Telepítse TWRP Recovery minden Android

Telepítse TWRP Recovery minden Android
5 (2) 100%

Telepítse TWRP Recovery minden Android

Vagy TWRP Recovery Project TeamWin egy egyedi hasznosítási ami nekünk egy csomó lehetőség, mint a hagyományos hasznosítási területek, amelyek meglehetősen korlátozó.

Mit csináljunk TWRP fellendülés?

Normális esetben a hasznosítás a normál telefon nem csinál semmit, csak telepíteni aláírt hivatalos frissítések vagy állítsa vissza a telefont.
A TWRP egyéni hasznosítási vagy más hasznosítás tudjuk telepíteni rom, kernel, indító kép, alkalmazás, stb Amellett, hogy a TWRP Recovery biztonsági másolatot készíthet a teljes telefon, akkor felmászik egy partíciót, amely elérheti a telefonon, akkor érheti el a tárolás, és így tovább.

Miért nem kér a gyártókat, hogy indul TWRP a telefon?

Biztonsági megfontolások. Az igazság az, hogy egy szabvány helyreállítási zárolt bootloader nyújt megfelelő biztonságot, miközben az egyéni behajtási kétséges, azok számára, akik nem tudják, mit csinálnak.

Kinek van szüksége TWRP fellendülés?

Ez a szokás a helyreállítás nem igényel mindenki, de csak azok, akik szeretnék telepíteni egy másik változata Android, kernel változás, hogy hát, stb

Több operációs rendszer ugyanazon a telefonon.

Egy egyéni helyreállítási, meg tudja csinálni dual boot konfigurációban vagy multi boot. Látni, ez megtörtént, akkor kövesse a bemutató: MultiROM több operációs rendszer ugyanazon a telefonon

Mielőtt kell kinyit bootloader.

Így tudjuk villogni bármilyen ROM a telefonra, akkor kinyit a bootloader. Ha meg akarjuk tudni, hogy kinyit bootloader, nézni a bemutató: Kinyit bootloader Android telefon.
Miért kell telepíteni TWRP hasznosítás?
1. Az eszköz bemutató kinyitó bootloader
2. A TWRP kép a telefon.
3. PC és egy adatkábel.

Telepítse TWRP Recovery minden Android - oktatóvideó
FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Andrew Azt mondta:

  Nagyon hasznos, kerestem körülbelül 4 nappal ezelőtt, hogy ha idejöttem rátaláltam könnyebben. Kellett sújtják mindenféle weboldalak vagy a YouTube.

  Köszönjük!
  Hasznos lenne, és egy leírást, hogyan kell flashuieste kernel néhány leírás arról, hogy mi történik, ha egy fájlt, flash ROM más, mint egy kifejezetten erre a készülékre.

  Megjegyzés megtekintése
 2. Karolin Azt mondta:

  Ezek az oktatóanyagok kevésbé érdekes, mint a PC-vel kapcsolatos útmutatót. Devi unalmas útmutatók kapcsolatos Cristi telefont. És amikor azt mondom, ez értem a telefont 3 és One + One + One előtte. Mivel meg kellett ezeket a telefonokat, amit zavaros. Elkezdi ásni túl mélyen beléjük, hogy nagyon kevés ember fogja tenni, amit teszel. És megértem, hogy abban a pillanatban ezek a telefonok volt vagy van. De ez nem jelenti azt, hogy mindig megöli a One + vagy ismertetők kapcsolatos hívásokat. Végül bármit is csinálni az összes telefon továbbra is szükség van nem egy légkalapács. Ugrás az én tanácsom útmutatók kapcsolódó PC

  Megjegyzés megtekintése
  • Andrew Azt mondta:

   Nos, ha ez az ember megtette OnePlus 3 rajta. Szeretné, hogy a tutorial minden típusú telefon a kezében? :)). Ne feledje, hogy fizet, hogy ez a leírás magyarázata a hülye. Minden szabad, és ez az ember szentelik idejüket, hogy mások is tanulni valamit. Ha kellett fizetni, hogy ez a leírás ... akkor meg a jogot, hogy emelje azt állítja, és addig ha tetszik neked .. nézd, ha nem, nem.

