Javítás memóriakártyák írásvédett vagy észrevétlenül

Hi barátok, ma azt hittem, hogy csinál egy tutorial javítási USB kulcsok és a memória kártyát nem lehet formázni, és nem törölheti a fájlokat, vagy azt, hogy nem ismeri fel az operációs rendszer.
Azért választottuk ezt a bemutató, mert még nekem is ez a probléma tegnap. Azt akartam, hogy formázni a botot, és csináltunk egy üzenet, mint a "ez a lemez írásvédett" Nyilvánvaló, hogy ez a probléma, különösen azok számára, akik kevesebb tapasztalattal. Gyakran ezek a botok megy a szemétbe, de lehet javítani.
Miért nem ismeri fel, vagy rúd, nem lehet formázni?
A több oka lehet, gyakran azért, mert a fertőzött program vagy néhány fájl prtejate írni, így a bot vagy a memóriakártya fájlokat a write-védelmet. Gyakran ezek a kérdések csak a szoftverek hibáival, illetve javítható, sajnos vannak olyan esetek, amikor botokkal kimerítették írási ciklust flash sejtek és nem használható. Szerencsére az esetben, ha a botok "fogyasztják" ritkán üléseznek, mert ragad, és használt memóriakártya kevésbé intenzíven, mint a merevlemez vagy SSD.
A tény az, hogy a probléma létezik, szerencsére a legtöbb esetben a problémák kapcsolatban lehet orvosolható.
Hogyan?
Nyisson meg egy ülésen CMD egy rendszergazdai jogokkal, és adja ki a következő parancsokat:
1. diskpart
2. list disk
3. select disk "és mumar disk beteg"
4. attribútumok lemez tiszta readonly
5. ragadozó ölyv
6. create partition primary
7. fs = NTFS formátum "vagy fat32"
Várja meg a formátumot 100%.
Figyelmeztetés:
Győződjön meg róla, hogy válassza ki a meghajtót, hogy ragaszkodni vagy memóriakártyára kezelést igénylő, egy pillanatnyi figyelmetlenség is rontja az egész operációs rendszer és / vagy fájlokat.


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. szalma és milyen beteg select disk (parancs 3) stik, ha a rendszer nem ismeri fel?

  • Leggyakrabban bot észlel diskpart.
   Néha előfordulhat, hogy a bot egy hardver hiba, akkor nyilván nem tud semmit a szoftver.

   • Botocan - mondta

    DiskPart évben észlelt hiba: A kérés nem hajtható végre, mert az I / O hiba.
    Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat.

   • mg nincs testvérem, 10 ablakok.
    ...... mit csinál u vége után 100% diskpart én jelenik meg, és villog a bar ... ..ce tegyek ??

  • Adrian Gudus - mondta

   Volt egy probléma az Önéhez hasonló. A bot tökéletesen működőképes, de az én windows nem hajlandó megjeleníteni. Szerencsére a ház is más hordozható Windows és nem sua furcsa, láttam más hordozható / mutatják stick a gépemen
   Test stick, hátha látott egy másik számítógép / laptop. Ha nem ilyen szerencsés, ha nem sok mindent lehet csinálni vele.
   Kusza a módját IT!

  • Ragaszkodom 4GB, és nem adja meg az összes megpróbáltam a Windows formátum, megpróbáltam formázni a Windows elérése oldalon, és én letöltött programok specializate.Ce kell tennem?

 2. Costelina - mondta

  Emlékszem, tavaly nyáron vettem a botot, és azt 8gb, hazaértem, és gyors gyors
  Azt bedugta a számítógép másolni rá egyes mappák mappa mp3 honlappal bennük valamit
  Én egy kicsit rohant, és még soha nem volt türelme másolni mindent, és így megszünteti (Megjegyzendő, hogy elhagyta a zene és különben bottal)
  mivel adtam Cancel maradt ablak kaptam egy hiba, majd bottal a fickó nem jó semmire
  Bevallom én még nem próbáltam ezt a módszert, mint a grafikus felület
  köszönöm Cristi

 3. FlorinP. - mondta

  Az én esetemben ez nem működik! Ragaszkodom PNY 4GB és látható a PC (Windows XP), és a laptop (Windows 7) formázott meghajtó probléma nem akar formázni bármilyen Windows XP vagy Windows 7!

 4. Adrian Gudus - mondta

  Tippek elkerülve a jövőbeni károk USB adathordozó vagy az SD kártya (memória kártya):
  - SOHA NE másolást leállítani a stick / kártyáról PC vagy PC ragaszkodni / kártya.
  - Soha ne távolítsa el a botot, vagy a memóriakártya írásakor állományt (vagy másolja a fájlokat a PC-hez), vagy használja egy másik program
  - Ez a legjobb, hogy mielőtt kihúzza az USB stick, bal-klikk az USB ikon a tálcán (az óra mellett), és válassza a Kiadás lehetőséget a helyi menüben ...
  - Ne távolítsa el vagy helyezze be a memóriakártyát / telefon, miközben a telefon működik (néhány telefonok támogatása „hot swap”, amely lehetővé teszi csere / ürítő adatokat, miközben a telefon működik)
  - Mivel minden tél jött, ha van egy bot (igaz okostelefonok, tabletta), és jön vele a hidegben, nem azonnal adja meg a PC-n. Hagyja stick / telefon / tabletta legalább egy fél órát, hogy megszokja a szobahőmérséklet. És akkor használja ezeket az eszközöket felmelegszik. A hirtelen átmenet meleg hideg biztosan rontja a készülék / USB tároló (USB stick)
  - Miután befejeztük a munkát a botot, nem hagyja őket csatlakoztatva a PC-hez, mert olvasni / inicializált minden induláskor / újrainduláskor a PC. Így jogosult használatra haszontalan olvasás ciklust
  - Egyes rudacskák és adapter Micro SD kártya van buton fizikai védelme tárolóeszköz (mint ahogy a floppy lemezek egyszer) gombnak két állása van, először engedélyeznie kell az írás / olvasás és a második pozícióban buton megengedhető csak olvasás . Ellenőrizze, hogy hogy buton legyen a megfelelő pozícióban. Sok esetben a puszta kapcsoló buton ellenkező állásba troubleshoot „írásvédett”, vagy „ez az eszköz írásvédett”

 5. FaqyaK - mondta

  Érdekes, de általában amovizibile emlékek olcsóbb naponta, amely átmegy ...

 6. simon - mondta

  Hála Cristian.Acum tökéletesen működik.

 7. összekötő tiszt - mondta

  Obsolenta menetrend! Ez azt jelenti, hogy bármely termék a tervek szerint meg kell semmisíteni egy bizonyos idő után. Ily módon a vállalatok és gyárak nem soha nem fogja elveszíteni, és majd veszünk incontinu ilyen az élet fog élni, mint a többiek!
  http://es.wikipedia.org/wiki/Obsolescencia_programada kifogások kapcsolat spanyolul de fogadok, ha keres talál bármilyen nyelven.

 8. írisz - mondta

  O problema ceva asemanatoare dar putin diferita am avut acum de curand cu un stick de 8 gb. TDK si am sa va spun cum am rezolvat eu . Cu totii am avem sau nu, un tv led sau lcd in casa cu mufa USB in spate in care se introduce un stick usb ptr. vizionarea unui film etc.Ei bine stickul meu a mers ori de cate ori il bagam si il ( vedea ) tv-ul fara probleme asta pana cand am facut un stick bootabil cu windows pe el de mi-am facut treaba cu el ptr ce am avut nevoie , dupa care am formatat stickul. ,,,mentionez ca tv-ul vede ambele sisteme de fisiere NTFS cat si FAT32 si binenteles l-am formatat in FAT32 .si surpriza nu il mai vede tv-ul sub nici-o forma ….( pe desktop nu avem probleme cu el ) ..,,l-am tot facut ba in NTFS ba in FAT32 si tot degeaba…. Acum mi-a venit idea de-a ma uita in disk management si acolo am observat ca stickul avea partitie primara (in urma windowsului ) pe care l-am avut pe el si am zis in ia sa-i fac partitie logica sa vad ce se intampla..,,,l-am facut cu (EASUS HOME PARTITION) am sters partitia primara si l-am facut in FAT32 logical si acum ia-ta ca tv-ul meu il vede din nou foarte bine fara probleme .Acum,nu stiu ca sa zic chiar asta sa fi fost problema. sau a avut el ceva.? Eu ma bucur ca l-am rezolvat si nu mai eram nevoit sa cumpar alt stick.

 9. ferarifan - mondta

  Elcsesztem tapad a 3 2 jó minőségű. Próbáltam sok módszer. Sikertelenül. Őszintén: Gyanítom Windows operációs rendszer 8.0 pro. Minden nem felelt meg a "írásvédelem" csak mikor csatlakozik a win 8. Úgy tűnhet, egy vicc, de arra használni igényel, és maradt maszk hogyan hirtelen elromlott egy időben egy pár hónapig. Most nyerni 8.

