Az élettartam a laptop akkumulátor több speciális beállítások

Hogyan jutunk akkumulátor élettartamát laptop legnagyobb?

Az akkumulátor élettartama állandó fájdalmat azoknak, akik használni laptopok távol a konnektorból. Oly módon, hogy mit használ egy laptop akkumulátor, ha nem?

Élettartam hosszabb akkumulátor a laptop, speciális beállítások

Élettartam hosszabb akkumulátor a laptop, speciális beállítások


A Windows hálózati tervek, hogy mi lehet bűvészkedni, hogy nyomja össze annyi az akkumulátorról; Sajnos, sok esetben hajtunk fejet folyamatok és a hardver, hogy eszünk akkumulátor, anélkül, hogy mi észrevennénk.
Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan működnek a dolgok az élelem, meg kell fellebbezni a fejlettebb eszközök, mint a parancssorban. Egy egyszerű paranccsal tudjuk kideríteni, ki fogyasztja az akkumulátor, hogy hardver hiba történik, vagy mennyire egészséges az akkumulátort a laptop vagy tablet Windows.
Az élet a laptop akkumulátort fejlettebb beállításokat.
Nyisd CMD adminisztrátori jogokkal és adja a parancsot:
powercfg -energy
Néhány másodperc múlva, akkor fog beszámolni, hogy megtalálja a:
C:/Windows/System32/energy-report.html
Nyissa meg a jelentést a böngészőben!
A jelentésben meg fogja találni minden elromlik. Lehet, hogy ezután a legtöbb problémát a speciális beállítások hatalmi tervek. Ha ez a hardver, akkor szükség lehet változtatni, vagy telepíti a megfelelő illesztőprogramokat.
Mindig van egy nagyobb akkumulátort minősülnének választ. Mi jó munkát a szoftver beállításait és a hatalom tervei.
Teljesítmény tervek célja, hogy a hardver, a így nem megbolondul, és nem fogyaszt.
Természetesen sokat számít, és illesztőprogramok telepítése. Úgy kell az eredeti és a nap, a gyártó honlapján.
Technológiák, mint például az Nvidia Optimus Ők is sokat segíthet. Nvidia Optimus egy olyan technológia, amely két grafikus chipek soronként. A játékok és a grafikus alkalmazások használt erősebb képre, és használják a desktop és a böngészőbe integrált kép, ami kevesebb és kevesebb fogyasztásról.
Fontos lépést tett az álom autonómia felé az Intel, a Broadwell család új Core M processzorainak bemutatásával. Ezek nagyon gazdaságos processzorok, a TDP csak 4W. Ezek segítenek abban, hogy 10-12 órán keresztül távol maradjunk a konnektortól. Igaz, az előadás nem olyan lenyűgöző ...; De most komolyan, nem mindenki akar feltétlenül teljesítményt. A legtöbb felhasználó szabadidejének nagy részét csak a Facebookon, a YouTube-on és a Videotutorial.ro * oldalon tölti, ahol nincs szüksége szuper teljesítményre.

* Nem egészen


Az élet az akkumulátort a laptop legnagyobb, speciális energiaellátási beállítások


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Turnea Mihai Cosmin - mondta

  Helló Cristi. Jó tutorial a kevésbé tapasztalt. Van egy tablet Windows 8 8.1 Odys Wintab akarok frissítés a Windows 10, de a probléma az, hogy mi csak 1 16 gb gb szabadon partíció helyreállító óta van. Kérem csak minimális 2 gb letöltés. Tudna adni néhány tanácsot, hogy frissíteni. Évekkel nyomon a oktatóprogramok és segített nekem sokszor. Te jó munkát végez, és te és Adrian és én szeretném, ha továbbra is sikeres. Előre is köszönöm.

  • Próbáld meg a tisztítást korong razzia. Ha valami, akkor biztos vagyok benne, letöltéssel vagy ideiglenes.

   • Turnea Mihai Cosmin - mondta

    A táblagép 9,3 gigabájt szabad memóriával rendelkezik, amely gyárilag „szabad”, kb. 5 gb, irodai csomag nélkül. Az iroda és az összes frissítés telepítése után még mindig kb. 1,5 gigabájt van. Szerintem az egyetlen megoldás az ilyen, csak 16 GB-os táblagépekre az illesztőprogramok biztonsági mentése és a Windows 10 = ((.

    • Constantin - mondta

     Szia Mihai, hogy helyreálljon a partíción elegendő hely, törölheti az előzményeket és lecserélheti az ideiglenes frissítéseket a Windows rendszerről. Ha leállítja a Windows Update szolgáltatást, miközben Adrian leállította ebben az "Update and Defender letiltása a Windows 10-ből" leírásban, beírhatja a C: \ Windows \ SoftwareDistribution parancsot, és itt keresse meg a "DataStore" mappát, és törölje az összes tartalmat a "DataStore" mappában nem törölnie kell ezt a mappát. Ezután a C: \ Windows \ SoftwareDistribution könyvtárban is keresse meg a "Letöltés" mappát, és tegye ugyanezt. Miután törölte a mappák tartalmát, és nem ezeket a "DataStore" és a "Download" mappákat, ismétlem, látni fogja, hogy elegendő helyet fog helyreállítani a Windows partíción. Ezután indítsa el a Wndows Update alkalmazást. Remélem hasznosnak találja. Ha tiszta Windows telepítést hajt végre, akkor nem kapja meg az aktiválási kulcsot a Microsofttól.

 2. Cosmin - mondta

  Cristi Hello! Kérjük, ha meg tudná csinálni egy hasonló, de linux bemutató hogy vezessen bennünket a mi tudtuk telepíteni, eltávolítani, meg annak érdekében, hogy meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Azt mondta, hogy a Windows tart engem körülbelül három óra körül, hanem a négy linux akkumulátor tart engem egy óra és fél.

  Köszönjük!

 3. Anderson - mondta

  Helló Cristi. Hogyan tudom véglegesen eltávolítani a böngésző él, akik állni meghúzódó és arra vár, hogy lehet hozzáférni? CCcleaner és nem törölheti a cookie-kat, letöltés, stb mondja hiányosságokért. De én nem férnek EDGE, mint amikor akartam, hogy tette a Firefox EDGE alatt kritikát. Én kézzel törlik az AppData találtam valamit letöröltem él, de egy idő után Iara jelenik meg. Valami furcsa 10 ablakok, látom, hogy 10525 megjelent a megtekintett épít, azt hiszem, soha nem éri el ezt a döntőbe.

  • start - beállítások - rendszer - alapértelmezett alkalmazások és a webböngészőben az élt lecseréltem a Firefox-ra.
   így már nem tapad a fő böngésző.
   Adtam távolítja az alsó sáv, és én még nem láttam, mivel.

 4. Bravó! Nagy tutorial!

 5. Sebastian Remus - mondta

  8 nyerek, és mikor illessze be a C: \ Windows \ system32 \ energia-report.html böngészője nem ad nekem nimic.Doar "Ez a weboldal nem található" .Mi jobban csinálni? Köszi

  • George_L - mondta

   Helló,
   Én ugyanaz a probléma 7 győzelem. Megpróbáltam megnyitni a C arány és hiába, akik ugyanazokat az üzenetet.

 6. Adrian - mondta

  Kedves Cristi
  Nagyon jó a tutorialok, gratulálok!
  Kérdésem van! Mit ajánl a tapasztalatai alapján a laptop akkumulátorának "egészségére", ha mindig csatlakoztatva vagyok hozzá (asztali számítógépként használom)? Hagyja kirakni, vagy tartsa csatlakoztatva. Van-e valamilyen hatása az akkumulátorra és a töltési ciklusokra?
  köszönöm

  • Marius L. - mondta

   Még arra is vegye ki az akkumulátort, az idő nagy részében, ha a laptop van dugva. Csak ellenőrizze az akkumulátor feltöltődött valahol 50% -os kapacitással, mielőtt kiveszi a laptop annak érdekében, hogy fenntartsák a lehető legjobb körülmények között.

   • Én nem javaslom, vegyük ki az akkumulátort. Különben laptop intelligens energiagazdálkodási, és ha az akkumulátor incaarcata automatikusan lekapcsolódik a kör, és már nem töltődött be.

    • Ez vonatkozik áram nélkül vezetőt a gyártó vagy a használt operációs rendszer? Tegyük fel, hogy veszek egy új laptopot, most is hagyja bedugva a konnektorba, éjjel és nappal? Észrevettem, hogy a Lenovo elektromosan állítható be, hogy a Windows 50% -60% -a járművezetők tudja megállítani az akkumulátor töltését.

 7. Ottavio - mondta

  Sebastian volleys! és én történt, hogy tetszik neked. Nyisson meg egy másik böngészőt, és menj!

 8. Andrew - mondta

  Szia Cristi! Mi van ezen az Acer laptopon ... SSD vagy HDD ... Láttam, hogy úgy döntött, hogy inaktívvá válik az akkumulátoron 15 perc múlva, a konnektoron pedig 20 perc múlva ... Van a laptopom, és SSD + HDD-vel rendelkezem optikai meghajtó helyett egy adapterben Caddy ... hogyan ajánlja, hogy állítsam be a kezelőben a HDD deaktiválását, miután ez mostanra be van állítva, mint a tiétek ... de a Caddy HDD egyáltalán nem áll le ... tudna nekem is segíteni?

  • Próbálja egy perc merevlemez és hogyan mozog. Valószínűleg, ha el akarjuk érni a fájlt a merevlemezen, hogy fog ébredni nehezebb vagy könnyebb függően firmware és a válaszidő. Ha egy perc alatt túl agresszív, akkor fokozatosan növelje az értékét, és hogyan mozog.

   • Andrew - mondta

    Kösz érte Cristi válasz! Azt mondtad, hogy egy percre állítsd be a HDD-t ... de a beállítás egyszerre fog történni (SSD és HDD)?
    Ha úgy hagyom, ahogy van, anélkül, hogy tétlen lennék, a jövőben problémák merülnek fel a HDD-vel és az SSD-vel ... meg fognak bukni, vagy teljesítmény- és megbízhatósági problémáik lennének ... Van egy Seagate HDD-m, 7200 rpm, 32 puffer és Samsung 840 Evo SSD… mindkettő hőmérséklete 34-35, ha nem használják?

    • SSD nem afestat ez a beállítás, mert nagyon gyors. A merevlemez kerül alvó csak abban az esetben, ha nem érhető el. Ha van az operációs rendszer, a merevlemez csak ritkán megy át alvó, mert széles körben használják. Ha sisitemul SSD és a merevlemez tároló, a merevlemez alvó gyakrabban és akkor kíméli az akkumulátort.

 9. Azok a problémák megnyitja a fájlt a C lemezen, másolja az asztalra. Amikor elmentem, hogy így.

 10. Helló Cristian. Van egy HP Pavilion processzor leptop I7-4500U, 6 GB RAM és Nvidia GT 740M HDD Windows 750 8.1 engedélyt 10 OEM.Am frissíthető Windows és ment minden tökéletesen, de van egy probléma, amikor akarok anchide laptop nem áll meg őt .Butonul leállítása és vezeték nélküli HDD működik év tartózkodás és a folytatáshoz. Tudna nekem segíteni kérem tanácsot, amelyben valamit. Előre is köszönöm !!!

 11. Kösz a javaslatot, már elkezdtem nyerni 8.1 !!!!!

 12. Mugurel - mondta

  hi Cristi
  Belgiumban dolgozom, és egy ötemeletes épületben vagyok elhelyezve, és a router a 5. emeleten található, az 2. emeleten élek ... a wifi jel gyenge ... a szobában van egy netkábel, ami működik .. Fel tudom szerelni egy routert, hogy legyen wifi jel olyan körülmények között, amikor nincs hozzáférésem a fő útválasztóhoz (felhasználói ... jelszó), egy tplinkkel próbáltam, és 5 percig működik, és utána nincs hozzáférésem az internethez ... talán nem csinálok valamit jól, ajánlhatsz egy oktatóanyagot, vagy másik megoldás.
  ez a tabletta, hogy mi minden laptopok
  Köszönöm.

 13. Mugurel - mondta

  hello and sorry ... megoldottam a connectify-val
  Köszönöm a bemutató, és tartsa így a legjobb.

 14. florin - mondta

  Ezt mondja nekem <>, tehát fordításban. Mit kell tenni?

 15. Olaru - mondta

  Cristi Hello!
  Van egy HP Pavilion 15-n073sl laptopom. A kérdésem a következő:… vajon károsít-e valamit, ha tartósan csatlakoztatva tartom, vagy jobb tiszteletben tartani a be- és kirakodási ciklusokat.
  köszönöm

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.