Védje az USB-kártya, SD-kártya vagy külső lemez másolását

Védje, amikor USB-meghajtót másol

Miről szól az USB Stick másolásvédelem oktatóprogramja?

Az Ön kérésére, amelyre a megjegyzés rovatban válaszolt, keresettünk és találtunk egy USB meghajtómásolat-védelmi szoftvert, amely segít megvédeni az USB-s másolatot, SD-memóriakártyát vagy bármilyen más eszközt. külső tároló. Így a fájlokat nem lehet lemásolni USB-memóriáról.

Miért kerüljük el a fájlok másolását a memóriakártyáról?

A fő környezet, amelyben ezt a védelmi módszert alkalmazni lehet, az üzleti környezetben van, amikor nem akarjuk, hogy a tárolóeszközön lévő fájlokat lemásoljuk.

Hasonlóképpen, a memóriakártyákon történő másolás betiltásának ez a módszere akkor hasznos, ha kölcsönadunk valakinek egy fájlt, amelyet láthatunk, de nem másolhat vagy módosíthat.

Hogyan lehet blokkolni az USB-eszközt másoláskor?

Néhány ásás után találkoztam egy olyan kereskedelmi szoftverrel, amely öt napos korlátlan próbaverziót kínál, és nagyon jól működik a Windows rendszeren, anélkül, hogy szoftvert kellene telepítenie más PC-re.

A program neve USB Copy Protection, és úgy működik, hogy egy tárolót hoz létre, amelyhez a jogok alapján hozzáférést kapnak.

Alapvetően három felhasználó és adminisztrátor is rendelkezhet, akik hozzáférhetnek a fájlokhoz és eltérő jogokkal rendelkeznek. Például az 1. felhasználó csak fájlokat tekinthet meg, míg a 2. felhasználó fájlokat másolhat vagy törölhet.

Bónusz, a botot normál módon használhatja

Alapvetően könnyű használni az USB Másolásvédelem alkalmazást, és ezen felül normál módon is használhatja a botot. Vagyis beteheti a fájlokat a tárolóba, és azok védelemben részesülnek, de a gyökér fájlba is helyezheti a „futtatható” mellett azokat a fájlokat, amelyeket az alkalmazás, a jogok vagy a tároló nem érint, de ezt tudnia kell a „tároló” mellé helyezett fájlok, a bot gyökerében, probléma nélkül törölhetők és lemásolhatók.

Hol tölthetem le az USB másolásvédő szoftvert

Töltse le a hivatalos webhelyről

Hasonló oktatóanyagok

 1. Tartós USB stick pc pc újraindítás nélkül adatvesztés nélkül
 2. Másolás SD kártya közvetlenül külső merevlemezre számítógép nélkül - nyaralás
 3. Automatikus mentés SD kártya vagy USB-PC
 4. A leggyorsabb USB stick kézzel összeszerelt 3
 5. Javítás memóriakártyák írásvédett vagy észrevétlenül
 6. A Windows Sandbox megmenti a rosszindulatú fertőzésekből
 7. Javítsa ki a felismerhetetlen PortableBaseLayer USB-eszközt

Video bemutató Védje az USB-meghajtó másolásakor

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Stela - mondta

  Helló, Cristi. Nagyon örülök az elvégzett munkának. Néhány évvel ezelőtt vettem egy laptopot, és az oktatóanyagok miatt megtanultam a laptopon dolgozni (mielőtt még nem is tudtam, hogyan kell megnyitni, mert nem volt számítógép). kérlek, ha meg tudod mondani, hogyan készítsen iso képet a rendszerről, hogy egy usb-ra felvigyük. Nagyon köszönöm.

 2. Razvan - mondta

  Az AOMEI Backup-ot használom, és nagyon jó ...
  Láttam, hogy van egy bemutató is erről a témáról ...
  https://videotutorial.ro/cel-mai-bun-program-gratuit-de-backup-aomei/

 3. Iulian Durdureanu - mondta

  A SanDisk USB memóriakártyához használhatja a SanDiskSecureAccess alkalmazást, amely pontosan azt teszi, amit fent leírt az USB Másolás Védelem programmal, és az előny ingyenes. Nem tudom, hogy ez bármilyen botra vonatkozik-e, vagy csak a SanDisk-re érvényes.

 4. Hogyan jeleníthetjük meg a Win10 mappák méretét további szoftver (például a Mappaméret) telepítése nélkül? Milyen beállításokat kell elvégezni? Vagy hogyan tehetünk egy másik alapértelmezett alkalmazást az Explorer (vagy a Sajátgép) helyett, amely szintén megjeleníti a méretet.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.