 10. madalin - mondta

  azokban az esetekben, amelyek nem így működik, akkor is megpróbál-hoz csomagtartó a CD Windows XP partíciót, és meg fogja találni a botot, törölje a partíciót, majd létrehozni és működnie kell

 11. Helló Cristi tettem, ahogy mondta, és amikor tudok adni tiszta és adja meg az adathordozót van írva ... védi scrittura.per További információkért lásd a rendszer eseménynaplóban memory stick ....... használtam ram (Ready Boost) .... . meg tudod csinálni ........ köszönöm.

 12. Ţăranu Floridor - mondta

  Gratulálok tutorial. Szintén a sorozat hibaelhárítás, azt hiszem, ez nagyon hasznos lehet a hibaelhárítás bemutató laptopok túlmelegedhet, ami hirtelen leáll a ventilátor megy folyamatosan, stb

  • Egyszerű mondja Ţăranu Floridor; távolítsa el a laptop hűtő vonja vissza a rendszer hűtés + processzor, tisztítsa meg a szösz gyűjtött őket, akkor illessze = READY probléma

 13. Marius - mondta

  Van egy sdcard a 16 g amelyből csak látja 1g PC, és nem lehet formázni
  A diskpart ad nekem egy hiba után, kiválasztom Disk 1 most a kijelölt lemez, a következő lépés
  attributes volume clear readonly Nincs térfogata Azt válaszoltam Válassza ki a kötetet, próbálja újra

  • Adrian Gudus - mondta

   A szövegben csúszott egy kis hiba, a parancs "attribútumok disk tiszta csak olvasható" és nem "attribútum kötet tiszta csak olvasható"

  • axelluny - mondta

   Megoldani ezt a helyzetet merült fel, mert a telefonok nem ismeri az ilyen kapacitást tapad olyan nagy, csak 1G particionálás megoldás Acronis Disk Director.Ori kap egy CD-t jelölt meg "a" kép, vagy hogy egy kicsit könyök és kap a hordozható változat, vagy a szoftverek telepítése calculator.Chiar éjjel megoldottuk a helyzetet similară.De mondta elválasztó telefonkártyák memória bővítéséhez van formázva FAT (alapértelmezett) vagy esetleg ext3.

 14. daniel - mondta

  Jó estét kívánok.
  Ne maradok, de ez mind egy útra. Egy külső merevlemez 2 pontosabb TB.
  Nem tudom megszakítani a laptop (amit telepített Vista) "Hardver biztonságos eltávolítása". Néhány másodperc múlva a gondolat ad nekem hibát, mint, hogy működni fog a lemez. Hogy bár nyitva minden explorer típusú program, amely együtt fog működni a HD. Az egyetlen módja annak, hogy távolítsa el a külső HD megállítani a gombot, vagy húzza ki a csatlakozó kábelt. Ott van, de normális.
  Azt is ugyanaz a probléma egy asztali, hogy én telepített XP SP3. Abszolút minden megy a normális ott.
  Miért van ez az anomália?

  • Lehet, hogy vezetni a nemek pdf fájlokat és PDF szoftver telepítése kipróbálni indexelése ezeket a fájlokat, hogy még ha nem akarja megnyitni. Ez csak egy példa, és azt is lehet videó, audió, exe stb

 15. florin - mondta

  Nekem van egy furcsa probléma egy usb stick. Ez DataTraveler USB 16GB 2.0. A probléma az, ha már be a számítógépbe az én számítógép lassan mozog, így az átviteli sebesség, de a számítógép összesen. És egy fázis furább, hogy ha csatlakozik egy másik számítógéphez tökéletesen működik. Én formázott NTFS és FAT32, én beolvasott és nincs vírus. Van valami ötleted, hogy mit lehet, és mit tehettem volna?

 16. axelluny - mondta

  Formatter2.9.1.8A olyan program, amely elvitt ki minden alkalommal, amikor a botok blokkoló problémák által okozott különböző típusú Sality vírus vagy Kido vagy különböző védelmet alkalmaznak softuri.Am próbáltam sok, és lehet, hogy jobb, felsorolni az is, hogy mozog valami olyan attól függően, hogy az operációs rendszer is lehetséges, hogy a munka a többi felhasználó (Nanosoft Locker USB, SD formázó, HPUSBDisk, Hard Disk Low Level Format Tool 4_40, Repair_v2.9.1.1, OnLineRecovery, UsbWriteProtect). Fontolja meg a webhely egy aranybánya ahol az IT és a felhasználók is közreműködött hogy megoldja a különböző problémákat.

 17. Liviu - mondta

  Cristi, szép kérem, mondja meg, hogy mit kell tennie, hogy töltse le videotutorialul PC.
  Jó napot és köszönjük a segítséget mindenkinek.

 18. Megpróbáltam Formatter2 és kaptam ezt:
  Device info sérült, vigye vissza keresztül RMA.
  És nem körvonalazott eljárás bemutató fog menni.

  • axelluny - mondta

   @Radu Adtam kis botot informaţii.Despre, miről van szó, és nem mindegy, több lépést, hogy előfordulhat a működtető programului.Dacă ragadt, még ez a hiba ki az USB-port (manuális), majd látni, hogy megy formázva a Windows.

 19. Radu12 - mondta

  Cristi, most a PC esetében?

 20. ionutz - mondta

  Cristi, amit tett, hogy "mozog" a windows 8.1? Én nagyon kíváncsi, és szeretném, hogy megy win7 8.1 nyerni, de nem tudják, hogyan kell kezelni, hogy a játékprogramok.

 21. látogató - mondta

  Kaptam egy bottal a 4 GB CIBOX de 2 partíciókat. Így vettem. Az első partíció 6 MB, a másik többit. Szeretnék egy partíciót, de nem tudja törölni az első. Mi a teendő? Idea tanácsot. Ugyanakkor oktató 10. Köszönjük!

  • axelluny - mondta

   @un vizitator.Nu partiţie.Pot is egyértelmű, hogy két ilyen partíciókat, az egyik az elején, a másik pedig sfârşit.Ai egy jó puha elválasztó "látva, hogy minden" .A illesztőprogram telepítve partíciót vagy USB stick információt jellemzők, stb

  • Ciprian - mondta

   CRISTI KÖSZÖNÖM !!! PT Filmek TAU UTIL fel !!! THANKSSSSS

 22. Petryk - mondta

  salutare.am bot 4 gb.am fájl rajta (autorun), hogy nem tudok sterge.sunt más módon megszabadulni tőle (fájl)? köszönöm, és boldog ünnepeket szeretteivel.

  • axelluny - mondta

   @ Petryk_dacă nem teszik lehetővé a formázás lehet próbálni az oktatás és a rendszergazda fiók, hogy szükség lesz a activezi.Alte alternatíva az lenne, hogy megpróbálja amit már bemutatott különböző programok videotutorial alkalommal a fent felsorolt, vagy a formázás egy linux live.

 23. Lépése után 6 "create partition primary" .... Virtual Disk Service error:
  A művelet nem támogatott a nem üres cserélhető lemez

 24. Ionut - mondta

  Nem látom a számítógépes kamera, én incerct egy másik számítógépen és ugyanazt a láthatatlanság, mit tehetek?

  • axelluny - mondta

   A játék, mint !!!!! ... valójában nem a készülék, hanem az adatkábel, hibás.
   Egyébként ......
   A karácsonyi énekeket / kívánunk jobb év / és a szeretet / kap ajándékot fény / harang virág jég / élvezni az életet / szerencse neked minden, / Boldog születésnapot az egészségre ! Videotutorial.ro csapat és a látogatók

 25. Simon - mondta

  Csapat Merry Christmas videotutorial.ro

 26. Cristi - mondta

  Salut!
  Van egy micro sd kártyát 8 gb. Ha bevezetjük az én laptop nem jelennek meg a számítógépen (Próbáltam több laptop), és ha be egy jelszót kérdezi tőlem (nem én tettem jelszó). Meg lehet javítani?
  Köszönjük!

 27. Eugen - mondta

  Boldog karácsonyt minden românilor.La év videotutorial.ro csapat, és egy millió útmutatók öröm tuturor.Multumim:

 28. marica - mondta

  Cristi küldje el nekünk más módszerek, ez nem ugyanaz a probléma, mint megy a megjegyzés Fane.

 29. Viorel - mondta

  Nekem van egy rúd Apacer 4 Gb és betétek a számítógépet, ha nem jelenik meg a "My Computer" csak úgy hangzik, mintha mindketten be. Meg tudom csinálni valamit, vagy ez égett?

  • Adrian Gudus - mondta

   Jobb klikk a Sajátgép> Kezelés> Lemezkezelés
   Jobb klikk a pendrive és válassza a Change Drive Letter és elérési út módosítása ...
   úgy dönt, hogy kibír egy pontot, amely nem osztható fel a másik partíció / meghajtó látható My Computer
   Miután ezt meg kell jelennie a Sajátgép, ha nem, akkor távolítsa el a botot, és adja meg újra

 30. Vasile - mondta

  Boldog karácsonyt. Csapat videotutorial.ro Boldog születésnapot!
  Napjainkban csak történt velem egy rossz dolog ... Indításkor boot menü, de 3 hibaüzenet után normális működő számítógép. Próbáltam bejutni a BIOS nyomja F12 beállítva pen-drive indítással, hogy rögzítse (I W7), de nem lehet. Nem F11 kulcs pt. mentés aktív.
  Azt szeretném kérni, hogy adjon nekem egy megoldást kijavítani. Köszönet előre.

  • olteniai - mondta

   ... Távolítsa el az akkumulátor körül 30 perc és állítsa vissza a BIOS-ban! A siker

  • axelluny - mondta

   Feltételezem, hogy megoldotta a problémát visszaállításával a acum.Eroarea jelenik windows.Remedierea ... gyere CD Acronis True Image és Acronis bootloader megfelelően újra a kulcsot F11.În többit jól emlékszem, hogy is működik a error.

 31. látogató - mondta

  Boldog karácsonyt mindenkinek!

 32. Cristian - mondta

  Egy nagyon érdekes bemutató.
  PS Van egy kérdésem eltér a téma:
  Hogyan lehet megosztani az internet kapcsolat Bluetooth adapter másik számítógép vagy laptop (PC kapcsolat laptop, laptop, stb ...) [angolul: Hogyan lehet megosztani az internet-kapcsolat Bluetooth-on keresztül a laptop vagy asztali Másik]
  PSS elkerülése érdekében kérdések, hogy eltérjenek a téma, van egy másik kérdés:
  Az Ön megjegyzései ellenőrizni az összes tutorial?

 33. Alexandru - mondta

  Salut! Tudom, hogy a kérdés nem tartozik .. de én igen. Cristi Mondd kérlek, hogy tudtam szerezni windows .. mia szét 7 vállalati HDD és elvesztettem mindent, és sal .. próbáltam kidobni, de 8.1 ajutama vállalkozás .. kérem ...

  • Salut.Pot >> .--, hogy segítsen elfelejteni a lépéseket kell követni:
   1) ----------- >> kéne megnézni (technet.com)
   2) ----------- >> bejelentkezését egy fiókot Microsoft, a Yahoo, stb .. (jobb felső gombbal jelentkezni)
   3) ----------- >> felmegy a szakasz (letöltés) és kattintson a (ÖSSZES Trial)
   4) ----------- >> lapozunk az alsó és a moue a (korábbi verziók) és adja meg a (katalógusban).
   5) ----------- >> 'll több kategóriában, és még az első, aki a Windows, és akkor kellett volna (Windows 7 Enterprise).
   6) ---------- >> after'll letöltés (tudod, hogyan) válassza versiuynea, blablabla ..
   7) égnek Nero / magic iso / power iso / Daemon Tools egy dvd, és kész.
   8) ---------- >> Örülök segített!.

 34. florin - mondta

  Milyen jó, hogy formázni egy bottal? FAT32 vagy NTFS? Bármennyire is nagy bottal?

  • tálcák - mondta

   Hatékonyság NTFS, ha akarod. Ha azt szeretnénk, hordozhatóság FAT32. akármilyen nagy bottal attól függ, mit u akar használni.

 35. Kurva van egy probléma tettem mindent fas lépésre bemutató mellett megjelenő, és végül hibámat http://imageshack.com/a/img812/7503/gtce.png és a számítógép, így nézek jelenik sticu http://imageshack.com/a/img38/324/mkub.png Palackok e F

 36. Ragaszkodom 16 gb a 2013 vásárolt most null felismerni számítógép lam eladási és laptopok minden degeabaiam ki esetben gondosan, hogy ha valami elromlott, de ez rendben van benne egy fény a villogó ez így megy, de nem ismeri fel hogyan tudok SAL vissza.

 37. Alexandru - mondta

  sapunell ... Köszi szépen, a téli ünnepek!

 38. Cristi - mondta

  Hello, én magamnak egy botot 16 Gb ADAT és Pro S102 már fentiekben leírt problémákat. de még nem oldotta meg ezt a módszert, ami azt jelenti, hogy nem látja a lemezt (nem jelenik meg a diskpart / list disk). Volt, hogy rögzítse az online hasznosságát ADAT. Azt hittem, hogy egy vírus probléma (például autorun.inf), de fáj partíció más számítógépeken, RANDOM, még ha biztonságos eltávolítása. Az egyetlen megoldás, hogy én találtam óra után keresi a neten, volt Automatikus lejátszás tiltása (futni .... ... Gpedit.msc ... .Computer Configuration rendszer Felügyeleti sablonok ... ... .A Automatikus lejátszás kikapcsolása a ... .a nyerni sp7 1) minden számítógépen, ahol ublu a bottal. Én találtam rá a rejtett fájlokat a számítógépen nem található autorun.inf, de ha az Automatikus lejátszás lehetővé tette buseste véletlen. Hálás lennék, ha valaki azt mondja nekem, ahol keresd.

 39. Croco - mondta

  Botom nem érzékeli, cím videotutorialului adja és botok észrevétlenül. Tartalma nem igazán értem, mi a teendő, ha nem ismeri.
  Gratulálunk videotutorial csapat segít nekünk, hogy ez mindannyiunk számára. Készíts egy nagy munka. Szeretnék megemlíteni még egy hiba, ezúttal az írás, és még jelentéktelen, de ő "karcos" a szemét, amikor olvastam pont 3 "mumar" a szám helyett. Tudom, hogy kicsi. Én tényleg nem akarok elrontani semmit, csak építő jellegű.

 40. Alex - mondta

  Hello. Van egy botot, ami szerintem is. Nem megy formázva. Próbáltam a bemutató fölött, minden jó lépésre 5.clean, ahol azt mondja: "A média írásvédett. Lásd az eseménynaplóban talál. ". Valami ötlet? köszönöm

  • axelluny - mondta

   Igen, az ötlet az lenne, hogy olvassa el a válaszokat adott a többi látogató itt site.Sunt elég megoldások függetlenül situaţie.Un egy választ adtam neki: "Kroko", mondván, hogy már nem lát nyomon egy bottal (ez a ami azt jelenti, hogy a Windows nem ad hangjelzést bevezetése, nincs ikon, még a rejtett fájlt, vagy ragaszkodni LED jelzi, hogy általában van szerelve). égett.

  • Surfer - mondta

   Próbáld menetrend URescue

 41. Alexandru - mondta

  Valami ötlet az oka jelentősen csökkent sebességű USB stick? mind az írás és az olvasás ne haladja meg 1MB, mert senki nem lehet nagyobb a formázás? tehetek semmit? vagy jobb, ha egy másik. köszönöm

 42. Alexander Bendris - mondta

  Szia Cristi, próbáltam ezt a módszert, hogy helyrehozza a botot, és nem működik nekem, mondjuk a lemez írásvédett
  Van ötletek, hogy lenne a probléma

  • weeder - mondta

   Ugyanez a probléma és én! Írásvédett, ha ez lenne a megoldás? Vagy ha van egy!? Megemlítem, hogy én használt a kártya Predator program, amely éget kulcsfontosságú. Miután visszahelyezte Wind 7, már nem használt a Predator, de továbbra is a kártyára, hogy a kulcs és deatunci ... Ez a lemez írásvédett!

 43. Cristi - mondta

  Van egy stik a 16 G. üres, LED-es lámpák, de a Windows nem ismeri fel benne.
  Ismer egy helyreállítási program?
  Nagyon hálás lennék.
  Köszönöm szépen.

 44. Roxana - mondta

  hello! Saját 16Gb SDHC kártyát, és nem törli a fájlokat rajta., Azaz törölje a fájlt, majd mind azt mondják, 1 lemez már nem elismert. mielőtt másolni a fájlokat a PC, és most pár Követtem a bemutató, és ha csatlakozunk nekem úgy tűnik, hogy azt mondja, hogy formázni az ablakomon, de nem akar formátumban. Tehát most nem néz ki, vagy mi van rajta. Van garancia, de a probléma az, hogy megvan most nyaralni egy másik országban, és nem tudom megváltoztatni. Meg tudom csinálni vele valamit? Köszönjük!

 45. Surfer - mondta

  Vagy kipróbálhatja az egyetlen program, amely megmentette a bot URescue.

 46. Roxana - mondta

  Hello újra! Nem tudom formázni a kártyát a kamera, lefényképeztem most, ha ki a PC-kártya megjelenik egy ablak, amely azt mondja, meg kell formázni a kártyát (nem látni a tartalmat cardului..nimic)

  • axelluny - mondta

   Nyitott rés, ahol a kártya behelyezése után a kamera, jobb, ha azt mondja, hogy meg kell formázni, kattintson rá, akkor ugrál, és egy kicsit locaş.Apeşi rajta, és rögzítse a helyén anterioară.După ez a lépés (lépés) azt majd recunoaşte.Baftă!

  • Augustin - mondta

   Próbáld meg egy Linux disztribúció a munkám, az azonos problema.Succes.