   Találtam egy weboldalt, hogy sok hasznos dolgot, mind a PC-k .. és laptopok, telefonok, tabletta, routerek. Az emberek igyekeznek széles skálájára, akkor válassza ki, amire szüksége van. Ez a TV-ben, ha nem tetszik, változtassa meg a távirányító

   Megjegyzés megtekintése
  • Florian Azt mondta:

   Karolin - senki sem kényszerít, hogy nézd meg a bemutató, hogy te nem érdekel - mindaddig, amíg nem teszed Cristian semmilyen körülmények között nézheti oktató, hogy te, hogy miért kap ki állítja? Akarod látni valamit, amit érdekel, és keresni a kezükben - az internet nagy nem számíthat „Falak a szájban”.
   Cristi - nagyszerű munkát - köszönjük, hogy megosztotta magad velünk ezt az információt.

   Megjegyzés megtekintése
  • hd Azt mondta:

   Am egyetértek a javaslatát

   Megjegyzés megtekintése
 3. Laviniu Azt mondta:

  Jó lenne tutorial arról rootare systemless hogy képes frissíteni OTA tovább.

  Megjegyzés megtekintése
 4. gherghisan.nelu Azt mondta:

  Mindig legyen ... Megértem, hogy ha bootloader kinyit LG G4 övék után bemutató és ha hús-uiesc TWRP a bemutató jelenleg húst uiesc CyanogenMod tehet anélkül, hogy root? Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 5. Cata Azt mondta:

  (Ezek az oktatóanyagok kevésbé érdekes) ... .tu viccelsz Karolin.ce nem érti? Cristi világosan megmagyarázni, hogyan kell csinálni helyreállítási androidos telefonon .Ha van bármilyen majd SAMSUNG bemutató végezték, hogy csak nem volt így tutorial minden márkanévnek telefon.Cat körülbelül készítése 10 ....
  PS. És kérjük, folytassa a flashuirea ROM, magok, hát, etc.Stima!

  Megjegyzés megtekintése
 6. Andrew Azt mondta:

  Amikor a táska Nexus 7 (2012) a PC az én eszközkezelőben megjelenik apx mód. Próbáltam, hogy egy lágy downgrade, de azt hiszem, a rossz változat. Most egyáltalán nem nyílik meg. Mit tehetek?

  Megjegyzés megtekintése
 7. Marius Azt mondta:

  Szeretném telepíteni az Android LG Nexus Marshmallow 6 4. de nélküled én nem kockáztatja Cristi, vártam egy ilyen videotutorial.

  Megjegyzés megtekintése
 8. Karolin Azt mondta:

  Azoknak az embereknek, hogy adresaza értelmetlen nekem, és amellett, hogy teljesen érthetetlennek rossz abban, amit fentebb már említettük. Igen sőt néhány elolvasni és megérteni a kezdet. Emberek nem lehetett úgy véli, a követelés, vagy bármilyen más mobil alkalmazás. Kitaláltam egy egyszerű visszajelzést, hogy nem lehet az a román Iike hogy mondjuk a legkevésbé, mert annyira újszerű. Hop azonnal, ha valaki valamit szól negatív ragaszkodni talál ilyet. Emberek mindenkinek joga van a vélemény és mindig Parel mások, akik megjegyzést olyan emberek AMI néhány emancipált,. Lehet értelmiségiek ébredjen valóság egy kicsit megvilágosodott az Pande nem poasteaza helyek, ahol hop a megjegyzéseket, és megmutatni intelligencia. Éppen ellenkezőleg, ez is újszerű, ha ez ellentmond nem egészséges. Már látni néhány nagy pénz bizonyos vélemények és annyi negatív válaszokat. Uraim, ha okos ül a bank, ha van valaki, hogy lehet mondani, Krisztus. Azt gyorsan ugrik, hogy mutassa meg, mi ...? Butaság. amíg az összes döntést tartozik megtiltottam én nem mondtam semmi rosszat csak egy gyors visszajelzést mindenki, mint egy sólyom. Adok tanácsot urak tare'n száját. Csend, mint a méz és a butaság szenved fájdalommentes intelligencia. jó napot

