Waifu2X ingyenes mesterséges intelligencia anime képekhez, gifekhez és videókhoz

Waifu2X ingyenes mesterséges intelligencia képekhez
Waifu2X ingyenes mesterséges intelligencia képekhez

Miről szól a Waifu2X ingyenes mesterséges intelligencia képekhez oktatóvideó

Ebben az oktatóvideóban (Waifu2X ingyenes mesterséges intelligencia képekhez) a Waifu2X alkalmazást mutatom be, amely a mesterséges intelligencia által támogatott feldolgozáson keresztül képes javítani a képek, videók, gif-ek és animék minőségét.

Waifu2X, egy ingyenes AI-alapú feldolgozó alkalmazás

A Waifu2x egy atipikus alkalmazás. Nem nyújtja azt az egyszerűséget, amit más alkalmazások megjelenítenek, de jól teszi a dolgát.

Az interfész első pillantásra meglehetősen elfoglalt. A beállítások félelmetesek, de egy idő után meg lehet szokni.

Mi az a mesterséges intelligencia?

Nehéz egyetlen mondatban összefoglalni, hogy mi is az a mesterséges intelligencia.

Az AI-nak több kategóriája vagy inkább szintje van. pontosabban olyan fejlődési irányok, amelyek nem feltétlenül különülnek el, és amelyeknek az a célja, hogy a végén úgy egyesüljenek, mint egy rejtvény.

Gépi tanulás

Ez a mesterséges intelligencia legegyszerűbb típusa, vagy inkább az AI viselkedés egy típusa. Pontosan ez van ebben az oktatóanyagban. Alapvetően van egy számítógépünk, amely információkat gyűjt, és ebből az információból megtanul bizonyos mintákat, amelyeket aztán programozott módon alkalmaz.

Deep Learning

Itt az AI olyan, mint egy gyerek, tanul, hibázik, felveszi stb. Ez a mély tanulás az emberi fejlődésből származik, és amennyire csak lehetséges, utánozza az embert. Az egyetlen különbség a sebesség. Az embernek évtizedekre van szüksége, hogy érett és termékeny legyen. Egy elegendő feldolgozási teljesítménnyel rendelkező mesterséges intelligencia másodpercek alatt „felnőtté” válhat

Természetes nyelvfeldolgozás

Itt egy digitális entitás (szoftver) megtanul beszélni, párbeszédet tartani, érzelmeket utánozni beszédben stb. Jelenleg az MI-nek sikerült átmennie a Turing-teszten, ahol az ember nem tudja eldönteni, hogy emberhez vagy mesterséges intelligenciához beszél-e.

Számítógépes látás

Minden ami a képpel, tárgyfelismeréssel, járásmechanika felismerésével kapcsolatos. A gépi tanulással és a mély tanulással kombinálva ez lesz az, amit most Kínában látunk.

A számítógépes látás az a típus, amely a raktárakat és a csomagmegosztási területeket kezeli. Szintén számítógépes látással, önkifizetéssel / őrzés nélküli fizetéssel is beültetik. A számítógépes látással is automatikusan negatív értékelést kap Kínában, amikor átlép egy piros lámpán.

AI tábornok

Ez a fenti tulajdonságok és a későbbiekben hozzáadott tulajdonságok összegzése, a világ minden tájáról származó adatbázisokból származó adatokkal alátámasztva.

A mesterséges intelligencia ezen szintje megfelel az azonos című film Mátrixának vagy a Terminator Skynetjének.

Mit csinál pontosan a Waifu2x?

Ha van képünk, gifünk, animénk vagy régebbi videónk, alacsony felbontással, akkor mesterséges intelligencia motorokkal támogatott alkalmazásokat használhatunk, amelyek javíthatják a tartalom felbontását és minőségét.

Ahogy az oktatóanyagban megmutattam videójavítás AVClab segítségével, immár mesterséges intelligencia képfelismerő komponensével, segíthet abban, hogy a képek és videók minőségét naprakészen tegyük.

…. részletekért nézze meg az oktatóvideót

Töltse le a Waifu2x-et (a projekt oldala a githubon)

Kapcsolódó videó bemutatók:

Videófelbontás javítása mesterséges intelligencia segítségével
Videófelbontás javítása mesterséges intelligencia segítségével
AnyDesk a legjobb puha távirányító
AnyDesk a legjobb puha távirányító
A Google Lens tényleges használati útmutatója
A Google Lens tényleges használati útmutatója
Szövegfelismerés diakritikájával - hangból szövegbe

Oktatóvideó – Waifu2X ingyenes mesterséges intelligencia képekhez

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Mihai - mondta

    A program nagyon érdekes, csak hogy nem ingyenes, egyben próbaverzió is. Egyébként az oktatóanyagok szuperek. Gratulálunk! Találtam egy másik szoftvert az előkelő képekhez, 100 dollárba kerül, de zseniális munkát végez. Topáz Gigapixel AI

Speak Your Mind

*