Javítás memóriakártyák írásvédett vagy észrevétlenül

Hi barátok, ma azt hittem, hogy csinál egy tutorial javítási USB kulcsok és a memória kártyát nem lehet formázni, és nem törölheti a fájlokat, vagy azt, hogy nem ismeri fel az operációs rendszer.
Úgy döntöttem, hogy ezt az oktatóprogramot csinálom, mert tegnap volt ez a probléma. Formázni akartam a botot, és nem sikerült, olyan üzenetet kaptam, mint "ez a lemez írásvédett", ez nyilvánvalóan probléma, különösen a kevésbé tapasztalattal rendelkezők számára. Ezek a botok gyakran a kukába kerülnek, bár javíthatók.
Miért nem ismeri fel, vagy rúd, nem lehet formázni?
Ennek oka lehet sok, leggyakrabban egy fertőzött programnak vagy egyes fájloknak, amelyek védettek az írás ellen, ezért a bot vagy a memóriakártya ebből a fájlvédelemből írja le. sokszor ezek a problémák csak szoftverhibák és javíthatók, sajnos vannak olyan esetek is, amikor a botok kimerítették a Flash cellák írási ciklusát, és már nem használhatók. Szerencsére a botok fogyasztása ritka, mivel a botokat és a memóriakártyákat kevésbé intenzíven használják, mint a merevlemezeket vagy SSD-ket.
A tény az, hogy a probléma létezik, szerencsére a legtöbb esetben a problémák kapcsolatban lehet orvosolható.
Hogyan?
Nyisson meg egy ülésen CMD egy rendszergazdai jogokkal, és adja ki a következő parancsokat:
1. diskpart
2. list disk
3. select disk ", és a meghajtó beteg mumar"
4. attribútumok lemez tiszta readonly
5. ragadozó ölyv
6. create partition primary
7. formátum fs = ntfs “vagy fat32”
Várja meg a formátumot 100%.
Figyelmeztetés:
Győződjön meg róla, hogy válassza ki a meghajtót, hogy ragaszkodni vagy memóriakártyára kezelést igénylő, egy pillanatnyi figyelmetlenség is rontja az egész operációs rendszer és / vagy fájlokat.


[hordozóazonosító = 1096 szélesség = 480 magasság = 223]


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. szalma és milyen beteg select disk (parancs 3) stik, ha a rendszer nem ismeri fel?

  • Leggyakrabban bot észlel diskpart.
   Néha előfordulhat, hogy a bot egy hardver hiba, akkor nyilván nem tud semmit a szoftver.

   • Botocan - mondta

    DiskPart évben észlelt hiba: A kérés nem hajtható végre, mert az I / O hiba.
    Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat.

   • mg nincs testvérem, 10 ablakok.
    Azt csinálom, amit csinálsz ... és miután 100% -osan véget ér, kapok egy másik lemezrészt és villogok egy sávot ... .. mit kell tennem ??

  • Adrian Gudus - mondta

   Volt egy probléma az Önéhez hasonló. A bot tökéletesen működőképes, de az én windows nem hajlandó megjeleníteni. Szerencsére a ház is más hordozható Windows és nem sua furcsa, láttam más hordozható / mutatják stick a gépemen
   Test stick, hátha látott egy másik számítógép / laptop. Ha nem ilyen szerencsés, ha nem sok mindent lehet csinálni vele.
   Kusza a módját IT!

  • Ragaszkodom 4GB, és nem adja meg az összes megpróbáltam a Windows formátum, megpróbáltam formázni a Windows elérése oldalon, és én letöltött programok specializate.Ce kell tennem?

 2. Costelina - mondta

  Emlékszem, tavaly nyáron vettem a botot, és azt 8gb, hazaértem, és gyors gyors
  Azt bedugta a számítógép másolni rá egyes mappák mappa mp3 honlappal bennük valamit
  Én egy kicsit rohant, és még soha nem volt türelme másolni mindent, és így megszünteti (Megjegyzendő, hogy elhagyta a zene és különben bottal)
  mivel adtam Cancel maradt ablak kaptam egy hiba, majd bottal a fickó nem jó semmire
  Bevallom én még nem próbáltam ezt a módszert, mint a grafikus felület
  köszönöm Cristi

 3. FlorinP. - mondta

  Az én esetemben ez nem működik! Ragaszkodom PNY 4GB és látható a PC (Windows XP), és a laptop (Windows 7) formázott meghajtó probléma nem akar formázni bármilyen Windows XP vagy Windows 7!

 4. Adrian Gudus - mondta

  Tippek elkerülve a jövőbeni károk USB adathordozó vagy az SD kártya (memória kártya):
  - SOHA ne törölje a fájlok átvitelét a pálcáról / kártyáról a számítógépre vagy a PC-ről a pálcára / kártyára.
  - SOHA ne távolítson el egy botot vagy memóriakártyát fájlok írása (vagy fájlok onnan másolása a számítógépre) vagy más szoftverek használata közben
  - A legjobb, ha a tálcarendszerben (az óra mellett) előre leválasztja a pálcát az USB ikonról, és a helyi menüből válassza a Kiadás opciót.
  - NE vegye ki vagy helyezze be a memóriakártyát a telefonból / a telefonba, amíg a telefon működik (egyes telefonok „hot swap” támogatással rendelkeznek, amely lehetővé teszi az adatkártya cseréjét / eltávolítását a telefon működése közben)
  - mert eljött a tél, ha van botja (okostelefonokra, táblagépekre is érvényes), és kívülről, alacsony hőmérsékletről érkezik, ne helyezze azonnal a PC-be. Hagyja, hogy a bot / telefon / tabletta legalább fél órán át megszokja a szobahőmérsékletet. Használatukkor ezek az eszközök felmelegednek. A hirtelen melegből hidegbe való átmenet mindenképpen károsítja eszközét / USB adathordozóját (USB stick)
  - miután befejezte a munkát a bottal, ne hagyja őket csatlakoztatva a számítógéphez, mert a számítógép minden indításakor / újraindításakor elolvassa / inicializálja őket. Ez feleslegesen használja az olvasási ciklusokat
  - Egyes pendrivein és adapterein a micro SD kártyákhoz van egy fizikai gomb, amely megvédi a tárolóeszközt (mint hajdanában a hajlékonylemezek). A gombnak két pozíciója van: az első lehetővé teszi az írást / olvasást, a gomb második pozíciója pedig csak az olvasást . Ellenőrizze, hogy a gomb a megfelelő helyzetben van-e. Sok esetben csak a gomb ellenkező állásba kapcsolása oldja meg az "írásvédett" vagy "ez az eszköz írásvédett" problémát.

 5. FaqyaK - mondta

  Érdekes, de általában a kivehető memóriák minden nap olcsóbbak lesznek ...

 6. simon - mondta

  Hála Cristian.Acum tökéletesen működik.

 7. összekötő tiszt - mondta

  Obsolenta menetrend! Ez azt jelenti, hogy bármely termék a tervek szerint meg kell semmisíteni egy bizonyos idő után. Ily módon a vállalatok és gyárak nem soha nem fogja elveszíteni, és majd veszünk incontinu ilyen az élet fog élni, mint a többiek!
  http://es.wikipedia.org/wiki/Obsolescencia_programada kifogások kapcsolat spanyolul de fogadok, ha keres talál bármilyen nyelven.

 8. írisz - mondta

  Valamivel hasonló, de kissé eltérő probléma volt a közelmúltban egy 8 gigás bottal. TDK és elmondom, hogyan oldottam meg. Mindannyiunknak van vagy nincs, a házban van egy led tv vagy lcd, hátul USB csatlakozóval, amelybe USB-meghajtót helyeznek filmnézés stb. Nos, a botom minden alkalommal működött, amikor minden gond nélkül betettem és (megnéztem) ezt a tévét, amíg nem készítettem egy indítható botot ablakokkal, így elvégeztem a dolgomat, ami van szükséges, utána formáztam a botot. ,,, Megemlítem, hogy a TV mind az NTFS, mind a FAT32 fájlrendszert látja, és természetesen én is FAT32 formátumba formáztam, és a meglepetést a TV már semmilyen formában nem látja…. (Az asztalon nincsenek gondjaink vele) ) .. ,, Folytattam NTFS-ben vagy FAT32-ben és hiába ... Most az az ötletem támadt, hogy megnézzem a lemezkezelést, és ott vettem észre, hogy a pálcán van az elsődleges partíció (az ablakok mögött), ami rajta van, és azt mondtam, hogy vigyük el, hogy hozzunk létre egy logikai partíciót, hogy lássam, mi ez megtörténik .. ,,, az (EASUS HOME PARTITION) programmal csináltam. Töröltem az elsődleges partíciót, és FAT32 logikai formában csináltam, és most vegyem fel, hogy a tévém gond nélkül újra nagyon jól látja. Nem tudom, hogy ez volt-e a probléma. vagy volt valami.? Örülök, hogy megoldottam, és nem kellett újabb botot vásárolnom.

 9. ferarifan - mondta

  Elcsesztem tapad a 3 2 jó minőségű. Próbáltam sok módszer. Sikertelenül. Őszintén: Gyanítom Windows operációs rendszer 8.0 pro. Minden nem felelt meg a "írásvédelem" csak mikor csatlakozik a win 8. Úgy tűnhet, egy vicc, de arra használni igényel, és maradt maszk hogyan hirtelen elromlott egy időben egy pár hónapig. Most nyerni 8.

 10. madalin - mondta

  azokban az esetekben, amelyek nem így működik, akkor is megpróbál-hoz csomagtartó a CD Windows XP partíciót, és meg fogja találni a botot, törölje a partíciót, majd létrehozni és működnie kell

 11. Helló, Cristi, úgy tettem, ahogy mondtad, és amikor kitisztítom és beírom, írják nekem ... A tárolóeszközt írás védi. További információ: lásd a rendszer eseménynaplóját ... .mit lehet tenni ... ... nagyon köszönöm.

 12. Ţăranu Floridor - mondta

  Gratulálok tutorial. Szintén a sorozat hibaelhárítás, azt hiszem, ez nagyon hasznos lehet a hibaelhárítás bemutató laptopok túlmelegedhet, ami hirtelen leáll a ventilátor megy folyamatosan, stb

  • Egyszerű mondja Ţăranu Floridor; távolítsa el a laptop hűtő vonja vissza a rendszer hűtés + processzor, tisztítsa meg a szösz gyűjtött őket, akkor illessze = READY probléma

 13. Marius - mondta

  Van egy sdcard a 16 g amelyből csak látja 1g PC, és nem lehet formázni
  A diskpart ad nekem egy hiba után, kiválasztom Disk 1 most a kijelölt lemez, a következő lépés
  attributes volume clear readonly Nincs térfogata Azt válaszoltam Válassza ki a kötetet, próbálja újra

  • Adrian Gudus - mondta

   Apró hiba kúszott be a szövegbe, a parancs "a lemez tiszta olvashatónak tulajdonítja" és nem "a kötet tiszta csak olvashatónak tulajdonítja" parancsot

  • axelluny - mondta

   Megoldani ezt a helyzetet merült fel, mert a telefonok nem ismeri az ilyen kapacitást tapad olyan nagy, csak 1G particionálás megoldás Acronis Disk Director.Ori kap egy CD-t jelölt meg "a" kép, vagy hogy egy kicsit könyök és kap a hordozható változat, vagy a szoftverek telepítése calculator.Chiar éjjel megoldottuk a helyzetet similară.De mondta elválasztó telefonkártyák memória bővítéséhez van formázva FAT (alapértelmezett) vagy esetleg ext3.

 14. daniel - mondta

  Jó estét kívánok.
  Ne maradok, de ez mind egy útra. Egy külső merevlemez 2 pontosabb TB.
  Nem tudom leválasztani a laptopról (amelyet a Vistát telepítettem) a "Biztonsági hardver eltávolítása" alól. Néhány jó másodpercnyi gondolkodás után azt a hibát kapom, hogy a lemezzel működik. Annak ellenére, hogy egyetlen felfedező műfaji program sem nyitott a HD-vel való együttműködésre. A külső HD leválasztásának egyetlen módja a gomb kikapcsolása vagy a csatlakozókábel kihúzása. De ez nem normális.
  Azt is ugyanaz a probléma egy asztali, hogy én telepített XP SP3. Abszolút minden megy a normális ott.
  Miért van ez az anomália?

  • Lehet, hogy vezetni a nemek pdf fájlokat és PDF szoftver telepítése kipróbálni indexelése ezeket a fájlokat, hogy még ha nem akarja megnyitni. Ez csak egy példa, és azt is lehet videó, audió, exe stb

 15. florin - mondta

  Nekem van egy furcsa probléma egy usb stick. Ez DataTraveler USB 16GB 2.0. A probléma az, ha már be a számítógépbe az én számítógép lassan mozog, így az átviteli sebesség, de a számítógép összesen. És egy fázis furább, hogy ha csatlakozik egy másik számítógéphez tökéletesen működik. Én formázott NTFS és FAT32, én beolvasott és nincs vírus. Van valami ötleted, hogy mit lehet, és mit tehettem volna?

 16. axelluny - mondta

  Formatter2.9.1.8A olyan program, amely elvitt ki minden alkalommal, amikor a botok blokkoló problémák által okozott különböző típusú Sality vírus vagy Kido vagy különböző védelmet alkalmaznak softuri.Am próbáltam sok, és lehet, hogy jobb, felsorolni az is, hogy mozog valami olyan attól függően, hogy az operációs rendszer is lehetséges, hogy a munka a többi felhasználó (Nanosoft Locker USB, SD formázó, HPUSBDisk, Hard Disk Low Level Format Tool 4_40, Repair_v2.9.1.1, OnLineRecovery, UsbWriteProtect). Fontolja meg a webhely egy aranybánya ahol az IT és a felhasználók is közreműködött hogy megoldja a különböző problémákat.

 17. Liviu - mondta

  Cristi, szép kérem, mondja meg, hogy mit kell tennie, hogy töltse le videotutorialul PC.
  Jó napot és köszönjük a segítséget mindenkinek.

 18. Megpróbáltam Formatter2 és kaptam ezt:
  Device info sérült, vigye vissza keresztül RMA.
  És nem körvonalazott eljárás bemutató fog menni.

  • axelluny - mondta

   @Radu Adtam kis botot informaţii.Despre, miről van szó, és nem mindegy, több lépést, hogy előfordulhat a működtető programului.Dacă ragadt, még ez a hiba ki az USB-port (manuális), majd látni, hogy megy formázva a Windows.

 19. Radu12 - mondta

  Cristi, most a PC esetében?

 20. ionutz - mondta

  Cristi, mi késztette Önt "Windows 8.1-re"? Nagyon kíváncsi vagyok, mert én is szeretnék a win7-ről a 8.1-re nyerni, de nem tudom, hogyan kezeljem az adott programokat vagy játékokat.

 21. látogató - mondta

  Kaptam egy bottal a 4 GB CIBOX de 2 partíciókat. Így vettem. Az első partíció 6 MB, a másik többit. Szeretnék egy partíciót, de nem tudja törölni az első. Mi a teendő? Idea tanácsot. Ugyanakkor oktató 10. Köszönjük!

  • axelluny - mondta

   @un vizitator.Nu partiţie.Pot is egyértelmű, hogy két ilyen partíciókat, az egyik az elején, a másik pedig sfârşit.Ai egy jó puha elválasztó "látva, hogy minden" .A illesztőprogram telepítve partíciót vagy USB stick információt jellemzők, stb

  • Ciprian - mondta

   CRISTI KÖSZÖNÖM !!! PT Filmek TAU UTIL fel !!! THANKSSSSS

 22. Petryk - mondta

  salutare.am bot 4 gb.am fájl rajta (autorun), hogy nem tudok sterge.sunt más módon megszabadulni tőle (fájl)? köszönöm, és boldog ünnepeket szeretteivel.

  • axelluny - mondta

   @ Petryk_dacă nem teszik lehetővé a formázás lehet próbálni az oktatás és a rendszergazda fiók, hogy szükség lesz a activezi.Alte alternatíva az lenne, hogy megpróbálja amit már bemutatott különböző programok videotutorial alkalommal a fent felsorolt, vagy a formázás egy linux live.

 23. A 6. lépés után hozza létre az elsődleges partíciót…. Virtuális lemez szolgáltatás hiba:
  A művelet nem támogatott a nem üres cserélhető lemez

 24. Ionut - mondta

  Nem látom a számítógépes kamera, én incerct egy másik számítógépen és ugyanazt a láthatatlanság, mit tehetek?

  • axelluny - mondta

   Ez egy játék !!!!! ... valójában nem az eszközről, hanem az adatkábelről származik, hibás.
   Másképp……
   A karácsonyi énekeket / kívánunk jobb év / és a szeretet / kap ajándékot fény / harang virág jég / élvezni az életet / szerencse neked minden, / Boldog születésnapot az egészségre ! Videotutorial.ro csapat és a látogatók

 25. Simon - mondta

  Csapat Merry Christmas videotutorial.ro

 26. Cristi - mondta

  Salut!
  Van egy micro sd kártyát 8 gb. Ha bevezetjük az én laptop nem jelennek meg a számítógépen (Próbáltam több laptop), és ha be egy jelszót kérdezi tőlem (nem én tettem jelszó). Meg lehet javítani?
  Köszönjük!

 27. Eugen - mondta

  Boldog karácsonyt minden românilor.La év videotutorial.ro csapat, és egy millió útmutatók öröm tuturor.Multumim:

 28. marica - mondta

  Cristi küldje el nekünk más módszerek, ez nem ugyanaz a probléma, mint megy a megjegyzés Fane.

 29. Viorel - mondta

  Van egy 4 Gb-os Apacer botom, és amikor behelyezem a számítógépbe, még a "Sajátgép" -ban sem jelenik meg, csak úgy hangzik, mintha behelyeztem volna, és ennyi. Tehetek vele valamit, vagy megégett?

  • Adrian Gudus - mondta

   Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép> Kezelés> Lemezkezelés elemre
   Kattintson jobb gombbal az USB-meghajtóra, és válassza a Meghajtóbetű és útvonal módosítása lehetőséget
   úgy dönt, hogy kibír egy pontot, amely nem osztható fel a másik partíció / meghajtó látható My Computer
   Miután ezt meg kell jelennie a Sajátgép, ha nem, akkor távolítsa el a botot, és adja meg újra

 30. Vasile - mondta

  Boldog karácsonyt. Csapat videotutorial.ro Boldog születésnapot!
  Ma egy kellemetlen dolog történt velem ... Amikor elindítom a számítógépet, a rendszerindító menü már nem jelenik meg, hanem a 3. hibaüzenet, amely után a számítógép rendesen működik. Megpróbáltam az F12 billentyű lenyomásával belépni a BIOS-ba az indítás beállításához USB-ről a javítás érdekében (nekem W7-em van), de ez nem lehetséges. Nincs F11 kulcs a következőhöz: a mentés nem aktív.
  Azt szeretném kérni, hogy adjon nekem egy megoldást kijavítani. Köszönet előre.

  • olteniai - mondta

   távolítsa el a kerek elemet ... kb. 30 percig, és így állítsa vissza a bios! sikert

  • axelluny - mondta

   Gondolom, eddig megoldotta a problémát. A hiba a Windows visszaállításából származik. Megoldás ... menjen be az Acronis True Image CD-re, és az F11 kulccsal aktiválja újra a megfelelő acronis rendszerindítót. hiba.

 31. látogató - mondta

  Boldog karácsonyt mindenkinek!

 32. Cristian - mondta

  Egy nagyon érdekes bemutató.
  PS Van egy kérdésem eltér a téma:
  Hogyan lehet megosztani internetkapcsolatát a bluetooth adapter segítségével egy másik számítógéppel vagy laptopdal (PC-Laptop, Laptop-Laptop stb.) [Magyar: Hogyan lehet megosztani internetkapcsolatát Bluetooth-on keresztül egy másik asztali számítógépen vagy laptopon]
  PSS elkerülése érdekében kérdések, hogy eltérjenek a téma, van egy másik kérdés:
  Az Ön megjegyzései ellenőrizni az összes tutorial?

 33. Alexandru - mondta

  Helló! Tudom, hogy nem az én kérdésem ... de nincs mit tennem. Cristi, kérlek, mondd meg, hogyan tudnám még megszerezni a Windows 7 Enterprise programot ... a HDD-m megrepedt és mindent elvesztettem .. Megpróbáltam újra elővenni, de a 8.1 Enterprise-ra dobott .. segítsen, kérem ...

  • Üdvözlet. Segíthetek .—- >> itt találod a következő lépéseket:
   1) ———————————— >> írja be (technet.com)
   2) ———————————— >> bejelentkezik Microsoft-fiókkal, yahoo-val stb. (A bejelentkezéshez kattintson a jobb felső sarokban)
   3) ————————————– >> >> menj a szakaszhoz (LETÖLTÉSEK) és kattints a (MEGTEKINTÉS MINDEN) gombra
   4) ———————————–– >> >> görgessen alulról lefelé, és megvan (Előző verziók), és kattintson a (TERMÉKLISTA) gombra.
   5) ————————————— >> >> több kategóriája lesz, és még az első is a WINDOWS lesz, és meg is lesz (Windows 7 Enterprise).
   6) ——————————— >> és letöltés után (tudod, hogyan) válassza ki a verziót, blablabla ..
   7) égnek Nero / magic iso / power iso / Daemon Tools egy dvd, és kész.
   8) ——————————— >> SZÉPEN, HOGY SEGÍTEM NEKED!

 34. florin - mondta

  Milyen jó, hogy formázni egy bottal? FAT32 vagy NTFS? Bármennyire is nagy bottal?

  • tálcák - mondta

   Hatékonyság NTFS, ha akarod. Ha azt szeretnénk, hordozhatóság FAT32. akármilyen nagy bottal attól függ, mit u akar használni.

 35. Kurva van egy probléma tettem mindent fas lépésre bemutató mellett megjelenő, és végül hibámat http://imageshack.com/a/img812/7503/gtce.png és a számítógép, így nézek jelenik sticu http://imageshack.com/a/img38/324/mkub.png Palackok e F

 36. Ragaszkodom 16 gb a 2013 vásárolt most null felismerni számítógép lam eladási és laptopok minden degeabaiam ki esetben gondosan, hogy ha valami elromlott, de ez rendben van benne egy fény a villogó ez így megy, de nem ismeri fel hogyan tudok SAL vissza.

 37. Alexandru - mondta

  sapunell ... Köszönöm szépen a téli ünnepeket!

 38. Cristi - mondta

  Szia, kaptam egy 16 Gb-os Adata S102 Pro botot is, és a fent leírt problémáim voltak. de nem ezzel a módszerrel oldottam meg, abban az értelemben, hogy már nem lemezként láttam (nem jelent meg a diskpart / list lemezen). Javítanom kellett az Adata online segédprogramjával. Azt hittem, hogy vírusprobléma (például az autorun.inf), de elrontja a partíciómat más számítógépeken, a RANDOM-ban, még akkor is, ha biztonságosan eltávolítom. Az egyetlen megoldás, amelyet órákig tartó internetes keresés után találtam, az automatikus lejátszás letiltása (futtatás…. Gpedit.msc futtatása. Számítógép-konfiguráció ... Felügyeleti sablonok ... Rendszer ... Kapcsolja ki az Automatikus lejátszást .... Win 7 sp1-ben) minden számítógépen, ahol a botot használom. Nem találtam rejtett fájlokat rajta, az autorun.inf nem található a számítógépeken, de ha az Autoplay aktiválva van, véletlenszerűen összeomlik. Hálás lennék, ha valaki megmondaná, hol keressem.

 39. Croco - mondta

  Botom nem érzékeli, cím videotutorialului adja és botok észrevétlenül. Tartalma nem igazán értem, mi a teendő, ha nem ismeri.
  Gratulálunk a video oktató csapatnak a mindannyiunknak nyújtott segítségért. Csodálatos munkát végez. Szeretnék még egy hibát megemlíteni, ezúttal írtam, és még jelentéktelen is, de olvasáskor "megvakarta" a szemem, a 3. pontban a "mumarul" a szám helyett. Tudom, hogy apró. Nagyon nem akarok elrontani semmit, csak építő tudok lenni.

 40. Alex - mondta

  Helló. Van egy botom, amely szerintem fertőzött. Nem formázva működik. Kipróbáltam a fenti oktatóanyagot, minden jó az 5. tiszta lépésig, ahol ez áll: „A média írásvédett. További információkért lásd az eseménynaplót. ” Bármilyen ötlete ? köszönöm

  • axelluny - mondta

   Igen, az ötlet az lenne, hogy olvassa el a válaszokat adott a többi látogató itt site.Sunt elég megoldások függetlenül situaţie.Un egy választ adtam neki: "Kroko", mondván, hogy már nem lát nyomon egy bottal (ez a ami azt jelenti, hogy a Windows nem ad hangjelzést bevezetése, nincs ikon, még a rejtett fájlt, vagy ragaszkodni LED jelzi, hogy általában van szerelve). égett.

  • Surfer - mondta

   Próbáld menetrend URescue

 41. Alexandru - mondta

  Van ötlete, miért csökkent jelentősen a bot sebessége? az írás és az olvasás sem haladja meg az 1 MB-ot, ez a formátumok nagy száma miatt van? tehetek valamit érte? Vagy jobb, ha veszek még egyet. Köszönöm

 42. Alexander Bendris - mondta

  Szia Cristi, próbáltam ezt a módszert, hogy helyrehozza a botot, és nem működik nekem, mondjuk a lemez írásvédett
  Van ötletek, hogy lenne a probléma

  • weeder - mondta

   Ugyanez a probléma velem! Írásvédett esetén mi lenne a megoldás? Vagy ha van ilyen? Megemlítem, hogy a kártyát a Predator programmal használtam, amelyre rá van írva a kulcs. A Wind 7 újratelepítése után már nem használtam a Predator programot, de az a kulcs maradt a kártyán, majd ... Ez a lemez írásvédett!

 43. Cristi - mondta

  Van egy stik a 16 G. üres, LED-es lámpák, de a Windows nem ismeri fel benne.
  Ismer egy helyreállítási program?
  Nagyon hálás lennék.
  Köszönöm szépen.

 44. Roxana - mondta

  hello! Saját 16Gb SDHC kártyát, és nem törli a fájlokat rajta., Azaz törölje a fájlt, majd mind azt mondják, 1 lemez már nem elismert. mielőtt másolni a fájlokat a PC, és most pár Követtem a bemutató, és ha csatlakozunk nekem úgy tűnik, hogy azt mondja, hogy formázni az ablakomon, de nem akar formátumban. Tehát most nem néz ki, vagy mi van rajta. Van garancia, de a probléma az, hogy megvan most nyaralni egy másik országban, és nem tudom megváltoztatni. Meg tudom csinálni vele valamit? Köszönjük!

 45. Surfer - mondta

  Vagy kipróbálhatja az egyetlen program, amely megmentette a bot URescue.

 46. Roxana - mondta

  Hello újra! Nem tudom formázni a kártyát a kamera, lefényképeztem most, ha ki a PC-kártya megjelenik egy ablak, amely azt mondja, meg kell formázni a kártyát (nem látni a tartalmat cardului..nimic)

  • axelluny - mondta

   Nyitott rés, ahol a kártya behelyezése után a kamera, jobb, ha azt mondja, hogy meg kell formázni, kattintson rá, akkor ugrál, és egy kicsit locaş.Apeşi rajta, és rögzítse a helyén anterioară.După ez a lépés (lépés) azt majd recunoaşte.Baftă!

  • Augustin - mondta

   Próbáld meg egy Linux disztribúció a munkám, az azonos problema.Succes.

 47. Nicola - mondta

  szia, véletlenül felvettem egy 4 GB-os botot egy nagyobb kapacitású (8 GB-os) filmre, és most ez nem megy nekem.

 48. Nicola - mondta

  Miért nem azt mutatják, hogy formázható köszönhetően

 49. cris - mondta

  Van egy USB-meghajtó, amely le van zárva ..va ajutatima hogy kedvében Érdekelne tartalmát recuperej ..nu
  köszönöm

 50. Módszere Gaga
  Helló kedvesek. Hadd mondjam el, mit tettem. Kétségbe voltam esve, mert egy bot, amelyre több tucat oktatóanyagot és hobbi könyvet mentettem (néhány év alatt összegyűjtötték, képzelje el, hány óra munka volt), már nem olvastam helyesen - a fájlok nem nyíltak ki, és a mappanevek már nem betűk voltak, hanem hieroglifáknak tűntek. Nem tudom mi volt az oka. Nos, a kétségbeesés megtanítja az embert, ezért eszembe jutott, hogy elmenthetem az információkat… ha néhány óráig őrzöm a botot ... A mélyhűtőben (ez a 2000-es években még mindig így van a nyilvános telefonkártyákkal). Találd ki !! Dolgozott! Az összes fájlt helyreállítottam, nagyon jó állapotban (hiányzó oldalak nincsenek, sértetlenek, nagyon rendben vannak).
  Én nem értem, hogy erre, ez a módszer Gaga, de nagyon kétségbeesett és szerencsés számomra, hogy működött.

 51. Andrew - mondta

  Szia Cristi, az MP3 fájlommal is van gond, ami szintén usb. Próbáltam bootolhatóvá tenni, hogy telepíthessek egy Windows-ot, de nem működött és elromlott, most amikor csatlakoztatom, azt mondja, hogy "az eszköz nem működik megfelelően" és ez újra összekapcsol, megcsináltam ezt és semmit, és most nem jelenik meg a számítógépemen, és még cmd-ben sem, amikor listalemezt adok, arra gondoltam, hogy lemerítsem az akkumulátort, amely talán helyreáll és elolvassa Töltöm a laptophoz való csatlakozást, de ehelyett nem is kapcsol be ... Tudok önéletrajzot készíteni, mert voltak dolgok rajta, és nagyon hasznos volt számomra.

 52. Sorin - mondta

  Azt Formatter_v2.10.0.4 így sikerült formázni

 53. Silviu - mondta

  Maradtam a "tiszta" résznél. Miután megírtam a parancsot, lefagy, és nem tudok semmit írni.
  Azt hiszem, néhány matrica nem lehet menteni ^^ .. Csak jól.

 54. Ms Cristi.Aveam egy bottal (8gb), amely azt mutatja nekem, hogy van 70 34 MB MB, és használta gol.L de valójában volt, és én formázott, és most úgy néz ki, mint a vetés előtti 8 gb

 55. Laurentiu - mondta

  Helló. Van egy 8 GB-os stickem, amely után a "clean" parancs megjelenítette az üzenetemet: "A DiskPart hibát észlelt: A média írásvédett. További információkért lásd a rendszer eseménynaplóját. - Kipróbálhatok mást is?

 56. Hello.
  A listán nem szereplő (Intenso 8gb)

 57. Ichim Razvan - mondta

  Azt mondom, hogy a védett és mit kell csinálni ??

 58. sal volt rossz partíciót és a merevlemez már nem használja, mit tehetek

 59. mateis - mondta

  Még egyszer jó tudni. Próbáltam átvinni valamit a pc-ről. a memóriakártyán, és folyamatosan azt mondta nekem, hogy "védett". Nem tehettem semmit. Ellenőriztem, hogy "csak olvasható", és még mindig hiába ... :)))

 60. Ionut - mondta

  dc szia, mert nem látom magam bemutató és ha adsz egy stik formában ad nekem, hogy védve

 61. florin37x - mondta

  Van egy HDD passord Segate a téma, és nem tudom a jelszót feloldásához kérjük ajutatima.

  • Ciprian - mondta

   Windows XP:
   BTN fog kezdeni a számítógéphez, és indítsa el. abbahagyja azt a gombot, ahol el szeretné játszani nem csak a jelszót. neki csökkentett módban parancssorral és hagyd, hogy megnyíljon és írom ezeket
   Net user (felhasználónevét) *
   kapsz:
   Írja be a felhasználó jelszavát:
   és írd meg a kívánt jelszót, vagy a Windows 7:
   hogy a CD Windows 7, hogy van jelenleg a számítógépen.
   Adok a következő oldalra., És ne telepítse most !!!! számítógép-javítás adsz neki hagyni, hogy damblaua és egyet a listáról Parancssor.
   levelet net user administrator / active: yes
   admin és a számítógép felébresztése. és innen tudja, hogy hová megy, és megváltoztatni a jelszót.
   Remélem hasznos volt

 62. Ionut - mondta

  Salut!
  Köszönöm a bemutató. Ez működött.
  Hozzám legfeljebb 48MB a 8GB után tettem indítható (I ellenőrizte egy kis kis program memória)
  Most az összes kapacitást.

 63. Iulian - mondta

  A probléma az, hogy belépek a CMD-be, és írok diskpart-ot, és azt írja, hogy "nem ismerik fel sem belső, sem külső parancsként, a kötegelt fájl működtethető programjaként". Megértem, hogy nincs jogom az adminisztrátorhoz?

 64. Nem tudom, hogy folytattad (?) ... szigorúan követtem a 7 lépést, és nem sikerült a kártya formázása.
  Pontosabban, az első megrendelések (1-6) érvényesítik .. de miután megírta az utolsó parancs (méret fs = ntfs) ad nekem a hibaüzenet .., azaz válassza ki az új meghajtót.
  Hogy azt mondta, várják a véleményeket, és / vagy esetleg az online súgó.
  Tisztelettel Ali.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha elolvassa az előző megjegyzéseket az utolsó megjegyzés alatti "<< Régebbi megjegyzések" gombra kattintva, akkor ezt észreveszi: A szövegben egy apró hiba kúszott be, a parancs a következő: "a lemez tiszta olvashatónak tulajdonítja" és nem "a kötet tiszta csak olvashatónak tulajdonítja" parancsot.

 65. BluPvP - mondta

  Helló Mindent megtettem, amit be stard CMD írta írtam utána Diskpart list disk drive, és én már csak 0, mit tehetek

 66. Salut!
  Megpróbáltam kijavítani egy Micro SD kártya HC 16Giga.
  Megrendelése után CLEAN következő üzenet jelenik meg:
  DiskPart évben észlelt hiba: Data error (ciklikus redundancia ellenőrzés).
  Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat.
  A kártyát használták egy rövid ideig a Samsung tablet Megjegyzés 10.1 amíg egy napon, amikor megjelent az üzenet: meg kell formázni a lemezt a használat előtt.
  Tudok vele valamit, vagy dobja?

 67. Cosmin - mondta

  Van egy usb stick 2 GB.Îl vihetők be a létesítménybe, a laptopom, hogy detectează.După neki dupla kattintás a Számítógép ikonra, én nem apare.Trebuie megjelölni tételek rejtett, így tudok adni egy jobb klikk vedea.Când számítógépes fájl másoltam, de amikor adom tészta mondja:
  Helyezzen egy diszkó diszkó rimovibile (F :). Mögött egy ablak / popup, hogy megmondja nekem:
  Completamento operazione: 0%
  Azt is így marad, amíg nem adok anulare.Ce csinálni?
  Operációs rendszer: Windows 8
  Nyelv rendszer: olasz
  Meg tudja lefordítani a pop-up a Google Translate.
  Köszönjük!

 68. Kérjük kedves ..cine tudja megmondani, hogy miért listámon lemezről lemezre csak akkor jelenik meg 0? Ez nem a partíció kártyát.

 69. Gandalf - mondta

  Oké, amit észrevettem, ez a bemutató 95% -ban használhatatlan a legtöbb problémára. A CMD nem tudja törölni a telefon által a MicroSD-n végrehajtott szerzői jogokat (ahogyan ez történt a Cosminnal és másokkal). Néha a bot egyszerűen összetörik (amikor a számítógép nem látja). A kijavításhoz az egyetlen módszer a nullázás (vagyis minden információ törlése az egyes bájtokból), vagy ezt CSAK egy professzionális programmal (nem található meg a neten). A CMD szigorúan együttműködik a Microsoft (R) Windows által kínált lehetőségekkel => nem tudja megjavítani a védett köteteket vagy más alapokat.

 70. Jó. Számomra ez valami más, menj formázni fat32, de nem tudom formázni NTFS, akkor hadd elérni, hogy a fájlok, zenék, játékok, minden, amit akarok rajta, csak nem tudom ntfs formátumban. Miért? Adok néhány ablak formátum azt mondja, a Windows nem tudta befejezni a formátumot ntfs. Mit tehetek?

 71. Mihai - mondta

  Üdvözlet! Számomra egy 16 GB-os HC Kingston micro SD kártya esetében minden jó és szép a "Tiszta" parancsig. Amikor ezt a parancsot megadom, a következő üzenet jelenik meg: "A Diskpart hibát észlelt: A média írásvédett. Lásd: Rendszeres eseménynapló további információkért ”
  Meg tudja mondani, hogyan tudom átadni ezt a problémát? Azt akarom formázni a kártyát, majd azokat egy másodlagos partícióra használni másolni alkalmazások a telefon memóriakártyát az alkalmazás Link2SD (ezek a lépések szükségesek mellett root) .Multumesc a jó napot!

 72. Mihai - mondta

  kösz testvér, mint te is, hogy a nyilvános üzeneteket megpróbálhatja válaszolunk!

 73. Claudiu - mondta

  Helló . Követtem a lépéseket, de megrendeléskor 5) Tiszta ismét úgy tűnik számomra, hogy írásvédett ... Kerestem más megoldásokat is a neten, de egyik sem működik, azt hiszem, a végén eldobom, ez a második 🙁

 74. Sorin - mondta

  Helló,
  Az én esetemben, hogy lehet valamit tenni?

  Microsoft Windows [verziószám 6.3.9600]
  (C) 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.

  C: \ Windows \ system32> lemezrész

  Microsoft DiskPart változat 6.3.9600

  Copyright (C) Microsoft Corporation 1999-2013.
  A számítógépen: SAMSUNG

  DISKPART> listalemez

  Lemez # # # Állapot Méret Szabad Din Gpt
  ——– ————- ——- ——- - -
  Online 0 465 1024 GB Disk KB
  Online 1 14 0 GB Disk B

  DISKPART> válassza az 1. lemezt

  1 most a kiválasztott meghajtót.

  A DISKPART> a lemezt csak olvashatóan törölje

  Disk attribútumok sikeresen törölve.

  DISKPART> tiszta

  DiskPart évben észlelt hiba: a kérés nem történt miatt
  input-eszköz meghibásodása a kimenetet.
  Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat.

  DISKPART>

 75. Paul Valentin - mondta

  Mindent megtettem, amit írt, amíg a "tiszta" parancsot nem kapta meg, majd elmondja, hogy a diskpart hibába ütközött: a média védett az írásra.

 76. Cosmin - mondta

  Én adok és adok tiszta adja azt mondja:
  Virtuális lemez szolgáltatás hiba:
  Nincs adathordozó az eszközben.
  Mit lehet tenni? Én egy virtuális környezetben wmware lejátszó a Windows 8.1.
  Köszönjük!

 77. Mihaita - mondta

  Köszöntöm Önt respect.datorita ez a bemutató sikerült kijavítani, és megmenteni a drága botot giga.mutumesc 2.

 78. Sabina - mondta

  Sal. Van egy kis probléma a 16 gb bottal. Másoltam néhány olyan film, a számítógép, amely megnyithatja BSplayer. A bot, bár, azt meg más formátumban. Megpróbáltam kinyitni a bspayer és megy, azt mondom, vannak codec. Matroska. Nem értem, miért változott a formátumot maguk vannak pc. Avi és Matroska kibír. Ez lenne az egyik probléma. A másik az, hogy szerettem volna, hogy egy kis képet, de át csak a mappát, így tartalom nélküli. Ha másolni valamit, amikor kinyitom az üzenet jelenik meg, sérült fájlt. Amikor töröl, nem jelennek meg, mint egy furcsa hiba. Én formázta a botot, és tegye és egyes filmeket. Egy nyitott, de a másolt összes (pufferelés), a másik nem nyílt ki, és úgy jelenik meg, és azt az üzenetet nem találja codec. Tud nekem segíteni, kérem? Nagyon köszönöm!

 79. Kosty Garabagiu - mondta

  Szia, megtettem a lépéseket, ahogy mondtad, de amikor "tisztítok", hibát kapok ...!
  Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan látom:

  ================================================== ============================
  Microsoft Windows [verziószám 6.1.7601]
  (C) 2009 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.

  C: \ Windows \ system32> lemezrész

  Microsoft DiskPart változat 6.1.7601
  Copyright (C) Microsoft Corporation 1999-2013.
  A számítógépen: User-PC

  DISKPART> listalemez

  Lemez # # # Állapot Méret Szabad Din Gpt
  ——– ————- ——- ——- - -
  Online 0 232 GB Disk 100 MB
  Online 1 3768 0 MB Disk B

  DISKPART> válassza az 1. lemezt

  1 most a kiválasztott meghajtót.

  A DISKPART> a lemezt csak olvashatóan törölje

  Disk attribútumok sikeresen törölve.

  DISKPART> tiszta

  DiskPart évben észlelt hiba: A média írásvédett.
  Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat.

  DISKPART>
  ================================================== ============================
  Valami ehhez hasonló, mit tehetek ebben az esetben?
  Vagy legalábbis valaki mondjuk a probléma az, hogy tudja, használhatja ezt a botot, vagy nem?
  Köszönöm,
  Várható.

 80. Alex - mondta

  Ha azt mondják, hogy egy hiba történik, és kodekek segítségével bemutató ezt .

 81. Rate Andreea - mondta

  3. select disk ", és a meghajtó beteg mumar"
  Honnan tudom, hogy melyik lemez számát?

  • ismeri fel a meghajtót a memória. Ha kibír 4 GB list disk mutatnia kell valamit 3900 MB. Ne is választhat a merevlemez partíciókat, legyen óvatos.

   • Ignat - mondta

    Helló, én miután tiszta, mondom ezt: DiskPart évben észlelt hiba: A mediais írásvédett. Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat.

    Hogyan tovább?

    • Daniel - mondta

     Ugyanaz a probléma merült fel bennem, és végül a következőképpen kezeltem: Registry editor-> HKEY_LOCAL_MACHINE-> System-> CurrentControlSet-> Control-> StorageDevicePolicies-> WriteProtect 0 értéket ad meg 00000001 és 1 pass 0 helyett és az ablakokból formázott

 82. sal. de ha nem ismeri fel a Windows sdul {}, ha van valami amit tehetnek? Azt 3 darab. és sem a PC, sem tel. Nem látjuk őket egyáltalán. Köszönöm.

 83. Virgil - mondta

  Nem megy! Ügyfél táska tiszta, ha azt mondom, hogy írásvédett! Ne engedd, hogy semmit megváltoztatni ^ I rendszergazdaként futtatja (ha megkérdezik ezt)

 84. Catalin - mondta

  Nem értettem, hogyan lehet eljutni az oldalra, ahol fekete van, hogy minden a fenti műveleteket.

  • Catalin - mondta

   Elfelejtettem, hogy konkrétan akarom ezt az SD kártyát a kamera 8 GB, amely arra kér, hogy a formázás, de nem látok semmit rajta, ha kibír az olvasó a számítógép olvassa Stik jelenik F meghajtót, de amikor neki azt mondja, kérem helyezzen be egy lemezt a meghajtóba F. Az ebben a helyzetben? Volt néhány képet, amit akartam, hogy töltse le és ki a kék, amikor hazaértem letölteni őket ébredni, hogy ezt a problémát.

 85. kelu - mondta

  Próbáltam formázni egy bottal, hogy tudok mondani Canu miatt protejarii..stick oldalon van 500gb és kipróbálták a bemutató, és ad nekem hiba: diskpart évben észlelt hiba: a média írásvédett. Lásd, hogy az eseménynaplóban talál.
  ebben az esetben mi van? Köszönöm.

 86. Károly - mondta

  I és botokkal neki 3 nem megy, mit mondanak a bemutató
  és az én véleményem a logikai, nem fizikai sérülés

  látunk nyers formában, és nem tudok lformatez egyáltalán semmilyen lépést a bemutató (lépésben 6 azt mondja, hogy nincs hely a create partition primary)
  egy másik is látja a pc-t, és nem tudok semmit lemásolni rá, kéri, hogy formázzam meg. l formázom a 32-et, és ez felmegy 99% -ra, utána azt mondja, hogy nem tudja formázni ... szóval több helyzet van
  A botok megjavítottam 6 1, sőt ezzel a bemutató
  helyzetek és helyzetek

 87. Ugyanez a probléma van 2 palackkal is ... amikor kitisztítom, akkor a lemezrész hibát észlelt: az adathordozó írásvédett. További információt a rendszer eseménynaplójában talál.

  Mindkét ..: |

 88. és ha a számítógép nem látja sticu mit kell csinálni .. lehet teljesen elpusztult null lát?

  • engem sem lát a Windows XP-n ... de a Windows 8-on engem ... és megadja nekem a hibát

   diskpart évben észlelt hiba: a média írásvédett. Lásd, hogy az eseménynaplóban talál.
   amikor takarítok ... :( megjavíthatók? kidobták? választ várok: *
   Köszönjük!

 89. bogdan - mondta

  Hello, van egy probléma a botot, én mentettem le róla néhány fájlt, ami hamarosan formázni a PC, és most szeretnénk másolni vissza pc ezeket a fájlokat, de nem teszi lehetővé, most már nem nevezik előtt, az úgynevezett valami furcsa helogrife, még mindig van néhány program, hogy nincs probléma, mit tegyek, Köszönöm!

 90. Marius - mondta

  Sall Van egy probléma gb rúd 8 most azt mutatja nekem, hogy nem emlékszik, már nem úgy néz ki, mint a partíció helyett kezelni lemezkezelő de látom, mit tehetek nélkül média?
  Köszönjük!

 91. Vasile - mondta

  a módszerem nem működik, a számítógépem folyamatosan összeomlik, amikor beteszem a kártyát az olvasóba, van egy 16 gb-os microSD-kártyám, elkezdtem írni a lemezt, majd a lemezlistát, és csak a merevlemez memóriámat mutatja, még mindig van egy pálcám a 8 gb-os számítógépben, és nem mil oszt ki a listában a cmd csak hdd, de a hard mil is csak akkor jelenik meg, ha kiveszem a microSD-t a pc-ből. semmi esély. Azt hiszem, az öngyújtó tetejére tettem, és egészen addig melegítettem, amíg rendetlenséget nem okozott ... rossz ezekkel az apróságokkal, ha fontos információkkal rendelkezel, amelyeket nem szeretnél elveszíteni, akkor esélyed nyílna könnyen elveszíteni, mindent technológiázni szar.

 92. György - mondta

  szia. Van egy 32 GB-os micro SD-kártyám ... Próbáltam lépéseket a bemutatóból, de találkoztam ezzel a pb-vel http://s27.postimg.org/d3yv862k3/geo1.jpg … Folytattam, és ez nekem tűnik http://s18.postimg.org/clzgbn421/geo2.jpg. Cardu táska beszélve arról, hogy most, amikor adok neki én mutatják formatez.acolo windowsu 12,5mb, és hogy ő nem tud segíteni formata.ma CNV?

 93. Pitter - mondta

  Helló! Van egy 8 Gb-os SanDisk microsd kártyám. Amikor beteszem az egységbe, néha egyáltalán nem látja, néha formázást kér tőlem. A formázás után azt mondja, hogy nem lehet megtenni, mert védett. Kipróbáltam a fent közzétett módszert is, de a "lemezlistában" számomra úgy tűnik, hogy 30 Mb. Amikor eljutok az „elsődleges partíció létrehozása” lépéshez, azt mondja nekem, hogy „Nem található használható szabad kiterjedés ...”. Milyen tanácsot adhat nekem ebben az esetben?

 94. stefan dadogás - mondta

  A memóriakártya nem olvasható a PC (kártyaolvasó tökéletesen működik), és nem tudom, hogyan kell formázni, mert nem megy formázza a telefont. Úgy találják, hogy ez hibás.

 95. György - mondta

  Jó napot! Cristi szép tegye a tutorial PickMeApp. Letöltöttem, telepített, de nem mehet tovább (én vagyok kezdő).
  Köszönöm előre!

 96. Üdvözlöm azokat, akik nem a javítási bot a fenti módszerekkel kattints a linkre, és ez az, amit mond nekem tökéletesen működött. http://www.tomshardware.co.uk/forum/296035-32-cannot-format-disk-write-protected

 97. Ilie - mondta

  MIÉRT néz ki nekem így ????? Írok az attribútumokra ... csak olvashatóan, majd megjelenik az apare.
  0 most a kiválasztott meghajtót.

  A DISKPART> a lemezt csak olvashatóan törölje

  Microsoft DiskPart változat 5.1.3565

  ADD - Tegyen egy tükröt egy egyszerű kötethez.
  AKTÍV - Az aktuális alappartíciót aktív rendszerindító partícióként jelöli.
  Kiosztás - Rendeljen meghajtóbetűjelet vagy csatolási pontot a kiválasztott kötethez.
  SZÜRKE - Törj össze egy tükörkészletet.
  TISZTÍT - Törölje a konfigurációs információkat, vagy az összes információt
  lemezen.
  CONVERT - Konvertál különböző lemezformátumok között.
  CREATE - Hozzon létre egy kötetet vagy partíciót.
  DELETE - Objektum törlése.
  RÉSZLET - Adjon meg részleteket egy objektumról.
  EXIT - Kilépés a DiskPart-ból
  EXTEND - Bővítse a hangerőt.
  SEGÍTSÉG - Kiírja a parancsok listáját.
  IMPORT - Lemezcsoport importálása.
  LIST - kinyomtatja az objektumok listáját.
  INAKTÍV - Az aktuális alappartíciót inaktív partícióként jelöli.
  ONLINE - Online offline állapotúként megjelölt lemez online.
  REM - nem csinál semmit. Szkriptek kommentelésére szolgál.
  REMOVE - Távolítsa el a meghajtóbetűjelet vagy a csatlakozási pont hozzárendelését.
  JAVÍTÁS - Javítson egy RAID-5 kötetet.
  RESCAN - Lemezek és kötetek után kutatva újból átkutatja a számítógépet.
  RETAIN - Helyezzen rögzítő partíciót egy egyszerű kötet alá.
  KIVÁLASZTÁS - A fókusz áthelyezése egy objektumra.

  DISKPART>

  • Adrian Gudus - mondta

   Kétlem Disk 0 képviselje a botot! Vegye ki a bemutató, hogy legyen óvatos, a jobb oldalán a lemez tárolási kapacitása szerepel a jobb oldali oszlopban méret (marrime / méret)
   Disk 0 legvalószínűbb jelentése a merevlemezen, és nem hiszem, azt szeretnénk, hogy parancsokat bemutató!

 98. Eugen - mondta

  Ez nem kérdés, de egy megjegyzést.
  Érdekel, hogyan ,, ,, egyesítése video jelet a műholdvevő és felügyeleti rendszer az egységes kábel, mint a kábeltelevíziós és kiválaszthatja, hogy mit akarnak a TV távirányító.

 99. Látom, csak egy listát lemezről lemezre bot nem látom ajutorrr

 100. Segítek magam, és valakinek van egy pendrive, a számítógép felismeri, hogy ne en DESCIDA, másolás, formázás, szóval én nem akarom elveszíteni adatokat, mint a gyerekek, hogy mindent, amit bele, kösz.

 101. Adi Enache - mondta

  Helló!!! Problémám van egy 8 GB-os micro SD kártyával (kingmax) és egy 320 GB külső HDD-vel (LG), amelyeket RAW formátumra alakítottak át, és már nem tudom formázni őket, ugyanígy próbáltam és kudarc: Ó, több adat-helyreállítási formázó programmal, de sikertelenül. Az SD-kártyán a tn által leírt módszerrel az ötödik szakasz után a "tiszta" opcióval megkapja a következőt: "A DiskPart hibát észlelt: Az eszköz nem áll készen. További információkért lásd a Rendszeres eseménynaplót ”, és a külső merevlemezen a 5. lépésben azt mondja nekem, hogy fáj. Még megmenthetem őket, vagy kukába helyezhetem? köszönöm!!!!!

 102. Szeretem hogyan magyarázza az összes videotutorialele hasznosak, van egy stik bármilyen 3 éves, meg kellett várni egy hibát a tulajdonságok lui- megmutatja nekem 0mb uilizati és 0mb szabad, még akkor is, ha a normális méret az egészet csak mutasd meg (az igazság az, hogy én és a kiégett, mintegy 6 hónapig használtam több mint stik indítható Windows XP), hanem azért, mert most, hogy újra. Köszönjük!

 103. ROBERT Balik - mondta

  Hello, van egy probléma, egy USB Stick 16 GB. Követtem minden lépést, és adok neki összeomlik után azonnal tisztítsa meg. Megpróbáltam kinyitni a tartalom és manuálisan törölni mindent, de nem engedi, hogy változtat semmin, és azt mondta nekem, hogy csak olvasható, és nincs írási vagy módosítása. Tudna segíteni? Köszönet

 104. FLORINNN - mondta

  Szia, követtem az összes lépést, és végül betöltöttem a formázást ... Ez elérte a 75% -ot, és onnan hibát adott nekem ... Van valami ötlete, mit tehetek ez ellen? Elfelejtettem megemlíteni, hogy 3 hónapja megvan a bot.

 105. FLORINNNNNNNN - mondta

  Helló, követtem az összes lépést, és amikor betöltődött, 75% -nál megállt, hibát adott nekem ... Van valami ötlete, mit tehetek ez ellen? 3 hónapja nálam a bot

 106. Tamás - mondta

  Szia, hogy nyitott egy ülésen CMD ADMIN jogok W XP, ha tudsz?
  Köszönöm.

 107. Cipri - mondta

  Jó.
  Segíts nekem a bajban. Tettem egy THL 4400 és 16 gb kártya. Nem olvassa be a kártya beállításait. Próbáltam mindenféle programokat. Van zene, fotók és egyéb adatok nézhetsz. Hogyan tehetek azért, hogy a játékokat, programokat lehet letölteni közvetlenül a kártya. Köszönöm.

 108. Szia, én is követtem az itt ismertetett lépéseket, és megálltam a résznél, miután a lemez törlése attribútumok törlése csak olvasható, és miután kitisztítottam, a következő üzenetet kapom: „A diskpart hibát észlelt: a rendszer nem találja a megadott fájlt. További információkért tekintse meg a rendszer eseménynaplóját ”, ha segíthet a válaszadásban

 109. Alin - mondta

  És ha küldesz valami hálás vagyok error "DiskPart hibát észlelt: Az eszköz nem áll készen. Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat "
  köszönöm

 110. Yeges - mondta

  Hello! Oktató dumneav.este nagyon gyönyörű, és szeretnék kérni egy kis segítség. Van egy cél. Alview p5 Quqd és én cunparat neki egy új memóriakártya samsung gb 32 clas10 és megy rendben, amíg 6 7-gb. De miután 7gb ha azt akarom, hogy letölthető filmeket vagy maideparte neki, vagy mi elveszett örökre, vagy, hogy a fájlok Szeretném letölteni. Úgy néz ki, mintha le és helyet, de ha azt akarjuk, hogy nyissa meg azt mondja, hogy nem tudja olvasni a fájlt. Mam gondolta esnek 2 a kártyáját, de im félek, hogy tönkreteszi a kártyát. Mi lehet a probléma kártya? Az Ön e comp.cu 32gb. Köszönöm a segítséget !!!

 111. Van olyan memóriakártyám, amelyet nem látok a CMD-n keresztül, és általában sem, amikor a nyílásba teszem (a Windows kéri, hogy formázzam, de nem tudom formázni), nem tudom használni ...
  Hogyan tudom megjavítani?

  • Costelina - mondta

   buton akkor, ha ez a fickó
   majd próbálja meg törölni mindent utána majd alakul (ha ez cava telepítve van)
   ha nem átállni a kísérletek és a Linux (lehet egy barátja)

 112. Adrian - mondta

  Jó estét!
  Van egy probléma, egy bottal 4 Gb: mikor kívánja másolni (a) azt mondja, írásvédett, de hadd másolja a fájlokat kis PC! Próbáltam formázni a fenti módszerrel, de most már nem látja a rendszer cmd de amikor meglátja beilleszteni a nyílásba a számítógép! Hogyan tudom megjavítani? Előre is köszönöm!

 113. Üdvözlet rendszer Eseménynapló további információkért.
  Mi a probléma ???

 114. Cosmin - mondta

  Szia Nekem van egy memóriakártya 16gb és nem formázza után megjelölteknek videotutorial.
  Pontosan attól a pillanattól kezdve ad nekem néhány hibát, hogy megpróbálom megtisztítani őket, egy ideig marad, majd megjelenik az üzenet: „A DiskPart hibát észlelt: A kérést nem sikerült végrehajtani I / O eszköz hiba miatt.
  További információ a rendszer eseménynaplójában található. ””
  Mi mást tehetünk ettől a ponttól, mert nem sikerül semmi….
  Minden jó.
  Cosmin

 115. Andrew - mondta

  Helló, a program folytatódik merevlemezek

 116. Matthew - mondta

  Szeretném megköszönni, hogy a bemutató .va egészség!

 117. Ionut - mondta

  Sall, segítsen nekem, és mn írása után diskpart úgy tűnik számomra, hogy nem usb média, bármennyire próbálom akar

 118. Ovidiu - mondta

  Helló ! Kipróbáltam a fenti módszert is pontosan úgy, mint az oktatóanyagban, de az 5. lépésben, amikor megadom a clean parancsot, hibaüzenetet kapok “A Diskpart hibát észlelt: A média írásvédett. További információkért lásd a rendszer eseménynaplóját. ” Miért adja nekem ezt a hibát, és mit tegyek? Köszönöm, és várom a választ.

 119. Nicholas Rizea - mondta

  Hello. Kaptam egy bot, ami nem működik. Ez még csak nem is látta a számítógép. Mit tehetek? Meg lehet javítani?

 120. Grigore - mondta

  Hello! Próbáltam a fenti módszer csak úgy, mint a bemutató, de nem adom a parancsot, hogy tisztítsák meg 5 ad nekem egy hiba "Diskpart hibát észlelt: A média írásvédett. Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat. "Mit ad nekem ez a hiba, és mit kell tennem? Stik eddig használtam a botot indítható. Köszönjük, és várja a választ.

 121. Vlad - mondta

  Sal,

  A "Tiszta" parancsnál ez így marad és nem csinál semmit. 🙁 Mit tegyek?

  Hogyan tilthatom le a kész boost funkció a normál formázás?

  merci

 122. Mihai - mondta

  Én winsows xp admin prop command not found Ende tudni kell keresni valahogy

  • Mihai - mondta

   hasznos, ha tudja Kérem, adja meg a telefon szép és nem fogom kérdezni az összes valamit ezzel kapcsolatban probléma

 123. valeronful - mondta

  Helló, Cristi! Van egy 32 GB-os SSD-meghajtóm, amelyet bármelyik számítógép lát, de nem fér hozzá (Kérjük, helyezzen be egy lemezt cserélhető lemezbe). A CMD-ben ez a 6. oktatólemezen látható (azaz: Nincs adathordozó___0 B), és a "clean" parancs után a "Virtuális lemezszolgáltatás hibája: Nincs eszköz az eszközön" üzenetet kapja. Megemlítem, hogy a pálcának még van eSATA csatlakozója, de eddig nem találtam ilyennel felszerelt PC-t. Ha visszaszereznél, örökké hálás lennék. Köszönöm az oktatóanyagokat, és sok kemény munkát kívánok!

 124. Sikerült!
  Üdvözlettel szép és nyereség annyi oktatóanyagok!

 125. marian Dinca - mondta

  Helló! Van egy 128 GB-os stickem is, több mappát másolok rá, és miután befejeztem, amikor megnyitom a mappákat, egy üres mappát kapok ... mit tehetek értük? köszönöm!

 126. ivanvasile - mondta

  hello, én magam kibír 64 gb, sok mappa, beszélve, hogy nincsenek nagy fájlokat, de később, ha zsákot vissza nézek üres mappák, bár én jelenik meg bot, ez elfoglalt, megpróbáltam formázza meg, hogy ez a zsír vagy NTSC, semmi, ugyanaz a probléma, kérjük szépen, köszönöm szépen.

 127. dan Şerbu - mondta

  salut.am megpróbálta a bemutató egy bottal 16gb rendelés után hibát adta egyértelmű, hogy a lemez írásvédett, így nem lehet semmilyen módon segítsen neki repar.orice van binevenit.multumesc

  • Adrian Gudus - mondta

   Ehhez az oktatóanyaghoz egy másik, más módszerrel ellátott oktatóanyag került. Könnyedén elérheti, ha az oktatóanyag utolsó megjegyzése alatt az "Egyéb hivatkozások" cím alatt piros színnel írt címre kattint

 128. Alex - mondta

  Cristi zseniális. Köszönöm szépen. Régebben a bemutató MicroSD kártya formázása, hogy nem tudta volna alakult. Ez azt mutatja nekem, csak 90 MB áll rendelkezésre. Ez hibátlanul működött. köszönöm

 129. Vasile - mondta

  Szia, megpróbáltam formázni a micro sd memóriakártyámat is, miután a clean parancsot megadtam, a következő üzenetet kaptam: “A Diskpart hibát észlelt: a kérést nem sikerült végrehajtani I / O eszköz hiba miatt.
  További információ a rendszer eseménynaplójában található. ” Köszönöm!

 130. yolo666 - mondta

  Szia Nekem van egy probléma a 16 stik gb nem tudja formázni, vagy CMD térfogata, mint 2 mb mutatja nekem, hogy van-e módja, hogy visszaszerezze azt ??

 131. Írok után történik CLEAN: DISKPART észlelt hiba A média írásvédett. Megjelenik az esemény naplót a további információkért. mit kell tenni?

 132. Gabriel - mondta

  Köszönöm, Cristi. Ez tökéletesen működött, miután a leírás.
  Jó szerencsét!

 133. nekem sem megy! Segíthet nekem ... ... a következő üzenet jelenik meg .. A DiscPart hibát észlelt A paraméter hibás. További információkért lásd a Rendszeres esemény című részt ... Köszönöm!

 134. Andrew - mondta

  Salut! Ez a megoldás és tutrial változata ez a videó is elérhető HDD, kérjük, válaszoljon nekem! Előre is köszönöm!

 135. Cristi - mondta

  Jó.
  Próbáltam olyan bottal is, amelyet nem tudok formázni, minden lépést végigcsináltam, de amikor formázom, megjelenik a "lemez írva védett" üzenet.
  mit tehetek? van egy másik módszer?
  Köszönöm.

 136. Cristea victor - mondta

  Sok köszönet a tutorial sokat segített !!!

 137. Breham - mondta

  Nekem nem működik, hibát ad, amikor tiszta hibát adok neki “A DiskPart hibát észlelt: A média írásvédett. További információkért lásd a rendszer eseménynaplóját. "
  Ez, úgy forduljon Ramon P. Breham Facebook oldalon, akkor hagyj üzenetet DOB honlapján [e-mail védett] .

 138. Costin - mondta

  Boldog születésnapot!
  Ragaszkodom a vödröt 4gb marad világító LED
  -az bevezetése usb villogó néhány Secunia és világít
  -Nem megjelenik a Sajátgép
  -apare az eszközkezelő és eszközök és nyomtatók
  -id hardver USB \ VID_058F & PID_1234 & REV_0001
  hol találok olyan frissítő programot, mint az Alcor Au ... vírusmentes ...
  Előre is köszönöm

 139. Costin - mondta

  boldog születésnapot

  • Costin - mondta

   Van egy probléma, egy bottal hama 4gb
   -az bevezetése usb .. villogó fény világít, néhány másodperc után
   UsbStor \ DiskGeneric_USB_Flash_Disk__7.76
   Chip száma: 9380
   Chip Leírás: 6387
   -nem láttam számítógépen
   - csak az eszközkezelőben, valamint az eszközökben és a nyomtatókban látható
   hogyan tudom kijavítani az Alcor vakut, vagy hol találom meg az Alcor Au flash alkalmazást…
   köszönöm

 140. Dragos - mondta

  A mi megoldásunk nem megyek az én esetemben, és volt egy ScanDisk 30 GB. Paragon Partition Manager sikerült 14 Free Edition hogy én formázott bot után rendben volt. Kipróbált és formázási a Windows vagy más megoldásokat a neten.