  Megjegyzés megtekintése
 9. Ciro Azt mondta:

  Karolin, úgy tűnik, hogy Florian igaza van, ki vagy te, hogy megítélje egy cikket, ha nem tetszik, vagy unatkozik? Ha szolgálni valaki csak te? Vegyük kisbaba oldalon, blog, alkalmazásokat, játékokat, hogy legyen ámen és ott csinálok, amit akarok, szóval akkor van joga megítélni egy munkát, hogy nem lehet megérteni, és különösen a respecti.As lehetne írni, és egyébként, tudod ... tipikus román, de visszatartani magam, így mint revizueste a viselkedését, és ha, akkor értek az egészből, nem írok nimic.O jó nap.

  Megjegyzés megtekintése
 10. ALeobert Azt mondta:

  Hi Cristi!

  Szeretném, ha tudok visszaállítani az eredeti változata rum után kinyit a boot loader_ul (itt azt értem, ha loader_ul csomagtartó hátsó Dua ő blokeza telepíteni a hivatalos verzió)? ha azt akarom tudni, hogy tudsz a helyére kattant boot_loader_ul?

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Néhány eszköz lehet bezárta bootloader helyszínek mások számára nem. Például az LG G4, ha úgy dönt, hogy feltárja a bootloader, már nem lehet bezárta. Flash ROM zaklatás reblochează hivatalos bootloader, akkor manuálisan kell bezárta „fastboot oem lock”

   Megjegyzés megtekintése
 11. Dumitru Azt mondta:

  Florin és te valahogy zsűri vagy ügyvéd?. Karolin bírálta, amit mondott. Olvassa újra a fenti szöveget írt neki. De te és te, mint tompa, mint mindenki más. És a 2 2 kézzel készített és a leírás magáról, hogy nem érzi írsz a 2 a párt még több és ülsz a bank megjegyzést, hogy érti tompa.

  Megjegyzés megtekintése
 12. Calin Azt mondta:

  Cristi Van egy megjegyzés Xiaomi 3 és a kérdés az, hogy bekerüljön hasznosítási mód? hogy nem tudják, hogyan kell tennie, hogy cv bp globális stabil 8.06 van MUI. és bemutató tehet róla. és hogyan kell root inkább oktatóanyagok ciaomi megjegyzi 3. Tudom, hogy ezt megtette, de nem volt alcv

  Megjegyzés megtekintése
  • Calin Azt mondta:

   Cristi egy pb a Xiaomi figyelmét 3 pro vagyis miután kap bootloader kinyit ENGEDÉLYKÉRÉS lép fastboot mondani, és az alkalmazás futtatásához, és 50% mondja Failla eszköz nincs csatlakoztatva, és megláttam ezt a f bp sok. Meg tudod csinálni a tutorial ebben a témában. SCz sok üzenete

   Megjegyzés megtekintése
   • Costi Azt mondta:

    Root megjegyzi, hogy redmi 3 kell oldani booloaderul és szuper flashuiesti su.sunt egy csomó oktató a neten

    Megjegyzés megtekintése
    • Calin Azt mondta:

     Costa e VB alkalmazás, amely a mui miután a kérést, hogy feltárja a bootloader, és vegye fel a 10 napig ad nekem azok adósság terhek 12 óra. Egy másik alkalmazás nem kinyit a bootloader harmincon túli tartományban Xiaomi, miután engedélyt kapott a bejelentkezési és jön a fastboot, és alapvetően azt kell oldania. de az ötlet, hogy a feljegyzések nem megy pro redmi 3 50%, azaz azt, hogy én telu bár én csatlakozik a számítógéphez és a fastboot. Ezért mondtam, ha meg tudom csinálni bármilyen kristályos vagy adrian a bemutató putewm bootloaderu sikeresen oldja Xiaomi megjegyzi 3 pro /. pb ez egyszerűen nem nekem egyáltalán I MUI stabilabb globális 8.06

     Megjegyzés megtekintése
 13. babér Azt mondta:

  Helló Cristi,
  Van egy Kmax One és szeretném, hogy root meg.
  Van ötlete, milyen programot kell használni, kérem?
  Köszönöm, és várják a személyes üzenetet.
  Csak egy héttel is, és jó.

  babér

  Megjegyzés megtekintése
 14. Ivan Azt mondta:

  Szia Cristi, megpróbáltam telepíteni CyanogenMod a OnePlus 14 3, ment először. Wi-fi nem tud csatlakozni, látja a hálózatot, de nem megkívánó ,, ,,, csináltam egy gyári beállítások visszaállítása, azt gondolva, hogy segíteni fog nekem, nem újraindul, és miután OnePlus embléma megjelenik, a képernyő fekete. Nem tudok bejutni hasznosítás, laptop látja a telefont gyors boot parancsot, ADB parancs meghibásodik, az démon nem fut ,,, mit tehetek? Nagyon köszönöm, Ivan.

  Megjegyzés megtekintése
 15. Leonard Azt mondta:

  Feltelepítettem TWRP hasznosítás és jó im nem tudom telepíteni a szoftverfrissítéseket Van egy Vodafone Smart nyers 6

  Megjegyzés megtekintése
 16. Mihai Azt mondta:

  Fastboot Mode és a Samsung telefonok?

  Megjegyzés megtekintése
  • Dax Azt mondta:

   „Fastboot Mode és a Samsung telefonok?” Jó kérdés, mert nem vagyok benne biztos, hogy hogyan megy a Notes 1.
   Megjegyzések @Cristi azt is tudja, hogy tudja, ha találok 1 ROM és kernel, hogy jött vele újra? Az enyém az összes titkosított hálózatok és már csak egyes hálózatokon. Közben telepítettem a Xposed változott a rendszer, akkor is gyökerezik a rendszer. Azt akarom, hogy neki egy Nandroid most elmegy, de nehéz meggyőzni, nem is biztos, ha ez oldva, fastboot megy.

   Megjegyzés megtekintése
  • Dax Azt mondta:

   Tól cercatari letöltheti hitt fastboot mód mód N7000 valószínűleg és S.
   vol dn + power + menü

   Megjegyzés megtekintése
 17. csevegés Azt mondta:

  Hi all, Cristi, Adriane miért nem a chat a honlapon futtatása során! Nagyszerű lenne, hogy képes Château köztünk különböző témák tf.m, laptop, szoftverek, stb

  Megjegyzés megtekintése
 18. saraceuropean Azt mondta:

  Jó ötlet! Kérdések és a kereslet is felrobban repedés hack :))

  Megjegyzés megtekintése
 19. győztes Azt mondta:

  Cristi Hello! Ste nevem Victor, és szükségem van a segítségedre van egy DMC pontosan tabletta Vodafone Smart Tab 4 4 g android Kit Kat .4 .4 (Alcatel pop 8s), és nem tudja telepíteni TWRP ... ..

  Megjegyzés megtekintése
 20. Mikhail Azt mondta:

  Helló, HTC Desire 610 nem fog közvetlenül lép TWRP. Hogyan átírják ezt kényszeríti TWRP?

  Megjegyzés megtekintése
 21. Florin Toncu Azt mondta:

  Helló,
  Miért a parancs: „ADB eszközök” az üzenetet:
  „»Adb«nem ismeri fel belső vagy külső parancsként évben, a program működőképes vagy batch file”?

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló