Vezeték nélküli töltés bármely Smartphone

Hi barátok, ma megmutatja, hogyan tudja tölteni bármilyen vezeték nélküli telefon segítségével egy kiegészítő, amely igen kedvező.
Vezeték nélküli töltési technológia lehetővé teszi számunkra, hogy töltse fel a telefon vagy tabletta csak forgalomba őket a töltő nélkül kábeleket. Ha használt szabvány az úgynevezett QI Vezeték nélküli töltési szabvány legtöbb gyártó beleegyezett.
A partnerek egyike ennek a technológiának a Google, hogy a Nexus 4 eddig végrehajtott minden mobil vezeték nélküli töltés is megjelent. A Nokia is támogatja a technológiát, így lépéssel tovább, tették a piacon, még tölt QI (most vette Microsoft).
Samsung úgy döntött, egy másik útvonalon, az általuk kínált opcionális telefon töltők és hátsó sapka vezeték nélküli töltés, amatőrök módosíthatja ezt a beállítást csak akkor terjed ki.
Az LG bemutatta az LG G3 támogató vezeték nélküli töltés a gyárban, és ebben az esetben nem csak akkor kell a töltőt.
Technológia dolgozik, de a végrehajtás ütemét nagyon lassú. Remélhetőleg meg tudjuk változtatni, hogy megvásárolja tekercsek átalakítják vezeték nélküli telefon töltés a telefon kompatibilis ezzel a technológiával.
Azt compandat az Amazon.
(Loading állomás) ultravékony EK technológia® 6mm Vezeték nélküli töltés Pad Qi-kompatibilis Nexus 4 / 5 / 6 / 7 (2013), a Nokia Lumia 920, Vu2 LG Optimus, HTC Droid DNA és a Qi-kompatibilis Minden eszköz

(Receiver tekercs) XCSOURCE Universal QI Wireless Charging Receiver film mikro-USB Android mobil BC318

(Galaxy, szerelési fedél alatt) QI Vezeték nélküli töltési Vevő Modul Samsung Galaxy S3 i9300 i9305

Figyelmeztetés:
Ha meg szeretné vásárolni a modell, amely összeköti az USB (mint az enyém), meg kell rendelni a megfelelő verzióját az USB port a telefon.Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. György - mondta

  Nem értem, miért kell használni ezt a technológiát. Úgy vélem, hogy felesleges, amíg a csatlakozó belépő a forrás eszköz 1 cm távolság telefon lehet valami egy lusta, vagy azok számára, akik jack USB sérült. de nem látok egy nagy előnye nyilvánvalóan kérjük felvilágosítani, ha valóban ez egy jó megoldás, és én nem látom.

  • Ha megnézzük a dolgokat egy teljesen megvalósítani az előnyeit ennek a technológiának.
   Az étteremben a telefont az asztalra, akkor betöltődik véglegesen. Képzeljük el például a kábeleket.
   A vonaton, autóban, hátizsák, az asztalon, a zsebében, minden helyen is fel lehet szerelni töltők lesznek rejtve, mint egyfajta infrastruktúra, amely segíthet megoldani a problémát az autonómia mobil eszközök. Nem számít, hová tette a telefont, akkor betölti.
   Persze, a vezeték nélküli töltés az első, de ha mindenki először.

   • TASE Tasiana - mondta

    testvérek ba .. Wireless pontatlan mondani: meg kell, hogy pad nélkül ala semmit. szóval ... nincs USB dugó a telefon táska, a táska ala pad, pad apou tegye telefonját, és készen áll wirelessu "... legbutább .... Ha megtenném Loading tel. amikor belépek egy bizonyos terület (ház) aljzat igazítani, és át nekem, hogy tel. aktuális .. Igen, az lenne a vezeték nélküli töltés

   • Bogdan - mondta

    Igaz, amit egyszerűsíteni az élet jó, hogy fontolja meg, de azt hiszem, hogy sehol sem időben, és jobb lenne várni, mint hogy tovább népszerűsítse ezt a technológiát, és mindezt anélkül, hogy bármilyen gond . Mindent a maga idejében.

 2. Costelina - mondta

  igen, most én, mint
  Tudom, hogy az utolsó bemutató körülbelül addig a telefont egy vezeték nélküli mondtam, hogy használhatatlan, most megváltozott munkát.
  Kiegészítők teszik a különbséget (tekercs), miért? Nos, ha másolja a zenét -Te; fényképek és dokumentumok
  szükséges telefonon (adatkábel) a szekrény alá szerelhető coil szép, akkor nem gyalog telefon aljzatába, és így már nem viselnek (amely jól tudjuk, hogy törékeny, és vannak olyan univerzális)
  köszönöm Cristi

 3. mmg1818 - mondta

  Meg lehet betölteni, és a HTC ONE M7?

  • Adrian Gudus - mondta

   Úgy tűnik fel semmilyen smartphone, hogy a micro USB csatlakozó. Amellett, hogy a szükség tekercs készlet és a „tálca”, amelyek képesek kiváltani a jelenlegi technológia QI

 4. Mihai - mondta

  Vannak más szempontok figyelembevétele érdekében, mint például az energiafogyasztást a készülék illeszkedik a konnektorba, és a fel nem használt 85% időt fogyaszt, egy nyomorék állni semmi, de enni.
  - Cycles berakodás - a kirakodás az akkumulátor, ha feltölti bármely étteremben vagy a vonat vagy metró 5 alkalommal naponta szükség, vagy nem rontja az akkumulátor, akinek életét a mért ciklus berakodás / kirakodás. Egyetértek azzal én erre.

 5. Valentin - mondta

  Nem talál egy megbízható eszköz. A legegyszerűbb, hogy töltse fel az aljzatba, ha az összes különböző aljzatok.

 6. György - mondta

  Amikor először hallottam ezt az információt azt hittem teljesen más nevezetesen, hogy a telefon töltésével keresztül wifi hullámok router, ez a technológia volt igazán sikeres! ha Ön feltalál valamit, én leszek az elsők között, hogy vásárolni.

  • ViorelR - mondta

   Ez az, amit gondoltam, amikor megláttam a címet én sie bemutató, és vársz egy változata, a másik.

 7. György - mondta

  Hány mA maximális ellátási? Ha még közelít a 1 A számítottam egy kicsit hosszú akkumulátort töltő kimerült.

  • György - mondta

   A specifikáció 500mA, nem pedig egy okos telefon, nem is beszélve tablete.util azonban vennék, ha és "Románia".

 8. Calin - mondta

  Úgy vélem, hogy buta. erre egyébként Romániában nem adaptopare feltöltésével wierles helyeken. Szeretnék tenni valamit, hogy töltse fel a levegőt semnalu WFI anélkül, hogy van adaptopare vagy hogy a kapcsolatot a telefont a "kerék", hogy úgy mondjam. plus adapatoru törékeny. Amikor ez a hub a technológia meg kell vásárolni. így addig autós töltő nekem, ha szükséges, akkor nem kell sok. és különben is, rakodási WFI amely után meg kell Romania eszköz, amely még nem létezik WFI kialakított helyszínek loading

  • Andrei - mondta

   jól, ha a levegőben voltak feltölteni, mias lehet feltölteni autó megy az úton, és így egy ezer évvel korábban.

 9. társ - mondta

  ok

 10. nick5roo - mondta

  Cristi, rakodás befolyásolja NFC?
  Itt egy boncolás a telefon itt
  https://www.ifixit.com/Teardown/OnePlus+One+Teardown/26484

  • nick5roo - mondta

   Cristi, választ kérem.

   • Menj a „majdnem” normális. Néha működik, néha nem működik. Ha eltávolítja a tekercs jól megy.
    Ha NFC az Ön számára fontos, akkor ne használja ezt a tekercset néha zavarja NFC.
    Megjegyzés.
    Kipróbáltam csak Android Beam, én még nem teszteltem a címkéket.

 11. Leon - mondta

  Én vagyok itt a fórumon pár nyűgös irritábilis ,, ,, jellegű: ez a technológia baromság? ! ; Úgy vélem, hogy buta? ! ; Nem éri meg ?! . Jobb feltöltés. . . outlet ?! . De mi a technológia Önnél vagy kitalált az emberiségnek?

 12. Kérdés ?? Meddig kihallgatás betölteni egy teljes akkumulátor 0 százalék ??? Például egy akkumulátor 2600 mA.

  • Johnny - mondta

   Leon és most tölti az akkumulátort QI, akkor elkapja, és még mindig nem éri el a 2017 100%. 2600mAh mintegy fele 5 óra.

 13. George M. - mondta

  A QI vevőegység nem használja a telefon akkumulátorát? Csatlakoztattam egy DVR-t a telefonhoz, és elkezdtem feltölteni, ezért fogyasztom a telefon akkumulátorából. Más szavakkal, a telefon elveszítheti áramát a töltőaljzaton keresztül. A QI vevő elektromos áramot generál, ha elektromágneses fluxust kap. Alapvetően egy tekercs, vagy ha szeretné, a transzformátor (a polgármester vagy a másodlagos) fele. De ha megkapja elektromágneses áramlás (soha nem áll töltés pad), de kap áramot (a telefonon), akkor bocsátanak ki elektromágneses áramlás, így meríti a telefon akkumulátorát. Más szavakkal: Ha az iránytű tűjét a QI vevő közelében közelíti meg, akkor probléma ...

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.