 47. Nicola - mondta

  hello véletlenül hozott egy stik a 4 gb film nagyobb kapacitású (8gb), és most már nem megy .... windows7 MIL MIL találni de nézd meg, mit kell tennie, előre is köszönöm

 48. Nicola - mondta

  Miért nem azt mutatják, hogy formázható köszönhetően

 49. cris - mondta

  Van egy USB-meghajtó, amely le van zárva ..va ajutatima hogy kedvében Érdekelne tartalmát recuperej ..nu
  köszönöm

 50. Módszere Gaga
  Helló kedvencei. Hadd mondjam el, mit tettem. Én kétségbeesetten, mert egy bottal, hogy a mentett tucatnyi oktatóprogramok és hobby könyvek (közel a néhány év, így úgy gondolom, több tucat órányi munka volt ott), nem olvassa el helyesen - nem a megnyitott fájlokat, és A mappák neve nem betű, hanem nézett ki, mint a hieroglifákat. Nem tudom, mi okozta. Nos, kétségbeesés tanítja meg az embert, így eszembe jutott, hogy én is megmenteni az információt ... ha maradok a fagyasztóban néhány óra alatt .... (tehát már nem folytatja telefonkártyák az évek 2000). Találd ki, mi! Sikerült! Én vissza az összes fájlt, kiváló állapotban (nincs hiányzó oldalakat, ép, nagyon rendben van.)
  Én nem értem, hogy erre, ez a módszer Gaga, de nagyon kétségbeesett és szerencsés számomra, hogy működött.

 51. Andrew - mondta

  Helló Cristi Nekem van egy probléma az én mp3 aki szintén usb.Am megpróbálta bootolható, így tudok telepíteni a Windows, de ez nem működött, és tört, most, amikor csatlakoztatja azt mondja: "nem működik megfelelően" és tettem sal újra csatlakozni, ezt tettem, és semmi, és most már nem jelenik meg a My Computer, sem a cmd, ha ad a list disk, azt gondoltam, talán le az akkumulátor visszanyeri, és olvasd el, ha töltse fel a dugulás a laptop, hanem még csak nem is világít ... tehetek kijavítani cv sal volt néhány dolog neki, és én nagyon folositor.multumesc

 52. Sorin - mondta

  Azt Formatter_v2.10.0.4 így sikerült formázni

 53. Silviu - mondta

  Én maradtam az egyik a "tiszta". Miután beírta a parancsot is fagyott, és nem tud írni semmit.
  Azt hiszem, néhány matrica nem lehet menteni ^^ .. Csak jól.

 54. Ms Cristi.Aveam egy bottal (8gb), amely azt mutatja nekem, hogy van 70 34 MB MB, és használta gol.L de valójában volt, és én formázott, és most úgy néz ki, mint a vetés előtti 8 gb

 55. Laurentiu - mondta

  Hello. Ragaszkodom gb 8, hogy miután a parancs "tiszta", hogy megjelenik az üzenet: "DiskPart hibát észlelt: A média írásvédett. Lásd a Rendszer eseménynapló további információkért. "Lehet próbálni valami mást?

 56. Hello.
  A listán nem szereplő (Intenso 8gb)

 57. Ichim Razvan - mondta

  Azt mondom, hogy a védett és mit kell csinálni ??

 58. sal volt rossz partíciót és a merevlemez már nem használja, mit tehetek

 59. mateis - mondta

  Ismét jó tudni. Megpróbáltam át néhány a PC. A lemez memóriája (memóriakártya), és azt mondogatta, a "védett". Nem tehettem semmit. Én bejelölve "csak olvasható", és még mindig semmi ... :)))

 60. Ionut - mondta

  dc szia, mert nem látom magam bemutató és ha adsz egy stik formában ad nekem, hogy védve

 61. florin37x - mondta

  Van egy HDD passord Segate a téma, és nem tudom a jelszót feloldásához kérjük ajutatima.

  • Ciprian - mondta

   Windows XP:
   BTN fog kezdeni a számítógéphez, és indítsa el. abbahagyja azt a gombot, ahol el szeretné játszani nem csak a jelszót. neki csökkentett módban parancssorral és hagyd, hogy megnyíljon és írom ezeket
   Net user (felhasználónevét) *
   kapsz:
   Írja be a felhasználó jelszavát:
   és írd meg a kívánt jelszót, vagy a Windows 7:
   hogy a CD Windows 7, hogy van jelenleg a számítógépen.
   Adok a következő oldalra., És ne telepítse most !!!! számítógép-javítás adsz neki hagyni, hogy damblaua és egyet a listáról Parancssor.
   levelet net user administrator / active: yes
   admin és a számítógép felébresztése. és innen tudja, hogy hová megy, és megváltoztatni a jelszót.
   Remélem hasznos volt

 62. Ionut - mondta

  Salut!
  Köszönöm a bemutató. Ez működött.
  Hozzám legfeljebb 48MB a 8GB után tettem indítható (I ellenőrizte egy kis kis program memória)
  Most az összes kapacitást.

 63. Iulian - mondta

  A probléma az, hogy jutok be a CMD és írni diskpart és azt mondod: "nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható ütemezése batch file". Megértem, hogy nem vagyok jogosult Admin?

 64. Nem tudom, hogy csinálta (?) ... Én szigorúan követte a 7 és nem tudtam formázni a kártyát.
  Pontosabban, az első megrendelések (1-6) érvényesítik .. de miután megírta az utolsó parancs (méret fs = ntfs) ad nekem a hibaüzenet .., azaz válassza ki az új meghajtót.
  Hogy azt mondta, várják a véleményeket, és / vagy esetleg az online súgó.
  Tisztelettel Ali.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha elolvasod az előző megjegyzéseket, és kattintson a "<< Régebbi Hozzászólások" keretében az utolsó megjegyzés volt, hogy ez: A szöveg csúszott egy kis hiba, a parancs "attribútumok disk tiszta csak olvasható" és nem "attribútum kötet tiszta csak olvasható"

 65. BluPvP - mondta

  Helló Mindent megtettem, amit be stard CMD írta írtam utána Diskpart list disk drive, és én már csak 0, mit tehetek

 66. Salut!
  Megpróbáltam kijavítani egy Micro SD kártya HC 16Giga.
  Megrendelése után CLEAN következő üzenet jelenik meg:
  DiskPart évben észlelt hiba: Data error (ciklikus redundancia ellenőrzés).
  Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat.
  A kártyát használták egy rövid ideig a Samsung tablet Megjegyzés 10.1 amíg egy napon, amikor megjelent az üzenet: meg kell formázni a lemezt a használat előtt.
  Tudok vele valamit, vagy dobja?

 67. Cosmin - mondta

  Van egy usb stick 2 GB.Îl vihetők be a létesítménybe, a laptopom, hogy detectează.După neki dupla kattintás a Számítógép ikonra, én nem apare.Trebuie megjelölni tételek rejtett, így tudok adni egy jobb klikk vedea.Când számítógépes fájl másoltam, de amikor adom tészta mondja:
  Helyezzen egy diszkó diszkó rimovibile (F :). Mögött egy ablak / popup, hogy megmondja nekem:
  Completamento operazione: 0%
  Azt is így marad, amíg nem adok anulare.Ce csinálni?
  Operációs rendszer: Windows 8
  Nyelv rendszer: olasz
  Meg tudja lefordítani a pop-up a Google Translate.
  Köszönjük!

 68. Kérjük kedves ..cine tudja megmondani, hogy miért listámon lemezről lemezre csak akkor jelenik meg 0? Ez nem a partíció kártyát.

 69. Gandalf - mondta

  Oké, amit megfigyeltem, a bemutató 95% használhatatlan a legtöbb problémát. CMD nem tudja eltávolítani a szerzői, amely megvalósítja a telefon microSD (mint történt Cosmin mások). Néha stick tiszta és egyszerű lezuhant (ha nem látja computeru). Javítására, az egyetlen módja, hogy ez zeroizezi (vagyis törölni semmilyen konkrét információt az egyes byte), így készül csak a hivatásos (nem található meg a neten). CMD munkavégző szigorúan milyen lehetőségek Microsoft ajánlatok (R) Windows-=> megjavítani a védett térfogat vagy egyéb értelmetlen.

 70. Jó. Számomra ez valami más, menj formázni fat32, de nem tudom formázni NTFS, akkor hadd elérni, hogy a fájlok, zenék, játékok, minden, amit akarok rajta, csak nem tudom ntfs formátumban. Miért? Adok néhány ablak formátum azt mondja, a Windows nem tudta befejezni a formátumot ntfs. Mit tehetek?

 71. Mihai - mondta

  Salut.La nekem egy micro SD HC GB Kingston 16 Ez mind szép és jó, amíg a parancsot "Clean." Amikor adom ezt a parancsot, a következő üzenet jelenik meg: "Diskpart hibát észlelt: A média írni protected.See a Rendszer eseménynapló további információkat "
  Meg tudja mondani, hogyan tudom átadni ezt a problémát? Azt akarom formázni a kártyát, majd azokat egy másodlagos partícióra használni másolni alkalmazások a telefon memóriakártyát az alkalmazás Link2SD (ezek a lépések szükségesek mellett root) .Multumesc a jó napot!

