Android energiatakarékos letiltják rendszer

Android energiatakarékos letiltják rendszer

Az akkumulátor lemerült (látni!)

Az okostelefonok kiterjesztése a jelen idő, hogy elkezd következik be, amikor a frusztráció. Úgy értem velünk él, ha véget ér az akkumulátor.

Miért nem teszi a nagyobb elemek?

A válasz sok - megpróbálom felsorolni néhány alább:
1. A nagy akkumulátor teszi a telefon vastagabb
2. A nagyobb akkumulátor töltése sokkal nehezebb
3. Egy nagy akkumulátor telefon áremelkedés

Akkor több energiát fogyasztanak ilyen gyorsan?

Nem tudom, ha már észre, de ezek az okostelefonok néhány nagyon nagy képernyők, hogyan minden telefont. Ez a fő fogyasztó, de nem az egyetlen.
Mivel bűnügyi alkalmazások és szolgáltatások fut a háttérben, mint például a Facebook, Messenger, Twitter, stb Ezek kliens-szerver alkalmazásokhoz szükséges, hogy kapcsolatban maradjon a szerver minden alkalommal, hogy mi az új.

Android akkumulátor megtakarítás, disable rendszer szolgáltatások

Ha néhány évvel ezelőtt azt javasoljuk, hogy ezt néhány beállítást Battery Saver az Android adagolás (Tippek)Ma megmutatom, hogyan kell megállítani a szolgáltatások és alkalmazások Link2SD rendszer (root).

Miért nem tudunk egyszerűen letiltja szolgáltatásokat?

Alkalmazások és a rendszer szolgáltatásai nem lehet kikapcsolni, legfeljebb csak megállt egy rövid ideig. Ezért van szükségünk Link2SD fagyasztásra alkalmazásokhoz.
Opció fagyasztás alkalmazások azért előnyös, mert eltávolítani, hogy az alkalmazás telepítve van, és lehet újraindítani később (felengedett).

Más útmutatók a tippeket megtakarítás akkumulátor

-A Időtartama a nagyobb akkumulátor élettartamát laptopok, speciális beállítások
-Hogyan Növeli az akkumulátor élettartamát a telefon
-Hogyan Betöltése helyesen az önállóság és a hosszú élettartamú akkumulátor
-Hogyan Egyeztessen eszközökkel hajtott elemeket
Video Tutorial - Economics letiltása Android akkumulátor rendszer

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Marius - mondta

  Jó estét, akkor segíthet a megoldás, hogy root LG G-Flex H-2 959, megpróbáltam minden módszer megtalálható a neten, de hiába, remélem, hogy megtalálja a választ itt, köszönöm

 2. Vali - mondta

  Salut.Eu mindegyik gyökerezik a telefonom KINGOROOT nettó letöltés után, telepítse és ad egy gyökér megy a legtöbb telefonon

 3. gyökér, telepítse Titanium Backup, és ott „Freeze” ... és nem indul el a kérelmet, akkor is, ha „trigger-elfelejti” más folyamatok / szolgáltatás .. Ha magas szintű ismerete Flash-nek, akkor adjon, és távolítsa el a felduzzasztott alkalmazások, de legyen óvatos, mit unistall adni, hogy ne befolyásolja a működését a telefont. Ha lezuhant egy kell resoftati eredeti telefon szoftverét.

 4. arazvan - mondta

  Azt hiszem, ez sokkal jobb, Backap Titanium

 5. Szia, én még mindig arra vár VPN Raspberry Pi, jön?

 6. Calin - mondta

  Cristi csinálni egy bemutató jegyzetek root Xiaomi 3 4 4x nem megy minden olyan módszer ismert hivatalosan.

 7. Costi - mondta

  Cristi.as üdvözlő gearbest szeretne rendelni egy TV box és egy ár közötti különbség es készletek és stock.stiu mintha parancsszóra es állomány, a csomag jön az otthoni, de ha én parancsolok az állomány még mindig az otthonom jön?

  • Calin - mondta

   Jön futárral vagy postai úton. Ez attól függ, hogyan vannak. és jött a 25 nap, ha nem adnak, hogy annak érdekében, hogy felgyorsítsák díjat. másokban jön haza a postán.

 8. Cristi - mondta

  Hála Cristi, tudom, hogy igazad volt gondoltuk néhány kisebb alkalmazások, mint a fogyasztói és fogyaszt sok az elem, azt mondta, hogy megpróbálja sokat segített.

 9. Londoni rendőr - mondta

  Cristi Helló Nemrég vettem (egy hét) a telefon LENOVO K6 RCS-RDS újat, és nem tud vele semmilyen formában gyökér !!!! Tudod, valami gyökér módszer ????? Marshmallow 6.0.1 van android verzió. Köszönöm.

  • Calin - mondta

   kingoroot király vagy gyökér. ha nem megy velük is keresi a fórumokon. sem Xiaomi nem megy semmi, és ez bonyolult. Ezért azt fentebb már említettük, ha lenne egy tutorial, hogy root Xiaomi

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.