AndrewIgen ez egy kis hiba, ez furcsa, de a jövőben igyekszünk nagyobb figyelmet kell szentelnünk.
  Kösz a figyelmeztetést, én találtam magam, de már túl késő volt már írt a tutorial.

 8. @Andrew: Végül, és a hibák megvan a varázsa.
  Nehéz tökéletesen minden alkalommal.

 9. @Andrew: Én még nem próbáltam, de azt hiszem, nem egy tutorial szoftver hatékonyság típusú "file shreader".
  Te adtad nekem egy jó ötlet.

 10. Gyony - mondta

  @Cristi-admin: Köszönöm válaszát, szerencse is.

 11. jemavi - mondta

  1. Sürgősségi hívás 112 mindenütt lume.Acest hívható, és ha a billentyűzet le van zárva. Próbáld ki!
  2. Lezárta a kulcs az autóban, és nincs otthon, ahol tartod pótkulcshoz? Ha valaki otthon van mobiltelefon, hívja őt, és megkérem, hogy tartsa a telefont közel a kulcsokat. Bezárja a telefont a kocsiajtót 20 cm. Személyi nyomjuk a home gombot a távirányítón, és a könyv nyitja meg kapuit.
  Úgy működik a csomagtartó ajtót. Próbáld ki!
  3. Letöltődik? Minden telefon egy tartalék akkumulátor töltöttségi, amely aktiválja a kombináció * # 3370, és ad egy rakás tartalék 50%. Amikor fel a telefont töltés, a terhelés és a készenléti használni egy másik alkalommal.
  4. Mit lehet tenni, ha a mobiltelefont lopott? Kereskedők telefonok tartani ezt az információt titokban, a tolvaj is használja a telefont lopott a szolgáltatásokhoz, és amelyikben lopott vásárolni új telefont.
  Meg kell tudni, hogy a telefon sorozat. Az ilyen típusú a * # # 06 megnyomása nélkül más kulcsok és a kijelző automatikusan sorozat. Ez a kód egyedülálló a világon, és a telefon sorozat. Értékeld ezt a kódot, és tegye biztonságos helyre. Ha a telefont ellopják, értesítse a telefonos operátor, és azokról a kódot. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon lezárására (maga az eszköz), és a tolvaj nem tudja használni a telefont, akkor is, ha SIM-kártyát cserél.

  • Marius - mondta

   Megpróbáltam kinyitni az ajtót az autó szerint a fenti lépéseket, így nulla, akkor próbáltam csinálni Mobilfázissal ?! Ez nem valós

 12. sük - mondta

  szia Cristi, gratulálok ez a bemutató, amit talál az egyik legjobb valaha, úgy értem, k segítettek, elvesztettem őt egy ideig néhány kép az esküvő pauszpapír és én még nem sikerült de most próbálja menteni őket a szobába, és azt ko Cardu menni k programu teszteltük a botot, és azt tapasztalom, hogy nagyon jó, jó szerencse továbbra

 13. radu32 - mondta

  Egy jó módja annak, hogy megtudja, mit cumparat.Eu keményen a boltban vettem egy WD kemény 500G (új) után lam telepítve, és tettem egy letapogatás OO FormatRecovery meglepetésére talált több tucat fájlokat. élünk Románia ...

 14. haosss - mondta

  nagyon hangos ...... inspirálta.
  bv újra ...

 15. Andrew - mondta

  Cristi-admin @. ÉN használ egy darabig Evidence Eliminator és találok egyenesen ULTRA smeker; kell és beállítani egy kicsit óvatos, de az eredmények látványosak

 16. crystu - mondta

  szia Krisztus.
  Én nem hagyja magát, és menteni a dokumentumokat, Numa még látni őket, azt mondják próbaverzió nem.
  Azt, hogy egy regisztrációs kódot?

 17. haosss - mondta

  @ Cristu:
  poi többet, ha u lépjünk fiú normális, hogy nem érti ... cv.
  A férfi azt mondta, hogy ha nincs ez a lehetőség soros adik teljes, nem lehet menteni őket, és ...
  shi szerint több mint fogselyem és hol lehet kapni ...
  de nem árt, ha nem tudod, hogyan kell letölteni torrentet ... Tudod van> Search <jobb felső mondja: "uTorrent" és itzi megjelenik útmutatók, hogy hogyan kell letölteni a ...
  BFT nem fut shi ...

 18. nyugtáztam - mondta

  @ Gyony.daca HDD nem tört fizikailag darabokra tört vagy repedt adiq akkor is vissza datele.stiu sikerült húzni az adatokat a laptop.laptopul valaki csapódott egy párszor, nem deloc.nu folytatta OS Írjon be egy live CD teljesen nimic.intr végre tudni, hogy találtam egy programot, amely sikerült átmenetileg megjavítani a merevlemez bármely 2 utitlizari.nu ul.dar csak megkért, hogy ne emlékszem, hogy egy személy programul.doar hívni valakit megkért, hogy segítsek neki valamit, a laptop kemény volt, és volt fontos dokumentumokat, különben nem lennék fáradt semmilyen 4-5 nap.

 19. Dragos - mondta

  GRATULÁLUNK Cristi .iti a legjobb ... Köszönöm a tutorials faci..BRAVO

 20. TurocK - mondta

  Ha azt szeretnénk, hogy amikor a filmkészítés rögzítés alatt, regisztrálja, és játszani ezt. Adja meg a beállításokat a játékos a szóban forgó, és válassza a kimeneti VMR9 (renderless) (az alapértelmezés overlay), a beállítás alkalmazásához, indítsa újra a lejátszót és a fátyol., Hogy a játék a film rögzíti és capture szoftver, bármi legyen is az.

 21. TurocK - mondta

  Nem dupla munkát, mert nem tudtam szerkeszteni az első.
  Mintegy adatvisszanyerésre formázás után. Recovery szoftver, akik ezt olyan eredményeket csak egy gyors formátum? Úgy értem, ha formázott hdd például, de én még nem formázott gyorsan, de normális, és én is, és a megváltozott file-rendszer, amely a volt ntfs I formátumú (nem gyors) a ext3 vagy valami ... fat32 a példa.
  Úgy értem, miután a logika után normál lemezformázás nem kell semmit a merevlemezre, de csak akkor, ha a HDD adat formátum marad gyors, mert gyakorlatilag nem formázott hdd a valódi értelemben vett, amikor van formázva gyorsan.

 22. Adrian - mondta

  @TurocK: Rossz !!! Még ha a normál méret, nem quic formátum, akkor is képes lesz visszaállítani semmit, hogy a kemény !!! Emlékszem, hogy megpróbálja az enyém, hogy felépüljön egy nehéz visszaállítani a fájlokat nagyon-nagyon régi, és amíg a helyreállítási formázott nehéz a 2 alkalommal (nem quic méret !!)

 23. Paul - mondta

  miam tettem a blog video oktatóanyagokat által min kérjük datim és kommentálja itt, ha úgy tetszik nekem, olyan inecepator, és én is nagyon sokat tanultam videó bemutató videó bemutató köszönöm óriási.

 24. Andrei Lucian - mondta

  jó tutorial ... de van egy kérdésem ... Hogyan capture program, hogy hívják?

 25. Martzy - mondta

  Camtasia Studio 6, I

 26. dj.ade - mondta

  Crysty visszaszerezheti windowsu Daka I. újraindítják és törölhető testvére Rekuper

 27. Dral Radu - mondta

  Ceau problémája velem hadd nincs telepítve MOJOPAC IMI összeomlás miért van Vista Basic nem engedte.

 28. dumitru32 - mondta

  Köszönöm a leckét, de van egy kérdésem. Ha egy HD formátumban, majd tettem rá különböző fájlokat, hogy ne legyen üres, én is vissza semmit, miután a HD?

 29. Paul - mondta

  Azt videotutorialele a Camtasia Studio 6.
  Kezdő vagyok

 30. Catalin - mondta

  Szia, én még nem igazán értette 100% gyógyult fájlokat vagy partíciókat szoftvert O & O miért hozza ide intrebare.Am O & O Formátum hasznosítás, média hasznosítás, disk recovery ... amire formázva full.Daca C- és írt winul helyszínen utólag vissza, mi volt a régi C? kivel? a formában hasznosításra vagy a helyreállítási adathordozóról? úgy értem, ha én is vissza minden formázott partíció helyreállító?

 31. Adrian - mondta

  @Catalin: Nem túl ... a 2 okok miatt:
  1 Ha azt szeretnénk, hogy a felépülés egy kemény nem ajánlott használni már amíg meg visszaszerezze, ami nem érhető el, ha már formázott rosszabb te és újraírható írtál más adatok C (vagy írásbeli automatikusan telepíti a Windows)
  2 nem adnak eredményeket kezelhető szoftver ... tedd vissza a partíciót, amelyre telepítve van !!! Próbálja meg a merevlemez egy másik számítógépen, hogy tedd szolga és softu helyreállítási telepíteni a másik kemény, de mégis kevés esélye lehet letölteni párat ahogy fentebb már említettük, a formázás hardu sőt komolyan és írtam rá ... ha csak formázva, és ne írjon semmit valószínűbbé ...

 32. Catalin - mondta

  @Adrian
  Köszönet és asta.Deci ideje megérteni, hogy ezek a szoftverek használják anélkül, hogy telepíteni valamit azonnal HDD.Sa maradnak formázott vagy elveszett adatokat, majd vissza? És nem megy vissza, ha telepítve van ugyanazon a merevlemezen (azaz szoftverek O & O), meg kell tenni a HDD másik számítógép és a szoftver telepítve van egy másik HDD? és ha törölt fájlok vagy fotók nem lehet visszaállítani, mint Recuva, hogy ha telepítve van ugyanazon a merevlemezen? azt hiszem, megkérdeztem az jelenti magát.

 33. Catalin - mondta

  Elfelejtettem mondani, hogy 2 laptopok, így kicsit szar, hogy távolítsa el a merevlemezt, és dugják egy másik számítógépen .E másik módszer? Mármint lehet csatolni a laptop a másik? Meg tudja magyarázni, kérem? Kösz.

 34. danutz - mondta

  ha nem kapok a soros eszköz kell elvesztettem családi fotók

 35. Adrian - mondta

  danutz: Hol kapom soros eszköz kell, hogy elvesztettük a családi fotók

  A serialu nem tudunk segíteni, nem támogatja, és ösztönzik a kalózkodás, sajnáljuk és kérjük, ne bánja, de azt ajánlom, valami más, megtanulják használni a ODC torrenteket. néz itt , itt si itt Néhány video oktatóanyagokat, hogy segít megtalálni a show! Sok szerencsét!

 36. Elisabeta - mondta

  Kezdő vagyok, és szükségem van tanácsot kérem, segítsen nekem
  Véletlenül beépített ablakokat és most 2 2 partíciók felkutatása és azt akarom, hogy újra és nem csak egy STU hogyan lehet segíteni?

 37. Elisabeta - mondta

  és még valami, amit nem a térben megjelenő unalocat?

 38. Adj egy részletezi, hogyan kell telepíteni

 39. vanessa - mondta

  Elisabeta: Most 2 partíciók felkutatása és azt akarom, hogy ez csak egy újra, és nem tudom, hogyan. Tudna segíteni? ... És még egy dolog ... Mit csináljak a tér megjelenő unalocat?

  kattintson ide

 40. Adrian - mondta

  vanessa:
  kattintson ide

  Le a kalappal, tudod, hogy jó lenne nevezni a bemutató a hangját, és tegye meg itt? Kár, hogy "kimerült", így ha meg tudod csinálni, mint, hogy mi azért köszönöm. Én is találtam egy címet a bemutató "Hogyan kell bűvészkedni partíció vagy hogyan kell játszani a partíciót a merevlemez" is ezt a bemutató magyarázatokkal és én elintézem bemutatkozó szöveget, címkék, stb, stb ... Tud gondolni, mert szégyen!