 72. Mihai - mondta

  kösz testvér, mint te is, hogy a nyilvános üzeneteket megpróbálhatja válaszolunk!

 73. Claudiu - mondta

  Hello. Követtem a lépéseket, de annak érdekében, 5) Tiszta ismét megjelenik, ahogy írom védi ... Kerestem a nettó egyéb megoldásokat, de egyik sem megy, azt hiszem dobni a végén, ez volt 2

 74. Sorin - mondta

  Helló,
  Az én esetemben, hogy lehet valamit tenni?

  Microsoft Windows [verziószám 6.3.9600]
  (C) 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.

  C: \ Windows \ system32> diskpart

  Microsoft DiskPart változat 6.3.9600

  Copyright (C) Microsoft Corporation 1999-2013.
  A számítógépen: SAMSUNG

  DISKPART> list disk

  Lemez # # # Állapot Méret Szabad Din Gpt
  ----- --- --- --- - -
  Online 0 465 1024 GB Disk KB
  Online 1 14 0 GB Disk B

  DISKPART> select disk 1

  1 most a kiválasztott meghajtót.

  DISKPART> attribútumok lemez tiszta readonly

  Disk attribútumok sikeresen törölve.

  DISKPART> tiszta

  DiskPart évben észlelt hiba: a kérés nem történt miatt
  input-eszköz meghibásodása a kimenetet.
  Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat.

  DISKPART>

 75. Paul Valentin - mondta

  Én mindent írni a parancsot "tiszta", amikor azt mondom, diskpart hibát észlelt: média védett scriere.ce tehet

 76. Cosmin - mondta

  Én adok és adok tiszta adja azt mondja:
  Virtuális lemez szolgáltatás hiba:
  Nincs adathordozó az eszközben.
  Mit lehet tenni? Én egy virtuális környezetben wmware lejátszó a Windows 8.1.
  Köszönjük!

 77. Mihaita - mondta

  Köszöntöm Önt respect.datorita ez a bemutató sikerült kijavítani, és megmenteni a drága botot giga.mutumesc 2.

 78. Sabina - mondta

  Sal. Van egy kis probléma a 16 gb bottal. Másoltam néhány olyan film, a számítógép, amely megnyithatja BSplayer. A bot, bár, azt meg más formátumban. Megpróbáltam kinyitni a bspayer és megy, azt mondom, vannak codec. Matroska. Nem értem, miért változott a formátumot maguk vannak pc. Avi és Matroska kibír. Ez lenne az egyik probléma. A másik az, hogy szerettem volna, hogy egy kis képet, de át csak a mappát, így tartalom nélküli. Ha másolni valamit, amikor kinyitom az üzenet jelenik meg, sérült fájlt. Amikor töröl, nem jelennek meg, mint egy furcsa hiba. Én formázta a botot, és tegye és egyes filmeket. Egy nyitott, de a másolt összes (pufferelés), a másik nem nyílt ki, és úgy jelenik meg, és azt az üzenetet nem találja codec. Tud nekem segíteni, kérem? Nagyon köszönöm!

 79. Kosty Garabagiu - mondta

  Szia, én a lépéseket, ahogy mondta, de amikor így "tiszta", az én hibám történt ...!
  Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan látom:

  ================================================== ============================
  Microsoft Windows [verziószám 6.1.7601]
  (C) 2009 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.

  C: \ Windows \ system32> diskpart

  Microsoft DiskPart változat 6.1.7601
  Copyright (C) Microsoft Corporation 1999-2013.
  A számítógépen: User-PC

  DISKPART> list disk

  Lemez # # # Állapot Méret Szabad Din Gpt
  ----- --- --- --- - -
  Online 0 232 GB Disk 100 MB
  Online 1 3768 0 MB Disk B

  DISKPART> select disk 1

  1 most a kiválasztott meghajtót.

  DISKPART> attribútumok lemez tiszta readonly

  Disk attribútumok sikeresen törölve.

  DISKPART> tiszta

  DiskPart évben észlelt hiba: A média írásvédett.
  Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat.

  DISKPART>
  ================================================== ============================
  Valami ehhez hasonló, mit tehetek ebben az esetben?
  Vagy legalábbis valaki mondjuk a probléma az, hogy tudja, használhatja ezt a botot, vagy nem?
  Köszönöm,
  Várható.

 80. Alex - mondta

  Ha azt mondják, hogy egy hiba történik, és kodekek segítségével bemutató ezt .

 81. Rate Andreea - mondta

  3. select disk ", és a meghajtó beteg mumar"
  Honnan tudom, hogy melyik lemez számát?

  • ismeri fel a meghajtót a memória. Ha kibír 4 GB list disk mutatnia kell valamit 3900 MB. Ne is választhat a merevlemez partíciókat, legyen óvatos.

   • Ignat - mondta

    Helló, én miután tiszta, mondom ezt: DiskPart évben észlelt hiba: A mediais írásvédett. Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat.

    Hogyan tovább?

    • Daniel - mondta

     Ugyanez volt a probléma, és végül sikerült ezt az utat: Registry editor-> HKEY_LOCAL_MACHINE-> Rendszer-> CurrentControlSet-> ellenőrző> StorageDevicePolicies-> WriteProtect kapsz értékeljük 0 00000001 * update és adja át 1 0 és elment formázott Windows

 82. sal. de ha nem ismeri fel a Windows sdul {}, ha van valami amit tehetnek? Azt 3 darab. és sem a PC, sem tel. Nem látjuk őket egyáltalán. Köszönöm.

 83. Virgil - mondta

  Nem megy! Ügyfél táska tiszta, ha azt mondom, hogy írásvédett! Ne engedd, hogy semmit megváltoztatni ^ I rendszergazdaként futtatja (ha megkérdezik ezt)

 84. Catalin - mondta

  Nem értettem, hogyan lehet eljutni az oldalra, ahol fekete van, hogy minden a fenti műveleteket.

  • Catalin - mondta

   Elfelejtettem, hogy konkrétan akarom ezt az SD kártyát a kamera 8 GB, amely arra kér, hogy a formázás, de nem látok semmit rajta, ha kibír az olvasó a számítógép olvassa Stik jelenik F meghajtót, de amikor neki azt mondja, kérem helyezzen be egy lemezt a meghajtóba F. Az ebben a helyzetben? Volt néhány képet, amit akartam, hogy töltse le és ki a kék, amikor hazaértem letölteni őket ébredni, hogy ezt a problémát.

 85. kelu - mondta

  Próbáltam formázni egy bottal, hogy tudok mondani Canu miatt protejarii..stick oldalon van 500gb és kipróbálták a bemutató, és ad nekem hiba: diskpart évben észlelt hiba: a média írásvédett. Lásd, hogy az eseménynaplóban talál.
  ebben az esetben mi van? Köszönöm.

 86. Károly - mondta

  I és botokkal neki 3 nem megy, mit mondanak a bemutató
  és az én véleményem a logikai, nem fizikai sérülés

  látunk nyers formában, és nem tudok lformatez egyáltalán semmilyen lépést a bemutató (lépésben 6 azt mondja, hogy nincs hely a create partition primary)
  másik látja, mint a PC nem tudja másolni mindent, amit kér, hogy formázni ... formába önteni, és menjen a zsír 32 99%, akkor azt mondja, hogy nem tudja formázni sal ... így sokkal több esetben
  A botok megjavítottam 6 1, sőt ezzel a bemutató
  helyzetekre ...

 87. Megvan ugyanaz a probléma 2 tapad ... adsz nekem tisztítsa úgy tűnik diskpart hibát észlelt: A média írásvédett. Lásd a rendszer eseménynapló további információkért.

  Mindkét ..: |

 88. és ha a számítógép nem látja sticu mit kell csinálni .. lehet teljesen elpusztult null lát?

  • sem nem a windows xp ... de nem látom a Windows 8 láttam .. és ez ad nekem error

   diskpart évben észlelt hiba: a média írásvédett. Lásd, hogy az eseménynaplóban talál.
   Adok tiszta ... :( lehet megjavítani? Dobják őket? Számítunk válaszolt: *
   Köszönjük!

 89. bogdan - mondta

  Hello, van egy probléma a botot, én mentettem le róla néhány fájlt, ami hamarosan formázni a PC, és most szeretnénk másolni vissza pc ezeket a fájlokat, de nem teszi lehetővé, most már nem nevezik előtt, az úgynevezett valami furcsa helogrife, még mindig van néhány program, hogy nincs probléma, mit tegyek, Köszönöm!

 90. Marius - mondta

  Sall Van egy probléma gb rúd 8 most azt mutatja nekem, hogy nem emlékszik, már nem úgy néz ki, mint a partíció helyett kezelni lemezkezelő de látom, mit tehetek nélkül média?
  Köszönjük!

 91. Vasile - mondta

  Én nem vagyok az a módszer működik az összes zárat a PC-kártya olvasó táskát, amikor 16 GB-os microSD kártyát, elkezdtem írni merevlemez akkori listát, és csak nézni hardulul memória, van egy stik a 8 gb pc és a MIL nem osztja cmd lista csak hdd, de csak akkor, ha távolítsa el a merevlemezt mutat millió microSD ki a számítógép. formázás nem tudom, mit okozhat, gyakran nem egy bizonyos stikuri hpformat formátumban, és adta ki, de ez alkalommal nincs esélye. Azt hiszem, tettem át a könnyebb és a hő az egészet teszi POC ... ez a cucc szar, rossz a kicsi, ha fontos információt, hogy nem akarja elveszíteni őket, akkor valószínűleg elveszíti őket könnyű, mind a technológia szar.

 92. György - mondta

  salut.am egy micro sd kártya 32gb lépéseket a bemutató ... Megpróbáltam, de én találkoztam ezzel a pb http://s27.postimg.org/d3yv862k3/geo1.jpg ... Folytattam .totusi tűnik, hogy http://s18.postimg.org/clzgbn421/geo2.jpg. Cardu táska beszélve arról, hogy most, amikor adok neki én mutatják formatez.acolo windowsu 12,5mb, és hogy ő nem tud segíteni formata.ma CNV?

 93. Pitter - mondta

  Hello! Van egy SanDisk microSD kártyát 8 Gb. Amikor be a készülék néha nem látom egyáltalán, néha kérdezi formázás. Formázása után adja azt mondja nekem, hogy nem lehet megtenni, mert védett. Próbáltam a módszert írt fenti, de a "list disk" jelenik meg, már 30 Mb. Amikor eléri a lépés "create partition primary" azt mondja: "Nem használható ingyenes mértékben lehet találni ...". Milyen tanácsot tudsz adni ebben az esetben?

 94. stefan dadogás - mondta

  A memóriakártya nem olvasható a PC (kártyaolvasó tökéletesen működik), és nem tudom, hogyan kell formázni, mert nem megy formázza a telefont. Úgy találják, hogy ez hibás.

 95. György - mondta

  Jó napot! Cristi szép tegye a tutorial PickMeApp. Letöltöttem, telepített, de nem mehet tovább (én vagyok kezdő).
  Köszönöm előre!

 96. Üdvözlöm azokat, akik nem a javítási bot a fenti módszerekkel kattints a linkre, és ez az, amit mond nekem tökéletesen működött. http://www.tomshardware.co.uk/forum/296035-32-cannot-format-disk-write-protected

 97. Ilie - mondta

  Miért jelenik meg olyan?? írj readonly attribútumok ... akkor úgy tűnik, hogy ....
  0 most a kiválasztott meghajtót.

  DISKPART> attribútumok lemez tiszta readonly

  Microsoft DiskPart változat 5.1.3565

  ADD - Add a tükör egyszerű kötet.
  AKTÍV - jelöli a jelenlegi alap-partíció aktív boot partíció.
  Bekötni - Rendeljen egy betűjelet vagy csatlakoztatási pontot a kiválasztott kötetet.
  BREAK - Break a visszapillantó tükör.
  CLEAN - Törölje a konfigurációs információkat, vagy az összes információt, ki a
  lemezen.
  Convert - Átalakítja a különböző lemezformátumok.
  CREATE - Hozzon létre egy kötet vagy partíció.
  Törlés - a tárgy évben.
  RÉSZLET - Adjon részleteket év objektumot.
  EXIT - kilépés DiskPart
  EXTEND - Húzza ki a hangerőt.
  HELP - listáját nyomtatja ki parancsokat.
  IMPORT - importálja a lemez csoport.
  LIST - kinyomtat egy objektumok listáját.
  INAKTÍV - jelöli a jelenlegi alap partíciót inaktív Partition évben.
  ONLINE - Online a lemez, hogy a jelenleg megjelölve offline.
  REM - nem csinál semmit. Használt megjegyzést szkripteket.
  Eltávolítás - egy betűjelet vagy csatlakoztatási pontot feladat.
  Javítás - RAID kötet 5.
  Újraolvastatni - újraolvastatni a számítógép keres lemezek és kötetek.
  Megtartani - Helyezze a rögzítő partíciót egyszerű kötet.
  SELECT - Fókusz áthelyezése évre objektumot.

  DISKPART>

  • Adrian Gudus - mondta

   Kétlem Disk 0 képviselje a botot! Vegye ki a bemutató, hogy legyen óvatos, a jobb oldalán a lemez tárolási kapacitása szerepel a jobb oldali oszlopban méret (marrime / méret)
   Disk 0 legvalószínűbb jelentése a merevlemezen, és nem hiszem, azt szeretnénk, hogy parancsokat bemutató!

 98. Eugen - mondta

  Ez nem kérdés, de egy megjegyzést.
  Érdekel, hogyan ,, ,, egyesítése video jelet a műholdvevő és felügyeleti rendszer az egységes kábel, mint a kábeltelevíziós és kiválaszthatja, hogy mit akarnak a TV távirányító.

 99. Látom, csak egy listát lemezről lemezre bot nem látom ajutorrr

 100. Segítek magam, és valakinek van egy pendrive, a számítógép felismeri, hogy ne en DESCIDA, másolás, formázás, szóval én nem akarom elveszíteni adatokat, mint a gyerekek, hogy mindent, amit bele, kösz.

 101. Adi Enache - mondta

  Hello !!! Nekem van egy probléma, egy micro sd kártya 8Gb (Kingston) és egy külső HDD 320 Gb (LG), aki megfordult a RAW formátumban, és nem nem olyan módon, hogy formázni, próbáltam különböző módon és nem: O, többszörös formátumú adat helyreállítási programok, de nem járt sikerrel. SD kártya módszerével tn ad nekem, miután a 5 a színpadon "tiszta" a következő dolog "DiskPart hibát észlelt: Az eszköz nem áll készen. Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat ", és a külső HDD lépéssel 4 mondja feilure. Ön tudja menteni vagy kuka? Köszönöm !!!!!

 102. Szeretem hogyan magyarázza az összes videotutorialele hasznosak, van egy stik bármilyen 3 éves, meg kellett várni egy hibát a tulajdonságok lui- megmutatja nekem 0mb uilizati és 0mb szabad, még akkor is, ha a normális méret az egészet csak mutasd meg (az igazság az, hogy én és a kiégett, mintegy 6 hónapig használtam több mint stik indítható Windows XP), hanem azért, mert most, hogy újra. Köszönjük!

 103. ROBERT Balik - mondta

  Hello, van egy probléma, egy USB Stick 16 GB. Követtem minden lépést, és adok neki összeomlik után azonnal tisztítsa meg. Megpróbáltam kinyitni a tartalom és manuálisan törölni mindent, de nem engedi, hogy változtat semmin, és azt mondta nekem, hogy csak olvasható, és nincs írási vagy módosítása. Tudna segíteni? Köszönet

 104. FLORINNN - mondta

  Szia, én követte az összes lépést, és van betölteni formázás ... érkezett meg kb 75% és onnan adta erroare mi`a ... Valami ötlet, hogy mit tudok csinálni? Elfelejtettem megemlíteni, hogy kibír 3 hónap ..

 105. FLORINNNNNNNN - mondta

  Helló, követtem minden lépést, és ekkor nyerte betölteni megállt 75% dandumi hiba ... Valami ötlet, hogy mit tudok csinálni? Dobd 3 hónap

 106. Tamás - mondta

  Szia, hogy nyitott egy ülésen CMD ADMIN jogok W XP, ha tudsz?
  Köszönöm.

 107. Cipri - mondta

  Jó.
  Segíts nekem a bajban. Tettem egy THL 4400 és 16 gb kártya. Nem olvassa be a kártya beállításait. Próbáltam mindenféle programokat. Van zene, fotók és egyéb adatok nézhetsz. Hogyan tehetek azért, hogy a játékokat, programokat lehet letölteni közvetlenül a kártya. Köszönöm.

 108. jó és én is követni a lépéseket, itt, és megálltam a következő tulajdonságokat lemez tiszta olvasási és azt követően, hogy nekem tiszta urmatoru üzenet jelenik meg: "diskpart észlelt errer év: a rendszer nem találja a megadott fájlt. Lásd a Rendszer eseménynaplóban További információ ", ha tud nekem segíteni egy válasz

 109. Alin - mondta

  És ha küldesz valami hálás vagyok error "DiskPart hibát észlelt: Az eszköz nem áll készen. Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat "
  köszönöm

 110. Yeges - mondta

  Hello! Oktató dumneav.este nagyon gyönyörű, és szeretnék kérni egy kis segítség. Van egy cél. Alview p5 Quqd és én cunparat neki egy új memóriakártya samsung gb 32 clas10 és megy rendben, amíg 6 7-gb. De miután 7gb ha azt akarom, hogy letölthető filmeket vagy maideparte neki, vagy mi elveszett örökre, vagy, hogy a fájlok Szeretném letölteni. Úgy néz ki, mintha le és helyet, de ha azt akarjuk, hogy nyissa meg azt mondja, hogy nem tudja olvasni a fájlt. Mam gondolta esnek 2 a kártyáját, de im félek, hogy tönkreteszi a kártyát. Mi lehet a probléma kártya? Az Ön e comp.cu 32gb. Köszönöm a segítséget !!!

 111. Van egy memóriakártyát, hogy én nem láttam, és nem is a CMD sem általában kibír ez a nyílásba cDNS-t (windows kéri, formázza, de alkothat), nem tudja használni ...
  Hogyan tudom megjavítani?

  • Costelina - mondta

   buton akkor, ha ez a fickó
   majd próbálja meg törölni mindent utána majd alakul (ha ez cava telepítve van)
   ha nem átállni a kísérletek és a Linux (lehet egy barátja)

 112. Adrian - mondta

  Jó estét!
  Van egy probléma, egy bottal 4 Gb: mikor kívánja másolni (a) azt mondja, írásvédett, de hadd másolja a fájlokat kis PC! Próbáltam formázni a fenti módszerrel, de most már nem látja a rendszer cmd de amikor meglátja beilleszteni a nyílásba a számítógép! Hogyan tudom megjavítani? Előre is köszönöm!

 113. Hello Nekem van egy probléma, egy notebook SD mil olvassa el, de nem lehet formázni, pontosan olyan, mint te és én, amikor odaértem Diskpart> tiszta ez ad nekem hiba: Diskpart hibát észlelt: A média védett weite Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat.
  Mi a probléma ???

 114. Cosmin - mondta

  Szia Nekem van egy memóriakártya 16gb és nem formázza után megjelölteknek videotutorial.
  Adok néhány hibát pontosan mikor megpróbálok neki tiszta, marad egy darabig, majd írt: "DiskPart évben észlelt hiba: A kérés nem hajtható végre, mert az I / O hiba.
  Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat. ""
  Mit lehet tenni ebben a tekintetben, hogy én nem sikerül semmit ....
  Minden jó.
  Cosmin

 115. Andrew - mondta

  Helló, a program folytatódik merevlemezek

 116. Matthew - mondta

  Szeretném megköszönni, hogy a bemutató .va egészség!

 117. Ionut - mondta

  Sall, segítsen nekem, és mn írása után diskpart úgy tűnik számomra, hogy nem usb média, bármennyire próbálom akar

 118. Ovidiu - mondta

  Hello! Próbáltam a fenti módszerrel, mint 5 lépésre bemutató, de adok clean parancs ad nekem egy hiba „Diskpart évben észlelt hiba: A média írásvédett. Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat. „Azt, hogy nekem ezt a hibát, és mit kell tennem? Köszönöm, és várják a választ.

 119. Nicholas Rizea - mondta

  Hello. Kaptam egy bot, ami nem működik. Ez még csak nem is látta a számítógép. Mit tehetek? Meg lehet javítani?

 120. Grigore - mondta

  Hello! Próbáltam a fenti módszer csak úgy, mint a bemutató, de nem adom a parancsot, hogy tisztítsák meg 5 ad nekem egy hiba "Diskpart hibát észlelt: A média írásvédett. Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat. "Mit ad nekem ez a hiba, és mit kell tennem? Stik eddig használtam a botot indítható. Köszönjük, és várja a választ.

 121. Vlad - mondta

  Sal,

  A parancs „Tiszta” ez így is marad, és nem csinál semmit.

  Hogyan tilthatom le a kész boost funkció a normál formázás?

  merci

 122. Mihai - mondta

  Én winsows xp admin prop command not found Ende tudni kell keresni valahogy

  • Mihai - mondta

   hasznos, ha tudja Kérem, adja meg a telefon szép és nem fogom kérdezni az összes valamit ezzel kapcsolatban probléma

 123. valeronful - mondta

  Szia, Cristi! Ragaszkodom 32 GB SSD látja, hogy bármely számítógép, de lehet hozzáférni (Kérjük be egy lemezt az eltávolítható lemez). A CMD látható, amint az a bemutató lemez 6 (azaz: Nem media___0 B) és a parancs után „tiszta” ad nekem az üzenetet „Virtual Disk Service error: Nincs média az eszközt.” Megemlíteni, hogy a bot egy eSATA csatlakozó, de találtam eddig a PC-nket. Ha meg tudná visszaigényelni lennék hálás. Köszönjük, útmutatók és kívánok erőt dolgozni!

 124. Sikerült!
  Üdvözlettel szép és nyereség annyi oktatóanyagok!

 125. marian Dinca - mondta

  hello! Magam kibír rajta 128gb másolni több mappa és mappák után nyitnak végén kapok üres mappát ... mit tehetek? Köszönjük!

 126. ivanvasile - mondta

  hello, én magam kibír 64 gb, sok mappa, beszélve, hogy nincsenek nagy fájlokat, de később, ha zsákot vissza nézek üres mappák, bár én jelenik meg bot, ez elfoglalt, megpróbáltam formázza meg, hogy ez a zsír vagy NTSC, semmi, ugyanaz a probléma, kérjük szépen, köszönöm szépen.

 127. dan Şerbu - mondta

  salut.am megpróbálta a bemutató egy bottal 16gb rendelés után hibát adta egyértelmű, hogy a lemez írásvédett, így nem lehet semmilyen módon segítsen neki repar.orice van binevenit.multumesc

  • Adrian Gudus - mondta

   Ebben a bemutató adunk egy másik bemutató egy másik módszerrel. Könnyen elérheti, ha rákattint a címre írva piros „Egyéb hivatkozások” keretében az utolsó megjegyzést ez a bemutató

 128. Alex - mondta

  Cristi zseniális. Köszönöm szépen. Régebben a bemutató MicroSD kártya formázása, hogy nem tudta volna alakult. Ez azt mutatja nekem, csak 90 MB áll rendelkezésre. Ez hibátlanul működött. köszönöm

 129. Vasile - mondta

  Szia, Próbáltam a micro SD formátum a memóriakártyát, miután tiszta parancs ad nekem a következő üzenet jelenik meg: "Diskpart évben észlelt hiba: nem lehetett végrehajtani a kérelmet, mert az I / O hiba.
  Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat. "Köszönjük!

 130. yolo666 - mondta

  Szia Nekem van egy probléma a 16 stik gb nem tudja formázni, vagy CMD térfogata, mint 2 mb mutatja nekem, hogy van-e módja, hogy visszaszerezze azt ??

 131. Írok után történik CLEAN: DISKPART észlelt hiba A média írásvédett. Megjelenik az esemény naplót a további információkért. mit kell tenni?

 132. Gabriel - mondta

  Köszönöm, Cristi. Ez tökéletesen működött, miután a leírás.
  Jó szerencsét!

 133. és megy nekem! Tudna nekem segíteni !! ... ott jövőre mesaj..DiskPart ütközött hiba paraméter nem megfelelő. Lásd a Rendszer esemény Hosszú További információkért ..Va ............... köszönöm!

 134. Andrew - mondta

  Salut! Ez a megoldás és tutrial változata ez a videó is elérhető HDD, kérjük, válaszoljon nekem! Előre is köszönöm!

 135. Cristi - mondta

  Jó.
  Kipróbáltam egy bottal, hogy nem lehet formázni ment végig a lépéseket, de ha formázza meg nem jelenik az üzenet „lemez írásvédett.”
  mit tehetek? van egy másik módszer?
  Köszönöm.

 136. Cristea victor - mondta

  Sok köszönet a tutorial sokat segített !!!

 137. Breham - mondta

  Nem megy, ha adok adok erroare tiszta error „észlelt év DiskPart hiba: A média írásvédett. Lásd a Rendszer eseménynapló további infomaţionale. "
  Ez, úgy forduljon Ramon P. Breham Facebook oldalon, akkor hagyj üzenetet DOB honlapján [Email protected] .

 138. Costin - mondta

  Boldog születésnapot!
  Ragaszkodom a vödröt 4gb marad világító LED
  -az bevezetése usb villogó néhány Secunia és világít
  -Nem megjelenik a Sajátgép
  -apare az eszközkezelő és eszközök és nyomtatók
  USB hardver-id \ VID_058F & PID_1234 & REV_0001
  hol talál egy programot, hogy frissítse a fajta Alcor van ... nincs vírus ...
  Előre is köszönöm

 139. Costin - mondta

  boldog születésnapot

  • Costin - mondta

   Van egy probléma, egy bottal hama 4gb
   -az bevezetése usb .. villogó fény világít, néhány másodperc után
   UsbStor \ DiskGeneric_USB_Flash_Disk__7.76
   Chip száma: 9380
   Chip Leírás: 6387
   -nem láttam számítógépen
   - Látták csak az eszközkezelőben és eszközök és nyomtatók
   Hogyan lehet visszaállítani Alcor flash, vagy flash alkalmazás, ahol a többit megtalálni Alcor Au ...
   köszönöm

 140. Dragos - mondta

  A mi megoldásunk nem megyek az én esetemben, és volt egy ScanDisk 30 GB. Paragon Partition Manager sikerült 14 Free Edition hogy én formázott bot után rendben volt. Kipróbált és formázási a Windows vagy más megoldásokat a neten.

 141. Én voltam a helyzet, hogy nem láthatja adataimat a botokat. Az egyetlen megoldás az volt az automatikus hibakereső egy Hackintosh - amely Mackintosh változata. Még nem volt semmilyen probléma. Én általában tapad egészül ki korábban azt állítani a számítógépet, hogy azok védelmére.

 142. alexa - mondta

  Van egy bottal néhány mappa / dokumentum nem nyílik meg. Nevük jelennek fekete négyzetek és szimbólumokat. Mit tehetek, hogy ezeket a dokumentumokat?
  köszönöm

 143. Aurel - mondta

  JÓ hiszem, hogy bárki tud segíteni a probléma van egy SSD TRANSCEND én helyezte más oldalakon, és már nem kapott raspuns.Am vásárolt Transcend SSD TS32GPSD330 32gb AMI volna cserélni a merevlemezt egy rendszerben PEUGEOT rt4 407 audio GPS-rendszer fogadja és telepíti rt4 az egyetlen év, azt állítva SLAVE év helyett PC nem látja egyáltalán haláleset ???? Ami sal tenni pc, mint a klón csinálni, mint a telepítés, és a másolás térképek -Music radarok stb néhány napig tart, és egy csomó dízel. PC látja évben csak álló MASTER éves mester, de nem az a rendszer kap rt4 pokolian reményt, hogy a választ, mielőtt az én másik oldalon senki sem válaszolt a PC 2015 új kábelt én -SAT IDE adapterek USB pin IDE 44 év Próbáltam mindenféle PC nem látja rabszolga év ????????????????????????????????? ??????

 144. Gabi - mondta

  Hála sokkal, sokkal, muuuuuuult !!!! Te sokat segített ezzel bemutató szuper !!

 145. marcopolo - mondta

  Fej jó tutorial ... csak én ... az állam nem működik túl sok lépést „tiszta”, akkor ő adott nekem a hiba, hogy az meghaladja timpul..asta van ... Azt hiszem, ez hibás hardver ...

 146. Adrian Simion - mondta

  DISKPART> create partition primary

  Nem használható Lehetne ingyenes mértékben talált. Lehet, hogy nem áll rendelkezésre elegendő
  szabad hely a partíciót a megadott méret és eltolás. Bővített
  különböző méretű és offszet, vagy nem adja meg sem létrehozni a
  maximális méretű partíciót. Hogy lehet a lemez megosztjuk Az MBR-lemezen
  partíciózását lemez formátum tartalmaz sem 4 elsődleges partíció (nincs
  Lehet több partíciót hozott létre), vagy 3 elsődleges partíció és egy kiterjesztett
  partition (logikai meghajtókat csak jöhet létre).
  hogyan tudom megoldani? Megvan a bot újra 16 gb, tettem pc és megkért, hogy formázni és mértéke az alapértelmezett volt 64 mb, próbáltam formázni, de ez nem működik, akkor azt a következő lépéseket követi te és én kapta meg a fenti hibát orvosolni lehet valahogy beragad, vagy akkor dobja ezt a szemetet?

 147. Valter - mondta

  Van egy micro SD memóriakártya, hogy tartja őt 32 Gb telefon ... csináltam egy filmet, és amikor adtam a galéria nézni a forgatás blokkolva volt. Ha kibír egy kártya olvasó láthatja az egészet úgy tudnám menteni a számítógépre. Próbáltam formázni ... nem lehet formázni. Próbáltam ezt a módszert, és lépésben 6 nem megy. Próbáltam particionáló programot ... nem működött. Az összes fájl törlése rajta, kivéve egy, amikor behelyezett kártya olvasó felfedezik, hogy minden a helyén van.
  Van még egy másik módszer a formázás és javítás a kártyát?

 148. Ragaszkodom 4GB, és nem adja meg az összes megpróbáltam a Windows formátum, megpróbáltam formázni a Windows elérése oldalon, és én letöltött programok specializate.Ce kell tennem?

 149. sorinch - mondta

  Sikerült formázni a memória kártyát rufus 16g szél nem látja, de látja a diskpart.
  Rufus és elindít egy programot hozott neki, miután formátumban.

 150. Catalin - mondta

  Tiszta miután parancsot ad nekem hiba
  Mit kell tenni?

 151. Marian - mondta

  Helló,
  Ez tökéletesen működött
  Megpróbáltam egy stik ptr indítható BIOS frissítést HP USB Disk Storage Format szerszámmal. Sajnos valami amers ok. Az üzenet az volt, hogy Stika túl magas. (8 van gb) után nem képes itru hiba benne.

 152. alex - mondta

  szia újra hívást kérve vélemények és info van stik gb usb 65 és 5 elérik az üzemi részem azt mondja .. diskpart tiszta év ütközött hibát. Ő nem kér a hideg végre, mert az I / 0 készülék hiba. lásd, hogy az eseménynaplóban talál. Cristy ms nam értetődik, hogy ha azt akarjuk, hogy segítsen nekem

 153. hajsütés - mondta

  szia. Követtem a lépéseket, hogy kötelezze a „tiszta”, ahol ez a hiba történt: DiskPart évben észlelt hiba: A kérés nem hajtható végre, mert egy I / O hiba. Lásd a Rendszer eseménynapló további információkat. Van ötlete, mi lehet? Azt hiszem, nem lehet valahogy túlerőben írásait? köszönöm

  PS: bottal a Kingston egy 8Gb és szinte új, csak néhány alkalommal. és abban a pillanatban üres. adja meg, hogy a jobb klikk tulajdonságok, ahol meg kellett mutatnia, mennyire elfoglalt hely (kék és rózsaszín) megmutatja csak a szürke kör. Nem úgy néz ki, mint egy partíciót.

 154. FlorinX - mondta

  wow, ahogy kerestem egy ilyen tutorial, van egy stik, amely az 15 gb demencia nem tudom több, mint 49 a mb, és amíg használtam ezt a formátumot nem állt helyre.

 155. Cristi - mondta

  Van egy botom, írásvédett, nyitott cmd és tiszta parancs, mondj egy hibát vagy valamit, amit még mindig tudok használni

 156. Liviu - mondta

  Köszönet szépen ment borotva, őszintén szólva erős ember vagy

 157. Andreea Sara - mondta

  Jó! A botom új, és a számítógépem nem olvassa fel. Minden alkalommal, amikor a számítógépembe teszem, látom, hogy "Cserélhető lemez (G :)". Mi az oka? Lehet-e valami mást rögzíteni?

 158. Iwaa - mondta

  Köszöntöm. Valaki sikerült formázni az eredeti Windows 10-t? Újabb 10 ablakok érkeznek egy 16 Gb botra. Megpróbáltam ezzel a módszerrel és a nyilvántartások változásával. Kell-e védeni a hardvert? (Tartsa meg, amíg vannak írógéppel ellátott írógéppel ... ami most a microSD-től SD-ig terjed)

 159. katta - mondta

  az egyetlen lehetőség, ami nekem dolgozott.
  és messze a legegyszerűbb.
  mindenféle változat volt, ami a különböző alkalmazások letöltéséhez szükséges, és amelyek nem működtek.
  Köszönjük!

 160. György - mondta

  Megmentett egy botot. Köszönöm

 161. Daniela N - mondta

  Fel lehet-e rögzíteni az adatokat egy botra, hogy megvédjük az adatait, nem másolható / módosítható, elküldhető?
  A védendő információk szerzői jogi védelem alatt állnak, és minden másolás, küldés stb. Kísérletkor önpusztulhatnak, vagy nem szerezhetők be.

 162. Daniela N - mondta

  Nem fogadtam el egy kérdést: Melyek a bot alkatrészei (alkotóelemei)?
  köszönöm

 163. Petrica - mondta

  bot védett Az üveglapon feltettem a samsung tv-csatornák listáját, amelyet szerkesztettem a SamsChannelEditor segítségével, és már nem használtam, de tévénézés közben követtem az oktatóprogram lépéseit, és nem látom, de amikor tiszta írom, azt mondja, hogy hiba

 164. florin - mondta

  az oktatóprogram által a tiszta parancs után végrehajtott lépéseket követően a következőt kapom: "A DiskPart hibát észlelt: A hozzáférés megtagadva. További információt a Rendszer eseménynaplójában talál."

 165. florin - mondta

  és azok számára, akik nem látják az ablakokat, a diskpart nem ad médiumot, tehát azt hiszem, vége ennek !!! nem igaz?

Trackbacks

 1. [...] Meghajtó írásvédett! Hi barátok, néhány évvel ezelőtt csináltam egy bemutató, amelyben megoldottuk a problémát egy USB stick észrevétlenül. A megjegyzés rovatba, hogy a cikket, már írt sok a probléma, mi [...]

 2. […] Javítsa meg a memória által védett vagy nem észlelt memóriakártyát […]

 3. […] Javítsa meg a memória által védett vagy nem észlelt memóriakártyát […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.