Vezeték nélküli töltés bármely Smartphone

Hi barátok, ma megmutatja, hogyan tudja tölteni bármilyen vezeték nélküli telefon segítségével egy kiegészítő, amely igen kedvező.
Vezeték nélküli töltési technológia lehetővé teszi számunkra, hogy töltse fel a telefon vagy tabletta csak forgalomba őket a töltő nélkül kábeleket. Ha használt szabvány az úgynevezett QI Vezeték nélküli töltési szabvány legtöbb gyártó beleegyezett.
A partnerek egyike ennek a technológiának a Google, hogy a Nexus 4 eddig végrehajtott minden mobil vezeték nélküli töltés is megjelent. A Nokia is támogatja a technológiát, így lépéssel tovább, tették a piacon, még tölt QI (most vette Microsoft).
Samsung úgy döntött, egy másik útvonalon, az általuk kínált opcionális telefon töltők és hátsó sapka vezeték nélküli töltés, amatőrök módosíthatja ezt a beállítást csak akkor terjed ki.
Az LG bemutatta az LG G3 támogató vezeték nélküli töltés a gyárban, és ebben az esetben nem csak akkor kell a töltőt.
Technológia dolgozik, de a végrehajtás ütemét nagyon lassú. Remélhetőleg meg tudjuk változtatni, hogy megvásárolja tekercsek átalakítják vezeték nélküli telefon töltés a telefon kompatibilis ezzel a technológiával.
Azt compandat az Amazon.
(Loading állomás) ultravékony EK technológia® 6mm Vezeték nélküli töltés Pad Qi-kompatibilis Nexus 4 / 5 / 6 / 7 (2013), a Nokia Lumia 920, Vu2 LG Optimus, HTC Droid DNA és a Qi-kompatibilis Minden eszköz

(Receiver tekercs) XCSOURCE Universal QI Wireless Charging Receiver film mikro-USB Android mobil BC318

(Galaxy, szerelési fedél alatt) QI Vezeték nélküli töltési Vevő Modul Samsung Galaxy S3 i9300 i9305

Figyelmeztetés:
Ha meg szeretné vásárolni a modell, amely összeköti az USB (mint az enyém), meg kell rendelni a megfelelő verzióját az USB port a telefon.Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. György - mondta

  Nem értem, miért kell használni ezt a technológiát. Úgy vélem, hogy felesleges, amíg a csatlakozó belépő a forrás eszköz 1 cm távolság telefon lehet valami egy lusta, vagy azok számára, akik jack USB sérült. de nem látok egy nagy előnye nyilvánvalóan kérjük felvilágosítani, ha valóban ez egy jó megoldás, és én nem látom.

  • Ha megnézzük a dolgokat egy teljesen megvalósítani az előnyeit ennek a technológiának.
   Az étteremben a telefont az asztalra, akkor betöltődik véglegesen. Képzeljük el például a kábeleket.
   A vonaton, autóban, hátizsák, az asztalon, a zsebében, minden helyen is fel lehet szerelni töltők lesznek rejtve, mint egyfajta infrastruktúra, amely segíthet megoldani a problémát az autonómia mobil eszközök. Nem számít, hová tette a telefont, akkor betölti.
   Persze, a vezeték nélküli töltés az első, de ha mindenki először.

   • TASE Tasiana - mondta

    igen testvérek .. a vezeték nélküli nem megfelelő azt mondani: szükséged van arra a párnára, enélkül nem csinálsz semmit. szóval ... Nem az usb csatlakozót helyezem a telefonba, hanem abba a padba teszem, majd a telefont a padra teszem, és kész vagyok a vezeték nélküli kapcsolattal ... ... a legnagyobb hülyeség. ha betöltenék a telefonom. amikor beléptem egy bizonyos kerületbe (a házban) valamivel, amely a foglalathoz igazodik, és áthelyezem a telefonomra. jelenlegi .. IGEN, ez vezeték nélküli töltés lenne

   • Bogdan - mondta

    Igaz, amit egyszerűsíteni az élet jó, hogy fontolja meg, de azt hiszem, hogy sehol sem időben, és jobb lenne várni, mint hogy tovább népszerűsítse ezt a technológiát, és mindezt anélkül, hogy bármilyen gond . Mindent a maga idejében.

 2. Costelina - mondta

  igen, most én, mint
  Tudom, hogy az utolsó bemutató körülbelül addig a telefont egy vezeték nélküli mondtam, hogy használhatatlan, most megváltozott munkát.
  Kiegészítők teszik a különbséget (tekercs), miért? Nos, ha másolja a zenét -Te; fényképek és dokumentumok
  szükséges telefonon (adatkábel) a szekrény alá szerelhető coil szép, akkor nem gyalog telefon aljzatába, és így már nem viselnek (amely jól tudjuk, hogy törékeny, és vannak olyan univerzális)
  köszönöm Cristi

 3. mmg1818 - mondta

  Meg lehet betölteni, és a HTC ONE M7?

  • Adrian Gudus - mondta

   Úgy tűnik, minden olyan okostelefont tölt, amely rendelkezik mikro-USB csatlakozóval. A bemutatott tekercsen kívül szükség van az IQ technológiával áram indukálására képes "tálcára" is.

 4. Mihai - mondta

  Vannak más szempontok figyelembevétele érdekében, mint például az energiafogyasztást a készülék illeszkedik a konnektorba, és a fel nem használt 85% időt fogyaszt, egy nyomorék állni semmi, de enni.
  - töltési ciklusok - az akkumulátor lemerülése, ha bármely étteremben, vonaton vagy metróban naponta ötször tölti, függetlenül attól, hogy szükség van-e rá, vagy sem, az akkumulátor, amelynek élettartamát töltési / kisütési ciklusokban mérik, megsérül. Ez nem felelne meg nekem.

 5. Valentin - mondta

  Nem talál egy megbízható eszköz. A legegyszerűbb, hogy töltse fel az aljzatba, ha az összes különböző aljzatok.

 6. György - mondta

  Amikor először hallottam ezt az információt azt hittem teljesen más nevezetesen, hogy a telefon töltésével keresztül wifi hullámok router, ez a technológia volt igazán sikeres! ha Ön feltalál valamit, én leszek az elsők között, hogy vásárolni.

  • ViorelR - mondta

   Ez az, amit gondoltam, amikor megláttam a címet én sie bemutató, és vársz egy változata, a másik.

 7. György - mondta

  Hány mA maximális ellátási? Ha még közelít a 1 A számítottam egy kicsit hosszú akkumulátort töltő kimerült.

  • György - mondta

   A specifikáció 500mA, nem pedig egy okos telefon, nem is beszélve tablete.util azonban vennék, ha és "Románia".

 8. Calin - mondta

  Ostobán hangzik nekem. mert egyébként Romániában nincsenek olyan helyek, ahol a wierles betöltené az adaptopare-t. Szeretnék, ha valami olyasmit tenne, amit a levegőn keresztül WFI-jelen keresztül lehet tölteni, anélkül, hogy alkalmazkodnia kellene, vagy úgy kell mondani a telefont a "töltővel". ráadásul az ivó törékeny. amikor van ilyen technológia, megveszem. szóval addig vigye utánam a töltőt, ha szükséges, nem sokat igényel. amúgy meg wfi töltéssel magaddal kell hordanod a készüléket mert romániában még nincsenek elrendezve helyek wfi töltésre

  • Andrei - mondta

   jól, ha a levegőben voltak feltölteni, mias lehet feltölteni autó megy az úton, és így egy ezer évvel korábban.

 9. társ - mondta

  ok

 10. nick5roo - mondta

  Cristi, rakodás befolyásolja NFC?
  Itt egy boncolás a telefon itt
  https://www.ifixit.com/Teardown/OnePlus+One+Teardown/26484

  • nick5roo - mondta

   Cristi, választ kérem.

   • "Szinte" normálisan megy. Néha működik, néha nem. Ha kiveszem a tekercset, nagyon jól működik.
    Ha NFC az Ön számára fontos, akkor ne használja ezt a tekercset néha zavarja NFC.
    Megjegyzés.
    Kipróbáltam csak Android Beam, én még nem teszteltem a címkéket.

 11. Leon - mondta

  Én vagyok itt a fórumon pár nyűgös irritábilis ,, ,, jellegű: ez a technológia baromság? ! ; Úgy vélem, hogy buta? ! ; Nem éri meg ?! . Jobb feltöltés. . . outlet ?! . De mi a technológia Önnél vagy kitalált az emberiségnek?

 12. Kérdés ?? Meddig kihallgatás betölteni egy teljes akkumulátor 0 százalék ??? Például egy akkumulátor 2600 mA.

  • Johnny - mondta

   Leon és most tölti az akkumulátort QI, akkor elkapja, és még mindig nem éri el a 2017 100%. 2600mAh mintegy fele 5 óra.

 13. George M. - mondta

  Az IQ vevő nem fogyasztja a telefon akkumulátorát? Videokamerát (DVR) csatlakoztattam a telefonhoz, és az elkezdett töltődni, így fogyasztja a telefon akkumulátorát. Más szavakkal, a töltődugó révén a telefon elveszítheti az áramellátást. Az IQ vevő villamos energiát termel, ha elektromágneses fluxust kap. Alapvetően tekercs, vagy ha akarja, fél transzformátor (primer vagy szekunder). De ha nem fogad elektromágneses fluxust (nem a töltőpadon ül), hanem áramot kap (a telefonról), akkor elektromágneses fluxust bocsát ki, így fogyasztja a telefon akkumulátorát. Más szavakkal: ha dezorientálja az iránytű tűjét az IQ vevő közvetlen közelében, akkor gondot jelent…

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.