Mit és hogyan HDR fotók HDR Photomatix

Szia barátok, ma hogy kis titkait HDR fotózás, majd meglátjuk, mit tehetünk HDR és HDR képek többszörös expozíció segítségével Photomatix szoftver.
A HDR a nagy dinamikus tartományból származik, amely románul a "nagy dinamikus strand" fordítását jelentené, az a lényeg, hogy több képet különféle expozícióval készítenek ugyanabban a keretben a kamera mozgatása nélkül.
Nagyon fontos, hogy ne mozgassa a kamerát az expozíció során, még csak nem is elsősorban nem változtathatja meg. Focus az első, majd fókuszban tartani az expozíció. A legjobb, ha a fényképezőgépet egy állványra, így ugyanaz lesz, mint sok expozíció.
Miután vettem képek azonos táj, de különböző expozícióval, csak töltse fel őket a program képes egyesíteni ezen kitettségek. Sok program létezik a piacon, még a fényképezőgép-gyártók is, hogy rendelkezésre álló szoftverek, vagy a szekrényben (CD), vagy a honlapjukon és a letöltési támogatást.
Új, ma már egy nagyon jó program HDR, ez az úgynevezett Photomatix és értékelik világszerte, amikor a HDR Photomatix az apjuk. A hivatalos honlapján is elérhető plugin Lightroom és más képszerkesztő szoftver.
Photomatix meglehetősen intuitív a legtöbb tapasztalatlan program csak néhány alapértelmezett beállítás elég szilárd, és közben szerelmesei játszani csúszkát ízlés szerint.
HDR utóbbi időben egyre népszerűbb, sőt nagy gyártók az okostelefonok funkciók HDR terminálok, és az utóbbi időben már a végrehajtás és HDR videó, ami egy rendkívüli tény különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a mobil érzékelők meglehetősen gyenge dinamika (dinamikus tartomány).
Letöltés Photomatix (Trial)


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. sapunell - mondta

  Szia ... VIDEOTUTORIAL.RO Hálás lennék, ha segítene valamiben .... Zavarban vagyok, hogy melyik biztonsági csomagot kell használni („ESET Smart Security 6” VS „AVAST Free-Antivirus8 + OutpostFirewall vagy COMODO”)… szóval nagyon zavart vagyok, és eszembe sem jut a használata, mert teljesen csalódott vagyok az úgynevezett "licencben". Mivel a virtuális dobozban teszteltem és teljesen csalódtam. Elvettem, telepítettem és mikor Megadtam a HOPAA OPTIONS… Licencet ... és ... először azt hittem, hogy „HAMIS”, és 1 évvel később adtam meg az időt, és ... lejárt az AVIRA Free-Ativirus licencem.
  És sa .adom, hogy megadd a MY PC adatait .. kicsit régi :)) felejtsd el: -CPU: AMD Seomrpon 145 2,80GHZ
  -GPU (VIDEO): AMD Radeon HD 3000 256MB
  -Alaplap: ASRock 960GM-GS3-FX
  -RAM: RAM KINGSTON 2GB egycsatornás 1300frecventa
  -HDD: SAMSUNG SP2014N 200GB
  -OS: Windows XP Service Pack érintetlen 3 32bit
  -monitor: „SyncMaster710N” 75HZ 1280 × 1024

  ÉS legalábbis erről szól most, hogy lássa, milyen véleménye van… szóval ... higgyen el őszintén .. mert ... rendkívül zavart vagyok ... nem tudom, mit válasszak..de..metán..ÉNNEM ESET Smart Smart 6 tőle ... de láttam, hogy valójában nincs a szívedben ... de ... most megoszlanak a vélemények ... nekem egy ... ... nagyon jó, hogy ez az antivírus bizonyos esetekben segített nekem (VÉLEMÉNYEM).
  Várja a visszajelzést .. köszönöm mindenkinek!

