Telepítse TWRP Recovery minden Android

Telepítse TWRP Recovery minden Android

Vagy TWRP Recovery Project TeamWin egy egyedi hasznosítási ami nekünk egy csomó lehetőség, mint a hagyományos hasznosítási területek, amelyek meglehetősen korlátozó.

Mit csináljunk TWRP fellendülés?

Normális esetben a hasznosítás a normál telefon nem csinál semmit, csak telepíteni aláírt hivatalos frissítések vagy állítsa vissza a telefont.
A TWRP egyéni hasznosítási vagy más hasznosítás tudjuk telepíteni rom, kernel, indító kép, alkalmazás, stb Amellett, hogy a TWRP Recovery biztonsági másolatot készíthet a teljes telefon, akkor felmászik egy partíciót, amely elérheti a telefonon, akkor érheti el a tárolás, és így tovább.

Miért nem kér a gyártókat, hogy indul TWRP a telefon?

Biztonsági megfontolások. Az igazság az, hogy egy szabvány helyreállítási zárolt bootloader nyújt megfelelő biztonságot, miközben az egyéni behajtási kétséges, azok számára, akik nem tudják, mit csinálnak.

Kinek van szüksége TWRP fellendülés?

Ez a szokás a helyreállítás nem igényel mindenki, de csak azok, akik szeretnék telepíteni egy másik változata Android, kernel változás, hogy hát, stb

Több operációs rendszer ugyanazon a telefonon.

Egy egyéni helyreállítási, meg tudja csinálni dual boot konfigurációban vagy multi boot. Látni, ez megtörtént, akkor kövesse a bemutató: MultiROM több operációs rendszer ugyanazon a telefonon

Mielőtt kell kinyit bootloader.

Így tudjuk villogni bármilyen ROM a telefonra, akkor kinyit a bootloader. Ha meg akarjuk tudni, hogy kinyit bootloader, nézni a bemutató: Kinyit bootloader Android telefon.
Miért kell telepíteni TWRP hasznosítás?
1. Az eszköz bemutató kinyitó bootloader
2. A TWRP kép a telefon.
3. PC és egy adatkábel.

Telepítse TWRP Recovery minden Android - oktatóvideó

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Andrew - mondta

  Nagyon hasznos, kerestem körülbelül 4 nappal ezelőtt, hogy ha idejöttem rátaláltam könnyebben. Kellett sújtják mindenféle weboldalak vagy a YouTube.

  Köszönjük!
  Hasznos lenne, és egy leírást, hogyan kell flashuieste kernel néhány leírás arról, hogy mi történik, ha egy fájlt, flash ROM más, mint egy kifejezetten erre a készülékre.

 2. Karolin - mondta

  Ezek az oktatóanyagok kevésbé érdekes, mint a PC-vel kapcsolatos útmutatót. Devi unalmas útmutatók kapcsolatos Cristi telefont. És amikor azt mondom, ez értem a telefont 3 és One + One + One előtte. Mivel meg kellett ezeket a telefonokat, amit zavaros. Elkezdi ásni túl mélyen beléjük, hogy nagyon kevés ember fogja tenni, amit teszel. És megértem, hogy abban a pillanatban ezek a telefonok volt vagy van. De ez nem jelenti azt, hogy mindig megöli a One + vagy ismertetők kapcsolatos hívásokat. Végül bármit is csinálni az összes telefon továbbra is szükség van nem egy légkalapács. Ugrás az én tanácsom útmutatók kapcsolódó PC

  • Andrew - mondta

   Nos, ha ez az ember megtette OnePlus 3 rajta. Szeretné, hogy a tutorial minden típusú telefon a kezében? :)). Ne feledje, hogy fizet, hogy ez a leírás magyarázata a hülye. Minden szabad, és ez az ember szentelik idejüket, hogy mások is tanulni valamit. Ha kellett fizetni, hogy ez a leírás ... akkor meg a jogot, hogy emelje azt állítja, és addig ha tetszik neked .. nézd, ha nem, nem.

   Találtam egy weboldalt, hogy sok hasznos dolgot, mind a PC-k .. és laptopok, telefonok, tabletta, routerek. Az emberek igyekeznek széles skálájára, akkor válassza ki, amire szüksége van. Ez a TV-ben, ha nem tetszik, változtassa meg a távirányító

  • Florian - mondta

   Karolin - senki sem kényszerít, hogy nézd meg a bemutató, hogy te nem érdekel - mindaddig, amíg nem teszed Cristian semmilyen körülmények között nézheti oktató, hogy te, hogy miért kap ki állítja? Akarod látni valamit, amit érdekel, és keresni a kezükben - az internet nagy nem számíthat „Falak a szájban”.
   Cristi - nagyszerű munkát - köszönjük, hogy megosztotta magad velünk ezt az információt.

  • Am egyetértek a javaslatát

 3. Laviniu - mondta

  Jó lenne tutorial arról rootare systemless hogy képes frissíteni OTA tovább.

 4. gherghisan.nelu - mondta

  Mindig legyen ... Megértem, hogy ha bootloader kinyit LG G4 övék után bemutató és ha hús-uiesc TWRP a bemutató jelenleg húst uiesc CyanogenMod tehet anélkül, hogy root? Köszönöm.

 5. Cata - mondta

  (Ezek az oktatóanyagok kevésbé érdekes) ... .tu viccelsz Karolin.ce nem érti? Cristi világosan megmagyarázni, hogyan kell csinálni helyreállítási androidos telefonon .Ha van bármilyen majd SAMSUNG bemutató végezték, hogy csak nem volt így tutorial minden márkanévnek telefon.Cat körülbelül készítése 10 ....
  PS. És kérjük, folytassa a flashuirea ROM, magok, hát, etc.Stima!

 6. Andrew - mondta

  Amikor a táska Nexus 7 (2012) a PC az én eszközkezelőben megjelenik apx mód. Próbáltam, hogy egy lágy downgrade, de azt hiszem, a rossz változat. Most egyáltalán nem nyílik meg. Mit tehetek?

 7. Marius - mondta

  Szeretném telepíteni az Android LG Nexus Marshmallow 6 4. de nélküled én nem kockáztatja Cristi, vártam egy ilyen videotutorial.

 8. Karolin - mondta

  Azoknak az embereknek, hogy adresaza értelmetlen nekem, és amellett, hogy teljesen érthetetlennek rossz abban, amit fentebb már említettük. Igen sőt néhány elolvasni és megérteni a kezdet. Emberek nem lehetett úgy véli, a követelés, vagy bármilyen más mobil alkalmazás. Kitaláltam egy egyszerű visszajelzést, hogy nem lehet az a román Iike hogy mondjuk a legkevésbé, mert annyira újszerű. Hop azonnal, ha valaki valamit szól negatív ragaszkodni talál ilyet. Emberek mindenkinek joga van a vélemény és mindig Parel mások, akik megjegyzést olyan emberek AMI néhány emancipált,. Lehet értelmiségiek ébredjen valóság egy kicsit megvilágosodott az Pande nem poasteaza helyek, ahol hop a megjegyzéseket, és megmutatni intelligencia. Éppen ellenkezőleg, ez is újszerű, ha ez ellentmond nem egészséges. Már látni néhány nagy pénz bizonyos vélemények és annyi negatív válaszokat. Uraim, ha okos ül a bank, ha van valaki, hogy lehet mondani, Krisztus. Azt gyorsan ugrik, hogy mutassa meg, mi ...? Butaság. amíg az összes döntést tartozik megtiltottam én nem mondtam semmi rosszat csak egy gyors visszajelzést mindenki, mint egy sólyom. Adok tanácsot urak tare'n száját. Csend, mint a méz és a butaság szenved fájdalommentes intelligencia. jó napot

 9. Ciro - mondta

  Karolin, úgy tűnik, hogy Florian igaza van, ki vagy te, hogy megítélje egy cikket, ha nem tetszik, vagy unatkozik? Ha szolgálni valaki csak te? Vegyük kisbaba oldalon, blog, alkalmazásokat, játékokat, hogy legyen ámen és ott csinálok, amit akarok, szóval akkor van joga megítélni egy munkát, hogy nem lehet megérteni, és különösen a respecti.As lehetne írni, és egyébként, tudod ... tipikus román, de visszatartani magam, így mint revizueste a viselkedését, és ha, akkor értek az egészből, nem írok nimic.O jó nap.

 10. ALeobert - mondta

  Hi Cristi!

  Azt akarom tudni, hogy tudok visszaállítani az eredeti változata rum után kinyit a boot loader_ul (itt azt értem, ha loader_ul csomagtartó hátsó Dua ő blokeza telepíteni a hivatalos verzió)? ha azt akarom tudni, hogy tudsz rögzül boot_loader_ul?

  • Adrian Gudus - mondta

   Néhány eszköz lehet bezárta bootloader helyszínek mások számára nem. Például az LG G4, ha úgy dönt, hogy feltárja a bootloader, már nem lehet bezárta. Flash ROM zaklatás reblochează hivatalos bootloader, akkor manuálisan kell bezárta „fastboot oem lock”

 11. Dumitru - mondta

  Florin és te valahogy zsűri vagy ügyvéd?. Karolin bírálta, amit mondott. Olvassa újra a fenti szöveget írt neki. De te és te, mint tompa, mint mindenki más. És a 2 2 kézzel készített és a leírás magáról, hogy nem érzi írsz a 2 a párt még több és ülsz a bank megjegyzést, hogy érti tompa.

 12. Calin - mondta

  Cristi Van egy megjegyzés Xiaomi 3 és a kérdés az, hogy bekerüljön hasznosítási mód? hogy nem tudják, hogyan kell tennie, hogy cv bp globális stabil 8.06 van MUI. és bemutató tehet róla. és hogyan kell root inkább oktatóanyagok ciaomi megjegyzi 3. Tudom, hogy ezt megtette, de nem volt alcv

  • Calin - mondta

   Cristi egy pb a Xiaomi figyelmét 3 pro vagyis miután kap bootloader kinyit ENGEDÉLYKÉRÉS lép fastboot mondani, és az alkalmazás futtatásához, és 50% mondja Failla eszköz nincs csatlakoztatva, és megláttam ezt a f bp sok. Meg tudod csinálni a tutorial ebben a témában. SCz sok üzenete

   • Costi - mondta

    Root megjegyzi, hogy redmi 3 kell oldani booloaderul és szuper flashuiesti su.sunt egy csomó oktató a neten

    • Calin - mondta

     Costa e VB alkalmazás, amely a mui miután a kérést, hogy feltárja a bootloader, és vegye fel a 10 napig ad nekem azok adósság terhek 12 óra. Egy másik alkalmazás nem kinyit a bootloader harmincon túli tartományban Xiaomi, miután engedélyt kapott a bejelentkezési és jön a fastboot, és alapvetően azt kell oldania. de az ötlet, hogy a feljegyzések nem megy pro redmi 3 50%, azaz azt, hogy én telu bár én csatlakozik a számítógéphez és a fastboot. Ezért mondtam, ha meg tudom csinálni bármilyen kristályos vagy adrian a bemutató putewm bootloaderu sikeresen oldja Xiaomi megjegyzi 3 pro /. pb ez egyszerűen nem nekem egyáltalán I MUI stabilabb globális 8.06

     • Costi - mondta

      Én csak véletlenül 50% és eu.miflash unlock Nem sikerült ellenőrizni eszköz megmutatja, hogy hányszor akartam fastboot oem unlock bootloaderul.am adott parancs készülék info, és a meglepetés kinyitotta bootloader true.am flashuit TWRP, és minden szuper su ez rendben van.

     • Calin - mondta

      Hogy sikerült? Nem sikerült. És én nem találtam semmi jót a neten. A fastboot ADB nem működik. Csak azok alkalmazását. És amit olvastam a cv táska. Azt Romu 8.06 összességében stabil. Ezért mondtam Cristi segíteni. Talán ad fej

     • Costi - mondta

      tegye a telefont fastboot, és adja meg a parancsot fastboot devices.daca deviceul megmutatja, hogy a parancsot fastboot oem készülék info, és mit mond az igaz acolo.daca bootloader nyitva, ez azt jelenti, hogy deblocat.daca hamis úton még nem megjelent

     • Calin - mondta

      Nai érteni semmit. Dej Da befejezni megvitatják a chat.

     • Costi - mondta

      ok, így jobb :))

 13. babér - mondta

  Helló Cristi,
  Van egy Kmax One és szeretném, hogy root meg.
  Van ötlete, milyen programot kell használni, kérem?
  Köszönöm, és várják a személyes üzenetet.
  Csak egy héttel is, és jó.

  babér

 14. Szia Cristi, megpróbáltam telepíteni CyanogenMod a OnePlus 14 3, ment először. Wi-fi nem tud csatlakozni, látja a hálózatot, de nem megkívánó ,, ,,, csináltam egy gyári beállítások visszaállítása, azt gondolva, hogy segíteni fog nekem, nem újraindul, és miután OnePlus embléma megjelenik, a képernyő fekete. Nem tudok bejutni hasznosítás, laptop látja a telefont gyors boot parancsot, ADB parancs meghibásodik, az démon nem fut ,,, mit tehetek? Nagyon köszönöm, Ivan.

  • CM14 elég kegyetlen. Jobb, ha vissza Oxygen.
   Flash uieste oxigén hasznosítás és visszatér az Oxygen OS, akkor próbálja CM13 vagy más ROM-ok.
   Remélem alátámasztani, amint fel TWRP ...

 15. Leonard - mondta

  Feltelepítettem TWRP hasznosítás és jó im nem tudom telepíteni a szoftverfrissítéseket Van egy Vodafone Smart nyers 6

 16. Mihai - mondta

  Fastboot Mode és a Samsung telefonok?

  • „Fastboot Mode és a Samsung telefonok?” Jó kérdés, mert nem vagyok benne biztos, hogy hogyan megy a Notes 1.
   Megjegyzések @Cristi azt is tudja, hogy tudja, ha találok 1 ROM és kernel, hogy jött vele újra? Az enyém az összes titkosított hálózatok és már csak egyes hálózatokon. Közben telepítettem a Xposed változott a rendszer, akkor is gyökerezik a rendszer. Azt akarom, hogy neki egy Nandroid most elmegy, de nehéz meggyőzni, nem is biztos, ha ez oldva, fastboot megy.

  • Tól cercatari letöltheti hitt fastboot mód mód N7000 valószínűleg és S.
   vol dn + power + menü

 17. csevegés - mondta

  Hi all, Cristi, Adriane miért nem a chat a honlapon futtatása során! Nagyszerű lenne, hogy képes Château köztünk különböző témák tf.m, laptop, szoftverek, stb

 18. saraceuropean - mondta

  Jó ötlet! Kérdések és a kereslet is felrobban repedés hack :))

 19. győztes - mondta

  Cristi Hello! Ste nevem Victor, és szükségem van a segítségedre van egy DMC pontosan tabletta Vodafone Smart Tab 4 4 g android Kit Kat .4 .4 (Alcatel pop 8s), és nem tudja telepíteni TWRP ... ..

 20. Mikhail - mondta

  Helló, HTC Desire 610 nem fog közvetlenül lép TWRP. Hogyan átírják ezt kényszeríti TWRP?

 21. Florin Toncu - mondta

  Helló,
  Miért a parancs: „ADB eszközök” az üzenetet:
  „»Adb«nem ismeri fel belső vagy külső parancsként évben, a program működőképes vagy batch file”?

 22. Ovidiu - mondta

  Szia, követtem a "fastboot flash recovery t.img" lépéseket, de a cmd-en adok: nem tölthetem be a t.imag-ot !!!

 23. rozbo - mondta

  Helló Cristi
  Hogyan telepíthetem a twrp-t olyan eszközre, amely nincs a kompatibilitási listán. Van egy allview v1 viper és 4gb, és neki nem találok egyedi csomagot. Van valami univerzális készlet? Melyik bármely eszközre telepíthető?
  Kisasszony

 24. Teodorov Radu - mondta

  Nem tudok egy t.img hibát megoldani?

 25. Úgy tetszett, mint a videóban, és végül azt mondom, FAILED miatt a s-on, és nem tudom, hogyan kell megszerezni. Kérhetsz tutorial-t? Van egy HTC Desire 530

 26. Tiger_Show - mondta

  Mit tehetek, ha a webhelyem nem találja a készülékemet ???

 27. Cristi - mondta

  Szia, nekem van egy s7 sm-g930f gyökere, és most elment az eredeti és android 8 szoftverre, a probléma az, hogy engedélyeztem a knox-ot, és az S egészség nem működik, és módosítania kell a buid prop fájlt az 1 értékben az 0-ban, de a telefonon nem lehet root. A twrp segítségével elérhetem a fájlt? ha telepítem a twrp-t root? ha az eredeti helyreállításba kerülök, a pc már nem látja a telefont, amikor adb eszközöket adok meg a rendszernek, miért?

 28. Laurentiu - mondta

  Segíts, hogy törölhettem egy csontot Egy OnePlus-ról, és senki más nem bátorít egy másikat, amit sikerült bejutnom a TWRP-helyreállításba, és így adok neked a telepítési hibát, és töröltem az összes jávorszarvasot is.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.