Felvétel és elfogás távolsági hívások bármely telefon Android

Távoli hívásrögzítés és lehallgatás - hogyan kell csinálni?

A regisztrációhoz a telefonhívások, akkor használja a program neve ACR, ami ingyenes. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy automatikusan rögzíti az összes hívás, vagy csak bizonyos hívásokat szűrés egy kapcsolat.

ACR hívás felvétel alkalmazás.

Egy olyan alkalmazás, az Android látszólag egyszerű, de ad egy csomó lehetőséget. Egy kis türelmet tehetjük kérelmet teljesít jól a háttérben zavarása nélkül minket minden alkalommal az értesítéseket.

Értesítések leállítása hívás felvétel alkalmazás ACR.

Hogy végleg abbahagyja az alkalmazás értesítést, meg kell kikapcsolni az értesítéseket, és app beállításokat és a bejelentések Android.

Miért áll bejelentések rögzítése közben a hívásokat?

Egy egyszerű ok lenne próbált bejelentést. Ennél fontosabb ok átalakítja egy alkalmazás kém app, amely rögzíti hívásokat és elküldi őket, hogy a felhő, vagy egy FTP szerver.
Hogyan ACR viszont egy kém szoftver, hogy elfogják a hívásokat?
1. ACR verzió ingyenesen si ACR kereskedelmi változat (5 lej)
2. Állítsa le az összes értesítést
3. Fiók létrehozása szinkronizálása felhő (dropbox, hajtás, FTP, stb)
4. Elrejtése alkalmazás Apex launcher (Vagy valami)
5. Hozzáférés perc, hogy a telefon rekord
Sőt, korlátozott költségvetésű kémek számára történő hallgatási alkalmazás; 5 lej, és menj dolgozni.

Hogyan jogi felvétel hívások?

Elvileg felvétel nevezi nem legális, ha mindkét fél egyetért.
Vannak azonban olyan esetek, amelyekben ez jó, hogy rekord a hívásokat például:
1. Ha kap fenyegetéseket telefonon
2. Ha zsarolják
3. Ha bántalmazták
Úgy értem egyfajta önvédelem. Végül minden fegyvert nem lehet használni, ha nem megengedett; de néha egy pisztolyt, az életmentő lehet, még akkor is, ha nincs engedély, hogy elbírja a fegyvert.

Ezért mondom, hogy az ACR uszály legjobb hívás felvétel alkalmazás?

Egy egyszerű válasz a "BEÁLLÍTÁSOK". Ez az alkalmazás nagyon sok beállítást kínál, így átalakíthatjuk ízlésünk szerint.
A fő funkciók által kínált ACR:
1. Mi értesítési beállítások
2. Beállítások rögzítésére, mikrofon, Bluetooth, hangszóró.
3. Feltöltés beállításokat a felhő, vagy FTP
4. Küldj bejegyzéseket e-mailben
5. Szűrőbeállításokat érintkezőnként
6. Automatikus vagy kézi felvétel
7. Alkalmazás jelszó védelem
8. Különböző felvételi formátumok
9. késői regisztráció
10. Automatikusan törli rekordok

Videó bemutató - Hívások rögzítése és lehallgatása távolról





Kapcsolódó oktatóanyagok



Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Lucian - mondta

  "Mester", sajnos a címnek semmi köze a cikkhez!

  • Felvehet felhívja telefonon vagy telepítheti / beállítani az alkalmazást egy másik telefonra, hogy elkapjam beszélgetést a felhő számla.

   • Adrian Gudus - mondta

    Hiába az embereket zavarja, hogy magyarázza felületes. Általában a saját feje, ha a dolgok nem kötik a bemutató fut, és figyelmen kívül hagyja a szöveget írt fenti bemutató hívő ő hozott oda, csak így töltés
    Valószínűleg a srác akart élő demo, mint egy másik tedd be a telefont, hogy a hívást egy másik eszközön, a hozzáférési hívások
    Amelyben egyértelműen kifejtette a szövegben és a videó
    Lépés 1: megvásárolja a kereskedelmi verziója az adott alkalmazásnak
    2 lépés: a telepítés a sértett telefonon, tiltsa le az összes értesítést az app, ahogy azt mutatta, az oktató
    Lépés 3: A beállítások app, Cloud tesz egy felhő fiókot, amihez hozzáférhet (Drive, Dropbox)
    Lépés 4: állítsa be az alkalmazás meghívja a regisztrált fiókot kell betölteni bevezetett felhő, és várja az áldozat, hogy a hívások
    Lépés 5: az eszköz hozzáférését a felhő véve, hogy beírt az alkalmazás beállításait áldozat és meglátja ott rögzített hívások. Mi lesz olyan bonyolult?
    Szerettem volna csúfoló azt állították, hogy a bemutató nem kapcsolódik a címet. Mivel?!?

    • TASE - mondta

     sajnos szörnyen kezdtél ... ... ha pénzért van, akkor nem jó! :))
     A világ csak azt akarja Mocco, ha nem tesz az átkozott moka

  • kanóc Zdrampâr - mondta

   Így hangzik a cím, igen…

 2. Adrian Gudus - mondta

  A teljesen legális lehallgatás
  Illegális elkapjam / beszélgetés rögzítéséhez van két másik embert.
  Amikor két talk és elhelyezte mikrofonok rekord illegálissá válik. Ha részt vesz a kérdés, és rögzítse a beszélgetést (akkor is, ha a két nem tudják ezt, hogy regisztrált) nem illegális.

 3. Cata - mondta

  egy nagyon rendben lévő alkalmazás ... 10. osztályos srácok a videó bemutatóhoz.

 4. Alin - mondta

  Ha a felvenni kívánt hívások Xiaomi vevő.

 5. TASE - mondta

  rögzítheti beszélgetéseit ... törvénytelen a terjesztése (a beszélgetőpartner beleegyezése nélkül)

 6. Videó - mondta

  Van egy LG Nexus 5 és korlátozza a Google / LG. Igen hiba nem lehet felvenni, mert korlátozott a telefon nem tudja használni ezt a funkciót. .. Tettem egy másik hivatalos android. Most 6.0 Marshmallow Android változat. Sosem találtam olyan felvevő program, amely nem hív, a hibát. A samgung S5 tökéletesen megy.

 7. Helló, jön vpn tudnivalókat a Raspberry Pi?

 8. Calin - mondta

  úgy tűnik, nem olyan jó ez az alkalmazás. Azt hiszem, ez a legjobb, hogy alapkiépítésben sok telefonok. Most, hogy a felhő nem igazán számít, legalábbis nekem, mint én kézzel menteni a felhő.

  • Adrian Gudus - mondta

   Érted semmit, érti a hatalom a kérelmet. Ez egy olyan alkalmazás, amely lehet rejteni a szeretett (ha féltékeny), és mert az, hogy a felhő, úgy találja, később beszél vele szeretője, anélkül, hogy mellé, amikor beszél vele szeretője nélküle járni telefon anélkül, hogy fizikailag ellenőrizze a telefont
   Néhányan azt annyira, de annyira felszínes, Isten ments!

   • Calin - mondta

    Nézem a videót Adrián farok fejét, mielőtt bármit is mondanék. Igen azt mondtam az én esetemben. plusz, ha barátnője / iubitu nincs aktív internet nincs szinkronban. de hasznos azoknak, akik szeretnék, hogy kém, ha másképp nem nai nem dacol a telefont. Emellett alkalmazás szinkronizálható fisieru szembeszáll a telefont, ha úgy dönt, az elérési utat a Google Drive és egyéb programok

 9. Ovidiu - mondta

  nagyon nehéz telepíteni, én Amica Telefonu elég jó magam, és akkor minden meghajtó?

 10. Mihnea - mondta

  Érdekes kémkedés! :))
  Reméljük, hogy nem hagytad el a projektet málna pi - szerver, vpn stb. Segítségével?

 11. Achim M. Moga - mondta

  Srácok srácok, 65 éves vagyok, és nem értem, hogy nem értitek, hogy működik ez a program, kipróbáltam a licencelt verziót, nagyon jól működik. amikor nyugdíjas vagyok, segítsen nekem - gratulálok
  Achim

 12. Leon - mondta

  Cristian Cismaru és Adrian Gudus. Azt is javasolta többször egy ideje, hogy cenzúrázzák ,, ,, néhány megjegyzést azoktól egyének agya, mint egy makk, de mereven ,, ,,, amely létrehozza izgalom és az idegeket. Láttam néhány gyöngy ,, ,, eltávolított néhány kapcsolódó ACR .Citez: ,, nem tűnik olyan jó ez az alkalmazás. Azt hiszem, ez a legjobb, hogy alapkiépítésben sok telefon ,,?! . Okostelefonok nem előtelepített egy program rögzíti a hívást. Megjegyzés: Ez a program jól működik, ha beállítja ACR, hogy az Android nem áll meg, amikor a hívást. Hogy keresi a telefon beállítása: ACR alkalmazások védett és kullancs alkalmazás.

  • Adrian Gudus - mondta

   Igen, néhány okostelefonok már a lehetőséget, hogy a hívások rögzítését. Kevés, de sok modell (ha nem az összes) Xiaomi van ez. Még Samsung kínált ez a lehetőség néhány eladott modellek az egyes országokban.

  • Costi - mondta

   touche.ar kell tartózkodni kommentálja azokat, akik nem kell ezt tutorial.nu minden telefon rendelkezik ezzel optiune.eu saját rn3 és Xiaomi ez a beállítás, és tudnak küldeni kis beállításokat a bemutató nem cloud.daca nekem, hogy nem jelenti azt, hogy hagyja átlagos megjegyzéseket ezt tutorial.pe alkalmazás segít másoknak

  • Adrian - mondta

   Hol találjuk ezt a beállítást a telefonban? Azt P8 lite, és találtam. Köszönöm.

 13. MUSAC - mondta

  egy kérdés-pot hívásokat lehet rögzíteni a whatapp-on? Nem sikerült ... .köszönöm

 14. Calin - mondta

  Cristi tegye a tutorial neon munka

 15. Ice Alinutza - mondta

  Gratulálunk! Nagyon érdekes alkalmazás, és az első gondolatom a szülői felügyeletre vonatkozott, nem pedig mindenféle kevésbé legális "hülyeségre"! Ebben az értelemben a technológia iránti hajlandóságú gyermekek számára érdekesnek tartom fejleszteni, hogy a pin-kód zár mellett a kérdéses alkalmazás csak egy billentyűkombináció megnyomásával váljon "láthatóvá". nagyon jól néz ki! Kár, hogy néhány évvel ezelőtt még nem létezett, amikor a bátyámnak nagy problémái voltak az unokaöccsemmel! Sok kellemetlen dolgot megakadályoztak volna!

  • Ha gondosan kövesse ezt a bemutató, akkor láthatjuk, hogy megmutattuk, hogyan kell elrejteni a kérelmet.

   • Ice Alinutza - mondta

    @ Cristian Cismaru: Kérem, bocsásson meg! Apex Launcher, min. 8: 25 ... Köszönöm a gyors választ és a figyelmeztetést !!! 🙂 Siker a jövőben az ilyen nagyon érdekes és hasznos alkalmazások bemutatásában a szó jó értelmében! (Javítom azt is, amit fentebb írtam, ahol egy „i” -t „halitok” a szóból - „kombinációk”).

 16. Szia Cristi, sokat tanultam tőled, mert akkor készült ez a blog, és köszönöm ezen a módon. De van egy probléma, és nem tudják, hogyan kell megjavítani, játék mu eredete minden 2 hétfőtől android emulátor a laptop vagy a telefon. Azt Sal játék tv stick android Trosmart MK908 II egér, de nem megy Clik maradt a játék, apk TouchSimulator sikerült bejutni a játék, de van, hogy menjen mindig a kérelmet, mert amikor így Clik eltűnik alicatia és meg kell nyitni, hogy újra és ez elég bosszantó. Palackok vs android elfordul és 4.4.2. más játékokban sokat, mint az egér simán megy. Vagy milyen tanácsokat, ötleteket várunk. Abban a reményben, hogy tud segíteni, köszönöm előre.

 17. Mihai - mondta

  Cristi tegye oktatóanyagok DoubleClick a Google

 18. Anisoara Tilica - mondta

  Kedves Cristi,
  Kérem, segítsen, olyan alkalmazást keresek ... .programot (bármit), amellyel aktiválhatom egy távoli telefon helyét.
  köszönöm

 19. Sergiu - mondta

  Van valami hasonló az iOS?

 20. SERBAN MARIN - mondta

  Normálisnak tűnik azt látni, hogy az unokahúgának szeretett személye kisebb mentességet ad-e, amelyet meg kell védenie a rossz emberektől

 21. RUSU NECULAI - mondta

  Jó reggelt kívánok . Telepítettem az alkalmazást, elvégeztem a beállításokat, de a telefonomon nem találom a hangsugárzó (mikrofon) beállítást. Miért? Köszönöm .

 22. Johnny - mondta

  Salut!
  Még mindig használ ACR alkalmazásokat?
  Már nem rögzíti a hívásokat, amikor a Bluetooth fülhallgatóhoz csatlakozik
  Belefutott ebbe a problémába?

  • Adrian - mondta

   milyen androidos verziója van a tlf-n? ha v9 vagy 10, akkor nem működik az Ön számára, de ha van kisebb vagy root verziója, akkor tökéletesen működik

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.