  Ölelést!

 41. webdan - mondta

  vanessa: kattintson ide

  A tömörebb, hogy a másik: a link nem működik, és nem kérdés, nem elég világos:
  "2 windows", azaz a választása pedig megjelenik két lehetőség a Windows, mielőtt megjelenik a "Welcome"?
  "2 windows" ablakokat a két partíció nustii mi a munka? Te ... vagy a hely üresen marad, és nustii mi van vele?
  "2 windows": a még sok más ... Service pack2?

 42. alex - mondta

  Sal Cristi köszönöm szépen, hogy létezik, hogy jó munkát, és őszintén tanultam sok kérdést, de van egy probléma, van egy CD-RW, és volt valami rajta, és én véletlenül törölt, lehet vissza neki, amit kellett?

 43. thx jó indítási bemutató ... mint én :)

  kérdés: Az adatokat visszaállíthatja (partíció) nem kell még egy hdd? ... ahogy azt fentebb már említettük, a csomagtartó, ahol ettem, és nem volt a "go partíció" Partition Magic és elpusztult 8 HDD 1TB majdnem tele van adattal, nem rendszer telepítve van. A Windows nem látja a gépemen, de a comp menedzsment látja az egészséges és 1TB körülbelül egy partíció (kiindulási voltak 2 partíciók).
  Összefoglalva: hogyan lehet visszaállítani a merevlemezt az eredeti állapotába nélkül egy másik kemény El kell menteni az adatokat?
  thx .. tartozom

  • Adrian - mondta

   raz: Thx for bemutató ... jó csizma, mint én, kérdés: Az adatokat visszaállíthatja (partíció) nem kell még egy hdd? ... Ahogy azt fentebb már említettük, a csomagtartó, ahol ettem, és nem volt a "go partíció "Partition Magic és elpusztította 8 1TB HDD majdnem tele van adattal, nem rendszer telepítve van. A Windows nem látja a gépemen, de a comp menedzsment látja az egészséges és 1TB körülbelül egy partíció (kiindulási voltak 2 partíciók).
   Összefoglalva: hogyan lehet visszaállítani a merevlemezt az eredeti állapotába nélkül egy másik kemény El kell menteni az adatokat?
   thx .. tartozom

   Ennek része a helyreállítási, hogy a lehető legjobb kell egy 2 században nehéz megmenteni c visszaállítani. Ha tiszta a szoba, ne dobja szemetet? tedd a szőnyeg alá? És a helyreállítási olyan nehéz. Hogyan tudjátok képzelni, hogy talpra álljanak, és mentse az összes kinyert hol?

   • Adrian: Ennek része a helyreállítási, hogy a lehető legjobb kell egy 2 században nehéz megmenteni c visszaállítani. Ha tiszta a szoba, ne dobja szemetet? tedd a szőnyeg alá? És a helyreállítási olyan nehéz. Hogyan tudjátok képzelni, hogy talpra álljanak, és mentse az összes kinyert hol? (Idéz me)

    köszönöm a választ,
    Igyekszem egy visszaállítási dátumot ... az út, akkor nem hagyja abba, hogy "a szemét" nagy-nagy? ..., Vagy meg kell vásárolni minden alkalommal, amikor tiszta pattanás olyan nagy?

    • Adrian - mondta

     raz:
     köszönöm a választ,
     Próbáltam egy visszaállítási időpont ... mellesleg van nonstop hozzáférés a "szemetet" nagy-nagy? ... Vagy meg kell vásárolni minden alkalommal, amikor tiszta a kosár olyan nagy?

     Én mindig készen áll, és mi nagyon óvatosak, hogy tiszta, amikor szükségünk van egy olyan nagy kosarat

 44. sonyzau - mondta

  Vettem egy HP Pavilion dv9500 Vista Home Premium, most a Windows XP profesional.nu laptop hangszóró hallható csak casti.nu tudom, mit tegyek kérem, segítsen

 45. Ámon - mondta

  Van egy kérdésem az 2003 vettem egy Windows XP Professional sp2 tartalmazza 2002 verzió lam mam csak egyszer, majd át egy másik városba, és bulit éve, és most van egy másik PC-PC. de a vállalkozói idő, vagy elveszíti a dobozt, és én még nem jegyzi sehol a sorozat az ablakok, és nem telepíti a szükséges amino megmutassam neki, mit tehetnék, vagy hogyan lehetne talpra cd.firma sal, amikor megvettem a szoftver, Ultra Pro nem létezik

 46. Daniell - mondta

  testvére, aki jobb, vagy hogy Recuva

 47. Fiorello - mondta

  Jó estét! Ragaszkodom 4GB, aki azt kéri, hogy formázza sajnos nem lehet! Régebben a bemutató programok, de mi nem recuperet semmit. Tud nekem segíteni egy másik megoldás, hogy visszaszerezze az adatokat formázott stikuri igénylő, hogy legyen?

 48. Hostina - mondta

  Néztem a videót, és nem tudok menni anélkül, és megmondja, hogy te egy bemutatót ok; gratulálok a kezdeményezés.

 49. uzzy.bacau - mondta

  Hol kap egy számot? csinál akárki volna egy számot?

 50. alinas - mondta

  Szeretem a srác hangja! :))

 51. Armeanu - mondta

  Hogyan Újrahasznosítás Bin átlátszó?

 52. Berty - mondta

  Hi guys! Szerint a legtöbb, és gratulálok a csodálatos munkát, amit csinálnak ezen az oldalon, és ezek videotutoriale. Bár nem egy szakértő a PC, de nem kezdő tanultam sokat videoturorialele Ön által készített. A problémám: 24h egy reggel munka után jöttem haza, és elkezdtem újra a Win én 2 500 GB HDD-k a PC, az egyik egy partíció és a többi GB 100 és a második egy teljes partíció. Baklövés, hogy a fáradtság és a figyelmetlenség, hanem törlés 100 GB-os partíció, hogy már törölt a Win partíció 500 GB-os merevlemez, én formázott a kemény, de eltávolítani azokat a paramétereket, amelyek azt észleli, hogy a Win A második HDD. Most maradj 1 500 GB HDD, fegyverek nélkül, partíciót és Nem tudod, mit kell tenni, hogy információt isTele volt 90%-a fotók, zenék, filmek, dokumentumok / ff fontos dokumentumok, szoftverek stb Tehát a teljes körű dokumentum-formátum. Én nem érte ezt a problémát, minden alkalommal, mert én nagyon óvatos, de a szavak és Cristi "Történni ..."!

 53. Véletlenül törölt egy fontos mappát dolgoztam 6 hónapig becycle bin, majd anélkül, hogy tudnánk, amit adtam emty Lomtár mappát is vissza?

  segít

 54. Megpróbáltam telepíteni oo média hasznosítás, de megy tovább w7.

 55. Daros - mondta

  Salut!

  Teszteltük 2 napos ingyenes verzió O & O Format Recovery és más segédprogramok, mint 3 (Recuva Free, Get Data Back, Mini szerszám Power Data Recovery).
  Az én tesztek O & O Format Recovery jött ki az utolsó pozícióját a 4 segédprogram O & O Media Recovery voltam, én különösen érdekelt a fellendülés az irodai dokumentumokat.
  Régebben a flash memória 2 GB (1,92 GB), mint a bemutató.
  Hoztunk létre külön mappát minden egyes eszköz biztonsági mentést készít.

  Következtetés: Ha a több mint támaszkodnak GetDataBack 6 éve az egyik legjobb eszköz műfaj, ezúttal az első helyen találtam a kis ingyenes segédprogram Recuva, ezt követi a MiniToolPowerData (minden ingyenes), és azonos GetDataBack (NTFS / FAT) - az utolsó, hogy egy kereskedelmi szoftver, így szükségessé vásárolni (licenc).

  Ezt követően mind a teszt, én futottam ugyanazt a meghajtó két kisteherautók fellendülés ugyanakkor (mivel vettem észre, hogy néhány adat-visszaállító segédprogram változik az egyik a másikra, azt hittem, hogy túl a közös talált adatok A 2 különböző szoftver, meg kell találni az összes információt, ami be lehet hajtani, hogy a média, az én esetemben giga 2 kibír. ezért indult egyszerre Recuva (mély Szkennelési üzemmód) és MiniToolPowerDataRecovery (a szoftver A legjobb eredményt a vizsgált 4 (emlékszem más 2 Utility: GetDataBack és O & O FormatRecovery)). A 2 szoftver fenti futtatni egyszerre gond nélkül a 1,92 koncert botot, mind a szoftver vissza kétszer információk ( 3.8 - 3,9 giga). Nyilvánvalóan elég rájöttem sérült fájlok, nem vártam, hogy megtalálja az összes funkcionális után több tucat felülírás formázás és sokkal több információt, hogy a média. Én azonban kellemesen meglepve nagyon sok kép társkereső még 2006 mivel azokat teljesen.
  Holnap várható látogatása az elveszett munka 3 éve 30giga a partíciót (adatbázis, üzleti dokumentumok, stb.) Éppen ezért teszteltük a szoftvert 2 napig képes, hogy visszaszerezze a sokkal jobb tudásom elveszett dokumentumok.
  Szeretném, ha minden boldog ünnepeket! és a különleges Videotutorial.ro csapat, mint sok minőségi útmutatók ezen az oldalon, így a ténylegesen megszokott számunkra eddig!

  Boldog születésnapot!

 56. Nem tudtam letölteni semmit a RB csak értelmetlen, vagy vissza nem tudják, honnan jöttek vissza, hogy nem tudják, mit kell törölni, és megpróbáltam annyira 5 6 elismert szoftver, hogy visszaszerezze ...

 57. virgil_srl - mondta

  Én formázta a HDD kétszer, mielőtt én visszaállítani a fájlokat??
  datimi nekem egy program, amely lehet keresni a fájlok formázás 5

  Köszönöm MSZORZAT

  tiszteletteljesen

 58. nem fog még azután is törölte a bin, de miután ...

 59. Marius - mondta

  Hogy visszaszerezze törölt képeket Recica bin? én nem?

  • virgil_srl - mondta

   Marius: Hogyan visszaállítani törölt képeket Recica bin? Elbukom?

   A "Pandora visszaállítása" képes visszaállítani a képeket, zenét és documetele törölt ......

 60. Ciprian - mondta

  Követtem a lépéseket, pontosan úgy, ahogy a bemutató, de szükségem van egy regisztrációs kulcsot, hogy képes visszaállítani az adatokat ... elvesztettem minden a múlt emlékeit 10 évben (képek, videók, stb), kérem, segítsen nekem bármilyen módon ... talán Adj egy kulcsot, amely működik, vagy lépjen kapcsolatba velem e-mailben, és csatlakozzon a csapathoz néző az én PC-n vagy bármilyen más megoldás, ha több .... Kérem, segítsen nekem!
  mail, hogy vegye fel a kapcsolatot velem a következő: [Email protected]

  Köszönjük!

Trackbacks

 1. [...] Hogyan lehet visszaállítani adat-visszaállító szoftver a cég A & O - HD videó bemutató [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.