Gyors GPS helye minden Android okostelefon

Gyors GPS helye minden Android okostelefon
4.61 (44) 92.27%

Szia barátok, ma támadunk a téma helyét, amely az egyik leggyakrabban használt funkciók egy modern smartphone. Facebook, Google, Twitter, Youtube, Bing, mind a helyét!
Szinte az összes alkalmazás a GPS adatokat, különösen a navigáció, és a kereső, amit tudnod kell a helyre, különben honnan tudja mutatni nyújtunk releváns találatokat Románia és az ország meglátogatott?
A lokalizáció utóbbi években a tudomány már hosszú, is megjelent novemberben helymeghatározó hálózati eszközök, mint például a GLONASS (orosz rendszer) vezettek be az új technológiák, mint az A-GPS (GPS asisted), mind a pontos helyét, és gyorsabb. Azonban mindezen újítások, mi okostelefonok mozognak túl lassan, amikor a hely. Mi jó 8 magok SOC, meg kell várni, 2 percig GPS segítségével határozza meg a helyét?
Legyen tudatában annak, hogy sok az elvesztett időt helymeghatározó rendszer (GPS + A-GPS + GLONASS), hogy hol, használják az adatok olvasására használhatatlan.
A-GPS rendszer nem kell olvasni csak vonatkozó adatokat Romániában vagy más országban, ahol van.
Nekünk ma megkönnyíti a munkát helymeghatározó rendszer módosításával gps.conf fájl
Miért van szükség?
1. Telefon vagy Tablet gyökér
2. Ez gps.conf romania vagy megfelelő helyet
3. A gyökér böngésző vagy root file manager
4. Egy alkalmazás, hogy ellenőrizze, hogy a hely GPS teszt (Opcionális)
Csomagolja ki és másolja a fájlt gps.conf a / system / etc / .Sfatul és megtartjátok az én régi gps.conf fájlt, azt tudod használni abban az esetben, ha nem tetszik valami. Miután átmásolta a fájlt gps.conf a rendszer / etc / kell változtatni fájl jogosultságait a 0644 (mint a bemutató), akkor újra kell indítani a telefont.


FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Marius Nechifor Azt mondta:

  De abban az esetben, mondjuk hagyja a telefont egy másik országban, anélkül, hogy használja a telefont, hogy tartsa szem előtt a hely, ahol maradsz, és azt szeretnék, hogy jöjjön haza a kedves iGO navigátor, amely csak műholdak, II talált vagy talál nehezen, vagy, hogy a régi fájlt vissza? Google Maps tudja, hogy működik a vezeték nélküli hálózatok, illetve a GSM.

  Megjegyzés megtekintése
 2. írisz Azt mondta:

  Cristii nem említettem semmilyen .gps.conf ... én tel.rootat.si egyedi ROM telepítése .. Lehet, hogy a megváltozott rum rá kell távolítani minden, amit kerestem más fájlokat nem elérni.

  Megjegyzés megtekintése
 3. írisz Azt mondta:

  Add, hogy mit írtam fent., Hogy minden hiányzó gps.conf fájlt. Beléptem a hely, amelyet a cristii, és megállapította, hogy ez működik ,, ... tényleg csatlakozik gyorsan ffff műholdak .5-7 sec. de azt hiszem, még mindig problémát jelent ... Amikor láttad GPS teszt ad egy nagyon nagy pontossággal .. Ex. Lábamnál még 4., De amikor megnyitja egy alkalmazás, mint a Google Maps Navigation. ő már nem, hogy pontosan ... van különbség 150-200 méterre a helyem., és mindannyian látni, hogy az állam, a távolság beállításához, de hosszabb .. Úgy látszik, nem .... Vegyünk egy teszt, és.

  Megjegyzés megtekintése
 4. liviuflorin Azt mondta:

  Remekül működik a 2 Note LTE gyökerezik. Kár, hogy nem egy hasonló megoldás az intelligens nerootate oldalakon.

  Megjegyzés megtekintése
  • ion Azt mondta:

   Helló LiviuFlorin,
   Próbálja viptrackpro A Google Play. Én kipróbáltam egy Samsung S3 nerootat és elment kiváló, akár anélkül lokalizációs kezdtünk. Azt hiszem, én is használtam WiFi és a GSM-cella.

   Megjegyzés megtekintése
 5. adi Azt mondta:

  Cristi terved bemutatója felügyeleti rendszerek? PoE teljes minden .. ez lehetetlen, hogy ne otthon lehet telepíteni.
  Azt szeretnénk, hogy a boltban. Szeretnék valami kicsit jó. forgatták / felvett éjszaka, amikor sötét van, és a fények, vagy gyenge fényforrást. , és IP kamerák. egy jó fogást a falon. Lehet, hogy ideje, hogy ajánlani nekem egy modell kamera.
  Azt akarom, hogy sd kártya, és amikor tudok egy másik helyre, hogy a kamera rekordokat.
  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 6. Stefan Azt mondta:

  Milyen telefon az, hogy van Krisztus?

