Automatikus mentés SD kártya vagy USB-PC

Ma, 4k telek és képek 50 megapixeles SD elég gyors a terhelést; Mi 4k bitráta a 100 1080 származó Mbps és még 200p Mbps (Lumix GH4) és kamerák 36, 42 vagy 50 megapixel (D810, A7R, 5Ds).

Automatikus mentés SD kártya vagy USB-PC

Másolás videó és képek a PC kártya automatizálhatók USB Flash Copy alkalmazás.
Csak be kell állítania egy profilt a hely, ahol a fájlok mentésre kerülnek, és állítsa be, hogy az alkalmazás indul a Windows.
Ezentúl, csak meg kell vegye ki az SD kártyát a kamera, amikor a töltés, és csatlakoztassa a számítógéphez, és a másolás automatikusan megtörténik.
Figyelem!
PC bekapcsolt állapotban kell lennie!
Letöltés USBflashCopy


Videó bemutatója - Auto Backup SD kártya vagy USB PC


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. sziklás - mondta

  Mikor jön a másolás fotókat vagy videókat a fényképezőgépről számítógépre nincs szüksége semmire, csak az adatkábel és a szoftver, hogy jön a kamera, azt használja Canon úgyhogy EOS Utility képek letöltésére, ahol módon letölteni, hogy mappák képekkel rendezve dátuma szerint készültek, valamint nem túl jó, hogy húzza ki a kártyát a kamera, hogy elérje jobb, ha nem köthetsz, hogy mindenféle hibák .I vagyok 32 GB-os kártya, és ha Tettem a kártyát a szobában, de készült több ezer fotót eltávolítottam a kártyát.

 2. 1qlee - mondta

  sziklás, ülj le, akkor vegye figyelembe 4.
  A cím azt mondja, hogy egyértelműen: Auto Backup SD kártya vagy USB stick a PC-n.
  Mit kell az USB-kábelt másolni vagy CD-kártya vagy mit érdekel minket, ahogy van kábelkötegelővel. Ez körülbelül egy procedeu.Tutorialul van maga a folyamat, nem egy tutorial, hogyan kell másolni a képeket a fényképezőgép, vagy mit tesz minden szobában vagy telefonon programokat, hogy a képeket / videókat.

 3. Calin - mondta

  Úgy tűnik, buta. ha van egy vírus valahogy valahonnan Stik vagy memóriakártya egy könnyebb út-ból szerzés fertőzött. És beszélt alkalmazásának újabb ablak desktopu lehet választani, hogy egy másik helyen kívül c és d menteni a képeket stb pl. Azáltal valahol. Igen, ha nem tévedek Cristi azt mutatta, hogy a 10, amikor történt a Windows beállításait bemutató. és sokkal kényelmesebb a levegő droid az Android és a Windows telefonok adni, amit én nem tudom a nevét

 4. Daniel Radu - mondta

  Van egy ötletem bemutató, hát játékok Android telefonok gyökér vagy anélkül

 5. Valentin - mondta

  Helló Cristi
  Tudom, hogy ez nem arról szól, Videotutorial de ha azt szeretnénk, hogy a Windows újratelepítését egy SSD,
  Hogyan kell törölni a régi Windows? Olvastam valahol, valami DISKPART.
  Talán nem egy Videotutorial róla.

  • hozzá - mondta

   Telepítse a Windows rendszert SSD vagy SATA HDD áramtalanítás, amit akar ... nem találja a GRUB valahogy a régi ablakok, és a dual boot automatikusan .. Azt hiszem, nem tudom pontosan. Igen ez biztonságosabb, hogy nincs HDD csatlakozik az alaplaphoz.
   telepítése után a Windows SSD SSD állítani a BIOS-ban az előbb.
   ssd ablakok menni, és jobb klikk a Számítógép - kezelése, Lemezkezelés, és akkor megy itt vezetsz 0 1 SSD és a HDD lemezen.
   Most törölheti a Windows partíció a merevlemezen. jobb klikk - törli hangerőt.
   Ha azt szeretnénk, hogy nevezze át a Windows oldalon, mielőtt kap, hogy pontosan mit törölni ssd .. egyébként ha az a partíció az első 1 Ön és a rendszer fenntartva. 2 ezért törölni partíciókat a merevlemezen.

  • Adrian Gudus - mondta

   Egészen egyszerűen a következő lépéseket kell telepíteni a Windows, akkor kap, hogy partíció, formázza a partíciót tartalmazó Windows-régi. Keresés a bemutató a „Windows telepítése 10 tól Z-ig” megtalálni a keresőmező jobb felső

   • Valentin - mondta

    Most azt akarom, hogy rossz, de Cristi mondta egy idősebb Videotutorial:
    Felkészülés az operációs rendszer hatékonyan fut egy SSD
    Mivel SSD formátumok nem tetszik a merevlemezen, de a közüzemi
    Most nem tudom, mit gondoljak, vagy SSD-vel kialakult és formázható HDD?

 6. Valentin - mondta

  Adrian Köszönöm a választ, de nem voltam benne biztos, és SSD folytassa a Windows újratelepítése, mint a HDD.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.