Battery Saver az Android dózisban (tippek)

Battery Saver az Android dózisban (tippek)
3.2 (5) 64%

Battery Saver az Android adagolás

Hogy csinálom?
Okostelefonok fejlett jelentősen az elmúlt években, és most 10 szinte mindent a PC tehet; Hogy egy csomagban kisebb és hordozható. A probléma akkor keletkezik, amikor az akkumulátor alatt, és vele együtt a mágikus okostelefon.
A elmúlt években, okostelefonok gyártói tettek számos fejlesztést az autonómia ezen hordozható készülékek.

Battery Saver az Android Adagolás - Fejlesztések autonómia

Néhány továbbfejlesztések:
1. Li-ion akkumulátorok (polimer)
2. Anódok hatékonyabb anyagok (szilícium)
3. Kibontása kapacitású akkumulátorok
4. Hatékonyabb processzorok és rádiós modulok
5. Szabályok megtakarítás operációs rendszer
6. OLED és TFT képernyők hatékonyabb
7. gyors rakodás (Lásd: Dash, 64% -ban 30min)
8. vezeték nélküli töltés

Battery Saver az Android Adagolás - Mi ez?

Idővel az Android operációs rendszer, okostelefon gyártók végre mindenféle alkalmazásokat, amelyek segítségével energiát takaríthat meg azáltal, hogy csökkenti a fényerőt, leállítja a szinkronizálást, és a Bluetooth és a Wi-Fi ki másokat.
Google jön egy másik megoldás, hogy jön egy szelíd, és ne zavarja az időzítés és a telefon funkcióit.
A dózis-megtakarítás akkumulátor rendszer Android, amely a Google elindította Android Marshmallow 6. Ez egy sokkal elegánsabb megközelítés, hogy nem vágja élő hús, rendszerek gyártói.

Battery Saver az Android Adagolás - Hogyan működik?

Hogyan működik adagolórendszerről Battery Saver Android?
Az adagokat képernyőn folyamatosan figyeli és érzékelők. Ha úgy érzi, mintha a képernyő le van zárva, és helyezzük egy stabil felületre (asztal, éjjeliszekrény, stb.) Indul, hogy állítsa le alkalmazásokat a háttérben, így nem fogyasztanak feleslegesen forrásokat telefont.

Battery Saver az Android Adagolás - beállítások

A bemutató megmutattuk, hogy hogyan tehetjük adagokban kell viselkedni egy kicsit agresszívebb, azaz lép üzleti alkalmazások és megállítani egyszer én lezárta a képernyőn anélkül, hogy a telefon kell helyezni az asztalra.
Minden bemutató Elmagyaráztam neki, hogy néha kis dózisban is okozhat néhány problémát. Me, például, megállt Popcorn idő appHa megnézek egy filmet a „szabad”, és a telefon képernyő ki van kapcsolva, és ez kerül az asztalra. Szerencsére, Android beállítások adagok dolgozunk, ahol tudunk enyhíteni néhány szűrési alkalmazások dózisban. Ezek az alkalmazások „nem megerősített” többé nem lehet megállítani az adagot.

Battery Saver az Android Adagolás - video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. ez a program jó, ha az alkalmazás vagy alkalmazások nem automatikus indítás és szünet után. mint programu minden alkalmazáshoz, és adja meg, hogy töltse, és indítsa el, és így, ezzel fogyasztja az akkumulátor gyorsabb velük a háttérben. ez olyan, mint egyfajta AutoKill beszélni csak akkor lehet, hogy a kirekesztés. és ha nai android 6 nem túl hasznos

  • Adagolás egy integrált szolgáltatási rendszer, nem egy egyszerű programot.
   Program Greenify, amelyre utaltam a bemutató.
   A tapasztalatok szinte 1 éve használja, azt lehet mondani, hogy Adagolás tényleg működik.

   • Adrian Gudus - mondta

    Integrált csak Pehelycukorkák fel, jobb Android 7 Nugát

    • igen, tudom, néztem. de megnézted, hogy ha bizonyos programok nem újraindul, miután megadta dózer megölni őket? annyi programok általában agresszív, és bejutni a háttérben. igen, tudom, hogy ez android vb 6. ha az akkumulátor csatornába kicsit újraindul, ahogy jönnek dózer leáll, és így tovább. hogy nem integrálható a rendszerbe. modu kíváncsi vagyok, hogyan. mint tudva, hogy a legújabb Android nem mindig jobb. meg tudja mondani részletesen, hogy hogyan programok működnek, vagy nem tér vissza, ha megállt dózer. Kíváncsi vagyok. Néztem újra, és kövesse oktatóanyagok, mielőtt kommentálja

     • Nos, a lényeg az, hogy a dózis nem zárja be az alkalmazásokat, de ezek „késés” normális tevékenységét vágja a hálózati hozzáférést, stb
      Az analógia általam készített:
      Adagolás olyan, mint egy buborék, ami alkalmazásokat adja meg a „néma”. Időről időre „buborék” nem megy ki rövid ideig, és lehetővé teszi az alkalmazások folytathatják normális tevékenységüket, hogy csatlakozzon a hálózathoz, stb Aztán megint működésbe lép. Ezáltal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.
      Igen, tudom, hogy hasonlóság a buborék nem a legfényesebb, de remélem, hogy az ötlet egyáltalán.

 2. Salut! Van egy kérdésem: Van egy Lenovo laptop Z50-75 és 7500 AMD FX és AMD Radeon videokártya R7 M260DX és AMJ megy, hogy azokat egy SSD.Am vásárolt Intel SSD sorozat 535 120 koncert, de a probléma nem látok rá .Ha kapcsolódni a laptop, látom, amíg az első újraindítás után neki nem lát merevlemezt a BIOS ul.Doar a recunoscut.Pe laptop nem megy impecabil.dar ezért készült a csere a számítógép (Samsung 840 Evo) tettem a laptop, és az Intel az én calculator.Intrebarea annyira általában akkor történik, amikor az AMD processzorok az Intel SSD-k vagy a probléma az, csak nekem? Tehát Intel SSD nem hibás, nem laptop,

  • Próbáld meg egy BIOS-frissítést, és adja meg a beállításokat a BIOS-ban, hogy ha minden rendben van, plusz a firmware-frissítéseket lehet próbálni ssd

 3. Elfelejtettem megemlíteni, mi frissíteni a BIOS-t a laptop és hiú, és az SSD az utolsó firmware.Stiu, hogy a frissítés BIOS vagy firmware hozza stabilitást és kompatibilitást, ezért tette a amndoua, de hiába, nem működött.

 4. Daniel - mondta

  Nagyon hasznos ez a videó az Android akkumulátor kímélő adagolás
  Köszönjük, hogy a bemutató Android akkumulátor kímélő adagolás

  Android akkumulátor kímélő javasoljuk Adagolás!
  Ó, igen, majdnem elfelejtettem: Big mint megtakarítás akkumulátor Android adagok !!

  Battery Saver az Android adagolás

 5. Cristi Hello! Van egy kérdés android 5.1 kompatibilis adag? köszönöm

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.