 141. Abban a helyzetben voltam, hogy ne láthassam az adataimat a botokon. az egyetlen megoldás az automatikus devirus eltávolítás volt a hackintosh-on - ez a mackintosh változat. Azóta nincsenek problémáim. Általában a számítógép korábbi visszaállítása után helyezem be a botjaimat a védelem érdekében.

 142. alexa - mondta

  Van egy bottal néhány mappa / dokumentum nem nyílik meg. Nevük jelennek fekete négyzetek és szimbólumokat. Mit tehetek, hogy ezeket a dokumentumokat?
  köszönöm

 143. Aurel - mondta

  JÓ hiszem, hogy bárki tud segíteni a probléma van egy SSD TRANSCEND én helyezte más oldalakon, és már nem kapott raspuns.Am vásárolt Transcend SSD TS32GPSD330 32gb AMI volna cserélni a merevlemezt egy rendszerben PEUGEOT rt4 407 audio GPS-rendszer fogadja és telepíti rt4 az egyetlen év, azt állítva SLAVE év helyett PC nem látja egyáltalán haláleset ???? Ami sal tenni pc, mint a klón csinálni, mint a telepítés, és a másolás térképek -Music radarok stb néhány napig tart, és egy csomó dízel. PC látja évben csak álló MASTER éves mester, de nem az a rendszer kap rt4 pokolian reményt, hogy a választ, mielőtt az én másik oldalon senki sem válaszolt a PC 2015 új kábelt én -SAT IDE adapterek USB pin IDE 44 év Próbáltam mindenféle PC nem látja rabszolga év ????????????????????????????????? ??????

 144. Gabi - mondta

  Hála sokkal, sokkal, muuuuuuult !!!! Te sokat segített ezzel bemutató szuper !!

 145. marcopolo - mondta

  jó bemutató ef ... csak nekem nem működött ... nagyon naprakész volt a "tiszta" -val, ami után hibát adott, mintha elavult volna

 146. Adrian Simion - mondta

  DISKPART> partíció létrehozása elsődleges

  Nem használható Lehetne ingyenes mértékben talált. Lehet, hogy nem áll rendelkezésre elegendő
  szabad hely a partíciót a megadott méret és eltolás. Bővített
  eltérő méretű és eltolási értékeket, vagy nem adja meg egyiket sem a
  maximális méretű partíciót. Hogy lehet a lemez megosztjuk Az MBR-lemezen
  partíciózását lemez formátum tartalmaz sem 4 elsődleges partíció (nincs
  Lehet több partíciót hozott létre), vagy 3 elsődleges partíció és egy kiterjesztett
  partition (logikai meghajtókat csak jöhet létre).
  hogyan tudom megoldani? Megvan a bot újra 16 gb, tettem pc és megkért, hogy formázni és mértéke az alapértelmezett volt 64 mb, próbáltam formázni, de ez nem működik, akkor azt a következő lépéseket követi te és én kapta meg a fenti hibát orvosolni lehet valahogy beragad, vagy akkor dobja ezt a szemetet?

 147. Valter - mondta

  Van egy 32 Gb-os micro SD memóriakártyám, amelyet a telefonomban tartottam ... Készítettem egy videót, és amikor a galériába mentem megnézni a videót, az blokkolva volt. Ha beteszem egy kártyaolvasóba, mindent látok belőle, ezért tudtam mindent elmenteni a PC-re. Megpróbáltam formázni ... NEM FORMÁLHATÓ. Kipróbáltam ezt a módszert, és a 6. lépéstől már nem működik. Megpróbáltam particionáló programmal ... NEM MŰKÖDött. Az összes fájlt törlöm, kivéve egyet, és amikor beillesztem a kártyaolvasóba, rájövök, hogy minden a helyén van.
  Van még egy másik módszer a formázás és javítás a kártyát?

 148. Ragaszkodom 4GB, és nem adja meg az összes megpróbáltam a Windows formátum, megpróbáltam formázni a Windows elérése oldalon, és én letöltött programok specializate.Ce kell tennem?

 149. sorinch - mondta

  Sikerült formázni a memória kártyát rufus 16g szél nem látja, de látja a diskpart.
  Rufus és elindít egy programot hozott neki, miután formátumban.

 150. Catalin - mondta

  Tiszta miután parancsot ad nekem hiba
  Mit kell tenni?

 151. Marian - mondta

  Helló,
  Ez tökéletesen működött
  Megpróbáltam egy stik ptr indítható BIOS frissítést HP USB Disk Storage Format szerszámmal. Sajnos valami amers ok. Az üzenet az volt, hogy Stika túl magas. (8 van gb) után nem képes itru hiba benne.

 152. alex - mondta

  szia újra hívást kérve vélemények és info van stik gb usb 65 és 5 elérik az üzemi részem azt mondja .. diskpart tiszta év ütközött hibát. Ő nem kér a hideg végre, mert az I / 0 készülék hiba. lásd, hogy az eseménynaplóban talál. Cristy ms nam értetődik, hogy ha azt akarjuk, hogy segítsen nekem

 153. hajsütés - mondta

  Helló. Követtem a "tiszta" parancs lépéseit, ahol ez a hiba történt: A DiskPart hibát észlelt: A kérést nem sikerült végrehajtani I / O eszköz hiba miatt. További információt a Rendszeres eseménynaplóban talál. ötlet, mi lehet ez? Arra gondolok, hogy ne lépjem túl az írások számát? köszönöm

  PS: bottal a Kingston egy 8Gb és szinte új, csak néhány alkalommal. és abban a pillanatban üres. adja meg, hogy a jobb klikk tulajdonságok, ahol meg kellett mutatnia, mennyire elfoglalt hely (kék és rózsaszín) megmutatja csak a szürke kör. Nem úgy néz ki, mint egy partíciót.

 154. FlorinX - mondta

  wow, ahogy kerestem egy ilyen tutorial, van egy stik, amely az 15 gb demencia nem tudom több, mint 49 a mb, és amíg használtam ezt a formátumot nem állt helyre.

 155. Cristi - mondta

  Van egy botom, írásvédett, nyitott cmd és tiszta parancs, mondj egy hibát vagy valamit, amit még mindig tudok használni

 156. Liviu - mondta

  Köszönet szépen ment borotva, őszintén szólva erős ember vagy

 157. Andreea Sara - mondta

  Szia! A botom új, és a számítógépem nem olvassa. Minden alkalommal, amikor beteszem a számítógépbe, megjelenik a "Cserélhető lemez (G :)". Mi az oka? Meg lehet javítani bármit?

 158. Iwaa - mondta

  Helló. Sikerült valakinek formáznia az eredeti Windows 10 botot? Az újabb Windows 10 egy 16 Gb-os bottal érkezik. Kipróbáltam ezt a módszert és a regiszterekben történő módosítást is. Hardver fogja védeni? (Ne feledje, hogy régen matrica gombok voltak az írásvédelemhez ... hogyan vannak most az adapterek a microSD-től az SD-ig)

 159. katta - mondta

  az egyetlen lehetőség, ami nekem dolgozott.
  és messze a legegyszerűbb.
  mindenféle változat volt, ami a különböző alkalmazások letöltéséhez szükséges, és amelyek nem működtek.
  Köszönjük!

 160. György - mondta

  Megmentett egy botot. Köszönöm

 161. Daniela N. - mondta

  Fel lehet-e rögzíteni az adatokat egy botra, hogy megvédjük az adatait, nem másolható / módosítható, elküldhető?
  A védendő információk szerzői jogi védelem alatt állnak, és minden másolás, küldés stb. Kísérletkor önpusztulhatnak, vagy nem szerezhetők be.

 162. Daniela N. - mondta

  Nem fogadtam el egy kérdést: Melyek a bot alkatrészei (alkotóelemei)?
  köszönöm

 163. Petrica - mondta

  bot védett Az üveglapon feltettem a samsung tv-csatornák listáját, amelyet szerkesztettem a SamsChannelEditor segítségével, és már nem használtam, de tévénézés közben követtem az oktatóprogram lépéseit, és nem látom, de amikor tiszta írom, azt mondja, hogy hiba

 164. florin - mondta

  az oktatóprogram által a tiszta parancs után végrehajtott lépéseket követően a következőt kapom: "A DiskPart hibát észlelt: A hozzáférés megtagadva. További információt a Rendszer eseménynaplójában talál."

 165. florin - mondta

  és azok számára, akik nem látják az ablakokat, a diskpart nem ad médiumot, tehát azt hiszem, vége ennek !!! nem igaz?

Trackbacks

 1. […] A meghajtó írásvédett! Helló barátok, egy ideje készítettem egy oktatóanyagot, amelyben megoldottam egy észleletlen USB-meghajtó problémáját. A cikk megjegyzés szakaszában sok olyan kérdést tett közzé, amelyet […]

 2. […] Írásvédett vagy nem észlelt memóriakártyák javítása […]

 3. […] Írásvédett vagy nem észlelt memóriakártyák javítása […]

Speak Your Mind

*