Kém-mikrofon-érzékelő GPS nyomkövető és nyomkövető eszközök

Kém GPS nyomkövető mikrofondetektor
Kém GPS nyomkövető mikrofondetektor

Mit használ egy GPS nyomkövető kémmikrofon-detektor?

Ha fontos ember vagy, vagy egyszerűen paranoiás élettársa, akkor kémmikrofonon vagy GPS-követőn keresztül lehet követni, ezért szüksége van kémmikrofon-érzékelőre és GPS-nyomkövetőkre.

Milyen elven működik a mikrofonokat és a GPS nyomkövetőket érzékelő eszköz?

Ezek az eszközök alapvetően szkennerek, amelyek bármilyen rádiófrekvenciát érzékelnek az 1 és az 8000 Mhz között. Amint meghallotta a rádiójelet, akkor hisztérikusan és ragyogóan hallatszik. Így rájövünk, hogy felfedezte egy erős rádiójelet.

A kémmikrofonok felismerése azonban nem olyan egyszerű.

Mivel ez a szkenner MINDEN vezeték nélküli jelet észlel, nehéz lehet nekünk rejtett mikrofont találni, ha nem értjük, hogyan működik az eszköz.

A rádióspektrum megértése.

Mindenféle rádiójelek vannak körülöttünk. Alapvetően mindig rádióhullámok folyamán fürdünk. Az egyszerű FM vevőktől kezdve a DECT telefonokig, a Bluetooth eszközökhöz, az útválasztókig és a WIFI kliensekig (laptop, TV, IP kamerák stb.). Még a rádióhullámokon alapuló mikrohullámú sütő is működik.

Ha megértjük, hogy körülöttünk, a házon keresztül, az utcán vagy az autóban más rádiójelek is vannak, rájönünk, hogy a rejtett mikrofont vagy a GPS nyomkövetőket nagy körültekintéssel kell felfedezni.

Ideiglenesen kapcsolja ki az összes közeli rádiójelet.

Ha mikrofont szeretne találni, úgy gondolja, hogy az rejtett a házon, akkor a házon keresztül minden rádiójelet ki kell kapcsolni. Ez lehetővé teszi, hogy nagyobb érzékenységgel menjen a mikrofondetektorral, lehetővé téve gyorsabb elszigetelését / megtalálását.

Ha ez egy mikrofon, akkor gyanítja, hogy lehet rejtett az autóban, akkor jó autóval vezetni egy kevésbé szennyezett helyen rádiójelekkel.

Hol lehet megvásárolni a mikrofont és a GPS nyomkövető érzékelőt?

...

Professzionális hordozható kameradetektor, mikrofonok, telefonok és G318 GPS-kereső

...

A Spy GPS Tracker mikrofondetektorhoz hasonló oktatóanyagok:

Felvétel és elfogás távolsági hívások bármely telefon Android

Blokk hívások magán vagy ismeretlen számokat

AZ Android telefon képernyő felvétel képernyő Recoreder

Video bemutató - Mikrofondetektor és GPS kém

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Nagyon jó bemutató. Nagyon hangos és a gép. Érdemes megtenni a pénzt Ha gyanúja van vagy annál több eszköz van tőle, a legjobb megoldás, szóval ellenőrizze, hogy kém-e vagy sem.

  2. luciangl - mondta

    Sajnos a romániai nők arányban vannak az 98% paranoiddal, mint például "minden ember azonos", és ez az életét megpróbáltatássá teszi. Nem mondom, hogy büszkeségük olyan nagy, hogy soha nem ismerik fel, amikor tévednek, vagy bocsáss meg. Ezért, mi embereknek, további ismeretekre van szükségünk, mint például ez az eszköz. Mellesleg, a telefon használható eszközként a mikrofonok vagy GPS-eszközök „rögzítésére” is.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.