  Megjegyzés megtekintése
 7. Mátyus Azt mondta:

  Sal. Van egy dolog, kérdezni, meg tudja csinálni a tutorial arról, hogyan működik a program XBMC for Windows (http://xbmc.org/about/).

  Megjegyzés megtekintése
 8. Adrian Azt mondta:

  Sall 2 leptopuri Acer és az ASUS egy másik processzorok .Mi hogy néhány részletet a 2 processzorok és szeretném valaki szóljon ,, Melyik processzor a jobb? ,,.
  ACER ASPIRE 5738Z - Intel Pentium dual-core processzor T4200 ** (2.0GHz, 800MHz FSB, 1MB, L2cache **) .ram 4.00 GB.
  ASUS K73E - Intel Pentium ** ** R R @ 940 GHz CPU B2.00 2.00GHz .ram 4.00 GB.
  köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 9. liviuflorin Azt mondta:

  Gps.conf fájl jogosultságokat, mint a bemutató vagy szöveg 0664 0644 ??

  Megjegyzés megtekintése
  • liviuflorin Azt mondta:

   ... A válaszom helyes 0644 egyedül ... Össze voltam zavarodva ptr. mint note2 LTE gyökerezik a CM11, működik jól és gyorsan, és gyökeres puha note3 eredeti kemény ... .További mozog nehezebb, mint az eredeti gps.conf .... Okoz-e ez .. ??

   Megjegyzés megtekintése
 10. Alin Lucian Azt mondta:

  Sajnálom, hogy írt ezt a kérdést itt, de én hirdették meg, hogy a megfelelő alanyok, de válaszolt NIMEI, a téma írt 2009 ...

  Vettem 2 Blu-Ray lemezek, telepítettem BrnAware de az optikai meghajtó nem ismeri! Meg kell, hogy az optikai meghajtó "különlegesebb" égetni a Blu-Ray, vagy az enyém, de én nem.

  Köszönöm a választ!

  Megjegyzés megtekintése
 11. Iasmin Azt mondta:
 12. György Azt mondta:

  Suedia.Dar mi hiányzik Kambodzsa.

  Megjegyzés megtekintése
 13. adi Azt mondta:

  lehet egy tutorial gigabites router, hogy jól működik a FiberLink 1000 az RDS?

  Megjegyzés megtekintése
 14. Silviu Azt mondta:

  én samsung galaxy mini gt -s5570 android sikerült nekem, hogyan tudok helyreállítása vagy újratelepítése?

  Megjegyzés megtekintése
  • Alex Azt mondta:

   Pontosan mit "Én nem android"?
   Mi a hiba mit mutatnak? Milyen feltételek mellett? Mi történik pontosan?
   Android vaku uind telepítse újra a hivatalos firmware a telefon, amely megtalálja használatával Odin sammobilr. Ön bemutató sorozat Odin, és itt található a keresési mezőbe

   Megjegyzés megtekintése
 15. Calin Azt mondta:

  Van egy javaslatot bemutató lehet, hogy egy bemutató, hogyan kell összeállítani egy programot forrásból? például, hogyan kell telepíteni a Java programot a java.com Ubuntu. mint a forrás tar.gz és össze. alternatívájaként Java nem működik minden platformon ubntu java. és sok forrásból egyértelmű utasításokat, hogyan kell lefordítani és telepíteni

  Megjegyzés megtekintése
 16. Cristian Oprea Azt mondta:

  Helló Cristi, helló mindenkinek. Velem az egyik, és nem fuction is, így úgy döntöttem, hogy a régi fájlt, de aztán nem csak megtalálni és erősít a gps teszt azt mondja, nem a helyzet. Tudja valaki, mit tehetek?

  Megjegyzés megtekintése
 17. Cristian Azt mondta:

  Szia, meg tudja mondani valaki, ha mi vagyunk a témában a GPS, hogyan érhetem el, hogy 4.1.2 android (Galaxy S 2), amikor kiderült, egy alkalmazás, amely a GPS műholdas navigációs állandó. (Ha elhagyja az app marad fix műholdas navigációs, és amikor vissza akarok menni az alkalmazás megkeresi újra) .I akarom tudni, hogy tudsz mindig is fixat.Multumesc

  Megjegyzés megtekintése
 18. flo13 Azt mondta:

  Helló, én nem megy jól az én Galaxy S Plus, de néztem a bemutató, és olvasd el, és tegye vissza a régi fájlt. rontottam én nem látok különbséget a cserébe, amikor újraindult a telefon elindult kemény, és ha elakad eltávolítottam az akkumulátort. egyébként ez nem egy kockázatot érdemes kipróbálni és tiszteletét bemutató.

  Megjegyzés megtekintése
 19. Dan Azt mondta:

  Egy hasznos alkalmazás az okostelefonok, mint a GetThemAll https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fvd
  letölthető médiatartalom különböző oldalakon (akár útmutatók ezen az oldalon)

  Megjegyzés megtekintése
 20. Ovidiu Azt mondta:

  Helló. Ha elvesztem a telefont, hogy exp (android), találom hasznosnak f, és azt hiszem, nagyon hasznos műszaki PDVD így tudok megtalálni a telefont. Van-e olyan alkalmazás, amely képes arra, hogy lehetővé teszi a telefon az elhelyezkedés elveszett amikor felhívta egy bizonyos órát nuamr vagy SMS-ben a kódot?

  Megjegyzés megtekintése
  • Alex Azt mondta:

   Lásd a sok oktató a helyszínen. Szerintem Cerberus valamit.

   Megjegyzés megtekintése
   • ion Azt mondta:

    Hi Ovidiu,
    Igen van egy ilyen kérelmet. Úgy hívják viptrackpro és veszik le néhány ügyes rómaiak. Eltekintve a Google Play tudják ők is professzionális szolgáltatást kezdő helyét + átviteli idő, amikor az egy adott üzenet vagy hívás egy adott telefont.
    Sőt, a helyszín most nem a GPS pozíció (épületekben), a WiFi és GSM háromszögelési sejtek.
    Láttam egy detektív ilyen kérelmet, és én kicsit bizsergető .... milyen technológiát tehet

    Megjegyzés megtekintése
 21. Catalina Azt mondta:

  Hogyan találom meg egy ellopott telefon Samsung Galaxy mini S3 nélkül gps engedélyezve, vagy mást elment a rendőrségre

  Megjegyzés megtekintése
 22. adrian Azt mondta:

  Van egy telefon samsund galaxisok 5 vásárolt használt széles Anglia boltban, hogy eladja a mobil leptopuri stb Gondolok, hogy mit kell tenni a telefont helyüket ezeket a műveleteket, amit a munka könnyebb titkosszolgálat és a rendőrség így könnyebben megtalálható és spoinat ???????????????? ?? ha akarom elrejteni annyi hatóság különösen Angliából, és jönnek a romániai csinálni, mint mi, hogy a víz a malom SRI és a Gábor rendes biztonsági ügynökök, hogy pontosan ismerte a helyét

  Megjegyzés megtekintése
 23. Dascalu Bogdan Azt mondta:

  Jó estét,
  Próbáltam, hogy a cucc az Xperia st27i. De nekem úgy tűnik, hogy ez ugyanaz, mint korábban. Tapaszt felhelyezése előtt rossz pillanatok utolsó 5-10 perc, és csak a jó idő 1-2 perc. Alkalmazása után a tapaszt tartott 3 perc az első kísérlet, olyan vélemények?
  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 24. ipse Azt mondta:

  Vajon minden kommentátor itt volt a kíváncsiság, hogy nyissa meg a fájlt.

  Megjegyzés megtekintése
 25. Adrian D. Azt mondta:

  Hello! Galaxy S6 saját egy pár nap, és én már nem 7,8 SatNav megfelelően működik. Google Maps adok arról, hogy miből (lépések) nézem lenne jobbra vagy balra, ha valójában ez előttem ... És nem helyeken már nem veszi rendesen, ha kiválaszt egy bolt kérem a pont az ellenkező ... Mi a teendő?

  Megjegyzés megtekintése
 26. Cristina Azt mondta:

  Hogyan lehet megállapítani, hogy ki az a személy, facebook, ha nem tudom, nem barátok, és nem írható kizárólag saját poza..si

  Megjegyzés megtekintése
 27. Vlad Azt mondta:

  Helló jön egy kérdés. Mi teszi a telefon már nem vállalja a jelenlegi helyen, itt utalok a YouTube alkalmazás, hírek stb penrru minden adat az országban, és azt akarom, hogy az adatok a román. Azt nem tudom, hogy van megoldás: d

  Megjegyzés megtekintése
 28. Diana Azt mondta:

  Loptam egy arany Samsung Galaxy j 5 2015 mit tehetek?

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Írja be a keresőmezőbe a jobb felső „elveszett telefon helye” vagy „Android Eszközkezelő”, és nyomja meg az Enter és megtalálod útmutatók a témában
   Nem akarom, hogy összetörje a reményt, de ha már kész lopásgátló berendezés ellopják, mielőtt nagyon valószínű, hogy talál neki

   Megjegyzés megtekintése
 29. Mihai Azt mondta:

  Salut..mie a mobilom ellopták Homton 7 .. .. próbáltam megtalálni azt a Google-fiók, de az a személy, aki ellopta azt csak néhány csatlakozások 2 luni..adica temporar..recent azt találták, hogy a Google-fiókot törölte. Vannak véletlenek, telefon található? Talán használ az IMEI?

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló