Hogy ellenőrizze a berendezések hajtott elemeket

Az akkumulátorok mindig jelen vannak életünkben. Órákon autók távoli vagy flash, mind energiára van szükségük, azt visszavonja a világi elemeket.
A probléma akkor jelentkezik, amikor már oly sok elem a ház körül, hogy én nem tudom, melyik van töltve, és lemerült.
Meter egy olyan eszköz, amely segít bennünket, hogy milyen az akkumulátor be van töltve. Sajnos, nem mindenki van a multiméter vagy nem mindenki érdekel, hogy keresse meg / használni, csak hogy ellenőrizze az elemeket.
Leggyorsabb kimutatására szolgáló eljárás a lemerült akkumulátor áll „megérinti őket az asztalra”, és tartsa be a reakciót. Ez a módszer ellenőrzése akkumulátor valóban működik, és nem valami koholmány.

Hogy ellenőrizze a berendezések hajtott elemeket

Hogyan ellenőrizze a lemerült elemeket?
Draptă egy felületen, szilárd és stabil, származó 5 cm, az akkumulátor könnyen megszökni szabályozott módon. Ha az akkumulátor ugrik könnyen, meg kell dobni, vagy használt hosszabb ideig. A feltöltött akkumulátorok, nem ez a viselkedés, amikor megérintette asztalra. A töltést, ha ragaszkodnak az asztalra, nem ugrik egyáltalán.
Megjegyzés izgalmas!
Ha ezt a módszert, hogy ellenőrizze az elemeket letöltött több időt, akkor rájön, hogy akkumulátorok lemerültek, mint mások; Mivel nem minden ugrás az elemek.
Lehet, hogy valami akkumulátort, de nem elégséges a súlyos elektronika.
Hogyan működik a módszer, hogy ellenőrizze az elemeket?
Az elemek alkotják három fő részből áll, többek között. Mi anód, katód, és elektrolit, amely abban az esetben, alkáli elemek, egy bázis (alkáli) az összhang a gél. Amikor az akkumulátor használunk, a kémiai reakció megy végbe, hogy termel az áramot. A kémiai reakció, amely átalakítja az elektrolit, a gél egy szilárd tömeg kikristályosodik. Ezért elemeket, vagy majdnem elfogyott, azok ugrott.

Videó bemutatója - Hogyan lehet ellenőrizni a lemerült elemeket felszerelés nélkülKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Calin - mondta

  de vigyázz, nehogy Taiti dobták a vízbe vágott akkumulátort. hogy fel fog robbanni elég hevesen. és vigyázz, hogy hogyan és hol vágja nedvesség miatt felrobbanhat. mert azt mondta, hogy Cristi gél, amely reagál nagyon heves vízzel. Ha azt szeretnénk, hogy a kísérlet azon kívül, de hogy ne zavarja meg facetil tanácsot a szemnek is tört, vagy üti valaki. és akkor is, ha lemerült felrobbanhat maradványai gél. Ezen felül, győződjön meg arról, hogy az erősen mérgező és nem is tartalmazhat más nehézfémeket mellett higanyt

 2. Mircea - mondta

  szia. videotutorial egy linux-mail szerver telepítés és beállítás személyzet? Tartok egy web szerver oldalon „www.nume.ro”. Most én szeretnék, és személyes levél "[Email protected]". Nem bízik a tárhely ingyenes vagy fizetős ... ha még mindig van egy linux szerver törődik velem.
  ha van, vagy egyéb okok miatt egyértelműbb útmutatást kezdő internetes mail szerverek Linux? Én adok adok vesszőt. nem mondom senki a fejtől a farok, pontosan hogyan.

  • A tanácsom az lenne fizetni a tárhelyért. Keresse meg és 1 dollár havonta, és akkor még rengeteg eszköz áll rendelkezésére.
   A szerver tartotta otthon a legrosszabb ötlet. Először akkor van nonstop zaj. Net szolgáltatók nem igazán ért egyet szerverek otthon, és néha blokkolja a portokat 25, 21, 22. Current'll többet fogyasztanak, mint 1 dollár havonta. Problémák merülnek fel időben, akkor pazarolja az energiát, és tartsa meg az üzleti életben.
   E-mail szerver tartani otthon lehet tekinteni, mint egy forrás a spam; És ha ez megtörténik, a kiszolgáló használhatatlanná válnak.
   komolyan Nem ajánlom!

   • Mircea - mondta

    Cristi igen, tudom, hogy igazad van. Megtaláltam a 6 euró / hó tárhely teljes lehetőségeket. Szeretném tudni, hogyan kell csinálni egy e-mail szerver Linux és a gondolat nem az egyetlen, aki akar. 25 port zárva volt, hogy feltárja kérését, hogy csináltam, és bezárkóztam a szerver nem spam greasela amíg valami konkrét kezelni mail szerver. Sok cég, hogy a Linux szerver: web szerver, mail, ftp ... .. nem hiszem, hogy ez nagyon nehéz, hogy még mindig nem találtam konkrét információt.

    • fogadtatás
     Remélem, hogy hasznos lehet.
     Szerver megteheti otthon meglehetősen egyszerű, ha már nume.domeniu, azt hiszem, már megoldódott a dinamikus DNS így nume.ro mindig pont a dinamikus IP.
     Ahhoz, hogy egy szerver, keressen egy leírást telepítés: Postfix + Dovecot + SpamAssasin + clamav + mysql (nem kötelező, de a könnyebb progesztinek felhasználók) egy nagyon jó kombináció. Birtokló valami évekig, simán fog menni.

     • Mircea - mondta

      Hello. kösz a tanácsot. Sikerült azt. De a levél küldése a rendeltetési hely eléréséig igen nem megy visszafelé. Nem tudok e-mailt fogadni. Még spam. Azt hiszem, van valami, hogy hozzanak ROTLD vagy a DNS-kiszolgáló. Nem tudom ...
      Megtanultam ...

 3. Ovidiu - mondta

  Helló Cristi
  Érdekes lenne egy vagy több oktató számítógépes automatikus ECU, amely magában foglalja és szoftver írni és törölni utasítás

 4. Razvan - mondta

  Salut.Am elment " https://videotutorial.ro/cum-se-face-un-website-partea-2-site-complet-realizat-de-la-0-in-html-css-cu-galerie-de-imagini-tutorial-video/"Látom én bemutató, és én azt mondja:" Nem sikerült betölteni a plugint ".de miért nem látok?

  • Nézni, hogy a bemutató, akkor kell a flash player. Talán nincs flash player telepítve vagy nem használja pluginek, takarja el a vakut, vagy szkripteket.
   Próbáltam a különböző böngészők Flash Player, és jól megy.

   • Razvan - mondta

    Köszönjük! Sikerült, hogy működik ....! Kívánok Boldog Új Évet és tudással, hogy sokkal több ...!

 5. Mihai - mondta

  Köszönöm, nagyon hasznos!

 6. Vasile - mondta

  Üdvözöllek és kívánok az új évben egészséget mindenkinek, nem utolsósorban azoknak Videotutorial.ro
  Kérem, segítsen nekem, és nekem, hogy a probléma, hogy nem ad fejét.
  Van egy Acer Aspire One gyenge, ezért nem instalz ablakok lam xp.Precizez, mint korábban, amikor megvette az új XP telepítve, de egy idő után telepítettem a Windows 7.Acum nehezen mozog, és MAM gondoltam, hogy ha visszatérnek XP a mozgást bine.Si mondjam, hogy nem indul el stic.Ce por csinálni? Köszönöm szépen.

  • Iulian - mondta

   És van egy Acer a 10 "diag. Intel Atom processzor, win xp jött a gyárból. Tettem önindítót és nyerj 7 jobb, ha nem megy valami jól. A BIOS boot sorrend beállítása. Pt boot mindent keresés a Google nyár
   Boldog születésnapot az egészségre!

  • florin - mondta

   Vasile egyetlen lehetőség, hogy telepítse XP a netbook, USB külső DVD ... 150 lej kibír xp cd dvd-u-u usb..selectezi külső porton csatlakozik bootolni külső dvdu meg. .a ellenőrizze BIOS IDE SATA port legyen az AHCI egyébként nem ad egy go-u F10 mentse a BIOS beállításokat, és kövesse a telepítési lépéseket.
   Boldog új évet.

 7. Hi Cristi, nemrég sült méter, a rohanás, bekapcsoltam, anélkül hogy a dióda az alternatív, és elolvadt vezetékek: Láttam a bemutató egy méter, és szeretném tudni, hogy a és hogy az ár megéri nekem, és veszek egyet. Köszönet

  • Őszintén szólva nem is tudom, hogyan került ez a mérőkészülék nekem. Azt hiszem, megvan az én testvérem.
   Nem hiszem, multiméter nagyszerű eszköz, de tedd a dolgod vele.
   Találja készülékek, mint hogy a szaküzletekben, vagy az eBay vagy az Amazon.

 8. Dorin - mondta

  Boldog születésnapot videotutorial.ro valamint az egészségügyi és teljesítésével a vágyak és 2016

 9. Marius - mondta

  QI Megnézted?

 10. Tudor - mondta

  Ctisti Lenne egy kérésem, amely nem szerepel ebben a témában tutorial.In tavaly nyáron indított egy Android telefont, hogy lehetővé tegye azok, akik egy alacsony költségvetésű ... Allviev A5_Easy.Se lehet, hogy a tutorial, hogy root a készülék? Az Android szoftver Lollipop 5.1.

 11. Attila - mondta

  Ön nagyon Cristi, mint általában.

 12. Marius - mondta

  Szia, nem tudott létrehozni egy fórumot a honlap forum.videotutoriale.ro mondom, amelyben megvitatni mindenféle dolgot, hogy nem találja oktatóanyagok akkumulátorok kommentálva kérdések telepítésével Win XP. Feltételezem, hogy a telep elég látogatót, és azok, akiknek problémái, és segítségre van szüksége, hogy megtalálja azt lehetett akkor. Biztosan találni kis mértékkel és önkéntesek Videotutorial pebtru csapat, hogy képes legyen összpontosítson a fő foglalkozása. Remélem, kényelmes a gondolattal, fórum, és különösen megvalósíthatónak. Csak jobb.

 13. HimlerSS - mondta

  Tesztelem őket egyébként mostanáig. Töltelék ujját a szájába, hogy nedvesítsük meg, és ez negatív kapcsa az akkumulátort, majd megérintette a nyelvét terminál az akkumulátor. Ha én irányítom, az azt jelenti, hogy nem töltött le :))

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.