Kínai instant szövegfordítási, fényképek vagy dokumentumok

Fordítási szolgáltatások jelentősen fejlődtek az elmúlt években, különösen a Google Translate, amely szintén a kvantumszámításAhhoz, hogy nagy pontossággal és a fordítások pontosságának.
Mivel a legtöbb Google szolgáltatás ingyenes, csakúgy, mint a fordítás Google Translate élő sejt.

Kínai fordítás azonnali szöveg képekből vagy dokumentumokból - bemutató

Nyissa meg az alkalmazást, válassza ki a nyelvet a bemeneti és kimeneti, majd nyitott karakterfelismerő funkció él, kattint a kamera ikonra az alkalmazás.
Ha a nyelvi input és az output letöltődnek a készülékre, az azonnali fordítás lesz csak a szöveget a telefon kamerája. Egyfajta fordítás valóság agumentată.
OCR volt elérhető a piacon, és sikerült néhány bemutató kapcsolódó témáról. Azonban ez az első alkalom, amikor ez a technológia áll rendelkezésre, ha a telefon él egy ingyenes app.
Tutorials OCR (szövegszerkesztő dokumentumot a számítógépen)
Ha nincs meg a Google Translate:
Google Translate Android
Google Translate iOS (IPhone, iPad)


Video bemutató - Képek vagy dokumentumok azonnali szövegének kínai fordítása


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. FaqyaK - mondta

  Készíts egy bemutató, ahol, hogy megmutassa nekünk a dolgokat, és trükköket, hogy angolul tanulni könnyebb.

  • Silviu - mondta

   Silviu
   Duolingo app segít megtanulni angolul.
   Ez egy olyan alkalmazás, amit használni magam, és azt hiszem, Androidra elérhető iOS. Az ikon így néz ki, mint egy zöld madár.

 2. kosty - mondta

  Wow a minap megpróbáltam lefordítani egy szöveget ki egy képet, és mi nem, örülök, meg ilyen kérelmet
  köszönöm

 3. Andrei - mondta

  és Canon 500d

 4. Manole - mondta

  OCR működni sokáig know (elég néhány hónapja), de én még nem próbáltam, mint angolul. A kínaiak nem tudom, köszönöm a tájékoztatást.

 5. Entiu - mondta

  Mikor mi lesz viselni egy vita a telefont, mindegyik a saját nyelvén?

 6. Bogdan - mondta

  Hello!
  Témán kívül ... mondja el, hogyan sikerült rendelnie az Amazon-tól ... hogy nem tudom! Szeretnék onnan vásárolni valamit ... és azt mondja, hogy nem Romániába küldik! Köszönöm!

  • Amazon nem is kap semmilyen Romániában.
   Eladók, akik regisztrált adózók az EU-ban és Romániában, amely az elosztó hálózat kézbesítési és minket.
   Általában nagyon olcsó dolgok nem szállított Romániában. Ez történik, miután Tepee hogy kaptak idővel.
   Próbálja újra; Megtalálja az azonos elemeket kerülni egy kicsit több Maricel, amely lehet szállítani Romániában.

   • Silviu - mondta

    Helló,
    Van több tudást, mint én, és ha van ideje, ne érdeklődjön a Samsung Galaxy S4 T-Mobile USA-ban? nevezetesen SGH-M919 telepíthető és egy másik változata a szoftver. Lollipop i1900 nemi vagy I1905? SGH-as verzió M919 nincs menü román, nem csak a 4.4.4 frissítést, akkor a frissítés nem találtak rendszer, sem Sammobile.
    Köszönöm, minden jót!

   • Bogdan - mondta

    Micsoda! Köszönöm a választ ... .. Valahogy elgondolkodtam, hogy vannak a dolgok, láttam, hogy vannak olyan eladók, akik szintén RO-t küldenek! ... De van egy másik kérdésem: ..amikor az ár megjelenik a termék mellett, és a mellette azt mondja ..mentes szállítás ... vannak további szállítási díjak, vagy a megjelenített ár tartalmazza az összes szállítási díjat? Külön fizetett a fényképezőgépért az oktatóanyagban?
    Köszönjük!
    Üdvözlettel…

 7. Mihai Neagu - mondta

  Témán kívül ... készíthet oktatóanyagot egy programhoz vagy egy webhelyhez, amely román nyelvű szöveget olvashat, hasonló ahhoz, ami ezen a linken található " http://imtranslator.net/translate-and-speak/speak/english/# ”(Csak ő csak azt olvassa, ami angolul van). Az egyetlen megoldást megtaláltam, ha elmegyek a google translate oldalra, hogy beillesszem a szöveget oda, és román nyelvről a "Figyelem" gombra kattintva, a probléma az, hogy az akcentus nagyon kínos, és nem lehet megváltoztatni a beszéd sebességét, mint a fenti link. fel.

 8. Victor Cornea - mondta

  Sok hirdetés van.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.