A leggyorsabb USB stick kézzel összeszerelt 3

Minden akarunk olyan gyorsan tárolóeszközök, nem vesztegeti az idejét a fájlátvitel. SSD nagyon gyors, de nem lehet csatlakoztatni a gyors adatátvitel. USB meghajtók jól hordozható és könnyen használható számítógépek közötti átvitelhez.

A leggyorsabb USB stick 3

A tervezet ma egy nős / házas SSD USB port 3.0 egy állvány kifejezetten dolgozni SSD M.2. Ebben az összefüggésben, ha azt szeretnénk, hogy nem egy külső merevlemez egy régi merevlemez, kövesse bemutató összeszerelés egy külső merevlemez egy régi merevlemez vagy egy bemutató 2.5 SSD egy külső rack-.
Bár van egy bemutató egy SSD egy külső rack, itt az oldalon, gondoltam, mint egy halom 2.5 túl nagy; Összefoglalva azt fordult rack M.2 SATA SSD.
Egy bemutató, hogy milyen egyszerű, hogy magunkat egy szupergyors SSD Stick. Persze a sebesség nem olyan magas, mint a laptop, ha az SSD van dugva közvetlenül M.2; Még így is, a tipikus felső USB, ami egyfajta pletyka között vezérlők, sikerült elérni 450 MB / s olvasási si 270 MB / s írási.
Piac SSD külső, de drágább és nagyobb, mint a beállított én bemutató.
Mit tehetünk ilyen SSD USB 3.0?
1. Windows To Go (ablakok a zsebében)
2. Egy élő Linux disztribúciók kitartóan cache
3. Különböző igénylő tevékenységet sebességű USB
Miért van szükség!
1. Chef meştereală
2. A SATA SSD M.2
3. A rack-M.2 USB 3.0
Egy másik ötlet: Lehet, hogy szeretne csatolni merevlemez helyett optikai meghajtó a laptop
ajánlások:
Kingston Industrial 120 GB SATA SSD
ZTC Thunder SSD USB Enclosure NGFF M.2 3.0 - Arany Alumínium Shell méret 5 Board - 6GB / s
Mindkét termék lehet szállítani Romániában


Videó bemutatója - A leggyorsabb USB stick 3


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. paul - mondta

  Hi Cristi, tudod, hogy egy tutorial arról, hogyan tudjuk blokkolni a hirdetéseket közvetlenül ASUS routerek?

 2. Costy - mondta

  Bravo vagytok a legerősebb ezen a területen, és örülök, hogy van egy ilyen oldal, ahol tudunk tanulni, amit nem tudom, én jó szerencsét felictarile.

 3. util.la szebb és oktatóanyagok! spor

 4. ion dan - mondta

  Üdvözlet és növekedés minden! Ön meggyőzött, így tettem annak érdekében (645 lej), és én össze, hogy ... Mi a helyzet a helyzet, amelyben osztozunk, és telepítse az Android + Linux-Windows, így én is elindulni, bármilyen asztalon, laptop, tablet? Érdekes lenne egy Videotutorial ebben a témában ...
  Ismét köszönet pt.tutoriale (vettem észre az új technológiák, nagyon dicséretes dolog !!!).
  Követni fogja a kezdetektől, és imádom az evolúció a honlapon! [Boby nem része a csapatnak?]

 5. Marius - mondta

  üdvözlet
  Előfordult már feltette a kérdést a jövőben videotutorial.ro? Hol volt, hol és iránya? Azt hiszem, helyénvaló lenne, hogy adja meg valami újat, talán kevésbé diverzifikálása, akkor lehet, hogy tévedek, bár. Követési oldalon, és annyira, mint a kiindulási bármilyen bemutató „szia barátok” csoport azt hiszik tartoznak, mint a barátok között, és rákérdezek.
  Üdvözlettel
  Marius