 2. Adrianus - mondta

  Hello Mr. Cristi, és nem egy tutorial, hogy hogyan kell telepíteni a Joomla és a Drupal konfigurált meghirdetett téma sablonok, meg ilyesmi. Még egy javaslat, ha meg tudod csinálni fotószerkesztést Photoshop

 3. pop Ionel - mondta

  antradevar nagyon hasznos ez a szoftver, csináltam egy telefonhívás néhány fotót, és azt mondhatom, hogy én vagyok elégedett az eredménnyel, amit kapott a képeket normál telefon

 4. Sandel - mondta

  A szappannal kapcsolatban: Az a véleményem, hogy az avast erőforrásokat foglal el, milyen konfigurációval rendelkezik.> Avira prémiumra vagy avira internetbiztonságra mennék vagy fertőzött az esettel, most választja, de konfigurációjában szerintem az avira egy megfelelő megoldás, és erőforrás-fogyasztással körülbelül 7 éve használom, és elégedett vagyok az Avira-val

 5. FaqYak - mondta

  Nem tudom, hogy észrevetted, de Photomatix programnak ki a könyökét, hogy ezek a képek elvezetése Citerna

 6. Marian - mondta

  Érdekes, minden oktató. Köszönöm

 7. ragyog - mondta

  Nagyon jó bemutató és gratulálunk az oldalon.
  A Sandel:

  Sandel: A szappannal kapcsolatban az a döntésem, hogy az avast erőforrásokat foglal el, milyen konfigurációval rendelkezik. Ön által választott esetacummal fertőzött, de konfigurációjában szerintem az avira egy megfelelő megoldás, és vörös erőforrás-fogyasztással körülbelül 7 éve használom, és elégedett vagyok Avira-val

  … .Uaaauuuu ... mi több szóköz írásjelek nélkül. Tegyen legalább egy vesszőt.

 8. sapunell - mondta

  Sandel ... szívből köszönöm a véleményét .. de .... Még mindig várom, ha az ... és a többiek véleményét..MEGINT KÖSZÖNÖM!

 9. Amikor feltettem vrerun fájlt CD / DVD
  és adja meg a dátumot a CD-vagy DVD-Tégy ez a hiba:http://s10.postimg.org/sjwpx3kvt/untitled.png

 10. manticore1580 - mondta

  Helló tuturor.eNd, mit látsz magad a fogás, nincs egyszerű eroare.Pur NERO szoftver megkérdezi, hogy szeretne írni egy CD / DVD többmenetes vagy anélkül multisesiune.Adica?
  1.Cu amikor éget többmenetes képek, zenék, dokumentumok, stb .., és később szeretné, hogy adjunk néhány adat ugyanazon a cd / dvd
  2. Nem multisession az, amikor képeket, zenéket, dokumentumokat stb. Be akar írni: anélkül, hogy bármilyen változtatást tudna végrehajtani a cd / dvd lemezen.
  Saját ajánlás, ha azt szeretné, hogy éget egy CD / DVD többmenetes használni a funkciót, anélkül, hogy ez így van a cd / dvd nem helyesírási hibákat és a hiányzó adatok corupte.Ozi minden jó.

 11. sapunell - mondta

  Mondd, hogy JÓ EMBEREK !! MI VÁLASZTHATÓ ... KÉRJÜK ... SEGÍTSÉGEM !!

 12. Adrian Gudus - mondta

  vég: Amikor feltettem vrerun fájlt CD / DVD, és hogy a CD-t vagy DVD-én Legyen idő ez a hiba:

  Jelölje be a "Soha ne jelenítse meg ezt az üzenetet" jelölőnégyzetet, majd kattintson az Égés multisession nélkül gombra, majd a gombra

 13. Én is szeretnék egy ilyen bemutató http://lifehacker.com/5669762/automate-just-about-anything-on-your-windows-pc-no-coding-required

  http://app.jbbres.com/actions/

  megemlíteni, hogy ez a program Dowland a számítógépbe, és lehet futtatni anélkül, internet és külön minden programot

 14. nor24o - mondta

  hi adrian nem tudja olyan alkalmazás, amely lehet keresni nyers képek Android telefonok egy megjegyzés 2

 15. Jó, hogy elmagyaráztad, mit jelent a HDR. Mindenki a legújabb vagy legjobb eszközt akarja, de ha megkérdezi tőlük, hogy milyen funkciói vannak, vagy milyen processzor ... fogalmuk sincs.

 16. Szeretnék egy tutorial HDR video, ha lehetséges.

 17. Mihai - mondta

  Köszönöm, hogy tutorial.A segítőkész volt.

Trackbacks

 1. […] Mit jelent a HDR és hogyan lehet HDR-képeket készíteni a PhotoMatix segítségével […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.