  • Marius Hello!
   Folyamatosan igyekszünk hasznos tartalmat nem esik abba a csapdába, felületes.
   Arról, ma mindent fejlődik nagyon gyorsan és minden a telek kezdte megmutatni mindent nagyon gyorsan, felületes és szabványosított.
   Eljutottunk áttekinteni a 2 perc, amelyben találunk megoszthatja technikai, hanem személyes véleményüket.
   Mindegyik csak másolatot az első megjelent cikk arról a témáról.
   On videotutorial.ro lehetősége van arra, hogy megértsük, hogyan megy ez, technológia, szolgáltatás, szerver, stb; Nem csak, hogy hogyan és mi a neve.
   A piacon mindenki számára. Nem akarjuk megváltoztatni; Ehelyett azt akarjuk, hogy folyamatosan javítsa.
   Igyekszünk nem kétséges oszlopot, amikor fut a forgalmat.
   Mi az ötlet:
   Csinál valamit öröm és az információk megosztása mindenkivel. Én tanulni tanulni. Úgy érzem, hogy valami bensőséges; Olyan vagyok, mint beszélt, hogy egy barátom, akinek azt mondom, amit felfedeztem, hogy ötleteimet jött. Ön ismerősének!
   Mi megy oktatóprogramok több irányban, nem csak ülni a többségi; Mainstream lesz unalmas nagyon gyorsan.
   Videotutorial.ro tettek, miután egy receptet szemmel statisztikák és adatok kereső; Hogyan készül szinte minden weboldalak ma.
   Sikerreceptek ma (kulcsrakész):
   Kicsomagolás honlapján (nyitott doboz)
   Reklám helyszínen (felhasználó által generált)
   Site SEO (aki 10 egyetlen nap)
   Honlap optimalizált facebook (csomagok szereti)
   Híreink (párolt bármely szó, hogy)
   Weboldalak tech termékek (lefordított)
   Oldalak összes (nem számít, hogy összegyűjti az összes látogató)
   Bárki lehet, hogy egy honlap felülről; Csak azt kell néhány dollárt a kezdetektől, és úgy érzi, mint az írás.
   Minden kiadók Romániában szeretne találni hasznos információt, egy útmutató jól sikerült, egy jó magyarázat semmire. Sajnos nem sok helyen, hogy a fogadó hasznos információkat, és látom, hogy sem akar partitcipe.
   Szeretjük olvasni Wikipedia, hogy egy jó dokumentumfilm, olvasunk részletes felülvizsgálatát ... Ki teszi őket?

 6. ThLegend - mondta

  Gyönyörű és nagyon hasznos bemutató és érdekeit, és a szokásos módon szép és érthetően magyarázta magam és a többiek természetesen! De ... Isten segítsen nekem, és én feresească számára minden rossz ezen a világon .... hogy a kemény urâţel Windows 10, így az operációs rendszer az ütés még láttam életemben szuper mega csúnya, kemény urâţel hosszabb, hangos hangos mindent, és urâţel így elkeserít, amikor ránézek ő!

 7. Remus Dite - mondta

  Vettem ugyanaz a modell, mint a tiéd, és állok a kék fény, de ne nyissa ki az SSD stokare egységet kell formázni bármely egyedi méret? Én 8.1.multumesc ablakok!

  • Minden új lemez szüksége elindulni.
   Bejelentkezés Lemezkezelés és kövesse a varázsló; És ha nem nyitja ki a varázsló kezdeményezi kézzel: jobb klikk a meghajtó nem osztott, fekete színű, és azokat indítása, hozzon létre egy partíciót, sorolják őket írni és formareaz meg.

 8. Remus Dite - mondta

  Sikerült, nem baj, azt akarom, miltumesc ez alkalommal nagyon jó SSD teszt kaptam elég jó 480 480 tesztelt egy laptopot SSD. Korábban azt ígérte a kollégája egy utolsó bemutató, akárcsak egy tutorial alapján hogyan készítsünk biztonsági másolatot a Wizzard gyári miután telepítette az új minden, amit akartam. Hogy hozzánk letelepítési Barátságos Windows-programok .... Azt mondja, a termelő azonos legalább tudják, hogy azok eltérnek forgalmazónként Dell, Toshiba. Toshiba Érdekel nem csak egy program, amely nem csak fsce, hogy csak egy bizonyos márka, amely uitila és mások. Ismét köszönöm, köszönt tiszteletet!

 9. ViorelR - mondta

  Üdvözlettel, hasznos tutorial.

 10. Tamás - mondta

  Hello. Keres egy kicsit, amíg a port eltávolítani sata usb3. Annyit találtam, usb3 SATA (körzeti laptop). Én a saját Acer Aspire 5738pg nincs usb 3. Ha talál valami kérem tudassa velem.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.